Vår morgon

Mys. Frukost på sängen. Bebisgos. Bus och ståj. Lugn och ro. God morgon!


Yesterday


tvååravtotallycka.

2010
November.
Du mötte mig en mörk kväll i Sthlm när snön dalade ner och kysste mig. Jag var redan där och då störtförälskad i dig. Hur kunde jag missat dig? Du hade funnits i mitt liv, runtomkring mig i tretton år. Just där den 27 november var det ödet som bestämde - vi skulle ses, och uppleva känslor som gjorde så jag svävade några centimeter över marken. Vi kunde inte vara utan varandra, ägnade dagar och nätter åt att vara nära. Den värmen du gav mig i kroppen tar jag fram varje gång du är ifrån mig och det är kallt. Den 28 november blev vår dag!

December
Den första december friade du till mig. Hade jag inte känt dig sen tidigare hade jag nog aldrig vågat säga ja. Ibland måste man våga för att vinna och med det jaet vann jag mer än jag någonsin vågat önska. Vi förlovade oss på nyårsafton i skenet av raketerna. Hjärtat klappade hårt för dig! Då visste vi redan - vi var gravida! På första försöket blev vår älskling till.

2011
Januari
Vi planerade bröllop, drömde om att bo i hus istället för i din trånga etta. Letade runt om i hela Sverige och tyckte att landet var perfekt för barn. Bröllopsplanering och pyssel med att sy min brudklänning ihop och husletande växlade om vart annat.

Februari
Den 12 februari gifte vi oss i kyrkan med vår konfirmationspräst som vi haft tillsammans när vi för första gången träffade varandra som tolvåringar. I löftena avslöjade vi att vi väntade en liten Hector. Bröllopet vart så fint! Jag är så glad att vi valde att ha ett litet bröllop! Värme genom hela dagen och kvällen. Hade sån lycka i kroppen. Det var komplett med dig bredvid mig där vid middagsbordet!

Mars
Vi åkte och tittade på hus, såg vårt hjärta för första gången på ultraljud. Budade och vann budgivningen på vårt underbara hus på landet i en liten by. Med allt vi velat ha! Kakelugnar, sjötomt och en äng med skog utanför fönstrena. Vi hade hittat hem!

April
Vi firade din födelsedag och besökte Linköping som skulle bli vår nya stad. Hälsade på familjen som sålt huset till oss och tog mått på alla rum för planering av renoveringar.

Maj
Såg för första gången att vår bebis var en Hector! Levde i lyckorus!

Juni
Började smått packa inför flytten.

Juli
Mitt vatten gick 12 veckor innan Hector var beräknad och vi hamnade på Huddinge sjukhus. Låg i en vecka på förlossningen och fick uppstoppande. Den 31 juli kom vår lilla lilla älskling till världen 19:58. 1790g och 41 cm lång, 11 veckor för tidigt. Vi låg på neonatalen i 3,5 månad. Månader med oro i magen men allt gick bra! Annars vet man ju inte vad man tagit sig till..

Augusti
Vi fick husnycklarna och flyttades från SÖS där Hector föddes till Linköpings universitetssjukhus. Åkte fram och tillbaka till huset och sjukhuset och försökte packa upp någorlunda så det inte skulle vara ett kaos när vi väl kom hem.

September
Vi firade min 26 års dag på Ronald McDonalds huset. Mamma kom ner och satt barnvakt till Hector och vi gick ut och åt och gick på bio. Första gången vi gick ut utanför sjukhusetsväggar och hittade på någonting tillsammans.

Oktober
Vi fick äntligen lämna sjukhuset och flyttade HEM! Du bar mig över tröskeln och vi började med att renovera Hectors rum. Och vårt sovrum. Och vårt arbetsrum.

November
Vi firade 1 å rtillsammans! Och började med bort största renovering, köket.

December
Vi firade hectors första jul i huset med ett precis färdigrenoverat kök! Gud vad vi slet. Vi fick vår gran levererad av en granne som vi klädde dagen innan julafton. Gick på julmarknader och myste! Blev gravida med Dorian på julafton, vilket vi inte visste då såklart. Smällde av galet mycket raketer och åt en trerätters på nyårsafton

2012
Januari
Vi missade mycket av julen för att vi renoverade så hade kvar julpyntet lite längre.

Februari
Min mena uteblev och vi plussade! Glädje!! Hade planerat att skaffa barnen rätt så tätt, blev en glad överraskning när det blev SÅ tätt! (; men vi tvekade aldrig! Tre skulle bli fyra <3 vi firade vår första bröllopsdag!

Mars
Jag mådde illa. Och jobbade extra på kvällar och helger för att få komma ut lite i arbete innan det var dags att vara hemma ännu en gång.

April
Fixade mycket ute i trädgården och njöt av att må bättre i graviditeten. Och firade din 27 årsdag. Du fick en grill som vi använde flitigt hela sommaren!

Maj
Hector och Sebastian firade min första morsdag. Jag fick ett körsbärsträd och världens bästa dag med mina killar!

Juni
Badade solade njöt av sommaren

Juli
Firade hectors ett års dag <3

Augusti
Sebastian började på nytt jobb och blev fast anställd. Jag började plugga heltid på distans.

September
Den 3 september gick mitt vatten och ut kom en välskapt liten (inte lika liten som Hector dock) pojke! Han fick namnet Dorian och var 51 cm lång och vägde 3990g. Vi firade min 27 års dag som nyblivna tvåbarnsföräldrar! Och skolade in Hector på dagis. Vi stoppade in en braskamin i matsalen.

Oktober
Var upp och ner, jag hamnade i en förlossningsdepression och mådde inte alls bra. Det var svårt att njuta av livet och av allt vad det innebar med två så små barn. Vi ordnade sakta men säkert upp vår vardag så den passade vår lilla familj. Jag började njuta och uppskatta igen. Kände en kärlek som jag jag inte trodde var möjlig.

November
Njutit och myst och umgåtts med våra små. Åkte till Sthlm och firade min mamma som överraskning. Firade vår 2 års dag - idag.

Och som min mormor sa idag när vi pratade "vad ni hunnit med på två år! Två fina barn, gifta och hus"

Vi har haft en helt underbar kväll! Fick finaste buketten av Sebastian och ätit gott, eldad i kakelugn och kamin, dansat, myst och ätit god efterrätt!

Tack för dom här 24 månaderna älskade Sebastian! Jag älskar dig!


Klaaaart!!


Chokladkola

Va ni är fina! Jag blir på riktigt varm i kroppen när ni skriver, snälla är ni hela bunten! Jag vet att det är jättemånga av er som inte riktigt vet vad ni ska skriva härinne då jag skriver på ett sätt som gör det svårt att kommentera. Men när ni gör det blir jag jätteglad!! Verkligen <3

Va roligt att ni gillade väggen i vardagsrummet! Var lite nojig över att det skulle kännas som en fjällstuga.. Men nej det blev riktigt bra! (: tack Mia, man blir så hemmablind så det är alltid kul att höra att huset är fint! Ni får komma och hälsa på någon gång!! Hela väggen gick på 2500. Och precis dom är från början svartmålade (: jättelätt att sätta upp! Man börjar nerifrån och jobbar sig uppåt och klickar i bräda efter bräda och spikar fast dom i mellan.. Spiken göms mellan så den slipper man alltså se (: på k-rauta köpte vi dom!

Just nu står vi och kokar chokladkola, dricker glögg, lyssnar på julmusik och har en brasa igång. Jag vet att jag missbrukar ordet mysigt.. Men vi har ju SÅ mysigt haha ^^

Hur har eran tisdag varit? Hoppas bra! Vi har haft spöregn hela dagen, så vi myste inne! När älsklingen kom hem från jobbet åt vi hemgjorda hamburgare och nattade två trötta barn. Och sen har vi som sagt pysslat med det vi gör nu (:

Juste! Fick en fråga om hur det går ihop med perserkatter och barn! Toppen skulle jag säga då dom är väldigt lugna (: man får såklart passa så att Hector är snäll mot dom, han förstår ju inte :/ men det fungerar bra tycker jag! Va mysigt med en liten kattunge (:

Ska ta och fixa med kolan nu! Ha en riktigt bra kväll så hörs vi imorgon! Pussar! <3


En planka kvar

Men den ska kapas på längden så det gör vi ikväll ^^ eller vadå vi! Sebastian som gjort allt! Duktigaste :D så himla nöjda!!

Nu ska jag plugga! Hörs sen (: då svarar jag på era kommentarer! PUSS och ha en riktigt bra tisdag! Här ödet regnet ner! Mysigt (:


Omvandling förändring förbättring

Vi tog tag i ett länge uppskjutet vardagsrumsprojekt operation göra om den hemskt fula väggen! Vi öppnade förra julen upp mellan ett sovrum och det pyttelilla köket som då fanns i huset och byggde nytt kök (som ni kan se under kategorin "huset") och förvandlade halva mellanplanet (har tre våningar i huset) till ett stort kök och matrum! Älskar det :D förra julen slet vi som bara den för att få klart köket till julafton vilket vi hann! Kl 05 den 23 december var det svarta gummigolvet lagt och jag hittade min trötta älskling sovandes på golvet. Shit va vi kämpade! Två trötta krigare! Men ack så bra det blev! Jätteglad att vi tog tag i det då! (: även fast hela december gick åt till att riva, måla, spackla, dra el, bygga kök, lägga golv.. Haha (: i år har vi hela december upplanerad med julmysigheter :D längtar! Vi har redan satt upp adventsstjärnorna. Det är så mysigt!! Börjar få julkänsla på riktigt nu.

Hur som helst till sak.. Vi fick sätta igen en dörr för att kunna ha köket där det är nu (: och den dörren har stått så.. Vi har alltså haft en astjusig gardin framför?!?! Som ramlat ner stup i kvarten. Hehe. Vi klurade och klurade och insåg att en tapet skulle bli galet fult att sätta upp eftersom väggen inte var jämn där vi satt igen dörren.. Sååå vi håller på att sätta upp en svart träpanel :D blir galet snyggt!! Så nöjd!

Men hurrunini. Tänkte ta och sova nu! Trött är jag! Lite sömn natten som var. Och tro det eller ej det är inga barn som håller mig vaken om nätterna... Det är maken min!!!!

Va ni är söta :D TACK för kommentarerna!! Ett hej betyder mer än ni tror! Så fastna inte i det där kladdiga igen.. Deal? (;

Puss&kram underbara!


Love

Love is when you look into someone's eyes and se everything you need.


Söndagsfrost

Vi har precis ätit frukost ihop. Det är en av dom mysigaste stunderna på helgerna tycker jag! Alla samlade! Även fast man inte alltid sitter i lugn och ro (en 1,5 åring som trotsar och en 3 månaders som är hungrig och övertrött) haha. Men mysigt har vi det trots att det är lite spring och kallt te i temuggen! (;

Myste i sängen ihop innan och vaknade av strålande sol och frost ute! Julkänsla!!

Hector har tagit sitt första steg så nu är det bara en tidsfråga innan lilleherrn rusar runt här hemma. Han ligger ju lite efter i utvecklingen då han är prematur. Nu är han runt ett år i utvecklingen enligt Bvc (: men det går framåt! Som Sebastian säger "Hector går när han vill"

Vi har haft en lugn rolig mysig stillsam och fartfylld helg! Njuter av att ha alla hemma och göra det som faller oss in. Även fast jag pluggat en hel del. Idag skriver jag ett prov på sex timmar! Kommer vara mosig i hjärnan efter gissar jag! Middag och bums i säng! Eller liiite mys i soffan innan. Måste njuta det sista av helgen imorgon är det vardag igen! Lönerna har kommit in på kontot så imorgon tänkte jag shoppa sista julklapparna och så. Och så börjar psykiatri B.

Så till en helt annan sak. En sak som betyder mycket för Sebastians lillasyster och eftersom jag kan svälja min stolthet, så vill jag be dig Helena om ursäkt för att jag tog upp vårt bråk i början av året här på bloggen! Det var väldigt klumpigt då det kunde skötts oss i mellan. Helena är ingen hemsk människa, och inte jag heller. Våra handlingar var dock inte så eftertänksamma. Nu går vi vidare! livet är lite för kort och går alldeles för fort för att slösa bort på att bråka.

Sen tänkte jag fråga.. Har ni gått i vinterdvala eller helt enkelt fastnat med fingrarna i nått kladdigt på tangentbordet..? Envägskommunikation är inte så kul faktiskt :D min mormor (hej Mimmi) är nog den enda som kommenterar här inne. Tack <3

Puss på er!!


Tänk att du låg däri


Kärlek

Livet vore inte värt utan er


Du&jag


200%

Jag tänkte bara önska er en riktigt mysig helg! Jag lägger bloggen år sidan en stund nu då jag pluggar på 200% och idag och i helgen är det två prov som ska göras ett av dom tar 6 timmar (; pluggar så pass mycket så all ledig tid vill jag såklart lägga på familjen! Men jag kommer tillbaka om några dagar igen när kurs 1 i psykiatrin är avklarad!

Men ikväll tar vi myskväll ihop och äter gott och umgås!

Ta hand om er! <3


6 år

Idag är det den där dagen. Den 21 november. Minns det som igår, fast sex år redan har passerat. Du är lika närvarande nu som då. Jag hör fortfarande din röst när jag sluter ögonen och kan inte låta bli att le, du hade alltid oavsett vad en energi som smittade av sig. Jag älskade att ha dig runtomkring mig. Att ha en bästa vän och bror som jag kunde prata om allt med. Om du bara visste vad du fattas mig. Jag kommer ihåg när du sa till mig att jag skulle ta hand om mig. För jag var som en syster för dig och för dig betydde det mycket att jag mådde bra. Ja det var under åren jag var ett ihåligt skal av skam och ångest då fanns du där som ingen annan någonsin gjort. Jag satt bredvid dig på min säng i mitt rum och du höll din arm om mig och sa "syrran nu rycker vi upp oss, jag saknar ditt skratt" och sen hade vi en sån galet rolig kväll ihop. Jag får tillbaka den där hela känslan i kroppen varje gång jag tänker på det. Jag skrattade så jag grät.

När du gick bort försvann det någonting inom mig. Det är svårt att fylla upp ett tomrum i bröstet som aldrig kan bli ersatt av någon annan än dig. Jag har varit så arg, frustrerad och ledsen. Det är inte många jag haft i livet som gett mig trygghet, men det gjorde du - alltid! Du lämnade oss alldeles för tidigt.

Jag saknar dig brorsan!


Hjärtat klappar hårt för er


God morgon!

Sovit som en kratta i natt. Kallt hus = sämst sömn! :P vår bergvärmepump tog semester igår.. Och vi trodde den gått sönder men nu har vi pratat och fått hjälp av en kille som jobbar med sånt och nu pumpar den ut värme igen :D toppen! Jag såg framför mig hur vi stod och kokade vatten på spisen och hällde upp i badkaret och fick bada hela familjen... Hej stenåldern. Glad att det ordnade sig! Vi har hemförsäkring villa plus, så det täcker en hel del. Men ändå onödiga pengar.

Just nu sitter jag och tittar in i elden och värmer mig. Mysigt man blir så lugn av det. Det är helt tyst här hemma. Alla sover. Katterna är ute och ränner och jag sitter här.. Dricker pepparkaksfil och bara är. Lugnet före stormen (;

Jag hoppas er onsdag blir riktigt bra! Var rädda om er! Puss!


Music


Du är den finaste jag mött.

 
Jag trodde väl aldrig att jag skulle fastna för en jäkla darin låt haha. har plågat sebastian med astrologen hela kvällen. haha. stackarn :D vi fick hem vår gemensamma julklapp idag. riktigt glad för att äntligen kunna spela musik. det blev en vit jawbone big jambox. kan verkligen rekomendera den. spoify har aldrig låtit bättre! 
 
jag har pluggat hela dagen. med paus för barngos, amning och veckohandling. ska bli skönt att krypa ner i sängen. vi ska upp igen om sju timmar och åka bvc och träffa barnläkaren (: läkarundersökning på dorian. han växer så det knakar. älskade ungar. köpte stl fyra i blöjor till honom idag.. hector har fem. haha. han går väl snart om storebror. fast då får man ju tänka på att vår stora älskling är prematur och har en del att ta igen (: snutten.
 
idag har vi smygstartat med julmust. och torsdagen innan första advent ska vi julpynta med stjärnorna. jag längtar. ska bli riktigt mysigt! 
 
gud jag är så galet trött. nu har jag iallafall lämnat in sista stora arbetet i pyskiatrin och sen är det en uppgift till på tid och sen tillslut slutprovet.. sen på måndag börjar psykiatri 2. jävlar va jag pluggar. haha. men efter den kursen har jag pluggat klart för den här terminen. jag har verkligen älskat att plugga dom här kurserna. fått upp pluggtempot. 
 
känns som jag bara svamlar.. ska ta och krypa ner i sängen och sova bredvid en mysig pojkvän. (ja make låter så old) han är verkligen fin min sebastian. 8 dagar kvar till vår två års dag. älskade. du betyder mer än livet.
 
sov så gott nu. i helgen hörs vi mer. all tid har gått åt till familjen och skolan. men det får den gärna göra!
 
PUSS!
 

Solsidan

Ja! Om 20 min börjar solsidan jag älskar det haha. Kommer ihåg att alla var så lyriska över det programmet.. Jag såg det aldrig sen gav jag det en chans förr förra julen och satt uppe två nätter (och dagar) och sträckkollade! Då kan vi snacka mörka ringar under ögonen :D men jävlar va roligt det är! Glad att dom gjorde en till säsong (: tummen upp!

Har använt min söndag till psykiatri pluggande. Nu är det ett arbete kvar och slutprovet! Whi :D och direkt efter börjar psykiatri 2 kursen. Sen har jag skrapat ihop 400p. Den här hösten! Stolt (:

Sebastian har varit en fantastisk pappa idag vilket han alltid är!! Gått lång lång promenad med barnen i över 1,5 timme, lekt med Hector i tre timmar på hans rum! (Lät som dom rev hela huset) Haha. Och myst med Dorian (: så jaf har haft massa tid på mig att plugga vilket jag verkligen har! Från tio tiden till för en timme sen. Hunnit med massor! Skönt (:

Håller på att tvätta våra täcken och kuddar och ska hoppa i duschen nu innan solsidan börjar (: göra en kopp te och mysa med älsklingen!

Hoppas ni haft en riktigt bra helg! Imorgon är det måndag igen! Jag gillar måndagar! Det känns som en bra nystart (;

Puss!


Sleep tight Don't let the bed bugs bite

Nu längtar jag i säng! Ska bara väcka Lillprinsen och mata honom. Vad man saknar sina bebisar när dom sover. Går iof och snusar Dorian i nacken i mellan åt så jag överlever (;

Har haft myspys ikväll med en film jag aldrig trodde jag skulle uppskatta - men fastnade för helt haha! Real steel. Jaja älskling jag erkänner.. Du hade rätt och jag fel (; den vaaa bra! Haha!

Bra dag på stan fick vi också och fler julklappar är inhandlade och inslagna! Suttit och myst på golvet och slagit in och lyssnat på julmusik! Smygstart! :D

Nej nu hoppar vi i säng (: sov gott så hörs vi mer imorgon! Puss&kram


Dags för dag i Linköping


GOD MORGON

God morgon lördag!! Hoppas ni sovit gott! Jag är helt paff. Dorian sov från halv åtta igår kväll då vi kom hem.. Sen väckte jag honom vid elva innan vi skulle gå och lägga oss.. För att amma.. Han somnade om direkt efter och väckte oss vid 8:20.. Seriöst!! Han har sovit i över nio timmar i sträck!! Goa ungar man skaffat sig höhö! Får se om det håller i sig. Men framförallt.. Är det verkligen bra för en 2,5 månaders att äta så sällan på natten? Han äter iof väldigt mycket dagtid så det kanske är därför.. Hur som helst. Två väldigt utvilade föräldrar :D tack småfolket!

Nu ska jag duscha och sminka mig innan vi käkar frukost och åker till Linköping och kikar runt på julklappar (: och fikar! Ska bli supermysigt! Sen ikväll blir det tacos och någon film!

Ha en jättemysig lördag! Pussar <3


Små fossingar


HELG

Nu tar vi helg och myser hela familjen! Riktigt riktigt uppskattat (: att vara samlade betyder så mycket!! <3

Nu är vi påväg till rimforsa, ska handla gott inför helgen, äta pizza och hämta ut julklappar till barnen som kommit (: sen åker vi hem och leker med ungarna innan det är läggdags och efter det blir det att tända brasan, massa ljus och krypa upp i soffan tillsammans och äta godis och kolla på x-faktor! Mys! :D

Dagen har varit kanon! Jag och Dorian har tagit det lugnt, lekt i babygymmet och stått nere vid bryggan och tittat ut över vattnet. Lika vackert sommar som höst som vår, vinter.. Ja ni hajar! Jag älskar vår trädgård. Lycka när vi kan bada nästa sommar efter att vi rensat upp allt äckel på botten.. Usch haha..

Om två veckor kommer hon. Tjejen som gör mig glad varje dag som är min allra allra bästaste vän. Jag längtar gumman!!!! FYFAN va mysigt vi ska ha det :D vi kommer ses under första advent så vi tänkte baka pepparkakor och gå ut och äta och gå på bio! Älsklingen är hemma med barnen medan (: tjejkväll ser jag fram emot.. Jag är ju numera omringad av endast killar (; ja om man inte räknar med våra håriga familjemedlemmar Doris och Dagny!

Ha en riktigt mysig helg nu!! Och var rädda om er! <3 pussar!!


Fredag

Idag har det varit en sån där riktigt underbar dag redan från start! Vi gick och la oss vid tio igår, ska verkligen försöka hålls det nu så vi är mer utvilade. Då hade Dorian sovit sen sju, väckte honom.. Eller han sover medan han äter och somnade om igen, vaknade vid halv sex. Har alltså sovit hela natten! Och vi med. Känns som jag vart på spa en hel helg haha! Vad sömn gör mycket! Han sov från sju på kvällen till halv sex på morgonen med ett mål.. Och sen från halv sju (vi gosade i sängen han och jag) och somnade båda två vid halv sju tiden sen väcker Hector mig vid kvart i elva. Så det blev aningen stressigt till dagis haha! Men dit kom vi :D jag hann inte ens få av mig pyjamasen, stoppade barfota fötter i gummistövlarna och iväg. Viktigast var såklart att göra Hector färdig (; jag ser alltid ut som hej kom och hjälp mig när jag lämnar honom.. Hm.

Dorian har sovit sen vi vaknade vid elva men nu vaknar han till hör jag! Dags för att gå upp nu typ (;

Hörs senare! Ha en riktigt bra fredag! Pussar!


Vackra barn


Idag

Jultidning och inspiration. En lycklig Dorian. Jag får äntligen på mig min vigselring igen lycka. Hector gav tummen upp för min köttfärsås. Hector dricker säkert 2 liter vatten om dagen?!. Brasan värmer upp kalla fossingar. Hector leker tittut. Den apsnygga lampan från sia i mattsvart som jag fått av mamma hängdes upp. Hectors lya. Älskling och jag spelar Uno och dricker te. Jul inspiration.

God kväll <3


Julfest

I december närmare bestämt just i mitten så ställer vi jag och maken till med en glittrande julfest. Glöggmingel, julgodisbak, julbord på kvällen och en sprakande brasa! Riktigt mysigt ska det bli (: jag älskar att planera och fixa inför sånt här. Därför är jag alltid den som drar igång sånt här med vännerna! Är så glad att så många faktiskt orkar ta sig till oss fortfarande trots avståndet. Vi har allt bra fina vänner i vårt liv. Älskar er så mycket!! Vi sitter iallafall just nu med en hög med jul kockböcker och planerar (: mysigt! Dricker te och tåflörtar under bordet (; brasan är tänd och massa ljus! Ute är det bäcksvart!

Barnen sover sen sju! hur vi lyckades få båda att få in samma sovrutin på kvällarna är ju en gåta och riktig lyx haha! Jag har lugn i hela kroppen! Älskar timmarna på kvällarna innan vi kryper ner i sängen. Vi gör det som faller oss in. Ikväll blev det kortspel fika och julfesten och planer inför den! Men snart dags att sova (:

Har pluggat och haft en bra dag! Köpt nästan alla julklappar till barnen! Är så nöjd :D nu är det dags att börja inköpen till älsklingen. Har nästan kommit på allt till honom.. Funderar så det knakar :P

Imorgon kommer städerskan hit och städar så jag ska försöka hålla mig undan så mycket som möjligt haha. Plugg såklart och gosa med Dorian.

Sov så gott nu! Pussar! (:


Avkoppling

Det här behövdes verkligen ikväll. Efter två timmars sömn i natt två överträtts barn i bilen hem = man stannar vid varje bensinmack man hittar i ren panik för att byta blöjor trösta och mata haha så behövdes det här. Blev nerstoppad i soffan med "lantliv jul special" som fina Amie gav mig i fredags "här får du" en hel jävla påse med inrednings tidningar och mamma tidningar och allt möjligt hon fått på jobbet. Ja dom som finns i butik nu! Blev så glad :D så suttit och bläddrat i den, druckit iskall cola och hittat massa gott jag vill fixa i matvägran till julafton! Baka eget knäckebröd, göra egen senap, inlagd sill och köttbullar. Riktigt enkelt alltihopa faktiskt! Ha inte köttbullarna.. Dom gör Sebastian bäst! Haha jag är usel på just köttbullar... Smakar ingenting!!

Strosade runt i går i parken medans mamma och Adolf kutade runt och rasade och såg att många redan satt upp ljusslingor på sina balkonger. Har jag sagt att jag LÄNGTAR till julen!! Tänk om man alltid kunde ha den där fridfyllda känslan i kroppen.. Fast då hade det inte varit något speciellt med just julen såklart (;

Jisses va trött jag är! Men blev lite piggare av att bada! Har legat här en timme och njutit med levande ljus och badolja. Dags att gå upp snart tror jag innan hela jag blir ett russin. Plugga en stund och sen krypa ner i nybäddad säng! GALET skönt ska det bli! Man njuter verkligen! Och imorgon är det både bebis kräk och Bröstmjölks fläckar på lakanen.. Jaa. Charmigt värre (:

Idag fyller min mamma år! Grattis igen mami! Vi var ju uppe i Stockholm och överraskade! Mysigt vi haft det! Jag måste berätta mer om vår helg men det blir imorgon (: nu måste jag hoppa ur badet.. 1,5 timme. Måste vara rekord. Johanna jag ljög när jag sa att jag bara badar i tio min.. Det var nog tidigare (;

Puss och god natt fina ni <3


Sthlm

Nu åker vi till Stockholm! Mot mysig middag med vännerna ikväll, farsdagsfirande och födelsedagsfirande av mamma. Ska bli riktigt mysigt! Överraskningar är roligt (;

Vi hade en bra fredag! Åt hemgjorda hamburgare tände massa ljus och hade igång en brasa hela kvällen som värme gott. Älsklingen bakade hallon cheesecake som vi fikade med te till x faktor. Pratade och myste i soffan. Lugn kväll. (:

Sen i morse firade jag och barnen världens bästa pappa på farsdag lite i förskott eftersom vi sover borta i natt. Bilder på vår mysiga frukost ihop här nere (:

Jag hoppas att ni får en riktigt bra lördag och njuter av ledigheten! Så hörs vi på måndag igen! Nu tar vi lite ledigt härifrån och umgås med nära och kära!

Pussar!!


Här är lampan mamma :D


Älskling


Frisk luft blå himmel frost och sol

.. Och en mysig bebis som sällskap <3


God natt

Nu är vi påväg i säng. Det ska bli galet skönt har varit trött hela dagen. Och Dorian har haft magont och varit övertrött så det ska bli skönt att sova!! :D

Imorgon är det redan fredag igen?! Hur snabbt går inte veckorna? Galet! Om mindre än tre veckor är det dags för adventspyntet att hängas upp. Vi börjar med vita adventsstjärnor i alla fönster. Mysigt! Jag älskar verkligen allt som har med julen att göra! Och ännu mysigare känns det nu när man har egna barn. Allt mysigt vi planerat att göra och vill göra sen när dom blivit ett par år. Vi har mycket att se fram emot och det är viktigt för mig. Veta vart man är påväg.

Nu ska vi kramas och somna i varandras armar. Det blir en bra avslutning på en ganska påfrestande dag! Men den har trots det haft sina guldkanter (; tack älskling för idag!

Puss&sov så gott! <3


Älskade Harry


Min Hector


Min Dorian


Vår torsdagsmorgon

En av de bästa sakerna med Sebastians jobb är att han en vardag kan vara ledig! Så idag var han ledig och vi tog mysig slapp dag allihopa! Vi har många timmar sömn att ta igen så man uppskattar sånt här enormt!

Låg och drog oss till halv elva jag och Dorian så gick vi upp och möttes av två glada vid ett frukostbord och tänd brasa! Mysig morgon hade vi minst sagt (: nu är huset städat inför helgen och vi ska kolla på film, sen tänkte jag ta ett varmt bad innan jag pluggar.

Ha en bra dag så hörs vi mer sen! <3


God kväll

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Jag är trött! Måste vara mörkret, men ack så mysigt med kvällarna! Alla tända ljus, tekopp att värma händerna på och gosa med finaste maken!

Har precis avslutat pluggandet för ikväll och vi ska titta på film, var ett tag sen så det ska bli mysigt!

Idag hälsade vi på älsklingen på hans jobb (: det var familjedag och alla som jobbar där fick ta dit sina anhöriga. Så jag och barnen åkte dit (: det var första gången jag åkte själv någonstans med båda. Och det gick riktigt bra! Förutom att Sebastian glömt lägga ut bärselen som jag skulle ta Dorian i, haha. Jävlar va jag slet. Men lyckades på nått sätt få oss in på bussen efter att jag och Dorian hämtat Hector på dagis (; "våga vägra syskonvagn?!" Skämtade den glada busschauffören. Haha. Men vi överlevde! Och Dorian somnade på min mage och Hector satt ju i vagnen och "pratade" hej vilt med mig. Gosen! Var hur som helst riktigt kul att komma och se hur han jobbade och han blev glad att vi kom så han fick presentera oss. Barnen blev kidnappade av hans arbetskollegor (; Hector charmade som vanligt och Dorian spydde på en tjej.. Alla visar vi våra "bästa" sidor på olika sätt mohahaha. Hon såg helt förskräckt ut :P jag torkade av hans kind med min tröja och slängde ur mig "ja men jag är ju van har alltid nerspydda kläder..." Sånt är inte äckligt när det kommer från ens älsklingar, så är det (;

Sen åkte vi hem efter fika och så blev det läggdags för barnen som sover sen sju och nu mysa i soffan! Ha en fortsatt mysig kväll pussar! <3


Han gör mig lycklig


Geggamoja.

Dorians vintermössa kom på posten idag! Jag är en sucker för retro kläder till barnen och älskar verkligen färgen på mössan! Det är fleece inuti. Den kommer värma hans fjuniga söta huvud bra i vinter (: han ser sådär lagom road ut haha (;


Linköping

En heldag inne i Linköping blev det med finaste familjen. Där i allt kaos inne på Ikea som vi bl.a. Besökte insåg jag hur jävla lyckligt lottad jag är! Jag har verkligen kärlek runtomkring mig. och en familj. Min alldeles egna lilla familj. Lycklig! Det gäller att stanna upp och njuta big time av allt. Jag gör allt jag kan för att ta vara på mina dagar, njuta så mycket det bara går, göra saker som gör mig glad, glädjas åt barnens utveckling och framsteg och umgås med människor som ger lika mycket som dom tar. Livet är alldeles för kort för att inte göra allt för att ta vara på det som verkligen betyder någonting. Jag menar inte att man kan må bra varje dag och njuta för fullt av livet jämt. Men lika mycket som oro och ångest gnager inuti när man sjunkit djupare än djupast, lika mycket om inte mer ska man njuta av allt runtomkring i nuet när man har bra dagar. Jag har undrat länge och undrar fortfarande.. Varför tar negativa tankar större plats hos människor än positiva? Varför är vi som svampar när vi stöter på elakheter? Men har svårt att ta till oss positiva ord från någon. Still wondering..

Vi har haft en jättebra dag hur som helst och den har avslutats på bästa sätt! En god middag med min älskling, tända ljus och värmande brasa i bakgrunden. Fifaen va glad jag är över vår kamin vi satt in! Älska!

Hjärtat har bäddad rent i vår säng och tappat upp ett skumbad till mig, tända ljus och lugn stund för mig själv! Lyx!

Tack ni är finast! <3


God morgon!

Hoppas ni sovit gott (: ska strax duscha och sminka mig och efter vi är klara åker hela familjen till Linköping. Båda barnen ska till Bvc för mätning och vägning! Spännande! :D var längesen vi vägde och mätte Hector och Dorian äter väldigt mycket så som sagt ska bli intressant (: sen blir det lite komplettering till matlagning och så tar vi en runda i stan och tittar runt. Längtar tills dom börjar julpynta, det är ju så mysigt!!

Nu blir det dusch och vakna till liv (: ha en jättebra måndag! Var rädda om er <3

Lite bilder på mig och finaste Hector <3 dom vill jag framkalla!!


Sunday

Så var det redan söndag! Och vi har haft en jättemysig dag! Känns som vi hunnit med massor, vilket vi har också haha. Jag gick upp åtta och tog en varm lång dusch och hoppade i rentvättade myskläder och stoppade fötterna i fårskinnatofflorna innan jag väckte hjärtat med söndagsfrukosten. Hembakt surdegsbröd som Sebastians farmor bakat (dom hälsade på oss igår), te, juice, goda pålägg och äggröra. Bra start! Sen vaknade barnen och det blev lek och bus med Hector spillevinken innan vi tappade upp ett bad till honom och mig! Badkaret var uppskattat av honom med minst sagt :D plaskade runt. Sen fick han rester från gårdagens middag älgfärsbiffar med kantarell sås rårörd lingonsylt (den också hemgjord av farmor Cobert) och kokt potatis. Slank ner en stor portion :D Hector han gapar och slukar allt med hull och hår typ. Aldrig varit problem med maten.

Nu står jag nere i tvättstugan och väntar på vikhjälp! Lakanen är inte direkt lätta att vika ensam. Hörs att jag nästa aldrig varit singel. Inte alls min grej. Och innan tvättstugehänget har jag suttit och pluggat i psykiatri boken.. Läst över femtio sidor så ögonen svider! Nu tar jag ledigt resten av dagen och myser med finaste killarna <3

Puss!


Dorian 2 månader

Grattis min älskling på din två månaders dag <3 vad jag älskar att ha dig här! Du är en väldigt speciell liten pojke och jag är så himla tacksam över att få vara din mamma! Jag älskar dig!

Pyjamas mys i morse <3


Lördag

Lugn kväll här hemma. Sådär lördags sega som två trötta småbarnsföräldrar är, allt är som det ska vara alltså (: har haft fina dagar med nära och kära. Och fått någonting som vi, ja hela familjen har saknat och kommer glädjas åt massor - ett badkar! Vi badade i kväll, fick det insatt idag och kunde inte hålla oss haha. När vårt Stockholms besök åkt så tappade vi upp ett varmt bad smulade ner bubbelbit från lush (favorit) som är så mjukgörande och tände massa ljus, och hoppade ner tillsammans. Trångt som bara den med riktigt underbart! Precis som för två år sen (tänk att vi i slutet av november firar två år ihop) när vi badade mest hela tiden (: badkaret är väldigt uppskattat!

Hänt mycket på bottenvåningen sen igår. Vi har köpt ny tvätt och torktumlare från Bosch. Blev åtta kg. Liiite skillnad från vår typ fyra kg som vi hade innan. Nu kommer vi äntligen hinna med att få undan all tvätt (galet mycket med två små) och hålla undan, skönt! Riktigt skönt! (: och så badkar! Vi har hinnor med så mycket sen vi flyttade till vårt hus för ett år sen! Kul :D känns som jag ska fota lite Snart och lägga upp så ni får se (: det vi fixat sen vi flyttade in är:

- renoverat hectors rum, målat plankgolvet, rivit en vägg, målat om väggarna och inrett

- flyttat köket till ett annat rum, öppnat upp en vägg och ett fönster, dragit om all el (elektriker) lagt gummigolv, fått ett Matrum på köpet (: satt upp nytt tak, målat om, byggt upp nytt kök i vitt högblankt, målat en stor väggkalender i griffelfärg.

- stoppat in en gjutjärnskamin i matrummet

- renoverat vårt sovrum

- renoverat en toalett och börjat lite smått med ett badrum

- målat om en kattvind och gjort till arbetsrum

Och nästa år är planerna att renovera klart badrummet, renovera tvättstugan och färdigställa vår bastu! (; lite pill. Men vi gillar ju att fixa och dona!

Nu ska jag slumra i soffan en stund. Älsklingen kollar på Dracula. Haha.

Sov gott fina ni, vi hörs imorgon igen! Puss

Fick av Johanna. Blev så glad <3


Arla morgon

Tassade upp och åt frukost med älsklingen. Nu har han åkt till jobbet och jag sitter kvar här och har läst igenom mitt arbete jag lämnade in igår. Ska krypa ner i sängen en stund till tänkte jag. Passa på att sova när barnen gör det.

Idag ska jag bara mysa med barnen och fixa lite här innan Johanna och älsklingen kommer hem vid fyra tiden. Hon åker med honom hem från Linköping (: ser fram emot massa kvalitetstid med henne. Jag är riktigt glad att vi har vänner som faktiskt tar sig tid att åka hit så pass ofta som dom ändå gör och hälsar på! Men så har jag bara dom bästa i mitt liv <3

Ska nog ta och hoppa i säng igen, skönt! :D jag är inte det MBL säga avundsjuk på dom som jobbar.

Ha en jättebra dag! Puss&kram!


RSS 2.0