Sagostund med pappa


Eld


Sunday

Sista dagen innan vanlig vecka igen. Har verkligen haft en bra helg! Och jag mår mycket bättre! Skönt! Vill ju njuta av allt.

Precis skickat in två uppsatser i journalistiken och nu tar jag "söndag" och umgås med mina tre fina killar! (: Hector vaknade precis och ligger och mornar sig i sängen och Dorian ligger op fårskinnsfällen och sover. Har tagit en vända med dammsugaren nyss och tänkte stoppa in en maskin med tvätt. Jävlar va man tvättar mycket när man har barn (;

I kväll tittar vi på x-faktor! Gillar det programmet massor! Myssöndag. Orkar inte så mycket mer. ^^

Vårt fika från igår! Riktigt god äppelpaj blev det :D


Dorian

Äter jämt. Det syns! Hihi. Ska bli intressant att väga honom nu i veckan på Bvc... Sist hade han gått upp dubbelt så mycket mer än nödvändigt.. Det var som dom sa på modersmjölkcentralen där jag donera mjölk.. "Fanny du har grädde i tuttarna" haha


Värme

Sitter och småpratar vid matbordet, blev lite sen middag men vad gör det? Den smakade utsökt när vi väl satt oss (: grytan kokade i 2,5 köttet ramlade isär! Mums! Hade i en halv flaska rött som vi fått i inflyttningsfest och andra hälften drack älsklingen upp till maten (; jag dricker cola!

Vi eldar för fullt, huset är varmt och mysigt. Myser runt i mysbyxor och linne. Och ska strax koka te och krypa upp i soffan tätt intill. Lite ben&jerry glass på det också :D blir en thriller som heter "dream house" ikväll.

Jag hoppas ni haft en fin lördag! Den här helgen har varit perfekt hitintills. Jag älskar att ha familjen samlad!

Ta hand om varandra! <3


Lördag

Vilken höst dag! Regn och mulet så vi tog en mysig innedag (: ätit frukost hela familjen ihop och tog det lugnt. Sen låg jag och Hector på köksgolvet i 1,5 timme och lekte med hans leksaker och läst böcker (: nu ligger han och sover lunch sen 1,5 timme tillbaka och jag och älsklingen har precis bakat äppelpaj. Fika strax med te.

Ikväll äter vi boeuf bourguignon och tittar på film (:


Fredag

Så var fredagen slut. Vi vaknade såklart när sluttexterna i filmen vi såg på (okej jag somnade tio minuter in i filmen) rullade förbi. Men det är lixom så det ska vara ^^

Har hur som helst haft en riktigt bra dag! Jag börjar må bättre och bättre (fick en förlossningsdepression), men det har börjat vända. Bra hjälp finns det! Och världens finaste som stöd så går det åt rätt håll iallafall.

Började dagen med mysig frukost som Sebastian gjort. Han började senare idag så var en bra start att äta ihop hela familjen. Barnen sov till en början men vaknade runt tio. Sen åkte älsklingen till jobbet och lämnade Hector på dagis innan. Jag och Dorian började fredagen med mys i soffan till en film. Sen försökte jag plugga men sidan jag pluggade på ville inte riktigt som jag. Så jag städade lite hemma umgicks med Dorian och pluggade sen istället.

Sotarn kom förbi för slut besiktning också på dagen och nu på kvällen har vi premiär elden. Vilken värme den sprutar ut kaminen. Riktigt glad för den! Och så mysigt att titta in i elden medan vi åt! Kommer bli så mysigt i vinter.. Julafton. Mm (:

När jag hämtade Hector på dagis tog vi en långpromenad alla tre. Jättefint höst väder med sol. Vi plockade fina höstlöv jag och Hector. Men han åt mest på dom.. Haha. Inte så bra (;

Överraskade Sebastian med god middag. Fläskytterfile med klyftpotatis och kantarell&möggelost sås. Tack igen mamma för svampen! <3 tände ljus överallt och fixade (: han blev glad!

Efterrätt och mys efteråt! En riktigt bra fredag med andra ord! Tack hjärtat!

Imorgon ser vi fram emot en ledig dag med familjen. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården.

Sov gott puss!


Natti

Mysig middag i form av plockmat och tända ljus med bästa älskling. Jag njuter av kvällarna av att få ha honom nära. Gud vad jag suger in kärlek och värme från honom. Satt i soffan och bara kramades ikväll. Drack te och tittade in i elden från brasan i kakelugnen.

Dagarna är tänkta till att plugga, men idag ville Dorian inte sova! Så vi kollade på film och myste massa i soffan istället. Bärsjalen kom idag. Hjälp va vi kämpade med den. Antar att man måste öva en del, han gillade inte att vi krånglade med honom och blev mest bara hysterisk :/ men vi testar imorgon igen. Hur som helst hade varit perfekt men vår lilla kärlekskrank! <3

Älsklingen bäddade rent i sängen nyss så vi ska strax krypa ner. Nu ligger Dorian och sebbe på golvet på fårskinnsfällen och sover. Mysigt att amma på den. Och ha dom där! Släpade mig upp annars hade jag nog också somnat. Nu sitter jag och borstar tänderna (:

Sov gott allihopa! Hörs mer imorgon!


Vad jag älskar er!


Finaste

Familjemys när den är som bäst! Enda som fattas är våran sovande fina Hector.

Vi sitter och fikar, dricker te, myser och pluggar vid köksbordet. Dorian sover på pappas axel och jag försöker att inte låta ögonen gå i kors. Trötthet!

Det har varit en bra dag! Handlat mat för två veckor, blev mycket gott! Och höstiga maträtter grytor och sånt!

Imorgon blir det plugga för min del, hjärtat jobbar och Hector ska till dagis några timmar och leka med sina kompisar. Dorian hänger med mig :D fick ett sms av posten. Bärsjalen är inlämnad och påväg hit, härligt! Blev en svart. Och imorgon eldar vi i kaminen ska bli så himla mysigt! Tänkte äta en lite senare middag så det hinner mörkna och tända brasa! MYS! :D

Nej nu ska jag fortsätt plugga, kursen journalistik är slut om ca 1,5 vecka. Den 4 okt skriver jag slutprovet och efter det börjar jag läsa psykiatri. Riktigt kul! :D

Puss&kram! <3


God morgon!

Hoppas ni sovit gott (: det har vi. Idag är älskling ledig så vi tänkte ta sovmorgon haha, det fick vi inte igår ringde kaminkillen och informerade om att han skulle va på plats halv åtta och stoppa in vår kamin så nu är han här och fixar (: blir premiär elda ikväll riktigt mysigt! Kommer spara så mycket i kostnad i längden på det här! Och det var det som va tanken ^^ ja det och mysfaktorn!

Idag blir det veckohandling av mat så försöker knåpa ihop en lista med maträtter. Kom gärna med förslag! Så vi åker in till Linköping och handlar (: sen ska jag plugga och kvällen är bokad till familjemys innan Hector ska sova.

Hoppas ni får en bra dag! Har förresten köpt en tricot slen bärsjal! Får hoppas att Dorian gillar den (: perfekt när jag är ensam med barnen och som igår lagar middag. Händerna fria och jag räcker till till båda (: tack för tipset!!

Igår premiär tittade Hector på en kortfilm. Det var kul tycker han! Vi fiskade lite och körde helgmys mitt i veckan (; med "ostbågar" (majskrokar) och film på ipaden.


Snutte


Svampen vi fick :D


Tre

Tre timmar ensam med våra små troll och det gick kanon! Skrikfest tio minuter innan älsklingen kom innanför dörren haha. Tinitus! Men det löste sig (: lite stolt över mig själv vart så sjukt skraj för att det ska kaosa och att inte känna att man räcker till men jag fick ihop det! :D

Hämtade Hector på dagis kl 16 då hade jag ett par timmar på mig att plugga (: och med lillebror i selen och Hector i vagnen tog vi en långpromenad på en timme mysigt! Dorian somnade och sov en stund till när vi kommit hem på verandan. Hector sov också gott ute i friska luften när han var liten. <3

Har lagat middagen och börjat med en äppelpaj vi ska äta senare till en film (: Hector är matad med kvällsgröten och Sebastian byter sängkläder i hans säng innan vi ska bädda ner honom. Och sen ska vi äta middagen som vart klar ett bra tag ^^ bra planering vare här haha!

Det har varit en bra dag och kväll (: det uppskattas efter några upp och ner dagar! Men nuså! Ta hand om er! <3 nu ska vi pussa godnatt till Hector

Barnen medan jag lagade middag ^^


Gammelmorfar och Dorian


Tisdag

hej på er! hoppas att allt är bra? jag har precis skrivit klart en uppsats i journalistiken och nu börjar mitt lilla hjärta vakna däruppe (halleluja för babyövervaket) har plockat fram fläskfilé till kvällens middag, någon "skogspanna" med viltsmak, svamp och lingon. såg gott ut! var ju i sthlm i helgen och fick massa egenplockad svamp av mamma och morfar. så allt är infryst och ikväll äter vi alltså gula kantareller i grytan. mums (: fick mest trattkantareller. riktigt uppskattat!

vid fyra ska jag och dorian gå och hämta hector på dagis. då tar vi en långpromenad vi tre och sen hem och ge hector middag innan jag börjar med middagen till oss stora (; idag är det en sån riktig innemysar dag. vet inte hur mycket te vi dricker här hemma just nu, men en hel del. tända ljus och myskläder, stickade koftor och fårskinnstofflor. nu är hösten här. vi eldar i kaminerna och myser för fullt.

helgen var bra. träffade fina vänner och både till mig sebastian och gemensamma. familj också såklart. åt goda middagar och shoppade höstkläder till hector. han är så fin i dag i sina mörkgröna manchesterbyxor, svarta ribbade body och en grå stickad kofta. han ser så vuxen ut. han har verkligen känts äldre sen dorian kom. men det är väl ganska vanligt att dom upplevs så. men min "stora" kille är bara 14 månader nu den 31 sep.

ikväll efter middagen blir det nog film och mys i soffan. tända en brasa och så. perfekt med mediaspelare så vi streamar film från en sida som heter dreamfilm. 1500 titlar. ja, den är toppen (:

nu blir det bebisgos. hoppas ni får en jättemysig tisdagskväll. vi hörs snart igen! PUSS!

tänk att du har varit så liten hector <3


Tatueringarna - så går dom runt armen


Snutte och napp

Dorian är en riktig Snutte! Han gosar med sin snuttis och tuttar frenetiskt på nappen. Närhet är det bästa han vet! Jag vet hur snabbt dom små blir stora så jag njuter av att ha honom hos mig. Han är mest vaken på kvällen mellan 17-20 och på morgonen mellan 10-13, tack och lov sover han på nätterna! Lycka! Ett mål runt tre men sen sussar prinsen fint (: jag gör tabben att somna med honom i sängen efter det målet, men han somnar iaf i sin säng (; och sover där några timmar haha. Sen är det ju galet mysigt att ha honom nära sig när man sover.

Nu är vi påväg till storstan! Stopp på mcdrive! Hungriga! Och att laga middag var det inte påtal om! Badning av båda barnen, vi har duschat.. Hur varmvattnet räckte är för mig en gåta ^^ packa och få ihop allt och framförallt IN allt i bilen. Tur att vi har en stor bil haha (;

Sitter och lyssnar på heartbeats med José gonzales.. Utanför spöregnar det. Mysigt att åka bil då!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll. Jag mår bättre for now. Lite upp och ner men en helg i Sthlm känns bra! Se lite annat än våra kossor :D sen längtar man hem lika mycket på söndag igen (;

Puss!


Stockholm

Idag bär det av till vårt Stockholm. Ska bli mysigt att träffa morfar, vi ses inte så ofta. Han bor ju i Österrike. Han träffade Hector när han var pytteliten och nästan nyfödd! Nu känns Hector gigantisk och har utvecklats enormt mycket. Min skrutt! Och nu är det en till bebis här. Våran fina Dorian <3 ja det ska bli supermysigt att få visa upp våra skatter!

Sebastian är påväg hem, ska bli skönt att komma iväg i tid och packa in oss i lägenheten vi hyrt för att bo i. Mamma fixade den till oss, perfekt att kunna rå om sig själva på kvällen (:

Just nu är vår städerska här och storstädar! Första gången tar det sex timmar ca. Skönt att komma hem till ett storstädat hus på söndag! Jag och Dorian ligger i sovrummet och trycker haha. Shoppat kläder från polarn o. Pyret till Hector. Blev skalkläderna och en vindfleece! Svarta brallor och röd jacka, röda vantar och så svarta tretorn gummistövlar. Redo för utelek på dagis i höst ^^

Ska ta och peta i mig någon lunch. Är liiite hungrig då jag åt frukost vid sex imorse när jag hör och häpna gick upp duschade och började plugga. Barnen kände väl på sig att jag skulle plugga för båda vaknade vid sju! Haha! När dom alltid vaknar runt tio tiden i vanliga fall. Nästa vecka testar vi att lämna Hector vid sju på morgonen då lämnar Sebastian innan han åker till jobbet och så går jag upp sex och pluggar. Lillebror kan jag ha i bärsjal! (tack för tipset!!!) måste bara fråga... Är det inte jättebökigt när man ska amma? :D typ knyta.. Knyta upp.. Knyta.. Ja ni förstår. (;

Skriver mer senare! Puss fina ni och tack för pepp! Känner att jag behöver det!

Mina morgonmysiga älsklingar <3


Dorian

Jag älskar att ha barnens namn intatuerade <3 och såklart min Sebastians namn nära hjärtat!

Nytatuerad och trött är jag! Haft en lugn kväll. Imorgon går jag upp sex och pluggar innan barnen vaknar. Hej då sovmorgon! Hej mindre stress på dagtid och mer bebismysande! Älskart! Det finns lösningar till allt!

Tack för fina ord! Och nedstämdhet och otillräcklighet är vanligare än man tror, synd att det sällan väldigt sällan tas upp! Det är så vanligt men ändå så många som döljer det. Jag gör allt som får mig att må bra nu. Har familjen nära. Kramas massor. Tittar på Dorian när han somnat i famnen. Tände massa ljus och gör mysiga saker ihop, och plugga. För det gör så jag kan plugga vidare. Annars kommer jag må dåligt utav att jag aldrig tog tag i det. Men då går jag hellre upp i ottan, för att få umgås med barnen på dagarna det är det som prioriteras <3 och ska man hinna med båda så är det så det får bli (:

Brasan är tänd, sitter och myser med Dorian på magen i soffan, Hector sover och vi tänkte krypa i säng med. Sov så gott <3 så hörs vi imorgon! Puss!


På älsklingen jobbskrivbord

Har jag inte världens finaste pappa till mina barn?! :D jo!


Ensam

Första dagen gick bra. Ensam med barnen. Och även fast jag fick studsa upp och ner som en jojjo för att ge en liten herre mammanärhet så lyckades jag få ihop halva mitt skolarbete för veckan. Idag blev det kaos. Jag trodde på riktigt att jag skulle dunka huvudet i väggen, men skippade det. Jag längtar efter syskonvagnen! Det var inte helt enkelt att ta Dorian i vagnen och Hector under armen till dagis. Igår tog jag Hector i vagnen och Dorian i selen men det resulterade i att Dorian inte somnade om.. Imorgon prövar jag alternativ nr tre. Jag går upp innan tuppen gal och pluggar! Jag bara SKA få det här att gå ihop! Envis! Jag tror att jag har en släng av förlossningsdepression. Minsta motgång och det visar sig genom att jag bryter ihop. Var samma sak när Hector kom, och jag vet att det går över. Men det är det där att hitta lösningar så att man står ut tills det går över. Så imorgon testar jag plugga på morgonen, lämna på dagis till lunch och sen kan Dorian va hur vaken och mammig han bara vill. Jag älskar att han är här, att ha honom nära och jag njuter av barnen varje vaken sekund men pressen över skolan är inte kul.. Alls faktiskt! Så imorgon tar jag nya tag och hoppas att det blir en bättre dag än vad det varit idag.

Just nu ligger jag i soffan med en ihopkurad Dorian vid magen, han sover och drömmer. Undra om vad. Och jag njuter av att ha honom nära. Vilket lugn man får i kroppen. Tittar in i elden från kakelugnen och lyssnar på sebbe och Hector som lagar mat i köket.

Vid halv sju kommer städerskan hit för att titta på huset prata om vad vi vill ha hjälp med och ger ett tidsuppfattning. Hon trodde över telefon i runda slänger tre timmar. Underbart att få hjälp varannan vecka och få en städat hem och slippa tänka på det!

Sen ska vi till grannen och tatuera oss. Ni vet ju att vi bor granne med en tatuerare (: så Dorians namn ska tatueras in. <3 lilla hjärtat!

Nu är nog maten snart klar. Ska bli gott är hungrig! Jag hoppas att ni har det bra <3 och mår bra! Det ska jag se till att börja göra nu!


Today

Ligger i sängen efter en kväll med pluggande. Vi har suttit tillsammans vid köksbordet och diskuterat druckit te och skrattat. Gjorde pluggandet mycket roligare (; tack älskling för ikväll!

Det har spöregnat hela dagen så vi tog en riktig innedag och har myst runt i myskläder, bebisgosat och jag har pluggat. Snart är ena kursen slut! Bara två veckor kvar! Stolt :D så har jag 100p till. Läser ju heltid så till den 27 december har jag läst 400p. Steg i rätt riktning mot en utbildning på universitetet! Peppad är jag!

Dorian håller på att somna. Han vaknade vid elva då hade han sovit sen halv åtta. Både Hector och Dorian fick mat samtidigt och så bäddade vi ner Hector allihopa och pussade god natt och sen samma sak med Dorian i hajs säng och voila! Båda somnade (; så hoppas vårt slit ger resultat nu! Dorian är en riktig liten mysis! Han vill helst vara nära jämt om han fick bestämma! Men träna att kunna ligga själv har vi varit noga med och det har verkligen gett resultat ungen är trygg i vagnen och börjar sakta men säkert bli trygg i sängen med! Sen att man vissa nätter innan han kommit till ro fått hoppa upp och ner från sängen som en jojjo är ju en annan femma :D "titta till metoden" kallas den ju. Mamma körde den på mig och det fungerade utmärkt! Och det fungerade utmärkt på finaste Hector med! Blir barnet oroligt visar man sig, klappar och bäddar om och pussar god natt om och om och om igen tills barnet förstår att man faktiskt finns där om det är någonting, samtidigt är man konsekvent om att det ska hitta en egen trygghet i sig själv och bli lite självständig. En bra balans tycker jag och en metod som funderat kanon hitintills! Har hoppat upp och ner fyra ggr på en halvtimme och "visat" mig stoppat om och så. Lugn i kroppen ingen irritation vara lugn och glad. Och nu ligger han som sagt och håller på att somna! Somna själv i sängen körde vi med Hector med. Han somnar alltid själv. Fixar runt i sängen, kommer till ro själv och somnar själv. Perfekt! Nu tränas lilleman till samma! Och tro mig vi är jäkligt envisa (; jag hoppar gärna upp och ner. Haha (:

Nu tänkte jag sova! Imorgon blir jag ensam med barnen älsklingen går tillbaka till jobbet! MEN jag känner mig lugn! Det blir som det blir! Och man får ta det som det kommer! Har iaf en plan om hur jag tar Hector till dagis :P kan meddela att det är en jävla procedur för att lämna honom på dagis som ligger 1 min gångväg från vårt hus (; båda barnen ska på med kläder, Dorian ska sitta på magen i bärselen och Hector i vagnen. Men haha som sagt procedur :P

God natt fina ni!! Hoppas dagen varit bra! Hörs mer imorgon! Puss <3


Jag älskar er


Mysfikan idag


Grillning


Hej

En av klänningarna jag köpte idag (:


Kvällsmys

God kväll god fina! Vilken underbar dag vi haft! Riktig familjedag med massa mysande ute! Vi började ju dagen ned shopping! Nu har vi fyllt på höstgarderoben! Skönt! (: Tog en lunch/fika på espresso house innan vi styrde mot bilen igen.

Sen åkte vi och hämtade Hector på dagis pussade massa och kramades saknat honom som bara den! <3 packade in oss i bilen efter vi packat matsäck och åkte och handlade sista innan vi åkte till ett jättemysigt naturreservat där det finns grill i ett litet hus ^^ satt oss och grillade korv på pinnar och gosade med barnen! Gick på promenad efter på skogsvägarna och hittade några grottor ^^ utflykter kommer vi göra massor med barnen! Vara ute i skogen och leka!

Nu sitter vi i soffan och mumsar apelsin, äpple, päron och citron(?) sebbe har fruktcravings säger han (; och tittar på kvällens x-faktor! Inspelningsbar box är bäst :D snart byter vi från boxer till viasat halleluja kommer ha alla kanaler dom har! 600 filmpremiärer per år! Boxer hade 60 premiärer haha (; så nästa vecka får vi en sån HEMSK parabol på huset :P tur att den inte är så stor haha!

Återgå till kramas! Ha en underbar kväll! Puss!!!


Apan och Hector

Apan från jellycat är hectors favorit. Han hänger med överallt! Idag var han med på dagis och nyss med oss när vi grillade i skogen :D


I parken - tittar på molnen


Dorian


City

Nu åker vi och hämtar vår älskling på dagis och åker till ett naturreservat vi hittade till igår när vi var ute och körde. Tänkte grilla korv och vandra i skogen. Plocka svamp och dra in frisk höstluft! Underbart!

Jag älsklingen och våran mini älskling har varit på Bvc och vägt skatten! Han har gått upp riktigt bra! Gått upp 240g sen senaste besöket! 20g mer än nödvändigt per dag :DVåran lilla knubbis :D

Sen stack vi till stan! Shoppat kläder och fikat på café! Myst runt. En bra dag (:

Nu saknar jag Hector!! Vill krama pussa gosa!

Ha en fin dag så hörs vi mer ikväll! Puss!


Partner in crime

Jag älskar dig så det gör ont utan dig. Ett liv utan dig är för mig helt omöjligt. Du är mitt heroin. Skulle offra min högra arm för dig. Jag vet inte om det var ödet, men sen du blev min har jag börjat leva på riktigt! Alltid alltid din i med och motgångar. Vackraste Sebastian.


Jag älskar dig

Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig! Varje kväll när du somnat saknar jag dig. Varje kram jag får av dig njuter jag till tusen av. Varje leende sparar jag i hjärtat. Du är en underbar person Hector och du anar inte hur stolt jag är över dig. Jag är så glad att jag får vara din mamma!


Växer

Dagny har blivit riktigt stor :D och hon är galet söt med! <3 liten rufsig dam!


15 september

Idag den 15 september var du beräknad älskade Dorian <3 tänk att du redan är två veckor på måndag! Att vi fått mysa med dig i 12 dagar redan. Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka! <3


På promenad till parken


God morgon lördag!

God morgon allihopa! Nu en fråga till er som är själva på vardagsmornarna som jag kommer bli innan Hector ska till dagis. Hur gör ni för att få ihop allt med amning och frukost och påklädnad osv? Tror jag har läget under kontroll men hade vart kul att höra hur ni gör med! På onsdag blir jag nämligen ensam men våra skatter för första gången! Lite pirrigt! Men det blir nog jättebra!

Vi ska strax bege oss till lekplatsen och gunga och kräla runt i sandlådan. Har aldrig varit och kommer aldrig bli en mamma som sitter på en bänk och läser en tidning. Lekmamma fick jag höra när jag satt barnvakt tidigare av dom andra i parken ha!

Resten av dagen blir mys! Göra det som faller oss in, äta lunch, strosa runt hemma och ikväll god middag och film!

Hur ser er lördag ut? PUSS!

Hm råkade glömma att uppdatera inlägget (;


Hedwig


Mys fredag

Vi har supermysigt hemma! Premiär eldar i kaminen i källaren, glad att vi har den för den värmer upp hela huset. Sån gjutjärnskamin (: och så eldar vi i kakelugnen i vardagsrummet. Riktigt mysigt! Varmt och skönt! Dorian somnade framför brasan på fårskinnsfällen när jag ammade honom. Mysbebis! Går inte att titta sig mätt! Hjärtat slår så hårda slag! <3

Jag och älsklingen ligger i soffan och kramas och tittar på film och har ätit efterrätt och druckit te. Börjar bli trött så blir sängen när filmen är slut (:

Hoppas ni mår bra! <3


Mys eldar


Freeeedag

Myshelg att se fram emot! Våran fina Hector är hemma och busar runt fötterna och ställer sig upp med hjälp av våra ben. "nu måste vi gå hit gubben så nu får du följa med" söt (: han trivs på dagis! Jag mår nog sämre än vad han gör. Tydligen är det vanligt att känna seperationsångest. Men ett par timmar busande har fungerat super vilket känns skönt! Idag sov han lunch på dagis och Sebastian la honom, sen stod han utanför och kikade i fönstret och hector la sig ner och somnade själv precis som hemma! Stolt! <3 våran stora kille!

Ikväll blir jag bjuden på middag av älsklingen. Jag sitter och målar naglarna svarta ska testa ett lack över sen som jag fick av Maria bla. I födelsedagspresent som jag önskat mig :D gör nagellacket under matt. Riktigt snyggt! Så hjärtat lagar middag. Limekyckling med ris och innan fixade jag efterrätten. Crème brule. favorit! Ikväll blir det mysa i soffan till film och popcorn tända ljus och kärlek!

Inga planer för helgen. Men något myspys ska vi hitta på! Skolan är inlämnad och klar riktigt skönt! Då kan jag slappna av (:

Ska ta och duka bordet nu. Så får ni ha en jättemysig fredagskväll! Puss!


<3


Kärlek


Marknad

Vi har haft en supermysig dag idag op marknaden! Riktigt mys med marknad och Hector var en gladfis hela tiden! (: alltid glad vår lilleman! Köpte korv i massor, sylt och senap från Gotland och lite annat smått och gott! Filmer hittade vi också (: jag och Hector åkte karusell tyckte han va kul ^^ och jag blev åksjuk trots den låga farten haha.

När vi kom hem storstädade vi. Varann torsdag kommer vi få hjälp med städningen, dra ner på allt sånt för att få mer tid till familjen känns viktigt! Så städhjälp varannan torsdag så får vi fint till helgen. Men den här torsdagen städade vi (: och fin fint blev det!

Nu slappar vi i soffan. Älsklingen har somnat och Dorian ligger och sussar i vagnen jag tittar på inspelade halv åtta hos mig och sen ska jag väcka maken och krypa ner i sängen. <3

Haft en riktigt bra dag och kväll ihop! Tack för idag finaste älskade familjen! Älskar er <3


Vad vore livet utan dig?


Kväll


Mysigt

Ni är så söta som bryr er <3 blir så glad! Men ni behöver inte oroa er för att vi inte tar vara på varandra, livet och njuter av barnen för att vi har rutiner! Det är inget slaviskt schema som följs till punkt och pricka men så galet skönt att ha lite riktlinjer! Det har hjälpt oss massor att landa i allt med vad två bebisar innebär! För det är skillnad (; men det visste vi! Mycket mysiga omställningar men också hur man får till allt, men sakta sakta! Det känns som vi alltid vart vi fyra! Trots att Dorian bara är nio dagar idag! Sjukt! Känns som en evighet sen han kom! Snutten!

Var på mysig långpromenad innan med barnen. Tittade runt på marknaden som börjar färdigställas inför imorgon och njöt av höstsolen. Riktigt mysigt! Frisk luft var behövligt efter några timmars pluggande! Gud va jag kommer sakna att vara hemma ihop sen den 19, då går kärleken tillbaka till jobb jobb jobb (; men det är många dagar kvar! Mysa ordentligt! <3

Hoppas er kväll är mysig och att ni mår bra! Ta hand om er! Och följ oss på instagram uppdaterar mycket mer där! Mjukisdockan heter jag där! (:

Hector busar (;


Rödlätt

Våran Snutte är rödlätt (: så fint! Nu har vi precis ätit lunch, innan det pluggade jag medan Sebastian och Dorian va ute på höst promenad i solen! Älskar vädret! Kyla i luften och strålande sol! Nu ska vi ut tillsammans och vandra! Mys!

Hoppas ni mår bra! Puss!


Frukostmys och plugg


Planering

Det här besöker vi just nu för att få ihop vardagen innan vi kommit in i allt. Må vara ett hitler schema. Men det fungerar bra! Haha (; här är våra (ung. tider) just nu när vi är hemma ihop.

Kl ringer 8:30 :) så har jag en halvtimme för dusch medan han tar och gör iordning och klär på Hector och Dorian så gör jag frukost kl 9 medan han lämnar på dagis. Kl 10-11 pluggar jag och dom är hemma, sen går seb och Dorian på promenad i eljusspåret och jag pluggar i en timme till, kl 12 hämtar sebastian på dagis och då värmet jag lunch till oss. Hector äter lunch på dagis (dom lagar egen där tycker jag är bra ist för att få allt levererat) sen lägger vi honom för han har inte sovit än. Då äter vi lunch. Kl 13-15 pluggar jag igen. 15-16 har vi sagt att vi ska röja hemma, städa undan och fixa tvätten. 16-17 lagar vi middag ihop och äter 17. 18-19 myser vi med barnen, leker på hectors rum, går ut och gungar, eller promenad. 19:30 gröt till Hector, 20 lägger vi honom efter bokläsning en stund och 20-21:30 har vi tid ihop jag och Sebastian så kollar vi tv/myser och umgås. 21:30 tar vi en kvart till att röja undan i huset, plockar osv. Tömmer kattlådor och tömmer/fyller på diskmaskin.. 22:00 ska vi försöka va i säng. Måndagar, onsdagar och söndagar pluggar jag matte på kvällarna ist för att mysa :( blä.

God morgon :D


Myser på mitt rum innan läggdags


Matkoma


Blombud

Idag fick jag Blombud! :D och choklad! Tack fina Petra och Jimmy! Blev så glad!!


Middag - laxbulgur med limedressing


Bvc

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Vi är påväg hem från Bvc! Dorians första besök, lilla snutten! Han har gått upp det han gick ner efter födelsen och nu är han uppe i sina 4kg igen (: blev lunch ute och nu styr vi bilen mot landet igen.

Vad jag vart upp och ner dom senaste dagarna. Allt fungerar allt utom jag. Jag gråter för ingenting, känner mig tom och får lyckorus om vart annat. Känns som kärleken till dom nästan gör så man går av. Det är så mycket hormoner som ska ställas in, röras om. En fantastisk känsla att få barn, samtidigt som man är livrädd att misslyckas. En skräck blandad förtjusning. Hjärtat sprängs. Därav glesa inlägg. Det och att jag pluggar heltid haha. "HUR orkar du?!" frågade vår söta Bvc "tant" jaaa. Hur. Det bara måste gå! Blev så glad när hon sa att hon beundrar oss. Att vi orkar. Att det faktiskt går på något sätt! Och att vi trots kaos i mellanåt faktiskt älskar varandra så sjukt mycket och klarar det här ihop. Du & jag! Tillsammans är man stark stämmer så bra in. Utan dig hade jag aldrig orkat. Och trots att livet är motigt i bland, trots att vi inte helt har kläm på allt just nu innan vardagen börjar gå mer på rutin, så är jag så nöjd med tillvaron. Att älska istället för att vara missnöjd. Hur vi orkar? Vi orkar för att vi valt det. Vi valde att flytta långt åt.. Trots att vi inte kände någon här, vi valde det själva därför orkar vi när det blir motgångar. Och vi hittar stunder att skratta åt kaoset vi lever i just nu med ett tvättberg som växer och växer. Vi hittar stunder mellan blöjbyten och amning att stanna upp och kyssas och smeka kinden och säga hur mycket vi älskar varandra. För gud vad jag älskar honom. Även fast vi äter middag sent sent och Dorian ska äta precis just då så har vi valt det här och jag hade inte bytt det mot någonting annat. För jag älskar det precis såhär. Rutiner är viktigt för att få allt att gå ihop. Bara att ha ett hus tar enormt mycket tid! Men med bra planering så landar vi mer och mer. Det enda som betyder någonting det är min fina familj. Sålänge dom mår bra, då mår jag bra! Och sålänge vi har varandra är det de enda som betyder någonting.

Nu ska vi hem, med en liten avstickare. Hemligheter är inte min starka sida. Men man kan inte veta allt (; spännande! Sen hem, jag ska plugga i någon timme. Och efter det lagar vi mat ihop. Hela familjen. Viktigt att göra saker ihop <3 Dorian mysandes i vagnen, Hector krypandes på golvet och finaste och jag lagandes middagen.

Sen tar vi kväll jag och kärleken. Fika te, tända ljus, prata om dagen, kramas. Vara nära. Kvällarna är heliga! Haha (;

Jag önskar er en fortsatt bra tisdag! Så hörs vi snart igen! Pussar <3 och tack Johanna för ditt mejl. Du fick mig att vilja blogga. Fina du! Svarar när jag inte byter blöjor eller gråter haha (;

Bild tagen från köket in i matrumsdelen. I slutet av september installeras vår kamin därinne. Sjukt mysigt! :D


Morgonmys

God morgon! Jag och Dorian ligger och gosar i sängen, han är en riktig mysis den här lilla pojken. Inget oss emot älskar att ha barnen nära och kramas! Vi har varit väldigt noga med att vänja båda med att klara av att ligga vakna i vagnen osv. Det blev bra på Hector så vi kör samma på Dorian. Är han ledsen plockar vi såklart upp honom, efter att vi försökt att göra honom lugn i vagnen först. Krävs tålamod men det har redan nu blivit jättebra. Han klara sig så bra vårt lilla hjärta! Men närheten, den är viktig. Viktigare för Dorian än den var för Hector kan kanske bero på att Hector var eller fick starta livet med att vara självständig i kuvös. Kanske inte. Två barn som är så galet harmoniska och lugna, snälla. Det fanns inte på kartan. Alla sa att hade man ett lugnt barn så skulle tvåan bli tvärtemot. Vi har haft tur! Hade ställt in mig på galenskap och vakna nätter. Jag sover bättre nu och är mer utvilad nu när han är här än när jag var gravid. Så kan det gå. Kanske var bra att jag ställde in mig på det värsta. ^^

Nu är mina andra älsklingar iväg. Bla ska Helmer vaccineras hann inte riktigt med det där den 3 september.. Det var en liten bebis som ville ut då, så ny tid bokades (: jag och Dorian tog sovmorgon! Skönt!

Dagens plan är plugg! Har tre arbeten som ska in innan söndag så det är bara att sätta fart (; halka efter är inte bra men att landa här hemma och mysa med familjen kändes som en större prioritet även fast jag inte lagt skolan helt åt sidan.

Sen får vi se hur dagen blir. Grilla korv till lunch och sitta ute i trädgården och äta, mysa i kväll till en film och fixa lite hemma. Bara umgås! Tar verkligen vara på dagarna när Sebastian är hemma nu. Det är så himla mysigt att ha alla samlade! <3

Nu blir det bebismysa! Hoppas ni får en bra måndag! (: puss&kram


Tjugosju år

55 minuter kvar på min 27 års dag. Den har varit jättebra, mysig, lugn och firats med min fina familj bara vi precis som jag önskade.

Dagen började med sång, frukost och paket på sängen. Den bästa födelsedagspresenten var Dorian. Tänk att vi fyller år så tätt. Jag är glad att vi inte har samma dag. Han ska få ha sin egen födelsedag <3 fick andra jättefina saker också. Ett trådlöst tangentbord från Apple till min iPad (som också är en födelsedagspresent) blir jättebra när jag skriver arbeten till skolan. Sen en mascara jag älskar men sällan känner för att lägga pengar på. Dior show. Den är riktigt bra! Nya svarta converse light hi i skinn fick jag också. Glad jag blev då mina gamla var helt söndriga! Nu slipper jag bli blöt om fötterna när det regnar (: pengar fick jag också, bla tänkte jag tatuera in Dorians namn bredvid hectors! <3 men den presenten jag uppskattade mest var gjord av min älskling! Han har knåpat ihop en betonljusstake som jag hittade i en inredningstidning. Den är 145 cm lång och har 15 värmeljus hållare i sig. Jag älskar den!!! Mysig frukost på sängen med tända ljus och gos!

Dagen fortsatte med skogspromenad. Dorian sovandes i vagnen och Hector i bärselen på pappas bröst. Syskonvagnen får vi i början av oktober (: var helt slut hos bugaboo. Så fridfullt. Skogen gör en lugn i kroppen. Jag älskar att vara fyra. Det känns verkligen komplett att ha dom hos mig. Vad jag älskar dom! Obeskrivligt!

Vi åkte till sjön vid oss och dukade upp plockmat. Att sitta och titta ut över vattnet och äta och få vara med mina älsklingar.. Njut! Satt länge innan vi åkte hem igen.

Förrätt blev räkcoktail med massa gott i. Mango, gurka, avokado, vattenmelon, räkor med en dressing på lime, chili, koriander, salt peppar och lite citrongräs. Älskar den förrätten vet inte hur många ggr vi ätit den (: åt dem framför film och mys i soffan.

Till middag åt vi grillad ryggbiff med barbecue potatischips, vitlökssmör och beaneisås. Gott gott! Blev sen middag då vi valde att lägga Hector innan. Så vid 21 tiden satt vi oss med hundratals levande ljus omkring oss och åt middag!

Efterträtt gjorde min älskling pannacotta med vaniljstång, kanelstång, kardemumma stjärnor och stjärnanis. Färska hallon uppepå! Han är så duktig på att laga mat min karl :D

Och nu sitter vi uppkrupna i soffan och myser till en film.

En riktigt bra födelsedag har jag haft! Tack älskling! <3 jag älskar dig!!


God natt

Sen kväll pga av storhandling ^^ så kul att välja en lördag kväll till det.. Inte förens vi stod och skulle betala och kassörskan sa "det är så lugnt på lördagar" "öööh lördag?!" sa jag förvånat. Det är då man inser att man har en amningshjärna (; påvägen hem fick vi stanna tusen gånger på grund av blöjbyten, amningspauser och tröstning. "vääääälkommen till tvåbarnsfamilje livet" hojtade min positiva make glatt medan jag försökte samla ihop mig haha! Familjen tajkon! Men jag älskar det! Skulle inte byta mitt liv mot någonting annat! <3 man vet aldrig vad som väntar och helt plötsligt blev livet som jag redan såg som spontant ännu mer spontant! Hur som helst vi lyckades handla och det gick bara fin fint med två sötnosar! Dorian sov hela tiden och Hector myste runt i bärselen hos sin pappa!

Väl hemma packade vi in all mat, skönt med välfyllt! Matade Hector och stoppade ner honom. Gosen <3 han klappade på Dorian idag och gjorde ett av sina glädje tjut. Mys!

Nu ligger vi äntligen i sängen. Jag fyller år imorgonm. 27 år! De ni :D ingen åldersnoja ännu (; två barnsmamma vid 26! Och att få ha sina barn med på sin födelsedag och min älskling ja bättre kunde det inte bli <3

Nu sova! Natti natti <3


Natt

Natt i hela huset. Det är så tyst här så man hör sig själv andas. Sover så gott när det är såhär tyst. Skillnad mot Stockholm när vi hälsar på och sover där, man blir aldrig riktigt utvilad när det är så mycket ljud utanför. Men här sover man gott det säger alla som sovit här.

Jag sitter i köket, har pumpat mjölk för min lilla Dorian äter endast ett mål per natt. Borde egentligen gjort det här igår men orkade inte. Allt mindre nu, men men (: Helmer ligger i knät och kurrar.

Han är så fin. Jag är upp över öronen. Att ha honom nära är obeskrivligt. Jag älskar honom så det värker i hela kroppen. Trodde det var omöjligt att kunna få ut mer kärlek än jag redan fått för Hector, men det fanns mängder mer. Att ha två, som man älskar så högt.. Lyckan är verkligen komplett. Nu vet jag hur det känns att ha barn och tro mig när jag säger det - när jag pluggat klart blir det fler. Att vara mamma är helt underbart. Och att få vara det till Hector och Dorian.. Jag kunde inte vara lyckligare! Våra fina fina barn!

Så vi börjar komma in i allt här hemma med rutiner och så. Det är fullrulle i mellan åt, men ändå har vi hittat det som fungerar för oss. Jag var och är upp och ner känslomässigt efter förlossningen. Har frågat många ggr hur man verkligen får ihop allt med två och framförallt HUR man räcker till. Första dagen vart mindre bra men blev bättre på kvällen men igår fungerade allt jättebra! Jag passar på att få egentid med Hector genom att jag matar honom. Igår innan han skulle få sin kvällsgröt så läste vi bok ihop och sjöng. Småsaker som betyder enormt mycket. Han var på dagis en timme helt själv igår och det gick så bra! Jag är så sjukt stolt över honom! Så mycket förändringar på kort tid med nya rutiner, vi försvann i två dagar för BB och lillebror och så dagis nu och han är stencool. Glad och gosig. Hector du är underbar hjärtat!

Vi städade huset igår, vem säger att man inte kan ha ett rent hem när man har småbarn ^^ torsdagar är vår städdag men dagarna flyter ihop just nu så vi passade på igår när dom sov! Hector sover i snutt tre timmar i sträck på dagen så stöda hinner man ^^

Plugga gjorde jag också. Och det ska jag idag igen. Inte vart lätt sen vi kom hem. Missade ju halva veckan pga av att vi låg på BB, så att få in två arbeten med amningshjärna/grötig hjärna efter förlossningen har gått sådär haha! MEN jag är iaf nästan klar med ena och det andra har jag fått mer tid till, härligt! På söndag vill jag inte plugga då vill jag bara fylla år (: och mysa med finaste familjen.

Nee nu måste jag sova. Ligger i sängen igen och myser. Sov så gott nu! Så hörs vi. om ett par dagar har vi snabbare internet i huset så då blir det mer bloggning. Jag hänger mycket på instagram så lägg till mig där så går ni följa med mer i vår vardag! Mjukisdockan heter jag där och sebastian bassesan! (; pussar!

Premiär promenad med två barn gick älsklingen på igår så jag fick plugga i lugn och ro ^^ fina dom är <3 längtar efter syskonvagnen!!


Mysigt


Fyra

God morgon underbaringar! (: hoppas ni sovit gott! Det har vi. Har fått väcka Dorian för att mina bröst sprängts. Överproduktion av bröstmjölk precis som när Hector ammande och donera mjölk blir det den här gången med. Amningen går toppen och han har ett "stadigt grepp" som barnmorskan sa haha (; han sover bra och vaknar var fjärde, femte timme då väcker vi honom. En gång vaknade han själv i natt annars har vi sovit jättebra! Hector kopia i sovrutiner kanske?

Igår när vi kom hem hade Petra tänt ljus och städat! fina! <3 var så skönt att komma hem! Och på kvällen satt vi med tända ljus, åt hemgjord pizza som älsklingen lagat och bara myste! Landa! Det är lite pyssel innan man kommer in i det här med två små men vad jag älskar det redan!! Nu känns det verkligen komplett i hjärtat <3

Dorian är helt underbar! Myspropp! Är så lycklig. Och känslorna bara sprudlar! Var lite nervös över hur Hector skulle reagera men det gick jättebra. Han förstod nog inte så mycket. Är väl för liten. Han tittade lite och sen skulle han fortsätta leka ^^ så oron var helt i onödan! (;

Idag vaknade jag sju. Pigg! Dom sista veckorna i graviditeten har jag mer eller mindre sovit bort vardagen. Trött minst sagt! Men idag var jag pigg och studsade upp, okej inte bokstavligt talat.. Har fortfarande ont. Ett stygn fick jag sy.. Och jag klagar! Stackars dom som måste sy mer.. Går runt i magen. Duschade länge. Gick upp igen. Då hade resten av familjen gått upp <3 jag tog Dorian ammade och Sebastian klädde på Hector. Sen somnade Dorian så jag gick in till Hector och sebastian och myste i hans rum. Ska försöka att inte göra en sån stor grej av att lillebror är här. Jag vill ju finnas för Hector lika mycket som innan, så det gäller att passa på! Klädde på Dorian och gick ner till dom andra, frukost intogs ammandes haha (; dom äter en del i början. Det är ju nytt för mig. Hector sondmatades ju. Lillplutt! Är riktigt glad att jag fick va med om en 'normal' graviditet nu. En enorm skillnad känslomässigt. Inte att jag känner mindre för Hector absolut inte! Men det tog längre tid innan jag i allt kaos med känslor och hormoner i kroppen kunde knyta band. Nu kom det mer naturligt. Nu hade jag chans att förbereda mig på ett helt annat sätt! Uppskattat minst sagt!

Dagen då? Efter frukosten så gick älsklingen och Hector till dagis! Två minuter i från oss ligger det riktigt skönt :D första dagen på inskolningen gick toppen och lagom tills Sebastian är tillbaka på jobbet igen så har han börjat dagis! Stora killen! Ni anar inte hur stor han känns nu när Dorian är här. Och då är Dorian ändå stor! Han är tio cm längre än vad Hector var när han föddes. Galet! Men som sagt dagis gick jättebra! Vilket jag visste. Hector är en social framåt och nyfiken liten kille. Dagis kommer han tycka är kul (: och medan han är på dagis kommer jag plugga! Som sagt pyssel men allt går bara man vill! Och vi ville det här <3

Nu ligger jag och vilar i soffan, Dorian sover i vagnen och Hector i sin säng. Han är van vid att sova tills nu ca. Så intryck från dagis uppepå det (; gör en trött! Älsklingen är ute och gör "nått hemligt" jag fyller år på söndag nämligen (: 27.. Och vilken fin present jag fick! En mysig bebis <3

Vi hörs snart igen! Nu ska vi ha två veckor ihop hela familjen och bara mysa, få in rutiner och kramas!!

Jag älskar livet!


Påväg hem

Nu sitter vi i bilen. Snart hemma. Lillfisen sover i babyskyddet och verkar trivas med dom galet guppiga vägarna ut till oss på landet ^^ Hector sover alltid gott i bilen med. Jag är inte helt nöjd just nu med kringelikrokvägarna! Mår illa av värktabletterna! Haha!

Ikväll ska vi bara mysa. Landa. Kramas. Va fyra! Känns konstigt att skriva det! Jag ville ha två barn innan 30.. På söndag fyller jag 27.. Sedär! Jag vart tvåbarnsmamma innan 30 (; jag har inte fått uppleva det på riktigt ännu. Men det känns underbart i hela kroppen.

Nu är vi strax hemma! Önska oss lycka till :D pussar och tack för alla grattis här, mejl, sms, samtal, fb och Gud vet vad överallt hihi.


Snart får dom träffa varandra <3


Sover


Två av mina hjärtan

Det känns mer komplett nu sen Dorian kom. Helare. Kommer bli så mysigt att få komma hem imorgon och gosa hela familjen bara vi fyra! Landa och komma in i nya rutiner. Många som undrat hur Dorian uttalas och det är med o, inte å. Doorian (: betoning på o:et alltså. Vi kände helt enkelt inte att att dom andra namnet vi hade kändes rätt och fastnade för Dorian <3 Leonard är mitt släktnamn. Så det är hans mellan namn.

Vi ligger som sagt på BB just nu. Jag har ont! Hade glömt bort hur det var att föda barn haha! Förträngt?! 2,5 timme tog det och jobbiga värkar! Men ut kom han vår lillprins! Den här förlossningen var lättare i värkarna. Men sjukligt jobbig när han skulle ut. För han stod i genomskärning så länge och aj vad ont det gjorde! Och när jag äntligen pressat ut stor del av huvudet slank det in igen. :P hur som helst. Det gick ju bra tillslut (:

Nu ligger han och myser på pappas bröst! Båda sussar och jag vilar. Tänk att vi bara behöver va här tills imorgon.. Och sist vi fick bebis låg vi såhär i 3,5 månad. Galenskap!

Jag ser fram emot livet som tvåbarnsmamma! Galet mycket blöjbyten, nya rutiner och upp och ner. Men alldeles alldeles underbart och massa massa kärlek! <3 tack för alla grattis!! Pussar!


Dorian


Dorian Leonard Cobert

Våran älskade son valde sin födelsedag idag, måndagen den 3 september kom han ut till oss! 2,5 timme efter att värkarna etablerade sig! Snabbt gick det men det var en väldigt intensiv förlossning! Han kom 14:47 och är 51 cm och väger 3980g. Så fin och välskapt! <3 lyckliga!!!

Nu ligger vi på bb och vilar och myser för fullt! Pappa och son ligger och sover och jag dricker cola och äter godis och läser födelsejournalen :D helt färdig i kroppen!

Puss <3 här var han väldigt nyfödd (:


Vecka 39

Det närmar sig med stormsteg! Vi fick plus när jag var i vecka fyra (därav det svaga sträcket.) Tänk att ett sträck på ett test som känns lite som i går har vuxit och blivit en bebis i magen. Det var som en kompis sa "det är lite som sign fiction!" Haha (: snart är du här hos oss älskade D! Vi längtar!!!


Bara du och jag

Det är helt klart någonting speciellt med att gå ut själva utan barn. Skulle aldrig drömma om att göra det till en vana men som vi sa när vi satt där igår och myste.. Ibland varannan var tredje månad ger tillbaka stora delar av det vi, bara du och jag var innan vi blev mamma och pappa. Jag är glad att mina vänner tycker att jag fortfarande är precis som jag var innan, för det är så lätt att bli bara mamma och glömma sig själv.

Vi hade en riktigt bra kväll igår! Åt trerätters, satt lääänge och njöt av maten, utan stress i kroppen. Det blir tyvärr så, att man lätt känner stress, men inte igår. Det var som att spola tillbaka tiden 1,5 år.. Tänk att vi varit varandras i två år den 28 november.. TVÅ år. Två år.. Låter lika galet varje gång jag tänker på det. Har väl egentligen alltid varit sån. Varför vänta när det känns helt rätt och livet är så kort?! Man vet ju aldrig vad som kan hända. Han har gett mig två underbara barn. Oavsett vad som än händer kommer han i mitt hjärta alltid vara min stora kärlek. Alltid! Jag har aldrig gått igenom mer hinder i ett förhållande än vad jag gjort med Sebastian. Men som istället för att slitit oss isär gjort oss mer sammanväxta. Det har aldrig varit vi som varit problem utan saker runt om. Att vi höll hårt i varandra när det blåst hårt runtomkring är det bästa jag gjort. Det är så lätt att bara ge upp och ta en lättare väg. Men nu i efterhand när vi kommit förbi det där, och jag tittar på honom och ser mig runtomkring inser jag hur glad jag är över att jag aldrig gav mig. Utan hela tiden trodde på oss. För med facit i hand. Han får mig att leva. Leva, utvecklas och vara mig själv till fullo hur jäkla udda jag må vara så älskar han MIG för den jag är. Det finns inga ramar i hans värld och jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som fungerade som mig. Jag minns precis vad han sa i början "du är den första som verkligen ser mig och lyssnar. Som verkligen låter mig vara mig" och precis så kände jag med honom. Det var meningen. Allt det här. Och jag älskar honom. Jag älskar honom verkligen!


RSS 2.0