nattfika.

har precis drukit upp mitt te, en stor kopp vaniljte. elin är här. vi hämtade henne vid elva efter mammas kalas. så kul att träffa henne igen. efter tre år. tiden går fort. men det var jättemys att hon kom iallafall. lika knasig som alltid ^^ vi gjorde dom knäppaste sakerna när vi hängde. kommer ihåg när vi var inne på h&m.. dom hade nån 80-tals period ett tag med apfula kläder.. vi packade på oss allt fult vi kunde hitta i butiken och gick in i ett omklädningsrum och provade allt. tog massa kort och gapskrattade. tror vi var där inne i en timme. helt sjukt. flummigt. och även fast det gått tre år, så känns det ändå som igår vi sågs. imorgon ska vi iallafall in till stan. jag ska inte shoppa. nått litet kanske. vi har ju köpt svart badrumsmatta till badrummet, helt underbar att ha barfota fötter på. så mysig. så vi fundelerar på att ha ett svart duschdraperi. finns på granit ju. så det ska jag kika på. sen ska jag hålla i pengarna. jopp! har precis tagit bort sminket och ska borsta tänderna snart. alex gick och la sig när vi kom hem, han ska upp vid halv sex i morgon och åka till jobbet. stackars. han har inte sovit många timmar de senaste nätterna.. och efter jobbet ska han åka och hämta våran nya säng (: guud va skönt med en 180. jisses. hoppas våra lakan räcker.. hm. det ska vara för 180 sängar, men jag tycker dom är lite små ^^ jaja. det får gå.

mammas fest vart jättelyckad. jag åkte dit 1,5 timme innan gästerna kom och pyntade. satt upp ljusslingor i trädgården, machaller och massa ljus och ballonger, serpentiner och sånt (: blev fint. så gjorde jag vit chocklad mousse som vart uppskattat. och mamma blev jätteglad för sin pressent. då blev jag glad ♥

nu måste jag krypa i säng. ska upp vid elva tiden imorgon. natti natt.





Kommentarer
Postat av: Anonym

vad hade du på dig på festen?? vill se:D

2007-11-11 @ 12:22:39
Postat av: fanny

anonym: åh, juste jag tog inga kort :( men hade lejongula strumpobyxor, brunglittriga knästrumpor, brun lång kofta med krage och svart skinnjacka (:

2007-11-11 @ 16:56:40
Postat av: mysan

vad söta ni är gumman:)

2007-11-11 @ 18:54:05
URL: http://mysackan.blogg.se
Postat av: fanny

mysan: hi :D

2007-11-11 @ 19:01:25
Postat av: anonym

det låter fint:D

2007-11-11 @ 21:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback