ett telefonsamtal kan lösa det mesta

jag ringde till färgaffären nu och sa som det var, att vi faktiskt fått fel färg.. och vi ska komma dit och få den rätta färgen, helt gratis. ibland är det bra att lyfta på luren. fan va jobbigt att måla om. men det är det värt, tro mig. alla lampor i hela världen skulle inte få vardagsrummet att se ljust ut! skönt att det löste sig! sist tog det mig mindre än 2 timmar att måla två lager med färg i hela vardagsrummet.. och det är stort! så två timmar kan jag väl offra (;

puss på er!



IKEA & MIO.

seeeg. gud, jag vaknade i morse älsklingen hade gjort frukost, men jag orkade inte gå upp. helt död. katterna tar kål på mig på nätterna.. kanske även ska nämna at jag går mycket i sömnen. och vaknar upp och kan sitta någonstans i lägenheten och vara helt förvirrad. haha. jag och nätterna.. hrm. jaja. det blir nog bättre. sömngående rubbar sömnen en aning. iallafall så gick jag upp vid ett, när klockan ringde.. ville inte sova bort hela dagen.

idag ska jag ha mjukisbrallor, inget smink och sånt. gud va skönt. sånna dagar är underbara! sitter och lyssnar på anna ternheim. ska dra med liv på konsert. vi måste se henne. jag har blivit frälst. mm, minst sagt.

ska hoppa in i duschen nu.. alex är påväg hem, han har varit och besiktigat bilen och shoppat lite prylar på åhlens till vardagsrummet. duktig! (: sen ska vi åka till ikea och handla bla den här tavlan. ska även kolla på lite annat. ska erkänna att det är för mörkt i vardagsrummet. vi bad om den färgen som var som bakrund på tapeten och vi fick färgen som är på själva medaljongerna. mupp. jag kan inte släppa det där. och är jag inte nöjd så måste jag fixa det, kosta vad det kosta vill.. typ! vi ska fixa nått. vi kan ju inte köpa nya möbler bara för att muppen i färgaffären gav oss fel färg ^^ nått måste vi göra. funderar på den dom här.. silverpil eller betong.. nu har vi anis och tro mig.. den är för mörk. murrigt som fan, men man ska ju kunna se nått också. vill att fondtapeten ska synas mer. mm, nått måste göras! sånna saker kan jag inte bara släppa.

nu ska jag som sagt duscha och klä på mig och sen åker vi till ikea och sen till mio. ska kolla på taklampor mm (:

ha en bra dag!



trötter

nu har jag masserat älsklingen i soffan och kollat på desperate housewifes. jäspar oavbrutet. skönt att sova. ska läsa klart min inrednings tidning som jag aldrig hann läsa klart igår, somnade med lampan tänd, hihi.

hörs imorgon! natti natt ♥



Tisdag!

gud vad jag är trött, kommer nog somna gott i natt. mamma väckte mig vid halv tolv.. trodde det var alarmet som gick på mobilen, men det var en mamma som ville få tag i sin dotter. hah. jag svarade med "mm.. mm.. aa, va?" sen fattade jag att hon ville nått. hah. gick iallafall upp, sminkade mig och fixade håret som såg ut som en fågelbo. åt frukost med älsklingen. sen hämtade mamma och morfar mig.. vi åkte till skärholmen och morfar släppte lös mig och mamma.. han är för snäll. bjöd på allt idag. shopping & mat. mysig dag! kom hem till en helt nystädad lägenhet, lagad middag och en underbar älskling som är så fin. älskar honom såå!

snart ska vi kolla på desperate housewifes och mysa i soffan. tänkte poppa lite popcorne och göra te. tror älsklingen håller på med det nu. sen blir det sova. trött efter knappt nån sömn i natt. jag är verkligen en nattuggla ^^

det här goda fick jag när jag kom hem (: underbaringen!

image2562

nu blir det mys i soffan, pussar!



ÄLSKA - anna ternheim!





Shopping



mörkblå stickad mössa i påsmodell från indiska, som jag gillar mycket mycket!!
kostade 99:50kr



röda sockeplast som köptes på dansbutiken för 79 kr



guldunderlägg till glas, ska dukas fint med på julafton.. kommer från
indiska, 150 kr för alla tio.



julgranskulor i rött och guld med glitter, 19 kr st på nån inredningsbutik!



mossgrön stickad basker från indiska 59:50kr har jag för mig.



vit glansig medaljongkudde från lagerhause 129 kr



röd adidas tröja, helt ny, aldrig tvättad eller nått.. i mjukismaterial. helt underbar.
kunde inte låta bli den.. oversize så det striker om det.. men det får bli en hemma
tröja, eller kanske en adidas klänning? :D fin till leggings.. vi får se. 65 kr på myrorna.


den här jackan/kappan har jag velat ha så jäkla länge.. jagat den på tradera och på secondhander..
men icke. aldrig i min stl. nu hittade jag den, för ynka 55 kr. är så glad. den är rödvit.. men det syns inte så
bra.. röda knappar. i love it! (: myrorna den också!


pälsmössa från h&m herr, sneglat på den.. men nu slog jag till (: 98 kr
blir skön i vinter. hört att dom ska vara varma!


svart ullduffel med luva, 55 kr på myrorna.


babyrosa babydoll med spetsar och volanger. jag samlar på klänningar
min dröm är att öppna en finare secondhand någon gång i framtiden (:
45 kr på myrorna.


favorit shampoot, hipsters, sunkissed och en grön blommig ala indiska sjal (:


baströja från indiska, baströja från h&m och stickad kort kofta bik bok.



vitt ljusris från clasohlson 129 kr.. köpte två st. blir fint inne i sovrummet i en cylindervas (:





röda sockeplast!

sitter i mina röda sockeplast som jag köpte igår på dansbutiken! jag har velat ha sånna sen jag var jag vet inte hur gammal..! jag visste inte att dom hade sånna för vuxna. men nu så har jag ett par röda sockeplast :D ni vet sånna som har vita stjärnor under så man inte ska halka när man går ^^ underbart. retro så det skriker om det.

idag ska jag till skärholmen, gå på secondhand & massa annat skoj. det gör vi varje år när morfar är här.. och jag hoppas att jag hittar nått kul på myrorna. det var ett tag sen jag var där! älsklingen får lite ensam tid hemma på dagen, det är han värd.. jag är alltid hemma och dräller när han är här ^^ så det är nog skönt för honom!

har plattat håret som jag somnade med blött igår. gud va snygg jag var när jag vaknade, hua :D senare ska ni få se resten jag shoppade igår.. och det jag shoppar idag (:

ha en bra dag, puss!





Piercingar

marie undrade om jag kunde fota mina piercingar & tatueringar.. och självklart. ikväll/natt bjuder jag på piercingarna och imorgon får ni se tatueringarna!

image2518



alltså.. har haft hål lite här och var ^^ ögonbrynet tog jag hål i när jag var 17 på ett ställe där man inte behövde legitimation.. kroppen stötte ifrån sig smycket och det har lämnat ifrån sig ett tjusigt ärr! när det växt ihop, hålet i ögonbrynet så ville jag och mamma hitta på nått bus, så vi tog varann i hand och tog hår i mitten av läppen tillsammans, hon var först och skrämde mig att det gjorde ont.. vilket jag inte tyckte sen när det var min tur.. har alltid haft en hög smärt tröskel.. så mitten av underläppen 2 gånger.. det första fick jag ta ut eftersom jag jobbade med mat och inte kunde ha smycken, så jag tog ett nytt sen när jag slutade på det jobbet. sidan av underläppen 2 gånger, näsan sen jag var 13, jag tog det hålet hos en frisör och det blev jätteinflamerat.. jag bytte till en mindre plupp efter bara några dagar.. så det hålet fick jag ta om.. också hos en frisör, va naiv man va då! och tungan har jag haft sen jag var 18, det var en födelsedagspressent.. jag var jättenervös när jag skulle ta det, men det kändes knappt. därimot var det jobbigt att knappt kunna äta och så på någar veckor. naveln har jag aldrig vågat.. mina kompisar på högstadiet tog hål med egna nålar när vi var fulla, jag var för feg och det är jag glad för :P fast jag vill ändå inte ha där ^^ jag är en piercing älskare och skulle gärna vilja ha fler.. men vart?! :O

nu ska jag gå och duscha med min lover och sen ska vi mysa och sova. imorgon får ni se dagens shopping från idag. hittade massa fint. var som sagt i stan med liv, shoppade, åt och gick i regnet. hua. höstrusk! sen åkte vi hem och kollade på film och drack chaite.

jenny som skulle komma imorgon har ställt in. hade varit jättekul om hon kunnat komma, men det ska bli fruktansvärt skönt att få en dag med alex bara han och jag. imorgon ska vi gå upp äta en mysig frukost tillsammans, duscha, gå ut på en långpromenad i höstvädret och fota i löven tillsammans, gå hem och mysa och laga middag ihop, tror vi ska äta tacos och sen bara umgås, njuta av varandra. vill ta bilen ut till bryggan och sitta och titta på stjärnhimlen med honom, ta på varma kläder och ta med en filt och bara vara. han jag och stjärnorna. det är kärlek det.

nu - duscha, borsta, mysa, läsa, sova (: natti!



Dagens outfit - Måndag

image2512



sen dagens idag.. men det har inte gått att lägga upp bilder på blogg ikväll.. dumt va! jaja. här kommer den iallafall.. (:

grå kofta - gina tricot
svart tunika - gina tricot
gråa ribbstickade strumpbyxor - h&m
gråa långa benvärmare - dansbutiken
svarta fodrade vintagestövlar - secondhand (ejpåbild)
svart kort skinnjacka - h&m divided
svart axelremsväska - myrorna
svart läderarmand - h&m herr
svart axent klocka - någon klockaffär
brun rosett i håret - h&m
smink - jajamensan (:
hår - tupperat sen igår ^^




ändringar..

veckan som kommer ser ut såhär:

♥ söndag - ann kommer på fika, familjen kommer på middag, myskväll med baby
♥ måndag - tjejdag/kväll med liv, åka till stan och shoppa, titta film och äta middag och mysa
♥ tisdag - jenny kommer på middag, våran gemensamma vän. tacos!
♥ onsdag - mysdag med älsklingen, åka till stan och kika, middag och bio.
♥ torsdag - älsklingen jobbar. mormor kommer på mysmiddag och filmkväll ♥
♥ fredag - älsklingens föräldrar kommer på middag och ska se våran lägenhet
sen vid nio, tio sticker jag på livs halloweenfest och har kul får träffa myrna igen! (:
♥ lördag - slappdag med älskling, pizza, film och bad med ljus mm.
♥ söndag - helena? dag i stan? fika, mysa, umgås?! jag vill :D

så lite ändringar..! men det blir det ju alltid. fullt ös hela veckan. hur ska jag ha tid att andas?
jag får göra det på lördag! vad skulle jag göra utan mina vänner? och dig alex? ha väldigt tråkigt!

puss!



dom här fina människorna ska jag alltså umgås med i veckan.. och alex föräldrar och mormor då (:






God morgon..

för jag sitter fortfarande i pyjamasen.. iih. har ätit frukost med min love och mamma kom också för hon skulle betala de sista räkningarna. sitter iallafall här och dricker mitt te från frukosten och försöker planera dagen. jag vill in till stan, och det ska jag minsann.. jag och liv! ska gå till lagerhause och kolla efter kuddar som ska ligga på sängen.. jag är inte nöjd med dom som ligger där nu. bara 2 av dom passar ihop. måste ändras på! (: så jag messade liv i natt och fick svar att självklart skulle vi in till stan och gå i affärer :D kul. ska snart fixa till mig och sminka mig.

igår beställde jag lite saker från ellos, visar senare! (: nu ska jag skynda mig på. alexander kör in mig till stan så möter jag upp liv där. sen åker vi hem med liv's bil hit och äter, myser och sånt! (: längtar.

ne, nu sätta fart! puss!



hej alla barn

godkväll! har haft en jättemysig kväll, precis som förväntat! bjöd ju över mormor, mamma och morfar på middag, mumsigt vart det. jag är alltid skeptiskt när jag lagar mat själv.. eller så kallas det bara kräsen, vad vet jag ^^ dom andra sa att det var jättegott iallafall, så jag får väl tro på dom ^^ hade iallafall jättemysigt. dukade fint och satt och myste! dom gick hem nyss och jag sitter och dricker lite Bailey's.. på en söndag! älsklingen fick en wisky flaska som har lagrats i 12 år, och jag en Bailey's.. sitter och lyssnar på musik och pussas med älsklingen. ska snart krypa ner.. bara ringa helena och säga godnatt. sen sova. så skönt att komma i säng i tid för en gångs skull.

en annan rolig sak är att, min mormor ska bidra med guldet till min vigselring.. tänk min ring kommer vara minnen. det känns så mycket mer personligt. så älsklingen ska smälta ner allt rött guld och köpa till diamanter och så ska dom göra en ring åt mig. hur mysigt som helst. jag är jätteglad! allt känns så bra! ♥

image2494

nu har älsklingen min tänt massa ljus i sovrummet, han är så romantisk :$ åh. ska gå in och mysa!

god natt!



Söndags kväll.

NU ska jag laga mat, det blir det här goda pastan . mums! ska tända lite ljus och mysa till det, om en halvtimme kommer våra middagsgäster och om en kvart kommer min man hem med bröd, vi ska ha vitlöksbröd till nämligen, och rött vin, perfekt! (: idag är jag ego.. så ni fick en bild till, hihi!

nu har jag tänt ljus i heeela lägenheten, mys! vi har inte hunnit tända ljus på flera dagar. hm. nu så (: efter middagen ska jag ringa min bästis, ni vet gullrumpan helena (:

image2493



Dagens outfit - Söndag

image2481



okej, jag har aldrig sagt att jag är normal. jag har ju trotts allt en personlighetsströning, haha.

svart tunika - gina tricot
mossgröna strumpbyxor - gina tricot
svarta tjocka sockar - alexanders
svarta benvärmare - dansbutiken
brillor - h&m
hår - tvättat, plattat och tupperat
smink - japp, idag också (;



Söndag!

mycket mysig dag.. ann pillade och fixade med mitt hår, plattade det osv.. så nu är jag fin (: vi drack te och pratade om gammalt och nytt. snutten är med bebis, så där var jag framme och petade lite också ^^ sötmaowen!



hon åkte för nån timme sen.. och jag har suttit här, ska snart ner till affären och köpa middag, ikväll kommer ju mamma, mormor och morfar på middag! (: mys! sen har vi myskväll på schemat, film och kramas! wounderful. bara ta det lugnt, skönt.

jag längtar så till halloween festen, tänker återuppleva min stil som jag hade för nått år sen, med tiara, rosa my little pony tisha och tyllkjol. det blir nog bra! sen ska jag hålla liv i handen hela kvällen. jag vågar inget annat, tss. fixade sig med middagen på fredag också.. älsklingens föräldrar kommer vid sex och sen äter vi och sånt, sen åker jag vid tio tiden till festen. skönt, då är alla redan där och fulla. slipper jag den pinsamma tystnaden (;

nu ska jag ner till affären, ska bara ta dagens outfit bild. mm. som läggs upp senare! PUSS!


ann!

snart kommer ann hit på fika.. ni vet hon som jag inte umgåts med på 10 år.. kan inte fatta att jag gick i sjuan för tio år sen. jag känner mig OLD! hah. inga rynkor än.. men om nått år kanske ^^ iallafall.. håller på att sminka mig, lagt på första lagret av mascara, måste låta det torka så jag kan lägga på ett till.. mm. duschat, dammsugit och plockat.. dock inte i köket, hon får ha överseénde ^^ lite disk bara!

ne, nu måste jag skynda! fy va kul det ska bli (:



va?!

var det inatt man skulle ställa om klockan? hah. alex råkade visst gå upp en timme för tidigt, stackarn. sitter här och istället för att äta frukost trycker jag i mig en arraxboll som helena lämnade kvar igår.  im insane. måste få i min frukost snart. magen skriker. jag har verkligen sjuk lust att gå ner till centrum och shoppa loss på pengarna jag fick av morfar igår... men dom ska minsann sparas till ullared, till shoppingen där ^^ än så länge har jag sparat ihop: 5000kr, sen är det löning precis innan vi åker.. (: nu slickade vera, min ena katt på den sista arraksbollen, så nu måste jag äta nått annat, hah.

jag är så glad.. tog kontakt med alexanders bästa killkompis och han ska hjälpa mig att samla ihop alla alex gammla killkompisar.. för min älskling ska ju få sin svensexa senare (: jag och helena satt och pratade om det igår när vi fikade.. och det är ju ett måste! så tack per, du lös upp min dag!

jag skrev ju en lista igår på vad jag ska göra.. jag är helt förvirrad, liv är det nu på fredag den 2/11 som du ska ha din halloweenfest?! isf måste jag fråga alexanders föräldrar om dom kan komma på lördagen ist.. hrm. måste fixas. har ju till och med valt outfit till festen..!

så ska jag såklart klaga lite också, för det verkar vara nya trenden.. hah. jag har legat i natt och tryckt upp min tungpiercing mot gommen, helt svullen.. auuw. stackars mej :P jaja. det går över (; som allt annat.

nu - frukost! PUSS!



If That's OK With You





natti natt gullungar!

nu ska jag snart sova. är helt uppe i varv.. så jag måste varva ner först, sitter och lyssnar på lars winnerbäcks nya album.. en låt som gör mig glad är hans nya innan mörkret faller. det är verkligen en glädjespridare. det som är så härligt är. att när jag är glad, då är jag så jäkla jäkla glad! det är sjukt. det går lixom inte att trycka ner mig hur mycket man än försöker, eller få mig på dåligt humör.. det bara sprudlar glädje om hela mig och det har en tendens att smitta av sig på dom runt om kring mig. det är härligt. det bästa jag vet är att se mina kära glada och lyckligare. finns det nått bättre? ne. man kan nästan tro att jag är manodepresiv..! hah. ena dagen helt hängig och seg, nästa stutsar jag runt och skrattar och är lyckligare än någonsin. knasboll. jaja. som sagt, lugna ner mig.. hur det nu ska gå?! (;

ska iallafall gå ut på balkongen och andas in lite nattmörker i lugnorna och titta på stjärnorna. sen ska jag ta bort sminket och borsta håret och sen sova. läsa, det ska jag också. annars går det inte att sova.. och kramas med baby!

veckan som kommer ser ut såhär:

♥ söndag - ann kommer på fika, familjen kommer på middag, myskväll med baby
♥ måndag - tjejkväll med liv, titta film och äta middag och mysa
♥ tisdag - jenny kommer på middag, våran gemensamma vän. tacos!
♥ onsdag - mysdag med älsklingen, åka till stan och kika, middag och bio.
♥ torsdag - sätta upp hyllorna och fixa resten i lägenheten, myskväll med baby
♥ fredag - älsklingens föräldrar kommer på middag och ska se våran lägenhet
♥ träffa helena? gå på secondhand och fika i stan

har man ingenting att göra, får man helt enkelt sysselsätta sig (:



Dagens outfit - Lördag!

hah, okej jag ser ut som en mupp.. ha överseénde (;

image2466



lycklig! det är precis vad jag är! fyyy vad jag är kär, jag går sönder. nästan! tss. det pirrar i hela kroppen! aw.

grå poncho
- tradera
jeans - gekås
tisha - cassandra rhodin, h&m
svarta tjocka sockar - älsklingens lumparstrumpor
brun axelremsväska - secondhand (ej på bild)
hår - plattat och måste verkligen färgas ^^
smink - jajamensan (;



höstblommor av angelica!

jag hjälpte angelica häromdagen med en sak.. fick jättefina blommor när hon kom på middag. fina höstfärger. dom står fint på köksbordet nu (: härligt med blommor! även fast jag är usel på att sköta dom, tss.





Lördagsgodis!

Hej alla barn (:

nu är jag tillbaka, efter lite bloggpaus.. har känts hemskt att inet blogga, haha. men skönt att ha tid med annat också! nu har vi äntligen fått upp tv möblerna.. vi har bestämt oss för att bara ha under. men vi har fortfarande kvar överskåpen om vi skulle ändra oss! vilket händer ganska ofta! hrm. nöjd med vardagsrummet, måste bara köpa en bättre taklampa över soffbordet, när det blir mörkare väggar är ljuset sjukt viktigt.. sen ska vi ju få upp hyllorna och sånt igen. har inte haft tid ): älsklingen har jobbat en del de sista dagarna. idag också.. men om 15 min kommer hem hem, mwhihi (: mys! ♥ längtar som en tok! snart så.

idag gick jag upp vid tolv, helt otroligt att jag kom upp efter allt springande i natt.. jäkla buskatter! morr ^^ alex sov som en sten och han hör ingenting, likabra det eftersom han skulle upp och jobba. iallafall.. duschade, klädde på mig och dammsög hela lägenheten, vädrade täcken och filtar och mattor.. och fixade, sen vid fyra halv fem kom helena och hade med sig semlor och arraxbollar, mums! så vi drack litervis med te och pratade om bröllopet! mys mys! hon har massa planer för möhippan, spännande! (: lite läskigt att dom bara ska komma och hämta mig. jag är ju som jag är.. hah, mjukisnörden nr ett. jaja (; det får gå ändå! ska bli så kul! hon gick för en timme sen ca, sen dess har jag suttit här! pratat på msn och så. kanske ska ta och sminka mig och komma ur min snygga välanvända mjukisdress snart (; ska hem till mamma på middag. vi skulle ätit här men morfar ville sågärna bjuda på middag ikväll! så det blir att åka dit och sen hem och mysa mysa mysa framför tv:n!

imorgon är det söndag och jag hoppas att ann har tid att komma förbi och ta en fika. mycket fika! hehe (: ska bli mys att få krama om henne igen efter 10 år! längtar!

nu ska jag som sagt visa bilderna från vardagsrummet.. och allt är inte klart. det ska upp hyllor.. och sladdarna vid tvn ska dras i en kabel-list som ska tapetseras, nya lampor, bla bla.. (: ska leta på gekås efter en snygg taklampa. den som vi har nu är faktiskt därifrån (; men en aning liten..!

tvn är mycket mycket bra, sjuk bildkvalite! såkul att ha en bra tv (: ska bli kul att titta på film ikväll! jag, älsklingen, film, kramar i soffan och en stor godispåse, kan det bli bättre?! ne.. tänkte väl det ^^

nu ska jag sminka mig och som sagt, klä upp mig lite.. är trött på mjukisbrallor ^^





LÖRDAG

hade jättesvårt att sova i natt höll på att snurra uppe halva natten, fast jag halvsov.. katterna var busiga, så jag försökte väl få dom att lugna ner sig. sen vid tre, fyra vaknade älsklingen och vi låg och intensiv kramades och kysstes och grät av lycka om vart annat. kärlek. nu är han på jobbet och jag saknar honom.. jag är inte bra på seperationer, inte ens när det gäller för en dag ^^

ne nu ska jag bädda sängen och äta nått! ha en bra dag!





kontakt efter tio år!

har precis kommit hem från mamma, vi har varit där ikväll och myst, ätit varma mackor och morfar berättade hur det var när jag föddes (: man blir alltid så mysig i kroppen av att höra om sånt.. jag var tydligen en riktig knubbsäl :D sött. bebisar ska vara mjuka och tjocka! så luktar dom ju så gott också! jag längtar jättemyckte tills vi får barn. men det känns så otroligt skönt att ha väntat! tänk, nu gör vi allt i den ordningen jag vill, eller vi vill. förlovade oss och efter ett år gifter vi oss, pluggar, får jobb och sen barn. mys! jag känner hur många som helst som har barn redan eller går med stora magar nu. ibland kan jag få lite panik.. att jag är 22år och har mycket kvar som ska fixas innan vi skaffar barn. men runt 25 har vi sagt, och det känns bra! (:

gick en kvällsrunda med hundarna och myste.. fick låna älsklingens vantar, söten.. så jag var varm. och nu sitter jag här och ska snart sova. mysigt att slippa gå och lägga sig i en kall tom säng. nu kommer min baby ligga där och hålla om mig! (: ♥

sitter och pratar med ann, min bästis i sjuan som jag fått kontakt med igen efter tio år.. våran vänskap utvecklades verkligen till nått fint. hon var mitt stöd, mitt pepp, och min ann helt enkelt. så mysigt att få prata med henne igen. visst är hon vacker!!!

nu ska jag krypa ner hos älsklingen och läsa och sen sussa. natti!

image2454



Nostalgi!








fuskpäls!

den här gillar jag verkligen.. fin och det bästa är att det är fuskpäls som tydligen ska se ut som äkta enligt säljaren (:

image2452



God dag!

Idag kommer min kära morfar från österrike på besök, ska bli så himla mysigt.. det var över ett år sen han var här sist. ska laga en god middag och bjuda på ikväll, så ska han få se vad fint jag och alexander har gjort här i lägenheten! (:

älsklingen jobbade natt i natt, så han sover än.. och jag satt uppe och pratade med liv på msn halva natten, sen kunde jag inte sova.. mycket tankar, men tillslut somnade jag. jag måste verkligen ställa tillbaka dygnet ^^ det får bli sen. nu ska jag bara njuta av att jag mår bra. jag mår toppen! ♥

sen när baby har vaknat så ska vi sätta upp några hyllor och städa! sen blir det myskväll (: ikväll är det ju idol också.. det missade jag sist, men jag fick höra att en av mina favoriter åkte ut :/ jaja.. det är säkert den skumma killen som bara rycker när han sjunger som kommer vinna, haha (;

idag ska jag faktiskt bjuda på en dagens outfit också! för det var ju ett tag sen. fattar egentligen inte var själva tjusningen är med att visa upp det man har på sig.. men sen förstod jag när jag såg andras bloggar att man faktiskt kan få lite tips om vad man ska ha på sig! sånt är bra. tips alltså (; så det kommer senare.. blir nog ingen gala klänning när jag håller på att städa, men senare ikväll ska ni få en bild.

sen ska jag ju ta kort på lägenheten också och visa hur fint vi har fått det! det känns nästan lite overkligt att vi bor såhär.. sjukt, men jag trivs som fisken i vattnet (:

nu ska jag göra någonting vettigt.. kanske gå ut med min hund och hunden jag är hundvakt till.. som förövrigt är helt vild and crazy! :P ska bli..kul..! alex får nog masa sig upp ur sängen och gå på promenad med oss i det disiga höstvärdret. promenader är så mysiga! ♥

en sak till.. facebook, det är farligt. helt beroende. har hittat massa nya och gamla vänner. så kul att se hur folk ser ut efter flera år. wounderful. facebook är bra helt enkelt ^^

image2451



Hellå!

nu har jag städat hela lägenheten..igen! galet, men ikväll kommer en gammal vän till mig som jag ska bjuda på middag och hjälpa med lite saker. angelica! längesen. det ska bli kul. skulle träffat helena idag.. men hon kunde inte tyvärr :/ för jag saknar henne! snart så ♥

min blogg har blivit sjukt tråkig de senaste dagarna, men det beror på all renovering.. håll ut ^^ det kommer bli bättre!

nu ska jag äta nått, är vrålhungrig!



myskväll!

Nu ska jag krypa ner i sängen.. shit  va sent det blev.. har nog aldrig pratat så mycket med en människa innan ^^ liv är verkligen mysig! vi pratade om allt! allt verkligen. sjukt skönt. så glad att vi lärde känna varandra! nästa fredag ska hon ha halloween fest.. och vi är bjudna! måste bara komma på vad jag ska klä ut mig till ^^

som sagt, ikväll.. mötte liv vid grillen, åt och myste, åkte hem och drack te, babblade och tände massa ljus. gick ner till videobutiken och köpte varsinn godispåse och cola. gick upp och skulle kolla på film, men det gick inte.. vi pratade bara.. och tillslut stängde vi av filmen och satt och pratade ist (: det var som att prata med sig själv.. som att hon läste mina tankar. wounderful! känns tomt nu att vara ensam efter åtta timmars sällskap! älsklingen kommer hem om fyra timmar, mys! och imorgon ska jag på möte.. hoppas det går bra! men det gör det nog.

nu ska jag borsta tänderna, tog en snabb dusch och det var riktigt skönt. städat här som ett as idag. vi har fått upp tvn på väggen, blev skit snyggt. men tv möblerna hann vi inte få upp tyvärr. dom är ihop monterade men inte uppsatta. bra för nu får vi lite mer tid att tänka på hur vi ska ha det (:

ringa älsklingen ska jag göra också.. och säga god natt. saknar honom så mycket. ska bli underbart på fredag, då ska vi ha myskväll god middag, film och popcorne. ska bli skönt att bara ta hand om varandra efter allt fix och don. sen kommer min morfar från österrike på fredag ocskå (: då ska han ju få se våran lägenhet! ska bli kul. han har lovat att vi ska åka till massa inredningsbutiker och handla! wii. jag vet, bortskämd, men jag träffar honom så sällan ^^

ne, nu blir det sängdax, puss & kram!

söt-liv ♥
image2450



TACK!

tack för alla tips om möblerna i vardagsrummet (: det lutar faktiskt åt att bara ha där nere (: då är vårat andra problem förvaring av över femhundra dvd filmer...! galet, jag vet. men vi är filmomaner (; så antingen köper vi en billyhylla på ikea och smäller upp i gästrummet, eller så har vi alla dvd filmerna i vardagsrummet på nån hylla.. men det vill jag inte.. det är inte fint :( usch va svårt att ska vara då! ^^ men det löser sig, i hope!

vaknade faktiskt inte för så längesen, vi behövde verkligen sova ut. gud va vi har slitit de här dagarna.. eller ända sen mamma flyttade ut så har vi renoverat och hållt på hela tiden. det har varit kul och det blir ju jäkligt fint. så synd att inte alla kan komma hit och titta, det är så mycket finare i verkligheten! men ni får föreställa er (:

nu ropar älsklingen, frukosten är klar och sen ska vi sätta igång och sätta upp tv möblerna! (:

ha en jättebra dag! ♥



beslutsånget!

okej, nu måste jag få lite hjälp här.. vi har sjuk beslutångest och har ingen aning om hur vi ska göra. igår när vi satt upp tapeten så gillade vi den otroligt mycket så nu vill vi ju inte dölja den med en massa möbler.. samtidigt så är det fint att ha både över och under tvn.. så jag fixade ihop två altenativ i photoshop.. inga snygga dock.. ni får tänka på att klockan snart är tre på natten ;D iallafall.. antingen skåpen bara under tvn eller både under och över.. det kommer såklart vara luckor på skåpen sen också ^^ men det var svårt att klippa dit.

vore toppen om ni gav oss lite tips.. (: tack!

image2447

image2448



Montera möbler hela natten.

helt död, men det kanske är en självklarhet när man slitit som vi gjort de senaste dagarna!? idag har vi iallafall målat om mammas kök, varit på ikea och handlat tv möblerna och lite annat skoj (: och ätit världens godaste kyckling gryta hos mamma.. ni vet i lergryta med morötter, lök och god sås (: mums!

och gissa vad vi ska göra nu! montera ihop tv möblerna..! wii.. ska bli kul att se hur det blir (: och efter det gott folk är vi klara i vardagsrummet. skööönt! ska bli så mysigt imorgon kväll när liv kommer, min kära vän från dbtn.. vi ska nämligen ha myskväll med film! ♥ så kul när man träffar nya människor som man passar ihop med så bra (: iallafall, då är ju allt städat och fixat här och då ska jag bara njuta av att det är fint, renoverat och underbart (:

dom här köpte jag på ikea idag! kommer bli fina i vardagsrummet antingen på tv bänken eller i fönstret.. vi får se (:

image2446

nu ska jag gå och montera möbler och ställa tillbaka möblerna och fixa och dona. och som sagt, lovade bilder idag.. men det är mycket finare imorgon (: puss!



kunde inte hålla mig...! (;

image2442


♥ massa svarta armband
♥ kabelstickad oversize mössa
♥ lejongul väska i fusk skinn
♥ tee med hörlurar som tryck
♥ brun grovstickad oversize tröja



ett stökigt resultat.

jag orkade visst ta lite kort (: men usch och fy vad jag är trött nu..! skönt att allt är klart, nu kan man pusta ut. tänk idag har vi både spaklat, slipat, målat två lager med färg och tapetserat en fondvägg. vilket team vi är (: är så nöjd med resultatet! kommer bli ännu finare sen när vi fått upp tv möblerna imorgon och tv:n! wii. medans älsklingen och mamma måttade ut så alla mönster skulle komma precis brevid varandra satt jag brevid och drack te och åt drömmar (kakor) och läste nya h&m katalogen som kommit hem. har minsann beställt lite saker (: hittade massa fint! får fixa ett kollage i morgon med vad jag köpte! sen hjälptes vi åt att sätta upp våderna som tog mindre än en timme, skönt för jag trodde att det skulle ta hela natten.. inga glipor blev det heller, ändå var det första gången vi tapetserade! nu kommer bilder på vardagsrummet.. och ni får ursäkta röran! imorgon ska det städas minsann :D



min kära alexander ville inte visa sig halvnäck i min blogg och det måste man ju respektera (: snygga svarta rutor, haha. sen är våran nya samsung tv med på bild också!



lovar att ni ska få se bilder när allt är klart imorgon kväll också.. med tv möbler och tv på väggen och städat (:

nu ska jag ta en snabb dusch, det luktar inte gott om mig! :P och sen ska jag få massage av älsklingen. sen sova. är så sjukt trött!

god natt!



Ellos

Idag köpte jag fler ljuskoner.. köpte ju två st svarta till vardagsrummet och blev så nöjd när dom kom och jag fick upp dom, så nu har jag köpt två st vita eller i klarglas till sovrummet till julen.. vi ska ha en stor julstjärna antingen i vitt eller i guld i papp som ska hänga i fönstret där. och dom två konerna på fönsterbrädet. längtar tills dom kommer (: lite över 500 kr får man betala för båda, men det är det värt!

image2433



Orchidetavla

den här orchide tavlan skulle jag vilja ha i sovrummet på någon vägg. vi ska ha vita orchideér i fönstret i vita höga krukor.. som jag har bestämt mig för att hitta på ullared (; så det kommer nog passa bra! 395 kr kostar den!

image2432
den kommer från en av mina favorit butiker, EM!



Julpynt

håller på att tapetsera nu i vardagsrummet, så jäkla fint blir det. jag är tyvärr inte till så mycket hjälp just nu.. mamma och alex håller på för fullt. och det är jag glad för.. min rygg värker efter allt målande idag. aj :( älsklingen har lovat mig en mysig massage sen (: skönt! ♥

har varit och veckohandlad mat, fast för 14 dagar ist för 7.. skönt att ha dte gjort (: så när vi kom hem stekte jag kassler, kokade potatis och till det hade vi memåsasallad. riktigt gott och enkelt. sen har jag städat undan allt papper på golvet som skyddat mot färgstänk, tagit bort all tejp och slängt allt! sen får möblerna stå som dom står tills imorgon, så vi kan damsuga innan vi drar tillbaka allt där det ska stå. lovar att ni får se bilderna imorgon (: nu är jag för trött för att ta ett enda kort ^^

tänkte sätta mig i läsfåtöljen och mysa med min nya drömhem och trädgård som kom i dag! (: det är nog ett av de bästa köpen jag gjort! alla prenumerationer på inredningstidningar. så mysigt och kul att läsa! det här numret är om julpyntning! tänk att det är halloween innan jul ^^ det tänker man knappt på!

image2430



anisgrå & medaljonger

Nu har jag varit en duktig tjej (; har målat hela vardagsrummet själv, två lager! det blir jättefint, ser ut som en inredningstidning! så nu ska jag ta en paus, för det har jag inte gjort på 2 timmar..! tröttis. snart så fort färgen är torr, så ska vi tapetsera! på fondväggen (: det blev anis på väggarna och så medaljongtapeten från mio.

imorgon ska vi till ikea och betala tv möblerna och få dom hemfraktade, och sen montera upp dom och sätta upp tv:n på väggen. jag är helt slut. men min morfar kommer den 28 oktober.. och då ska vi vara klara hos oss och sen hjälpa mamma att måla hennes kök och helst lägga golv i hennes kök också..! hur vi ska hinna vet jag inte ^^ men det får gå! vill man så går det (:

den 12 november fyller mamma år och jag och alex ska ge henne en heldag med kroppsmassage, fotbehandling och ansiktsbehandling på gilda skolan i stockholm (: mys! hon ville ha nått som hon kunde komma ihåg, nån upplevelse och vad är bättre än 4 timmar av njutning ^^

nu ska jag skriva en inköpslista, jag och älsklingen ska till coop och veckohandla mat (: sen hem och tapetsera!

puss



God natt

snart ska vi sova.. ska bara se klart på 300 som vi tittar på, känns som man är på bio.. lite skillnad från våran gammla tv (: älsklingen håller på att poppa popcorne, mums! sen ska vi krya ner i sängen och jag ska läsa min nya inredningstidning. mysigt.

imorgon blir det fullrulle.. måla vardagsrummet och mammas kök. det gäller att komma ihåg att kramas mycket och pussas, det glöms lätt bort i all stress. idag har vi iallafall varit jätteduktiga på att pussas och kramas, haft det jättemysigt ♥

hoppas ni sover gott, god natt!

image2429




VI HAR KÖPT TV :D

japp, idag fick vi med oss våran tv hem. en tv som vi fick för väääldigt mycket bättre pris (;  snacka om kap! helt ny i kartong (: den står fint i vardagsrummet nu! imorgon ska vi åka och köpa väggfärg & tapeter till vardagsrummet och måla och på tisdag ska vi tapetsera.. sen kommer våra tv möbler hem vilken dag som helst också (: och tv:n ska upp på väggen! kommer bli sååå fint! längtar! :D sen ska vi köpa ett bose surroundsystem (: kommer bli så fint! bra ljud och inga fula stora högtalare ^^

image2427

image2428



Sovrummet är nästan klart :D



som ni ser så har vi kommit en bra bit i sovrummet (: tänk att jag fick de här tankarna i går eller vad det var och nu är inredningstankarna verklighet! amajsing va! vi är verkligen sjukt nöjda. känns så bra att vi verkligen lyssnade på våra hjärtan och insåg att orientalisk inredning inte var våran grej! det här är verkligen våran grej.. lyxigt! det känns så luftigt. nu ska vi bara måla den svarta väggen vit, måla en 25 cm bred guldrand på de vita väggarna och fondtapeten i turkost/ljusblått med guld ska upp bakom sängen, sen är vi ju klara (: ny säng i ek ska köpas också. malm blir det, stilren och billig (; mamma kommer köpa våran säng, så vi får i princip våran nya säng gratis. skönt.

det som inhandlades idag var:

♥ vitt överkast
♥ en vit stickad mjuk pläd
♥ en mörkturkos kudde
♥ en ljusturkos glansig kudde med medaljong mönster
♥ kristall taklampa "rimfrost"
♥ fyra st gardinlängder i turkost glansigt tyg
♥ tre blockljus i turkost
♥ två runda vita mattor
♥ fem turkosa värmeljushållare
♥ vit fårskinnsfäll

pratade med alex när vi var på åhlens om att jag ville ha en vit fuskpälskudde på sängen.. och vad hittade jag inte när jag kom hem (: vi hade ju en redan.. så den blev fin på sängen. nu längtar jag tills vi ska sova (;



shopping till sovrummet

då var vi igång då! men shoppingen till sovrummet. blir himla fint, vi har bara bytt ut sänglamporna till de gammla vita, köpt en lampa på hemtex och kudde på zone en inredningsbutik, och lite värmeljushållare. fint! tyvärr hade hemtex i huddinge inte kuddarna jag skulle köpa, men fan den som ger sig (; jag har suttit och ringt runt till alla hemtex haha. så nu har jag äntligen hittat en butik som hade dom (; så dom är undanlagda och snart ska vi åka och köpa dom.. sen blir det en runda inne på ikea, kolla tv möblerna och köpa vitt överkast (: sen till kista och åhlens och köpa gardiner och blockljus. snabbt ska det gå! jag är ivrig ^^

jag älskar mönstret på kudden, ränder och medaljonger! och lampan kommer passa perfekt ihop med rimfrost taklampan (:





KISTA

har precis duschat.. det fick mig att vakna till liv ^^ var riktigt trött när klockan ringde.. så det blev snooze (; ska klä på mig nu och gå ner till centrum och köpa kuddarna på hemtex. får vi se om jag hittar nått annat också (:

sen idag ska jag och alex till kista, köpa body butter på body shop, gardiner till sovrummet, och turkosta och vita blockljus (: kommer bli jättefint! sen målar vi om och tapetserar senare.. nu ska vi ta hand om vardagsrummet så det blir klart. en sak i taget (;

ha en bra dag!



Toaletten är klar.. nästan!

God kväll (:

har varit hemma hos min mamma ikväll, jag och alex.. vi tog med oss middagsmat, bestående av rostasbiff, pommes och beasås! mycket gott. älsklingen hjälpte mamma att koppla in hennes tv box och telefon, äntligen fungerar det. haft en jättemysig kväll. låg i soffan, skeden med baby och han myste och pussade mig i nacken. underbaring! vi kollade på alfie.. den gick på fyran.. helt okej film (:

fick hem massa fint från jotex idag också, bla lite till dukningen på julafton och våra julstjärnor i papper med guldfärg. fin fina (:

imorgon ska jag ställa klockan och gå ner till centrum.. och köpa de turkosa kuddarna som ska ligga på våran säng sen. sen ska jag gå och köpa färskt bröd och göra en god frukost till mig och alex och bara ta hand om varandra. bara umgås, för gud vad jag behöver det nu. få kärlekstanka lite som helena säger ♥



bilder från våran asballa toalett ^^ det blev skitfint tycker vi.. ljuset är lite dåligt, men det ska vi fixa! sen ska ju tavlorna upp också med cassandra rhodins konstverk (: och titta va söt älsklingen var när vi målade, som skrev så fint på väggen (: charmtroll.

nu ska vi sova. underbart att få ligga när alex och bara mysa. det måste vara livet ♥



Sovrummet!

image2397

Färgerna i sovrummet ska gå i turkost, vitt och guld. vi ska ha vita väggar i hela sovrummet förutom den
bakom sängen.. där ska vi ha den vackra tapeten från midbec tror jag den kommer, stora turkosa blommor med
guldkanter med vit bakrund. på resten av väggarna de vita ska vi måla en ca 25 cm bred guldrand horisontellt på mitten av väggen. vi kommer köpa ny säng, antagligen malm i ekfaner.. köpa någon äldre byrå på blocket och måla vit och ha guld handdtag.. eller malmbyrån i ek också.. vi får se. rimfrost lampan från ikea kommer hänga i taket. vitt överkast från ikea ska inhandlas, turkosta kuddar i lite skimmrigt tyg från hemtex ska inhandlas, halvgenomskinliga lite glansiga gardiner i turkost från åhlens ska inhandlas, vita och turkosa blockljus ska inhandlas och ställas på vårat ljusfat i guld från indiska. våran enorma guldspegel ska hängas på en vit vägg. vita orkider kommer stå i fönstret i vita höga krukor, två vita fårskinnsfällar från ikea ska inhandlas och ligga på varje sida om sängen. en vit eller turkos mysig pläd att ha på sängen ska inhandlas.

fy fan va mysigt det kommer bli! som att vara i himlen som helena sa när jag berättade om våra planer! :)



Bloggpaus

Igår var det verkligen jättetrevligt. Isabelle och Christian kom hit vid åtta med massa pressenter till oss (: söta. det var mängde och åter mängder med blockljus i olika höstiga färger. underbart. vi som älskar ljus! det var uppskattat! vi åt gott och satt och pratade länge vid middagen. åt efterätt och myste. vid 03:15 åkte dom hem.. hah, har nog aldrig haft gäster här så länge :D mys! sen städade vi undan lite och gick och la oss.. jag försökte läsa, men ögonen gick i kors och jag somnade ganska snabbt!

imorse vaknade jag av att älsklingen låg och pussade på mig. sånt är så mysigt att vakna till. sen låg vi och pratade om sovrummet. ingen av oss gillar egentligen inredning där inne nu.. jag vet inte ens varför vi håller på att inreda det så.. jaja. vi kom iallafall fram till att vi ska göra om! ovanligt va :D och inga problem med alla röda gardiner och sånt vi köpt, det blir fint till julen (;

ska pyssla ihop ett kollage om sovrummet nu! puss

image2395

våran goda efterätt igår.. hallon, kladdkaka, passionsfrukt och chockladsås som dekoration (:



Kärleksmejl mitt i natten.

varje gång jag sluter mina ögon ser jag ditt vackra ansikte framför mig.

det tåras i ögonen och jag ber till någon mäktig att bara få hålla om dig i natt.

så nära så det bränns, hud mot hud, våra andetag blandas, våra hjärtan slå i takt.

att få älskas utav dig var verkligen det bästa som någonsin kunde hända mig.

min trasiga själ fick en mening att kämpa, när du fyllde min tomma kropp med all din

kärlek väcktes jag till liv igen, du fick mig att födas på nytt. och den här gången grät

jag inte.. jag kände harmoni. du är mitt lugn. min trygghet. när jag säger att jag

inte skulle klara mig utan dig i mitt liv, menar jag det från botten av mitt älskande hjärta.

du är den viktigaste i mitt liv. du är mitt liv. meningen med allt försvinner om du försvinner.

tankarna på att det kan hända dig någonting får håren att resa sig på min kropp.

att försöka föreställa sig mig utan dig, min alexander, är för mig obegripligt. det går inte

att ta på.. förstå. så vad du än gör, lämna mig inte här ensam. jag behöver dig. mer än

vad du någonsin kommer förstå. allt jag vill vara är nära dig, älskling. att få vara nära

dig är allt jag behöver.. känna din värme, dina armar omkring mig, dina läppar mot mina.

igår när du somnade innan mig låg jag länge länge och bara tittade på dig. hur din bröstkorg

rörde sig i takt med dina andetag, du såg så fridfull ut.. så lycklig. att se dig ligga där

famkallade ett leénde på mina läppar som fortfarande finns där varje gång jag blundar och

tänker på dig. det är när man sätter sig ner och verkligen tänker, det är i sånna här

tillfällen man skulle göra precis vad som helst bara för att få krama dig, säga till dig hur

mycket jag verkligen älskar dig. men nu är du där och jag är här.. känslan kommer jag bevara

tills imorgon när du är hos mig igen. de säger att mister man en, står det tusen åter.. men

ingen jag mött, ingen jag har sett, eller hört har varit så som du är.

ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. du är one of a kind. du är min och jag är din..


..och så kommer det vara tills våra hjärtan slutar slå.. tills vi tar våra sista andetag.


älskling, förstår du hur mycket jag älskar dig? ♥
image2394



Dagens outfit - Torsdag!

Har tagit en paus i filmtittandet och ska göra en kopp te och lite mackor.. medans te vattnet kokar upp tänkte jag lägga upp dagens outfit bilder. bättre sent än aldrig (:

image2388



stickad berstensfärgad glittrig oversize kofta med kort ärm och stor polo - h&m (ny)
svart långärmad tee - h&m divided
favorit jeansen med sliten look - gekås ullared
metallic/guldfärgad skinnjacka - h&m divied (ej med på bild)
mossgrön axelremsväska - h&m (ny) (ej med på bild)
svarta peterpan stövlar - ecco (ej med på bild)


mys från igår

image2385

alltid mysigt med min baby! men igår tog vi lite kort som vi alltid glömmer annars (: invigde de nya temuggarna som jag köpte på ikea och de var jättebra att dricka te ur (: vi satt iallafall och drack te, åt daim och myste med tända ljus. ♥

image2386image2387



jul belysning

fick hem mina efterlängtade svarta "koner" idag som jag köpt. gud va fina. mycket finare än på bild på internet (: jag är jättenöjd. jag bara tvungen att packa upp dom och ställa dom på vårat sideboard och se hur det blev. jättefint :D fast jag ska nog stoppa ner dom igen.. det känns lite väl juligt. även fast dom är svarta så ser de ju ut som julgranar ^^





Jag ska börja jobba!

god kväll (:

sitter här och pratar med mysan på msn (: och har suttit i över en timme med helena på telefon. älsko! vi ska ses i helgen och shoppa inredningsdetaljer till vårat sovrum. mys! ♥ men det blir nog inte en hel del.. ska spara mina pengar till ullared nu! och är jag duktig så kommer jag kunna lägga undan sex tusen tills vi åker ^^ mycket shopping!

jag och tessan var som sagt och åt på mitt gamla jobb, en italiensk restaurang där jag jobbade som servitris. mycket mysigt ställe (: vi åt jättegott, jag åt pasta med svamp, oxfile och gräddsås och drack vitt vin. gott! sen fick jag min pressent :D pressentkort på åhlens, som verkligen var uppskattat! ska åka till kista någon dag med älsklingen och köpa body butter från body shop.. är lite smått beroende och alla mina burkar är slut :( så nu får mina händer och fötter nöja sig med en handkräm från oliv serien :( men men. då ska jag minsann gå in och kika på åhem också (: brukar alltid hitta nått! tack för ikväll gumman, hade det jättetrevligt!

en kul sak som hände var att jag fick jobb! :O de ni. på mitt gamla jobb, där vi var och åt..! dom hade kvar mitt nr och frågade om jag ville börja jobba igen. och jag sa ja utan att tänka på att jag är sjukskriven.. hehe. men men. jag ska jobba på onsdag kl 16 och jobbar säkert till stängning. fun (: det var över ett år sen jag jobbade, hoppas det går bra (: jag hade en jäkla tur iallafall.. nervös som jag var för att jag sagt att jag skulle jobba, så visste jag ju att det inte går att jobba utan att bli av med sjukersättningen.. så jag gick hem och ringde älsklingen och ojade mig.. haha. han sa att jag kunde läsa på försäkringskassans hemsida.. och nu känns det bättre! så här står det:

Pröva att arbeta eller studera

Du som har aktivitetsersättning har möjlighet att arbeta eller studera utan att förlora rätten till ersättningen. Det kallas vilande aktivitetsersättning. För att kunna få din aktivitetsersättning vilande måste du haft den i minst ett år.

När du vill pröva om du klarar av att arbeta kan du ansöka om en prövotid med ersättning och lön samtidigt. Om arbetsförsöket fungerar kan du ansöka om att få din ersättning vilande. Prövotiden och tiden med vilande ersättning kan sammanlagt längst pågå under 24 kalendermånader eller under den återstående tiden du beviljats ersättning för.

så om jag förstått det hela rätt så kommer jag kunna ha kvar min ersättning och få lön (: vilket hade varit helt underbart. om jag kan och orkar och får jobba heltid så kommer jag ha massa pengar ju :D kul! ska iallafall ringa fs imorgon och höra hur det går till. tänk, jag ska börja jobba!!! så nu kan ingen klaga på att jag bara sitter hemma (; hihi. älsklingen är stolt över mig säger han! (:

nu ska jag sätta på mig myskläder, ta bort sminket och sätta upp håret i toffs, tofflorna åker på också. ska nämligen kolla på en film jag hyrde på vägen hem. tjejfilm såklart! och äta massa frukt!

puss ♥



Målning!

sitter med svart målarfärg över hela mig.. typiskt mig att hålla på att kladda så (; första lagret är målat, så nu väntar jag på att det ska torka lite och sen ska jag stryka på det andra (: det blir SÅ läckert. åh! jag är lite osäker på om jag ska köpa guldmålarfärg och måla tavelramarna med..!? hm hm. kanske blir för svart annars? eller så blir det jättefint. så svårt! men men, får tänka lite! tänkte lägga upp bilder på toaletten nu.. men det är nästan roligare att se när allt är klart.. så ni får hålla er lite till (: tessan kommer vid sju så hon får ju se innan ^^ är mycket nöjd. önskar bara att det går att koppla in rimfrost lampan i taket också! men det ska nog gå! den kommer nämligen in på ikea nästa vecka! och som jag skrev ska jag vara först på plats (: det kommer bli så fint.. malin som är ägare till en av mina favorit inredningsbloggar har den i gästrummet, kolla va snyggt! blir jättefint mönster på väggarna! mys (:

sen ska vi åka och köpa målarfärg till vardagsrummet och sovrummet, och fondtapeten från mio. kommer bli fiiint. mm (: guldfärgen är riktigt svår att måla.. måste måla minst 3 lager för att det ska täcka. sen blir det lätt "mönster" i den för att det är små små metallbitar i färgen som lägger sig åt olika håll och "blänker" jag har jobbat extra på en målarfirma.. man lär sig en hel del (:

inhandlas:

♥ 2 rullar
medaljongtapeter
♥ 3 liter guldfärg till sovrummet
♥ 3 liter
kärleksfärg till sovrummet
♥ 10 liter
mörkmurrig gråfärg till vardagsrummet
bestå skåp och väggskåp till tv:n (svartbrun färg, utan frostade glasen)
samsung tv:n som är betalad och ska hämtas (:
2 taklampor svarta, över matsalsbordet
bordslampa från samma serie som taklamporna
♥ sideboard till hallen i ek
bordslampa till hallen i samma serie som hallens taklampa
♥ svart lite halvglansig
ryamatta under matsalsbordet

nu kommer jag inte på mer (: får uppdatera senare när jag kommit på! nu ska jag måla andra lagret inne på toaletten. sen ska jag städa, vi får ju gäster imorgon! och då kan det ju inte se ut som det gör nu, höhö. sen ska jag duscha av mig, sminka mig och platta håret.. jag och tessan ska nämligen ut och äta på restaurang! myspys!




Lamptankar



jag kan inte bestämma mig angående våra lampor i vardagsrummet.. de svarta taklamporna över matsalsbordet och lampan som står p vårat sideboard..! jag tycker att mönstret på taklamporna inte passar in och jag känner att jag vill ha mer stilrena! den som vi har nu på vårat sideboard känns för liten.. vilket dilemma va (;

iallafall.. var inne på mios hemsida och hittade dom här lamporna bfrån bennet serien.. det skulle nog vara riktigt fint att ha svarta sånna taklampor och svart bordslampa i samma serie. tåls att tänka på. det är en del pengar! tills vidare får de lamporna vi har nu duga helt enkelt (:



vi har cancan taklampan i hallen nu.. och vi letar efter ett smalt sideboard i ek som ska stå under våran hallspegel. på byrån vill jag ställa bordslampan cancan! kommer nog bli ruskigt fint! (:

mot mio någon dag!



second hand fynd

javisst, efter ikea slank jag och mamma in på röda korset och fyndade (: det här fick jag med mig hem.


äldre neglige med morgonrock och nattlinne.. 30 kr för båda delarna


asball röd och vit retro mössa med boll (; 10 kr


laxrosa vintagestövlar som var en aning slitna upptill.. fick dom därför för 10 kr (;


nu ska jag gå och hjälpa min duktiga pojkvän som kämpar inne på toaletten med målning (: så ska jag måla tavelramarna svarta också som jag köpte på ikea!

sen blir det mysfika med dom nya temuggarna med älsklingen innan vi ska sova.

godnatt!


tapeter

vi har lite svårt att bestämma oss ang tapeterna som ska sitta på ena väggen i vardagsrummet... jag gillar de från mio bäst! (: och då är tanken att vi ska ha bakrundsfärgen som är på tapeterna som färg på de andra väggarna i vardagsrummet! kommer bli riktigt murrigt och mysigt, precis som vi vill ha det (:


de här gråsvarta medaljong tapeterna kommer från mio..! mycket snygga!
de ser ut som på den första bilden som är tagen utan blixt!

eller....


de här som vi kan få två rullar + frakt från usa för under 500 kr..

tåls att tänka på! vad tycker ni?



Dagens outfit - Onsdag!

image2355


grå a-linjeformad ullklänning med puffärm - h&m trend
mörkgråa leggings - gina tricot
svarta peterpan stövlar - ecco
svart skinnjacka - h&m divided (syns ej på bilden)
hår - lockat och uppsatt
smink - rouge




shoppat på IKEA!

det har jag verkligen gjort idag (: även fast det bara gick på 750 kr ca så känns det som jag fick hem massa fint! här kommer det jag inhandlade (:


Jag har planerat mycket ingående när det gäller dukningen på julafton, och när vi ändå var
på ikea, så köpte jag lite av det som jag ska pryda bordet med! skulle köpt en genomskinlig
ljusslinga också.. men dom var redan slut :O får blir vid nästa ikea tripp (:


mini kaktusar som passade perfekt i de vita minikrukorna på fat jag köpte häromdagen (:
dom står fint på diskbänken nu!


stora temuggar med fat i retro stuk. som ska invigas ikväll med te (:
fanns i blått också.. men gillade de röda mer! billiga var dom också!


dricksglas i mörkgrå ton. blev lite ställd när jag stod och tittade på dom
där alla glasen fanns.. eftersom jag alltid haft likadana som värmeljushållare..
men det är inte alls värmeljushållare (; det är ju glas! haha. så sex st inhandlades.
roligt med lite finare vardagsglas! passar till våra svarta matta fyrkantiga tallrikar också!


2 st 3 pack med tavelramar som ska målas svarta.. dom tog sjuka överpriser för de
redan svarta tavelramarna på ikea så varför inte måla dom själv?! ^^ dom ska jag sätta
cassandra rhodin bilder i sen och ha på toaletten.


en badrumshylla från molger som ska målas vit eller ej.. inte bestämt mig än..
iallafall den ska sättas upp under klockan i köket och på där ska vi sätta våra
nya fina teburkar som också inhandlades häromdagen. kommer piffa upp köket!
sen tänkte jag ställa nån fin kokbok på hyllan, eller nån värmeljuslykta (: vi får se.


nödvändigheter kallas det här ^^ ljus, saxar och skärbrädor!

sen handlade jag en grå jättemysig pyjamas som jag fick billigare för att vi är med i ikea family (:




IKEA

nu har jag suttit och kollat på ikeas hemsida, så jag har iallafall ett hum om vad som ska inhandlas idag (: kul med en tripp till ikea! mamma är här om en halvtimme och jag måste duscha och klä på mig. idag blir det en slappis dag, har sån sjuk mensvärk, awo ): men det ska inte göra så ikeabesöket blir inställt, tack och lov för ipren (;

bilder på det inhandlade kommer såklart också senare!

ha en jättebra dag!



Kristaller.

image2336

den här lampan har jag velat ha hur länge som helst.. vill att den ska hänga inne på våran lilla toalett.. den ger ifrån sig ett sånt mysigt sken.. åh! men, den är helt slut överallt.. i hela sverige. hrm. ska fråga idag när jag är på ikea när dom får in den.. och då ska jag vara den första på plats (;



Dagens outfit - Tisdag!

image2326



brun skinnjacka - tradera
orange stickad oversize tröj/klänning - myrorna ("ny")
brunt brett skärp - gekås
svarta leggings - gina tricot
gråa raggsockor - stickade av tant i tallin
bruna vintagestövlar - pertti palmroth ("nya")
hår - plattat utsläpt och i hästsvans
smink - mascara, brun ögonpenna, rouge, läppglans
brun skinnväska - secondhand (ej med på bild)

den första bilden bjuder jag på.. vet inte vad jag håller på med (; , haha.



Lars Winnerbäck

idag har jag och alex varit iväg och shoppat till lägenheten! mys. hittat en massa fint, men tyvärr så kunde vi inte köpa allt då vi håller på att spara nu till färg på väggarna (: har varit och tittat på tapeter och färg och vi är överens om att vi måste hitta en tapet innan vi målar, så det blir en färg som går ihop med tapeten! så det blir tapetsering i månaden ändå! nu håller alex på inne på toaletten, fy fan va jag är trött på den där toan, urk! men men. ikväll ska vi bli klara! i hope! haha. jag håller med älsklingen att det ska bli fruktansvärt skönt när all renovering är klar!

imorgon ska jag och mammi till ikea, wii. ska bli så kul. vi åkte förbi där idag.. men jag fick hejda mig ^^ men imorgon ska jag minsann inhandla massa roliga saker (: längtar! en mammadag! sen ska vi sätta upp spegeln mm på toaletten när vi kommer hem (:

på torsdag kommer tessan hit på middag och jag ska få min pressent! sen på fredag kommer isabelle en tjej jag umgicks med nästan hela högstadiet med hennes pojkvän på middag! parmiddagar är alltid trevliga (: ska bli mys.

ikväll spelas lars winnerbäcks nya platta här. underbart.

nu ska jag gå och hjälpa älsklingen. sen kommer dagens (: för jag har faktiskt kläder på mig idag också ^^

puss! ps, tack helena för det gulliga meddelandet på msn. blev helt varm i hjärtat ♥



renovering & mysig kvällsfika!

sitter med tandborsten i munnen.. ska bli otroligt skönt att gå och lägga sig efter allt slit inne på toaletten. det är inte lite mycket pill :P men imorgon ska vi iallafall måla, skönt att få det klart. det har varit hemskt att trampa runt i kalle anka tidningar som legat överallt där inne! isch. katterna har iallafall tyckt att det har varit skoj att leka med ^^

tog en paus vid tolv och gick och gjorde fika. sen tände min baby massa ljus och vi fastnade i soffan tills nu. ♥ mysigt att bara få hålla om varandra när det varit full rulle idag.

imorgon åker vi och köper våran tv. sen kommer den inte hängas upp förens runt den 18:de då vi ska måla om vardagsrummet. iiih kommer bli så fint (: längtar!

ne, nu ska jag krypa ner i våran mysiga säng där mitt hjärta väntar på mig ♥

ps, vann den här capen på tradera igår. fin va (:

image2325



Dagens outfit - Måndag!

image2324



brun manchester jacka - h&m divided
svart tisha med puffärm - lindex
brun stickad slipover - h&m
baggy jeans - h&m organic cotton
bruna låga skinnstövlar med spännen - second hand
brun axelremsväska i skinn - returmakeriet
gråa raggsockar - köpta i tallin, gjorda av nån tant
hår - knut
smink - rouge



Måndag!


har precis kommit hem från barkaby..! vi har varit och valt ut våran tv minsann.. får en helt ny modell från samsung en 40 tum som skulle kostat 16000 tusen för 9300 (: perfekt!.. det är bra att ha lite kontakter! (; bästa bildkvaliten på marknaden just nu i den prisklassen.. vi ville ha en 37 tum men tydligen har dom satt samsungs namn på 37 tummarna.. fast det är LG och LG är enligt säljaren det sämsta man kan köpa. så det blir en 40 tum! hoppas vi inte mår illa för att det är för stor! det blir nog bra (:

har minsann hunnit med att fynda på myrorna idag också! det blev ett par bruna vintage stövlar från pertti palmroth som kostade 50 kr! och en orangebrun oversize kofta, 25 kr, som kommer bli fin till leggings och stövlar. bilder kommer ikväll!

sen var vi inne och kikade på lite andra ställen också! bla rusta och köpte mattor till sovrummet! bilder kommer sen (: och krukor på fat som jag ska köpa mini kaktusar till på ikea på onsdag! ska dit med mamma då!

ska snart ställa mig och börja med middagen, det blir pasta carbonara.. riktigt smarrigt (: tar stark ost och river över och det blir mycket gott! sen ska vi bara hålla på med toaletten hela kvällen. boring ^^ men det blir ju fint! (:


ha en mysigkväll! puss



Måndag!

har precis kommit hem från barkaby..! vi har varit och valt ut våran tv minsann.. får en helt ny modell från samsung en 40 tum som skulle kostat 16 tusen för 9300 (: perfekt! bästa bildkvaliten på marknaden just nu i den prisklassen.. vi ville ha en 37 tum men tydligen har dom satt samsungs namn på 37 tummarna.. fast det är LG och LG är enligt säljaren det sämsta man kan köpa. så det blir en 40 tum! hoppas vi inte mår illa för att det är för stor! det blir nog bra (:

sen var vi inne och kikade på lite andra ställen också! bla rusta och köpte mattor till sovrummet! bilder kommer sen (: och krukor på fat som jag ska köpa mini kaktusar till på ikea på onsdag! ska dit med mamma då!

ska snart ställa mig och börja med middagen, det blir pasta carbonara.. riktigt smarrigt (: tar stark ost och river över och det blir mycket gott! sen ska vi bara hålla på med toaletten hela kvällen. boring ^^ men det blir ju fint! (:

ha en mysigkväll! puss

tapet & my

image2319

titta, två favoriter på en och samma bild (: medaljongtapeten i my's sovrum och my! hon är så snäll och ska kolla upp om den finns kvar och då får vi den minsann billigare för hennes pappa jobbar där! ♥

nu väntar älsklingen med frukost! sen blir det fixa toan! puss


Den här...

Ska jag vinna minsann (:


image2317

image2318



Godnatt!



har varit hemma hos mamma och fikat, tog med oss min överaskningstårta dit (: hon blev glad när vi kom. nu står älsklingen i duschen och jag ska snart bädda upp sängen. det ska bli skönt att lägga sig och läsa, är helt slut..! imorgon ska vi upp och sen fixa klart på toaletten.. bilder kommer såklart på resultatet! (:

god natt från oss alla! ♥



överaskning!

gissa vad älsklingen kom hem med ikväll (: jo min favorit tårta! white lady. så snart ska vi sätta oss och dricka te och äta jättegod tårta, mums!

jag har världens bästa pojkvän!! :D

image2310




skynda!

nu har tiden verkligen runnit iväg.. älsklingen ringde och sa att han var påväg hem och jag sitter här haha. inte bra inte (; ska plocka undan i köket nu och sätta igång med middagen. min mage kurrar! snart kommer mamma hem hit också, mys! sen ska vi hem till henne och hjälpa till med att koppla in hennes box till tv:n, sen hem och fika och mysa i soffan tillsammans till en film, nämligen 300, som vi aldrig såg klart innan (:

längtar tills imorgon! då ska vi nämligen fixa klart inne på toaletten, måla om och sätta upp spegeln, handduktshållaren, toaletthållaren och förhoppningsvis ramarna med cassandra rhodins konstverk! sen är det full rulle här de närmaste dagarna med målning av både sovrum och vardagsrummet, köpa tvn mm (: mys!

ha en mysig söndagskväll!

image2309



Inhadlas på IKEA!

image2308

♥ purpurfärgade torkade saker att ställa i sovrummet
♥ hög vas till de torkade sakerna ^^
♥ massa värmeljus
♥ doftsaker (;
♥ grå stickas ullfilt till fåtöljen
♥ mörkröda runda mattor till sovrummet
♥ vedkorg i svart stål till veden vid öppnaspisen
♥ svarta keramik vaser till vardagsrummet



sovrumsgolv.

låg och kikade i ikea katalogen igår när jag skulle sova och pratade lite med älsklingen. vi tycker inte att det ljusa trägolvet passar i sovrummet.. det konstigt ut till den mörkbruna sängstommen.. så vi ska köpa ett billigt klickgolv på ikea! så nästa gång vi åker till ikea tar vi med oss vårat sovrumsgolv hem också (:

(golvet vi ska ha är aningen mörkare, samma mellanbruna som våran säng)

image2306

glad

Jag känner glad, sådär töntigt lycklig. och den känslan kan jag säga att jag vill behålla. det är de där småleéndena som är så mysiga, och dom hjälper verkligen. ♥

har ätit frukost med tända ljus, ägg, mackor med marmelad och te. sett på fröken sverige och myst med måns i soffan. en mysig start på dagen. ska snart ut och gå om jag orkar det redan, jäspar oavbrutet. men det är så otroligt skönt att faktiskt gå upp så här tidigt. vakna av att solen går upp. wounderful.

ska ringa my när klockan blir lite mer och prata, saknat hennes mysiga skånska röst. snart snart ses vi igen. fast det känns som en evighet tills dess.

ikväll blir det köttfärsås och pasta, ska bjuda över mamma på middag också. storhandlingen får vänta.. nu ska vi vara ekonomiska och äta massa vi har i frysen. och då gäller det att ha fantasi (:







God morning!

vaknade vid sju..! jag ska ställa om dygnet men att vakna sju av mig själv är inte likt mig (: sitter här i nattlinne och tofflor och har nog gått igenom varenda internet sida som finns ^^ tänkte göra lite frukost snart, te, fullkornsbröd med ost och gurka.. gott! är riktigt hungrig. sen ska jag bädda ner mig i soffan och läsa tidningar tills jag blir så pigg så jag orkar gå ut och gå på min dagliga promenad. minst 40 min! sen ska jag nog lägga mig i ett bad och tanken är att jag ska färga mitt hår idag också. ska fråga mamma om vi kan åka och handla mat idag också. älsklingen är på jobbet och det kan vara bra om det finns mat hemma tills han kommer så jag kan laga middag (: så det som står på schemat idag är alltså:

♥ äta frukost
♥ läsa massa tidningar
♥ gå ut och gå på långpromenad
♥ bada skumbad
♥ färga håret om jag orkar
♥ veckohandla med mamma
♥ laga middag
♥ mysa med älsklingen

nu blir det frukost!



Godnatt

nu har vi suttit och fikat och lyssnat på brasan och hållt om varandra. vi har räknat ut att vi kan göra av med 5000 på ullared, skönt att få dom tankarna ur huvudet. älsklingen somnade i mitt knä så jag väckte honom lite försiktigt och sen gick jag och blåste ut alla ljusen vi tänt. är jätteskönt trött vilket är ovanligt för mig.. är alltid pigg ^^ ska gosa med älsklingen och få lite massage, mys! sen ska jag läsa och sen släcka lampan och sussa..

image2305



Lördagsmys

åh kvällen har varit perfekt! men det är det alltid med min baby ♥ han kom hem till en nystädad lägenhet med hundratals tända ljus, potatisgratängen stod i ugnen och jag höll på att göra salladen. så duschade vi tillsammans, dukade och stekte köttet. nu har vi precis ätit och suttit och pratat lite och myst. massa pussar vart det (: älsklingen håller på att plocka undan efter middagen och jag tänkte lägga upp lite bilder här. sen ska jag sätta på tevatten och ta fram glassen med krossad choklad.. så ska vi sätta oss och fika och planera inköpen som ska göras på ullared och hur vi ska lägga upp renoveringen som är kvar av lägenheten. ingen tv, bara dvdn "fireplace" perfekt om man inte orkar tända en riktig eld (: och bara umgås. underbarkväll med min underbara familj



bilder tagna av alexander (:

nu blir det fiiika och mys i soffan!



från favorit filmen





Dekoratör & inredning

för tre år sen flyttade jag till strömstad, det var första gången jag flyttade hemifrån och jag var då 18 år. jag började söka jobb och fick först ett lördags och söndags jobb på ett nyöppnat hennes & mauritz som låg utanför strömstad och det gick knappt några bussar dit på helgerna, så det blev till att lifta med arbetskompisarna och åka taxi som blev ganska dyrt.. jag började som sagt att jobba extra som säljare och stod mycket i kassan på h&m och plockade kläder efter lata människor som inte orkade hänga ut som ifrån omklädningsrummet. när jag jobbar i ca två månader blev det en heltidstjänst ledig och jag bestämde mig för att söka.. trodde knappt att det var sant när dom sa att jag hade fått det, det var ju nästan all helgpersonal som sökt tjänsten och jag gick hem med ett leénde på läpparna. jobbade som vanligt i några månader till och fick sedan ett förslag från min chef som jag hade väldigt bra kontakt med att det fanns kursen och utbildningar man kunde gå för att bland annat jobba som dekoratör.. jag åkte på kursen som var två veckor och kom hem utbildad och klar. fick jobba med skyltfönstrena, måla om, styla om skyltdockorna och fixa i butiken.. vilket drömjobb. jag stormtrivdes! min lön ökade en hel del och det var ju inte heller fy skam! när jag jobbat i lite mindre än ett år gick jag in i en djup svaka och såg bara svart. jag bestämde mig tillslut för att säga upp mig från mitt jobb som jag verkligen trivdes med för att få ordning på mig själv och få komma hem till stockholm och läka. när jag kom hem vilade jag och bestämde mig sedan för att ringa upp min chef i strömstad så hon fick hjälpa mig att söka jobb i stockholm, hon hjälpte mig och jag fick jobb på h&m divided på drottning gatan, en av de butikerna där det är mest puls och man knappt hinner andas för att det är så mycket att göra. det sket sig för mig på drottninggatan bara efter någon månad och min läkare bestämde sig för att sjukskriva mig på heltid. nu har jag varit sjukskriven i över ett år och jag känner att det börjar klia i mina ben.. att gå hemma dagligen och fixa är jättemysigt de första halvåret.. men som sagt, när det är en månad på sommarlovet längtar man tillbaka, det gjorde alltid jag iallafall. bestämde mig för att söka in på komvux och läsa upp massa ämnen och samla på mig poäng, men har nu insett att skolan faktiskt inget är någonting för mig, det är inte det lättaste att komma tillbaka på fötterna efter en sjukskrivning.. tänk er själva hur tung det är att gå tillbaka till jobbet efter helgen, och lägg till ett helt år! för att få ihop de betygen jag behöver för att söka in på becmans i stockholm.. är det inte lönt. så nu har jag suttit och letat efter utbildningar som man betalar för.. och fan va lamt att inte kämpa för att bli utbildad.. men tro mig jag har mig själv att kämpa med. skolan heter medborgarskolan och ligger i stockholm.. utbildningen är 17 veckor, alltså en termin och kommer kosta mig 26.300 + 13.600 kr. och det är bra att mamma stoppade undan massa pengar när jag jobbade som modell från 4 år till 20 år.. nu är jag glad att hon inte gav sig när jag ville köpa dom där onödiga sakerna..! så det kommer jag antagligen göra. nu har jag som sagt min utbildning från h&m, som dekoratör och på medborgarskolan kommer jag få en utbildning som inredare och dekoratör.. som passar mig perfekt då jag älskar att hålla på med det! kan det bli bättre va? :D

image2295 image2296

image2297


jag har en plan

javisst! som alltid, haha. iallafall när det gäller inredningen i vårat hem, så har jag koll på läget! men sen är ju inredningen mitt stora intresse!

iallafall.. cassandra rhodins verk kommer hänga i små svarta tavelramar inne på våran svartmålade toalett.. altenativt guldramar, vi får se vad som passar bäst! här är några som iallafall kommer hängda där hullerombuller på väggen!



vackra och åter vackra konstverk som alltså kommer pryda våra toalettväggar, lyxigt va (;



tapet favoriter

vi letar mycket efter de perfekta tapeterna..! svårt vill jag lova då det finns en del att välja imellan. färgerna ska vara svart och mörkgrått. helt med medaljongmönster. hittat en sida i usa som säljer ruskigt snygga tapeter till mycket billiga priser.. en rulle för ca 300-400 kr. frakten går på ca 200 kr till sverige, och det kan man ju faktiskt stå ut med (: vi har bestämt att vi ska måla om vardagsrummet nu i månaden och sen tapetsera i efterhand så vi är helt säkra på vad vi ska ha. jag har en bild i huvudet.. iallafall (:

här är några favoriter bland annat från sidan i usa. tapet nr 2 har jag som bakrund här på bloggen (:





snart..

image2283

snart kommer mitt hjärta hem.. eller om tre timmar! har suttit och ätit lunch och tittat på tv.. nu ska jag ta mig i kragen och göra riktigt fint här tills han kommer hem ♥ saknar honom så otroligt mycket!

(och nej det är inte finnar jag har i hela fejan, det är fräknar^^)



Dagens outfit - Lördag

träffade en kille i hissen påväg upp.. som stank sprit, han ojade sig över gårdagen och jag är riktigt glad att jag inte är någon partyprinsessa ^^ ikväll ska vi ha mysig lördagsmiddag bestående av marinerad oxfile, potatisgratäng, vitlökssmör och en stor sallad! tända massa ljus och bara mysa! ska se om det går någon film på tv:n annars går vi nog ner till videobutiken och hyr en film! underbara lördag!

nu ska jag ta en frukt och sen sätta igång med städning och sånt.. och marinera köttet! puss

image2275



baggy jeans - h&m organic cotton
underställ - älsklingens
grå finstickad tröja - vero moda
cognacfärgad axelremsväska - second hand
svart skinnjacka - h&m divided
reflex - rosabandet
mörkblåa robinhood stövlar - tradera
hår - uppsatt i toffs
smink - rouge



bananmuffins

ska minsann baka tills ikväll också, och städa! hittade det här receptet på en av mina favoritbloggar! och bilden är lånad av henne också (:

image2274



God morgon

Ställde klockan på tio, men vaknade lite innan.. skönt, för mitt alarm är inte att leka med (: ringde älsklingen och frågade vart hans underställ fanns.. så nu sitter jag här i hans blåa underställ och skriver ^^ ska nämligen ut på en morgon promenad. har kännt mig helt vissen den senaste veckan som det är helt okej att göra.. men, sen måste man ta tag i det.. och det ska jag verkligen göra nu. ju mer man klagar, desto sämre känns allt. så vad står på schemat idag då? jo.. först ska jag klä på mig klart, tvätta mig i ansiktet och så.. äta lite frukost och sen gå ut och gå i det vackra vädret.. det är sol ute och sådär mysigt kallt.. så underställ är bra att ha (: sen ska jag gå ner till centrum och titta lite i affärer, bla h&m fick en bonus på 50 kr.. och har några likadana från innan.. så jag tänkte köpa lite smått och gott till älsklingen.. ansiktsmask, badolja och sånt. ikväll ska han minsann skämmas bort min älskling (: det är han verkligen värd! sen ska jag handla till middagen, hade tänk tacos. så det blir en riktigt mysig lördag! ♥

nu ska jag äta lite och sen ut i höstvädret! kram


pussmun

image2273

jag verkligen älskar att pussa på min älsklingsläppar.. han får kommentarer dagligen om sina pussmunsläppar. och dom är världens mysigast att pussas med! hihi. ♥ så nu ska jag gå och pussas med dom (;


Dagens outfit - Fredag

image2270


   

beige oversize kofta - h&m
svart stickad halsduk - lånad av älsklingen från h&m man
svart långärmad tee - h&m
svarta legging - gina tricot
svart skinnjacka - h&m divided
gråa raggsockor - h&m barn
svarta mockastövlar med foder - h&m barn
rosa reflex - rosabandet
hår - uppsatt i knut
smink - rouge, brun eyeliner, svart mascara, läppsyl.

mycket h&m idag (:



Datorfri dag!

Tyvärr blev det inte alls mycket uppdatering idag som jag faktiskt lovar.. felåt. men jag och älsklingen bestämde oss för att ha en datorfri dag och jag måste erkänna att det var otroligt skönt. så mycket tid som vi hat haft för varandra idag (: mys! alex älskar när jag sjunger för honom.. så det har jag gjort (: sen har vi bara varit nära varandra, myst och gosat! en underbar dag kort och gott. vart hemma hos mamma har vi också och ätit middag och tittat på idol. nu ska vi snart gå och lägga oss och läsa. har kännt mig lite febrig ikväll och ska ta en alvedon innan jag lägger mig. hade jätteont i magen också.. men det är mycket bättre nu efter magmassagen jag fick av alex ♥

imorgon jobbar min tuss och jag ska städa lite här. sen tänkte jag gå ner till returmakeriet.. var ett tag sen (: kanske kan fynda nått, vi får se! det är secondhand som gäller nu när vi sparar pengar till ullared.

när jag och helena satt och pratade igår.. kom jag på vad jag är bortskämd av min pojkvän.. varje kväll hämtar han ett glas vatten med isbitar åt mig och när vi ligger i sängen masserar han mina fötter och smörjer i dom. är han inte underbar så säg :D

snart är han ledig i en hel vecka och då blir det åka och handla tapeter och målarfärg till vardagsrummet.. hoppas att vi hittar nån fin tapet (: midbec står vi helt klart fast vid.. men jag vill åka och kika på alla deras tapeter! min kompis pappa jobbar med tapeter också så vi får det billigare. shysst! (; sen ska toaletten fixas och sovrummet ska målas i mörkrött och guld, myspys (: kommer bli så tjusigt så ^^ hihi.

nu ska jag lägga upp dagens outfit och sen sussa!

ps, vann den här på tradera ikväll för 50 kr (: en fejk pälsjacka från h&m som är använd en gång! (:

image2267




Kärleksminnen.

Jag saknar alexander så jag nästan går sönder... ska bli mysigt att få höra hans röst snart. önskar att han låg i sängen nu och väntade på mig. det hade jag behövt.. bara få borra in ansiktet i hans varma bröst.. känna hans doft i nacken.. bara få uppleva den kärleken. ingen kommer någonsin älska mig så mycket som han älskar mig. och det är jag så himla glad för.. att det faktiskt är honom jag ska dela mitt liv med. hade inte velat dela det med någon annan. ingen. det är han som får mig att vilja gå upp varje morgon, det är han som alltid lämnar ett leénde på mina läppar, det är han som håller om mig när det är svårt.. det är alltid min alexander. jag älskar dig så mycket så mitt hjärta växer inom mig.

den här låten ska vi antagligen ha när vi dansar våran första dans som man och fru. den betyder verkligen någonting för oss. kärleksminnen.





Helena kvällen.

nu sitter vi här vid datan, databeroende som jag är ^^ haft en jättemysig kväll och än är inte kvällen slut minsann. vi har ätit pizza som jag var nere och hämtade från mitt gamla jobb (: lekt med katterna.. och jag tror vi hade roligare än dom, hihi. ska snart sätta oss och kolla på nina frisk. hoppas den är bra!

idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga.. sen la jag mig i badet med en ikea katalog som kom i brevlådan med deras nyheter.. och sen tände jag över 50 ljus i hela lägenheten så kom helena (:

imorgon blir det mer uppdatering lovar (: älsklingen är ledig imorogn också.. ska bli himla mysigt!

hoppas ni får en mysig kväll!

uppdatering 02:14

har suttit och fikat med helena i två timmar nu och bara pratat.. gud vad jag är glad att jag har henne. är så tacksam. vad skulle jag göra utan dig gumman? du är en underbar vän. älskar dig!

vi bakade scones och gjorde te i stora temuggarna, tände ljus och dukade fram ost, marmelad och smör. det var jättegott och mysigt. ska snart gå och lägga oss och läsa.. det känns tråkigt att den här dagen snart är slut. önskar att hon bodde här nära så jag fick träffa henne oftare! ♥

imorgon är älsklingen ledig och vi ska bara mysa, bada skumbad, tända ljus, titta på film och äta någon god middag. sen är det ju idol också! spännande ^^ tänkte gå ner till returmakeriet också. även fast jag har över 30 stickade koftor så känner jag att jag vill leta efter en till. hah.



kärlek till dig helena, tack för en supermysig kväll, det behövde jag verkligen ♥





högläsning!

sitter och trycker i mig massa mandariner, gud va gott det är! snart kommer mamma och då ska vi fika och hon ska läsa högt ur min bok för mig.. haha, jag är sjukt stressad eftersom jag ska vara klar med boken idag och när jag är det så tar jag inte in det jag läser.. så hennes idé var att hon skulle läsa (: det blir ju precis som när jag var liten.. mysigt! :D hon är så snäll min mamma!

sen kommer ju helena hit i kväll! wii. och innan det ska jag minsann gå till affären och köpa mer mandariner.. beroende kallas det. (: på 10 min när jag suttit här har jag ätit tre st.. :P

snart kommer mamma, så jag ska fixa iordning fika och så (:

ha en bra dag, kram!



Nattinatt<3

ska snart sova, precis kollat klart på final destination 3.. läskigt! mamma har varit här ikväll och vi har fikat, jag har masserat henne och så filmen nu (: nu har hon gått hem och jag ska göra mig iordning inför natten. ska försöka vända lite på dygnet.. eftersom helena ska sova här imorgon och inte är van att sitta uppe halva nätterna (;

har massa inredningstidningar som jag inte läst.. mysigt, det måste vara det bästa med att gå och lägga sig.. ligga och mysa och läsa och drömma! (:

imorgon kommer mamma förbi vid två och vi ska gå på en promenad, sen ska jag plugga fram tills helena kommer. boken är otroligt seg och jag längtar tills den är slut!

har fått ihop en lång lista nu vad som ska inhandlas på ullared..

♥ blockljus (höstfärger) i mossgrönt, svart, vinrött, brunt och orange
♥ blockljus (julfärger) helst i metallicfärger, rött, guld och brons
♥ stora pappersjulstjärnor i guld till vardagsrummet
♥ 2 st fyrkantiga svarta krukor i keramik
♥ tavelramar i ek till vardagsrummet
♥ tavelramar i guld till sovrummet
♥ julgransmatta
♥ ljusslingor med små lampor
♥ indisk inredning till sovrummet
♥ röda löpare med invävda guldtrådar
♥ andra saker till dukningen på julafton
♥ guldspeglar i olika storlekar och former till sovrummet
♥ sällskaps spel för mysiga hemmakvällar
♥ svarta skärbrädor i plast till köket
♥ stora vinglas
♥ köks knivar
♥ kastruller och stekpannor
♥ taklampa till sovrummet i indiskstil
♥ kattleksaker och annat till katterna

det är det vi kommit på än så länge. men lär det bli!

nu ska jag ringa och säga godnatt till min tuss ♥ och sen läsa och sova!



bästis!

imorgon kommer min min min helena hit. åh det bara sprutade av glädje när hon sa att hon misann kunde komma och ha myskväll och sova hos mig imorgon :D längtar! vi har alltid så kul ihop. du gör mig så glad gumman ♥

så imorgon ska vi baka scones, titta på film, massera varandra och dricka te ^^ mysigt!





Dagens outfit - Onsdag.

Har precis satt mig vid datan, tänkte lägga upp dagens outfit som jag inte gjorde igår.. eftersom det inte är någe kul att lägga upp mjukiskläder (;och jag älskar mjukiskläder.. det åker på direkt när jag kommer hem när jag vart ute! mysigare så.

idag har jag och älsklingen tagit en promenad ner till centrum, gick genom parken hand i hand och andades in den friska höstluften. sådär lagom kallt. på nyheterna sa dom att det kanske blir snö imorgon.. wierd. då blir iallafall min hund glad (: han älskar snö! så gick vi och tittade lite i affärer, bland annat på hemtex.. hittade en svart sittpuff som det var rea på. och jag hoppas att den finns kvar när jag fått mina pengar igen (: den kommer bli perfekt att ha framför öppna spisen.. eller någon annanstans i vardagsrummet (: sen gick vi till mataffären och handlade pålägg, fikabröd och nektariner som jag älskar! sen lagade vi middag och åt ihop och nu har han åkt till jobbet. när han åkt så dammsög jag hela lägenheten, vädrade alla mattor och våra duntäcken, torkade av alla hyllorna och tvättade speglarna, städade undan i köket och bytte rent i katternas låda. en mini storstädning.. men gud så skönt att få undan. får lite smått panik när det är rörigt..! hihi. vid nio, halv tio kommer mamma hit och vi ska gå och hyra film. och ha myskväll. dricka te och prata! saknar henne massor nu när vi inte bor ihop. men det blir så mycket mysigare att ses då (: innan hon kommer ska jag läsa minst en timme i min svenska bok som jag förhoppningsvis har läst ut imorgon ^^ det kommer så mycket imellan hela tiden.

image2244



grå stickad oversize kofta - gina tricot
svarta leggings - h&m
grå långärmad tee - åhlens
gråa raggsockor - h&m barn
svarta korta mockastövlar med foder - h&m barn



Språk!

jag älskar franska och norska! älsklingen är halvnorsk och pratar litegrann, jag har bott i strömstad som ligger på gränsen till norge. jobbade på H&M där och massa av våra kunder var norrmän.. så underbart språk, så mysiga människor. jag och alex har pratat om att åka till norge någon sommar några månader och jobba med nått sommarjobb.. hans mammas kompis dotter kom hem från norge efter tre månader och hade med sig över 80.000kr efter skatt (: underbart. så det ska minsann göras någon sommar! sen är franska ett språk jag skulle vilja lära mig.. funderar på att läsa en kurs med det så småning om. jag är så frälst i språk. människor som är allmänbildade är fantastiskt.. och då menar jag inte om man är en hejare på matte.. utan allmänbildad i livet! att vara social kompetent är också en egenskap jag ser upp till.. och massa massa fler! men nått språk ska jag läsa helt klart. egentligen borde jag plugga upp min spanska då mer än hälften av min släkt kommer från mexico.

jaja, (: puss





stepmom!

Har precis kollat klart på en film som gick på tv.. satt som klistrad. fin film! har klätt på mig från mjukisbyxor och tofflor till vanliga kläder och ska bege mig ner till affären och handla lite mat och frukostpålägg (: sen ska jag hyra film och tänkta handla till blåbärsmuffins som jag tänkte baka ikväll! mums! (: sen blit det några timmar som jag bara ska läsa i svenska boken så jag får det ur tankarna! är nästan klar med inköpslistan till ullared också! ^^ men den kommer nog fyllas på vart efter! längtar som en toook! :D och det är ju inte bara ullared som ska bli kul, utan den mysiga bilresan ner med älskling..! ♥

pratade med alex igår angående vårat bröllop som ska äga rum den 6 juni 08. vi har bestämt oss för att ägna all våran tid just nu till att måla om vardagsrummet, måla om i sovrummet, fixa i gästrummet och bara njuta av julen, julafton och nyårsafton. sen nästa år har vi sex månader på oss att fixa allt! och det måste ju räcka för att planera ett romantiskt bröllop (: sen är helena min fina bästis underbar och hjälper till massa! ♥ tänk om åtta månader är jag och älsklingen gifta! kan inte förstå det. helt galet. men det är som mamma säger, vi gör allt i "rätt" ordning. träffades, blev kära, blev tillsammans, flyttade ihop, förlovade oss och ett år efter förlovningen så gifter vi oss, så medans pluggar vi, får förhoppningsvis bra jobb, och sen blir det bebisar vill jag lova (: framtiden är våran ♥

så nu ska jag skynda mig på ner till centrum, handla och kika runt lite. sen hem och laga middag åt mig och älsklingen och sen göra allt det viktiga först och sen bara mysa med en film och massa frukt! (:

hoppas ni får en bra dag! kramar

image2239



Bloggar

jag läser några bloggar dagligen men vill ha fler att läsa!

här är dom jag läser dagligen nu:

http://amandaberg.tjejsajten.se/ - skriver mycket kul och har bra klädsmak
http://carinparin.blogg.se/ - mysigtjej som skriver om allt möjligt
http://donnadeluxe.blogg.se/ - jättemysig blogg som är värd att besöka!
http://lisaplace.blogg.se/ - en 12 årig tjej som bloggar, kan det bli sötare (:
http://inmyminds.blogg.se/ - mysigblogg med fina outfitbilder
http://psychobarbie.blogg.se/ - roligblogg, får man inte missa! mycket uppdatering!
http://mysackan.blogg.se/ - skriver om vardagen och sina vänner!
http://kimj.blogg.se/ - bjuder mycket på sig själv och har intressanta inlägg!
http://stinalee.blogg.se/ - jag gillar hennes videouppdates ^^
http://kitchenbloom.blogg.se/ - inredning och om hennes familj
http://saravillfara.blogg.se/ - inredningsblogg med mycket fina tips bla.
http://dromhem.blogg.se/ också inredning (:
http://kathe.blogg.se/ - massa bra tips!

ge mig mer tips om bloggar tack!!



Onsdag!

Sovit som en stock och vaknade klockan elva när klockan ringde.. ätit frukost framför tvn och ska klä på mig snart och gå ut och gå! det är jättefint väder idag också och jag måste komma ut! (: så äter jag lite lunch när jag kommer hem och så. alex jobbar inatt också och det blir tidigare middag och sen ska jag plugga massa och ha myskväll, tänkte hyra film ikväll och jag tror att mamma kommer över så det blir mysigt! (:

nu ska jag som sagt klä på mig och gå ut och gå! puss på er!



kvällsfika

ska snart göra iorning lite te och mackor med ost.. är så hungrig så magen skriker! så det ska bli mycket gott. ska sätta mig och plugga lite också.. även fast jag inte alls vill, usch! hatar att känna mig stressad. men det är bara att ta sig i kragen och plugga järnet nu! (;

sitter och skriver en lista på saker vi ska kolla på när vi åker till ullared och gekås i november. fy va mysigt. kommer finnas massa julpynt och sånt (: sparar pengar för fullt! ska bli kul. längtar.

jag behöver en kram. nu ska jag äta! puss.





utanför vårat fönster...

utanför vårat vardagsrums fönster breder en enorm grönska ut sig.. älskar vårat område. ingen betong, bara grönt och mysigt. en fin park ligger precis utanför vårat hus.

image2237



Tisdags kvällen.

Kvällens planer:

bada och göra ansiktsmask, tvätta håret
smörja in mig med body butter sätta på mig mjukisdress och duntofflor
titta på äntligen hemma kl 20.00
tända ljus, sätta mig i soffan och kolla på desperata husfruarna kl 21
dricka massa ramlösa skogshallon.. är uttorkad och äta massa mandariner
sätta mig och läsa en stund i processen (svenska läxan)
göra en stor kopp kärlekste och äta kvällsmackor med ost
bädda rent i sängen och vädra ut i sovrummet
gå och lägga mig och läsa mina nya tidningar

myskväll med andra ord (: härligt att det är nystädat här också! fick ett ryck... satt och tyckte synd om mig själv för att det var så rörigt här.. men kom på att ska det bli rent och städat måste jag ju göra nått åt det. så jag storstädade kort och gott (: skönt. nu blir det mysigt skumbad! puss.

image2236



tradera tips

hittade en söt klänning på tradera nyss (: här är länk till den! skynda.. den går ut snart!

image2235



Tisdag!

har precis kommit hem från ett två timmars möte med min färdighetsgrupp och är jättetrött. funderar på att iallafall vila lite så jag orkar med allt idag som ska göras (: älsklingen ligger och snusar inne i sovrummet och det hade varit så mysigt att få ligga där brevid honom och bara mysa. det är nog det enda som är positivt med att ha en 140 säng.. man kan inte ligga långt ifrån varandra ^^


att göra idag:

plugga svenska
♥ försöka bli klar inne på toan
plocka undan och städa
gå på en promenad till sjön
laga och äta middag med älsklingen
♥ hyra någon bra film och köpa frukt och äta till
♥ bada och göra ansiktsmask

vad ska ni hitta på idag (: ?



sleep tight

suttit i soffan och myst med mitt "god natt" te från hälsokost.. mycket gott, grönt te som man blir trötter av. så nu är jag sådär lagom trött.. men inte för trött för att ligga och läsa en stund i min nya inrednings tidning.. jag prenumenerar på 7 olika inredningstidningar och det är himla mysigt att ligga och läsa varjekväll (: inredningstokig som jag är. hittade jättefina påslakan på catalog.se för 95 kr.. som vi redan har fast i blått, så slog jag till och köpte i beigt också (:

som sagt, nu blir det sängen och läsa & ringa älsklingen och säga god natt! god natt (:

image2234



wiih (:

jag är med på mest aktiva listan.. men det känns som att det är ett tecken på att man sitter vid datan för mycket! ^^ vad innebär mestaktiv listan?!

image2233



Liiite shopping...

..blev det minsann. har velat ha en grön axelremsväska så den fick slinka med. sen blev det den mysiga koftan också.. (: härlig höstfärg tycker jag!

image2231image2232


mys!

när hösten kommer kommer alla mysiga koftor och iallafall mina raggsockar åker på, det är så mysigt med lager på lager.. och jag älskar verkligen den stilen. snygg och varmt! men när jag var inne på lindex, så hittade jag den här på tro det eller ej.. barnavdelningen. älskar den mörklila färgen och om man bara har strumpbyxor eller leggings under och kanske någon öppen kofta över så skulle det bli hur fint som helst (: här hittar du den fina klänningen

image2230




Impuls-shopping!

sitter här och kikar lite på h&m.. min kära sambo spärrade upp den sidan som har varit spärrad för jag är en jäkel på att impulshandla! så jag har ju inte sett om det kommit in några snygga höstkläder. ajsing. jag har också en tendens att när jag går in i en affär ha svårt att inte handla.. det har hänt väldigt sällan att jag kommer ut ur en klädaffär utan en kasse i handen.. men vadå säger jag när alexander tycker att jag shoppar för mycket! det är ju faktiskt en bra investering! (; det är farligt att det finns sidor på internet så man lätt kan sitta och klicka hem massa kläder, inredning och andra prylar..! men som sagt, alla sidorna går att blockera lätt (; och ibland kan det vara skönt att inte kunna handla, fast man gärna vill det! hm. ska iallafall kika lite nu och kanske kanske handla nått.. haha, vi får se. jag har ju varit så duktig heeela månaden! (;

är ni duktiga på att impulshandla saker och kläder som blir liggande?!
och har ni några bra tips på sidor på internet som är värda att besöka?

hade varit kul att veta (:

God kväll!!

image2229




dagens sena outfit!

God kväll sötnosar! (:

sitter här med måns (våran ena kisse) i knät som desperat sprang till mitt knä när jag satt mig vid datan för att lägga upp dagens outfit. han har nog saknat mig när jag har varit på bio (: söten. mamma är här och ska bara stanna över en kopp te och sen ska hon åka hem till sitt.. då ska jag tända massa ljus och bara mysa och njuta av en ensam kväll. som också kan vara skönt ibland (: hon har dukat fram våra stora te koppar från indiska som rymmer te för en timmes fika minst (; ska dock inte fika så länge utan tänkte sitta här och surfa lite och blogga lite, nattmänniska som jag är!

imorgon är planerna att gå upp vid åtta, gå på möte och sen komma hem, sätta på mig varma kläder och gå ut och gå på en höstpromenad med älsklingen. underbart! ska även hämta ut lite paket från ellos och jotex som har kommit.. antar att det är inredningsprylar, men det blir en överaskning (: sen ska jag gå till biblioteket och hyra en bok som jag ska läsa ut på en vecka..! tänk om det hade varit en bok som man fick välja själv... jaja! det ska inte vara kul, det har någon bestämt (;

här kommer iallafall dagens outfit.. kunde inte bestämma mig.. först blev det klänning och sen nya ponchon! som föresten var helt underbar att ha på sig!

image2221



först hade jag på mig:

grå och svartrandig tröja - ellos
svarta leggings - gina tricot
mörkgrå "hängselklänning" - också ellos
leopardtofflor - åhlens (dock inget jag hade på mig ute) (;

sen bytte jag om till:

beige poncho - indiska (ny)
grå långärmad tee - h&m
gråa leggings - gina tricot
svart och grå randiga benvärmare - J.C
fodrade vintagestövlar - second hand
hår - uppsatt och lockat
smink - osminkad med lite rouge



bio med mamma.

ska snart åka iväg till bion med mamma.. gud vamysigt (: älsklingen håller på att dammsuga, så det är rent och fint här när jag kommer hem ikväll..! (: snällis. ikväll blir det som sagt hemmakväll med mig själv. ska plugga lite, titta på film som var en evighet sen jag gjorde, bada och göra hårinpackning och bodyscrub och bara mysa med tända ljus! ska försöka komma i säng i hyffsad tid för jag ska upp vid åtta imorgon!

dagens outfitbild lägger jag upp när jag kommit hem (: och tack för alla kommentarer, blir så glad varje gång jag går in på bloggen. hade varit kul att veta vart ni som läser hittade min blogg någonstans..! nu är ni nästan tusen unika besökare varje dag (: de ni! kul!

massa kramar ♥



HÖST!

vilken underbar höstdag det är idag.. sitter och kikar ut och det är rött, gult, orange ute på träden och på marken av alla fina höstlöv! solen skiner och himlen är blå (bakom några fjuttiga moln) hah (: det är så mysigt med hösten tycker jag.. älskar att ha stora koftor på mig, tända ljus och dricka te.. och man kan bada varma mysiga långa skumbad. underbart! sen när vintern och kylan kommer blir man sådär härligt pigg så fort jag sticker ut nästan i luften.. och det där mysiga ljudet som knarrar under stövlarna.. åh! hösten och vintern är helt klart mina favorit årstider!

ska snart ta och äta frukost och sen förvandla min morgonfrilla till nått annat tjusigt (: klä på mig och sen börjar dagen..! mycket fixa idag också.. och jag måste erkänna att jag är jääättetrött på att det är så stökigt här. men den som väntar på nått gott (:

ikväll ska jag och min mamma gå på bio och se "underbar och älskad" av alla. äta på grekisrestaurang och mysa! ska bli jättetrevligt. älsklingen jobbar inatt så jag ska försöka tappert att fortsätta inne på toaletten som ser ut som f*n.. rent ut sagt. kalle anka tidningarna ville inte lämna väggen, minst sagt! dom biter sig fast! haha (; men men, vi har nog starkare vilja än dom! i hope!

nu ropar älsklingen och frukosten är klar!

en fråga bara: vilken är din favorit årstid? vår, sommar, höst eller vinter?

ha en underbar dag alla! kramar!


image2220



Höstfärger

skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle köpa blockljus i höstfärger.. hittade massa fina häromdagen när vi var ute på shoppingtur till lägenheten. inte alls dyra heller som jag trott..! som var mycket bra (: köpte några mörkgröna, några mörk orange, några vinröda och några svarta.. blev hur bra som helst och mysigt!

nu ska vi äntligen gå och lägga oss! har kämpat hela kvällen och varit ner till grovsopporna flera gånger.. har kastat tre ikea säckar med kläder som jag inte använder.. så är det någon som bor i huddinge området kan ni komma till grovsopporna och fynda ^^

gjorde kvällsfika till oss när älsklingen var nere i tvättstugan och det blev mycket uppskattat.. tände ljus och myste med ostmackor och varsinn kopp te. älskar dig alexander! ♥

god natt!

image2218

image2219





shopping!

Lite shopping från idag hann jag med minsann (: älskar ponchon från indiska! sjukt mysig! och duntofflorna är verkligen mysiga dom också! och väldigt söta :D







pink walk in closet!

Här har ni det färdiga resultatet av min walk in closet! och vad säger man.... rosa! (:





Dagens outfit

Här kommer dagens outfit som lovat. så fort jag tagit korten så åkte nästan allt av, det är varmt att renovera vill jag lova! (: helt klar i walk in closeten och bilder kommer i nästa inlägg (: såå nöjd! är jättehungrig så ska snart värma på lite rester från middagen igår. hade varit gott med mcdonalds! helt klart... jaja. (; ska fortsätta och pyssla här hemma när jag skrivit klart i bloggen! älsklingen håller på för fullt inne på toaletten.. slitigt! han ser trött ut stackarn ):

image2198



Jeans - ullared/gekås
svart långärmad tee - h&m
stickad kofta - h&m divided
brun axelremsväska - returmakeriet
svart skinnjacka - h&m divided
svarta vintage ankelboots - ecco



begär!

dom här vintage stövlarna vill jag ha! åh va fina! (: *kär*

image2196



Söndag

sitter här hemma hos alexanders föräldrar och har precis fikat och alex syster har öppnat sina paket! vi köpte massa smått från hm! och det uppskattades (: ska snart hem och hänga in alla kläder och sånt i min walk in closet, och självklart kommer det bilder sen (:

Var inne på indiska idag och köpte min poncho! den är jättemysig men stor i stl, hade hängt undan en M, men behövde en S..! och den var ändå stor och mysig! im happy! och jag som inte ens skulle shoppa nått den här månaden... men så säger man ju alltid ^^

när vi kommer hem ska vi som sagt fixa och städa..! och sen bara ta det lugnt. underbart med söndag!

hoppas ni får en mysig kväll! ♥



Kalas!

God morgon!!

har precis duschat och sitter och försöker bli lite sval.. jag har en tendens att alltid duscha för varmt! :P sen ska jag sminka mig och välja kläder (: dagens outfit kommer sen när vi kommer hem, nu är det för stressigt! ska iväg till kista och köpa födelsedagspressent till ellinore, kortet är skrivet och klart iallafall, en sak mindre att tänka på ^^

och vad ska man sätta på sig en dag som denna då? det är inte speciellt kul väder ute :/ men men, får rota lite! senare ikväll kommer resultatet från både toaletten (om vi hinner klart) det har varit tapetserat med kalleanka tidningar och alla ska ner, dom sitter som berg! men vi köpte nått medel som löser upp tapeter och det går lätt (; sen kommer också kort på min walk in closet som är nästintill klar! (:

vad ska ni göra idag?

image2195



poncho....!

den ska jag minsann inhandla, fyfasen va mysig den ser ut! underbar till ett par leggings och stövlar med benvärmare (;

gäller bara att komma först.. för jag antar att alla tycker att den ser mysig ut! :O
image2193image2194



Godnatt!

nu har vi fått någelunda ordning här.. men det är massa kvar! får fixas i morgonkväll. imorgon ska vi upp vid tio, göra oss i ordning och åka till stan och köpa födelsedagspressent till alex lillasyster elinor som fyller 18 år (: ska dit och äta mat och tårta och fira henne. sen på kvällen ska vi som sagt få undan här och sen bara njuta av att det är städat och klart.. nästan iallafall (: det är sovrummet och vardagsrummet kvar nu. never ending story!

på måndag ska jag och mamma gå på bio tillsammans och se "underbar och älskad av alla" ska bli jättemysigt!

nu ska jag borsta tänderna och bädda upp sängen och läsa lite inredningstidning.. har massa nya som jag inte hunnit med att läsa.

god natt ♥

image2192


våra tre barn.

våra kattbarn är verkligen underbara, men två av dom har lagt till sig med en fuuuul vana.. jag vet inte hur det började, men dom vill bli matade! dom äter själva också.. men hrm, ne dom vill bli matade av oss.. nån fix idé jag vet inte.. så här har ni alltså mig i all min glans, skämt och sido (; och våra kattbarn, vera, lucifer & måns!

image2191



hyllan i köket

jajamensan, den är på plats, passade precis in på den väggen.. och det blev skitfint också (: älsklingen är så duktig. han borrade ett litet hår så sladden till radion gick igenom så man slipper se sladden.



det är så skönt att ha radio i köket, underbart! (:



nästan...

..klart, men inte riktigt! vi har målat med pensel överallt i walk in closeten.. så det tog lite längre tid än vad jag hade räknat med. men eftersom jag lovade bilder, så ska ni såklart få det också (: imorgon kommer det klara resultatet med allt inhängt och uppsatt.. tills dess:



jag är riktigt nöjd med färgen.. snacka om hubbabubba ^^ kan det bli bättre och mer tjejigt va!? köpte mer trådbackar och ställningar på ikea idag också, så jag får in mina kläder sen ska jag hänga upp krokar till mina väskor och ställa stövlar och andra kängor och sånt nedanför där klänningarna ska hänga! happyface :D



Middagsmaten

ikväll blev det pastagratäng! som är både gott och lätt att göra! här kommer receptet (:

image2165


sätt ugnen på 250° koka upp vatten i en kastrull, häll i pennepasta och koka den..


stek köttfärsen i smör, hacka purjolöken och skölj den, häll i och låt fräsa med....


salta och häll sedan i tomatsåsen och rör om, låt koka upp...


varva köttfärsblandningen med pastan och häll sedan på ostsåsen
sätt in formen högt upp i ugnen i tio min.. servera sedan med sallad!


duka fint, tänd lite ljus, häll upp dricka och ät! jumi :D





fyfan vakuuul!

åh va glad jag blir! på en dag har det höjts från runt 300 unika besökare till över 600 unika besökare! vart kom alla ifrån?! :D men va glad jag blir! nu känns det roligare att skriva när man vet att det faktiskt finns folk därute som vill läsa det man skriver (: ni gjorde min kväll! ♥

håller på förfullt i min walk in closet och är ni vakna några timmar till så kommer ni få se resultatet också (: det lovar jag! det blir verkligen.... rosa! jättefint! kul att jag äntligen fick tummen ur röven och började med den..! (:

som sagt, bilder om några timmar! puss på er sunshines!

ps, jag och älsklingen var ute ikväll och myste bland löven & tog en kvällspromenad.. tog med mig några höstlöv... vackra inte sant!! ds.

image2164





Lördagsgodis.

Idag gick vi upp runt tolv, klädde på oss, åt frukost och åkte iväg till woody! vi skulle kika på tapeter bla och köpa färg till toaletten som ska målas svart ikväll! när vi var klara så körde älsklingen inte hem... och jag fattade inte vart vi skulle, men han sa att det skulle bli en överaskning! (: och mycket riktigt, jag blev överaskad.. han tog mig till bauhause och köpte färg till mig walk in closet! den är rosa och heter "sockervadd" så jäkla häftig (: sen åkte vi vidare till ikea och köpte dom rosa boxarna.. som jag tappert monterat ihop nu när vi kom hem..! sen köpte vi runda rosa mattor dit in också. fint fint fint! det blir sådär tjejigt som jag ville ha det (: snart ska jag och älsklingen ställa oss och måla om därinne så flera bilder kommer komma sen! (: sen har vi köpt svart tygfärg till fåtöljen som vi ska färga senare ikväll! hoppas det blir fint (:

jag är jättenöjd med dagen. vi har skrattat massa och busat inne på ikea och jagat varandra..! han får mig verkligen att slappna av! ♥

kanske ingen lugn lördagskväll med lördagsgodis, men vill man få det fint så måste man vara lite aktiv ^^

såhär ser det ut nu.. snart kommer det upp sockervadds rosa på väggarna också (:




Dagens outfit

som jag lovade så skulle jag bli bättre på att ta dagens outfit nu när jag fått upp min helkroppsspegel..! (: och det jag lovar håller jag! jopp! så här kommer bilder på det jag har haft på mig idag! mysigt men ändå snyggt. har nästan precis vaknat när jag tog bilderna, därav det snygga ansiktsbilderna! haha (:

image2153



oversize kofta - gratislådan på returmakeriet
långärmad tee - h&m
gråa leggings - gina tricot
senapsgula benvärmare - h&m
svarta fodrade vintagestövlar - secondhand
senapsgul påsmössa - indiska
hår - lockat
smink - inget



världens bästa!

kvällens gulligaste pojkvän går helt klart till min alexander (: vi stod och duschade nyss och jag piper "jag är huuungrig" han erbjuder sig att åka till grillen och köpa hamburgare och pommes..! och även fast han är trött och jag säger att han inte behöver så åker han och handlar mat till mig! helt jäkla underbar! tänk vad man kan bli glad över en hamburgare mitt i natten. det är bra för min magkatarr det här ^^ men men ibland måste man!

ska sätta på mig nattlinne & tofflor och sätta mig i köket och vänta på älsklingen och min mat! jumi!

image2152



äkta vänner stannar i vått och torrt.

tack för att ni känner att ni kan ringa till mig.. strax innan vi skulle duscha så ringer en av mina bästa vänner till mig och mår dåligt.. jag mår jättedåligt för att hon mår dåligt men samtidigt glad över att hon verkligen tog till sig att hon kan ringa mig när som helst! samma gäller personen som ringde minuterna efter jag avslutat med den första som inte mådde bra.. jag känner mig speciell på nått sätt att ni valde att ringa mig av alla. ni valde mig ♥ önskar av hela mitt hjärta att ni mår bättre nu.. lite iallafall. det är ni verkligen värda! jag älskar er. ni vet vilka ni är.

image2151





walk in closet!



här har ni resultatet av min walk in closet.. som inte är klar än! men en bra bit påväg (: funderar på att måla rosa här inne, så det blir riktigt tjejigt.. och byta ut dom svarta lådorna till rosa som jag visade innan. glödlamporna ska bytas ut till runda imorgon också...! (: tack älskling, du är bäst! ♥ så småning om ska det bli ljuslister runt om hela spegeln.. men det är ett framtida projekt!

nu ska jag vika in den sista tvätten i skåpen och sen vädra ut i sovrummet & fixa inför natten. imorgon ska älsklingen iväg och hjälpa en jobbarkompis med sin dator, men innan det ska vi åka och handla svart målarfärg till toaletten, jag ska nämligen måla därinne när han är borta (:

imorgon ska jag försöka bjuda på en dagens outfit, för nu har jag ju inte spegeln att skylla på ^^

puss på er sötnosar!



bästa alexander

min goa sambo håller på att fixa inne i min walk in closet och vet ni!? det blir så fint :D har köpt spegel nu och den här från ikea:

image2143
spegeln sitter under.. jag funderar på att köpa dom här från ikea nästa gång vi är där också:

image2144

så nu kan ni räkna med dagens outfit mer (: nu ska jag vika tvätt och få in i skåpen och sen städa upp lite här innan idol börjar!

image2145



rosa shopping!


Madde tipsade om rosabandets-webshop.. och jag gick in nu och köpte ett reflex & ett armband! gillar texten på armbandet "älska livet" och reflex måste man ha nu när det börjar bli mörkt, så varför inte ha ett rosa (; tack för tipset gumman (:

image2141    image2142



TVÄTTKAOS!

okej jag skojar inte när jag säger att vi har en del att tvätta idag.. jisses! kommer säkert hålla på tills midnatt i guess.. men men, skönt att få alla sina kläder igen (: mer att väljer på! och det som syns på bilden är ungerfär hälften.. resten är nere i tvättstugan redan. ^^

image2136



fredag!

idag är det fredag och jag och alex ska bara vara här hemma och sätta upp hyllan över byrån, en hylla i köket, gardinstång i sovrummet till drapperiet mm.. bara pyssla med andra ord (: ikväll är det idol som vi såklart ska kika på. och så blir det middag framför idol också. mys! bara ta det lugnt. bada med levande ljus och ta hand om varandra! image2134

nu ska vi sätta upp hyllor :D visar bilder sen!

vad ska ni hitta på ikväll?
image2135


du & jag

Snöknarr. Rimfrost. Stjärnfall. Mörker. Tystnad. Du och jag.

image2133




Fikapaus

Isabell norrman sällström är formgivare/designer och gör jättefina tavlor som går att köpa på hennes hemsida här kan man hitta hennes tavlor. funderar på att köpa hennes "fikapaus" och sätta upp i köket, tror det hade blivit fint! med en ekram runt! men det får vänta som sagt, nu är det mycket annat att fixa!

image2132


cultdesign.

älskar dom här krukorna från cultdesign. skulle passa perfekt i vårat kök!

image2131



rosa bandet

dom säljer rosa bandet på lindex! ska minsann ta och köpa en och sätta på jackan (:

image2130



trygghet

har aldrig känt mig så trygg som jag gör idag. jag satt och tittade på kort på mig som är tagna för ett nått år sen.. vilken skillnad. jag har från att vart en otroligt osäker flicka blommat upp och blivit en stark och trygg kvinna. har fått höra att det strålar om mig och min personlighet och bara det gör mig så glad. jag är så nöjd med vad jag har åstakommit på det här året, att jag har kommit så långt! vem hade kunnat tro det för ett år sen.. man märker inte sånt förens man stannar upp och lyssnar och ser efter. för ett år sen stod jag och stampade och trampade på samma punkt i livet, nu har jag så mycket på gång och så mycket framför mig. mitt liv kan äntligen börja på riktigt, mitt vuxna liv. kunde aldrig föreställa mig att jag skulle få dela livet med en sån underbar alexander.. är så glad för mina underbara vänner och min familj och mina katter. det är en sak som man verkligen ska ta till sig, och det är att leva i nuet, uppskatta det man har och om det är jobbigt försöka att göra det bästa av situationen. för ett år sen visste jag inte vem jag var.. nu vet jag! jag är trygg! ♥

image2129



den här..

funderar jag på att köpa så fort jag får pengar den 18:de.. den ser himla mysig ut och jag gillar färgen! (:

image2128



underbara alexander <3

vi har haft en jättetrevlig kväll (: med mycket god mat och mysigt sällskap! fick jättefina ljusstakar som jag ska fota imorgon, nu är jag för trött. jag och älsklingen har suttit i soffan sen dom gick och bara hållt om varandra, tittat på elden som sprakade i öppnaspisen.. underbart! ska bli skönt att sova. är helt slut efter idag. känns som renoveringen aldrig tar slut! imorgon ska vi åka och köpa färg till toaletten och måla, få upp toalettspegeln och hyllor, tavel-listen och tvätta vårat 10 kg's tvättberg som vi inte hunnit med! men imorgon så! (:

älsklingen väntar på mig nu.. här är lite bilder från ikväll bla med nya sideboardet. det blev himla fint. imorgon kommer det en hylla över också..! (: och hör och häpna! jag älskar blommor, men är usel på att sköta dom.. men idag köpte vi faktiskt lite blommor på ikea. (: och jag lovar att jag ska vattna dom :D vi köpte jättefina vaser idag också som står på sideboardet & nya fina lampan, som det var 50% på (:

vi är så nöjda! (: nu blir det sova, pusspuss!



hemma.

vi fyndade massa fint idag (: bilder kommer senare! nu är vi helt slut men det hjälps inte, för nu ska vi montera möbler, städa och laga mat. vid sju får vi gäster på middag. skriver mer sen! nu är det brottom (;

pusspuss



tack

tack för era alltid urgulliga kommentarer.. ni skulle se mig nu, bighappysmajl in my face :D haha. tack tack tack! ♥

har precis bytt om fråb mjukisdress till jeans, långärmad brun tee och en senapsgul kofta med knappar.. nu ska jag bara ta lite rött på kinderna så jag ser liiite piggare ut än vad jag är.. satt och somnade på dbt:n idag.. haha. trött, japp! men men.. nu blir det ikea med älsklingen, sen hem och städa och laga kyckling med bacon och ostsås med klyftpotatis till, jumi. får fin besök ikväll nämligen (: ska även köpa målarfärg till toan, svart ska det bli! kommer bli litet där inne, men man gör ju bara det man ska och sen går man ju ut ^^ hade tänkt mig guldstjärnor i taket som vi ska måla dit. och masa guldramar med svartvita foton på ena väggen..! blir bra i hope. sen ska ni få se bild på hur det blev med sideboardet också! (:

men nu ska jag kila, ha en underbar dag! puss & kram!



varm choklad.

alex gjorde varm choklad åt oss med vispgrädde, tände ljus och så kröp vi upp i soffan tillsammans och bara njöt av varandra.. sen somnade han i mitt knä. gud vad jag älskar honom. finns ingen annan jag vill dela mitt liv med. ingen. ♥

nu ska vi bädda ner oss i sängen och sova tills klockan ringer imorogn vid halv åtta.. då ska jag släpa min trötta kropp in i duschen och sen till dbt gruppen i 2 timmar, sen hämtar min baby mig så åker vi till ikea, igen.. tredje dagen, hoppas det inte är så mycket folk där imorgon (: sen kommer mamma och hennes kompis på middag, jag ska få min sena födelsedagspressent, kul kul! (: sen ska vi montera möbler och i övermorgon ska vi måla om på toaletten och sätta upp spegeln som jag köpte innan.. fick hem den idag tillsammans med radion som står fint i köket! (: även den ska vi köpa en hyllkub i ek till imorgon.

nu blir det läsa inredningstidning och mysa och sen släcka lampan för att sova! natti.

ps, grattis maddeälsklingen till erat fina hus! är så glad för eran skull ♥ ds.







malm till sovrummet

en sån här köpte jag idag som vi ska ha i sovrummet.. det är från malm serien från ikea som vi redan har där inne.. och man kan fälla upp en spegel däruppe, jag blev kär i den när jag såg den på ikea så den fick följa med hem idag också (: perfekt för smycken och annat smått och gott.

image2103



nya tidningskorgen.

underbar dag trots att jag fick panik inne på ikea, så mycket folk, allt tog sån tid och jag ville bara hem och mysa med älsklingen. har köpt lite saker idag, svart löparduk till soffbordet som det var 50% på hemtex.. ska köpa en likadan till matsalsbordet imorgon (: ek tavlel-list i ek som vi ska ha en tavla på och massa värmeljushållare från kivi som är helt underbara! kostar en del, men det är det värd enligt mig (: vi har dom i grått som kommer passa bra till våran brungråa vägg i vardagsrummet.

och förlåååt för att det blivit så mycket inredning på sista tiden, ska försöka att blanda inläggen lite med nått annat kul också (: som mode, hihi. men just nu snurrar ikea, mio och alla andra möbelaffärer runt i både mitt och alex huvud..!



blev jättenöjda med tidningskorgen som vi fick med oss hem idag (: passar perfekt brevid fåtöljen! myshörna!



såhär

försökte ju förklara hur vi ska ha det i vardagsrummet med tv bänk osv.. men det
var inte det lättaste..! vi kommer iallafall ha det som på bilden, fast i ek väggskåp
upptill och lika lång tv bänk den i ek också nedtill.. och jag kan säga att det här inte
går att få tag i någonstans.. ingenstans!! så vi har fixat och trixat lite själva.. designat
själva med andra ord (: så ikväll ska vi träffa en designsnickare som ska hjälpa oss!
så vi får det precis som vi vill ha det. sen att det kostar lite mer är helt okej.. för det blir
SÅ FINT! :D

mitt imellan ska våran 40 tums lcd tv hänga också (: och spotlights
ska vi montera fast på överskåpen.. nice nice!


nu ska vi iväg till ikea och köpa småprylar & sideboardet! puss!




image2098


Klädstege

Just nu ligger mina kläder som jag använt nån dag och inte vill slänga i smutsen och inte vill lägga tillbaka bland rentvätten i en hög på golvet i sovrummet.. vilket resulterar i katthår, eftersom dom lägger sig där och myser (; och det känns inte alls kul att sätta på sig kläderna som legat där.. såg på äntligen hemma igår och fick tips om en klädstege. vill ha en i mörkt trä eftersom det är det vi har i sovrummet.. hade varit perfekt. dock ska den inte överbelamras med kläder, då ser det nog bara rörigt ut.. men vissa plagg får hänga där (: nu ska jag leta järnet på nätet och försöka hitta en.. dom hade en i mörkt trä på äntligen hemma, men jag kan inte hitta vart den är köpt..allt annat stå med men inte den :o jaja!

image2097

soffa!

jag har suttit som en tok och letat soffa på designsidor både i går och idag.. och jag hittade faktikst en som både jag och älsklingen blev kära i. den ser så mysig ut och tyget är kraftigt och mörkt, så som vi vill ha det. och tro mig, det är ingen billig ikea soffan, nerå.. den här soffan kostar 35 tusen. men och andra sidan, det är en sån soffa som man aldrig tröttar på.. inte i första taget iaf (; nu ska vi lägga undan massa pengar varje månad, har en bra inredningskassa redan, men inte SÅ bra, hah. det är kul att spara, speciellt när det är till någonting man verkligen vill ha (; den ser så gosig ut.. aw, vill ha den NU!

image2095



she will be loved.

I love this song! den betyder så mycket för mig.. och jag har så mycket minnen till den.
minnen försvinner aldrig, speciellt inte ifrån en låt. she will be loved och jag blev verkligen loved!






Godnatt sverige!

Nu ska vi här hemma gå och lägga oss, ska bli jätteskönt. har saknat att vara nära alle hela dagen som jag inte hunnit ): det har varit så mycket. så nu ska jag mysa massa med honom ♥ här kommer lite mysbilder från mig och måns också. han är världens mysigaste misse! hoppas att ni sover så gott! så hörs vi imorgon! (: puss och godnatt!

image2092image2091
image2093image2094



kvälls hälsningar

sitter här i min favorit mjukisdress från h&m, sjukt skön är den och bäst att ha på sig både hemma och ute.. den är riktigt fin så man behöver inte skämmas för att vara slapp (:



idag har vi varit och haft stora promlem på ikea, jisses att det ska vara så svårt att få hem lite tvmöbler.. hrm. dom vi hade kikat på var inte alls fina när man granskade ordentligt så vi ska köpa några andra som vi kollade på idag.. blir jättefint! imorgon ska vi åka och köpa dom, fick ont om tid eftersom alex bror skulle komma på myskväll hos oss. imorgon ska vi gå upp tidigt och åka iväg och spendera hela dagen på ikea, mio, asko och alla andra möbel företag som ligger i kungenskurva..! sen ska vi använda hela kvällen till att montera och inreda. mys mys! vi ska även köpa den här:

image2081
som ska stå imellan matsalsbordet och fotöljen (: hittat en jättefin svart bordslampa på hemtex också som ska inhandlas imorgon. över den här sideboarden ska den här hyllan hänga:

image2083
som vi suktat efter varje gång vi varit på ikea.. men dom kostade nästan femhundra st.. så hittade vi två st på fyndet helt felfria för 199 kr :D lycka! hyllan är lika lång som sideboardet så det ser nog bra ut! det är samma färg i skåpen som på färgen vi ska ha på väggarna i vardagsrummet.. så det blir fint! i hyllan ska vi ha lite fina vaser osv.. tex sånna här:

image2084
åhihi, kommer bli fint! (:

pratade med en inredare på ikea idag också och frågade hur man ska gå till väga för att få jobb som inredare.. och som jag redan visste så var det bara att ligga på.! och om det är nått jag är bra på så är det att övertyga folk och snacka (; beckmans är bra att gå på om man vill hålla på med bla. inredning. och jag vet att det är sjukt svårt att komma in på den... ajsing. MEN jag ska inte ge upp! för attans! jag ska jobba med mitt drömjobb, så är det bara! (:



IKEA

Nu åker vi till allas vårat ikea och shoppar möbler och inredning, se you later aligators (:

image2079



IKEA

god kväll sötnosar! (:

nyss kört hem helena till henne och sprungit hem hand i hand med älsklingen i regnet från bilen. burr. men ändå härligt med regn. vi har haft det jättemysigt idag. började med en två timmars lång fika med varsinn stor kopp te och lite fikabröd.. satt och myste i soffan och bara pratade. sen gick vi på en timmes promenad med adolf och sen hem och lagade pasta gratäng och åt tillsammans med älsklingen och mamma som kom på besök (: sen har helena masserat mig, sjukt skönt så jag somnade :P sen har vi suttit och bläddrat i ikea katalogen och drömmt oss bort ^^ jag och baby ska dit imorgon och köpa våra tvmöbler och lite annat smått och gott (: så kul att gå på ikea, tänk att någonting som var så tråkigt när man är liten kan vara så kul när man blir stor ^^ iallafall.. ska klämma lite på olika resårmadrasser imorgon också.. vi ska ju köpa en 180 säng.. har 140 nu och jag tar för mycket plats helt enkelt! hähä. jag och min stora rumpa (; mamma köper våran säng som vi har nu för två tusen, så sängkalaset blir relativt billigt för oss. skönt! sen imorgon eftermiddag/kväll kommer christoffer, alexanders äldsta lillebror på besök, middag, film och myskväll står på schemat! har blivit mycket nu de senaste dagarna så jag känner mig lite halvsliten.. men sen har jag och alle bestämt att vi ska ha en riktigt slappis vecka, fy va skönt!!

hittade jättefina tidningskorgar som jag tänkte köpa imorgon och ha brevid fåtöljen, den i svart såklart (: den var billig också! perfekt!

nu ska jag läsa modette & allt i hemmet. natti natt.

image2077



I LOVE MY PUG!

när jag kom hem satt adolf min hund innanför ytterdörren :D vilken glad överaskning. han har varit hos mamma de senaste dagarna och jag har saknat honom som bara den! han vart lika glad som mig och hela hans lilla knubbiga kropp vickade av glädje! I love my pug! så nu sitter han i mitt knä, har virat in honom i min morgonrock för han var lite frusen, stackarn.. hade han varit människa hade han fått en kopp varm chocklad, men nu får det räcka med några skinkskivor (: ♥ han är så söt.

helena kommer om en halvtimme, tills dess ska jag föna mitt fortfarande fuktiga hår, platta det och sminka mig lite. sen ska vi nog ta en fika innan vi går på en mysig promenad med adolf.. måste byta kläder också.. det var svinkallt att bara ha linne under skinnjackan.. burr. så det blir grovstickadkofta och mjukisbrallor och raggsockar i gympadojorna. skönt.

fått läxa från idag hos psykologen, vilket jag får varje vecka.. här är det jag ska göra tills nästa måndag:

♥ göra ett schema för dagen, vad jag ska göra från att det att jag går upp.
♥ fundera på vad jag vill göra det kommande året, vilka ämnen jag ska plugga, vilka jobb jag ska söka
♥ gå en promenad varje dag, minst 30 min
♥ gå och lägga mig senast ett och gå upp senast 10.30

ska bli kul att planera inför det kommande året. ska till komvux igen och skriva in mig på nya ämnen också eftersom svenskan slutar vilken vecka som helst.. tänk jag har klarat av svenska b! det trodde jag aldrig att jag skulle orka för nått år sen. det går frammåt (: snart börjar engelska b också. ska bli riktigt roligt, bott i usa i ett år och då pratade jag engelska flytande.. får se om jag är lika het på språket nu ^^

nu - fixa håret och fixa fika tills gumman kommer!
image2076


bubbelpool.

hello sunshines ^^

har precis duschat och klätt på mig.. idag blev det jeans, ett grått linne med radio på och svart skinnjacka.. kanske drar på mig en mössa över mitt fuktiga hår också.. så jag får en sån där het platt frilla sen ;D

ska snart åka iväg till min psykolog och babbla i en timme.. sen kommer helena vid fyra som sagt. vill hinna köpa dammsugarpåsar innan, men jag antar att dom inte har dom vi har till våran siemens dammsugare på vivo ^^ så det får vänta till imorgon.. vi dammsuger varje dag hemma.. så idag kommer det kännas stökigt. vadå städfreak?! :D jaja. helena du får stå ut (;

nu är älsklingen ledig i över en vecka.. tills nästa tisdag, underbart. och jag ska plåga iväg honom på massa shopping, inredningsshopping ^^ stackarn.. men han klagar inte på att det blir fint iallafall (: nån dag har vi bestämt att vi ska åka och simma och bubbla lite i bubbelpoolen (: ska bli skönt. sen blir det mysiga middagar, film och massa pussar och kramar såklart!

våran dammsugare.. så jäkla bra, suger riktigt bra hähä.

image2074



morgontrött

gick upp för att gå på toaletten och såklart hamnade jag här! ska snart återvända till den varma sängen och den sovande alexandern och sova tills klockan ringer vid 11. vid fyra kommer helena, mys. måste komma på vad vi ska äta.. har en lista med mat för veckan, så nått av det (: längat jätte mycket tills hon är här!!

ne nu ska jag sova lite till! puss.




crazy beautiful.

tidernas bästa och åter bästa film. jag vet inte hur många gånger jag sett crazy beautiful. blir lika kär i den varje gång. denna kärlek.. underbart. så känner jag när jag är med dig älskling ♥ måste se den någon dag.. igen! kärlek vid första ögonkastet. låten är underbar, lyssna.

nu kom min älskling hem, underbart att få krama honom igen ♥ ska lägga oss nu och jag ska läsa min modette & nya inredningstidning och få lite tips! puss, bedtime!





RSS 2.0