film

åh trött! ska strax kolla på den där filmen som går på tv vid 21, ska bli mys. den är bra. även fast man sätt den hundra tals ggr! dom andra är iväg och köper mjölk till kaffet, jag blev helt sänkt efter pasta middagen,. blev henriks favorit pasta från nlife.se mums! det är gott det!

efter filmen hoppar vi i säng. upp ganska tidigt imorgon. ska plugga och på kvällen ska jag iväg! mysigt! ni får stå ut med att jag är lite hemlighetsfull for a while. jag behöver vara lite anonym. och när allt runt är löst så kommer jag berätta läget i bloggen med! hur som helst så mår jag bra, bättre än på länge och jag älskar nya lägenheten! den ligger 5 minuter från havet. på höjden, så det är utsikt vill jag lova! helt underbart! mm!

nu blir det film! vi hörs senare! (: pusspuss..



bakluckeloppis

god morgon finisar! hoppas ni sovit gott! jag är utvilad och glad och pigg (: lite hungrig bara. blir frukost strax. ni har inte glömt att ställa klockan på vintertid va? mysigt med vinter! jag längtar till december. längtar efter all mysig julpyssel vi ska ha för oss. julmarknader, julshopping, london och ja. underbart! massa att se fram emot.

idag blir det bakluckeloppis, haha. ska bli kul (: har aldrig varit på en sån. påtiden nu då (; har blivit ganska mycket loppisar och second hand på sista tiden. sånt är så mysigt! sen blir det fika med clara och promenad som igår. ikväll hyrfilm och god middag! ♥ ska kränga den där chipspåsen också. mums!!

ne ska fixa frukost och komma i kläder och smink! skönt att vara nyduschad! ha en superbra dag och må väl! vi hörs senare (: pusspuss.



var på babyland och racade med barnvagnar! tss.



autumn













promenad i hösten

åh vilken underbart mysig dag vi haft idag jag och mitt hjärta! ♥ har gått på lång höstpromenad och strosat igenom mysiga parker med röda, gula och oranga löv. helt fantastiskt med solen och havet. jag känner mig happy. vi satt och myste på en parkbänk och tittade ut över havet. ja, det här kan man kalla uppvilande för själen. vad jag behövde det här! åh mys! (:

ikväll blir det biogos. vi har inte platser bredvid varandra, haha. så jag hoppas att någon vill byta. annars kommer jag fan dela plats., vi ska se paranormal activity 2, och jag höll på att gå under av första.. den här ska tydligen vara ännu äckligare. huuu. men mys (; köpt godis och blir nog popcorn med! sen promenad hem. idag har vi promenerat över en mil. riktigt skönt. mycket frisk luft (:

imorgon blir det ev fika med clara.. och söndagsmys, tror idol har repris. så det blir bra. missade ju i fredags! gaah jag är GLAD! lycka i kroppen. var längesen ja. men nuså! im back on track! ska ta och duscha lite och sminka mig. och sen ska vi äta middag, blir köttfärsås med västerbotten ost, nam nam!

ha en jättemysig kväll! i will. promise!



höstigt. därbak ska jag bo (;



middag på slott.

det har varit en minst sagt mysig kväll ikväll (: vi har varit och ätit på ett slott, där vår kung växte upp. dom var där förra helgen och åt. man fick välja mellan en 8:a rätters och 3:rätters. kändes lite överdrivet med åtta.. så det blev 3 rätters för mig, åt hummer till förrätt, hjort till varmrätt och massa olika äppelgrejs med glass och äppelsoppa och knäck till efterrätt. njutning för smaklökarna (: och mysigt sällskap. blev mycket skratt och bus (; nu är jag i en matkoma som heter duga. ska bli gott med en kopp te, tända ljus och film. går screem på tvn såg vi. klassiker! undra hur många gånger man sett den..?

det blev panik shopping på stan idag, en knallröd söt klänning med spets & knappar från hm. såg ut lite som en underklänning, men den var tjusig som bara den ihop med svart och vit randiga leggings och nya kängorna. här är kängorna, jag älskar dom :D jättefina! sen hittade jag en svea woodie, så himla mysig! ska hoppa i den strax och pyjamas. det var 20% rea. så den knep jag!

ska hoppa i pyjamasen nu och tvätta av sminket, göra te och tända massa ljus. sen blir det skräckfilm och gos! hoppas ni haft en jättebra kväll ni med (: vi hörs imorgon! puss&kram.





fredag

jag är totalt inne i pluggvärlden och har för närvarande nästan gått i ide. jag fungerar så, mår jag dåligt, då läker jag bäst på egen hand och det är väl precis det jag håller på med just nu. jag har flytt landet, eller nej inte så men jag befinner mig på en lugn harmonisk plats där jag blir omringad av trygghet, stabilitet, välmående och förståelse. jag behöver vara ensam. få läka, det här året har varit rent utsagt påfrestande och förändringar (nu mera kallade positiv utveckling) har varit väldigt påfrestande för mig. jag försöker hitta tillbaka till glädjen på riktigt den här gången. för en gångs skull vara ärlig mot mig själv. lyssna på vad jag vill. leva för mig. inte bara för andras välmående. tappade nog bort mig själv en smula där någonstans. men som jag sagt så himla många gånger, man måste falla för att bli starkare i sig själv. våga se brister, våga ta ansvar, våga göra förändringar (positiva utvecklingar) för att komma framåt i livet. annars blir det så lätt att man står och trampar. jag är färdig tampad nu. både psykiskt och mentalt. man kan inte göra hela världen lycklig. speciellt inte om man själv inte är lycklig. jag har varit ihopväxt med honom sålänge, jag vet inte vem jag är utan honom riktigt, vem är jag? hur är jag? och varför är jag? det är väl en riktigt dykning i sinnet, själen och hjärtat. nu ska jag för första gången på väldigt många år hitta tillbaka till mig själv. och sånt tar på krafterna gott folk.

ikväll blir det fin fin middag på flodig restaurang, uppklätt och fint smink. jag ska kuta ner på stan och köpa en ny klänning, fixa håret och sminka mig tjusigt! sen kan den här helgen börja. jag är trött i själen så en mysig middag med fina människor är precis vad jag behöver. i veckan ska jag plugga, jobba, träffa underbara människor och må bra. jag ska planera inför flytt, ska packa, ska genomföra den där tunga förändringen (positiva utvecklingen) och se framåt. försöka att inte vara rädd. för jag är rädd. upp och ner går det.
nu ska jag duscha, göra mig iordning och promenera ner på stan. ikväll blir det en mysig kväll, ser verkligen fram emot det. jag har fredagsmys i hela kroppen och jag hoppas innerligt att ni har det bra ni med. att när ni mår som jag mår nu, ändå kan plocka ut de positiva bitarna och njuta fullt ut av dom. må bra! njut och ha en jättemysig helg nu! vi hörs senare ikväll. efter middag och mys. ta hand om er!
puss&kram.


planering!

hej alla underbara! hoppas ni mår jättebra! jag sitter och kollar inredning på nätet, ska köpa allt nytt! känns skönt, ny start, ny bostadsrätt, nya möbler (: i lajk! jag vet vilken soffa det blir. jag bloggade om den innan, en grå soffa som jag hittade på bolia. jättefin och jag älskar att den är ljusgrå. jag kommer bara ta med mig min svarta bumling lampa, elflugan ljusstaken, min bourgie lampan, massa i köket, sängkläder, handdukar från living osv osv. massa smått och gott typ (: men möblerna köper jag nytt. förutom tvbänken med vita högblanka luckor från ikea och sänggalven i vitt högblankt från mio! nya lägenheten är jättejättefin. köket är renoverat 2010 i vitt med inbyggd micro och ugn, spishäll från siemens som kostade 13 tusen. snacka om lyxpromblem. hah. undra vad det är för skillnad på den för 13 tusen och den för 1500 kr från ikea :o i badrummet, är det grått klinkers med vitt kakel på väggarna. duschvägg, tvättmaskin med inbyggd torktumlare. ja nyrenoverat! jättehögt i tak, öppen planlösning och så är det en tvåa (: jättenöjd med den!
har ätit middag med tända ljus och pysslat, fick ett pysselryck. tog en konserveringsburk, ni vet en sån man har typ krossade tomater i, bort med ettiketten, diskade den och gjorde massa massa småhål med hjälp av hammare och spik. blev hur mysigt som helst med värmeljus, vill göra flera såna. fast då ska jag nog ha en borrmaskin med en tunn borr (; tog en jäkla tid och fick ont i handen. men det blev jättefint iallafall :D sen har jag pluggat, kollat på tv, ska strax kolla på desperata husfruarna och så. göra en kopp te innan bara (: har myspyskväll. blir långpromenad ikväll och massa gos. sen sova!
nu ska jag titta på husfruarna och sen duscha innan promenixen! ha en jättemysig kväll (: pusspuss


tända ljus och mörker

det är så mörkt ute så det känns som det är mitt i natten, jag älskar våran mörkare tid på året, sommar i all ära, men hösten och vintern är det bästa jag vet! då mår jag som bäst. för vissa är det tvärtom att mörkret skrämmer, men man får hitta lösningar i allt. tända många ljus, planera in många och mysiga aktiviteter i vardagen, ha saker att se fram emot, alla braiga serier på tv startar på hösten och det är perfekt att krypa upp i soffan med en varm kopp te under en filt och gosa. gör iordning det där fotoalbumet med bilder från sommaren, börja titta runt efter julklappar, även fast det är lite tidigt, så har du mer tid för att njuta av julen om du slipper all stress. ta långa promenader bland dom fina höstlöven, stanna upp och njut, det gjorde jag igår och vad vackert det är ute nu. underbart! tillåt dig att vara inne en heldag skjuta upp alla måsten. försök att se mörkret som någonting bra. nu ser vi ju stjärnorna så mycket bättre.

det är är början på mycket förändring i mitt liv, jag har varit rent ut sagt livrädd för den här förändringen. att förlora den trygghet jag haft i så många år, men någonstans på vägen insåg jag att tryggheten den bor i mig, jag hade bara inte tittat efter tillräckligt noga. det blir som min vän cissie säger, en själarensning och att hitta sig själv. för det har jag alltid undrat, vem är jag? jag vet hur jag är som person, och jag har alltid trott att jag vetat vad jag vill. men nu då.. efter det här uppvaknandet.. jag och mamma var på bio i förrgår och såg en film som jag just då inte tyckte var överdrivet bra, men den satt sig på något sätt. hon åkte till indien och levde i ett "läger" som budist, meditation, medveten närvaro, finns inre lyckan och framförallt sig själv. jag har alltid frågat alla andra vad som är bra, bäst för mig, alltid fått olika svar av alla och bara blivit fruktansvärt förvirrad själv. så började jag meditera, varje dag i 20 minuter, och vände mig inåt och hittade svaren där istället. så sakta men säkert. jag var hos ett medium igår, och hon sa att jag står inför stora förändringar i livet och att det är här jag går in i mitt vuxna liv på riktigt. med familj och barn. och ja, det är väl väldigt viktigt då att man är helt utredd med sig själv. är det någon som är bra på att analysera, gräva på djupet och vilja förstå allt, så är det jag. hon sa att hon såg mig både som 40 åring i tänkandet, men även som tonåring. väldigt fragil och osäker. och det är den delen jag nu tydligen håller på att lämna, och bli vuxen.
jag har nog alltid sett det här uppbrottet som någonting negativt, all förändring för mig har varit fruktansvärt jobbigt för det är sån jag är, jag är livrädd för att minsta människor som gett mig trygghet i livet, för trygghet var det sista jag hade i min uppväxt med pappa. och när jag väl hittat trygghet har jag med näbbar och klor klamrat mig fast, i bland lite för länge. jag läste i topphälsa innan om förändring, hur ordet låter negativt, och där stod det att istället för att använda ordet förändring så skulle man säga "positiv utveckling" för det är precis det som händer, vi väljer att ta bort delar, platser, människor och situationer ur vårt liv och gör allt bättre. att gå frammåt är ingen förlust, tvärtom! man måste se att bara för att en dörr stängs så står man inte där som en förlorare, man står som en vinnare, för man lyssnade på sig själv, man tog ett steg och lyssnade på sig själv. "sen får hela världen tycka att du gör hur mycket jävla fel som helst, det är du, dig själv du alltid ska lyssna på" och vad vill jag då? det tar för lång tid att skriva om, det är nog lättare att säga "vad vill jag inte..?" det är endast du som sätter upp dina gränser. jag sätter upp enormt mycket gränser i mitt huvud. osäkerhet! men sålänge man vet om det, man vet om osäkerheten och varför man sätter upp gränserna för sig själv så går det att jobba med, det går att göra en förändring. tror ni på fullt allvar att jag hade fått såhär mycket självinsikt om jag inte insett mina brister och vågat erkänna som för mig själv och arbetat med dom? nej, då hade jag garanterat fortfarande tagit överdoser av mediciner, skärt mig i armarna, levt farligt och hade pojkvänner som slog mig och var kontrollerande. jag hade antagligen redan tagit livet av mig, det är där, just där vi måste inse när tiden är inne för en förändring, eller som jag numera säger positiv utveckling. du har hela världen framför dina ögon. om du väljer att se tio cm framför näsan eller flera meter, ja till och med orkar vända blicken åt olika håll, då har du kommit långt. låter jätteluddigt. klart vi tittar åt olika håll. men tittar vi verkligen? ser vi? eller ser vi inte... titta bara lite noggrannare inne i dig själv. varför ständigt leta efter svaren utifrån när du har alla sanningar inom dig?
jag börjar se.


today









kofta & kofta - hm, gummistövlar - ica maxi (;



höstrusk

vilket busväder det är ute idag, mulet, grått och regn och rusk. mysigt! jag glattar upp stämningen med min knallröda höstkappa. den blir man glad av (: ikväll blir det biomys med mamma. vi äter ute också. mamma&dotter mys är uppskattat! och perfekt en sån här ruggig dag ♥

just nu sitter jag och myser med måns. ska ta vara på varje ögonblick med honom, för snart bor vi inte med varandra länge han ska flytta till alles mamma och bo i stora villan och få gå ut och mysa i deras trädgård på sommrarna. vad jag kommer sakna honom. men vi ses ju igen. så idag tänkte jag lägga korten på bordet.

jag vill inte blanda in privatliv, för det är verkligen så det känns som ett jävla misslyckande, vi hade ju planerat livet och evigheten ihop. så står man där och ser på varandra med helt andra ögon. var han den där tryggheten jag hade i fyra år..? tittar på mig själv och ser ett stort frågetecken, vad hände? man intalar sig att det är så bra, för man lever kvar i en tidigare tid, där människorna lever på sina gamla meriter, sen vill man inte riktigt ta in att människan man delat allt med är förändrad, visar sidor som varit dolda innan och vänder ryggen till i svåra tider, vi vandrade inte längre på samma väg, jag valde höger och han valde vänster, ni förstår säker att det är en fnurra på kärlekslivet.. efter ett år av trassel, elände och tårar. det här känns jättejobbigt. man har lixom levt kvar lite för länge i den där drömvärlden om vårt perfekta förhållande. sagan om fanny och alexander, precis som på film. så det är därför det inte nämns någonting om honom. jag förstår inte riktigt heller vart allt gick fel. det känns ibland som en dålig såpa, en sån där man kan kolla på en gång i månaden och ändå hänga med i, för det har tragiskt nog inte blivit några förändringar, och nu då, 6 månaders betänketid och läka alla sår. det är vi överrens om. vi älskar varandra, trots allt jävla elände och sårande ord, handlingar och val, så går dom där banden aldrig av. men det här är det bästa, även fast det känns motigt, men jag börjar vakna upp ur det här, det har varit en dimma allt för länge, men någonstans därframme ser jag ljuset igen. och tro mig, vilken lättnad. och ibland vill slå mig hårt i skallen för att vakna upp och skratta och hoppas på att den här mardrömmen inte är på riktigt, att det faktiskt bara var ett dåligt skämt.. så är det bäst såhär, mycket blandade känslor har det varit. konstigt egentligen hur mycket man måste övertala sig själv för att verkligen tro på det här, hjärtat och tankarna säger imot varandra. den frågan man aldrig aldrig ska ställa sig är väl egentligen varför. men varför..? nu gäller det att ta dagen lite som den kommer. allt blir alltid till det bästa och är det meningen då blir det. tillslut.

vi går vidare med våra liv. och jag flyttar, eller båda flyttar, vi säljer lägenheten, alexander flyttar hem till sina föräldrar och jag flyttar till en jättefin bostadsrätt. bilder inom kort! jag är redo att ta nästa steg i livet och även fast allt det här har varit fruktansvärt jobbigt att lämna och inse, så mår vi bättre som vänner du och jag. och en plats i mitt hjärta vet du att du har föralltid! tack för att du gjort mig lycklig så länge, alla fina stunder ihop, alla minnen. dom sparar jag alltid i hjärtat! ♥



one last time .



Slapp Lördag

har verkligen varit en slapp dag idag, gick upp vid elva tiden, pratade i telefon, åt frukost, myst med katterna i sängen och legat nerbäddad och tittat på fyra avsnitt av desperata husfruarna. så nu har jag kollat ikapp (: skönare att kolla utan reklam tycker jag.

ska strax hoppa in i duschen och göra mig lite anständig. sen tänkte jag ta en lång promenad. det är så himla fint väder ute. sol och snö på marken. mysigt! ikväll blir det filmen juno som visas på tv, den är så fin tycker jag. och försöka att komma i säng ganska tidigt. upp vid fem på måndag och jobba (: måste vara utvilad och det känns som jag blivit väldigt utvilad de sista dagarna, skönt!
har ni haft en bra dag hittintills? hoppas det! (: vi hörs senare. puss&kram.


vagabond

jag är kär i dom här kängorna från vagabond! vill ha! jag har kängor från dr martens med stålhetta och dom är ganska tunga, men jag tycker om dom ändå (: men dom är är lättare, och har dragkedja på sidan och det tycker jag om (; inget jobbigt krångel. 1400 kr kostar dom.


Fredag

har haft en mysig fredagskväll. tittat på idol och ätit smågodis och gosat med katterna, haft hemmaspa och myst runt. ja en bra kväll helt enkelt. och nu ligger jag med varma vetetofflor på tassarna och vetekudde över magen under duntäcket och ska sova. inte så jättetrött, men vill vända tillbaka på dygnet lite, sovit ruskigt dåligt de senaste nätterna. harry tuttar på min mage när jag sover haha. blött och kallt, hua. lilla gubben!
det snöade i natt föresten, jag har invigt min fjällräven eskimo. jag älskar den! varm och go. var mysigt att gå promenad till affären innan och se all vit snö överallt. stjärnklart var det också. jättevackert. stod bara och tittade och myste en stund innan jag halvsprang hem till idol. dök ner i soffan med hämtmat till middag och en stor påse godis, tände ljus och gosade.
nu blir det sova, lucifer, doris och harry sover med mig, mys! vi hörs mer imorgon. nattipussar.


macbook

hej på er, vilken evighet sen vi hördes! ): men nu är jag här igen, men internet på nya vita macbooken. jättenöjd med den. fast det är lite svårt att förstå allt än (; men det kommer ju. har ringt dom och fått hjälp så. jag har iallafall photoshop på datorn, det senaste, hoho. och sånt klarar jag mig inte utan, icke.
idag har jag bara tagit det lugnt. en lugn fredag! jag fick en hjärnskakning i fredags, så har bara vilat mig, tagit det lugnt och myst runt hemma. jag hade lite hemmaspa idag, och har badat och fönat fröken doris (: så nu är hon mjuk, len och gosig i pälsen igen. ♥
ska strax kuta till affären och shoppa ingredienser till middagen. sugen på tacos, är ensam hemma ikväll. så blir idol, tacos och tända ljus. bara mysa. jag är bjuden på inflyttningsfest hos helena, men jag är inte mig själv. känner mig handlingsförlamad och låg. sånna dagar måste man väl ha med antar jag. men kvällen måste bli mysig, det ska jag se till. var längesen jag kunde se idol också. så det ser jag fram emot. (:
imorgon ska det vara jättefint soligt väder, en skogsrunda med mamma och adolf är inplanerad och på söndag ska vi på bio. ska bli jättemysigt! jag ser fram emot filmen, en riktig feelgood film. mys!
nej ska väl ta och vandra till affären (: vi hörs lite senare. och jag lovar att det blir mer bloggande nu (; lite svårt utan internet, men nu så.
ha en jättemysig fredag! puss på er.


Love life.

krypa ner i varm säng, läsa lite peppande ord i topphälsa, lyssna på kattspinnande, tänka fina tankar, vara lycklig, vara glad, vara nöjd, jag älskar mitt liv! just love life! ♥ vill inte byta mitt liv mot något annat liv. nu är allt precis så bra som det kan bli, oh nej, det blir bara bättre och bättre. happyness!

nu ska jag sova, efter en dag med jobb, skratt, lycka och värme. och lite hjärnskakning. ja jag fick det idag på jobb. ramlade och slog huvudet och svimma av en stund när är vi lekte limbo.. jag var nästan vinnare, men föll oj vad jag föll. tokigt det kan bli. (: men jag är glad iallafall. ♥

sov gott alla prinsessar & prinsessor! ni är så himla fina! ♥ puss!





rosett











nya höstkappan & rosett

shopping!









ser ut som en rädd fågelunge på vissa bilder, folk tror man är en apa i bur bara för att man fotar inne på hm (; visst är den fin! jag älskar den! 499 kr på hm! och rosetten den kostade 20 kr på rean och den älskar jag också!





morgonstund har skinka i mun..

varför säger man att man har guld i mun? jag har iallafall en macka med skinka på i mun just nu (; och varm nyponsoppa! mums! jag är uppe, utvilad fast jag inte borde och jätteglad och varm i kroppen. skulle kunna tro att det är den varma vetekudden jag har i knät för att inte frysa ihjäl, men det är pga av den mysigaste helgen på länge, jag är så himla glad att du finns! tack älskade älskade my! ♥

vi hade det mysigt från början till slut. mys i soffan med fika, sovmorgon, amerikansk brunch så magen stod åt alla håll, shopping, promenader, bio, massa gos, skratt och kramar, jag mådde toppen när jag åkte hem, kändes väldigt jobbigt att åka ifrån dig bara. ): så tack för en jättemysig helg. behövde det här. nu är det där energi förrådet påfyllt igen! ♥ pratade med jennica igår på bussen också. började läsa varandras bloggar för längesen. och mer och mer på sista tiden. var ett glatt, roligt och mysigt samtal (: ska bli kul att ses snart!

idag blir det jobb som vanligt. ska bli kul, jag är peppad! idag ska jag tjäna stålar! det har jag bestämt. sen ska jag och mamma ses! ska bli mysigt (: saknar henne! och ikväll blir det bara lugn och ro. det är tyvärr sjukstuga här hemma. ): stackars! jag ska peta i mig massa gojibär och hoppas på det bästa. får inte bli sjuk, nej! jag har ju dansen imorgon! och juste den måste jag fixa inför också (: och i säng i tid. typ runt tio brukar vara bra.

vad ska ni göra idag? jag hoppas hur som helst att ni mår jättebra och att den här måndagen bli en bra dag för er! ♥ ta hand om er! STOR kram!





Lördag

det är lördag och vi är utvilade, härligt! har mysigt här i skåne och kom igårkväll vid 21 tiden. somnade på flyget och satt och nickade sådär pinsamt med huvudet (; men det gick bra och komma fram iallafall. möttes av massa kramar och sen åkte vi hemmåt. (: åt lite mat och fikade te sen somnade jag i soffan. och släpade mig i säng!

vaknade vid sju och var pigg som en mört. typiskt när jag äntligen får sova ut. men somnade om och vaknade vid elva, skönt! vi ska strax ner och äta brunch på stan, ska bli jättemysigt! sen blir det shopping í en lite större stad och restaurang och bio ikväll. myspys lördag med andra ord :D trivs och mår bra! ♥

imorgon blir det 7 timmars bussresa hem, tur att jag laddat upp med massa bra tidningar och godis (; och musik såklart. annars går det inte. blir mycket lugn och ro, sova och bara vara. mysigt! känns som den här helgen gått liiite för fort bara! men men, vi ses ju snart igen!

ha en mysig lördag! det kommer vi garanterat ha! (: Puss!



trött tröttare fanny

sov bara fyra timmar i natt, så blir det ibland ^^ skönt med fredag! som vi läängtat efter idag eller hur hjärtat! ♥ åker som sagt ner till my idag och hälsar på henne. en myshelg med allt vad det kan innebära behöver jag verkligen! saknar dig! massor!

så idag är det jobb som vanligt och efter det åker jag hem och packar och myspysar med katterna. kommer bli jobbigt att vara ifrån dom. kan tänka mig vad jobbigt det kommer bli sen när jag får barn.. aldrig lämna, alltid ha nära, alltid mysa. hihi (: mamma var så när jag var liten, hon fick mig när hon var 17 år, men valde bort all tonårs tid, för hon ville inte lämna bort mig. ♥

så ser min dag ut ung. (: idag får jag min första veckolön med. räknade lite fort och det blir 5200 kr. och nästa fredag mer! man får alltid för veckan som var innan, och jag älskar att det är lön varje fredag! känns kul att äntligen tjäna pengar!

ska dricka upp mitt te och läsa lite bloggar, och sen duscha. har ont i halsen och jag hoppas att det inte bryter ut någon jobbig förkylning. mitt imunförsvar är inte det bästa just nu. måste upp i vikt. hur som helst, ha en toppen dag och var rädda om er! hörs vi sen!

puss&kram!





God morgon

ville bara sticka in och önska er en jättebra torsdag! och jag hoppas att ni mår bra! jättebra idag! (: jag är trött, men inte lika trött som vanligt, det tar sig ^^ hur som helst, jag skriver mer ikväll. haha satt och kollade igenom bilderna jag la upp igår. jag är en jäkla clown alltså (; men det är bra! har många sidor jag uppskattar hos mig själv. att i ena sekunden vara oseriös till att bli djup och filosofisk, de ni (; nej nu ska jag duscha!

godmorgonpuss!









fanny i underlandet

























































dagens fanny



















randig klänning - lindex
lack leggings - hm divided
randiga strumpor - hm
stickad svart väst - kappahl




tända ljus

åh mysmorgon! jag bara älskart! sitter och dricker varm choklad och har tänt massa ljus, det blev ljuskällan när jag gjorde frukost, bara massa tända ljus, mysigt och vänligt för trötta ögon! idag är jag dock piggare. och energin är tillbaka! idag känns det som att jag även kan le utanför och inte bara på insidan (: sov riktigt gott! och katterna har varit snälla i natt, inte busat allt för mycket!

idag är jag "ledig" efter jobbet. det är inte alla dagar jag är det (: imorgon jobbar jag efter jobbet igen. kombinerar 4 jobb eller rättare sagt 5 jobb just nu. hej och hå! så jag och Ia pratade om att vi skulle gå och äta ute ihop. får se hur det blir. annars åker jag hem och slappar, bloggar och tittar på film! har myskväll helt enkelt. ♥ och det låter riktigt bra i mina öron (:

snart ska jag åka och köpa min macbook också. har fått ihop alla pengar till den, jag var bra på att ta saker på avbetalning för några år sen, men aldrig igen! här köps det kontant! så nu är den ihopsparad som sagt (: ska bli jättekul att få en helt ny fin vit mac. jag är väldigt ovan vid mac, men har bara hört bra om dom. så litar på ryktet ^^ just nu sitter jag vid alexanders dator och det är skönt att ha en stationär dator med, så funderat på att spara ihop till en med. vi får se. det finns alltid hål att stoppa pengarna i (:

idag är det mindre än 11 veckor kvar till jul. jag blir varm i kroppen av bara tanken. så mycket mysigt vi ska hitta på fram tills året är slut. massa mysigt som är inplanerat! opera, julkonsert, chokladprövning, ståuppkomiker besök med middag, london med mysan med musikal och shopping och mys, julmarknader, julbord, pulkaåkning (förhoppningsvis om snön kommer) långa kvällspromenader, julpyssel, julbak, handla julklappar, fira julafton hos mamma och se på fyrverkerierna på nyår. längtar efter allt! ♥

ska hoppa in i duschen nu och sminka mig osv osv. brukar alltid ha duschtiden till att välja kläder, alltså jag väljer kläder i huvudet medans jag duschar (; det är kul att ha ett jobb, känns roligare att ha fina kläder då. borde faktiskt börja med dagens outfit, för jag har fått massa beröm på jobb om min klädstil. kul sånt blir man glad av! (:

ha nu en jättemysig och bra onsdag! blev glad när jag kom på att det var onsdag och inte tisdag som jag först trodde! ska bli riktigt mysigt med helg! ♥ vi hörs senare! puss&kram!





kvällsmys

haha, va knasigt ^^ jag hade helt missat att det var premiär av husfruarna förra tisdagen (; förvirrad är bara förnamnet! hur som helst så ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen och titta på det på tvn i sovrummet. mys! har precis ätit varma mackor och sitter med en sovande harry i filt i knät, lilla hjärtat ♥ han har verkligen stulit mitt hjärta! kärlek!

det har varit en trött dag idag, så ska bli jättejätteskönt att krypa ner snart. jag är faktiskt jättetrött redan nu. har jag iof varit hela dagen, åh längtar till sovmorgon och helg. man är inte direkt bortskämd med sovmorgon och slapptid ^^ storstädade när jag kom hem från jobbet, såg ut som ett helvete här hemma, :o men nu glänser det igen (:

vi har myspys här hemma, sitter med tända ljus omkring mig och gosar med familjen. mysigt trött, så det är riktigt skönt! jag hoppas hoppas att jag väner mig snart vid dom här arbetstiderna, jag som brukar sprudla av glädje, nu orkar jag med nöd och näppe le :p men men. jag är glad på insidan (;

riktigt mysigt att vara hemma i värmen ikväll. värmen av massa tända värmeljus, värmen av mysiga katter, värmen av en stickad kofta, och värme av en varm kopp te. jag älskar vårt hem, det är min borg. kommer bli riktigt riktigt jobbigt att sälja den när det nu blir av, för här kan vi ju inte bo hela livet (; önskar jag kunde ta med min randiga vägg i vardagsrummet. får måla en ny helt enkelt. jag vet att jag kan utan att skryta få vilken sketen lägenhet som helst att bli fin och mysig. det sitter i generna!

hösten känns som en nystart. jag mår bra och det rör på sig, ja livet alltså! jag är glad! nytt heltidsjobb inte dröm jobbet, men ett jobb som ger mig pengar så jag kan spara till utbildning till drömjobbet, underbara katter, underbar familj, världens bästa kärlek som jag älskar av hela mitt hjärta, bästaste vännerna, en jättefin lägenhet, har myskänsla i kroppen tack vare dig älskling! så himla hilma glad att jag har dig. du gör mig glad varje dag! ♥ finaste du!

kom på att jag har en mysig chokladprövning att gå på också, ska ta och ringa dit och bestämma dag imorgon kanske. ser jag fram emot! jag tycker om mörkchoklad ^^ ljus med för den delen..

gud vad jag pladdrar, inget vettigt heller :p ska ta och tvätta av mig sminket. ha en supermysig kväll nu! puss&kram.



badrum från hemnet. så ballt, mörkt och murrigt. ser lyxigt ut (: och taket har dom målat svart också. coolt.



såå tröött

halvsovandes, grötätandes, kattmysandes, haha. sovit knappt fyra timmar och jobbat 14 timmar och nu ska jag jobba nio timmar till idag innan jag får ta det lugnt. ska bli helt underbart att sjunka ner i tvsoffan kl 21 ikväll. desperata husfruarna har premiär och jag läängtar! (:

tror jag aldrig jobbat såhär mycket, i snitt måste jag jobba runt 50 timmar i veckan. får se hur länge jag orkar det. ett heltidsjobb räcker gott och väl för att trötta ut mig. gick bra igår iaf på jobb, var en mysig kväll hos barnen, gick och la mig i soffan och drog filten över mig när dom somnat och låg och myspratade i telefon med världens bästa my som snart får besök av mig! saknar dig hjärtat! ♥

ikväll går jag och lägger mig efter husfruarna, det är en sak som är säker ^^ hoppas ni får en underbar dag och förlåt för att bloggen är jättetråkig nu. hinner inte, orkar inte ): men så är det. jag är glad att ni tittar in här iallafall (: gör mig varm i hjärtat.

ha en bra dag nu som sagt! och ta hand om er. puss.



lite det tänket jag får ha nu. för att orka med all förändring som sker.



god morgon

bäckmörkt ute! så himla mysigt att tända ljus! sitter och äter frukost och dricker te, ska snart sminka mig och föna håret (: idag är det en låång arbetsdag för mig, börjar 8 på vanliga jobbet och slutar 16, sen åker jag direkt till ett annat jobb och jobbar från 17 till 23, tur att jag får åka taxi hem (: kommer stupa i säng, att gå upp 05 på morgonen gör en till en kvällströttis!
känner mig elak mot katterna, men dom har ju iallafall varandra. och vi har myst så himla mycket i helgen, så deras och mitt mysförråd är ganska uppfyllt ^^ saknar dom ): sov borta i natt, och vi hade det mys i går, gick på indisk restaurang och skulle bowlat, men det orkade vi inte så blev till att umgås ist (:
ska äta upp min frukost nu och sätta fart! vi hörs imorgon! ha en jättebra dag nu och ta hand om er ♥ puss&kram!


sunday

vaknade åtta, sovit bra inatt (: och har ätit en tallrik gröt, om en timme börjar reprisen av idol, tänkte äta lite mackor och dricka te innan (: sen blir det bad för jag fryser! dom har iallafall äntligen satt på elemänten! skönt. idag blir det en tripp till stan, biljard står på schemat med helena och film och middag ikväll. myspys ♥ en bra söndag, med lite lugn och ro, rolig aktivitet och söndagsmiddag och film, ska leta recept. sugen på typ enchillades.. jum jum.

fick ett sms för ett tag sen att den beställda flaskan är på plats, så då är det bara att ta sig till närmsta systembolag. där jag inte hänger ofta direkt :p men glögg är ett måste på julen och saffran lät riktigt gott. det är så mycket inplanerat som är mysigt nu innan årsskiftet och jag ser verkligen fram emot allt! ♥

och den 25/10 sätter alle igång och renoverar hallen, sen är lägenheten totalrenoverad. yeeey! och vad vi tjänat på det! och vad fint det blivit! (:

vi hörs senare! massa söndagspussar!




yesterday

slänger upp lite bilder från igår. tror det är lättare att få en bild av mig på en bild. att le, skratta och vara glad är a och o för mig och det är ingenting jag snålar med. jag är en glad & positiv prick helt enkelt. när jag mår bra mår jag så bra så jag knappt kan sitta still och mår jag dåligt, ja, då är det inte lika kul (; tur då att jag mår mer bra än dåligt!





























kjolen är från h&m trend och linne och leggings från h&m med.






vaknade av ett snuttande

god morgon lördag! helg och sovmorgon. vaknade med ett ryck och trodde att jag försovit mig, ångest! ): men det hade jag inte för det är löördag :D började dagen med att öppna fönstret i sovrummet lite och krypa ner under duntäcket och mysa med alla katter, måns och harry under täcket och doris och lucifer över ^^ så mysigt! låg och kollade på någon serie på tvn och sen klädde jag på mig och gjorde frukost, sitter och dricker te nu och ska snart dammsuga och torka av ytor osv (: skönt med städat, hann inte dammsuga igår.

jag vaknade i natt av att harry snuttade mig i ansiktet, han tuttade fortfarande på mamman när jag fick hem honom, inte så vanligt i den åldern, men både mammakatt och harry tyckte att det var mysigt så ja, hur som helst, en sphynx äter extremt mycket mer än en "vanlig" katt och jag blir lika chockad varje gång jag ska fylla på matskålen till katterna, dom äter upp en och en halv stor matskål varje dag :O haha, ja att ha katter är helt underbart. men kostar runt 2000 kr i månaden med kattmat, kattsand, försäkringar osv osv. men vad mycket kärlek man får (: hur som helst, harry sover inne i sovrummet på nätterna och han vaknar upp och är hungrig och börjar snutta mig i hela ansiktet, först trodde jag att han pussade mig, för man får jättemycket pussar av honom (: när man kommer emot honom med ansiktet så sträcker han upp sin mun och duttar till den på min mun :D gos! men det här är inte pussande, han försöker amma mig i ansiket, haha. jäkla katt! så jag gick upp och satt honom vid matskålen och mycket riktigt, harry var vrålhungrig. lilla hjärtat ♥ sen somnade vi om gott igen. han känns lite som en bebis. verkligen.

går kvällen var mysig, jag hade extrem magpain på dagen med kräk osv, usch, men piggnade till någelunda och äta bör man ju annars dör man.. så jag tog tåget till söder och mötte upp ciccie och gick till ett mysigt tapas ställe, var inte det vi tänkt innan, utan ett på gatan mittimot, var fullbokat på la cocaracha satt i två timmar och åt och myste. sen gick vi till "himlen därtill" en coctailbar på 25 våningen i skatteskrapan, helt underbar utsikt över hela stan, nästan som i new york, mysig stämmning, uppklätt folk, duktiga bartenders som la runt tio min per drink och dova ljuskällor. ja, riktigt bra och mysigt ställe (: var där i någon timme innan vi tog en rask promenad till tåget och skiljdes åt.






min harry ♥















friday im in love!

god morgon sunshines! gud va underbart med fredag :D jag är glad idag! har jag iof varit massor den här veckan, och igår var jag superglad. jag sålde mest på jobbet, har säljar jobb och säljer produkter till stora företag, och det är fast lö på 4000 kr i veckan som utbetalas varje fredag och resten beroende på vad man säljer! jag klarar mig mer än väl på 16000 men ja, säljer man får man mer och det är ju bra det med. igår sålde jag för 1200 kr extra. och jag har som mål att sälja minst lika mycket idag! kul för första säljdagen ^^ jag har aldrig tyckt om att praka på privatpersoner saker, men att sälja produkter som är mer miljövänliga till företag som redan använder liknande produkter känns bättre (; så nu vet ni vad jag jobbar mer. jag jobbar som säljare helt enkelt. och jag ska bli rik, moahaha! en tjej som sitter bredvid mig som jobbat där i en månad får runt tio tusen i veckan. tokigt! så, nog om det, får inte prata så mycket om jobbet.. så är det. men säljare kan jag säga att jag är.

just nu sitter jag med tända ljus och myskläder i en annars helt mörk lägenhet och dricker varm choklad och äter smörgåsar. har sovit gott i natt och somnade vid tio. vid kvart över nio satt jag och halvslumrade i soffan, så då gjorde vi oss iordning och gick och la oss och tittade klart på "lyxfällan" i sovrummet. katterna har varit galna i natt, men jag sov som en stock. hade en mysig kväll igår hur som helst, även fast jag var hur trött som helst. fikade bakverk som hjärtat handlat med sig hem och drack te, tände ljus och tittade på tv. myste med katterna och så (:

idag jobbar jag samma, 07:45 till 15:45.. den där kvarten önskar jag inte fanns (; men men. så är det. hade vart bättre med åtta, mina kommunala förbindelser blir så galna! sen ska jag hem, göra mig iordning lite och åker till söder och möter upp ciccie för tapasrestaurang besök.. älskar den restaurangen. riktigt mysig! var där med helena innan också. och ja, allt var myspys!

ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar för rast promenad till tåget, helst av allt vill jag bara krypa upp i soffan med en varm katt i famnen, titta på film och dricka choklad. men men imorgon så (;

hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi när jag kommit hem från jobb! puss&kram.





havregrynsgröt.

god morgon! fjärde dagen jag går upp halv sex och jag längtar till helgen. åh gud ): men det är bara att vänja sig! men det är jobbbigt första veckan det sa alla ^^ just nu äter jag havregrynsgröt utan sylt och mjölk, ja helt okej faktiskt.. försöker inbilla mig det iallafall :p i valiga fall brukar jag iallafall ha mjölk, men den vade gått ut för flera dagar sen, så vågade inte och brödet var slut.. jag är en sån jäkla ungkarl alltså (; måste verkligen handla frukost idag efter jobbet.

det har kommit in någonting varje dag efter jobb, men ikväll ska vi minsann baara ta det lugnt. sagt varje dag (; men nu måste jag. är så trött och sängdax vid tio ist för vid tolv som det blev i går låter bra (:

ska ta och äta upp min gröt och dricka mitt kärlekste och hoppa in i duschen, samma ramsa varje morgon. illa för mig att jag tröttnar fort på saker.. heh. ska bli skönt med helgen som sagt, fast då kanske jag är så trött så jag bara sover.. har iof massa mys inplanerade; tapasmiddag med ciccie på söder, middag hemma hos mamma på lördag, och sen var det någonting på söndagen med, men nu är jag glömsk ^^

ha en underbar dag! så hörs vi ikväll. ♥ puss&kram!





topp hälsa

god kväll allihopa. ska strax hoppa i säng och läsa topphälsa och myspysa med harry, alltså gosigare.. ja helt underbar! alla kattorna är världens bästa med finaste personligheterna :D stolt mamma helt klart!

dagen har varit bra, det var kul på jobb och jag fick lite mer kontakt med dom andra som jobbar där (: känns bra. efter jobbet som slutade fyra så gick jag till en galleria precis vid jobbet och handlade lite på granit, bla ett ljus med "mjölk och vanilj" doft och ett nyckelband som är svart och en till zinklåda till stearinljus. har en likadan till värmeljusen redan och den är toppen (: sen blev det jättefina strumpor i tre pack från h&m i svart&vitt randigt, svarta med vita prickar och svarta (två förpackningar) och en förpackning med tre st med hello kitty :o dom är så mysiga och tjocka :D älskar dom strumporna och det var kul att dom tagit in dom svart vit randiga (: och en kjol i mörkgrönt med stooora fickor på sidorna (:

sen ikväll blev det spontant besök av vår mäklare (: vi ville värdera lägenheten efter köksrenoveringen och woila, 1,2 millar. inte illa pinkat. har då tjänat en bra slant! kändes kul och han var imponerad av min inredning :D riktigt kul att få beröm av en mäklare som sett det mesta, han sa att det var utöver det vanliga och att jag ska vara stolt. hehe.

nu ska jag och lucifer, måns, doris och harry krypa i säng och pussas. jag är ensam hemma tills imorgon. och det ska bli skönt att få lite mänskligt sällskap igen! jag är trots allt en väldigt social person och att sitta ensam på kvällarna är inte helt optimalt för mig även fast det kan vara skönt det med!

nee nu blir det sängen (: puss&godnatt!





angel.

jack johnson - angel

jag saknar dig älskling. behöver en varm mysig trygg kram från dig. känns jättejobbigt att vara ifrån dig såhär. för jag behöver dig nära. sådär nära så det bränns, marken försvinner under fötterna när du kysser mig och livet känns lättare. jag älskar dig! trots alla motgångar det senaste året så älskar jag dig djupt och innerligt! dom banden vi har går trots hur mycket som än hänt inte av. ♥

du&jag.



onsdag!

god morgon sötnosar! (: sovit gott? jag har sovit som en prinsessa! i allafall i nästan sju timmar, somnade elva igår, ikväll blir det nog tio istället, för gud va trött jag är när klockan ringer, mycket nytt och det var över fem år sen jag jobbade heltid. hur som helst så är det helt underbart att gå upp såhär tidigt. ja förutom att man är så trött då (; ligger och myser med en nyvaken nakenfis som är varm som en kamin, doris och tänder en ljusslinga för att vänja ögonen och sen trippa upp i mjuka myskläder, tända ljus och göra te och rostade mackor. livet kunde ju varit sämre ♥

jag ska om några minuter duscha och bege mig till jobb. ikväll ska jag bänka mig framför film efter middagen och bara ta det lugnt, komma i säng runt tio som sagt. behöver det verkligen. gissa om jag längtar till helgen med sovmorgon ^^

jag önskar er alla en underbar och bra onsdag! så hörs vi när jag kommit hem! (: puss&kram.



jag älskar att surfa runt på hemnet och här är ett kök till en nybyggd lägenhet i hammarby sjöstad! riktigt fint!



arla morgon

det var riktigt mysigt att vakna när klockan ringde halv sex! harry har sovit sked med mig hela natten ^^ och han är verkligen varm och mysig så jag har inte frysit i natt! sen tände jag alla små mysbelysningslampor i lägenheten när jag tassade upp. kändes precis som på julaftonsmorgonen :D

sitter just nu och äter frukost och ska om en stund hoppa in i duschen, och sminka mig, sen blir det rast promenad ner till tåget som tar mig till fridhemsplan där jag jobbar.

doris sitter här inne och håller mig sällskap och kurrar (: myskisse! när jag kommer hem ikväll så hörs vi mer! ha en jättebra dag nu och var rädda om er!



trött!

god kväll underbaringar! gud va trött jag är. ska bli så himla skönt att krypa ner i en renbäddad säng strax, ville bara skriva lite innan (: hoppas ni haft en bra dag/kväll!? jag har haft det bra! har känts som en väldigt lång dag, men den har varit bra och jag har gjort massa bra saker! orkade inte titta på film när jag kom hem, blev massa mys med kissarna istället, och så har jag bäddat rent i sängen. sitter och dricker en kopp kvällsro och tittar runt lite på hm's hemsida. men nu ska jag borsta tänderna och krypa i säng, upp runt sex imorgonbitti. och jag behöver sova (: mycket jobb imorgon!

ha en underbar kväll kära ni så hörs vi imorgon bitti, kommer vara extremt trött den här veckan känner jag på mig. men det gör inget, då sover man som godast (: ska gå och lägga mig med finaste familjen nu och dra på mig vetetofflorna och värma vetekudde till harry. han och doris har lekt jättemycket nu på kvällen (: sånt blir man varm i mammahjärtat av. lucifer är cool som vanligt och vill komma fram och hälsa och igår nosade dom på varandra, och måns sjunger opera.. det har jag gjort hela natten, han är van vid att få sova i sängen och i natt fick harry ensamrätt i sängen för att tryggheten skulle byggas upp lite. inatt får dom som vill sova med mig. haha, ingen mer opera sång tack måns! (;

sov så gott! pusspuss




ingen rast ingen rooo

hej på er. är hemma en timme nu efter jobbet. det har gått bra idag (: är bara lite trött, eller snarare matt. det kommer bli en omställning för mig att jobba heltid och mer än så. men jag kämpar på! vila på helger och kvällar är det som gäller. vissa dagar kommer jag alltså jobba från 08-16 och sen åka direkt till mitt andra jobb och jobba från 16:30 - 22. så det blir lååånga dagar. och sen börjar skolan i slutet av oktober, så dom kvällar jag inte kommer jobba kommer jag plugga. det är nu man förstår att man verkligen kommer lääängta till helgerna! plus är såklart mycket pengar till att ha sen när jag utbildar mig. så det är som det är (;

jag ska iväg om en timme igen på äventyr och när jag kommit hem igen så blir det vila, mysa med kattorna, titta på en dansfilm som heter "street funk 3D" och få inspiration till dansklassen imorgon som jag har på tisdagar med barnen ni vet. sen i säng tidigt. för börjar jobba imorgon 07:50 och slutar jobba 16:30, sen ska jag hem och slappa.

sitter med en liten frusen harry i knät. (jag håller på att säja julius till honom hela tiden. han heter ju egentligen julian, men harry tycker jag är gulligt. är nog ganska ensam om det i min omgivning dock :P han sitter i sin svart och vit randiga tröja inlindad i sin filt och nu har han precis slutat skaka. lillfisen. kanske kan ta ett bad med honom senare (: mys!

är ensam hemma ikväll och då känner man sig inte så tråkig som hoppar i säng tidigt (; funderar över middag också. kanske en kebabrulle, eller sån där färdiglåda. hu. jag kommer inte orka laga mat när jag kommer hem. nehä, inte idag!  jag ska göra mig en stor kopp te och sjunka ner i soffan under massa gosiga filtar och katter och bara mysa till filmen ♥

ska slösurfa i någon halvtimme nu, och vila mitt huvud innan jag går till tåget igen. vi hörs ikväll (: ha så mysigt tills dess! och tusen tack för era fina kommentarer! blir så glad! puss&kram!



frukost!




God natt

hoppas eran kväll varit mysig och bra. vi har ätit gott, myst runt i stickad tröja som jag shoppade igår på new yorker (den är kabelstickad och grå och inte sticksig och helt underbar!) och raggsockor. tänt ljus, haft det bra helt enkelt (: kom hem för ett tag sen, suttit med harry inlindad i hans filt på magen och bara myst. han är otroligt lugn och gosig och det uppskattas verkligen ♥ han lukta body butter cocos, haha. jag använder alltid bodybutter på händer och fötter, så nu luktar han cocos lillfisen.

nu ska jag äta ett par kvällsmackor och sen tvätta av sminket och hoppa i säng. är inte så trött, men tänkte ligga på spikmattan och läsa lite med varma vetetofflor på kalla fossingar ♥ imorgon vill jag vara utvilad. första dagen på nya jobbet vill man inte vara trött ^^, så komma i säng nu blir bra!

vi hörs mer imorgon, tror jag slutar 16..? vet iallafall när jag börjar och det är huvudsaken (; vi hörs mer då som sagt! massa godnattpussar.







redo för söndagsmys

vi har söndagsmys här hemma, åh så mysigt! harry ligger inlindad i fleecefilten på min mage och spinner och har full koll på de andra katterna. tar någon vecka innan väset och morret lägger sig. katterna är vana och lucifer och doris går fram och hälsar. mys!

ikväll ska vi hem till mamma och äta middag, blir hemgjord österrikisk gulash soppa, ska bli så himla gott. riktigt bra och gott med varm soppa på hösten. ♥ sen blir det hem och gosas med katterna igen. kanske titta på film, eller bara lägga mig och läsa.

imorgon börjar jag jobba 9:30, inskolnin och första dagen på nya jobbet. kommer gå bra hoppas jag! men lite lite nervös är jag allt. så det blir tidigt i säng, och upp och hoppa runt åtta, jag brukar vakna vid den tiden oavsett om jag har jobb eller inte. inbyggd klocka tror jag allt! ^^

eller om jag kanske syr lite till. och såklart få harry att känna sig hemma! ♥

ska ta och värma på lite rester av henriksfavoritpasta och äta några tuggor. gäller att passa på när aptiten faller på. vilket är sällan nu för tiden, magen vill inte ha mat. och vikten har rasat femton kg det senaste året. ska väga 60 kg för mina 170 cm och väger ja som ni kan räkna ut 45 kg för tillfället. jag ser det inte själv, men dom i min närhet ser och ja, dax att fixa! mycket omställningar, stress och bearbetning. men nu ska jag ta tag i den biten med. en sak i taget.

må väl! och var rädda om er ♥








välkommen hem harry

så var han äntligen hemma vår lilla nakenfis harry. älskar honom redan. vilken charmfis! det var en mysig utflykt till landet med mamma. och god fika hos uppfödaren, sen åkte jag mamma och harry hem, harry inlindad i en blå fleecefilt, han var varm som en kamin när vi kom hem. sötnosen. han brukar tydligen basta också :D haha. och med hans vackra gröna ögon slukade han min uppmärksamhet hela vägen hem. sträckte ut sina långa framben och så fick jag massa pussar på munnen och slick på fingrarna. gosen!

 
 




idål

hoppas ni mår jättebra, det sprätter i kroppen på mig ikväll. måste vara den magiska glädjen som sprider sig ut i fingertopparna på mig och allt fredagsmys, det är så mysigt så jag knappt kan få luft, haha (; hoppas eran helg har börjat jättebra med! ni är så fina, allihopa! och jag är så glad att ni läser här! varm i hjärtat blir man!

jag ska bänka mig en timme framför symaskinen nu med myskläder och sy och pyssla. sen är det ju utröstningen på idol! spännande! hoppas inte någon bra åker ut. jag älskar den glada tjejens charmiga sätt, ni vet hon som är så himla glad och positiv, mer sånt åt svenska folket. vi är så lätt hårda och kalla. inrutade? ja, mer glädje, skratt och värme. det är bevisat i kvällens idol att varma människor kommer längst ♥









mammas!





jag saknar mammas lägenhet, jag och alexander hyrde den i andra hand i ett år, och det var verkligen mysigt. mammas lägenhet är bäst! cool planlösning, öppenspis mitt i vardagsrummet, öppen och mysig! jag älskar den <3
jag tycker verkligen om 50 tals andan och är glad att hon vill ha kvar 50 tals köket (: vi målade dock om skåpluckorna från grönblåa till svarta (; och det behöll hon sen också.


Fredag!

whiho, jag fick jobbet! och kommer jobba 8 - 16 måndag till fredag. jag har blivit en riktig knegare (; på tisdagar kommer jag jobba till 15 bara för att jag ska hinna till dansjobbet. kommer ju ha kvar barnvaktsjobben också. så det kommer bli mycket jobba. öch mycket pengar att lägga på sparkontot!

dagen har varit jättebra! efter intervjun så åkte jag hem, (träffade en söt bloggläsare på tåget, kul att du kom fram och hälsade :D) gick till ica, handlade tacos prylar, gick hem med amie i öronen (ska eventuellt fika imorgon, mys) och kom hem, dammsög, torkade av ytor och moppade golven med ajax citron. plockade undan och sen började vi med middagen. tacos som sagt. mätta och belåtna. min magsäck är så himla krympt, orkade inte ens en halv tacos med hårt bröd ): så kanske får ta en till senare?

om en och en halv timme börjar idol, då blir det mys med popcorn, godis och cola och tända ljus, och innan det tänkte jag sätta mig och sy och pyssla med kläder. det kliar i pyssel fingrarna (: ska bli jättemysigt!

vad hittar ni på ikväll? tänk två dagar kvar sen kommer nakenfisen! vet fortfarande inte vad han ska heta.. hjälp! harry är ju riktigt gulligt! och min gosedjurspingvin heter harry och mitt andra gosedjur heter doris.. så.. (: men kom med förslag. som ni förstått så gillar jag inga "gulliga" djurnamn. som snövit och fluff och sånt (; jag älskar roliga coola namn, typ som uppfödaren till nakenfisens ena hund som heter gunilla! haha. (;

mysigt med helg. jag njuter! ha det så mysigt <3 puss!



(;





höstmys







ska banne mig hitta mig fina röda ulljacka! jag är så ledsen att jag inte vet vart den är. m å s t e h e m t i l l m a m m a o c h l e t a !!!



intervjudax

myspyser runt hemma. har inte bytt om från pyjamas, men ska snart duscha och göra mig iordning för jobbintervju. heltidsjobb den här gången! och jag håller tummarna! då ska det sparas pengar vill jag lova! jag ska inte icke Nahīṁ (nej på hindiska haa) ta studielån. så nu ska jag jobba massa medans jag pluggar upp gymnasiebetygen (tänk snart snart klar med den biten, så skönt) och sen när jag pluggar på högrenivå så har jag undan stoppat pengar och det känns så himla bra.

ikväll vill jag sy! jag vill göra egna kläder, inte från grunden, det är jag för otålig för, men jag har andra planer och det ska bli superkul (: så ikväll bli det att släpa fram symaskinen och vara kreativ och fantasifull, och sånt brukar jag inte ha svårt för. jag är glad att jag har en estetisk och kreativ hjärna! ja, jag har ju gjort ett hjärntest som tydligt bevisat att jag är en vänsteranvändare av den där hjärnan!

jag är GLAD idag! vilken underbar känsla! jag sitter och gungar upp och ner på stolen, ser nog ut som en apa i takt med låten jag la upp nyss. handlar den om djungelboken..? :o eller kanske bara jag som fått för mig det..? (:

det gick jättebra att jobba igår också. vi hade det supermysigt! saga sa det flera gånger när vi satt och gjorde pärlarmband och halsband "det här tyckte jag var kuul fanny, det här måste vi göra nästa gång också" jag älskar den där ungen. jag ser fram emot varje gång jag får spendera tid med henne. man vill bara krama henne och den känslan man får när man ser henne komma springandes mot en på dagis, och jag lyfter upp henne och får en stor kram, den är obeskrivlig! vi hade det bra som sagt (: pysslade, var ute i parken och gungade, åt jättegod höstgryta till middag, hade kvällsmys med välling i soffan och tända ljus. och ja sen när jag bäddat ner henne och pussat god natt så blev det "halv åtta hos mig", "idol", prata i tel, äta smågodis, läsa tidningar som jag tog med mig och bara vara. satt och blundade i ett svart vardagsrum och hörde nästan mina egna hjärtslag. vid 23 kom sagas mamma hem och jag begav mig hemmåt.

och nu är jag redo för jobbintervjun som sagt (: ska bli kul. faktiskt inte nervös. okej lite, men sånt är bara bra, då gör man bäst ifrån sig tror jag!

vi hörs när jag kommit hem! fredag, äntligen helg och massa gos hemma, träffa mamma och morfar och åka och shoppa volvo v50 till mor, ikea, filmkväll med middag och middag hos mamma står på schemat inför helgen. och på söndag hämtar vi nakenfisen ♥ gissa om jag är pirrig i min mage!! ÅH!

var rädda om er, och njut av den här dagen. jag lovar att jag ska det! PUSS!



snart ses vi gumman och jag lääängtar! <3



MARINA AND THE DIAMONDS - MOWGLI'S ROAD

verkligen fastnat för den här låten, eller ja hela skivan! men den här spelas om och om och om igen här hemma. wounderful!

här för er som har spotify.





RSS 2.0