Myskväll

Ljusen är tända, filmen är på och godiset och chipsen är framme! Hoppas eran lördagskväll är riktigt mysig med! <3


Hector 8 månader

Idag blir vår skatt 8 månader. Tänk att han fyller ett år om fyra månader. Och om fem kommer hans lillasyster till oss. Vet att han kommer bli den finaste snällaste storebrorsan man kan ha! <3

Idag har han sovit jättemycket. Vissa perioder är ju så. Han sov 14 timmar i sträck i natt, somnade runt åtta och vaknade vid tio. Somnade igen och sov till halv tolv, vaknade och åt lunch och lekte och gosade, somnade igen vid halv två, och sov till halv sex. Och nu har han precis somnat för natten. Lilla gubben. Saknat dig idag älskling! Man går bara runt och hoppas på att han ska vakna! Haha. Fått passa på att mysa mycket när han behagat att slå upp dom stora mörkbruna ögonen. Vacker!

Mamma & pappa älskar dig över allt annat Hector!! Grattis på din åtta månaders dag <3

Bilden tog jag precis innan vi tog på honom pyjamas och stoppade om honom. Gullungen!


Tacosmiddag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_196351049.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_196351049.jpg" class="image">


Veckohandling


God morgon vinterland!

god morgon finingar. älsklingen studsade upp och tittade ut genom fönstret och sa "DET HAR SNÖAT!?" jomenvisst. här är det vitt (; så idag blir det innemys med fix och don inför måndagen (: vill att han ska fylla år nu nu nu. har köpt presenter som jag vet att han kommer älska (:

här har ni videon som jag spelade in i går! tog "bara" 1,5 dygn att ladda upp den haha. sega internet. nu blir det mysig lördagsfrukost med älskade sebastian. hector sover igen efter morgon mys och amning i vår säng (:








Morgon

God morgon allihopa! Ligger och läser bloggar och letar lite på nätet. Hittade en asiatisk mataffär som vi ska besöka idag! Älsklingen fyller år på måndag den 2 april och har önskat en thailändsk afton (; och då gör vi det på "riktigt" med thailändsk öl osv. Någon längtar till Thailand?! :D hur som helst dit åker vi idag och inhandlar lite smått och gott! Allt är godare där och tusen ggr billigare än i en vanlig affär. Man får inte vara dum (; ska veckohandla idag också. Och ikväll grillar vi fisk i folie! Mums! Vi har i lax, torsk, morötter, chili, purjolök, potatis och lite grönsaker! Tycker det är mysigt att äta ur folieförpackningen :D

Jag höll på i en timme i går med en jäkla video med svar på era frågor, men batteriet dog stup i kvarten och tillslut gav jag upp :P så idag är batteriet fullt laddat och en video dyker upp ikväll. Ikväll runt kl 21 skickar jag ut lösenordet också och imorgon låser jag bloggen. Nu hoppas jag att ni som vill fortsätta har mejlat till! [email protected]

Tänkte gå upp och duka fram frukosten! Och sen duscha, efter det åker vi in till Linköping och har en mysig dag ihop! <3 njuter av att ha honom nära. När hela familjen är samlad! Mysiga dagar vi haft!

Nu frukost! Magen vrålar och malva sparkar på mig. Hon är lika lugn som Hector va i magen. Lugn i magen = lugn utanför. Ja det stämde ju på Hector. Time will tell. Eller så kommer det ut ett litet busfrö (; oavsett vad! Vi längtar SÅ mycket!!!!

Ha en jättefin dag nu, och var rädda om er! <3

Sånt här kakel har vi tänkt att ha i köket (: med svart fog!


Solsken

Idag skiner solen, gissar på att det blir en riktigt härlig dag! (: vi har varit på MVC och skrivit in oss i två timmar hehe. Var ju en del som skulle gås igenom (: jag har gått upp 3 kg än sålänge. Ingenting med andra ord. Jag äter ofta, inget onödigt men det som kropp och bebis behöver. Sen slinker det ner lite glass i mellan åt :D hur som helst alla värden var toppen! Jag mår toppen, inga besvär eller pensionärs relaterade åkommor än (; den här graviditeten har varit underbar kroppsligt och psykiskt! Jag har varit jämnare i humöret och mått allmänt bättre. Men så är ju alla graviditeter olika! Minst sagt! (:

Ätit sushi lunch och gått på stan, och skulle egentligen veckohandlat men glömsk var jag och glömde listan. Åker in imorgon igen! Så nu är vi påväg hem, ska bli skönt! Och jag tänkte ta och svara på era frågor! (:

Så vi hörs snart igen :D puss


Chokladbollar!

God natt fina ni. Jag skulle mejla er ikväll ang. Lösenordet, men min mejl har krånglat, så imorgon! På dagen (: och alla som mejlat lovar jag får fortsätta läsa, oroa er inte <3

Nu ska vi krypa i säng och kramas! Imorgon ska vi till MVC! (: mysigt! Puss!


Pasta carbonara

Det fick bli kvällens middag - mums sa båda två. Älskar pasta i alla dess former, men just den här carbonaran den är himmelskt god! Finns på recept.nu och det är Christian Hellberg som lagat den från början! Gott! Krämig och smakrik!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te kalkstensdrömmar (favorit tet) som älsklingen min kom in med nyss, finaste <3 han har gjort chokladbollar precis som står och gottar till sig i kylen :D fika till desperata husfruarna! Ikväll är det min tv kväll hihi. Halv åtta hos mig, topmodel Sverige och sen desperata husfruarna! Jajamensan :D ska tända ljus i pausen och bara mysa hela kvällen i tvsoffan! (:

Dagen har varit fin! Promenaden var dagens höjdpunkt! Hector är så glad i att sitta i bärselen hihi. Där gick vi hand i hand, pratade om bebis i magen, renoveringar och ja allt möjligt! Mysig promenad!

Hoppas ni har en mysig kväll ni med! Och tack igen för alla fina mejl. Blir rörd!! :D fina ni! Det dimper ner mejl om lösenordsfrågor fortfarande. Vågar ju knappt låsa den imorgon...! Mejla nu! (;

Puss & kram


Ute på solig promenad


Lösenord!

Fick en kommentar nyss av Jessica som frågade om lösenordet! Jag kunde inte skicka det i går. Så ikväll skickar jag ut det! Puss på er (:


God morgon tisdag

Vaknade nyss av Hector. Han sover numera 12-14 timmar i sträck på natten och 3-4 timmar på dagen. Han är en "middagspigg" kille och är vaken oftast 17-20. Då vill han ha sin kvällsgröt och sen pyjamas och så stoppar vi om honom, somnar det gör han själv. Lättare unge finns inte. Go och gla kexchoklad :D våran lilla snuttis! Den 31 mars blir han 8 månader, men tack för grattiset ändå :D den kvällen 21:30 och en timme fram är det earth hour. Då släcker vi ner hela huset och sitter med levande ljus, hoppas ni också gör det?! (: man hjälper ju till och så kan det vara bra för kropp och själ att inte alltid ha aktivitet omkring sig (tv, radio, lampor osv)

Jag blir så glad när ni kommenterar! Hoppas ni vet det! Jag bloggar oftast från mobilen och har inte kommit på riktigt hur jag ska svara utan att det ska vara jätte avancerat.. Men om det är någonting ni verkligen undrar och vill få svar på så mejla ist. Mycket lättare för mig att svara! (: men oavsett GLAD blir jag!

Ligger i sängen nu och äter skogaholmslimpa med ost. Vi kom på igår att det här med att vänta en timme eller två innan jag åt.. (låg i sängen en timme och drog mig innan älsklingen behagade att slå upp sina två vackra bruna ögon haha) och sen tog det nästan en timme innan vi lyckades få våran brakfrukost framdukad. Det skulle gås på toa, och tömma kattlådan och ja, Gud vet vad. Deeet resulterade i att jag kräktes. Morning sickness. Jag har mått mer illa den här graviditeten men sen har jag hört att man mår mer illa när man väntar en tjej. Dock har jag inte kräkts mycket, bara när jag inte fått mat i mig. Såå nu äter jag lite så kan vi sega fram den "riktiga" frukosten sen, haha!

Dagen då? Älsklingen ville "göra någonting mysigt tillsammans" så vi tänkte ta vår picknickfilt och lägga oss i trädgården ta med tidningar, bok, saft och bullar och mysa! Idag ska det nämligen bli 18 grader här där vi bor! Undra hur varm årets sommar kommer bli om vi har en sån här varm vår. (;

Vi (läs sebastian) har fått igång e-handeln på min webshop!! Whi :D så sista pillret idag på hemsidans design och sen imorgon ska jag lägga in planscherna och sen ska jag bara samla mig och öppna allihopa också! Spännande!!!! Det är alltid företaget med mina egen designade planscher jag öppnar upp nu. Ni har säkert sätt den planschen med massa svart text med bra saker att tänka på?! (: jag har designat ca 45 planscher i samma anda. Positiva tänkvärda texter som får en att stanna upp och tänka efter lite. Och mer plancher designas (: jag ska sätta idéer i verket idag tänkte jag!

I eftermiddag har det "brunnit" klart inne på lilla liiiiilla (det får plats toalett och handfat typ) toaletten och nästa steg ska fixas! Sen ska vi börja sätta upp fläktrören i köket (kommer ha relativt tjocka rör gillar ju lite industriell stil) som inte kommer byggas in i lådor (: har haft fläkten uppe ett bra tag nu, men alltid på nått vänster aldrig fått upp rören! Haha! Ja då blir inte fläkten så effektiv (; så småning om när Ikea behagar att komma med nya bänkskivor (den här gången gärna i måtten vi beställde) så ska vi kakla över diskbänken och ja över hela bänkskivan! Blir lite 50 tal. 10*10 vita kakelplattor med svart fog! Kommer bli snyggt till den svarta väggen. Men tills dess får vi vara rädda om väggen (:

Så det blir lite fix hemma, lite mys i trädgården, lite allt i allo! Ska skriva en matinköpslista för imorgon ska vi åka till Linköping och handla och skriva in papp BVC! "du måååste komma hit nu och skriva in dig!!!! Vecka 17 snart!" hon lät mer panikslagen är jag. Haha! Har varit inskriven på en privatklinik innan vilket jag inte ska med tanke på att Hector kom i vecka 29+4.. Så nu imorgon ska vi dit och skriva in oss på "rätt" ställe (:

Teori ska jag plugga också. För tanken är att jag ska ta det där körkortet INNAN bebis nr två tittar ut (; köra kan jag. Men den där teorin... Öööh. Tråkigt! Bara bita ihop.

Jag önskar er en riktigt bra tisdag! Såklart hörs vi mer under dagen! Ta hand om er och njut av dagen! Puss! (:

Vår goda men väldigt starka middag i förrgår! (: quesadillas med kycklingfilé, rödlök, riven ost, tomater och chili. Såser: min lite för starka guacamole, tacosås och gräddfil. Mums!


Mysigt

God kväll vänner! Hoppas ni är nöjda med dagen? Jag är! Vi har haft det riktigt mysigt idag! Faaaast jag tycker alla våra dagar är mysiga! Försöker alltid göra dagen bra. Leva som om det vore den sista dagen typ (; berätta hur mycket man älskar varandra, hitta på mysiga saker och göra det man mår bra av.

Vi grillade till lunch och åt på trappen i solen, skönt! Satt och njöt i värmen medans Hector sussade i sin vagn i skuggan på altanen. Lilla gubben <3 min mamma kommer hit snart och hälsar på oss tror hon kommer tycka att Hector vuxit gaanska mycket :D ska bli mysigt att hon kommer, ser vi fram emot!

Har ätit jättegod middag - viltsoppa med renskav. Älsklingen drack ett glas rött passar bra ihop med dem soppan, vet jag för när jag åt den sist var jag inte gravid (; jag kommer inte ha druckit på fyra år när jag är klar med amning med malva! Inte för att jag klagar haha! Jag har ju valt det själv! Vissa säger att det är okej att amma och ta ett glas vin - jag avstår hellre.

Sen har vi tittat på film på Canal + nyhetens behag att titta på alla kanaler vi har haha! Kostade 40 kr mer i månaden för boxers största paket. Why not (; myst och pratat.

Nu - sova! Är så himla trött! Får skicka lösenordet imorgon. Hector sover ju och datarummet är innanför hans rum.

Här är min utsikt! (: älskar vårt vardagsrum!

God natt <3


Ikväll

Skickar jag ut lösenordet till bloggen. Så ni som inte mejlat till [email protected] ännu och vill fortsätta följa oss! Do it (: imorgon kväll låser jag sidan på obestämd tid!

Puss!


kohagen

hej på er! mår ni bra idag? jag är skönt avslappnad i hela kroppen, myser runt, sitter och gråter en skvätt imellanåt.. jag är så jäkla känslig. kan bara se hector på en bild så kommer tårarna. det gör ont, jag älskar honom så otroligt jäkla mycket. min skatt. blir varm i hela kroppen varje gång han ler och skrattar. vilket han inte direkt snålar med. jag är så glad över att få vara hans mamma. det bästa som någonsin hänt.

vet ni? vi ska gå på arlas kossutsläpp, men idag hade vi vårt eget koutsläpp i hagen bredvid vårt hus, så just nu sitter jag och tittar på massa svart vita kor som hoppar runt i hagen och är glada. va fint att se! man blir glad :D nu är det vår. mysigt!

landet är bäst att bo på. har aldrig känt mig så hemma som här. lugnt och skönt, frihet! ren och frisk luft! vill aldrig flytta härifrån! frågade älsklingen igår "trivs du här" "TRIVS? jag älskar det här!!" så ja, vi valde ju helt rätt med det här. jag älskar hur vi var för ett år sen. vi satt i sebastians etta och hade precis fått reda på att vi väntade hector. och vi hade börjat leta nytt, större. så säger sebastian "duu.. ska vi inte flytta ut på landet?! jag har alltid velat bo nära naturen och ha ett hus" spontan som man är så sa jag sjääälvklart, hihi (: och på den vägen är det! och nu sitter jag här, tittar på dom glada kossorna, njuter av solen som strålar in genom fönstret och älsklingen och hector är därnere och tänder grillen, vi ska grilla korv och göra varsinn hajkbanan. ni vet när man snittar upp bananen och lägger ner choklad och slår in dom i folie och grillar, gott! hector får en hajkbanan utan choklad ^^

idag har vi gått på barnvagnspromenad, gjort ännu ett steg inne på toaletten. (vi renoverar ju ett badrum och en toalett samtidigt) och röjt lite. känner mig fortfarande inte helt kry. men febern är borta tror jag, det känns som det. man bli frisk fort när man är gravid. man läker snabbt (;

nu ska jag gå och hjälpa till med maten. ta och grilla (det har blivit min uppgift här hemma, haha kul är det) fast inte så roligt att lukta grillrök iof (; duka och pussa på mina killar!

hörs sen! PUSS! och ha en fantastiskt bra dag! det ska vi ha!



hans ögon ♥





vecka 16







Hector 8 månader











Morgonmys.

Vi började dagen såhär. Det gör vi varje morgon. Iallafall jag och hector! Sebastian jobbar vardagar i vanliga fall (; men oavsett så är det en bra start på dagen!

Vill tacka för era mejl. Jag läser och skrattar, sitter och Mmmm:ar och nickar, och blir riktigt glad! Tack! Det är många som skriver "det känns som jag känner dig" jag blir glad, för jag försöker vara så öppen jag bara kan i bloggen. Och jag önskar att jag fick träffa er alla och krama er. För vilka fina människor ni är. Ni sprider glädje! Jag kommer ge lösenord till er som vill, jag plockar inte ut vissa. Därimot så orkar jag inte att hans sida av släkten har så mycket åsikter om hur vi lever vårt liv. Folk får ha åsikter det är inte det. Men jag har viktigare saker att ägna mig åt än att höra "ni borde inte göra så, ni bort göra såhär" varför då?! "jo för att JAG mår bättre av det" vi är vuxna och ingen av oss har bett om råd om hur vi ska leva (: folk är bra på att lägga näsan i blöt. Sen är det trist att jag känner att jag måste låsa bloggen för att jag inte kan skriva fritt. Men ibland blir det så. Jag kommer bli mycket mer avslappnad i att skriva. Kanske inte märks överdrivet i texterna, men jag kommer må bättre. Och vad predikar jag jämt om? (: ta tag i en situation du inte trivs med och gör någonting åt den! Och den här gången valde jag välmåendet framför "jag ska minsann vara mig själv fullt ut och inte låsa bloggen" vissa ger sig aldrig. Backar inte. Förstår inte när det räcker.

Jag är glad att jag ger er motivation, glädjen tillbaka, nya tankesätt och en mysig glad känsla. Det är roligt att dom allra flesta skriver exakt likadant. Så då måste jag ju verkligen lyckats med att få en bra stämning här! Precis så som jag vill att ni ska känna. Ta fram det fina istället för det tunga.

Just nu sitter vi på golvet i vardagsrummet! Vi måste köpa ett soffbord :P vet inte varför vi inte gjort det. Knäppt! Men vi fikar på golvet, tänt ljus, tittar på filmen på trean och pratar om allt och inget. En lugn söndagskväll. Jag har mest sovit idag, mår lite bättre! Fööööörlåt för att jag inte lagt upp videon. Full rulle i helgen när vi hade besök från Sthlm här och nu sjuk. MEN den glömmer jag inte (; innan det gjorde vi ansiktsmasker cupcake från lush och duschade. Hoppade i ny pyjamas och njuter av lugnet. Är helt slut. Ju mindre aktivitet desto bättre. Haha!

Och förlåt att jag skrämdes så ni trodde att vi låg på sjukhus. Inte meningen. Vet bara att jag inte delar bilder från förlossningen innan. Och jag döljer ansiktet för att jag "gick in i mig själv" för att jag hade så jävulskt ont när han var påväg. Det gör lika ont med en liten bebis sa barnmorskan (; och mina värkar höll på i 5-6 minuter med ca 10 sekunders mellanrum. Han aldrig återhämta mig. Flämt! Och jag är ingen mirakel mamma som säger att jag skulle kunna gjort det igen dagen efter. Haha! Jag tycker det gjorde ont och jag är lite rädd för att det ska bli så intensivt igen. Så det här "jag glömde bort smärtan direkt efter" DET stämde inte alls in på mig :P men ut ska hon ju, och för mina barn står jag ut med vilken smärta som helst!

Ha en mysig kväll nu! Så hörs vi imorgon igen. Då får ni lösenordet.

Pussar <3


Sick Sunday

Är det inte typiskt? Är aldrig sjuk och så blir jag sjuk med feber och snorig näsa när jag ska jobba. Tur att det gick att få in någon annan och att min chef är helt wounderful. I vanliga fall på andra jobb hör man oftast "ta en Alvedon och kom" han är lixom mänsklig. Jag trivs på mitt jobb (: "här tar vi hand om varandra, vila du" och det är vila idag för mig. Känt mig krasslig i två veckor men inget som brutit ut. Tror kroppen skjuter upp sånt här. Man har så mycket annat att stå i istället för att ligga strandad i en säng. Men jag tänker inte göra som jag gjorde med Hector i magen. Tänker lyssna på kroppen, inte stressa och må bra i mig själv. Det är det minsta jag kan göra för den här bebisen. Ingen orsak hittades varför han kom så tidigt men fysisk och psykisk stress det påverkar. Och nu lyssnar jag på kroppen.

Suttit på trappen och myst med Hector. Kan inte sluta titta på honom. Varje dag ser jag någonting nytt i honom. Ett lytt leende hör ett nytt ljud. Han äter underbar. Fick en sån fin kommentar. Blev så glad. Jag eller vi har verkligen haft en tuff start med honom. Inte att han varit en jobbig bebis. Hector är den snällaste unge jag någonsin träffat, det säger alla som träffar honom. Men oro det har vi haft gott om. Blev påmind om att vi orkat så mycket och det är sällan man stannar upp och klappar sig själv på axeln och tänker "allt det du har, allt det du är i, det har du själv skapat och valt" man borde verkligen uppskatta allt mer. Sluta hänga upp sig på små detaljer. Och jag erkänner jag är grymt dålig på att släppa sånt. Små saker som man kan älta över i evigheter. Men så stannar jag upp, tittar på honom, hör honom skratta och tänker på att det ändå trots alla motgångar det senaste året har slutat och blivit väldigt väldigt bra. Så länge man vet vart man ska och hur man ska ta sig dit.. Och verkligen vill, då kan ingenting stoppa en. Istället för att klaga över tre och en halv månad på sjukhus med noll privatliv och oro jämt.. Så är jag riktigt glad att vi tre fick vara tillsammans i det. Jag kan gå igenom helvetet bara jag har min familj hos mig. Jag är och har alltid varit stark ensam, klarat livets motgångar och tagit tag i det jag velat ändra på, men att ha tillgång till kärlek och få kraft genom någon annan, det är värdefullt.

Jag har lagt mängder med tid, ork och tankar på att lösa människors problem. Jag tappade bort mig själv på vägen. Dom kommande veckorna kommer jag ta tag i mitt. Jag finns alltid alltid här. Men fokus blir företag för jisses vad det kommit i skymundan av allt annat och körkort, och familjen. Min fina lilla familj. Jag älskar er. Galet mycket.

Man borde stanna upp oftare och se det man har istället för det man inte har.


Dagen när du kom till oss <3


Jag älskar dig! Mer och mer för varje dag!


Middag

Mums gott det var med hamburgare! Grillat är alltid bäst (; nu sitter vi och slappar vid middagsbordet. Tre trötta vuxna och en sovande bebis och en energifyllt litet busfrö till 4 åring (;

Får se hur kvällen ser ut. Älsklingen ville ut och sitta i solen på en filt och mysa och spela kort/sällskapsspel. Jag röstar på film senare :D avslappning för mig helt klart! Jag hoppas jag är piggare imorgon!! Jobb!


Lördag

Vi är ute och myser i solen. Varit ute sen vi åt frukost! Njuuuuter! Älsklingen hängde upp hectors hoppgunga på en tjock gren i ena äppelträdet och där har liten hoppat runt och njutit. Sötnosen :D hälsat på grannarnas hästar och gått på promenad nyss. Det är verkligen varmt här! Och ansiktet är prickigt att fräknar, fint! Fått lite färg i ansiktet (: vi har suttit ute på altan och solat flera dagar. Ta vara på värmen!

Nu ska det grillas hamburgare ute i trädgården och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jag är trött! Ska nog vila lite sen, är inne i någon tröttsvacka nu. Och idag går vi in i vecka 16 med bebis! Tiden rusar verkligen! Och nu känner jag sparkar! Mysigt! Njuter så mycket av graviditeten. Inte alls lika stressad över allt. När vi väntade Hector tokletade vi hus och visste inte alls vart vi skulle bo. Nu är vi hemma <3 och ja, tid att mysa och bara vara gravid finns det gott om. Älskade ungar!

Jag hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll och att ni mår bra! Många som undrat om jag glömt skicka ut lösenordet, men jag låser bloggen på tisdag! Så på måndag får ni det! Glöm inte mejla mig på mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected] om ni vill fortsätta följa oss! Jag vet inte om jag kommer låsa den för all framtid, men ett tag fram över. Det känns bäst så helt enkelt (:

Nu amma hector och sen blir det mat för oss! Puss och kram (:


Mamma & pappa älskar dig!!!


Mysigt

Satt ute på vår trappa och åt jordgubbar och njöt i solen. Hector skrattade mest hela tiden, tok! (;

Nu ska jag laga middag! Blir spaghetti och köttfärsås! Riktigt sugen på det!! Förska champinjoner och västerbottenost till. Mums!! Köpt saltlakrits glass och polkaglass! Blir fredagens efterrätt!

Ha en mysig kväll nu! Puss&kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_195187618.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_195187656.jpg" class="image">


16 grader och sol

Nu är det äntligen påväg till varmare tider gott folk! Även fast jag älskar alla våra årstider så är den där perioden efter jul och nyår och tills våren kommer ganska tradig (;

Jag var och pratade med en kurator idag på morgonen. Det behövdes. Jag är medveten om att jag kan vara en sån mamma som aldrig går tiden ut. För er som inte vet så kom Hector i vecka 29+4 och det tog på mig. I oktober när han egentligen skulle kommit gick jag och väntade på att han skulle komma. Jag visste ju att han var här, inte så. Men omställningen med alla hormoner och all omställning med att bo på sjukhuset i 3,5 månad.. Det bar tufft helt klart! En rädsla som smyger sig på i mellan åt. Jag är i vecka 16 nu imorgon och om hon kommer i Sanna vecka är det drygt 13 veckor kvar. MEN man ska inte oroa sig i onödan. Men ni förstår säkert. Sen har det varit mycket dem sista tiden, jag tar ju inte upp allt här, men ni fick se en liten del av en kaotisk tillvaro med oförståelse och anklagelser. Jag vill bara leva, leva och må bra. Och när människor hela tiden pickar på tillvaron man kämpar för att få till då får man sätta ner foten. Ta tag i det som gör så man inte mår bra helt enkelt. Jag mår bra i mig själv - vet precis hur jag ska bete mig och agera. Men vissa saker som kommer utifrån är omöjliga att påverka. Jag har iallafall gjort det som känts bäst för mig, har inga människor runt mig som snor energi, pratar när det snurrar tankar, hittar på saker som gör mig glad och ger aldrig upp. Jag är en grubblare på gott och ont. Men det är jag. Och jag är precis som jag är. Alltid. Oavsett vem jag än träffar eller umgås med så är jag mig själv. Det var hur som helst skönt att prata med henne. Även fast jag numera har svaren på allt inom mig så är jag en sån som behöver dela med av det som snurrar. Man kan fråga om råd av andra, men ingen känner dig så bra som du gör - eller hur. Har man outredda saker så är det enklaste och bästa rådet att titta inåt. Sluta lyssna på vad andra tycker och tänker. För i slutändan vet du och endast du det där svaret som är bäst för dig. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Det är så jag lärt känna mig själv så bra. Jag står med båda fötterna på jorden och fick växa upp tidigt. Är en som har en tung ryggsäck, den kommer följa mig livet ut, men sen är det mitt ansvar att göra det bästa av allt som är här. Att veta att jag är den som får komma på allt. Och dit kom jag för ett par år sen. Det är så skönt! Att hitta sig själv, vara sig själv och fullkomligt skita i andras åsikter. Folk tycker och tänker mer än dom borde. Men sen är det upp till dig om du vill lägga tid på att lyssna eller faktiskt som vi lyssna på oss själva - alltid!

Ikväll kommer Ann till oss och stannar till söndag! Saknar henne! Det gör jag alltid! Hon känner mig, vet precis hur jag fungerar och är. Syster! När jag var 13 tog hon mig under vingarna och har gjort det sen dess. Ska bli riktigt riktigt mysigt att ses! Och på söndag jobbar Jag 14-20. Ob 100% gillar!

Nu hem och städa lite och njuta av det fina vädret. Fika på trappen och mysa! Jag har världens bästa make och son! <3


Jag är ingen morgon människa..

Men ibland måste man släpa sig upp ändå. Jag gillar snoozfunktionen!

God morgon :) ha en underbar fredag! Bjuder på en blek osminkad fanny (;


Påhittiga pappan! Världens bästa!


Sleeeepy

Trött är jag. Måste varit all sol jag satt och lapade på trappen i förmiddags. Mysigt med hus, bara öppna dörren och njuta (: satt och läste och drack te.

Idag har Doris (vår perser) varit hos frisören ^^ blev en kort klippning bort med tjocka pälsen lagom till värmen kommer. Idag har det varit 16 grader i skuggan här och resten av veckan ska det bli ännu varmare. Upp till 20 grader! Sommar?! I förrgår var det snö! Så tråkigt att det bara finns 2% regnskog kvar :( därav vårt underliga klimat. Men så handlar den här världen om pengar och åter pengar och ja, djuren och vi rycks med medan konsumenterna köper och köper. "Kretslopp" som är farligt! Man kan ju undra vart det slutar..

Älsklingen städar i köket och jag ligger raklång på soffan. Blev tillsagd att vila. Och tänkte ta och blunda ett tag.

Socialen ringde idag. Vet inte om ni minns att vi anmälde intresse för att vara jourhem/familjehem åt ett barn? Hur som helst, utredningen tar sin lilla tid men nu har vi kommit så långt som till ett hembesök. Så om två veckor kommer två kvinnor hit och berättar mer vad det innebär och ser vad vi har att erbjuda. Det är någonting jag och Sebastian verkligen vill göra. Hjälpa någon som inte kan bo hemma pga av olika anledningar. Och barnet är mer än välkommet! Tuff utmaning, men mycket mycket givande också! Har massa kärlek att ge (: så det ser vi fram emot!

Kvällen blir i lugnets tecken. Koppla in vår nya box som är inspelningsbar. Fick ett riktigt bra erbjudande, bara väntade på det haha! Äntligen slipper vi stressa och missa program. För er som har småbarn vet ni vad jag menar :P det går inte att trycka på paus knappen om Hector vill ha en ny blöja eller mat (; därav väldigt effektivt att just kunna pausa på boxern! Älsklingens program ikväll och så ska vi grilla fläsk karré och äta barbecue potatis chips till. Färsk mango och glass till efterrätt. Nomnomnom! (:

Imorgon får ni videon. Är för trött nu. Vi hörs säker mer ikväll (: ta hand om er! PUSS!

Hector från idag (: i fina solhatten från polarn o. pyret!


Hej såhär ser jag ut när jag äter själv.


Pannkaksfrukost och solsken

Hoppas ni sovit gott! Jag har drömt jätte underliga drömmar i natt, man drömmer så konstigt när man är gravid, var samma med Hector när jag väntade honom! Legat och myst i sängen i en timme och läst bloggar och planerat dagen. Blir en bra dag idag. Försöker alltid göra någonting varje dag som gör dagen lite extra! Och idag blir det mysig pannkaksfrukost på altanen i solen. <3

Vi hade en riktigt mysig dag igår, var helt slut i går kväll när vi kom hem från Linköping haha. Man orkar inte med stan för många timmar och jag är inte en tjej som gillar att gå i affärer. Går helst bara in och ut. Vi var inne på lush och pratade med våra "ny funna vänner" haha. Gud vad vi babblar när vi är där. Två som också ska ha barn. Dom är så fascinerade av att vi tog vårt pick och pack och flyttade. Svaret blir som alltid när någon frågar hur vi vågade "prövar man inte får man ju aldrig veta hur det skulle varit, och man kan ju inte vinna om man aldrig vågar.." modig är ett ord vi hört x antal ggr här och sen vi flyttade! Vi gjorde det här för att vi ville. Kämpa har vi fått gjort. Men det har också gjort oss starkare. Älskar vår kämparglöd! Även fast man ibland helst vill dunka huvudet i väggen och ge upp, så hittar vi alltid den där viljan snabbt igen att fortsätta! Man får aldrig ge upp! Och sålänge vi har varandra orkar jag allt!

Det var inte många frågor ni hade, men några (: jag är påtok för öppen här eller hur (; ska ta och ladda systemkameran idag och spela in en liten snutt och svara på frågorna. Någonting mer ni vill se? Från huset eller så? Hector kanske är rolig att se? Äh, säg ni (: jag ser ju allt här varje dag!

Igår köpte vi hectors första påskägg. Aldrig köpt "färdig mat" innan vi gör ju egen till honom men ekologisk blev bra. Fanns lixom inte så mycket att fylla ägget med (; tror han ska få smaka lite banan yoghurt från ella's kitchen när han vaknat till liv. Våran sömntuta!

Nu ska vi ställa oss i köket och steka pannkakor :) bär på och lönnsirap mums!

Ha en riktigt bra dag nu! PUSS!


God morgon

Solen skiner och det gör mig glad! Idag fyller min bästa vän Maria 25 år! GRATTIS igen hjärtat! Hoppas nu att mina paket kommer fram idag (:

Jag vaknade upp med ett strålande humör! Ska bli en mysig dag idag! Äta sushi lunch har gravidcravingshumöret bestämt (; Vaknade nyss, ligger och drar mig i sängen. Hector sover och älsklingen är nere och plockar fram frukosten. Idag blir det Linköping runda (: måste köpa mer cement till att jämna ut lilla toalettens golv och sen blir det flytspackel på det. Tänkte fixa i trädgården också. Lägga runda stenar runt landet vi grävde och lägga på mer jord. Längtar tills vi börjar plantera där! Så fint att ha Sebastian hemma, vi myser runt, håller varandra i handen, pussas mycket och säger fina saker. Han är verkligen livskärleken. Har aldrig varit så säker på någonting innan. Det var meningen - han och jag. Det tog bara 13 år innan vi insåg det (första gången vi träffades var vi 12.. Sen gick vi i samma skola, hängde i Sanna umgänge mm mm) men så sa det bara klick. Kind of à lovestory! <3

Ska ta och vakna till och läsa mins favoritbloggar (: en av dom fastnade jag faktiskt för igår! Lusläste! Tack Marit! <3

GLÖM inte att jag låser bloggen om 6 dagar! Om ni vill kunna läsa här i fortsättningen så mejla mig på [email protected] och inte på fb mejlen, kommentarer här eller sms som många har. Tänk på att jag både ammar och är gravid, minnet = noll just nu haha! Kommer massmejla sen så mejla till min hotmail istället. Jag är glömsk! så ni som inte redan har mejlat till hotmail do it! (:

Ha en fantastisk dag! Puss!

Ett annat sug under graviditeten är grönsaker men framförallt frukt! Mums! Blir många smoothies här hemma!


Vår spishäll

Fick en kommentar om vad som hänt med vår häll?! Haha! It's so simpel as this: den var skiiiitig hehe (;


Frågestund

Sådär! Då kör vi en frågestund. Fast jag kanske är för öppen i bloggen så ni redan vet allt (; oavsett så svarar jag på frågorna i en videoblogg!

Tills imorgon kväll vid åtta? Så lägger jag upp videon strax efter! Effektivt ska det vara hihi :D

Våra kolakakor (Gud vad jag dragit ut på att baka?!) står i ugnen. Mysigt att baka ihop, det är någonting vi gör ofta och gärna tillsammans. Ända sen vi blev tillsammans jag och Sebastian! Kommer ihåg vårt första lussebullebak förra julen. Mjöl över hela oss med varsitt bultande hjärta! Kärlek vare här! Nykär fortfarande! Mys!

Hoppar i säng nu! Ställ frågorna i kommentarfältet här nere! Puss på er! Och tack för alla fina mejl idag! Över tvåhundrafemtio mejl damp ner i dag. Rörd! <3 ps. Känner ni igen mig? Jag har ju jobbat som modell och här var jag då inte gammal haha!


Grillen är tänd och likaså ljusen

Vi myser runt här hemma, grillen är tänd, köttet marineras och hasselbackspotatisen står i ugnen. Är riktigt hungrig så mat ska bli gott! (: Hector sover och gör nog det en stund så tänkte ta och baka kolakakorna. Är så nöjd med vårt fina kök! Stort luftigt och stilrent! Ett riktigt drömkök! En stolt fru som har en sån duktig make som gjort allt själv. Även fast jag hjälpt till lite (; måste ju nämnas så jag inte framstår som värsta slappfisen hehe. Har iaf planerat hela köket och bra och funktionellt blev det! Precis som vi ville (: längtar tills vi stoppar in en kamin i matsalsdelen! Kommer vara underbart att sitta och äta middagar under vinterhalvåret och njuta av en varm brasa. Projekt här hemma det har vi många och planerna likaså! Men em sak i taget nu renoverar vi ju ett badrum och en liten toalett. Kommer bli så fint! Att få sitt hem som man vill det är grejer det :D

Nu fram med mjöl och annat och stöka ner köket (; puss!


Dagisplats

Vi svängde förbi dagiset Hector kommer gå på. Det ligger 200 m ifrån vårt hus :D litet charmigt och lagom många barn. 12 barn och om jag räknade rätt FEM fröknar! Bra jobbat (; vi blev runt visade och väldigt trevligt bemötta :D man kände sig så hemma. Hector charmade och skrattade och log hela tiden, gubben :P det är blandade åldrar på barnen på det dagiset och det tycker vi är bra! Alla var så snälla mot varandra. Nu är det ett bra tag innan lilleman ska skolas in, men vi ville se hur dom hade det och ja, vi gillart! :D


Gladskit

Haha när jag kom upp från tvättstugan hörde jag världens glädjetjut! Sebastian hade satt upp hoppgungan som Hector fick av oss i julklapp och det blev tumbs up hälsar Hector! :D


Sleeping beauty


Lösen

Jag hann svara på era mejl som kom i morse, men jisses nu hinner jag inte! Glad jag blir att så många vill fortsätta följa oss och alla er som vi peppar och inspirerar till att våga satsa! All kärlek till er! Jag har läst varenda mejl och ska försöka svara under dagen. Men när mer än två hundra mejl på bara några timmar trillat in så blir det svårt att svara på en gång. Ni är så fina. Varje ord har jag läst med glädje! Tack för att ni finns! <3

Nu är Hector lunch gröt matad och han och älsklingen min står utanför huset och väntar på mig :D blir en liten promenad till en lekplats här i området så ska vi gunga lite med Hector (: om han inte hinner somna i vagnen, han såg lite dåsig ut på ögonen (;

Fotar lite ute! Skit trist väder men vad gör det? Vi är glada idag :D hoppas ni mår bra! Kram


Dagens planer

Vi hade tänkt att klä på oss och bädda ner Hector i vagnen och gå ut på promenad i stormen. Tur att jag har finaste att klamra mig fast vid. Han är trygghet för mig. En som jag kan luta mig mot när det är storm - precis som idag. Lite storm inuti och väldigt mycket utanför. En dag för mysigheter. En dag för innepyssel. Längtar lite - även fast man ska leva och njuta av nuet att Hector blir i den åldern att vi kan sitta och leka med lera och fingerfärg, pyssla och busa. Men allt har sin tid! Nu myser vi av bebistiden!

Baka kolakakor och fika på en nystädad altan är en av dagens planer. Bara blicka ut över sjön och njuta av lugnet. För lugn det finns det gott om här. Harmoni. Storstadspulsen i all ära men att kunna dra sig tillbaka till en trygg fast lugn punkt när man tröttnat på pulsen, det är ovärderligt.

Jag ska även sätta mig ner och mejla en sista gång (förhoppningsvis) till domän företaget och få till det sista med hemsidan. Startgropen nu med mycket. Och jag trivs så bra. Många bollar i luften fast på mina villkor.

Sen tänkte jag ha en frågestund för er och svarar sen på frågorna via inspelning så ni får se mig live (; fått önskemål om mer videoblogg. Så frågestund kommer upp under dagen också.

Vår gemensamma fina vän Marie kom med massa bra förslag bla grillning så ska ta fram entrecote vi har i frysen och ikväll blir det mumsig mat! Har aldrig varit förtjust i kött med fett i men det här var sagolikt att grilla!

Nej dags att kicka igång den här dagen! Vi ses mer senare! Ta hand om er och ha en riktigt bra dag! Puss&kram


Förstoring

Den här bilden på Hector fotade jag när vi låg på SÖS i Stockholm på neonatalen. Han var pytteliten och helt underbart vacker. Svart tjockt hår, små små händer och redan då så ofantligt galet älskad! Varje morgon vaknar vi upp och ser den. Man blir varm i hjärtat! Måste ordna en ram till den bara. Hector är verkligen en stor människa i en liten kropp. Man märker redan nu att han är en smart kille. Jag iakttar honom ofta och förundras varje gång. Han har varit med om så mycket på så kort tid - lite som hans mamma. Och det är som min morfar säger varje gång han ringer "här i Österrike säger man att för tidigt födda det är dom som blir dom bästa! Han var en kämpe redan från start" jag vill att Hector blir en stark individ med egna åsikter, som finns där för andra men alltid lyssnar på sitt hjärta och följer det, att han blir en självständig kille men som alltid vet att vi finns här. Jag kommer aldrig att bli en curling förälder det skälper mer än det hjälper i vuxen livet sen. Jag vill lära honom att livet inte alltid är på ens sida, men att allt blir vad man gör det till. Jag vill att han alltid är lycklig och trygg. Men även är förberedd på att ibland blir hjärtat krossat. Men med en vetskap att allt blir bra i slutändan. Jag kommer alltid berömma honom och ta fram det han är bra på, älska honom för den han är. Alltid! Oavsett val i livet. Ja sålänge det inte är livshotande för honom själv eller för andra. Jag hoppas och vet att Hector kommer växa upp till en trygg stabil snäll människa. Det bara vet jag!


Morgon stund.

Sovit gott? Hoppas! Jag ligger i sängen och hör Sebastian och Hector busa inne i hectors rum. Barnskratt måste vara det bästa att vakna till. Älskade onge!

Fick ett samtal igår jag nämner inga namn men från sebastians familj. Där det önskas att jag ska radera bilderna på min gravida mage för att det är opassande att visa upp den. Jag blir uppriktigt sagt ledsen och kränkt. Och efter igår kväll kommer jag lösenordsskydda min blogg. Jag har pratat med sebastian och han har läst hur min blogg var innan vi blev tillsammans innan jag blev synad. Den var jag, i alla ord, alla meningar. Jag vill inte att hans familj längre ska ha tillgång till vårt liv. Jag vill inte. Det är jätte tråkigt det här, men får jag inte vara mig - ja då gör jag såhär, jag stänger folk ute. Jag har även blockerat mejladresser och både jag och Sebastian pratade igår om att byta nr. Vi sköter vårt som vi sagt men kontakten. Den ger bara magont, tråkigt men sant. Ömsesidig kontakt nej. Men när han blir nedstämd av att se sms som ännu inte inser "vad kunde jag gjort och ändrat på" då undrar man.

Jag har runt 550 unika läsare om dagen - jag har bloggat i snart sex år på den här bloggen - jag stöttar, hjälper, uppmuntrar och ger råd till människor där ute. Jag får flera och åter flera mejl och sms (för er som har mitt nr) om hur jag hjälper er. Tänk att det finns människor som faktiskt kan förstöra en blogg som så många vill ska synas mer, för att den hjälper. Men jag! JAG får inte vara mig själv här. Jag får inte vara glad, jag får inte visa min gravida mage, jag får absolut inte skriva att vi unnar oss att gå ut på restaurang trots att vi aldrig gör det, vi får helt enkelt inte må bra! Jag skulle aldrig, inte ens i min vildaste fantasi lägga mig i en annan vuxens liv och beslut. Vansinne!

Nu gör vi såhär. Nu kan alla utom tråkigt nog ni som mejlar mig och ringer oss ang bloggen mejla mig på [email protected] och få lösenord! För om exakt en vecka låser jag bloggen! Jag kommer påminna er varje dag nu. För jag vet att alla inte läser dagligen!

Och det är såhär jag är: mår jag dåligt över någonting - då sätter jag mig ner, funderar på vad jag kan göra åt det och sen gör jag det! För jag vägrar att må dåligt!

Nu - gos med Hector. Han ligger här bredvid mig och tittar upp på mig och ler. Jag älskar dig! Alltid! Mammas <3 inte undra på att du är så underbar Hector din pappa har ett hjärta av guld!


Malva

Du är så älskad redan lilla hjärtat! Du har en mamma och pappa som inte snålar med fina ord och kärlek här hemma! Vi längtar efter dig! Hur mycket som helst! Det är så underbart att du ska komma till oss och att vi ska få äran att vara dina föräldrar!

Mer magbilder önskades och nu blir det varje ny vecka! Ska bli kul att jämföra hur den växer! <3 det är så vackert att vara gravid! Hela jag känner mig fin när jag bär runt på en liten. Livet är fantastiskt och att få barn, att få vänta och sen hålla det i sina armar det är obeskrivligt! Kärlek!

God natt puss, tack för att ni finns!


Hej

Min lilla goding ligger och sover i sitt rum just nu och innanför hans rum har vi vårt arbetsrum. Där jag måste sitta för att svara på kommentarer! Jag hoppas hoppas ni fortsätter kommentera! Helt plötsligt kom inspirationen tillbaka. Sluta inte. Jag ska svara på era fina kommentarer såfort hector har vaknat <3

Jag sitter och rensar i skåp, sövande men det blir himla bra! Hur kan man bara vara såhär trött?! Gravid tröttheten ska väl plåga en i början?! :P jag kämpar med att inte somna i mellan åt. Tur för mig att älsklingen är hemma nu och kan vara rolig med Hector för jag är allt annat är rolig just nu :P hjälp.

Det är så kul när några av er skriver att det känns som att vi känner varandra. Jag har bloggat här sen 2007. Det känns likadant för mig. Man får vänner här. Och som jag nämnde innan, det är så mycket positivitet här! Det hade inte varit roligt att skriva utan er. Självklart kommer jag inte sluta blogga. Då visar jag ju verkligen att dom få som stör sig på mig fått rätt att jag tycker att dom har rätt. Och det är det minsta jag tycker att dom har (: som min nära vän Ann sa "om du stör dig så mycket på vad hon skriver - varför läser du då?!" bra fråga! Jag är mig själv här till 110% jag har frågat gång på gång nära vänner och människor jag regelbundet umgås och har kontakt med om jag ljuger i min blogg - nej. Jag är ärlig! Fullt ut! Men jag delar inte med mig av allt i bloggen, för vissa i mitt liv vill inte bli utblottade! Och det respekterar jag! Det är väl som en intedningsblogg, inte fan visar dom upp ett stökigt hem..? Men oavsett om jag inte delar med allt här så kan jag lova att det jag skriver det är så sant som det är sagt! (; DET lovar jag!

Jag är en jävel som har en extrem stark åsikt om allt. Jag håller inte med bara för att få andra att trycka bättre om mig. Därimot så lyssnar jag alltid på andras åsikter och respekterar andras val - för jag vill att andra ska respektera mina. Jag vet att många kan störa sig på det. Men jag kan inte sluta tycka det jag gör för att andra tycker att jag ska tycka/tänka/vara på ett visst sätt. Då skulle ni ju aldrig få lära känna mig. Jag har starka åsikter om saker, jag går min egen väg i livet och följer inte med strömmen, jag har rätt att vara mig själv utan att bli ifrågasatt. Men när ni träffar mig ser ni en människa som sprudlar av energi, glädje och välmående. Som sätter sig själv åt sidan och hjälper andra att må bra. Jag vill lyfta upp, aldrig trycka ner. Jag vill visa att det går att må bra trots att man mått skitdåligt innan, att trots att livet är på botten kan man ta sig upp. Jag vill få er att förstå att ni är värda att må bra att ni är värda att känna er värdefulla - för ni är det! Verkligen! Jag är hård mot människor som saknar empati för andra. Sånt orkar jag inte. När man inte kan se andras lidande utan bara ser sig själv. Egoism det går bort. Sånt daltar jag aldrig med. Men ser jag minsta lilla gnutta av medmänsklighet, vilja och glöd. Då jobbar jag gärna. Coachar och uppmuntrar. Jag kör inte så mycket sånt här längre. Jag hjälper er som vill, ni som mejlar och ber om det. Jag finns här. Jag hjälper gärna! Det brinner jag för. Idag tex pratade jag med en telefon försäljare. Jag tycker det är ett jobb man ska undvika. För det är så fruktansvärt tufft jobb. Vi satt hemma hos piiiiiip där jag får höra hur en av familjemedlemmarna alltid när det ringde telefonförsäljare svarade och var otrevlig. Det kröt sig i magen på mig. Är inte alla människor värda att bli behandlade med respekt trots jobb? Hade den här människan träffat den där försäljaren öga mot öga kan jag lova att det inte skulle gått lika otrevligt till. Huuur som helst! Tjejen som ringde mig sa att jag var den trevligaste hon pratat med i dag.. Då sa jag att jag tycker det är för jävligt att man blir behandlad dåligt. Jag ser upp till ungdomar som faktiskt väljer att ta ett i mångas ögon skitjobb (för det blir ju det eftersom man blir behandlad som skit både av privat personer man ringer upp och oftast av cheferna) istället för att leva på bidrag! Heja! Sen kan jag tycka att man inte ska gynna såna företag. MEN man behöver inte vara otrevlig - inte någonstans! Jag sa att jag hoppades att hon insåg att hon var värd bättre. För hon berättade att hon fått massa skit på det jobbet. Jag hoppas hon blev gladare. Det är alla värda. Att bli behandlade med respekt. Trots val i livet av åsikt, politik, livsstil och jobb. m.m.

Varför ska man bli elakt bemött för att man inte är precis som alla andra? Har samma åsikter som andra? Jag tar gärna skit. Visst. Det rinner av mig. Men för dom som jämt och ständigt stör sig på andra - jisses blir det inte fruktansvärt jobbigt att lägga så mycket energi på att störa sig? :P jag skulle vara helt slut.

Nu tar vi en paus i städandet och kollar på "kronjuvelerna" pussas kramas och myser!


What goes around comes around

Ni är sötast! Ville bara säga det! Och att ni gör mig förbannat jävla glad! <3

Om ni tycker att jag är så bra som ni skriver. Har ni tittar er själv i spegeln idag?

Jag har världens bästa läsare!


Livingroom

Vi storstädar här hemma! Skönt! Sen blir det mys ikväll med film! Ska fortsätta i vardagsrummet nu. Kan verkligen rekomendera soffan vi har. Köpt på bolia soffkuddarna har stoppning i dun och är riktigt skön och snyggt stilren! Mycket nöjda är vi.


ett







vad gör dig glad?
gör det idag!
det är aldrig försent
att förändra.







<3

Här är Maria! Maria är en människa som glädjs åt andra. Helt jävla underbar! Vet ni hur glad hon blir för oss när vi fixar saker? När vi lyckats med någonting som varit svårt? Hon bryr sig, sätter sig själv åt sidan för att finnas för andra. Jag önskar att flera hade en sån fin vän i livet. Hon är faktiskt den första jag öppnat upp mig för, för på en gång märkte jag att hon lyssnade och inte bara pratade om sig själv. Jag älskar den här människan! Av hela hjärtat!


this is me.

att jag skulle..

- fota mer av huset, mer detaljer. lite har hänt sen sist!
- låta er följa med på våra badrums/toalett renoveringar från början till slut.
- lägga upp mer recept och tips på middagar.
- fota magen mer. även fast jag inte tycker att den växer! :o
- skriva mer om våra framtida renoveringar och planer med hus och trädgård.


mer förslag?


varför blev bloggandet så tråkigt? ekar i huvudet. jag såg i går att en av bloggarna jag följer har bestämt sig för att sluta blogga. orsaken? man blir ständigt utfrågad om saker man skriver, har man en annorlundare åsikt så får man höra att det ska man minsann inte ha. ja mycket nätmobbning sker. jag förstår henne även fast jag tycker att det är jättetrist såklart, men jag har varit sånära flera ggr själv. förut var det kul att blogga, nu känns det mest som att folk synar en, ja ta inte åt er nu alla. det är mycket mer positiva reaktioner här än negativa, men så är det ju så. sånt drar ner. dock känner jag inte alls att jag kan skriva allt jag vill, mycket blir ifrågasatt, och ja det är jobbigt. jag skulle vilja veta HUR man gör vissa inlägg osynliga för läsare som inte har lösenord. innersta tankarna som man vill dela, men inte med alla. jag vill kunna blogga utan att få ett mejl där jag måste deklarera hela mitt liv. det är mitt liv. jag vill kunna vara mig. jag vill kunna skriva utan att tänka på att det kanske blir frågetecken. och eftersom jag inte skriver om hela mitt liv här, vilket väldigt många verkar tro och inte ser allt som sker. så är det bäst att jag helt enkelt låser vissa inlägg. så hur gör man? och ni som regelbundet kommenterar. ni ska få lösenordet, mejla mig! ni är inte många och det känns faktiskt skönt. att veta vilka som läser det jag vill öppna mig om. this is me.

sen har jag tänkt på en sak. människor har EXTREMT svårt för att glädjas åt andra. jag känner typ två, tre st som faktiskt helhjärtat blir riktigt glada när man lyckats med någonting, eller orkat upp ur någonting jobbigt eller ska unna sig någonting. som tex. "FYFAN va kul att ni ska tex åka på er efterlängtade bröllopsresa, ni som haft ett jävla slit det senaste året och framför allt halvåret, ni är verkligen värda det" nej då blir man ifrågasatt om man verkligen har råd. BAH, vi är snart 30! klipp navelsträngen, den börjar lukta. och att man ens kan ha så jävla låga tankar om någon.. hrm. ja nu tog jag ett exempel som sagt, men mår människor dåligt själva, då jävlar ska andra ner i skiten också. jag ska fanimej aldrig bli sån. aldrig. man kan helt enkelt inte unna andra att må bra. det är inte omöjligt att faktiskt koncentrera sig på det som är bra, det dåliga syns för mycket i många,. aaah. det ÄR inte möjligt att man kan må bra. det är det jag får höra. och det är väl där någonstans jag tappar lusten. jag får inte vara mig själv här. jag måste skriva att livet är surt för att vissa ska tro på mig. det går inte att vara positiv jämt, jag är nog en av väldigt få människor jag stött på som hamnar i skiten men vägrar finna sig i det och reser mig upp fort som fan. jag vill må bra, jag mår inte alltid bra, nej. men mår jag dåligt då vet jag att jag är den enda som kan göra någonting för att ändra på det. jag klagar sällan, väldigt sällan. vad hjälper det? men, är man positiv då stämmer det inte, då ljuger man. jag är en sån som inte behöver deklarera om jag har en dålig dag, jag behöver inte hävda mig för att få empati från andra. jag tar tag i det som är dåligt/tråkig/det jag inte är nöjd med och ändrar på det. vi säger såhär, en av de bästa saker jag gjort och gjort återigen, det är att säga upp kontakten med människor som inte ger mig någonting. och varje gång har jag mått bättre och bättre. varför ska man bli nertryckt när man är värd att lyftas upp. folk ifrågasätter varför jag mår så bra i mig själv. självklart om någonting faller i vardagen, vi har haft strul med saker såklart, men det handlar inte om mig därför drar jag inte upp det här. jo jag mår bra för att jag vet precis vilka jag vill ha i mitt liv. folk som ger lika mycket som dom tar. vem jag är. vad jag vill ta mig och vart jag är nu. det vet jag. jag är inte det minsta förvirrad.

en sak har jag lärt mig. jag har alltid fått ta mig upp ur elände själv, jag har aldrig fått hjälp, därför har jag blivit en sån som inte behöver klaga runt hos andra och skriva hur dåligt jag mår. jag vet ju hur jag ska göra för att må bra. för det har jag fått lära mig under åren. för så är det, i det stora hela är det alltid jag som stöttar andra, men om man tänker efter hur ofta är det jag som faktiskt ber om hjälp. och då jämför vi saker som inte ens ska jämföras. vissa hade dött om dom hade varit med om det jag har. på fläcken.

sluta klaga på hur jag är som person, att jag väljer att ta fram det positiva i livet istället för att gräva ner mig i allt negativt som jag inte ens skapat själv, ni som lägger er i - sluta med det. om ni blir förvirrade av min blogg och vill läsa en blogg där det är mer gnäll, så kan ni sluta läsa. typ nu (; för jag kommer aldrig aldrig sluta kämpa för en mer positiv attidyd hos människor. HALLÅ?! folk DÖR varje dag, blir våldtagna, ser sina mammor och pappor mördas. och ni klagar på att livet inte är så underhållande och roande.. att ni lever i ett ekorrehjul och är lite deppiga. men gör någonting åt det, sluta klaga det ger er mindre energi till att ta tag i det "missnöje" ni lever i.









God morgon allihopa! (:

Vaknade för en stund sen och har legat och gosat med Hector i sängen! Och nu ligger jag i sängen och läser family living. Älsklingen har tagit ut lite av sin semester och vi ska köra järnet med renoveringarna på badrum och toa är det tänkt! Nu är mina killar iväg. Och kommer tillbaka från deras utflykt runt tolv, så blir lite egentid. Gissa vad jag ska göra? (; jo börja städa haha! Idag är det storstädning på schemat och jag tänkte smygstarta! En stund för en kopp te kalkstensdrömmar favorit tet och mer bläddring i alla tidningar jag fått hem den senaste veckan. Mysigt!

Det är så mysigt att ha sebastian hemma, njuter varje minut! Hoppas det blir bättre väder nu bara. Så vi kan ut och fixa i trädgården och gå på mysiga promenader. Jamenar det snöade i natt :P

Tänkte höra med er, då jag har extrem blogg torka. Vad vill ni läsa om? Inredning? Katterna? Mat? Måbra? Tell me.

Ha en underbar måndag! Ny vecka med nya möjligheter! PUSS!

Dom här lamporna fyndade jag på Linköpings bloppis! (man slipper frakten) båda för hundra kr! Dom hänger i stora och lilla hallen vid trappen på nedre plan nu (: älskar dom!!


Chokladmuffins

Bakade jag medan älsklingen lagade god middag (: nu blir det fika med muffins, tända ljus och film! Mys! <3


Regnig söndag

Hoppas ni mår bra idag! Vi ska ställa oss och plantera massa fröer i små små plastkrukor och sen om någon månad eller två är det dags att plantera utomhus! Mys! Idag gick vi upp åtta, åt frukost och sen gick vi ut i trädgården och har grävt upp vårt land blev ca 3*2 meter (: där blir det som sagt grönsaker, sallad, paprika, tomater, kryddor, rädisor, morötter, rödbeta, palsternacka, blomkål, gurka, purjolök, gräslök, ruccola, persilja, dill, citronmeliss basilika och timjan. Kommer nog ha dom större i landet och typ kryddorna i våra pallkragar! Whi! Kommer bli mycket gott (: vi har ju en inglasad altan och där inne kommer vi ha en hörna med lite tomater i krukor osv, ett litet växthus (; hittade en jättefin zink hylla på Ikea i flera plan i går. Den hade vart fin där! Så det har vi ägnat morgonen åt. Rensat i pallkragarna och grävt ett land :D

Nu är vi inne, ätit lunch och ska sätta igång! Tomat föerna jag planterade förra veckan har det kommit skott på! :D

Ikväll blir det film, god mat, orkade inte fläskfilen igår så blir idag istället och grönsaks/rotfrukt blandning i ugn till.

Ska ta och hjälpa till nu (; hörs senare! Puss&kram


Charmtroll


Vecka 15.

Nu går vi in i ny vecka varje lördag! Och idag går vi in i vecka 15! Tänk att det är 11 veckor sen vi tog det där testet! Myspys! <3 nu går det inte att dölja längre. Magen är stor! Hehe.

Idag har vi varit iväg hela dagen, plantagen, rusta, Coop och Ikea. På Ikea träffade vi Sebastians kompis som är här med sitt band panetoz! Lyssna på deras "dansa pausa" låten finns på spotify! Hihi. Bra sommarlåt! På Coop träffade vi hans gamla arbetskollega från högstadieskolan han jobbade på innan vi flyttade (; hur liten är världen egentligen? :D det var synd att dom spelar så sent i kväll på klubben, annars hade vi gått dit. Känner sig som en pensionär (;

Nu är vi påväg hem! Vi ska plantera massa fröer, har massa roligt! Solrosor, sommarblom, grönsaker i alla dess former, kryddor mm (: ska gräva ett litet gulligt land ikväll tänkte vi. Bredvid vårt hönshus där det flyttar in hönor och tupp i sommar! :D grannarna kom förbi och frågade om det var okej att dotterns häst gick på deras tomt, haha. Självklart! Så nu har vi en häst på ena sidan och kossor på andra sidan av huset. Fattas bara höns hihi. Bor man på landet så gör man ju ((:

Ikväll blir det mys med film och middag fläskfilé klyftpotatis och rotfrukter i ugn. Fin lördagskväll. Vad gör ni ikväll?

Puss på er!


En vanlig syn hos oss haha


Helgfrukost


Morgon

Hela familjen myser i sängen. Hector snackar på som vanligt. Undra vad han säger? :D ibland låter det som att han får till vissa ord. Typ ja och pappa och hej och mamma. Eller så är det jag som får hans gulliga läten till det haha!

Ska strax upp och duka fram helg frukost. Mysigt! :D sen fortsätter vi med renoveringen. Heja!

Ha en bra dag så hörs vi lite senare! Puss!


Jag älskar er till månen och tillbaka

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_194105175.jpg" class="image">


Mysmiddag


Nya brillor


Mmmums!


Linköping


Heldag!

Vilken härlig dag vi haft! Trots mulet har humöret lyst som en sol hela dagen! Vart är mina dåliga gravidhumörsvängningar!? :P jag märker inte av dom iaf :D

Började som sagt dagen med ett UL på Linköpings universitetssjukhus! Fint dom fått det! Nytt och stora delar är renoverade! Lite skillnad från när vi spenderade några veckor där! Tack och lov för Ronald mcdonald huset (; liten knep bra vill jag lova, men det såg ut som en tjej. Och det brukar ju stämma! Snopet om det är en pojke haha! Oavsett blir vi väldigt glada! Allt såg jättebra ut och ingen risk för missbildningar osv. Vi tog inget kub test. Sebastian ville inte och jag känner väl samma. Visst är det delade känslor. JAG skulle älska till månen och tillbaka oavsett men så tänker man ju på barnet själv. Det där är svårt. Men vi valde alltså att inte ta kub testet! Men av det hon mätte så var det typ 1% av någon miljon?! Ja minimal. Bra mängd fostervatten och fin och perfekt storlek för sin vecka. Fast vi blev flyttade till den 15 september. Innan 19 ;) nu får dom inte flytta tillbaka mer haha! då blir det väl på min födelsedag!

Klara hos barnmorskan så gick vi med raska steg till Sveriges bästa sushi ställe. Renodlat sushi ställe och det fick vi höra många ggr haha! Hon berättade om deras extreemt goda sushi och yepp! Den godaste jag ätit. Mums! Slank ner tio laxbitar hihi! Dom har stekbord inbyggda i borden, blir nog ett middagsbesök där någon gång! Gott!

Sen gick vi runt i affärer! Blev polarn och Pyret först! Köpte UV dräck till Hector. Heltäckande. När vi ska bada. (: han kommer vara så söt! Solhatt och coola solbrillor hittade vi på lindex. Massa födelsedagspresenter inhandlades till finaste Maria som fyller år nu i mars <3 fikapaus med fruktdrinkar och massa bus med hector <3 och efter det gick vi till hälsohuset och vaccinerade oss! Jag tog sista sprutan för hepatit A och B och älsklingen sin första! Om en månad ca drar vi till Thailand!! Wiiiihoo!! Behöver jag säga att vi längtar!?! :D hehe! Jag har varit aningen osäker på att ta med Hector så långt. Annan bakterikultur osv. Men efter samtalet med kvinnan på vaccinations stället som absolut tyckte vi skulle slappna av så litar jag på det! (: "det är underbart att ni inte hejdar er från att resa och leva trots barn" sa tjejen inne på polarn (; ska bli riktigt riktigt kul det här! Pirrar i magen!

Efter det blev det BK favorit restaurangen i Linköping och inte Burger king som har samma förkortning :P åt renfile, oxfilé och massa goda tillbehör! Hector charmar alla som alltid! Hör alltid "ååååh va söööt" mest av småtjejer haha! Sebastian som bär Hector i bärselen drar väl åt sig som en svamp höhö!

Efter middagen gick vi till hemma kväll och hyrde tre filmer! Och köpte massa godis till helgen! Ikväll blir det "footloose" en dansfilm som vi ser i sängen gosigt!

Maten var sjukt god! Sällskapet var mysigaste och dagen har varit perfekt! Tack <3


Magkänslan hade rätt!

Det ligger en malva fideli juno Cobert och växer i magen min <3 helt jävla underbart!!!!!! <3 :D


Magkänslan hade rätt!

Det ligger en malva fideli juno Cobert och växer i magen min <3 helt jävla underbart!!!!!! <3 :D


Thailand

Jag säger bara en sak: tack för att jag var så smart och valde avbokningsskydd på resan, haha! Jag är för rolig alltså. "ja nu är det kallare där än här hemma" skrattade tjejen från resebyrån efter ett långt samtal igår! Mohahaha! Jobbigt om vi hade åkt för att bada och sola och frusit ihjäl istället, klockrent.. Not! Så istället blir det Thailand, mitt vackra Thailand! Tredje gången gilt säger dom ju. Och för mig blir det tredje gången och Sebastian och Hector första! Nu dröjer det minst fyra veckor tills vi kan åka för det ska vaccineras och Gud vet vad! Hehe! Ringde och kollade riskerna för en åtta månaders bebis och det ska vara lugnt. Men ska ringa till ännu ett ställe och kolla (: vill inte riskera nått mer lillfisen! Isånna fall blir det nog en sån där mysig bungalow på någon vit strand! Men utsikt över havet! Helt underbart! Längtar!!! Bästa bröllopsresan! Jag har alltid rest mycket. Varit nästan överallt i världen. Och att skaffa barn ser jag inte som ett hinder för att resa, det gör ju allt bara mycket mysigare! <3

Va ni är gulliga! Glad att ni kommenterar mer! Då faller blogglusten på mer! Men så är det nog för alla (: klart vi berättar vad det är för liten i magen om vi får reda på det imorgon, h*n kan ju gömma sig (; vi har tänkt på namn! Mest tjej namn faktiskt! Vi har pratat om thula, katinka, tekla, malva, juno, joline. Ja typ (; killnamn har varit svårt. Men vi får slå våra kloka ihop om det visar sig vara en liten kille helt enkelt :D

Nu ska jag hjälpa till att röja! (; älsklingen har varit duktig sen han kom hem. Jag är ju sjukis får skylla på det haha!

Puss! Våran lilla nakenfis vädrar sig hihi (:


Imorgon

Får vi förhoppningsvis veta om det är en pojke eller en flicka som vi väntar :D för nu kan man faktiskt se könet! UL imorgon! Gissa om vi längtar!!!


Myser ute i trädgården.


Fika med vackraste <3


God morgon världen!

Blev en liten paus igår, vi tog det mest lugnt! Hade migrän och slappade mest hela dagen. När älsklingen kom hem vid fyra gjorde han mumsig lemonad och värme bullar, så satt vi på vår trapp till ingången och myste, pratade och såg solen gå ner! Vi kommer utnyttja dom fina dagarna ute. Underbart! Sen började jag med middagen blev pannbiffar med kokt potatis och brunsås! Gott att göra såsen i stekpannan där biffarna stekts! Fick MVG av herrn i huset hihi (; vi gör alltid mat för fyra personer så både jag och Sebastian har matlåda! Mysig kväll med middag framför halv åtta hos mig, följt av topmodel Sverige och desperata husfruarna! Tisdagar är min kväll :D

Skulle egentligen träffat Therese inne i Linköping idag, men jag är förkyld :( det verkar gå någonting nu. Ska göra allt för att inte smitta lilla älsklingen! Det jag ska göra idag är alltså vila! Och när Hector sover tänkte jag städa på vår inglasade altan. Dammsuga och moppa av golvet och torka av lister och utemöblerna. Planerna därute är många! Kommer bli mysigt mycket färger (:

Nu titta på en av filmerna som kom hem
Igår från lovefilm! Medans skatten leker! Vi har fått en pojke som är vääldigt självgående. Han trivs med att leka själv bäst! Men läsa böcker för honom det står vi för (;

Såhär söt är han på morgonen när jag går in till honom! Min gosunge! <3 glad som bara den! :D och med alla snuttisar runt sig. Haha.


Säger bara mysmysmys!!!

Tur att jag förbjudit Sebastian att läsa bloggen (; höhö! Snart får han veta att vi inte kommer frysa speciellt mycket om ett par veckor! Försenad bröllopsresa/födelsedagspresent till min kärlek!! Jag är braaa på att hålla hemligheter (; och lägga undan pengar i smyg hihi! Hector kommer vara såå sööt i sin lilla solhatt :D


Underbart!!!

Har varit ute hela dagen och fram tills solen gick ner! Helt underbart ute! Kul att fixa! Har fått bort allt ogräs, alla grenar och rensat i alla rabatterna (: haft vår egna lilla majbrasa här ute på grusgången! Det här kommer jag älska! Att bo i hus är bäst :D

Snart är middagen klar! Jag sitter ute och grillar kycklingfiléerna och Sebastian är inne och umgås med Hector och katterna (: gjorde en ljummen potatis sallad med smak av dionsenap, äppelcidervinäger, rödlök och dill. Blev himla bra :D älsklingen har gjort tzatsiki och dukat fram och tänt ljus (: mys!

Jag har haft en riktigt bra dag idag! Inte haft det minsta tråkigt :D energi som heter duga!!

Nu är nog kycklingen strax klar (: ha en mysig kväll allihopa! Så hörs vi mer sen! Puss&kram! (:


Kan ju själv morsan (;


12 plus och sol

Knopparna på vår enorma syrenbuske som sträcker sig över nästa hela långsidan av trädgården har börjat ploppa upp, åh! Kommer bli så fint! Lila och vita har vi (: så slipper vi se grannarnas hemska trädgård också :P har nyss hämtar upp fröer från kallskafferiet och ska börja plantera idag tänkte jag (: börja här inne så dom tar sig lite! Riktigt kul med sånt här! Fixa och plantera kommer jag gilla! Vi vill ha en riktigt lummig trädgård med många fruktträd stengångar, små och stora rabatter, en damm ska vi göra och bygga altan på baksidan! Kommer bli så bra när det är färdigt sen!

Har ätit en lunch bestående av omelett och smoothie gör en kanna varje morgon som räcker hela dagen (: idag blev det kivi, banan, jordgubbar och blodapelsin, vanilj yoghurt och juice! Mums!

Städat undan i köket, tvättar och fixar runt! Ska strax sätta mig och Hector ute på framsidan och plugga teori medan han leker i gymmet (: älskar att våren är här!!

Liiiite senare. Haha! Har varit ute i trädgården i typ två timmar och blivit lortig (; har jord under naglarna hehe! Har skrubbat all trall och trappan på framsidan och nu är det vårstädat!! Skönt! Ska strax börja plantera lite fröer här inne och älskling är påväg hem! Slutade tidigare! Effektiva men får betalt för tiden ut! Bra bra (:

Grilla kyckling ikväll med en god varm potatis sallad och tzatsiki nomnom!

Hörs sen! Puss!!


Natti natt

Söta ni är! En riktig rödtott (; har alltid haft fräknar, men sen jag blev gravid med Hector så har det exploderat och nu andra gången jag är gravid så ploppar det upp mer och mer! 2012 Pippi Långstrump. Haha (: rött hår trivs jag i. En tjej som medverkar i topmodel Sverige som färgade håret rött?! Skulle iof inte kalla det rött men iallafall! :P hon sa något i stil med att rött hår är ju en jäkla klimakterie färg!!!! Haha! Hon skulle nog dö om hon färgades i den här färgen (; jag älskar den!! Passar bra till mina grön bruna ögon!

Så var det dags att sova, min älskling ligger bredvid och sover redan, så mysigt att lyssna på hans andetag. Hector sover sen 21 och nu ikväll satt Sebastian upp en vit rullgardin i hans rum, det blir så ljust där tidigt stackars :( men nu så!

Grillade idag igen, riktigt gott blev det! Film och te mys med tända ljus nu på kvällen och planering för kommande vecka inför allt som händer! Ultra ljud på torsdag längtar! Då inhandlas även lite till underarbetet av badrummet! Hann med det vi sa idag! Slitit upp allt golv, Plastmatta, golvpapp och även ett tjockt trägolv plankgolv! Gör om gör nytt typ (; Jossan vår kompis är elektriker och kommer hit i veckan och ska kika. Hon kommer fixa spottar med dimmer i nya taket i badrummet, koppla in ev värmegolv om vi bestämmer oss för att skippa att ha elementet och flytta lite el. Vägrar ta betalt. Fina! Men hon vet att vi hjälper tillbaka sen! Jupp! (: så ja det rullar på (: kommer bli så fint! Galet vad vi renoverat sen vi flyttade in. I mitten av mars har vi bott här i FEM månader!!?! Har hunnit en heldel! Det får man tänka på och inte glömma bort och då har vi även en liten Hector som tar tid såklart och vi har renoverat när han sovit och sebastian har jobbar väldigt mycket!! Stolt över oss (:

Imorgon jobbar hjärtat i vanlig ordning och jag ska bära ut massa uppslitet golv till verkstaden. Plugga teori till körkortet och städa hemma. Gå på promenad med Hector om det är fint väder och inte är snöstorm (; snöade faktiskt lite i går! Och småfixa här hemma!

Vi hörs imorgon! Sov så gott nu! Puss&kram


Mellanmål

Sugen på frukt hela tiden och vad är då bättre än en smoothie? (:

Jordgubbar
Hallon
Banan
Apelsin
Blodapelsin
Kivi
Citron
Päron
Vanilj yoghurt
Juice

Mixa och njut! Dagens mellanmål (:


hej





Vi älskar dig <3

Vecka 13+0 idag! Kärlek!!!


Harry är med mig och diskar

Min Harry <3 bästa disksällskapet :D


Melodifestivalmiddag


God morgon!

God morgon fina ni! Jag ligger i sängen och matar Hector och ska strax gå upp och hjälpa älsklingen med frukosten! Sen sätter vi igång med badrummet och sliter ut plastmattan och skrapar bort gammalt fog från väggarna! Skönt att komma igång (:

Kvällen vart väldigt mysig igår! Inte för att skryta men jag är duktig på att grilla :P mums! Åt entrecote och barbecue potatis chips, vitlökssmör och sallad. Massa tända ljus. Blev en mysig middag helt klart! Till efterrätt vitchocklad panna cotta med färska hallon, men den orkade vi inte. Så ska mumsa på den idag ist (:

Melodifestivalen och inte helt otippat att loreen skulle vinna, även fast vi ringde flera ggr på dead by april.. Och hejade :P här hemma lyssnar vi på rock, punk och happy hardcore för det mesta. Och dead by april har vi lyssnat på i år. Tror dom hade kunnat kamma hem allt faktiskt - men men (; Blev iaf godis mys i soffan och Hector var vaken hela tiden, hihi. Mysigt! Bäddade rent i sängarna och hoppade ner och somnade på en gång!

Ha en jättebra söndag så hörs vi senare (: puss&kram!


rensning och städning

är jag knasig som älskar att städa och rensa? haha. jag kan sitta i timmar och sortera papper. måste vara mitt stjärntecken (; jungfrun. just nu sitter jag och försöker svälja ner gårdagens middag som blev över. såsen är slut och jag glömde drickan. ilandsproblem jag vet. men det var fan torrt :P enchilladas i all sin glans, men dagen efter var dom ingen höjdare. får se fram emot kvällens goda middag istället! (:

älsklingen och tobbe har åkt en andra runda till tippen. säger bara TACK! för att vi får hjälp äntligen. haha, ser fram emot att få det fint där inne nu (: jag vill bara ha det man behöver och använder. resten får åka. att proppa in i skåpen för att man kanske kommer ha användning senare.. nää.

håller på att fixa med sebastians födelsedagspresent. kommer bli awsome! lääängtar hihi. och nu blir det fixa efterrätten tills ikväll (: blir vitchoklad pannacotta med färska hallon, gott gott. grillat innan det. jag är hungrig!

vi hörs sen! ha en toppen lördag! PUSS!



finaste ♥



överraskning

GOD MORGON FREDAG!!

gissa om jag blev GLAD igår när klockan var tre och älsklingen kom hem och överraskade mig, två timmar tidigare! han ringde mig när han stod utanför huset och frågade vad jag gjorde, haha. förstod efter ett tag att han såg mig :P gulle! och idag är han ledig! dom har varit effektiva på jobbet. så ja, långhelg och ingen är gladare än jag :D

vi har precis ätit en mysig långfrukost och bara myst! medans vi åt så knackade vår granne på dörren och berättade att hon hade träffat en tjej på en kurs här som berättade att hon och hennes man och deras två barn hade flyttat hit ganska nyligen. gissa vart dom kom ifrån?! HUDDINGE! haha. det är där både jag och sebastian är uppvuxna! dom hade frågat henne om hon kunde fråga efter vårt nummer och självklart! "det är ju så synd att två unga familjer inte ska umgås" såklart! ska bli riktigt roligt :D tänk om vi vet vilka det är, jamenar huddinge är ju inte överdrivet stort! kul! en av sakerna folk runt om kring oss var orolig för var just att vi skulle isolera oss, eftersom vi flyttade med ingensom helst anknytning hit och inga vänner, eller familj. men vet ni? vi har mer umgänge här och vi umgås mer än vad vi gjorde innan vi flyttade, jag har alltid trott på det, och kommer alltid tro på det, ALLT blir vad man gör det till. och vad ska jag säga? en av mina nya vänner här nere påminner mig ofta om hur mycket jag pratar och hur social jag är, haha. mm. och sebastian han är ju inte direkt tyst han heller. hehe.

idag ska vi åka till linköping och gå på ikea, längesen! vi ska handla mat inför helgen. melodifestivalhelg och allt. inte för att vi direkt slaviskt följt melodifestivalen, men det är ändå någonting med just finalen. så det blir tre rätters och mys imorgon. ikväll äter vi encilladas med en sallad och tittar på hyrfilm! imorgon på dagen kommer vår snälla kompis och hjälper oss tömma vår verkstad på skrot, det är från golv till tak bara inslängt med allt från köksrenoveringen och hectors rum renoveringen och ja, allt vi har renoverat. det blir nog x antal vändor till tippen skulle jag tro! men skönt att kunna gå in där och pyssla! (: jag har som ni vet alltid tusen projekt igång. och massa pyssel idéer i huvudet. sen blir det badrumsrenovering hela söndagen lång! heja heja! nu har vi satt upp ett måldatum och det känns så bra! nu jobbar vi på (: jag lääängtar! hatar att springa ner två våningar för att gå på toaletten mitt i natten. och värre blir det ju. haha. magen blir ju inte direkt mindre!

ska ta och sminka mig och hoppa i lite snyggare kläder och föna håret. städa toaletten och hänga tvätten, skönt nu börjar äntligen vårt härliga tvättberg minska aningen! (; jag ser fram emot en totalrenovering av tvättstugan och köpa ny tvätt och torktummlare. jajamensan! och i sommar kan vi hänga ut den blöta tvätten på vår tvättställning (: som sagt, jag älskar att ha trädgård! vi har planerat upp för hur vi vill ha trädgården. här ska vi ju bo! så nu kör vi. älskar det här, allt! "det är unikt, en idyll" sa grannen som kom förbi,. och uj vad jag håller med. det här är det bästa jag någonsin gjort. 2011 var verkligen vårt år. gifte mig med barndomsvännen, som visade sig vara livskärleken, födde världens finaste son, flyttade in i mysigaste villan. livet är allt bra fint. ibland är det svårt att se, men när man tittar efter. jag älskar det, allt! ♥ och 2012 kommer våran andra skatt. som sagt, lyckan är komplett! :D

ha en underbar fredag fina ni och hitta på någonting mysigt! PUSS!






Griffelkalendern

Fick en fråga om vår kalender (: den är målad med griffelfärg som finns på dom flesta färgaffärer och kostar ca 120 kr för en halv liter, det räckte och blev över! På bredden är den ca 1,60 cm och på höjden ca 90 cm hög! Sebastian mätte upp lika stora rutor och jag målade! För att inte få en ojämn kant på rutorna så målade jag först med den vita färgen som redan fanns på väggen så den målades lite över tejpen, lät den torka och sen målade jag med pensel (det bli bäst resultat med pensel) på griffelfärgen i två lager. Vi skriver med en griffel penna från granit (: men det går även med griffelkritor såklart!


Vacker!

Dom ögonfransarna kommer han få många på fall av. Vackra barn.


Vi älskar dig Hector

Varje dag älskar jag honom mer och mer. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det gick att älska så starkt! Snart åtta månader har du funnits hos oss och varje dag har varit underbar! Du är så älskad!


God morgon! :D

Hoppas ni sovit gott! Jag hämtade precis in en glad Hector in till mig och nu äter han (: han brukar somna om i vår säng och då blir det dusch och frukost för mig!

Älsklingen satt med företaget i nästa tre timmar igår lite piller med en e-handel men ikväll verkar det bli löst (: så nu är det bara finslipet kvar och sen öppnar jag! :D ska bli riktigt kul!

Sen tittade vi på sandor/Ida den är så mysig och bara myste! Middagen blev riktigt god och jag rev citronskal över laxen och citron såsen för att dämpa smaken lite (vara lite snäll) och maten fick en 6 av 10. Haha vi är brända av halv åtta hos mig helt klart :P

Dagen är som den brukar väldigt oplanerad. Ev. Åker jag och liten in till Linköping och strosar runt i affärer någon timme innan älsklingen slutar och sen blir det lite mat handling bla. Till lördagen, då blir det lite mysigare middag. Blir grillat (älskar att ha trädgård!!!!) och nått mumsigt till efterrätt funderar på någon pannacotta med passionstäcke. Ska surfa runt lite (: kom gääärna med recept och förslag på förrätt!! Anna? :D det är det svåraste!

Nu blir det dusch och sen frukost framför "efter tio" puss och ha en riktigt bra dag (:

Oseriös bild häromdagen deeen bjuder jag på haha (;


44 dagar

Tills min bästa vän kommer hit! FYfan vad jag längtar!!! Dagarna kommer rusa i väg, ska njuta av varje sekund!

Det blir mysigt restaurangbesök, biomys, shopping, mysa, café, grilla i trädgården, och bara vara! Gissa om jag längtar!!! Nu räknar jag dagarna <3

Den här människan är genomgod, underbar och fin på alla sätt och vis! Vi hörs från morgon till kväll och man tröttnar aldrig! Ett stöd när det är tungt, en glädje när livet leker och en vän för livet. Vi tappade varandra. Och efter sex år hittade vi varandra igen - starkare än någonsin! Tack för att du finns!! Jag uppskattar det varje dag!

Jag älskar dig Maria! För mig är du perfekt!!!!!


Dagen

har varit riktigt bra. vi vaknade eller jag vaknade vid nio, hector sov till elva lillfisen. började dagen med en dusch, som alltid. skönt att ha gjort det. mådde illa som bara den i morse men tillslut till jag i mig frukost, lite tv och vila, bläddrade i "vi föräldrar" och lekte med hector. lunch och gröt till liten. nu äter han en stor tallrik gröt vid ett och en vid sju. sen amma därimellan. känns som vi går över mer och mer till fast föda (: även fast jag hoppas på att kunna amma iallafall tills han är tio månader. vi får se.

vi har varit ute och promenerat i området, varit och gått förbi en av dom större sjöarna här, tittat på hästarna i hagen en bit bort och gått till den lilla handlarn och  handlat frukt. hon i kassan visste att jag var gravid.. ja säger då det haha, här vet alla allt om alla. innan man knappt vet om det själv. galet. det är säkert min pratglada make som stått och skrytit inne på affärn, vem annars lixom :P tokstolle!

middagen puttrar i ugnen. det blir laxfilé i citronsås med kokt potatis. sebastian är inte överdrivet förtjust i fisk. men fisk måste vi äta i mellanåt, speciellt nu när jag väntar skatten. så det ska bli mums! saknar fisk! han är gulligaste som ställer upp :P

och så har jag sen i går kväll lääääst mängder på nätet ang dianetik. jag säger såhär efter att ha sett filmen, jag skulle ALDRIG trott att det var en sekt. faktiskt. dom är duktiga på det dom gör. nu känns det nästan som att jag har ett mordvapen här hemma i dvd hyllan. haha. creepy ;) det visas inte på något sätt i filmen att det skulle vara en farlig sekt. och det kanske är just det som är så farligt. tack för varningarna. inte för att jag skulle gått med i scientologkyrkan nu men iallafall :D

ska ner och kolla till potatisen. ikväll jobbar jag med hemsidan. har äntligen fått svar från min domänsida och YES det går att ha varukorg! whohoo! nu kör vi! PUSS!!






Sov gott

Hoppas eran dag har varit riktigt bra! Min har varit mest långtråkig men så är det väl när man inte är helt hundra ^^ hur som helst, dagen har rullat på och vi kom iallafall ut i solen en stund jag och liten Hector (: mys!

Ang. Filmen jag såg. Jag är och har alltid varit en människa som alltid och då menar jag alltid skapat mig egna uppfattningar om allt, saker, människor mm. Har jag hört ett rykte har jag aldrig trott på det utan tagit reda på fakta istället för att tro på saker jag hört på en gång. Vi säger såhär; självklart är jag glad att ni varnar för det här! Men jag är inget typisk människa som skulle falla för en sekt. Vilket jag inte alls tyckte att det var när jag såg filmen. Har ni sett den? Mannen som skrivit boken och filmen är grundaren till en av de farligaste sekterna MEN, är han då farlig gällande allt han skapar? När jag såg filmen hade jag ingen aning om att han faktiskt höll i en sekt. Och det filmen handlade om var att det trauman man varit med om i livet hindrar oss från att leva fullt ut, den handlade om att ett sätt att kunna gå vidare var att gå tillbaka och gå igenom det traumat för att sedan kunna släppa det. Sekt? Don't know! Men inget jag blev påverkat av Iallafall :) jag vill såklart efter varningarna veta VAD det är i filmen eller boken som är så farligt? Jag må vara blåögd och godtrogen. Men jag är en människa som måste få veta och ta del av allas åsikter och tankar! Och efter att ha sett filmen och läst era kommentarer kan jag inte riktigt få ihop det. Jag förstår att mannen som skapat filmen även står bakom en farlig sekt, men vad har filmen med sekten att göra? Nyfiken!

Kvällen vart myspys! Älsklingarna hämtade mig på jobbet vid 20! Helt underbart att vi stänger så tidigt :D kom hem, medans jag tvättade av sminket gjorde sebastian iordning te till oss, poppade popcorn och tände massa ljus! Desperata husfruarna och massa gos! Älskart! Haft en riktigt bra kväll <3

Och nu ligger vi i sängen och ska sova (: natti natt hörs imorgon!


Fossingar

Haha Hector har upptäckt att han har fötter (: hur söt får man vara egentligen? :D hjärtat smälter! Han tokskrattar när han ser dom hihi.

Vi har myst i trädgården på verandan på en filt och lekt med hans saker och läst i hans böcker (: mysigt! Sen har jag mest tagit det lugnt nu när han sover sin eftermiddags nap. Ska sminka mig och äta lite mat innan älsklingen kommer och hämtar oss och kör mig till jobbet! Sen ikväll är det desperata husfruarna och massa mys i soffan med älskling (:

Jag har bloggtorka märks det?! :P idag skulle vi egentligen varit på UL men det flyttades till den 15 mars ist! För min vän Linda som skulle med hade lite förhinder stackars ): så då följer min kärlek med ist den 15:de! Ska bli så mysigt! Älskade bebis! Nu börjar jag mer och mer förstå att vi faktiskt ska ha bebis igen. Kändes så overkligt i början. SÅ lätt går det inte att bli gravid tyckte jag. Haha! Men så lätt blev jag gravid! <3


Sunshine

Solen skiner och likaså min Hector! Glada älskade unge! Vi väntar på pappa Sebastian som är påväg hem och snart får vi kramas igen (: efter middagen tänkte vi ta en runda med vagnen i mysiga området! Ikväll? Inga planer mer än bara mysa!

Min chef ringde mig och ville att jag skulle jobba 2,5 timme imorgon "vill få igång dig, vill satsa på dig" jomen visst! (: glad blir man ju såklart! kvällar och helger är guld värda när man jobbar på matbutik! Ob ob ob!

Men ikväll blir det bara familjemysande! Det bästa jag vet <3

Hur ser eran kväll ut?

Bilden tog jag igår, Hector är inne i en riktig pappaperiod nu och att ta på pappas ansikte är riktigt roligt tycker Hector :D


Dianetik

Kan verkligen rekommendera den här filmen. Man lär sig mycket om sig själv och varför man agerar som man gör i många situationer! Jag gillar att lära mig på djup nivå och det här var verkligen dykning i psyket!! Haha (:


andra miraklet i magen växer. vecka 13 idag!



vi älskar dig!



kärlek är ni . in rä kelräk



min bebis och mannen i mitt liv. på samma bild. jag älskar er till månen och tillbaka.



Pizza middag

Sebastian lyckades riktigt bra med middagen! Tumbs up! (: nu film! Hela vardagsrummet är fyllt med levande ljus och en brasa är tänd! Gosig söndag!


sjukdom

jag är sådär sjuk så jag klarar av att hålla igång, men ändå är helt slut och bara vill sova. en sån där envis förkylning som man känner av men ändå inte. hm. hur som helst. jag är glad att jag bara kommer jobba helger, hur många i månaden är inte bestämt, men helger är spikat. och nu har jag hela veckan på mig att mycket te, krypa ner under täcket och läsa massa bra tidningar och titta på film och gosa med hector. vi sov en stund nu på dagen när vi kom hem från dennis och jossan. mysig kväll hade vi. med god mat, wii spelande och mys med barnen. somnade ganska tidigt, behövdes. var så trött. och idag när jag vaknade förstod jag varför ^^ snoris!

när vi kom hem rensade vi ur stora badrummet vi ska renovera och plockade upp och sorterade på vinden. skönt att sätta igång. efter att ha varit hemma hos vännerna igår så känns våra projekt gaaanska simpla faktiskt :P herremingud vad det var renoveringsprojekt påbörjade överallt. skulle aaaldrig orkat! efter badrummet och toaletten kör vi en renovering av tvättstugan och sen ska vi fixa trädgården och bara njuta av sommaren, grilla, bada och åka på mysiga utflykter. funderade på att bila ner till smögen i sommar och mysa runt (:

älsklingen har precis gjort kvällens pizzadeg och jag ska ta och baka ut den och lägga på massa gott. blir skinka, färska champinjoner och tomater, västerbottenost, tomatsås och färsk ruccola. jag är hungrig! film mys med tända ljus och bara mysa! imorgon är det jobb för min kärlek igen. duktig ♥

ha en mysig söndagskväll nu, så hörs vi imorgon igen! puss och kram!



idag går jag in i vecka 13. och jag kan meddela att magen är liiiite större än vad den var här (med hector i vecka 13) fota gör jag ikväll och bild kommer imorgon (:



Lördag

Hej på er! (: vi har precis ätit en halv äcklig pizza vid mitt jobb. Var så hungrig! Så iaf nästan hela slank ner. chefen är så trevlig, jag gillar honom mycket. Han jobbade på som alla andra sånt gillar jag! Ingen viktigpetter som sitter och dricker kaffe på kontoret :P sa det till honom, och fick svaret att är man chef ska man ju kunna allt och han har ju så rätt! Han sa att han var riktigt nöjd med mig, att alla som jobbat ihop med mig varit det. Han berättade hur bra referenser jag fått från mitt gamla jobb och att min gamla chefs ända "det enda som var dåligt" var att jag hade flyttat och inte kunde jobba kvar. Kan säga att efter allt beröm så rann den där nervositeten av mig. Jag gillar mitt nya jobb :D

Och nu är jag TRÖTT! Inte jobbat på 9 månader och ja en hel del nya intryck och så är man ju lite nervös och när den släpper. Trötthet! Vi är påväg hem nu och sen ska vi till Dennis och Jossan på
Middag, sover nog kvar också. Imorgon sätter vi fart med badrummet! Får fixa med det på kvällar och helger nu. Nu bara måste vi bli klara. Jepp!

Vi tar med oss efterträtt och två kg lösgodis ikväll. Är det lördag så är det (;

Ha en riktigt mysig lördag! Helt underbart här! Solen strålar och himlen är blååå! Härligt!!

Bilden är tagen på jobbet idag! Eftersom att det är Coop extra nu så är det en sån gräslig grön skjorta (;


FREEEEDAAAG!

åh mysmysmys! vi har tänt massa ljus i hela huset, missbrukar ikeas värmeljus hehe. lagade en storslagen tacosmiddag ihop alla tre, även fast hector mest satt och tokgungade i sin babysitter :D goungen! det känns så underbart att vi ska bli fyra snart. magen växer! jag verkar vara en sån som det syns på mycket på en gång. mysigt tycker jag! gravidmagar är ju så vackra! ♥ jag lovade ju mer foton efter vecka 13, vilket jag går in i veckan som kommer nu. så snart så! man dokumenterar ALLT första gången. men inte alls likadant nu. väldigt underligt tycker jag. men så har jag nog alltid varit lite underlig (; men som sagt, SNART kommer det mer bilder! har en make som tokgosar med magen och pussar på den, mysigt! det gillar vi, jag och bebis! ♥ han är den bästa pappan! på alla sätt och vis! tänk om vi hade vetat när vi var tolv när vi träffades för första gången att vi skulle skaffa barn och gifta oss. iih, lycka, mmhm :D jag är LYCKLIG!

vi ska fortsätta kvällen efter en riktigt god middag med en thriller, chips, dipp, cola och smågodis. och massa mys såklart. men först ska jag lyssna klart på den här. den blir jag glad av (;

imorgon jobbar jag fårn 8-13 och sen åker vi hem en stund innan vi åker till dennis och jossan. middag, efterrätt och myskväll med alla barnen. tror dennis tidigare två barn är hemma hos dom. och hans lillasyster. så det blir vi fyra och fem ungar (; tjohej!

ha en supermysig kväll nu. jag ska gå ner och pussas med mina killar och välja film! pusspuss!



vår skruttis nyfödd och en liten liten hector. så älskad! ♥



Myser

Jag och Hector myser på altanen i solen. Längtar efter Sebastian!! <3 ikväll äter vi tacos och fredagsmyser med chips och dipp! Mums! Film och ganska tidigt i säng! Jobb i morgon! Liiiite nervöst men det går nog bra (:


vårkänslor

hur underbart är det inte att vakna av att solen strålar, himlen är klarblå och man är utvilad. gick in till hector, och fick världens charmigaste skratt av honom. han är kärlek som är obeskrivlig. ett rus av lycka som sprider sig i kroppen varje gång jag ser honom. han är allt. han är verkligen allt! glada älskade unge! ♥ varje gång man tittar på honom så skiner han upp. ÄLSKA!

nu sitter jag och äter frukost, min andra. ja jag får ju frukost på sängen också ♥ fil med skivande färska jordgubbar och vetekuddar. årets första jordgubbar. mysigt det var att stå och titta ut över sjön och mumsa. nu är våren här, det känns i luften och i hela kroppen! och jag njuter. att få bo i hus på sommaren, ah vilken känsla! frihet! jag kommer verkligen utnyttja att vi har sjötomt. jag drar mig för att ligga på en smockad strand på sommaren.. men det här, det är bara finemang :D

idag är det fredag. familjemys i helgen, jobb för mig, hector mys och middag och umgänge med vännerna. blir en bra helg, det vet jag! :D

startade dagen vid åtta, tog en lång varm dusch. kroppsrenovering är alltid på fredagar! okej att jag inte är så aktiv med sminket alltid, men hygienen den är jag noga med. blev ansiktsmask efter det. och nu sitter jag här som sagt med nytvättade myskläder och ska snart klä på hector vanliga kläder och gå ut på promenad! han började med god natt välling igår, mums tyckte han! så nu blir det grötlunch på dagen och godnatt vällingmys på kvällen innan läggdags, vi har fått honom att somna vid 21 nu istället (: perfekt. hans tidsrutiner är veerkligen inrutade (; vi har haft sån tur med honom. han sover så bra. jag lovar att vi kommer få en huligan sen i september haha! bara för att!

ha en fantastisk fredag! jag lovar att vi kommer ha det! PUSS! ♥



en av bilderna jag fotade med anna och conny,. gravid fotografering var någonting nytt för mig, men dom blev nöjda ändå (; bra det! här kan ni se fler.





Mysfika

Är inne i stan med mina älsklingar och fikar (: mysigt! Sen åker vi hem och lagar middag! Ikväll blir det morotspasta med kräftstjärtar! Och efterrätt med banan, kivi, hallon och riven vit choklad i ugn efter. Sen halv åtta hos mig och älsklingens program once upon a time (: mysigt! Tända brasa och bara gosa!

Puss


Igår på fiket

Hector har sån skön stil. Inte nog med att han är Sveriges ja kanske världens mest lugna och glada bebis "aldrig sett en bebis som skrattar så mycket som Hector gör, hela ansiktet bara lyser" sa Anna. Och det är ju inte så konstigt, hans föräldrar är glada med för det mesta! Så är han skitcool. Tar lixom allt med en nypa salt (; sötunge! Mammas hjärta!! Igår fyllde vår liten 7 månader! Det firade vi med massa mys och pussar. Hector älskar att få pussar! Då skiner han upp, vilken tur att han blir överöst med det varje dag då (:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_191850954.jpg" class="image">


14 år av äktavänskap <3

Ännu en fin start på dagen! <3


Godmorgon! <3

Frukost på sängen med levande ljus, dagen kan inte starta bättre! Tack du är underbar älskling <3 inte för att jag tänkte starta min dag nu direkt (; sover nog ett par timmar till.

Hörs sen! Puss!


RSS 2.0