Valborgsmässoafton!

och jag har försovit mig.. är det inte typiskt? jag tyckte att jag var lite väl pigg när jag vaknade nyss.. kan ha berott på att jag när jag somnade var inställd på att sova sju timmar.. och fick sova tio istället.. så kan det gå.. ^^

valborg idag. mysigt va! jag längtar tills ikväll. tyckter det är så himla mysigt att stå och värma sig vid den stora brasan som smattrar och är vild i lågorna. en sak jag bestämt mig för är att inte stå och köa i 40 min i en popcornekö för att köpa en strut popcorne för 40 kr.. ikväll ska jag njuta av elden och vara nära min familj <3

jag blev så himla glad när jag läste min mejl nu när jag vaknade. fick ett så varmt och snällt mejl av en tjej. och jag blev extra glad för den här raden.

"Du är liksom som ett solsken i vardagen, även om du inte syns hela tiden så värmer du ändå."

det dimper ner många fina mejl till mig om bloggen. och jag blir lika glad varje gång. för jag är inte heller gjort av stål. även fast jag kommit långt och rest mig upp så behöver jag och blir fruktansvärt glad över era ord. dom värmer mer än vad ni tror.

jag ska göra lite frukost nu. magen kurrar. ha en jättemysig valborgsmässoafton allihopa! vi hörs lite senare! puss&kram <3



heeemmaaaa

nu är jag hemma (: älsklingen hade städat så himla fint. det var en fröjd att stiga in genom ytterdörren (: min skatt. alltid så underbart duktig!  nu sitter vi vid datorn en stund och snart ska vi göra varsinn kopp te, tända ljus i vardagsrummet och titta på "drömprinsen, filmen om em" som kom idag.. har verkligen längtat efter att den ska komma. så det ska bli supermysigt! (: en skön myskväll efter en bra och händelserik dag som bestått av: slutprov (det kändes riktigt bra) träning, äta glass med älsklingen medans vi satt och tittade ut över vattnet och nu ska vi som sagt titta film (:

imorgon är det lyra mellan 10 & 12 och sen åker jag till stan och träffar min bästis. vi ska fika och titta runt, sen hämtar älsklingen mig och vi åker vidare till mamma. imorgon är det ju valborg och på valborgsmässoafton äter vi pannkakstårta med sylt, grädde och massa goda jordgubbar. mums! (: sen ska vi gå fackeltåget från kyrkan och tända elden och stå där nere och mysa! sen blir det raketer osv. och på fredag är jag ledig som alla andra (: och sen på måndagen börjar jag plugga psykologi A och samhälle.. och jag hoppas att jag hinner registreras eftersom det är så många röda dagar nu.. annars blir det knasigt ^^ ska mejla komvux och höra efter!

nu ska jag göra te åt oss och hoppa i pyjamasen och gosa med älsklingen! ha en jättemysig kväll.

puss&kram och sov så gott alla därute. ps.. förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna, men skolan, alex och ja, det riktiga livet tar stört plats i livet såklart.. och det vill jag att det ska också (: funderade på en bloggpaus för det känns som jag har påtok för mycket just nu.. men det kanske är bättre med lite färre inlägg istället..? vad säger ni?

puss igen!



såhär såg jag ut idag! bilden är tagen nyss (:

svart & grön randig tröja - tradera (ursp. från h&m divided)
jeansklänning - h&m barn avdelning
svarta leggings - indiska



090429

God morgon alla därute! (: vilken underbar dag det är idag! sol och nästan 20 grader i storstaden! (: underbart! jag är riktigt utvilad idag och det är skönt, somnade vid elva, vi gick och la oss kvart över tio, sen låg jag på spikmattan i 40 min och sen somnade jag som en sten. vaknade klockan nio när alarmet gick (: älsklingen är uppe och gör frukost till oss och jag har precis ringt min lärare! hon har skickat mitt slutprov som jag ska göra nu efter frukosten! (: har ingen aning om vad det är, men hon sa att man absolut hinner klart på fyra timmar som man har på sig! skönt! sen är engelska kursen sluuut. så skönt (: att komma vidare. har verkligen längtat efter att få läsa psykologi! måste leta efter böcker också. fy sjutton vad alla böcker kostar. hua. runt 400 kr st. rena rama rånet alltså :P tur att det finns säljforum på ntis hemsida. (;

när provet är skrivet ska vi ut i solen. får se vad vi hittar på! skönt att inte ha jättemycket inplanerat. det blir iallafall gymmet ikväll. och middag och mys och film och ja.. (: ska massera alexander också. det var det enda han önskade sig när han fyllde år ^^ en massage av mig. så det ska han såklart få!

ska kika mejlen osv. hörs lite senare. wish me luck! puss&kram! (:



desperata husfruarna!

om en halvtimme börjar mitt favoritprogram och jag tänkte hoppa in i duschen innan och sätta på mig pyjamasen! (: tända ljus och göra en kopp örtte. ska sova direkt efter husfruarna tänkte jag. eller iallafall ligga i sängen då (: skönt! imorgon ska jag skriva slutprovet. jag fick MVG på min bokrecension och får jag bra på slutprovet får jag MVG i hela kursen. vill vara utvilad imorgon, har fyra timmar på mig (: går upp vid nio tiden tänkte jag! 

det har varit mycket idag och jag är helt slut. coachning i en timme, peppsamtal i två timmar och plugg i en timme. tränat och nu är jag som sagt trött! älsklingen min kommer hem vid 22:00 och då blir det pusskalas! har verkligen saknat honom idag! han är hos sina föräldrar och fixar med bilen, tvättar insidan och utsidan osv. killar, hihi (;

vet knappt vad jag skriver, haha. ska nog duscha nu och sen krypa upp i soffan med en kopp te!

ha en mysig kväll nu (: puss&kram!



Tisdag!

Just nu sitter jag på lyra och har ringt massa viktiga samtal & mejlat en massa. känns skönt att pricka av saker på "göra listan" nu ska jag skicka in papprena till nti för jag ska läsa pyskologi A och samhälle samtidigt (: känns så himla kul och framförallt skönt att komma igång! jag trodde aldrig att det skulle vara såhär kul att plugga! (: sen har jag fått en pluggkompis här också. en jättesnäll kille som är lika peppad som jag. så det är jättekul. vi sitter och ger varandra feedback och peppar. mycket bra! (:

väntar på alexander.. vi ska ha möte tillsammans här. sen åker vi hem! skönt, ta det lugnt och mysa! (:

hoppas ni får en jättebra dag! vi hörs lite senare! puss&kram!



våran dag

det här har verkligen varit våran dag. en helt underbar mysig och precis-som-i-början-av-förhållandet-dag! började med att äta en god frukost, gjorde oss iordning och sen åkte vi in till stan, åt en jättegod bulgursallad med kycklingfilé precis vid vattnet. det blåste lite med det var jättemysigt ändå! solen sken och vi satt länge och bara myste och pratade. sen åkte vi till gamla stan, åt ben&jerry glass och gick run toch höll om varandra och tittade in i alla söta små affärer och tittade på alla människor. sen åkte vi hem, hämtade träningskläder och åkte och gymmade i en timme. åkte hem, duschade och åkte iväg igen. åkte till ikea och köpte två paket med värmeljus "jag har verkligen saknat att tända ljus" sa älsklingen, han är så söt. det har jag med, och det ska bli mysigt <3 gick och åt middag ute och sen gick vi till bion och köpte dricka och snacks. gick på en jättemysig film, 17again. jag skrattade, grät och ryste.. en jättebra film verkligen! sen gick vi hand i hand till bion med en riktig myskänsla i kroppen.

tack för en helt underbar och jättemysig dag mitt allt. you are the one! <3

nu ska vi borsta tänderna, krypa ner under täcket och somna i varandras armar. hur underbart är inte det..! (:

hörs mer imorgon. sov så gott! puss&kram alla därute!





sol sol soool

underbart väder ute (: vi har jättevarmt här i stockholm! och solen skiner! var ute på balkongen med katterna. har lagt en filt som dom gosar på medans dom solar (: jag har precis gjort frukost åt alexander som tog lite extra sovmorgon (: och jag ska äta vattenmelon, mums! sen åker vi in till stan, äter lunch vid vattnet och sen glass i gamla stan. så mysigt! sen träning på gymmet (verkligen längtat efter att träna och nu är jag HELT frisk!) sen bio ikväll. en helt underbar dag!

hoppas ni har sovit gott och vaknade utvilade! (: vi hörs lite senare. ta hand om er!

puss&kram!



Strandbryggan

god kväll. snart sängdax för oss, har precis bäddat upp sängen och ska tvätta av mitt smink och ta ut linserna, såå skönt. är snustorr i ögonen ^^ isch. dagen är lite ändrad imorgon, vi sover ut i morgon, äter mys frukost och gör oss i ordning, åker till strandvägen inne i stan och besöker strandbryggan. (bilder..) en mysig restaurang precis vid vattnet. har varit förbi där innan och det ser skitmysigt ut, så dit ska vi och äta lunch (: sen ska vi till gamla stan och promenera och äta glass på ben&jerry glasshaket. mysigt ska det bli, rikitgt mysigt (: <3 sen blir det träning på gymmet, hem och äta middag och sen ska vi till ikea och biooo!

jag är så himla trött. den här dagen har varit jättebra! och nu ska jag stänga ner här, gå och lägga mig i en underbart skön säng, brevid min vackra, fantastiska och underbara man, läsa min favorit tidning, pussas och kramas och somna lycklig! och vakna upp till en underbar dag!

sov gott alla därute! <3



en stund utan tv, dator, tidningar, bara vara. katterna passade på att mysa. vera ligger på min mage och måns kröp upp neranför <3



vunnen

vann en tröja som jag prövade på h&m men aldrig köpte.. vann den för 1 kr. bra! den längtar jag efter! det är skorstenskrage på den. det gillar jag!





mys-söndag

hej på er! hoppas att ni mår bra! jag har precis städat undan i köket efter fikat, gästerna stannade i nästan två timmar och det var jättemysigt! hann prata med alla, som man känner att man aldrig hinner annars.. tio personer var alltså ett lagom stort sällskap (; ska hjälpa alexs lillebror att komma igång med skolan. så jag ska surfar in och kika lite på ntis hemsida snart. han behöver en spark i gumpen, och det ska jag ge honom (;

sitter och lyssnar på marilyn manson. perfekt låt att städa till, eller träna till. den låten har carina på spinningpasset. det är den tuffaste backen som hon säger och den här låten är pörfekt när man vill svettas!

sitter och planerar veckan. alltid någe mer. den här veckan slutar engelskan och det lutar åt ett MVG, kul va (: veckan efter på måndagen börjar jag läsa samhälle & psykologi A. spännande!

veckan som kommer ser ut så här..

måndag - träna styrka på gymmet med alex i två timmar, plugga ca 6 timmar till slutprovet, middags mys & sen bio med alexander. (17 again)
tisdag - lyra 10 - 15 plugga plugga! umgås med hjärtat och sen spinningpass mellan 18:30 - 19:25.
onsdag - styrka på gymmet i två timmar med alex på morgonen ca 09:00 - 11:00 hem och skriva slutprovet i fyra timmar, bortbjuden på middag!
torsdag - lyra 10 - 12, åker in till stan efter det och fikar med helena (: kolla i affärer och sen hem och vila. träna styrka på kvällen.
fredag - söndag - min helg börjar. alltså inga måsten, ingen träning och massa go mat (; MYS!

vi fick en jättefin orchideé av alexanders mormor i lila. massa outslagna blommor. så fint sen när alla slagit ut (: och en fyrkantig genomskinlig kruka till. mycket snyggt (: alex fick massa stålar och sen fick vi 500 på ikea. eller vi och vi.. haha (: alex fick (; men han sa att det ska gå till köket.

nu ska jag dricka upp min chailatte och mysa med prinsen, laga middag och titta på film (: mys-söndag!

puss&kram!



här har ni världens bästa träningslåt (;


 

juste..




.. vi är inte med barn.. vi dricker inte alkohol för att vi helt enkelt inte tycker det är gott. (: så nu vet ni det. när vi blir med barn, kommer ni få veta det!

puss!





så var det redan söndag

jisses vad tiden flyger iväg när man har mycket att göra! får försöka bromsa ner lite tror jag (: vi hade verkligen en jättemysig och rolig dag och kväll igår. enligt älsklingen så var det den bästa födelsedagen hitintills (: och det var kul att höra!! vi åt jättegod middag, hoppade förrätten för vi var inte så hungriga! maten smälte i munnen. så himla gott! efterätten var också god, men vi var så mätta så vi åt knappt någonting av den. har massa kvar och idag ska vi portionera ut den i små glas och ställa fram (: till gästerna alltså. vi gjorde oss iordning och åkte in till stan, parkerade i ett parkeringshus (som vi senare på natten ångrade rejält) och gick på raw comedy club som höll på till halv två. vi skrattade så vi grät och fick ont i magen. sjukt roliga komiker.  det kommer vi gå på igen! helt klart! vi satt på balkongen och såg jättebra (: sen när vi gick till bilen så frös jag.. vi hade inte tänkt så långt att vi kanske inte skulle hitta plats utanför teatern.. så ja, jag frös som bara den när vi gick mot parkeringshuset. folk överallt inne i stan, folk sprang rakt ut i gatan och bilar höll på att krocka. riktigt kaos alltså.. när vi kom fram till parkeringshuset kom vi inte in med vårat kort.. nähä..? sen kom det massa folk som inte heller kom in.. några ringde parkeringshusets nr och dom sa att huset stängdes 24:00 så vi kom alltså inte ut med våra bilar.. det var typ tio sällskap som skulle ut med bilarna.. man var tvungen att betala 500 kr PER BIL! för att få ut den.. helt sjukt.. det var ett par som kom in med sitt kort.. och vi hann inte smita med så vi var en kunga som sprang till andra sidan där bilen skulle komma ut.. men dom kom inte heller ut.. dom hade kommit in, men inte ut.. ahahah. så vi fick surt betala 500 kr för att få våran bil. och det hjälpte inte med att det var alex födelsedag eller att han jobbar som väktare (det var väktare som släppte ut oss) haha. dom var trevliga iallafall och det var ju bra (; skrek grattis till alex när vi åkte förbi sen.. jaja. nu vet vi att vi ska kolla extra noga när vi ställer oss någonstans! (;

idag klockan 15:00 kommer det tio personer hit. alex familj, mamma, pappa, tre syskon och sen hans mormor. min mamma och mormor kommer också (: mysigt! vi har bakat cheesecake, apelsintårta och köpt massa bullar, kakor, och sånt där. ska ju ha chockladmoussen också.. phu. kommer rulla fram sen.. (: vi ska bara plocka undan i köket, bädda sängen, dammsuga och moppa golven för vi storstädade ju i fredags (: så vi kan bara göra oss fina och duka fram sen.

nu ska jag göra frukost är vrålhungrig. somnade halv fyra, helt slut och orkade inte äta något när vi kom hem.

ha en bra dag (: hörs sen! puss&kram! <3



våran hemmagjorda chockladmosse!



Lördagens outfit





 











guldklänning - h&m trend
svarta leggings - indiska
guld hippieband - gina tricot

alex hade på sig:
skjorta med lite glans effekt (för att matcha mig såklart) skräddarsydd från thailand
svart tunnstickad tröja - h&m
jeans - acne

dom två sista bilderna är tagna kl 03:00 på morgonen, visst ser jag otroligt pigg ut. hade kutat runt i stan som en galning..



Lördag 25 april 2009

och min kärlek fyller 24 år (: stora killen, hihi! jag vaknade tusen ggr och trodde att jag försovit mig, så jag gick upp vid halv tio ist för tio för att vara på den säkra sidan :P gjorde varm chocklad och värmde wienerbröd i ugnen. hällde upp juice och tände ljus på en bricka. sen ställde jag alla paketen utanför dörren och öppnade och sjöng! tog massa kort och pussade på en trött alex (: han blev jätteglad för sina presenter. han sitter och pillar på sin nya förstärkare nu och tydligen har han velat ha den i två år.. så det var väl på tiden nu då (; vi har läst lite i en av elvis böckerna och han har provat skorna och tröjan. jättefina!

vi ska göra oss i ordning lite grann och åka och handla till våran goda trerätters middag ikväll.. förrätt blir massa olika goda ostar, kex, vindruvor och något bubbel till.. utan alkohol då (; varmrätten blir helstekt oxfilé med hasselbackspotatis, hemmagjort vitlökssmör, sallad och någon sås till. efterätt, egen gjort chocklad mousse av mörk chocklad med after eight till. mums! sen gör vi oss iordning för kvällen. vi ska in till stan och gå & se sveriges bästa ståupp komiker! magnus betner på göta lejon, vi har jättebra platser och det ska bli riktigt roligt att gå (:

nu ska jag pussas & kramas med hjärtat och sen kickar vi igång den här dagen på riktigt!

älskar dig finaste alexander, GRATTIS min underbara make! <3

puss&kram (:





pluggtime

nu ska jag samla ihop tankarna, sätta på en bra låt och läsa och fixa med min bokrecention. om lite mindre än tre timmar ska den vara inne, så (: bara att sätta igång! jag har gjort iordningen tallrik med jordgubbar & ovispad grädde. mumma! (: tänt ett ljus här och hämtat vatten.

hjärtat ringde mig nyss och dom skulle bara fika och sen är han påväg hem. han saknade mig och jag saknar honom jättemycket också! ska bli riktigt mysigt att få kramas om igen!

vi hörs lite senare (: blir nog film och sånt sen. te, ljus och massa mys i soffan. låter som ett bra slut på fredagskvällen.

ta hand om er söta ni. och tusen tack för era kommentarer. ska svara snart (: puss&kram <3



massa paket



nu har jag precis slagit in det sista paketet.. vill ni veta vad som finns i? (:

världens minsta förstärkare Trends Audio, här kan ni se hur liten den är. och tydligen är den lika bra som en som kostar runt tio tusen.. ja, jag fattar ju inte sånt :P men alle har pratat om den i flera månader..! och jag gillar små prylar, så ja :D det blev ett köp 1500 kr kostade den.

två biljetter till raw comedy club med magnus betner på göta lejon (imorgon 22:30 och håller på i två timmar) alex älskar sådan slags humor, jag med för den delen. ska bli sjukt kul att gå & få skratta! kostade ca 400 kr/st

ett par adidas superstar gympaskor, här hittar ni bild (: hans är måttligt slitna.. så nu blir han fin i vårsolen. 799 kr kostade dom.

ett halvt KG av secha lime te från kahls tehandel.. (det är hans favoritte och nu kan han dricka te så det rinner ur öronen.. det är en sjukt stor påse :P den döljer sig i den höga påsen med svarta ballonger (: kostade 160 kr.

en finstickad tröja från h&m, kommer vara fin att ha över skjortor. han önskade sig lite mer "fina" kläder för kontorsjobbet som driftchef. 249 kr kostade den.

ett par asballa björnborg kallingar från MQ i blått, turkost & gult (: dom sitter som en smäck (han har några par till) och dom är tydligen väldigt sköna också (: dom såg typ ut såhär har jag för mig.. fast i färgerna över. 199 kr kostade dom.

alla elvis böcker som han inte redan hade från samlingen.. så det blev fyra nya böcker. bla den senaste "hallå där kompis"  alla fyra gick på runt 450 kr.

en svart skarf från h&m i tunt material, skönt nu på vårkvällarna (: 79 kr kostade den.

tror ni han blir glad (: sen bio & middag såklart (tradition)

alex är bandlyst från bloggen tills imorgon (;




fredagens middag!







det var riktigt gott med fisk & skaldjurssoppan (: gjorde vitlöksbröd i ugnen också och drack fun light päron till i favorit vinglasen från iittala!



this is me today






ingen dagens.. för jag har bara fula gamla adidas mjukisbrallor på mig.. dom är gamla som gatan. närmare bestämt elva år, haha. köpte dom alltså när jag var 13 år. kul att man fortfarande kommer i samma kläder som på högstadiet... nya glasögon också. fått glasögon mani. dom här är typ som mina "vanliga" fast i ljusbrunt. min ögonfärg blir riktigt fin (:



solen

är framme och ska vara det hela helgen, så himla skönt och underbart (: idag har vi haft vårstädning. ja verkligen som en flyttstädning. har legat på knä och skurat alla lister.. dragit ut spisen och grundrengjort den, tvättat fönster, rensat, slängt massa skräp, städat badrummet, köket, ja ALLT! så himla skönt! (: nu är det fint!

älsklingen min är hos sina föräldrar och umgås med dom. jag valde att stanna hemma ikväll. ann förstod att jag behövde vara ensam, så vi tar middagen en annan kväll. jag ska bara fixa här hemma inför imorgon då min kärlek fyller 24 år, min gubbe (: börjar bli gamla nu, haha. har köpt jättefint inslagningspapper på lagerhouse! ett rosa med vita små prickar, ett vitt med massa cupcakes på, ett helt svart och ett svart & vitt smalrandigt. och smaragdgrönt snöre (: tror alex ska få slippa dom rosa tjej inslagningspapprena (; han får dom svarta + grönt snöre. så det ska jag pyssla med ikväll. fixa det sista på bokrecensionen som ska skickas in innan midnatt. vill ha dom här timmarna till att läsa den om och om igen, finna alltid någonting man missat, eller kan lägga till/ ta bort. (:

var förbi affären nyss och handlade mat. ska göra keldas fabulous fish, den är perfekt som grund, så ska jag ha i laxfilé, crabfish, räkor och en svätt vitt vin (: gör vitlöksbröd till. god fredagsmiddag! sen blir det nog film och tända ljus. ja, det jag har lust med helt enkelt.

börjar må lite bättre. idag har det kännts som vanligt. vi har skrattat och busat och det är så skönt. att slippa tänka så mycket. jag har lätt för att läka har jag märkt. eller ta mig upp lättare kanske man ska säga..! ni kanske tycker det är konstigt att jag inte vill skriva mer om det här i bloggen. men jag vill inte skriva om tråkigheter. nu vet ni vad som hänt iallafall.

nu ska jag fortsätta med middagen (: köpte en stor ask jordgubbar som jag ska mumsa på sen med vispgrädde. god så gott 

nu - mat! ha en supermysig kväll allihopa! puss&kram <3



jag har gjort en musmatta till datorrummet (: fin va. det är vit bakrund och sen ja, rundade kanter (: bild från vårat bröllop.



sova

hej på er och tack för fina kommentarer, sms och mejl <3 glad jag blir. gladare (: jag måste bara säga att jag är oerhört glad att ni bryr er. jag är eller har varit det det senaste året personen som alltid stöttar och jag måste erkänna att det är skönt att få stöd tillbaka. och man märker verkligen att ni bryr er. tack mysan & tessan för era sms och petra för dina mejl. och alla ni andra som skrivit här. hoppas ni vet hur mycket det hjälper.

vi har tittat på raw comedy club med shane, han är så jäkla rolig. bara massa invandrar skämt. kul är han (: så vi fick oss massa goda skratt och det behövdes. många känslor i dag med andra ord! och som du skrev carro, att gråta renar verkligen! så skönt. man känner sig som en ny människa. man borde släppa på sånt mer. kanske ska införa en kvällsrutin att gråta en skvätt, haha (:

jag har precis bäddat rent i sängen samtidigt som jag pratade med mamma i telefon, så himla skönt med headset! det blev vita påslakan och dom här örngotten. (dom mörkgråa med massa rutor..) blev en fin kombination! vi ska strax krypa ner i sängen och kramas, läsa, ligga på spikmattan och ses sussa. ska bli skönt faktiskt! är riktigt trött i huvudet. imorgon ska vi upp och städa! föreningen eller styrelsen i vårat bostadshus har ställt hit en stoor container, och det ska bli fruktansvärt skönt att rensa! jag vill göra iordning på balkongen snart och det ska vi också (: när allt bråte är väck! ska lägga trätrall, köpa nya balkongmöbler och pyssla med lite annat. så snart blir det mer inredningsinlägg igen (: för er som gillar sånt ^^ sen ska jag på middag hos ann, vi var bästisar när jag gick i sjuan & hon i åttan. ska bli jättemysigt! alex åker till sina föräldrar och umgås med dom under tiden.

ska läsa mina favoritbloggar nu och sen hoppa i säng. väntar på alex som gör sig klar för natten. ska bli så himla mysigt att ligga nära honom, se på vackra alexander när han sover. snusa i hans nacke och bara njuta av att han är min. känns overkligen ibland att ha en sån fin person brevid mig, som jag ska leva med resten av livet. love is lovley!

sov så gott alla prinsar & prinsessor! imorgon är det en ny dag! med nya möjligheter! vi ses då!

puss&kram!



när det man inte vill ska hända, händer..

det här hänt lite tråkigheter i familjen. en kär och nu väldigt saknad person gick bort idag. vi bestämde oss för att ställa in alla kvällsplaner och bara vara hemma, lyssna på musik med meningsfulla och vackra texter, tända ljus, gråta, kramas och fika med varmt te. jag brukar i vanliga fall ha otroligt svårt för att ta in sånna här saker. skjuter oftas bort det som känns jobbigt, men jag har väl lärt mig att inte göra det nu antar jag för jag ser knappt vad jag skriver bakom mina tårfyllda ögon. det är verkligen genom tårarna allt kommer ut. har gråtit så mycket så jag har värk i hela kroppen. har nog spänt mig enormt mycket. det är när sånt här händer som man vill ta vara på livet ännu mer.

alex är ute i köket och gör te och jag ska välja ut en film. tror jag vet vilken det blir.. en bra en!

måste vila, ta hand om varandra nu. vi hörs när vi hörs. sköt om er <3 puss&kram!



den här låten går på repeat



mellis

hej på er (: har ni haft en bra dag hitintills? det har jag. pluggat som en dåre.. och jag älskar att plugga, försvinner bort och är så koncentrerad så jag glömmer bort vart jag befinner mig. och resultatet blir himla bra (: enligt mig då, får hoppas vad läraren min säger!  ni kan få se den här sen om ni vill..?!

jag kom hem nyss från lyra och sitter och äter en skål med keso och hallon. kan verkligen rekomendera nya smaken på keso, vanilj, päron & äpple. smakar glass! :D plus nyttig! ska strax bege mig till farsta och shoppa det sista till alexanders födelsedag nu på lördag (: inslagningspapper, snören, fikat som vi ska ha på morgonen (blir frysta wienerbröd) dom är godast (: och så ska jag köpa två födelsedagskort, ett från mamma och ett från mig. ska nämligen ge mammas present på lördag på morgonen, för vi ska på en sak på kvällen som hon ger honom.. och hon kommer inte förens söndag.. så :D nu vet ni det! haha.

ikväll blir det som sagt bio.. undra hur många ggr jag skrivit det nu? (: nu är ni riktigt informerade om vad som händer idag iallafall.

vi hörs lite senare! ha en jättemysig dag! puss&kram!






te!

hoppas ni sovit gott? (: det har jag . vaknade helt utvilad, så himla skönt. det här kommer bli en toppendag! älsklingen är ledig och man märker hans lugn infinna sig redan nu när han la huvudet på kudden. min skatt <3

har precis ätit min frukost och sitter och dricker mitt te. ska duscha, sminka mig och klä på mig. blir typ den outfiten som jag visade sist med skinnjacka osv (: måste bara fråga.. glasögonen jag hade på mig på bilderna. hiss eller diss? jag har nämligen ångerrätt och börjar tvivla på om jag kommer använda dom?! dom kostar iof bara 395 kr.. men det är mycket pengar om jag aldrig använder dom ^^ ja ni fattar.

plugg nu på dagen mellan 10-12.. stannar ev. längre. om jag får.. vet inte när dom stänger.. för hjärtat sover nog ändå till tre tiden. sen åker jag hem, umgås med min kärlek. ikea & bio står på schemat. på ikea blir det inte roligare än "nödvändigheter" som typ värmeljus :P

hoppas ni får en underbar dag! njut av nuet, det kommer aldrig tillbaka!

puss&kram <3



sleep tight

nu ska jag gå och lägga mig, läsa i min bok och ringa min älskling och prata (: sista natten ensam nu. helt underbart. saknar honom så det gör ont! imorgon ska jag till lyra och plugga, skriva färdigt min bokrecension och skriva ut lite saker.. ni får veta sen (: vi ska till ikea på em. och sen blir det bio på kvällen. jättemysigt ska det bli.

kvällen har varit jättemysig! mamma kom hit vid fem tiden, så bjöd alexander på jättegod middag. stekt fläskfilé (han stekte i vitlök, olivolja och vinäger. sen gjorde han en stor sallad och kryddsmör på smör, peppar, salt, curry och chili. riktigt gott var det! sen åkte han till jobbet och jag och mamma kollade på film.. fast hon såg inte klart hela då hon skulle ut med adolf och hem och fika med min mormor (: jag fick produkter från clinique av mamma som verkligen var uppskattat då mina som jag har nu nästan är slut!

nej, nu blir det sängen. hoppas ni haft en mysig kväll (: hörs imorgon! puss&kram!



Dagens outfit.

ja det är ju inte idag.. men gårdagens (:



 





läderjacka i mc modell - tradera (ursp. från h&m)
svarta mjukisbrallor - h&m logg
grönt randigt linne - h&m
nya töntglasögon - favoptic (det är alltså styrka i dom..)



gutten morgen

vill ni veta något kul? kolla på marrakezh hemsida. (: dom säljer spikmattan som vi har här hemma för 499 kr istället för 680 kr som jag köpte den för. en väldigt bra investering. speciellt om man är deprimerad eller har ångest. den är toppen!

jag vaknade precis. jag har bestämt mig för att ta det lugn den här veckan. fort. sjuk i kroppen. jäkla envisa sjukdom. jag vill träna! ): nästa vecka är det inbokat både det ena och det andra passet. och då måste jag ju vara frisk..? haha (: älsklingen har fått betalat gymkort via jobbet. whi :D så vi kommer träna tillsammans. han tycker till & med att spinningen var bra. är man över 25 är det svårare att få upp sin kondition. det är alltså lättare innan 25 så nu ligger vi i (; "men jag vill träna hårt.. typ varje dag.." bra! för det vill jag med sa jag till alex. ska bli jättemysig att gå till gymmet tillsammans <3

jag ska snart göra frukost. och sen lägga mig och läsa. skriva lite på engela arbetet och titta på tv. sen ska jag städa inne i badrummet. för ikväll kommer mami (:

usch jag drömde en mardröm inatt. vaknade helt ledsen. tänk vad drömmar kan påverka oss.. drömde iallafall att jag och alex tydligen skiljt oss.. och han hade fått en annan tjej att bli gravid.. så dom skulle gifta sig. och alla deras släktingar var där och jag med..? hon väntade TIO ungar i magen.. haha. och alex sa hela tiden när vi var ensamma att han inte älskade henne och ville vara med mig.. men han kunde inte lämna henne pga. barnen.. GUD vad jag var ledsen. klängde som en liten apa på honom i hela drömmen. isch. var glad när jag vaknade och han låg brevid mig och sussade. min tuss <3

ska slänga upp gårdagens outfit här också strax.. orkade inte i går. idag får ni ingen dagens.. för jag ska ha mjukisdress, tofflor & slarvig knut hela dagen. okej kanske inte i kväll.. :D

ha en bra dag allihopa! ta hand om er. puss&kram <3



vad gör jag?

.. uppe när jag är så himla trött. jag har verkligen inte suttit ner en minut idag/kväll och varit igång från halv åtta imorse till halv nio ikväll. phuu. ska be att tala om att det var riktigt skönt att sjunka ner i soffan, slänga upp fötterna i soffan och tända ljus på bordet.. slå på favorit programmet och bara mysa. så skönt. men nu känns det som att kvällen är slut för mig. imorgon ska jag på ett core pass om jag känner mig bättre än nu. för jag är alldeles tjock i näsan. när ska jag bli helt frisk? har jag feber imorgon sover jag bort dagen, vilar upp mig för på kvällen kommer världens bästa mamma på middag. JAG som är världens mammagris har varit utan min mamma i tre veckor.. hon har varit hos min morfar i österrike och haft det bra. hon kommer alltid hem med roliga presenter (oftast skönhetskrämer, produkter mm.) hihi. får se om jag får något denna resa med (: spännande! ska bli jättemysig iallafall. krama om min mysiga söta mamma. åh vad jag lääängtar (: <3

ska blåsa ut ljusen nu och tvätta bort sminket, borsta tänderna och ringa min kärlek. ligga på spikmattan och sen läsa (om jag orkar) (:

sov så gott alla där ute. dröm sött! puss&kram <3



Gårdagens outfit











haha spexa det är jag bra på (; klänningen är från h&m trend. småblommig med klädda knappar bak i nacken, krage, puffärmar och a-linje.. fdolda fickor. love it!



Läsarfråga!

Ibland får jag frågor på bloggen och vissa känner jag att jag gärna svarar på här! hoppas det är okej för dig som frågade? jag känner bara att det är ett otroligt viktigt ämne och som jag skrivit flera ggr innan så vill jag mer än gärna hjälpa er på alla sätt jag kan! jag har tagit mig upp och kan man ta sig upp från det stadiet jag befann mig på. då tror jag, eller vågar lova att alla kan det! det enda som man alltid måste ha med sig är viljan!

Din blogg strålar av glädje, en fröjd att läsa måste jag säga! Läste din blogg för några år sedan också och slås av hur mycket du förändrats, till det positiva.. :)jag är själv i en ganska djup grop för tillfället som jag börjat klättra upp ur så jag skulle gärna höra lite om hur du hade det när du mådde som sämst, och hur du gjorde för att ta dig upp! Jag är en typisk kaosbrud med självdestuktiva tendenser: skär mig, festar intensivt, lösaktig, mardrömmar och skulder hos kronofogden. Har nyligen börjat på universitetet och har fått toppbetyg på allt, har träffat en fin kille och börjat i DBT MEN har ändå svårt att skiljas från allt kaos jag nämnde ovan. Hur gjorde du??

svarar..

Jag har i flera år haft tankarna på att livet inte är värt att leva. att det är meningen som det varit, jag ska inte må bra. min vardag var riktigt kaotisk när jag träffade alexander. jag var psykotisk, såg och hörde saker som inte fanns, skar mig själv, brände mig, klippte av mig håret fast jag mer än gärna ville spara ut det. jag överdoserade mina lugnade mediciner och fick flera ggr åka ambulans till sjukhuset och bli magpumpad och dricka svart kol.. varje gång jag satt där ångrade jag mig. vissa säger att det är ett rop på hjälp. och det tror jag innerst inne att det var också.

och så hade jag levt sen jag var 13 år.. ja alltså sju år.. jag förstår ärlig talat inte hur alex orkade. kommer ihåg våran bilsemester 06. jag gick runt helt borta på gatorna i göteborg och såg människor komma imot mig som alex inte såg. jag pratade med mig själv och svamlade. han såg väl mig där inne någonstans och jag är så himla glad att han stannade kvar. han blev så himla ledsen varje gång jag kom ut med min blodiga arm och det fick mig på något sätt att känna mig elak. han fick mig inse att det här inte kunde fotsätta. och jag slutade. tvärt. jag har märkt att bestämmer jag mig för någonting så blir det så, oavsett vad. oavsett om det blir tufft och massa motgångar så lyckades jag. det låter så lätt "jag bestämde mig bara" men sanningen är.. att det var så jag tog mig ur mitt kaos.

jag ska förklara lite mer. jag satte upp mål, skrev en lång lista på saker jag ville uppnå, drömmar jag hade och mål jag ville uppnå.. både långt fram och mål som låg nära. jag började med små saker som jag ville uppnå. jag ville verkligen uppnå och varje gång jag lyckades så kände jag mig otroligt stolt. istället för att läsa negativa texter på nätet, andras bloggar som mådde dåligt, läsa självskadeböcker så valde jag att bara se på filmer som gjorde mig glad och skratta, läste bara må-bra-böcker och umgicks bara med människor som fick mig att må bra! jag vet att ju mer man pratar om och beblandar sig med negativitet, detso mer kommer det komma in ens liv. man måste vända om sina tankar. tänka positivt. det finns tusen knep. och ibörjan fick jag verkligen kämpa. fejkskratta tills jag började skratta på riktigt. säga till mig själv högt varje dag att jag var lycklig.. och tillslut kände jag faktiskt riktig lycka. en inre lycka. helt plötsligt öppnade det sig en hel värld av saker som fick en att må bra istället för att må dåligt. jag började söka på google. hittade enormt mycket. böcker, sidor, hjälpmedel mm. det enda man behövde själv var viljan och den hade jag ju. alla små bitar av mig började falla på plats.

alexander och jag pratar ofta om framtiden. vi strävar mot samma mål, vill samma saker och peppar varandra ständigt! uppmuntrar och berömmer. jätteviktigt! och det hjälper enormt mycket. jag vet att allt kan man få, bara man kämpar och tror på det tillräckligt mycket. under de två senaste åren har jag uppnått många mål. men det viktigaste var att må bra igen. känna lycka och inrefrid. att lyckas med en sak, har fått oss att vilka lyckas mer och mer. att må bättre och bättre.vi insåg att man klarar det man vill, oavsett vad det är. bara man vill. verkligen vill. och då pratar jag inte bara om att få det jobbet man vill.. utan att må bra. JA! VILL man må bra.. DÅ KAN MAN MÅ BRA! inställning!

jag fokuserar på små detaljer mer nu än innan. förut var jag rejält negativ i mina tankar. allt var "jag kan inte, jag är värdelös, jag orkar inte, jag har ingen lust.." jag har lärt mig att uppskatta små små saker. det är nog som dom människorna som är med i en olycka och klarar sig med livet på en skör tråd. helt plötsligt inser dom vad dom kunde förlorat. jag har varit nära döden och jag har insett att jag vill utnyttja mitt liv på bästa tänkbara sätt. jag vill uppleva saker som får mig att må bra. jag vill skratta. jag vill lära mig. jag vill utveckas. och jag vill hjälpa andra att ta sig ur jobbiga tider i livet. det är enormt svårt att skriva det här till alla. hade jag suttit med en person och hört hela bakrunden om dennes liv, så hade det varit så mycket lättare att ge råd, tips och pepp.

livet är alldeles för kort. det är det verkligen. tillåt dig själv att må dåligt. men låt det inte ta över ditt liv. för du är värd så mycket mer. när jag väl lämnade mitt kaotiska och negativa liv har jag förbannat mig själv över att det tog så många år. jag vet att jag varit med om jobbiga saker, sånt som alltid kommer sitta kvar i mig. men varje gång jag tänker på det - vänder jag på det istället och tänker att det har format mig till den personen jag är idag. jag är absolut inte glad över det som hänt mig. men det har hänt. och antingen kan jag välja att må dåligt restan av livet, eller leva livet här och nu. ni vet nog vad jag valde. jag valde att leva.

många mejlar mig om sina problem och jag har sagt att jag vill hjälpa peppa osv. men som sagt, jag har svårt att ge ett specifika tips om jag inte vet om mer än så här lite. förutom att allt kommer från dig. du måste bestämma dig. vill du leva ditt liv så? eller vill du leva det på ett annat sätt? folk runtomkring dig kan hjälpa dig. DBT är verkligen toppen, det gick jag på i ett år. gav mig jättemycket! men inga runtomkring dig kan göra jobbet. det är du som måste det. börja med att skriva en lista på mål. små mål. små steg. ett litet steg är ett enormt steg för någon som mår dåligt. och glöm inte att klappa dig på axeln. och klara du ett litet steg och har viljan.. då klarar du nästa och nästa och nästa.. så..

1. bestäm dig för att ändra ditt liv - din vardag - din inställning.
2. ta bort allt negativt i ditt liv. låtar, texter, filmer, vänner som drar ner dig mm.
3. fråga om hjälp! dölj inte hur du mår. det är lätt att göra det "ha masken" på sig.. men det gynnar dig inte. släng fram allt.
4. prioritera DIG. vad mår du bäst av? tacka nej till sånt du inte orkar som fest osv. eller du kanske orkar.. men det drar ner dig? skippa sånt då. har du bra vänner förstår dom dig.
5. äta, sov och träna regelbundet.

hoppas jag hjälpte dig lite. mejla mig annars om du vill prata med.

många kramar från mig till dig <3


Bokrecension!

nu är jag snart klar. har skrivit en bra grund och jag är jättenöjd. nu ska jag bara läsa i min engelska bok vad för frågor som ska flätas in och sen ska jag läsa igenom den om och om igen och se om det finns någonting jag kan göra bättre. jag satsar på MVG och jag hoppas jag får det! jag älskar att skriva och det märks.. för jag måste korta ner recensionen ganska mycket ^^

sitter på lyra nu och ska snart gå till bussen som tar mig till huddinge centrum och komvux. ska prata med en jättegullig studievägledare och skriva in mig på komvux. jag kommer hinna med 3 kurser på distans innan komvux sätter fart i höst! så nu: samhälle - 100p & psykologi A som är en 50p kurs. sen ska jag direkt efter psykologi A börja på psykologi B. så är jag klar med samhälle samtidigt som psykologi B. då ska jag ha sommarlov i några veckor och renovera köket hemma (: sen börjar jag på komvux i höst, läser matte A & svenska B i klassrum. och ett eller två ämnen på distans samtidigt. yey :D

äter lunch i huddinge på ett mysigt fik. för magen börjar kurra. sen åker jag vidare.

vi hörs lite senare (: ta hand om er! puss&kram <3



090421

god morgon!

sitter och äter min frukost.. jordgubbar, te, c-vitaminbrus och mackor med kalkon och ost. måste stå mig ganska bra på det! idag är det mycket som ska hinnas med. och jag måste erkänna att jag lääängtar tills ikväll när allt är fixat. phu. är trött idag. somnade sex timmar innan klockan ringde. behöver mer än så.. så ikväll ska jag hoppa i säng tidigare. (:

ska äta upp nu och kolla mejlen, duscha och sen åker jag med kvart över nio bussen.

ha en jättebra dag, så hörs vi senare ikväll. puss&kram (:



dreams

jag sitter med prasslande påsar på fötterna. funderar starkt på att sova med dom.. imorgon kommer mina fötter vara så lena så jag kanske halkar och slår mig..? det åter står att se.. att hålla på att kladda nu orkar jag icke :D hann med ett ansiktsmask också. helt otroligt skönt! vardasglyx helt klart (:

har tittat på film.. irene huss - vad annars? fotat hundra dagens outfit bilder.. men eftersom jag är så envis och bestämt mig för att fixa rundad kant på alla mina bilder hedan efter (får se hur länge jag orkar, haha) så kommer dom imorgon!

nu ska jag som sagt - borsta tänderna, hämta vatten och ringa min andra hälft och myspysprata. tänk, snart är han ledig igen. vilket jag längtar galet mycket efter! nu är vi friska! och vi ska gå på bio, åka till ikea, hämta hem min cyckel från mamma, åka på mysa utflykter, fira älsklingens födelsedag, gå på en sak inne i stan (alex vet ju inte om än..) och sen kommer våra familjer och fikar på söndag (: mysigt!

imorgon står lyra och plugg, möte med studievägledare, corepass och planering av tre rättersmiddagen på hjärtats birthday! han har bestämt förrätten iallafall.. det lät skitgott. brieost, så ringlar man (var det honung eller sirap..?) något av dom iallafall och sen har man valnötter.. mums! tror det blir oxfilé och hasselbackspotatis, något gott smör och något gott att dricka.. vi är ju inga älskare av alkohol.. kan nog kalla oss nykterister.. så ja, det blir väl barnskumpa eller nått :D haha. efterätt ska jag göra egen chockladmousse i fina coktailglas och stoppa en ruta after eight i.. och ha mynta blad.. haha, sedär.. nu är ju det klart.. hm (;

men först ska jag sova och det ska jag göra nu (: puss&kram alla söta!





solnedgång

har precis kommit hem från en underbar lång promenad. så fint när solen går ner. älskar vårkvällarna! och snart är det sommar.. ännu mysigare att vara ute på kvällen och grilla! längtar!

idag har det varit en mysig dag. jag vaknade vid halv tio, åt en god frukost, pluggade och sen la jag mig i ett varmt skumbad och peelade kroppen, tvättade håret, gjorde inpackning och sen väckte jag hjärtat med frukost bestående av graipfruit, mackor med kalkon och ost, yoghurt, te och juice. jättegott och mysigt att få sitta och prata länge och bara ta det lugnt! sen åkte jag och tränade lugnt på gymmet. orkade inte alls mycket med det var skönt att iallafall komma iväg (: åkte hem, pussades och kramades åt middag och sen åkte älsklingen till jobbet och jag gick på en lång promenad som sagt! nu tänkte jag fila fötterna och smörja in dom med en fet fotkräm, stoppa fötterna i varsinn lite plastpåse och på med mjuka strumpor (perfekt om man vill bli bebislen om tossingarna) sätta mig i soffan, titta på film, dricka te och varva ner. sen ska jag skriva lite på min bokrecension & sova tidigt! är trött ikväll och imorgon är det en lååång dag! med massa inbokat. (:

hoppas ni får en jättemysig kväll. det ska jag ha! puss&kram. ps. titta va fint linne jag vann på tradera.. 30 kr! (: har det i grått också med vit radio för det här var slut i affären när jag ville ha det.. ibland har man tur.





090420

hej på er! hoppas ni sovit gott. det har jag! låg och läste på spikmattan igår i en timme.. låter som jag plågar mig själv.. men det är så skönt! man blir helt avslappnad i kroppen och sover som ett barn! (: läste en "må-bra-bok" sluta kämpa börja leva heter den.. jättebra! just nu sitter jag och äter frukost. har insett efter två mackor att den tredje inte kommer komma ner.. och sen ligger det ett kokt ägg och blänger på mig också.. proppmätt! ägget får vänta! (;

idag är det måndag! skönt med måndag tycker jag. efter en slapp helg är det mycket att göra igen. jag blir lätt rastlös när jag inte har saker inbokade och igår i sängen skrev jag in allt i kalendern som är inbokat den här veckan och det blir en hel del (: måndagar har jag som pluggdag! jag brukar plugga engelska mellan 3 - 6 timmar. men eftersom jag pluggade lite förra veckan det som skulle pluggas nu, så är jag klar vid ett. sen åker jag och gymmar.. långsamt. vill ju inte chocka kroppen och bli förkyld igen. nee. ikväll ska jag tända ljus, sätta mig skönt i fåtöljen och lyssna på mysig musik och skriva min bokrecension! det gör jag bäst på kvällen. mysigare än att sitta såhär på dagen..! pratade med min lärare och eftersom jag fått VG+ och MVG på alla mina inlämningsuppgifter.. så om jag får MVG på slutprovet så kommer jag få det i kursen! jag kan meddela att boken "MVG i allt" har hjälpt mig riktigt mycket! jag mådde inte alls bra när jag gick i gymnasiet och har poäng kvar för att få ett slutbetyg. men jag är så jäkla glad att jag inte har ett fullt gymn. betyg. för då hade jag haft högst G i alla ämnen med tanke på min motivation då. nu har jag chansen att läsa alla ämena.. hur som helst, hade jag läst alla ämena då så hade jag fått betala 500 kr per ämne och tenta upp själv.. nu har jag chansen att läsa upp på komvum och jag är SÅ glad för det. titta bara vad det går bra! MVG, kunde aldrig tro det. helt överlycklig. så överlycklig så jag till och med tänkt på att plocka bort mina ämnen med endast G och tenta upp dom också.. fast det får jag vänta med. jag kämpar gärna nu! ett år och sen är jag klar! och om jag håller på såhär, så kommer jag få bästa betyg och gymnasiebetyget är ju någonting man har med sig hela livet. kämpa nu! och ha det underbart resten av livet. med bra betyg och vilja kan man ta sig vart som helst! jag och alex vill samma saker i livet. vi strävar mot samma mål. vi vill bo i våran egendesignade stora villa med sjöutsikt. vi vill kunna resa, vi vill kunna äta gott, äta ute i bland, hitta på saker. slippa vänta på varenda krona! att kämpa nu och plugga det känns hur rätt som helst. nästa höst söker jag in på universitetet och pluggar! ska bli så kul. och jag längtar verkligen! en sak jag är otroligt glad för är att både jag och alex slipper studielån. jag kan redan nu lägga undan tio tusen varje månad. och när alex börjar plugga kommer han plugga distans, så han kommer fortsätta jobba som han gör nu. inkomst på 33.000 kr efter skatt utan lån till studier och utgifter på 8000 kr med lån på bostad och mat, räkningar... vi har bakat in topplånet, betalat av alla onödigheter, minskat där det går att minska och det är så himla skönt. jag har räkningar på 650 kr i månaden.. varav 499 kr är till min mobil.. det kallar jag BRA (: så vi har det väldigt bra. trotts att vi båda kommer plugga nu till hösten..

phu vad långt det blev.. nu ska jag plugga vidare. hoppas ni får en mysig dag! jag ska plugga i vårat fina datorrum. första gången jag sitter här och pluggar (: har tänt ett ljus och dricker en kopp te!

puss&kram <3



Natti natt.

nu ska jag gå och lägga mig. kvällen har varit jättebra! jag fick prata med min mysan. saknar dig! och det ska bli så mysigt när vi ses snart. längtar! jag har tittat på ännu en irene huss film. frälst? ja lite tror jag (: har tre filmer kvar med henne. nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. läsa och ringa min tuss. <3

hoppas ni sover jättegott. imorgon hörs vi såklart igen! puss&kram (:



Dagens middag!

vi åt en jättegod middag i kväll. jag improviserade lite för jag var tankspridd och glömde skriva ner allt på matlistan :P så blir det när man har tusen saker i huvudet. ^^ iallafall. den grillade kycklingen kom jag ihåg och sen fick jag som sagt titta i skafferiet och kylen.

jag kokade bulgur med grönsaksbuljong, sen när den var färdigkokad (ca 35 min) hällde av vattnet och sköljde kallt. sen blandade jag i röd pesto (ca 3 msk) medans grillade jag minimajs och sockerärtor i stekpanna tills dom fick färg. sen blandade jag i det ocskå och lite hackad ruccola.. sen serverade jag det med grillad kyckling, nötter och mer ruccola. blev himla gott! (:





mateus

mejlade precis en kvinna om två gråa mattallrikar och två assietter.. från mateus i dom färgerna jag vill ha! för typ halva priset.. använda någon gång. HOPPAS dom inte är sålda. då ska vi duka fint på älsklingens födelsedag :D





söndagsmys!

äntligen kväll! kväll = mys med tända ljus, film och bara mysa runt i mjukiskläder och tofflor. helt underbart. jag är ett riktigt mystroll. och på dagarna är det inte alls lika mysigt att tända ljus & titta på film. nej, kvällarna är min absoluta favorit på dygnet!

jag har precis städat undan i köket efter middagen, satt på diskmaskinen och rensat jordgubbar! ska bli jättegott. årets första jordgubbar och dom var jättesöta i smaken. mums! det ska jag ha till filmen jag ska se nu (: mysigt! vi köpte massa jordgubbar & vattenmelon. jag älskar frukt!

nu blir det film! - hoppas ni får en jättemysig kväll. ta hand om er! puss&kram!



mina goda jordgubbar (:



Dagens outfit - 090419

jag frågade er vad ni saknade i bloggen.. och några av er ville se mer dagens outfit och självklart ska ni få det (: en osminkad fanny halvsjuk i mjukiskläder. glamoröst va :D


 

grön & gul adidas tröja och svarta mjukisbrallor - inte flashigare än så (;






sunday

hoppas ni haft en bra start på dagen! jag har ringt ett samtal, ätit frukost och mellis, städat, vikt tvätt och stoppan in en ny maskin och ska snart skriva en inköpslista, vi ska åka och handla senare när hjärtat vaknat! idag är det söndag och inte igår som jag trodde. skönt med en dag extra på helgen (: idag ska jag bara mysa är hemma och vila upp mig ordentligt inför kommande vecka! alex fyller år på lördag och jag längtar nog mer än honom. haha. vill sågärna ge hans paket! :D och har varit på vippen flera ggr att ge dom.. jag är ingen hejare på att vänta...! men jag har hållit mig och det är ju bra (; annars hade jag fått köpa mer paket sen.. dock blir det alltid mer vi handlar än vad vi bestämt oss för.. vi sa 1500 kr.. och jag är uppe i 3400 kr nu.. så nu är det STOP. men jag vill ju handla allt till min kärlek!!

nu ska jag leta recept! (: ha en jättebra dag! så hörs vi sen. puss&kram <3



tänk att så lite kan göra så mycket!

babblade ju om att vi skulle göra en liten minimakeover.. och här är resultatet. vi ska ut med badkaret också och stoppa in en dusch istället. och byta badrumsskåp! (: sen ska jag be hjärtat skruva ner handdukshållaren så jag kan sätta upp dom sista dekorerna också! är jättenöjd! och det är perfekt tills vi ska renovera "på riktigt"



vit badrumsmatta från ikea, korgar från ikea.

 

ny handdukshållare från ikea! vita living badlakan från hemtex. svarta kakeldekorer från tradera.

 

rensat och organiserat i våra korgar (: hjärtats nya rakkräm från bodyshop lukar ljuvligt!

 

svart duschdrapperi från granit & vita living handdukar från hemtex! och en trött lucifer <3



ny toalettrullehållare från ikea!



God kväll (:

hoppas att ni haft en mysig lördag. jag har gått runt hela dagen och trott att det har varit söndag idag. tok :D så det ska bli skönt med en extra dag på helgen som jag inte alls räknat med! (: idag har vi som sagt varit och köpt våra blivande kritvita högblanka köksluckor! så jäävla fina (förlåt) men dom är så så så fina!  vi fick med beslagen också som egentligen skulle kostat oss 400 kr (: perfekt. så när vi kom hem lagade vi middag, jag hade önskemål på varmamackor och det blev det! vi åkte förbi ica innan och handlade rostmackor, rökt skinka och tomat! osten hade vi hemma! pepprade med färsk fryst basilika och det blev jättegott! vi åt i lugn och ro och sen när älsklingen åkte till jobbet vid sex så satte jag igång och pyssla här hemma. torkade av alla skåpsluckor med ajax och pillade bort all plast som satt kvar fortfarande. nu har dom torkat och jag ska stoppa in dom på ett säkert ställe (: sen kom killen som jag köpt kakeldekorer av och lämnade. så det har jag pysslat med de senaste två timmarna. ska slänga upp bilder snart på det också.

ska sätta mig i soffan med en kopp te och titta på irene huss. har verkligen fastnat för dom filmerna, tredje kvällen nu (: sen blir det sängdax innan tolv. är trött ikväll! hoppas ni får en jättemysig dag!

puss&kram (:



jättebra hackman knivar. fick fem olika i en serie av älsklingens jobb i bröllopspresent (:

 

mums!



17 again

när vi var på bio förra gången så såg vi en trailer som vi verkligen tyckte om, en lättsam, rolig och bra film verkade det vara (: nu har den kommit ut! och jag beställde biobiljetter igår! ska bli jättemysigt att gå på bio på torsdag! alex fyller på på lördag så här är vår/min vecka:

söndag - åka och köpa 10 st högblanka köksluckor till köket. laga middag, myskväll med film!
måndag - träna på gymmet på dagen ca 1,5 timme. plugga på kvällen!
tisdag - lyra mellan 10 -13 livscoach möte.. 13:30 - möte med studievägledare på komvux, skriva in mig på massa kurser. skriva bokrecension på kvällen (bättre stämning då)
onsdag - 11:30 - 12:25 core pass på friskis&svettis. hem och skriva på bokrecensionen.
torsdag - lyra mellan 10 -12, hem vila och 21:00 går vi på bio. här kan ni se trailern (:
fredag - lyra 10 - 12. hem och vårstäda! (typ som flyttstädning) vi ska rensa i källaren (har massa bråte från renoveringen.. samma på balkongen) föreningen ställer fram en stor container! myskväll med älsklingen! slå in paket!
lördag - fira älsklingen med frukost på sängen och paket! (: umgås och bara mysa! på kvällen äter vi en tre rätters och sen vid 22:30 ska vi in till stan och göra en sak (som alex ska få i present av min mamma)
söndag - sovmorgon! bara mysa mysa mysa hela dagen! kl 15:00 kommer älsklingens familj & min familj på fika för att alex fyllt år! myskväll <3

hoppas ni får en jättebra dag! (: puss&kram och godmorgon!



God Natt Bloggen!

nu stänger jag ner här efter en mysig fredagskväll med massa te drickande, spännande film, massa levande ljus och skratt från en bra bok! underbart att krypa ner i en nybäddad säng, i ett utvädrat sovrum alldeles nybadad! (: ska läsa topp hälsa och leva som kom i brevlådan idag!

jag är jätteglad, tjejen som jag köpte skinnjackan av postade den idag. så jag har den nog på måndag! kommer vara så himla fin i den. glad att jag slösade pengar på den. har alltid velat ha en bikerjacka! kommer passa utmärkt till mina mcboots. som också är i läder (:

nej, nu blir det tandborstning och sängdax! puss&kram! (:





myskväll

nu har jag suttit här i en timme och ska gå och göra mig en kopp te och äta lite ben&jerry glass för att fira in helgen (: mysigt! tänkte titta på en irene huss film, bara njuta av helgen. saknar min kärlek, men jag är glad att jag får ensam tid. behöver det! (: och jag har ju katterna att kramas med! dom ligger här bakom mig i datarummet. lucifer älskar att ligga högst upp på trådbackeställningen, där har vi lagt en mysig filt till honom och på själva trådbackställningen har vi hakat på katternas "elementkorg" där ligger måns ihoprullat som en liten boll (: vera ligger i hallen i kattbädden och snusar. <3

så ikväll blir det film, och mys i soffan. inte många knop alltså (: precis som jag vill ha det. (och behöver.. är fortfarande inte helt okej i kroppen) ska ta ett skönt varmt bad sen med uppfriskande eukalyptusolja och fila fötterna.. måla tånaglarna och smörja in kroppen. skönt!

hoppas ni får en jättemysig kväll! mys ordentligt! puss&kram från oss <3



Kantig Ho.

vill så gärna ha en sån här kantig diskho.. tycker alla på ikea är så jädrans fula ): lägger vi på två tusen får vi en sån här. så himla fin!



det är två hoar som sitter ihop (:



så den ser ut såhär.. fast det är två.. ja, ni förstår va (:




vi har flyt!

imorgon åker vi och köper helt oanvända skåpluckor till köket (i dne stl vi ska ha) istället för 410 kr styck som dom högblanka luckorna kostar på ikea (abstrakt), får vi helt nya (dom ångrade sig) för 100 kr styck. köper tio luckor för 1000 kr istället för 4100 kr (: KAP! åh va glad jag är! nu är det bara stommar och sånt som behöver köpas (: sa det till alex förut.. man kan ju få ett himla billigt kök. så himla många som köper fel saker och säljer för mindre än halva priset! hah (:

så imorgon är vi ett steg närmare vårat nya kök ^^



God morgon Fredag!

jisus vad jag sov länge, vaknade inte förens halv tolv. kan ha berott på min sena sänggång.. när jag väl kom igång och skrev listan som ja la upp i natt så var det inget stopp, ingen hejd, haha (: va bra att ni uppskattade den! och jag hoppas att den kan hjälpa er lite!

fredag idag som sagt. vilket härligt väder vi har i stockholm! gissa om jag vill gå ut! hade varit underbart att äta frukost på våran balkong... men där är det inte lätt att sitta just nu med allt bråte från renoveringen.. (: som tur är så kommer föreningen ta hit en jättestor container så alla i huset kan slänga massa saker. riktigt bra, slipper vi smutsa ner bilen! så det får bli frukost i köket helt enkelt. men lika bra går det.. kan ju öppna fönstret och få lite luft iallafall (:

idag ska jag vika tvätt, tvätta lite, plugga engelska, njuta av att det är helg! och ikväll ska jag titta på tv/film, dricka massa te, läsa i min bok, ha massa tända ljus och bara mysa i soffan! låter som en jättebra start på den här helgen!

ta hand om er (: puss&kram <3



små & stora saker som gör mitt liv lite bättre.

1. varje morgon när jag vaknar tänker jag "det här kommer bli en bra dag, jag är glad, lycklig och positiv" (det kallas affirmationer) och det hjälper faktiskt. jättebra!

2. jag försöker att äta regelbundet och äta nyttigt! av onyttig mat mår min mage inte bra och jag blir trött, seg och omottiverad. så nyttig mat!

3. varje morgon, även om det är tidigt och jag ska iväg, tar jag 1 min till att gå ut på balkongen och bara titta ut över skogen och andas in några djupa andetag. en bra start på dagen!

4. jag tvättar ansiktet med kallt vatten varje morgon. (det kalla vattnet stänger porerna och hindrar smuts från att komma in)

5. jag avslutar alltid att duscha jättekallt. både håret och kroppen. eftersvettas aldrig, blir mindre torr & håret blir mer glansigt och mindre fett av kallt vatten. sen är det otroligt uppfriskande!

6. i mellanåt gör jag en utrensning i kroppen på socker. det är otroligt lätt att hamna i sockerfällan.. och jag mår jättebra av att ha en sockerpaus i mellanåt. vilken skillnad!

7. jag dricker minst 2 liter vatten varje dag!

8. jag avvaktar alltid med att ge ett besked innan jag tänkt igenom det noga. på så sätt slipper jag göra saker som jag inte vill eller orkar! "jag återkommer" fungerar alltså väldigt bra!

9. efter att ha sett filmen "yes man" så tillåter jag mig själv att våga mer. innan kunde jag ofta stoppa mig själv genom att tänka "det där går aldrig.. det där klarar jag inte av..." och mycket riktigt, när jag tänkte så, så blev det så. nu tänker jag "jag kan göra det här, jag kan nå dit jag vill, allt går bara jag vill det från hjärtat" och nu går allt mycket bättre. tron på sig själv är så himla viktig!

10. jag tillåter mig själv att vara ledsen och ha en deppig dag. nu när jag mår så mycket bättre än för några år sen så faller jag mycket längre när jag väl faller. och det gör ont. det kan kännas som ett misslyckande att "tappa" allt igen. men då påminner jag mig själv om att jag kommit så pass långt så det helt enkelt bara handlar om "en dålig dag" precis som alla andra har...

11. .. och när jag har dom där dåliga dagarna så gör jag bara saker som jag mår bra av. för jag vet, har så mycket erfarenhet inom det, att det blir verkligen vad man gör det till. istället för att stoppa huvudet i sanden och sitta i ett mörkt rum tar jag fram min "må-bra-lista" (en sån lista borde föresten varenda kotte ha hemma! och följer allt till punkt och pricka! i början är det plågsamt som tusan. men efter ett tag släpper den där gnagande känslan i bröstet och dagen känns mycket bättre! tips på saker man kan skriva på sin "må-bra-lista" kan vara allt ifrån att se på en bra film, ta ett bad, tända ljus, gå ut och gå, kramas (det är fruktansvärt bra, krama en kudde om du inte har någon hemma)

12. jag tar hand om mitt yttre. (det betyder inte att jag sminkar mig jämt och ständigt och fixar till mig så) men jag peelar kroppen, gör hårinpackning, smörjer in mig i lotions som luktar gott, gör fot bad, målar naglarna och filar fötterna. vanlig vardagslyx helt enkelt.

13. jag har erkänt att jag brukade vara en som smet ifrån problem, helt enkelt superrädd för konflikter. det kunde vara bråk med vänner, misstag jag gjort mm. när man erkänt sina problem så är det lättare att fejsa dom. så, jag har blivit mycket bättre på att reda ut saker och insett att genom att göra det så uppstår det mycket mindre fel och konflikter. faktiskt inga alls. när man rensar och tar fram sina brister och lägger dom på bordet, ger dom plats för att må ännu bättre och nu mår jag så mycket bättre! alla människor har brister och genom att neka dom gör du dig bara ännu mer illa.

14. om jag är orolig för någonting, kan vara små och stora saker innan jag ska sova, så har jag en bok vid sängen som jag skriver ner problemet i. när man skriver ner sakerna man klurar på släpper hjärnan automatiskt det och man sover mycket bättre! och det är bara att inse. det går ändå inte att lösa just nu!

15. jag sover alltid med mina vetetofflor, dom gör så att jag blir sömnig (man blir det om man har varmt om fötterna) och jag sover mycket bättre.

16. jag rensar bland människor. det kan låta helt känslokallt och hemskt. men människor som bara tar och aldrig ger, snor energi och drar ner mig. människor som inte ger mig ett jota sållar jag bort. varför ha vänner/partner som gör så att man mår sämre?

17. jag prioriterar mig & min man före materiella saker. har jag tusen kronor så lägger jag hellre dom på att hitta på någonting mysigt med alexander än att köpa dom där kuddarna...! och det har visat sig på vårat äktenskap. vi är otroligt nykära fortfarande! jag prioriterar också att vänta med att städa och göra "dom viktiga" sakerna. för jag umgås så mycket hellre med alexander. det andra får gärna vänta!

18. jag har lärt mig att hitta små små positiva saker i allt. även fast det kan tyckas vara jävligt, så vänder jag alltid på det till någonting bra "men det var meningen, för det kommer bli så mycket bättre på något annat sätt" osv. och det hjälper mig att vara positiv! dygnet runt. (utan att det är jobbigt) haha (:

19. jag har slutat dömma. jag lyssnar aldrig till skitsnack och fattar mig alltid en egen uppfattning om en person. som till 98% alltid blir bra. tänk vad lite det krävs för att få lära känna fina personer som andra smutskastat.

20. jag jämför mig aldrig med andra. jag har insett att någon alltid kommer ha det sämre eller bättre än mig. och att jämföra med andra kan nog göra en galen tillslut (; istället för att lägga energi & tid på att jämföra med andra, lägger jag den tiden på att uppnå MINA mål och mina drömmar.. och kommer så himla mycket fortare dit.. fortare än om jag hade bromsat mig själv genom att hela tiden titta på hur andra har det. en stor vinst alltså! (:

21. jag är alltid glad mot folk jag inte känner. ler alltid mot tjejen i kassan på coop och det har inte bara gett mig massa leénden tillbaka utan massa rabatt också ^^ man mår bra av att få andra att må bra och le!

22. jag brinner för att få andra att komma framåt i livet och lyckas med det dom vill. jag vill hjälpa andra och känner att jag gör det till en viss del med hjälp av bloggen. det gör mig glad och många av er också glada.

23. jag har kanel på nästan all mat. (det sänker GI värdet och har tre ggr så mycket antioxidanter som i vitlök)

24. jag skriver eller tänker på tre saker jag är tacksam för varje dag! det kan vara stora och små saker. tex "idag sken solen"

25. jag lyssnar på mig själv extra noga och bokar aldrig in mer i min kalender än vad jag vill och orkar med. jag vet hur jag fungerar och jag vet hur mycket jag orkar. och blir då heller inte besviken om jag inte klarar av allt eller orkar med allt.. för som sagt, jag planerar aldrig in för mycket.

26. jag väntar aldrig med att prata om någonting som känns fel. vet att jag när jag var tonåring kunde vänta på att min dåvarande pojkvän skulle se att jag inte mådde bra eller var sur.. vilket bara gjorde mig ännu mer sur och ledsen.. så fort det är någonting på tråden så pratar jag om det. på så sätt slipper jag må dålig och jag och mina nära och kära får en bättre relation som är mer öppen.

27. jag tränar för att må bra, inte för att bli snygg. genom att ha dom tankarna blir det helt plötsligt ett "måste" och massa press. att träna för att må bra ger mig någonting så mycket mer. sen att jag blir snygg på köpet är ju inte helt fel. hihi (:

28. jag har många framtidsplaner och mål! som jag hela tiden strävar efter att uppnå! men jag glömmer aldrig bort att njuta på vägen dit.

29. jag sitter alltid ner en stund varje dag och gör ingenting. ingen tv, ingen dator, ingen tidning. bara jag! i en stressad vardag är det svårt att känna efter hur man mår. och det kommer upp ganska på en gång när jag sitter och bara är. och då kan jag ta tag i det då och inte om tio år..!

30. jag tittar ofta på stjärnorna och bara njuter. stjärnhimlen är en av det vackraste jag vet!



absolut dax att sova!

nu ska jag hoppa i säng (: bara borsta tänderna och vika ihop överkastet och lägga bort alla kuddar som vi har när vi bäddar (: sen ska det bli helt underbart att krypa ner under mysiga duntäcket och läsa tidningar! jag är inte alls trött. konstigt nog. men det kommer väl (: klockan blev ganska mycket ändå.. men vad gör det om hundra år?!

ska lägga mig på spikmattan också! för det har jag inte gjort idag! och ringa alexander ska jag också göra. messade med mamma nyss, hon kommer hem nästa onsdag! gissa om jag längtar! jag är en riktig mamma-gris! (: sen saknar jag adolf också. min mops. han är med mami i österrike!

imorgon tänkte jag slänga upp en lista på grejer som jag gör medvetet för att må bättre. små saker som bli stora i långa loppet. som jag absolut aldrig vill ta bort. små & stora saker som hjälper mig enorm att vara så glad och positiv som jag är idag! (jämfört med när jag var deprimerad) så kika in imorgon om ni vill veta (:

nu väntar sängen på mig! hoppas ni sover gott i natt och vaknar utvilade imorgon!

puss&kram!



middag hos familjen erichsen.



 





always and forever



En varm kopp te

hej alla fina (:

jag håller på att planera lite kök.. fast jag är klar snart och ska gå och göra mig en kopp te, sätta mig i soffan och titta på irene huss filmer. spännande! jag är hemma imorgon också för en extra kurerar dag och då ska jag plugga och fixa här hemma, gå ut på en promenad om det är fint väder och ta det lugnt! riktigt skönt!

kvällen är ju snart slut, men lite är det ju kvar, det ska ska bli mysigt nu med mys i sköna soffan. ska tända all mysbelysning, slingor och små lampor (älskar kvällarna) vi borde ha en knapp för alla små lampor, för vi har en hel del (: det ska vi ha i huset sen. en kontroll som sitter på väggen som man kan styra allt i hela huset.. en knapp för "mysbelysning" ska det minsann finnas med. slipper man kuta runt som en galning och tända och släcka lampor :D

ska lägga mig ganska tidigt ikväll. eller ja, efter filmen då. läsa i topp hälsa och lite inredningstidningar och ringa älsklingen. han är så duktig som jobbar. han tar det lugnt och jag hoppas att det inte bryter ut. det är nämligen inte så poppis att vara sjuk på hans jobb.. och han har aldrig varit det under sina 3 år där.. och han jobbar fast han inte mår bra.. så nu håller jag verkligen tummarna för att han håller sig frisk..! mitt hjärta <3

ska lägga upp middagsbilder från igår sen också. någon läsare som önskade mer sånt (: och eftersom jag frågade er vad ni saknade i bloggen, så ska jag försöka att ta med det mera! (: alex lagade jättegoda thaiköttbullar med jordnötssås och wookade grönsaker.. visst låter det flottigt med jordnötssåsen?! det var 10 kolhydrader i den maträtten (GI tabeller..) bla bla. så det var gott & nyttigt! (:

nu blir det film & mys i soffan. hoppas ni får en jättemysig kväll. puss&kram (:





spottar & vita högtalare i en låda

det här är absolut ett altenativ för oss när vi ska renovera i köket. istället för att sänka ner hela taket så bygger man en låda och sätter upp i taket och i har man spottar & högtalare! perfekt ju (:





4 knep som förlänger livet!

1. Skratta för livet
Det är viktigt att skratta mycket. Enligt en norsk undersökning ökar livslängden i medeltal med 7 år om man skrattar varje dag. Om livet känns mörkt och det är svårt att hitta något att skratta åt, testa att ta en paus och sätt dig framför något kul tv-program eller en uppfriskande komedi. "Fejk" skrattar du, kommer hjärnan att tro att du är glad på riktigt och du kommer känna dig gladare efter en stund (: testa!


2. Träna barnsligt
Fysisk aktivitet är avgörande för livslängden. Men det behöver inte vara trist att träna! Kör runt på rullskridskor, hoppa hopprep, sväng på höfterna med en rockring (dvd med instruktioner och inspiration finns exempelvis på www.hoopgirl.com), eller testa busenkel afrogympa.


3. Gift dig
Gifta människor lever generellt längre än andra civilstånd. Varför det är så har forskarna svårt att svara på, men många teorier finns. Enligt en tillfrågad tjänsteman på Statistiska centralbyrån (SCB) kan en anledning vara något slags "selektion-effekt", alltså att man för fortplantningens skull inte parar ihop sig med någon som håller på att säcka ihop. Andra menar att det beror på att äktenskap kan göra att man känner starkare band, eller att en delad ekonomi är praktiskt och ger trygghet. Men innan man rusar iväg och bokar präst gäller det att verkligen se till att man har valt rätt partner så att äktenskapet kommer att hålla. Både skilda män och kvinnor har enligt rapporter från SCB nämligen upp till 50 procent högre dödlighet än de som är gifta. Och den siffran gäller trots att man nu oftare lever tillsammans utan att vara gifta.
 

4. Ät grönt och må skönt
Strikta vegetarianer kan se fram emot ett 3,6-4 år längre liv än andra, säger en studie från Loma Linda University i Kalifornien, som bland annat har följt renlevnadsfolk som de religiösa sjundedagsadventisterna och mormoner. Flera andra studier visar också på samma koppling mellan hög ålder och vegetarisk mat.

Men glöm för den sakens skull inte bort protein! Ordet kommer från grekiskans proteios, som betyder "det främsta" eller "det viktigaste". Det är alltså mycket viktigt för vegetarianer att äta mycket bönor, ärter, soja, tofu, yoghurt, keso, ägg, nötter och gröna bladgrönsaker.

källa: topp hälsa! (såklart, hihi)




I did it :D

åh jag ringde min engelska lärare nu.. tog tjuren i hornen.. ingen idé att skjuta upp! och jag fick VG+! GLAD! sen ringde jag min studievägledare och på tisdag nästa vecka ska jag skriva in mig på massa kurser (: kul! ska läsa matte & svenska B på komvux och samhällskunskap, organisation och ledarskap, Filosofi A & psykologi A på distans! skoj skoj (: längtar som en tok! jag älskar verkligen att plugga! fy fan va kuul :D ska skriva på min bokrecension

hoppas ni mår bra! nu ska jag plocka lite här hemma och ta hand om min kärlek som inte känner sig kry ): stackarn. <3

vi hörs lite senare. ha en bra dag nu! puss&kram!





Underbara Torsdag!

och jag vaknade för ett tag sen, solen skiner och jag känner mig bättre idag! helt underbart (: sitter och dricker ett glas vatten och ska snart göra frukost! sen ska jag planera min dag. jag ska bla. ringa min engelska lärare (och prata om en film på engelska) så jag är liiiite nervös. vad händer om man får tunghäfta :P IG! hihi. nejdå. jag ska läsa läsa läsa högt och sen ringer jag! det går nog bra. det gör det!

gud vad jag saknar att träna ): satt på friskis & svettis hemsida igår och bokade in mig på massa gruppträningspass. Johanna! jag ska gå på core :D det det blir nästa vecka. nu ska jag bara vila upp mig och ta hand om kroppen! men jag måste erkänna att jag känner mig som värsta slappisen som inte gått till gymmet.. fast att träna när man är sjuk är ju inte så klokt!

som sagt, solen skiner idag, jag var ute på balkongen och tog några djupa andetag och katterna hängde med ut. snart ska vi ta ut dom. vi ska åka till landet i norrtälje i sommar jag och alex och då vill jag ta med katterna. så dom får vara ute.. alex var rädd att dom ska bli bitna av ormar.. det finns en del där.. så vi får se hur vi gör. annars ska vi ta ut dom så mycket det bara går här i stockholm (: dom är så söta när dom är ute och nosar på allt.

så idag blir det en liten lista på saker jag ska och vill göra.. dte är bra med listor, även fast man är hemma.. blir så lätt att man fastnar här vid datorn.. och vi vet ju vart det slutar.. "vaah, vart tog tiden vägen.." ^^

nu blir det frukost! ha en underbar dag allihopa! och TACK för att ni ville skriva vilka ni är! blir så glad och nu känns det inte lika ensamt längre (: nu har jag ju ett namn på er (;

visst är livet helt underbart?!

puss&kram!







Grattis Johanna!

en nyfunnen otroligt fin vän som har gått från "det går inte.." till "DET GÅR" och det gick. jag är så otroligt glad för din skull gumman, du har verkligen jobbat på massor och fixat det du vill ha! en kämparglöd som heter duga! och nu ska du verkligen vara stolt över dig själv som har fått två jobb :D GRATTIS gumman! jag sa ju att det skulle lösa sig (:



söta johanna <3



varmt bad

sitter och fryser och väntar på att mitt badvatten ska bli klart! ska bli riktigt skönt att sjunka ner och värma upp min kalla kropp. älsklingen var söt och köpte ben&jerry cookie dough till mig igår när han var och handlade, och det har jag smaskat på efter lunchen! helt klart den godaste glassen som finns. ben&jerry har öppnat ett glasshak här i stockholm, dit ska vi åka nästa gång alex är ledig.. skulle åkt den här veckan. men jag har ju varit sjuk, tyvärr! med det är säkert ännu finare väder då :D

dagen har varit riktigt slapp. har suttit vid datorn, fixat här hemma och nu ska jag som sagt bada! sen ska jag smörja in mig och sätta på mig nytvättade mjukiskläder och föna håret. sätta mig i soffan och läsa! med en kopp te. eller så ska jag se på film, får se (: alle är och byter till sommardäck och vaxar bilen och kommer hem vid sju, så jag tänkte börja med middagen också! ikväll blir det mys med hjärtat, titta film och kramas!

hoppas ni mår bra och har haft en fin dag (: kul att ni svarade på frågorna här nere också!

puss&kram <3





älska!

snart är det ett år sen vi gifte oss! helt otroligt vad tiden flyr iväg. ska bli helt underbart att få fira den 6 juni 2009! våran dag!  och helt klart den bästa dagen i mitt liv.

Flashing Photo Generator 



vem är du?




ni vet ju himla mycket om mig.. och jag har pratat med några av er.. men det är så många mer som läser min blogg och det skulle vara jättekul att bara veta lite om er. så.. kom igen nu, det tar ju bara någon sekund (;

1. vad heter du?
2. hur gammal är du?
3. vart bor du?
4. hur hittade du hit?
5. vad uppskattar du mest med min blogg?
6. vad önskar du det skulle skrivas mer om i bloggen?
7. om du inte brukar kommenterar, varför?


så.. nu ska vi se, ska bli kul att veta lite mer om er (:

puss&kram!



Björn Axén Volumaster

hittade ett kanonpris på Björn Axén Volumaster..! 399 inkls frakten. så jag slog till! nu ska jag bli fin i håret :D






snart god natt.

sitter och kikar lite på olika bloggar innan jag ska krypa ner i sängen. har suttit bänkat framför tvn ikväll och tittat på husfruarna som resten av bloggvärlden också verkar ha gjort ^^ älsklingen tände ljus och dukade fram fika. så mysigt! jag duschade och tvättade håret innan husfruarna började och smorde in mig och satte på mig en ny pyjamas och fårskinnstofflor. sen kröp vi upp i soffan och drack te och kramades! mysigt!

hjärtat står i duschen nu och jag håller på att stänga ner här. ska skaka täckena och sträcka lakanen och lägga mig och läsa! & ligga på spikmattan också. har legat på den varje dag sen vi fick den och det är helt klart mycket bättre! (inom många områden) så det var en bra köp, mycket bra (:

imorgon vilar jag! om jag orkar ska jag och helena ses och fika och det hoppas jag att jag orkar, för det var allt för längesen vi sågs nu. alex ska iväg och byta till sommardäck och tvätta & vaxa bilen.. så jag blir ensam imorgon här hemma några timmar. helt okej (: kan jag läsa massa olästa inredningstidningar, finula lite på min bokrecension och fixa lite här hemma! ta ett bad och kanske göra en ansiksmask.. om jag orkar vill säga (;

hoppas ni sover så gott! vi hörs mer imorgon, puss&kram!



hittade den här söta på tradera! gillar den jättemycket! (: får se om jag bjuder!



siamesen måns!

kajsa ville veta hur en siames är till sättet och jag kan beskriva måns såhär (:

måns är en siames, alla siameser är som hundar/katter i sättet. inte lika "finkänsliga" som andra kattraser och om vi blir sura på honom och "föser" bort honom så envisas han alltid med att komma tillbaka, en annan kattras hade nog blivit skygg och gömt sig. han ska alltid vara nära oss. han pratar jämt och ständigt och har en väldigt speciell stämma :D hans "röst" är mörk och när han jamar på morgonen börjar vi skratta för han verkligen låter som en karl.. basröst alltså. han är inte alls rädd av sig. tar för sig och vill synas hela tiden. han har en stor personlighet och bjuder på sig själv. man har hört att siameser är svartsjuka och det stämmer faktiskt.. för såfort en annan katt kommer i närheten av oss (om måns är på det humöret) så jagar han bort katten och kommer och lägger sig i vårat knä. han är en liten sk "slit och släng" katt. han tål det mesta. och blir aldrig rädd. man kan leka med honom på ett helt annat sätt än våra andra katter. han är alltid samma måns. samma modiga, nyfika och kärleksfulla måns. jag kan bli jättearg på honom, eftersom är så envis.. och det gäller allt. vi har slutat att ta ner honom från bordet när vi äter.. för han ser nog sig själv som "en av oss" han sitter alltid med oss när vi äter och tittar på hur vi gör. han har sin egen tallrik när vi äter.. (vårat fel kanske att han vant sig..) haha. men han är verkligen helt underbar. en siames går i koppel ute. och har man inte koppel på honom så går han efter oss vart vi än går. han är otroligt smart och kvick! hoppar högt och är allert. en helt underbar katt - även fast han är lite irriterande i mellanåt (; många faller för honom direkt, och jag förstår dom - det gjorde vi också!

lite om siamesen från siames & oriental hemsidan:


Kropp: lång, småcker och muskulös.
Ben och tassar: höga eleganta ben, ovala tassar. Bakbenen
något högre än frambenen.
Huvud och öron: triangelformat med lång rak profil och
en väl rundad hjässa. Stora luftiga öron, gärna lågt sittande.
Ögon: orientaliska, snedställda, mandelformade.
Ögonfarg: intensivt blå.
Svans: lång och pisklik.
Päls: tätliggande, glänsande och silkeslen.


Oemotståndliga!

De anses av många, vara de klipskaste kattraserna som lätt lär sig att sitta vackert, apportera leksaksmöss och gå fint i koppel. De tar sig upp och in nästan överallt och lär sig ofta tidigt att öppna skåp och dörrar. Deras omättliga nyfikenhet väcker lusten till äventyr och de har alltid något nytt projekt på gång. Ofta behåller katter av dessa raser sin livlighet långt upp i åren. De är också vanligen mycket sällskapssjuka och älskvärda individer som med babyliknande röster svarar på tilltal - de ar precis lika underbara som de låter och lite till!

det är lite kul, för det stämmer verkligen in på månsen.. han ställer sig på bakbenen och öppnar dörrar :D haha.

 

 



blåaste ögonen!



sitter fint på stolen (:






hemmamys

dagen har spenderats i lugnets tecken och jag börjar bli piggare och orkar mer. skönt! jag är glad att jag stannade hemma idag och imorgon är jag ledig, så jag får vila upp mig ännu mer. min kärlek fixar och donar och är världens underbaraste..

fanny - älskling, kan du hämta papper?
alexander - självklart.. (kommer med papper)
fanny - men inte det pappret, det är för hårt.. min näsa värker..
(alex hämtar ett mjukare..)
fanny - juste (precis när alex satt sig ner) kan du hämta idominsalvan också..?
(alex hämtar den också..)
alexander - vill du ha någonting mer innan jag sätter mig ner?
fanny - nej, det är bra så.. (det går 1 min)
fanny - älskling.. (lite blyg ton) jag är snustorr på mina läppar.. ser du vart mitt läppsyl är?
alex - hämtar det..!
fanny - tack hjärtat.. orkar du göra en kopp te?
(alex gör en kopp te..)
fanny - det var gott tack! orkar du öppna fönstret..?

haha, jag är EN jäkla jobbig fru kan jag meddela.. ligger och jäser i soffan medans maken leker jojo och agerar fort när jag behöver någonting. är han inte helt underbar! .. och jag helt hemsk. ha! tur att han är lika eländig när han är sjuk.. får då får jag minsann igen..! hih (:

han är och handlar tvål & sköljmedel just nu och sen ska han iväg och veckohandla.. jag vilar upp mig och hoppas på att orka följa med.. vi får se hur det blir med den saken. det är ju himla kul att handla mat..! (:

ikväll blir det lugnt här hemma. vi har som sagt legat i soffan och myst i dag och läst tidningar. alex fick sin elvis tidning idag.. ni vet den roliga sköldpaddan som är med i metro.. den kommer varannan månad och är 3 sidor typ.. så den roliga stunden varade kort :P nästa nummer kommer efter våran bröllopsdag.. som är i JUNI! galet.

film, dubbelavsnitt av husfruarna och massa mys! det ska vi tillbringa våran kväll av <3 hoppas ni mår toppen!

puss&kram <3



måns och jag läser nya topp hälsa som kom idag i brevlådan (:



såhär snygg är jag just nu..! :D




holy moly macaroni

nu ska vi duscha.. jag är jättesöt just nu (: sitter med en stor vit pappersnäsduk i näsan och har smort in nosen med idominsalva.. säger bara såhär: tur att vi redan är gifta, haha :D

kvällen har varit jättemysig! vi, jag och älsklingen har kollat på film och ätit god soppa! det är så kul att göra soppa, för man vet aldrig hur den kommer smaka. jag är ingen person som lagar mat utan recept.. det är jag för feg för, men inte när det gäller soppa, då åker det i det som finns i kylen typ (: nu blev det 2 morötter, 1 gul lök, 2 vitlöksklyftor, ett blåkålshuvud, massa broccoli, 8 dl vatten, 2 dl vispgrädde & 2 grönsaksbuljoner.. och sen salt & peppar. det kokade ihop och sen mixade vi det till en jämn "smet" "pure" välj själva.. och toppade med en klick gräddfil. gott gott! (: åt i soffan framför filmen med massa tända ljus och våra mysiga katter brevid oss. en riktigt bra kväll alltså.

sen har vi suttit här och kikat på nätet och jag har mejlat med petra och louise. och nu är jag trött. en snabb dusch och sen ska vi krypa ner i sängen och gosa, läsa och sen sussa. imorgon sover jag tills jag vaknar. behöver verkligen vila känner jag. och hoppas på att bli ännu bättre imorgon!

sov så gott allihopa! dröm sött. puss&kram!







Dilemma påskgodis.

jag och min vän petra mejlade om påskgodis dilemmat..

Petra

Ha ha...ja, det där påskgodiset kan vara knepigt att bli av med! Jag tänkte så här; Jag äter upp allt på en gång, så jag inte går och småäter av det sen...hi hi. Men det resulterar ju i att man får ont i magen och mår illa. Iofs kanske man inte vill äta godis på ett tag då? Kan ju hoppas på det i alla fall.   Lycka till med engelskan nu! Du är så bra som är så ihärdig!   Kram

Fanny

hahha, jag kör med exakt samma metod när det gäller godis.. man bara trycker i sig för att det ska försvinna (har ju dåligt samvete om man slänger allt och sen har man slösat så mycket pengar i onödan..) sen får man ångest över allt man frossat och mår illa! haha. dilemma det här med påskgodiset, petra :D


KRAM


inte lätt säger jag bara.. jag har typ två KG godis kvar och NU är påskfrosseriet slut. någon som vill ha lite snask (: ?!




 

pyssel

nu har jag suttit för länge vid datorn igen. vart tar tiden vägen? (: har pysslat några saker iallafall. i photoshop och sen framkallar jag dom för några kronor. måste köpa en skrivare. har ju massa jag vill pyssla ihop! får önska mig en sen när jag fyller år (:



en sån här blidde det bla. den är 15*15 cm och ska sitta i en sån här ram från ikea. såklart i datorrummet. ska fylla på med en liten tavelvägg här inne :D



och sen pysslade jag ihop den här! som är som ett "vanligt" kort i storleken. kommer bli fint, tror ni inte? (:

nu ska jag göra någonting vettigt.. typ hjälpa hjärtat med middagen (: det blir broccoli & blomkålssoppa! (hemmagjord) mums! sen blir det mys i soffan med tända ljus, en film och massa kramar! <3

vad ska ni hitta på ikväll?

puss&kram!



fina ljusstakar

hittade jättefina ljusstakar. och känner jag mig själv rätt, så är det säkert många som redan bloggat om den här.. jag är lite efter :P

men himla fin iallafall (: här finns den & kostar 495 kr!





Plugg-måndag!

God eftermiddag kära läsare och tack för alla krya-på-dig-kommentarer. jag tror minsann att dom hjälpt! (: för idag mår jag mycket bättre än igår.

jag har precis skrivit klart ett arbete i engelskan och är mäkta nöjd! ska ringa min lärare senast fredag och läsa upp det för henne i telefonen, så nu ska jag läsa läsa läsa högt så det blir ett bra flyt på texten. sen är det bara bokresentionen som ska in nästa fredag, och den har jag ju börjat på. skönt att slippa stressa. efter engelskan kommer jag läsa psykologi A & samhällskunskap på distans samtidigt.. sen har jag fyra veckor efter dom kurserna är slut och då har jag sommarlov och vi ska vi renovera vårt kök! (: om två dagar söker jag in på komvux, blir några ämnen där också. men kommer läsa det mesta på distans. det fanns mycket mer intressantare kurser på distans.. och inget mig emot. jag pluggar flitigare själv! i lugn och ro! kommer bli så bra och jag är jätteglad att det går så pass bra, det trodde jag aldrig! (:

idag gick vi upp vid tio, älsklingen gjorde frukost och jag åt keso med hallon och en macka, te och c-vitaminbrus. sen har han fixat med sladdarna i datorrummet som blev jättebra och jag har pluggat (: vi sitter tillsammans i datorrummet nu och det är så himla mysigt! trivs här inne! så glad att vi fixade det här. mormor var ju här i lördags och hon tyckte det var så fint (: trivs så bra här hemma! och att bo med alex. har aldrig varit med om en kille som är bättre att bo med. inget tjat och han är så himla hjälpsam. det är nästan jag som är slarvigare.. det blir väl så.. man slappnar av mer :P

idag ska vi bara ta det lugnt, vila ordentligt och bara mysa! äta gott och kramas! deklarera ska vi göra också! så man får pengarna innan midsommar. skönt med extra stålar.  vi började spara till insatsen till vårat drömhus förra året och där åker dom in också! har också massa ritningar på huset och idéer. vi sitter ofta och pratar om huset. båda är helt inställda på hus! det ska bli så jäkla underbart, planerar runt när vi är 27, 28! (:

ska kika runt lite på nätet nu. och sen plocka lite här hemma! bädda sängen och så. hoppas ni får en jättemysig dag & kväll. hörs sen!

puss&kram <3



vi har plockat bort dörren in till arbetsrummet och det blev så himla mycket större. skönt! (:




utmanad av madde!

5 saker jag vill göra under 2009:


* ta körkort (så jag kan åka till IKEA själv ^^)

* spara massa pengar! (till hus & roligheter!)

* åka på en mysig bilsemester med hjärtat och fira våran bröllopsdag!

* fortsätta träna regelbundet som jag gör nu!

* renovera köket i juli - början av augusti.

tycker det är kul med sånna här listor.. lite översikt lixom! (:

utmanar: johanna, helena, tessan, anna & sandra! (och alla andra som vill såklart..)



nerbäddad i soffan!

det var riktigt uppskattat när hjärtat kom hem för två timmar sen med mat till mig. har varit helt svag idag och bara sovit på soffan under mitt duntäcke. orkade gå till köket och ta en bit tårta, haha. ingen bra "mat" direkt.. halvtittat på en film och druckit citronvatten. phu. tog ett varmt bad förut också.. som jag knappt kom upp ur. helt darrig.. så när jag låg där tänkte jag "nu får jag ligga här i flera timmar till alex kommer hem.." och då kom lite krafter ^^ som tur var!

hjärtat sitter här i divanen med mig och tittar på tv. vi ska nog sova snart. jag fick två inredningstidningar av rigmor, alexanders mamma! som jag ska bläddra i när vi krypit ner i sängen (: vi byter inredningstidningar och det är perfekt, för hon köper alla som jag inte köper och tvärtom. mycket bra :D

hoppas ni sover så gott sen. hoppas på att vara friskare imorgon! för då går jag in i näst sista veckan av engelskan och ska plugga! (:

ta hand om er! puss&kram <3



jag är en hejare..

.. på att sälja :D köpte barstolar från jysk för 400 kr.. alltså 100 kr st. normalpriset var 699 kr/st och nu säljer vi dom för 1800 kr tillsammans (: tjänar alltså 1400 kr.. hon kommer om en timme och hämtar dom. skönt att få mer plats i källaren!



bild lånad av tina som fyndade likadana (:



nyhet från MIO

vi har fortfarande inte hittat ett soffbord som vi gillar.. letar efter ett i vitt högglans.. men börjar tröttna nu :P för som sagt, vi hittar inget som faller oss i smaken. nyhet hos mio. jättefint! undra om man kan lämna in det på en firma som kan spraymåla bordsytan i högglans? har för mig att jag läst det någonstans (:



och jag är fortfarande sjuk och näsan rinner som en fors.. har snytit mig så näsan är röd och gör ont ): isch! snart blir det film och mys i soffan. älsklingen fixar med att dölja alla sladdar i datorrummet. blir jättebra. han är så noggrann! (: han är så himla duktig min kärlek! jag blir hemma ikväll när han åker iväg, så han ska laga middag åt mig innan han åker. han frågade om det var okej att han åkte.. och självklart! hans pappa fyller ju 50 år. det måste vara roligare att umgås med dom än med mig :P



såhär döljer vi sladden till stora grendosan.. mellan väggen och golvet.. och nu syns den inte alls då listen är över (: den får ligga kvar där när vi flyttar såklart..


hoppas ni mår bra? (: puss&kram!



inte kry.

gud va snurrig jag är. har suttit uppe i en timme nu och snytit mig och yrat ): och snoret är inte genomskinligt.. och det är väl ett tecken på att det är ett virus i kroppen? så himla typiskt!  men det blir väl så när man stressat och sen när kroppen slappnar av så kommer dom små baciluskerna och hälsar på!

älsklingen har och sover som ett barn. och jag har varit uppe en gång i timmen och kissat. dricker mycket vatten.. ska väl traska tillbaka till sängen och sova några timmar till! får se hur jag mår sen.. vi ska ju till älsklingens föräldrar och äta påskmat och fira hans pappa som fyllt 50 år. vill inte smitta ner alla.. åh va tråååkigt ):

nu blir det sängen igen. hoppas ni mår bättre än mig :D

puss&kram och god morgon!





GLAD PÅSK!

hoppas ni haft en jättebra påskafton (: det känns mer som midsommarafton, för idag har har det varit 20 plus här i storstaden. helt underbart! vi tog en skön sovmorgon. så himla skönt när man får sova tills man är utsövd! sen gick vi upp, åt en god frukost och åkte och handlade till påskmiddagen. det blev ett traditionellt påskbord med sill, lax, ägghalvor, massa kalla såser, färsk potatis, grillad kyckling, potatissallad mm. gott! sen bakade älsklingen världens godaste apelsintårta! så nu är vi jättemätta! jag dukade i svart och gul/orange det blev jättefint (: tog det vi hade hemma!

nu sitter vi i vardagsrummet, jag läser elle interiör, mormor och älsklingen kollar på robinson och katterna sover här i soffan med oss (: vi har fikat te och tårta och nu är jag trött. känner mig lite hängig och jag hoppas inte jag blir sjuk ): det hade ju inet varit kul nu när honey är hemma!

jag vann läder jackan jag så gärna ville ha. jag hade lagt ett maxbud på tusen kr.. men sen i sista sekund la någon annan ett bud, så jag blev såklart ivrig och la en hundralapp till.. så för 1150 kr fick jag jackan! som jag ska slita med livet. haha. tur att den är äkta.. så går det inte sönder lika lätt (: kommer bli fin ihop med mina mc-boots! mm! längtar tills den kommer hem hit.









jag älskar dragkedjorna bak på ärmarna..! åh (:



myskväll.

älsklingen min har gjort te åt oss och tänt ljus (: mysig han är. <3 älskar honom så himla mycket. jag vet allvarligt inte vad jag skulle göra utan honom ): sånt vill jag inte ens tänka på.. usch. ikväll ska vi ha mysigt! eller vi ska kramas i soffan, dricka vårat te och prata om dagen som varit. sen ska vi krypa ner i en renbäddad säng. så skönt! läsa, mysa och sen sova. imorgon är det påskafton och då ska mormor komma hit vid fem (: så vi ska åka och handla påskmat! mums!

vi tog lite bilder nu på kvällen.. alex var så söt..

alex - åh, nu orkar jag inte ta mer.. jag blundar ju bara på alla kort.
fanny - du är skitsöt älskling!

tio minuter efter vi slutat fota..

alex - det var mysigt att ta kort.. det måste vi göra oftare.

hihi (:



hjärtat och månsen.



älskling & vera.. (: så söta!



älskar dig <3



börja tröttna på kort nu?! (:



puss!



sen flippade vi totalt..



nu blir det fika och mys!



den randiga väggen.

som jag målat på i ja, jag vet inte hur många timmar...! (:













det är fyra olika gråa färger på väggen och två olika silver (: nu är det bara liiiite till.



dagens..

outfit.. (: längesen nu!

















Jeans med slitningar mm - nya från bik bok
linne - älsklingens från brothers!



härligt!

vilken myspysig kväll. det har varit riktigt bra alltså (: god mat och god efterätt. känner mig som en uppblåst ballong. nästan lite illamående. haha (: nu är det påsk och då är det godis och gott som gäller! jag ska minsann fylla ett påskägg till baby imorgon och gömma så han får leta :D

kameran håller på att ladda! sen ska jag fota väggen. tyvärr är det liiite kvar. jäkla tid det tar (: men jag är så petnoga! men det är jag hellre.. det får ta lite längre tid alltså (;

våra gäster har precis gått. vi har plockat undan och diskmaskinen står på och diskar! älsklingen pular med sitt och jag ska springa runt och fota snart! sen ska vi mysa ner oss i soffan och titta på film (: underbart att ha honom hemma! <3

hoppas ni haft en jättebra dag! ta hand om er, så hörs vi lite senare.. med dagens outfit (med ett par jeans jag köpte häromdagen) och bilder på väggen!

puss&kram <3



whiii.

jag vann en klänning som jag sååå gärna ville ha när den hängde i h&m butikerna förra sommaren, men då hade jag inga pengar (trend avdelningen har ju ganska dyra kläder..) men nu vann jag den för 50 kr (: perfekt. kommer jag vara söt i sommar



inte världens bästa bild.. men den är iallafall småsmå blommig har knappt i nacken och krage.. och osynliga stora fickor i sidorna (:



ännu en..

.. lista!

Fem saker som finns i handväskan just nu:
jag använder faktiskt inte handväska.. haha. jag proppar allt i fickorna.. så: busskort, hudförsvarets till läpparna, handsalva (en liten tub), mp3 spelare, pengar/kort/medlemskort i ett fodral.

Chips eller popcorn:
chips! gud va gott..!

Senast köpta skiva:
gud det kommer jag inte ens ihåg.. eller jo, det var SÄKERT!


Drömjobb:
har velat bli inredningsarkitekt sen jag var 9 år.. men nu vill jag hjälpa människor att nå sina mål och jobba framåt i livet.. någon slags livscoach tror jag?!


Hur många skor har du?
om man ska räkna med dom jag inte använder.. så är det säker 50-60 par... men dom jag använder är väl 5-7 par (: 


Katt eller hund:
katter!

Vad har du för schampo:
Loréal absolute repair från frissan. samma balsam.

Vardagslyx:
mysa med alexander, titta på film, sitta tätt intill och dricka te. tända ljus.. i mjukisbyxor!


Favoritparfymer:
viktor & ralfs flowerbomb, paul smith london, gucci rush (när det är fest/kalas)
hugo boss woman, ralph lauren (den blåa) davidoff coolwater, hugo woman, brittney's courios, rose bourbon, paco rabanne - ultraviolet, laura, lacome - miracle (vardag)

det var alla jag använder..

Gillar:
spontana saker (jag är en väldigt spontan person), god mat (och laga den) duscha och sätta på mig nytvättade mjukisbrallor, träna, dansa, lyssna på musik, sommarnätter och nattdopp! nära och kära och såklart min familj! (men dom älskar jag ju) livet, tända ljus, se på en bra film, läsa topp hälsa!


Ogillar:
nej inget sånt!


Vad brukar du lyssna på för radiokanal?
Bandit i bilen!

Svensk sommar med fem ord:
bilutflykter, bruna ben, jordgubbar, kvällsdopp, såpbubblor!

utmanar den som vill (:



Sol och helt underbart väder!

visst blir man helt glad i hela kroppen av solen? jag sitter och bara njuter! gick upp nyss. har sovit jättegott inatt och är riktigt utvilad! skönt! hjärtat sover fortfarande och jag ska göra frukost till oss innan jag väcker honom. han vaknade inte ens när jag strök honom på hans kind. då sover han verkligen djupt. min prins

idag ska vi fixa det sista här hemma. jag ska måla klart väggen (och SEN ska ni får se) :D det blir så fint. jag är stolt för jag har gjort allt själv. kul, men det tar sån tid! men det är det helt klart värt ^^

ikväll får vi gäster. två stora och en liten :D lina mammas kusin, hennes kille och deras dotter iris! ska bli jättemysigt! måste fundera ut en efterätt. jag tror jag vet.. vit chockladmousse. med hallon.. mums!

nu blir det frukost i solen. hoppas ni får en helt underbar dag! (: hörs senare. puss&kram!




GOD NATT!

nu hoppar jag in i duschen och tvättar håret.. gud så skönt. det är inte rent! sen ska jag läsa och kramas med hjärtat <3 en tidig kväll, och det är bra för då kan vi gå upp och börja tidigt imorgon (:

på påskafton ska vi bjuda på traditionellt (heter det så?!) påskbord till förrätt, med ägghalvor med skagen, räkor mm, lax, sill och potatis. mm. och sen ska vi duka fram olika kalla såser, klyftpotatis/pommes och fondue grytan. så blir det att laga maten på bordet. jag älskar fondue! i malmö har dom världens bästa fondueställe. där får man äta så mycket man vill. och när jag varit där har man svält sig på dagen och tryckt i sig mat sen ^^ så himla gott! det blir trevligt att äta det iallafall. rött vin också ska vi ha till. jag smuttar, alex dricker nog inget och mormor får dricka mest :D haha.

nu ska jag gå och titta på någonting i arbetsrummet, älsklingen ville visa (:

puss&kram och sov så gott!



hjärtat <3



seen middag.

uj, nu kurrar magen. blev så himla sen middag. vi har hållt på att pyssla här hemma. vi var iväg och köpte ännu ljusare grå färg. den är nästan vit ^^ men man ser skillnad. så jag har målat några fler ränder och älsklingen har fixat med listerna och sladdarna i arbetsrummet. alla sladdar ska hängas upp snyggt under skrivbordet så dom inte syns! kommer bli great!

blir nog dusch och sen sova. är jätteseg ikväll och har ont i huvudet. ska bli skönt att sova! imorgon går vi upp vid tio tiden, äter frukost, städar hela lägenheten, tvättar fönstrena och lagar mat (: ska finula ut något gott recept också. jag är supersugen på en maträtt.. nu kommer jag inte på vad den heter bara för det.  men gott är det!

nu tror jag maten snart är klar. jisses vad klockan for iväg..!

ha en mysig kväll kära ni. och tack för att ni kommenterar lite mer nu.. i natt höll jag på att stänga ner min blogg.. hade skrivit ett "snipp snapp slut" inlägg och allt.. men ja, ångrade mig efter några minuter. så kan det gå ^^ men hey, ni får ta och kladda lite mer. så tråkigt att skriva med sig själv...!

puss&kram <3



före & efter på arbetsrummet.



hittade en bild från en likadan lägenhet.. tog inga före bilder på våran klädkammare.. men den såg likadan ut. hett golv va (;

här hittar ni efter bilder.. HÄR



biker jacka!

mhie. den ska bli min! jag har bara fejk skinnjackor och dom går sönder på två röda. den här är i äkta läder och jag älskar fodret. mm. den bara måste jag vinna!





sen jag & hjärtat gå runt och vara cool ihop (: han har ju också en.



thåström & ternheim = 3 juli i stockholm!

jag och baby ska på konsert i juni.. både anna ternheim och thåström spelar under samma konsert. så eftersom älsklingen lyssar på thåström och jag på ternheim, så är det en självklarhet! fyfabian va mysigt det ska bli. jag ryser.






Start where you are



start where you are..



home!

hemma från en jättemysig dag i stan med tessan. vi fikade på vårat favoritfik, jag drack en chailatte.. beroendeframkallande! (: och åt lunch! sen gick vi och kikade i affärer och jag köpte toffsar ^^ älsklingen var inne på söder och klippte sig.. sen hämtade han upp oss och så körde vi hem tessan, och nu är vi hemma! det blir ingen grillfest ikväll.. tråkväder. men ganska skönt ändå. vi har lite att fixa med här hemma! så blir det inte så mycket imorgon när vi får middagsgäster (: ska åka till bauhaus och köpa en ännu ljusare gråfärg som vi ska måla det sista med på väggen. jag är så himla nöjd! måste fota sen när det är klart så ni får se! (:

är så himla glad att alex är ledig nu. har verkligen saknat honom! ska bli helt underbart att ha tid tillsammans. hitta på massa mysiga saker och bara vara nära. helt underbart!

nu ska vi fika med te och älsklingen ska äta mackor (: han har tänt ljus och ställt fram en kopp te till mig. han är så mysig <3 älskar dig min fina!



regn & grått ute. här inne sitter vi och myser!



mysig fika i stan!

nu har jag bråttom. när jag ställer klockan så vaknar jag innan den ringer.. och igår när jag la mig tänkte jag "jag vaknar ju alltid vid tio tiden, så jag behöver inte ställa klockan.." vaknade tolv såklart.. haha (: halv två ska jag vara inne i stan och möta upp tessan, sen ska vi fika och prata och ha det mysigt! jag sitter och äter ett tallrik med turkisk yoghurt och hallon. surt som bara den.. (: men gott. ute är det inte så fint väder.. måste nog leta fram mitt paraply! för det regnar! men då blir det extra mysigt att sitta inne på ett café med en varm chailatte och värma händerna på!

tror inte det blir någon grillfest ikväll.. skulle sett ut det. ingen får fjutt på sin grill ^^ nej, ikväll blir det myskväll här hemma med film. fixa det sista, tvätta lite och kramas massor med älsklingen som är LEDIG :D

hoppas ni får en underbar dag! trotts vädret! hörs senare (: puss&kram <3



En bra dag!

det har jag verkligen haft. har varit jättemysig. hann träna och äta god middag med hjärtat. det blev blomkålspuré med kycklingfilé och wokade grönsaker. mums! pussades och kramades och sen var det bara att gå till min kompis här i trångsund.. nu på kvällen har jag varit på fika och passat två små söta barn medans min vän var iväg och storhandlade! vi kollade på film och drack välling (ja, inte jag då. haha) så himla mysigt med barn! längtar riktigt mycket tills vi också skaffar barn (:och jag har aldrig varit med om lugnare barn.. jag blev typ sömnig ^^

nu är jag som sagt hemma. det tog 2 min att gå hem. hämtade ett h&m paket som jag ska öppna snart.. kommer aldrig ihåg vad det är jag beställt.. så det ska bli skoj! sen ska jag ställa mig i målaroutfiten och måla vardagsrummet. ska överaska älsklingen och bli klar ikväll. håller på hela kvällen om det är SÅ (: nu ska jag bli klar!

imorgon ska jag och tessan äntligen träffas. fika, prata och titta på hennes mage (: spännande att se hur mycket den vuxit. det är som jag sa idag till alex, ALLA bloggar (okej nästan) som jag läser, väntar barn, eller har precis fått. men det är nog mer vanligt att folk får på sommaren (: sen på kvällen ska vi grilla! alex kompis har grillfest och det blir nog bara av om det är fint väder.. nu på kvällen duggade det.. så vi får se! annars blir det myskväll/fixar kväll här hemma, bara vi två <3
nu ska jag kolla vad som ligger i h&m paketet och sätta igång med målandet.

ha en jättemysig kväll. puss&kram (:



slö!

nu måste jag hoppa in i duschen och kicka igång dagen på riktigt! ska träna och hem till en kompis på middag på kvällen. har iallafall tejpat upp massa på väggen och sen ikväll målar jag! det ska bli kul att se resultatet sen (:

hjärtat kom upp här nyvaken, pussade på mig och sen gick han och la sig. han är för söt. för söt för sitt eget bästa <3 han ska upp vid två, så innan dess ska jag vara klar med dusch, påklädning och lite makeup! sen åker vi iväg (:

inatt är sista natten älsklingen jobbar. sen har vi massa tid tillsammans. ska bli så himla mysigt! har längtat som en tok dom här dagarna! det blir mysiga promenader i solen, utflykter (ska hämta hem våra cycklar från våra föräldrar och åka ut och cykla och ha matsäck med oss) hoppas på fint väder! mysiga middagar, filmkvällar, och massa mer mysigt såklart (: sen ska vi på grillfest, ha påskmiddag här hemma och så får vi gäster också på fredag! på söndag ska vi hem till älsklingens föräldrar på påskmiddag/födelsdagskalas! blir kul.

nu - duscha! puss&kram!



vit mini dator!

i dagarna ska vi
 köpa en sån här mini dator. den är lika stor som en vanlig pocketbok och rymmer filmer, musik, spel mm. den ska vi ha i våran tv bänk. sen har man ett trådlöst tangentbord som styr.. sen är det bara att kolla på film och spela musik (: perfekt. priset ligger från 3200 kr.







follow your bliss.



follow your bliss.



Onsdag!

gick upp för en halvtimme sen och ska göra lite frukost, sen sätter jag igång med målandet av väggen i vardagsrummet! (: wish me luck! vädret är inte det bästa idag och det tackar jag för! känns lagom kul att stå inne och måla när solen strålar in :P

nu blir det frukost! ha en jättebra dag allihopa! puss&kram.



köper ni påskliljor hem till er?



I taket lyser stjärnorna

nu börjar jag bli trött. dax för att krypa ner i en nybäddad säng och läsa! tror det blir twilight ikväll. mysigt! älskar verkligen boken och filmen och längtar tills film nr 2 kommer ut på bio!

kvällen har varit mysig, mest slappat i soffan med min chailatte och massa tidningar. småtittat på en gullig film som gick på ettan. och pratat med älsklingen min.  saknar honom så himla mycket. skönt att det bara är två nätter kvar nu. eller bara i morgon natt. sen är han min på heltid igen! på torsdag ska vi på grillfest hos alexanders kompis! vi ska grilla på hans hustak (det är platt) med massa kompisar. ska bli riktigt mysigt! första grillandet för i år! hoppas såklart på fint väder! (:

nu blir det tandborstning & sen somna mellan mjuka lakan! sov så gott kära ni. puss&kram!







Beautiful dreamers. sommaren 06. vi hade precis blivit vi när dom här fotona är tagna..



Drömprinsen, filmen om em.

en film som jag såg för många år sen, fastnade för och har letat efter dom senaste två åren. nu har den äntligen kommit ut på dvd och jag har precis bokat den. underbart! har ni sett drömprinsen?





hm.

har jag sagt att jag hatar ishockey?! det är ju inget DH idag ju  men så är det. jag har iallafall gjort en chailatte och tagit fram massa tidningar och tänt ljus! så det blir mys i soffan med läsning och te (:

hörs sen fina ni. puss&kram <3



min man ska bli rik!

Alex ska gå en säkerhetchefs utbildning nu i höst, den är 2 år och sen blir vi rika. (hoppas jag)
statistiken ser ju himlarnas bra ut iallafall  hahah!



här hittar ni hela listan

hösta lönen för en säkerhetschef är 60.000 kr i månaden.. helt jävla sjukt. jag får typ ut en fjutt i universum om man jämför. jag ska bli typ IT konsult. dom tjänar nog också bra.. eller dom gör det, sen kan vi torka oss med pengar. och ge massa massa till välgörenhet. det vill jag göra om jag blir rik och berömd. såklart!



Desperata husfruarna!

om en timme börjar mitt absoluta favoritprogram! wii (: innan det börjar ska jag duscha och sätta på mig mjukiskläder och tofflor! skönt. göra en kopp te och tända ljus!

kom precis hem från spinningpasset. svettats och kämpat lite extra idag med mer motstånd. shit vilken skillnad från första gången jag gick, då höll jag på att ramla av cykeln av svimfärdighet. phu! men nu är det betydligt bättre! snubblade in i lokalen 3 minuter efter passet börjat och skyndade mig upp på cykeln.. sen efter passet var det stress till bussen. haha. streeess. ska lägga mig på spikmattan i 10 min snart och varva ner. (varva ner på några spikar, haha)  men det är otroligt skönt! och avslappnande framförallt!

idag åkte jag till farsta och shoppade! kul att handla till sig själv (: har blivit en hel del inredning, men nu är det kul att köpa nya kläder, speciellt när jag gått ner massa. kom i ett par jeans i stl xs idag! helt sick. men jag köpte dom.. hade kostat 499 kr, och nu 100 kr! ska visa sen. kamerabatteriet laddar. det blev ett par till jeansleggings också i mörk demin. och tre "hippieband" ni vet sånna man har runt huvudet i pannan. jättefina! mitt hår börjar bli långt nu och luggen med. så det är jättefint med rött tjockt hår och ett svart flätat band runt skallen. fräknar i hela fejan osv. alex frågade om jag var med i that 70's show. haha! sen köpte jag två till presenter till älsklingen! är jättenöjd med det jag köpt till honom! även fast det har kostat en heldel, så är han verkligen värd varenda krona min kärlek <3

dagen har alltså varit toppen! vi åkte och köpte mer tejp på bauhaus också, så det ska jag pilla med senare om jag orkar annars gör jag det imorgon på dagen! sen på kvällen ska jag på middag hos en kompis! mycket trevligt (:

hoppas ni mår jättebra. ha en supermysig kväll <3 puss&kram vi hörs senare! med bilder på allt jag handlade idag!



hippiebanden!




soliga tisdag!

jag sitter och äter frukost! en tallrik med äggröra (tre ägg och en matsked grädde, salt och peppar) och avokado, sockerärtor och tomater. ett glas c-vitaminbrus. solen skiner så jag ser knappt vad jag skriver. (: tessan har avbokat pga. värk så jag sitter och planerar om min dag! på fredag får vi gäster hit, carolina med familj kommer. det är mammas kusin och jag har växt upp med henne. vi tappade kontakten hela familjen under några år. sen hittade vi tillbaka och det ska bli så mysigt att dom kommer! och tills dess SKA väggen i vardagsrummet vara klar haha (: så det blir att jag tar bussen upp till länna och bauhaus och handlar tejp.. springer in på rusta också och kanske kvick och kollar kök! vi velar mellan ikea kök och kvick.. så ja. vi är aningen sega med vårat kök.. men innan min födelsedag ska det vara klart (:

hoppas eran dag blir toppen! massa pussar&kramar <3



nu säger vi god natt.

och går oh lägger oss. eller jag och katterna. kärleken min är på jobbet och är duktig! han har fått löneförhöjning igen och jag är såklart skitstolt över honom <3 ska ringa honom sen när jag krypit ner i sängen. och släckt lampan. att ligga i mörkret och viska, höra varandras andetag och kärlek är oslagbart. im in love. deeply.

imorgon är det tisdag, det blir nog en liten sovmorgon med tanke på tiden nu. var bara tvungen att passa på att börja skriva på engelska inlämningen när jag var på humör. känns inge bra att slänga ihop någonting i all hast sen.. om två veckor ska den vara inne. det blir som sagt fika inne i stan med tessan. var längesen vi sågs nu, så det ska bli mysigt! (: sen tänkte jag gå en runda på stan. kika kläder och inredning. mm, så får det bli. sen åker jag hem. umgås med alexander och sen spinning. en bra dag alltså.

nu är jag trött! god natt, sov så gott alla därute. puss&kram.



en av de bästa låtarna från "edward cullen" som spelar vampyren i twilight.



små söta kärleksfulla ord.

alexander:

det känns overkligt att vara din man. du är verkligen världens bästa fru och människa. i bland kan jag knappt tro att det är sant att jag är gift med dig, det är så underbart. du är så underbar. du är min dröm älskling. nu när vi har varandra klarar vi allt. jag är så lycklig med dig. älskar dig av hela mitt hjärta.

fanny:

I want you, always.

fanny:

du är min ängel. du får aldig aldrig försvinna. du är det bästa i mitt liv. jag älskar dig!

alexander:

jag finns alltid i ditt liv, min skatt.

alexander:

det enda som räknas är att jag har dig. lova mig att du alltid finns här.

fanny:

har aldrig varit mer säker på någonting i hela mitt liv. always forever.. you got it all.



kärleks sms och jag är fylld av fjärilar, från topp till tå. jag älskar mitt äktenskap, jag älskar mitt liv, jag älskar att jag får leva mitt liv med just dig. jag älskar dig. jag älskar oss.






början..

.. har suttit en stund med min bokrecension till engelskan. en början. iallafall. bra musik och tända ljus gör stämningen. katten i knät värmer och ord från min kärlek får mig på humör. har inte tänkt på stavningen alls. det ägnar jag mig åt helt sen när jag går igenom texten. att bara skriva gör texten mer flytande, levande. istället för att haka upp sig på ord. här får ni lite av det jag skrivit nu..

He's eyes was cold and black the first day I saw him, He had pain and hate in he's face when he looked at me. But he's black hated eyes never stopped me to wonder. I just had to know he's secret. I was stoked.


Bella Swan is seventeen years old; she lives in sunny California whit her mother, and her mother's new boyfriend.  She decides to go living with her father when her mother is going out traveling with her new man. Bella is leaving to rainy Forks. It's a whole new life with a new school, new friends, and the strange, beautiful boy with the white and almost see-through skin and deep intensive eyes.


He's in love with her from the beginning, and just not in her, also in the blood in her veins. Two different characters, absolutely forbidden love. And he wants her even more. Edward Cullen wants her love; the vampire in him wants her blood.


He wants badly to be close to her, she's dreaming about him at night. There worlds are different, their love for each other is forbidden. Love proves to be to strong and when they are in each other's arms, they just know, this is love, just not for a while, for life..



Kreativinsikt.se

gå in här. jag älskar den här sidan. dom har massa tänkvärda bildspel, texter mm. har shoppat här innan och jag älskar allt från dom! har bla köpt ett halsband av dom för längesen. med budskapen: "Ringarna har varsin påminnelse på temat INSIKTER: Välj kärlek, Se, inse, det finns ingenting som du inte kan göra och Livets hemlighet: allt kommer att bli bra"


klicka här för ett fina bildspel. och den här





VÅR

gud vilket underbart väder. fåglarna kvittrar, solen skiner och alla är glada! det har verkligen varit en toppen dag! och kvällen ser inte sämre ut. ska snart bänka mig i sköna soffan med en kopp te och titta på twilight, haha, jag läser inte bara boken.. jag måste kolla på filmen också (: men den är ju så himla bra! fick föresten MVG på min senaste inlämning och jag blev jätteglad, såklart!  kul när man märker att man faktiskt kan få bästa betyg bara man ger det lite tid. jag har alltid älskat skolan, men när jag inte mådde så bra så kom jag efter tyvärr. men nu så  att kämpa nu i några år och plugga och få bra betyg för att sedan kunna välja vilken utbildning jag vill känns väldigt bra! jag är riktigt peppad! och målet är såklart ett välbetalat jobb så vi har råd att ha den fina villan vi vill ha! stora mål är bra att ha. sikta mot stjärnorna. så kommer man långt!

varit ute och gått en lång promenad och hälsade på en kompis här i närheten och var där i en timme, sen gick jag hem och nu sitter jag i mjukisar och ska bara tvätta av mig sminket. känner hur lugnet börjar falla och nu känns det verkligen att det är påsklov för min del. så himla skönt. men jag har massa inbokat ändå! imorgon ska jag in till stan och fika med tessan och kolla i affärer! sen hem och sälja en stringhylla (det blir bra med pengar på dom här gammla hyllorna) och sen på kvällen blir det spinningpass mellan halv sju och halv åtta.

nu blir det soffmys med film och tända ljus! ha en jättemysig kväll allihopa! puss&kram






svart mot svart och vitt



tycker det var så himla läckert med en helsvart vägg med en tavelvägg med svarta ramar och svart vita foton i. kaske ska ta och måla en svart vägg någonstans? (;



Måndag!

idag är det verkligen varmt ute! jag var ute på balkongen nyss med katterna och njöt av solen. underbart. det blir klänning och leggings idag och vårjackan! sitter och äter en tallrik med turkisk youghurt och hallon. och väntar på mitt ägg! om en halvtimme måste jag gå till bussen. tog lite sovmorgon idag! skönt, för jag var riktigt trött! (:

idag står alltså några möten och plugg på schemat och sen styrketräna på kvällen. en bra start på veckan! (:

hoppas eran måndag blir jättemysig och bra! ta hand om er! puss&kram <3



God natt!

hej allihopa! nu har jag tävttat ansiktet och borstat tänderna, skakat täckena och sträckt lakenen, vädrat ut och ska bara sätta på mig pyjamasen! har hittat en jättesöt kjol som jag hoppas vinna för utgångspriset på 1 kr. helt ny är den också. jag har dör mig att den var från h&m trend. ovanlig och helt i min smak (: med en svart topp & ett par svarta mary janes blir det en söt outfit i sommar (:



imorgon ringer klockan 07:30, upp och äta frukost och göra mig iordning, sen åker jag till lyra, har livscoach möte och ett annat möte, sen ska jag hem och plugga resten av kvällen.. eller så länge som det behövs innan jag är klar. måndagar är perfekt för mig att plugga! då är jag lite smått rastlös efter helgen! (;

nej nu ska jag hoppa i säng. imorgon blir det fullrulle som sagt. så vi hörs när vi hörs (:

puss&kram <3




söndagskvällen!

kommer bestå av massa mys här hemma i våran älskade bostadsrätt. jag älskar att mysa runt med stora mjukisbyxor, ett slappt linne och älsklingens hoodtröja! en knut i håret och sådär lagom trött i kroppen efter ett bra träningspass (:

dagen har varit jättebra! vi har varit och handlat mat på coop. massa gott - och framförallt nyttigt! dock inte godiset som vi köpte till påsk! 3 kg blev det. vi fick fylla en stor godispåse för 29:90 kr! perfekt. har plastat in allt nu och sparar det tills lördag då mormor kommer på påskmiddag här (: ringde henne idag och det ville hon gärna. ska bli jättemysigt! måste kolla upp vad det är på ett påskbord. det är väl ungefär som på julbordet och midsommar afton.. haha, vi svenskar har en sån livlig fantasi :P och är inte påskmusten exakt samma som julmusten? (: hur som helst. på lördag blir det påskägg såklart och påskmiddag! på söndag ska vi hem till alex föräldrar och syskon och fira både oliwer, alex ena lillebror och sen alex pappa som fyllt år. alla i den familjen fyller år i samma månad  så det blir mycket paket som ska inhandlas.

att inte sitta timtal vid datorn idag har varit riktigt skönt. jag gör det jag ska och sen går jag ifrån här. och vad mycket mer som blir gjort. storstädade innan, så nu blänker det här hemma och luktar gott (:

ska ta och kolla mejlen och sen kolla på film! puss&kram!



090405

Nu: dricker te & ska snart hoppa in i duschen.
Idag: veckohandla mat!
Ikväll: middag och myskväll med film och bok!
Humör: glad & söndagsseg
Väder: grått ute!
Kläder: stor sov t-shirt och fårskinnstofflor.
Lyssnar på: måns spinnande.
Måste göras: städa här hemma, skriva klart matlistan, träna, läsa i twilight!

God förmiddag! eller morgon för mig för jag är fortfarande som en zombie! men det är söndag och söndagar för mig är lugn & ro. sitter och dricker mitt ingefära te och måns sitter här brevid mig och spinner för fulla muggar! han har varit så himla kelsjuk dom senaste dagarna. han är alltid kelsjuk. men extremt nu. ska vara nära dygnet runt. mysigt. men lite änojing när han ska sitta precis framför dataskärmen (;

älsk ska snart gå upp, om sisådär tio miuter ringer hans klocka. jag ska hoppa in i duschen och skriva klart matlistan. medans han äter sin frukost! sen åker vi till coop och shoppar mat! sen hem, städa, fixa med middagen och sen ska jag inte sitta vid datorn idag så mycket har jag bestämt mig för. för tiden rusar iväg så himla fort. och jag har annat att fixa med. typ träna, läsa i min bok och pilla med småsaker i lägenheten.

hoppas eran söndag blir jättemysig! puss&kram!



älsklings-vera i går kväll på hennes favoritplats (: där ligger hon och håller mig sällskap när jag tittar på tv!



klänning!

vann den här söta klänningen nyss! (: den klänningen har jag gått och dragit i på h&m. så det ska bli kul att få hem den! 57 kr är inte så farligt för en oanvänd klänning!





sooova

NU har jag ätit upp mina mackor och mitt te är uppdrucket. längtar efter sängen, så det ska bli himla skönt att sjunka ner bland mysiga lakan och varva ner efter dagen.

pratade med mamsen ikväll också och hon bad mig att köpa en spikmatta åt henne! kul (: att hon också vill ha en. det är nog jättebra för hennes MS. (muskelsjukdom) min fina mamma <3

nu ringde mitt hjärta, ska prata med honom och sen läsa!

hoppas att ni mår toppen och har haft en bra lördag (: puss&kram sweethearts!



det här fick jag av älsk idag.. han är nog lite trött på att jag snor hans dyra vax :P för jag tar ju ganska mycket.. höhö.



varje morgon klockan 08:00 i min mobil.





att tänka på varje dag!

värt att tänka på varje dag..

(höj volymen..)


good night sleep tight!

jag sitter och surfar runt på nätet som en galning efter massa kläder på olika sidor, men har kommit på att det nog är bättre att gå runt i affärer (: har hittat lite på tradera som jag gillar, ska se om jag lägger något bud eller två.

jag är lite hungrig så det bli nog en macka innan läggdax, egentligen ska jag inte äta mackor. men jag vägrar gå runt och vara hungrig. då köper jag hellre nya jeans :P så en macka blir det och sen borsta tänderna och lägga mig i mysiga sköna sängen och läsa! har fortfarande inte läst ut min senaste topp hälsa! och nästa nummer kommer snart! så det är bara att plöja på! ska läsa en jätte intressant artikel ikväll tänkte jag. om hur man blir mer kreativ. imorgon ska jag träna på gymmet. jag var mer eller mindre färdig efter min powerwalk idag, så imorgon it is! (: man måste lyssna på sin kropp. även fast samvetet tyckte att jag skulle gå, så ville inte kroppen.

jag har märkt på sista tiden.. och även fått höra från folk runtomkring mig att jag har en jäkla bra självinsikt. jag känner mig själv utan och innan och det stämmer faktiskt väldigt bra. jag har en sjukt bra självkänsla, ett bra självförtroende, jag tror på mig själv och jag är stabil och stark i mig själv. det är inte många som kan putta ner mig och det känns väldigt skönt med tanke på att jag varit väldigt lättputtad innan. jag är riktigt glad för att jag tar hand om mig själv så pass mycket som jag gör. tänker på vad jag stoppar i mig. för bara för att det inte syns på utsidan, så misshandlar vi våra kroppar enormt mycket idag genom att stoppa i oss det ena efter det andra. självklart måste man få unna sig sånt också. men i det stora hela. hälsa och mental hälsa och välmående är jätteviktigt för oss här hemma och det har blivit en stor del i våran vardag. alex brukar säga att vi är "sådär flummiga av oss" och det hade jag tyckt för ett år sen, men jag mår så bra av det här. att ta hand om kropp och själ och har vuxit så himla mycket så det gör ingenting om jag klassas som en flummis (; jag älskar vårat hälsosamma liv! och tänk att gå från att må dåligt varje dag till att må bra, skratta, vara lycklig och vara nöjd med livet. det är grejer det (: är så stolt!

så för att fortsätta vara lite hälsosam så ska jag komma i säng nu och inte sitta uppe halva natten! (:

sov så gott. puss&kram!





jag har spraymålat alla våra kontakter och vägguttag (: visst blev det fint!


söt blus

jag använder nästan aldrig skjortor och blusar. men den här från h&m trend var jättesöt! och i min stl. 36.





Lördagskväll

hoppas eran lördag har varit bra! det har min! jag gick ut och gick på en 40 minuters rask promenad. gick faktiskt till farsta centrum.. hittade (: det var inte svårt, och det var en jättemysig väg! solen strålade och jag gick tillslut bara i linne (ja och byxor då)  jag var mer eller mindre blöt när jag kom fram så att pröva kläder var ju inget jag ville göra, haha. när jag tränar såhär mycket så har jag börjat svettas mycket lättare när jag tränar.. förut om jag tränade då och då, så svettades jag ingenting nästan.. jag kanske tar i mer nu? tur att man har en dusch (; väl i farsta gick jag till cubus och hittade jättefina byxor.. faktiskt harlembyxor som jag inte alls gillar, men dom här var inte i sånt slappt material.. mer som prasselbrallor. mörkgröna (min favoritfärg är just grön) och med lite lyster. låter som värsta kalasbyxorna (; men dom var riktigt fina. diskuterade mitt nya klädintresse med älsklingen som kom och hämtade mig sen med bilen och jag ska nog ta och shoppa lite nya vårkläder. 75% av min garderob känns som den består av mjukiskläder.. eller sånt jag inte längre använder.. så det ska jag minsann unna mig! får ge oss ut någon dag!

vi handlade mat och åkte hem, åt lite mellis bestående av naturell yoghurt och hallon, gott. men yoghurten är av det suraste slaget. satt och gjorde grimascher haha (: jag kör helt utan kolhydrater nu. måste få bort dom där jäkla extra kilona som bara vägrar gå bort. jag vill såå gärna komma i mina jeans.. jag kommer inte i några alls nu. mediciner som jag ätit gjorde så jag gick upp och att slänga alla dyra jeans känns ju inge kul (; så ett eller två, sen sitter dom som en smäck igen.. i hope.  haha (:

middag blev himla gott! torskfilé med stekta sockerärtor, morötter, färsk sparris och gul paprika. en sås gjord på majonäs och franska örter, salt och peppar och citron klyftor till det. ett glas vatten. och jag blev mätt och belåten. hjärtat fick äta kyckling, han äter inte fisk nämligen! men det gick ju bra det med (:

jag har precis gått runt och tänt all mysbelysning här hemma. ljusslingor, smålampor och tänt ljus! ska göra mig en kopp te innan robinson börjar... okej nu såg jag på tv.nu att det redan har börjat....

hörs sen (: puss&kram!



citron & ingefära te + matlista

jag kan meddela att spikmattan gör under. jag har ökat till 45 min nu och jag har nog aldrig mått så bra och varit så lugn och harmonisk innan. ni som har problem med depression och ångest.. tveka inte att köpa den här mattan. det är det bästa köp jag någonsin gjort! den har verkligen hjälpt!

jag åt en lugn frukost och satt och tittade ut genom fönstret och hade fönstret öppet. underbara väder. ska skynda mig på att skriva klart matlistan och sen gå ut och gå!

eller så skriver jag klart den sen, så kommer jag ut nu istället. lät bättre (: ses sen!



ett av mina favorit teer. från friggs.



har varit slarvig med lunch och mellanmål, så den här veckan blir en "nystart" (: har massa gott uppskrivet.



fick en gullig lapp av älsklingen när jag öppnade min laptop! så viktigt med sånna småsaker. jag älskar dig gubben!



Lördag!

och solen skiner även idag, helt underbart! jag ska äta frukost om en stund och sen gå ut på en långpromenad med musik i lurarna! jag har inte luskat ut vägen till gymmet, så alex kör mig dit när han åker till jobbet istället (: ska skriva en matlista också, vi måste åka och veckohandla! gott med kylen och frysen fulla!

idag blir det som sagt promenad, handla mat, laga och äta mat och sen gymma en timme! hem, duscha, äta någonting och sen ska jag titta på film! (: och jag ska för första gången se robinson! spännande!

nu blir det frukost och sen promenad! ha en strålande dag kära ni! puss&kram! (:



min hembakade rosa prinsesstårta med en rosa ros på toppen.. från min födelsedag när jag fyllde 23.



hjälp hemlösa hundar & katter

på den här sidan går jag in varje dag och svarar på en fråga. varje gång man svarar (oavsett om man svarar fel) så skänker sidan mat till hemlösa hundar och katter! vilken otroligt fin idé! jag skänker pengar varje månad till isbjörnar, björnarna i kina och gatu-hundar och katter. några hundringar i månaden gör så himla mycket! och nu även den här sidan.

kom ihåg: ingen kan göra allt, men alla kan göra något!



en hemlös hund som vi såg i thailand.



myskväll

hoppas ni mår jättebra! jag sitter med en stor kopp te i datarummet och myser. fryser om fötterna, så det blir tofflor sen uppkrypen i soffan. eller kanske ett varmt bad? det är ju helg, så tiden spelar mindre roll (: jag pratade med min kärlek nyss. han har massor att göra på jobbet, stackars hjärtat. han är så dukig!

jag har precis gjort närvaro uppgiften till engelskan, den ska man göra varje fredag och jag fick alla rätt. lika kul varje gång. jag kunde aldrig drömma om att jag skulle få såhär bra på inlämningarna osv. hade inga som helst förväntningar när jag började, men vg + och mvg på alla inlämningar och närvarouppgifter gör mig GLAD (: fortsätter jag i den här takten kommer jag kunna välja vilket program jag vill sen (ja, jag hoppas ju på det iallafall, hihi) för hoppas ska och måste man alltid göra, visst (:

klockan är mer än vad det känns som, det är ju så ljust ute nu på kvällarna. och jag känner mig så pigg och glad hela tiden. solen gör verkligen mirakel! hoppas det är lika fint väder imorgon (: då ska jag ut på en skön lång promenad efter frukosten och sen knatar jag till gymmet. kanske kan promenera till gymmet? måste kolla upp vägen.. om det tar 8 min med buss.. undra hur lång tid det tar att gå då..? det hade varit jätteskönt. så känner man sig sådär fånigt glad och stolt att man varit duktig och tränat (: för ibland tar det emot som bara den.. men efteråt. åh, vilken känsla :D lycka! så det ska jag luska i.. vägen till gymmet alltså! då får det bli min kånken ryggsäck från fjällräven så man kan svinga med armarna :D ska boka in mig på spinningpasset nu på tisdag också! missade nu i tisdags och jag behöver det här. spinning är så jääkla kul. vilken kick för självförtroendet.

mamma ringde mig från österrike för ett tag sen också. jag har lurat in henne i GI träsket och hon är riktigt duktig, hon äter precis som man ska. hon har köpt en bok som heter GI-noll för hon behöver gå ner ett antal kg. hon skyller på mig (jag var så smal innan jag fick dig..) haha, skyll på det du, jag tror det är chockladkakorna mamma :P hur som helst så är jag jättestolt över henne (: kommer ju inte känna igen henne när hon kommer hem (om tre veckor..) gud vad jag saknar henne ):

ikväll har jag faktiskt inte suttit så mycket vid datorn. samma visa varje dag, "idag ska jag inte sitta vid datorn så mycket.." så sitter man där i soffan som en ihopsjunken potatissäck och ögonen sappar mellan tv skärmen och dator skärmen.. och sen blir klockan alldeles för mycket. haha. jag har kommit på den smarta idéen (okej det var alex som kom på det) att ha datorn här inne i datorrummet.. för då är det ensamt och jag gör det jag "ska" och sen gör jag och pular med annat. har tex vikt all tvätt som hängde överallt här hemma. alex tvättar och hänger upp och dealen är att jag ska vika in i skåpen.. tvättställningarna står där och gör mig påmind om vad jag verkligen borde göra och smutstvättshögen växer och växer för att jag inte viker den rena tvätten (då kan ju inte alex tvätta mer tvätt, för det inte finns någonstans att hänga upp..) men som sagt, i kväll tog jag hand om saken och vek in allt. det värsta av allt är väl att jag alltid blivit tillsagd av mamma hemma om att fixa saker.. men alex är alldeles för snäll och han säger inget..! utan han ger mig utrymme till att ta ansvar själv. HAHA. ibland går det toppen och ibland går det flera dagar... jaja nog om tvätten. jag får helt enkelt inse att min man är mer vuxen är mig ;D

nu måste jag städa i köket.. när jag ändå är inne i det...!

hoppas ni mår bra (: puss&kram!



grillad kyckling med potatissallad

det har jag precis smaskat i mig (: gud så gott! stannade förbi på affären och köpte med mig hem! gott gott! måns fick smaka, den katten äter allt! igår satte han i sig massa ruccola och tomat. haha (:

det är alltså fredag idag. gud va mysigt med helg! jag ska titta på film, tror inte att det kommer någonting spännande på tv, så det får bli film och en kopp te. ska lägga en AHA-syre mask också och hoppa i mjukisbrallorna! idag hade jag leggings och klänning (: riktigt skönt med så fint väder!

nu ska jag plocka undan i köket och sen fixa med ansiktsmasken! (: sen blir det myskväll med film!

ha en jättemysig kväll nu, puss&kram!





svart t-shirt från lindex och grå hängselklänning från h&m trend.



Lista!

Vart och hur bor du? I en 2,5 på 63 kvm söder om stockholm!

Har du något djur? tre katter som heter måns, vera och lucifer och en mops som heter adolf

Vad vill du ändra på där du bor? jag är jättenöjd med hur vi bor just nu (: köket är nästa rum vi ska renovera!
Tre saker du är bra på? göra det jag bestämmer mig för, göra andra glada och kämpa mot mina mål!
Vad är du mest nöjd över på dig själv? Jag är nöjd med hela mig! varför inte vara det? (: man ser ju ut som man gör!

Vad är du minst nöjd över på dig själv? att jag ofta "struntar" i hur jag ser ut. är lite väl bekväm i mellanåt, haha (:
Skulle du vilja vara längre eller kortare? mina 170 cm är bra längd tycker jag (: alex är 15 cm längre än mig så jag får stå på tå när vi pussas dock :P
Är du nöjd över din vikt? absolut, jag väger egentligen för lite för min längd (är man 170 ska man som tjej väga 60 kg, är man 160 cm ska man väga 50 kg osv..) men jag väger 55 kg nu (: har gått upp ett kg sen jag började träna på gym! muskler väger ju mer!
Vilken var den första konsert du var på? no doubt med min pojkvän i fyran
En människa som alltid gör dig ledsen? jag umgås inte med människor som gör mig ledsen.. människor som gör en ledsen sållar jag ut från mitt liv.
En människa som alltid gör dig glad? Alexander gör mig alltid glad. oavsett vad (:

Vad skulle du ändra i ditt liv om du kunde? Jag vill inte ändra på någonting i mitt liv. jag har verkligen kämpat för att ta mig dig jag är idag, så jag är jättenöjd med mitt liv! jag älskar allt och alla som är i det!

När grät du senast? det var jättelängesen.. kommer inte ihåg när..?

När tycker du att man blir vuxen? när man tar ansvar för sitt liv. och beslutar på ett annorlundare sätt än innan.

Vad tycker du är att vara lycklig? att känna inre lugn, inre lycka. när man har upplevt den lyckan, då vet man verkligen vad lycka är. vara nöjd med sig själv och de människor man har runtomkring sig. lycka för mig kan vara en sån liten sak som att tända ett ljus eller få en kram. lycka för mig är såklart min kärlek alexander.
Senaste impulsköp? jag är faktiskt jättebra på att planera det jag köper och gör sällan impulsköp.. men det skulle väl vara en av alexanders födelsedagspresenter som jag kom på igår och köpte på stört (:
Prenumererar du på någon tidning just nu? topp hälsa, plaza interiör, eller mat & vin, elle interiör och leva!

Vad är vardagslyx för dig? allt är vardagslyx. det blir ju vad man gör det till! titta på film, tända ljus, dricka te, läsa en bra bok, ta en skön dusch, lägga en ansiktsmask, laga god middag, kramas, gå på promenader mm.

Något du inte tycker om? jag har slutat att fokusera på saker som är dåliga, negativa osv. visst finns det saker som man inte tycker om.. men varför lägga energi på att älta och tänka på det? när man kan tänka på det man faktiskt tycker om!
Vad brukar du äta till frukost? helt olika. ibland scramble eggs på knäckebröd, juice, te, rågkusar med ost eller kalkon, gärna gurka eller tomat på mackorna! ibland gröt, smoothie eller yoghurt.

Vad gör du innan du går till skolan? duschar om jag inte gjort det kvällen innan, äter frukost, bloggar, kollar mejlen och gör mig anständig till dagen (;
Åker du buss till skolan? det gör jag, det tar 10 min att gå till bussen, 30 min att åka och 10 min att gå från bussen till "skolan" jag älskar att åka buss. hinner varva ner och lyssna på musik. en skön start på dagen!

Kan männissor lita på dig? Ja jag hoppas att de människor som står mig nära känner att dom kan lita på mig, det är rätt vikigt för mig.

Mesta ålderskillnad med någon du haft förhållande med? en kille som jag var tillsammans med var 19 år när jag var 13 år.

Vem skulle du ge en miljon till om du kunde? min mamma. hon har alltid ställt upp för mig. ovansett vad!
Vem sov du med senast? Alexander!

Vem vet allt om dig? Alexander!

Vem kan du berätta allt för? Alexander. brukar säga att han är den där tjejkompisen som jag aldrig riktigt haft.

Vem hatar du? Ingen! som sagt, onödigt att ha såna negativa känslor (;
Vem utmanar du med den här litan? dom som vill (: säg till, jag är nyfiken :D




velig

haha, jag är skit velig när det gäller min lugg.. jag vet ju att den går att klippa av om det vore så.. men det är ju JAG! luggen har jag haft när jag var liiiten och när jag var tonåring och nu i flera år.. hm. vad tycker ni?



fixat i ett program den med luggen ^^



så fiiin

åh va fin. jag älskar den här modellen och den är helt klart finare än dom som säljs på h&m nu. får se hur mycket den går upp. om brukar gå upp ganska rejält tyvärr.







kärlek på högsta nivå

jag älskar dig alexander!





underbara fredag!

så var det helg igen! mysigt med det fina vädret, man blir så himla lycklig! jag har precis ätit frukost och ska klä på mig snart och gå ut och promenera i det fina vädret! håller på att ladda min mp3 så den kan hänga med också (:

jag och katterna har varit ute på balkongen och lapat sol för fulla muggar! det är ganska varmt i solen, men det blir nog ändå en lite tjockare tröja under vårjackan!

ikväll blir det gymmet och springa på bandet och lyfta skrot! sen hem och slappa, titta på film, njuta av ledighet och läsa i min bok! ska verkligen ta vara på den här helgen. på måndag är det ju fullrulle igen (: den här veckan har ändå varit lugn! eller vänta nu.. det är nog nästa vecka jag har påskledigt :P inte i studierna dock, men från lyra! distansstudier tar inga ledigheter! skönt tycker jag, så man blir klar någon gång (; efter engelskan är klar (om 4 veckor) så ska ag läsa två ämnen samtidigt på distans och då är jag klar fyra veckor innan komvux sätter igång! så det blir en månads sommarlov! härligt! då blir det mycket mys, bad och utflyckter vill jag lova! (:

ha en strålande dag allihopa! puss&kram!






haha galen som vanligt. tagen på våran bilsemester 07!


pyssel sugen!

gud va kul det är med styleroom, jag har bara haft en konto där innan men nu när jag lagt upp bilder öppnar sig en helt ny värld. man måste ju gå in och kika hos alla som ger så fina kommentarer och det har resulterat flera timmars tittande på olika bilder. en tjej som sågar ut egna bokstäver i mdf. jag ringde alex och frågade om vi också kunde det och han sa ja :D vi har ju en sticksåg som man ska ha! jag älskar att pyssla!

jag har druckit en stor kopp te ikväll. tekopparna från indiska som fanns förut är gigantiska och jag tror jag kommer få besöka toaletten några ggr i natt ^^ jag börjar bli trött, så nu blir det tandborstning och tvätta ansiktet och sen hoppar jag i säng! så skönt! har massa tidningar att läsa också! det är så mysigt att krypa ner under duntäcket och bulla upp kuddar bakom ryggen och sjunka ner och läsa! det är verkligen vardagslyx för mig! ska lägga mig på spikmattan också! nästa vecka kan man öka med fem minuter! och det ser jag fram emot för nu får man bara ligga tio minuter och precis när klockan ringer börjar man slumra till :P

imorgon är det redan fredag! härligt med helg va (: jag har ingen aning om vad jag ska göra. är som sagt väldigt pysselsugen. får se vad jag hittar på! lite tråkigt nu när let's dance är slut, det var ju en mysig fredagsunderhållning! då blir det nog film istället (:

hoppas ni sover så gott! dröm sött! hörs imorgon, jag ska iallafall till lyra och "planera" dom kommande åren. allt snurrar med studier, val av yrke osv. så jag ska träffa en kille som ska hjälpa mig bena ut allt lite, få en bättre översikt! känns toppen. jag funderar bättre när jag bollar med någon (:

puss&kram!



vi har precis vigt oss och blivit man & fru <3 älskar verkligen min bröllopsklänning, var inne på att sälja den förut. men jag vill ha kvar den. så ska jag springa runt i den på våran bröllopdag (; nej då. hiihi.



levande ljus och myskväll

håller på att planera min kväll. allt är klart. som jag "måste göra" och nu ska jag planera in precis vad jag vill. så skönt! jag får hela tiden för mig massa hemska tankar om att lägga ner bloggen. varför får jag det? känns som jag inte har så mycket att skriva om. och sen blir jag så himla trött, eller ja, matt på alla tradiga kommentarer vissa lämnar.. kom med lite bra feedback om ni vill att jag ska skriva..! avundsjuka klär ingen! men som sagt, sånna kommentarer kommer inte publiceras här. dom drar ner. urk.

jaja, nog om sånt (; jag tror det blir uppkrypen i soffan med en kopp varmt te att värma händerna på. levande ljus och en filt. en bra film och mys med katterna. ska välja ut en bra film! just nu sitter jag i datarummet. trivs verkligen här inne. och det bästa av allt är att nu slipper vi skämmas för röran här inne när vi har gäster :P nu står dörren på vid gavel. vi är så duktiga på att renovera (: och bra smak har vi också ^^

dagen har verkligen varit jättemysig! vi tog med oss smörgåsar med ost och skinka, varm chocklad i en termos och åkte förbi affären och köpte varsinn pinnglass. årets första! (: sen åkte vi till sjön som ligger 5 min ifrån oss och satt oss "på vårat ställe" på en klippa där solen sken ner sådär fint, nästan gul/orange sken och vattnet glittrade av solen. så mysigt! där satt vi tätt intill och bara myste, kramades och drack våran chocklad och åt våra mackor. pratade om våra planer för framtiden och njöt! sen åkte vi runt och tittade på villor och pratade om husbygget vi ska göra om några år. är så glad att vi båda vill bygga nytt. efter alla renoveringsbilder på styleroom som folk lägger upp så blir vi avskräckta. haha. nej, nytt, fräscht och utrymme till familjen vill vi ha! och att kunna påverka planlösningen.. eller bestämma den helt själv, det är bra det (: sen åkte vi hem. myste och somnade i sängen en timme i varandras armar. vaknade med ett ryck och trodde vi försovit oss. som tur var hade vi inte det! jag lagade middag, det blev grillad kyckling med sallad och grön pesto sås. och vatten. gott! somrigt (: och älsklingen dammsög och hängde upp vajern i arbetsrummet. jag hittade ett par vita gardiner som får vara där sålänge.

ska göra en kopp te nu och tända ljus och ha myskväll! ta hand om er. puss&kram!



Chinos

jag har ganska slapp stil. gärna mörkgröna, svarta, bruna och gråa kläder.. mitt favorit "plagg" är min mossgröna och svarta palestina sjal.. bär den inte för att jag står för någonting, utan för att den är så jäkla skön! (: hittade ett par chinos på h&m som ser jättesköna ut. jag har hellre sköna kläder än snygga.. eller varför inte kombinera :P dom som ser mig kallar mig nog estet.. och ja, det kanske jag är? jag älskar ju att dansa (; nej men, jag har alltid haft en lite "annorlundare" stil. så dom här skulle jag vilja ha!



jag älskar den här stilen. slappt och skönt. (:



styleroom

nu har jag lagt upp bilder på styleroom.se (: sök efter mjukisdockan så hittar ni mig!

PUSS!



Torsdag!

god morgon! (: hoppas ni sovit gott? jag sov jättegott. hade varit skönt att sova några timmar till, men jag ska till lyra och läsa i min bok! mysigt ska det bli! jag sitter och väntar på mina ägg. det blir en frukost tallrik med en burk makrill i tomatsås, två hårkokta ägg, lite ruccola och en gurkbit. och ett glas med c-vitamin brus.

idag ser det mulet ut. men det hindrar oss inte från våran mysiga utflyckt heller (: ikväll ska jag till gymmet! har varit lite sisådär med det den här veckan.. det tar mer tid att renovera än vad man tror, och tiden som blir över vill jag ju umgås med älsklingen (: så när alex åker till jobbet åker jag till gymmet och tränar i någon timme!

nu är äggen klara, så jag ska äta min frukost och sen gå jag till bussen! (:

ha en jättebra dag nu, så hörs vi senare idag! puss&kram <3



kvällstid

det ska bli riktigt sköt att krypa ner i våra mysiga säg snart! det är en fröjd varje kväll (: speciellt är min andra hälft ligger nära osh snusa i min nacke. det är ofta man bara stressar igenom sina dagar "åh, ännu en dag har gått, skit bra, då är det helg snart.." skrämmande! vad är det vi hela tiden längtar och rusar till? varför inte stanna upp och njuta av nuet.? det gör vi ofta här hemma. och prioriterar oss, våran kärlek till varandra riktigt högt! vill vi ligga och mysa en timme, fast vi borde laga mat, ja, då gör vi det! <3 och det kallar jag att leva. det här stressandet kommer köra oss i graven.. vi bara längtar och längtar.. kom ihåg: there is no way to happiness, happiness is the way! färdig svamlat (; nej men allvarligt.. njut mer av nuet!

dagens underbara: vi fick tillbaka 30.000 kr tillsammans i deklarationspengar. det åker så klart in på sparkontot! (: en riktigt trevlig överaskning :D fick ni tillbaka eller får ni betala?

älsklingen har gett mig en kvart vid datorn, haha. vi måste fortsätta pula här hemma. plocka och fixa och sen ska vi bädda ner oss i sängen. är jättetrötta efter dagen! vid ett åkte vi ut med saft (det blev för varmt med varm chocklad) och åkte och köpte fikabröd, sen åkte vi och fikade. efter det åkte vi till salongen och jag vaxade ögonbrynen och fick AHA-syre mask! huden bygger upp sig och alla finnar, döda hudceller mm.mm försvinner. man får jättefin lyster! och ögonbrynen blev så himla bra! är jättenöjd (: sen dröjer det 3 - 4 veckor innan jag måste dit igen och fixa dom! perfekt för mig som hatar att noppa! 140 kr kostar det. helt okej va :D sen att jag är bra vän med tjejen som äger gör att jag får lite billigare!

sen åkte vi till ica maxi och köpte en termos tills imorgon, för då ska vi ut på riktigt eftersom det blir lite kort idag och då blir det varm chocklad :D älsklingen möter upp mig vid bussen med matsäck och sen åker vi ut till vattnet och myser! jag ska till lyra och läsa i min bok i två timmar imorgon. dom har så sköna soffor, filtar, tofflor och kuddar. det känns som att ligga hemma, så det är bra! sen är alla som går där teomaner så vi dricker säkert flera liter te om dagen :D gott! så jag myser i soffan där imorgon och dricker te och läser min bok sen åker jag och möter hjärtat!

nu ska ni få se lite bilder som är tagna nyligen. det är ju lite småfix kvar, men det är det ju alltid (; gud jag måste verkligen fixa klart väggen i vardagsrummet. nu när alex jobbar är det prio! haha. vad hände med den lixom? jag tejpar lite här och målar lite där och sen tröttnar jag :P så kul var det lixom...! skönt sen när det är klart. jag brukar aldrig börja på ett nytt projekt innan ett annat är avslutat, men den här väggen har verkligen tagit emot!







jag gillar verkligen skenet av lampan (: märks det, har tagit tusen foton på den, hihi (:



älsklingens dator med nya trådlösa tangentbordet och musmatta från granit som man kan ha ett foto i (:



helhet.





det är riktigt svårt att få med allt på en och samma bild.. hoppas ni orkar se alla



på hörnan fick den svarta griffeltavlan från granit hänga (:



fina valnötsgolvet, vi har samma i vardagsrummet och sovrummet också (: kommer vi ha i alla rum. så det blir en bra helhet. förutom en bit i hallen där vi ska ha grått klinkers..



såhär ser det ut under skrivbordet (jag måste se riktigt rolig ut när jag fotar till bloggen, står på stolar, ligger på golvet och krälar och står på tå, haha) vi borrade upp lister med grova pluggar och skruvar och sen målade vi dom vita (: för att dom inte skulle synas och sticka ut vid kortsidorna så sågade vi dom snett. bordet har alltså inga ben. UNDERBART!



och från golvet :D takhöjd!



och här är våran ställning med verktygslåda (väl sorterad och städad av pedantiska mig) :P och sen smutstvätt sorterat också. nu ska bara tyget upp framför! men jag har min symaskin hos mamma som är i österrike. så det sket sig :P

nu ska jag fixa klart och sen hoppar vi i säng! ta hand om er därute. puss&kram <3




liten sneakpeek

av vårat nästan klara arbetsrum. nu är det bara golvet som ska läggas klart och en vit gardin som ska upp.. (bakom kommer vi ha förvaringskorgar upp till taket med sorterad smutstvätt i, även en krok för alex väktarkläder. men allt kommer alltså döljas av ett vitt tyg (: som ska hängas upp av den här. kommer bli toppen! ska ha en svart liten tavelvägg därinne också, men det ska jag fixa med senare! och mer saker på hyllorna ska upp! sen ska vi borra hål i bordsskivan till sladdar osv, som ska fästas under bordet så dom inte hänger överallt ^^

så vad tycks? vi är jättenöjd.. änsålänge (;



pärmen med alla papper till bostadsrätten var ful och grön, så den klädde jag in i svart dekorplast!



vi kommer borra ett hål under lampfoten och ha sladden där, så slipper hålet synas. bordsskivan är nästan 2 meter lång. så ni får någon uppfattning (:



jag ska köpa transparenta tidskriftssamlare från muji när jag kommer till stan också. älskar dom!



en till mig och en till dig älskling <3



den här är tagen med blixt.. och såhär vitt är det här inne. dom andra bilderna är tagna utan och då ser det gult ut.



under hyllorna ska vi sätta upp den här och ha foton på! granit har bra grejer ^^



här är hörnet som vi ska ha trådbackarna upp till taket och det vita tyget framför (:



bild med lite av dörren! lampknappen ska spraymålas svart!



topp hälsa är redan istoppade (: såklart, favorit tidningen!



varsinn vid pärm från granit och en låda med "småsaker"

ni får såklart se när det är helt klar också (:




Onsdags morgon

och jag ligger och mornar mig i sängen, har varit uppe och tvättat ansiktet och pussat på älsklingen som lägger golvet. han är så himla duktig min kärlek <3 solen visar sig och fåglarna kvittrar, idag blir det en riktigt bra dag! en perfekt utflyckts dag. (:

vi somnade vid elva tiden igår, så himla trötta. låg tio min var på spikmattan och jag somnade faktiskt på den. brukar alltid vakna på nätterna, men jag har sovit som en sten och nu är jag hur pigg som helst. och det mina vänner, är väldigt ovanligt för mig :P

jag ska snart gå upp och göra frukost till oss och börja städa undan här hemma. vi tänkte komma ut runt tolv, ett och ha med oss matsäck. äka med bilen till något mysigt ställe, gå en liten promenad och sen äta mackor och varm chocklad! (: ska bli så himla mysigt! sen vid tre åker vi till salongen och jag ska vaxa mina ögonbryn och göra en AHA-syra mask. vardagslyx är aldrig fel! (: vi ska veckohandla idag också, skönt med mat i kylen igen, det är ganska tomt just nu. sen åker vi hem och bara umgås, fixar lite hemma, äter middag och tittar på film!

ska kika runt lite på favoritbloggarna, har ni föresten några bloggar att tipsa om? jag vill ha nya att läsa! kom med idéer! :D

ha en strålande onsdag kära ni. vi hörs lite senare. puss&kram!





RSS 2.0