osynlig

kommer inte blogga så mycket idag, lite ikväll kanske. vill spendera sista dagen med älsklingen som jobbar imorgon igen och en vecka framöver. saknar honom av bara tanken att jag ska få gå och lägga mig ensam varje kväll. men jag får iallafall vakna upp med honom och det är underbart det med!

lite små pill idag med renoveringen och den börjar lida mot sitt slut. nu är det vitt vitt vitt därinne, tak och väggar. listerna har vi inte råd att köpa förens på onsdag då vi betalade fotografen de sista 3000 kr och sen 5000 kr på en annan sak. så just nu lever vi på mina sparpengar. bevisat att sparpenga är ruskigt bra att ha. nudlar är helt okej, men inget vi vill käka tills på onsdag (; då rullar det in stålar igen. skönt!

ska måla bakom elementet nu och sen koka dinkel. ikväll blir det dinkelsallad med grillad kyckling i soffan framför en bra hyrfilm.

hörs sen. ha en mysig söndag! puss&kram (:



better be



better be someone special.



Volbeat



 

 

håller på att dö av trötthet. men vi har bestämt oss för att bli klara. så nu får vi helt enkelt stå ut och hålla ögonen öppna (; imorgon tar vi en mysig sovmorgon!

den här spelas här hemma nu. favvo!

sov gott sen. puss&kram.



chai latte

ska plocka undan efter våran goda middag nu. vi fubbade lite idag och gick inte alls efter GI, det blev pannkakor med jordgubbssylt och grädde, vilken fest va (: det är ju trotts allt lördag och vi har slutat helt med godis och andra onyttigheter. socker kan vi inte sluta med i tet, även fast vi dragit ner mycket på det. fast istället för det "vita giftet" så har vi råsocker. det bruna ni vet (: gott!

älsklingpälskling målar inne i vardagsrummet. det blir så himla himla fint (: en fröjd för sinnet (och ögonen såklart) att vara där inne. det blir så stort och ljust. hihi. vi har bestämt att vi ska skippa fondtapeten just nu och verkligen bestämma oss för vilken vi vill ha.. är lite halv veliga. så tar vi och har en riktigt mysig dag och kväll imorgon tillsammans med tre bra filmer som damp ner från cdon hyrfilm i går och bara ta hand om varandra. låter väl mysigare än att tapetsera va (; fast ni ska såklart få se bilder ändå! ska bara röja upp lite (:

älskar verkligen våran bumling lampa. är så himla glad för den! saknat våran förra svarta. men det blev så fint med en vit (: när jag är rik och berömd ska jag köpa ett nytt galler (dom kostar 400 kr) för det här är lite gulaktigt, även fast jag sprayade det vitt. kan inte sluta titta på den nu när jag sitter här, haha. så fin är den (: jag gillar att blanda nytt och gammalt, dock finns det en gräns. jag föredrar modernt, stilrent, svart och vitt som bas och liiite inslag av funkis. ja som bumlingen nu (: ni hajjar va..?!

ska städa upp i köket nu som sagt och sen ska jag fixa ihop varsinn chai latte med skummad varm mjölk till mig och baby. fika lite och kramas! sen ska vi måla taket två vändor, har väntat på att målartvätten som vi tvättade taket med skulle torka. men nu så (: sen är det bara vanliga färgen kvar "snö" från alcro. himla tjusig (: listerna får vänta tills vi vet hur vi ska göra med golvet.. det är ett äkta ekgolv där inne, riktigt slitet, men fint.. så ska vi slipa upp det och olja in.. och lägga ekgolv i sovrummet..? eller lägga valnötsgolv (kan ju köpa äkta också, så minskar inte värdet) så det blir mer enhetligt med sovrummet.. äsch, vi får se. tiden får utvisa. vi har ändå inga pengar just nu. är glad bara att vi fick bort dom fula väggarna i vardagsrummet. nu känns det redan mycket bättre (:

nej, om man skulle ta och slita sig. här är föresten recept på chai latte.

puss&kram på er.






helt varm inuti

vill verkligen tacka er för era fina och snälla kommentarer till våra bröllopsfoton. tänkt svara till er alla var och en, men gör det här inlägget istället. blir så glad och varm i hela kroppen. ni är så söta (: tack snälla ni.




våran fredagskväll



middagsmys med tända ljus



thailänds kycklinggryta med nyttigare ris. gott, men så starkt så vi typ grät (: helg så det blev fun light saft till.



fick ett ryck och rensade bland alla våra teer. min mamma tycker att vi ska öppna ett café efter som vi har så mycket te. och ja, det vill vi ju någon gång! marrimekko teburken fick vi bla. av söta malin i bröllopspresent (: det har alexs sitt favorit te i just nu. det är förövrigt mycket bra terapi att rensa i skåp och göra fin och ställa i ordning (:



medans meckade älsklingen med bumling lampan. bytte ut den gulaktiga gammla sladden till en ny kritvit såklart (:



sen provade jag att ställa klockan från rusta på vita högblanka sideboardet. brevid kobratelefonen. blev mycket bättre än i köket och det är skönt att se vad klockan är när man är i hallen också.



mitt projekt. här ser ni vart plasten blåste upp. men några vändor till så blev den ju bra (:



kissarna sitter och spanar.



alla tar en paus i renoveringen. trötta :P



lucifer sitter på en av sina favoritplatser och tittar runt.



mys i kattkorgen med grått fårskinn.



tillfälliga lampan som hängt i vardagsrummet innan.



uppepå våran badrumshylla är lucifers andra favoritplats. han använder alexs necessär som huvudkudde. visst är han söt (: våran lilla yoda. (vi tycker han ser ut som yoda från starwars)

nu ska vi fortsätta måla i vardagsrummet (: puss&kram.




Resultatet av bumling lampan.

innan.. bilden är från säljaren som sålde den till oss.



efter..





så blev den (: nöjda är vi. mycket bättre med bumlingen än kartell lampan! japp (:



hemmaspa

sitter här i köket med en cerise rosa velourdress (skit hett) har precis haft ett litet hemmaspa (: duschade varmt och länge, gjorde både fot och ansiktsmask (från lush) och hårinpackning (från frissan, fick av my) så nu är jag len som bara den och luktar gott (: härligt!

ska gå in till vardagsrummet och fota lite snart och känna på bumlingen om den torkat helt så jag kan börja slipa den. hoppas den torkat. vill sågärna hänga upp den i kväll innan vi fikar mackor och te med tända ljus. det märks verkligen att hösten börjar komma. underbart! älskar hösten! röda, gula, orange löv, mysiga promenader, massa tända ljus, mycket te och mysiga hemmakvällar med mycket kramar och gos (: ett hösttecken här hemma är som sagt alla tända ljus. såfort det blir mörkt ute så tänds ljus i hela lägenheten. man mår så mycket bättre och blir mysig i hela kroppen av ljus. sen har sommartofflorna bytts ut mot fårskinnstofflor. härliga höst!

renoveringen tar lite längre tid än vad vi trott. vi vill verkligen göra det ordentligt. (tur att vi båda är riktigt petiga, annars blir det nog tjaffs) ikväll har vi iallafall satt upp målet att målningen ska vara klar. wihou. det blir så himla mycket större därinne nu när det är vita väggar. spacklet är ju vitt så man ser skillnad redan nu. måla taket ska vi också hinna med. vi får vara uppe natten lång, haha. men det löser sig. och det blir ju himla fint (: 

min vita samsung tv är hemma också. jag är måttligt sugen på att hänga upp den i sovrummet. men jag får helt enkelt bärga mig tills den 9 september.. 23 år. börjar bli gammal..! men den är skitsnygg. har ju kikat lite på den i smyg, hihi (:

ska fota nu och pilla på bumlingen. hoppas den är torr! puss&kram.




aj lajk

gillar den här stickade tröjan jättemycket! mysfaktor!





grrr..

morgonen började bra, vi gick upp elva, klädde på oss och åkte och handlade god frukost. olika pålägg mm. sen åkte vi och postade två brev och hämtade bumling lampan som hade kommit till bussgods (: sen åkte vi hem och gjorde frukost, tände ljus och myste (: efter frukosten började jag plocka i sär lampan och slipa den. tvättade den med målartvätt och lät den torka. spände upp soppsäckar på balkongen och skakade sprayfärgen (så länge gick allt bra) sen började jag spaymåla och när jag var inne på tredje lagret (man ska ju spraya tunna lager och vänta några minuter och sen spraya igen.. så blir det typ storm :/ och plasten åkte upp på lampan och det blev märken. grr. så nu står den och torkar, sen får vi åka och köpa en till sprayburk och börja om. slipa, målartvätt, spraya. ska köpa en ny vit lampsladd också. så den blir toppfin (: tar en paus här för mina nerver klarar inte av när det inte går. funderar på att gå ner till källaren och måla den där ikväll. där blåser det ju inte (:

ska ta och lägga upp mer tradera auktioner. 3's internet var sjukt segt igår så jag la bara upp några st. beställde en framkallning på kortet under. 75*50 cm. ska köpa en vit ram och hänga upp den i hallen över det högblanka sideboardet. fint va (:




Eames Plastic Side Chair

när vi var ute och åkte idag så hittade vi svarta eames stolar. så himla fina! och sköna som bara den (: orginalen kostar runt 3000 kr vad jag förstått och "fejk" som ser likadana ut kostar 600 kr. gillade dom verkligen.



var på ikea innan och handlade en ny kudde till mig. lånat en av mormor, (tvättade den förra och när den torkade luktade den ankbajs) så nu har jag en skön, riktigt skön kudde (: köpte även två till  torkställningar till kläder. så jag håller på att hänga tvätt nu. älsklingen spacklar. snart snart klart (: sen ska vi måla ikväll. han har varit så himla duktig mitt hjärta (: ska börja med middagen nu. kyckling, bulgur med grape mm. gott! slänga in en till maskin med färgtvätt och sen röja upp lite här i köket. och lägga upp auktioner på tradera, såklart (:

puss&kram.



mulet

idag vaknade jag vid tio, utvilad! (: älsklingen ligger och snusar fortfarande och jag ska väcka honom snart med frukost. fick tidningen "hälsa" av honom i går när han var och handlade, så den har jag bläddrat i lite nu på morgonen. sen har jag försökt klura ut hur jag ska göra en foto förstoring. det står bara att upplösningen är för låg.. men kortet är ju skit stort  smsade fotografen så jag hoppas hon vet (:

idag ska vi fortsätta medvardagsrummet. det är stökigt där inne ^^ men det blir ju fint sen. har satt upp plast i dörröppningarna så det inte åker ut massa damm. skönt, så slipper man se kaoset också (; jag ska lägga upp mer tradera auktioner också. har inte haft tid eller ork, men nu måste jag verkligen. sen ska jag städa här hemma medans alex fixar klart den sista väggen med bredspackling (:

håller på att tvätta svart tvätt. är så trött på att behöva hänga upp massa kläder här i lägenheten. så blir dom dammiga också när man inte torktummlar dom ): vi har bestämt att vi ska köpa ny tvättmaskin och torktumlare så fort vi bara kan. blir nog efter thailand. men det är bättre än om ett år när vi ska renovera i tvättstugan (: det blir siemens i vitt. så ska vi slänga ut badkaret och sätta upp en vinklad duschdrapperi stång så vi kan duscha och sen ställer vi maskinerna på varandra brevid. blir toppen. nödlösning och vi ska ju ändå ha dom sen med (:

nu vaknade älsklingen. ska göra frukost och sen sätter vi igång. hörs sen. ha en mysig dag (: puss&kram.





Wedding






























































vilat

legat under duntäket nu i en timme och myst med katterna och läst massa bloggar. har ganska många under favoiterna och det är tyvärr sällan jag hinner läsa alla :/ blir några ja kikar in hos dagligen. men nu så (: jag var inte till så stor hjälp i vardagsrummet, älsklingen slipade och spacklade. sen när allt är fixat så ska jag måla väggarna. har jobbat som målare på en firma ett tag och måla tycker jag är ruskigt kul (: alex är snäll som låter mig göra det. sen ska vi tapetsera också. kommer bli så fint (: fotat och ska lägga upp här sen. så får ni se före och efter bilder.

ska ta och röja upp i köket nu och börja med middagen. det blir blomkålsbiffar med tzatsiki och potatis. älsklingen är och möter upp våran bröllopsfotograf, våra bröllopsbilder är nämligen klaaara (: så kul att se dom och vi får en skiva med alla bilder så vi kan förstora upp dom vi vill osv (: kul. sen när alex jobbar igen ska jag tillbringa mina kvällar med att pyssla med det pärlemofärgade bröllopsfotoalbumet från ordning&reda. det kommer vi bläddra i många gånger vill jag lova (:

nu - matlagning! puss&kram.



vitt element

ska bege mig in i vardagsrummet snart och spraymåla elementet där inne vitt. nu är det gulvitt och det kommer se konstigt ut tillsammans med de kritvita väggarna. älsklingen min håller på för fullt där inne och slipar och har sig (: duktig! jag fick inbjudningskorten idag jag beställde från vista print, så nu har jag skrivit adresser och ska posta dom i kväll.

idag gick jag upp vid sju. eller låg kvar till halv åtta. var så himla trött. kan ha varit för att vi gick upp och åt nattmat efter filmen i går, med tända ljus och massa mys! då är det värt att vara trött dagen efter ^^

sen körde älsklingen mig till arbetsterapin där jag satt mig vid datorn och lusläste olika sidor med kurser, utbildningar mm. skrev ut massa information som jag sen gav till min handläggare på försäkringskassan. förhoppningsvis får jag kurser betalt som jag kan gå. valde iallafall ut två lite längre utbildningar som dekoratör och även som konditor (: har en dröm om att öppna ett mysig café senare så då är ju det bra att ha. sen valde jag ut lite kurser som var under kortare perioder som att lära sig spela gitarr, meditera, yoga och pilates mm. lät som min grej. han skulle kika igenom allt och återkomma. så det är bara att hålla tummarna (:

när klockan var halv elva gick jag ifrån arbetsterapin och åkte till huddinge, köpte lunch till mig och alex och satt och mumsade i bilen tills klockan blev elva och jag skulle ha möte med min handläggare och två kursledare som precis startat ett projekt för sånna som varit sjukskrivna en längre period. dom berättade lite om vad det är och det verkar vara bra. mycket friskvård och skapande. sånt gillar jag (: fick ett schema som ser ut såhär:

måndag
9:30 - 12:00 - måla, snickra, sy, skapa med lera mm.
12:00 - 13:00 - lunch (som vi lagar själva)
13:00 - 13:30 - veckoplanering (vad som ska göras i veckan, olika varje vecka)
13:30 - 15:30 - eget projekt (kan vara att skriva ansökningar till jobb, leta studier, skriva cv mm)

tisdag
11:00-12:00 - laga lunch
12:00 - 13:00 -äta lunch
13:00 - 15:30 - yoga/meditation/gympa

onsdag
10:00 - 12:00 - morgonsamling/friskvård (simma, promenera, träna på gym, yoga)
12:00 - 13:00 - lunch

torsdag
09:00 - 12:00 - friskvård (simma, promenera, träna på gym, yoga/meditation)
12:00 -13:00 - lunch (som vi lagar själva
13:00 - 15:30 - eget projekt

fredag
14:00 - 15:00 - psykologtid

nu ska jag sätta fart (: puss&kram.



nykomlingar i bakskåpet

igår fick jag hem 12 st svarta silikon muffinformar. dom tål diskmaskin, ugnsvärme upp till 220 grader och även frys. velat ha sånna länge och nu hittade jag i svart. perfekt (: ska baka matmuffins i dagarna tänkte jag.





God natt (:

älsklingen kom med världens bästa förslag. titta på film i sängen. så efter middagen städade älsklingen i köket och jag bäddade rent i sängen och vädrade ut ordentligt. har precis gjort varsinn kopp te, grönt och höstglöd, ska tända några ljus därinne och sen krypa ner och titta på film. om några dagar kommer min vita samsung tv hem. men den ska slås in och inte öppnas förens på min födelsedag! kommer bli supermysigt att ligga i sängen och gosa och kolla på film på kvällarna (: längtar!

alex har varit jätteduktig idag och bredspacklat väggarna. tog ett tag, men det här är det billigaste altenativet och lättaste. blir ändå samma resultat i slutändan så (: imorgon ska vi slipa och sen spackla en vända till och sen efter två timmar slipa igen (ett jädra slipande och spacklande) och sen kan vi grunda med vitt (: ser redan större ut därinne när det blev vita väggar. längtar tills på fredag, då har vi bestämt att vi ska sitta på kvällen i våran mysiga soffa, dricka te och kramas och vara skitnöjda med vårat nyarenoverade vardagsrum (:

jag själv har inte gjort så mycket därinne, vi köpte bara en bredspacklare (heter det så?!) så jag letade taklampa till vardagsrummet och la upp lite tradera auktioner, dock bara tre än sålänge. ska fixa resten imorgon och då kommer länk. sen har jag packat in kartell lampan också. som ska skickas imorgon (: jonathan (säljaren till nu mera våran bumling lampa) mejlade och sa att lampan är skickad! lycka! ska åka och köpa vit sprayfärg så fort vi hämtat ut den. sen ska vi ha världens finaste lampa i köket (:

nu har tet dragit klart, dax för film, mys och massa kramar! puss&kram.



the quiz

 

I will always remember you.




vardagsrumsrenoveringen..

.. är i full gång. kommer uppdatera med bilder under dagen (: hoppas att ni mår bra. det gör jag, förutom att jag är trööött! somnade vid elva i går. så det är konstigt att jag inte är piggare. men nu så.

hörs snart igen. puss&kram.



middag






Kartell lampan..

.. är såld nu. ska skicka den imorgon. måste bara köpa massa bubbelplast (: hoppas du blir glad! han som vi köpt bumlinglampan av ringde idag och sa att han skickar den imorgon, underbart! sen ska den spraymålas kritvit och spraylackas! (: kommer bli så fin! ångrar inte en sekund att vi byter lampa i köket. har saknat våran svarta bumling ända sen vi sålde den. dock har vi gott mycket i vinst på båda lamporna och det är bra med lite extra skrammel i spargrisen.

nu - middag! puss!





dagens outfit

mycket rosa idag. inte så ofta jag har rosa. men idag blev det i princip allt förutom underkläderna.



bilden blev suddig och jag gör någon skum min (;





antingen hatar man dom, eller så älskar man dom. jag hatar "orginal" foppatofflorna. men är kär i mina maryjanes crocs (: så jäkla sköna. har ett par rosa och ett par svarta!



en mysis med uppsatt hår och inget smink.

ska snart börja med middagen. ska bli bättre på att lägga ut recepten vi äter. några som frågat om det. och bilder såklart! återkommer (:

puss&kram.

rosa mjukisdress med körsbär i frottématerial - ellos
rosa linne under - thailand
rosa mary janes - crocs



dinkelpita med kyckling, pesto och feta

mums. måste bara visa er våran goda middag. kände mig extremt duktig som orkade baka bröd :P gör ju inte det så jätteofta. men man kanske borde det?



grillad kyckling, hembakade pitabröd, tomat, rödlök, fårost, sallad, gurka, pesto och ramlösa.





haha. snyggo.



valio och pysselbok

god kväll kära ni (: hoppas att ni mår bra! jag kom hem för en halvtimme sen och har planer på att sova runt tolv. är trött och imorgon ska jag upp och gå på arbetsintervju. känns lite så där, för jag vet inte ens om jag är intresserad. ska ge det en chans iallafall. så får vi se (:

kvällen har jag spenderat hemma hos mamma och fotat kläder som ska säljas, skrattat och knäppat oss. mamma är mysig. det märks att hon bara är 17 år äldre än mig. ibland förvånar hon mig med sina knäppigheter. i love her (: orkar inte lägga upp några kläder nu. men länk kommer, lovar! ikväll har vi iallafall fotat och packat 52 st paket. min mormor och mamma var så snälla och tvättade kläderna som ska säljas och hann inte med allt, det var ju en hel del. men det är skönt att inte lägga upp allt på en gång. även fast vi packar allt nu (om det är någon som ska ha flera saker så binder vi ihop dom paketen) så blir det lätt kaos med så mycket kläder. jisses.

sitter och bläddrar i pysselboken jag lånade av mamma. vill pyssla! tog hem våran avlånga hallspegel från mamma. ska måla den vit imorgon tänkte jag. den är i ek nu. skönt med en helspegel. kanske jag kan bjuda på några fler "dagens outfit" hah. här har ni en från ikväll (; en av klänningarna jag säljer. man ser verkligen allt. så man bör ha bh på sig. som inte jag har då..!

nu - läsa och sova (: puss&kram.





fruktfat

vilket fint fat va. helt galet och jag gillar det (: sitter och myser med vera i soffan och lyssnar på musik. hon älskar att lyssna på musik. kommer alltid springandes när jag sätter på (: söten. sen ligger hon och kurrar och spinner för fulla muggar. hon kanske var sångserska i sitt förra katt-liv?! (: hon tvättar mig på armarna också. så nu är jag alldeles kladdig.  ska snart väcka min skatt och sen bege oss ner till ica och handla kyckling! måste baka dinkelpita innan dess också. så jag ska nog sätta fart nu. har varit skönt med en slapp dag. men nu börjar jag få sittsår av soffan, illa





durkslag

jag gillar verkligen det här svarta durkslaget från designtorget. men 250 kr känns lite mycket just nu. det skulle gärna få flytta in i vårat kök sen när köksrenoveringen är gjord






audrey tautou

audrey är galet vacker. många tycker att jag är lik henne, (ser ingen likhet själv) men det ä ju alltid kul att höra att man ser ut som den här vackerheten

 


mysigt

hela morgonen har jag legat i soffan med duntäcke och dunkudde i pyjamas och tittat på film. så mysigt (: gjorde frukost te och knäckemackor med kalkon och gurka och mumsade! så skönt att gå upp tidigt (: vaknade halv nio och var pigg. jag sover inte så länge när jag druckit kvällen innan. känner mig lite halv frysen. lite bakis kanske!?

har suttit och bläddrat i en pysselbok som jag lånade av mamma. finns massor som jag vill göra. älskar ju att pyssla (: ska göra någonting av det nästa vecka. ska ju spraymåla bumling-lampan vit också. har ev. en köpare på våran karell lampa också, skönt (: om inte hon ska ha den, så lägger jag upp den på blocket, eller så kan ni hojta till om någon av er är intresserade.

längtar så mycket tills imorgon. vardagsrumsrenoveringen tar fart. det kommer bli så himla himla fint (: vi är nästan säkra på vilken tapet vi ska ha. malin har en fondvägg i hennes kök (bilden är lånad av henne) likadan tapet fast med vit botten och skimmriga medaljonger. inte så dyr är den heller. och det är ju aldrig fel (:



tror den kommer bli jättefin i vårat vardagsrum. ska ha den bakom soffan. på måndag ska vi åka och titta på den (:




undernärd!

gah. hur sjutton lever man sunt utan att gå ner i vikt. en läsare tipsade om nötter osv. och det knaprar jag (; men mitt bmi är 19 och har man under 20 i bmi är man underviktig. men jag mår ju bra.. har alltid varit smal.. och haft svårt att lägga på mig. men visst måste väl en person som är smal kunna äta sunt?! eller..?





salsa och park-spelning

snurrig i huvudet av allt rödvin. men gott är det (; längesen jag drack så snurret kan bero på det. mötte upp ida på söder och satt med filtar och drack vin, höll varandra i handen och lyssnade på gitarrspel. mysigt! sen tog vi bussen till sveavägen och gick på salsa-klubb. så härlig musik. där i det ögonblicket bestämde vi att vi ska börja på salsa! underbart. ska kolla upp kurser. gillade verkligen salsa-klubben. blandade åldrar, trångt, dåvt ljus, hög salsa musik och salsa dans. det ryckte i höfterna. jag älskar salsa! alltid gjort. åt på mcdonalds, flamsiga som vanligt och satt med plasthaklapp och skämde ut oss. vi lever nog kvar i fjortisträsket (det var då vi slutade umgås) glömde bort för en stund att vi faktiskt är 23 nu. ha. kul hade vi det iallafall. munken som ida åt måste ha varit en vecka gammal eller nått. tog taxi hem. ängslig älskling ville det och det var skönt. nu sitter jag här och ska snart tvätta av sminket. ville ta ett kort på kvällens outfit, men kameran var död. glömde stänga av den innan. smart.

ska göra mig i ordning nu och krypa ner i våran underbara säng. imorgon tar jag sovmorgon, sen på kvällen ska jag hem till mamma och fota kläderna som ska ut på tradera. några som frågat av jag heter där. och jag länkar när kläderna ligger ute (: lånar min mormors konto, för jag har inget eget.

sov nu så gott allihopa. puss&kram på er.



härliga lördag!

ska snart äta lit lunch. blir inget speciellt, bara fil med russin, persika och hallon. och en hallon smoothie mums! sen ska jag färga håret, för det har jag inte gjort sen bröllopet och det behövs! trust me (; idag ska vi på kalas och sen ska jag träffa en kompis som jag inte träffat sen jag var runt 16, 17. så himla kul (: vi ska fika och gå på en spelning i en mysig park här i stockholm. ska bli mysigt!

sen ikväll blir det mys i soffan med tända ljus, läsa nya plaza interiör och titta på film! härliga lördag!





ha en bra dag allihopa! puss&kram.



middag

såhär ser det ut hemma hos oss när vi äter (lär er att siameskatter inte går att uppfostra, haha..) vi tror att han tror att han är en av oss (; men det är okej (när vi inte har gäster dvs)



"åh, shysst, jag får också smaka"



"kan jag inte få liiiite till?!"



"mmm, det där ser verkligen gott ut"

och så här ser det ut när alex ska till jobbet..



märks det att vi älskar våra små bebisar (:



eller interiör + eller mat & vin = hem till mig

beställde nyss 10 nummer av elle interiör och 6 nummer av elle mat & vin. istället för 787 kr fick man dom för 289 kr. helt okej (: har velat köpa elle mat & vin ett bra tag nu, men hittar den aldrig i affärerna. och min elle interiör har precis gått ut. passade va (; en liten födelsedagspresent till mig själv!





vit bumling

jag har tröttnat på karetell lampan vi har i köket, det är för mycket damm som fastnar ): och den blir repig på nolltid. urk. tur att vi fick den så billigt. så ikväll vid middagen bestämde vi oss för att gå tillbaka till våran kära bumling. vi hade ju en svart innan och nu har jag hittat en för 550 kr (de flesta ligger runt 2-3000 kr) så jag blidde glad jag!  i dagsläget är den brun, men inte så länge till! ska spraymåla den kritvit och sen lacka. kommer bli så fint! får ta det i samma veva som vardagsrums renoveringen!

har duschat och tänt massa ljus och mysbelysning här hemma. vera och jag ligger i soffan och myser. vi ska snart titta på film (:



ha en gosig kväll allihopa! puss&kram.



alltid nära dig.

sitter i soffan i mjukiskläder och tofflor. längtar sjukt mycket tills jag får väcka baby, snart, snart får jag gå in och pussa på honom. saknar honom så mycket! låg inne hos honom och snusade honom i nacken en lång stund innan jag klev upp. hur kan en människa lukta så gott?! underbart

ska fixa lite här hemma snart. börjar bli rastlös! och sen känns det bra att det är lite röjt här innan älsklingen min går upp (: nu är det bara i natt och sen två nätter till och seen är han ledig! kommer bli sagolikt mysigt att ha honom nära dygnet runt. veckorna fram tills nu har varit riktigt jobbiga. och nu får vi åtta dagar, bara han och jag  vi har bestämt att vi bli klara med vardagsrumms renoveringen tills på fredag. sen på lördag ska jag bjuda honom på restaurang. mysigt va! var längesen vi var ute. så det ska supermysigt!

ska ta och röja upp i köket nu och vika lite handdukar, sånna där roliga saker som man måste göra när man bor hemmifrån (;


jag älskar dig förevigt


Miss Li

hela kvällen har jag sedan jag kom hem pillat med bloggen. jag vill bli bättre på design och html koder och man lär sig verkligen genom att söka på nätet mm (: fun fun. inte alls nöjd med headern. men det får vara så tills imorgon. nu sviker både ögonen, kroppen och huvudet förtillfället. ingen smart idé att pilla med htlm koderna heller när man är trött, då blir det bara feel.

jag var hos mamma idag och rensade på vinden. kan ni gissa vad vi fick ihop. (vi har fyra vindsförråd = mycket prylar och kläder) det blev iallafall 15 fyllda ikea-kassar och 4 stora fyllda soppsäckar med kläder, vintage stövlar mm. nu hoppas jag att det går lika bra den här gången att sälja. sist lyckades jag skramla ihop runt 22.000 kr. helt otroligt. nu är det mycket mycket mer som ska säljas. fyfan vad skönt att få pengar! (:

jag åt middag där och sen körde mamma hem mig. fick umgås med älsklingen i en halvtimme innan han skulle iväg till jobbet. mysigt  saknar honom redan! längtar så sjukt mycket tills på måndag. då ska vi börja renovera vardagsrummet. åka och köpa tapeter till fondväggen, spackel och lite annat. så på min födelsedag är det klart! sen är det "bara" hallen, köket, tvättstugan och badrummet kvar. kommer ta sin lilla tid. men det är kul att ha någonting att se fram emot (:

 

 miss li har gått på repeat hela kvällen. man blir så glad av henne. dom här låtarna är riktiga feel-good låtar!

nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa vidare i ikea-katalogen! puss&kram!



morgonstund har guld i mun.

vaknade med kramper i magen. så idag blev det inget arbetsterapi. känns förjäkligt eftersom jag bestämt mig för att gå varje gång. men vad gör man?! läste på nätet och kom fram till att jag skulle röra på mig för att kramperna skulle avta. så kl åtta dammsög jag hela lägenheten, torkade golven med ajax citron och dammtorkade alla ytor. nu är kramperna över och lägenheten luktar gott. har precis bäddat rent i sängen också och ska göra frukost till min älskling som kommer hem om en halvtimme. ibland fungerar verkligen städning mot det mesta.. ångest, magkramp och trötthet. bokade in en extra dag nästa vecka på arbetsterapin för att jag ändå ska vara där lika många ggr, även fast jag är hemma idag. känns skönt! tar det här med att komma tillbaka på allvar. och det känns skönt.

ska ändå hem till mamma idag och rensa kläder. åker runt ett tiden. ska bli mysigt att komma dit (: tror alex kommer förbi också och äter middag innan han åker till jobbet! mysigt (:

ska göra frukost nu och ta en dusch. blev svettig av städandet! hörs senare ikväll, puss&kram!





html-koder

gud vad jag är snurrig i huvudet nu av allt pillande med bloggen, är inte klar än. ska få hjälp av en tjej också med lite saker som jag inte lärt mig själv. dock vill jag lära mig mer om design, är det någon av er som vet någon bra sida man kan lära sig? ont i benen har jag också. sitter i skräddarställning i soffan med en kudde knät och på kudden ligger min lilla lurviga prinsessa vera och spinner. hon är så himla mysig (: måns ligger brevid också och håller oss sällskap. lyssnar på veronica maggio. love! ska ta en skön dusch snart och sen gå och lägga mig och läsa ikea katalogen. har inte hunnit med det än.

dagen har varit perfekt. mysan väckte mig halv åtta. var skit trött, men släpade mig upp. jag och alex lyckas alltid prata halva nätterna. förstår inte hur man kan ha så himla mycket att prata om när man bor med varandra och träffas varje dag. himla mysigt är det iallafall  älskar min man!

mysan har åkt hem nu och det känns riktigt tomt här. när vi lämnat henne vid tåget åkte vi till vetrinären med lucifer och det gick bra. sen åkte vi hem och läste i gästboken där hon skrivit. båda läste och sen tittade vi på varandra med tårar i ögonen. vilken underbar person. underbar är det minsta man kan säga om min tös. saknar henne redan  hoppas hoppas att hon kan komma hit på min födelsedag! ska skicka ut inbjudningskorten snart också! det hade jag glömt av.

ska duscha nu och sen sova. är inte så jättetrött. somnade i älsklingens armar mitt på dagen. så trött. men det ska nog gå att sova snart ändå! ikea katalogen är ju ganska tjock också!  ska bli jättemysigt att titta iden.

vi hörs nog inte förens på kvällen imorgon. ska nämligen hem till mamma och rensa ut massa kläder på vinden som jag ska sälja! måste få in pengar och bli av med allt som inte används. skönt! bara att ta tag i det! äter middag där och sen kör mamma hem mig på kvällen. så vi hörs imorgon kväll. hoppas ni sover gott och får en bra dag imorgon!

ta hand om er. puss&kram  ps. har kagt till en "blogg-koll" knapp högst upp i menyn. där kan ni klicka och prenumerera på bloggen. än sålänge är det 23 st som prenumerera, kul!


Om att förverkliga dina drömmar!

Vad är det du skulle vilja förverkliga? Vilka drömmar har du? Vad är det du skulle vilja förverkliga? Segla runt jorden? Träffa en underbar partner? Bli en underbar förälder, partner, älskare, son, dotter, hantverkare eller semesterfirare? Vill du kanske resa jorden runt, ha en perfekt kropp eller ta hand om dig själv?

Jag frågar dig som läser detta! Vilka drömmar går du och funderar eller bär på? När ska du förverkliga dina drömmar? Imorgon? Om ett år? Om 10 år? Allvarligt talat... det är Nu du skapar din framtid! Det är bara nu du kan förverkliga dina drömmar! Hur vill du känna dig när du ska dö, avlida och ta adjö!? Vill du vara nöjd och tillfreds?

Det är bara i nuet du kan skapa förändring. Det är bara i nuet du kan agera. Det är i nuet du lever och i nuet skapar du din framtid. Vare sig du vill eller inte. Allt annat är illusioner och självbedrägerier. Vad prioriterar du i livet? Ta dig en allvarlig och totalt ärlig funderare (inför dig själv) på vad ditt liv innehåller idag. Gör en lista på vad du lägger ner din tid i nuet på:

Vad kom du fram till? Går dina sysselsättningar i linje med dina drömmar? Om inte... Hur förändrar du ditt liv (i nuet just idag) för att det ska vara i linje med att förverkliga dina drömmar? Gör en lista på vad som krävs och vad du behöver göra för att förverkliga dina drömmar:

Hur ser listorna ut? Vilka tankar får du? Vad kan du förändra och omprioritera genast just idag? Minns att det är nu du gör förändringen! Skriv ner!

Hur viktiga är dina nuvarande drömmar? Hur kommer du att känna dig när du förverkligat dina drömmar? Skriv ner!


det här mottot följer jag varje dag. dag ut och dag in. och jag mår mycket bättre. jag kommer vidare i livet och allt känns bra! på måndag ska jag på jobbintervju. ska bli spännande! jag har sagt till jobbet att jag är sjukskriven men ska börja jobba så småning om. om några månader. mitt mål, min dröm var att få börja jobba igen och inom loppet av en månad har jag fått två jobberbjudanden. dom säger att jag skulle passa utmärkt för deras jobb, bara genom att se mig. det är kul! det får egot att hoppa hopprep. jag har lärt mig livet nu. hur det fungerar. ju mer man klagar och tänker på det jobbiga. desto mer olycka får man. jag tänker positivt varje dag, jag uppskattar allt:

- jag har en underbar man som älskar mig och behandlar mig som en prinsessa. som alltid finns här för mig i vått och torrt. som är mig trogen och ser upp till mig för den jag är.

- jag har lyckats ta mig ur en svår depression och klarar av saker i livet jag aldrig trodde jag skulle klara av någonsin innan.

- jag är nöjd med mig själv och har börjat tycka om mig för den jag är. hur jag ser ut och hur jag är.

- jag skrattar varje dag. ler åt andra som ler tillbaka, tänker på allt som är bra i mitt liv och uppskattar varje sak extra mycket varje dag.

- jag har mål och drömmar, planerar min framtid och ser på den ljust. älskar livet och vill inget hellre än att leva.

- jag lägger märket till saker som man lätt kan stressa förbi. i går stod jag i sovrummet med vidöppet fönster och tittade på stjärnorna i 20 min och bara myste.

- vi har en egen bostadsrätt som vi trivs jättebra i. har svårt att finna ro. men har känner jag mig trygg och längtar hem när jag är borta för mycket.

livet är helt enkelt för kort för att slösa bort på att koncentrera sig på allt negativt. ju mer negativa tankar man har, desto mer negativa saker kommer komma in i livet. så är det bara. det är bevisat. det här är min tro och jag tror på det dagligen.
testa! ge det några dagar så får du se. börja dagen med att ställa klockan 5 min innan du ska gå upp. sträck på dig och vakna i lugn och ro. gå sen igenom i huvudet allt du är glad och tacksam för. och fortsätt att tänka positivt hela dagen. så fort du får en negativ känsla, låt denbara rinna av dig. tänk på den (tanken) säg till dig själv "nu tänker jag på en negativ sak" och släpp sedan tanken. fungerar för mig. så jag hoppas det gör det för dig också (:

ända sen jag och alex började tänka på det här viset. har allt gått bra för oss. verkligen allt. alex ville ha en ny bil, men det kändes orimligt. sen dök det upp ett jättebra erbjudande på en bil. ny. och alex ringde sin pappa som varit emot att köpa ny bil innan. nu höll också han med att det var ett bra erbjudande. så han fick sin bil. mindre bensinkostnad och tillochmed mindre i månaden än för den äldre bilen. jag har velat ha en vit tv till sovrummet, vad ska jag få nu när jag fyller år? jo en vit tv. jag har velat ha jobb nu ett tag. vad händer under loppet av en månad? jo, jag får två jobberbjudanden. bara genom att gå in i affärer. och få höra "du skulle verkligen passa för det här jobbet" alex önskade sig mer pengar och mer tid med mig och att få jobba dag. häromdagen berättade hans vän att han ville att dom skulle ta över ett företag. (kan inte skriva så mycket om det här pga. vissa saker) men, han kommer få dubbelt så mycket i lön som nu, mer tid med mig och han ska jobba dag. jag kan fortsätta, men här är några exempel på att allt blir som man vill, bara man är positiv och glad för det man har. svårt att förklara. men det gäller nog att verkligen tro på det.

det var som helena sa häromdagen. "de finns par som försöker skaffa barn i flera år, utan resultat" vet ni varför dom inte får barn? jo för att dom är stressade och ängsliga för att dom aldrig blir med barn och börjar tänka negativt. det man tänker på, blir. ju mer dom tänker på att dom inte kan få barn, desto mer blir det så. osv. för när dom adopterat ett barn så släpper oron och nått år senare kan dom helt plötsligt få ett eget barn. mirakel, eller hur (:

kul om ni orkade läsa hit. leva, jag vet att du kommer orka läsa, för du vet hur det här fungerar! och visst fungerar det.

nu ska jag gå och lägga mig och läsa topp hälsa. älskar den tidningen. den är så bra! står mycket tips om hur man ska göra för att må bra! och jag vill vill vill må bra (:

puss&kram och god natt sötnosar.




tidningstavlor

sånna här fina tidningstavlor vill jag ha till vardagsrummet nu när vi ska renovera. 359 kr st hos vit design. får se om det blir några stålar över ^^ tjohalias har ett sånt och det är verkligen så fint (:



hemma nu igen. har varit i farsta och sen hem till mamma och hämtat tröjan till mysan (: sen köpte vi varsinn korv med fullkornsbröd på pressbyrån och flamsade och tog fel koratt betala med så vi stod där ett bra tag och kön växte. knäppisar. vi sa förlåt till dom i kön och dom bara skrattade åt oss. hah.

nu är vi som sagt hemma. älsklingen hade varit så duktig och städat här, dammsugit och bäddat sängen. söten (: nu ska jag laga middag! mums! sen blir det film ikväll. ska upp vid halv åtta imorgon till arbetsterapin. sen kommer mysan och möter upp mig och vid 15 går hennes tåg. efter det ska vi till vetrinären med lucifer. hälsokontroll. han har verkat lite hängig på sista tiden. skönt att få det fixat!

nu blir det matlagning (: puss&kram.



natti natt

ska sova nu. mysan sover redan och jag sitter i mörkret i vardagsrummet ^^ ska sova ut imorgon. vi är trötta. sen blir det farsta och en tripp hem till mamma. mysan ska få en tröja av mig som hon velat ha länge (: födelsedagspresent! hon fyller ju också år snart. 19 år. grattis snuttan.

fick jobberbjudande idag, det är kul att få det. man blir så glad. sa att jag inte kunde just nu. men hon ville ändå att jag skulle komma på intervju. vi får se vad som händer. skulle ändå vilja börja med att plugga till dekoratör. känns skönt att ha det fixat (: kommer bli så kul.

nej, nu ska jag lägga mig och läsa! puss&godnatt



den här ger mig livslust.





mormors kängor

idag hittade jag mormorkängor på stadsmissionen. har velat ha sånna lääänge, men aldrig hittat sådär fint slitna (; 249 kr. kap! fick dom av mysan i födelsedagspresent. blev så himla glad. dom kommer vara så fina med leggings, långa raggsockor, a-linjekappa och stor mössa i höst (:

dagen har varit mysig. varit på stan och kikat i affärer. mysan shoppade, men jag var duktig (: skönt. åt lunch och sen kom älsklingen och hämtade oss. har precis städat undan i köket efter middagen och nu sitter vi i soffan och tittar på film! mysigt va (:

ikväll blir det sova tidigt. är trött. ska pausa filmen snart och göra en kopp te. älskar att dricka te nu. så mysigt att bara sitta i soffan i pyjamas och dricka varmt te (: höstkänsla i hela kroppen!

ha en fortsatt gosig kväll. puss&kram (:









Läggdax

sitter i sängen just nu, ska sova snart. planerar dagarna framöver i min kallender. imorgon ska vi in till stan. jag har fört över mina pengar (fick lön idag) till sparkontot. det är frestande att shoppa när man har en vän som gör det. men det ska jag int göra imorgon! självdisiplin! (: ska bli kul att strosa omkring i second hand butiker på söder och kanske ta en fika på cozy. på torsdag ska jag efter jag varit på arbetsterapin åka bussen hem till mamma och rensa ut på vinden. har flera säckar med kläder som jag aldrig använder eller vuxit ur, så nu ska jag lägga upp massa på tradera och sälja. måste bidra lite till fickpengarna till thailand. urk, det är inte alls kul att dra det minsta stråt till hemmet ): men snart kan jag börja jobba och hjälpa till mer. min alexander är den bästa och betalar så mycket mer än mig. det enda jag betalar är maten och den planerar jag också. matlistorna alltså (: så det är upp till mig hur dyrt det blir varje månad. och med GI rusr det iväg tyvärr. men båda håller med om att det är viktigt att äta bra. så hellre lite mer pengar på maten och mindre på något annat. vi har sparat matkvittot och kommit fram till att vi lägger ca 4000 kr på mat, ibland lite mer. är det normalt för två st? iof så gör jag extra mycket mat varje dag när alex jobbar natt så han slipper äta ute, vilket är mycket dyrare. ja, usch, jag lääängar verkligen tills jag tjänar bra mycket bättre än vad jag får nu. fast lite är bättre än ingenting alls (: älsklingen berättade nått kul ikväll. om två år ska han och en annan ta över ett företag ihop och då blir han delägare. vilket resulterar i mycket bättre lön än nu. han svamlade om att ta ut dubbelt så mkt som han får ut nu i månaden. och varannat år får dom en bonus var för att dom är ägare. plus att han slipper jobba natt, utan bara dag. kan det bli bättre?! han har länge önskat sig mer pengar, och ändå har mer tid över med mig och slippa jobba natt. leva vad säger du. är det inte precis vad dom säger?! allt man önskar sig, går i uppfyllelse! jag är så glad för hans skull. det går bra för oss. jag hoppas att jag kommer in på dekorations utbildningen nästa höst! och jag får bidrag till kursavgiften av fk. dom vill att man ska komma igång och varför tacka nej?! jag vill komma igång. utbildningen är en termin. ett halvår alltså. sen ska jag jobba förhoppningsvis på urban outfitters och söka jobb som dekoratör medans. jobba massa året innan vi skaffar barn och sen ja, leva (: love it! planer är bra att ha. och man blir så glad när allt faller på plats. då mår jag som bäst!

kvällen har varit jättemysig med my (: vi har haft massa tända ljus, druckit te och målat naglarna., tittat på film och pratat. behövde en slappdag, det var skönt. men imorgon blir det stan!

nu ska jag sluta tråka ut er (; och läsa istället. ringa min skatt och säga god natt. ställer klokan på 10.00. hoppas att ni sover gott allihopa. hörs imorgo! massa pussar och kramar!

min alexander tatuering som jag gjorde i thailand sist. han som tatuerade var inte så bra på det, som ni ser. men nu i början av sep. har jag en tid hos en mycket bra kille som ska fixa till den. i love it.





middagen

var riktigt god. grillad kyckling med fetaostsås (kesella lätt, mosad fetaost, salt och peppar) och massa sallad. yum (:





mysdag och kväll.

sitter i soffan med mysan nu och tittar på en film som går på tv. den verkar bra! ska se om vi orkar titta på en till film sen (: idag har vi bara tagit det lugnt. så skönt. tittat på film och lagat mat. åkte en sväng till länna och bytte den vita klockan med datum som vi har i köket som gett upp. my köpte en likadan (: sen gick vi in på eko och köpte tre svarta cylinderkrukor för att ha färska kryddor i. vi försöker vara lite ekonomiska och älsklingen kom på den lysande idén att försöka hålla kryddorna i liv. så vi slipper köpa nya varje gång vi handlar (: det blev jättefint! och dom kostade bara 10 kr st. helt okej. var någon rea av någe slag.





feelgood film

jag var nog den enda i hela biosalongen som inte gillade filmen vi såg. mamma mia hade sjukt bra låtar (bara abba) men allt var överdrivet. men man satt klistrad, det gjorde man. jag har väldigt svårt för musikalfilmer bara. tur att jag hade så mysiga tjejer med mig som jag hade jättetrevligt med. skrattade och flamsade en hel del. (: jag är glad för idag. saknat helena och det var mysigt att träffa henne. kul att hon och mysan gillar varandra också (:

idag har vi varit i farsta och tittat i affärer. handlade lite på rean, fick lite shoppingpengar av alex och det blev ett par svarta jeans med hög midja (inte alls min grej, men dom var fina faktiskt) en svart jättemysig kjol med fickor, en oversize t-shirt och en grön grovstickad kofta. allt gick på 235 kr. så det var helt okej. fram tills fickpengarna till thailand är ihop sparade lever vi snålt. det måste vi. vi ska hitta på massa saker i thailand så vi kommer ha med oss en hel del till utflykter mm. ska bli så himla mysigt!  känns skönt att vi väntade med bröllopsresan. dels för att vi var riktigt fattiga efter bröllopet. bröllopet gick på nästan 70 tusen kr och bröllopsresan med fickpengar går på 58 tusen kr. så det är en del. fast man gifter sig ju bara än gång (; och sen har vi någonting att se fram emot. det blir lätt att man känner sig lite "off" efter man gift sig. det är så mycket och sen ingenting. så att ha en underbar resa att se fram emot! great.

imorgon ska vi vara hemma och titta på film. båda två är trötta efter alla äventyr idag, så det ska bli riktigt skönt! har två filmer att titta på också (: sen ska vi laga mat och ha det mysigt! älsklingen jobbar imorgon också så vi är ensamma hemma. saknar honom riktigt mycket när han jobbar. tur att han har ett jobb så vi kan prata massor i telefon! (:

jag bestämde mig ikväll att jag ska sluta ät godis. usch vad min mage strejkar. ): åt fyra bitar på bion och sen började det bubbla rejält. satt och spände mig så jag inte skulle fisa. men det gjorde jag nog lite ändå.  haha. magknip! så nu ska jag äta mörk chocklad 70% kakao som är nyttigt och helt okej när man följer GI. så slipper jag ha ont. undra om alla som går efter GI har samma problem..?

mysan är inne och tvättar av sminket och det ska jag också göra efter. sen ska jag krypa ner i sängen. är så himla trött nu. ibland önskar man att man inte hade sminkat sig. jag förstår egentligen inte själva grejen med att klä upp sig och sminka sig när man ska på bio. det är ju ändå mörkt och man sitter där bara. ^^ jag hade mjukisbrallor iallafall (;

ska mysa lite med måns som kom nu och sen sova. hoppas ni sover gott. och tack för era kommentarer (: blir alltid lika glad. orkar inte svara på dom nu bara.

puss&kram.

                                             


min mops (:






knåpat recpet

sitter i soffan och har precis knåpat ihop 10 st nyttiga GI recept. och tro mig, det är inte lätt att variera. haha. men det gick tillslut (: mysan ligger och sover brevid mig på hennes madrass, jag förstår att hon är trött efter att hon åkt tåg idag. jag börjar också bli trött. ska lägga mig i sängen strax och ringa alex och läsa!

kvällen har varit jättemysig! vi lagade och åt god mat, sen satt vi oss och tittade på film och pratade (: imorgon ska vi till farsta och titta i affärer. och sen vid halv fyra tiden kommer helena hit och då ska jag, alex, my och helena åka och veckohandla. det är inte alla dagar man får veckohandla med två av sina närmaste vänner ^^ sen hem och laga middag tillsammans och sen ska vi åka in till stan och gå på bio och se mama mia. ska bli mysigt!

tror att min vita lcd tv kommer på måndag, gissa om jag längtar! ska bli så himla kul. som jag har längtat :D den 25 augusti börjar vi renovera vardagsrummet och då passar vi på att borra hål i väggen mellan sovrummet och vardagsrummet så vi kan titta på tv (: måste köpa väggfästen också till tvn.

idag var jag hos min psykolog också. fick så mycket beröm av honom och han sa att han var så stolt över mig att jag kommit så långt. jag sa att jag knappt minns hur jag var när jag började hos honom. han sa att jag var lika trevlig men att man märkte att jag var osäker och rädd. kunde inte göra någonting själv, alltid i behov av att alex följde med mig. kunde inte stå på mina egna ben. bussresor var absolut inget att tala om. fick gåhud bara av tanken att sitta på bussen med andra människor. och nu åker jag buss och tåg varje dag. fick en rolig läxa av honom som jag ska fundera på nu i sängen. ska "planera" mitt liv de närmaste åren. precis så som jag vill ha det och han sa till mig att han vet att jag klarar av det, bara jag vill. han tror på mig och det känns så bra. han är en riktigt duktig psykolog! han ska få massa blommor när jag slutar sen. kommer bli tråkigt. men som han sa. "terapi är bara en förberedelse inför livet för människor som tappat bort sig en aning" det var bra sagt. jag tror också att folk (som jag) som varit med om jobbiga händelser i livet, reser sig upp och kan se framåt igen, är riktigt starka. vi har fått lära oss att leva livet om igen. och fått deklarerat i minsta detalj hur man ska gå till väga för att det ska gå bra. förut kunde jag vara arg för att jag var sjukskriven och "slösat" så lång tid på att "bara vara hemma" men när jag tittar tillbaka så har jag blivit en stark tjej/kvinna som klarar av att stå på egna ben. jag är mycket gladare, skrattar mycket, ler mot folk jag inte ens känner, ger mycket kärlek till andra, uppmuntrar och framförallt. jag är stolt över vem jag är. jag har kommit långt och det känns bra. jag har en stabil grund, även fast jag varit "borta" från det riktiga livet i 2 år så vet jag att jag kommer klara av resten av livet galant. nu känner jag mig själv. och jag vet hur jag ska hantera allt. för första gången på väldigt länge, accepterar jag mig själv och är glad över vem jag är.

nu - sova! natti natt! (:





all-bran och lättfil.

sitter och mumsar frukost. idag har jag inte ork, lust eller tid att svänga ihop en gala-breakfast så istället äter jag fil med all-bran flingor. gott! ska snart städa lite här och väcka min skatt som ska köra mig till centralen och hämta my! (: han är så snäll. och jag vet ju hur mycket packning gumman brukar släpa med sig.. typ hela garderoben! tokfia. (: ska bli skitkul att ha henne här. ända fram till onsdag stannar hon. så jag kan inte lova att det blir lika mycket bloggning. beror på vad vi pysslar med. på söndag ska vi iallafall på bio med helena och se mama mia. jag är lite emot musikalfilmer (har jag bara fått för mig att det är en musikalfilm, eller är det de?!) men den verkar bra när man kikar på reklamen!

ska ta och klättra ur min pyjamas nu och sätta igång. det var underbart med sovmorgon! vaknade tio. utvilad. (:

hörs sen allihopa! puss&kram.





måns och vera myser (:



home!

hemma igen från middagen hos amie. så mysigt! som vanligt! blev bulgur med avokado, purjolök, kycklingfilé och senaps-sås till. gott! sen satte vi oss i soffan och myste med tända ljus och varsinn stor kopp te. fick skjuts hem av amie's sambo och nu sitter jag i soffan med snobben pyjamas och tofflor. antingen blir det film eller sängen och läsa. lutar åt sängen. är faktiskt trött. imorgon kommer mysan till stockholm kl 12 så då hämtar vi henne på centralen! mys!

letade upp en gammal kompis nr i dag på eniro. ida. vi gick i samma dansgrupp på lasse kühlers dansskola. vi var dom minst seriösa i våran överseriösa grupp. alla åt nyttigt och tränade hårt och vi satt och glufsade i mcdonalds mat innan danslektionen. hah. vi var väldigt bra kompisar och det var synd att vi på något vis tappade kontakten. nu ska vi ses snart och fika. ska bli jättekul att träffa henne igen. världens spralligaste, gladaste ida. man blir alltid så glad av henne! hon startade egen skönhets-salong när hon var 19 år så man kanske ska boka en tid, hah :D

har fruktansvärt ont i min mage. efter att ha lagt till pasta i min GI kost började magen att protestera! har gjort det i flera dagar nu. aj  ska värma min vetekudde och lägga på magen. hoppas det ger sig.

ska ta och kika lite på vistaprint nu och se om jag hittar några inbjudningskort till min födelsedag.. änsålänge kommer mamma, mormor, morfar, alexanders familj, helena, tessan, thomas och amie. det blir GI plockmat och vin tänkte jag. har letat upp massa recpet som jag ska laga ihop! men inbjudningar ska skickas. sånt är kul ju (:

sov gott om vi inte hörs igen! puss&kram.



vit samsung

ni vet att jag velat ha en vit lcd samsung tv till sovrummet va.. att jag velat ha den långt innan vi flyttade hit. gissa vad jag får i födelsedagspresent av alla utom alexander (som har köpt annat) och jag är SÅ glad! det är den nya modellen och den är riktigt snygg (: kommer bli mysigt att titta på film och tv i sängen. det blev en 22" för 32" som var nästa stl var alldeles för stor för vårat lilla sovrum!







lyktor

min svärmor gav mig jättefina lyktor för några dagar sen. älskar dom! en är prickig och en randig och dom är ca 25 cm höga! tyvärr sprang måns omkull en i går och jag blev så ledsen ): tusen bitar så den gick inte att laga! alex är så snäll så han åker och köper en ny åt mig idag. glad jag blev, för jag vill verkligen ha två st! jag hann iallafall ta kort på dom i går kväll. det var den till höger som gick sönder. stackars måns, han blev jätterädd. han jagade någon insekt och pang så for lyktan i golvet.





Lunch

Det här lagade jag till lunch idag när jag kom hem från dbtn. ungsgrillade grönsaker med potatis och lax i ugn. tog ett tag. men det var det värt (:





Lycka!

du gör mig lycklig varje dag. varje gång du håller om mig vet jag att det är dig jag vill bli omhållen av livet ut. älskar dig obeskrivligt mycket. många frågar oss hur det känns att vara gift. om det är någon skillnad sen tidigare. ingen större skillnad faktiskt. förutom att grunden känns så stabil, kärleken känns starkare och man känner sig så otroligt trygg. en underbar känsla.

två bilder från våran bröllopsdag! ♥





middag

middagen igår kommer här. thaiwok med kyckling. var jättegott. jag älskar broccoli och det hade vi i bland annat. riktigt gott. jag la utt äggnudlarna på tallriken, men det gick fin fint att käka utan. till och med mycket godare!

nu gott folk ska jag gå och lägga mig. har skavsår på fingrarna från fårskinnsvante-tillverkningen, så nu ska mina fingrar få vila lite  dom är inte klara än. inte ens klar med ena vanten. vilken slit. det är trögt att sy i skinn vill jag lova. ha. men det är det värt, för jag kommer vara så fin i mina röda tumvantar i vinter  jag och alex längtar sjukligt mycket till vintern. dels för att vi åker på våran bröllopsresa till thailand då och dels för våra mysiga vinteraktiviteter med pulka-åkning, snöänglar, långa kyliga promenader, massa massa tända ljus, te i stora muggar, julpynt, julbak och massa annat mysigt. jag älskar verkligen julen!! ni som vill kan gå in och kika i kategorin jul&nyår första inlägget har hamnat fel, men det finns massa från vår förra jul med dukningar mm! kika vetja.

nu blir det sängen och läsa! hoppas ni sover gott söta ni. puss&kram.





mysbelysning i köket

tog hem en lampa från ikea som vi köpte på ikea för längesen. tog bara med den lilla modellen. vi köpte lamporna i två stl. och när vi flyttade till bostadsrätten tog vi aldrig med oss dom från mamma. visste inte alls vart jag skulle ha den hemma, haha. men älsklingen placerade den i köksfönstret och det blev så himla fint (: vi stod och beundrade det mysiga skenet en lång stund i går! nöjd!





visst blev det mysigt (:



cornelia

ett av altenativen när det gäller tapet i vardagsrummet är tapeten Paviljong  från kollektionen cornelia, från duro. gillar det jättemycket och det känns som en bra tapet därinne. lagom galen i mönstret men ändå diskret i färgerna! ska kika vidare, men jag tycker det är ganska svårt att hitta tapeter på nätet. alltså att titta på. är jag knäpp, eller är det svårtare att hitta tapeter att titta på via nätet än i en tapetaffär?

nu blir det en skön dusch, efter det en stor kopp höstglöd-te och läsa nya elle interiör i soffan. tända massa ljus och mysa (:





kyckling omelett.

håller på att laga mat till älsklingen min som ska iväg och jobba i natt. själv är jag mätt fortfarande efter min kyckling omelett jag gjorde runt fyra. ska ta en frukt sen och lite mackor och te på kvällen. sitter och tittar i trivselhus katalogen som jag beställde hem. så fina hus! vi vill (och ska) bygga hus när vi bott i lägenhet ett tag och då vill vi ha allt klart. vad vi vill ha för finesser, tillägg mm. riktigt kul! jag älskar att planera och det gör min skatt också. ska bläddra igenom katalogen mer sen när alex åkt. vi är överens om att det ska vara ett nyfunkis hus iallafall! älskar dom!

helenas bebis har fått feber så det blev ingen middag ikväll. är trött idag så det kanske var lika bra! somnade när jag kom hem från arbetsterapin och sov i tre timmar. behövdes verkligen! så skönt (: ska bara ta det lugnt i kväll och titta på film tänkte jag. sy lite på mina fårskinnsvantar som jag tog hem från arbetsterapin och sova tidigt! ska upp imorgon vid halv åtta igen och åka till dbtn. sista gången! sen ska jag börja på någon kurs. satt och bläddrade i medborgarskolans kurskatalog och det som lockar är nog gitarrkurs och matlagningskurs! vi får se vad jag väljer (:

ska ta en dusch snart också. och sätta på mig mjukiskläder. tända ljus och pyssla lite här hemma. älskar verkligen våran lägenhet! så mysig! längtar till den 25 augusti då vi ska renovera vardagsrummet, äntligen! varit massa hinder tyvärr. men nu ska det verkligen bli av! skönt! ska försöka hitta någon tapet också. kom gärna med förslag! det uppskattas!

ha en mysig kväll! puss&kram (:




god natt (:

nu är never been kissed slut och vi kan gå och lägga oss med ett leénde på läpparna. riktigt mysig film! åt god kycklingsallad till filmen (blev lite sen middag) och låg och myste i divandelen i soffan. imorgon börjar älsklingen jobba igen och det känns inte alls kul ): jag behöver dock inte vara ensam någon kväll. imorgon kväll ska jag hem till helena cobert en gammal kompis sen högstadiet på middag! ska bli jättemysigt. hon och hennes pojkvän har en bebis på fem månader! gull (: bebisar är ju så otroligt söta! sen på torsdag ska jag hem till kusinen amie (känner ni igen designen på bloggen, pysslade ihop den till gumman innan ) iallafall, amie ska jag hem till på torsdag på middag. mycket tjejmiddagar, himla mysigt! visst va (: sen på fredag kommer mysan hit och stannar tills onsdag! underbart. tror det blir bio (mama mia) och massa stoj och stim! längtar!

ska borsta tänderna nu och hoppa i säng och läsa "topp hälsa" imorgon kör älsklingen mig till arbetsträningen, jag ska sy klart mina röda fårskinnsvantar så ska jag fota och visa er sen. och jag måste fota det rosa lapptäcket som jag gjort också! nu får vi hålla tummarna för att vi får en flicka när vi får barn! tror inte en grabb vill ha ett rosa pluttinuttigt lapptäcke på sängen..! fint blev det iallafall (: sen tar jag bussen hem och då ska jag inviga dom rosa hörlurarna jag fick av alex häromdagen! älskar att åka buss med musik i öronen!

sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon! natti natt (:





GI i praktiken.

ligger i soffan och läser en GI bok som jag lånade av mamma! riktigt intressant läsning! jag kände att jag inte kunde tillräckligt om GI metoden. har bara gått efter recpeten, men inte förstått vad själva metoden innebär. så det är kul att lära sig! får se hur mycket jag kan sen när boken är slut. har bara kommit 43 sidor än sålänge. så marielle, nu kan jag inte svara på din fråga. men ja, det är inte så jättemycket man tar bort. fast det beror ju på hur kosten har sett ut innan (:

idag gick vi upp vid halv åtta och sen åkte vi till arbetsträningen, var jättetrött för vi låg uppe till tre och pratade och myste! det är så mysigt att ligga och pilla varandra i håret och prata om saker man knappt hinner med under dagen. saker man tänker på och så. som en dagbok fast muntlig (: alex är ritkigt bra att prata och bolla ideér med. och det är jag väldigt glad för!

det gick iallafall bra på arbetsterapin! jag skulle haft med mig flanelltyg till mina pyjamasbyxor som jag ska sy. men hade helt glömt bort att köpa. så det var bara att hitta på någonting annat! är där i tre timmar, så det blir lite tråkigt att bara sitta och pilla sig i naveln.. så det fick bli ett par fårskinnstumvantar i rött tills i vinter. jag gillar rött! och jag har mycket svarta kläder på hösten och vintern, och rött och svart är ju fint ihop! blir nog klar med dom imorgon. ska dit då också. kör ju tre dagar i veckan nu i en månad innan jag går över till steget efter - ännu ett steg närmare ett arbetsliv. tänka sig! ska bli spännande.  tog hem vantarna för jag tänkte sy lite här hemma. och som vanligt glömde jag bort hur våra kvällar ser ut - fullsmockade, hah. fast ikväll har vi bokat tvsoffan för film kl 21.00 på tv3. never been kissed. den är bra, så se den!

efter arbetsterapin besökte vi ungdomsmottagningen. alltid lika pinsamt att göra gynundersökning. men jag var felfri och det gick snabbt, så det var skönt. köpte en "topp hälsa" och läste några sidor. himla bra tidning. en ritkigt "må-bra" tidning! mycket bra tips och så. ska läsa vidare i den sen.

sen gick vi hem till mamma och upp på vinden och plockade ut allt som var där inne. och det var mycket. temperaturen uppe på vinden var som i en bastu så det slutade med att jag stod i linne och flipflop. fick med oss lite smått och gått. bla. träningsmaskinen som jag invigde när vi kom hem. och precis som amie sa så bränner det redan efter 5 min. sjukt! men bra.

ska pyssla vidare nu och mysa med alexander! hoppas ni mår bra! så hörs vi senare. blir bättre uppdatering sen när alex jobbar. toffel som jag är

puss&kram.





music and lyrics

den filmen har vi precis sett på jag och älskling (: jättemysig! första gången jag såg den var med sandra på premiären, då var det förfest med god plockmat, vin inne på bion och hugh grant själv presenterade filmen (: kul! vi skrattade mycket och alex tyckte också att den var bra (:

ska snart gå och lägga mig, älsklingen ska fixa lite innan och sen kommer han också. ska läsa lite medans, så kan vi mysa sen när han kommer! imorgon ska vi upp vid halv åtta, duscha, äta och åka till arbetsterapin. jag skulle köpt flanell tyg tills imorgon, men har helt glömt av det. ska sy ett par stora pyjamasbyxor i flanell. får hitta på någonting annat sålänge! tyg till klänningen måste införskaffas också! efter arbetsträningen hämtar älsklingen upp mig och vi ska åka till ungdomsmottagningen. gör mitt sista besök där innan jag fyller 23 år om en månad. man får tydligen bara gå dit tills man fyllt 23.. så det ska jag! bra med gynkontroller i mellanåt även fast man har sitt på det torra, haha  det är öppethus där, så det blir nog en del väntetid. efter det går vi hem till mamma och går upp på vinden. ska hämta hem obitreken (träningsmaskinen) som jag verkligen sett fram emot att få hem. minst 30 min om dagen ska nog göra fläsket fast (; skämt och sido. skönt att röra på sig! sen ska vi gå igenom vårat vindsföråd som vi fortfarande har kvar där. med mängder av saker. ska bli jättekul :D kanske hittar nått skoj att ta hem och fixa med här hemma!

ska lämna över datorn till alex nu och gå och borsta tänderna! hoppas ni sover gott. det hoppas jag att jag gör med. har vädrat ut ordentligt i sovrummet nu! skönt!

hörs imorgon allihopa! puss&kram!





sol!

idag var det faktiskt sol, underbart. vi åt frukost. riktigt god med varsinn smoothie, knäckebröd med rökt kalkon och te. sen duschade vi, åkte till farsta centrum och hämtade ut mina mediciner på apoteket. köpte refill till feliway till kissarna och gick och spanade i affärer lite (: alex köpte rosa hörlurar till mig så jag slipper sitta med dom stora skullcandy lurarna när jag åker buss. han är så snäll min tuss ♥ ibland är det bra med delad ekomoni ^^



ska fortsätta med middagen nu. det blir thaiwok med chili och fulkorns nudlar. vi behövde lägga till pasta i mellanåt för att inte rasa så mycket i vikt. får hem träningsmaskinen i morgon och då kommer jag ändå behöva äta med pasta och sånt för att hålla vikten. det tar en hel livstid att tänka ut vad som är bra och inte bra att äta. men vi har väl kommit överfund med det mesta ang. maten. och vi trivs! (:



middagen ikväll. mums!

hörs sen (: puss&kram!



Söndag!

vi har haft en supermysig dag och kväll (: var iväg på dagen och kikade i lite affärer. älsklingen köpte ny body butter cocos till mig  och sen åkte vi till eko och handlade vita panelgardiner en tidningskorg och fejk orchideér. tills de riktiga blommorna blommar igen (: ser så trist ut medans. det blev jättefint!





perfekt tidningskorg (:



mysigt på kvällen. och nya gardiner för 99:50 kr på eko (:

åt middag risnudlar med wokade grönsaker och thaibiffar. riktigt gott. sen fikade vi och tände massa ljus och såg på bee movie. skrattade massa. gillar den filmen (: älsklingen tyckte den var mysig också. har haft en jättebra kväll. glad att min baby är hemma! saknat honom! han håller på att bädda rent i sängen nu. ska gå och hjälpa honom och sen ska vi sova!

hörs imorgon! och förlåt för dålig uppdatering idag. älsklingen har fixat med bröllopsfilmen och bränt och hållt på (:

puss&kram.



morning!

vaknade nyss. skönt med sovmorgon. även fast jag känner mig helt groggy när jag sover så länge. älsklingen ligger fortfarande och sussar. ska göra en god frukost och sen väcka honom. idag blir det mysdag! (: ska åka till eko och handla en till sån svart plast korg och ha tidningar i vid soffan så man kan läsa (: sen ska vi bränna de sista bröllopsfilmerna, dom ska skickas idag! och jag måste leta upp allas adresser. (och nu har jag gjort det)

ska göra frukost nu, är skit hungrig! hörs senare (: puss&kram.



Lars winnerbäck

whi vilken bra konsert! spöregnade i början när vi var där, men vi stod på en läktare under tak och det var skönt (: 12.000 personer stod och sjöng med lasses låtar och det var helt otroligt bra! vi kom till zinkensdamm vid 16:00 och lasse började spela 21:00, vi fick ganska ont i våra rumpor av att sitta ner på betongtrapporna. men det var det värt (: var så mäktigt att se publikhavet och när dom riktade stålkastare ut mot det. det var mörk och belysningen på scenen var så fin (: glad att vi gick! älsklingen stod och höll om mig hela konserten. mysig! vi åt popcorne och det gillade inte min mage. fyfan. ska hålla mig till nyttigt framöver. magknip som heter duga. fick kuta på toaletten så fort jag bara kunde. min mage har verkligen vant sig vid fibrer nu. en gång sund, alltid sund (vare sig man vill eller inte, typ) hah.

har precis duschat med älsklingen och använt både body shop's cocos duschkräm och cocos bodybutter. luktar cocos med andra ord (: mums! en kopp te med tända ljus och sen lägga oss och kramas och läsa i sängen. ska vädra ut därinne också!

hörs imorgon! puss&kram.





nästan ett år sen

det här spelade jag in förra julen. man märker på mig att jag mår mycket bättre idag.



nu ska jag gå och lägga mig. men först duscha, det gör jag alltid innan jag kryper i säng. sover så mycket bättre (: ska skriva min önskelista också, önskar mig bla. en vit samsung lcd tv in till sovrummet. mys att kolla på tv/film i sängen!

hörs imorgon. puss&kram söta ni.



Chokladmousse light

fixade ihop lite fredagsgottis. men enligt GI. men det var faktiskt ingen höjdare. går, men om jag ska vara ärlig så är jag hellre utan. jag åt två skedar och sen fick det vara nog, haha. här hittar ni receptet iallafall (:




fredagsmys!

idag är det fredag! helg. även fast jag är sjukskriven så är det ändå ledigt på helgerna från terapi mm och det är skönt (: helgen är mysigare vare sig man är sjukskriven eller inte  om 20 minuter börjar tristan & isolde på femman. tänkte ta ett varmt bad innan det. missar nog början men det gör inget. skrev en uppsats om tristan & isolde på svenska B som jag läste innan. så jag vet ung. vad som händer  ska tända ljus här hemma, krypa upp i soffan med flanellpyjamas och filt. mysigt! ikväll är det sista kvällen ensam, imorgon och fram till onsdag kväll är min älskling ledig. ska bli så himla skönt, saknar honom så mycket!

dagarna som kommer ser ut såhär:

lördag - lars winnerbäck konsert med älskling!
söndag - mysdag med film (bee movie)
måndag - åka till ikea och shoppa lite smått och gott till vardagsrummet.
tisdag - arbetsterapin 9-12, upphämtad av baby. hämta obitrek träningsmaskinen
onsdag - helena & hennes bebis elsa kommer på middag
torsdag - hem till amie på middag, myskväll!
fredag - mysan kommer vid tolv tiden! (:

nu - bada, tvätta håret, inpackning och pyjamas! puss&kram.



Blått i vardagsrummet

bytte ut dom rosa värmeljushållarna till blåa istället. passade mycket bättre ihop med våra blå/turkosa medaljong kuddar i soffan. (:









middag





  • 3 dl kokt valfri pasta fullkornspenne
  • 240g strimlad kalkon
  • 1 hackad gul lök
  • 1 pressad vitlöks klyfta
  • 1 msk hackad basilika 
  • 2 dl minifraiche.

  • Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Fräs under tiden alla ingredienser lätt i en panna tills de fått lite färg. Avsluta med att röra ner minifraiche och smaka av med nymalen svartpeppar. Servera med den nykokta pastan och en enkel sallad.




    nominerad

    gissa om jag blev glad när helena skrev och sa att hon nominerat mig. söt! (: har aldrig blivit det förut och när man blir det blir man ju extra glaaad! tack tack helena (:

    här kan ni hitta inlägget.

    "Fanny: Vacker estetisk tjej som blandar fina foton med inredningsprylar och vardagsberättelser. Klicka er in på hennes bröllop och ni kommer förstå vad jag menar!"


    mulet

    mulet idag också. tror minsann att sommaren har gett upp hoppet nu och börjat lämna över till hösten. inget mig emot. jag älskar stora mysiga koftor, fodrade vintage stövlar och skinnjacka. och jag och älsklingen får ändå två veckor sol och bad i thailand i november. sitter och äter lite frukost och ska snart klä på mig. tog sovmorgon i dag till halv elva, sen gick jag upp och förde över massa bra musik till min mp3. inte en bussresa till utan musik. :P lite pinsamt att sitta med dom stora skullcandy lurarna. men det får gå. ska köpa några mer diskreta som man bara har inne i öronen som jag kan ha på bussen. så himla skönt att jag vunnit över min buss-skräck och kan åka komunalt nu. det är faktiskt ganska rogivande att sitta på en buss och se ut över ängarna, hästarna och vattnet som svischar förbi. mellan där vi bor och dit jag ska är det som att man kommer ut på landet. skulle vilja gå och klappa hästarna någon gång. undra om man får det..! jag red när jag var liten. sex år och var hela tiden skiträdd för hästar. men alla andra i min klass red och jag hängde på. haha. stackars mamma som fick betala avgiften för att jag skulle gå där, när jag ändå bara pinades.

    ska ta och klä på mig nu och borsta tänderna. sen ge mig ut. måste ta med mig paraply. tror det bröjar regna igen.

    vi hörs senare. ha en mysig dag! puss&kram (:



    sebastian får mig att vilja spela gitarr.

    vilken kille va. helt sjukt duktig. 14 år (: youtube är bäst på natten. nu ska jag dock krypa i säng. kvällen har varit jättemysig med mamma. vi åt god GI middag, bestående av färskpotatissallad med dill, morot & gurka med ugn stekt lax. gott var det och det blev populärt både hos mamma och älsklingen (: älskar att laga mat! sen tittade vi på film, jag och mamma. det blev en från cdon, stardust. den var jättejättebra. funderar på att köpa den. magisk på någe vis. se se!

    ska bläddra igenom gammla inrednings tidningar nu. tog med en hel bunt med plaza från mamma. spännande.

    imorgon kommer min helena hit. middag! blev ingen häromdagen, hon jobbade över. men nu så. fredagsmys med bästa helena. kan det bli bättre? (:

    puss&kram.





    Om du lämnade mig nu

    nu är det bara två dagar kvar tills vi får sjunga, gråta och skratta med lasse. fyfan vad jag längtar! han och hans musik har hjälpt mig så mycket genom svåra tider i mitt liv. här är en av hans bästa låtar som två söta personer sjunger. längtar tills vi står där på zinkensdam ip i armarna på varandra och sjunger med. mysfaktor på hög nivå!





    tack korten är klara

    och det känns sååå skönt. nu ska bara bröllopsfilmen älsklingen redigerat brännas ikväll. sen skickar vi allt i morgon! hoppas ni som var med på bröllopet, skickade grattis kort och presenter blir glada (:







    Lunch

    nyss ätit en god lunch. blev gröt i dag också. och en hallonsmoothie. jum jum. håller min till middagen vid sju  mamma kommer vid sex och ska äta middag här, ska bli så himla mysigt! saknar henne så mycket! ikväll ska hon och jag se på film och prata massa, ta igen, tre veckor borta är långt tid när man står sin mammi nära











    Blue air luftrenare

    vi har länge velat ha en blue air, den bästa luftrenaren på marknaden. därav priset som är 5000 kr och uppåt. alex hittade en idag, som man fäster på väggen (mycket bra då det är lätt att damsuga på golvet ju (: på blocket för 800 kr. sex månader gammal och i perfekt skick. han kom dit, prutade ner den till 500 kr och nu hänger den på väggen i hallen tillfälligt. ska sätta upp den på ett mer osynligt ställe så småning om. luften känns som på ett sjukhus. haha. helt underbart. den suger upp mikroskopiska partiklar, katthår, kvalser, damm, ja allt. skit nöjda! perfekt för min älskling som är allergisk mot våra bebisar. känner mig mycket piggare nu när luften börjar bli renare också. bra köp!



    hemska väggar. någon slags struktur som förrförra ägaren tyckte var hippt, höhö. det ska väck snart!



    God natt alla prinsar och prinsessor

    nu ska jag hänga den sista tvätten, borsta  tänderna, vädra ut i sovrummet och gå och lägga mig och läsa och ringa min skatt. saknar honom så det gör ont. längtar tills jag vaknar imorgon och får pussa på honom!

    imorgon ska jag till dbt gruppen och sitta där i två timmar. är riktigt trött på den gruppen nu vill jag lova. urk. jag orkar inte sitta och lyssna på allt elände. jag mår bara sämre då. okej om det är mina vänner som mår dåligt (missförstå mig inte nu) er lyssnar jag mer än gärna och försöker hjälpa. men att lyssna på folk som man inte känner som inte försöker göra det minsta för att må lite bättre gör mig bara ledsen ): sista gången imorgon om jag minns rätt och det ska bli skönt att få gå vidare. känns som man står och trampar på samma ställe.
     
    ska ta och fixa det där nu och krypa i säng! hoppas ni sover gott och drömmer sött. puss&kram.



    nu är våran fotograf klar med våra bröllopsbilder snart. och ska skicka dom på framkallning. gud va spännande (: ska bli kul att fylla ordning & reda bröllopsalbumet!



    jag är alltid din.




    vet du på riktigt hur mycket du betyder för mig?
    känner du det när jag kramar och kysser dig?
    för jag upplever livet på riktigt när du är nära mig.
    det är som att livet runtomkring oss snabbspolas,
    men du och jag vi är dom ända som står kvar i
    allt kaos och håller hårt i varandra.
    det symboliserar att vi klarar av kriser, för tillsammans
    är vi enormt starka. du har verkligen allt.
    du är allt som jag alltid velat ha.
    att du är borta från mig nu hade varit riktigt jäkla
    jobbigt och hjärtkrossande, men det lindrar du
    så bra när du viskar i mitt öra att du älskar mig.
    även fast du inte är här, känner jag din värme,
    kärlek och närvaro omkring mig ständigt.
    du ger mig allt jag någonsin drömt om.
    min älskade alexander, min äkta man.
    du går inte att förklara, bara upplevas. och jag
    älskar att uppleva dig. älskar dig förevigt och längre
    än så. älskling, jag är alltid din.

    ett sms från mig till min kärlek.





    Ägget Fåtölj - Arne Jacobsen

    har länge gillat fåtöljen "ägget" som arne jacobsen designat. när vi bor i hus sen vill jag ha en eller två sånna i svart eller vitt skinn. så jäkla fina (: dyra tyvärr, men både jag och älsklingen har planer på att slå igenom och bli rika ch berömda!  så en sån ska vi väl kunna skrapa ihop till, hihi. gillar ni också ägget? (:



    hittade bara vitt i fårskinn, hoppas den finns i vitt skinn också! svart i skinn hittade jag iallafall. mmsade över bild på ägget till älsklingen och nu är det bestämt att vi ska ha en sån sen, hah :D



    äggkoppar

    skitcoola äggkoppar från rum21 en sån skulle jag gärna ha mitt ägg i (:





    nya pumparna

    köpte ju tvål pumpar häromveckan och nu är dom på plats (: vi har duschkräm i nu. testade med shampoo och balsam, men balsamet gick inte att pumpa upp för det var för tjockt. tyvärr. men det här blev himla bra det med (:





    Lunch

    blev en god och nyttig lunch idag. fiber havregrynsgröt med hallon, banan, solrosfrön, cashewnötter, russin och mjölk. gotti! drack c-vitamin till.

    håller på med middagen nu. väckt min baby precis. så vi får se när han makar sig upp ur sköna sängen (:



    hörs sen (: puss&kram.



    pysseldag

    idag sen jag vaknade har jag fixat här hemma, tvättat och städat undan i köket, skurat inne i badrummet och plockat. kul att städa tycker jag (: tog en paus nu och kikade lite bloggar mm. ska göra lite lunch nu tänkte jag. får se vad det blir för gott. skönt att ha kylen, frysen och skafferiet fyllt igen.

    älsklingen kommer jobba tre veckor i rad nu, med fyra dagars ledighet. hemskt. men han får ut 1600 kr per natt efter skatt vilket betyder 35.000 kr efter skatt plus mina pengar! vi hade tänkt att bara måla väggarna vita i vardagsrummet och tapetsera sen. men nu har vi pengar till att renovera heeela vardagsrummet. ska bli så himla kul. dock skjuts renoveringen upp till den 25 aug. men nu har vi tid att verkligen bestämma oss för inredningen, tapet och golv. kul!

    mysan kommer och hälsar på som jag berättade i fem dagar, skitmysigt (: alex jobbar då också så det blir riktiga tjejdagar för oss (: mysigt! mycket film, shopping och skratt. längtar jättemycket!

    jag provade en ny smak på smoothien till frukosten, men det var ingen höjdare. kokos&banan. smakade typ parfym. kanske för att jag använder body shop's kokoskräm som det känns konstigt att dricka det ^^ ska leta lite recpet senare, så får vi se om jag hittar något gott (:

    idag kommer min mamma hem från österrike också. tre veckor har hon varit borta. saknat henne så mycket ): ska bli jättemysigt att få krama om henne igen. ska hem till henne och hämta hennes orbitrek som jag ska få ha här. sugen på att träna! (:

    ska ta och fortsätta nu. tömma disken och hänga upp tvätten. älsklingen sover till 18:00 och då ska jag vara klar med middagen tänkte jag. måste ner till ica och handla kycklingfilé, det var slut på coop i går.

    hörs sen, ha en mysig dag och tack alla ni för era fina kommentarer. även fast jag inte orkat svara på alla så betyder det väldigt mycket för mig att ni skriver. tusen tack! ♥





    släpande fötter

    gud, jag är så trött så ögonen går i kors. haha. ni skulle ha sett mig i mataffären. släpade fötterna efter mig, pratade lite osammanhängande och fnittrade väldigt mycket. trött med andra ord ^^ kom hem, lagade middag och nu sitter jag i min för stora flanellpyjamas och tofflor och myser. ska ta en dusch och sen dyka i säng. orkar verkligen inte vara vaken.

    mysan, min my har beställt biljetter till stockholm och kommer den 15 augusti och stannar till den 20 augusti. blev helt lyrisk när hon messade mig om att biljetterna var köpta nu. vi har alltid så himla roligt ihop. det önskar jag att vi kunde ha jämt, men bättre några gånger om året, än inget alls. ska bli jättemysigt iallafall. ♥

    nu duscha och sen sova. god natt sötnosar. vi hörs imorgon (: då kommer helena hit på middag! mys!!



    Dagens middag



    rucola, nötter, vitvinsvinäger, soya.



    fullkorns couscous, soltorkade tomater, druvan Ajvar Relish, kassler.



    raindrops

    hemma nu. jisses vad det regnar! mitt paraply vände sig ut och in av blåsten, haha. måste sett väldigt kul ut för alla som körde förbi  men hem kom jag. ska byta om snart så jag blir torr. filmerna från cdon kom som jag trott och det är jag glad för! idag blir det mysdag i soffan med en stor kopp te, tända ljus och en filt. ska leta upp något gott recpet också som vi kan tillaga ikväll. jag har föresten köpt "grötboken" det är en bok, precis som den heter, med 61 olika grötrecpet. en snäll läsare tipsade om att jag kan äta nötter för att behålla vikten samtidigt som jag lever och äter sunt. så nötter i gröten ska jag ha tänkte jag. ska bli kul att se vad det är för recept i den där boken. jamenar, hur lätt är det att komma på så många olika gröter?!  

    ska ta och pilla klart med tack-korten också! dom blir riktigt fina! får ta nått kort sen och visa er. nu blir det film och slapp i soffan. ha en gosig dag allihopa! puss&kram.





    stöd

    vilket enormt stöd ni ger mig. har sovit jätteoroligt i natt. det kanske var för att jag skrev om det där i går. har fått massa mejl, sms och kommentarer här. va fina ni är. uppskattar det väldigt mycket!! känns bra att jag skrev om det. även fast jag alltid får för mig att någon ska se på min annorlunda.. så är jag fortfarande samma "gamla" fanny (:

    sitter och äter frukost och tittar ut på det roliga vädret. hua. ska jag åka hem i det här sen?! kommer vara dyngböt. hah. får iallafall skjuts av älsklingen dit och det tackar och bugar jag för!

    idag bara måste vi handla. sitter och äter knäckebröd utan smör, utan pålägg.. vi är ritkigt fattiga! jag har typ 3 öre på mitt konto och alle några kr. illa! jag frågade i går hur det gick till att vi inte har några pengar. och vi kom på att alle lånade massa pengar av oss för att lägga på handpenningen på bilen.. vi har inte kommit iväg till banken för att plocka ut från hans sparkonto för att få igen pengarna. men idag måste vi! verkligen ^^ torra knäckemackor och vatten till frukost är verkligen ingen höjdare (; tur att vi fikar på arbetsträningen, där har dom massa goda mackor, pålägg och frukt! mums!

    jag förstår inte hur det kan regna så himla mycket! helt sjukt. tycker så synd om alex. han är helt dyngsur och har varit det hela natten. han kom hem nyss. ska hjälpa honom med hans blöta kläder! stackars ):

    i dag får jag hem tre nya hyrfilmer från cdon! ska bänka mig i soffan och glo på film heeela dagen och kvällen. mysigt va (: perfekt för ett sånt här busväder!

    hoppas ni får en gosig dag! på med mjukisbrallorna, tänd ljus och mys!! puss&kram.




    I'm on my way

    pysselverkstaden är i full gång här hemma. snart är tack-korten och det känns så så så jäkla skönt. som en sten som faller från axlarna. förlåt alla som fått vänta. dom är påväg och ni får en fin dvd film som vi fixat (eller ja älsklingen) jag har bara varit med och bestämt (: den är himla fin. man får mysig känsla och längtar verkligen tillbaka till bröllopet. det bästa är att vi har hela livet på oss nu att älska varandra. kan det bli bättre? tror inte det.

    mötet idag gick bra. tyvärr får jag inte börja jobba på en gång. det hade jag hoppats. men enligt min handläggare på försäkringskassan är det en bit kvar. när man varit utsatt för trauman i livet och varit sjukskriven en längre tid vill dom gå den säkra vägen och ta ett litet steg i taget. detta innebär att träna på att komma i tid, framförallt komma dit och stå ut när jag mår dåligt. vilket är var och varannan dag. även fast jag visar en glad sida utåt här på bloggen så har jag problem i mitt liv som påverkar mig mycket. har velat fram och tillbaka mycket om jag ska öppna mig för er. för bloggen och berätta för er varför jag är hemma, varför jag varit sjukskriven så länge, även fast jag är glad (gladare) så har jag en bit kvar att gå. i tolv år blev jag sexuellt utnyttjad. jag har ingen kontakt med personen och vill inte ha det heller. ni kanske förstår varför. känns hemskt att berätta. men jag har kommit så pass långt så jag klarar av att berätta om det. nu vill jag lägga allt bakom mig och leva mitt liv. att låta någon annan ta i från en ens livsglädje känns bara dumt. han har förstört så många år av mitt liv. varför låta honom förstöra resten också? kämpar varje dag med mig själv. mina vänner och alexander säger att jag alltid är glad och jag är nog det. jag är glad för att jag lever. för att jag orkar mig igenom alla år av plågeri. alla självmordsförsök och nedåtgångar. i dag är jag nog starkare än de flesta andra i min ålder. det kanske låter som en lätt match att ta sig igenom en sådan sak. men det krävs tid, många timmar terapi för att ens kunna få tillbaka livsgnistan. men jag har kommit riktigt långt. många har hjälpt mig. alexander är och har varit helt underbar. min mamma, vänner, psykolog. men det som har tagit mig igenom det här är framförallt viljan att vilja gå vidare, leva mitt liv och göra det bästa av alltihopa. jag har fått en del kommentarer förut om folk som undrar hur jag kan vara så glad när jag är sjukskriven.. och varje gång ställer jag mig samma fråga. "har en människa som varit utsatt för en sådan sak inte rätt till att få vara glad" är det verkligen meningen att jag ska leva i ett mörker resten av mitt liv. vet ni..? jag vill verkligen inte det. I'm on my way.

    hur som haver. nu vet ni. får se hur ni reagerar. om ni som känner mig tänker att det var dumt att ta upp mitt privata i en blogg. men jag är mogen för att prata om det. även fast det tog stopp när jag var 17 år så skakar jag fortfarande i kroppen när jag skriver om det nu. jag vet iallafall att när jag kommit ut i riktiga livet kommer inga motgångar stoppa mig. nu är jag starkare än någonsin.

    delmålen och veckorna för att komma tillbaka i livet är följande:

    måndagar - arbetsträning 9:00 - 12:00
    tisdagar - arbetsträning 9:00 - 12:00
    onsdagar - arbetsträning 9:00 - 12:00
    torsdagar - gå någon kurs, den jag väljer
    fredagar - psykologen - 13:00 - 14:00

    det kommer hålla på i ca en månad. sen kommer jag börja på ett ställe där jag får gå kurser där jag får lära mig att skriva CV:n, träna på att vara i arbetssituationer mm. det håller på en månad ca.

    efter det ska jag ha möten på arbetsförmedlingen om vart jag vill jobba, när vi har kommit fram till vad det är jag vill göra, hjälper dom mig att ta kontakt med jobbet och ordnar praktikplats en eller två månader. sen om jag klarar av att komma dit, passa tider, hålla ut fast jag mår dåligt så ordnar dom jobb åt mig där.

    en omväg - men en säker omväg som alex sa till mig idag när jag satt mig i bilen med putläpp. jag är för ivrig för mitt eget bästa. det här är nog det bästa för mig. jag har otroligt problem med att hålla ut. tappar tråden efter ett tag. tappar sugen. även fast det är en bit påväg, så är jag på väg. och det känns så himla bra. ni anar inte.

    nu ska jag lägga mig och läsa. imorgon ska jag upp halv åtta, arbetsträning. ska börja med en klänning. den ser helt galet underbar ut.

    sov nu så gott så hörs vi imorgon. puss&kram.





    Life

    The first time in my life and now it's so great
    Slowing down I look around and I am so amazed
    I think about the little things that make life great
    I wouldn't change a thing about it
    This is the best feeling

    I found a place so safe, not a single tear
    The first time in my life and now it's so clear
    Feel calm, I belong, I'm so happy here
    It's so strong and now I let myself be sincere
    I wouldn't change a thing about it
    This is the best feeling

    It's a state of bliss, you think you're dreaming
    It's the happiness inside that you're feeling
    It's so beautiful it makes you wanna cry

    It's so beautiful it makes you wanna cry



    älskar den här låten. den får mig att uppskatta livet och allt jag har. den betyder mycket för mig.



    trött

    hua vad trött jag är nu. sitter och fastnar med blicken överallt. haha. somnade vid typ halv fyra i natt. kanske för att jag är nervös för mötet idag.. och nu är jag skit trött. ska ta och försöka vakna till lite och göra lite frukost. sen duscha och sminka mig. om jag inte skiter i det.

    idag är det sol, det ger mig hopp om att det kan bli fint på lördag. då ska jag och baby på lars winnerbäck konserten. mysigt va (: längtat jättelänge! och eftersom det är en utomhus konsert får vi verkligen hoppas på sol!

    nu blir det frukost, ha en jättemysig dag! så hörs vi ikväll. ska hem till tessan och hjälpa henne och packa upp lite. dom har precis flyttat nämligen. kommer hem runt nio.

    puss&kram (:



    love you darling.



    Goodnight

    nu ska jag sova. imorgon ska jag ha ett möte med försäkringskassan och min arbetsterapeft ang att jag ska prova på att jobba. wish me luck. gissa om jag är nervös. gulp. jaja, det går nog bra. jag vill ju börja jobba. så jäkla skönt om jag kunde börja jobba. finaly. vad mycket bättre jag skulle må. vad jag skulle känna mig stolt. det skulle kännas himla bra att kunna jobba! ska skriva upp lite frågor som jag har som jag vill ha svar på och så. sen ska jag läsa. topp hälsa! har börjat prenumerera på den. himla bra tidning.

    idag ställde jag mig på vågen. och den visar minus 3 kg. hur fasiken ska man kunna leva sunt utan att rasa i vikt? någon smart person som vet det? (:

    nu ska jag borsta tänderna! puss&kram.



    Helena.

    jag älskar dig gumman. längtar tills vi ses på onsdag.
    så lycklig att jag har dig i mitt liv. du gör mig glad när jag är ledsen.
    tack för att du är du.






    tubtrug



    idag köpte vi en tubtrug på eko. perfekt att ha tvätt i som ska hängas upp! och sen när vi flyttar till hus ska vi göra som malin och ha dynor i den (:



    I want you to come walk this world with me



    I'm sucked in by the wonder and I'm fucked up by the lies
    And I dig a hole to lie in and I build some wings to fly
    And I think that I could love you 'cause you know how to be free
    I want you to come walk this world with me

    With the light in our eyes it's hard to see
    Holding on and on 'til we believe
    With the light in our eyes it's hard to see
    I'm not touched but I'm aching to be
    I want you to come, I want you to come
    I want you to come walk this world with me.



    Jag älskar dig

    Du är verkligen det bästa som någonsin hänt mig. älskar vårat liv. älskar hur jag är när jag är med dig. du gör mig till den jag vill vara. är alltid lycklig när jag är med dig, i dina armar. älskar att prata om fratiden med dig, allt känns perfekt. känns skönt och tryggt med våran plan. ser verkligen fram emot att få leva med dig älskling. you are the love of my life





    Vit plastmatta

    vi åkte och köpte den vita plastmattan från rusta idag. 99 kr är ju ingenting för en fin matta som är väldigt lätt att hålla rent (: blev mycket ljusare i köket nu. även fast det är vitt överallt därute så blev det ännu ljusare nu! kommer vara fint på det grafitgråa klinkersgolvet sen!





    Lite mathandling

    Idag blev det dinkelsallad med rostbiff. jättegott. älsklingen har precis åkt till jobbet och jag sitter här och tittar på tecknat på ettan. haha. roande (; vi var på coop och handlade till middagsmaten och handlade lite extra. ska prova c-vitamin på brustablett. juicen är spergod. tyvärr väldigt dyr. men det är väl all nyttig mat..





    det här är brödet vi äter på morgonen. det är hur gott som helst.





    En bra uppfinning

    här är presenten älsklingen fick av mig som han velat ha. inte mycket, men väldigt bra tycker vi (:





    Dagens middag

    idag hade vi ingen mat hemma.. vi hann inte åka och handla för alex var trött och sov lite längre. så det blev lite rester och ihop-plock. men himla gott ändå (:



    kycklingfilé i tacokrydda, bulgur, keso och sallad med majs, rödlök, avokado och sallad. gott, riktigt gott!



    Rusta

    hittade den här vita plastmattan från rusat. på rea nu för 99 kr. helt klart värt att åka dit och kika (: ska fråga baby om vi kan göra det imorgon! hade velat ha en i köket (: och den gråa skulle vara fin i hallen.







    barstol

    jag gillar verkligen den här barstolen i svart. hade varit skitsnygg vid en köksö! kul att samla massa inspiration tillsvi ska bygga hus! vi har pratat om renoveringen i köket nu och vi ska vänta tills i januari. så vi kan hitta på massa mysiga saker istället och ha pengar till julen (: skulle vilja ta ett tripp till ullared och ge-kås! det var ju ett tag sen vi var där. älskar det stället. sjukt roligt och vi kommer alltid därifrån med mängder med saker. varje gång samma sak. gäller att spara pengar innan man åker dit (: sist kom vi ut därifrån med två överfyllda kundvagnar..!

    vardagsrummet ska vi börja med nästa måndag! ska bli skitskönt att få bort dom fula caffelatte färgade väggarna här inne och få vitt, vitt vitt. ska ha en fondvägg (vet att det är ute) men det gillar vi ju ändå ^^ någon ljus. vi har några kandidater! får se vilken det blir. sen ska platt-tvn upp på väggen, nya lister, nya vita panelgardiner, vita tavleramar i olika stl med svartvita foton i på oss, valnötsgolv mm. måste hitta en snygg taklampa också! (:




    har tittat på film ikväll och kikat på blocket och andra heminredningssidor. kul kul (: ska göra en kopp te och göra lite mackor. är hungrig. sen ska jag bläddra igenom min nya sköna hem tidning som jag fick i går (: ska komma i säng tidigt. är trött ikväll. blir väl det av vädret. har suttit och myst hela kvällen med mängder med tända ljus i hela lägenheten. så mysigt med det här vädret. jag längtar jättemycket till hösten och vintern. det är mina favoritårstider!



    önskning

    en sån här klocka finns på min önskelista. himla tuff!





    Handtag i köket

    vi har lite svårt att bestämma oss för handtag i köket. helst av allt vill vi bara ha "klicksystem" så man bara trycker till lätt på luckan och så åker den upp. men det här var faktiskt ganska fint (:





    Hängstol

    jag har den här hängstolen sparad i min inspirations mapp på datorn. jag vet att den kommer från ikea. men jag kan inte hitta den på deras hemsida. är det någon av er som vet vad den heter?





    Fiberoptik

    det skulle vi ha i ett av badrummen sen när vi ska bygga hus. som en stjärnhimmel när man ligger i badkaret och myser. helt underbart! skulle även kunna sätta in lite över barnsängen som en mysig nattlampa. vem skulle inte vilja sova under en stjärhimmel?





    Morning

    sov ganska länge idag. vaknade vid tolv och låg och lyssnade på smattret mot rutorna. det är så mysigt när det regnar tycker jag! älskar det. skönt också när det varit så himla varmt att det är lite svalare idag (: perfekt dag för hemma-mys!

    ska ta och göra några mackor och en kopp te nu och läsa lite inredningstidningar. puss&kram





    sovdax

    ska krypa ner i en nybäddad säng nu och läsa plaza interiör. läste lite i den i går och det var så fint med dom vita tavelramarna runt svartvita foton i ett repotage. precis som jag vill ha i vardagsrummet. lovely! nyss ätit lite och pratat med baby som åt en god matlåda i form av dagens middag. smakade thailändskt om det och det fick oss inte att längta mindre till våran bröllopsresa i thailand. underbart med vita sträder, genomskinligt vatten, sol, bad, mysiga kvällar i stan med god middag på något mysigt ställe och shopping och massa upplevelser. ska bli så himla underbart. även fast det är tre månader kvar så pirrar det i hela kroppen när vi pratar om det. vi kommer ha ett riktigt lyxigt hotellrum med bubbelbadkar, dusch, vattenfall i duschen, frukt varje dag på rummet, utsikt mot havet. helt amajsing. och på tal om frukt. frukostarna på hotellet är verkligen fab. massa massa frukt, äggröra, olika bröd, juicer mm. mums! vi kommer inte vilja åka därifrån. tänk att det redan är nästan 2 år sen vi var i thailand första gången! tiden går fort när man har roligt (:

    ska sluta svamla nu och hoppa i säng. älsklingen min skrubbade och filade mina fossingar innan så jag ska smörja in dom med kokos bodybutter från body shop så dom håller sig fina (: ska knåpa på min önskelista. måste börja i tid, hih.

    imorgon är det lördag. ska fixa lite här hemma och så ska vi åka och veckohandla. har ni något gott recept får ni gärna säga till (:

    sov så gott nu. puss&kram.



    älskar dig obeskrivligt mycket. du är min andra hälft älskling!



    Plockmat

    jag fyller om om sisådär en månad och åtta dagar. alltså den 9 september. ska bjuda hem dom närmaste vännerna och familjen och babys familj och jag tänkte bjuda på plockmat. gottigott! det här recpetet på cocktailtomater med getoströra. kul att leta olika recpet! det är som en helt ny värld öppnar sig när man går efter GI. så mycket godare mat än "vanlig" mat. och det är ju bara bra att det är bra för maowen





    God kväll (:

    sitter i soffan och läser bloggar, letar goda GI recept (vi ska veckohandla imorgon) och tittar på tv. allt på en gång med andra ord. ska snart sätta på filmen juno. ville vänta tills det blev lite mörkare. alltid mysigare att titta på film när man kan tända ljus utan att dö av värmeslag. har duschat och gjort hårinpackning och ska snart göra en jordgubbs smoothie. är så sugen på frukt! godis och socker suget är som bortblåst och det känns skönt för vi har hela övre hyllan i skafferiet fullproppat med godis och olika snacks. gäller att ha självdisiplin när man kikar in där. haha.

    ska fixa den där smoothien nu och kika på filmen! hoppas ni har en gosig fredagskväll! puss&kram!




    skullcandy

    vi gillade inte hörlurarna vi skickade efter från cdon. så det blev retur! kom på att jag hade ett par slitna skullcandy som flagnade vit färg från lurarna. och jag har aldrig tänkt på att det kan gå att reklamera. hade dock inget kvitto. men ack så snäll tjejen på åhlens var (: fick ett par sprojlans nya skitbra candy lurar. himla nöjd är jag  kommer bli toppen på flyget till thailand och på stranden, vid poolen. fy fan va mysigt det ska bli att åka till thailand! tre månader kvar nu.





    har gjort en kopp vaniljte nu.. te är gott även på sommaren! puss!



    Fredag!

    håller på att städa här hemma. skönt att få det rent (: har varit ute idag sen halv elva och åkt runt i bilen (: var hos naprapaten och fick hjälp med min onda rygg. inte kul alltid att ha ryggproblem.. men kan ju inte ha tur med allt! sen var jag hos min psykolog och diskuterade arbete för min del. ser ljust ut. han tror på mig och det känns skönt. han känner ju mig väldigt bra. han vet även att jag kan få för mig att jag klarar av mer än vad jag egentligen gör. men nu tror han på mig och på måndag ska jag träffa min arbetsterapeft och min handläggare på försäkringskassan och diskutera jobb. sen är det väl bara att lämna in mitt cv på urban outfitters och hoppas på att jag kan börja med deltid. ska bli kul. men jag är lite skraj. har varit sjukskriven så pass länge nu. men det är väl en vanesak (:

    ikväll jobbar alexander och jag ska titta på film! det blir Juno. har sett den, men det var ett tag sen. ska bädda rent i sängen och ta ett bad innan jag kryper i säng. och så ska jag blogga! för fy vad jag varit dålig på det. men det är så skönt att inte ha några måsten utan bara umgås med varandra.

    ska kika på receptet till maten nu.. idag blir det asiatiskt, kyckling i röd curry blir nog couscous till. gott! är hungrig redan nu.



    hörs lite senare darlings! puss&kram.



    RSS 2.0