svarta slingor.

god kväll lördag! vi har precis ätit upp lördagens middag! vi åt thaiwok med bla. gröncurrypasta, apelsin, vitlök, ingefära, och broccoli. nam nam! (: dukade med mateustallrikarna och iittala vinglasen, ack jag är en sån märkes-nörd när det kommer till inredning. men vafan, någon nörd måste man väl få vara?! (; 

varit i farsta centrum idag på dagen. köpte; svart ögonskugga, vitglittrig ögonskugga, svart hårfärg (ska färga håret på alle och jag snor till svarta slingor som jag ska lägga i underhåret som bara ska sticka ut i det röda. tror det blir kanon! (: köpte en hålslagare för läder också på panduro. ska nämligen fixa med nitar på min bikerjacka någon dag. har suttit och petat av massa nitar från ett gammalt trasigt nitbälte. pyssel är skoj! sen blev det ett par svarta nätstrumpbyxor som var halva på reapriset. och sen tog vi varsinn chailatte från ett jättegulligt litet take away. fotade muggen. gyllig! (: rosa och söt.

ikväll blir det 25 års firande trots allt av min barndomsvän cecilia. vi har kännt varandra i 22 år. de ni. det är min äldsta vän jag har. tobbe har jag känt i hela mitt liv, men han gick sorgligt nog bort 06. fortfarande svårt att ta in. eller så vill man helt enkelt inte. så det ska vi gå på ikväll. det blir kul. gå rockigt klädd till en schlagerklubb. haha (:

ska ta och färga dom där slingorna nu och alles hår och sen är det bara hoppa in i duschen, sminka sig och åka iväg (: hoppas ni får en kanonlördag! vi hörs imorgon! lördagsgodispussar! <3

 

 

här har ni nya piercingen också.


 


home!

jag är hemma, fylld med energi och glädje. tack älskade du för två helt fantastiska dagar. du gör mig varm i hjärtat, det vet du <3 det har varit två intensiva dagar med massa mys såklart, shopping, byte av ring i läppen till en svart tjockare, god middagslagning bestående av orientalisk kycklingsoppa och thaiwook med gröncurrypasta. gud så gott. vi har ätit lyxfrukostar med smooties, goda mackor och havregrynsgröt med äpple och kanel. det har tittats på film, clockwork orange! som har fått en egen genre; ultra våld. hemsk såklart, men jag är imponerad av miljöerna i den här filmen som jag velat se sen jag läste psykologi på komvux! då dom tar upp just den här filmen i boken. vi har shoppat! vi har varit på rockklubb och fått öl på oss och hört rockmusik och haft kul! vi har kramats, vi har skrattat, vi har gråtit. vi har haft två underbara dagar! jag saknar dig så det gör ont redan!

idag när jag vaknade gick jag ut i köket. vet ni vilket underbart väder det är ute? idag blir det en lång promenad ner till vattnet. det är gnistrande vit nysnö ute på marken. det har snöat över tjugo cm sen jag åkte. och solen, den skiner med sin närvaro på den blåa himlen. underbart!

det blir bläddring i nya hälsokokboken, nu ska jag börja äta "bark och rötter" som mamma så gulligt uttryckte det när jag ännu en gång erkände att jag hade köpt hämtpizza. "men, vad hände?! du åt ju bara bark och rötter för ett tag sen" haha. jo jag vet, och det är ju det min maowe mår bäst av! så jag ska sätta mig och bläddra och hitta mumsiga men nyttiga recept i kokboken! sen blir det veckohandling med alexander, och sen hem, laga lördagsmiddag och ha myskväll offcourse! det blir film och det blir tända ljus, lördagsgodis och myskläder. whi! ett annat altenativ är ju 25 års fest på golden hits! schlager för hela slanten. får se om jag orkar. känner mig lite risig i kroppen.

nu blir det frukost, och sen ska jag klippa alexander som ser ut som en vilde! det blir som vanligt tuppkam och ja. det är väl det han trivs bäst i (: men vi kickar igång lördagen med en tallrik havregrynsgröt, smörgåsar, te, juice och ägg! PUSS!

dom här vann jag på tradera. sockersöt wednesdayklänning och 20-håls underground kängor i läder!

 



flygplaaan

god morgon (: sovit gott? jag har inte sovit många timmar vill jag lova. men jag är ganska pigg ändå. tvättade massa igår och det var skönt att slippa se ett tvättberg när man går in i datarummet. färga håret gjorde jag också. blev rött och det var ju meningen (: sen kom pontus hit och höll mig sällskap i två timmar, vi spelade yatzy, pratade och skrattade. han får mig fan på bra humör när det verkligen behövs! en klippa! när han åkt så försökte jag komma i säng, men som sagt, svårt att sova. har fotat massa, ska lägga upp sen när jag kommer hem på fredag. för jag tänkte ha en bloggpaus medans jag är borta. och nu hinner jag inte slänga upp dom tyvärr. ska packa klart, duscha, sminka mig och ja, äta upp min frukost (: älskar havregrynsgröt. idag blev det med linfrön och russin. nam! planet går kvart i fyra. tar lite mer än en timme. sen blir det shopping i danmark! kuuul :D

nu ska jag kolla mejlen och sen hoppa in i duschen! ha en jättemysig dag nu, så hörs vi när jag kommer hem på fredag! (: eller lördag, vet inte om jag kommer hem sent på fredagen.

puss&kram!



fixing

hej hopp! sitter här hemma i värmen och försöker bittert tina upp efter den 1,5 timmes långa promenaden jag mamma och adolf gick på isen. fysjutton vad det är kallt idag, det ska bli ännu kallare nu, "nu kommer varga-vintern tillbaka" läste jag på löpsedeln i går när vi stod i matkön på ica. herregud, jag som tänkte stoppa undan fjällräven jackan och typ använda min coola bikerjacka.. hm. inte en chans. räven får hänga med ett tag till tror jag, tss (:

har fort. mössa på mig. tänkte att om man har den så behåller kroppen värmen? men jag funderar på att hälla upp ett bad med skum och sånt mys istället. varva kvällen med några masiner tvätt, färga håret, måla naglarna, bada och renovera kroppen med peeling, inpackning, ansiktsmask, ja ni vet. måla naglarna. en riktig tjejkväll. ska försöka klämma in någon mysig film också.

maken min ligger och sussar och han ska väl upp snart tror jag. han hade lagt fram kycklingfileér, så jag sitter och klurar på vad vi kan ha till det? kanske thaimat, eller kanske wook? eller kanske.. har ni förslag? (:

nej, ska nog ta och slänga i en maskin med svart. måste få alla mina svarta bomulls hipsters rena. för jag vägrar sitta i ett par knöliga obekväma trosor på flyget imorgon.. ^^

vi hör senare. hoppas ni får en kanonbra em/kväll. ta hand om er <3 puss!

 

berömd toalett bild (!?) (:



case 39

god kväll vänner (: har precis bänkat mig här vid datorn, gjort te som jag sitter och slurpar på och ska snart sätta på filmen case 39, den verkar riktigt bra och läskig när man ser trailern! ← så den ska få underhålla mig i 1,40 min innan jag fortsätter räkna matte (: ikväll blir det tidigt i säng! ska nämligen upp imorgon och gå till skolan som börjar kl 11. ska bli kul! sen hem och tvätta, packa och färga håret. för jag ska ut på äventyr till gosegumman (; blir borta i skånetrakterna i två dagar och det ska bli riktigt mysigt! som jag läääängtar! det blir shopping i danmark också och dom har ett riktigt bra utbud när det gäller kläder (:

var på granit idag också med alle, blev lite besviken när jag fick syn på ljuskorgarna. dom var inte alls av stål som jag trodde utan havsgräs(!?) eller vad tjejen i kassan svamlade om, haha! så det blev två värmeljushållare och en annan ljuskorg, som jag gillade mycket bättre! alle tycker jag har bra stil. och jag får nog hålla med honom (om man får skryta!?) jag älskar inredning och det blir bra, mycket bra. tänk om man hade överflöd med pengar. jamenar, ideérna finns det miljontals av, men pengarna är ju problem när man inte har ett jobb, jag hoppas arbetsintervjun går vägen näst nästa torsdag! heja! då ska det shoppas inredning! mm (; bla. en vit glansig ryamatta från bolagret. hjälpte ju min vän jimmy med inredningen till hans nyköpta bostadsrätt och då blev just valet den mattan, som jag blev riktigt avundsjuk på (; den ska inhandlas! finare än dom på mio som går lös på 3,500.

ska hoppa ur jeansen och i ett par behagligare mjukisbrallor, eller kanske till och med gå snäppet längre och dyka i pyjamasen nu? (: hoppas ni får en mysig kväll! vi hörs mer imorgon! sov så gott sen. nattipussar <3



den minsta korgen blev det! i zink?! den är inte svart iallafall som det ser ut på bilden! det får plats 150 värmeljus i :D de ni. ska fota imorgon så får ni se en riktigt bild, och sen ska jag ju fota håret och väskan och nitarmbanden som jag köpte (önskan från söta marielle) (:



Måndag!

Hej på er! Hoppas ni har sovit gott. Jag vaknade vid sju och mådde illa som bara den. Gick över efter två timmar och sen kunde jag somna om :) skönt! Gick upp vid elva och åt frukost. Sen gick jag till centrum och shoppade lite. Blev en röd hårfärg. Fått inse att henna inte biter på mitt hår. Kommer vara galet lätt att färga håret nu. 40 min verkningstid ist för 4 timmar, haha :) hoppas det blir bra! Rött som bara den. Dock inte den rödaste, den var jag för feg för ännu. Måste trappa upp haha! :) sen köpte jag några nitarmband och en svart väska med nitar. Jag har blivit tjej, hör och häpna! Använder aldrig väska annars. Får se om den här blir använd :) den var ju fin iallafall. Sen blev den en knallrosa ögonskugga. Blir fint till rött hår, eller inte. Tss. Har precis räknat lite matte :) räknade över 30 tal i går. Så nu är det inte mycket kvar. Får pyssla med det och hår färgningen i kväll. :) mamma ringde och frågade om jag ville med och ta en promenad på isen med henne och adolf. Mysigt! Får se om det blir av! Vi hörs senare. Ha en jättemysig dag nu. Massa pussar! <3

plugg söndag

idag är det plugga som gäller, så jag kommer inte blogga förens i morgon. ska sitta med djupa väck och lösa knepiga mattetal ^^ men det är kul. sen blir det såklart middag och sånt med (: annars får man ju ingen energi! vaknade imorse och gick ut i köket och såg en stooor bukett blommor. alexander låg bakom den gulliga chesten. blev jätteglad! tack! <3 rosor i alla dess former, och massa andra vackra blommor. dom luktar ljuvligt vill jag lova! (: åt en god frukost tillsammans och kollade på 2 ½ men, jag gjorde varsinn frukostbricka bestående av; rågkusar med mjukost, sallad och gurka, juice, te och yoghurt. mycket gott! sen blev det dusch och ja nu ska jag plugga. alle är på akuten. fått ont i tandköttet vid visdomstanden,. stackars ):

ha en jättemysig kväll nu, så hörs vi imorgon! (: puss&kram.



Underground 20-håls kängor

ja, dom här vill vill vill jag ha! jag har hållt utkick efter ett par liknande från vagabond. men jag tror nog dom här är finare! ja, det är dom! ^^





gårdagens outfit

 

varför ser håret brunt ut? det är ju rött! :o svart/grå radig tröja - ellos , svart tyllkjol - h&m divided , svarta leggings indiska , svart/grå randiga benvärmare - åhlens , nitbälte - tradera , nitarmband - bluefox , svarta mcboots i skinn - ellos.





Singel lördag!

god kväll lördag! hoppas ni mår lika bra som jag. dagarna blir ljusare och ljusare och visst är det skönt att det börjar bli vår. jag hatar slasket, men när man tänker på dom varma sensommarkvällarna, så kan man faktiskt se förbi det där slasket och allt grus som ligger kvar på marken för att dom inte soppat bort det ännu. våren är väl härlig va? allt har ju sin charm lixom (:

jag har suttit och pluggat matte i över en timme, var tvungen att ta en paus nu och blogga lite. siffrorna snurrar som en karusell i huvudet. ikväll är jag singel. alltså, helt ensam. det är sånna här kvällar man verkligen förstår att man inte vill vara singel på riktigt! när man äter ensam, tittar på tv ensam, pratar med sig själv (ja, det gör jag ofta haha) måste gå och lägga sig ensam. nej, jag är glad för ensamtid, men ännu gladare för att jag slipper det där varje kväll. jag är verkligen ingen singeltjej som tycker det är roligare att springa på krogen och ragga. nee. men det är faktiskt ganska skönt ibland med ensamtid måste jag säga. ska ta vara på varenda timme och njuta av ensamheten. man vet aldrig när det kommer igen. haha. sa hon som hade för mycket inbokat i kalendern. nej men allvarligt. det är skönt att ha en kväll alone ibland. alexnader är på jobbet och ja, jag myser hemma med katterna och äter smågodis (ja, jag vet, det har blivit påtok för mycket på sista tiden. tur för mig att jag kan smälla i mig vad som helst utan att gå upp.. jag går lixom ner istället) har tända ljus överallt i lägenheten och har ätit en otroligt god lördagsmiddag bestående av helstekt fläskfilé (den blev perfekt daftig och god!) klyftpotatis och stark beasås, en sallad med gurka, körsbärstomater, fetaost och sallad såklart. drack trocadero och njöt.

vi fikade ihop och tittade på ½ men också. åt arabiska kakor(?!) våran toastmaster som gett dom till alex, så dom knaprade vi på medans vi drack kärlekste och tittade på charlie och alan (: vera gosade som vanligt helt hysteriskt, dom måste ju vara världens mysigaste katter! jag älskar dom små trollen SÅ jäkla mycket. vet inte hur jag skulle klara mig utan dom. familjen är ju det finaste man har <3 dom dom är våra små och mycket älskade familjemedlemar.

resten av kvällen består av; plugga matte, fika lite till, kanske en film eller avsnitt av ½ men och plöja topphälsa! mysigt va (: blir nog säng ganska tidigt! så jag kan vakna imorgon utvilad och orka med gymmet!

här kommer lite bilder;

 


middagen!



plugga matte, dricka te och tända ljus!

ursäkta bildkvaliten.. mobilbilderna är kanske inte dom bästa (;



Let's dance!

God kväll fredag! Myskvällen hos mamma är i full gång! Vi sitter i soffan och tittar på let's dance. Äter smågodis och är mätta efter tacos! Riktigt gott var det :) jag tog en dagens outfit bild i dag när jag var ute och shoppade. Men nu bloggar jag från mobilen, så det får ni se i morgon! Var fint iaf :) jag hittade en jätteFin stickad Väst med stor mysig krage och fickor. Mys! Får fota den med ;) svart är den. Jag kollade på den innan jul och då kostade den 250 kr och nu var den halva rea priset. Så 70 kr fick jag betala! :-D lämnade tillbaka ögonkrämen och fick tillbaka 350 kr för den. Galenskap vad det är dyrt för en liiiiten burk med kräm. Tss. Köpte block och pennor till natten också :) ska skriva in alla tal som jag räknat på lösa papper. Kommer bli fint :) sen ska ni få se resultat från hår färgningen också! Mer ljusrött! Nöjd är jag! :) rödbrun henna är nog den bästa. Har kört med kopparröd ett tag, men den är nästan för mörk. Sitter och planerar lite. Jag är riktigt sugen på inredning, Pyssel osv. Ska fixa klart med tavelprojektet först bara Hihi. :). Skriva en lista på allt som jag vill fixa! :-* nej nu ska jag fortsätta umgås och dricka mitt te innan det kallnar! Ha en supermysig kväll. Puss puss!

Mysmamma!

Vaknade utvilad och ska snart duscha och gå ner till kicks, ska lämna tillbaka en ögonkräm som jag inte tålde. Och köpa lite andra saker :) i kväll ska jag och mamma ha myskväll hos henne! Saknar henne så mycket så det ska bli jättemysigt. Längtar! :) vi ska mötas upp runt sex och handla middag tillsammans. Blir fredagsfavoriten tacos i kväll. Nam nam! :-D sen är det ju lets dance på tv också. Det ska vi titta på. Nu på dagen blir det alltså bara att uträtta lite ärenden och sen mysfredag! :) vad ska ni hitta på i kväll? Vi hörs senare! Ha en jättebra dag nu. Det ska jag ha! Puss och kram!

missbrukare

den här hade varit fin som värmeljuskorg! har sett den på granits hemsida innan, som pressbild. men aldrig gått att köpa! nu går det (: vi missbrukar värmeljus hemma hos oss och den stora hade nog varit bra. tror jag (: jag älskar rejäla material när det kommer till inredning. zink är en favorit. ordentliga saker ska det vara :D sånt som håller!





randigt!

dom som känner mig vet att jag är galen i randiga kläder. jag har nyligen köpt en smalrandig tröja i svart och vitt från granit.         ä l s k a r den! så skön, ekologiska kläder is the shit! när bebis kommer blir det garanterat köp av sånna här tuffiga byxor. visst är dom fina!? (: våran unge kommer ha världens tuffaste kläder (; inget jävla hellokitty tjaffs! icke.





God kväll

sitter uppkrypen i soffan med topphälsa, ett glas cola och tända ljus. sitter och kikar lite på h&ms hemsida. mycket fint, jupp. blir nog en beställning snart. alltså jag är rädd för mig själv. förstår ni hur mycket jag kommer shoppa sen när jag har jobb? hu. men kul (: jag älskar kläder. nu behövs bara större garderober. för mina hundra klänningar får inte längre plats på klädstången. nu får jag vika ner några i lådor också. ilandsproblem, jag vet!

varit med alexander idag, vi åt mysfrukost. jag är duktig och äter havregrynsgröt med linfrön och mjölk varje dag. inte ens gott med sylt. kanske banan? hur som helst. satt och pratade länge och sen var det dax för sminkning och så. sen har jag piiiiiiip. ja jag kan inte skriva om det här tyvärr. men det har varit kul, mysigt som alltid (:

och ja nu. alle är på jobb. och jag växlar min uppmärksamhet mellan tvn, datorn och topphälsa! sitter och tittar på ljusens lågor och njuter. visst blir man lugn av att bara titta på ljus? det blir jag! en sån här fin köpte jag på ikea, däri står ett vitt blockljus. fiiiint <3

ska läsa lite nu. och mysa i soffan. vi hörs senare. puss&kram. 






 



kelsjuk? (:

haha, jag får aldrig vara ifred. vera är mystokig. jag har henne i knät hela tiden och hon kurrar och spinner som en liten elmotor. jag sitter i vardagsrummet med rentvättad flanellpyjamas och myser. har henna i skallen och det luktar äckligt, men vad gör det? vera verkar ju älska att vara runt mig ändå. haha :D ska snart göra te och mackor och titta på two and a half men. har sex säsonger och runt 120 avsnitt att plöja igenom! kul va :D

kvällen blir lugn, ska pyssla lite med ett litet projekt här hemma. va på ikea tidigare och köpte en svart tavellist. och så fick jag massa svarta ramar i olika storlekar i julklapp. nu äre äntligen på g med det jag tänkt pyssla med säkert ett halvår. är jag trögstartad eller vad?! :D jaja, så är det när man prackar på sig tusen projekt (:

nu blir det myspys i soffan med en stor kopp te, rågkusar med skinkost och gurka och tända ljus tillsammans med charlie och alan ;D

vi hörs mer imorgon? (: sov så jättegott nu. puss&kram.

 
mys i köket såklart! fin fina ljusstakarna från iiiikeeeeeeeeaa



middag <3 nam nam!







goselusen. (:



i love it

jag är så så glad för min julklapp! alltså. ja, den var verkligen en bra present (: kan säga att jag aldrig mer kommer tända ljusen här hemma med en vanlig tändare. för det första är den här så himla fin, stilren, snygg. och för det andra så luktar det så gott när man tänder med tändstickor (:





today



 

svart och vitrandig tröja i ekologisk bumull från granit, jätterosett från monki. så ser fanny ut idag (: och sen har hon en svart tyllkjol från h&m och en svart mysig fjällräven jacka i modellen eskimåååå.



ny skinnklänning!

 

inte visat min nya skinnklänning. visst är den fiiiin?! (:



myskissar

hej allihopa! glad är jag idag (: vaknade med ett leende på läpparna! fick frukost på sängen och sen steg jag upp. mest bara slappat. ringt till coop och fick ett glatt besked även där. ska på arbetsintervju nästa vecka! det blir jobb sju dagar i sträck och sen ledig sju dagar i sträck. fick prata med min kompis som kände igen min röst på en gång! hon hade snappat upp tjänsten och jag hoppas verkligen att jag får den, perfekt medans jag pluggar! vardagar är det kvällar, typ 16 till 22 och helger 12 - 21. peeeengar! så idag är jag GLAD! har precis fått tillbaka ena delen av körkortsdelen också som man måste ha för att få övningsköra! och imorgon ska jag till optikern och få resten ifyllt (: sen ska jag ringa till körskolan nästa vecka och skriva in mig. måste ta tag i allt nu, bocka av lite saker på göra listan! känns jätteskönt att komma igång! (: idag ska jag plugga matte, imorgon är det mattelektion igen. ser fram emot det. var verkligen roligt sist! (: ska komma ihåg att springa förbi bokhandeln och köpa ett fint block och pennor och linjal! japp! ikväll ska vi titta på film, äta thaimat och som sagt jag ska plugga! katterna sitter här och tittar på mig! mysiga. älskade myskissar <3

ska ta och hoppa in i duschen strax, peela kroppen, ansiktsmask, inpackning och fila fossingarna. jag älskar att pyssla om kroppen och vara fräsch a och o. hygien alltså ^^ sen blir det myspys ikväll. hoppas ni får en jättemysig kväll också! ta hand om er (:

puss&kram.



här sitter vi nu <3



Sunday!

godmorgon! utvilad och pigg och redo för en dag på ikea och snurriga köksavdelningen :D ska bli skitkul. ska nog köpa hem lite annat också (: var inne och kikade på hemsidan igår kväll. ska väcka alle snart med frukost. han sover som en stock. idag blir det gröt, rågkusar med gurka, juice och te. låter väl som en bra start på den här söndagen? (:

kvällen igår var jättemysig (ursäkta att jag missbrukar ordet mysigt) men jag försöker verkligen göra varje dag mysig och speciell. varje dag har sin charm. och mysigt kan man aldrig ha för mycket av, visst?! (: det blev film, ben & jerry glas, te, tända ljus och läsning. en lugn lördag precis vad jag behövde!

nu blir det frukost! (: ha en kanon söndag! puss&kram.





haga parken

Lördag! mysigt va (: jag har köpt lördagsgodis. ska verkligen försöka hålla mig till godis på lördagarna, haha. godismonster och min tandläkare tycker inte om det kan jag meddela. men men. man måste ju få leva?! hur som helst. lördagsgodiset är köpt och middagen är köpt. ikväll blir det fiskpinnar för mig, blev galet sugen på det. vet inte varför (: men det ska jag äta. alexander äter inte fisk, så han ska äta kyckling istället. kanske ingen rolig lördagsmiddag. men magen fick bestämma ikväll (:

ska kika på film och planera kök, idag har vi satt ett datum för renoveringen! imorgon åker vi till ikea och köper allt. eller beställer allt, och det mesta finns inne sa dom förut när vi frågade. får hemkörning. och den 25 januari börjar jag plocka ner alla glas och allt annat i skåpen i lådor. har två dagar på mig medans alle är på utbildning med jobbet att fixa det och sen den 27 river vi ut allt. sen har vi en vecka på oss att renovera. och blir det inte klart då får vi vänta en vecka tills han är ledig igen. men jag vet att vi är ett bra team och vi har ju renoverat som bara den innan. kommer ihåg när vi renoverade i sovrummet. haha. gud va trötta vi var. men det blev så himla bra <3 och vi var verkligen bra på att jobba ihop! så jag litar på oss! det här kommer bli toppen! måste beställa kylskåpet också. det är jättefint (: åh längtar tills jag kan fota och visa er här! (:

imorgon ska vi åka och handla skolböcker till maken också. han börjar plugga nu till säkerhetschef. stolt över honom att han tar tag i sina drömmar. jag ser upp till ambisösa människor. sånt värdesätter jag verkligen! jag pluggar matte och ikväll ska jag ta tag i körkortet som jag haft som ett spöke efter mig. nu börjar jag må bättre igen och då börjar livet rulla ikapp.

idag drog alex med mig till mysiga haga parken. vi gick en lååång promenad runt vattnet och pratade. var riktigt härligt att komma ut. allt är så vackert <3 vi gick säkert i två timmar om inte mer? sen avslutade vi utflykten på ett mysigt café, drack varm choklad, åt någon tosca kaka och värme oss. det var kallt ute idag! burr. men fjällräven jackan är toppen! så himla nöjd med den (: räddaren i vinterkylan!

sitter och värmer mig under fleecefilten. kanske hoppar i badet sen? vi får se. ska krypa upp i soffan efter middagen och läsa topp hälsa med en kopp te. sen blir det som sagt film och sånt mysigt! jag älskar helgerna! även fast jag är ledig mycket så är det ändå någonting speciellt med helgerna! (: njuta för fullt nu av ledigheterna, för snart börjar min svenska b kurs på distans också och då blir det inge slapp här inte :p matte, svenska och körkort, renovering av kök och massa annat. hu. jaja, det går om man vill.

nej nu ska jag sätta fart med maten, är hungrig (: vi hörs sen. ha en jättemysig lördagskväll! puss&kram (:





Stan

Hej hej! :) hoppas ni mår bra. Jag sitter och tittar på en film och snart blir det middag. Köttfärssås med pasta. Äntligen fredag. Det är någonting mysigt med fredagar. Det är min favorit dag! Vi ska mysa hemma i kväll med film, lite fredagsgott. Det blir en lugn fredag med andra ord. Ska planera lite kök, eftersom vi ska till ikea på tisdag och köpa allt som ska köpas :) ska bli jättekul. Tänkte ta ett bad och ja, slappa. Så skönt. Lugn och ro. Gick upp tio i dag. Gjorde mig i ordning och mötte upp pontus i stan. Där åt vi frukost tillsammans på ett café och sen gick vi och hämtade ut en palestinasjal som han köpt åt mig. JätteFin! :-D sen åkte vi hem. Och nu är jag som sagt hemma igen. :) Vad ska ni hitta på? Ha en jättemysig början på helgen. Och tack igen för era kommentarer! <3 puss och kram.

svalna muffins <3

just nu sitter jag i köket. taklampan är på lägsta styrkan, ljusen flackar omkring mig och jag mår bra. bättre än på länge. fy va skönt! vi har haft en mycket bra kväll (: är glad för att vara hemma. det känns skönt. jag trivs här. vet att jag skulle kunna vandla om vilket sketen lägenhet som helst till att bli mysig, det sitter i min natur. haha (; det var inte så jäkla mysigt när vi flyttade in faktiskt! men nu så. nu trivs jag här. sitter och väntar på att muffinsarna ska svalna lite. sen ska vi göra te, tända ljus inne i vardagsrummet och titta på något avsnitt av two and a half man. kul serie! har följt det länge nu (: sen blir det sängdax! är riktigt trött. även fast jag sov ganska många timmar i natt. hur som helst, ja, sängen! skönt!

imorgon ska jag och pontus in till stan, hämta paketet vi skulle hämtat idag, vi ska fika och umgås (: ska bli mysigt! lördag och söndag blir lugnt. tisdag är det först skola, och sen ska vi, jag och alle till ikea och beställa resten av köket, så vi kan komma igång med det någon gång (: ska bli skönt att få det gjort. och riktigt skönt att få laga mat i ett renoverat kök. yeey!

nehä ni. nu ska jag göra te och fixa lite mysigt innan vi slår oss ner och glor på något avsnitt. blir upp imorgon runt tio. ska vara hos pontus vid tolv så (: vi hörs imorgon kära ni. tack för era kommentarer. blir väldigt glad :$

godnattpussar <3



en sån här fick jag i julklapp! gissa om jag blev glad! använder den hela tiden :D tack tack tack <3



Upp och ner ner och upp.

ja det var precis så livet skulle vara och det är ju så det är också. oavsett om jag valt att endast skriva om bra saker här i bloggen, för det har varit bra för det mesta så är det ju faktikst så att det känns ihåligt och falskt om man mår dåligt och väljer att skriva att det är bra. för nej, förändringen att jag började må bra i mig själv igen och klara av livet var ingen dans på rosor. jag valde att inte skriva om det här. men många ser nog igenom det där. och det är väl bra att ni vet att jag är mänsklig jag med (: tack doris för din kommentar. den fick mig på något sätt att våga erkänna för mig själv att jag får vara upp och ner oavsett vad. man behöver inte falla till botten för att man har en svacka. man kan resa sig igen och det gör jag sakta men säkert nu igen. det har tagit lång tid. men på något sätt så hittar jag min plats här i livet också. det riktiga livet den här gången! jag tycker inte om att skriva om mina problem. det här var meningen att bli en blogg med glada inlägg. jag var så jäkla trött på allt elände. men ja, även fast jag mår hundra ggr bättre nu så FÅR jag också må skit i mellanåt. det är ju trots allt mänskligt!

jag och alexander har fikat te och mackor, pratat, gråtit, skrattat, pratat dåtid, pratat nutid och pratat framtid. det känns skönt att reda ut, se vad man känner och vart man står. vi har bestämt att vi ska baka! jag måste göra någonting kul och han med, så det blir våra favorit muffins! (: och pizza ska vi äta till middag. blir gott. önskar jag kunde skriva att det var längesen jag åt pizza :P men jag och pontus åt det häromdagen, haha. jaja, ibland får man vara slappis (; sen får vi se vad kvällen bjuder på. film och sånt skulle jag tro!

så nu vet ni varför min blogg varit lite ihålig och upp och ner, jag har inte mått bra. eller jag har mått bra, men omställningen från att vara sjukskriven och sjuk till att bli friskförklarad och klara av livet blev för mycket, för mig och för alexander. fan den som ger sig, man ska inte frukta livet. aldrig. hur skrämmande det än är.

nu ska jag duscha och sätta på mig rentvättade mjukiskläder, åka med alle till affären, köpa mat och bakprylar. sen ska vi äta middag, baka och ha myskväll här hemma!

vi hörs senare. ta hand om er. <3 puss&kram.



myskväll.-

sitter och mumsar på pimpim. gott! det var mitt favorit godis när jag var mindre (: har precis slukat tre tacos. pontus tyckte det var kul att se mig äta för dom sista dagarna har jag knappt ätit någonting alls. blir väl så när man inte mår hundra. har precis valt film också, det blev the hunting in connecticut. har hört att den ska vara bra (: blir alltså film och sen sova! är trött. även fast jag sov ganska länge idag! imorgon blir det lyra, sen stan med biljard och fika och sen hem till mig och alexander och kissarna! ska väl ta ner julstjärnorna så småning om också, det var väl idag? men jag tycker det är så mysigt att ha dom tända, det är ju forfarande ganska mörkt ute. imorgon kväll blir det massa mys! jag tänkte bada, ha lite hemmaspa. läsa twilight boken nr tre, baka bröd hade varit mysigt och bara mysa runt hemma i myskläder, raggsockor och ha massa levande ljus! <3

nu ska vi kika på film så.. (: vi hörs imorgon igen! ta hand om er och ha en jättemysig kväll <3 puss&kraaam!



här sitter jag nu ^^



Onsdag!

hej hopp (: mår ni bra? jag mår mycket bättre idag. bättre och bättre. det är bra med svackor i mellanåt tycker jag, det är ju svårt att tänka så just då. men sen när man väl mår bättre uppskattar man allt så mycket mer <3 livet är upp och ner och det är bara att acceptera och gå vidare!

jag sitter i vardagsrummet just nu, vera satt brevid mig och slickade på mina händer (hon älskar min handsalva från body shop) haha (: spinner som en motor och myser. ska göra en kopp te för att värma upp mig lite. varit ute och vandrat i kylan med musik i öronen. och sen blir det städa! alexander kommer hem imorgon, han har varit hos sina föräldrar en vecka snart medans han jobbat. vi behövde vara ifrån varandra. därför han inte nämnts så mycket här i bloggen (någon som undrade) ibland behöver man andas och det behövde vi. det är påfrestande och en stor omställning att gå från att vara hemmasittande och deprimerad till att bli friskförklarad och våga gå ut, träffa vänner och umgås igen. det blev en smäll för både mig och honom. men så är det ju, man utvecklas och man måste kunna utvecklas ihop. så imorgon kommer han hem igen. då blir det planering av köksrenoveringen, vi måste verkligen ta oss till ikea och beställa det där köket! för nu måste det bli av ^^ kommer bli jättefint! och det kommer inte bli så som jag skrivit tidigare i bloggen, nix. vi har andra planer, mohahaha (;

ikväll ska jag umgås med pontus. han ska gå och handla tacos och laga middag till oss tills jag kommer. det blir film och sånt också (: sen imorgon ska jag till lyra på möte. behövde det verkligen känner jag. för mycket omställningar och mitt psyke klarar inte av det galant. så lite stöd står på schemat imorgon mellan 13 och 15. sen ska vi in till stan, spela biljard och hämta ut en julklapp som pontus köpt till mig. sen ska jag hem hit igen. och umgås med alexander. äta middag, film? vi får se (: jag är sugen på att baka! på fredag blir det gymmet och jag hoppas det finns ett spinningpass! det är jag sugen på (:

nu ska jag sätta fart med städningen! vi hörs sen (: ha en mysig kväll nu. puss&kram <3





glänsa.

hej allihopa! har ni haft en bra dag? min dag har varit braa, stressigt men bra (: det var verkligen jättekul på mattelektionen, vilken underbart härlig lärare :D man blev glad bara genom att titta på henne! lyste i ögonen på henne när hon sa "jag älskar att lära ut matte, det här kommer bli jääättekul" haha (; och ja, det var faktiskt kul.

jag sitter i sängen och skriver. jättetrött efter dagen som har varit fullspäckad. det ska bli enormt skönt att sjunka ner i sängen. orkar nog inte ens läsa. imorgon blir det sovmorgon, mysig frukost med tända ljus och sen städdag! ska dammsuga, bädda rent i sängen, städa toaletten, torka golven och plocka. glänsa var ordet!

bloggen är inte så jättekul nu, jag vet. för jag gör inte så jättemycket, ^^ blir mycket plugga nu. både matte och körkort. sen blir det ju renovering av köket också. gissa om jag längtar??! ska sätta oss på torsdag när alle går av jobbet och planera, måste åka till ikea och beställa allt också för nu är allt betalat, eller ja, vi har alla pengar. vi har gjort en bra skiss i ikeas köksplaneringsprogram och vi är överens om hur det ska se ut (: ska bli skitkul. jag älskar att fixa i lägenheten. inredning <3

nej nu går mina ögon i kors. riktigt trött. ska springa och borsta tänderna och sen krypa ner och sova. vi hörs imorgon kära ni (: hoppas ni vaknar upp glada och pigga imorgon (:

puss&kram



skola

god morgon! (: hoppas ni sovit gott. jag har sovit som en stock och är faktiskt för en gångs skull utvilad! :D sitter och äter frukost, blev två mackor och ett glas juice. sen ska jag föna håret som jag tvättade nyss och fixa till mig innan jag ger mig iväg mot skolan. min mattelärare ringde mig igår och sa att hon blivit uppringd av en av lärarna som hade varit med under provet jag var på och gjorde. och eftersom alla blev intervjuade efter provet så sa hon att hon tyckte att jag verkade vara så drivande och målmedveten. hur som haver, jag hamnar i en grupp för mer motiverade elever. får gratis skolbok och plugg skiva till datorn. yeey. det bästa av allt är väl att jag slipper måndag, onsdag och fredag i skolan. utan bara tisdagar i två timmar (: hur glad som helst för det! nu hinner jag ju med annat också! (:

hade myskväll igår. jag var med pontus! vi köpte pizza och tog hem till mig, satt och åt och sen valde han film. eller jag tipsade eftersom han sa att han ville se en lättsam, fjantig komedi. då blev det såklart hot chick. världens fjantigaste film. somnade i soffan, var så trött och det tog emot att åka till huddinge sen. men skönt nu eftersom det är nära till skolan (:

ska äta upp min frukost nu och sen bege mig! vi hörs senare! ha en jättemysig tisdag! (: puss&kram <3



svarthårig, luggig, och en oredigerad bild.



Natt ute

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Jag är riktigt trött, har sovit dåligt och för lite, men vad gör det om hundra år? :) i dag alldeles snart börjar min första matte lektion. Lite seg i kolan så här på morgon kvisten. Men jag tror man tänker bättre tidigt?! Kanske bara inbillar mig :) hur som helst jag är glad att jag tagit tag i matten. Ett spöke som hängt med i bakhuvudet sen jag slutade gymnasiet, haha. :) har ju inte bloggat på två dagar eller någonting sånt. Har iaf varit på bio och sett avatar, den var helt underbar från början till slut. Den vill jag se igen. Valde utan 3D för det var smockat överallt. Så det blev utan. Men lika bra det. Är ju åksjuk så det räcker och blir över. I dag har jag varit på barnkalas, iris fyllde 3 år och fick massa fina paket. Från oss köpte jag lera i olika färger, kritor, en barba pappa bok som man ska lära sig räkna i och lite till. Hon blev glad :) det blev tårta och te. Mums! Sen körde mamma hem mig till pontus och vi har haft massa diskussioner om ideal, självbild, hur man är utåt osv osv. Vid tre tyckte vi att vi hade pratat klart och ist för att avbryta varandra så blev det en mindre hetsig dialog. Haha :) trötta!? Nu ska jag fixa och Sen i väg. Vi hörs senare. Ha en bra dag! Godmorgonpuss.

ensam fredag

god natt. ja för nu är det verkligen natt. det är kolsvart ute, stjärnorna lyser som små glädjespridare på himlavalvet, allas julstjärnor i fönstrena är tända och jag är påväg i säng snart. jag har haft ensamhetsnoja ikväll. jag är riktigt dålig på att vara ensam, speciellt när det inte är själv valt. det började ju bra iallafall. jag fick en myskväll med katterna, flera koppar te, ett varmt skumbad med massa levande ljus runtomkring mig, hemmagjord broccolisoppa, plaza interiör läsning..

..och två timmars prat med min man. tack för att du fanns där när jag mådde dåligt och tack för att du fick mig att må bättre, alexander är en människa som vet hur jag fungerar, antagligen för att han levt vid min sida i snart fyra år, varit med mig från början när jag dunsade i det bottensvarta hålet dag ut och dag in. har så svårt att visa utåt när jag mår dåligt och då gäller det verkligen att se mina signaler. jag frågar ju tusen gånger hur andra mår, bara för att verkligen vara säker på att dom mår bra. är det så svårt att fråga tillbaka?! som sagt, ensamheten skrämmer mig. ofrivillig eller ej. jag är ett sällskapsdjur ut i både bak och fram tassarna.

om jag sammanfattar kvällen har jag haft det bra ändå. alla tre katterna satt sött och tittade på när jag plaskade som en badanka i vattnet och läste horoskopbok. det här året ska jag tydligen inte ta hand om lika många, nu är det min tur att ta istället för att ge. just nu befinner jag mig i en svacka (just dom här datumena) och det stämmer ju faktiskt! jag är vidskeplig. och även fast man inte ska tro på det blint, så stämmer det ganska bra!

jag ska äta en macka och dricka ännu en kopp te och sen, sen ska jag krypa ner, helst med alla katterna omkring mig och sova. med min snuttefilt. (vem har satt åldersgräns på sånna lixom?!) (:

sov gott allihopa! dröm sött. <3



mys hemma <3



thaimat

god kväll allihopa! hoppas ni mår fint (: jag sitter hemma och myser i soffan, tända ljus och tittar på tv4+ något op. program. ska ta en dusch innan jag går och lägger mig, vilket kommer vara ganska tidigt! imorgon är det matte testet. lite nervös är jag. det var x antal år sen jag pluggade matte. men GUD vad skönt att bli av med det ämnet. yeey. stolt över mig själv som tar tag i det där (:

idag har jag varit hos mamma, träffade nadia också och åt lunch med henne, blev fisk, bulgur och spenat. riktigt gott, var riktigt mysigt att umgås med nadia, vi pratade, skrattade och hade det mysigt. var ute med adolf på en runda också (: sen har vi ätit middag, thaimat är favoriten och det blev så stark så det brände i hela munnen och halsen. haha. men gott var det (:

imorgon ska jag ha mysdag/kväll med mig själv. läsa topp hälsa, bada skumbad och ha kroppsrenovering, måla naglarna, dricka massa te, mysa i soffan till en bra film/bra bok, mysa med kissarna och bara vara. egentid <3 åh det behöver jag! på lördag blir det stan och bio med en av mina bästa vänner och jag tror det blir avatar som vi ska se. den verkar verkligen vara bra (: ska bli jättemysigt!

ska kika vidare på programmet och sen blir det dusch efter det film och en stor kopp te! vi hörs imorgon. sov så gott nu. puss&kram <3



smörgåstårta och fransk musik


sitter och lyssnar på en fransk mysig låt, här hittar ni den <3

ute är det mörkt, kallt och tyst och här inne är det varmt, tryggt och ljusen flackar i mörkret. idag har det varit en bra dag. trots att jag förtillfället är mycket upp och ner. men jag vet att snart snart mår jag bättre igen. vad vore livet utan nergångar? då uppskattar man ju inte när det är uppgångar. man får njuta av det som finns att njuta av. och det kan vara någonting litet som ett värmande sms, dricka en kopp te eller titta på en bra film under en varm filt. jag älskar vardagslyx och det har jag så mycket som jag bara kan!

jag är mätt och belåten, vi har ätit smörgåstårta med räkor och allt vad det var på. mycket gott, och mycket mättande! varit ute i kylan köpt godis på coop och tagit ett varmt bad med levande ljus. låg bara och tänkte, myste och njöt. man blir så lugn i ett varmt bad.

kvällen bjuder på film och godis. för idag är det faktiskt röddag (; och självklart ska det firas med lite smågodis. jag har tränat massa matte också. för på fredag ska jag vara på komvux och skriva matteprov/test för att se vilken grupp jag ska hamna i. och nu känns min hjärna lite mer uppdaterad igen (: ska verkligen bli skönt att ta tag i det där. alexandra undrade när vi ska renovera köket och det ska vi den 18 januari. för vi har haft en vattenläcka som gjorde så allt blev framskjutet. ville inte bo i ett renoveringskaos i jul heller (: sen måste vi passa in alexanders jobbveckor. så ja, i mitten av januari ska vi sätta igång!

nu blir det film. ha en jättemysig kväll. <3 puss&kram (:



lucifer <3



ingen morgon piggelin

gud vad jag är trött. ställde klockan på tio, men vad hjälpte det. trött som bara den ändå. ligger fortfarande kvar i sängen med bärbara i knät. det är minus 16 grader i stockholm, och det har det varit sen i går. fy fan vad det stack i hela benen när jag och pontus traskade iväg till kolgrillen och åt middag. vi satt där i tre timmar och pratade åt ganska smaklös mat (kycklingspett med tzatziki och pommes) och drack två mariestad var. jag undrar hur personen som frågar legg känner när det var tio år sen pontus fick börja dricka alkohol. haha. dom ser lika generade ut varje gång. fast och andra sidan fick mamma visa legg på systemet ända fram till hon var 39 år ^^ hur som helst, vi hade det kul igår. han var snäll och bjöd på middagen. sen gick vi och handlade chips och dipp, och gick hem och kollade på en värdelös kärleksfilm. men det vart en lyckad kväll ändå! tack pontus!

idag ska vi mest bara ta det lugnt hemma. är trött som sagt (: står massa tända ljus här redan, mysigt att vakna till. fick frukost på sängen och snart blir det nog en film skulle jag tro. en promenad i vinterlandet och bara ha mysdag! har jättelust att baka, får göra det någon dag (: vad sak ni hitta på idag?

vi hörs senare. ska släpa mig upp ur sängen nu! (: godmorgonpussar! <3





OJ

det blev visst en liten blogg paus. reperation & omkonstruktion av livet för att 2010 ska bli så bra som bara möjligt! nytt år nya möjligheter är en bra mening, tycker jag! jag har alltid ansvaret för mitt liv och hur jag vill att det ska vara, man ska aldrig köra över andra, men man måste ändå få sin röst hörd bland folkvimmlet. jag har blivit enormt stark på sista tiden. jag är mer självständig och jag börjar bli vuxen på riktigt. 2010 ska bli ett bra år. det känner jag på mig!

just nu står min make ute i köket och gör frukost, han gjorde mackor till mig igår som var jättegoda. tunnbröd med viltost (mjukost) och sallad. jum! drack te och tände massa ljus och tittade på några avsnitt av two and a half man. jag har sett nästan alla avsnitt, trodde jag. så blev glad när det var massa som jag inte hade sett än (:

hela dagen igår har vi bara varit hemma jag och alexander, pratat, städat lite, pysslat i hemmet, ätit god middag på mateus tallrikarna och haft myskväll som jag skrev om däruppe. en lugn dag med andra ord. precis vad både jag och alexander behövde.

idag ska jag och pontus in till stan och besöka en stoor second hand butik på söder. vi ska klä ut oss i knasiga och lustiga kläder, (vi har kommit fram till att både han och jag tycker att det är mycket roligt att klä ut sig och sminka sig osv. jag sminkade honom häromdagen och enligt både mig och alexander så är han snygg i smink. det är ju inte alla killar som passar i makeup) så jag har lovat att han ska få sminka mig någon dag också. han är helt lyrisk haha (:

hur som haver. nu blir det frukost och sen dusch, påklädning, sminkning och sånt (: sen bär det av till pontus och sen till stan! ha en jättefin dag allihopa! puss&kram.



visst blir det mysigt sken av dom frostade kivi lyktorna!? (:



ljuslyktor från granit i zink! love!



snodd lista

snodde tidfördrivarlista av calle. fakta på djupet? i don't know! men här kommer den iallafall (:


NAMN: Fanny Alexandra Magdalena 

HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT: Höger

ÄR DET NÅGOT DU HELST INTE ÄTER? : chocklad med sprit och likör i.

FAVORITBAR: någon mysig på söder. ash vet inte?

FISK ELLER BADKRUKA:
badkruka till en början, sen fisk!

FAVORITVÄDER: Sommarkväll

GLASÖGON, LINSER ELLER INGET : Glasögon & linser

ÄR DU KITTLIG: ja, på benen!

SNARKAR DU: jag är tyst som en mus när jag sover!

STJÄRNTECKEN: jungfrun

FAVORITFILM: crazy beautiful & uptown girls

FAVORITORD: mysigt!

CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS: smågodis!

PIZZA ELLER HAMBURGARE:
uääk. inget.

FAVORITCHIPS: Estrella - Sourcream & onion

GUNGAR DU PÅ STOLEN: neej

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA: vitt, vitt, lite silver, grått i olika nyanser.

RIS ELLER POTATIS: jasmin ris!

LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST:
mörkt!

HUR MÅNGA SYSKON HAR DU: fem småbröder

BÄDDAR DU DIN SÄNG: ja när vi har gäster.. haha (:

HAV ELLER SJÖ: Hav

SALTAR DU PÅ MATEN: ja, för jag är så dålig på att salta när jag lagar den.

FAVORITKAKA: Kladdkaka

KAN DU SJUNGA: Nja, jo

VILKET INSTRUMENT ÄR VACKRAST ATT LYSSNA PÅ : aukustisk gitarr - rysningar!

GILLAR DU TECKNAT: inte direkt..

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TANDBORSTEN
: rosa!

VAD GÖR DU OM DU FÅR HICKA: skrattar

ÄR DU KATT ELLER HUNDMÄNNISKA: kattmänniska! <3!

FAVORITDATORSPEL: jag spelar sällan! kanske sims för att det är kul att inreda?

KAFFE ELLER TE: te! mår illa av kaffe.

HAR DU EN BESATTHET: kärlek

VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
svarta!

DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET? personligheten, blicken & leéndet

FAVORITALKOHOLBASERAD DRYCK? drinken orgasm (får alltid samma idiotiska replik av bartendern "jag slutar om en timme..) rött&vitt vin och guinness öl.

FAVORITSPORT? att titta på - inget. att röra sig själv - boxning, gymmet, spinning, yoga!

ÖGONFÄRG? bärnstensbruna med inslag av grönt

SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG? solnedgång!

FAVORITMÅNAD? December

FAVORITDAG PÅ VECKAN? Fredagar. nu blire freeeedagsmyyys (:

SOMMAR ELLER VINTER? Sommar

HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA? I ett bostadsrättshus vid ett villaområde och nära vatten och natur. med måns, vera, lucifer och alexander!

HUR SER DIN MUSMATTA UT? jag har ingen musmatta, har ju bärbar..

KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGA? nej inte ens om jag trycker ner näsan och får kramp i tungan, haha (:

ÄR DU ROMANTISK? ja, det är jag verkligen!

SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG? jag är väldigt lycklig!

Spelar du något instrument? kämpar med gitarren! (:

Dina första tankar när du vaknar? "idag blir det en bra dag. det är mitt ansvar att göra mig själv glad!"

Biter du på naglarna? nää, men jag klipper av dom!

Hur gammal är den äldsta person du kysst? runt trettio.

McDonalds eller Burgerking? BK

Sjunger du? i duschen, i min låt som jag spelat in, hemma, ja jämt!

Vad har du för skostorlek? 37-38

Kommer du överens med dina föräldrar? ja min mamma!

Din hårfärg? röd henna! men funderar på ännu rödare snart!

Vad sover du i? I min supersköna säng från ikea!

Hur svarar du i telefonen hemma? aa, det är fanny..

Drömmer du mardrömmar?
väldigt sällan!

Favoritklädsel? väldigt blandat. men unikt går jag igång på!

Favoritgodis? kan inte välja bara EN.

Hur många kuddar sover du med? två och min snuttefilt.

Saknar du någon just nu? Ja mycket!

Är du blyg? Nej. men kan bli obekväm när jag umgås med någon som pladdrar för mycket.

Tycker du att du har fin dialekt? ja! jag är glad över min stockholmska!

Tycker du om fester? ja, hemmafester kan vara riktigt roliga!

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20, minst och begränsade köp!

En bra film? true romance!



Bussen

God dag vänner! Just nu sitter jag på bussen påväg hem. Det ska bli skönt att komma hem. Men det var fan inte kul att säga hej då :( blev många tårar från både mig mig och calle, vi är så blödiga. Tss. Haft det helt fantastiskt den här veckan och jag är så glad för min vän. Han är verkligen en keeper! <3 aldrig förut har någon varit så snäll mot mig utan att ha en baktanke. Fin person rakt igenom! Jag ska BARA ha människor i mitt liv som gör mig glad och får mig att må bra. Ja! :) alexander kommer och hämtar mig vid åtta tiden när bussen rullar in i stockholm! Vi ska bara ha myskväll hemma. Middag, film och slappa. Trött efter knappt tre timmar sömn i natt. När jag kommer hem ska jag vända tillbaka dygnet igen och jag ska börja plugga efter julledigheterna, börja med körkortet och träna på gymmet. Nu ska jag ta tag i allt och det känns riktigt bra. Skönt med rutiner! Sen ska jag så småningom börja söka extra jobb. Har många planer för 2010. Det här är vårat år älskling <3 ska samla ihop mina saker nu, ska nämligen byta buss i jönköping. :) vi hörs senare! Busspussar. :)

RSS 2.0