valborgsmässoafton!

nu är vi hemma igen, har varit och firat valborg jag helena och mamma. mysigt! synd bara att det regnade lite smått. fast elden tog sig ändå så det var ju bra (: har precis tvättat av mig sminket. skönt! och ska snart sätta oss och titta på film och äta popcorne (: tog färdigpoppade cheddar popcorne, favorit! köpte 6 filmer nere på videobutiken. 3 för 99.. hade massa nya filmer, kul (: var längesen jag köpte film nu! en av dom jag köpte var blod diamond. har sett den och gillade den verkligen. sen saw 4.. har sett dom andra, får se om den här är okej med (:

hör att helena tänder ljus därute. ska gå och sätta på mig pyjamasen och tofflor och sen gå ut i vardagsrummet med henne. så mysigt att hon är här! haft så trevligt ikväll. gjort pannkakstårta med jordgubbar, dukat fint, ätit, fixat oss, gått fackeltåget och tänt brasan. allt avslutades med massa rakter. vackert!

hoppas ni hade en jättemysig valborg! hörs imorgon (: puss&godnatt.



datastol

vi funderar på att ha en liten datahörna i hallen. den är ganska stor ju. platsen där vi skulle ha datahörnan är ca 1 m bred. så isf skulle vi sätta upp en "hylla" att ha tangentbordet på och sätta upp plattskärmen på väggen. vill inte ha någon stor datastol så altenativet är att ha en sån här..



eller någon liknande (:



Valborg!

vaknade för nån timme sen och har legat kvar i sängen och myst med alle och katterna. idag är det valborg och vi ska hälsa våren välkommen nere i sjödalsparken. idag på dagen ska jag städa här och gå och handla till pannkakstårtan. får nog skynda mig till affären om jag ska hinna köpa jordgubbar ^^ brukar ta slut en sån här dag. och det måste vi ju ha på pannkakstårtan! helena kommer vid fem och då ska vi äta och mysa och sen går vi upp till kyrkan och möter upp massa annat folk från huddinge och köper varsinn fackla. mamma ska med också såklart (: sen går vi fackeltåget ner med orkestern i täten och tänder sedan brasan! där nere är det stånd med lotter, godis, sockervadd mm. en kör sjunger vårsånger (som man inte hör för alla pratar så mkt) men det är iallafall valborg. och det ska bli jättemysigt! ♥

nu blir det frukost bestående av frallor med ost och marmelad, vanilj yoghurt och juice.

hoppas ni får en mysig valborg, det ska vi ha.





kök!

var inne hos malin och såg att hon varit inne hos perlan, haha. (; som tipsade om glasemalj som kan sättas i köket ist för kakel. jag gillar verkligen det altenativet, men undrar hur mkt det kostar..? värt att kika upp iallafall. hade varit mkt finare än kakel.




"Produkterna tillverkas av glasemalj (ett material som också är känt som keramiskt stål). Ytskiktet av glasemalj innebär att deras produkter är reptåliga. Dessutom är dom kemikalieresistenta, bakterieresistenta, och värmetåliga upp till mycket höga temperaturer. Inte fläckas dom heller"



finns i färgerna snövit, chokladbrun, ljusgrå, mintgrön, betonggrå och nattsvart. hade nog valt snövitt eller nattsvart.



köksplanering

suttit med ikeas köks planering ikväll, inte hela kvällen dock (: håller på att baka äppelpaj just nu också. luktar gott i köket. jumjum. ska bli gott med en tallrik äppelpaj med vaniljglass och en kopp varm te till (: tog en promenad till affären vid halv nio och köpte ingerdienser till pajen och sen gick jag hem och bakade och tittade på husfruarna som just slutade. spännande. har iallafall haft en jättemysig kväll. myst runt i mjukiskläder och tofflor.









åh va jag längtar tills allt är klart :D och tills vi ska börja renovera. ska bli så kul (: men innan det ska vi uppleva den bästa dagen i våra liv. vi ska bli man och fru erichsen ♥



soool

åh man blir så glad (: fast också varm. sitter i skuggan på balkongen och myser med katterna. mys! älsklingen har precis åkt till jobbet synd för det hade varit så myisgt om han var kvar hemma!

idag har vi blivit bostadsrätts ägare :D vi har nycklarna och alla pengarna är betalade och alla papper är påskrivna. så underbart att ha en egen lägenhet med alex (: myspys. vi var där i en timme efter allt var klart och kikade på allt ordentligt, hur vi ska renovera i sovrummet osv. börjar på måndag (: ska bli kul.

ikväll ska jag ta det lugnt, packa lite mer kläder och titta på husfruarna kl 21.00 sen gå och lägga mig och läsa. är trött idag. har bäddat rent i sängen och plockat lite här, ska dammsuga imorgon innan helena kommer. ska bli så mysigt att fira valborg med henne! ♥

tänkte planera lite badrum och kök nu.. ikea har köksplanering, ska bli kul att se vad vi får plats med :D

hörs sen! puss&kram



natti natti

inte alls trött, kan bero på att jag bara slappat runt här hemma :D jag tog verkligen naprapatens råd på allvar (; så mysigt. ska ta en varm dusch innan jag sätter på mig pyjamasen och kryper ner i sängen! imorgon ska jag upp vid åtta, till arbetsterapin och pyssla med mitt lapptäcke (: ska bli kul.

ikväll har jag lagt upp några fler auktioner på tradera, tar några varje dag så alla inte slutar samma dag. lägger ut allt för 1 kr - 10 kr. måste bli av med allt fort fort. så vi får plats (: sen har jag städat katternas kattlåda och slappat i sängen och tittat på tv. mysigt!

ska nog äta en macka eller två och dricka en kopp grönt te innan jag går och lägger mig, magen kurrar. sen sussa.

hörs imorgon! sov så gott. pusspuss



Hallen

vi ska slita ut de inbyggda garderoberna i hallen (där det är sträckat) och sätta in skjutdörrar. bakom dörrarna ska det finnas hatthylla och skohylla. vi ska även ha (bakom den andra skjutdörren) hyllor med trådbackar att förvara i. tex. handdukar, lakan, dukar mm. en tunnvägg kommer sättas upp mellan hatthyllan, skoskåpen och trådbackarna så inte lakanen blir smutsiga. mittemot skjutdörrarna funderar jag på att ha skoskåp på väggen. i svart. för att få lite kontrast. älsklingen vill att vi sätter in en säkerhetsdörr för det finns inte i lägenheten just nu. jag vill veta om det finns säkerhetsdörrar som är gråa.. alltså mörkgråa. hade varit riktigt fint att ha det till det mörkgråa klinkersgolvet (: skulle även kunna tänka mig att ha mörkgråa innerdörrar i lägeheten. då blir det in till toaletten, klädkammaren och sovrummet. men jag tror att det skulle bli en för stor kontrast mot den vita väggen. men coolt hade det varit :D undra om det finns gråa innerdörrar..!







sängbord

vi har lite problem med sängbord i nya sovrummet.. sovrummet är 4*3,5m.. och på väggen (4m) ska det få plats en 180 säng och min garderob som är 57 cm djup. det blir en 81,5 cm på varje sida om sängen. jag läser varje kväll och behöver verkligen ett sängbord.. men kanske något som är vägghängt. hittat ett fint på designonline.. men det känns lite dyrt, måste nog kika vidare (: men himla fint var det. någon av er som vet nått fint sängbord i vitt som man kan hänga upp på väggen som inte kostar som det här (1790)







Grattis gumman!

en av mina bästa vänner som jag kännt i 10 år nu, fick en dotter i morse vid åtta. om jag minns rätt vägde hon 3600g och var 51cm lång. både ann och hennes billy blev nog ganska förvånade när de från börjat fått veta att det förmodligen var en grabb som skulle komma ut (: så blev det en liten tjej. ska bli kul att komma och hälsa på sen när hon kommer hem från sjukhuset. tack för att du ringde idag gumman och berättade den mysiga nyheten! nu blev man ju inte mindre sugen på att skaffa barn direkt (;



golvlampa.

vill ha någon slags läslampa vid soffan. så man kan krypa upp och läsa och ha det mysigt under en filt (: jag gillar inte golvlampor, tycker dom är i vägen när man ska dammsuga.. men jag har iallafall kikat på några. en favorit är kulla från ikea. finns i vitt och svart. vet inte rikigt vilken som skulle passa bäst. kanske den vita är mer praktisk..?





Enzo!

vi gillar verkligen den här sänggaveln från mio, enzo. hoppades på att den skulle finnas att köpa på blocket. får kika varje dag (: annars blir det spara lite och sen köpa ny från mio ist. om vi inte beslutar oss för att göra en egen sänggavel, men det känns inte så aktuellt just nu.. eftersom vi har mycket annat att renovera (: gillar att man kan ställa ljuslyktor på själva gaveln. vi ska ha rosa som accentfärg i sovrummet och jag gillar verkligen de rosa ljuslyktorna jag köpte på hemtex i olika rosa nyanser. fin fina (: så rosa mimou siden kuddar på vårat vita överkast. kommer bli great. på väggen mittemot sängen under den vita tvn som ska hänga på väggen ska vi ha ett lågt skåp med vita högglans luckor och trådkorgar i för underkläder och strumpor. där kan man ju också ställa ljus osv på (: ska bli så kul att renovera och inreda. skönt att ta ett rum i taget. bli lätt att man gör lite här och lite där annars. om jag känner oss rätt ;D

sen har vi bestämt oss för golv också. kommer bli great. valnötsgolv i vardagsrummet, sovrummet och i gå in garderoben och i köket, hallen och badrummet blir det mörkgrått klinkers. vi var och kikade på laminat klinkers och konstaterade att det blir samma pris för laminat klinker som riktigt klinkers. tror att lägenheten säljer bättre sen när vi väl ska sälja den om vi väljer att lägga in klinkers och det trodde mäklaren också. så det blir klinkers helt enkelt (:





vitt bord från ikea

undrar om det här bordet (nyhet på ikea) är fint i verkligheten. ser lite rangligt ut.. och undra om det är i vitt lack eller vitt högglans.. kanske ska ta en tripp till ikea någon dag. vi ska ju ändå till panduro och shoppa (:  finns i tre olika stl. hade nog varit fint med det mellan stora till köket isf.





måste ta det lugnt

nu har jag varit hos kiropraktorn 2 ggr förra veckan och naprapaten idag. nu känns det lite bättre. men enligt naprapaten så är min rygg jätte allvarligt skadad :( stackars den. ska dit på fredag igen. blir dyrt det här.. 500 kr varje gång.. men det är det värt. och mamma är snäll och lägger ut pengarna sålänge, så får jag betala tillbaka lite i taget när jag har råd. just nu går allt till bröllop mm.

var hos vetrinären med lucifer idag också. det var inte njursten eller urinvägsinfektion, men kan vara början till det. måns stressar honom, så jag vet inte om dom kan bo ihop just nu.. nån som vill ha en katt på halsen i nån månad? hah :/ vi får se.. kanske kan ha dom i olika rum.. just nu sitter måns i ett rum så lucifer får slappna av lite.

bara trubbel. men man kan ju inte ligga på topp jämt :P det löser sig. var på banken idag vid tre också och skrev på de sista papprena. NU är den våran! imorgon får vi nycklarna till lägenheten och sen ska vi börja med att renovera i sovrummet så det blir klart, sen flyttar vi över sängarna osv. så vi kan sova där (: sen ska vi renovera vardagsrummet och hallen i veckorna innan bröllopet om vi orkar och hinner annars får det vänta som köket och badrummet tills i juli efter bröllopet. phuuu.

planering inför flytt, renovering & bröllop mm:

28/4 - djursjukhuset med lucifer 13:45, banken 15:00, naprapaten 16:15, äta middag med mamma.
29/4 - arbetsterapin 9-12, träffa säljaren 13:50 för besikning av lägenheten, 14:30 träffa mäklaren & säljaren och föra över resten av pengarna, få nycklarna till lägenheten.
30/4 - valborg. helena kommer på middag (pannkakstårta med jordgubbar) gå fackeltåget från kyrkan och tända elden nere i parken, köpa lotter, titta på elden och raketer, helena sover över.
1/5 - skriva 2 rader om alla gäster, slappkväll.
2/5 - åka till panduro och köpa rosa silkespapper, ståltråd och rosa pärlor, pyssla till bröllopet på kvällen
3/5 - leta upp kort på mig & alex när vi var ca 5 år och scanna in, klistra in i festprogrammet.
4/5 - packa de sista i flyttlartonger, tvätta alla gardiner, mattor, överkast mm. flytta över mammas möbler och saker till lägenheten. få ordning på allt.
5/5 - åka och köpa renoveringstapet, valnötsgolv, vita lister, vit målar färg, nya uttag och lampknapp till sovrummet.
6/5 - arbetsterapin 9-12, firar 1 år och 11 månader, en månad kvar till bröllopet, slita ner all tapet ner till betongväggen, tapetsera alla väggar i sovrummet med renoveringstapet, grundmåla väggarna.
7/5 - måla väggarna vita, tapetsera ena väggen med en vit metallic medaljongtapet
8/5 - DBTn 9-11, lägga golvet i sovrummet, nya lister, nya vägguttag ska sättas upp
9/5 - åka och köpa garderob till sovrummet, flytta in sängarna, sätta upp gardinstång, rullgardin, sänglampa, taklampa.
10/5 - ta det lugnt!! packa upp köket och fixa lite smått i lägenheten.
11/5 - skriva klart all text till festprogrammet, skriva ut och klistra in i programmet
12/5 - hämta mina betyg hos komvux, samla ihop betyg, folkbokföring mm
13/5 - möte på folkhögskolan (:

en del att fixa med. skönt att jag har en kallender så jag har koll på allt. sitter och mumsar vindruvor och ska kika lite på inredning. har fort. inte hittat ett köksbord som vi gillar.. så det ska jag titta efter (: sen vid 20.00 ska jag se på nytt läge och sen bara slappa. funderar på ett bad, hade varit skönt. med badbomb som får kroppen att slappna av. underbart!

hoppas ni får en jätte gosig kväll (: puss&kram



här är den

bikinin fanns visst på h&m's hemsida (: här är den fast i grönt. gillade att det inte var knyt baktill vid ryggen utan vanlig knäppning (: funderar på att köpa den i grönt med..!





svart bikini.

idag var jag nere i centrum och handlade tamponger på apoteket.. storpack, glömmer alltid att jag är kvinna och får sånt där en gång i månaden.. så istället för att stå handfallen när dagen kommer så har jag mitt storpack med 100 "proppar" i som alle kallar dom (:

sen gick jag förbi h&m och provade bikinisar. och hittade en jättefin. shoppade den eftersom jag vet att dom alltid tar slut när jag väl ska köpa så nu passade jag på (: svart fick det bli. jätte fin. får visa bild nån gång i sommar. på stranden. nu känner jag mig svullen pga. mensen. usch. älskligen fick se den på och frågade om jag ville döda honom.. hah, kul att han tyckte den va fin (: han ligger förövrigt och slumrar på golvet, han gör det när han är riktigt trött. han har varit så duktig idag (: jobbat 12 timmar och sen kom hem och hjälpte mig röja undan här innan vi satt oss och åt middag, potatisgratäng och stekt kassler. namnam. är riktigt törstig hela tiden. måste dricka ett stort glas vatten! var och köpte AC till mamma nyss, fyndade en till på blocket (: himla bra med blocket.

idag har jag även fotat 4 svarta stora soppsäckar med kläder. fotade, la ner i olika soppsäckar och sen la jag upp allt på tradera. hade en hel ikea säck med skor som ska säljas. ska bli skönt att bli av med allt som bara ligger. less is more. sen har jag myst med katterna, pysslat lite här hemma och myst med min man (: vi ska snart hoppa i säng, bara vika in lite tvätt i skåpen. orkade inte vika allt igår. vi tvättade ju ett tag. så det ska jag fixa. låter älsklingen ligga kvar och sussa ett tag till. sen får han gå och borsta och sen god natt (: ska ta med mig datan in och ligga och glutta lite på favorit bloggarna, har inte hunnit eller haft lust att sitta vid datan idag. så mkt annat att fixa med.

nu är det bara 2 dagar kvar tills vi får nycklarna till vår bostadsrätt. gissa om vi längtar. älsklingen säger varje timme "gud va skönt att flytta" "jag tycker vi ska göra såhär med renoveringen" "älskling, att bo med dig är det bästa som finns" han är bäst (: är så så så lycklig! ♥

nu blir det ut i köket och fylla ett stort glas med is och iskallt vatten. det är det jag levt på idag. gott!

bloggar kanske mer sen i sängen (: vi får se. pusspuss





Utmanad av tessan


Tre namn du går under:

1. Fanny
2. Tusse
3. Älskling


Tre saker som skrämmer dig:

1. Döden
2. Förlora människor som betyder mkt
3. Ensamhet


Tre saker du har på dig
:
1. Hello kitty mjukisdress
2. fårskinnstofflor
3. linne


Tre sanningar om dig:

1. Tycker att norska är otroligt fint (tur jag har som har en man som är halvnorsk)
2. Är otroligt pedantisk
3. Är en riktig toffel


Tre av dina intressen:

1. Inredning, planera och pyssla i hemmet
2. Laga och äta god mat
3. Lyssna på bra musik och dansa


 

Tre saker du verkligen vill ha:
1. En utbildning så jag kan börja jobba med det jag verkligen vill. 
2. Barn
3. Allt det jag har i mitt liv! är så nöjd (:



skönt att sova.

har precis duschat, riktigt skönt måste jag säga. jag är sååå trött. eller både jag och alex är trötta. går runt som två zombies. idag har jag packat klart allt som vi inte behöver innan vi flyttar. skönt? japp! fast iof är det gardiner, tavlor och överkast osv. som ska ner. men det kan ju vara trevligt att ha uppe när helena kommer på valborg (: alltid någonting lixom. hihi.

älsklingen kom hem vid åtta med pizza och jag hade dukat upp fint vid tvn med massa ljus och cola. riktigt gott med pizza, var hungrig! sen kollade vi på film medans vi åt även fast vi inte såg klart på den så verkade den bra. får se klart den en annan dag. pratat med tessan & helena i telefon ikväll medans jag fixat och packat och tvättat.

nu ska vi dyka i säng. har haft ACn på inne i sovrummet, svalt och skönt. ska bli så skönt att sova nu.

hörs imorgon! puss&godnatt.



AC från bosch

älsklingen fyndade en AC till nya bostadsrätten igår på blocket. helt ny och har kostat 7000 kr, fick köpa den för 1500 (: vi kommer då inte ligga och svettas i sommar. underbart. den är inte så stor heller, drar lite ström och passar in i inredningen (; hihi. den räcker till 60kvm som våran lägenhet är, så även fast den kommer stå i ett hörn i vardagsrummet så kommer hela lägenheten vara sval.





Hemma!

hemma från ikea, blev en snabbis idag (: köpte 20 flyttkartonger och nu ska jag börja packa. eller fortsätta (: hinner packa i 4 timmar innan tvätt tiden börjar!

nu - bra musik på max och mjukisbrallor! puss!





Lördag!

gick upp vid elva. utvilad, så skönt. det enda som störde mig vid nio var hemtelefonen som ringde. orkade inte gå upp och somnade om, wounderful (: så här snygg var jag i håret när jag vaknade. ruffs?!





haha. sött va :p ska ta och äta lite frukost och klä på mig. precis duschat.

här är lite bilder från igår..



älsklingens nya elivne skinnjacka som han fick av mig (:



jag och blommorna alle fick av mig. så kommer min brudbukett se ut ung. fast rundbunden.



jag älskar gerbia!



måns (:



rosa såklart ^^



håller på med dukningen, strör ut rosa hjärtkonfetti lite här och var.



funderar mer och mer på att gå en fortsättningsutbildning senare till dekoratör. gick för h&m och lärde mig skyltfönster osv. vi fick lära oss lite om dukningar också, men det hade varit så kul att kunna mer. en av mina passioner är ju trotts allt piffa till dukningen (: skulle vara underbart att duka till bröllop, fest osv.



dukningen bestod av: ljusslinga, rosa konfettihjärtan, silverfat med rosa blockljus, rosa värmeljushållare från hemtex & ikea, rosa rosor och rosa gerbia, rosa underlägg, svarta tallrikar (hade varit finare med vita, men det har vi inga än) rosa vinglas.



blir så mysigt sken med ljusslinga på bordet. funderar på att ha det på bröllopet också. fast en som går på batteri så man slipper sladden.



rosa ballonger hängde lite här och var också. dom kommer vi ha på bröllopet också. jag gillar dom jättemycket!!



silver underlägg för glasen var ju med också.





helhet.



tomt i lägenheten. massa flyttkartonger står och väntar på att flytta! (:



födelsedags tårtan! grattis älskling!!



älskar dig! innan vi hoppade in i duschen. fräsha vi var, haha.



underbaring!

nu har jag ätit upp frukosten. sitter och letar efter ett köksbord i vitt högglans som inte är dyrare än 2000-2500 någon som har sett nått? helst ett som liknar plaine.. fast som sagt, högglans.

ha en underbar dag i solen. jag kommer tyvärr inte få uppleva den så mkt idag. packa och tvätta står på schemat idag. men men, det måste göras!

puss&kram



mysig födelsedag!

en sån underbart mysig dag vi haft. älsklingen är jättenöjd och jag med såklart (: har tagit massa fina bilder, ska lägga upp dom sen. på den fina dukningen och från i morse när vi firade honom med frukost på sängen med paket (: idag har vi varit ute i solen och ätit god glass och druckit cola. satt precis vid vattnet. idag var det 25 + grader i solen. solbrillor och klänning! underbart. sen kom vi hem, städade undan det sista, gjorde oss i ordning, lagade mat och har suttit och myst länge vid middagsbordet med massa tända ljus. nu ska vi ner och hyra film och såklart får min baby välja, det är ju hans dag idag (: hoppas han inte väljer värsta pang pang filmen bara :P ätit tårta så jag vet inte om vi orkar morötter, gurka, selleri och dipp. vi får se (: ska bli mysigt med en liten promenad till videobutiken nu.

hoppas ni haft en lika mysig kväll som vi har haft. massa kramar till er.



jag längtar som en galning tills jag blir fru erichsen ♥



morning (:

sitter med nackspärr och skitont i ryggen. funderar på att gå till en naprapat idag ist.. han jag var hos i går gjorde inte mkt.. jo det blev värre :/ skit. jaja. glad ändå! det är ju sol ute och min baby fyller 23 år idag :D ska ta emot han som ska köpa hemmabion och sen ska jag göra varm chocklad, värma winerbröden i ugnen och göra mackor. jag är hungrig! får nog ta lite yoghurt snart så jag klarar mig en timme till.

trött är jag, sov dåligt i natt. får ta en powernap i solen senare (:

ska klä på mig nu sitter fortfarande i pyjamas och morgonrock. hoppas ni får en bra dag! det ska vi ha! ♥





Godnatt sverige.

guuud så trött jag är. sover i sittande ställning (; nästan iallafall. har inte suttit stilla många minuter idag vill jag lova. men vi har hunnit packa tio flyttkartoner och än är vi inte klara. minst tio till, phu. och jag har rensat massa också. sen har vi bakat apelsintårtan tills imorgon, våran favorit, märks det :D så den ska vi kalasa på imorgon kväll också. sen har jag ställt fram allt på en bricka, chocklad muggar, tallrikar, ljus, paket och blommor. imorgon ska jag göra ciabatta mackor med sallad, brieost, rödlök och italiens salami, mums! och wienerbröd såklart. ska bli riktigt mysigt :D jag älskar kalas. köpte gulligt inslagningspapper till älsklingens pressenter (: blått, med små bilar och andra pojkiga saker. sött (; ger igen lite från när jag fyllde år. fick nått liknande fast i rosa. hihi. mysigt ska det bli iallafall (:

sen vid tolv imorgon ska jag tillbaka till kiropraktorn och fixa ryggen, sen hem, sen till psykologen vid 14-15 och sen hem och blåsa upp ballonger och duka fint, sminka mig och sätta på mig guldklänningen från h&m trend (: förbereda maten inför kvällen och bara mysa massa med min älskling. hoppas det är jättefint väder ute i morgon också. så vi kan gå ut och sätta oss i parken och äta varsinn glass. eller kanske till och med åka till kvarnsjön och sätta oss på bryggan och kramas. hade varit underbart (:

ska ta och komma i säng nu. så jag orkar upp imorgon. vid tio kommer en kille och köper våran hemmabio egentligen var det alle som skulle ta emot honom.. men det går ju inte, eftersom jag ska fira honom vid halv elva. så jag ringde killen och bestämde tid med honom själv. alltid ska man fixa allt :P känns så skönt att ha prickat av vissa saker idag också på listan jag skrev tidigare. listor är perfekta!

nu tänkte jag läsa lite inredning, behöver lite avslappning känner jag. har över 20 olästa inredningstidningar.. som ska läsas.. idag fick jag två till.. jiss.. men jag har varken haft tid på dagarna eller orkat på kvällarna när jag lagt mig i sängen. men nu känner jag mig sugen på lite inspiration (: blir nog favoriten, plaza!

hoppas ni sover gott nu. det ska jag göra. älsklingen lovade mig lite massage, rygg och fötter. skönt!

natti natt ♥



apelsintårtan vi hade med oss till tessan & thomas (:



bröllopsskor

håller på att knata runt här i lägenheten med mina silvriga ballerina skor som ska sitta troget på fötterna på bröllopsdagen. jag har lätt att få skoskav, så nu tänker jag minsann förbereda mig och gå in skorna ordentligt (:

var hos kiropraktorn. illa illa. men allt går ju att lösa (: dom har börjat med en ny teknik.. man lurar eller rättare sagt lär nervsystemet att lära kroppen att fundera.. ja luddigt. men det känns bättre iallafall. måste dit imorgon igen, kl 12:00 och hoppas att det känns ännu bättre då (: nu kan jag lyfta benet högre än igår iallafall. framsteg ^^

har packat ner min gå in garderob. eller ja, kläderna (; rensat massa. 3 ikea kassar med kläder som ska säljas, 1 ikea kasse som ska skänkas.. får ta och lägga upp allt på tradera när jag känner att jag inte har nått vettigare för mig. nu känns det kaotiskt!

ska packa de sista i garderoben och sen ner till centrum och hämta ut winnerbäck biljetterna och köpa fika tills imorgon (: ska bli mysigt att väcka älsklingen med frukost och paket på sängen! (:

solen skiner idag. helt underbart! har faktiskt gått i klänning utan leggings och mary janes.. de ni. och jag frös inte :P ska nog sätta på mig leggings nu, älsklingen ringde nyss och frågade om jag ville grilla ikväll i parken. men känner att det blir för stressigt. måste ju göra det fint här tills imorgon (: så det får vänta. ikväll blir det köttfärssås och spaghetti istället. gott gott! längesen vi åt det.

hörs senare, ha en underbar dag i solen. puss!



jag på min 20 års dag med mina syskon (: andré och chris. gullungar!



Badrum

en sån här hade vi tänkt oss, fast i vit. kommer bli så fint (: vit högglans



det här handfatet ska vi ha iallafall. älsklingen valde (:



fast jag vet inte om jag tycker att det här är finare.. som är lite rakare i kanterna.. får se vilket det blir.



smarta lådor i (:



en liknade dusch ska vi ha sen när vi renoverat i badrummet..



vi provade och vi får plats båda två i :D haha. folk tittade konstigt när vi stod därinne :$



samma nyans på klinkers som vi ska ha i badrummet, köket och hallen (:

NU - packa!!!



kiropraktor

har fruktansvärt ont i ryggen. haft det i en vecka nu. så nu har jag bokat tid hos en kiropraktor här i huddinge. ska dit vid 15.00 ska bli skönt att kunna ligga/sitta/stå normalt igen. aj. fram tills dess ska jag börja packa. skrev en lista igår på saker jag måste göra..

- skicka hindersprövningen och efternamns bytet till skatteverket
- skriva mejl till herrgården vi ska vara på ang. massa saker som rör bröllopet
- kontakta trubaduren en sista gång ang. vilka låtar han ska spela på gitarr under vigseln
- boka dag med frisören för provuppsättning
- boka dag med konditoriet och provsmaka bröllopstårtan
- boka dag som vi ska proväta maten till bröllopet
- åka till panduro och köpa de sista pysselsakerna till dekortationen till middagen
- ringa fotografen och stämma av ett möte så vi kan prata "poser" till fotograferingen
- åka till stan och köpa löshåret som ska sitta i under bröllopsdagen
- framkalla 30 små foton ca 4*5 cm på mig och alle som ska sitta i festprogrammet.
- åka och köpa scannern av en privatperson
- leta upp kort på mig och alle när vi var ca 5 år, scanna in och ha i festprogrammet
- skriva två rader om alla gästerna till festprogrammet
- skriva ut all text till festprogrammet och klistra in
- ringa en släkting och fråga om vi får låna videokamera att filma vigseln och festen.
- packa ner köket, kläderna, småprylarna, lampor, gardiner mm.
- tvätta på lördag, all tvätt ska tvättas upp, gardiner, filtar mm.
- rensa, slänga, skänka, sälja allt som är kvar som vi inte ska ha med oss.
- städa ikväll tills imorgon, alles födelsedag
- slå in paket
- bädda rent i sängen
- köpa winerbröd (det är tradition på morgonen när man fyller år)

phu. en del att göra. ska ringa frisören nu innan jag börjar packa och rensa. wish me luck! (:



jag igår i bilen på väg till tessan & thomas. tänderna börjar bli vita nu. wii. bra blekningsmedel med andra ord. och lite färg har jag minsann fått (: kul.



Hjärta till bröllopet

När vi var inne på cervera och köpte tre pack med rosti skålar (det blev vita ändå) så hängde det ett gigantiskt rosa hjärta i taket. så jag frågade hur dom gjort det och det var ju enkelt (: dom hade skurit ut hjärtat i frigolit och sen gjort massa hål i friogliten med en penna. sen hade dom klippt ut fyrkantiga rosa rutor i silkespapper och tryckt in dom i alla hål med hjälp av en penna. så vi åkte till silvan och köpte frigolit och sen till panduro och köpte rosa silkespapper (: det här ska hänga bakom mig och älsklingen under middagen på bröllopet. tror ni att det kommer bli fint? (: det tror jag!






kakel i köket

jag gillar det här kaklet. smått och lite avlångt. antingen blir det svart eller vitt. lutar åt vitt.. eftersom vi kommer ha ett mörkgrått klinkersgolv (:








God morgon!

tack för era kommentarer. kändes verkligen vemodigt igår det här med bloggen.. det är inte det att jag bara skriver för er.. jag skriver ju för mig själv med. så jag vet inte. blev väll kall om fötterna, eller vad man säger. ibland när det är för mycket så kan jag tappa fotfästet.. och just nu känns det som att det kan vara en aning för mycket. att planera ett bröllop är nog det svåraste jag gjort. kul, men ack så tidskrävande. man måste hålla i så många trådar, ha kontakt med massa människor och ja.. allt ska klaffa på dagen D. sen är det flytten. vi flyttar den 29/4 jag har mer eller mindre panik över att vi inte ens har börjat packa. men och andra sidan har vi inte så jättemycket att packa. jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och racepacka nu i helgen när alle jobbar. phu. vi gick igenom igår vad det är vi ska ha med oss. och det är inte så jättemycket, men det är verkligen på tiden att börja nu ;D sen all terapi. den hjälper mig otroligt mkt. tänk er själva.. jag har varit sjukskriven i två år nu.. det första året gjorde jag absolut ingenting.. gick knappt till terapin. det här året går jag i terapi 9 timmar i veckan, planerar bröllop, flyttar, renoverar.. en del förändringar. sen ska jag börja plugga nu till hösten också. tänk om jag kolapsar! allt löser sig. det vet jag.

så lite klagan.. skönt att få ur sig.

ska äta lite frukost snart med hjärtat och sen ska han iväg och träffa thomas och åka fyrhjuling i skogen, haha. söta dom är. hoppas dom får kul. sen tror jag att dom skulle spela biljard också. och kika lite i killaffärer.

medans ska jag fixa klart med hans pressenter (: nu har jag förbjudit alle att läsa min blogg fram tills hans födelsedag.. så jag kan skriva vad han ska få av mig...

- svart skinnjacka från elvine (köpte den på tradera helt ny, fick den för 1313 kr och i affär kostar den över 2000)
- biljetterna till lars winnerbäck konserten i sommar (som vi beställde innan, men glömde hämta ut, trodde alle ja, hihi)
- fårskinnstofflor (som jag gjorde på arbetsterapin)
- en svart v-ringad tröja från h&m
- ett par ljusgråa mjukis shorts (han lånade mina förra sommaren och dom satt ganska tight :P)
- pressentkort från solo 500 kr.. så han kan köpa sig nya acne jeans. (han har redan 800 kr i pressentkort på solo)
-  blommor och kort (:

sen ska jag städa här i kväll och blåsa upp massa ballonger och hänga upp, duka fint och så. tänkte lägga en ljusslinga på bordet, det blir fint. jag älskar att duka fint.

tänkte äta frukost nu och sen komma iväg. måste hämta ut biljetterna till konserten och köpa inslagningspapper osv. sen vid fyra ska jag och tessan ses (:

ha en mysig dag! ta hand om er. massa kramar!



jag och adolf när han var liiiten (:





kvällen

sitter hemma hos tessan & thomas just nu. skit läcker, slapp urtvättad rolling stones tee och för stora mjukisbrallor. höhö. jaja. jag var finare när jag kom hit. vit & svart randiga leggings och en grön klänning med puffärm (: hade till och med smink idag ;D och det är ovanligt! brukar bara ha mineral rouge.. och dagkräm från clearins under. fräscht! (:

när jag kommer hem ska jag lägga upp bilderna från igår. hann inte idag på dagen ): jag gick upp vid åtta tiden, men sen gick jag och la mig igen och sov till elva, sen ringde tessan och väckte mig och sen somnade jag om igen och vaknade helt varm halv ett. riktigt skönt att sova ut. det får jag inte göra imorgon, dbt på schemat! ska bli så skönt att sluta på det (: går fram till midsommar och då är det massa ledighet därifrån också. wii. sen bakade vi tårta jag och älsklingen som vi tog med oss hit. himla god! och lätt att göra.

apelsin tårtan:

- sockerkaksbottnar (3st)
- 3 dl florsocker
- 3 dl vispgrädde
- 1 apelsin
- 3 msk vaniljsocker

riv skalet av apelsinen i en bunke, vispa grädden, blanda i 3 msk vaniljsocker i grädden, lägg ut tårtbottnarna och pressa apelsinsaft på dom. lägg ett tunt lager grädde i mellan alla tårtbottnar. blanda ihop florsocker, 3 msk apelsinsaft och apelsinskalen i bunken och låt stå i kylen i 5 min för att det ska bli stelt. häll över tårtan och jämna ut smeten med en slickepott (; ställ i kylen innan det är dax att servera. ÄT! supergott (:

ikväll har vi ätit tacos, tittat på pretty woman och haft det trevligt (: men snart ska vi åka hem. börjar bli trött och jag måste komma upp imorgon som sagt. ska träffa tessan efter jobbet och köpa de sista pressenterna till alle (: och på kvällen ska jag och mamma städa tills på fredag när han fyller år. ska piffa till lägenheten så gott det går. vi har som sagt knappt några möbler kvar. det vi har kvar är matsalsbordet och de svarta skinnklädda stolarna (som ska säljas också eller stå kvar hos mamma tills vi flyttar till större) tv hänger på väggen, sängen står i sovrummet och sen har vi gardiner.. haha. i en fyra på 106 kvm.. EEEKKKOOO. typ (:

ska vara lite social och ta bort mitt smink innan vi åker. perfekt att tessan använder samma produkter som mig (; så kan vi sno av varandra, hihi.

hoppas ni haft en jättemysig dag. det har jag. sen vill jag säga förlåt att jag inte svarat på era kommentarer, det är någe fel med kommentargrejen nu på blogg.. tröttsamt va. men men. det fungerar ju att blogga iallafall. sen har jag funderat på nedläggning av den här bloggen. ibland känns det som jag sitter och babblar med mig själv.. förstår ni vad jag menar.. är det överhuvudtaget någon som gillar bloggen? säg till isf. behöver lite feedback känner jag. tappat suget en aning till att sitta här. hu :/

puss&kram!




elementskydd

älsklingen tycker det är fint med sånna här elementskydd. jag vet inte vad jag tycker. har alltid tyckt innan att det varit lite tantigt :$ men i rätt miljö.. kanske..? inte det första vi prioriterar iallafall. men jag är osäker på vad jag tycker.. vad tycker ni?

nu ska jag veeeerkligen sova. (:









Trötter!

nu är ögonlocken tunga! måste sova känner jag. klockan är mycket. imorgon är det sovmorgon som gäller, så himla himla skönt. jag är ingen morgonmänniska..! kommer väl vakna tidigt ändå, typiskt. vi måste verkligen köpa en rullgardin sen till sovrummet i nya lägenheten.. finns vita som inte släpper in någe ljus. nu blir det så ljust. sover inte lika bra då. så det ska inhandlas! (:

sen ska vi baka tårta imorgon på dagen, innan vi ska på middag hos tessan & thomas. ska äta tacos, gud så gott (: fira alle med tårta och så. mysigt ska det bli. saknar dom! se på film också.

imorgon ska jag lägga upp bilder på allt jag fotade idag. jag gillar inte nya uppladdningen med fotona.. man måste ju ladda upp korten i arkivet innan man kan ladda upp dom i inlägget :/ dumt. måste mejla blogg och se om jag kan göra på något annat sätt!

nu - bosta tänderna och dyka i säng. natti natt (:



bild från idag. ser ut som en mupp jag vet, haha. men vi är iallafall på mio och provar sacosäckar (:



måns & vera en dag med mig.



måns vaknar upp i sängen hos mig. vill nog helst sova vidare..



.. så han går och kurar ihop sig i min armhåla och sover lite till (:



sen är det bloggning, vera studerar tangenterna och måns ser kärleksfullt på mig (:



sen var det dax för en tupplur. äta, sova, leka, äta, sova, leka.



vera kommer upp och ska lukta mig i ansiktet. hon är lite väl närgången, hihi.



sen lägger hon sig brevid mig i sängen när jag läser. ser ut som hon ler (:



måns njuter av solen som strålar in på oss.




vad tycks?

när jag rensade häromkvällen (lägg märket till kaoset i min walk in closet) så hittade jag en klänning jag köpte second hand (fast den kommer från h&m) himla fin.. jag har aldrig provat den innan. jag gillar fodral. min kropp blir längre.. fast jag inte behöver det med mina 171 cm (viktigt med den där centimetern, hihi) det var axelband på den, men dom klippte jag av. blev snyggare utan (: kap för 30 kr om jag inte minns fel.







kvällspyssel.

hej på er (: har precis pysslat klart sista inbjudningarna till bröllopet som ska skickas iväg imorgon. ett är till mamma och ett till alles kompis per. vi hade räknat fel så vi fick panik köpa pyssel till korten i dag (; mysigt att pyssla iallafall. suttit med tända ljus vid matsalsbordet och pratat och klistrat (: så mysigt när alexander är ledig!

dagen har varit perfekt! hunnit med massa. började med arbetsterapin sen efter det kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte hem och duschade och klädde på oss. fick bli acne jeans, t-shirt från monkey och skinnjacka från hm.. vita tygskor från keds. och stora solbrillor (: sen åkte vi till kungens kurva och gick in till finnsoffan och betalade det sista på soffan (: om fyra veckor har vi den hemma. i värsta fall sex veckor. sen kan vi sitta skönt vill jag lova. var inne på mio efteråt och kikade på deras hollywood xl.. den var ganska liten jämfört med våran magnum :D den är 318cm lång iallafall. myspys.

sen gick vi till mio och kikade på plaine bordet och miller stolarna. ingen höjdare direkt. rangligt och inte alls så fint som vi hoppats på.. hrm. bara börja leta annat..! får se vad vi hittar. sen gick vi hand i hand och köpte kulglass! riktigt gott. körsbärsglass, himmelsk röra och pistage valde jag (: mums!

sen åkte vi och veckohandlade, blev lite dyrare än vad vi räknat med.. antar att det var all god mat vi ska äta på fredag när älsklingen fyller 23 år (: oxfilé, potatisgratäng, sallad och vitlökssmör. jumjum.

sen åkte vi hem och jag tokstädade.. fick nått ryck. skurade toaletten, badrummet, hyllor, speglar, golv.. ja det mesta (: medans alex adressändrade åt oss.

nu har han gjort fika. ska fika te och mackor, gott för jag är hungrig. har bara ätit thailmat till lunch idag och sen glassen. sen ska jag lägga upp bilder från idag.. om jag orkar. fotade massa när vi var ute med mobilen (: perfekt att ha kamera på mobilen ju, även fast det inte blir lika fina kort som med systemkameran!

hörs sen! pusspuss.



Soligt!

har precis duschat (: skönt. älsklingen är i duschen nu så jag passar på att blogga lite (: vi ska åka och köpa varsinn glass och sätta oss i solen och mysa! mysigt va! sen ska vi åka till kungesns kurva och gå till mio och titta på plaine bordet och miller stolarna och se vilken stl på bordet vi ska ha. om det ska vara ovalt eller runt. sen blir det cervera och köpa rosti skålarna. vet inte om vi ska ha svarta eller vita. får för mig att det är mer praktiskt att ha svarta.. kommer inte de vita bli solkiga efter ett tag?! någon som vet?

det var himla kul på arbetsterapin idag. trivs så himla bra och det är kul att pyssla (: jag går där för att öva upp mig att umgås med andra människor som jag inte känner och ha någonting att gå till.. som ett jobb, fast inte lika höga krav. känns bra att komma igång och enligt min handledare så tror hon på mig att jag klarar av folkhögskolan till hösten. jag är verkligen förväntansfull :D ska bli kul. idag började jag med det svåraste jag gjort hittintills, lapptäcket. gör ett som är 100*140cm. blir som en filt (: blir ett som är rosa.. många olika rosa med små små blommor osv. kommer bli toppen. inte min stil med lapptäcke precis. kanske ger det till någon. vi får se. kul att göra nått, jag gillar att arbeta med händerna.

älsklingen hade städat hela lägenheten när jag kom hem. skönt att stiga in i en hall som luktar ajax. underbaring (:

våran dag ser ut så här:

- åka och prova alex brudgummskläder en sista gång och köpa dom.
- åka till kungens kurva och besöka, finnsoffan, mio, cervera & woody och kika golv.
- åka och veckohandla mat & åka hem och laga och äta mat, köttfärssås och spaghetti
- åka och lämna bäddmadrassen vi sålde som varit på kemtvätt till de som köpte sängen
- åka hem, slappa och mysa, titta på DH på femman kl 21.00. sova
hörs sen! ska fota med mobil kameran ute sen. så får ni se lite inspiration (:

ha en bra dag och ta hand om er. ♥



tröttisar

nu är både jag och alex supertrötta, har tänt massa ljus inne i sovrummet och ska lägga oss i sängen och kika på film. så mysigt (: skönt att han är ledig nu. saknat honom så mycket!

dagen har varit så gosig! åt frukost ihop, duschade, klädde på oss och tog bilen in till stan, parkerade, gick en liten promenad till skönhetssalongen och fick varsinn 90 min ansiktsbehandling. gud va underbart. somnade till flera ggr. dit ska vi verkligen igen! funderar på helkroppsmassage nästa gång. fick massage i nacken och axlarna, underbart (:

sen gick vi och kikade på village, shoppade glasunderlägg i filt. får fota dom imorgon, jättefina är dom (: fanns så mycket mer fint därinne, men vi hade inga pengar med oss! fick räcka med glasunderläggen (:

underbar dag med andra ord ♥

imorgon ska jag upp vid nio. ska till arbetsterapin imorgon, har ingen aning om vad jag ska pyssla med den här gången. får se vad vi kommer på (:

nu blir det god natt. hoppas ni sover gott sen. puss&kram

None



Måndag!

ligger fortfarande i sängen och slappar. riktigt skönt. vaknade vid tio så nu börjar jag bli riktigt hungrig. ska upp och bre några mackor och göra en kopp grönt chai te. favoriten just nu (: andra natten i sängen, sover så himla bra! glad att vi köpte ny :D nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar. vi ska åka och titta på ett byggvaruhus imorgon och fråga om rotgips, funderar på att sätta upp 6mm's på alla väggar och få ett riktigt bra underlag. ta bort de gammla listerna, sätta rotgips och sen på med nya lister efter vi lagt golvet i alla rummen. kommer bli great (: väggarna i lägenheten är bredspackalde och så har dom dragit med någonting så det är ränder överallt. kommer bli riktigt svårt att få det jämt :/ så rotgips är ett bra alltenativ. bara åtta dagar tills vi flyttar. i helgen ska jag börja packa ner allt vi inte använder dagligen i köket och börja med mina kläder. sen är det bara älsklingens kläder som ska ner och lite små saker, tavlor osv. sen tar vi vårt pick och pack och sätter oss i statoils minsta flyttbil ^^

nu kurrar magen! vill hinna äta lunch innan vi ska till salongen och få ansiktsbehandling också.

ha en trevlig dag allihopa! ps. ska skriva matlista idag. har ni några goda recept att dela med er, så gör gärna det (: ds






Louis Poulsen-Panthella Bord - Verner Panton 1971



jag gillar den här lampan! 5300 kr lite saftigt kanske. men fin för det :D drömma kan man ju. jag tror det blir sånt mysigt ljus av den (: hade varit perfekt att ha på ett litet sideboard brevid fotöljen.





Hemma (:

har varit en mysig kväll med mamma. vi har varit på bio och sett en skräckis. som vanligt var det några som babblade bakom oss och som vanligt kunde jag inte hejda mig från att säga till. arg jag blir på sånt. respektlösa människor det finns. sitter och asflabbar mitt i filmen, gah. jaja, dom blev tyst efter jag sagt till iallafall. skönt. gjorde ett undantag och drack cola fast jag inte skaa. gud så gott, hii. förbjudet är gott. men men. nästa vecka blir det bara vatten och ramlösa (:

ringde älsklingen nyss, han hade det bra på jobbet, men saknade mig och jag saknar honom jättemycket också. ska bli så mysigt nu är ju hans sista natt i natt. imorgon ska vi bli vackra och ligga och mysa på salong och få ansiktsbehandling (: mamma bjuder oss på det. hon är så snäll (:

ligger i sängen nu, men ska upp snart och borsta tänderna och hämta vatten. tänkte bara blogga lite innan. varit dåligt med det idag!

thomas är verkligen en fin kompis, han ska ta med sig alex på äventyr dagen innan alex födelsedag alltså på torsdag och köra fyrhjuling på terräng bana sen ska dom ut på krogen och babbla (: dom är så söta. haha. bästa vännerna (: sen på onsdag är vi bjudna på middag hos tessan och thomas, ska ta med oss tårta och fira älsklingen lite (: ska bli mysigt.

nu - surfa runt, sen sussa. (:







Söndag!

gud vilken härlig dag! vaknade vid nio och låg och slöade i sängen och kramades med älsklingen. mysigt (: tessan är tyvärr sjuk idag, så vi ska inte gå på bio. men mamma följer med istället (: fast vi går på 21:10 samma film. ska bli jättemysigt!

ska snart äta frukost och sen gå ner till centrum och handla middagsmat. det är ju jag som står för maten nu och jag tjänar iallafall 2000 på det. han är så snäll alex. ska leta efter nått gott så får vi se vad det blir (: är sugen på pasta och nått till. eller kanske kyckling sallad med den där goda såsen (: jaja, vi får se.

ska nog ta och äta lite frukost nu också. hungrig! hörs sen (: ha en jättemysig dag! kram



sleepy

gud vad jag varit effektiv ikväll (: rensat bland mina kläder, lagt i två högar, en som ska säljas och en som ska skänkas. sen har jag vikt tvätt och fått in allt i skåpen, plockat i köket, fikat med mamma och suttit och myst och pratat om bröllopet (: filmen hann jag inte se och nu är jag för trött. får bli imorgon ist. sista kvällen innan älsklingen går av jobbet, sen blir det en mysig vecka minsann.

måndag - har vi beställt varsinn ansiktsbehandling på salong i 90 min (: underbart. sen fika inne i stan och mysig middag på kvällen. ev. veckohandla mat.

tisdag - arbetsterapin från 09-12, prova älsklingens brudgummskläder en sista gång så dom sitter perfekt, åka till kungens kurva och kika runt. myskväll med film?

onsdag - alex jobbar ev. extra.. fast jag tror inte på det där, hoppas på att han ska gå ner på knä den dagen :P (hoppas kan man ju eller hur, hihi)

torsdag - dbt gruppen (pratade om att sluta, men jag ska gå kvar för att visa tjejerna som inte mår okej än att det finns hopp, heh. nån slags förebild enligt min psykolog) sen vet jag inte vad dagen bjuder på. massa umgås med älsklingen iallafall. städa inför fredagens myshemmakalas.

fredag - min fina alexander fyller 23 år ♥ fira på morgonen med paket och frukost på sängen, baka apelsin tårta & blåsa ballonger och duka fint på dagen, äta god middag helstekt oxfilé med potatisgratäng och sallad med massa tända ljus. somna i varandras armar.

och efter den mysiga veckan börjar allt. med packning på allvar, den 29/4 får vi nycklarna till lägenheten, men vi flyttar inte in på en gång. ska dit och slipa alla väggar, grundmåla och måla vitt.

kanske ska sova lite nu? känns som jag skulle kunna blogga mer.. men jag måste försöka sova. inte alls trött. bara ögonen. kroppen och huvudet vill fixa inför flytten. en aning speedad.

vi hörs imorgon. sov så gott. (:




valnöt

mer och mer övertygad om att vi ska ha valnötsgolv i sovrummet och i vardagsrummet. gillar det mycket och älsklingen var faktiskt den som ville ha det först (: han har så bra smak min lover ♥ här på bilden ser man golvet med vita väggar och det är himla himla snyggt! kan ni gissa att jag längtar tills allt är klart med renoveringen i bostadsrätten, japp (: då ska jag fota massa och visa er. såklart medans vi renoverar också. så ni får se före och efter bilderna sen.

nej, nu blir jag snurrig, måste gå ifrån datorn ett tag. film var det ja. får se om jag orkar se hela innan jag somnar. tvn och dvdn är utkopplade så det blir att se på bärbara i sängen, lyx (: ska tända lite ljus och ta med mig frukt in. tänkte ta en snabb dusch innan. känns skönt att vara nyduschad och lägga sig i nytvättade lakan i en sprillans ny säng :D underbart!

kanske bloggar mer senare också (: känns som det nu. är på blogghumör.. kanske märks ;D

puss&kram och hoppas att ni får en gosig lördagskväll (:





sänggavel

va inne på ellos och kikade och hittade den här. ser inte så svår ut att bygga ihop själv ju (: så sparar man massa stålar. gillar att det är fack på sidorna, men inte där framme. dammsamlare ska man ha få av. hihi. det var ju smart att ha små hyllor framtill också. vi har skissat lite och pratat om hur vi ska göra den. sen får vi se hur vackert eller ej vackert resultatet blir (:






vitt vitt vitt

okej jag gillar vitt, men det här är overkill även för mig ;D haha. kikade på det vita klickträgolvet på ikea häromdagen och det var inte alls lika fint som jag trott :'( jaja. vi ska ändå inte ha vitt golv. kommer slita vårat hår. älsklingen föräldrar har vitt golv i sovrummet och även fast dom städar dagligen så syns det massa hårstrån, damm och annat. inte kul heller.




bilden är från blocket.



ROSA nostalgi (:


åh det är nästan så jag vill ringa säljaren och köpa den här. när jag var 4 år cycklade jag runt på en exakt likadan :D det pirrar i magen. älskade den cyckeln (: undra om den står på vinden någonstans :D





däckad


skrev ju att jag skulle ut med adolf. and i will. men jag ligger och vilar på sängen nu. det är svårt att inte somna här :P skönt, blir nog en tidig kväll om jag får bestämma (: jag är jätte sugen på att blogga, så det ska jag göra! imorgon ska jag och tessan till kungens kurva och glutta i affärer och sen äta ute och gå på bio. ska bli supermysigt.

det är verkligen tomt här nu, känns lite skumt. men då vet jag att vi snart får nya möbler (: ska bli så kul att få hem allt. killen som vi köpte lägenheten av ringde och sa måtten på vissa väggar han mätt, så vi kan planera lite mer. bla ena väggen i sovrummet. bad honom att mäta fram till lampknappen, ska nämligen ha min garderob på den väggen och lampknappen sitter 25 cm från dörren, inte så himla smart. så vi ska flytta den. får se om vi måste ta hem en kompis som är elektriker, eller om vi fixar det själva. kanske smartast att ta hem kompisen så vi inte dör på kuppen..!  iallafall tanken är att vi ska flytta lampknappen till utsidan av rummet, så man släker och tänder utanför lixom (: så får jag plats med en garderob som är 2 meter.. alltså två dubbelgarderober och fyra dörrar.

ska väl ta och släpa mig upp ur sängen nu så den lilla gubben får komma ut och kissa & bajsa. funderade på att gå och handla nått gott på affären, men jag nöjer mig med ett päron. snacka om självdisiplin ^^ har ätit så mycket på sista tiden, så jag får nog hålla igen ett tag. så jag kommer i brudklänningen sen, haha. :O se funderade jag på att hyra film, men med våra över 500 dvd filmer, tror jag att jag hittar nån att se.. fick låna en av tessan kom jag på. den kan jag se (: mys! save the last dance 2. har bara sett ettan och den är himla bra. ska rensa ut 100 dvd filmer som tessan ska få. vi köpte dom i thailand när vi var där sist och det var jättebra bild.. men på våran nya tv funkar dom inte att se.. eller jo, men bilden är inte bra. så dom ska tessan få (: kanske kan sysselsätta mig med det ikväll också. vi får se.

nu blir det kvälls promenad med adolf. puss&kram












Haha ;D

sitter och lyssnar igenom massa gamla skivor jag har, snacka om nostalgi (: kommer ihåg att jag var helt galen i den här låten när jag var mindre. hihi.
 


ska dricka upp mitt te nu och sen gå ut och gå med adolf. gå och plocka ut pengar från mammas konto.. hon lånade av mig igår, så nu snor jag tillbaka dom :P

sen blir det rensa, slappa och titta tv. pusspuss!




kvällens låt - pearl jam last kiss

håller på att rensa massa just nu. den här låter står på. love it. började lyssna på den när jag var ca 15-16 (: ett tag sen.






phu!

Inte en lugn stund idag från att vi gick upp. känns som jag varit på gymmet i flera timmar ;D nu är våran säng hämtad och såld fick 4200 för den, sen har vi sålt köksbordet för 800 kr och köksstorlarna för 700 kr. sen var jag på judits och tjänade ihop 6500 kr. inte illa pinkat va. så i dag har vi samlat ihop 12200 kr. och igår sålde vi tv bänken för 800 (: en bra slant som sätts in på sparkontot till nya möbler. har även fått hem våra nya fina sängar, åh dom är underbart sköna (: kommer sova som en prinsessa i natt! 

älsklingen är i centrum och handlar middags mat, det blir enkelt idag. grillad kyckling med potatissallad och sallad till (: mums. nu kom han hem, så jag ska börja rensa kycklingen. 

hörs senare. ha en mysig kväll nu. puss&kram.


 

Snart godnatt.

sitter i mjukiskläder och uppsatt hår, precis sminkat mig.. knasigt va, när klockan är så mycket ^^ men jag har övat på min brudmejk. jag har kommit fram till att det är lättare att få sminket snyggt när man är solbränd (: använde en lite ljusare smaragdgrön småglittrig skugga från lancome, mineral puder från ID, svart mascara från dior, en smaragd grön/brun kajal från dior, mineral rouge från isadora och vanligt fruktigt läppbalm från make up store (: blev himla bra.

sitter i köket med släkt lampa och massa tända ljus som fortfarande brinner från middagen med helena. mysig dag och mysig kväll. helt perfekt om jag får säga (: åt glass inne i stan, gick och klämde på mimou kuddarna på NK.. nu vet jag vilka färger jag vill ha! färgerna är verkligen missvisande på deras hemsida. mycket finare i verkligheten (: ska även sy upp massa kuddfodral när vi åker till thailand på våran smekmånad. i thaisilk. dom har tusentals underbara silkes tyger i thailand. kommer ha många fina kuddar att variera med sen i lägneheten (:

sen var vi inne på skopunken och jag provade skorna jag beställde. blir tillbaka skickat.. iallafall två. älskade verkligen de svarta gummistövlarna, dom behåller jag! (:


haft en jättemysig dag/kväll iallafall, tack gumman (:

imorgon blir det fullrulle, ska sälja våran säng, få hem vår nya säng, jag och mamma ska till stan och hämta ut de kläder som inte blev sålda på judits second hand och pengarna jag tjänade stoppar jag in på vårat möbelkonto (: kommer räcka till alla möbler vi har planerat att köpa och det känns underbart! kommer bli så fint!

måns ligger i mitt knä och myser, han är nog lika trött som jag är. ska ta och tvätta bort sminket nu och sen bädda ner mig i sängen och läsa. ska bli helt lavvli, ögonlocken är tunga!

hoppas ni haft en lika gosig kväll som jag har, sov så gott sötnosar så hörs vi imorgon (:






Fredag!

sitter i solen och myser. härligt med vår och nu är det verkligen vår (: nu finns det hopp om att det inte blir ett vinterbröllop, haha. jag är så ängslig ^^ ska göra lite brunch snart och sen duscha och sminka mig. ska bli mysigt att åka till stan idag. kanske kan äta en kulglass i solen också (:

det fungerar inte att lägga upp bilder på nya bloggen.. dom håller på att ordna det, får hoppas att det blir idag (: så tills dess får ni stå ut med mitt pladder enbart (;

hoppas ni får en jättemysig dag! det ska jag ha! hörs sen! puss.



kvällsmys!

God kväll kära läsare (: har precis badat, rakat benen, gjort ansiktsmask, fixat fossingarna och slappat. en riktigt mysig kväll (: har gjort två ost mackor och en kopp med te - kvällsro, älskar det tet, man blir skönt trött av det. åt sömnmedicin innan, hade alltid så svårt att sova, men nu har jag inte ätit sömnmedicinen på flera månader (: känns skönt! sitter i mammas säng och tittar på tv och bloggar. tvbänken är såld och älsklingen glömde koppla i tvn i vardagsrummet. måste hacka av den tunga tvn från väggen för att koppa in den igen, så jag sitter här inne (:

helena ringde för ett tag sen och vi planerade för dagen imorgon. hon möter mig i huddinge vid tre och sen åker vi in till stan. ska handla de sista pressenterna till min älskling som fyller år den 25/4 (: och så ska jag köpa pressent från mamma till honom också. det finns bara att köpa i stan, så det blir två flugor i en smäll ;D sen hem och laga middag ihop, myspys med tjejkväll (: längtar!!

jag tittade på efterlyst och kände igen en som dom sökte efter.. så jag ringde. läbbigt. men dom tackade iallafall (: hoppas dom får fast honom. blev lite skraj när dom skulle ha min adress och nr.. fick för mig att dom skulle avsölja att det var jag som ringt, haha. men så kan det ju inte va :O

kvällen lider mot sitt slut. håller på att vädra ut i sovrummet och ska soppa ur sängen och puffa till kuddarna (: läsa och sen sussa. först ska jag ringa min älskling och säga hur mycket jag älskar honom ♥

sov så gott. puss&kram (:



Flytt av bloggen

fick ett mejl nyss av blogg.se som ska flytta min blogg ikväll (: skönt att få det fixat! äntligen. det kommer ta tre timmar. så vi hörs om tre timmar igen (: nu är tessan här, vi har varit och solat och gått en mysig promenad i solen. gud va underbart med vår! :D ätit pannkakor och dammat av tv bänken, kl nio kommer det ett par och köper den. skönt att bli av med allt nu innan vi flyttar.

kl 20.00 ska jag sitta bänkad framför tvrutan, lyxfällan. och jag vet vem killen är som är med.. höhö. stackars :(

hörs sen då! (: puss&kram



Torsdag!

precis ätit lunch och ska börja rensa i köket. en del som inte för följa med till bostadsrätten. vill bara ha de saker vi använder. sen har jag lagt ut annonser på blocket, tv bänken bestå ska säljas och köksbordet och de svarta miller stolarna ska säljas (: åh jag är fruktansvärt trött. gick upp vid åtta och sen satt jag i dbt gruppen i två timmar, inte det roligaste. ska prata imorgon om jag ska gå kvar eller inte. känner inte att det ger mig någonting längre. inga problem att ta upp lixom.. jaja, det löser sig (:

la in en beställning på skopunkten nyss också.. fast jag vet att jag inte borde. ska spara alla mina pengar nu till nya möbler.. ih. impuls? lite kanske.. får se om jag ringer och avbokar beställningen.. måste fundera. här är de jag beställde iallafall (: dom bjuder på frakten fram till slutet av april och köper man tre skor får man ju ett par på köpet.

image4750

länge velat ha svarta gummistövlar. så snyggt till gråa knästrumpor och en stickad lång kofta.

image4751

grön, fannys favorit färg (: eftersom jag inte kan gå i högklackat fick det bli låga pumps. gillar verkligen vristbandet (:

image4752

svarta tygskor med vristband. kommer nog bli en favorit i sommar. (fast favriterna är mary janes sandalerna i tyg såklart)

nu ska jag väl börja rensa.. vid fyra ska jag och tessan träffas (: mys!



vitdesign.se

image4749




God natt & sov så gott

ska gå och lägga mig nu. fixat allt som ska fixas här hemma innan jag kan slappna av och somna (: bytt vatten till katterna, tvättat ansiket och borstat tänderna, hämtat vatten och bäddat upp sängen, vändrat och tänt läslampan. ska läsa lite innan jag släcker lampan. imorgon hämtar mamma mig vid kvart i nio och kör mig till dbtn, sen ska jag hem och rensa ut i köket, vi ska inte ha kvar våran gråa servis. ska köpa vit istället och ha kvar den svarta vi har (: sen vid fyra tiden ska jag möta upp tessan i centrum och ta en promenad till huddinge hallen och sola. börjar få fin färg nu och fräknarna syns i hela ansiket (: super fint till mitt röda hår.

nej, nu blir det sängen, puss&kram, sov så gott ♥

image4748

saknar dig älskling ♥



Ikea shoppingen idag.

hej på er. haft en jättemysig dag. hoppas ni också haft det (: jag gick upp vid tio, åt frukost, städade här hemma och sen duschade jag och väntade på att mamma skulle komma. sen åkte vi till ikea och strosade runt. handlade våran nya säng och madrass skydd osv. hittade jättefina cericerosa frostade värmeljushållare också. köpte 16 st.. till dukningen på bröllopet. (: kommer använda dom sen också såklart. sängen kommer hem på lördag, samma dag som vi säljer våran säng som vi har nu. så slipper den stå och skräpa någonstans. skönt. vi fikade på ikea också. mysigt (: och jag visade garderoben och tv bänken vi ska köpa. blir en likadan som vi har nu (bestå) fast i vit med vita luckor i högglans. kommer bli så fint (: sen var vi inne på finnsoffan och beställde våran fina magnum bellus divan soffa. beställde kromben till, kommer bli så fint. tyvärr tar det 6-8 veckor innan vi får hem den, men den som väntar på nått gott (: vi kommer få det så fint. längtar galet mycket. nu är det bara 13 dagar kvar (:

sitter och kikar på topmodell, spännande. får se vem som åker ut.

image4745





Åh vad spännande.

har suttit klistrad vid tv rutan, husfruarna såklart (: va spännande. längtar tills nästa tisdag. pratade precis med tessan, hon ringde och sa god natt och så bestämde vi att vi ska gå på bio på söndag på dagen (: blir kungens kurva och heron city, the eye ska vi se. scary. sitter och myser i soffan, ensam hemma med katterna, massa tända ljus och en stor kopp te. kommer bli riktigt kissödig inatt, inge smart att dricka så mycket te innan man ska sova. men men. grönt örtte gör mig trött, så det är skönt iallafall. ska ta en snabb dusch och tvätta håret och sen krypa i säng med plaza tidningen och ringa älsklingen och säga god natt.

har ätit sjukt mycket godis och mat den senaste tiden, inge fel med att äta mat såklart.. men det har varit mycket skräpmat. jag och älsklingen har kommit överens att när vi flyttar ska jag bara betala för maten och han betalar resten. jag får även ansvar för vad vi ska äta, och nu ska vi börja äta riktigt bra mat. har inte ätit dålig mat hittintills, men nu blir det ääännu bättre mat (: ska bli gott. jag är trött på feta såser. vi ska även byta ut vanliga pastan till fullkorn, ha sallad varje dag till middagen, bara äta lite godis på helgerna och blir vi sugna på nått i veckan blir det grönsaksstavar med dipp (: ska kika på arla genast!

pusspuss!

image4744



Ek blir vitt

hittade en bild på våra hallmöbler (: kommer bli så fint att måla allt vitt. har en hallspegel också som är avlång och smal. den ska jag också målas vit tänkte jag.

image4743



tapet i hallen

vi har pratat lite om att tapetsera en fondvägg i hallen när vi flyttar (: jag gillade verkligen den från bolagret som jag bloggade om häromdagen, den svarta. svart och vitt är verkligen mina favoriter när det gäller inredning :D snyggt! det ska bli så kul att inreda sen. kul redan nu och sitta och leta och få inspiration och massa idéer via internet och inredningstidningar. jag är iallafall helt säker på att vi ska köpa mimou kuddar till sovrummet och soffan i vardagsrummet. gillar dom verkligen. har ännu inte hittat en taklampa till vardagsrummet, tror det blir någon svart stor cylinder lampa. vi får se (:

här är iallafall lite tapeter som jag gillar och skulle kunna tänka mig att ha i hallen, fond vägg då. blir snyggt ihop med vårat mörkgråa klinkersgolv och vitmålade väggar. i hallen kommer vi ha en inbyggd garderob med vita dörrar också och inbyggda spottar i taket. kommer bli fint. ska snickra ihop en liten datahörna också och ha överskåp med inbyggdbelysning. om vi nu ska ha dataplatsen. mycket tankar.

tapeterna var det ja.. (:

image4730

image4732

 image4733

image4734

image4735

image4736

image4737

image4738

image4739

image4740

image4741

image4742

gillar ni någon av dom? (:



favoriter från design for delight

image4721

image4723

image4724

image4725

image4726

image4727

image4728

image4729








Bloggplatsen

Just ätit middag, gott var det (: grillad kyckling al limone. fast vi gjorde med ris till. sitter just nu i köket och bloggar. har fruktansvärt ont i min öronsnibb.. har just tagit ett nytt ofrivilligt hål... ena kissen råkade fastna med sin klo på nått konstigt sätt. hoppas att det slutar svida snart. annars får jag stoppa i mig en painkiller (;

tänkte ägna en stund åt att leta inredning på nätet nu.. sen planera lite hur vi ska ha det i bostadsrätten, det är så kul (: det är mycket planering här hemma just nu! fun fun.

här sitter jag och bloggar just nu..!

image4719

image4720



Tisdag!

god dag kära läsare (: har varit å arbetsterapin idag och gjort klart ett par fårskinnstofflor jag ska ge till älsklingen i födelsedagspresent. håller på med ett par till till helena också (: ska göra lite lunch och sen läsa min plaza som damp ner i brevinkastet idag. dom hade missat att dela ut senaste nr till mig, så jag ringde och sa till, och fick en idag (: härligt! ikväll börjar desperate housewives på femman, det ska jag minsann se. har sett klart hela förra sesongen, såg de sista avsnitten igår, så nu hänger jag med igen. synd bara att jag inbillat mig att jag missade mer eller mindre senaste sesongen.. det var nog bara de två sista avsnitten jag inte sett, så tokigt det kan bli :/ jaja. blev lite förvirrad, det stod i metro att edie blev ledsen när carlos lämnade henne.. men hon hängde sig ju i sista avsnittet.. har jag missat nått?! :P hon kanske överlevde. vem vet.

ska fortsätta rensa efter jag fått i min lite mat. blir nog nudlar.. nyttigt va (; fick gå in och klia älsklingen på ryggen nyss, han hade svårt att somna om, han har jobbat natt och behöver sova tills iallafall fyra. då är jag klar med middagen (: sicken husfru man blitt (;

nu är snart batteriet slut på bärbara.. dax att ladda! ih, älskar att kunna sitta överallt. och mobiltbredband är verkligen toppen! det finns inget tak på det jag har, så jag kan surfa hur mycket som helst utan att det blir segt. (: nöjd är jag verkligen!

hoppas ni får en jättemysig dag i solen, man blir så glad av det här vädret (: kram på er ♥



Kvällsmys!

ska snart bänka mig framför "nytt läge" men först ska jag duscha och sätta på mig mjukiskläder, koka mig en kopp te och sen så (: rensat lite smått idag. men uhj så svårt det är! får nog mer hjälp när alex är ledig (: idag har jag verkligen bara slappat! så himla skönt. det blir tidigt i säng också, ska upp till arbetsterapin imorgon som börjar nio och göra klart fårskinns tofflorna som jag gör (: sen ska jag på intervju på folkhögskolan, ska bli spännande (: måste skicka in papprena om efternamnsbyte också. och hindersprövningen som vi ska lämna in till vigselförrättaren sen. så lite på morgondagens schema blir det iallafall.

nu - duscha, sen slappa i soffan (: puss på er.

image4718



Sänggavel i vit högglans!

från mio. skit fin (: gillar facken på sidan av sängen. min garderob och byrån under den vita lcd tv kommer gå i högglans med, så det passar ju bra! ska kika på blocket om man kan hitta en billigare. hittade en med inte i stockholm tyvärr. biltripp älskling? :D

image4717



God morgon!

vaknade halv nio av väckarklockan. älsklingen är och lämnar våran bäddmadrass på kemtvätten och jag bäddade med en annan bäddmadrass, en 140cm :D nu blir det trångt och mysigt, hihi. ska åka till ikea i morgon och köpa en ny bäddmadrass! så får vi ta resårmadrasserna senare i veckan (:

ska lägga mig och vila i sängen en stund till och sen upp och äta frukost. är hungrig! idag blir det bara massa pyssla här hemma, ska bli skönt att komma igång med flytten (: man har mer grejer än vad man tror. och allt som vi inte använder ska väck!

nu kom älsklingen hem, ska fråga om han vill ha lite yohurt innan vi somnar om.. (: hörs sen! pusspuss!

image4716

föresten så behövde jag inte övertala alex om steroen vi ska ha i vardasrummet. han gillade den lika mycket som mig :D och han är verkligen någon som är intresserad av högtalare, så jag vet att ljudet är toppen! jag har inte riktigt sånna högtalar öron (; och att högtalarna är små, den är vit, i högglans och ljudet är braa. kommer bli riktigt snyggt i vårat vadagsrum (: nu har dom kampanj på den också på media markt. 4500 (:

nu ska jag lägga mig och slöläsa lite bloggar!



black

skulle absolut kunna tänka mig att tapetsera med den här svart metallic tapeten någonstans. fast vart, haha. ingen aning. snygg var den iallafall (:

image4715




väggklocka

hade vi inte haft  en väggklocka som jag bara ÄLSKAR så hade den här från bolagret hängt fint på väggen (; 399 kr. 50cm * 50cm stor med andra ord. kanske i hallen? vem vet.

image4714



Kvällen (:

har varit jätte mysig (: åkte pendeltåg och tunnelbana till slussen där jag mötte upp tessan & thomas, det gick helt okej. jag är rädd för att åka kommunalt. nån slags fobi jag har. men det fungerade ju (: jag överlevde, hihi. sen åkte vi och handlade mat på willys, köpte massa gott pålägg till pizzan och godis, jag måste verkligen sluta äta så himla mycket godis. inte för att jag går upp, utan för att det inte är bra för kroppen..! så inget godis i veckan nu! looovar :D nej, jag ska verkligen inte. frukt bara (: sen färgade jag håret på thomas, ska klippa honom nästa gång vi ses också. vid åtta kom min älskling och vi gjorde klart pizzorna tillsammans, blev en tjej form och en kill form ^^ vi råkade ha i lite för mycket deg, min och tessans pizza blev typ 4 cm tjock :O gott var det iallafall. sen blev det film, men 28 (för att vara exakt) tända ljus. tack för en jättemysig kväll. love you ♥

imorgon ska vi upp vid halv nio och åka och lämna in bäddmadrassen på kemtvätt, ska ju sälja sängen och det känns bäst att sälja en fräsch säng (: vi köpte den själva på blocket, och madrassen var inte den finaste.. jäkla snuskon. jaja, vi säljer den med fria ryggar iallafall, eller vad man säger (: glad att vi får så mycket för den. köpte den för 2500 själva och säljer den för 4200. kap! sen bäddar vi med en annan bäddmadrass och sussar några timmar till (: skönt. jag ska rensa imorgon, jag har himla svårt att slänga saker. men det är ju ett måste. lite kan ju alltid ligga kvar hos mamma ;D mitt rum som jag haft här sen vi flyttade in i den här lägenheten för 10 år sen kommer alltid vara mitt har hon sagt (: så.. lite prylar ställer jag nog kvar. sen ska jag upp på vinden och rensa där med, hämta ner lite flytt kartonger osv. blir en pysslig dag!

någon dag ska jag och mamma åka till ikea den här veckan och köpa nya sängar till mig och alex (: ska bli kul. älsklingen jobbar så han kan inte följa med. mysigt med mamma/dotter dag ♥ kanske kan gå på vårat bio besök som hon velat så länge med (: vi får se. inte så många bra filmer som går på bio nu :/ kanske kan se den där skräckisen, the eye :D mamma är inte rädd inte.

nej, nu ska jag dricka upp mitt gröna kvällsro te och sen sova. är trött! hoppas ni också haft en mysig kväll. hörs imorgon! puss&kram (:

image4713

såpbubbel perioden i vårat föhållande. samma kväll som vi åkte till bryggan och blåste såpbubblor. älskade minnen. i sommar blir det såpbubbelnätter igen under stjärnhimlen. älskar dig alexander ♥ you are my one and only.





Budet eller lyx?!

image4711

bordslampa från ikea 299:-

image4712

bordslampa från mio 1250:-




Morning!

vaknade för nån timme sen. utvilad minst sagt (: ringde tessan och planerade dagen. ska mötas upp i slussen vid halv fem, sen åker vi och handlar till middagen, det blir hemgjord pizza, mums (:

innan jag åker ska jag:

♥ äta klart min frukost, grönt chaite & limpa.
♥ börja rensa i skåp och lådor inför flytten
♥ bädda sängen, dra upp persiennerna, vädra ut.
♥ duscha, klä på mig.
♥ ta tåget till stan 16:02, sen tunnelbana till slussen
♥ möta upp tessan & thomas vid slussen, åka och handla mat
♥ älsklingen kommer vid 20, äta pizza, titta på film, mys (:
♥ hem och sova runt elva.

hoppas ni får en bra dag! puss&kram



hallen!

såg den här bilden hos perlan och fick genast idén att spraymåla vår ek hatthylla & skoställ vitt (: vi kommer riva ut de inbyggda garderoberna som finns i hallen nu och sätta upp skjutdörrar ist. innanför kommer vi sätta upp hatthyllan på väggen och ställa skostället under på golvet. skjutdörrarna kommer vara ca 3.5 m, så vi ska dela av innanför och på andra sidan av hatthyllan kommer vi ställa trådbackar där vi ska förvara lakan, handdukar och andra sängkläder. det gäller att planera smart när man flyttar från en fyra på 106kvm till en tvåa på 60,7kvm (:

våran ser ut som den på bilden, fast i ek. tror det kan bli riktigt fint (:

image4708

nu ska jag läsa lite. köpte mig en inredningstidning idag. elle. gillade framsidan (: hoppas innehållet är bra det med. ligger faktiskt redan i sängen, datanörd eller vad (; skulle bara kika lite saker innan jag kan koppla av. imorgon ska jag hem till tessan, mys. saknar henne! thomas bjöd oss på middag, så älsklingen kommer efter jobbet, så äter vi ihop (:

nej, nu sova, hörs imorgon! (: God natt! ♥ image4710



myskväll med älskling

har precis duschat, gud så skönt. efter en dag med slapp är det skönt att fräsha till sig (: vi har ätit middag och städat undan efter oss i köket. helena åkte hem med nio tåget, mysigt att träffas efter så lång tid. saknat henne. på fredag ska vi ha tjejkväll med massa mys (: ska fixa festprogrammen till bröllopet då med. måste skriva ut 30 små kort på mig och alex tills dess (: som ska sitta i. kommer bli toppen.

älsklingen går ner sista gången till tvättstugan nu och sen ska vi sätta oss och mysa i soffan och titta på några avsnitt av husfruarna, äta prinsesstårta som älsklingen hade med sig hem och dricka grönt te. perfekt avslut på en mysig lördag ♥ har tänt massa ljus i vardagsrummet och satt på mig pyjamas, mysigt (: kuddarna från sängen är uttagna i soffan och nu väntar jag som sagt bara in min kärlek!

nu har alla inbjudningskorten till bröllopet kommit fram till gästerna, och ja svar dimper ner i full hastighet :D va glada vi blir (: ska bli så himla kul, mysigt och trevligt att få fira våran dag med er (: längtar så. snart en månad kvar bara. spännande!

nu - mys, husfruar, prinsesstårta, te, pussar, kramar och massa massa kärlek!

image4707



vit inredning

image4705

image4706

jag gillar verkligen vit inredning som ni vet. det känns fräsht. vår inredning kommer gå i vitt, dock kommer vi ha massa accentfärger, för att bara ha vitt känns lite stelt. till att börja med ska jag, alex, tessan och thomas gå till lägenheten när vi fått nyklarna, slipa alla väggar, grundmåla dom och sen måla alla väggar vita. så slipper vi allt slipdamm när möblerna kommer (: det är härligt att ha så många vänner som kommer hjälpa oss med renoveringen. thomas är rörmokare så han har erbjudit sig att hjälpa oss med badrummet och köket (: toppen. vår bestman har jobbat på JM med kakel, så han kommer kakla badrummet och köket, golvet mm. det kommer bli perfekt (: så fin. åh vad jag längrar :D

förövrigt sitter jag i soffan nu och bloggar. älskar mitt mobilabredband. toppen (: skönt att kunna titta på tv samtidigt som man sitter och pillar på datan (:

helena har ont i magen, stckarn och vilar hemma, får se om hon orkar komma sen. annars ska vi ses nästa helg istället. då sover hon här (: ska bli jättemysigt!

nu ska jag slappa vidare en stund till, sen ska jag som sagt dammsiga (:



Lördag!

mysigt med helg, har varit så mycket nu i veckan så det ska bli skönt att bara ta det lugnt nu i helgen. även fast det inte blir jättelugnt, men ändå (: helena kommer snart och innan det ska jag duscha och dammsuga, bädda sängen och fixa lite här hemma (: ikväll blir det god middag när älsklingen kommer hem och sen film. var längesen vi tittade på film tillsammans, på tiden (:

har suttit hela morgonen och tittat på desperate housewives. mysigt.

imorgon är det söndag och jag ska hem till tessan, hon ska på födelsedagskalas på dagen så jag åker dit runt fem. sen äter vi nog där, älsklingen kommer efter jobbet (: mysigt det ska bli ♥

nej, nu ska jag sätta igång med dammsugningen! 

vi hörs sen, puss&kram

image4704



OM!

jag lyckas övertala älsklingen så blir det den här stereon till vardagsrummet. gillade ljudet och sen är den vit, högblank och inte för stora högtalare..! det måste ju passa i inredningen :P

image4702




natti natt

fick precis ryggmassage.. nu sover jag nästan sittande (; mysig kväll det har varit. ätit ute och bowlat med tessan och hennes thomas! käkade chilinötter så det brände i munnen, haha. på dagen var jag och älsklingen och provade sängar på både jysk och ikea.. och vi har bestämt oss för ikea nu.. blir ikea sängarna ändå. jysk var inte så sköna som vi hoppats på.. viktigt att man sover gott ju (: så vi får punga ut med 4500 extra..! sen var vi och kikade på soffan vi ska köpa! hittade även en tillhörande fotölj som är ny hos dom (: gillade den verkligen, snygg och stilren (: helt i våran smak. gick dock lös på 4500.. men men. fotölj vill vi ju ha. och vi har letat på massa ställen men inte hittat så.. nu så (: här är den..

image4698

har samma tyg som soffan (: och benen på soffan kommer vi ha krom på.. samma som foten på fotöljen. tjusigt va :D här är soffan då.

image4699

underbart skön, det vet ju malin som har en likadan (: med soffan, kromben, fotölj och hemkörning blir det 17445 kr. galet va. men oj så fint vi kommer sitta (: som en prins och prinsessa :D och det är ingen soffa som bli nersutten.. icke. har ju två säkra källor som har likadana (; så nästa eller näst nästa månad beställer vi hem soffan och fotöljen. ska bli skönt att få en stor soffa. den är 3 m och 18 cm (:

image4703

här är soffan & fotöljen tillsammans. blir fint (:

vi var även på ikea som sagt och jag valde ut en garderob som jag ska ha i sovrummet (: så fin så. vit i högglans. jag gillar verkligen högglans. vissa säger att det är en fluga, men det beror ju på en själv, eller hur (:

image4700

hihi, titta vilken sötnos som sitter på en pall som syns i spegeln ;D kommer ha en tre meters garderob iallafall. så det bli två dubbelgarderober som ställs brevid varann. vet inte hur jag vill ha handtagen än.. får se (: gillar den massa iallafall. blir billigare än vad jag räknade med också.. runt 4400 med inredningen (: hade räknat med runt 8000. mina kläder kommer må bra av att bo så fint :D

image4701

sen en bild från bowlingen också (: myspys!

ska hoppa i säng nu. mysa med älsklinge och läsa. imorgon tar jag sovmorgon, sen ska jag upp och göra frukost, och sätta mig i soffan i pyjamas och titta på massa desperata husfruar avsnitt (: sen vid tre, fyra kommer helena och sen vid fem kommer min mormor och hjälper mig med en sak.. (: middag med helena och älsklingen och sen myskväll (: vad hittar ni på imorgon?

sov nu så gott, så hörs vi imorgon! puss&kram.



Fredag!

Härliga fredag! underbara sol :D va glad man bli, mm! har klänning och knästrumpor idag, men det blir nog lite kyligare ikväll, så jeans och tröja får det bli när vi ska åka snart. vi var inne på ica och handlade fil, banan och mackor, ska äta lite lätt lunch och sen åker vi och provar ut våra nya sängar jag och min darling (: mys! klockan halv sju ca möter vi upp tessan och thomas, äter middag och sen ska vi disco bowla kl 21 :D kul.

har även varit och träffat våran vigselförättare bobby (: vigseln kommer bli den mysigaste ever :D känns så bra så bra (:

vi hörs senare ikväll. lovar bättre uppdatering nu i helgen och i veckan, får passa på att umgås så mycket som möjligt med älsklingen nu när han är ledig (: ni förstår säkert!

ha nu en jättemysig fredag, det ska vi ha (: puss&kram

image4697

imorgon, lördag kommer min helena hit, mysmys! (:



Hemma!

mysig kväll. helt slut nu. mycket som händer de här dagarna, när vi kom hem från restaurangen så lånade jag mjukisbrallor av alles lillebrorsa och tvättade av mig sminket, haha, kul gäst jag var då :P känner mig iallafall som hemma där (: på restaurangen åt jag oxfilé med beasås och pommes. gott, riktigt gott.

sitter och kikar inredning på nätet var inne på perlans blogg och såg en jättefin byrå i vit högglans, en sån skulle jag absolut kunna tänka mig i hallen. grått klinkersgolv, vita väggar, vita möbler, spottar i taket. gud så tjusigt ;D

image4694

här är den. bilden är som sagt lånad av perlan. och byrån finns på bolagret. skulle va snygg i hallen, mm (:

ska hoppa i säng nu, varit vaken sen sju så jag är dödstrött. sov så gott. puss&kram (:



nya kattungar

våran uppfödare till måns har fått nya kattbebisar. både jag och alex föll stenhårt för den här lilla krabaten, kolla öronen, snacka om sagolikt söt :D

image4690

image4691

image4692

image4693



God morgon sunshines!

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. dock inte många timmar, men är inte trött ändå. vaknade vid sju och var pigg som en mört ;D älsklingen håller på att göra frukost åt mig, mums, är hungrig!  sen kör han mig till dbtn, snällisen.

kommer hem runt tolv, ska lämna in hindersprövningen som vi ska ge våran vigselförrätare i morgon. sen kommer jag hem och ska blogga, vila och mysa med älsklingen innan vi åker iväg på middag och firar alexs pappa.

hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi sen. puss&kram ♥

image4689



nämen!

hur ska jag hinna med bloggen när vi bara far och flänger överallt?! va. det här går ju inte hurrni. måste skärpa mig! saknar att blogga. mycket faktiskt. det är riktigt skönt med mobilt bredband, för sen när vi flyttar och det vanliga internet inte är inkopplat, kommer jag kunna blogga ändå ;D hihi.

vi har iallafall varit på middag ikväll hos vår toastmaster, helt underbart att han har så mycket idéer och tips! blev mäkta imponerad :D ser fram emot en brakfest efter själva vigseln och middagen. ska bli såå kul! hoppas att alla kommer som är bjudna, men det lutar åt det (: dom vi pratat med iallafall kommer. så vi blir en härligt gäng som ska dansa, festa och ha kul (:

åt god middag och drack rött vin, eller jag var den enda som drack vin. kändes lite pinsamt eftersom dom fick öppna en ny flaska, men men, det var ju okej ändå (: hade jättetrevligt iallafall. pratade mycket om bröllopet och renoveringen av våran lägenhet som vi ska sätta igång med efter bröllopet. vår toastmaster har massa kompisar som är utbildade och ska hjälpa oss med både kök, badrum och golvläggning. det blir klinkers i kök och hall. har läst om laminat golv och får inte grepp om det. pressat papper..? enligt toastmaster blir det lätt fläckar som inte går bort på laminat.. så det är inge bra att ha i köket.. och han har jobbat med sånt, så vi lyssnar på honom ^^ sen i hallen blir det ju grus och lätt märken om det kommer några gruskorn under dammsugaren, så ja, vi ska ha klinker! vi har klinkers nu både i hall och kök och upplever det inte alls som kallt. bara lättstädat. men smaken är ju som baken och det är ju tur det (: jag har lite panik över badrummet. vart ska man gå på toa?! haha. det tar ca en vecka innan badrummet är klart. ska vi köpa varsin potta på ikea då? :D haha. jaja, vi får se, det blir nog bra!

imorgon ska jag upp vid åtta, duscha, åka till dbtn och sitta där och halvsova i två timmar. sen kommer älsklingen och hämtar mig och sen hem och vila. funderar på om vi ska ta en mysig promenad om det är fint väder, vilket det säkert inte kommer vara..! en lite powernap innan vi ska fixa oss iordning och åka till norra sidan av stan och fira älsklingens pappa som fyller år (: vi ska ut och äta på restaurang, mysigt! måste komma på vad jag ska ha på mig. och vi måste verkligen tvätta.. juste alex skrev upp tvätt tid imorgon, så jag får tvätta mina leggings. var kallt ikväll med knästrumpor. sen blir det väl nån mysig lång kofta (:

sen på fredag ska vi åka till kungenskurva och prova sängar :D vi blev glatt överaskade när vi la oss i tessans och thomas nyköpta sängar från jysk. aldrig legat i så sköna sängar. köper vi exakt likadana, samma tjocklek, mjukhet osv. två st 90 resårbottnar och en 180, 5cm bred bäddmadrass får vi allt det för 4000 (det är kampanj just nu) ist för 8500 kr hos ikea. och det är ju himla himla bra (: då kan vi köpa soffan snabbare. vi låg och räknade och planerade för fullt i går i sängen. det har blivit min kvälls syssla innan jag ska sova. jag mår bra att ha koll på mina pengar. och nu ska jag lägga undan ALLT jag får in. okej, nån fika här och där. men inte annars. och det hoppas jag att jag klarar av, för då har jag lagt undan till alla möbler själv (: vi kommer köpa möbler för ca 50.000, sen får jag hälften av älsklingen och det ska in på sparkonto på en gång (: jag har fortfarande inte fått min deklaration. vad är det här..!? dom pengarna ska också in på sparkontot, om jag nu får tillbaka nått ;D fick det förra året iallafall. så vi får se.

nej gud vad jag babblar. ni orkar väl inte läsa allt. jag måste hoppa i säng. och hoppas att ni redan sover gott (: imorgon mellan dbtn och middagen på kvällen ska jag blogga! saknar er!

sov gott puss&kram ♥

image4688



Dagen


tog sovmorgon (låg uppe och myste halva natten med min blivande)
åt god frukost (baguette med sallad, tomat, ost och grönt te)
♥ plöja igenom några avsnitt av desperata husfruarna (beställde senaste säsongen från cdon)
♥ möta upp tessan i centrum, ta en promenad till gymmet och sola i 20 min.
♥ hem och duscha, sminka mig, fixa håret, klä på mig nått finigt.
♥ åka till vår toastmaster/alexs bestman och hans flickvän på middag - prata om bröllopet
♥ komma hem, titta på film, dricka te och mysa med älsklingen
♥ sova!

vaknade för sent idag. uh. måste verkligen se till att komma säng i kväll. buse som håller mig vaken så länge (: jaja, mysigt hade vi det iallafall. jag fick en helkroppsmassage (och vilken massage) så skönt. somnade nog i mellan åt. älsklingen hade tänt miljoner ljus i sovrummet och släkt ner. aw, han är så romantisk ♥

ska ner till centrum och köpa blommor får nog bli mina favoriter tulpaner. gav vi till tessan och thomas med. sen kommer älsklingen hem. han har varit med thomas och bytt till sommardäck på sin bil och tvättat den (:

ikväll blir det som sagt middag hos vår toastmaster som också är Alexanders bestman (: och hans flickvän. ska bli gott att äta persisk mat.

nej, nu ska jag koka mig en kopp te och glutta på husfruarna. nya avsnitten börjar den 15/4 och då måste jag ju veta vad som hänt (; smart där. missade nästan hela förra säsongen. 

ha en bra dag nu, hörs sen (: puss!





Nu säger jag god natt!

ska få en helkroppsmassage med massage olja av min älskling, lyx :D är stel i axlarna. han är så snäll. den snällaste i världen ♥ älskar honom så mycket!

imorgon ska han upp vid nio och sen åka till thomas och dom ska byta till sommardäck på älsklingens bil. hoppas snön går bort tills dess (: men det tror jag. jag ska ta det lugnt, sola 20 min och sen ska vi hem till våran toastmaster och hans flickvän på middag på kvällen. prata om bröllopet och så (: trevligt. dom har precis fått barn, så det ska bli kul att komma dit.

mäklaren ringde idag också och sa att det blir inflyttning den 29/4, det är inte lång tid kvar nu. ska bli så spännande (: på fredag innan vi ska på bio med tessan och thomas ska vi åka till kungens kurva och prova massa sängar (: glutta på plaine bordet och så (: sen ska vi shoppa sängar och köksbord och stolar den här månaden och nästa månad blir det magnum soffan. eller nått annat. vi får se vad vi prioriterar (:

kryssningen blir inte av innan bröllopet. vi måste verkligen spara alla pengarna nu och det känns tråkigt att åka på kryssning och vända på varenda krona. och hela tiden veta om att vi har ett bröllop att betala av på. så vi bestämde att det blir kryssning efter bröllopet ist. nått att se fram emot iallafall (: ska bli superkul. på älsklingen födelsedag ska vi äta gott och mysa hemma med apelsin tårta, helkroppsmassage, paket och myskväll med film. sen ska vi hitta på nått med thomas och tessa, kanske gå ut på krogen en kväll (: vi får se. hoppas han blir glad för sina paket som jag köpt också. saken jag köpte idag är super fin! han kommer va så snygg i den ;D hihi. ni får se sen. jopp.

nu blir det massage, läsa och sussa! hoppas ni sover gott. det ska jag göra. är trötter. puss&kram! (:

image4687




hemma.

varit en lång dag. ska bli skönt att slappa hemma nu, med myskväll, film, mys och god mat (: jag är riktigt frusen. det är inte alls något kul väder ute. snö blandat regn och blåsigt. hade en vind och vattentät jacka på mig, så jag blev iallafall inte blöt (:

vi har varit inne i stan och fikat med christoffer, alex bror och jag har köpt ut en pressent åt älsklingen.. snart fyller han ju 23 år. blir kul, vi åker på kryssningen ist den 25/4 när han fyller år. god mat, trevligt sällskap, massage, drinkar och massa mys (: härligt!

ska hjälpa älsklingen med maten nu och sen ska vi ha myskväll. vill bada också. är som sagt väldigt frusen :(

puss!



så stilig :D

åh, blev helt tårögd när älsklingen stod där i sin fina kostym, med väst och allt som han ska ha på bröllopet. så stilig så (: min tuss ♥

exakt så här kommer hans kläder se ut. märket är cavaliere design eric skoglund.

image4686



GLAD!

Kan jag säga mer än att vi haft en underbart rolig kväll. har inte skrattat så mycket på år känns det som. tack för en supertrevlig kväll & god mat! (: tessan och thomas är som två människor vi kännt väldigt länge. (har iof känt tessan i åtta år) man kan verkligen vara sig själv. så glad så glad att vi började umgås med dom! har massa planer ihop. bowla och bio på fredag, kryssning till finland den 18/4-20/4 och i sommar åkert vi till thomas landställe och fiska, badar, solar, grillar och bara myser (: härligt! thomas är i fullgång med att planera alex svensexa också. han är så himla snäll (: alex kommer bli superglad!! :D

kvällen började iallafall med att vi åkte dit med vin och blommor, fick jättegod lassagne med sallad och vitlöksbröd och vin, åt och pratade länge, sen åkte vi till maxi och köpte massa godis & jag köpte en bok och hårfärg (riktigt rött den här gången) tänkte färga någon dag nu i veckan. sen hyrde vi en komedi, åkte hem, gjorde te, bullade upp med massa gott och tände ljus, satt oss i mjukisbrallor och myste i soffan (: mysigt!!

på vägen hem satt vi på en jättegammal skiva och sjöng för fulla muggar, haha du och jag älskling, vi borde verkligen starta band. jag med min rassliga ont i halsen röst och du söto, din röst är så fin (: nu är vi hemma, ska snart gå och lägga oss. jag tvättade bort sminket innan vi satt oss och kikade på film och det är jag glad för nu, bara borsta tänderna och dyka i säng (: skönt!

imorgon ska vi in till stan och fika med christoffer, alles lillebror, jag ska hämta ut en pressent åt alex som christoffer hjälpt mig att få tag på. ni får se sen vad det är. fin iallafall (: alex läser min blogg.. så ja. sen ska vi prova nya kläder till darlingen som han ska ha på bröllopet. han är så stilig i kavaj ;D hihi.

ska kika lite bloggar och sen sova. sov så gott! puss!





Balkong tankar.

sitter och funderar lite på hur vi ska inreda ute på balkongen. vill ha riktigt mysigt där ute. vi har planer på att glasa in balkongen, ha värme osv. mörkt trätrall golv, bambuvägg, rottingmöbler, en stor växt i stor kruka som ska stå på golvet och ha en ljusslinga i sig. ni som varit på restaurangen koh phangan i stockholm förstår nog hur vi vill ha det där ute. det ska vara som att åka till thailand typ (; mycket mysiga ljus, ljusslingor, kuddar, filtar, värmeljushållare i olika färger. ja. mys helt enkelt. där ska vi kunna sitta på kvällarna, spela spel, dricka te, mysa och bara vara.

image4684

en bild från restaurangen koh phangan.

image4685




beslutsångest.

detta kommer få mig att bli pank.. nu är jag inne på mina tredje skor till bröllopet.. inte bra det här, haha. vad tycker ni om dom här? 149 kr från skopunkten (:

image4682



sy projekt.

när vi är klara med allt annat, ska jag sy en klänning. börja med den på arbetsterapin och om jag inte hinner klart, göra klart den hemma. den verkar inte allt för svårt att sy tycker jag. köpa en svart långärmad tröja och en jäkla massa svart tyll ^^ tråkla ihop alla lagrena med tyll sy fast dom högt uppe på tröjan. snygg som satan är den kommer från FASR och är inte billig.. heh.

image4681


modell: Nike Felldin.



God morgon!

vaknade för ett tag sen, har ringt banken osv. gick in nyss på kontot och såg att hälften av pengarna för sängen hade kommit in, skönt. resten får vi när dom hämtar den om 2 veckor (:

håller på att beställa lite saker till bröllopsdukningen. kommer bli så fint (: hoppas nu att det blir lika fint i verkligheten som i mitt huvud ;D

nu blir det frukost, magen kurrar! ha en jättebra dag! puss&kram.



rosa!

de här söta tyllpåsarna kommer ligga på varje gästs plats fylld med love hearts godisar. cute :D

image4680



kvällen..

har varit sådär myspysig. har legat i sköna soffan i flanell pyjamas, nybadad, uppsatt hår och bara myst. tog ut mina kuddar och låg under våran mysiga filt och såg på filmen som gick på fyran, flight plan. har sett den förut, men den är riktigt bra, så det var inga problem.

ska snart gå och lägga mig, känner mig lite bättre nu än tidigare idag och det är jag glad för! har gjort klart alla inbjudningarna och imorgon stoppar vi dom på lådan (: ska bli spännande och se hur många som kommer komma, jag har pratat med nästan alla och nu ser det ut som att alla kommer. då blir vi 30 st. kul att så många vill fira våran dag med oss ♥

imorgon ska vi till banken och skriva på papper, sen ska handpenningen på 95.000 kr in. nästa betalning sker samma dag som vi får nycklarna (: sen vid halv fem kommer tessan hit och sen åker vi tillsammans hem till henne och thomas, ska äta middag och umgås, mysigt det ska bli (: ska köpa med oss en flaska vin och blommor tänkte jag.

inatt är det sista natten älsklingen jobbar innan han är ledig i fem dagar. underbart. ska bli så himla mysigt. man uppskattar verkligen när han är ledig nu när han jobbar så mycket. så det ska bli super mysigt att ha honom nära nära i fem dagar nu (:

fick våran svarta lunna fotölj såld idag med. trodde inte den skulle bli såld faktiskt, har legat ute en månad på blocket typ ^^ men såld blev den. sängen blev såld också för 4200 kr. mer än vad jag räknat med och det är ju himla bra. mer pengar till nya möbler (: paret kommer och hämtar den om 2 veckor och det passar ju bra eftersom vi inte flyttar än. nu har vi sparat ihop 15050 kr. det räcker till nya sängar, nytt köksbord och stolar, tv bänk, soffbord och pearl mattan och lite av soffan ^^ räknade ut att det tar en månad för oss att spara ihop till den, så det är lugnt. viktigaste nu är sängar, matbord och stolar. sist blir väl tvn i sovrummet antar jag (: garderob måste vi köpa också.. kanska får vänta med soffbordet då :P jaja, vi får se. allt löser sig. i sin takt! huvudsaken att vi har varandra, eller hur (:

på fredag ska vi på bio med tessan och thomas.. var inne och kikade på filmer.. och den jag fastnade för var såklart the eye. undrar om älsklingen vågar se den. stackarns som måste gå runt i tomma mörka lokaler på natten ):

ska kika runt lite nu på nätet, inredning! och sen gå och lägga mig. hoppas det är fint väder imorgon, man blir så glad av solen ju!

sov så gott nu så hörs vi imorgon, kramar!



söndagsmys!

image4679



Bröllops pyssel!

håller på för fullt ute i köket med massa bröllopspyssel (: så himla kul. älskar att pyssla. håller på att piffa till de vita blockljusen som ska stå i olika stl på bordet, blir nog himla bra sen tror jag (: funderar på att göra servett ringar också.. men vi får se. isf måste jag köpa mer pärlor någon dag.



ska bli så kul att fixa all dekoration till bröllopsdukningen! åh va jag längtar :D

ska snart äta, kycklingfiléerna ligger i ugnen i marinad och till de blir det pommes och bearnaisesås. muma! ikväll blir det bara slappa och mysa runt i mjukiskläder. ska dricka massa te och proppa i min frukt (: bada måste jag göra också!

nu - duka och göra sallad! puss!



sovrums planer

kommer bli så fint inne i sovrummet sen (: ljust och härligt. till det här ska vi ha vitmålade väggar och en vit medaljongtapet som skimmrar lite på väggen bakom huvudgaveln (: vita trådgardiner till. ska bli kul att inreda (:

image4672



Frukost!

nu blir det frukost! är febrig, ont i halsen och förkyld. kul va?! dock ska jag proppa i mig vitaminer idag. jag har en tendens att bli frisk väldigt snabbt (: och det är ju bra för imorgon ska vi på parmiddag hos tessan och thomas, mys! ♥

image4670



bestämt mig!

igår bestämde jag mig. en jättesnäll tjej på helenas tjejmiddag satt med mig och kollade olika utbildningar. vi kom fram till att man verkligen behöver ett slutbetyg i gymnasiet, vilket jag inte har. har gått tre år på gymnasiet, men olika linjer, bra va (; så är det när man är velig. har hittat en folkhögskola som ligger nära dit vi ska flytta! jag känner att jag måste ta tag i det här nu, på riktigt! ska på intervju den 15 april. ska bli spännande och läskigt på samma gång. men om jag börjar nu är jag iallafall klar tills jag är 24, har ju nästan alla betyg, så det fattas inte mycket som tur är. jag tänker ge skolan så mycket mer tid än vad jag gjorde när jag gick i skolan innan och verkligen kämpa! jag vill ha en jobb som jag trivs med. och jag vill verkligen verkligen kunna leva gott och inte vända på varenda krona. utbildning är viktigt för mig. jag vill trivas med det jag gör. och jag vägrar låta det som dragit ner mig få bestämma över mitt liv. jag vill lyckas! jag vill hålla på med någonting inom heminredning, och det här är steg ett! wish me luck (:

"Allmän kurs passar dig som saknar fullständiga gymnasiebetyg och är ett alternativ till Komvux. Hos oss på Alma folkhögskola går du allmän kurs 1-2 år beroende på tidigare studier, behörigheter och arbetslivserfarenhet. Allmän kurs kan ge grundläggande behörighet och studieomdöme med vilka du kan söka dig vidare till högskola och universitet"

image4669



jag vann den (:

japp! vann den rosa klänningen jag bloggade om tidigare. sockersöt. ska ha den senare på kvällen på bröllopet om jag inte orkar valsa runt i min kritvita brudklänning tills vi somnar i varandras armar.

image4668



little miss sunshine.

den här vill jag haa. visst passar den bra (med tanke på header texten)

(:

image4667



bäst på fest.

har väl inte riktigt stämt ikväll va :P haha. är så jäkla seg. hänger inte med i alla flams här (; känner mig så gammal, haha. men trevligt har det varit (: sitter i helenas rum nu och bloggar. tjejerna är nere i vardagsrummet och sjunger sing star. min röst gav upp! hes och jävlig (; man orkar lixom inte hålla på hela natten när man är så gammal som jag är ;D

ringde älsklingen nyss och myspratade lite, om fyra timmar kommer han och hämtar mig. halv sex alltså. ska väl försöka sova lite snart. lägga mig och läsa iallafall. imorgon blir det ändå bara hemmamys med pyssel osv (: sista dagen för att skicka inbjudningskorten. ska piffa till dom lite extra innan jag slänger dom på lådan (: sen ska jag baara slappa, titta på film, bada och blogga! mitt mobila bredband har kommit. eller avin (: ska hämta ut det på måndag! sköönt det ska bli att kunna sitta överallt (: sen när det blir ännu varmare ska jag minsann ta med laptopen i parken, så kan vi ligga på en filt och nörda jag och datorn (;

nu funderar mitt photoshop igen, underbart. saknat att göra kollage! fick äntligen klart en bloggdesign idag också. hoppas magdalena blev nöjd (:

ska ta bort sminket nu och bädda här, så jag kommer i säng någon gång! puss&kram (:



Tjejmiddag!

håller på att sminka mig. jisses vad jag är seg just nu. får hoppas att jag kommer igång lite frammåt kvällen (: kvällens outfit blir svart/grå randiga knästrumpor, svart fodralklänning, ruffsigt hår, sotat smink och svart halsband.. läckert va ;D

ska fortsätta nu! men vi hörs imorgon! sov gott. pusspuss



shoppat på rean!

jackan som jag ville ha var på rea nu, så jag slog till (: fin den är.

image4666

nu ska vi ta en promenad till solariet (: puss!



God morgon!

vaknade tidigt idag.. av mig själv. inge bra ju, ska väl vara vaken ett tag ikväll lixom ^^ jaja, får gå ändå! älsklingen vill sågärna ha en vit saccosäck eller ja, han vill ha en saccosäck och jag kan gå med på det om den är vit, haha. så jag hittade en på blocket som kommer från mio.. helt ny och kostar 200 kr. bra där. (:

ska väcka tessan snart med frukost. hon som sa i går kväll att hon skulle väcka mig med frukost (; hon är alltid så morgonpigg. har låtit mina ögon vila från linserna i natt, ser som en kratta. måste stoppa in nya innan vi ska iväg så jag inte går in i ett träd eller nått. (;

nu blir det frukost! puss!

image4665



God natt!

nu ska vi dyka i säng. helt slut! har varit en jättemysig kväll (: tack gumman! ska bli kul att sola imorgon. hoppas man får lite färg på nosen ;D måste komma på vad jag ska ha på mig på tjejmiddagen med. måste ha med mig tandborste, pyjamas och lite andra saker också. ska ju sova över (:

på söndag är det sista natten vi sover i våran säng och på måndag kommer en tjej och köper den av oss. då ska vi till ikea och handla nya sängar (: underbart! ska prova vilken jag vill ha.. men jag tror det blir en medelmjuk. har haft fast nu och den har varit aningen för hård. vi pratar så mycket om lägenheten här hemma just nu. älsklingen är full av idéer (: i hallen finns det inbyggda garderober som vi ska slita ut och lägga golv även där inne, sen ska vi sätta upp vita skjutdörrar och ha hatthylla och skoställ innanför, så det slipper synas. fint fint (: han kommer med så fiffiga idéer min tuss. vi kommer gå dit när vi fått nycklarna och ta med oss en slipmaskin och slipa alla väggarna (det är nån skum struktur på dom nu.. killen innan har bredspacklat och dragit med någonting, så det är ränder på väggarna, inte hett alls) så vi går dit, slipar ner alla väggar, grund målar och sen målar vi alla väggar vita (: sen ska vi ta med oss en grovdammsugare och städa! sen är det bara att flytta in, härligt (: gud vad vi längtar :D

det hade varit riktigt skönt att inte ha smink på sig nu..! men men, det går fort att tvätta av (;

hoppas ni haft en mysig kväll! det har vi haft. nu - sova! pusspuss.

image4664



pyssel.

mysig pyssel/tjejkväll med tessan (: alltid mys med henne. vi har hunnit fixa jättemycket och det känns så skönt. på söndag ska vi skicka inbjudningskorten :D längtar! vi var en sväng till affären, tog en liten kvällspromenad och köpte ben & jerry glass som vi har mumsat på (: vitt vin har vi också pimplat. längesen jag drack vin. sitter och skriver ut frågorna till tipsrundan som vi ska ha efter middagen på bröllopet ^^ kommer bli toppen.

ska fortsätta fixa här nu, så vi kommer i säng sen. imorgon är det fullrulle igen. ska upp vid nio, äta frukost, ta en promenad till solariet med tessan, sola, hem och tvätta några maskiner mellan 13-16, duscha, sminka mig, klä på mig och sen kör älsklingen mig till helena. tjejmiddagen är ju imorgon (: skoj skoj!

puss!



soffbord

tror faktiskt det blir det här soffbordet från em.. har spanat på det massa ggr och gillar det jättemycket (: alex med! vi ville ha så man kunde lägga tidningar osv under.. men känner jag mig rätt som har enormt mycket tidningar kommer dom ligga som travar ;D så det här är nog det bästa bort vi sett hittintills (: så är det i vit högglans med. kan det bli bättre?! (:

image4663


Gillar!

nu har vi ju redan bestämt oss för en magnum soffa, men den här var himla fin den med. och tre tusen billigare än magnum (:

från em.com

image4662



golv djungeln

gud så enormt mycket golv det finns. kommer inte bli lätt att välja vill jag lova! jag har varit inne på valnöt, men jag tycker det ser för mörkt ut :/ eller kan det bli snyggt? vardagsrummet är inte enormt stort.. 5m gånger 4 m.. då kanske ett mörkt golv gör så att det ser ännu mindre ut?! hm.

image4657

ek kanske? det är ju lite ljusare men man kan ändå få det mörkt om man vill det.. som det här golvet

image4658

fast det är iof lika mörkt :P

image4659

här är också ek golv, fast inte så mörkt. det gillade jag (: sen finns det ännu ljusare ek golv som det här:

image4660

då ser det ju nääästan vitt ut ;D gäller att komprimissa!

image4661

men det här golvet gillade jag nog mest.. hm. fint :D och inte för mörkt.

vad tycker ni? (:



hjälp!

kom på nu att det är sista dagen för oss att lämna in ett tävlingsbidrag till media markt där vi kan vinna varor från domför 100.000 kr. det enda man behöver göra är att komma på en fiffig slogan. har ni bra fanitasi?! för min hjärna står still.. (:



High on life.

känns så underbart. allt. livet. vardagen. kärleken. vännerna. boendet. bröllopet. framstegen som jag gjort. det är när man står på toppen som man inte förstår riktigt hur man kunde må så dåligt i vissa perioder. när man mådde så dåligt vissa dagar så det aldrig kändes som man skulle klara sig upp igen. det känns så långt bort nu. nu blir jag hög på lyckan i mitt liv istället för att bli hög på olyckan. när man kommit så långt och varit med om så mycket saker i livet och tittar tillbaka på hur mycket man faktiskt orkade stå ut med upplever jag mig själv som en av de starkaste människorna jag känner. glad över att vara jag. glad över min älskade pojkvän som älskar mig mer än någon annan, glad för mina vänner som alltid alltid finns här för mig, glad för så mycket. glad för livet som jag har helt enkelt. det är så sällan man känner efter, tar in intryck och dofter, stannar upp och njuter. jag försöker att göra det varje dag. och tror att jag lyckas faktiskt. jag har suttit många gånger och undrat om jag någonsin skulle må bra igen. och här för ca 2 år sen fick jag mitt svar. jag har världens bästa pojkvän, världens finaste vänner, underbara katter, en underbar familj, jag gifter mig med mitt livs kärlek om 2 månader, vi har precis köpt en fin bostadsrätt, vi åker för andra gången till thailand i vinter på bröllopsresa, jag ska börja plugga inredning i höst, har lyckats ta mig ur en svår depression, jag har enormt mycket framtidsplaner och drömmar.. så svaret blev ja.. ja, jag skulle må bra igen. jag skulle bli lycklig. high on life är det minsta man kan säga att jag är ♥

image4656



inbillning!?

har suttit med tandblekningen i skenorna i 50 min nu :P tror faktiskt att det syns skillnad redan nu. eller så inbillar jag mig (; har dreglat på hela min tröjärm, jag ville inte svälja saliven den smakade skumt av blekningsgelén, isch. men till bröllopet ska jag iallafall (och älsklingen) ha fina vita tänder (:

pratade med tessan innan jag stoppade in skenorna, och i slutet av samtalet så stoppade jag in dom och trodde att hon skulle höra vad jag sa, hahah. det gjorde hon inte ^^ tror hon hörde att jag sa god natt och att vi skulle höras imorgon, men ja.. man vet ju aldrig.. hon skrattade och sen la vi på (: sötungen min ♥ vi åker på kryssning tillsammans, jag, alex, tessan och thomas den 18 april. myspys! (: ska bli riktigt kul. är så glad att alex och thomas har blivit så bra kompisar. dom ska börja träna tillsammans och så (: kul. glad för din skull hjärtat ♥

vet ni vad jag ska göra nu?! jo, lägga mig i ett varmt bad med badbomben jag köpte på hälsokost och bara mysa. tända ljus och kika igenom ellos katalogen som kom för några dagar sen. imorgon har jag sovmorgon, så skönt :D och sen kommer tessan vid halvsex. vi ska fixa med festprogrammen till bröllopet (: sen sover hon här. vi ska laga middag och ha det mysigt! längtar! på dagen ska jag köpa födelsedagspressent åt min helena som fyllt år :D och på lördag ska jag på tjejmiddag hos henne, ska bli jätteroligt. har verkligen sett fram emot det. var flera år sen jag var på tjejmiddag! (: och sen saknar jag helena massa också. mysigt att träffa henne.

mamma ringde och sa att hon var påväg hem nyss och jag var snabb och frågade om hon kunde åka förbi grillen och köpa med sig två varma mackor till mig. så hungrig! gott ska det bli (: sen ska jag rensa lite bland mina kläder och sen sussa (:

puss!

image4655



anorexia



det här har jag lidit av. ingen lek, inget att skryta med. men jag vill att andra som är inne i det här och självklart andra med att titta på det här. såhär vill man inte se ut. så här dåligt vill man inte må. jag är 171 cm och vägde som minst 43 kg. jag har alltid efter min anorexi haft svårt att gå upp i vikt, men det går åt rätt håll. och det viktigaste för mig är att jag inte tänker på vad varenda maträtt jag äter innehåller. nu äter jag och är frisk som ni kanske förstår. men det var ett hell vill jag lova. jag är fortfarande underviktig väger runt 50 kg. enligt läkarna ska jag väga runt 60 kg. men jag är iallafall frisk. och det är ju huvudsaken eller hur?!






beställning

så nu har jag beställt 100 små rullar med love hearts godisar som det står "just mariied" på. gick på 500 kr med frakt. dyrt godis! men men (; man gifter sig bara en gång ju. fick för mig att det var dollar först och räknade lite fel.. tydligen är pengarna i england mer värda. så det blidde dyrare.. men som sagt. femhundra får vi väl stå ut med ;D

image4651



lika

haha, min mamma kom in och sa "gud, titta där är ju din tvilling" jag vet inte om jag tycker att vi var lika :O lite kanske..?!

image4649

image4650


kakel till köket

Jag har varit inne på vitt kakel till köket.. men inte min darling (; han låter mig sköta all inredning, han vet hur kul jag tycker att det är att planera och fixa. men jag vill ändå lyssna på honom såklart och har övervägt nu att vi ska ha svart kakel ist för vitt. eftersom köksskåpet kommer vara vita i högglans, vita väggar, så blir det ljust och fint ändå (: golvet ska vara antracitgrått klinkers. släta klinkersplattor, så det blir lättstädat. vi har klinkers i köket nu och det är perfekt (: jag har alltid trott också att man är tvungen att ha golvvärme under, men jag fryser aldrig när jag är ute i köket. man flänger runt där ute så mycket hela tiden, så man är varm ändå ;D så svart kakel bli det. om vi inte hinner ändra oss igen, haha. har ju ett tag på oss att bestämma oss (: gillar dom smala på bild nr ett, fast vill ha mörkare fog.. tror det blir finare!

image4648



bröllops godis!

såklart ska vi ha en pressent ask vid varje sittplats på bröllopet och eftersom temat är så gulligt som vi vill ha det så passar det perfekt med love hearts godisar (: har köpt 30 rullar redan från ett ställe som gick på 190 kr med frakten och nu hittade jag ett till ställe där man får love hearts godisar som det står "just married" på. vad kan vara mer passande?! funderar på att placera ut små skålar på bordet med sånna rullar i. så alla får äta så mycket dom vill.

fick inspirationen från den här bilden:

image4646

ska åka och köpa rosa konfetti hjärtan någon dag också. det är likadana påsar på bilden som vi kommer att ha. kommer bli så fint (: gillar dom rosa fjädrarna också. och likadana kameror kommer vi placera ut lite överallt så gästerna kan fota under kvällen. skulle vilja provduka någon dag, så man ser hur det skulle se ut. får göra det nästa vecka (: men gulligt blir det garanterat! ni ska se bordsplaceringstavlan ;D köpt rosa tyll och gjort världens största rosett som sitter uppepå. skit sött ;D får ta bilder sen (:

nu ska vi äta tortelini med pesto, lättlagat och mumsigt. thaimassagen var underbart skön. känner mig som en ny människa! och älsklingen blev jätteglad :D

puss!

image4647



hemma igen!

vart nere på banken jag och mamma och jag har skrivit på massa papper osv. det gick ju som en dans (: nu är handpenningen inbetalad och resten ska in samma dag som vi får nycklarna. idag hade jag tänkt att börja rensa ut massa kläder som aldrig blir använda och gå ner med dom till röda korset (:

vi gick en sväng i centrum och handlade nya vitaminer till mig på hälsokost mivi plus. antar att det är det som håller mig frisk för jämnan, himla bra med vitaminer ^^ dock har jag haft uppehåll och nu har jag ju känt mig lite hängig. sen köpte jag en badbomb som ska mjuka upp alla muskler mm, härligt, ska ta ett bad i kväll och bara njuta!

på vägen hem slank vi in på ett café och drack varsinn kaffe latte.. jag mår illa av kaffe.. har nog aldrig lärt mig att dricka det och har fortfarande inte lärt mig, haha. så illa mådde jag! :/ men men. trevligt att fika iallafall.

sen gick jag in på vårat thaimassage ställe här i huset brevid och beställde två oljamassager till mig och älsklingen. han vet inget än, liten suprice (: det är han verkligen värd när han jobbar så mycket min älskling.

har precis väckt honom och vi ska ner och plocka ut pengar. sen bli masserade i en timme, underbart!

så vi hörs senare! kram.

image4645



rosa!

vi har ju rosa vitt och silver som tema på vårat bröllop. om jag inte orkar ha på mig min brudklänning hela kvällen är tanken att jag ska kunna byta om till något annat medans vi dansar osv. har hittat en jättefin! och hoppas att jag kan vinna den. auktionen avslutas om 3 dagar, då så får ni se den (:

sitter och äter frukost, blev ingen dbt i dag. kände mig febrig när klockan ringde. mamma är sjuk så jag antar att hon smittat mig. men nu känner jag mig relativt bra igen. så vi får se. proppa i mig massa apelsiner idag, brukar hjälpa när jag känner mig lite hängig! har iallafall ingen feber längre.

duschat och klätt på mig och nu ska jag ner till banken och skriva papper till lägenheten!

puss&kram



vingar

sitter med tandborsten i munnen, är påväg i säng som ni kanske förstår (: ska bli skönt. blir iallafall sju timmars sömn, lavvli. har bäddat rent i sängen med fina vita medaljong sängkläder och vädrat ut i sovrummet. älskar vårat ljusa sovrum! kommer sakna litegrann att ha ett sånt stort sovrum, men inget går att jämföra med att ha en egen lägenhet (:

har suttit i telefon mesta dels av kvällen och pratat med älsklingen om inredning mm. vi har kommit fram till att vi ska köpa säng och köksbord och stolar den här månaden (: säljer malm sängen på lördag. och får faktiskt bättre pris för den än vad vi själva köpte den för. fulingar är vad vi är, men men. alla är vi fulingar i mellanåt. dom nya sängarna blir iallafall ikeas bästa.. två st 90 cm sultan svandal, bäddmadrass 180 cm sultan tuvebo och sängbenen sultan. funderar på en sängkappa, vit rak.. men jag vet inte. vill inte ha nått som samlar massa damm eftersom älsklingen är lite allergisk.. hm. vi får se (: sen bygger vi en egen sänggavel, vit, med inbyggda kuber som man kan förvara tidningar mm i. fick idéen av en på mininredning.. kommer dock inte ihåg vad hon heter. men fint var det (: sen som sagt bord och stolar till köket. vitt.. jag är sugen på plaine, men helst vill vi ha ett bord i högblankt.. nån som vet vart man får tag i ett sådant inte allt för stort bord? (: och stolar också i högblankt. sen har vi pratat kakel.. gud, massa om inredning. kul att vi är så överens (: innan året är slut så är nog hela vårat möbelimang klart ;D haha. har så svårt att välja saker. ändrar mig så mycket. så det blir bra såhär att ta en sak i taget. en vit sackosäck ska minsann inhandlas, så mysigt! (:

imorgon ska jag som sagt upp vid åtta, klä på mig och borsta tänderna, sen till dbtn. jag har helt plötsligt enormt mycket saker att göra på dagarna. känns inte att jag är sjukskriven direkt. skönt att ha någonting att göra om dagarna. skulle få panik och deppa ihop om jag bara satt inne. och snart är det dax för mig att prova mina vingar igen. hoppas jag klarar av det (: men det tror jag! man ska tro på sig själv. då går allt man vill. ♥

ska nog gå och lägga mig nu. ringa älsklingen och bli varm i örat igen. han är så fin och snäll och underbar och ja. helt perfekt. blir så glad av honom. min tusse. ♥

sov så gott, puss&kram!

image4644



våran!

nu är den våran. jag är så glad! gud vad mycket papper det var att skriva under..! men skoj var det och både säljaren och mäklaren var jättetrevliga (: så nu är allt klart! ska ner på banken imorgon och lämna alla uppgifter till våran kontakt och om ca 3 veckor får vi flytta in. guuuuuuuuuuud va mysigt att fixa och piffa i lägenheten sen (: längtar som en tok :D

photoshop krånglar, så det blir nog inga kollage ikväll.. om jag inte är smart och försöker få igång det, men vanliga bilder kan jag ju lägga upp ;D alltid nått.

har precis ätit upp min kinamat, stekta nudlar med kyckling. namnam. mätt och belåten. snart börjar rent hus och det ska jag se. ska slänga på mig mjukiskläder och tvätta av sminket, tända ljus och göra mig en kopp te. mysigt! (: sen efter rent hus ska jag rensa i min garderob, vill bara ha med mig det jag verkligen använder. ska köpa ny fin garderob från ikea. vet inte hur mycket kläder det får plats i en sån pax garderob.. men kan tänka mig att det är en hel del.. den är ju tre meter lång.. så ja lite kläder iallafall ;D så småning om ska vi riva ut alla fula trähyllor i gå in garderoben, bredspackla väggarna, måla, lägga trägolv, spottar i taket och nya fina vita hyllor och klädstång lite i stuk med kattas walk in closet som jag gillar skarpt!

juste jag vet inte om jag visat bilder på lägenheten än..? här kommer lite bilder iallafall. det känns riktigt skönt att det är så pass fint och fräscht så vi kan bo här utan att må illa ;D så börjar vi renovera i juli (:

image4635

image4636

image4637

image4640

resten får ni se sen (: måste se på tv nu! pusspuss!




ihihihi

kl 17.30 sitter jag på mäklarfirman och skriver under ett kontrakt. det här innebär att vi flyttar till VÅRAN bostadsrätt tidigast den 28 april senast den 2 maj. nu är vi happy vill jag lova :D ska bli så skönt att äntligen få flytta. ha vårat eget. har redan pratat med mäklaren och berättat våra planer på renoveringen och hon trodde lätt att vi kunde höja den 250.000 kr (: dom stoppar vi såklart in och betalar av topplånet och lever gött sen (: nu kommer vi ha kostnader på 1700 kr var och då är ränta, lån mm inräknat och hyran då. skönt. här i lägenheten har vi betalat nästan 7000 i hyra.. utan el.. hu. dyrt. så nu kommer vi kunna stoppa undan massa pengar. underbart! vi kan redan nu innan vi sänkt topplånet lägga undan 14500 kr varje månad. och då äter vi inte nudlar.. och har ändå pengar att leva för. hur kunde allt bli så bra? det känns himla skönt iallafall. glad är jag verkligen!! :D

vi satt och pratade vid frukosten och kom fram till att det enda vi har kvar att ta med oss till lägenheten är våran lcd tv som vi har i vardagsrummet. haha. underbart att köpa nytt! men tomt när vi ska sova första natten! (: vi ska iallafall köpa ett runt plaine bord och hitta några fina tillhörande stolar (: funderar på ett par vi såg på bolia.. sen ska vi köpa ny säng också. och soffa såklart. sen får vi köpa lite vart efter. verkligen tänka efter vad vi ska ha och vad som passar ihop (: ska bli superkul att renovera sen också. nån månad efter bröllopet sätter vi igång! mhm (: börjar med badrum och kök och sen tar vi små sakerna som byta lister, måla om, tapetsera mm.

ska ner i tvättstugan nu och stoppa in alla lakan och handdukar i torktumlaren, sen tar jag och älsklingen en mysig promenad (det blir min andra idag, så härligt med sol) och sen upp och äta middag och duscha innan jag och mamma åker och skriver under.. tar med min fullmakt åt alle, han jobbar ju.

kollage kommer ikväll. hela huvudet är proppat med massa idéer! (:

hörs sen, puss&kram ♥

image4633



God morgon (:

sitter och äter frukost och har precis pratat med mäklaren. ikväll skriver vi kontrakt. alla andra i budgivningen har lagt sig. så nu får vi hoppas att ingen nisse dyker upp och lägger bud. haha. snacka om otur isånnafall. ^^

har varit dålig på inredningsfronten nu på bloggen, är sugen på att fixa ihop ett kollage och tror jag ska göra det snart. den där bloggpausen fick mig att släppa massa idéer.. hade ju massa att fixa till bloggen, så gick det inte att blogga ): surt!

ska bara ta det lugnt innan jag ska börja tvätta. sen gå ner till centrum och handla fotopapper. måste ju finnas på expert..? sen i helgen ska jag och tessan pyssla ihop festprogrammen, hon är så snäll som har hjälpt mig så mycket med massa saker runt bröllopet. evigt tacksam hjärtat ♥

hörs sen! ha en supermysig dag! massa kramar och pussar!

image4632

mina favorit blommor (:


sängdax!

är riktigt trött efter två dagars slit med flytt, shopping idag, och massa städa. så nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna och dyka i säng och läsa massa inredningstidningar. så mysigt. imorgon ska jag baara slappa! gud så skönt. dock har jag lite att fixa med! här är min fullsmockade vecka.

onsdag:

♥ gå upp när jag själv vaknar
♥ äta frukost, duscha och på med mjukisbrallorna
♥ fila det sista på bröllopsmaten och mejla över till kocken
♥ ringa floristen och boka tid för val av blommor i brudbuketten
♥ tvätta 13-16, underkläder, sängkläder, handdukar, alex arbetskläder.
♥ köpa fotopapper, leta upp en gullig bild på oss till festprogrammet och skriva ut.
♥ laga middag till mig och älskling, äta.
♥ bada, slappa, titta på tv, sova tidigt!

torsdag:

gå upp vid 08, åka till dbtn kl 08.45. slutar 11.00
♥ köpa pressent till helena
♥ åka hem, göra klart de sista med inbjudningarna
♥ börja med stommen till ballonghjärtat till bröllopet
♥ efterlyst på tv och myskväll (:

fredag:

♥ gå upp skapligt tidigt.
♥ duscha, äta frukost, sminka mig.
♥ psykologen vid 14-15
♥ skriva adresserna på alla kuverten
♥ skriva två rader om alla gäster till festprogrammet
♥ tessan kommer vid fem, pyssla med festprogrammen, mysa, umgås hon sover över (:
♥ laga middag tillsammans, slappa, tjejkväll

lördag:

gå upp, äta frukost med tessan, gå till solariet och sola.
♥ ta en promenad tillbaka bruna och fina (:
♥ duscha, fixa håret, sminka mig, klä på mig, packa väskan.
♥ älsklingen kör mig till helenas tjejmiddag ca 18
♥ hjälpa helena med allt innan tjejmiddagen börjar (:
♥ äta, singstar, dricka drinkar och bål, ha trevlig och sova över!

söndag:

♥ 
älsklingen hämtar mig kl 06 efter jobbet och kör hem och sova :D
♥ skicka iväg inbjudningarna, senast!


NU - sova (: natti natt!

image4629

image4631



I adore you!





hemma.

gud så trött jag är. jäsp! ska nog lägga mig och slappa på soffan en stund. läsa lite inrednings tidningar. fick några nya idag (: mys! sen ska jag göra pannkakor och äta med mamma (: är inte så jättehungrig än, vi åt ju god mat i skärholmen. så jag hinner vila en stund innan.

köpte massa dekorationer till dukningen och jag tror att det kommer bli riktigt fint (: vi har ju vitt, silver och ceriserosa som tema på bröllopet! tjusigt ;D hihi. köpte blåa leggings på rean på h&m också.. silver pumps på myrorna.. helt nya dock.. funderar på om jag kanske ska ha dom på bröllopet ist.. vi får se (: sen en ceriserosa kudde som är lite veckad i tyget från hemtex. halva priset från 99 kr.. men på nått lustigt sätt prutade jag ner den till 70% ist för 50% hihi (: bra att vara trevlig har jag märkt! kommer bli superfin tillsammans med värmeljushållarna jag köpte som också är rosa från hemtex (: åh jag längtar så mycket tills vi ska flytta! mysigt. 3 veckor kvar nu.

här är en bild på lägenheten syns kanske inte så tydligt (: men den är fin fin.

image4628



funderar på att knata ner till affären och köpa en ben & jerry glass.. sugen! och man lever ju bara en gång (vad jag vet) så det kan jag unna mig fast det är tisdag (; sen ska jag bara mysa hela kvällen. imorgon har jag sovmorgon, och hur underbart är inte det?! :D

puss&kram!



älskade <3

image4627



hej bloggen!

gud vad längesen jag skrev här. en liten ofrivillig blogg paus (: men men, det har ju gått bra ändå. eller vad säger ni. lite tråkigt dock att inte kunna läsa allas bloggar.. jag läser nästan bara bloggar från blogg.se så det har resulterat i att jag knappt suttit här. ska man bli en datanerd nu igen?! (;

så vad har jag gjort då? kommer knappt ihåg själv. men vi har hållt på att flytta mammas möbler från villan till ett stort föråd, fick jättebra hjälp av sju st. bla. mitt hjärta tessan och hennes trevliga pojkvän thomas. vi ska föresten på kryssning med dom snart, ska bli super skoj :D då ska jag handla min favorit parfym på båten ockås. det håller på att ta slut.. och den finns bara på silja line. sen är vi på väg att flytta själva. skriva papper imorgon, så en ska vi inte ropa hej (; man lärde sig sen sist! hihi. det är iallafall en två på 60,7 kvm på tredje våningen. nära farsta (: budet ligger nu på 910.000 och hyran är på 2400 (: så det blir billigt att bo vill jag lova. (:

har precis kommit in från en lång promenad med mamma och adolf (hunden) plockade blommor till älsklingen och satt dom i ett litet glas vid hans sängbord, så ser han dom när han vaknar sen (: var inne och pussade på honom. han är så söt :D

har varit på arbetsterapin också idag. börjat med fårskinnstofflor och dom blir så fina så fina (: kul när man kan göra så mycket själv!

nu ska jag och mamma åka till skärholmen och gå och titta i affärer och äta lunch! ska bli himla mysigt!

hörs sen, hoppas ni får en mysig dag! pusspuss



RSS 2.0