Ernst

https://cdn1.cdnme.se/180392/6-3/pic_51208768e087c33afdfda330.jpg" class="image">


Ernst

Vår andra Maine Coon flyttade hem till oss på alla hjärtans dag! Jäklar va stor han är redan! Ska bli kul att se hur stor han blir som fullvuxen. Nu är han ju bara tolv veckor. Han är en riktig kelgris <3 redan helt såld!


Sunday

Ligger och drar mig i sängen. Det är söndag och familjen börjar vakna till liv här hemma. Utanför är det ett vinterland och helt tyst. Man sover så gott här ute på landet. Så tyst så man hör sina andetag. Maken min är uppe och gör en mysig söndagsfrukost, scones önskades och han är riktigt duktig på att göra det! <3 Hector blir lika glad varje gång han ser att pappa bakat scones. Sötnosen!

Igår satt jag hela kvällen och sydde. Är inne i en pysselperiod och jag blir helt fast! Har redan hittat fler leksaker har ska sy. Så himla kul! Apan som jag sydde igår är en överraskning till Hector. Ska bli kul att se vad han "säger" om den. <3

Idag är det redan söndag. Helgen gick i en rasande fart. Vi har bara tagit det lugnt. Och kurerat oss. Myst runt. Tittat på film. Ätit goda middagar. Kramats mycket. Sovit en hel del och sytt gosedjur som sagt! Men idag kommer först runt elva vår barnvakt för att träffa barnen igen, Hector har hon träffat men inte Dorian. Sen ska vi komma iväg jag och hjärtat på massa mysigheter! Känns skönt att vi lägger barnen innan så dom sover medans vi är iväg. Efter det kommer en bekant hit och masserar oss. En timme var. Lyx att få hem en massör till hemmet! Allt för att underlätta med två busbarn (; hon är utbildad och riktigt grym! Hon är så träffsäker! Hittar alla ställen man har ont på nolltid. Vi firade midsommar ihop med några här där vi bor och då var hon där med. Då fick jag ett smakprov. Riktigt duktig! Så ska bli skönt! Sen blir det bara vila! Och umgås med familjen idag! <3

Hoppas att ni får en jättemysig söndag! Ta hand om er <3


Trettiotal

"Ett trettiotal förkylningar och andra sjukdomar ska barn gå igenom de första åren" läkarens ord ekade i mitt du kanske huvud när vi satt inne på hennes rum igår på vårdcentralen. Funderade på hur många vi avverkat sen Hector gjorde sin dagiskarriär och det här är nog nummer fyra! Lillebror har åkt på öroninflamation och får penicillin nu. Hector har vart sänkt i 1,5 vecka men börjar bli kryare. Jag mår inte bra någonstans i kroppen haha. FY! Men som sagt! Det är nu han bygger upp sitt immunförsvar!

Livet rullar på här i huset på landet. Andra förstår inte hur vi orkar.. Haha! Ibland inte jag heller. jobb och nu heltidsstudier för Sebastian och heltidsstudier och plugga till högskoleprovet för mig.. Ta hand om hus två barn och så lägger vi till tre dagar i veckan med träning på gym.. Och lite egentid på det och umgås med varandra! Men med planering ska det gå! Och än sålänge går det faktiskt!

Någon undrade vad jag pluggar just nu. Och nu sållar jag bort G betyg från gymnasiet och fixar bättre betyg helt enkelt. Sen när jag är nöjd med det så blir det Linköpings universitet och sjuksköterska.. 3 år, jobba ett år och sen 1,5 år mot barnmorska! Det får gärna ta lite extra tid bara det blir ordentligt (: och där i mellan ssk och bm blir det fler barn! Helt klart! <3

Hjärtat mitt håller på att duka fram frukost till allihopa. Hector håller honom sällskap och Dorian sover än. Jag ska ta och kliva upp jag med och sen äter vi frukost ihop och har en mysig dag! Jag ska plugga tänkte jag och kvällen brukar vi mysa i soffan till en film eller nått annat (:

Va kul att ni tittar in och kommenterar trots att jag inte riktigt har tiden som innan. Blir så glad <3

Vi hörs snart igen såklart! Var rädda om er!

Bilden är ifrån helgen som var när Anna, ellie och Robin hälsa på här. Anna är min fina kompis från tiden på Coop och Robin är Sebastians kompis! (; Hector är så himla lik mig som liten på det här kortet.


RSS 2.0