rubriklöst!

haha, jag har aldrig varit bra på rubriker.. antingen så blir det en rubrik som typ "hej" "myskväll" eller någonting som påminner eller tas upp senare i inlägget. jag måste bli bättre på rubriker! det får vara ett av mina oviktiga nyårslöften!

hoppas ni haft en bra dag och att ni har det fortfarande!? (: jag har haft det toppen! vaknade ganska sent, blev stressdusch med frukost kombinerat med sminkning.. och påklädning! vi åkte till calles mamma som vi var bjudna till. mysig lägenhet. mer som en villa, radhus? jag vet inte. mysigt var det iallafall! (: jag älskade hennes schackrutiga matta i köket. som en pappelina, fast mycket ballare. en sån vill jag ha! vi åt lax i folie med massa gott innehåll, bla. chili och purjolök! drack cider och hade det kul. väldigt mysig mamma, pratade om hennes gröna hår som hon färgade när hon var ung. haha. så ball (: vi hade det hur trevligt som helst! en mycket bra och mysig kväll (:

sen körde vi till ica maxi och handlade till nyår. det blir tigerräkor marinerade i vitlök, chili, olivolja och vitt vin på toast. till varmrätt blir det potatisgratäng, kött (glömt vad det hette?!) vi hade egentligen tänkt att ha zebrafilé. haha. men det var galet dyrt. tror det låg på 600 kr/kg.. , hemmagjort vitlökssmör, bearnaisesås och sallad med fetaost, rödlök, sallad, körsbärstomater, gurka och sånt. sen blir det efterätt! såklart (: krossade maränger, färska hallon & björnbär, kolasås, turkikyoghurt och riven vit chocklad! yum yum! ja det är gott (: man varvar allt. kommer bli ordentligt mätta iallafall! jag skulle hem till nyår egentligen, men nu blev det såhär av olika orsaker. jag är glad att jag får fira här iallafall. det känns bra!

nu ska jag klippa calle! får se vilken galen frisyr det blir. han har nog haft alla som går? punkkam, kort på ena och långt på andra.. kort därbak och långt fram.. ja vi får se (;

ha en mysig kväll nu allihopa! puss&kram!



kväll.

sitter och försöker bli av med min huvudvärk. inte världens smartaste drag att sitta här då kanske. men jag ville skriva lite iallafall. är trött ikroppen ikväll. vi har varit ute på promenad i tre timmar och gått runt, druckit dr pepper (är inte den läsken helt fantastiskt god?!) satt vid vattnet och pratade. man ser danmark härifrån. aldrig varit med om en vackrare stad än helsingborg. helt underbart vackra hus, alla är så trevliga och ja.. en myskänsla i hela kroppen! otroligt fina hus, stilrena vita hus, typ funkisstil och ALLA har ljusslingor på sina balkonger. ja! mysigt va (:

var skönt att komma in igen om man säger så. helt kall mör i kroppen! så det blir skönt med lugn kväll. mysbrallor och tofflor! jag har köpt en klänning idag föresten! (: och sen en randig tröja. ovanligt med randigt va.. min garderob är mestadels randig! ^^ en skinnklänning med dragkedja fram från h&m och samma ställe kom tröjan ifrån (: grå och svart randig kofta.

åh, trött! ska kika runt lite. sen myskväll. ni får ha en jättemysig kväll <3 jag kommer nog somna gott inatt. mycket frisk luft!

puss&kram!





2 dagar kvar på det här årtiondet!

hej på er! sitter och funderar på om jag ska slänga ihop en års redovisning. en tillbakablick från 2009. måste spåna lite. anteckna och minnas! mitt minne är riktigt dåligt! jag får tänka efter noga för att komma ihåg vad jag gjorde förra veckan! ^^ det är inte många dagar kvar nu på det här årtiondet. det här året har gått riktigt fort! men det har varit ett bra år! och nästa år ska bli ännu bättre. jag ska plugga vidare, ta körkortet, träna mer. ja ni vet. tusen nyårslöften. men det är inga omöjliga så det ska gå bra! vill man så går det ju! (:

vi hade det mysigt igår. satt och myste på ett fik, öppnade julklappar och pratade! känns så skönt att ha my i sitt liv. jag är så glad över henne <3 spelar ingen roll om vi hörs varje dag, eller att det går en månad i mellan. vi är lika bra vänner ändå! och det är sån vänskap jag verkligen uppskattar, avslappnad, kravlös och att man vet vart man har varandra. tack hjärtat för att du finns!

det blev thaimat igår, fick ett sms från alle "det blir mycket thaimat för dig" och ja! jag älskar det! efter maten blev det film, en av mina favoritfilmer "fröken sverige" jag älskar den blonda tjejens frisyr i den filmen, ja sminkningen också för den delen! (;

jag är riktigt segproppig idag. det blir skönt med en lugn dag! det behövs! hoppas ni får en toppendag! tack för att ni finns <3

puss&kram (:



monday morning!

god morgon! vaknade för några timmar sen och sen dess har jag ätit laxmackor och smoothie! blir behandlad som en prinsessa här (; mysigt! ska ut på stan sen och leta julklapp åt mysan <3 för vi ska byta julklappar och jag har inte hittat någonting som är tillräckligt bra till henne. ni vet hon är en sån person som jag skulle vilja ge hela världen till. men det går ju tyvärr inte! ska bli så himla mysigt att ses iallafall! fika och mysa!

bussresan gick jättebra igår, jag hade sjukt ont i rumpan när jag gick av, men det var det ju värt! i jönköping gick det på så mycket folk så det stod upp i hela bussgången. så dom fick gå av och kalla på en extra buss. men jag satt ensam dom fem första timmarna iallafall (: det gick snabbare än vad jag trodde. och trött när jag kom fram de var jag! var riktigt glad av att möta upp calle! vi gick och åt på ett thaiställe, aldrig varit med om så stark mat. jag som ändå tål en heldel.. det här var galet! men jag lyckades peta i mig all kyckling iallafall :D så går det när man skryter om att man kan äta jääättestark mat., haha (; sen promenerade vi vidare till en rockklubb och beställde in varsinn cider och satt oss och lyssnade på när calles mamma uppträdde! bra låtar och det var jättekul att träffa henne i pausen. (: sen gick vi hem, vilade en stund innan vi gick till mataffären och handlade ingredienser till en fruktdrink. hälften av ingredienserna fanns inte, men det blev riktigt gott ändå! calle är duktig (:  vi köpte prylar till varma mackor också! som jag gjorde iordning när vi kom hem. åt, tände ljus och lyssnade på musik. kollade i massa fotoalbum och sen blev jag trött! ringde alexander och sa god natt och sen kröp jag ner. (:

ha en jättefin dag! ni är så fina allihopa! men jag tycker det är synd med så tråkiga kommentarer. händer inte ofta, men ja, vem som helst blir ju ledsen av sånt. fast det var nog det som var meningen (: så någon blev ju nöjd och det var väl bra! hade det varit för ett par år sen hade min dag antagligen blivit pajad av elakheter. men jag vet vilka människor som kommer med sånna kommentarer. jag vet att jag inte är en sån person, och det är jag väldigt stolt över. jag vill också påminna att bloggen inte är mitt liv, alltså ni som läser min blogg vet inte ens hälften om vad som händer i mitt liv. så det är så svårt att få en sån kommentar att fastna på mig. som sagt, bloggen = inte hela mitt liv i verkligheten!

som sagt, ha en mysig dag! massa massa pussar&kramar! <3 (:



bild från bussfärden :D



Sju timmars rumpont!

Hej hej! :) sitter just nu på bussen ner till skåne. Har redan åkt i tre timmar och sovit alla tre nästan. Vaknade av nackspärr. Och en galet skrikig låt på mp3n! Jag har ätit lite och lyssnat på musik. Åh, det är så skönt med gratis internet på mobilen. Och tar batterierna slut så har jag en reseladdare som inte behöver ström :) jag är räddad under resan alltså! I kväll blir det nog bara lugnt. Fast just nu känner jag mig jättepigg! Calles mamma spelar på ett ställe i kväll. Hela den där familjen är musikaliska! Så kanske går vi och ser när hon spelar? Vi får se! Ska ta och bläddra lite i en topphälsa nu och sen får vi se hur jag fördriver tiden! :-* ha en jättemysig dag! Vi hörs senare. Puss&kram! <3

hemma

hej allihopa! jag springer runt i panik hemma och fixar, städar undan julklappar och ställer allt där det ska stå! allt har ju sin plats (: har precis ätit middag med alle, det blev marinerad kycklingfilé i ugn med klyftpotatis och örtsås. gott! han åkte till jobbet nyss och jag väntar ivrigt på att mamma ska komma med adolf. vi ska ha myskväll med film och tända ljus! <3 ska bjuda henne på det goda tet som johanna var så söt och skickade i ett paket till mig med ett brev. sånt blir man så glad av <3 johanna är från början en bloggläsare som blivit en mycket god vän till mig!

jag håller på att tvätta, för som ni vet så åker jag till skåne imorgon! har jag sagt att jag längtar..? ja säkert flera ggr. nu har jag bunkrat upp ocskå till bussen. sju timmar genom det avlånga landet. och sen ska vi ha massa mysigt! kommer såklart sakna dom här hemma. ska mysa extra mycket med katterna ikväll. ge dom mjukmat och säga hur fina dom är <3 det blev iallafall en påse lösgodis, två småflaskor med ramlösa, en brämhults smoothie, pringles och så ska jag bre mackor. kommer garanterat inte proppa i mig allt. men hellre för mycket än för lite.. jag vet hur jag är..

ska ta och kika och tvätten är klar i maskinen och hänga upp. blir det ens torrt tills imorgon? det återstår att se! (: får packa det sista imorgon innan vi åker.

ha en mysig kväll <3 vi hörs sen om jag inte somnar! (: puss&kram!



den här mannen ska jag umgås med i skåne! :D





packa

god morgon! (: vaknade för någon halvtimme sen och nu sitter jag och dricker youghurt. får bli lite mackor sen också! jag är alltid hungrig. jämt. fast jag äter mycket lite åt gången, eller så har jag bara inbillat mig det och äter hur mycket som helst?! ^^ hur som helst, jag är frisk, glad och jag mår bra!

snön ligger fortfarande kvar här i stockholm, var någon plusgrad igår. men den ligger kvar. mysigt! sitter och tittar ut, får nästan ont i ögonen för att det är så vitt ute. ska strax duscha och klä på mig vanliga kläder. ta en promenad och sen åka hem vid halvfem tiden. ikväll ska jag äta middag med alexander och sen ska jag packa kläder, produkter, tidningar, musik.. ja allt som ska med. nu är det inte långt kvar. jag längtar!

smsade mamma för ett tag sen, bjöd över henne på mysochfilm kväll ikväll. får hoppas att hon har tid! det var sålänge sen vi tittade på film och det hade verkligen verkligen varit mysigt att få krama om henne <3

hoppas ni får en jättebra dag idag! vi hörs mer i kväll! godmorgonpussar! <3





annan dag jul <3

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag! jag har en mysig segdag idag, går runt i pyjamas fortfarande och pillar på mina julklpappar. blev rktigt nöjd med dom, slänger upp en lista här nere. julafton var mysig! det kändes såklart lite annorlundare eftersom jag och min mamma åkte hem och firade hemma hos makens familj, men man ska inte vara rädd för nytt! vilket jag i många sammanhang är. förändringar är inte min starka sida. men det blev så himla bra ändå! vi drackglögg, åt julgodis, massa massa julmat så vi rullade fram och det blev kö till toaletten haha (: vi öppnade julklappar och myste framför öppna spisen.

jag har alltid undrat varför det varje år ska dras ner på jultraditionerna. tröttnar man sålätt på julen med allt vad det hör till? när jag får barn ska jag ha en brakjul med en julgran på fem meter som ska kläs tillsammans med familjen, göra små söta snölyktor utanför huset, ut och åka pulka, baka julgodis, laga julmat som dom gör hela december i "emil i lönneberga", inte säga att julklappar är en onödig utgift och så ska vi självklart sjunga massa julsånger och dansa runt julgranen.. varför gör man inte det längre för? stela svenskar..! hur som haver. jag vet inte om det är för att jag bott i jularnas land U.S.A eller om jag bara är en inbiten tradition människa. men traditioner är till för att behålla. ja! jag saknar arne weise. fast han har väl också rätt till att fira jul med sin familj (;

jag har en bra kamera på nya mobilen, så lite dagens outfit slänger jag upp här (: ikväll ska jag till pontus och ge honom hans julklapp, äta middag och kanske titta på någon film? och imorgon är det raka vägen hem och packa till den efterlängtade resan.. det ska till och med bli mysigt att sitta på en skumpig buss i sju timmar. (: ska köpa med mig mackor, tidningar har jag massor som jag inte läst, musikapparaten ska proppas med ny musik och frukt ska med. det blir skönt att bara sitta och vara. sju timmar ensamtid. det behöver jag! (:

så.. julklapparna då;

matrix shampoo och balsam från frissan
hårinpackning från schwarzkopf
en ekologisk t-shirt i benvitt med ett slarvigt peace märke på från granit
boken "en härlig bok" med massa positiva citat - mia törnblom
tre iittala kivi lyktor i frostat glas
tre iittala kivi lyktor i mörkgrått glas
converse light dojjor i svart skinn
body peeling med satsumas doft - body shop
body butter brazil nut - body shop
body butter & duschcream i julutgåvan från body shop
mobil strumpa i svart och vittrandigt
två badlakan & 4 handdukar i mörkgrått "living" - hemtex
ramar i svart i olika storlekar till tavelväggsprojekt
julkalender "trolltider" (min mamma tycker jag ska titta på det istället för skitet som visas nu på julen ^^)
300 kr presentkort på fujifilm
1500 kronor som ska gå till kläder..
vitaminer
ett "litet" bidrag till köksrenoveringen (
så nu är hela köket betalat och klappat och klart för renovering)
ljus & ljuslykta till balkongen
hälsokokboken
 
det låg under granen till mig (: blev jätteglad såklart. men det var för mycket. jag blir så glad av en kram <3 

 
 
 

haha sista kortet på mig och alle är så skönt.. kolla mamma i bakgrunden (;




 


Julafton 09

GOD JUL ALLIHOPA! (: natten till julafton, årets mysigaste dag, den dagen som får varenda unges ögon att tindra ikapp med julgransljusen. jag älskar julen. kommer aldrig bli för gammal för att få julklappar och ge bort. jag tycker bäst om att ge bort. speciellt när det är genomtänka julklappar och det är det i år. jag är nöjd med julklappsköpen! även fast jag fick en smärre panikattack idag för att jag inte köpt allt, så löste det sig tillslut till det bästa! och nu sitter jag faktiskt här, lycklig i kroppen & knoppen och längtar efter att få krypa ner i en nybäddad säng och sova. helt slut efter julens hets. men imorgon ska jag njuta! från och med NU ska jag njuta, släppa stressen och inse att julafton bara är en dag. och det viktigaste är inte om paketen är inslagna perfekt, utan att få vara med människor man älskar. jag är så ledsen för att min mormor inte firar med oss i år. men jag hoppas innerligt att hon vet att jag älskar henne och tänker på henne hela tiden ♥

pratade nyss med calle (som jag bloggade om häromdagen), det ska bli så mysigt att åka ner och hälsa på my och honom i skåne. två favoriter inom loppet av några dagar. är inte det alldeles alldeles underbart? (: jag längtar så jag spricker! ja det känns så! vi ska hitta på massa mysiga saker. och åka pulka är nog ett måste. men my smsade idag och skrev att snön höll på att regna bort där?! pulka på gräs är ju också helt okej..

jag är för trött för det här. jag ville mest bara sticka in mitt huvud och säga god jul (: jag hoppas att ni får jättemysigt med kalle anka, julmat, julklappar, nötter, familj och vänner. tänk snaart är det nytt år också! det ska firas! <3

vi hörs imorgon, eller så hörs vi i övermorgon! kärlek till er alla! godnattpuss! <3



färgning!

god morgon! vaknade vid tolv tiden. och nu är jag hur hungrig som helst! ska snart plocka fram frukost och väcka allemannen. ska nämligen till huddinge idag och skriva mattetest.. uh, så nervös. jag är verkligen inte ett snille i matte. men det ska bli otroligt skönt att bocka av det där ämnet sen. jag satsar nog inte på ett mvg.. haha. men bara jag får g så är jag mer än nöjd! som sagt, inget mattesnille.

resten av dagen ska jag gå och lukta illa i håret. ska färga håret med henna (: älskar den röda färgen. den blir så glansig. synd bara att den färgar av sig på våra vita handdukar.. det går iallafall bort i tvätten (: sen ska jag slå in alla julklappar eftersom mamma bjöd in till uppesittar kväll på onsdag efter bion. med bingolotto! aw, ska bli mysigt (: dricka glögg, spela pensionärsspel och umgås! sen är det julafton på torsdag..! kan inte förstå. jag reser till skånetrakterna på söndag. ska bli så himla himla kul. jag saknar och jag längtar! (:

vi hörs sen. börjar känna mig stressad..! ha en mysig dag i snön. puss&kram <3





söndagens outfit

jag är ju segare än segast! eller så proriterar jag annat före dagens outfit?! kommer ni ihåg vad jag var duktig på att slänga upp den varje dag innan. det var ganska bra faktiskt. för då ansträngde man sig lite mer. istället för att såsa runt i mjukisbrallor dagarna i ända så klädde man på sig lite shyssta kläder. haha. men men. här har ni iallafall söndagens outfit. yey.

 

. svart tyllkjol - h&m . svarta leggings - indiska . nitbälte - tradera . svart&vit randig t-shirt - divided .



julgodisbak

kvällen som jag längtat efter flera dagar nu! ja kanske hela december månaden? jag älskar julgodis! och jag älskar att pyssla och fixa. hemmafrun nr ett som jag kallas för! men det är ju så himla himla mysigt att fixa och pyssla hemma. hemmet är min borg trots allt! så ikväll är det myskväll hos mamma som står på schemat. vi ska koka knäck, chockladkola och fika med glögg och pepparkakor. och lucibullar såklart (;

ska strax hoppa in i duschen och duscha av mig lite bacilusker. jag börjar må lite bättre. vilar mycket, dricker mycket ingefärate (riven färsk ingefära med hett vatten) och mycket vatten. det gör susen. jag bara vägrar vara sjuk på julafton! nej. det är nog den mysigaste dagen på hela året. (: och såklart alla dagar när man få vara nära den man älskar <3

jag har köpt klart alla julklappar. ska köpa en sak till till mysan. ska nämligen träffa henne i mellandagarna. hur mysigt som helst! jag behöver få en mykram. ingen annan kan ge en sån kram. behöver henne och jag vill köpa den där fina saken jag såg på indiska. tänker på henne när jag ser den (: lillagumman <3 saknar dig så mycket!

hur som helst. ska börja slå in imorgon tänkte jag. jag ska till huddinge vid 16 och göra ett matteprov och se vilken grupp jag ska hamna i. ska ju sätta igång med skolan igen efter jullovet. och det ser jag verkligen fram emot. sitta i klassrum och anteckna, räkna och lyssna.! jag älskar att lära mig saker. och göra saker. som känns bra och viktiga! nu kommer jag säkerligen aldrig jobba med någonting inom matematik (; men det är ett måste för mitt gymnasiebetyg! heja! peppad efter mycket ledigheter!

julbordet här hemma igår var jättemysigt! även fast jag kände mig hängig och så. men vi öppnade julklappar, min mormor fick ett jättegott (enligt henne, jag dricker inte kaffe) från kahls te och kaffehandel. och ett par tjocka raggsockor med mimmi på. ni vet musses flickvän (; har kallat min mormor för mimmi sen jag var liten så tänkte på henne när jag såg dom (: vi hade sagt inga julklappar. men jag ville så gärna <3 hon blev glad (:

ska ta och fixa mig nu. vi hörs lite senare.! jag kan blogga från mobilen också (: gratis att vara ute och surfa. så jag slänger iväg ett inlägg hos mamma!

ha en jättemysig dag nu! ta hand om er. pusspuss!





sjukstuga?

god morgon söndag och fjärde avdent! (: jag kände mig risig redan i går. är det inte typiskt såhär innan jul?! jo! det känns i halsen, och jag nyser och jag är ordentligt uttorkad. men det har inte "slagit ut" helt ännu. nu ska jag dricka massvis med vatten och även varmt te med riven ingefära och gurkmeja, det är en riktigt bra mirakelkur och det är bara hålla tummarna så jag inte ligger med feber till julafton, mellandagarna och nyårsafton. nej det vill jag verkligen inte ): *putläpp*

hur som helst, det snöar igen utanför fönstrena och det ger en mysig känsla i kroppen! vi ska äta frukost här hemma om ett tag och sen åker vi till skansen och myser runt. förstår inte, hur kan jag känna mig dålig? vet ni hur mycket kläder jag har på mig när jag går ut?! jaja. ingenting att hänga läpp över.

nej nu ska jag ta tag i mig själv (: och göra lite frukost! vi hörs senare. puss&kram <3



calle anka

vi har känt varandra sen lunarstormstiden. och ni vet ju hur längesen det är! setts, pratat i telefon och msn! han tappade mitt nr och jag hade inte hans kvar pga mobilbyte, så när han varit i stockholm har han inte fått tag i mig. tur för oss att jag hade kvar min gamla msn lista på datorn. eller rättare sagt kom ihåg inloggningen! för där var han igen. han har pratat om att gifta sig med anna anka. för ja, då får han ju det passande namnet calle anka. men jag vet inte. tror inte han var så himla seriös faktiskt (; hur som haver. jag är glad att han är tillbaka i mitt liv och det fick jag bekräftat via sms idag att han också är! förresten ska jag vara med i hans musikvideo som ska spelas in snart. det ska bli kul. men jag tänker direkt på alla klumpigheter jag kommer ställa till med och propsade såklart på att hans granne skulle vara med som det var tänkt från början.. jaojao. en anna sak som jag tycker är skoj är att han varje år sätter på sig sin student mössa och tar studenten. jag har aldrig tagit studenten... så nått år ska jag minsann ta studenten med calle!

han har skrivit om mig så mycket i hans blogg. nu är det påtiden att det blir lite tillbaka-kaka! callegubben (:

 

jag kunde inte välja en. så det fick bli två.



Lördagsmys

Lördags kväll och jag sitter i soffan och tittar på robinson. Brukar dom inte visa det under sommaren? Hur som helst. Väntar på att en film som faktiskt fångade mitt intresse för något år sen som heter stardust. Magisk på alla sätt och vis och sådär lagom romantisk och sagolik för en kväll som denna. :) alexander är och handlar julklappar till mig. Han var helt lyrisk när jag ringde honom och frågade hur det gick. Haha. Han är så söt. Varför blir både han och jag tio år yngre på julen? Mysigt är det iallafall och i morgon blir det mysigare. Då blir det julmarknad, ja, nu måste vi ta oss dit. Sega i dag och valde att fixa lite hemma istället. Så julmarknad på skansen och jag ska äntligen få köpa dom hållbara raggstrumporna som jag längtat efter! :) blir väl att gå runt där och kika i alla söta stånd med julgodis, pyssel och glögg. Riktigt mysigt ska det bli <3 vid fyra kommer mamma, mormor och mormors kompis på mini julbord hos oss. Tanken var att vi skulle bjuda på skinkmacka, men alex ville ha mer. Så det blir köttbullar, olika sillsorter, lax, hovmästar sås, julskinka, senap, julvört, ägghalvor ja typ :) måste ringa honom och påminna om laxen. Glömde skriva upp! Så det blir adventmys i morgon med lite julmat! Längtar! :) granen är klädd nu och står och doftar plast ;-) vi kom överens om i dag att det ändå inte hade lönat sig med en äkta. Jag åker bort några dagar i mellandagarna och alex jobbar. Så, plast är helt okej i år! Snart börjar filmen! Ska fixa lite mys med te och tända ljus sen slå mig ner. :) hoppas ni har en jättemysig kväll. Vi hörs mer i morgon. Godnattpuss!

Julmarknad

god morgon bloggen! lite smått trött, både jag och alle känner oss lite sjuka. illa. ni vet när det känns i halsen. nu ska vi bulsa på oss massa kläder. och äta vitaminer. vägrar bli sjuk till julafton! vaknade vid tio första gången, men tyckte att elva verkade mer vettigt, det är ju helg (: sen låg jag kvar och drog mig till halv tolv, måns har legat ihopringlad som en kanelbulle precis vid mitt ansikte och spunnit för fulla muggar. han ser så himla nöjd ut när man tittar på honom, snutten <3 ska snart väcka maken med frukost! blir varm choklad med vispad grädde, smörgåsar, yoghurt och massa goda pålägg! sen ska vi iväg till julmarknaden på skansen och vandra runt och ha det mysigt!

ska försöka vakna till liv nu och göra frukost! i hörs senare idag! ha en mysig lördag! stor kram till er <3





julbord

god morgon sötnosar! hoppas ni sovit gott (: jag vaknade kl tio. ja, nyss alltså. ska stax peta i mig lite frukost och sen hoppa in i duschen och in med linser, på med smink och kläder och sånt nödvändigt för att inte frysa ihjäl. väldigt kallt idag också i stockholm och överallt annars i det avlånga landet! jag och alexander ska på julbordpå lyra idag. tycker det var gulligt att dom bjöd in oss <3 jag har ju slutat att gå där! hur som helst ska det bli mysigt att få se dom igen och såklart gott med julmat. tänk att man kan tycka att det är så gott.. det är ju den maten man några dagar efter jul är hur trött som helst på..! ^^

vi hade myskväll igår här hemma.. ja tills det small till och huvudsäkringen gick! (: det blev kolsvart i över en timme och bara i våran lägenhet. haha. där stod vi som två fån och tittade på varandra. alex lyckades iallafall få upp julgranen och jag gick runt och fixade och plockade med annat. varsinn ficklampa fick bli räddingen tills en kille som hade jour kom och räddade oss från mörkret! så ja, granen är tyvärr inte klädd än. men vi har ju idag på oss att mysa med det! ikväll blir det lite ändrade planer, skulle egentligen ha gått på bio jag, mamma och alex.. men filmen "en julsaga" visas som senast 15.40, så det får bli ombytta dagar. så ikväll blir det julgodisbak hemma hos mami och på onsdag, dagen före julafton blir det bio på dagen i kista och sen köpa dom sista julklapparna innan vi åker hem och dricker glögg och slår in allt. det gäller att vara allert och planera väl såhär inför julafton. jisses vad smockat mitt schema är. hur ska det gå när jag börjar plugga och jobba i början av 2010?! haha (; den som lever får se. sen är det ju körkort som ska tas också. planen var ju faktiskt att ha det taget nu. men det är ju faktiskt inte mitt fel att andra är sega med papper osv. ^^

hur som haver, här har jag inte tid att sitta och såsa. vi hörs senare kära ni. ha en underbar dag i vinterlandet. här strålar solen och det är vitt, vitt, vitt ute. helt underbart om ni frågar mig!

godmorgonpuss!



en vecka kvar till julafton

god morgon underbara ni! hoppas ni sovit gott och är utvilade (: klockan ringde kl 10. och då var jag redan vaken. ska snart bre lite mackor, göra en kopp te och tända ljus och sätta mig och titta på film. promenad står på shemat nu på dagen och ikväll blir det ju mys hemma, klä julgranen, film och ja. bara ta det lugnt. alleman ligger och sussar nu, men sen ska vi fixa allt det där! han bar upp jullådan igår också. så den ska jag ställa mig och rota i sen! idag är det bara en vecka kvar tills det är julafton. ikvälls ka jag gå igenom alla julklappar och titta vad det är som fattas osv. få lite översikt (; åh, jag längtar så mycket. hela den här veckan är proppad av mysiga aktiviteter! vad ska ni hitta på idag? hur som helst så hoppas jag att ni får det bra!

nu ska jag äta frukost, magen kurrar! hörs senare (: puss&kram!





god natt <3

God kväll allihop! ska hoppa i säng nu alldeles strax! är trött och det är jag glad för (: går bra att vända tillbaka dygnet alltså (: blev ingen promenad,. vet ni hur galet snöoväder det är här i stockholm?? det är vitt överallt, och det snöar oavbrutet och blåser! rikitgt mysigt att stå och titta ut genom fönstret och bara mysa här inne.

nej, nu ska jag hoppa i säng! läsa lite och sen släcka lampan! vi hörs mer imorgon! sov så gott! puss&kram <3 (:



promenad i snön

god kväll kära ni. hoppas ni mår jättebra (: jag har lite huvudvärk, har haft det hela dagen, men snart blir det middag. blir het korvgryta från nlife.se gott riktigt gott. jag äter inte korv i vanligafall.. inet uppvuxen med det.. mamma ville inte äta det för att det är massa skit i korv. men wienerkorv går faktikst ganska bra (: sitter alltså hos pontus nu. äta middag och sen ska vi packa på oss massa kläder. när vi gick och handlade för ett tag sen kände jag mig som en stor bebis. har världens varmaste vinterjacka. men man känner sig som en michelingubbe! ^^ hur som helst, jag fryser inte och det är det viktigaste! får se vart vi går. blir nog en lååång runda iallafall. två timmar låter som en bra tid (;

sen blir det varm chocklad och film! ska titta på astrid lindgrens jul. den är riktigt mysig! åtta dagar kvar till julafton nu! julmat, nära och kära, julklappar, julgodis, julkänsla. aw, längtar! imorgon ska jag börja slå in alla julklapparna. så det inte blir allt dagen före. tradition att mysa kvällen innan julafton med glögg, julgodis och slå in paket! så några ska jag spara såklart (:

vi hörs sen, ska hjälpa till med middagen nu! ha en mysig kväll. puss&kram <3



idag på promenad! (:



20 cm snö.

Hej hej! Helt underbart ute. Snö överallt. Tre minus och det snöar fortfarande. Det ska vara minus grader hela den kommande veckan. Härligt! Pratade med ann i går och det blir pulka åkning någon dag. Mysigt! :) sitter i myskläder och tittar ut genom fönstret. Vackert! Konstigt hur snö kan få en på ett sånt mysigt humör! :) i kväll ska jag och pontus ta en riktigt långpromenad tillsammans i det vackra vinterlandet. Sist vi var ute och gick i två timmar. Frös en del så i kväll blir det varma fjällräven jackan och fårskinns vantar! I morgon är det äntligen torsdag. Gissa om jag längtar efter att klä julgranen. Får fota sen. Mysigt att ta det lugnt nu innan jul. För i januari är det plugg som gäller. Båda i klassrum och distans. Körkort ska tas och extrajobb ska sökas! Har faktiskt ett på gång redan :) så nu njuter jag av att ta det lugnt och njuta av allt mysigt den här årstiden. Vi hörs senare. Ha en jättemysig kväll. Vi hörs när jag kommit in efter promenaden! Puss&kram

Mobilblogg

Hej allihopa! Hoppas ni har det bra. Det har jag. I dag är det fannydag och jag har massa mysigt inplanerat! Ska vara hemma ensam i kväll. Alle jobbar. Så tänkte jag ta den mysig kvällspromenad i villa området. Sen när jag kommer in ska jag dricka varm choklad och pyssla med en julklapp. Film, massa levande ljus, gosa med katterna och bara vara. Kanske ger mig på något julgodis också. Vi får se :) i dag har vi 20 cm snö i stockholm. Helt underbart att vara ute! Ska nog dra med hjärtat och åka pulka någon kväll. Hade varit mysigt :) knappar på mobilen för fullt. Skriver mer i kväll ist. Ha nu en riktigt mysig onsdag! Och njut! :) puss och kram.

indisk mat

god kväll vänner. just nu sitter jag och äter rester från gårdagens middag, indiskt. jäkligt starkt, men riktigt gott! har alltid älskat stark mat, så det blir mycket sånt som hamnar i fannymagen! (: sitter och slösurfar lite och kikar efter dom sista julklapparna. har en sak kvar till mamma, och det vet jag vart jag ska få tag på så. (:

jag har lyckats vända på mitt dygn igen. förstår inte hur jag lyckas ^^ det är så lätt att vända på dygnet och vara en nattuggla, jag är mycket mer kreativ på natten. målar, ritar, skriver.. ja, men det här måste det bli ändring på! får ångest av att sova bort dagarna. somna när det är mörkt och vakna när det är mörkt, så ja! skärpning! jag är nog en nattuggla på riktigt! för det är så svårt att vända tillbaka dygnet,. men inte att vända på det. ja ni förstår?! känns som att jag inte vill sitta halvsovandes på julafton hemma hos familjen erichsen (; så! dax att vända dygnet! - åt rätt håll den här gången ^^

kvällen ser lugn ut. jag har den röda perioden i månaden just nu. och det är inte helt skönt med magont. men varm vetekudde, massa te och mysa under en filt gör saken helt klart bättre! <3 blir film och fika hos mamma! och imorgon ska jag vara hemma och julpynta. ska be alexander att släpa upp jullådan! måste till ikea och inhandla mer julgranskulor i vitt och silver också. och på torsdag blir det riktigt julmys hemma med bak, glögg, klä julgranen osv. myspys!

ska nog ta ett bad! vi hörs senare. ha en mysig måndagskväll nu. puss&kram fina ni (:





Lucia kväll

god kväll allihopa (: hoppas eran dag har varit jättemysig! det har min varit! nyss hemkommen från mamma, hon hade gjort det så himla fint hemma med massa massa levande ljus, varma lussebullar, glögg och varsinn filt i soffan, satt och pratade och myste till lucia på tv. sen kom min mormor också och hälsade på. saknat dom massor. det var kul att ses igen (: den fjärde advent alltså om en vecka blir det lite skinksmörgås hemma hos mig och alexander, med glögg och sånt mys. då kommer mamma, mormor och mormors kompis. egentligen skulle alles föräldrar och syskon också kommit, men dom var upptagna tyvärr.

ska sätta mig och kolla på film snart, det blir "surviving christmas" sett den innan, men den är bra så. och planera lite,. en del som ska hinnas med nu innan julafton. kan inte riktigt förstå att det faktiskt är julafton om bara några dagar. hinner inte med. vill ha massa mer dagar innan jul, pyssla och sånt. och julkorten.. haha (; ja vi får se när dom kommer fram till alla. helst av allt hade jag velat göra egna julkort.. men det kommer jag aldrig att hinna ): men men. viktigaste är att få umgås med sina nära och kära! det gör mig lycklig <3

imorgon är det måndag och ny vecka. den kommande veckan som kommer är det massor inplanerat. men jag tycker om det! den 18 december ska jag och mamma gå på bio och se "en julsaga" den ville hon sågärna se och det ska bli supermysigt! var längesen vi var på bio! nu på torsdag ska vi göra chockladkola och knäck hemma hos oss. riktigt gott! ska köpa apelsiner också och torka i ugnen, det luktar gott i hela lägenheten! och så ska vi få upp julgranen på torsdag också. så det blir massa mysigt pyssel hemma (:

nu ska jag göra en kopp te och sätta mig och kolla på filmen! vi hörs imorgon. ska upp tidigt och gå ut med adolf som jag är hundvakt till på morgonen. så klockan ringer kvart i sju. hopp i säng tidigt alltså! puss&kram och sov så gott. (:





Lucia

Idag är det lucia, mysigt! ställde klockan på 06:45 och värmde lussekatter, tände ljus och kröp tillbaka ner i sängen och tittade på det fina tåget (: trött lucia och det är ju ganska förståligt. undra när hon gick upp i morse? tog och sov några timmar till och sen hoppade jag in i duschen, gjorde inpackning, leransiktsmask och peelade mig. kroppsrenovering en gång i veckan passar mig perfekt. (: ska hem till mamma snart, vara där vid sex. hon orkade inte upp imorse till lucia på tv, så det ska vi titta på. fika och dricka glögg och sånt. och såklart tända tredje ljuset. för idag är det ju tredje advent också!

har varit och strosat runt i affärer idag också, hittade några till julklappar. men mest till mig själv. så snart ska jag sätta mig och knåpa ihop en önskelista som mamma vill ha. bla. en kokbok med 500 recept på hälsosam mat. bläddrade i den och det såg riktigt gott ut! (:

ska ta och hjälpa till nu med middagen, så hörs vi senare. ha en jättemysig forstsatt luciakväll <3 puss&kram!





första snön

glömde ju skriva att jag såg den fösta snön falla från den nattsvarta himlen. så himla vackert. blev alldeles vitt på marken. enligt tidningarna ska det komma mer snö och till och med vara snö på julafton! yeey! hade ju varit helt underbart att äntligen få en vit snö!





Julklappar

kväll igen, dagarna blir kortare och kortare. så himla mörkt ute ju. men vet ni? desto mysigare blir det med alla levande ljus hemma. myser runt hemma i myskläder. nyss hemkommen från stan, fika och mys. varit och kikat i butiker, ätit middag och faktiskt köpt några fler julklappar. måste beställa några saker på nätet, men sen så. ska bli så mysigt att fira jul. gott med julmat (; och nej jag är verkligen inte för gammal för julklappar. jamenar.. jag ÄLSKAR paket :p

ska snart tvätta av sminket. det måste vara det skönaste på hela dagen! tvätta av sminket och hoppa i en mysig pyjamas! och fårskinnstofflorna såklart. mysigt med massa tända ljus och bara gosa under en varm filt i soffan. ska krypa upp i soffan och läsa topp hälsa. men först ska jag göra en kopp te. imorgon är det lucia. har faktiskt laddat upp med lussebullar och glögg. för klockan 07.00 börjar lucia på tv och det ska vi se. mysigt att tassa upp tidigt och titta på fina luciatåget. <3

ska bli riktigt mysigt den fjärde advent. då ska vi på skansens julmarknad och titta runt där. ska minsann köpa brända mandlar (; och raggsockor och sen vid tre kommer mamma och mormor på adventsfika med skinksmörgås och glögg och sånt mys (: då ska vi fått upp julgranen såklart. funderar på att sätta upp den redan på torsdag! (:

nu ska jag tvätta av sminket och hoppa i pyjamasen. göra en stor kopp julte och äta lite pepparkakor. och bläddra i topphälsa! jag är lycklig! glad i hela kroppen. vilken härlig känsla. känns som ingenting kan göra mig ledsen <3 jag saknar min älskling bara. det är väl det enda. annars. frid och fröjd! precis som det ska vara. tack.

ha en jättemysig kväll och ta hand om varandra. vi hörs imorgon! nu tar jag ledigt från datorn. stor kram till er alla <3





fredag och idol finalen

god dag vänner! fredag idag och helg igen. kan inte riktigt förstå att det redan är lucia och tredje advent på söndag. då blir det upp tidigt, tända ljus och äta lussebullar. mysigt! (: kommer ihåg när jag gick i musikklass och vi fick åka runt till olika ställen på lucia morgonen och frysa i tunna nattlinnen. ush. haha (: men gamlingarna blev ju glada iallafall (:

ska titta på en film snart, har så fruktansvärt ont i mitt knä, sprang in i vardagsrumsbordet och nu är knät uppsvullet och blått. aj aj. tog en värk tablett nyss, får hoppas att det släpper. haha. det är sååå synd om mig ^^ vila vila alltså. imorgon ska jag in till stan och fika med emily, ska bli mysigt. var så längesen nu. drar nog med henne till chocklad koppen, hon har varit där innan med och tycker om det också. mysigt! deras varma chocklad är riktigt god! så är det trångt och dovt ljus därinne och massa levande ljus! kanske kan springa förbli NK och titta på den fina julskyltningen som dom har där! det är ju traditon för varje år.

nästa helg ska vi till skansens julmarknad. ska bli riktigt mysigt! längtar. det regnade ju förra helgen, ): och sen blir det alltid mysigare när det är närmare julafton, som förövrigt är om 13 dagar! vart sjutton tog december vägen? måste verkligen ta vara på dom sista dagarna nu och mysa järnet hemma. älskar våran lägenhet. den är den finaste på hela jorden! (: mysiga människor som bor i den också ^^ gör ju saken helt klart bättre. vi ska få upp julgranen också någon dag! blir fint! (: julstämningen är på topp!

har föresten köpt ny mobil. sänkte månadsavgiften med en hundralapp. har fastpris, och istället för att ringa, smsa, mmsa och så för upp till 6500 kr i månaden, (vilket man aldrig gör ändå) men men (; så får jag ringa, smsa, mmsa och surfa obegränsat OCH så fick jag en ny mobil heeelt gratis. bara för att det var jag och det var innan jul. haha. undra hur många han sagt det till den dagen (; hur som helst. en vit, sony ericsson. likadan som alle har, fast han har en i krom (: jättenöjd. måste bara få över alla mina bilder och nummer för nu har jag inte ett endaste nr på min mobil :p och jag kan inte alla i huvudet direkt. plasten på mobilen är återvinningsbar, heja! tycker om den massor (: ska kika lite mer på den sen. bra bilder tar den också. blixt och så (: tror den heter sony ericsson c901. uj. långt inlägg om mobilen. hah.

ikväll blir det idolfinal såklart. det får man inte missa! tror det går av stapeln vid åtta. får kika på tv.nu sen. ska nog springa till affären, eller gå eftersom jag har ont i knät ^^ och köpa lite godis. det låter som en bra sysselsättning på en mysig lugn fredag! så ikväll; idolfinal, massa tända ljus, mys i soffan och äta godis! låter bra. vad ska ni hitta på för mys? hur som helst så hoppas jag att ni får en jättemysig fredags kväll. och att ni tar hand om varandra. <3

tack för att ni finns <3 puss&kram!





melissa Horn

god morgon! iallafall för mig (: sov till halv ett. riktigt skönt. sitter och dricker yoghurt ur ett glas, varför är det så mycket godare för? utanför är det mulet, men här inne är det mysigt med massa tända ljus runt omkring mig. julstjärnorna lyser fint och elflugan likaså. melissa horn spelas i bakgrunden på spotify. jag sitter och pysslar lite med en julklapp och småpratar lite på msn. ska snart göra en mysig frukost, tända ljus och sen väcka trött hjärtat som ligger och sussar fortfarande.

gårdagen var riktigt mysig! mycket inplanerat, men väldigt lyckad! började dagen med en mysig frukost med tända ljus. sen åkte vi till huddinge och jag gick till tandläkaren och gjorde undersökning. känns som jag är där och kutar var och varannan månad, men det var tydligen ett helt år sen jag var på kontroll sist. ^^ så ja, kontroll blev det. perfekta tänder, perfekta tandluckor?! och ja. det var fin fint. härligt. tandtråd är ett måste, jag har så tätt mellan tänderna. såå. kul info va (; sen åkte vi och handlade till middagsmaten. blev thaimat. starkt som fan och gott också (: här har ni receptet, dock har jag pirri pirri i istället för vanlig röd chili frukt. starkare (: tycker om starkmat så det blir bättre. johanna som läser min blogg (vi lärde känna varandra via min blogg) så hon var här i stockholm och skulle recensera konserten jag och helena skulle på. melissa horn. så hon åt middag här. riktigt trevligt! och hon tyckte att vi bodde jättefint <3 sånt blir man så glad av att höra. speciellt när det är jag som inrett hela alltet (; inte på långa vägar kvar med inredningen, men jag sparar hellre och köper det jag verkligen vill ha, än att köpa tillfälligt. så ja, en matta i vardagsrummet tex (; kallt om fossingarna. men det kommer! så vi åt, pratade och sen åkte vi till söder och göta lejon och mötte upp helena. sen var det 1,5 timmes undera konsert med melissa horn. första gången jag fått tårar i ögonen av en konsert tror jag. helt underbart. ganska sövande i mellanåt, men lyssnade man verkligen på orden hon sjöng så träffade dom direkt in i hjärtat. speciellt den här låten stämde in så bra på hur jag känner mig i mellan åt. sen en tid tillbaka.

alle kom och hämtade mig. vi åkte hem, bakade klart dom skurna pepparkakorna, bara gräddade dom för degen var redan klar (: sen satt vi oss och tittade på film. blev en julfilm. te, pepparkakor, varsinn lussebulle och tända ljus. sen blev det sängdax. trötta minst sagt!

och nu är jag superhungrig känner jag. dax för frukost! ikväll ska jag träffa calle inte calle från stockholm utan neråt i landet. ska bli så fint. det var tre år sen vi sågs! han åker sju timmar med buss hit, bara för att få träffa mig. hur fint är inte det? tack vännen (:

frukost ja! vi hörs senare. puss&kram och ha en jättefin torsdag! <3





myskväll <3

hej allihopa (: har ni haft en bra dag? jag har varit ganska trött hela dagen, fast det är ju så när det är så himla mörkt hela tiden. man blir seg! men annars har den varit bra. håller på med middagen nu, alexander är ute i köket och fixar, ska snart gå och hjälpa till (: sitter och dricker avslagen julmust, inte jättegott direkt, men den är iallafall kall.

ikväll blir det mys här hemma. vi ska dricka te, titta på husfruarna såklart kl 21 och sen en julfilm som heter "joulutarina" verkar mysig! åhw, det är ju så jäkla underbart med all julbelysning. blir inte ni helt vara i kroppen av att gå ute och se allt fint? (: julkänslan är på topp! tänkte baka skurna pepparkakor tills lucia. och ev. lite mer lussebullar. får se. vi ska hinna med att göra chocklad kola och egna polkagrisar också innan jul. det trodde jag var jättesvårt.. beror iof på vart man sätter ribban (; men ja, det vill jag testa!

fick hem ett mega stort h&m paket idag med massa kläder. har nästan testat allt och lite saker behåller jag, men storlekarna stämmer inte alltid överens.. jag har oftast medium, ibland small. men ett par paljettleggings som jag beställde hem i small satt som fan. ser ut som man har en blöja på sig (: massa tyg överallt. dom åker tillbaka! lite julklappar fick komma med i paketet från h&m också. så nu är allt till alexander klart. heja! nu är det bara mamma kvar. puh. sen är det ju småsaker till vänner osv. men uj, nu är det bara att hålla i stålarna, för i mitten av januari blir det köksrenovering! finally! (:

ska gå och plocka undan alla kläder jag strött ut över hallgolvet och hjälpa till med middagen. henriks favorit pasta idag från nlife.se mums!

vi hörs sen (: god kväll <3 puss&kram.



pepparkaksbaket hos mamma.

 








2012

inte mycket sömn för mig i natt. men jag är glad att jag kan hjälpa till och vara stöd <3 sitter och mumsar på julvört och dricker ett glas med äppel och kanel yoghurt. riktigt hungrig! ska hoppa in i duschen sen och klä på mig och sen åker jag iväg. ska hitta present till en av mina bästa vänner som fyller 24 år idag grattis underbara du <3 det blir fira ikväll med middag ute och bio, vi ska se 2012. hoppas den är bra. jag gillar spnna katastrof filmer (;

igår åt vi först en mysig frukost, firade 3,5 år tillsammans, därav inget bloggande. vi skulle egentligen till skansen och gå på deras mysiga julmarknad, men det regnade så det fick bli en runda i stan och så hamnade vi på sthlm's kaffe med mjölk. mys! satt där ganska länge innan vi åkte hem till mamma där vi var bjudna på andra advents middag med pepparkaksbak och glögg! missbrukar ordet mysigt, men det var verkligen mysigt <3 (: har massa kort på min dator och sitter på alexanders nu. men får visa dom senare (: det är alltid så fint och juligt hemma hos mamma. riktig fanny och alexander jul. (ni vet ingmar bergman filmen)

hur som helst. kommer inte blogga mer idag tyvärr ): bion börjar 21.00 och den är 2,38 min.. så ja. hemkörd och sen hoppa i säng! behöver min skönhetssömn (; på tisdag ska jag träna, funderar på nått spinningpass. eller så blir det styrketräning med vikter. den som lever får se!

ha en jättebra dag nu. så hörs vi mer imorgon! puss&kram <3



lördag!

god kväll och hoppas ni mår bra. (: jag sitter och halvsegar i myskläder och lyssnar på musik. ska snart äta middag här hemma. blir marinerade kycklingfileér i ugn med klyftpotatis med örtsås. så himla hungrig. alleman har feber stackarn, så ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma och titta på en julfilm tänkte vi.

ska fixa lite med julklappar över nätet också. några kvar nämligen. skönare att hitta på nätet också. kan man kika i lugn och ro. så det ska jag pilla med ikväll också. en bara vara kväll helt enkelt. imorgon är det söndag och vi ska på julmarknad på skansen, ska banne mig köpa ett par raggsockor åt mig själv. köpte ett par åt mamma förra året och dom är jättesköna (: tjocka och rejäla. så sånna ska jag köpa. sen lite julgodis och sånt. hoppas alex mår bättre bara. vi får se (: sen är det andra advents middag hos mamma på kvällen. så så ser dagen ut imorgon. alle får ta och vila upp sigt nu. vi skulle ju till jimmy ikväll. men en kväll med dricka, krogen och massa ståhej var inte så lockande för honom ):

hur som helst. ska fixa med en julklapp nu, sen blir det middag. mums, för jag är vrålhungrig!!

puss&kram, ha en underbart mysig lördagskväll <3

 


nya julstjärnan i vardagsrummet, ljusslingan på balkongen och fina elflugan som kom med posten för några dagar sen (: älskar den!




fredag!

hej allihopa (: hoppas ni mår toppen. jag sitter hemma hos pontus och har precis ätit god middag, blev fläskfilé med potatiskroketter i sås med kantareller och körsbärstomater. jum jum (: ska äta lite chips och dipp snart och kika lite på idol och en film som heter "family man" den är så bra. var förbi systemet och köpte lite öl som vi dricker. fredagsmys alltså! imorgon är det lördag och jag och helena ska in till stan och köpa julklappar. verkligen längtat! ska bli jättemysigt <3 sen på kvällen åker jag och hjärtat och firar jimmy. blir förkrök hos honom med några av hans kompisar och sen går vi antagligen ut en runda. ska hitta en present till jimmy också som fyller år på måndag. får kika efter det imorgon i stan helt enkelt (:

sov ganska länge idag, tror jag vaknade vid halv ett. skönt med sovmorgon, men lite ångest är det när det börjar mörkna redan när man sitter och äter frukost ^^ men men. vad gör det om hundra år? (: blev en brakfrukost med massa goda pålägg och sen duscha och sen har jag vart med pontus sen några timmar tillbaka. och om jag inte skrivit om honom här innan, så är det en kille jag känt sen jag var 13. vi hängde i samma gäng (;

ska vara lite social nu, alexander kommer och hämtar mig vid tolv, han är på julbord nu med jobbet (: ringde honom nyss och det lät som han hade det bra och god mat osv. (:

ha en jättemysig fredag nu, så hörs vi mer imorgon! massa pussar&kramar <3





tacos och lussebullar

god kväll kära ni. uj vad trött jag är. sitter som en zombie och skriver nu (: inne på msn en runda också. lyssnar på lite mys-musik och dricker lite cider. gott. ska som sagt snart krypa ner i sängen och läsa om jag orkar det. just nu känns det inte så. imorgon ska jag ta en mysig sovmorgon. sen äter vi en mysig frukost ihop skulle jag tro och sen ska jag till pontus och äta middag och kolla på film. hjärtat ska på julbord så han hämtar upp mig senare på kvällen (:

ikväll har vi bakat lussebullar, dom blev gigantiska. jag ville inte ha "några små och torra lussebullar i år" och så är det ju allt eller inget, svart eller vitt, haha (: så det blev överdrivna istället (: ska smaka sen imorgon är proppmätt från middagen. gott med tacos. blev lunch över också!

nej jag är på tok för trött för det här :P god natt och sov så gott, så hörs vi när jag vaknar imorgon. har fotat massor också. men ni får se ett iallafall (: från middagen. och på nya julstjärnan från bolagret (:

puss&kram godingar.





torsdag!

torsdag idag redan, dagarna verkligen flyger förbi. jag vaknade ganska sent. trött minst sagt, men det gör inte så mycket. för idag blir det bara mys hemma. alle och jag ska åka och handla mat så vi kan fylla på kyl, frys och skafferi igen. (: och så ska vi baka lussebullar idag också. får inte glömma att handla dom ingredienserna! ska bli mysigt! ikväll blir det som sagt bara lugn och ro. plugga teori kanske? ska ta och boka in mig på en körskola i dagarna, hoppas bara på att körkortstillståndet kommer snart. ska bli riktigt skönt med körkort! (: befrielse!

ska sätta mig ner och planera lite för decembermånaden. allt som vi ska baka, pyssla med och såklart allt annat mys som händer den här månaden. boka julbord ska jag också! på det där mysiga stället som vi var på för ett par år sen. riktig julkänsla. ska försöka hinna med att klura ut lite julklappar också, så jag har lite att gå efter på lördag när jag och helena åker till stan och handlar julklappar.

ska ta och duscha nu och sen gå ut på en mysig iskall promenad, gäller att bulsa på sig ordentligt med kläder. det är vitt ute. så himla mysigt! myskänsla i hela kroppen <3

ha en underbar 3 december allihopa, så hörs vi senare. puss&kram (:





godnatt

god kväll! hoppas att ni haft en jättebra dag idag (: det har jag haft. var mysigt att strosa runt på ikea och kika lite, handlade lite julgransprylar men ville inte handla för mycket måste kolla i jul lådan innan, ska nog be alle att hämta upp den från källaren imorgon så jag får rota lite.

har precis tittat klart på "big daddy" riktigt gullig film, gillar den jättemycket. många goa skratt (: sen har vi ätit thaimat och så. tagit det lugnt och städat lite.

ska hoppa ner i sängen nu, bara tvätta av sminket och borsta tänderna. ska bli riktigt skönt att sjunka ner. trött minst sagt!

imorgon är det redan torsdag och det blir lite fix hemma. ska åka och veckohandla på coop och då måste jag komma ihåg att köpa svagare glödlampor till julstjärnorna i fönstrena. lyser för starkt nu. sen blir det myskväll med film och god mat och sånt (: mys!

hoppas ni sover så jättegott. så hörs vi mer imorgon! puss&kram!



adventsljusstake

jättefin adventsljusstake som jag tänkte spana på när jag åker till stan på lördag! fin va (: finns på granit och kostar runt 140 kr har jag för mig? om jag inte är ute och cyklar (;





onsdag

god morgon!

vaknade nyss, sovit länge (: så det var skönt, men vaknade med en enorm ryggvärk. brukar iof gå över när jag är uppe och aktiverar mig lite. idag ska jag åka till ikea och inhandla lite saker bla. vita, transparenta och silvriga julgranskulor. ska kika lite på ikeas hemsida. blir säkert något mer smått och gott (: mysigt med ikea, älskar att gå runt och drömma sig bort. sen ska jag spana lite på köksinredningen. bänkskivan som vi ska ha i köket levererades för någon vecka sen och står bakom soffan hemma nu. mattsvart. kommer bli bra ska ni se och fyyy sjutton va underbart med ett helt nytt kök (: lääängtar. nu är vattenskadan upptorkad också. bra!

sitter och pratar lite med jimmy på msn, ska fira honom på lördag på kvällen, ska bli kul (: och sen på dagen på lördag ska jag ju träffa helena och vandra runt inne i stan och kolla på julklappar. ska bli jättemysigt och jag ska verkligen försöka få ihop de flesta julklapparna. så man har det gjort (:

ska ta och få i mig lite frukost nu innan vi beger oss. hoppas ni får en jättebra dag idag! ta hand om er. puss&kram.



blir nog de två understa bla. (:


 


Desperata husfruarna

god kväll vänner! (:

just nu sitter jag i pyjamas och myser. har massa tända ljus och har precis kollat på desperata husfruarna! ska nog göra en kopp te snart och sätta på en film. är riktigt trött ikväll, har varit det hela dagen, så slappa i soffan och slötitta på en film låter som en bra plan (:

fick upp julstjärnorna idag också. blev himla mysigt, men det är på tok för starka lampor, så måste inhandla det imorgon, elflugan är helt underbar. älskar den! ljuset är så himla mysigt (: blev riktigt bra alltså. sen var vi iväg och köpte julgran också- hatar plastgran, men måns är galen och hänger i julgranen, så ja.. får bli riktigt gran igen sen när det blir barn! (:

inte så mycket att babbla om här ikväll. längtar bara till soffan! så vi hörs imorgon! sov så gott och dröm sött.

puss&kram.




mysigt







elflugan

länge velat ha en riktig elfluga. har en kopia hemma just nu, men den ska min mamma ha tillbaka nu till jul, så då bestämde jag mig för att köpa ett orginal. dom ligger på 1900 kr för dom små och det var en sån jag köpte i mörkgrått. täkte köpa en vit först, men dom är mer äggvita och vi har ändå så himla mycket vitt hemma så det fick bli en grå (: fick precis avi till mobilen att den har kommit fram nu. så ska skicka alle till affären sen och hämta ut den.

håller på att göra iordning lite brunch, sen ska jag väcka tröttmössan och så (: det blir ciabatta med brieost, sallad, salami och kryddor. risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk och varsinn stor kopp te. frusen som bara den. ska bli gott för min mage är tom.

ska få upp julstjärnorna sen också. och planera lite för december. jag och helena ska iallafall in till stan på lördag på dagen och kolla julklappar och gå och titta i NKs skyltfönster där dom dekorerar så fint till julen. mysigt! ska nog smita in på något mysigt fik också efter vi sprungit runt och fika. varm chocklad med vispad grädde. mmm. gott!

ska ta och fixa mackorna nu så vi får lite mat i magen och sen pilla lite här hemma med olika saker. pynta lite smått. kanske ska släpa upp jullådan från källaren och kika vad som gömmer sig (:

ha en jättebra dag nu, så hörs vi senare. puss&kram.





RSS 2.0