Du gör mig lycklig bästa vän


Oxfilé med penne och riven parmesan

God kväll vänner! Hoppas ni haft en bra dag! Ursäkta min frånvaro.. Suttit med näsan i psykiatri boken hela dagen och skrivit uppsats. Två av fem veckor har redan gått i kursen (: snabbt går det! Och kul är det!

Vi sitter vid matbordet och smälter maten precis ätit efter att vi lagt en trotsig Hector. Haha va hände med vår ängel (; nu ligger han iallafall och sover och Dorian likaså. Vi är mätta. Jag åt lite för mycket känner jag.. Och så tänkte vi trycka i oss varsin kula ben&jerry glass till efterrätt. Käkar man oxfilé på en onsdag så måste man ju ha efterrätt :D medan jag lagade mat så byggde älsklingen koja i köket med Hector. Haha sjukt gulligt :D

Imorgon kommer fina Johanna! Längtat hela veckan!! Blir en mysig vistelse! Det blir det alltid när vi ses <3 hon kommer hit imorgon och stannar till lördag morgon och sen på lördag kommer det mer besök hit! Mysigt!

Nej nu ska vi ta och krypa upp i soffan och mysa resten av kvällen (: sov så gott sen! Så hörs vi mer imorgon! Puss


Natti natt.

Sitter halvt förskräckt i soffan till sluttexterna av en sjukt obehaglig film.. Som stått på medans jag pluggat psykiatri. Herre min Gud! Är ni känsliga så se inte "I spit on your grave" uuuuh. Jag mådde dåligt av det.. Den ligger inte under "feelgood" filmer om man säger så..

Haft en mysig kväll med min älskling (: småfolket sover sen sju och jag har pluggat som sagt. Sebastian har somnat ska ta och väcka honom så vi kommer i säng (:

Hoppas ni sover så gott. Är helt ställd efter filmen.. Hoppas jag kan somna.

Vi hörs mer imorgon! Puss&kram

Vår middag (:


Bästa


HAHA

Rättelse.. JAG badade inte i diskhon! (; utan såklart bara Hector haha!


Regn

Ligger och lyssnar på regnet som smattrar mor sovrumsfönstret. Det är helt mörkt här inne och det enda som hörs förutom regnet är dorians snusningar, lilla hjärtat! Han har sovit så bra sista nätterna. Och det glädjer mig! Att småfolket ska må så bra det bara går är viktigt för oss såklart!

Ska strax gå upp och bre några mackor och koka en kopp te, tända ljus och börja dagen i lugn och ro innan trollen vaknar till liv (:

En timme senare haha.. Hann duscha och äta och sen vaknade dom (: nu har jag och Hector badat i diskhon! Gud va han plaskar! :D vatten är kul! Han är påklädd och ska få sin frukost strax (: ska bara mata klart Dorian! Hector kryper runt benen på mig. Man hittar sina små knep för att få ihop vardagen! Fungerar faktiskt riktigt bra nu på mornarna! :D

Hoppas ni mår bra och får ut så mycket som möjligt av den här tisdagen! Puss!


Skapa din lycka

"I believe the world is as we choose to view it. Simple as that. Our happiness is, in the end, up to us, and to no one else"

- Susan fletcher


Sunny sunday

En riktigt underbar söndag har vi haft! Jag började dagen med en lång varm dusch. Så skönt nu när det börjar bli kallare att ha igång golvvärmen i badrummet igen. Virade in mig i rentvättade handdukar och smorde in mig och hoppade i myskläderna och fårskinnatofflor! Överraskades av nybakta scones och rykande te, massa goda pålägg och tända ljus av världens bästa! Va glad man blir av sånt <3

Sen efter alla fått i sig frukost så har vi fixat småsaker som inte blivit av inne på toaletten vi renoverade tidigare. Skönt! Småsaker som gjorde stor skillnad (: boka av det med!

Klädde på oss och gick en lång promenad på 1,5 timme i elljusspåret vi har vid oss. Herre min Gud va underbart väder. Kallt och solen låg lågt och gav ifrån sig ett så vackert varmgult ljus! Gick och pratade om saker vi vill göra tillsammans! Har ett helt liv att stoppa in mysigheter i. Fint att man kan välja precis vad man vill själv! Forma livet!

Vi har precis valt film! Halleluja för viaplay :D vi behöver aldrig mer hyra en film i videobutiken hehe!

Tack för era kommentarer! Blir alltid så glad! Och det är ju roligare att blogga när ni kommenterar helt klart! (: jag har Dock svårt att svara på kommentarerna här :( men försöker i inläggen om det är nått ni undrar!

Följ oss på instagram! Fannytastisk heter jag där. Ett gammalt smeknamn en gammal pojkvän kom på till mig från början haha. Som blev ett smeknamn sen bland kompisarna (;

Pussar!


Vackra Hector


Ni äger mammas hjärta


KASAM

har suttit och pluggat i över två timmar nu, när jag pluggar ämnen jag tycker om då kan jag sitta i timmar. och inte riktigt släppa det trots att jag inte längre sitter och pluggar.. ni vet som med en bra bok eller film man sett (; ett intressant ämne är det här med psykiatri. glad att jag valde den kursen. man lär sig mycket. idag läste jag bland annat om "kasam" som står för känsla av sammanhang. Tänk er att två syskon som är uppväxta under samma förhållanden och den ena klarar av motgångar mycket bättre än det andra syskonet. Eller överlag. varför klarar vissa av trauman i uppväxten bättre än andra? Varför säger många till mig att dom hade dött om dom varit med om samma saker jag gått igenom och jag efter några år faktiskt kunde gå vidare och lägga det bakom mig och finna lycka och meningsfullhet i livet? Vi föds med samma förutsättningar, men vårt biologiska och vår omgivning påverkar oss. Jag är bra på att hantera motgångar och hitta lösningar för att kunna gå vidare, jag är bra på att se motgångarna som någonting som stärker mig som individ, när andra kan älta en händelse i evigheter och ha svårt att släppa det och går ner sig helt och hållet. Jag försöker se det man utsätts för som en erfarenhet som gör en till den man är idag. allt påverkar oss på olika sätt helt enkelt. men varför är det såhär? varför kan jag resa mig upp från någonting någon annan skulle gått under för när jag tex inte är kapabel till att hantera stressade situationer alls utan att bryta ihop? Vi är helt enkelt bra och mindre bra på olika saker. vi kan lära oss av varandra men aldrig forma om oss helt och hållet. alla kan vara bra på någonting, men inte på allt. och det är väl där någonstans i vårt samhälle med alla krav och miljoner olika val vi känner oss små och värdelösa som inte klarar av allting. MEN man kan inte klara av allt. Så länge man sollar ut vad som är lycka för den egna individen och går efter det tror jag att man hittar den där inre lyckan. Inte vad man borde, för att alla andra gör eller för att det förväntas att det ska göras och hinnas med under livet. 
 
som sagt, mycket tankar och funderingar snurrar runt i huvudet på mig när jag pluggar haha.
 
nu ska jag väcka vår tröttmössa hector som sovit sen ett.. i natt sov han från sju på kvällen till elva. vill ju hinna mysa och umgås lite med honom. haha. trötter. sen åker vi och handlar (: puss!
 
 

God morgon soliga lördag

Vaknade utvilad vid halv elva och tassade upp och gick och duschade länge, peelade kroppen och gjorde inpackning. Härlig start på dagen. Vid elva vaknade resten av familjen Cobert och nu har vi precis ätit en stadig lördagsfrukost med massa godsaker på mackorna!

Solen strålar idag och vi ska ge oss ut och handla lite frukost tillbehör senare. Men nu blir det mys och bus med Hector lillebror sover så nu passar vi på att lägga 100% fokus på storebror (:

Hoppas ni får en kanon lördag! Och mår bra! Puss&kram <3


Hej


God kväll fredag

Fredag kväll och magen är fylld av hemgjord kebab som hjärtat lagade till mig (: han började redan igår efter jobbet medans jag lagade gårdagens middag. Kebab köttet skulle nämligen gotta sig i ugnen i 4 timmar och vila i kylen under natten för att sen "karvas" upp och stektas i smör. Riktigt gott blev det! Med pommes kebabsåserna sallad rödlök tomat och inlagda fefferoni. Mums! Han la upp det så fint på dom stora gråa Mateus tallrikarna dukade med svarta vinglas och tände ljus. Det var mysigt att komma och sätta sig vid ett dukat bord (: han är allt bra fin maken min (;

Dorian ska få ett skönt bad strax det älskar han :D sen kryper vi upp i soffan och tittar på x-faktor ikväll! En mysig fredagssyssla tycker jag! Cola i glasen och godis i skålen. Tända ljus och eld i kakelugnen i bakgrunden! Mys fredag!

Verkligen längtat efter helgen! Alla är hemma och jag njuter av att få ha mina älsklingar hos mig! Dom betyder mest!

Linn du undrade hur Dorian sover. Och han sover väldigt olika dag för dag. Han har magont och vissa nätter vaknar han mer än andra. En bra natt när han mår bra sover han från åtta tiden på kvällen fram till elva, tolv. Vaknar äter somnar om och vaknar vid fyra äter och somnar om till nio tiden ibland sover han till elva. Sen på dagarna är det beroende på hur magen är han sover mer vissa dagar än andra men han sover helt klart mer på nätterna än dagarna. På förmiddagen sover han mellan tolv till två oftast är vaken en till två timmar och sover igen någon timme. När storebror och pappa är hemma vill han vara vaken och med. Vilket är riktigt mysigt att få umgås allihopa! <3 han sover bra tycker jag för att vara en snart två månaders bebis. Mindre bra när magen krånglat. (:

Nu ska vi bada jag och Dorian! Puss!


Fredag!!

Underbart med helg! Det är nått speciellt med helgerna trots att jag är ledig varje dag! Eller ledig och ledig att ta hand om två små troll och plugga heltid är faktiskt mer uttröttande än att jobba heltid :P hur som helst! Helg och Sebastian är ledig lördag söndag och måndag! Mysigt med långhelg! Hoppas snön ligger kvar då tänkte vi gå ut och gå promenad och dra Hector i pulka :D

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och väcka min stora kille innan han ska till dagis vid elva (: Sebastian kommer hem vid tre sen blir det freeedagsmyyyys! (;

Ha en bra dag allihopa! PUSS


Just nu

Eld i brasan tända ljus och finaste som sällskap <3


Scones frukosten imorse


Stjärnklart och snöflingor

Ikväll föll den första snön här i byn. Vi stoppade fötterna i skorna och drog på oss en varm kofta och gick ut hand i hand medan barnen sov och stod i gatlyktans sken och tittade på snöflingor som dalade ner och marken blev helt vit. Kramades och drog in iskall luft i näsan innan vi mer eller mindre sprang in i värmen igen. Tände en brasa och har eldat hela kvällen. Vi har myst runt och haft en lugn mysig kväll ihop! Planerat in massa julmys i december! Jag längtar så himla mycket till allt! :D men som bilden jag la upp i morse. Leva i nuet!

Strax hoppar vi i säng! Sov gott underbara <3 vi hörs imorgon!


Torsdag

En dag i lugnets tecken. Vi är hemma tillsammans och gör absolut ingenting ansträngande. Vi är så trötta så vi mår illa haha. Då behövs en sån här dag! Mysigt ska det bli! Göra det som faller en in och mysa det ska vi (;

Tänkte ställa mig och baka scones nu och överraska hjärtat med! Han är på Hectors rum och leker. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Film promenad och bakande kanske. Funderade på en hallon cheescake!

Ha en jättemysig dag! Pussar!

Hector äter äpple :D


Sånt man borde tänka mer på


Älskar dig förevigt

28 november 2010 blev du min och jag din. Då gav jag mitt hjärta till dig och sa att du skulle vårda det med ömhet. Det lovade du och har hållt det varje dag. Den 28 november 2012 har du varit min i två år och jag din i två år. Du och jag planerade livet i ett svep över ett samtal när jag stod på bussterminalen i Norrköping och väntade på bussen som skulle ta mig till Stockholm. Allt vi pratade om under det samtalet som vi sa att vi ville - det blev av. Du är en människa som inte bara drömmer dina drömmar - du uppfyller dom med en målvetenhet som jag aldrig sett innan. Även fast jag aldrig upplevt så mycket turbulens i ett förhållande innan har jag heller aldrig upplevt så enormt mycket glädje och lycka på så kort tid innan.

Jag älskar dig


Blå

Dorians ögon blir mer och mer ljusblå för varje dag som går. Är det inte lustigt att våra barn är så olika. Dorian är rödlätt med blåa ögon och Hector mellanbrun med mörkbruna ögon. Dom är så otroligt vackra våra barn!!! <3


Promenad


Promenad med minstingen

Har nyligen kommit in i värmen från en riktigt uppfriskande långpromenad med Dorian sovandes i vagnen. Gick ner till sjön med bryggorna vi badade i somras.. Det känns som igår när vi hade vännerna här på "sommarfesten" och gick och badade allihopa innan vi drog igång festen. Idag är det redan den 24 oktober. Två månader kvar till min absoluta favorit dag på året, julafton. I år firar vi uppe i Sthlm. Åker upp några dagar innan julafton och umgås med nära och kära. Helena gumman vi måste gå på NK's julskyltning!! Jag längtar verkligen! Älskar Sthlm och även fast jag trivs som fisken här ute i lugnet så saknar jag vissa delar jättemycket. Då ska gudarna veta att Stockholmsstressen inte är inräknad där haha. Så i år firar vi uppe i storstan! Mysigt! Men resten av december umgås jag och min älskade familj här hemma med mysigheter inplanterat mer eller mindre varje dag. Jaaag älskar julen! Ni som följt mig under åren vet det (;

Ska sätta mig och plugga vidare nu, precis bestämt vad vi ska äta ikväll av alla maträtterna vi var iväg och handlade häromdagen. Ikväll blir det "kantarelldoftande fläskfilé i panna" från tasteline.se vi käkar bra mat! Både jag och Sebastian älskar matlagning och att avnjuta den med för den delen (; så vi lägger gärna mycket tid på matlagningen. I veckorna är maken bortskämd med att få middagen serverad när han kommer hem från jobbet, inget mig emot då jag gärna gör det för honom då han jobbar hela dagar (: nått måste man ju bjussa på! Haha!

Ikväll kryper ner i säng tidigt. Ja tidigare än vanligt. Två trötta föräldrar jublade över sms idag när vi kom på den smarta idéen att kaaanske kanske ja så blev det hoppa i säng tidigare! (: ska faktiskt bli riktigt skönt! Sätter väl på någon film och somnar till antar jag! Jag ser i snitt TVÅ filmer om dagen. Det är ju galet. Men det är avslappnande. Varför vara som alla andra.. När man kan vara precis så som man är :P

Dags för plugg var det ja! Puss på er!

Dorian-hjärtat innan promenaden. Fått den sötaste mössan av gammelmormor!


Morgon

Våra mornar är riktigt mysiga numera. Det har varit mindre kaos och en mamma med nerverna på insidan av kroppen istället för på utsidan. Skönt och väldigt uppskattat!

Dorian somnade om vid elva då hade jag strax innan väckt vår sömntuta. Undra hur han kommer sova när han är tonåring när han nu sover.. I natt 15 timmar i sträck. Ett problem med det är dock att blöjan läcker och Hector vaknar i blöt pyjamas.. Vad göra?! Finns det speciella nattblöjor till ettåringar som sover så här längre.. Måste efterforskas! Hur som helst. När han var ren och torr och påklädd blev det frukost med tända ljus. Sen var det dags för dagis. Massa kramar och pussar och vinka hej då. Saknar honom redan. Men det är bra för honom att få ett roligare umgänge än mig som pluggar nu. Om fem veckor pluggar jag 200% alltså två heltidskurser samtidigt. Hjälp. Men det får gå. Det blir när Dorian sover och det gör han tusen ggr bättre nu än i början! Så jag hinner!! Och jag slipper plugga på kvällarna (: och har tid att mysa med Sebastian. Saknar honom så himla mycket när han jobbar. Så att kunna få tid till skolan på dagarna är toppen även fast jag saknar min skrutt jämt! Vi tar igen med massa gosande och lekande när han kommer hem (:

Såå var det dags för att krypa upp i soffan och läsa i psykiatri boken! Så spännande!!!

Ha en riktigt bra dag så hörs vi sen (: puss!

Mitt hjärta efter frukosten :D


Snart god natt

Älsklingen är i duschen och jag myser i soffan, trött så det ska bli skönt att sova strax. Barnen sover sen två timmar tillbaka och vi har suttit på helspänn i soffan och tittat på "dream house" en thriller! Efter middagen.. åt thai som jag rååååkade göra tokigt starkt!! Hade i två pirri pirri istället för två vanliga chili. Höll på att svettas ihjäl under middagen.. Näsan rann. Haha. Hur som helst vi gjorde karamell popcorn och satt och mumsade till filmen. Kan inte alls tips om dom, smakade inte bra.. Haha ^^ oavsett äckliga popcorn så har vi haft en toppen kväll ihop! <3

Ska ta och borsta tänderna och släcka ner. Ögonen går snart i kors ^^

Sov gott underbara! Kul att vara tillbaka har saknat er! <3


Tränar nacken


Dorian har börjar le.

Och varje gång smälter hjärtat! Herre min gud vad han är gullig! :D


Så längesen men ändå som igår

Hector vad jag älskar dig! Mer och mer för varje dag! Vart ska detta sluta?!


God morgon igen!

Sitter uppkrupen i soffan framför Nyhetsmorgon nyduschad i myskläder. En kopp te och ska strax plugga psykiatri. Man märker vad jag tycker är roligt och mindre roligt att plugga haha. Riktigt peppad just nu.. Mindre när jag läste matte.. Haha (;

Hector är på dagis! Ska bli så kul att se bilderna sen från fotograferingen det är nämligen en fotograf där nu och fotar dom små (:

Dagen är ganska oplanerad. Jag tänkte fortsätta röja i tvättstugan i vårt tvättberg som sakta börjar minska! Härligt :D

Vi hörs sen! Puss och ha en riktigt bra tisdag! (:

Dorian häromdagen sovandes i vagnen när vi va inne i Linköping jag och mamma och fikade (:


God morgon!!

Hoppas ni sovit gott (: det har jag, tänkte dock somna om en stund till för kl ringer inte förens åtta. Då måste jag väcka Hector han kommer bli arg! Blir han alltid när vi drar upp honom tidigare.. Men men fotografen koner till dagis nio så det är bara att gilla läget.

Vi hörs senare! Puss&kram!


Het indisk gryta med kyckling och linser


1 kg kyckling, i delar
smör, eller olja till stekning
1 st chilifrukt
3 st vitlöksklyfta(or)
1 st purjolök(ar)
0,5 st squash, medelstor
0,5 st aubergine, medelstor
2 st kanel, stänger
1 tsk garam masala
1 msk kardemummakärnor
1 msk ingefära, riven
1 msk kryddnejlika(or)
500 gram krossade tomater
5 dl vatten
1 st hönsbuljongtärning(ar)
2 dl röda linser
1 kruka(or) koriander
20 gram mandel, flagad
salt
svartpeppar, nymalen

Till servering
naanbröd
vitlökssmör
turkisk yoghurt
basmatiris

1. Skölj och torka av kycklingdelarna. Fräs dem i lite smör eller olja så att de får vacker färg. Tag upp dem och lägg åt sidan.

2. Skär bort kärnor och fröfästen ur chilin och hacka chili och vitlök. Skölj och ansa purjon och skär den i grova bitar. Skölj squash och aubergine och skär dem i bitar.

3. Hetta upp lite mer smör i en stor gryta och fräs allt det hackade lätt tillsammans med kryddorna. Häll i tomaterna och vattnet och smula i buljongtärningen. Låt allt sjuda i 10 minuter under lock.

4. Lägg i kycklingen och låt den koka med i 20 minuter. Lägg i linserna de sista 5 minuterna. Hacka till sist koriandern och lägg i den. Smaka av med salt och peppar. Rosta mandelspånen lätt i en torr panna och strö dem över grytan.

5. Servera med varma naanbröd, vitlökssmör och, om du vill, turkisk yoghurt och basmatiris.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_5085a002e087c322a7c0345c.jpg" class="image">


Tillbaka

Sitter uppkrupen på en fårskinnspläd med en kopp te älsklingen gjorde till mig nyss. Mysigt! Tänt ljus har han gjort härinne också och håller på att ordna med viaplay, tänkte hyra en film och slötitta på innan vi kryper i säng. Riktigt trött på kvällarna numera! Jag som alltid var piggelin innan jag blev mamma. Men nu är det minsann annat (;

Så ni som undrat vart jag tog vägen - jag missade en räkning som låg i min skräppost om min domän.. Därav min frånvaro! Men mig slipper ni inte :D

Dagarna har gått i ett. Man stannar upp och tar en djupt andetag och sen är det fullt ös medvetslös igen (: på kvällen är det iallafall några timmar över till oss! Riktigt mysigt att bara gosa i soffan! Somnade i älsklingens knä igår. <3

Vi har hur som helst haft mysiga dagar. Gått höstliga långpromenader, dragit in frisk luft och umgåtts med varandra. Imorgon åkte vi iväg och veckohandlade och när vi kom hem satt vi på bra musik tände ljus och lagade en sjukt god indisk gryta och bakade nanbröd. Jag uppskattar så mycket att Sebastian tycker om att laga mat. Vi hade en supermysig och rolig kväll ihop hur som helst! Dansade runt, kramades och fixade maten. Tände brasa och massa ljus! Bra avslut på en lugn helg ihop!

Så nu blir det soffhäng ihop till en hyrfilm på viaplay och sen hopp i säng. Barnen sover. Nu har Dorian börjat somna vid samma tid som Hector på kvällarna (: rutiner börjar skapas! Och imorgon har vår stora skatt dagisfoto! Älskling! Har plockat fram fin svart och vit rutig skjorta svarta Manchester byxor och en svart finstickad kofta över. Sötis!!

Ha en riktigt mysig kväll nu! Så hörs vi imorgon! PUSS!


Tack för att du vill bo i mitt hjärta

För jag vet inte vad jag skulle göra utan dig hjärtat.


snutte


Oxfilé med spanska smaker

Vi har precis avslutat en riktigt god middag. Åt helstekt oxfilé i ugn med rotfrukter och chilivitlökssmör. Tände massa ljus och mumsa för glatta livet! Ja oxfilé käkar man ju inte varje dag haha! (; sia vaniljglass med kola sås till efterrätt och nu till filmen som vu ska se har vi gjort grönsaksstavar och Dipp! Mys! Älsklingen är och duschar och sen kryper vi upp i soffan. Vi är ganska trötta så myskvällar i soffan är fruktansvärt uppskattade vill jag lova (: Två barn på mindre än två år gör en trött haha! Men det är det verkligen värt <3

Imorgon kommer sotaren hit och sotar alla våra kakelugnar och kaminer. Han tyckte vi hade en "heldel eldstäder" haha! Fyra st (: lär bli sotigt. Och vi la in en extra städning nu på fredag. Ni anar inte hur jäkla skönt det är att slippa städa! Ha mer tid ihop och till barnen år guld! Hon som städar hos oss är grym! Hon far fram som ett yrväder och putsar i hundraåttio! Nöjda minst sagt! (:

Jag är äntligen klar med journalistik kursen! Halleluja! Det var en sjukt tråkig kurs. Jag älskar att kunna komma med egna tankar och analyser.. Men det här var en ren fakta kurs. Skriva texter med fakta rakt upp och ner. Nej jag kommer garanterat uppskatta psykiatrin mer (; jag är så himla glad att jag kommit igång! En sak i taget! Och någonstans måste man börja (:

Nu är maken klar! Kramas i soffan till någon bra film (har ju fått parabol och viasat med alla deras kanaler installerat) det är galet mycket bättre filmutbud än på boxer! Och vad gör två trötta föräldrar som bor på ödsliga laget?! Jo kollar film haha (;

Puss och må väl! Vi hörs imorgon! Nu är vi friska igen. Även fast näsan rinner lite så, orkar jag iaf blogga (:


Det blir bara bättre

Familjen sjuk börjar bli friska! I torsdags vaknade jag stört förkyld med feber - idag har jag nästan fått tillbaka min röst! Har knappt vågat prata då jag varit rädd att skrämma folk med min galet hesa röst haha (; jag säger då det.. Dagis i all ära men jävlar va barnbaciller är smittsamma! Hector kom hem glad i hågen med en kran som rann som niagarafallet.. Och jag kan självklart inte sluta pussa på min söta lilla skrutt.. SÅ kan det gå! Och sjuk som bara den blev jag haha! Skönt att rensa systemet lite (; har inte varit sjuk på över ett år!

Nu ligger vi i sängen. Det är bara jag som är vaken. Ligger och beundrar minstingen i familjen, han åt frukost för en stund sen och somnade tätt intill mig. Mysigt! Dom är så fina. Båda två. Tänk att man hade plats i hjärtat för en till med tanke på hur stor plats i hjärtat Hector redan tog. Men det gick! Våra finaste!

Helgen har gått ut på familjemys delux med bus i den grad vi orkat. Mest legat på golvet med Hector och läst böcker och myst. Tittat på film och ätit goda middagar ihop. En lugn helg med andra ord. Igår tog vi oss ut och gungade i trädgården. Underbart höstväder! Det år så himla fint ute nu!

Och dagen idag är väl ungefär likvärdig
Skulle jag tro. Vila!

Jag hoppas ni får en riktigt bra dag! Ta hand om er! <3 puss&kram


1 månad!

GRATTIS finaste Dorian på din en månaders dag! Mamma och pappa älskar dig till stjärnorna och tillbaka!


Tisdagssol

Dagen har gått i ett. Jag har haft en galen morgon med skratt tårar och mys med barnen. Lämnat på dagis, saknat så det värker. Pluggat, tittat på film, Dorian-gosat, lyssnat på musik, ätit lunch i form av gårdagens middag (köttfärsås och spaghetti) hämtat posten, soppat verandan fri från fallna höstlöv. Andats frisk luft, haft solens strålar i ansiktet, njutit av säkert en av årets sista fina soliga dagar. Pratat med en underbar Bvc kontakt. Myst med katterna. Ammat om och om igen. Städat, bläddrat i nya family living, druckit te, planerat kvällens middag och förberett, undrat när den sovande söta pojken jag är hemma med tänker vakna.

Ikväll eller om en timme och tio minuter kommer resten av min fina familj hem. Då ska jag krama Hector, leka med honom och berätta hur mycket jag har saknat honom, hur mycket jag älskar honom! Laga middag och äta ihop med världens finaste Sebastian. Pussa på liten Dorian och ha en lugn kväll ihop. Med tvmys i soffan och liiiite lite pluggande.


Dorian


Always you

I vow to help you love life, to always hold you with tenderness, to have the patience that love demands, to speak when words are needed, and to share the silence when they are not, to live within the warmth of your heart, and always call it home.


RSS 2.0