Dagny

Hihi snart har hon öppnat ögonen lilltjejen! <3


Kvällens tjockis

Nu åker vi till Linköping och myskväll tillsammans jag och mitt livskärlek! Vad vi längtat! Bara vi <3 Hector är i trygga händer! Vilket gör att även jag (höhö) kan slappna av!

Middag mys och kärlek. Imorgon blir det bio också. För filmen vi vill se gick så tokig tid!

Ikväll har jag lyckats krångla på mig svart och vit randiga polarn o. pyret leggings och en klänning från h&m trend! (:

Ha en underbar fredag! Kärlek <3


Mysig dag!

Känns som söndag. Vi myser runt i mysiga sköna slappa kläder och tar det lugnt. Älsklingen är hemma idag och vid fyra tiden kommer Petra hit. Utanför är det grått och regnar! Kalla mig galen men jag älskar det! Nu är nog hösten på ingång med allt vad det innebär, tända ljus, elda i kakelugnarna och kaminerna, lugna kvällar med mys i soffan, höstpromenader i gula orange och röda löv med barnen, te drickande i mängder och bara mysa! Det ser jag verkligen fram emot!

Vi har precis kollat restaurangens meny. Det är Linköpings bästa ställe BK! Barochkök (: och efter middagen blir det bio! Ska se vad vi väljer. Längtar! Bara få vara med varandra och njuta! <3

Nu har vi precis ätit lunch och ska göra lite fika med kaffe och te. Sen ska jag fortsätta plugga!

Hoppas ni har en jättebra fredag! Puss!


Natti natti

Hoppas ni mår bra! Vi kröp precis ner i sängen och älsklingen somnade nyss. Jag tänkte bara gå in och säga godnatt så sova! Vi har haft en supermysig kväll ihop! <3 och imorgon kommer vi ha det med! Ska ut och äta på någon mysig restaurang och gå på bio. Sebastian ville överraska! Bästa <3 Petra Hectors gudmor kommer hit imorgon och avlastar mig. Jag ska inte klaga, för ger man sig in i någonting så tar man hand om det. Ja lite så fungerar jag. Men Petra erbjöd sig så jag får vila kroppen (ganska tungt nu att ta hand om och aktivera den lilla busiga ettårigen hihi) så hon kommer och stannar tills lillebror kommit. Om han inte kommit innan tisdag så åker hon hem och sen tillbaka igen när det sätter fart! Så på kvällen ska vi alltså ut och äta middag och gå på bio. Mysigt! Riktigt mysigt! Barnvakt har vi då vääääldigt sällan. Men som jag brukar säga. Jag skaffade inte barn för att lämna bort dom. Utan för att jag vill umgås med dom! <3 och sebastian tycker samma, skönt det :P

Idag har vi verkligen storstädat hela huset! Gud så skönt! Sen åt vi middag, poppade popcorn i kastrull och tände massa ljus och myste till once upon a time. På dagen var vi en sväng förbi förlossningen för undersökning och sen blev det tidig lunch på BK! Och lite småhandling på Coop innan vi åkte hem och städade som sagt ^^

Oooh nu tänkte jag sova! Sov så gott fina ni! Pussar <3 hörs mer imorgon!


Akuten och sotarn

Herregud vilket dygn vi haft! I går åkte vi in till akuten med Hector vid halv nio. Skulle precis städa upp på hans rum efter massa lek när jag såg att han slitit ut en sladd vi barnsäkrat (med sladdnubb) eller vad det heter. En liten plastgrej och en spik.. Hittade fyra av fem och fick panik. Så vi gick igenom hela rummet efter den. Men ringde tillslut till sjukvårdsupplysningen. In till akuten och var framme vid halv tio. Hector var sitt vanliga glada jag och läkarna trodde inte han fått den i sig. Vi satt i över tre timmar och väntade på att få komma till röntgen, dom sa att det var onödigt då han aldrig enligt dom skulle haft möjlighet att svälja en sån stor plastbit.. När läkarna kom med bilden på Hector från röntgen såg han ställd ut. Mycket riktigt låg den i hans tjocktarm. Vilken jäkla tur att den inte fastnade i luftstrupen. Tarmarna är inte så sköra enligt läkarn så den hade inte kunnat ta sönder någonting. Tycker det lät konstig. Kanske sa så för att stilla oron.. Hur som helst. Vi kom hem vid två på natten, gav våran lilla kämpe sin gröt och gjorde oss i ordning så fort vi kunde och kröp i säng runt kvart i tre. Stackars älskling som skulle upp sex :(

Var livrädd för den där bajsblöjan idag. Men han gnällde bara till lite och sen låg den där. Inget skadat och efter blöjbyten var allt frid och fröjd! Orolig mamma kunde pusta ut och smsa oroliga pappan på jobbet! Sparat bilden från röntgen.. Så ska busen få se vad han hittade på...!! Titta bort i två sekunder det går inte :P är så glad att det gick så bra hade aldrig förlåtit mig själv. Det komiska är att vi rådfrågade på
BVC om hur vi skulle barnsäkra just sladdarna.. Nu blir det kabellister med skruv ist!

Dagen har varit bra iallafall. Mycket har vi hunnit med. Känner mig så sjukt stressad hela tiden. Borde få ett datum på när han tänker komma tycker jag så man kan planera lite haha. planeringsfreaket mår inte bra av ovissheten.. Men hur som helst han kommer när han kommer. Proppen har gått, jag har börjat öppna mig och jag får starkare och starkare värkar. Trycket neråt är ju så skönt.. :P kan knappt gå.

Jag vaknade vid tolv idag och var helt förvirrad. Att komma i säng så på natten och vakna sent på dagen blev tokigt! Hector vaknade strax efter mig och vid ett kom sotarn och protryckte vår skorsten! Halleluja att röret var funktionsdugligt som vi ska stoppa in kaminen i! Annars hade det kostat tiotusen mer. Men nu är det under tjugotusen för att få värme i huset och massa mysiga kvällar! Braskaminen kommer ha en fläkt installerad så värmen sprider sig! Perfekt! :D

Pluggat en hel del, myst med våran snutte, valt ut kläder till lillebror som ska packas ner i väskan, ätit ärtsoppa och pannkakor, målat ett sista varv på spjälsängen med älsklingen och betalat räkningarna. En aktiv dag med mkt som fixats med! Och nu är jag trött!!

Ska bli skönt att sova! (: god natt fina ni, så hörs vi imorgon! Då är det torsdag och vår städdag! Skönt att få det rent innan helgen! Så myskväll med film och mys och godis på kvällen.

Puss!!


Bästa Maria och Christoffer

Min bästa bästa vän i hela världens har gått och förlovat sig med sin kärlek! Högst upp i eiffeltornet frågade han henne! Vilken grej! Jag är så himla himla glad för deras skull! Finare par går inte att hitta! Med en styrka och kärlek som garanterat är svårt att hitta!

GRATTIS! Snart snart blir det bröllop (; tradition är viktigt har en fågel viskat hihi!


Instagram

Svar till fina Mia!

Vi (jag) heter mjukisdockan på instagram!

Puss :D


Trött och mysig tisdag

Idag är det en sån där mysig dag. Nyduschad insmord med bodyshops bodybutter och sköna mjukisbyxor! Jag och Hector sitter och gosar i soffan och tittar på någon svensk film "puss" han är riktigt kramig och borrar in huvudet i halsen på mig. Funderar på om vi ska gå ut i köket och baka. Det blir oavsett en lugn dag! Plugga gör jag varje dag så det är redan inlagt i planeringen när Hector sover. Men dagens plan framförallt är vila!

Vad hittar ni på idag? Va kul att så många följer oss på instagram :D


Kärlek


Nostalgi

Hector har fått fina bobbycar av gammelmormor! Tack säger Hector :D han ser helt lyrisk ut när han sitter på den hihi.


Älskling


Promenad

Vi har gått längst landsvägarna jag och Hector. Tittat på kossorna och hästarna. Hälsat på dagiset Hector kommer gå på. Vi fick besked idag! Underbart att han fick få på det dagiset vid oss! 2 min från huset och så mysig stämning, personalen verkar kanon! Vi gick i elljusspåret och pratade om lillebror. Hur det kommer bli och hur vi tror han ser ut. Många svar får man inte men leenden säger mycket dom med! Älskade unge! <3

Nu är vi inne. Hector har fått middag och nu är det bara den gigantiska gröttallriken många förundras över att han kan stoppa i sig haha (; namn läste i någon tidning att barn sover bättre med mätt mage. Ordentligt mätt! Kanske därför han sover så bra så många timmar.

Och nu ska jag börja med middagen. Blir Kassler i ugn med annanas ringar och ris till. Mumma. Sen ska jag fortsätta plugga i kväll. Min dag har varit aktiv nonstop! Såhär har den sett ut:

9:45 vaknade av att Hector vaknade. Bytte en bajsblöja som inte var av denna värld!! (tack Hector att du alltid sparar dom godaste till din illamående höggravida mamma haha) tänkte att det var den sista för dagen... Frukost till lillherrn. Sen duschade jag medan Hector lekte på sitt rum. Frukost till mig efter det. Och ringa viktiga samtal medan han vilade lite. (ligger och finular med någon leksak i sängen och tar det lugnt) sen matade vi kattungarna med stödmatning då Doris inte riktigt fattat galloppen.. Lekte på hectors rum med klossarna. Lunch till Hector serverades vid 13 och sen sov han lunch mellan 13:30 och 15:30 då råpluggade jag samtidigt som jag åt lunch (ryggbiff och stor sallad) räknade matte och läste till nästa uppgift i journalistiken. När Hector vaknade gjorde jag iordning vagnen med åkpåse och klädde på mig lite roligare kläder! :P bytte ännu en gigantisk bajsblöja och sen gick vi ut på promenad jag och snutte :D kom hem nyss och ja resten står ju däruppe!

Älsklingen kom hem strax efter oss och nu lagar vi middag ihop! <3 mysigt! Lugn kväll med lite matteräkning och filmtittande. Myskväll ihop är precis vad vi behöver!

Puss!


<3


Vila fixa mysa inför vad som komma skall

God morgon raringar! Hoppas ni mår bra och sovit gott. Jag får frukost strax av mysmaken på sängen, sen tänker jag somna om tills Hector vaknar. Tar alla tillfällen i akt att vila nu. Känns lite som kroppen utsöndrat sömnpulver så att jag ska varva ner. Att känna sig trött är en sak, men jag ÄR verkligen trött just nu. Igår kväll innan middagen när jag pluggade vaknade jag av att jag satt och sov vid datorn.. Haha. Jag brukar inte klaga det är inte min grej. Men nu hade det vart skönt att bli av med den tunga magen och få ha lillebror hos oss istället. Sålänge jag har en funktionsduglig kropp som inte värker ständigt så kan jag orka vad som helst!

Så för att stilla er nyfikenhet :D han ligger i magen fortfarande. Tystheten beror på pluggande, uppvilande, besök i helgen och fixande inför hans ankomst. Jag lovar att jag säger till när han kommit. Skulle inte kunna hålla mig haha! Nu igår när vi tittade på varandra jag och Sebastian.. Så bestämde vi att nu går vi in i vår "bubbla" nu ska vi bara ta hand om varandra tills han kommer. Vad man behöver det! Få vara vi <3 få landa i allt som kommer snart.

Idag är det måndag igen och älsklingen är tillbaka på jobbet. Så glad för hand skull att ha blev befordrad och idag är första utbildningsdagen :D kommer sakna honom tokigt men vi ses ju sen! Ska plugga mysa med Hector och laga middag tills han kommer hem. Tvätta ska jag med, berget bara växer och växer! :P

Nej nu ska jag sova! Jag kommer nog inte uppdatera lika ofta men lite då och då. Men lovar som sagt att skriva när han kommit <3 puss och ta hand om er!

Veckohandling ^^


Bakning pågår

Jag och älsklingen min står i köket och bakar småkakor i massor! :D 60 drömmar ska in ugnen strax och dubbelsats med kolasnittar är precis klara! Mums! Mysig sysselsättning! Jag älskar att vi gör så mycket ihop hela familjen! Vi pysslar på varsitt håll men varje dag gör vi saker tillsammans det betyder mycket <3

Ska strax börja med middagen. Blir fiskgryta och sen film och chips har maken bestämt (; jag är inte så mycket för sötsaker så brukar mest bara knapra på ett eller ett par chips innan jag tröttnar haha! Samma med godis! Köper mycket men äter knappt. Frukt däremot slinker ner lätt. Fruktsallad i kväll kanske? Vi får se.

Hector var med och bakade men nu är han uppe på sitt rum och leker. Själv. Den ungen gillar icke att man sitter och skramlar med en leksak framför ansiktet på honom. Han vill upptäcka och fixa själv ^^ och nu låter det som att han river stället haha! Rummet är noggrant barnsäkrat för oroliga människor hehe.

Idag har vi städat, glömt köpa Ajax så fortsätter imorgon. Då åker vi till Linköping tidigt och jag och Hector handlar mat medan Sebastian springer på möte. Effektivt! Sen hem, städa vidare och så ska jag färdigställa journalistik uppsatsen. Jag älskar att skriva så uppgiften har varit riktigt givande! :D fick MVG av bästa vännen som läst!! Hihi. pluggat massor idag också. Ligger hellre före än efter såklart. Och då pluggar jag hellre en timme eller två extra per dag! Skolan tar jag seriöst! Men ingenting annat (; skämt o sido...

Nu ska jag lägga fötterna i högläge och kika ut recept för kommande vecka! Puss på er och ha en mysig kväll <3


Sleep tight!

Nu ska vi sjunka ner mellan mjuka lakan i skönaste sängen och hålla om varandra. Ligga och småprata om dagen i mörkret och sen somna. Trött jag är i huvudet. Kvällen har varit mys med te, tända ljus och så har vi räknat matte ihop min kärlek och jag! <3 jag är verkligen usel på matte. Men det får jag inte säga högt för honom. Haha (; det ska bli så himla skönt att bli av med det här sen. Och jag gör verkligen allt nu för att det ska släppa. Ja, den där spärren. Men snart så. Med världens bästa hjälp här hemma och lite tålamod!

Imorgon ska vi packa ner kläder till vår minsta skatt i bb väskan och städa grundligt i huset. En sån där städning så det inte finns ett dammkorn någonstans och det känns som allt är nytt, för det luktar nytt. Typ flyttstädning haha! Varför? Vi vill att allt ska va fint när vi kommer hem med familjemedlem nr 4 (i människoskepnad) så i värsta fall måste vi hålla det jäkligt rent i fyra veckor till. Haha tänk om jag går över tiden!! Time will tell. Nu tror jag faktiskt inte det. Jamenar han är fixerad, proppen har gått, det trycker neråt, jag har värkar.. Det känns i hela kroppen. S n a r t <3

Jag är i bonings fasen. Pysslig och hemmakär. Höstkänslorna gör inte saken sämre direkt. Kaminen som installeras så fort den sega sotaren har varit här och besiktigat pipan som eldstaden ska bli kopplad till kommer ge oss ett varm och mysigt vinterhalvår. Mysfamilj! Hade inte bytt mot någonting i hela världen! Aldrig!!

MVC gick kanon! Allt ser bra ut! Hjärtat slår fint, han ligger bra, ja jag mår bra. Allt var bra. Skönt! Inte för att jag oroade mig men ändå.

Ska ta och borsta tänderna och hoppa i säng som sagt. Älsklingen är nere och hälsar på Doris och ungarna. Dom är så himla gulliga. <3 ska bli kul att följa deras utveckling!

Sov gott och dröm fina drömmar! Så hörs vi imorgon igen! Och så är jag ju på instagram och heter mjukisdockan där. Kul att många av er börjat följa mig där! (: puss!


Pluggar

Sjunkit ner i mysigaste plugghörnan efter en hektiskt dag och kväll. Ibland hinner man knappt andas. Men nu sover Hector, det ligger god middag i magen och det står en kopp te framför mig. Dags för plugg. Sen mys med min kärlek innan läggdags!

Dagen har varit bra! Spöregn hela tiden. Jag njuter. Hösten känns nära och jag älskar det! Tända ljus i hela huset och ett lugn som nog bara finns här ute bland skog och natur. Avkopplande.

Ikea besök och handlat det sista inför din ankomst lilla hjärtat! Vi saknar dig! Nu är det nära. Det känns i hela mig. Du är så älskad redan nu. <3 efterlängtad och otroligt älskad!


Spöregn

Höstkänsla. Så mysigt!


Namn på dom små

Nu har vi sett vad det är för kön på kattungarna! Hade ingen aning om att man kunde se det så tidigt! Men det kunde man :D en tjej och tre grabbar!

Dagny
Folke
Ragnar
Sixten

Blev det (;

Nu är vi snart framme på MVC! Spännande!


God morgon!

Har sovit som en stock i natt! Hector vaknade tio. Han vet nog att vi behöver vila upp oss (: ingen lillebror än sålänge. Hade sjuttioåtta sms i morse när jag vaknade "har han kommit nu?!?!" haha (; nej ingen unge har tittat ut! Men vi räknar dagarna nu. Det känns i hela kroppen. Vi är pirriga :D

Har precis ätit frukost och ska ner till kissarna dom bor i lugn och ro med mamma Doris i vår bastu med mysig bädd och allt dom behöver <3

Sen blir det duscha och åka till MVC! Tror det blir sista besöket. Hoppas iaf :D

Ha en bra dag! Puss! Så hörs vi (:

Nu är sängen målad i svart och redo! Blev riktigt bra! Dålig mobilbild när det var mörkt ute! Vi svänger förbi Ikea och köper täcke och kudde åt honom idag.


Slemmigt värre

Min slempropp har gått! Det här är lite för spännande för att jag ska kunna sova även fast det är precis det jag borde om det händer någonting i natt. Det ska bli så himla himla mysigt att träffa honom! Våran älskade D <3 att få upp honom på brösten och äntligen få ha honom i armarna! Gud vad jag längtar! :D

Vi har haft en bra kväll. Pysslat, slappat, målat klart sängen och umgåtts och pratat, fikat och myst! Plockat lite också. Känns skönt att komma hem till ett städat hus (: Petra kommer i ilfart och tar hand om Hector under förlossningen och dom dagar vi blir kvar på bb. Fina fina vän! <3 är det någon jag känner mig trygg i att lämna honom till så är det just Petra! Hon har på mobilen och jag har förvarnat!

Nu ska jag försöka sova! God natt fina ni! Godnatt pussar <3

Kattungarna mår jättebra och alla har klarat sig fint! Fick hjälpa ena men det gick bra sen (: dom är så små! Känns overkligt! Vi har 9 katter hemma! "vi har ett helt zoo hemma" sa Sebastian när vi satt och åt haha! Här är en av dom fyra som föddes idag! Vit med svarta fläckar.


nu tar jag kväll

pluggat med två korta pauser sen kl tio i morse. nu ligger jag långt före i planeringen och känner mig väldigt lugn med att lillebror kan vilja komma. nu är jag redo för att bli tvåbarnsmamma. jag har haft en mycket smidigare graviditet den här gången och att vara höggravid nu var inte alls så jobbigt som jag trodde. tröttheten står jag ut med och vattnet i fötterna med. sista när jag väntade hector så kunde jag förbövelen knappt gå. så ja, så jäkla jobbigt var det minsann inte :D men som sagt. redo, lillebror vi saknar dig!
 
det går bra i skolan, alla inlämningsuppgifter hitintills har jag fått alla rätt på. och jag är taggad! just nu läser jag matte, jornalistik reklam och information och svenska b har jag också. den kursen har jag nästan färdigställt, ett arbete som ska färdigställas bara sen så. och enligt planeringen så kommer jag att vara klar med det här så att jag kan söka in på universitetet till min ledighet med lillebror är slut. DÅ ska jag inte läsa distans utan sitta i skolbänken på riktigt som det ser ut nu. ska bli riktigt roligt faktiskt! träffa lite folk och knyta kontakter. slita lite nu ett tag framöver för att få jobba med det jag vill sen. låter bra tycker jag (:
 
älsklingen skickade ett mms till mig på tre kattungar innan idag. det är nämligen så att vi har blivit med kattungar. eller våran perser doris har det (: mysgumman! det var inte så svårt att lista ut, så vi blev inte direkt förvånade. känns otroligt häftigt att ha varit med om en kattförlossning. sebastian fick inte klippa navelsträngen när hector kom, allt gick så fort ju. men nu när ena missen inte ville ut så ringde vi djursjukhuset och dom förklarade hur han skulle göra, rispa av navelsträngen med nageln. tänk va duktiga katter är. vi satt och hjälpte till, men dom bara vet hur det ska gå till. lilla doris. det kan ta upp till tolv timmar innan alla är ute, men än sålänge har fyra stycken mini mini dorisar tittat ut. mirakel :D
 
medans jag har pluggat så har hector och sebastian lekt på hans rum, gått promenad och myst. det har varit en riktigt bra dag med andra ord.
 
nu ska jag umgås med hector innan han ska få sin kvällsgröt och sussa. saknat honom idag. och ögonen är väl fyrkantiga av allt pluggande idag. nu blir det snart middag, älskligen lagar just nu. skinkpasta med svamp och sen krypa upp i soffan och gosa. nu känns det bra, mycket bra att ta kväll ♥
 
ha en riktigt mysig tisdagskväll nu (: pussar!
 
jag älskar dig!
 


Plugg

Hej på er! Hoppas ni har det bra! Jag sitter och pluggar matte med värkar stup i kvarten! Att sitta och läsa gymnasiebetyg när jag var höggravid hade jag inte trott haha! Men bättre sent än aldrig och tro det eller ej. När jag pluggar så tar jag det på blodigt allvar. Det syns på betygen också.

Att ha Sebastian hemma den här veckan underlättar en hel del. Hector är en sån nöjd bebis eller kallas han barn numera (; så plugga går bra ändå! Jag kommer sitta när han sover och traggla och när han leker typ (: allt går bara man vill. Även fast det kommer bli lite tufft med två barn hemma och heltidstudier heja! :D sen börjar Hector på dagis några timmar om dagen. Så vi pusslar och grejar och planerar! Jag ligger iaf långt före min skolas planering. Vilket känns jätteskönt! OM lillebror kommer typ.. Nu.

Haft en mysig morgon ihop hela familjen med frukost, Sebastian och Hector har lekt på hans rum medans jag pluggat. Så mysigt att höra dom därinne. Finaste Sebastian bästa pappan Hector och lillebror kunde få! <3

Strax dags för lunch och sen måla spjälsängen. Väntar lääänge så den får torka fint (:

Vi hörs sen! Ha en bra dag <3


Dagens Hector


Frukost


Morning!

Maken har fått ledigt hela veckan för att "vi ska få vila upp oss" inför det som komma skall. Tack :D vissa chefer är bra great!

Nu ringde klockan och det är dags att "rulla" ur sängen. För det är typ så jag tar mig upp haha. Vi har en specialbyggt?! Sydd?! Säng som är anpassad efter hur vi belastar olika områden. Sextiotusen svenska riksdaler gick prinsessan på ärten sängen på. Herremingud! Men man sover gott om natten vill jag lova! Hur som den är så jäkla hög så jag nästan ramlar ur den. Haha!

Upp och duscha äta en macka i all hast för våra frukostar som vi har på helgerna som tar flera timmar att äta och mysa oss igenom med läsning av DN och sånt.. Ja vi får hem DN! Haha vuxen poäng?! Hur som helst! In till Linköping shoppa mat och hem igen och starta upp mitt nya liv som student/mammaledig! Idag börjar jag nämligen plugga! Whiiii! Matte ut först! Och att vara gift med en mattelärare är ju inte helt fel när hjärnan skrynklar ihop sig varje gång någon frågar om man tycker om procent... Njeeeää. Men nu ska jag ta tag i det där jag lagt åt sidan! "vi gör det för framtiden" sa Sebastian igår när vi pratade om att återigen gå tillbaka till skolbänken! Precis älskling! Vi gör det för framtiden! <3

Ha en superbra måndag! Och om ni vill så finns jag på instagram! Mjukisdockan heter jag där :) puss!

Vårt lilla bus igår vid frukosten. Hihi.


God morgon söndag

Hoppas ni sovit gott! I natt sov båda två hur bra som helst! Jag kunde till och med somna om på en gång när jag varit uppe på toa! :D det gjorde mycket och nu Känns det som att jag sovit i ett dygn! Vaknade vid nio och låg och myste länge innan vi gick upp.

Tog en lång varm dusch och älsklingen fixade söndagsfrukost med amerikanska pannkakor rostbröd och massa pålägg. Tända ljus och te. Som jag sitter och dricker upp nu. Ska strax fortsätta rensa bland papper i vårt arbetsrum. Skönt att få det gjort! Ordning och reda :D älsklingen ska ut och klippa gräset och Hector sitter i sin stol och leker i skuggan medan. sen målar vi klart lillebrors säng idag med!

Ha nu en riktigt bra söndag! (: och ta hand om er! puss!


Can i keep you forever?

Varje dag har jag älskat dig, varit säker på allt vi gjort tillsammans, sett upp till dig, beundrat ditt mod, charmats av att du gått din egen väg, fått gåshud når du tagit i mig, dykt djupt dom gånger vi varit osams, fort upp till stjärnorna när vi blivit sams. Jag är lika fascinerad som många andra runtomkring oss. Att du fanns där hela tiden utan att jag visste att du var den jag skulle dela glädje och sorg med, lycka och kärlek. Du är allt jag någonsin önskat mig! Att få ha dig nära mig, dela livet med och ha barn tillsammans med. Det är oersättligt. Jag älskar dig från djupet av hjärtat och det kommer aldrig ändras.


God kväll

Uj råkade somna mitt i filmen vi såg. Jag är en trötter! Ska strax gå upp från mysiga soffan och krypa i säng! Vi har haft en mysig lördagskväll. Ätit gott, pratat om lillebror och kommit fram till hans namn. För vi har dom senaste veckorna blivit helt förvirrade och det som kändes så säkert innan har vi alltså skippat nu. Ni har säkert märkt att jag numera skriver just lillebror (; namnet kommer när han kommer ut! Så vi verkligen ser att han är en som passar i det vi tycker om. Ingen i Sverige heter det! Vilket jag uppskattar!

Imorgon är min älskling helt ledig! Han jobbade fem timmar idag på morgonen. Och sen kom han hem. Han har blivit befordrad på jobbet! Är så glad för hans skull. :D min duktiga make! Och svar på en kommentar: hans jeans är från hm divided och tröjan är från carlings (;

En annan fråga ang. babyshop! Rabattkoden finns på deras sida på Facebook! Så in där med er! Vet dock inte om den gäller längre men tror det är några timmar till.

Nu blir det sängen! Imorgon fortsätter vi fixa inne i nya dator rummet blir riktigt fint :D puss på er! Och sov så gott!

Ps. Vecka 37 idag!! <3


Mysisar

Helmer klättrar upp på oss. Aj! Men gullig är han (;


Didrikson

Vinteroverall från didrikson (som jag hört ska vara riktigt bra kvalité på) är köpt till Hector. Funderade på en till lillebror med. Men han kommer ligga så stilla i vinter i vagnen nerbäddad i fårskinnsåkpåsen med varma kläder så tror han klarar sig den här vintern! Det gjorde ju Hector i vintras (: hur som helst är jättenöjd med overallen! Kostar vanligtvis 699 kr men på babyshop var det 200 kr rabatt nu. Passade på :D


Sunny day


Familjens iPad

Sebastian är glad haha! Går att ladda ner böcker helt gratis och böcker är någonting min älskling gillar att sysselsätta sig med! Jag läser recept och tittar webbtv och surfar runt! Om en vecka får vi internet i huset äntligen :D då blir det trådlöst! Blir bra när det blir studier hemifrån i höst (; eller rättare sagt! Jag börjar faktiskt på måndag!


Hjälper till att städa sitt rum

Varje torsdag har vi storstädning här hemma. Badrummen städas, golven dammsugs och moppas. Ytor torkas av.. Köksskåpen likaså. Vi vill ha det rent och rent har vi haha! Det känns extra viktigt när man har småbebisar som kryper runt på golvet att ha det rent. Hur som helst. Hector är med oss och fixar hihi och dammsuga numera är inte helt lätt :D som ni ser. Men klart han vill vara med och städa sitt rum!!


Ser ni mina fina framtänder!?

Nu har Hector fått sex st tänder :D så gullig! Dom borstar vi med hans tandborste och Bamse tandkräm :D


Fårskinns åkpåsar

God morgon (: har precis ätit frukost på sängen som Sebastian så snällt varje morgon kommer upp med! Har jag sagt att han är bäst!? Min bästa vän Maria sa det igår "du har det riktigt bra du" och ja! Han är den bästa!! Snäll som få <3 nu ligger det fyra knäckemackor med ost och ett glas juice i magen på mig :D frukt och fibrer är nått min bm rekommenderat och det är bra med tanke på att det är just det jag är sugen på! (:

Ska snart ta och vila lite till, har haft en lagom rolig natt. Sover i 30 minuter innan jag vaknar av en värk, ont när jag vänder mig, kissnödig.. Ha ja ni förstår. Men så tänker jag på att det snart snart är över och hur glad jag är att han stannat i magen så länge. Då känns det bättre <3

Åkpåsarna ni ser på bilden ska grabbarna få varsinn av. Tror det blir med mörkt fårskinn i. Barn och ljusa material går sådär ihop ^^ mejlade grossisten och i slutet av nästa månad finns dom i handeln! Whi! Är så nöjd med hectors åkpåse från Gotland med fårskinn och bävernylon som är varm och gosig på vintern och sval på sommaren! Så fårskinn blir det till dom små (: Den här månaden beställer vi deras syskonvagn också! sent som sjutton men har inte haft råd innan sparat sparat! (: och det blir en bugaboo donkey i svart till dom! Va lite inne på en iCandy pear några sekunder men nej. Donkeyn känns bättre!

Nu blir det vila innan vår skatt slår upp sina fina bruna ögon!

Ha en underbar dag! Tack för era kommentarer blir alltid så glad :D



Hej fina!

Hela dagen igår låg jag i täta onda värkar.. Idag?! Nada! Haha! När jag ringde förlossningen så sa barnmorskan "jaaa men nu sätter det sannolikt igång" busbebis! Lurar mamma och pappa! Men det kan inte va långt kvar. Alla symtom på att det faktiskt drar igång snart! Nu är han ju färdig (; så nu stoppar dom inte upp det om det drar igång! Trodde aldrig jag skulle gå så här långt! Det måste vart all oro över att hitta boende och hur allt skulle lösa sig som gjorde att Hector kom så tidigt. Eller någonting annat. Det får vi aldrig veta! Inga infektioner hittades. Lilla gubben!

Just nu är mamma påväg hit! Ska bli mysigt! Vi ska som sagt in till Linköping så ska jag på möte i skolan och lägga upp inför hösten! Fick besked om en riktigt bra morot i morse! TACK!! Att ha det bättre ställt som student än innan är nog inte helt vanligt! Men allt slit har belöning! Blir en bra höst, vinter, vår och framtid! (: och det bästa är att vi har ordnat upp allt själva! Vi blir nog kvar i Linköping och tar en mysig fika och väntar på älsklingen som slutar 18 idag (: sen hem, middag och baka kladdkaka! Lyxa lite när vi har besök (; ikväll blir det ceasarsallad.

Nu måste jag ta och sätta fart här. Packa skötväskan, plocka ut vagnen och förbereda Hector med lunch i magen (:

Hoppas ni får en jättebra dag! PUSS

Bilden är från igår när vi gosa ute jag och Hector! Han använder aldrig napp men han biter i den haha.


Hej Helmer


Hector


Målning pågår

Jag och älsklingen har målat bebissäng nyss (: ska vänta på att ena sidan torkar och sen målar vi resten imorgon! För ikväll vill vi mysa och varva ner i soffan (:

Nu blir det middagslagning! Köttfärsås med spaghetti gör dubbelsats så imorgon gör vi varma mackor med köttfärs och ost på. DET är gott! (:

Dagen har varit bra! Småpysslat inne och ute och pratat om dom kommande månaderna. Sebastian fick ett till alternativ för hösten! Så glad glad för din skull. Nu går det bra <3 antingen blir det att han väljer att jobba kvar där han jobbar nu heltid. Eller pluggar heltid på distans och jobbar extra i skolan här där vi bor eller pluggar heltid på distans och jobbar på gamestop inne i Linköping. Fick samtal i dag från chefen där! Kul :D så vi får se! Oavsett så känns det tryggt inför hösten! Någonting som vi tyvärr inte kunnat ta för givet innan. Men vi ville det här och vi har verkligen verkligen kämpat (: man ska aldrig ge upp det man brinner för!

På torsdag kommer mamma hit och hälsar på! Och på torsdag ska vi även in till Linköping och Hector ska få din ett års vaccin spruta. Brukar gå jättebra så hoppas på samma nu såklart! Mamma hänger med honom medan jag går på möte i skolan :D längtar efter att få börja!! Och få avsluta och lägga gymnasiet bakom.. Haha (: skönt!

Ska ta och va lite hjälpsam ute i köket nu (: så maten blir klar fortare! Magen kurrar!

Ha en mysig måndagskväll fina ni. Puss&kram!


Klossar

Klossarna blev succé! Visste väl att han skulle uppskatta dom! :D jag bygger torn och han välter, skrattar och slår ner ett till torn.

Nu sitter vi på golvet i Hectors rum och Helmer ligger i mitt knä, Hector sitter och pillar med sina leksaker och pappa Sebastian är påväg hem! Kort dag idag! Han jobbar över så mycket så vi längtar massa efter honom nu :D mysigt!

Jag tänkte måla klart första varvet på spjälsängen blir fint!! Svart som natten! Mot den fina retro tapeten med ugglorna! Känns så kul att vi tillsammans har kommit fram hur det ska se ut. Sebastian brukar lämna inredning till mig. Men jag vill att han är mer delaktig såklart! Och i bebis rummet är han det verkligen! :D

Jag fyndar retro leksaker på tradera och ebay och vi blandar ny och gammal inredning. Snart sätter vi igång på riktigt (: ingen panik dock. Han sover ju hos oss första tiden.

Hoppas ni har en fin dag! Pussar!!


Sommarkväll


Gunga i kvällssolen

Vi är ute i trädgården och myser efter middagen. Älsklingen gungar Hector och jag ligger i en solstol och myser och tittar på dom (: fina älsklingar!! Kan inte annat än älska dom! Tänk att sommaren snart är slut. Allt inför hösten känns så fint! Jag ska på möte den 16 augusti i skolan för att lägga upp mina studier inför hösten. Kommer bla plugga fotografering b. Riktigt kul :D plugga och höst går ihop bra! Tända ljus, tända en brasa, bebismysa och plugga! Sebastian kommer med stor sannolikhet också plugga i höst! Och jobba på skolan här där vi bor! Så vi får massa mysig tid ihop med barnen! Precis som vi ville :D inom ett par veckor vet vi mer exakt hur hösten blir. För mig är det ju iaf klappat ;) men eftersom han kommer plugga universitet på distans så var det senare svar för hans del men det lät väldigt positivt när han ringde och kollade! Oavsett vad är hösten planerad och det känns riktigt bra! äntligen känns det som att allt här löser sig! Det tog ett tag men fan den som ger sig (:

Nu är vi inne igen och Sebastian är och fixar med min lite förtidiga födelsedagspresent :D en vit iPad surfplatta.. Den tredje generationen blev det! Prylar gör inte livet bättre, men jag har velat ha en sen iPad kom! Och whii nu är den min (:

Ikväll slappar vi i soffan, myser och tittar på film och pillar på ipaden :D va kul att ni tyckte om bilderna! Tjejen som skulle fota ställde in men eftersom vi var så inställda på att få bilder på magen (man vet ju inte när han kommer) så fotade vi själva :D visst är Sebastian duktig! Stolt minst sagt blev jag (:


Jag älskar er förevigt!


nothing compares to you


Kärlek


<3


<3


<3


Vecka 36


Gravid fotografering

Det fixade vi i kväll. Jag är imponerad av sebastian! Du kan mer än du tror älskling! Och bilderna du tog vart kanon! <3


nothing compares to you


Skogen

God morgon! Hoppas ni sovit gott! Jag har precis duschat och klätt på mig myskläder. Det är väl det jag får på mig nu :P leggings och a-linje klänningar fungerar med. Men jag har vägrat köpa mammakläder. Svindyrt och sjukt fula! Inte min stil för fem öre haha. Har ett par mammajeans tighta ljusgrå stuprör från hm. Dom är lite för varma just nu ^^ Hector sover men vaknar nog snart. Så ska bädda sängen och ta ner alla glas från sovrummet. Vaknar så hungrig på nätterna så det bli x antal yoghurtglas (; och vatten. Dricker massor! Idag går vi in i vecka 36! Många av mina kompisar har tippat på att han kommer i vecka 36 eller vecka 37. Och jag har mycket sammandragningar som gör riktigt ont, så vi får se när liten kommer. Vi har packat väskan och är redo! Idag jobbar min älskling till halv tolv, han började tidigt tidigt imorse. Skönt med kort dag. Dom behövde extra! Sen har han önskat att vi ska ut hela familjen i skogen och plocka sommarkantareller. Jag ska göra matsäck med ostsmörgåsar och varm choklad i termos. Sen tar vi varsin bebis på magen och vandrar ut. Ska bli riktigt mysigt! Han är så gullig Sebastian. "vill verkligen göra nått mysigt med er" så väljer han en dag i skogen. Japp jag föll för hans egenheter här är en av dom. Han är inte som andra. <3 jag önskar er en riktigt bra lördag! Så hörs vi senare! Puss&kram. Och tack för era kommentarer ang. Julius. Vi vet att det var hans bästa. Känner en lättnad i hela huset. Som att han blev fri från någonting. Låter säkert konstigt men så känns det. Vi saknar dig!


God natt!

Hoppas ni haft en bra dag! Jag har mest vilat och blivit bortskämd. Storstädning av huset har han gjort, tagit hand om vår mini älskling och vi har även begravt Julius :( var så fint väder idag, satt länge där vid körsbärsträdet och kramades när vi lagt blommorna på hans lilla grav. Precis bredvid Vera ligger han och sussar. Älskade Julius :( vad vi saknar dig. Det är riktigt tomt utan honom. Det är när sånt här händer som man stannar upp och värdesätter allt man har extra mycket. Jag vet att det inte är så.. Men ändå kan jag inte hjälpa att vara orolig för att han ska känna sig ensam där ute :( känns lite bättre att Vera är där som sällskap. Du finns i tankarna hela tiden! <3 nu är vi påväg i säng. Trötta! Och det är bra för imorgon ska vi in till Linköping på möte eller Sebastian ska och vi hänger med. Blir mathandling och sen hem igen. Håller på att knåpa ihop en matlista. Tandborstning och krypa i sängen. Mysigt! Sov gott så hörs vi imorgon! Puss <3


Tänk att du var sådär liten.


Här är två..

.. Människor jag älskar mest i hela världen. Min underbara kärlek och min kusin Amie. Som också blir lillebrors gudmor <3 tack för att ni finns.


Sjukstuga

Först ut var Hector. Sjuk och frisk på två dagar hoppas hans mamma inte är sjuk längre. Känns som huvudet kommer sprängas när som helst! Älsklingen är ledig fredag men jobbar lördag så idag vabbar han och jag måste bli frisk på två dagar :P vilka krav man har på sig (; så konstigt igår på dagen när jag pratade med mamma i telefon och hon frågade om jag kände mig dålig pga. av att Hector vart sjuk.. Så kände jag inget. Och nu. pang. jag är väldigt vääääldigt sällan sjuk och är det oftast inte så länge så håll tummarna. Att ha feber och ont i halsen och vara förkyld höggravid med en "mask" ja vår son är precis som sin pappa som liten. Han är överallt hela tiden haha! Kuta kuta kuta. Han utforskar ju världen lillfisen. Men kombinationen är inte helt skoj. Haha! Frukost är påväg upp till mig. Jag har världens bästa make! <3


Shukstuga


Sleep tight

Somna i nybäddad säng är så himla mysigt! Det gör vi ikväll. Och en gång i veckan, för det är så ofta vi bäddar rent (; älsklingen somnade innan huvudet ens landade på kudden. Trött efter dagen. Jag med, men ville säga god natt. Och svara på nyfikenheten haha. Nej vi ska inte "flytta nu igen" läs framtiden, läs inlägget igen. Det här är senare. Men vi planerar. För att komma dit vi planerar att komma krävs det delmål. Och här är ett av dom. Vi bor i vår dröm nu javisst! Dröm på alla sätt och vis, men livet utvecklas - vi med. Och vi får se vart det tar oss. Vi älskar det här nu och nu kommer vara x antal år till. Vi ville ge barnen en uppväxt på landet - vilket dom kommer få. Men sen har vi än sålänge andra planer för framtiden (; vem vet vi kanske blir gamla ihop i vårt röda trähus på landet, eller så styr vi kosan dit vi planerar. Allt blir alltid vad som är meningen att bli. Och det bästa av allt vet ni vad det är? Ingenting är skrivet i sten! Vi njuter av nuet men strövar för utveckling. Han och jag <3 och sålänge vi har varandra, så löser sig resten. Tyvärr delar jag inte med mig av ens en bråkdel av min vardag här. Jag öppnar mig nog mer än dom flesta andra bloggar. Eller tyvärr och tyvärr. Det är ju så jag valt att ha det (: ni ser en liten del av vårt liv. Men hur som helst. Planerna vi har är inte nu, nu.. Pang! Utan senare. Och nu ordnar vi med delmålen. Sov så gott nu. Det kommer jag! Trött minst sagt. Godnatt puss <3


Kvällsfika

Tända ljus. Regnet smattrar mot fönstrena. Höstkänsla i hela kroppen. Närhet och tysthet. En varm kopp te som värmer frusna händer.


Jag älskar ebay!

Som jag letat efter bokstavsklossar i Sverige.. Fanns dom? Nähä :P men så för inga pengar alls så hittade jag på ebay. Nu har Hector en hel kasse full med träklossar. Är det såhär han ska lära sig ord? Jamen kanske! (:


Middag

Franska örtbiffar. Receptet finns på arla (:


Mys

Helmer är galet mysig! Han tvättar oss, pussar oss och rullar runt så man kan klia honom på magen. Kurrar hela tiden. Helmer du kom in i livet precis när du behövdes som mest <3


Kärlek


Today

Vi har hunnit med en del idag. Inte bara ledsamt utan fint också. Men vad vore livet utan nergångar? Jag har haft så många så om någon uppskattar en lättsam nedförsbacke så är det jag. Det är väl någonstans där ni tycker att jag är positiv, för jag framhäver hur glad jag blir för saker.. Stora som små. Att vara på MVC idag och få en spontan kontakt med en riktigt genuin tjej med en mage i samma (nästan) vecka som jag. Som visade sig vara en sån som fastnar och stannar. På fredag kommer hon till oss och fotograferar oss. Gravidfotograferning! Att vi hade samma intresse gjorde inte saken sämre. Ska bli mysigt! Har varit så dålig på att fota magen den här gången. Iallafall med systemkameran. Jag har tänkt på det ofta, men det har aldrig blivit av. Men på fredag. "tack för all positiv energi du gett mig idag" fick jag ett sms om. Kände precis samma. Vissa människor dyker upp så lägligt. Och ger lite extra glädje. Att allt såg jättebra ut med vår skatt i magen var ännu en sak att glädjas åt såklart. Att få mysa till hans hjärtslag medan sebastian höll mig i handen.. Fint! Jag var hos studievägledaren idag också, nu är hösten planerad. Jag blev glad att det fanns ämnen bla. Fotografering som jag såklart valde fanns! Heltid på distans. Nu är det dags att bli klar med gymnasiet för att gå vidare till högre utbildning om ett år. Vi har drömmar som vi sakta tar oss till. Det här är ett steg påvägen. Planerna? Dom får ni veta sålänge ni fortsätter följa oss. Men bo kvar här kommer vi inte göra i evigheter. Men barnen ska få växa upp i natur och friskluft iallafall. En sak i taget. Vi kommer bo vid havet. Det är en sak som är säker! En dröm som vi strävar efter. Härligt att veta om att man sätter sig i livet precis där man själv väljer. Gränserna sätter man upp själv. Det känns iallafall riktigt skönt att komma igång. Är det någonting jag avskyr är det att trampa på samma ställe. Och inte utvecklas. Den känslan kryper i bröstet och är allt annat än någonting jag känner mig tillfreds med. Jag behöver tid på mig att planera men när det väl känns bra då går det i en rasande fart. Framåt.



Ledsamt.

Två stycken vandrade ut från djursjukhuset med rödgråtna ögon. Det här är det värsta jag gjort. Att behöva ta bort sina djur. Men jag vet att han kommer må bättre nu. Som veterinären sa "det är inget värdigt kattliv, ni har gjort allt ni kunnat och mycket mer.. Många som kommer in hit tar väldigt lätt på att ta bort djur, inte ni" nej. Julius kommer alltid alltid ha en stor plats i hjärtat. Imorgon begraver vi honom i trädgården. Vid den fina blombusken vi har. Mellan tårarna i rummet när veterinären gått ut sa Sebastian någonting jag alltid kommer komma ihåg. "en sak Julius lärt mig. Att aldrig sluta kämpa och alltid njuta av stunden" för oavsett hur dåligt han mått i perioder så har han alltid alltid varit en av de mysigaste katterna jag haft. Och när det går emot så ska jag tänka på dig julle. Du kommer alltid älskas minnas och tänkas på lite extra den 8/8.


Utforskar


Nytt

Gammal gammal nummerplåt och gjutjärns ljusstake i svart! Tack mamma :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_50214a32e087c3163b000069.jpg" class="image">


Tåg i köket


Helmer!


Helmer är här

Han är här, han är SÅ mysig och fin!! Vår nya familjemedlem Helmer är en norsk skogskatt. Fina! Vi måste ta bort vår älskade Julius imorgon :( under 3,5 år har jag kämpat för honom men han har slutat svara på mediciner och det går inte längre. När grannens katt fick ungar fastnade vi för Helmer och igår flyttade han hem till oss. Gosig och självständig. Så småning om blir han utekisse! Men nu ska han få veta att det är här han bor (: vi är ledsna för Julius. Och det är stor del i varför jag inte orkat blogga så mycket. Det och att min ork är på noll just nu. Tog musten ur mig att ha kalas och allt folk här. Haha.


Cockpit

Igår hade jag och mamma myskväll (: hon kom ju i lördags och har sovit här i två nätter nu. Det bästa med att bo en bit ifrån är att det blir mer kvalitetstid. Vi åkte hur som helst till Linköping. Jag älsklingen Hector och mamma. Mamma bjöd oss på middag och sen åkte Sebastian och Hector hem för lite pappa och Hector tid. Mysiga dom är (: är glad att Sebastian alltid är så engagerad. Han är helt klart ett toppenval till pappa till mina barn! Bästa beslutet ever (; dom hade haft en jättemysig kväll ihop! Jag och mamma satt oss på en uteservering och drack drink. Jag drack en alkoholfri söt sak och mamma tog dn latte. Satt länge innan vi gick och köpte godis till bion. Såg nya svenska komedifilmen "cockpit" riktigt bra! :D sen åkte vi hemåt. Bra kväll blev det! Nu ligger Hector och sover lunch och jag och mamma vilar. Sen ska vi åka in till Linköping och möta upp älsklingen och köpa lite mat. Ikväll blir det lasagne med sallad och bara ta det lugnt. Har varit full rulle dom senaste dagarna med besök, födelsedag och kalas :D man blir trött lätt när man är gravid (; kan inte fatta att han är här snart. Vad vi längtar!! :D Vi hörs senare! Hoppas ni mår bra <3 Våran Snutte på sitt allra första födelsedagskalas! Han fick så fina saker och det blev så lyckat! <3 han har enormt fina människor i sitt liv. Tack alla ni som var med och firade Hector.


Hector kalas


Kalas lördag!!

God "morgon" kalaslördag! Whi :D vaknade med strålande humör alla tre och har varit riktigt effektiva sen vi gick upp (: jag har bakat egen prinsesstårta nyss. Ur leilas "a piece of cake" undrar varje gång hur hon orkar baka dessa avancerade recept hela tiden?! Haha (; fast gott blir det alltid! Så värt det helt klart! (: har företett maten och ja allt är nästan klart förutom vi. Ska strax ner i "relaxavdelningen" som det så flådigt stod i mäklarförklaringen. Visst bastu. Och ett större badrum haha (; men ja. Blir inget relaxande för mig idag inte. Ska skynda mig så mycket jag bara kan. Målet är att färga håret (ska fota vilken jag använder inte glömt bara lite smått seg) och duscha på en timme. Det hinner jag :D sen på med smink och någon klänning! Perfekt väder idag!! 20 grader och strålande sol! Precis lagom (: vi hade en riktigt mysig kväll igår. Satt och åt middagen på altanen medan solen gick ner och efter det blåste vi ballonger så vi bara satt och flamsade tillslut. Yr! Dags att hoppa upp ur soffan och blanda färgen! :D ha en underbar dag allihopa! Tack för kommentarerna! Lovar att svara så fort jag hinner sätta mig vid datorn! Puss!!


UNDERBART

Sommarkväll!! Solen ligger lågt, det är nästan sagolikt i luften! Kossorna står och glor på Sebastian och Hector som är ute och fixar. Jag står i öppet köksfönstret och tittar ut på härligheten! Fyfan va UNDERBART!!! Jag älskar det här! Livet med honom, men min fina fina lilla familj och hur vi bor! Sagolikt! Kunde inte önskat mer! Allt blir precis som man gör det till! Och det blev precis som vi ville - tillslut! LYCKA!! Att få bo såhär är det bästa bästa jag någonsin gjort! :D snart ska jag ut och grilla men innan ut barfota i gräset och hämta i. Sallad och ruccola från landet. Mys! Njut av helgen! Det lovar jag att vi gör! PUSS!


Fredag

Hej på er! Hoppas allt är bra! Jag är trött trött trött. Men imorgon är det bara fem veckor kvar till BF! De ni :D nu har jag varit gravid sex veckor längre än med Hector. Jag tänker på att det kommer dröja några år innan vi skaffar nästa bebis eftersom vi kommer plugga nu båda två och jag vill ut i arbetslivet nått år. Såå jag försöker njuta in i det sista av badbollen. Även fast jag saknar min kropp nått enormt (; Hector vaknade nyss och jag har vilat medan! Skönt (: det är en riktig slapp dag idag! Har bakat inför imorgon och kommer fortsätta sen med. Blåsa ballonger tills lungorna gör ont och dekorera. Det är nog det roligaste med att ha kalas/fest! :P allt runtom som ska fixas. Dekoratörutbildningen har jag haft mycket nytta av (: tanken är att hänga upp enormt mycket ballonger i taket ute på inglasade altanen och duka med röd och vit prickig duk med serpentiner och sånt skoj (: är det barnkalas så är det! Här ska det in färg! (; och ja det är ju hectors kalas så vi bjuder på hemgjord saft och alkoholfritt. "på barnkalas ska man fan inte ha sprit" sa Sebastian haha (: håller med! Barn och sprit ihop går bort! All fokus på dom små <3 Ska traska ut i verkstaden i be frys vi har därute och ta fram en fläskfilé. Middagen ikväll blir grillad rosepeppar rullad fläskfilé med färsk sparris och klyftpotatis (: mums! Fredagsmys med skräckfilm och godis! Efter vi fixat inför imorgon vill säga (; Puss på er!


God dag!

Inlägget innan var från igår. Varför det publicerades nu har jag ingen aning om haha (: snart får vi finbesök, ska bli så mysigt!! Grillar ikväll. Vädret är kanon! Jag har städat hela huset! Det tar sin lilla tid (; men nu är jag äntligen klar! Ska hälla upp lite rabarbersaft i ett glas och ta med nya Amelia ut på baksidan och njuta av lugnet. Hector vaknar nog strax (: hoppas ni mår jättebra! Pussar <3


Gungar

Vi är ute och gungar. Så himla mysigt att ha hängt den i stora björken precis vid Kohagen :D bästa utsikten för lilleman sötnosen! Älsklingen kom hem för en timme sen och klipper gräset nu (: sen middag och bara umgås. Tidigt i säng ikväll. Han börjar tidigt och eftersom vi bor ute i skogen så blir det att klockan ringer innan solen gått upp ^^ så ska vi skriva en inköpslista till helgens kalas! Bakas och fixas! Kommer bli så mysigt! Och vi längtar! :D min farmor och farfar har inte varit här innan så blir riktigt kul att dom kommer! Nu blir det fixa middagen! Magen börjar bli hungrig!! Puss och ha en mysig kväll <3


älskling

 
hector har alltid ett leénde på läpparna. men ibland lyckas jag fånga hans allvarliga miner med. haha. så söt.
 


Där du andas. Där du älskar. Där vill jag alltid vara.

Jag älskar dig så mycket så ibland känns det som att jag ska gå sönder för varje centimeter av kroppen är så fylld av kärlek till dig. Alltid din, oavsett vad.


RSS 2.0