monday.

måndag idag och jag har legat och halvslumrat med feber ): sen har jag pluggat och umgåts med alexander såklart. som makade sig upp ur sängen vid ett tiden (: sömntuta! jag gick upp vid tio när klockan ringde, inte för att jag det minst sugen på det, men det var ändå skönt att komma upp. kallt här hemma, så jag har myst runt i mjukisbyxor och fleecetröja och fårskinnstofflor, men huttrar ändå. skulle behöva sjunka ner i ett varmt bad! åt frukost framför tvn och sen har vi bara myst runt här hemma. jag känner mig inte helt okej i kroppen. så jag hoppas inte att jag blir sjuk nu. sånt hinns inte med :D jag fyller ju år snart. ska iväg snart och handla mat, vi har en riktig ungkarlskyl här hemma. så det ska bli skönt att få fylla på den lite (:

ska ta och hoppa in i duschen nu och piggna till lite. sen åker vi och handlar. vi hörs lite senare. ska hem till calle vid nio och umgås, men jag bloggar nog därifrån (:

ha en jättemysig dag nu! ta hand om er. puss&kram <3



filmkväll.

jag sitter inne, har vänt blicken inåt och myser för fullt av musiken som strömmar ut ur högtalarna, alexander sitter ute i vardagsrummet och spelar gitarr och sjunger kärleksbalader. so cute. vi ska snart hoppa i säng. har tittat på film, blev camp rock.. en riktigt barnslig film, men jag, eller vi behövde väl det. slutade med att vi satt och sjöng för fulla muggar till alla låtar i filmen, så lite bra var den ju, hihi.

vi struntade i att åka och handla idag. tog det lugnt, slappade runt, pratade och bara var. städade gjorde vi också, för det har vi inte orkat på ett par dagar (: och ni vet ju när man har tre hårbollar.. då blir det massa hår överallt. nu är det rent och fint igen. sen åt vi middag framför tvn, massa tända ljus och mysig känsla över hela lägenheten. myspys!

imorgon är det redan en ny vecka. och på schemat står plugg, skicka födelsedagskort till älskade my såklart, handla, fixa, dona. ja, ni vet (: det vanliga!

alexander sitter och fejsbückar.. (facebook) och jag diskuterar livet med calle. ska nog hoppa i säng snart, läsa lite topp hälsa och sen sova. sovit så himla dåligt de senaste nätterna. kom i säng vid halv åtta i morse, låg bara och vred och vände på mig ): så det ska bli skönt att få sova en heeel natt och vakna runt tio, elva imorgon och få in lite rutin. helgen är över och skolan får återigen ta plats. (:

nej, ska ta och kika lite på nätet och sen avsluta här och komma i säng. vi hörs imorgon igen (: sov så jättegott. puss&kram.

ps. imorgon slänger jag upp en lista med bra second hand butiker i storstaden. ds.



Sunday.

vilodagen nr ett (: vi har mest bara myst runt hemma, haft djupa diskutioner om livet och ätit frukost, skrivit en matlista och snart ska vi duscha och åka iväg och handla mat. ikväll ska vi bara ta det lugnt. jag är helt slut i sinnet. påtok för mycket funderingar och upp och ner gångar. men livet är ju så, eller hur? upp och ner och fram och tillbaka. mitt liv som varit på ett sätt i hundra år börjar förvandlas om och bli lite av varje. jag står kvar i tryggheten och har även utvecklats och träffar vänner mycket mer än innan. väldigt ovanligt för mig, då jag alltid eller de senaste åren varit en person som dragit mig från att gå ut och beblanda mig med andra. men steget är taget och på något sätt försöker jag få en balans i det hela. för just nu är jag antingen eller. ovant är det. men jag behöver det.

jag ska plugga lite också. det måste jag göra. imorgon ska jag börja med inlämningsuppgift nr tre och jag önskar och hoppas att jag får mer än VG som jag fick på min sista, egentligen spelar det ingen roll, VG eller MVG. men det är ett mål som jag försöker sträva efter och vill vill vill uppnå. jag längtar enormt efter att få börja plugga till det jag vill jobba som sen. nästa höst så! ska bli helt underbart roligt att faktiskt få spendera sin tid i skolan med saker som intresserar en. just nu känns det bara som en gröt i huvudet. försöker göra det intressant, men jag kan omöjligt göra det. om några veckor är samhällskunskapskursen sluuut och jag ska fira med en bit prinsesstårta (;

är så glad att jag tar tag i livet, det är så lätt att låta det rulla på och att allt går på autopilot. men när man sätter sig ner och funderar, för det måste man, så kommer man på det ena efter det andra vad man verkligen vill pyssla med. alla formar sina egna liv. precis så som man vill ha det. alla har huvudrollen i sina egna liv. visst är det så? men hur många är det egentligen som verkligen lever livet fyllt ut? man kan aldrig växa som individ om man hela tiden sätter upp gränser för sig själv. då kommer man sväva i ovisshet hela livet. så den ständiga fråga är.. vad vill jag? vad vill du? vi lever ju som vi fått veta, bara en gång. ta vara på dina dagar. sträva inte alltid efter att jaga, rusa och springa fram. tiden går påtok för fort oavsett. stanna upp och njut. imorgon kan det vara förlorat. vi vet ingenting om imorgon. men vi vet vad vi har idag, vad vi kan göra idag, skapa och komma fram till.

har jag sagt att jag är en grubblare? :p usch, jag blir för djup i mellanåt. jag kan avundas människor som kan tänka på lite lättsammare saker, inte gräva ner tankarna i livets mening, om varför, hur, och när.. men det är ju jag. i ett nötskal, grubblande, älskande, drömmande, utvecklande och djup.

vad hände med min blogg? haha. jag återkommer när jag fått balans igen. men ja, förändring sker. alla människor utvecklas, och utveckals vi inte dör vi tillslut.

nu ska jag hoppa in i duschen. vi hörs senare! puss&kram och ha en bra dag! (:





hemma igen.

god kväll vänner. nu är vi hemma igen efter en lugn dag ute på landstället. vi kom ut dit runt två, tre och då fikade vi med alexanders föräldrar och hans syster.. jag var för trött och la mig under en filt i soffan där alla satt och somnade.. om jag somnar när det är massa röster och prat omkring, då är jag trött.. (: sov i någon timme, socialt.. men sen så (: jag och älsklingen gick ner till vattnet och la oss på abborre klippan, och låg och pratade om allt och inget. riktigt vackert när solen var påväg ner och den speglade sig i vattnet. glittrade för fullt. där låg vi och vilade och pratade i över en timme innan vi gick tillbaka till röda lilla huset igen. luktade jättegott. grillade oxfilé och åt bakpotatis till, sallad och gräddfil med gräslök och halvsalt. mums! kantarellsås och drack cola till. har, även fast både jag och alexanders syster var riktigt bakis varit en jättemysig kväll. tog 1 timme och 20 min att komma hem. vi ägnade hela bilresan att sjunga duetter till massa låtar. lät inte helt fint alla gånger :P men vad gör det? vi hade skitkul. iallafall (:

jag är jättetrött. känner mig ruggig och frysen ): antingen ska vi sätta oss i soffan, dricka te och titta på någon film, eller så går vi och lägger oss. vi får se. vad ska ni hitta på för mysigt? (:

ska kika runt lite på nätet nu och läsa ikapp lite bloggar. vi hörs sen. puss&kram.



Landet

god morgon kära ni. jag sitter nyduschad och lite för bakis för mitt eget bästa. råkade hamna hemma hos calle igår och hans fem killkompisar.. dom hade någon slags grabbkväll.. så jag kände mig aningen felplacerad :p men det gick ju bra ändå (: vi satt och drack lite drinkar och pratade, sen tog vi två taxibilar till gamla stan och hamnade på någon galen krog med liveband. har ni sett filmen titanic? tänk er när dom går ner till nedre däck och dansar till galen typ irländsk musik.. sån känsla var det där inne. alla drack nästintill svart öl och hade kul (: sen halv fem kom älsklingen och hämtade mig hos calle, då hade han redan somnat och jag höll på att somna på soffan,.. skönt att komma hem, duscha och krypa ner i sängen. tack för en jättetrevlig kväll hursom helst! (:

klockan ringde vid elva. har ätit frukost, duschat och ska klä på mig snart. sitter och lyssnar musik på spotify. alexander blir tokig på mig, för jag lyssnar om och om och om igen på den här, den är ju så bra.

vi ska åka och hämta upp alles syster ellinore, och sen åker vi ut på landet i norrtälje och myser med hans familj. ikväll blir det grillad oxfilé med bakpotatis och sånt gott. mums! jag ska plocka med mig lite tidningar osv. sen kommer vi hem ikväll.

förlåt för så dålig uppdatering, blir bättre, lovar! måste bara få ha lite kul. behöver få komma ut lite. och ja, umgås med vänner och alexander så klart <3

nu ska jag fixa iordning mig, vi hörs mer ikväll. ha en myspys lördag. jag har minsann köpt lördagsgodis (: gott!

puss&kram <3



älskar dom här. synd att det inte är äkta skinn.. fuskskinn spricker så fort när det är skor.. ellos finns dom hos (:


Big i japan.

ännu en bra låt.

mysig som bara den (:



sovmorgon

god morgon vänner! idag sov jag ut (: vaknade för en halvtimme sen och nu kom älsklingen upp också. ska göra lite frukost och så (: ikea står på schemat idag. ska köpa en grå pläd till kattbädden, för just nu ligger det bara en handduk där inne.. inte så skönt kanske. så dom små liven får sova gott.. för dom älskar den verkligen och ligger där inne i det vita katthuvudet dygnet runt. <3 myskatter. ska köpa lite temuggar också. några som gått sönder när vi varit vilda och diskat för hand. haha :/ så det ska vi köpa.. inte roligare än så alltså. och såklart beställa den svarta bänkskivan till köket. spännande!

dax för frukost! hörs lite senare (: ha en jättebra dag! puss&kram <3



prinsessan på ärten

kväll. snart soffan med en kopp te brevid alexander. vi ska se wedding daze, den verkar riktigt bra (: tjejfilm. jag har en make som aldrig tänker på sig själv.. jag går i första hand dygnet runt för honom.. men ibland får man ju proppsa på att han faktiskt ska få välja film också! eller så säger han att han vill se en film som han vet att jag vill se. blir som sagt behandlad som prinsessan på ärten här hemma.  vi har bara slappat idag. har letat massa ny bra musik på spotify har jag gjort. och hittade massa bra! sen har vi ätit middag som älsklingen lagade och sen hängde jag massa tvätt medans han diskade upp efter middagen. skönt att få lite ordning här hemma. lämnade allt upp och ner här i går innan jag åkte till calle. men nu är det fint och rent igen (: fröjd för själen.. (iallafall min som är en pedant ut i fingerspetsarna)

ska gå och hjälpa alle med tet och tända ljus osv osv. hörs mer imorgon. kommer nog vara ganska trött efter filmen. börjar redan smyga sig på. har varit mer eller mindre frånvarandre idag ^^ imorgon sover vi ut. sen blir det besök på ikea och köpa bänkskivan. heja. snart har vi nytt kök! whiii.

ha en jättemysig kväll. gosa ordentligt. puss&kram <3









favorit



supermysig indiemusik. och jag måste köpa hans skiva.. om den går att hitta vill säga. han är inte så känd. hittade honom på myspace för något år sen. och ja, sen dess har jag varit såld.

jag sitter i soffan, i pyjamas, klockan är snart fem och jag känner mig fortfarande nyvaken ^^ vi har tagit ut kykcling ur frysen nyss, så ikväll blir det favoritmaten - kyckling! får se hur vi tillagar den, har lite olika recept. har legat i soffan och kramats. eller jag somnade nästan och alexander kramade mig (: tända ljus, nerdragna persienner, känns lite som en grotta som alexander så fint beskrev det (: kollat på film, myst och bara slappat. så skönt!

ser ut som att kvällen blir lika lugn. vi ska kolla på massa filmer och ja, bara mysa och umgås.

vad hittar ni på idag? hur som helst så hoppas jag att ni mår bra och har en mysig dag! hörs senare. puss&kram (:



the kooks

jag har hittat (eller ja, calle har fått mig att börja lyssna på dom) man blir ju helt glad i kroppen!! lyssna!






awake.

Im awake. sov bara tre timmar. kom i säng vid elva tiden och nu är jag uppe och myser runt i min mysiga pyjamas igen. ska äta frukost, för jag antar att min make kommer sova några timmar till, han var så trött stackars liten ): men nu är han ledig och ikväll ska vi bara mysa massa och kolla på film och ha massagekväll. stel i nacke båda två, så det ska bli skönt! <3

ska bre några mackor, göra en kopp kärlekste och sätta mig i soffan och titta på film. och vänta på att gubben vaknar (: måste plugga lite också. ligger före med skolan, men det är ändå skönt att inte halka efter. sen tänker jag ha helg! (: ända till måndag kl ett då jag ska ha coachmöte! mysigt att slippa vara ensam och sova ensam i helgen, saknat honom massor!

nu - frukost, film och mys i soffan <3 hörs senare (: puss&kram.



sliten

god morgon! eller god natt? jag har inte sovit.. åkte och mötte upp calle i går vid tolv tiden, sen har jag varit där och snurrat och umgåts hela natten, han behöver lite extra sällskap just nu av vissa anledningar. han sov när jag smög iväg. inte den lättaste personen att få liv i direkt :p hur som helst. ringde älsklingen min när jag promenerade mot tåget och nu är jag hemma. ska ta en dusch och bädda rent i sängen, för jag la alla sängkläder i smutsen igår. sen ska jag sova. så himla trött. har varit mysigt och trevligt att umgås med honom iallafall. vi har mycket gemensamt jag och den där carln (; lärde känna varandra när vi var 18.. hundra år sen. jag är glad för honom! han är en av mina bästa vänner!

nej, nu ska jag sluta svamla och komma i säng. alexander är på bilverkstaden och byter någonting på stereon som gått sönder. sen kommer han hem. saknat honom så himla mycket, ska bli mysigt att han är ledig i en heeel vecka nu! wounderful!

sov så gott allihopa! vi hörs om några timmar! puss&kram <3

ps. tessan fick en liten alicia i natt, grattis gumman!! (: ds.



mamma mys

mamma är här och vi ska sätta oss nu och titta på film. det blir en romantisk komedi. jag har varit lite smålåg hela dagen, eller mer grubblande. har påtok för mycket i tankarna just nu.. tack älskade my för att du alltid finns och lyssnar och förstår. så en lättsam film känns mer än rätt. varför kombineras alltid depphumör med grått väder?! nej, nu ska jag göra te till oss och tända tusentals ljus, krypa upp i soffan i myskläder och bara mysa! jag älskar mys som ni vet. vet inte hur jag skulle klara av ett liv utan kramar, mys och närhet. nej, det går inte. då känner jag mig ledsen.

my min älskade my kanske kommer hit snart. jag citerar hennes sms "det är så att jag funderar på att ta ledigt och ta ut pengar från mina sparpengar och komma till dig igen. jag saknar dig älskling så fruktansvärt mycket"  och jag svarade i stil med "det hade varit alldeles alldeles underbart" GUD va mysigt! längtar efter dig hjärtat <3

jag skriver mer sen. nu ska vi ha mamma - dotter kväll. puss&kram alla därute!




forever.



Not talkin' 'bout a year
no not three or four
I don't want that kind of forever
in my life anymore
forever always seems
to be around when it begins
but forever never seems
to be around when it ends
so give me your forever
please your forever
not a day less will do
from you

People spend so much time
every single day
runnin' 'round all over town
givin' their forever away
but no not me
I won't let my forever roam
and now I hope I can find
my forever a home
so give me your forever
please your forever
not a day less will do
from you

Like a handless clock with numbers
an infinite of time
no not the forever found
only in the mind
forever always seems
to be around when things begin
but forever never seems
to be around when things end
so give me your forever
please your forever
not a day less will do
from you..



bok beställd.





mår bättre!

morning has broken.. men solen lyser med sin frånvaro idag. istället regnar det ute och det är grått. för två år sen hade jag nog klagat men idag, försöker jag se det positiva och skapa en mysig känsla av att det är underbart att sitta hemma under en filt, dricka varmt te och se på en bra film.

det är väl mina planer idag.. fast först ska jag röja upp här hemma, diska disken (för hand.. uh) men på fredag kommer en hantverkare och fixar diskmaskinen. tur att den var försäkrad.. hade känns kul att stå och diska tills vi ska renovera i oktober! nej, det hade ju inte varit helt kul faktiskt! (: så det ska bli skönt att få den fixad!

mamma kommer ikväll. vi ska mysa och titta på film. hon ska hjälpa mig med skolan lite också. eller kolla igenom ett arbete (: alltid bra att bolla lite idéer osv. så tills dess ska jag läsa i samhällskunskapsboken, städa och mysa här hemma. känner mig lagom trött efter så lite sömn.. så kan det vara! men nu känner jag mig mycket bättre.

duschade när jag gick upp, och det var himla skönt. hoppade i myskläder och tofflor och åt frukost. ska äta lite till snart. bara ätit yoghurt som måns stressade mig med (han vill alltid ha det sista) så han gick runt och svansade här och spann för fulla muggar. så mackor it is!

nej, hurrni. ska ta och samla ihop mig och komma igång (: men vi hörs ju mer sen! ta hand om er och ha en jättemysig dag!

puss&kram!



sick

hej vänner. idag mår jag allt annat än bra. mår så illa så jag knappt får i mig min blåbärssoppa.. hu. natten har varit omtumlande. en bra sak är att jag fick hem en ny film från cdon som jag köpte häromdagen. i could never be your woman. ska plugga lite och sen bädda ner mig i soffan. ska försöka få i mig någon macka bara. ih.

så uppdaterar senare! (: ha en mysig och bra dag nu, så ja, vi hörs sen. puss&kram.



God natt!

hej hej (: sitter och äter två knäckebröd mackor med skinkost och ett glas med proviva blåbär. gott! är alltid så hungrig på kvällen, så det där med att inte äta efter sju fungerar inte för mig ^^ jag äter helt enkelt när magen kurrar. bäst så!

istället för att kolla på film, satt jag mig i köket och började bläddra igenom IKEA katalogen för 2009. inget "oooh" och "åååh" ne, jag tycker ikea känns ganska tråkigt nuförtiden. visst, perfekt att handla små saker. men inga stora möbler. nej, sånt köper jag hellre på andra möbelkedjor. ikea känns lite flowerpower.. och som ni vet så är jag en sucker för stilren inredning. men det är ju tradition att kika i det blågula varuhusets katalog när den dimper ner.

ska snart (efter mackätandet) gå och borsta tänderna och bädda upp sängen. vika ihop överkastet och sen sjunka ner i sängen. alexander ringer nog vilken sekund som helst också <3 han brukar äta vid ett tiden, så snart så (: ska bli mysigt att få prata med honom! han har varit iväg med en arbetskamrat och då känns det inte så bra att sitta och gullprata med varandra (; inte så shysst mot hans kompis kanske..!

är det redan tisdag imorgon? vart tog den här dagen vägen.. hur som helst. imorgon är det tisdag, ja. och jag ska (tror jag) till lyra. ska ringa imorgon. för jag är så glömsk. sen ska jag plugga och sen på kvällen är planerna att träffa bästa calle och umgås lite! (: är så glad att vi tagit upp kontakten igen. han är en riktigt bra kille!

ska ta och hoppa i säng nu! sov så gott <3 puss&kram



därför älskar jag hösten.

Hösten närmar sig.. det blir mörkare på kvällarna, jag älskar när man kan tända ljus och kvällen känns lite längre än innan. jag kan sitta i timmar och bara njuta av att värma mina kalla händer på den varma tekoppen. känna den heta vätskan värma upp kroppen innefrån. gå långa promenader och se röda och gula löv falla ifrån träden invirad i en stor stickad halsduk och andas frisk luft. krypa upp i soffan med en varm filt omkring mig, titta på en favorit film och njuta av att bara vara hemma och mysa runt. nu är det dax för lite murrigare färger hemma. inspiration från höstlöven smyger sig in på kuddar, filtar och ljus. födelsedagen närmar sig. jag får en mysig känsla i själen. jag bonar hemma, pysslar och njuter. lejongula stora stickade koftor, leggings, fodrade vintagestövlar, raggsockor, mössor, skinnjacka. höstkläder måste nog vara dom finaste. lager på lager. varma långa skumbad. mysiga hemmakvällar med varma kramar. tätt tätt intill. kärlek i överflöd. och framförallt.. min blogginspiration kommer tillbaka mer och mer.

du är mer än välkommen.



önske lista




den finns här (:



lite nytt..





tända ljus

god kväll! sitter i soffan i mjukisbyxor och tittar på 2½ men. har redan sett avsnittet.. har nog sett alla avsnitt av den här serien ^^ men det är ju kul att titta på ändå (: ska sätta på en film nu snart. och dricka upp mitt te.. bara ta av mig sminket och hoppa i pyjamasen så det är gjort. har massa tända ljus som ger ifrån sig ett mysigt sken på väggarna. snart börjar hösten komma och den är mer än välkommen. älskar hösten. alla vackra färger. helt fantastiskt underbart!

idag har jag pluggat, därav den dåliga uppdateringen. städat, ätit middag, umgåts med alexander och haft filmkväll. ja typ så (: inte suttit vid datorn mycket alltså. men så är det vissa dagar. väldigt skönt tycker jag.

har köpt lite nya soffkuddar från h&m. ska visa dom snart (: pilla ihop ett litet kollage tänkte jag!

hörs snart <3 puss&kram. här nere är filmen jag ska se snart (:






In the arms of an angel

jag har haft en jättemysig söndagskväll. låg länge i skumbadet och myste. låg och tänkte och bara va. riktigt avslappnande. nu när det börjar bli lite kyligare ute, så är det ju så himla skönt att värma upp sig i ett bad! (: sen har jag tittat på en film. och pratat med mamma och min kärlek i telefon.

la precis på med alexander <3 längtar tills han är ledig igen. det går inte att förklara hur mycket man saknar varandra när den ena jobbar natt. visst är det skönt att vara ensam också. men ingenting går upp mot att få vara i hans armar. vilken lycka - total lycka! älskar honom obeskrivligt mycket. han är min trygghet. ska verkligen ta vara på hans lediga dagar. planerade lite löst, och det mesta involverar att få vara nära varandra. ett besök till ikea blir det också och beställning av diskbänk till köket som tar lite längre att beställa för att den är måttbeställd.annars är det bara massa mys som våra dagar tillsammans kommer bestå av. helt underbart. om ni frågar mig!

jag har redan på mig en nytvättad pyjamas, ska bli helt underbart att få gå och lägga sig nu. bara borsta tänderna innan och sen så. ska bädda ner mig mellan mjuka sängkläderna från h&m home och läsa topphälsa. en mysig stund och ett bra avslut på den här söndagen.

sov så gott allihopa! imorgon är det redan måndag! ska baka bröd, sy och plugga. vi hörs imorgon (: puss&kram.





skumbad med levande ljus

god kväll vänner! hoppas ni mår bra! jag är fortfarande jättetrött och seg. så mysigt med en lugn söndagskväll. badvattnet håller på att fyllas i badkaret och jag har tänt massa levande ljus inne i badrummet. ska bli otroligt skönt att sjunka ner i det heta vattnet och få slappna av en halvtimme. sen blir det lite hemmaspa med peeling osv. (: efter det ska jag vira in mig i ett nytvättat badlakan och smörja in kroppen, hoppa i pyjamas och fårskinnstofflor och sjunka ner i sköna soffan med lite lantchips och pistageglass. gott! ska titta på någon lättsam och mysig film. köpte en film idag också, en film som jag verkligen kan rekomendera. den är så mysig. I could never be your woman heter den och man blir varm i hjärtat när man tittar på den (: får se vilken jag väljer.

nu börjar badvattnet bli färdigt! vi hörs senare! puss&kram!




storstädning!

vi har precis suttit ute på balkongen och väntat på att alla golv skulle torka (: har storstädat och det blev jättefint och fräscht! skönt att ha det så fint igen och så luktar det så gott. älskar ajax citron lukten! (:

vi ska snart börja med middagen. det blir  fläskfilé med paprika & tomat i kokosmjölk. riktigt gott med mat. sen ska jag hoppa in i duschen och peela kroppen och ansiktet, göra inpackning, lermask, fila fossingarna, tvätta håret och sen smörja in mig med body lotion. ska måla naglarna också tänkte jag. för nu har jag nagellacksborttagning så det slipper se risigt ut efter någon dag.

sen ska jag bädda ner mig i soffan. titta på någon riktig tjejfilm och äta glass & chips. gud så gott (: har inte ätit något gott i helgen, så idag blir det kalas! gott! (: är riktigt trött idag, så det ska bli så skönt att bara ta det lugnt! för imorgon är det plugg igen, men idag/kväll ska jag bara pyssla om mig själv och ha en riktig myskväll. låter väl himla bra va? (: jag älskar att vara hemma, hemma trivs jag som bäst!

ska läsa lite bloggar nu och sen börja med middagen! vi hörs senare! ha en supergosig kväll nu! puss&kram <3



trött!

hej på er (: hoppas ni mår jättebra. jag somnade vid fem imorse, och sen vid halv sju ringde älsklingen mig och stod utanför mamma, så det var bara att släpa sig upp ur varma sängen och gå ner! mysigt att få träffa alexander <3 saknat! ska bli skönt att gå och lägga sig igen nu snart. väntar på att alle ska duscha klart bara. skulle också vilja duscha, luktar rök i håret. men jag gillar inte att gå och lägga mig med blött hår och jag orkar inte föna. I-landsproblem jag vet ^^

kvällen var jättemysig! jag och mamma åkte till gamla stan och åt middag ihop på pastis. det är ju så himla vackert i gamla stan och när det började skymma runt åtta så satt vi invirade i filtar utomhus och drack varsinn kaffe latte. det var rena rama turen att vi fick tag i dom andra.. jag sprang i från min mobil. och det var inte helt lätt att få tag i sällskapet :p men tillslut så, efter mycket hjälp av alexander så fick vi tag i en kompis till calle som jag träffade förra helgen som var med dom. jag visste vad hon hette i förnamn och alex letade upp henne bland mina vänner på facebook.. och ja, sen fanns det 27 st med samma namn i stockholm.. haha. det fanns en som bodde på strandvägen och jag kom ihåg att hon vek av mot strandvägen förra helgen vi var med dom, så att det var rätt tjej på första försöket var riktigt tur (: calle hade försökt få tag i oss länge, så det var skönt att allt löste sig tillslut. vi mötte upp dom och sen promenerade vi till mosebacke och satt på deras altan med filtar och drack drinkar. trött som bara den var jag. men det var kul att träffa dom igen (: det var ett liveband som spelade osv. massa mysig belysning, ljusslingor och sånt ute ^^ sånt som jag gillar. ingen trodde på att jag och mamma var just mamma och dotter.. mamma såg ju så himla ung ut.. (: så är det! mamma är bara 17 år äldre än mig och min bästa vän!

vi fick sällskap till tunnelbanan och sen åkte vi mot t-centralen och tog tåget till huddinge. missade våran station såklart.. satt och pratade och som tur var så gick det ett tåg tillbaka en halvtimme senare! kom hem vid tre tiden och då drack vi varsinn kopp te jag och mamma och sen stupade vi i säng. men som sagt, jag låg och frös och kunde inte somna.. slutade med att jag satt på mig både fleecetröja och mjukisbyxor :P sen sov jag gott. eller ja, i nästan två timmar..

nu ska det bli helt underbart att sjunka ner i sängen. kramas med älsklingen och sen sova ut. idag är det söndag, och jag ska ha en riktig mysdag med massa film, lite hemmaspa och pyssel. blogga såklart också (:

vi hörs igen om några timmar! <3 puss&kram sålänge!



ska pyssla med min receptbok sen i kväll (: massa nya goda recept som ska klistras in!



hösten närmar sig.






randig tröja - h&m
mörkblåa jeans - h&m
fuskpälsväst - h&m
svarta converse light - scorett
mörkgrön fjällräven - fjällräven.



mjukstart

inte mått helt okej nu på dagen. fy. magen är helt upp och ner ): så jag bänkade mig i soffan med täcke och kudde och satt på en film, åt frukost och har tagit det lugnt! älsklingen  kom upp och kunde inte sova vid två tiden, så tittade vi klart på filmen tillsammans (: mysigt!

tänkte duscha snart och försöka piggna till lite. ikväll ska vi ju ut och jag hoppas verkligen att jag mår bättre. för just nu kallsvettas jag och mår illa. fy fy fy. jag har iallafall bokat bord på pastis i gamla stan till oss. ska bli mysigt att äta ute (: sen får vi se hur kvällen utvecklar sig. är som sagt väldigt trött idag!

våran diskmaskin säckade ihop igår :p inte alls kul att behöva diska för hand. men vad gör man? (: vi ska ju renovera köket snart och vi får se om vi hinner få ut en ny maskin på försäkringen. annars blir det handdisk tills renoveringen är klar! det rann ut vatten på hela köksgolvet igår innan gästerna kom, haha. fick liiite smått panik :p men det löste sig ju tillslut (:

sitter och funderar på vad jag ska sätta på mig för kläder ikväll.. det är ju inte så varmt ute.. det får bli leggings och någon klänning! någonting som är bekvämt iallafall. mamma kommer hit vid 18 och sen åker vi tåg in till stan och möter upp dom andra. kanske sover över hos mamma inatt, får se hur sent det blir. har en orolig make som inte vill att jag åker hem sent. och det förstår jag, det vill inte jag heller.. så vi får se (: antingen sover jag hos mamma eller så tar jag en taxi hem. det är ju alltid mysigast att sova i sin egen säng!

ska rycka upp mig lite nu och hoppa in i duschen. och hoppas att jag mår bättre snart. (:

så vi får se om jag bloggar mer idag, annars imorgon såklart! imorgon blir det mysdag med massa bloggande. det looovar jag (:

ta hand om er nu och ha en jättemysig lördag! puss&kram<3




regn

god morgon fina ni! vaknade imorse av att det spöregnade. låg och myste med älsklingen en stund innan vi somnade om igen. mysigt det är när det regnar ute! myskänsla i hela kroppen! jag gick upp lite tidigare än alex, ska göra frukost och väcka honom sen. vi ska ju till min farmor vid två, så jag hoppas han inte kommer somna i natt när han jobbar ): stackars.

ska ta och göra frukost nu. är riktigt hungrig! ha en jättemysig lördag! så hörs vi sen. puss&kram <3



en riktigt bra kväll!

god kväll vänner!

uj vilken fantastiskt fin och mysig kväll det varit! det blev lite spontant sådär (: från börjar var det tänkt att jag och mamma skulle kolla film, ha lite myskväll och så.

sen ringde jag henne och frågade om vi inte kunde äta kräftor och att hon skulle bjuda med mormor! så så blev det (: sen hörde min barndomsbästis cissi av sig och frågade om vi skulle ses, så jag bjöd in henne på våran lilla kräftskiva också! och hon ville gärna komma, jätteroligt då vi inte setts på flera år. har ändå känt varandra sen vi var typ tre år! (:

så jag och älsklingen städade här hemma, han är så gullig som alltid hjälper till så mycket <3 världens bästa! gjorde iordning mig och gjorde en västerbottenost paj, och la upp kräftor, skar upp baugetter och gjorde sallad.

sen vid sex tiden kom cissi först med jättefina blommor som fick stå i våran jättevas! fick vita gladiolus! jättefina (: blev så glad! sen kom mamma och mormor vid sju tiden och då blev det fördrink varsinn mojito med mynta, lime, vodka, sprite och is. trevligt med fördrink (: satt och myste och pratade i vardagsrummet innan vi satt oss i köket och åt först pajen med sallad och sen satt vi och tryckte i oss två kg kräftor. hjälp vad mätta vi blev (: men hur gott som helst var det!

när mamma och mormor tackade för sig runt elva tiden så gjorde jag och cissi iordning varsinn kopp te, tände ljus, och gjorde efterätt. sen satt vi oss i soffan och tittade på några sex and the city avsnitt och myste (: sen vid ett gick vi till tåget och kramades hej då och sen små joggade jag hem. så nu ska jag snart hoppa in i duschen och bara duscha av kroppen innan jag går och lägger mig (:

hur som helst, kvällen har varit riktigt bra (: en bra start på helgen! tack för ikväll <3

ang. en kommentar jag såg nu när jag gick in.. om att jag skriver samma saker hela tiden.. jo, jag vet ju att min blogg blir mer eller mindre lidande. jag började skriva den här bloggen när jag var sjukskriven och nu har jag börjat plugga, jag har tagit upp kontakten med de flesta av mina gamla kompisar och jag lever helt enkelt på utsidan av datorns värld. jag älskar bloggen, missförstå mig inte. men det finns så himla mycket mer än att sitta timtals vid datorn. det har varit lite mycket nu på sista tiden och det har varit flera ggr som jag funderat på om jag ens ska ha kvar bloggen. men samtidigt vill jag ju det. så, ni får helt enkelt sluta läsa, eller förstå och det vet jag ju att ni gör.. att jag har ett liv utanför bloggen också. och är lite smått tom i huvudet ): lite bloggtorka kanske? hur som helst (:

nu ska ni få se lite bilder från ikväll. blev inte alls många, men några (:

imorgon ska jag och alexander hem till min farmor och farfar och fira farmor sm fyller 65 år (: ska dit vid två och sen senare kommer mamma över. vi ska nämligen ut och partaja imorgon inne i stan (: ska bli mycket trevligt. det blir massa kompisar som ska ut! det var lite lustigt.. en av kompisarna som umgås med calle som jag umgås med jobbar på svt och mamma älskar hans program osv.. så var jag ute med honom bla förra helgen, han är 38 år och mamma är ju 41.. så berättade jag att jag varit ute med en kille som hade ett program på tvn.. så visade det sig att hon brukar kolla på det och tycker om det. så imorgon blir det en liten blind date (; kul va. så mamma hänger med. ska bli jätteroligt. hoppas dom trivs. han heter christopher o'regan. lite pirrigt är det. men det ska bli kul iallafall (: ndet var som nadia sa "va kul att du hänger med någon som din mamma sitter och kollar på, på tv" haha. mm. så så ligger det till. imorgon händer alltså det. sen får vi se vad som sker på söndag. antagligen hemmamys med mjukisbrallor, osminkad, massa filmer och bara mysa runt. låter som en bra helg tycker ni inte? (: vad ska ni hitta på i helgen?

nu ska jag duscha, ringa min älskade alexander och prata. saknat honom så mycket ikväll. saknar honom alltid. och nästa vecka när han är ledig ska vi minsann ha massa myskvällar, det ser jag fram emot. kramas, mysa, och bara vara nära. helt underbart <3 jag älskar dig!

sov så gott nu! dröm sött! puss&kram <3

 







kräftskiva!

god morgon darlings! (: sovit gott? jag sov som en stock i natt. vaknade knappt när alexander kom hem och pussade på mig. var jättetrött! har precis ätit lite fil och ska göra någon macka och sen sätta mig och plugga! hoppade över fiket med mamma och mormor idag och pluggar ist. dom kommer hit ikväll nämligen. vi ska äta kräftor och västerbottenostpaj, sallad och baugette. mums! har inte ätit kräftor på många år.. när jag bodde i strömstad så åt jag massa skaldjur.. fick väl i mig för mycket då (;

ska ta och plugga vidare nu, så hörs vi sen! ta hand om er nu (: puss&kram.





natti natt.

uff, nu blev det sådär sent igen. men filmen var ju så söt. var tvungen att titta klart (: har haft en bra kväll iallafall. gjorde en macka och en kopp te och tände lite ljus och tittade på filmen. slängde sängkläderna i tvättmaskinen tidigare, så nu ska jag bädda rent i sängen. har egentligen ingen större lust ^^ men tyvärr så är det ju ganska oskönt att sova utan lakan (; så det är bara att fixa! sen ska jag dyka ner i sängen. tomt och ensamt, tur att jag har massa nallar att kramas med när alexander jobbar. jag blir nog aldrig för gammal för sånt (:

imorgon ska jag plugga på dagen, sen ev. ska jag iväg och fika på ett slott med mamma och mormor och sen på kvällen kommer mamma hit och vi ska ha lite tjejkväll med spa och film och middag och sånt mysigt (: ska bli jättetrevligt!

nej, nu börjar jag bli riktigt sömnig! dax att sova! sov så gott nu, så hörs vi mer imorgon! puss&kram (:



ljusslang

jag älskar ju som ni kanske vet mysbelysning lite här och var. det kan uppfattas som lite julvarning om ni frågar vissa. men jag (och alexander) tycker det är mysigt bara (: dock kommer den här idén vi kom på för några veckor sen att komma upp närmare julen. annars blir det ju inte så jättemycket julkänsla sen i jul. vi hade först tänkt att fästa ljusslangen upp i taket i datorrummet. men kom på sen att det hade varit bättre att fästa en i dörröppningen. men som sagt, det får bli lite närmare julen (: den ger ifrån sig ett sånt fint och mysigt ljus! tycker ni inte?

en annan sak.. har haft strul med att publicera kommentarer idag.. är det bara jag som har strul med bloggen eller har ni också det? hur som helst, har läst alla ni skickat och tack (: blir alltid lika glad när ni skriver!

jag har duschat länge nyligen, smorde in mig med body butter, satt upp håret i en knut och satt på mig en nytvättad sov t-shirt. ska göra en kopp te nu och tända ljus i vardagsrummet och titta på film under en filt. riktigt mysigt att hösten börjar närma sig. jag är ett riktigt mystroll och hemmakvällar är riktigt lyx för mig! älskar att bara få mysa runt här hemma och pyssla med lite av varje (: passar mig perfekt! pratade nyss med älsklingen också, det var skönt att höra hans röst. lite smått tomt utan honom här hemma. men lite skönt är det minsann att ha myskväll för sig själv! (:

vi hörs senare! puss&kram <3





önske lista

hej underbaringar! mår ni bra?

Jag lägger upp lite vart efter.. vad jag önskar mig till min 24 åriga
födelsedag som är nu i början av september! först ut var det en
grön kånken ryggsäck från fjällräven och nu ett par stickade raggsockor
från indiska. visst är dom helt underbara! dom ser väldigt mysiga ut (:

just nu sitter jag och myser med lucifer som har bänkat sig här brevid min
laptop med mig inne i datorrummet. han tycker nog att jag rör för mycket
på mina händer för han lägger sin ena tass på min ena hand så jag inte
kan skriva :p gulle.

ska snart fortsätta ute i köket. har pluggat lite och tänkte kolla på en film
snart. calle frågade om jag ville med ut och umgås lite. men jag är döds
trött, så ikväll blir det myskväll all by my self. och det är himla mysigt det
med (: ska se vad det finns för filmer. har lust att sy lite också. får se.
och planera vidare på tavelväggen och bläddra i nya topphälsa! ska iallafall
börja med att röja i köket efter middagen. och ta en skön varmt dusch och
peela kroppen osv. myspys! sen gör jag en kopp te och sjunker ner i soffan.

vi hörs senare! ha en jättemysig kväll. puss&kram!



torsdag!

hej allihopa! hoppas ni mår jättebra och har sovit gott. vi vaknade tolv. sovit i elva timmar. så vi är riktigt utvilade (: skönt med sovmorgon! vi har precis ätit frukost och klätt på oss. ska åka iväg till lyra strax för ett avslutningsmöte. jag går inte där så länge till nämligen. men en månad till ca (: sen åker vi vidare till mamma och hämtar lite hantlar till alexander som har glömt hos henne och sen vidare en snabbis till ikea. måste köpa galgar till mig! har för mycket klänningar! ^^

ska ta en dagens outfit sen också och lägga upp. (: sen senare ska jag plugga! jag har hunnit i kapp nu, hur underbart är inte det?! (: till och med lite före. men det skadar ju inte. pluggar jag ikväll och imorgon på dagen, så har jag ju helgen till roligheter!

vi ska åka nu, men vi hörs lite senare! (: ha en jättebra dag! puss&kram <3




Dagens fanny

 

multirandig kofta med volang - åhlens
grått slapp linne - h&m
baggy jeans shorts - monki

ser ni vad jag har lockigt hår.. det är som korkskruvar när jag inte plattar det. hm. alexander har också lockigt hår när det blir för långt (; gissa hur våra barn kommer se ut. söta :D

foto: alexander.



bra dag!

det här har varit en jättemysig och bra dag hittintills! vi gick en mysig promenad ner till sjön där vi satt oss på en klippa som gick ut i vattnet och tittade ut över sjön. så himla mysigt! även fast det blåste lite! sen gick vi hem igen, jag duschade och sen gick vi ner till centrum och my bjöd mig på lunch på ett litet mysigt café vi har här (: åt varsinn grillad macka och drack en kopp te. sen gick vi och handlade grillad kyckling till middagen och kollade lite i en inredningsbutik som hade 50% på allt. och nu sitter vi här (: jag och älsklingen lagar middag när vi kommer hem, jag och my blev ganska mätta på mackan vi  åt ^^

jag fick tillbaka min inlämningsuppgift och fick VG, arg som ett bi. haha. jag har ju verkligen kämpat livet ur mig. och för en sekund tappade jag sugen totalt. men det är ju nu jag ska kämpa ännu mer. och det tänker jag också. vägrar ge upp. ska minsann ha mvg! (; så det är bara att kämpa vidare. fick lite tips av min lärare som jag ska tänka på tills nästa gång. så kan det gå. har helt enkelt blivit för bortskämd med alla mina mvg:n så ett vg känns helt värdelöst, även fast det absolut inte skulle göra det.. egentligen.

nej, nu ska vi samla ihop oss! dax för mysan att åka hem ): saknar henne redan!

vi hörs senare! ha en mysig kväll. puss&kram.



promenad

god morgon allihopa! solen skiner här i stockholm och vi är mätta och belåtna efter en god och mysig frukost som älsklingen dukade fram <3 my duschar nu, men jag väntar tills vi kommer hem igen. ska ut på en promenad och gå ner till vattnet här i närheten och sola lite på klipporna. mysigt!

älsklingen ska på möte idag vid tre med jobbet, så jag och my ska ta vara på dom sista timmarna hon är här. vi ska laga middag ihop och sen hämtar älsklingen upp oss, så åker vi till centralen och lämnar my vid tåget. kommer bli tomt. dom här dagarna har verkligen gått fort ): nu väntar massa plugg som jag bestämde mig för att skjuta upp när hon var här. phu. men det är ju bara att gilla läget ^^

ikväll ska jag och älsklingen ha en riktig myskväll med film, massage, massa tända ljus och massa myspys! har försummat honom en hel del nu när my varit här och med all skola, så den här kvällen ser jag fram emot enormt <3 och imorgon börjar jag plugga för fullt. kommer använda hela torsdagen, hela fredagen till att läsa. tror det är nästan hundra sidor att läsa. sen ligger jag ikapp igen (: helgen kommer jag tillbringa med massa fina vänner. är bjuden på både det ena och andra. får se hur allt blir. kul ska det bli hur som helst (: ska hinna med lite träning också! för det var ju ett tag sen. tyvärr. mycket som ska klämmas in på dygnets 24 timmar!

ska gå och välja några bekväma kläder. sen ska det bli skönt med en power walk!

vi hörs lite senare! ta hand om er och ha en jättemysig onsdag! (: puss&kram!

ps. ska bli duktgare med dagens outfit. lovar. och med bilder överhuvudtaget..! ds.



Lycka.

lycka för mig är att vara nära människor jag älskar
lycka för mig är att få visa uppskattning och bli uppskattad
lycka för mig är att skratta tills jag får ont i magen
lycka för mig är att få gosa ner mitt ansikte i mina katters mjuka päls
lycka för mig är att titta ut över stjärnhimlen och dra några djupa andetag
lycka för mig är att gå en mysig promenad
lycka för mig är att lyssna på musik jag tycker om
lycka för mig är att få en varm kram
lycka för mig är att titta på en bra film
lycka för mig är att bli älskad utav dig och älska dig.

vad är lycka för dig?



Mammut!

nu ska jag bara borsta tänderna, och sen krypa ner i våran underbart mysiga säng brevid min älskling, kramas, läsa lite och somna gott! är jättetrött och det ska bli underbart att få sova ut imorgon! behöver verkligen det. är ingen morgonmänniska alls!

kvällen har varit jättemysig, efterrätten var uppskattad och filmen var helt okej! seg imellanåt, men vad gör det när man har ett sånt mysigt sällskap? (: jag fick jätteskön fotmassage av alexander och det var skönt efter en lång dag i stan. tack älskling!

nu är toaletten ledig, så jag ska gå och borsta tänderna! imorgon åker mysan hem igen ): ska bli jättetråkigt och ensamt. men alexander är ledig imorgon kväll också och det ska bli riktigt mysigt att ha massage/spa kväll som vi planerat (: laga god middag och mysa hela kvällen. behöver få umgås med honom nu, för gud vad jag saknar honom! hela tiden. <3

vi hörs imorgon! sov så gott nu! massa kramar <3



popcorne.

god kväll vänner (: haft en bra dag? det har vi haft..

just nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter. haha. har precis ätit en jättegod middag, enchilada som älsklingen lagade med en god sallad till. mums! (: vi ska snart välja film och dyka ner i soffan. tog en dusch när jag kom hem från stan och tvättade av mig sminket, sen hoppade jag i pyjamasen och tofflorna så skönt! som sagt, väldigt trött ^^

jag och mysan gick upp vid åtta, duschade, åt en mysig frukost med hjärtat mitt och sen åkte jag och my med bussen till huddinge, där my mötte upp mamma för att fika medans jag var på coachning på lyra. sen åkte jag och mötte upp mamma och my och tog en latte med dom. satt och pratade lite och så (: åkte till stan, gick och kollade i massa affärer och sen mötte vi upp calle och några andra killkompisar och satt oss på NK och åt lunch. gott för vi var jättehungriga ): sen gick vi runt lite inne på NK och sen åkte vi till mocco på kungsholmen och drack chailatte och satt och pratade till älsklingen kom och hämtade mig och my <3 väldigt uppskattat, då det började spöregna.

och nu är vi alltså hemma. mysan håller på att ta bort sitt smink och sen ska vi göra en god efterätt som jag och alle gjorde för ett tag sen med maränger, turkisk yoghurt, hallon, björnbär, kola sås och vit chocklad. mums! ska tända ljus i vardagsrummet och göra te till oss också (: mysigt!

fick en anonym kommentar (såklart..) om varför jag skriver popcorne.. när det stavas utan e på slutet. så nu ska ni (du) få veta det (: jag har bott i usa och där stavas det med e på slutet.. det sitter kvar.. och går av bara farten. så nu vet du det! (: jag har alltid sett alla "fel" som charmigt. ^^

nu blir det myskväll med film, god efterrätt, min älskade alexander, min underbara vän my och massa tända ljus! underbart om ni frågar mig! (:

hörs mer sen. puss&kram <3

ps. visst är jag fin i håret idag (: min lugg är riktigt lång nu. så det är skönt att få bort den med en fläta. ds.






snart biomys!

vi har varit och storhandlat och fjantat runt i mataffären (: kom hem och packade in allt och lyssnade på lily allen.. my har fått mig beroende av "fuck you" här har ni låten, jääättebra (:

ska åka iväg nu till kista och hämta ut biljetterna, sen ska jag och mysan gå runt och kika på kläder (: mysigt! sen möter älsklingen upp oss innan bion börjar!

vi hörs senare när jag kommer hem, eller imorgon! puss&kram och ha en jättemysig måndagskväll allihopa! (:









måndag!

hej på er. sovit gott? (: jag vaknade och var helt stel i hela kroppen. men att få vakna brevid alexander får en att glömma bort allt som gör ont. gick upp, åkte till affären och handlade frukost och sen hem, åt jättemysig fruksot med tända ljus tillsammans med älsklingen och mys! efter frukosten satt jag mig och valde ut maträtter för den här veckan. ska bli skönt att fylla på med mat igen. ekar tomt! så det ska vi pyssla med nu på dagen och efter middagen åker vi till kista och kollar runt i affärer och sen vid nio ska jag, alle och my på bio. (: mysigt! ska se baksmällan! den verkade rolig! älsklingen åker till sina föräldrar som bor i närheten dit vi ska och umgås med dom medans jag och my kutar runt i affärerna ^^ behöver hitta massa höstkläder. så vi får se (:

tänkte lägga upp min önskelista här lite då och då. fyller år om några veckor.. 9 september, så först ut är en mossgrön fjällräven ryggsäck. jag har en rosa nu. men jag älskar grönt som ni säkert vet! (: kommer fylla på vart efter. måste bara fundera lite på vad jag önskar mig!

ska ta och göra oss iordning nu så vi kommer iväg till coop någon gång! (: ha en jättemysig dag nu! vi hörs lite senare. och förlåt för dålig uppdatering (alltid någonting att skylla på.. haha) men nu är ju my här och då vill jag såklart umgås med henne <3



god natt!

vi har precis sett en film som var riktigt gripande. "i skuggan av värmen" ← trailern. så nu måste jag läsa lite roliga bloggar innan jag somnar (: ska bli så skönt att gå och lägga sig. ska bläddra lite i nya topp hälsa och kramas med min underbara make innan vi släcker lampan. söndagen har varit helt underbar med en underbar vän. så glad att hon är här! vi lagade och åt tacos med tända ljus, suttit lite här vid dator, pratat, skrattat, myst och tittat på film. en mysig och lugn kväll. precis vad jag behövde! (:

imorgon är det redan måndag! (: veckorna rusar ju förbi. jag och my ska in till stan och kolla lite i affärer och kanske går vi på bio på kvällen. får se! (: hoppas älsklingen vill följa med! får kolla om det finns några bra filmer som går på bio nu. imorgon sover vi ut, ska bli fruktansvärt skönt att ta igen förlorade timmar från helgen. behöver verkligen sova mer känner jag!

satt och kikade lite på h&m's hemsida förut idag och nu börjar höstkläderna ramla in. ska bli roligt att gå och kika på kläder imorgon. höst och vinterkläder är ju så fint. åh vad jag längtar till hösten nu :D myspys!

ska plugga lite imorgon också, blir mest läsa i samhällskunskaps boken. och nu kommer jag ha dubbelt så lång tid på mig när jag sänker farten lite. men det är ändå skönt att ta lite varje dag, så det inte blir panik sen på slutet ^^

ska läsa runt bland lite bloggar nu och sen borsta tänderna och krypa i säng. tvättade av sminket och satt på mig pyjamas innan vi satt oss och tittade på filmen förut, så skönt att ha det gjort! (:

nej, nu säger jag god natt! hoppas ni sover gott i natt, så hörs vi mer imorgon (: puss&kram kära ni.



en av mina nya tröjor som jag fyndat på rean (: älskar den!



mysdag!

nu är min mysan här äntligen (: saknat henne så himla mycket! det var helt underbart att få krama om henne! (: vi har varit ner i centrum, ätit sushi till lunch och sen gick vi och hyrde film och mat till middagen som vi börja med om någon timme. det blir tacos! riktigt gott. har börjat köpa dom mjuka fullkornsbröden när vi äter tacos, och dom är så mycket godare än dom vanliga!

snart kommer en vän till mig hit och fikar. sen efter middag åker vi till kungsholmen och möter upp calle för en fika innan vi åker hem igen och har myskväll med film och godis! gott! (: skönt med en lugn kväll. jag är helt slut idag. det tar på krafterna att ligga på topp.. och desutom komma i säng runt fem på morgonkvisten två dagar i rad. kommer somna gott i natt (:

ska färdigställa mitt skolarbete nu. men först ska jag göra en kopp kaffe. måste vakna till lite.. ^^

vi hörs lite senare :D ska fota mycket när mysan är här nu. vi glömmer ju alltid det. haha. :/

puss&kram underbara ni!



dom här har jag köpt på hm. jättemysiga! (:



God morgon söndag!

jag är verkligen värdelös på att komma på bra rubriker.. haha. samma sak varje gång (: men men så är det och det är ju trotts allt innehållet som är det viktigaste! visst!?

vaknade när klockan ringde. så trött! men det var bara att masa sig upp! började att plocka undan allt jag spritt ut igår kväll när jag gjorde mig i ordning! smink, hårför, kläder, skor, plattång, hårprylar, krämer.. ja ni förstår. så det gjorde jag medans älsklingen gjorde frukost (: sen har vi städat, dammsugit och torkat av allt med ajax citron. luktar godis här hemma! (:

älsklingen är och hämtar my. smsade henne och skrev att det såg ut som ett smärre kaos här hemma. så jag ska fixa klart, bädda sängen osv och hoppa in i duschen. ska bli skönt! utestället vi satt först på igår satt folk och rökte. såklart, det var ju utomhus, så en dusch sitter fint nu!

det är verkligen påväg att bli höst nu! det blåser massor, löven börjar falla ner på marken och det är kallare på kvällen. men jag älskar hösten. älskar alla årstider, men just hösten. alla vackra färger, stickade mysiga koftor, stövlar, tända ljus, filtar. myspys! så hösten är mer än välkommen!

ska dra ut my på en mysig kvällspromenad sen. kanske gå ner till sjön och sitta där och prata. älsklingen åker till hans föräldrar ikväll. så vi ska ha en riktig myskväll här hemma (: film, mys, te, promenad, massa kramar och umgås. saknat henne så mycket! ev. så ska vi åka och hälsa på mamma också (: ta en fika med henne. och så skulle vi höra av oss till calle för en fika också!

ska sätta fart nu.. passade på att blogga när jag ändå satt på toaletten. haha. det gäller att vara effektiv (;

hörs sen kära! ta hand om er nu och ha en mysig söndag! <3 puss&kram.



hemma.

hej kära ni (: nu är jag hemma efter en jättetrevlig och rolig kväll med calle och compani. har varit på tre uteställen, först fåfängan, satt utomhus med hög musik, drinkar och utsikt över hela stockholm. helt underbart vackert. sen tog vi en taxi till la roche i gamla stan och tog varsitt glas vin och sen promenerade vi vidare till stureplan och hamnade på vassa eggen. älsklingen kom dit efter ett tag och satt med oss innan vi åkte hem. stannade på mc donalds drivein och åt mat. mums! har haft en mer än bra kväll. mycket bra!

nu ska jag dyka i säng,. så skönt att vara hemma. kommer nog snurra en del när jag blundar. haha. blev fyra drinkar och ett glas vin. och jag som aldrig dricker.. så kan det gå (; och jag har inte gjort av med en spänn ikväll. snälla vänner man har! minst sagt!

vi hörs mer imorgon. mysan kommer vid tolv till centralen. ska bli så underbart att få krama om henne igen <3 underbara männsika!

sov så gott nu (: det kommer jag göra! puss&kram!



Lördag!

hej på er (:

tar en liten paus i pluggandet.. ja, jag vet, det är helg och jag pluggar. så det ska bli skönt att sänka farten lite nu på måndag! vi gick upp vid halv ett. somnade runt fem när vi hade bäddat rent i sängen. somnade på en gång. vad så himla trött! men vi hade det skitmysigt hos helena och joakim igår. mysigare människor får man ju leta efter (: tack för igår gumman! <3

älsklingen min gjorde jättegod frukost till oss, sen satt vi och myste länge. gick in till vardagsrummet, lyssnade på massa abba musik och jag masserade honom i ansiktet (: sen började han städa när jag satt mig och pluggade. han har tvättat alla fönster, städat i badrummet, i köket, skåpluckorna, dammsugit och moppat golvet. världens bästa sambo! (: han är underbar att bo tillsammans med! <3 är så lyckligt lottad!

just nu är han och köper ut ett paket linser till mig. ska ju ut ikväll med lite vänner och glasögon är det sista jag vill störas av. dom glider ju bara ner :P ska bli jätteroligt! var jättelänge sen jag var ute och jag är riktigt partysugen! calle och jag har känt varandra i över sex år, och har tagit upp kontakten igen. vi är så lika varandra på insidan och det är kul att ha någon att prata om det "riktiga" livet med. blir många djupa diskutioner mellan oss! sen kommer darlingen och hämtar mig när vi är klara (: snällis!

ska äta lite middag snart, blir rester av lassagnen vi åt i förrgår. mums! ska bara göra en ny sallad till. lassagne är mycket godare när de stått ett tag tycker jag! sen ska jag duscha, sminka mig och välja kläder. tror det blir ett svart tight fodral och sotade ögon. låter fint va? (:

nej, nu ska jag återgå till studierna. så jag kommer iväg sen (: puss&kram och ha en jättebra lördag!



här är klänningen jag tänkte ha ikväll.


haha

klockan är snart tre och vi är kvar hos helena och joakim. helena sa att "ni stannar ju aldrig så länge.. det gör alla som är här" så nu tänker jag sitta här (; nejdå. vi ska hem om någon halvtimme. det tar ändå en halvtimme att köra hem, sen en halvtimme innan vi kan gå och lägga oss (bädda sängen och ta bort smink, borsta tänderna..) ja ni fattar (:

imorgon ska jag ut med calle och andra vänner! ska bli riktigt skoj! på dagen blir det såklart myspys med älsklingen <3 så underbart att vara ledig med honom <3

puss&kram (:



snart åka hem

god kväll allihopa!

just nu sitter jag hemma hos helena, hon sitter brevid mig vid en annan dator (: mysigt vi har det, har suttit och tittat i helenas gamla skolkataloger, pratat och skrattat. gud va man såg ut förut :P vi ska kolla mina skolkataloger också när vi ses hemma hos oss. synd att man inte har en scanner.. hade varit kul att lägga upp här!

vi kom hit vid sju, då åt vi jättegod middag som helena lagat. innan det fick vi en god fördrink gjord av myntablad och lime pressat ihop och sen is och sen sprite. (alltså inte sprit) haha. riktigt god. och det kändes så vuxet att få en "välkommsdrink" ja menar parmiddag och välkommsdrink, kan det bli mer vuxet (;

jag och helena satt på oss mjukisbyxor och fleecetröjor och gick ut och promenerade runt en jättemysig sjö. pratade och flåsade om vart annat. vart tog min kondis vägen..? skönt att bara gå runt och prata. pratar mycket bättre då har jag märkt (: sen gick vi in och satt oss här och har haft det mysigt hela kvällen medans killarna spelar tvspel. kul för alexander att få roa sig lite också (:

vi ska nog snart åka hem. det är ju en dag imorgon också. och jag är så slut i huvudet efter veckans pluggande. kommer sova ut ordentligt imorgon kan jag ju meddela. så skönt med helg! jag har mejlat min lärare om att jag vill dra ner på hastigheten på samhällskunskapen. jag gör inget annat än att pluggar tyvärr.. även på helgerna. och jag behöver mer tid på mig eftersom jag vill ha ett mvg så gäller det att inte bara lära sig för stunden, utan mer än så. så på måndag ska jag ringa kansliet och sänka farten. ska bli s-k-ö-n-t! mysan kommer ju på söndag också, så då får vi mer tid tillsammans! (: kommer nog dra ner till 50%, det känns rimligt,. att läsa 60 sidor om dagen varje dag i veckan, skriva en uppsats på 2000-4000 ord och ha prov varje vecka känns fööör mycket. så en uppsats varannan vecka och 30 sidor om dagen känns med humaniskt. så kan man ju ha ett liv också. kan kännas som ett enormt misslyckande, fast egentligen är det ju inte det. för jag får alla rätt på proven och mvg på alla mina inlämningar. jag som knappt fick G när jag gick i skolan förut.. jag ska bara vara nöjd :P

ska umgås med helena lite nu innan vi åker hem. hoppas ni haft en gosig fredag! (: imorgon är det lördag redan. helgen går fort. så njuuut nu! det ska jag! (:

när vi kommer hem ska vi bädda rent i sängen, rev av sängkläderna i dag innan vi åkte, skönt att få somna i en nybäddad säng - det ser jag fram emot (:

sov så gott! puss&kram!



jag & helena <3



Fredag!

hej på er! (: mår ni bra? jag har precis skickat in mitt delprov. skönt att ha det gjort. har gjort närvarouppgifterna också och nu är det bara liiite kvar på uppsatsen, sen är det HELG :D underbart! ikväll ska vi till helena och joakim på middag. ska bli riktigt mysigt! och jag har hört att det ska bli mycket god middag som bjuds på (: antar att killarna kommer spendera någon timme vid tvspelet, så jag och helena får lite tjejtid tillsammans!

nu när jag är klar med uppsatsen ska jag och älsklingen städa här hemma. dammsög inte igår och allergin är inte att leka med. så det ska vi pyssla med, göra oss i ordning, duscha och ja, sen åker vi runt halv sju så vi är hos dom vid sju tiden. gud vad man uppskattar helgerna när man pluggar så mycket i veckorna. helt underbart att bara få kolla på en film..! eller läsa en bok (som inte handlar om regeringen och samhället) haha. och ja, bara umgås.. och framförallt SLAPPA! gud va skönt ^^

ikväll blir det svarta leggings, svart linne, svart & vit randig kofta och den ljusblå (jeansfärg) kjolen med stora fickor från monki. ska fota sen!

ska kolla runt lite på nätet nu. men vi hörs lite senare! ha en jättemysig fredag nu och njut av helgen!

puss&kram.



sleepy!

god kväll alla därute. (: hoppas ni mår helt underbart bra! jag sitter och myser i vardagsrummet och håller helt ärligt på att somna! ska bli ruskigt mysigt och skönt att sjunka ner i sängen snart brevid min kärlek. få sova ut imorgon och efter provet i samhällskunskap ska jag ha helg. åh va skönt!

idag har jag varit på lyra i en timme, hade coachmöte. mycket givande. sen åkte jag hem med bussen, satt och poppade musik och tänkte på allt och inget. det kan vara så avslappnade att åka buss, när man har musik! gick hem, pratade med min bästa killkompis calle och åt lite mackor. sen gick älsklingen min upp och vi umgicks såklart (: mysigt! satt mig och pluggade, men höll på att somna. eller rättare sagt när alex skulle gå på toaletten och såg att jag satt upp i fåtöljen och sov så skrattade han. haha. jag är verkligen trött idag efter pluggmaratonet igår. hu. idag har jag inte gjort mycket alltså. pluggat lite, har lite kvar nu, som jag ska fixa på dagen imorgon, har eg. tills på söndag på mig. men jag vill ha helg nu! det behöver jag!

jag och älsklingen åkte till sickla köpkvarter.. och shoppade kläder på monkis rea! hittade en underbar klänning, riktigt fanny-klänning. ett par baggy jeans shorts och en kjol med stora fickor. har bara fotat klänningen så ni får se (: den är helt jättejättefin. mycket finare i verkligheten! mm! älska! kostade 350 kr innan rean på 75% så jag fick den för 84.50 :D bra va! och kjolen och shortsen var också helt underbara. som sagt, får fota sen (:

vet ni hur mysigt det är att ha alexander nära. hemma här hemma, i mina armar. saknat honom så sjukligt. så nu ska det bli så så så mysigt att kramas och bara vara nära! längtat hela dagen efter det (: så, ska gå och tvätta av mig sminket och sen hoppa i pyjamasen. mysigt! nu är jag riktigt trött!

god natt kära ni. vi hörs mer imorgon <3 puss&kram.








good morning thursday!

god morgon allihopa! idag skiner solen och termometern visar redan nu 22 grader i solen. idag blir det kjol. ska inviga min lila tyll kjol och svart och vit randiga knästrumpor. jag har insett att jag måste inhandla en vanlig enkel svart kofta.. allt jag äger är ju prickigt och randigt :p

sitter och äter frukost nu. blev en tallrik havregrynsgröt med hallon och blåbär, två hårdbrödsmackor med skinkost och ett glas juice. det gäller att ladda upp. idag ska jag läsa över 80 sidor i samhällskunskapsboken och skriva om sista frågan på uppsaten (de andra två som jag skrivit om har tagit flera timmar för att det är så mycket att tänka på och leta upp osv.) så idag blir det plugg igen. men jag börjar komma in i det här nu (: känns faktiskt helt okej med heltid distans. mer att läsa såklart än om man sitter i klassrum. men jag koncentrerar mig mycket bättre själv.

ska till lyra snart på coachmöte med liv. åker direkt efter så jag är väl hemma igen vid tolv. älsklingen ligger och sussar just nu och han går upp vid halv fyra idag så innan dess ska jag minsann läsa dom där 86 sidorna i boken. träffade nadia i går, hon åt också middag hos mamma. och när hon såg bokens omslag sa hon "haha, man blir ju uttråkad bara man tittat på framsidan" lät så gulligt, men det är så. hela boken är bara ren fakta upp och ner. men jag kan enormt mycket om politik osv nu :P

ikväll när jag är klar med dagens pluggande så ska jag och älsklingen som är ledig igen ha myskväll (: ser jag verkligen fram emot. då känns det okej att använda dagarna till att plugga så intensivt, för att ha ledigt på kvällen. ska se på film, mysa, fika och ja, bara umgås! härligt!

ska äta upp min frukost nu och sen sminka mig lite och byta om från pyjamas till kläder. skönt att jag duschade i går, så jag fick lite extra tid nu på morgonen (:

ha en jättebra dag nu! så hörs vi senare. puss&kram <3



livet som en pluggnarkoman.

hej jag heter fanny och jag är pluggnarkoman.. hej fanny. (:

idag har jag suttit över 14 timmar med datorn/skolböckerna/skrivblocket/pennan framför mig. med paus för middag hemma hos mamma. blev så jäkla glad när älsklingen kom över och gav mig massa mysiga kramar och att få snusa honom i nacken gav mig mer ork att fortsätta. alex närhet och allt kaffe jag hällt i mig idag har alltså slagit mitt rekord i pluggande på en och samma dag. haha. men jag är nöjd (: har dock en del kvar och imorgon fortsätter jag. heja. undra hur folk orkar ha ett liv och gå ut och festa när dom pluggar såhär? iof är jag helt hyper av kaffet just nu och skulle nog orka hitta på någonting, men jag ska upp imorgon vid halv åtta och åka till lyra på möte.. så snart ska jag hoppa i säng och läsa.. tada, nya topp hälsa som damp ner idag i brevlådan :D whi. älsklingstidningen nr ett.

jag tog en välbehövlig och skön dusch när jag kom hem förut, och det ska bli skönt att hoppa i säng nyduschad. inatt i sista natten jag behöver sova ensam. sista natten som min älskling jobbar. den här veckan har verkligen gått fort. och det uppskattar jag! saknar honom varje sekund. behöver honom nära. det ska bli mysigt i helgen. på fredag runt sju ska vi till helena och joakim på middag och på lördag ska vi ev. till landet om det är fint väder. annars ska vi ha en riktig mysdag tillsammans. det behöver vi verkligen! <3 sen på söndag kommer mysan hit. gud vad jag saknar henne! :D trodde inte att vi skulle ses förens i höst efter vi fyllt år (båda fyller i september) men hon överaskade mig big time och nu kommer hon hit på söndag! ska bli riktigt roligt (: jag är lite orolig över allt pluggande bara. jamenar hur jäkla tråkig för man vara på en skala? :P hon stannar tills onsdagen, så det bli råplugga onsdagkväll, hela torsdagen och fredagen. phu. såklart på måndag och tisdag också. men inte som idag (; det ska jag bespara henne. hoho.

nej hurni. kanske ska ta och kika in lite hos er också (: jag tycker det är så kul att gå in och läsa om vad ni har för er. för vissa av er lämnar ju faktiskt bloggadress och jag är inne och spanar :P så. det ska jag roa mig med en stund, sen funderar jag på en macka. riktigt hungrig är jag! man bränner kalorier som bara den när man pluggar har jag hört. låter som en myt, men jag ÄR hungrigare :P så det kanske ligger någon sanning i det? hur som helst. kalorier eller inte. en macka ska ner i magen innan jag borstar tänderna och sjunker ner i sängen.

imorgon är det redan torsdag som sagt. vart tog den här veckan vägen? jag ska spm sagt gå upp och åka till lyra, ha ett coach möte och sen åker jag hem och pluggar. älsklingen vaknar väl runt tre (: myspys!

hoppas ni haft en jättebra dag! och att ni sover så gott. vi hörs mer imorgon. det kommer tyvärr bli lite tråkigare här på bloggen, men jag hoppas ni förstår. eller jag vet att ni gör det! folk förstår inte att jag orkar som jag gör med det här. det är knappt så jag fattar själv. men att få ett mvg i ett sånt här ämne (samhällskunskap) som är så jäkla brett och man kan skriva och diskutera i timmar om olika saker.. ja då krävs det att lägga ner tiden man har på att plugga. jag har lovat mig själv att göra mitt absolut bästa och det tänker jag göra. så. hur som helst (: vi hörs imorgon igen. bloggar när jag käkar frukost (:

sov så gott nu. puss&kram <3




ofrivillig bloggpaus

heej allihopa! (: haft en bra dag idag? det har jag! gick upp halv åtta, åkte till lyra och var där vid elva, pratade med lite vänner där om plugg osv och sen hade jag coachmöte. körde avslappningsandning och det behövdes. så stel i kroppen. stress med skolan osv. men nu känns det bättre (: det är enormt mycket att plugga. idag har jag läst 50 sidor om politik. yey! och även börjar med andra inlämningsuppgiften.

vid ett gick jag till bussen och åkte och mötte tessan i farsta. haha, vilken tjockis hon är nu (: om en vecka är hon beräknad att föda. ska bli kul att se vem som gömmer sig där. vi gick i affärer och jag köpte en jättefin kofta med massa färger (randig) med hjärtknappar. ska fota sen. köpte även en lila tyllkjol och svart och vit randiga knästrumpor. så fint (: ja, jag har en lite udda stil. och jag älskar det! sen fikade vi och en timme senare kom älsklingen och hämtade oss. körde hem tessan och sen åkte vi hem och packade mina saker. sen körde alex mig till mamma och sen åkte han hem till sina föräldrar. åt god mat och sen har jag pluggat hela kvällen. alltså sen halv sex. så det blev över sex timmars plugg idag och ändå behöver jag egentligen plugga mer. men jag börjar bli trött, så jag gå och lägger mig nu och ställer klockan imorgon och pluggar hela dagen! känns skönt att ta det här på allvar. helt av allt vill jag bara stoppa huvudet i sanden och prutta på samhällskunskapen. orden flyter ihop när jag läser och det kommer suckar efter suckar. haha. men som en av er skrev, man får göra det roligare. så jag försöker verkligen och det hjälper faktiskt (: så tack för tipset. inställningen gör så mycket!

imorgon ska jag som sagt plugga järnet. kommer sitta från nio på morgonen - ja till sent på kvällen. jag bara vägrar känna mig stressad på fredag då både inlämningsuppgiften, andra provet och närvaron ska in. jag vill verkligen inte ha en bloggpaus, men det är tyvärr ganska nödvändigt. vill man få ett mvg, så måste man verkligen satsa allt. då går det inte att sitta vid datorn, eller tvn och låta tiden rinna iväg. kalla mig tråkig :P men det är min framtid det handlar om.

så imorgon blir det som idag bara något på kvällen när jag känner mig "klar" för dagen (:

det var verkligen jättemysigt att få krama om mamma igen. har saknat henne så mycket. nu på kvällen när alla åkt hem som var här och åt middag och umgicks så satt vi i soffan och diskuterade politik och samhällsfrågor. vad man känner sig vuxen då :P det var faktiskt intressant och jag lär mig så mycket mer genom att bolla frågor och sånt med någon. ska sitta en stund imorgon också med mamma och diskutera lite (:

jag fick ÅTTA clinique krämer osv av mamma. herregud säger jag bara. människan har spenderat nästan tre tusen kr på mig och mina jäkla krämer :P bortskämd man känner sig. men jag blev mer än glad och har suttit och luktat, pillat och provat allt (:

det här fick jag;

- clinique dramatically different 125 ml (kräm i trestegs serien)
- clinique clarifying lotion 2. 400 ml (ansiktsvatten som tar bort ALL smuts)
- två olika all about eyes ögonkrämer 50 ml vardera (jättebra mot trötta ögon)
- clinique 7 day scrub cream (peeling för ansiktet) 100 ml
- clinique continuous rescue antioxidant moisturizer (nattkräm) 50 ml
- clinique nattkräm med solskyddsfaktor 50 ml
- clinique comforting cream cleanser (sminkborttagning) 125 ml

hon köpte allt i största förpackningarna. man tjänar ju en del på det. så nu har jag massa krämer i skåpet :P ska sälja några andra som jag aldrig använder. clarins... knappt använda. får ta och lägga upp lite tradera auktioner snart (:

kanske ska packa ihop mig här med alla krämer :P och komma i säng. ska fortsätta på en jättebra bok som heter "rum för dig" med lisa fabre. jag gillar sånna böcker. personlig utveckling! sånt vill jag jobba med.. eller är inne på iallafall (:

hoppas ni sover jättegott. imorgon är det redan onsdag, dagarna flyger iväg. om 29 dagar fyller jag 24 år. snart trettio. haha. mycket som ska fixas som här åren med plugga och skaffa jobb, barn, villa. ska bli jättespännande med allt (: men en sak i taget.

varför känns det som det här inlägget blev supersnurrigt och luddigt?! :P återkommer mer imorgon kväll. nu ska jag sova och ladda upp för en dag med plugg!

puss&kram raringar! <3





-

god kväll!

hej allihopa! hoppas ni mår toppen! jag är glad att jag pluggat klart för idag. har suttit i över fyra timmar i sträck nu och pluggat. skönt att ligga före. får inte tillåta mig att släpa efter, då går det bara utför. gäller att planera sina dagar och sin tid. den är värdefull.

lyssna på en av mina favorit låtar just nu, den gör mig happy!

jag ska kolla upp tågbiljett till mysan nu, hon överaskade mig idag med ett sms om att hon saknar mig och vill komma hit. hon bor ju i hässleholm, men även fast vi bor så pass långt ifrån varandra, är det komiskt nog henne jag träffar mest av mina vänner :p hur kommer det sig?! hur som helst! är superglad att hon kommer, för varje gång vi skiljs åt så saknar jag henne bara mer och mer för varje dag som går! så jag blev GLAD! :D hon kommer på lördag kväll eller söndag och stannars tills onsdag! ska bli hur roligt som helst. (: så det ska jag kika upp. sen ska jag ringa henne.

tessan smsade mig nyss också. ska ta en fika imorgon i farsta. hon får barn snart, så man får ju passa på, sen är hon nog ganska upptagen (: ska bli mysigt! och innan det ska jag till lyra på coach möte och plugga också! åker dit så jag är där vid tio, så har jag en timme och läsa innan mötet och sen två timmar efter mötet också innan jag åker och möter upp tessan. sen på kvällen ska jag hem till min saknade mami som åker hem från österrike imorgon! ÅH vad jag saknat henne. ska sova över där tänkte jag (: mys och film och massa snack på kvällen. hon har köpt massa clinuiqe krämer till mig, spännande :D

dagen har varit bra. var på läkarbesök och sen åkte vi hem, städade, kramades och lagade middag, åt middag på balkongen och satt och myste och pratade innan älsklingen åkte till jobbet.

och sen har jag som sagt pluggat! (: tänkte ta en dusch nu och tvätta håret, duschade i morse med, men det är ju galet kvavt ute nu. så en dusch blir skön innan sängdax. ska lägga mig och läsa i leva och bläddra i h&m höstkatalogen. ska bli riktigt kul att shoppa höst och vinterkläder. nästan så jag längtar till hösten.. eller ja, jag längtar faktiskt. det är så himla mycket ångest runt sommaren. man måste vara så aktiv och vara ute om det är sol. inte för att jag är det, haha. jag stannar inne fast solen skiner om jag vill. men det är nog många som känner så. får ångest om dom stannar inne en solig dag. såå, hösten ÄR saknad! och jag längtar efter alla gosiga stora koftor, vintagestövlar och stickade vantar. mysigt! på hösten dricker jag ännu mer te än nu.. såklart. men det är också en myshetsfaktor för mig. en stor kopp te med gott rykande te i. som man kan sitta och värma händerna på. åh! (:

ska ta och hoppa i duschen nu och sen krypa i säng. ska bli riktigt skönt!

sov så gott nu, så hörs vi mer imorgon! här nere är bilder på två av våra katter som ligger i nya kattbädden som jag köpte på ebay (: fin va! vera älskar den också, hon låg i den när älsklingen kom hem imorse vid halv åtta och när jag gick upp vid elva tiden och sen när vi kom hem vid fem, haha. har hon ens gått på toa?! hur som helst. är glad att dom gillar den lika mycket som jag gör (: mina älsklingar.









pluggar

om ni undrar varför det är så tyst här just nu beror det på att jag pluggar! jag är tillbaka runt 22.00 igen med lite bilder osv (:

må så gott tills dess raringar <3 puss&kram.



jag är med och tävlar!!

Tävlingsregler:
- För att tävla måste du ha en blogg/bilddagbok som jag kan se.
- Skriv till mig ATT du är med och tävlar, varför just DU ska vinna, och varför DU är/skulle vilja bli trogen kund hos Make Up store!, skriv även en direktlänk till tävlingsinlägget så jag kan kika in på er blogg!
- Kopiera detta inlägg+bild, klistra in i din blogg/bilddagbok och skriv att du är med och tävlar om denna underbara doft hos mig (micromiss)!





ny vecka!

måndag igen, gud vad veckorna rusar förbi. gäller att ta vara på tiden som är nu! (: jag sitter ute på balkongen i en oversize t-shirt från indiska som är så skön! det är min slapp t-shirt som jag alltid har hemma när det är så varmt. den är sval och bekväm! idag är det inte så jättevarmt, vilket jag uppskattar! idag är det som sagt plugga som gäller och jag är inne på min andra vecka i samhällskunskap! fick alla rätt på provet och mvg på inlämningsuppgiften. och det glädjer mig, för det här ämnet var verkligen tråkigt! jag ska aldrig bli politiker, haha! (:

jag struntade i filmen i går, satt bara i soffan och lyssnade på musik och drack te. myste med katterna och tog det lugnt. sen fixade jag iordning mig och kom i säng vid tolv. skönt! sov till elva och har tagit det lugnt på morgonen med lite prat med kompisar på facebook och nu sitter jag och äter frukost, te, jucie och mackor med ost. mums! ska väcka älsklingen vid halv två med frukost, sen kör han mig till läkaren. mycket läkarbesök nu. alla kommer på en gång! men så är det (: sen ska jag plugga på dagen och ikväll får vi se! har en film som jag vill se, så den ska jag nog titta på!

ska äta upp frukosten nu och sen fixa lite innan vi åker till läkaren på kungsholmen.

vi hörs senare! ha en jättemysig dag allihopa! puss&kram!



film.

det börjar mörkna ute nu. jag sitter inne och varvar ner efter dagen. ska bli så skönt att sätta på en film snart och bara försvinna ett tag in i filmvärlden. då slappnar jag verkligen av. dagen har varit toppen! men värmen gör mig helt matt. hur som helst. har inga andra planer ikväll. baaara slappa! och vila upp mig inför plugg imorgon. gud, jag gör nästan inget annat än att pluggar :P fast i dag var det himla mysigt att komma ut och umgås (: och jag och älsklingen åt jättegod middag ihop och innan det satt vi och myste och pussades på balkongen i skuggan. skönt att bara vara han och jag. han började en timme senare idag så vi hann mysa ordentligt (: underbart! saknar honom så mycket nu när han börjat jobba igen. men på torsdag går han av igen.

ska ta och välja film och göra en kopp te. kanske ta en kall dusch också. hade varit skönt!

ha en mysig kväll nu! puss&kram <3



lycklig på våran bröllopsdag <3 saknar den dagen!! tänk om man fick gifta om sig varje år. då hade jag velat det. den känslan går inte att beskriva. underbara kärlek, jag älskar dig alexander!



mysigt!

kom hem nyss från en mysig förmiddag med mormor. hon hämtade upp mig här hemma vid elva och sen åkte vi till kvarnen. ett mysigt café som ligger vid gullmarsplan och ligger precis vid vattnet. vilken utsikt, dit måste jag dra med alexander någon dag (: vi åt varsinn macka. jag tog en köttbullemacka med rödbetssallad och en sockerdricka. riktigt gott (: stora mackor, så jag fick inte i mig hela. hade ju precis käkat frukost :p där satt vi i två timmar och pratade, skrattade och myste. jag gillar att umgås med min mormor (som jag förövrigt aldrig kallat mormor utan mimmi.. det var det första jag sa till henne) hihi. sen åkte vi till farsta, kollade lite i affärer och jag fick en jättefin och skön duvblå/grå kofta av henne. hon köpte en likadan till sig (: inne på cubus. sen sprang vi lite på gina och sen körde hon hem mig. ska nämligen plugga nu. ville bara kika in och säga hej! :D så HEJ!

hoppas ni haft och fortsätter ha en underbar dag! härligt med sol. och idag blåser det lite mer än igår.. då var jag ute och joggade = sjukt svettigt i värmen. men man måste ju röra på sig (:

ska sätta igång nu. funderar på att sätta mig på balkongen. för här inne i datarummet är det varmt vill jag lova. phu.

hörs! puss&kram (:



God morgon söndag!

vaknade precis. och det är sjukt varmt ute. termometern visar 33 grader i solen. idag blir det tunn klänning och flippflopp! mormor kommer och hämtar mig vid elva, vi ska åka till röda cafét och fika. det är jätte mysigt där. ett rött litet hus med vita knutar som ligger precis vid vattnet. så har dom massa goda bakelser och mackor också (: mums!

efter vi varit där kör hon hem mig igen, ska plugga och så idag. är ju bara "ledig" från skolan på lördagar (även fast jag envisades med att sitta lite i går också..) så idag blir det plugg! äta middag med älsklingen och sen ska jag ev. hem till en kompis på kvällen.

sitter och dricker ett glas vatten med citron. ska göra lite frukost nu och kika bloggar (: sen duscha, klä på mig och ja, sen kommer hon ju vid elva.

ha en jättemysig dag allihopa! hörs lite senare! puss&kram <3



har jag sagt att jag läängtar till hösten och alla gosiga koftor?!



saturday night

hej vänner. hoppas allt är bra med er. jag ska strax tvätta av mig sminket och ta en svalkande dusch. helt varm just nu. haft en kompis här ikväll, riktigt mysigt. vi skippade öppningen av krogen. mysigare att sitta hemma och dricka vin på balkongen i värmen. kollade på true romance och myste! har precis blivit ensam. är trött och det ska bli skönt att krypa i säng snart. ska bara släcka alla ljus och släcka ner lamporna, duscha och ja, sen är jag redo för sängen (:

imorgon ska jag träffa mormor, vi skulle gått i skogen, men det blir för varmt. så vi ska nog fika eller nått (: mysigt! sen ska jag hem till en kompis på kvällen. och plugga lite innan det. så ser min söndag ut (:

sov så gott (: puss&kram.



Lördag!

hej vänner. hoppas ni haft en bra lördag än så länge. (: jag sitter på balkongen i skuggan med måns, dricker eko apelsin juice och kollar höstkläder på nätet. la in en beställning på lite kläder från h&m (: ska ut i affärerna senare och shoppa lite nya höst kläder. det finns ju så himla mycket fint. jag gillar höst och vinterkläder mer än sommarkläder. man kan ju ha klänning på hösten och vintern också!

känner mig fort. helt omtumlad sen igår. har inte ens lust att vara ute i solen :p så seg är jag. men balkongen i skuggan går fin fint. sitter och fixar med lite bilder till fotoväggen vi ska ha. 40 gratis foton på extrafilm (: jag skulle vilja ha en liten fotovägg i datarummet också.. måla en anslagstavla i svart och ha massa svartvita foton med vit kant på huller om buller. såg det i någon inredningstidning och det var himla fint.

ska pyssla vidare och sen får vi se vad dagen bjuder på om jag orkar gå ut på krogen ikväll eller om det blir hemmakväll. it's up to my body.. (;

hoppas ni får en jättebra lördag! vi hörs sen. puss&kram <3



HAHA

ellen är så jäkla härlig. kolla in den här videon med hennes nya BFF paris hilton. (:





dagen i lite bilder

god kväll (: hoppas ni mår toppen. jag har precis duschat och gjort hemmaspa här hemma. och det ser ni på bilden längst ner. den tog jag nyss (: sitter på balkongen och svalkar mig lite, ska in nu när jag bloggat och göra en kopp te, välja film och sen gosa ner mig i soffan. har inte gjort någe särskilt idag. var som sagt väldigt seg och groggy efter det hemska besöket hos läkaren imorse (tack för alla gulliga hälsningar <3)  men jag har pluggat, gjort prov, städat lite här hemma, plockat, tvättat, vikt tvätt, lagat mat.. ja det där vardagliga ni vet (: här har ni lite bilder från idag. och här hittar ni receptet på maten vi lagade i kväll. en av mina absoluta favoriträtter. mums! tar ett tag att laga då det är många ingredienser, men jag älskar att laga mat, så det är bara kul (:

















meningen var väl att det skulle bli ett foto i timmen, men jag är för glömsk :p kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår.. så, men några blev det ju :D

nu - film. puss&kram.



frukost

hemma - chech
inte groggy - check
kan gå själv - check
utvilad - check
vrålhungrig och törstig - check

gastroundersökningen var minst sagt det obehagligaste jag varit med om. jag fick en bedövade spray och jag fick en spruta med lugnande så jag svävade högt över molnen, men när dom körde ner den där slangen i halsen och blåste upp min magsäck med luft började jag rapa galet mycket. haha. hulkade och försökte dra ihop mig :P alex fick hålla mig i handen, men jag var så borta av de lugnande jag fått så jag märkte knappt dom som var i rummet. hur som helst, nu är det gjort och jag är glad för att det är över. sluddrade och yrade i bilen hem och sen stupade jag i säng och sov tills halv ett, var tvungen att ställa klockan annars hade jag sovit hela dagen :p

ska äta frukost nu och sen sätta mig med fredagens delprov i samhällskunskapen. och sen ska jag fin putsa på inlämningsuppgiften och SEN tänker jag minsann ha helg, haha (: längtar riktigt mycket efter ikväll. då ska jag ha myskväll delux med glass, film, pyssel och massa tända ljus. underbart ska det bli!

så nu - frukost. fick ju inte äta något sex timmar innan och inte efter heller. så nu vill jag har mat (;

hörs senare. ha en toppen dag! puss&kram.



det var ju ingen tunn slang dom tryckte ner.. huua.



torky fodral (:

så nu är det klart. fick sitta och bråka lite med symaskinen och blev helt varm, var tvungen att klä av mig till endas trosor och jag hoppas inte grannarna såg mig när jag satt med tuttarna i vädret, haha (; blev himla nöjd. har inte sytt något liknande förut och jag trodde det skulle vara svårare faktiskt. men icke. gjorde fodralet aningen längre än själva rullen så jag kunde fixa en kant sen. den blev liiite för hög, men det gör inget, sånt är väl bara charmigt va :P eller så tar min perfektionist sida över och syr om imorgon..! lite pill och kli i huvudet och sen fick torky sitt fodral tillslut.. slutet gott allting gott. ha! (:

ska släcka ner här nu och krypa ner i sängen. bara borsta tänderna först och välja en tidning. har en del på hög. hinner ju aldrig läsa innan jag somnar (; jäkla spikmatta säger jag bara! sover som en stock.

imorgon är det redag fredag = jag kommer vara med aktiv på bloggen och förhoppningsvis lite roligare än vad jag varit den här veckan. förlåt för det. imorgon på dagen ska jag ju till läkaren och jag längtar inte alls kan jag meddela! men det ska ju göras. så jag får veta varför jag har så ont i magen vissa dagar. stressmage kanske? vi får se! (: älsk följer såklart med för man blir tydligen ganska groggy. jag kommer kräva sövning eller iallafall lugnande. jag har jättelätt för att kräkas pga. tidigare ätstörningar.. så det är inte roligt att få ner saker i halsen. ibland håller jag på att kräkas när jag borstar tänderna. okej nu blev det lite för mycket info där igen (; sorry! så. imorgon, läkarbesöket, hem och färdigställa inlämningsuppgiften som handlar om folkökningen i U-länderna och vad som är negativt med det (mer munnar att mätta) sen handlar den om Ägarkoncentration inom medierna, hur de påverkar oss osv. och tillslut om kritisk granskning av olika sidor på nätet. tex så skriver www.levandehistoria.com att förintelsen av andra världskriget aldrig har ägt rum. liet kort om vad jag pysslat med (: kan slänga upp lite av arbetet här sen om någon vill. var någon som ville veta mer om vad jag pluggade nu?! hur som helst.

NU ska jag sova (: puss&kram &god natt raringar!





mys

sitter med en handduk virad runt huvudet och ska smörja in mig och hoppa i pyjamasen nu, göra en kopp te och bänka mig i köket med symaskinen och sy lite. längtat hela dagen efter att få pyssla! (: måste verkligen fota allt sen och visa er här. ska bli jättekul (: får se om det blir någon film, beror på hur länge jag syr. antagligen orkar jag med en film. ska upp runt sju imorgon så. helt okej att ligga och mysa i soffan framför en film under en filt. önskar verkligen att älsklingen var hemma. men det är ganska skönt med lite egen tid också och sen är ju katterna hemma <3

så.. nu ska jag som sagt smörja in mig. har en jättebra salva från apoteket som jag är frälst i. hudlotion från ccs den är mycket mycket bra om man är torris (: sen sätta på mig pyjamas och tofflor, sätta upp håret i en knut och göra en kopp te innan jag sätter mig och syr.

vi hörs lite senare. må så gott! puss&kram.




snart myskväll.

har suttit sen klockan sju imorse och pluggat, med undantag för middag och sen var vi och hämtade ut den fina kattbädden på posten (: visar bilder sen. katterna älskar den och det var ju kul! (: så det inte bara var jag som blev nöjd ^^ jag är riktigt seg nu som ni kanske förstår :P och även fast jag suttit så länge så har jag en del kvar. så ja, en stund till ska jag sitta och plugga och sen får resten vänta tills imorgon. nu är jag sluuut som artist (:

imorgon 08:20 ska jag till sofiahemmet och göra en gastroskopi. ska be att dom söver mig, annars kommer jag inte klara av det där. hua. lokalbedövning stod det på kallelsen, men jag vill inte vara vaken. det går nog bra! sen ska jag hem, plugga och ja, ha helg efter det (: redan en vecka som gått i skolan och nu är det bara fyra veckor kvar. halleluja säger jag bara. sen ska jag ta mitt körkort efter det. orkar inte köra och plugga samtidigt. så intensivt båda grejerna, så nu samhälle i fyra veckor till och sen gott folk ska jag äntligen ta körkort :D som jag längar! då kommer det nog bli x antal besök till ikea :p

på lördag är jag bjuden av några kompisar till en opening. en ny krog som öppnar inne i stan, det är runt två tusen personer som är bjudna, så det kommer nog bli riktigt roligt! (: får rota lite i garderoben och se vad som finns. har ju ganska mycket festklänning osv (: ska bli kul! på söndag ska jag och mormor ut i skogen och leta svamp och bär. från festprinsessa till skogsmulle på bara några timmar alltså, haha. faktiskt mitt förslag med skogen. det är ju så himla fridfullt och sen vill jag göra sylt :p ska bli jättemysigt (: mormor <3

nu är klockan kvart över sju. så om 45 min stänger jag ner plugget för idag. för nu vill jag duscha (känner mig som en äckelpotta) haha. ha lite hemmaspa, sy, titta på film och fika med te och mackor i soffan med ljudbok - tredje twilightboken. för det är jag värd! (: en riktigt mysig kväll.

vi hörs senare. ta hand om er och ha en jättemysig kväll ni med!

puss&kram.



torsdag!

hej allihopa! (: haft en bra dag? jag har pluggat. gick upp vid sju och åt havregrynsgröt med äppelmos och mjölk, sen satt jag mig och pluggade. har tagit en paus nu för jag är trött i huvudet. ska fortsätta alldeles strax!

amanda kommer inte ikväll, men nästa vecka ska vi ses (: så ikväll tänkte jag pyssla lite här hemma, ska bla. sy klart torkyfodralet, framkalla massa kort till tavelväggen och organisera lite i alla mappar i datarummet. tänkte ha lite hemmaspa också. känner mig riktigt sliten just nu, så det skulle vara skönt med lite uppigande ansiktsmask osv (: kanske fotbad framför någon bra film! myskväll ska jag ha hur som helst. ser jag verkligen fram emot. efter dagens slit med skolan.

ska fortsätta nu, men vi hörs om en stund (: puss&kram.



ett av mina syprojekt! ska sy massa svart & vitrandiga kuddar till soffan. (: dom här kuddarna är från afroart!



snart natti natt.

vi har precis myst i soffan med varsinn kopp te, tittat på lyxfällan och älsklingen masserade mina fötter i en halvtimme. så nu är dom mjuka (: riktigt skönt med fotmassage. och jag är bortskämd och får det varje dag av alex. han tände massa ljus och gjorde fika och snart ska vi krypa i säng. väntar på att mamma ska ringa från österrike och prata lite med henne. hon kommer hem nästa tisdag och det ska bli riktigt skönt. jag saknar henne verkligen.

imorgon går jag upp vid halv åtta, ska åka till lyra och ha coach möte. sen åker jag hem, pluggar och städar lite, umgås med älsklingen och så (: sen vid fem tiden kommer amanda hit, så äter vi middag och umgås sen. mysigt!

ska hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. tänkte läsa nya elle interiör som damp ner i brevlådan. (: skönt att komma i säng i tid ikväll!

hoppas ni haft en bra kväll! (: vad ni än har hittat på. sov så gott sen! puss&kram <3



paus på balkongen

hej (: har ni haft en bra dag? jag mår mycket bättre nu än i morse. har haft magknip och kännt mig ganska stressad.. (och jäkligt tråkig..) för att jag bara pluggar hela tiden. jag har nästan skrivit klart hela inlämningsarbetet och imorgon ska jag fin putsa och sen på fredag skickar jag in det. amanda kommer hit imorgon och äter middag och kikar på mitt arbete. hon är bra i samhälle (: så hon frågade om jag ville ha hjälp. och det är perfekt att ha någon som är bra i ämnet som kollar på arbetet ju. så det uppskattas verkligen! ska bli himla mysigt att träffa henne också. det var som sagt år sen. hon kommer efter jobbet!

jag tar som sagt en liten paus i allt pluggande och det är riktigt skönt. suttit och tittat ut över skogen här framför balkongen och bara varit. man tänker ju så himla mycket när man pluggar. så pauser är behövligt (: vid tio ska jag stänga ner pluggandet för idag för då ska jag och älsklingen umgås och ha mysigt! får se vad vi hittar på (: fika, spel och film.. vi får se (: kramas ska vi göra massa iallafall! hans sista kväll nu innan hans semester slutar. det kommer kännas riktigt jobbigt att vara utan honom. och sakna, ja, det gör jag fast han sitter i ett annat rum... så. men jag är riktigt glad över att vi fick tre hela veckor tillsammans. har verkligen haft det mysigt! och hittat på mysiga och roliga saker (: underbart. och nu börjar verkligheten smyga sig på! även fast samhällskunskap inte var det roligaste att plugga så är jag så jäkla glad att jag tagit tag i skolan för att kunna söka in på universitetet sen. tänk om jag inte gjort det.. då hade jag hamnat på ett jobb som jag kanske inte trivts med.. och det är så jag tänker varje gång det tar emot att plugga! jag gör det ju för min skull. kunde lika gärna skita i det. men jag vill utbilda mig, lära mig saker och få ett bra betalt jobb som jag trivs med och kan tänka mig att jobba med tills jag blir gammal! (: så ja, det sitter mycket i huvudet.

ska värma på resterna från gårdagens middag! skönt att slippa laga mat idag känner jag. all fokus på skolan! börjar bli hungrig!

jag lovar att jag blir lite roligare här på bloggen snart igen. om någon dag. för som sagt. nu kretsar bara skolan i mitt huvud.. så ge inte upp hoppet. jag kommer tillbaka med bilder, kollage, recepttips, måbra tips mm snarast! (:

vi hörs lite senare. ta hand om er och ha en jättemysig kväll <3 puss&kram.


en sån här med tre luckor från kartell ska vi köpa till vardagsrummet och ha brevid fotöljen. fin va (: kan man ställa tekoppen på och ha lite böcker och tidningar i. pörfekt.



onsdag!

god morgon fina! jag vaknade iof för en timme sen.. men sitter och jäspar fort. ska snart göra lite frukost. men jag fastnade på facebook och nu sitter jag och pratar med amanda. vi var som systrar för några år sen. hon kommer ev. hit i morgon kväll, det hade varit mer än mysigt. vi har som sagt inte setts på många år! fick reda på att hon läser min blogg också! (:

kvällen var riktigt bra igår. jag pluggade ju hela dagen (och ska göra det idag också) sen duschade vi, gjorde oss iordning och åkte till kista och mötte upp helena och joakim. gick och kollade i affärer och sen satt vi oss och åt. alla tog olika maträtter från olika ställen.. helena tog en pizza, jag pasta carbonara, joakim någon japanskrätt och älsklingen en texas burger. sen gick vi på bion. den var jättebra. skrattade så jag grät. haha. så den kan jag absolut rekomendera!

idag ska jag som sagt bara plugga. så vi hörs ikväll. hoppas ni får en jättebra dag! (: och tack för alla kommentarer/sms om nya designen. ni är så gulliga! <3

nej, nu ska jag göra frukost och sen sätta igång! ingen tid får spillas, haha (;

puss&kram.



solsken

idag är det sommar igen..(?!) har varit en riktigt skum sommar i sverige i år. men vad göra?! haha (: jag sitter och har suttit hemma heeela dagen hittintills och pluggat. skrivit en tredjedel av inlämningsuppgiften och nu var jag tvungen att ta lite paus. ska sätta mig och läsa sen ute på balkongen tänkte jag. lite frisk luft har ju ingen dött av ^^

som ni kanske ser så är bloggdesignen ändrad. var på tiden, tycker ni inte? var den här bättre än innan? om några månader blir det en med höstig design. men än är ju inte sommaren slut (:

älsklingen sitter och pysslar med en present till mig. ska få den snart och jag är så jäkla nyfiken. han är så söt. han fick en present av mig igår. en fotobok som jag knåpat och fixat med i en månad nu. minnen, speciella minnen från våra tre första år. ska fota lite sen, så får ni se (: han blev jätteglad och blev tårögd. gulle

vid halv åtta ska vi möta upp helena och hennes pojkvän i kista, hämta ut bio biljetterna och sen går vi och äter i deras food court. finns massa gott där. och alla kan äta vad dom vill och sen sitter man tillsammans (: ska bli roligt att se den där filmen - sommaren med göran. den verkade jättebra när vi såg trailern.. vi har varit på bio tre ggr de senaste två veckorna. helt galet :P men mysigt som bara den!

ska göra mig en kopp te och sätta mig ute på balkongen och plugga vidare.

hoppas ni mår bra och har en fin dag i solen! hörs sen! puss&kram!



kväll.

hej fina ni. (:

jag sitter och pluggar och är helt vimelkantig. ska snart avsluta här och sen ska jag och alexander ha en dejt i köket med lite kvällsmackor och te (: myspys. tror jag kommer somna gott sen, är trött och det ska bli skönt att sjunka ner i sängen och läsa lite innan vi släcker lampan.

imorgon ställer jag klockan på åtta och sen åker jag till lyra, har coach möte och sen ska jag plugga massa! samhälle är riktigt intresant, men så jäkla boring. måste läsa raderna tre ggr innan jag reagerar på vad jag läst :P eller så är det för att jag läst så himla mycket ikväll.. vet inte (:

ska läsa lite till och sen som sagt, dejt med maken i köket med mysig kvällsfika! (:

sov så gott, så hörs vi imorgon. och ni får ursäkta min tråkighet, men jag är tråkig när jag pluggar. för jag vill ha ett MVG!

puss&kram (:



hej hej hallå

sitter och väntar på att middagen ska puttra klart (: idag blir det het korvgryta. vi äter aldrig korv. men när det är wiener korvar med 79% kött.. ja, då går det bra. annars är det ju bara massa skit i korv.. blä. hur som helst. här hittar ni receptet. ska bli mums! jag är vrålhungrig!

älsklingen dammsuger och jag går igenom dagens pluggande, planerar osv. kommer sätta mig direkt när alexander åker efter middagen med pluggandet och sitta tills han kommer hem.. så fyra timmar plugg idag. då hinner jag med en hel del (: och idag är det bara måndag. att plugga på söndagarna är riktigt bra. det är bara bita i det sura äpplet.. och ja, plugga. inte världens roligaste med samhällskunskap. men man lär sig riktigt mycket. som är bra att kunna. (: man ska se det från den positiva sidan. som jag alltid försöker göra.

ikväll ska jag sy klart torkyfodralet också. jag mitt smarto hade glömt kvar själva pedalen på mammas vind, så i går när jag mätt, klippt, nålat och plockat fram maskinen så gick det inte att sy, haha.  så det var bara att åka hem till mamma efter stan och upp på vinden! men ikväll så. så slänger jag upp bilder här också. fick en kommetar, ett önskemål om mer bilder i bloggen. och det ska jag absolut försöka med (: blir ju mest bilder här hemma.. eftersom våran system kamera är ganska otymplig att ha med sig på stan. men om en månad fyller jag år.. och högst upp står en digitalkamera (: så då ska jag fota massa, även när vi är ute på äventyr.

ska duka nu, och sen sätter jag mig som sagt och pluggar! så vi hörs sen ikväll (:

ha en jättemysig kväll nu. puss&kram <3



måndag!

hej alla där ute. jag får skriva lite fort nu, måste få i oss lite lunch innan jag ska till läkaren. har varit inne i stan och färgat ögonfransarna och ögonbrynen. blev jättebra, fast ögonbrynen ser lite roliga ut eftersom färgen fastnar på huden under också :P men det går ju bort om någon dag! hur som helst. nu ska vi äta lite lunch och sen åker vi till läkaren på kungsholmen och sen åker vi hem, lagar middag och efter det åker älsklingen till sina föräldrar och hjälper sin lillasyster med hennes dator som krånglar.. så jag är hemma ensam i fem timmar. gissa vad jag ska göra då :P ja, plugga! så det blir det. hela kvällen. och lite ska jag sy också. tänkte jag (:

hoppas ni mår underbart! vi hörs lite senare. puss&kram <3



min egna receptbok

fotade lite i min egengjorda receptbok. jag sparar alla mattidningar från coop som vi får hem, eftersom vi är medlemmar där och sen klipper jag ut recepten som verkar goda och ritar lite i boken ^^ lite charmigt, tycker ni inte. inte alls perfekt, utan bara en hemmagjord kokbok (:

jag gillart!








god kväll.

vi har haft en sån där dag där man gör precis vad man känner för. så skönt (: har storstädat, tvättat, pysslat, myst, tittat på film, ätit glass i solen på balkongen, suttit vid datorn och planerat kök, busat med katterna.. ja, bara myst alltså (: älsklingen duschade nyss och nu ska jag hoppa in. älskar att duscha på kvällen. och hoppa i pyjamasen och tofflorna. det är vardagslyx för mig (: ska göra te och krypa upp i soffan brevid varandra och titta på james bond 2. inte mitt val av film som ni kanske förstod, men när älsklingen sa "du kan väl sy eller någonting medans jag tittar" så visste jag på en gång att jag hellre ville sitta med honom och titta på filmen. självklart. han kollar ju på tusentals romantiska tjejfilmer med mig (: ska bli jättemysigt ialllafall.

det var skönt med en sån här dag. imorgon är det fullrulle med salongbesök och färga ögonfransarna, läkarbesök och såklart plugga! ska börja skriva på min inlämningsuppgift tänkte jag (: sen blir det myspyskväll med darlingen.

får se om jag sätter mig här igen. antagligen kommer vi gå och lägga oss efter filmen, så vi orkar imorgon. ska upp vid nio (: så så farligt är det inte!

sov så gott, om vi inte hörs mer. puss&kram <3





städa

hej på er.

hoppas allt är bra! jag och alex har precis storstädat här hemma. riktigt fint blev det (: ska snart torka golven. väntar på att alex ska dammsuga klart bara. sen värmer vi thaimaten från igår som blev över. bra med rester när man inte orkar eller hinner laga mat. när vi renoverar köket nu i höst så kommer vi göra storkok som vi bara ka nvärma i micron osv (: typ köttfärsås osv. bättre än att äta snabbmat. sen kommer det inte ta lång tid att renovera köket heller. vi har räknat med två veckor. (: ska bli superskönt med ett helt nytt kök. och det bästa av allt är väl att jag helt själv sparat ihop till hela (: vi är hårda med att bara ha lån på bilen och bostadsrätten. inga avbetalningar. så det dröjde lite innan jag fått ihop pengarna, men i oktober är jag klar och då ska vi renovera! (:

ska vika lite tvätt och stoppa in mer tvätt i maskinen. sen ska jag duscha, göra hårinpackning och ansiktsmask och smörja in mig mig body lotion efter. skönt! blir helt varm när jag städar ^^ springer runt och dansar och sjunger till hög musik.. ja och sen städar jag ju också

ska kika runt lite på nätet nu innan jag ska moppa golven. hörs sen (: puss&kram!





sunday!

idag är det söndag. och jag har precis plugga klart måndagens uppgifter. skönt att ligga en dag före. ska plugga vidare på tisdagens uppgifter om ett tag, men nu ska jag mysa här i sängen. har bäddat ner mig och ligger och tittar på en film som går på fyran (: har sett den när jag var liten och det var en av mina favoritfilmer. söt film. fixa lite här hemma sen. sy ett prickigt fodral till torky. hildur tipsade om ett litet pysselprojekt och jag har köpt svart vaxtyg med små vita prickar. mindre prickar än vad hon hade på sitt tyg. hur som helst. idag blir det en mysdag hemma med massa vila, plugga, mys, film, god mat, göra egna snickers och pyssel (: mys!

nu ska jag titta vidare på filmen. hörs sen. ha en jättemysig dag. puss&kram.



bild lånad av: hildur fixa&dona.



veckoplanering.

lite veckoplanering, så ni vet vad jag pysslar med och jag vet vad jag ska göra (:

söndag - plugga i några timmar, åka till ikea och köpa ramar(?) titta på nya james bond filmen med älskling! myskväll med god middag!

måndag - plugga i några timmar, färga ögonfransarna på salong vid 11:30, läkarbesök vid tre, myspyskväll med darling.

tisdag - lyra 10 till 15 (pluggar hela den tiden) hem, mysa med älskling, ev. träna? middag och bio tillsammans med helena och joakim i kista. vi ska se sommaren med göran haha (:

onsdag - fika med ann i farsta, plugga, plugg, plugga. myskväll delux med hjärtat.

torsdag - älsklingen börjar jobba efter tre veckors semester tillsammans ): ska sy på kvällen! massa pysselprojekt, barnkläder och inredningsdetaljer ska jag sätta tänderna i.

fredag - 08:20 ska till läkaren - göra en gastroskopi och sen bara vila på dagen. skicka in första inlämningsuppgiften och göra första delprovet i samhällskunskapen. HELG efter det (:



thailandskväll.

ikväll har vi haft lite thailands tema här hemma. myspys! (: vi lagade thaimat, kycklinggryta med jordnötsås från scratch. blev jättegott. här hittar ni receptet, mycket gott. men lite för svagt. ska det vara thai, ska det brännas lite (; älsklingen dukade fint med våran nya mini palm som vi köpte på ikea som älsklingen ville ha (: den passade bra och sen massa ljus och så la vi upp riset fint ^^ och åt med gaffel och sked, precis som i thailand. vi sa första gången vi var i thailand att vi skulle åka en gång till innan vi skaffar barn, men det lutar åt ännu en gång innan. för vi älskar verkligen thailand och vi kommer nog försöka åka om ett år igen. kanske nästa vinter. hade varit riktigt mysigt. thailand är underbart. och jag är glad att vi fått åka dit två ggr redan. att är magiskt där.

efter middagen gjorde vi efterätt. varvade turkisk yoghurt med björnbär, hallon och krossade maränger. och toppade med riven vit chocklad. hittade receptet hos katta! riktigt gott var det. och proppmätta blev vi (: satt i soffan och tittade på "here on earth" och masserade varandra. älsklingen tände massa ljus och sen bara myste vi! underbart med helg. och underbart att ha älsklingen nära <3

vi ska snart gå och lägga oss. börjar bli trött. ska bara kolla lite på nätet på bilder på olika tavelväggar. vi stod och vred och vände på alla ramar idag inne på ikea, skulle köpa några, men vi kunde verkligen inte bestämma oss för vilka. så nu måste jag leta lite inspiration, så åker vi tillbaka imorgon igen och köper dom. (: ska beställa svartvita foton på oss och andra saker.

köpte två nya lådor i svart på ikea.. visar bild här nere. där ser ni även ett nyinhandlat S som ska målas svart. men det ska inte stå där. utan är till ett annat projekt. kul att pyssla! (:

imorgon ska jag börja läsa lite i samhällskunskapsboken. tänker plugga varje söndag för att hinna med att skriva en så bra inlämningsuppgift som möjligt! så i fem veckor kommer jag bara ta det lugnt från skolan på lördagar. vill verkligen få ett mvg, och jag har ju bevisat för mig själv nu att jag verkligen kan få det. så, sön - mån är det plugg ca 6 timmar om dagen och sen slappa på lördagarna. sen ska jag pressa in att träna, umgås och mysa med min älskling och vänner såklart.

här kan ni lyssna på en skitmysig låt 
och en till..

 





nu ska jag hooooppa i säng. eller ja, nästa (: sov så jättegott. puss&kram <3



ikea.

hej allihopa! har precis duschat av oss allt småhår. har klippt älsklingen (: han blev jättefin. som alltid <3 jag har precis smort in mig med body lotion och ska klä på mig. idag blir det myspyskläder. älsklingen står fortfarande i duschen och lägger en lermask från lush. den är slut snart.. måste köpa en ny. helt frälst!

vi åt en mysig frukost med havregrynsgröt med äppelmos och mjölk, mackor, juice och te i stora muggar. proppmätta minst sagt. sen satt sig alex på balkongen med sin kopp te och pratade med sin familj medans jag städade i köket.

när vi har fått på oss kläder osv, så åker vi till ikea! mysigt att strosa runt där ett tag. sen åker vi hem och lagar middag. måste ta fram ett paket med kycklingfilé också. men sen åker vi (:

hörs senare. ha en jättemysig em. puss&kram <3



1 augusti 2009

god morgon lörda, den 1 augusti 2009 och alla därute!

jag gick upp för en timme sen för att gå på toaletten, ni anar inte hur man måste springa på toaletten när man kör en detoxkur. jag dricker över två liter vatten om dagen + att detoxen är vätskedrivande  hur som helst. jag gick upp och nu fastnade jag här. vi pratade lite i går när vi låg i sängen och idag ska vi åka till ikea och byta en taklampa som inte fungerar. så vi får upp den där taklampan någon gång (: sen ska vi bara vara hemma. mysa och bara vara. titta på filmer, mysa med katterna, dricka te, kramas, kanske baka? ja, vi får se. idag är det en riktig mydag hur som helst. vädret är inte alls roligt. och jag älskar det. jag tycker det är så mysigt att få ha sånna här dagar hemma. hemmakär som jag är!

en annan rolig sak - det har det varit för lite av på sista tiden. är att jag har sålt nästan 60 plancher redan. så himla roligt! perlan erbjöd sig att köpa layouten för 700 kr.. och jag sa nej. för jag hoppades såklart på att folk skulle tycka om den. och det visade sig att dom veerkligen gjorde det! så kul (: här hittar ni planchen! roligt att den blev så uppskattad. hade varit kul att komma in på en blogg/hemsida och se någon ha den hemma hos sig. har ni sett den någonstans hos någon? (:

jag ska nog krypa ner i sängen en liten stund. bara hålla om alexander och snusa honom i nacken. sen tänkte jag gå upp, koka lite havregrynsgröt och skära upp en graip fruit och göra te. bre lite mackor och tända lite ljus. och väcka min skatt med frukost!

hoppas att ni får en jättebra dag! ta hand om er nu. puss&kram så hörs vi senare!



ska köpa en fado lampa på ikea idag tänkte jag och ha bakom gardinen i vardagsrummet. lite mysbelysning! (:



lugn och ro.

god kväll vänner. eller ska jag säga natt? klockan är över tolv och jag sitter i pyjamas och tofflor uppkrypen i mysiga divanen. det är sällan jag sitter här. konstigt egentligen när den är så skön. lyssnar på lugn musik och myser med katterna. jag är verkligen lycklig just nu. harmoni i hela kroppen. total lycka. när sånt här händer så uppskattar man allt man har så himla mycket mer. och det gör jag verkligen. med precis allt. min familj är komplett igen och jag kan inte vara lyckligare. allt är precis så som det ska vara. och ännu bättre.

lucifer, jag, alexander och helena satt på akuten från sex till nio, sen var det våran tur. vi skrev in oss vid fyra och sen åkte vi hem och lagade middagen, och kom tillbaka, sjuksyrran tyckte inte det var någon idé att vi satt där. så vi åkte hem, åt och sen åkte vi in igen. satt som sagt till nio, sen fick vi komma in. hon klämde på honom och lyssnade på hans lilla hjärta. allt såg bra ut. vilken mirakelkatt. min kämpe! vi rönkade honom och allt såg bara bra ut. kalaset gick på nästan tretusen kr. glad att vi har våra katter försäkrade säger jag bara. men nu är det inte det som spelar någon som helst roll. han lever, han är oskadd och han är hemma. och det gör mig till den lyckligaste! <3 jag går och tittar till honom hela tiden. måste få snusa på honom, stryka honom över pälsen och säga hur mycket jag älskar honom. han sussar nu. vi gav katterna deras favorit mjukmat som dom får på helger och det gick ner. han har ätit torrfoder och går på toaletten, så allt är som det ska. älskade lucifer.

vi kom hem vid tio, då gjorde vi iordning fika, te och hällde upp lantchips och tände massa ljus. sen valde jag och helena en riktigt tjejfilm - the women och sen satt vi oss tre och tittade, åt ben&jerry och myste. älsklingen tyckte filmen var lite för tjejig så han satt sig och spelade spel på datorn (; och nu kör alle hem helena. jag ville vara hemma med lucifer. bara få se att han mår bra. jag kommer bli en riktig hönsmamma sen när vi skaffar barn! haha. hur som helst. ska snart hänga lite tvätt, borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa på en ny bok jag fick hem idag. rum för dig heter den. jag läser bara såna böcker. självhjälps böcker och må bra böcker. jag är så mån om mig själv. vill äta nyttigt, träna, rena kroppen inifrån, ja ta hand om mig själv. både psykist och fysiskt. det är jätteviktigt för mig.. så den boken ska jag sätta tänderna i snart. skönt att kunna sova bättre i natt. det känns helt overkligt att han är hemma... GLAD!

så nu blev ni lite uppdaterade. tack igen för att ni brytt er så mycket. man märker verkligen vilka som verkligen finns där för en. underbara ni. <3

sov så gott nu. och dröm sött! imorgon är det lördag! jag ska nog åka och träna på gymmet. eller inte. för jag kom på att det är sommarstängt. men en powerwalk låter väl bra? (: med musik i öronen. älsklingen ska hem till sina föräldrar imorgon en stund, så då ska jag ut och gå! det blir finemang! måste ladda upp nu. för på måndag börjar jag plugga igen. var inne och kikade på kursplanen. vill ni veta något galet..? vi kommer ha ett delprov VARJE vecka i fem veckor och sen är det slutprov. haha. 5 inlämningsarbeten och läsa ca 40 sidor varje dag. whiii. hoppas jag orkar. kommer bli helt insjunken. jag kan lixom inte göra någonting annat innan allt är klart. så om ni undrar varför jag är extremt tråkig i fem veckor så vet ni varför. (;

nej, nu ska jag fixa lite här hemma innan älsklingen kommer hem igen.

sov så gott. puss&kram.



RSS 2.0