Vimplar

Har jag beställt idag av en tjej som syr :) blev den här färgkombinationen i blått. Kommer bli fin fint i hjärtats rum :D


Till hector

Så fina träklossar som är 5*5 cm.gillar dom verkligen! Slut i lagret men när dom kommer in igen så blir det nog ett köp till Hector.


Jag älskar dig!

Vi låg i sängen och myste jag och Hector och ställde oss i fönstret och tittade ut på kossorna och kramades.

Vi har världens finaste son!


Ikea leverans

Hej allihopa! (: solen strålar i dag också. Riktigt mysigt att vara i huset och ha vidöppna fönster och se kossorna beta i hagen utanför. Mår bra av att ha djur omkring mig så att bo grannar med massa gulliga kor är inte helt fel. Dock kunde flugorna fått dra någon annanstans (;

Jag ligger på sängen och fixar med en inköpslista till vårt Ikea besök idag. Lite smått och gott bl.a. till hectors rum. Det har dragit ut på tiden för att vi gör allt ordentligt.. Ist för att bara måla på alla redan lager tapet har vi (läs Sebastian) rivit ner allt till grunden och nu blir det gipsskivor som blir en fint underlag att måla på (: kommer bli så fint!

Älsklingen håller på att montera ihop två vita malmbyråer som ska in i "gå in garderoben" så ska jag vika in massa kläder så fort han är klar och sen skulle han fortsätta i hectors rum och jag plockar och fixar och väntar på att få måla väggar och golv därinne (: myser med lillhjärtat i mellan varven när han är vaken och han börjar vara mer vaken nu på dagarna med vilket vi verkligen njuter av. Så mysigt :D spelade in en video i går på honom tänkte lägga upp den här sen.

Så fick vi vår köksleverans imorse också. Tre pallar med paket. Så det är en del paket i ett rum nu.. Det som blir det nya köket. Vet inte om jag skrivit det men vi ska öppna upp mellan det nuvarande köket och ett sovrum som ligger bredvid och få ett större kök! (:

Ätit frukost, ammat, duschat, hoppat i en stor slapp Sebastian t-shirt och satt upp håret i en knut och skrotar runt här hemma. Det är kärlek i det här huset och som jag sa till killen i vår matbutik här "än har jag inte fått lappsjukan" (; jag trivs som bara den!! Varje gång jag varit på landet innan har jag verkligen varit utvilad och mått bra när jag åkt till hem igen. Den känslan sitter i heja tiden nu. Underbart! Älskar att vi valde att bosätta oss såhär. Ute i friska luften men ändå nära till en jättemysig stad! I går när det var kolsvart ute gick vi ut och stod och tittade upp på en helt underbart vacker stjärnklar himmel. Der finns inga gatulyktor som förstör här ute så det var helt magiskt! <3

Ska ta och fixa klart både Ikea listan och matlistan. Blir mathandling också när vi ändå är i tornby.

Jag önskar er alla en fin dag! Så hörs vi senare såklart! Visst är det toppen med blogg appen.. Ser lite skillnad på uppdateringar nu visst?! (: har inte så mycket tid till att sitta vid datorn men mobilen lite oftare.. Typ i bilen, i väntan på bussen, nu. (:

Ta hand om er! Och glöm inte frågestunden! Puss!


Pasta carbonara

God kväll kära ni (:

Har ni en bra kväll? Vi myser för fullt här hemma i huset. Känns så skönt att vi snart snart är hemma här på heltid! Längtar verkligen!

Vi kom hit runt tre, innan det var vi och köpte en golvslip på k-rauta. Kändes lika bra att köpa en ordentlig på en gång.. Ska ju slipa några trägolv (;

Så har älsklingen gått lös på golvet i hectors rum och snart är han klar min duktiga make <3 jag har plockat fixat och myst med Hector (: jag och liten gick på en mysig promenad i solen och handlade middagsmat och lagade till älsklingen medans han renoverat. Blev pasta carbonara. Det receptet finns på recepten.nu och är SÅ gott. Typ det godaste carbonara receptet genom tiderna ^^ så det mumsade vi på lagom tills idol började (: känns så skönt att ha tv nu. Ja box så vi kan titta på tv (:

Har tänt värmeljus överallt här i huset. Mysigt riktigt mysigt och ett tecken på att vi har för lite lampor :P

Ska ta och plocka in i diskmaskinen nu och plocka vidare med idol i bakgrunden. Ha en supermysig kväll och mys ordentligt <3 puss&kram!!


Övre hallen

Här är ljusslingan från granit som jag skrev om innan (: det är klara glödlampor i en svart gummi "slang" kan både ha den inne och ute! Och idag ska vi köpa krokar så vi kan sätta upp den ordentligt (:


Frågestund

tänkte det kanske är dax för en frågestund! så fråga på. så kan vi köra tills imorgon. skriv frågan i det här inlägget bland kommentarerna! jag svarar på allt. så var inte blyga (;

puss!





Granit

Är det någonting jag saknar i Linköping (och då måste det vara det enda när det gäller shopping utbudet) så är det granit! En av mina absolut favorit affärer! Nu vet jag att dom till våren ska starta upp en webbshop. Men det är lång tid dit :p har hittar massa fint och just industri i hemmet är en favorit hos mig! Jag älskart! (: dom nya rör ljusstakarna som syns på bilden i deras nyhetsbrev är så fina och taklampan med! När vi åker till Sthlm så tänker jag besöka granit! (: ljusslingan på bilden har vi hemma. Den är så ball ruffig och ger ifrån sig ett bra ljus!


Hector

I sin nya röda fina mössa från polarn o. Pyret (:


Liten i babyskyddet

Vad vi älskar dig Hector! Vår älskade underbara son! Kärleken till dig är obeskrivlig <3




 


Mysigt hemma hos oss på landet

En sprakande brasa, idol på tv och massa mys i soffan bredvid världens bästa älskling! <3 vi har det mysigt här hemma!! Hoppas ni har en bra kväll kära ni (:


Retro vagnen

Bilder har efterfrågats och här är vår eller rättare sagt hectors vagn (: åkpåsen är från elodie details!




 


Morgonmys

God morgon! Hoppas ni sovit gott! Jag är ruskigt trött trots att jag sovit runt fem timmar (ovanligt numera haha) tror det kan vara att jag koncentrerade mig så mycket igår när jag körde. Det blandat med lite nervositet och Fanny blir utslagen :p hur som helst sitter på bussen nu påväg till körskolan dubbellektion som slutar elva sen ska jag fixa lite på stan innan jag möter upp älsklingen och Hector så åker vi i BIL hihi till Woody och köper gipsskivor (: och idag och ikväll blir det fixa i huset. Fokus är hectors rum!

Mysig morgon fick jag iaf innan jag var tvungen att kravla mig ur sängen och hoppa i duschen. Finaste Hector är så gosig var inte lätt att slita sig från honom och älsklingen ): men vi ses ju snart igen! <3

Vad hittar ni på idag? Hoppas hur som helst att ni får en mysig dag och tar hand om er!

Puss&kram


Köttfärsås med spaghetti

God kväll vänner (:

Hoppas ni haft en bra dag! Inlägget med körlektionerna skulle publicerats i förmiddags men appen har strulat lite..

Det gick bra iallafall att köra. Var ute på stor landsväg i trafik läskigt men det gick bra (:

Ligger och ammar liten nu och ska strax börja med middagen så den är klar tills älsklingen är hemma. Han är ute och kör, ska köpa hem gipsskivor till hectors rum så han är i huset. Längtar tills han kommer hem då blir det först middag - köttfärssås och spaghetti med riven västerbottenost och sen varsinn kopp te i soffan framför idol (: mys!

Vad hittar ni på ikväll? Var rädda om er! Puss!


Körlektion * 4

Hej på er (: står och väntar på bussen nu.. Ska till körskolan och köra en till dubbellektion.. Två avklarade idag. Riktigt kul är det (: trodde jag skulle vara mer nervös när vi var ute på vägarna.

Blogg.se har äntligen gjort en app till iphone och nu kan man blogga även ute (:

Fast jag mår illa på bussen så får höras sen. Ha en bra dag allihopa! Har så fint väder här i Linköping! Solen strålar :D

Finns det någon som läser bloggen som bor i närheten som vill ta en fika någon dag och visa runt lite här? Hade varit jättekul (:

Massa pussar&kramar!


God kväll

hej sötnosar (: hoppas ni har det bra hemma i stugorna! vi myser i vardagsrummet här och äter choklad och tittar på hollywood fruarna. har haft en mysig lugn kväll ikväll med idol, mys och lite smågodis. firar att min fina älskling klarade sitt körkort på första försöket :D glada minst sagt! så stolt! men jag är inte förvånad, det har gått så bra hela vägen. han hade både teoriprovet och uppkörningen idag (: jag har liiite prestationsångest kan jag säga :P hade min första lektion idag och jisses, vet inte om jag är ringrostig, eller bara sjukt nervös. för jag blev helt förlamad. får hoppas att det släpper.. imorgon har jag nämligen fyra lektioner (: ska bli kul. kommer vara väldigt intensivt nu. och jag hoppas att det går vägen, hade varit riktigt skönt! ska ta och plugga massa teori imorgon kväll tänkte jag.

dagen har varit riktigt skön, vi brukar flänga runt överallt känns det som och ha massa inplanerat, och då är det så skönt att ha dagar som är så här. uppskattar det så! låg i sängen efter jag ammat hector och myste med älsklingen och hade hector på magen/bröstet som en liten groda. sånna stunder uppskattar man så mycket! vi åt hämtpizza till middag. och sebastian fick en present av mig för att han klarade uppkörningen (: blev en mocca master till kaffeälskaren! han blev jätteglad :D

det ser ut som att vi får komma hem snart, ja, flytta hem till huset. känns helt underbart och vi längtar verkligen! känns skönt att äntligen slippa flytta runt och få iordning på vardagen och huset (: min morfar från österrike kom idag till sverige och han och mamma kommer och hälsar på snart, inom en vecka skulle jag tro. vi sa inget datum exakt, men tanken är att vi ska bli klara med hectors rum, det har strulat med att få hem gipsskivorna som ska sitta på väggen /: men nu har vi både körkort och bil så i övermorgon så sätter vi igång igen och jag vet att när vi väl har allt hemma så går det undan! ska förbi ikea också och köpa lite inredning till litens rum. ska bli så kul att morfar äntligen får träffa hector. han längtar verkligen! min snälla fina morfar (:

älsklingen kom med smörgåsar nyss som vi mumsat på, och hector har ätit nyss med. så ska vi sova snart. kommer komma till huset i övermorgon, och då ska jag ta med mig överföringssladden, för har ju lite bilder att visa (:

ha nu en fortsatt mysig kväll. så hörs mer imorgon! massa pussar&kramar!



min helena kommer antagligen hit nästa vecka. blev överlycklig när hon berättade det igår. trodde inte att vi skulle ses förens i början av december pga av hennes jobb och massa inbokat. men whii. happyface! :D






tack

för att ni är så fina och lämnar så fina kommentarer. det värmer i hjärtat. blir så himla himla glad. tänk att ni är så fina och kan säga så fina saker till någon bakom en skärm. det är storhet i självkänsla det. att kunna ge så mycket till någon annan, det är inte ofta människor gör det, det verkar vara läskigt att kunna berömma någon annan, men ni, ni kan! jag beundrar det hos er. och jag är väldigt glad att ni trivs här. för jag trivs med er.

så tack ♥



jag idag. stora stickade koftor och grova kängor, en fanny på hösten.



Hector







<3











tyst

det är tyst här hemma nu. både sebastian och hector sover. jag har varit helt aktiv hela kvällen sen vi kom hem, så jag var tvungen att varva ner lite. vart energin kom ifrån det vet jag inte. men fint blev det iallafall. har storstädat och fixat och donat här ikväll (: så har jag myst jättemycket med hector. vi har badat, eller han har badat (: gud vad han tycker att det är mysigt! njuter och gurglar och har sig sötnosen. (: insmord med babybutter från bodyshop och sen fick han rentvättad pyjamas och så borstade vi hans fjuniga hår med en sån mjuk babyborste. det tycker han om. älsklingen har pluggat jättemycket ikväll, imorgon har han både uppkörning och teoriprov. håller alla tummar och tår såklart för honom! men jag tror att det kommer gå jättebra! och jag har min första körlektion imorgon. pirrigt minst sagt, var ett tag sen jag körde. och enligt körskolan ska jag ha mitt körkort inom två veckor. hjälp. får se hur det blir med den saken (:

dagen har varit riktigt bra! rolig, mysig och bra! vi gick upp vid nio, matade hector och sen duschade jag, åt frukost som älsklingen dukade fram till oss och sen åkte jag och my till stan och shoppade. blev lite krämer från lush, bla "pied de pepper" en fotkräm som luktar pepparkaka, och det gör ju inte så jag inte längtar mer till julen.. (; sen "handy gurgugu" en jättemysig handkräm och så min favorit "vanilla dee-lite" använder den på hela kroppen efter dusch. doftar underbart och är väldigt fuktighetsgivande!

köpte babybodybutter till hector också. han älskar den. och den är riktigt bra till hans torra hud. blev bättre nu också när vi hade mer babyolja i badvattnet. len blev han (: köpte en film och lite på monki också. sen satt vi oss på ett café och drack varm choklad med vispgrädde och grillad macka med ost, skinka, tomat och dionsenap. riktigt gott! satt där länge och myste och pratade. sen åkte vi hem och fixade oss iordning och så följde hector och älsklingen med ut igen på stan så gick vi på restaurang och åt mongolisk bufé. och nu på kvällen vet ni ju redan (: en bra dag har det varit! my har åkt till vimmerby igen. tänk att vi bor så nära varandra nu. ska dit någon dag nästa vecka. mys (:

jag är trött! ska ta och se om liten vill ha mat, och sen hoppa i säng och pussa på min älskling! hoppas ni haft en riktigt bra dag ni med! sov så gott och dröm sött, så hörs vi mer imorgon! (: pusspuss.



jag älskar dig och är så stolt över dig min lilla älskling (:



saknat

hej underbaringar (: saknat er. jag fanny har blivit mamma och sätter min son i första hand, men det förstår ni säkert (: såklart. myser för fullt och tar vara på var enda liten minut när hector faktiskt är vaken. lillahjärtat. man blir överlycklig och helt salig när han bestämmer sig för att glesa på dom där vackra bruna (?) ögonen och flaxa med dom långa mörka ögonfransarna. jag älskar honom! det går inte att beskriva. men gud vad jag älskar honom. idag när vi ätit frukost, jag my (för my är här och hälsar på oss, så härligt att få höra hennes skånska dialekt igen och skratta med henne) och älsklingen på vår trappa upp till huset med solen i ögonen så tog jag hector i famnen i en filt och gick i gummistövlar och stor tröja ner till vår sjö och njöt av hans närhet. så tittade han upp på mig och log. vet att det är för att han typ bajsar, men det ser endå ut som att han ler och det är det som betyder någonting. finaste hector. stor han blivit. över tre kg nu, och hans knubbiga små fingrar som greppade runt mitt finger fick mamma hjärtat att smälta lite. jag älskar dig!

dagarna har mest flytit ihop. jag har tänkt att sätta mig här ett flertal ggr, men ni vet hur det blir. man ska hinna med så mycket just nu. ibland förstår jag inte riktigt hur vi orkar, men det gör vi. och jag är imponerad, faktiskt! vi renoverar, vi bor på två olika ställen och åker så långt i mellan boendena, vi jobbar, eller inte jag men sebastian, vi kör på körskola, vi pusslar med hector och försöker få ihop allt, och ja det går ju faktiskt, allt går om man vill har jag alltid sagt och även fast det är ganska mycket planering och fix med allt, så går det. därimellan någonstans så hinner vi ha mystid för oss också. pussas och kramas, älska, hålla om, viska fina ord och bara vara. därimellan alla blöjbyten, ammandet och få ihop allt, så hittar vi små stunder för varandra. vilken omställning livet tog när liten valde att komma tidigare, jag har så svårt för omställningar, men allt löser sig sakta men säkert och all bonustid vi fått med världens finaste skatt, den värdesätter vi högt högt. och att få vara tillsammans hela familjen så mycket nu. det gäller att ta vara på det. snart börjar sebastian jobba på riktigt och jag blir mammaledig på riktigt. att leva här och nu. nu och här. älskar hur allt blivit, även fast det varit tufft i mellanåt. att sitta i vårt hus, känna lugnet, ha hector sovandes i armarna, sebastian tättintill, en brasa i kakelugnen, ljus i hela huset, bäcksvart ute och en stor stjärklar himmel som breddar sig över hela skogen. höra tysnaden och lugnet. där är vi hemma. och vi trivs. vi saknar inte bullriga stockholm. det vi saknar är att få flytta hem till vårt hus nu, på riktigt. och boa in oss på riktigt.

mysan är här. hon kom igår, vi kramades gick till linköping och fikade varma scones med färskost och marmelad och drack chailatte hon jag, hector och älsklingen. tog oss hem. visade henne huset. "åh är det här, guuud så mysigt det ser ut.. och kossor!?" välkommen till landet my (; hon tyckte om det! vi grillade på fina nya grillen vi fått av sebastians farmor och farfar och det blev hemgjorda hamburgare. valde att gå och sova strax efter middagen jag och my, trötta minst sagt! jag sover som en prinsessa i nya sängen. den är helt sagolik. kvalite som heter duga! hög som bara den. nästan så man ramlar ur den på morgonen. värd varenda krona. aldrig mer en ikea säng! hector vaknar när han är hungrig, två ggr per natt innan vi går upp. ibland tre beroende på när vi går och lägger oss. men han är otroligt snäll den här lilla pojken. låter mamma och pappa sova gott annars.

har haft en bra dag idag iallafall. promenerat med barnvagnen, hämtat ett paket på posten, fikat i solen, ätit god sallad till lunch/middag. myst och umgåtts. så ska vi gå ut ikväll och dansa var tanken. mina ögon går snart i kors, men det ska bli riktigt kul (:

helt underbart att hösten är här, det dalar ner fina gula, röda och oranga löv på marken. höst och vinter kläderna är dom bästa! jag trivs i stora stickade halsdukar, skinnjacka och grova kängor. det är mer jag. att få värma händerna på en stor kopp te, tända ljus och bara mysa hemma i raggsockor och myskläder. äta mustiga höstgrytor och kura under en filt tillsammans i soffan. det är kärlek det! ♥ och sen kommer vintern, med massa snö, längtar efter att få klä på hector varm overall och stoppa ner honom i vagnen och ut i trädgården och göra en snölykta med honom och sebastian. titta rakt upp i natthimlen och känna snöflingorna dala ner och smälta på huden. pyssla, baka julgodis, slå in paket och lyssna på lugn och mysig julmusik. känna juldoft i hela huset och värme från en sprakande eld. då är lyckan komplett på något vis. när allt är nedsläckt och mina fina är nära. det enda som lyser upp är julstjärnorna när natten kommer mygandes. åh jag längtar! i år blir det en riktigt mysig jul på landet. i vårt hus ♥

vi måste få hem lite mer renoveringmaterial, sen blir vi snabbt klara i hectors rum. på måndag kör sebastian upp. och då ska vi bannemig köpa bil omgående. det enda jag känner frustration över flytt till landet, är att vi inte har bil. att ta bussen är för oss inga konstigheter, och jag gör det mer än gärna. men när vi ska få hem saker till huset, blir det genast ett problem, ett problem som inom kort kommer vara löst och det ska bli skönt! väldigt skönt (: jag har letat som en tok efter möbler och saker till hans rum. och det kommer bli så fint. jag längtar efter att få visa er. längtar efter att få visa hector hans rum. det kommer bli så fint. finaste rummet till finaste hector! ♥ har köpt en borg till honom. han fick ju fondpengar av en kvinna på sös och vi skulle köpa någonting till honom för dom. det blev en lekborg. här hittar ni den. ska ha en mysig läshörna längst ner och sätta in belysning inuti borgen, för att få en stor nattlampa på natten till honom. det måste vara både det svåraste och roligaste att inreda ett barnrum. man vill ge den där tryggheten, mysigheten och roligheten i ett och samma rum, samtidigt som det ska vara praktiskt och lättstädat och lugnt och fridfullt men ändå galet och knasigt. som sagt, ska bli kul att visa er sen. vi kommer ha lugna färger nu när han är liten och mer tokiga sen när han blivit äldre.

soffan, den där gigantiska u-formade soffan står så fint nere i biorummet nu. med massa kuddar, filtar och gos. vårt hemmabiosystem som vi köpt, väntar snällt på en förstärkare, sen kan vi titta på film därnere. längtar! vi ska ha en matta och ett soffbord dit också. och en tv bänk. sen så. fotade idag, men glömde tyvärr överföringssladden. ska dit snart igen, så då ska ni få se bilder.

gud det känns som jag svamlar. kommer inte riktigt ihåg vad jag berättat och inte. vi har mest myst, renoverat, plockat i huset, varit ute på promenader i höstsolen, shoppat höstkläder, pussats, kramats, gosat med hector och bara varit med varandra. det är väl det bästa! att få mysa med sin fina lilla familj ♥

ska kika runt lite på mer barninredning till hectors rum och väcka mysan sen. så vi får i oss lite varma mackor eller nått innan vi ska ut. tröttmössor. jag hoppas ni får en jättemysig lördagskväll och att ni mår bra! nu ska jag bli bttre på att uppdatera! lovar (;

puss&kram!





Dagens Fanny











en schleeten mama! men glad iallafall :D nu gick jag ju inte ut med bara linne idag, sån förvirrad ammningshjärna har jag faktiskt inte :P utan en svart tight klänning åkte på och en stor stickad svart tubhalsduk (från bik bok) som åkte av ganska fort då solen strålar här i linköping idag (: kängorna som jag bara ä l s k a r är köpta på skopunkten i går faktiskt. invigde dom idag (: långkalsonger från polarn o. pyret.. födelsedagspresent från mami. och dom mörkarna ringarna under ögonen har jag fått från hector. tack älskling (; ska ta och sminka mig lite och packa ner liten i finaste vagnen och ta bussen till stan och möta upp min lattepappa. hehe. interskämt! så ska vi fika i solen på en mysig uteservering och sen ska vi gå förbi en gullig liten barnbutik här och så ska liten få välja ut en fin trämobil som vi ska hänga över hans säng. (:

hoppas ni får en underbar måndag! det ska vi ha (: puss&kram!



Sovrum

vårt sovrum går just nu i ljusgrått med någon mönstrad tapet på ena kortsidan. snart blir det om målning. och jag ska måla en stor mattsvart sänggavel på väggen (; kommer bli så fint!! lamporna är från ikea tycker det vart ballt, även fast det ser lite roligt ut när sängen står på golvet utan ben :P det är gästsängen vi har där nu och imorgon kommer levransen på den sängen vi köpte för några månader sen. skräddar sydd för oss! sova gott? i hope :D









övre hallen

såhär ser det ut när man kommer upp från trappan på entréplan. ljustgrått målat golv som i trappan och gråa tapetserade väggar. den sista bilden blev så suddig, men ville visa vilken dörr som är hectors. från den här hallen så går det en dörr till hectors rum, innefrån hectors rum går dörren till arbetsrummet. tanken är när vi skaffar syskon till hector att det ska vara ett till barnrum. sen är dörren till vårt sovrum, dörren till gå in garderoben och även till ett badrum som vi ska färdigställa så småning om (: det enda som behöver göras där är kakla och stoppa in toalett, dusch och handfat. så innan jul? vi får se (:









tavlan är köpt på nätet, mattan är en present, gungstolen var samma som stod i vardagsrummet (fick en ny plats) katthuvudet är köpt på ebay (det var whiskas kattmaten som designade några.. specialutgåvor vad jag förstod?!) lampan i fönstret kommer från ullared. (visst ger den ifrån sig ett mysigt sken) :D och den svarta fleecfilten på trappen är från h&m home.



walk in closet

en bra stor garderob ligger precis bakom vårt sovrum. man kan gå in från två håll och den ena dörren ligger precis vid hectors säng där den står nu (: vi målade allt i vitaste vitt, även plankgolvet och satte upp en "ljuskorv" :P och även såna gamla skolkrokar som hände utanför klassrummen när man gick på lågstadiet. ska köpa flera såna fick med mig fyra sist bara (: blev så himla nöjd, det är sjukt mysigt här inne. nästan så man vill dra in en fotölj och sitta och läsa en bok och dricka varm choklad. vi har köpt två vita malm byråer, dom med sex lådor. här hittar ni dom. dom ska stå på väggen under snedtaket. och agera klädförvaring (: sen kommer vi ha en stor garderob från golv till tak inne i sovrummet med vita (i glas) skjutdörrar för klänningar, skjortor osv osv. kommer bli kalas (:











Hectors säng

jag hade redan innan vi blev med barn bestämt att jag skulle köpa den här sängen när jag väl fick barn. den är en nyproduktion på en gammal gammal säng, och dom är riktigt svåra att få tag i. och eftersom dom är på pricken lika så fick det bli en ny. dom som gjort den återigen är danska sebra och på blå elefant köpte vi våran. sängen tillsammans med madrassen gick på runt nio tusen. det hade jag aldrig lagt på en enbart spjälsäng, men den här kan hector ha tills han blir sju. får vi se om han vill det också :P hur som helst, vi tycker väldigt mycket om den. och det är väl sån stil som vi kommer inreda litens rum i sen när det är klart. (imorgon fortsätter vi renovera och sätter upp gipsskivor på väggarna.)











Hallen







hallen i anslutning till vardagsrum och kök och ena entrén. det ser inte alls lika mysigt ut som det är på kvällarna. åh jag älskar vårt hus :D ljuslyktan i träffen har jag gjort (: en gammal konservburk som jag spikade små små hål i. i efterhand så kunde jag ju borrat hål med en liten borr.. men jag hade ingen och var på pysselhumör. ^^



grannar







Altanen

en inbyggd altan har vi, med utsikt över sjön. mysigt var det igår med tusentals levande ljus ♥ förövrigt är det här lilla bordet det enda bordet vi har att äta på, haha. igår åt vi middag på vardagsrumsgolvet med hector liggandes i sin mysiga åkpåse bredvid oss,. han fick också sin middag fast i sin sond ): snart är den väck!!









jag älskar dig









vardagsrum

vi börjar få lite iordning nu. fattas en mysig matta och soffbord. sen så (:


















soffsn är köpt på bolia, kuddarna på ikea och h&m home, gungstolen är det någon designer som designat minns inte vem, kubhyllorna är köpta på bolagret, tidningsstället på designtorget, i fönstret står elflugan, tvbänkarna i högblankt vitt är köpta på ikea, lampan på tvbänken är min älskade bourgie lampa från kartell, lampan i taket är köpt på ullared. och hectors stol som inte alls ska stå där :P kommer från brio. brio grow.

ursäkta dom usla bilderna, natt och massa tända ljus.




morgonmys

god morgon! hoppas ni sovit gott (: jag är utvilad och nyduschad. börjar bli hungrig, men väntar in älsklingen som är påväg "hem" nu. han har varit och kört sitt sista moment innan uppkörningen (: duktig!! stolt fru :D jag och hector låg nästipp mot nästipp och myste länge imorse, tittade in i varandras ögon och bara gosade. en riktigt bra start på dagen (: efter det stoppade jag ner honom efter att han ätit i sin säng och tog en dusch, klädde på mig, har kokat alla flaskor till pumpningen och hans nappar. har plockat och stoppat in en maskin med tvätt. vart kom all energi ifrån? haha, när hector kom fick jag massor av energi. även fast allt tar aningen längre för att jag hela tiden måste gå och titta på skatten och stå och stryka honom över hans duniga mörka hår så blir saker här gjorda (:

idag ska vi hem till huset och fixa lite inför helgen, sebastians föräldrar kommer på besök och det ska bli riktigt kul att få visa dom huset. hoppas bara att vi hinner så långt i renoveringen i hectors rum som vi planerat, vi är optimister jag och sebastian :P men vi kommer ju iallafall en bit. tack för era gulliga kommentarer. blir så himla mycket roligare att skriva här när ni skriver. så keep up the good work (;

sängen vi köpte ni vet den där skräffar sydda är klar och nu ska vi bara bestämma en dag för leveransen och samma sak med den enorma soffan till biorummet. kommer i början av nästa vecka. nu börjar det bli hemtrevligt ju (: tänkte fota mer idag. fick så jäkla bråttom sist så hann inte så mycket :P men ikväll så. vi kommer antagligen sova över i huset så vi får mer tid. mysigt att tända en brasa på kvällen och mysa hela familjen i soffan med en kopp te. kärlek ♥

vi ska till neo snart och väga liten som håller på att öka i vikt kraftigt. jag har jättefet mjölk, och eftersom han är prematur så "ska" han gå upp 30 g om dagen.. liten går upp dubbelt. han hade nog varit en stor bebis om han låg kvar hela tiden (: lillgrodan. sen blir det huset som sagt. vi hörs lite senare. ska ta och äta frukost nu innan hector ska amma igen.

puss&kram ♥



korgar från mio så fint till veden.



Hallen



taget från trappan. och ja, det hemska plastgolvet ska bytas ut mot gummiplupp golv snarast :P



älskar den knarriga trätrappan som är målad i ljusgrått.



i den lilla hallen ser det ut såhär.



det svarta plåtskåpet ska vi ha korgar i med vantar och mössor.





trappan ner till källaren där bastu, tvättstuga, bio rum och badrum ligger.



och så pappa sebastian i hectors rum. river ena delen av väggen, så det blir ett litet krypin med snedvägg. kommer bli så fint. ♥



trädgårdsplanering

nästa sommar kommer vi fixa i trädgården. det känns ganska så onödigt nu innan vintern. så det får bli ett projekt som sagt nästa sommar. vi vill ha det lummigt och mysigt med många stora krukor med plantor i. stora trälådor med kryddor och så ska vi plantera träd. ett träd ska vara ett körsbärsträd, ni vet dom som blommar så fint med rosa små blommor. innan vi planterar det ska vi begrava veras urna. så det blir hennes träd. under tänkte vi ha ett litet bord med stolar. en lounge (stavas?) möbel grupp ska köpas och ställas ut och sebastian vill göra en liten damm med fiskar. och det gamla hönshuset (det som syns på bilden) ska renoveras upp och nästa marknad (det är en boskapsmarknad varje år) så ska vi köpa höns! mysigt att gå ut på morgonen och ta in färska ägg till frukosten! vi funderade på att bygga ut altan också och sänka ner en pool i varianten lite mindre. mycket planer. kul (:





ser ni kossorna i hagen bredvid? (: och därnere ligger sjön. ska fixa till bryggan också. vågar knappt gå ut på den nu så vinglig :p fast vi satt och drack varm soppa nere på bryggan och myste när vi var i huset för ett tag sen. låg raklånga på rygg och tittade upp i himlen. tomten är nästan 2000 kvm. bra att vi köpt en bra gräsklippare :P



Jag älskar er.

och att se er sova måste vara det vackraste. jag är så lycklig över min familj. ni gör mig hel.





nytt i duschen

luktar underbart. har dock inte testat än, men jag tror att den kommer gillas (: jag älskar cocos!



köpt på åhlens.




Dagens hector






det är inte det lättaste att fota en liten sprattlig bebis (: men här är liten idag i sina fina nya kläder från åhlens.



promenad

god kväll godingar (: har ni haft en bra dag/kväll? vi har haft en fullbokad dag som vanligt. att få hector har gjort oss mer aktiva på något sätt. nu går det inte längre att sova bort hela dagarna, vilket är väldigt skönt för man hinner njuta så mycket mer (: kl tio är jag redan färdig för dagen med dusch, sminkning och påklädnad. hector har blivit tvättad och fått ny blöja och bytt om från sin pyjamas till vanliga kläder och familjen äter frukost ihop. då har liten redan ätit sin frukost (: rutinerna blir bara bättre och bättre. och det är mest "körigt" på förmiddagen har vi upptäckt. sen under dagen blir det mindre måsten och mer mystid ♥ idag stoppade vi hector i vagnen och tog en promenad till stan och gick och strosade och handlade lite kläder till honom. nu har han en liten större garderob i stl 50 (: kul med lite variation. tycker det är jättekul att kombinera och matcha hans kläder och det blir en hel del randigt, hrm. sådan mamma sådan son..? pappa sebastian tycker hans kläder är coola, så mina val från dagens shopping var klart godkända (:

vi tog en mysig fika på ett bageri här i stan, satt och drack te och pratade, hector sussade i vagnen och sen gick vi och handlade till middagen. så när vi kom hem ammade jag hector och älsklingen lagade pasta carbonara som blev riktigt god! nu ska jag strax få helkroppsmassage. önskade mig det i födelsedagspresent och fick en massage olja från body shop och massage. ska bli mysigt och riktigt skönt vaknade med någon slags låsning i ryggen ): sovit knasigt.

ska åka till huset imorgon hela familjen, packa upp, visa liten runt i sitt nya boende (: och sebastian ska slipa klart golvet i hectors rum och riva ena väggen. bakom finns en snevägg med vågrätta plankor. blir fint att måla vitt. kommer vara vitlaserat golv (det är plankgolv) och vitmålade väggar förutom på ena väggen där det kommer vara ljust ljust grått. måste försöka hitta den där gamla garderoben/linneskåpet med lite krussiduller på. ska fixa ett klädskåp till hector. sätta in en klädstång och hyllplan och måla vit. hoppas det blir lika fint som i tankarna (: så imorgon är vi i huset hela dagen, bussen går 08 härifrån och sista bussen går tillbaka vid 19 imorgon kväll. så det blir många timmar där borta. jag tänkte packa upp och städa lite och såklart gosa med lillhjärtat medans älsklingen fixar hectors rum. tar med oss resterna från kvällens middag så vi slipper tänka på det. (:

ska ta och pussa godnatt på hector nu och sen avnjuta massagen och sen sömn! det är helt underbara sängar här. såklart när vi jämför med dom hårda sjukhussängarna vi sovit i dom senaste veckorna. sover som stockar. och då kan man ju undra hur gott vi kommer sova i den skräddar sydda sängen vi köpt som kommer nu i mitten av september. heaven!

ha en jättemysig kväll och sov så gott sen (: puss&kram!







lite av vårt rum på ronald mcdonald. älskar värmegolvet inne på toaletten. och den stora garderoben i hallen. slukar mycket (:




griffelfärg

hej fina ni! jag sitter här med myskläder och väntar på att hector ska vakna så vi kan amma och umgås lite (: tröttfisen. är helt slut, så egentligen borde jag också vila lite, men jag valde att tvätta och plocka lite här istället ^^ och städa i köket. har precis ätit lunch, blev kyckling med potatissallad och sallad till.

igår var jag och mamma iväg medans sebastian var hemma med liten och köpte gräsklippare (: blev glada när vi kom dit för det var 25% på alla klippare. så vi sparade lite. så nu har vi en gräsklippare. köpte sticksåg också, lite nytt slippapper till att slipa plankgolven med och även griffel färg till köket och till väggkalendern jag ska knåpa ihop (: kommer bli riktigt häftigt! hoppas jag ^^

älsklingen sitter och spelar wii i vardagsrummet utanför och jag gick igenom alla miljontals bilder på hector vi fotat. han har verkligen lagt på sig mysigt bebishull. goare une får man leta länge efter! kärlek! vi ska bädda ner honom i vagnen snart och ta en promenad till affären och handla till middagen. ska kika lite på recept och sen så.

mamma har varit här i helgen och firat mig och umgåts, mysigt har det varit. hon åkte hem vid lunch efter att hon och jag varit i stan och fikat och gått runt och tittat på linköping, hon har aldrig varit inne i linköping så lite rundvandring blev det och hon gillade staden (: inte så otippat. allt man behöver på en lite  mindre yta. peerfekt. så vi fikade på ett mysigt fik. det finns det gott om här. restauranger, uteserveringar och cafén.

min födelsedag var verkligen mysig! blev uppvaktat på sängen av hector och sebastian med god frukost med smårgåsar med goda pålägg, vattenmelon, graipfruit, te och fina paket. fick ett stort yankee candle "clean cotton" ljus, blev jätteglad för mitt höll på att ta slut och jag älskar doften! fyra stycken iittala essence "desert" glad. coctail glas? hur som helst, fina är dom (; prenumenation på family living, produkter från body shop, min favorit parfym burberry brit i en gigantisk flaska. räcker länge och det är bra för jag använder den mycket! (: pengar till nya fårskinnstofflor (dom har inte kommit in i butikerna än) massageolja + helkroppsmassage och bio och restaurangbesök. blev jättenöjd och glad för mina paket (: sen fick jag pengar och clinique produkter av mamma. hon hade hittat dom stora flaskorna i tvålen och ansiktsvattnet och köpt två av varje. kommer räcka ett tag ^^ ögonkrämen från samma märke och även ansiktspeelingen. älskar deras produkter.

mormor vicky satt hector vakt i ett par timmar när vi gick ut och firade födelsedagen med tapas restaurang besök på ett mysigt ställe här, drack alkoholfria drinkar och åt massa gott. myste och pratade om allt mellan himmel och jord. ett bra val av älsklingen, då han överraskade mig. myspysen. (: sen blev det bio och varsinn stor godispåse och hålla i handen, final destination 5 såg vi. sen åkte vi hem, saknat hector så blev massa pussar och gosande innan vi hoppade i säng. en riktigt bra 26 års dag (: tack för alla gratulationer.

ska ta och samla ihop mig och amma liten hector och sen tar vi en sväng till coop och handlar middagsmat och lite mer till frukost imorgon!

hoppas ni mår bra!? ni är så tysta. och då blir jag tyst lätt. trist att skriva med sig själv ):

puss! (:



mina fina killar i natt. myspys i aningen för stor pyjamas (: först amningstränar vi och när liten inte orkar mer så sondas han med resten.



Dagens hector



mitt gostroll i fina kläder (: snart har han stl 50 och byxorna är faktiskt i stk 56 (:



kärlek

sitter och lyssnar på joshua radins nya skiva. lika mysig som dom tidigare. hans låtar spelas alltid när vi myser jag och sebastian. det är våran kärleksguru. hii. sitter på vårt nya rum på ronald huset. trivs verkligen. ett steg närmare hem. och för första gången känns det som att vi är en familj på riktigt. nu får och ska vi skapa våra egna rutiner med hector. och helt plötsligt känns allt mycket lättare. jag blir nervös när andra lägger sig i hur vi lever vårt liv. och som en barnmorska sa idag att alla runt omkring gärna ska tycka och tänka och under sjukhustiden har vi fått lite för många olika råd känner jag. så nu, när vi plockat ur alla de råd vi vill följa, skapat egna och valt de som passar hector och oss. så känns det mer än bra. det är lika mysigt som jag föreställt mig. jag längtar tills han är mer vaken, saknar honom när han sover och går och kikar på honom hela tiden. egentligen skulle man tror att jag skulle hinna med mycket när han väl sover, men faktum är att jag är så matt i hjärnan efter allt som hänt den senaste tiden och tills jag landat i allt så får det gärna vara lite kaos här. fast nu har jag faktiskt fixat här. jag trivdes aldrig på sjukhuset vi var på sist, så jag ansträngde mig inte ens att plocka upp. här har jag det. det var mysigt att bädda hectors spjälsäng med lakan, påslakan och örngott med små traktorer på. sätta ner alla hans små gosedjurskompisar och hänga upp det fina hemsydda hjärtat hans gudmor sytt till honon, det kändes mer på riktigt nu. innan har han sovit i en plastsjukhussäng. och nu ligger han och sussar gott i en brio spjälsäng som vi fått låna här. längtar tills vi kommer hem och får bädda i hans egen säng. hectors alldeles egna säng. han ser så liten ut i den där stora sängen. bäddade med en rullad filt som han ligger i, det ska vara runtomkring för att han ska få lite motstånd när han sparkar ut, precis som i livmodern. jag älskar dig liten. vet inte hur livet skulle vara utan dig. men det känns som att livet började när du kom. även fast det var och har varit jobbigt, många ångestfyllda stunder, oro vid minsta lilla hosta du fått, tårar och uppesittar nätter med dig i famnen. lycka är du. kan sitta i timmar och bara titta på dig. jag älskar dig verkligen. jag älskar din pappa. och jag älskar dig! med er känner jag att lyckan är rotad. jag fyller år imorgon och att få fira min födelsedag med er, det är det bästa av allt. jag önskar mig ingenting mer än att vi mår bra och kommer landa i allt tillslut, tillsammans. för jag vet att efter det här, så klarar vi allt. vi har gått igenom så mycket motgångar ihop du och jag sebastian. och jag litar blint på dig nu att du alltid stannar. och jag är alltid din, det vet du. jag har hittat hem i dig. till slut hittade jag hem. tänk att det skulle bli hos dig. otippat skulle jag tyckt för flera år sen, även fast du alltid fått mig att le så känns allt så självklart nu. vad var det jag inte såg då, som jag ser nu. oavsett vad, så är jag väldigt väldigt tacksam för dig. för allt du gör, allt du är. allt du gör för mig och hector. du är en fantasiskt underbar, begåvad och smart människa. jag tror bara du inte riktigt insett det förens nu. men vad du kan. du är en sån person som kan ta dig hur långt som helst, bara du tror. och när du inet tror, då tror jag åt dig, för jag vet, utan att ens behöva ha det bevisat att du klarar av allt du tar dig för. och jag älskar dig för din motivation. för din styrka och din ork. från ungkarls liv, till det här. det är en omställning som heter duga. men du klagar aldrig. du öser över kärlek över både mig och hector. tack för att du är våran.

jag längtar tills min kärlek kommer hit. jag och hector saknar dig! vi ska ta en mysig promenad i hectors fina retro vagn sen när sebastian kommer hem från vårt hus. han är där nu och hämtar vagnen, babyskyddet, åkpåsen och lite annat smått och gott. sen ska vi till affären här i närheten och handla lite saker till hectors skötbord. mer blöjor, tvättlappar och sånt. fylla upp kylen. tills han kommer hem ska jag fortsätta tvätta här, tvätta av min ansiktsmask som jag har på mig och ansiktet är helt stelt, helt glömt av den. och om en kvart börjar halvåtta hos mig. så vid åtta ska liten hector äta igen. ska plocka upp honom och gå ut i vardagsrummet här och titta på programmet och sen blir det mysig ammning ♥

ha en riktigt mysig kväll. det ska vi ha. imorgon vaknar jag och är 26 år. ska bli så mysigt att fylla år! puss&kram!



mysigt på rummet och liten hector sussar i sin säng.



kväll.

så var det kväll igen. dagen har gått i en rasande fart, känns som jag inte hunnit sitta still en sekund :P nu i börjar när vi amningstränar så gör jag inte så mycket annat än att amma (; och hector blir bättre och bättre och han ökar i vikt jättebra. vad jag älskar hans gosiga knubbiga kinder. dom är goda att pussa på vill jag lova ♥

älsklingen är strax här igen, han har varit iväg några timmar idag. först körde han på körskolan och idag sa dom att han nästan är redo för uppkörning! toppenduktig är han! och riktigt skönt ska det bli att kunna ta sig snabbare nu när vi bor på landet (: bussen från oss går typ fem ggr per dag. gäller att planera allt lite mer än när vi bodde i stockholm. men jag älskar det. älskar att kunna sitta och andas frisk luft och känna lugnet i hela kroppen och titta ut över sjön och se kossorna i hagen bredvid. underbart! och snart är vi där. varje dag. inte bara för att hämta någonting eller packa upp lådor. ett mål för oss är att vara klara med köksrenoveringen, hectors och vår sovrum och målning lite här och var och även ett badrum innan december. hejar på oss! och december ser jag verkligen fram emot. kommer bli sagolikt att fira hectors första jul i vårt hus. där ute är snön vit. det är inte vanligt när man kommer från storstan. där är snön grå. och när vi har pratat med nya grannarna så säger dom att det är jättemycket snö där vi bor.

vakna på morgonen och titta ut och se snön dala ner utanför, hämta liten från sin säng och krypa ner igen allihopa under duntäcket och mysa. tända en brasa i öppna spisen och sticka kalla fossingar i fårskinnstofflor och svepa en morgonrock runt omkring sig. gå ner hela familjen till köket och koka tomtegröt och äta frukost i lugn och ro. ha massa tända ljus på bordet för att det fortfarande är mörkt ute. klä på sig varmt och bädda ner hector i vagnen på ett mysigt fårskinn och pulsa ut i snön på en promenad i frisk vintermorgon. ja, vi längtar tills vi får njuta av att bo på riktigt i huset, njuta varje dag av att få pyssla runt och vara hemma. för hemma är vi verkligen. det känns varje gång vi öppnar dörren. att flytta är nog en av de bästa sakerna vi gjort. och då har vi hunnit med en del. fast den bästa är såklart vår fina hector.

sen har han förutom att kört hämtat ut ett paket till min födelsedag. ska bli jättemysigt att fylla år. mamma kommer på eftermiddagen på fredag och firar också. finns inte en enda födelsedag jag firat utan mamma. hon ville vara hector vakt på kvällen, så vi ska ut och äta. men på dagen firar vi med hector. tänk att jag inte hann fylla år innan liten kom. glad att han är här. bästa födelsedagspresenten ♥ har ingen aning om hur fredagen blir, men sebastian har fixat överraskning. spännande :D

ska gå ut i köket med hector nu och hjälpa min kärlek och laga middag. blir enchiladas med paprika och chilisås och en grönsallad med rödlök. mums! ni får ha en jättemysig kväll. vi ska titta på film och sen sova. imorgon flyttar vi till ronald mcdonald huset. ska bli riktigt skönt. vi har längtat! :D och idag gjordes det både hörseltest, syntest och hjärn ultraljud på hector och han är ett skolexemplar och fick diplom, hihi. gosfisen. lättnad!

puss&kram!





fick fina kort på nakenfisarna av ann som är vår kattvakt åt just nakenfisarna :P min mamma har perserkissarna. glad att dom är i goda händer. och längtar ihjäl oss efter dom. att bara få borra in näsan i deras päls/hud och mysa! höra deras kurrande. och få massa kärlek och närhet! dom är toppen med ann's dotter nikkie också och jättetåliga. hon har tydligen jättekul med dom. har klätt ut dom (?!) haha, matat dom, bärt runt på dom och dom är bara med på allt. så jag är inte det minsta orolig över hur dom kommer vara med hector. världens bästa kompisar blir dom nog. goskatterna (:



mata ankor

god kväll fina ni. (: hoppas ni har en mysig kväll och mår bra! jag börjar bli trött, känns riktigt skönt att somna så fort man lägger huvudet på kudden på kvällarna (och nätterna efter hectors mål för den delen med) hade varit tungt annars, om man hade svårt att somna om. men nej då. vi sover gott när vi väl sover (: hector är bara vaken när han ska äta, som en skalmanklocka som börjar gnälla lite när det är dags för mat och sen somnar han gott och sover tre timmar till innan han ska äta igen. 02, 05, 08 är "natt och morgon" målen. och efter åtta målet brukar vi starta dagen (: skönt att dagarna blir längre.

älsklingen ligger här och tittar på en fotbollsmatch. och jag tog lite datortid. har kollat mejlen och letat efter ett paketleverans mejl.. men hittade det inte. ringde hemsidan idag och dom tyckte det var lika lustigt som jag att jag betalat för någonting jag inte fått levererat :P så dom skulle skicka ut det på nytt. blir nog ganska så struligt i början när man flyttat med all eftersänd post osv. men snart löser det sig nog (: kul med paket, speciellt när det är inredning i det :D mamma hade hämtat ut golvlampan som arne jacobsen designat. den kommer bli fin fin att ha hemma. vet dock inte vart än, men det finns en plats. jag har aldrig varit en skor&handväsktjej.. dock en lamptjej. jag älskar lampor. och dom lägger jag gärna pengar på för att få kvalite. sen går jag runt i mina sjukt slitna converse som läcker in vatten när det regnar.. haha. vad var det här med prioritera för någonting? :P mamma skulle iallafall ta med sig den ner nu i helgen. sakta men säkert blir vårt hus klart för inflyttning. känns skönt att kunna åka dit och renovera och fixa och bo på ett annat ställe. vi kommer flytta till ronald mcdonald huset nu på torsdag. ska bli så mysigt att få fira min födelsedag där istället för på sjukhuset. fristad!

vi gick upp som sagt vid åtta, och ammade liten. han börjar bli riktigt duktig nu. ser helt tokig ut i blicken när man ska gapa så mycket. gullig! går nog väldigt fort nu innan han helammar. och vi hejar på honom! (: vår duktiga älskling! åt frukost på sängen, sen hann jag mer eller mindre slänga i mig sista mackan innan jag skulle upp på lung röntgen. måste man göra för att få donera. och blodprov fick jag ta också innan, och allt gick igenom. frisk som en nätkärna ^^ sen duschade vi, klädde på oss och hector och bäddade ner honom i vagnen och tog en lång promenad och gick till ankdammen. matade ankorna var mysigt (: sen gick vi och åt lunch.

blev en till promenad med vagnen på em. då gick vi och handlade på coop, den affären ligger i en stor gammal röd villa med vita knutar. annorlundare! nu på kvällen har vi tvättat lite kläder, lagat middag gjorde älsklingen medans jag matade liten. blev kyckling i ugn med ris och en stor sallad. gott!

och snart ska vi krypa ner i sängen. kramas och mysa! kommer kännas tomt sen när älsklingen börjar jobba efter ledigheten. för när hector skrivs ut från sjukhuset, då blir han och jag mer ensamma. fast hjärtat kommer mest jobba eftermiddagar och kvällar. och det känns skönt. jag trivs mer på kvällar och är mer kreativ då. och ni som läst bloggen ett tag vet att jag har tusen olika projekt på gång som bara väntar på att fixas med (; så jag kommer ha att göra och sysselsätta mig när älsklingen är på jobbet och lillälsklingen sover.

ska ta och tvätta av  mig sminket nu. börjar bli riktigt trött, så vi kan krypa ner i sängen när hector ätit nu vid 23. älsklingen är gullig och gör en kopp te till mig nu. sover så gott med lite varmt i magen! ♥

sov gott och dröm söta drömmar, vi hörs mer imorgon! puss&kram!



mysigt i parken.



kitchen

uj va trött jag är, dax att tvätta av sminket snart och ta ur linserna och hoppa i pyjamasen och krypa ner i sängen. sebastian och hector ligger i sängen och gosar och tittar på tv. ja, sebastian kollar hector ligger och grymtar och gör gulliga små ljud och är allmänt adorable. vår lilla fis. han fiser en hel del och gott luktar det då inte, hihi.

vi kom hem nyss, eller ja till sjukhuset. tänk att vi inte behöver bo här så länge till. nästa steg är att bo på fina ronald mcdonald huset. vi var där idag och tittade. det är som att bo på hotell fast bättre. det är byggt för mindre än två år sen och där bor man när man har ett sjukt barn, eller ett barn som behöver sjukvård. och eftersom vi bor så långt ifrån sjukhuset och inte kan ta oss till sjukhuset så blir det en liten mellanlandning i ronald huset. det var lyx vill jag lova! jag hoppas och tror att vi kommer bo där inom ett par dagar och då kommer jag få fira min födelsedag i ett vanligt hem. där man slipper att sjukhuspersonal kutar in och ut stup i kvarten, vara lite i fred och äntligen få vara föräldrar och en mysig familj på heltid. kärlek på hög nivå! det var frid att vara där idag och hälsa på (: så vi längtar! eeett steg närmare hemma. haha, iiih, pirrar i hela kroppen!! snart snart.

idag fick jag reda på att det faktiskt går galant att tatuera sig när man ammar, så nu vet jag två som kommer leta upp stans bästa tatuerare och tatuera oss. ska bli spännande (: och fint. måste hitta en bra typsnitt. men jag tror jag vet vilket jag vill ha. ska bara komma på ett bra ställa att sätta den på också. ♥ det blir hector och sen hans födelsedatum. både jag och sebastian ska göra likadana (:

idag har vi varit här på dagen, gick upp vid åtta och ammade hector, duschade, sminkade mig, sebastian var och körde på körskolan. och sen åt vi frukost ihop. och sen pratade med "mjölktanten" vet ni vad jag tjänat ihop under två månader av donation av min bröstmjölk.. ööh. nästan femtiotusen kr. det är helt sjukt. jag pumpar tre liter om dagen.. och hade med mig femtio liter hit från sös.. så hrm. pengar blir det. och det är ju bra. och hector älsklingen han blir mätt och belåten, för mjölken är tydligen riktigt tjock. så han går upp i härligt tempo liten (:

hur som haver. (: vi har köpt vårt kök idag också. var på ikea nu på kvällen och fixade och trixade och nu är det köpt och betalt och kommer hem till huset om en vecka. ja då kommer alla stommar osv, sen kommer den måttbeställda bänkskivan om fyra veckor. så nästa vecka river vi ut delar av köket och börjar renovera. härligt att det rör på sig! och ska bli roligt att visa er (: blir ett vitt högblankt kök med svart bänkskiva. och jag vet att jag nästintill slet mitt hår i mitt förra kök med samma svarta bänkskiva.. men jag städar gärna lite extra, för det är så fint. så fint så. (: ska bli skönt att slippa furuköket som är där nu. det är trångt, jättedåligt med förvaringsutrymmen och inte vår stil alls. jag älskar skafferiet dock, det är enormt och slukar allt. men i nya köket kommer vi ha två utdragbara skafferi så det kommer finnas bra med förvaring iallafall.

födelsedagen närmar sig med stormsteg. ska bli supermysigt att fylla år :D får ju fira med både hector, sebastian och sen kommer mamma i helgen också. ska bli mys! och sebastian är helt lyrisk över sina planer. gosgubben! (:

nej, ska ta och läsa lite bloggar och sen hoppa i säng och mysa med familjen. det är ju en dag imorgon också! ha en fortsatt mysig kväll! (: puss&kram!



ikväll. jag måste verkligen klippa min lugg. eller så sparar jag ut den. vi får se om jag hittar en sax...!



saknar

våra katter så himla mycket ): tror dom kommer trivas riktigt bra i huset. och vi har en stor lekställning/klättertorn åt dom också. busfröna! och nu har dom fina kattvakter. snart kommer hela familjen vara samlad. lagom till allt mys i huset till hösten, men tända ljus, mörkare på kvällarna, en varm brasa i kakelugnen. vi går mot mörkare tider, och då mår jag som bäst. när andra får höstsvackor, lyser min värld upp av alla miljoner levande ljus. värmande känsla i kropp och själ.





älskade julius & henry!



svart vitt





fint från h&m (:



ute i friska luften för första gången.

idag när vi hade ätit frukost, duschat och gjort alla morgon bestyr så klädde vi på liten sina nya fina kläder och la ner honom i vagnen och gick med raska steg mot en fin park här i närheten. idag har varit den finaste dagen på hela veckan här i linköping och då var det en självklarhet att gå en promenad och mysa ute med hector. vad vi längtat! det var jättemysigt och fint ute. vi gick ner till en bäck nära en skog. fåglarna kvittrade och vattnet pålade. satt på en bänk och höll honom i famnen. vilken känsla. det är så lätt att känna sig ihålig på ett sjukhus, men glädjen som rusade i kroppen av att få dra in sommarluft i lungorna och hålla honom i armarna och borra ner näsan i hans lena hud och viska "jag älskar dig" det var det bästa på väldigt länge. kommer bli fint att promenera långa sträckor sen med fina retro vagnen och se höstlöven falla. gå upp tidigt tidigt göra iordning varm choklad i en termos och klä på oss varmt och gå ut och gå.

längtar verkligen efter att få komma hem. varje steg är ett steg närmare. hector är verkligen duktig. så stolt över hans framsteg. lillälsklingen (: när vi kommer hem till huset känns det som ett nytt kapitell börjar i livet, ett kapitell som både jag och sebastian sett fram emot länge nu. känns overkligt att vi äntligen snart snart är där. allt mysigt vi ska göra. tänker mycket på det. att leva i det här väntrummet på att livet ska sätta fart det står vi ut med, men snart behöver vi få leva på riktigt. man stänger av så mycket för att orka här inne. det är som att all lycka man känner för allt som kommer sen ligger på vänt och bara vill explodera ut. alla planer, allt underbart. vill nu!

imorgon är det måndag. på fredag fyller jag år. längtar massor (: 26 år! tiden går verkligen fort. vet att älsklingen har en överraskning åt mig. han är bus (; ska bli riktigt mysigt! får se vad han hittat på! mamma kommer hit på lördag! saknar henne jättemycket. tror hon kommer tycka att hector växt massor. för det har han (: han går upp i vikt bättre än många andra bebisar. och jag älskar hans knubbiga kinder. myspys att pussa på!

ikväll, eller nu när jag skrivit klart ska vi titta på film och gosa i sängen! dricka lite te och sen sova. jag trodde jag skulle vara extremt trött av att gå upp på nätterna, jag var det dom första nätterna, men nu studsar jag upp på nätterna och aktiv på en gång ^^ börjar vänja mig med andra ord. jag har aldrig behövt mycket sömn och det är ganska bra har jag märkt när man får barn (;

nu ska jag umgås med min älskade familj och avsluta den här fina dagen med dom jag älskar över allt annat! vi hörs mer imorgon (: sov så gott nu! puss&kram.



ute idag. vi älskar dig finaste hector!! ♥



Helgmys

god kväll underbaringar (: hoppas ni har haft en bra lördag! vi har haft det jättemysigt (: tog en lugn start och myste hela familjen i sängen, åt frukost i lugn och ro och sen gjorde vi oss iordning och jag och älsklingen tog bussen ner till linköpings centrum och gick åt varsitt håll. älsklingen skulle köpa dom sista presenterna till mig och jag gick mest och strosade runt (: sen möttes vi upp och gick till polarn o. pyret och köpte prematura kläder till vår skatt. för imorgon ska det vara fint väder och då ska vi ta ut hector för första gången i vagn. längtar verkligen! ska bli så mysigt! vi tänkte gå till en trädgårdspark, och bara mysa. så det blev en röd och vit randig body, ett par röda mysbyxor, en röd och vit randig hjälm mössa och ett par tjocka röd och vit randiga strumpor. inte helt billigt ^^ men så värt för att få ta ut honom! ♥ sen åt vi middag på en salladsbar här. dom har verkligen bra sallad och man får välja allt själv, plocka ihop sin egen sallad (: sen handlade vi lite på hemköp, baugette och lite frukost. tänkte fika med baugette och te ikväll efter filmen. just nu ligger vi och myser i sängen och tittar på "cinderella story" har jag inte världens bästa make som älskar romantiska komedier :P hehe.

ha en riktigt mysig kväll och sov så gott sen (: puss&kram!



hii, gosbebisen. ♥ i nya fina kläderna (:



hector vi älskar dig!




1 månad och 3 dagar gammal. och nästan 3 kg. 43 cm. vi är så stolta! charmtroll, underbar på alla sätt och vis, lugn, snäll som få och alldeles alldeles underbar!



Lördag!

mysig start på den här lördagen. älsklingen kom in med frukost på sängen medans jag och hector låg och myste i sängen. att ligga och lyssna på hans gulliga läten är så underbart. finaste liten ♥ mysigt att äta frukost hela familjen (: den här lördagen har vi börjat med att ta det lugnt.

det var verkligen skönt att sova ut lite. vi är uppe var tredje timme varje natt eftersom hector äter då (: jag börjar vänja mig vid att sova ett par timmar och sen upp. är faktiskt pigg när han ropar på mat. det trodde jag inte att jag skulle bli för några veckor sen hihi. men man vänjer sig vid allt som man säger. annars är hector ett väldigt lugnt och harmoniskt barn. han vill såklart ha mer uppmärksamhet nu än de första veckan tex. han tycker om att vara nära oss, och vi öser över honom med kärlek och gos. känns som vi varit föräldrar i en evighet. allt känns så självklart. och visst blir vi jätteglada när personalen känner sig rastlösa när vi kan och vet allt själva. dom säger att vi är jättebra föräldrar. vi fann oss i rollerna väldigt fort som sagt (: vet att det kommer gå galant när vi kommer hem också. det enda som kommer bli skillnad när vi kommer hem är miljön runtomkring oss och även att vi slipper åka ifrån hector. vi har behövt åka ifrån honom tex igår till huset för att inte komma hem till ett flyttkaos. viktigt att vi har mycket tid till honom och personalen har tagit hand om honom så vi har haft chans att faktiskt åka hem och ordna upp allt. och vi har jobbat på som myror, för att vara ifrån honom sådär vill vi inte. vill ju ha med oss honom, såfort vi är ifrån honom saknar vi honom helt tokigt! så vi har verkligen någonting att se fram emot. hus, hector hemma i huset, katterna kommer ju till oss, att vara tillsammans igen har jag verkligen saknat och sett fram emot. man uppskattar så mycket mer när man kommer i såna här situationer.

vi hann en bra bit igår när vi var hemma i huset. målade, packade upp, städade, fixade. blir riktigt bra. vardagsrummet är så gott som klart. det enda är en dörr som ska sättas igen in till det nya köket (som vi kommer bygga i ett gamalt sovrum) och en randig tapet som ska upp på ena väggen "plain straips" eller hur det stavas ^^ den fina soffan från bolia är på plats, vi har en taklampa, tvbänk är på plats, fotpall till soffan, lampor är utsällda. det är riktigt fint. ska hitta ett soffbord och en mysig matta också som man kan värma fötterna på (:

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi äta lunch och sebastian ska köpa klart mina födelsedagspresenter. spääännande. jag kommer nog trots min ålder aldrig tröttna på att fylla år och få paket och umgås med nära och kära. den bästa "presenten" är helt klart hector. såklart (:

ha en jättebra dag nu, så hörs vi mer ikväll. massa pussar!



den här soffan har vi köpt i samma tyg, fast utan divandelen, köpte en fotpall istället som får agera i samma syfte (;



höst

vi ligger och myser i mjukiskläder, tittar på true talent och bara tar dte lugnt. hector ligger här och pratar och grymtar i sömnen ♥ och är allmänt gosig! ska strax lägga ifrån mig datorn och snusa på honom. kan inte sluta njuta av att bara ligga och titta på honom. vårt underverk. vad vi älskar honom! och han växer så det knakar (: och har nästan lärt sig amma helt nu. allt går så fort med hector. han imponerar alla här hihi. så snart snart är vi härifrån.

tänker mycket på hur det kommer bli när vi kommer hem. få slippa den sterila sjukhusmiljön, slippa alla som springer in och ut ur det minimaliska rummet och lägger sig i ens föräldrarskap och tycker och tänker. få skapa egna rutiner, vara familj på riktigt och på heltid. att bara få gå mysiga långa promenader med älsklingen och hector, njuta av den friska höstluften och titta på alla vackra höstlöv på marken. gå in och tända en brasa och massa levande ljus och krypa upp i soffan och dricka varm choklad. att få mysa runt i husets lugn i stickade raggsockor och mjuka mjukiskläder. hela huset känns varmt när man är där. det finns kärlek och glädje i varenda vägg i hela huset. där trivs vi. mer och mer för varje gång vi kommer dit. underbar känsla! längtar riktigt mycket efter att få bo där på riktigt. vi har kommit en bit iallafall (:

och imorgon har vi fått en dag i huset så vi kan få chans att komma iordning. gå in garderoben är målad i vitaste vitt. blev riktigt bra :D det är så fint att måla på plankvägg tycker jag! ska fota sen när det är klart. vi var och vandrade runt medans hector hade matuppehåll på ikea idag en snabbis och vi kommer köpa två vita låga malm byråer dit in. en stor spegel och bra belysning i form av typ en sån här lampa som sträcker sig i hela taket. kommer bli kanon (: vi kommer inte få plats med alla kläder där inne. men iallafall lite så vi kikade på en garderob idag också. en sån här hade varit bra att ha i sovrummet. mycket att planera. och kul är det, riktigt kul (: suttit i ikeas köksplanerare idag också och fixat. bra att börja i tid, vill ju att det ska bli perfekt :D

nej nu ska jag pumpa och sen krypa ner i sängen. ska bli riktigt skönt är trött efter den långa dagen (: älsklingen håller på att tvätta, men han är nog snart klar. skönt med lite rena kläder. sen ska vi sova så vi orkar imorgon. för då ska sebastian slipa trägolven i både vårt sovrum och hectors rum. jag ska måla och packa upp lådor. vi är effektiva! snabbt går det! (: måste komma ihåg att fota imorgon!

sov så gott nu och dröm sött. när vi kommer hem och börjar leva ett normalare liv, lovar jag att den här bloggen kommer bli mer aktiv. flera inlägg om dagen och mer variation. det tar ett tag att landa!

ta hand om er! massa pussar&kramar (:



♥ snart slipper du sonden älskling!



RSS 2.0