snart sova

snart ska vi krypa ner under det stora mysiga täcket och gosa! jag är riktigt trött och det är nog ganska förståligt,. har sytt brudklänning hela dagen och jisses vad vacker den blir. känns så himla kul att sy den själv. istället för att köpa en. mycket glad! sebastian är en hejare på att sy och har sytt massa kläder innan, så vi har sytt den ihop i flera timmar. han kom över till mamma när han var klar med sitt inköp av bröllopskläder, blev en jättesnygg från märket tiger! slimmad och lite modern (; vi kommer vara såå vackra! åh längtar så jag spricker! var så mysigt att sitta och pyssla och sy ihop. jag har verkligen hittat en drömkille (: så lycklig! och glad för alla hans egenskaper och sidor. han överraskar mig varje dag med någonting nytt och skämmer bort mig med uppmärksamhet, kärlek och närhet. kärlek!!

jag tog en promenad till affären och handlade middagsmat medans älsklingen sydde vidare på klänningen. sen lagade jag middag till oss (: mamma var iväg på middag hos en kompis så det var bara jag och sebastian! åt helstekt fläskfilé med klyftpotatis och svampa & möggelost sås. jum jum. sen sydde vi lite till och sen gjorde vi efterrätt som blev äppelpaj med pepparkaksmix och vaniljglass, och varsinn kopp te. riktigt gott! tände ljus och myste i soffan.

nu är vi hemma hos oss och ska som sagt sova strax, är jättetrött. ska bli så skönt att sjunka ner i sängen. blir nog att vi ligger på spikmattan sen :D har varsinn (; ont i ryggen, suttit med axlarna högt uppdragna när jag varit koncentreerad och sytt :P mindre bra. fick massage flera ggr av älsklingen.. så lite bättre (:

imorgon är det redan nyårsafton, tänk vad tiden gått fort. redan ett år sen. herregud. vi ska äta tre rätters, ska leta upp nått smarrigt imorgon och senare på kvällen blir det nyårskalas på södermalm hemma hos håkan! han har tydligen jättebra utsikt bra med tanke på raketerna (; vad ska ni hitta på imorgon? hoppas ni får det mysigt!

sov så gott nu, så hörs vi mer imorgon! nattipussar!











sy tyllkjol

god dag underbaringar! nu är jag redo för att sy min brudklänning. blir en riktig pysseldag idag (: älsklingen är iväg med sina föräldrar och shoppar långbord till middagen och köper smoking och jag ska hem till mamma nu och sy som sagt! sen blir det pulka åkning senare ikväll. fy fan va skoj :D

hoppas ni får en underbart bra dag! ta hand om er (: puss&kram!



ja sådär vill jag ha den, fast att den slutar under knäna.. blir nog en stor underkjol med skulle jag tro,. wish me luck (;



ringarna har kommit

det är så himla mycket att planera och fixa och dona med nu innan bröllopet så det blir svårt att sitta här ): ända gången jag sitter här är när vi letar hur för fullt. och ja nu kände jag väl att det var på tiden att blogga lite också (; vi hade verkligen en mysig månadsdag. det känns helt sjukt att vi bara varit tillsammans i en månad. tiden har verkligen gått fort. men ändå så långsamt. njutit av varje sekund tillsammans. mys! vi lagade och åt tre rätters igår under flera timmar, inget stress direkt (: åt förrätten runt åtta, blev en rostad macka med gräddfil, rödlök och svart kaviar, satt och myste länge och åt, sen blev det laga varmrätten, marinerad rostas, potatisgratäng, vitlökssmör och en stor sallad med massa gott i (; myste med massa levande ljus, gosande och lugn och ro. tittade på en halv film medans vi väntade på vår efterrätt som blev vit choklad mousse med hallon. riktigt gott. åt efterrätten i sängen medans vi kollade klart på filmen (: sen somnade sebastian, och jag gjorde mig iordning.. väckte honom och sen somnade vi tillsammans <3 en riktigt bra och lyckad månadsdag. <3 jag älskar dig älsklingen min!! tack för den här mysiga bästa finaste månaden, och många månader och år ska det bli. <3

idag har det varit bröllopsplanering hela dagen och kvällen, vår toastmaster gick för en timme sen. han har varit här och planerat i 4 timmar med oss (: har ett schema på hela eftermiddagen och kvällen och allt inplanerat. han är så seriös och tar verkligen uppdraget på allvar, känns jättekul. det här kommer bli toppen! (: ett mysigt, intimt, varmt bröllop precis som vi vill ha det. på kvällen efter bröllopsmiddagen kör vi på överraskning och bål till dansen. vi kom fram till att alla som kommer tycker om att dansa så det blir nog bra (; kommer bli toppen, längtar jättemycket! sen tog vi en promenad till hans föräldrar och åt middag, thai kyckling soppa med vitlöksbröd och vitt vin. pratade bordsplacering och dekoration till bordet osv osv. sen tog vi en promenad hem också. så glad för nya jackan. älskar den! varm och gosig (:

idag kom ringarna också. vi är så himla himla nöjda. borstade i silver, egen designade och handgjorda av en man som gjorde sitt första smycke när han var 12 år. han har verkligen gjort ett bra jobb. och att vi valde att ha namnen på utsidan och datumen på insidan känns jättebra,. fin fina! mycket glada över dom! (: jag har en diamant i min. lagom. inte överdrivet och precis en lagom flådig fannyring. älskar den! förresten har vi kommit överrens om vart vi ska åka på bröllopsresan också.. det blir inget mindre än TOKIO!!! har alltid velat åka dit. ska bli så himla coolt. ser extremt vackert ut på alla bilder man hittar på nätet. whiii.

nu ska vi göra oss iordning och krypa ner i sängen och mysa! är lite trött. imorgon ska jag börja sy min bröllopsklänning och sebastian ska iväg och kolla smoking som han ska ha på bröllopet. så det blir ännu en fixar dag med bröllop och sånt. ska åka iväg på kvällen och åka pulka i upplyst skidbacke tillsammans jag och älsklingen ska bli supermys! älskar snö aktiviteter (; busa i snön måste ju vara en av de roligaste sakerna som finns (;

jag hoppas ni mår jättebra och har haft en bra dag och kväll. ska bli mycket intressant att se hur det går med tyllkjolen imorogn, jag har aldrig sytt en stooor fluffig tyllkjol innan (; men sebastian kan sy och har lovat mig att han ska hjälpa mig och mamma om det går åt helvete (; hoppas inte. hehe.

vi hörs imorgon. sov så jättegott. puss&kram!













sista doppet?

god dag kära ni! hoppas ni mår underbart idag! jag är lite upp och ner i magen. var ute på kalas igår, helt oplanerat och spontant,. var med en av mina bästa killkompisar i stan i går och flamsade runt. vi gick på mellandagsrean och shoppade, jag råkade göra av med typ 8 tusen.. var väl inte planerat direkt. köpte ny vinterjacka.. en mörkgrön canada goose jacka, mycket varm, lätt att ha på sig och snällare för min rygg. love it! ska slänga ut min fjällräven eskimo på blocket idag.. om någon ändå tänkt köpa en så mejla (: sen blev det en svea woodie som jag fick av älsklingen i julklapp (: lite tröjor från h&m och gina tricot och ett par mysbrallor (: mycket nöjd! vi fikade och stojade runt. någon (jag) kom på den dumma ideén att gå och ta en öl. tjena. fem starköl senare fick sebastian och robin komma och hämta oss med bil jag kunde inte stå på benen. varje gång jag var på toa så beställdes det in en ny öl. jag blir full på en öl, väldigt lätt påverkad. så jag trodde på fullaste allvar att jag drack typ två. sen blev det lite kräkningar, tappade min mobil i snön när jag skulle på toa, som sagt, älsklingen bara skrattade åt mig. sluddrade och hade mig. fy! aldrig aldrig mer. hade bara ätit två mackor till frukost och ingenting mer så det var inte så konstigt hur jag mådde ): hur som helst. kul hade vi det iallafall tills jag blev för full. tjoade och hade oss. (: spontan är inte alltid bra så att säga. sen när jag ramlat ihop på golvet i hallen och sebastian fått av mig ytterkläderna så la han mig i sängen, där jag sov gott ^^

blev massa gosande i sängen i morse, åh vad jag älskar honom! han är perfekt. mysig, underbar. blir många mysljud från oss nör vi gosar ^^ världens bästa sebastian. jag är så himla himla lycklig med honom. och glad framförallt att han älskar mig oavsett vad. med honom får jag vara mig själv. fullt ut. han är glad att jag har vänner, han är inte svartsjuk och kontrolerande han är glad och uppmuntrar mig till att ha vänner! det är inte många pojkvänner jag haft som gjort det. han är helt enkelt perfekt för mig! jag älskar dig hjärtat!

ikväll blir det nog det sista doppet i grytan för i år ^^ jag och mamma ska hem till några vi känner och äta lite dopp i grytan! ska bli mysigt! blir nog en långpromenad med adolf dit skulle jag tro. sen skynda hem igen. saknar sebastian så fort jag går ifrån honom. och han mig. känns som evigheter när vi är ifrån varandra och när vi är med varandra går tiden för fort. men också skynda mig på för det blir planering av bröllop ikväll! Jon kommer hit vid 20 och planerar med oss. han gillar att prata och det uppskattas (: han är sebastians bestman, och vår toastmaster! tycker massa om honom och då har jag bara träffat honom en gång! han kommer göra ett bra jobb som toastmaster (;

jag och älsklingen har varit tillsammans i en månad i dag :D gosigt! känns som vi varit tillsammans så mycket längre, inte för att vi är tråkiga och omysiga.. och tar varandra för givet, nej det är trygghet, och trygghet värderar jag högt! han ger mig allt jag behöver och massa mer. vi ska äta en mysig romastisk middag ikväll och så. blir en lugn kväll. känns som min mage behöver det!

ska hjälpa honom att plocka undan lite här nu, innan jag ska börja göra mig iordning! vi hörs senare, hoppas eran dag blir till den bästa och att ni mår bra! ta hand om er <3 puss&kram.



trygghet är i din famn <3



mysdag

vi har precis kommit hem, varit på café och ätit brunch och myst. kollat runt lite i klädaffärer och lämnat tillbaka och bytt lite julklappar. uh, jag har en riktigt het pojkvän (; breda axlar, lång och bröstmuskler.. blev riktigt snygg i kläderna han köpte idag (: min min min! vältränad minst sagt. och efter nyår ska vi köpa nya gymkort och börja träna tillsammans! skoj! (: och väldigt energi givande!

idag ska vi bara slappa. var och köpte bok till sebastian. han är en bokslukare. och jag fick en bok i julklapp av mamma "är du lycklig nu" av barbara berger. har hört så mycket bra om den. så vi ska lägg oss i varsinn soffa strax och mysa och läsa. sen blir det en lite utflykt, våra ringar är en stl för små. jättefina är dom, men det är roligt om man kan ha dom på något annat finger än våra lillfingrar :P dom har gjort fel som sagt.. en hel stl. och det första jag fick i örat var "VI HAR MINSANN INTE GJORT FEEEL" haha. sa att det spelar väl ingen roll vem som gjort fel.. ringarna är för små och det måste åtgärdas. sen fick jag prata med hennes man, mycket trevligare :P så vi ska åka in med ringarna och få dom större. får hoppas att dom gör helt nya. jag är så glad att vi valde dom här. handgjorda, speciella och så mycket vi <3

ikväll blir det mysa med matlagning, tror vi ska äta lassagne med en stor sallad. och titta på någon film, var prat om film maraton ^^ det blir en väldigt mysig och avslappnad dag iallafall, det behövs efter alla julfiranden. var mysigt igår hos sebastians farmor och farfar. kändes som vi rullade hem sen. mycket god mat och skratt! jag börjar bli frisk. skönt! vi tog en kvällspromenad hem när det snöade, stor vackra snöflingor som dalade ner på oss när vi stod och kysstes i skenet av gatulyktorna. romantiskt! mm!

nu blir det mys!! ha en jättebra dag! så hörs vi. puss&kram.





juldagen

god morgon allihopa! hoppas ni hade det mysigt igår, jag har haft den bästa julaftonen på väldigt länge. har verkligen myst och haft det bra. jag och mamma var hemma hos henne och firade jul. jag och sebastian gick till mamma och åt dopp i grytan, mums! sen kom hans föräldrar upp och önskade god jul innan dom åkte hem till helena, sebastians lillasyster.. också min gamla vän (; och hennes familj. och jag och mamma började med julmaten, plockade fram och sen blev det glögg och julgodis framför kalle anka med en mysig brasa i bakgrunden. jag har inte haft så mycket julkänsla i år, men den kom igår vill jag lova. så mysigt! vi hade en stillsam lugn, mysig julafton tillsammans. massa levande ljus överallt och brasan, åt gott, julmat såklart.. och satt framför granen sen och öppnade julklappar. fick massa fint som jag önskat mig! underkläder, dolce & gabbana léau the one (som mamma köpte på kicks för 700 kr.. hittade samma med lika många ml på nätet för 350 kr så ska byta :P) ska köpa parfymen och kokboken "halvåtta hos mig" för pengarna som blev över. fick en röd henna kaka från lusch, en svart porslins & som är som en sparbössa, ansiktsmasker, och några saker till.. alltid så svårt att komma ihåg. hm. vi åt julmat efter paketöppningen och sen när vi var klara tog jag en promenad till tåget och åkte några stationer och blev upphämtad av älsklingen och hans mamma, så åkte vi till helena och där fick jag mer paket :$ mysig morgonrock från hemtex, stor cylindervas, inredningsprylar från hemtex, ett sötvattenspärlhalsband från snö, en "gå ut" väska med en stor rosett och handdukar. :D påtok för mycket! men glad blev jag! efter någon timme där åkte vi hem, tog en mysig snöpromenad till mamma och tände en brasa, hon var inte hemma just då, så vi gjorde risgrynsgröt och satt oss på golvet framför brasan och gosade! åh så mysigt! med granen i bakgrunden och massa kel <3 älskade sebastian! sen kom mamma hem och vi satt och hade julpicknick på golvet alla te ^^ myspys! åt pepparkakor med möggelost, och apelsinost och drack julmust. sen gick jag och älsklingen hem till oss och tände massa ljus, släckte ner och satt oss på sängen och hade julklappsutdelning :$ myyys! vi kom fram till att sebastian och mamma tänker väldigt lika :P fick ännu en parfym, exakt samma som den av mamma... men en större.. 900 kr är nog den dyraste parfymen jag någonsin fått. den ska vi också lämna tillbaka, nätet är bra det (; och köpa någonting annat. funderar på den där svea woodien som jag vill ha. i grått. mm (: fick massa mysiga och väldoftande produkter från bodyshop också. som jag prövade i dusch och efter. mys! och ansiktsmasker. väldigt nöjd med mina julklappar! (;

vi har haft en jättemysig morgon med mys och dusch tillsammans, blev lång sovmorgon och kel i sängen, en perfekt start på dagen. och sen fick jag massage :D älsklingen håller på att göra frukost till oss, kokta ägg med rostmackor och kaviar, te, gott! vi fick en tassimo kaffe/te/chocklad maskin i julklapp :D ska bli kul att testa sen! idag ska vi på julbord hos sebastians farmor och farfar och om det inte blir för sent funderar jag på att vi kanske ska gå på bio! hade varit mysisgt!

hoppas ni får en jättebra juldag! så hörs vi senare! puss&kram (:

















en gladfis ;)



God jul

ååh god jul allihopa! (: mysigaste dagen på heöla året är här och jag har lite att göra innan jag och älsklingen går hem till mamma och äter dopp i grytan! slå in de sista julklapparna, duscha och fixa iordning mig. blir lockigt hår idag igen. hade det hemma hos sebbes föräldrar igår. ska skriva mer sen ikväll.. känner mig så stressad nu! ville mest bara sticka in här och önska er en riktigt mysig och god jul! jag hoppas eran dag och kväll blir precis så som ni hoppats på!

puss&kram (:

























vi två blir en.

var hemma hos familjen cobert igår och åt jättegod middag, mums. fikade och myste framför öppna brasan och planerade för viktiga fina datum. sebastian har friat till mig, friat på riktigt så himla romantiskt. den 1 december fick han tårarna att spruta på mig och ni kan säkert gissa vad jag sa...? (; den 31 december förlovar vi oss. det blir ett litet bröllop i lida kyrka så småningom, så vackert. istället för altartavla så är det bara panorama fönster ut över vattnet. bara dom allra närmaste. jennica min kära vän som jag lärde känna via bloggen ska fotografera under bröllopet. det kommer bli ett vinterbröllop när det är mörkt ute, med tusentals marchaller utanför kyrkan. prästen som viger oss..? självklart vår gamla konfirmations präst som vi blev konfirmerade av när vi var 12 år. honom träffade vi i kyrkan när vi var och tittade på julkonserten, han är så glad för oss. jag vi är jätteglada att han ska viga oss!

våra ringar är handgjorda jättevackra i bostat silver, ingen av oss tycker om guld, och silver kändes så självklart, hans är helt slät och min är slät med en diamant som sitter djupt. på insidan kommer våra datum stå, vi ska ta med frieri datumet och datumet när vi gifter oss. på utsidan av ringarna står våra namn i djupgravering. sebastian på min och fanny på hans.. såklart (; längtar tills dom kommer ♥

idag köpte jag 20 meter vitt tyll och massa andra tillbehör. min brudklänning ska jag och mamma sy. den kommer bli så himla vacker och söt. och så himla mig! ska lägga ner massa kärlek och tid på detaljerna. jag ska ha en brudkrona på huvudet och korkskruvar, den enorma tyllkjolen kommer gå strax över knäna och vara jätteutstående, sen blir det ett korsettliv utan armar. kjolen kommer börja strax under brösten. elsa helenas dotter ska vara brudnäbb och gå och strö ut vita rosenblad framför mig. brudbukett..? vita rosor. alt. någonting lite enklare. vi vill ha ett varmt, intimt, mysigt bröllop, där vi inte glömmer bort varandra i all planering. där vi står i fokus och inte allt pyssel runt omkring.

middagen ska vi ha hemma hos sebastians föräldrar, vi blir ett 20-tal gäster. långbord med vita linnedukar framför en varm mysig brasa. med vitt brudtyll vita ljusslingor och kristaller i vitt på bordet, stora vita tallrikar, silver detaljer och en jättebra kock som kommer och lagar maten. det blir bufé så folk får röra sig lite och inte somnar. gullig bröllopstårta i vitt och silver och fyrverkerier vid brudskålen innan vi går in och myser och äter. hotellnatten är bokad på myshotell med spa. massage får vi dagen innan. all fokus på kärleken. no stress. jag älskar dig sebastian cobert. im almost mrs cobert.



här är brudkronan som kommer pryda mitt huvud. handgjord av en jätteduktig kvinna!






saknar dig älskling!

hej på er! (: hoppas ni mår bra! jag är lite sjuk tyvärr, men jag bara vägrar att låta det bryta ut. hehe. jag tänker inte vara sjuk på julafton. icke. och nu är det jag som bestämmer inte kroppen :p får svepa ett glas vodka sen och döda alla baciller.. eller inte. kan jang därimot ska min gosgubbe få gå och handla åt mig! just nu är jag adolf vakt (: mysigt att ha honom hemma. katterna och adolf ligger och sover. och jag sitter och halvsover, fundrar på att sätta på senaste avsnittet av husfruarna. och krypa ner under täcket. fick förfrågan om videoblogg och självklart, ska bara vakna till liv och duscha :P sen så. idag eller imorgon blir det.

ringde mitt gamla jobb igår och dom vill ha tillbaka mig, skoj skoj. så nu blir det jobb på italienska restaurangen primo ciao ciao igen. trivdes jättebra där så (: det funkar att kombinera jobb och studier. ska ner dit efter jul och diskutera lön och arbetstider bara.

har även sökt massa jobb uppe i östersund. vi hoppar huset här i stockholm, det var ett dåligt läge precis vid vägen och nej. det blev inte bra. så nu är planerna att flytta ut i skogen. vi har hittat ett charmigt litet rött hus (170kvm) med vita knutar, kakelugn och vacker sliten vit trätrappa. mys! haft kontakt med banken och det ser inte direkt svårt att få ett lån. huset kostar 325.000 kr. ingenting ju. massa insatspengar. la vi in 80.000 kr så skulle vi få en månadskostnad till banken på 1500 kr och då amorterar vi och han har räknat högt. hehe. inga summor alls. nu gäller det bara att få jobb! och faktiskt har jag redan haft kontakt med några ställen. medans jag jobbar extra blir det plugga på distans och sen hoppa på en ky-utbildning och jobba med det jag vill sen. sebastian är inne på it nu. och det är ju bra betalt så vi klarar oss! har vi varandra har vi allt (; lite att fixa med, och vi hade familjemöte igår hemma över kvällsmackorna, sånna möten är bra, få en överblick på allt. det är många fina datum som ska firas i slutet och början av nästa år, sen blir det försäljning av lägenhet och packa och åka norrut. jag ska börja prata norrländska :P blir alltid retad att jag låter som en norrlänning i mellan åt. så då är det ju bara att gilla läget och flytta norrut. jag är så glad att jag och sebastian delar drömmen om att bo nära natur och inte i ett stressat sthlm. han gör mig lycklig <3 bra för barnen och växa upp i naturen också <3 för barn, det ska vi ha! minst fyra (;

funderar på lite lunch och sen desperata husfruarna och en dusch. blev fin i håret föresten. inte överdrivet rött, men det är rödbrunt och jätte glansigt. så bra med henna! nu längtar jag bara massa tills älsklingen kommer och gosar! han var inte snäll imorse när vi vaknade, var svårt att släppa taget om honom när han fick stressa iväg till jobbet. åh han är världens bästa! om du läser det här älskling; jag kan inte ringa eller smsa.. så om du vill få tag i din fru så ring!

hoppas ni får en underbar dag!



god morgon

god morgon! sitter och myser med massa tända ljus omkring mig och äter frukost. utanför är det mörkt och vackert med all underbar snö. lycka att ha snö på julafton <3 nu är det verkligen inte lång tid kvar tillden mysigaste dagen på året enligt mig. älskar verkligen känslan, maten, traditionerna, öppna julklappar, umgås med nära och kära, sitta och värma sig vid en varm brasa, dricka glögg och lyssna på mysig julmusik. och bara njuta! jag är bra på att njuta. jag mår så himla bra. i kropp och själ och hjärta. jag lovade mig själv att ha en mysigare jul i år, och det har jag verkligen haft <3 en sak jag saknat är dock leilas jul. det var så himla mysigt och stämningsfullt att titta på. kanske borde kolla om man kan hitta det någonstans..! i will do.

igår tog vi det lugnt, kollade på hus på hemnet och myste massa! lagade thaimiddag tillsammans med älsklingen och dukade fint <3 mums! blev gott. hade tänkt att göra pepparkaksäppelpaj med vaniljglass, men vi glömde äpplena :p så det ska vi göra ikväll ist!

dagarna fram till julafton ser ut som sådant;

tisdag - ska vila lite till, halsen känns lite bråkig. mamma kommer på fika efter lunch och tar med sig ett paket röd henna. här ska bli tomterött, ja nästan iallafall. sebastian har fått tycka och tänka. så rött ska det bli (: så färga håret, ner till centrum och handla julklappspapper och börja slå in julklapparna. myskväll med älskling, hopp i säng runt 21, stackarn är trött.

onsdag - fika med helena i stan, köpa massa massa tyll och börja rita mönster till tyllkjol, vara adolf-vakt åt mamma när hon shoppar julklappar, på kvällen ska vi släpa hem julgran och klä den, dricka glögg och mysa hos mamma.

torsdag - ev vara adolf-vakt på dagen om mamma inte är klar, slå in julklappar till familjen cobert, på kvällen blir det lillajulafton hemma hos sebastians föräldrar med alla. en lugn dag!

fredag - julafton och världens mysigaste dag! god julfrukost, dopp i grytan vid lunch och julmiddag och julklappar, mys och värme, kärlek och massa gos!

nu ska jag fixa lite plancher, designa osv osv. håller ju på att starta upp planchföretaget (: ska bli så himla himla kul (: längtar!

hoppas ni får en jättebra dag allihopa! och mår jättebra! <3 ta hand om er! massa julpussar!




mysmiddag med nya underlägg med virrvarr mönster och världens bästa älskling <3



lycka är DU!











jag ÄLSKAR dig sebastian cobert!!



living the dream

god morgon, god dag ni som varit vakna längre än jag (; jag håller på att tvätta, myser med katterna och har spotify på hög volym - favoriter just nu: in for the kill & tigerlily  åh, man blir happy happy! vi har fått en galen idé. vi vill flytta ut på landet, och då menar jag verkligen landet, typ uppåt i landet, till en gullig liten villa med massa kakelugnar och charm och potential! living the dream in the forest typ (; jag älskar hans spontanitet. "älskling jag tycker det skulle vara mysigt att bo på landet..?" kontras med en kommentar som "bra, jag med, absolut vi kollar hus nu på en gång!" :D haha,. han är helt underbar! älskade älskade gosgubben <3 känns det rätt så är det rätt. och våra planer är hitta ett mysigt hus, såklart kolla jobben, ta körkort nu i vår ska jag göra, frö det är ett måste om man ska bo ute sådär i ingenstans (; skaffa en jäkla massa ungar, gifta oss och kanske öppna ett mysigt café i den lilla byn. haha. jag älskar mitt liv. folk har svårt att hänga med i mina svängar vanligtvis. men sebastian är exakt lika tokig och spontan som jag och jag bara älskart! :D vi ska dela livet ihop han och jag! det kände jag första gången vi tog kontakt igen. han gör mig lycklig! på djupet! så nu sitter vi och letar hus. det blev strul med det andra, vi får se hur det går med det, annars tar vi våra sex katter och saker och åker uppåt i landet och bosätter oss! myspys (; tycker det är så himla fint att renovera stilrent i ett sekelskiftehus. ha lite blandat sådär!

här är ett hus vi fastnat för; http://www.hemnet.se/beskrivning/1137475?r=3 "salen" är 60 kvm och högt i tak. riktigt vackert. sådär har ni våra planer, våra drömmar och vår framtid. massa värme, kärlek, goa barn som springer runt och skog skog skog!

aldrig aldrig känt mig som en inbiten stockholmare, och sålänge jag har dig vid min sida älskling, då kan jag bo vart som helst <3

 



fjärde advent

åh vi har verkligen haft en underbart mysig dag och kväll. julkänslan sprider sig i hela kroppen. ska strax krypa ner i sängen och mysa och titta på "tomten är far till alla barnen" det är tradition varje jul för mig (: ska bara tvätta av sminket och bädda upp sängen sen så. gos!

jag och älsklingen har haft en riktig mysdag idag. superdupermys! sen vid tre kom hans kompisar hit och våldgästade oss i några minuter, ville hälsa på. alla är så nyfikna (; helena har jag gått i samma skola som. men som man säger, alla känner apan, men apan känner ingen.. jag har guldfiskminne i mellanåt, hehe.

sen gick jag till affären och hadlade lite ingredienser till julgodisbak, gick i snöyran hem till mamma och bakade julgodis och myste. sen gick vi till berit och fikade glögg och pepparkakor med grönmöggelost, jag, sebastian och mamma. riktigt mysigt! gick tillsammans upp till kyrkan och satt med massa andra i kyrkbänkarna och lyssnade på helt sagolik julmusik som en kör sjöng. gud va vackert det var. satt och lutade huvudet mot älsklingens axel, han är så lång, känner mig så himla trygg med honom <3 det var verkligen jättemysigt! sen träffade vi våran gamla konfirmations präst! åh så mysig han är! fick massa kramar och åh så glad han var att se oss. vi kom fram till att det är 13 år sen vi konfirmerade oss. sen tog vi en mysig promenad hem, busade med älskjlingen. blev upplyft, och myst med, åh! älska! sen försökte vi få ner varandra i snön, gick väl sådär (; kul hade vi iallafall. när vi kom hem till mamma lagade mat ihop alla fyra, hade julmusik på, tände en brasa i öppnaspisen, dämpade belysningen och bara myste! flyttade fram matbordet framför brasan och hade mys vid middagen (: blev julgodisbak, skratt och mys! tände fjärde ljuset i adventljusstaken medans vi åt lussebullar och drack glögg!

riktigt mysig dag! tack <3



mys i soffan innan vi gick ut på göta källare i fredags



twisterbus (; på lördagen!





oskyldig älskling i köket ^^





slappar och myser



ute i snön och på vandrig inne i stan med julshopping och brunch

mys med vin som verkar vara väldigt roande. hehe



på dansgolvet, ser ni oss!? (:



haha usch. men kul hade vi :D micke och jag.



alexandra, micke, sebastian, jag och cattis! whi!



snöstorm i själen

jag var ute i går sent på kvällen och tog en 2 timmars lång promenad i snön, behövde komma iväg lite. jag har alltid varit en ensamvarg och med så intensiva dagar med massa människor så blev en promenad bra. jag rensar så bra då. gick runt halva huddinge och tittade på all mysig julbelysning. det var verkligen vackert. hur mycket snö som helst, mörkt ute, men ändå upplyst av all snö. helt tyst, stilla och fridfullt. gick till min gamla lågstadieskola, där kände jag en trygghet när jag var liten, nästa skola jag gick i blev jag jättemobbad av en hel skola. men just låg och mellanstadiet var jättebra. det gick inte att hålla tillbaka tårarna så fort jag gick in på skolgården. det var massa minnen som kom upp och det slutade med att jag satt på ett kallt stengolv utanför skolans matsal. att gråta måste nog vara det bästa sättet att rensa ut. sebastian kom och hämtade mig, kände mig nerkyld och trött, där satt vi utanför min gamla skola och matsal där jag gick på massa lågstadiediscon och grät, han ger mig trygghet, ömhet och han förstår mig. den känslan han ger mig i bröstet är obeskrivligt. alla dom fina sakerna han säger, hur han tittar mig djupt in i ögonen och verkligen verkligen får mig att känna mig älskad. han är det bästa som finns, han finns här och att känna det, och veta det. trygghet, han fyller det där tomma hålet som så många år ekat tomt. soulmate. jag älskar dig obeskrivligt oförklarligt mycket. sebastian <3







klubb 360

god morgon lördag! (: vi har levt kollektiv här i natt, härligt att vakna upp fem stycken bakfulla glada människor i en liten lägenhet, känns nästan som på mellanstadiet när alla sov på golvet hullerombuller. mys (; vi ska strax äta frukost. luktar kaffe i köket, hu. sånt klarar jag inte av. men te blir bra och är snällt mot magen (: gick ut i köket nyss och gapade som en fågelunge mot älsklingen och sa "hungrig mata mig" hehe. snart frukost! idag ska vi bara ta det lugnt, åka till stan och titta runt och kanske köpa klart de sista julklapparna. måste kolla i alla påsar vad det är jag har köpt. ingen koll alls. hur som helst, stan idag och ikväll kan jag tänka mig att vi bänkar oss framför en film. alla är ganska slitna.

vi hade hur kul som helst igår. på älsklingens fb står det "Haft min absolut härligaste, roligaste och skönaste kväll ute någonsin med min fästmö Fanny, aldrig dansat, skrattat och haft så här roligt någonsin ute!! ♥" och jag har nog aldrig dansat så mycket, vi var svettiga och helt anfådda. det är så jävla kul att dansa med sebastian. vilken tok! haha. älskar allt med honom <3 vi var iallafall på klubb 360. vi blev ett gäng (: förfestade hemma och sen gick vi ut vid 22 tiden. kul kul kul. basse fick rädda mig från runt sju st som försökte dansa iväg med mig,. dom slet i oss. jäkla typer.. sen åkte vi hem, gick till grillpalatset och åt hamburgare. mums. jag och älsklingen ramlade i en snödriva. kul att vara bus (; var helt blöta. var skönt med en varm dusch när vi kom hem.

ska sminka klart mig nu. jag är superpigg idag, vaknade vid sju med älsklingen och tyckte att vi skulle gå ut göra snöänglar, det tyckte inte han :P men myste det orkade han (: sen somnade vi om gott.

hoppas ni får en jättebra lördag! vi hörs lite senare! massa pussar <3





puss

hoppas att ni har en bra fredagskväll (: jag sebastian och hans två tjejkompisar och några av mina killkompiar ska ut och dansa på krogen (: ska bli superkul. vi har haft det bra här hemma, ätit god middag som älsklingen lagade och druckit rödvin. och snart ska vi ta tåget till stan och möta upp dom andra. hoppas ni får en toppen kväll. massa pussar (: <3


 


en vecka kvar.

det är jättevackert ute, precis som på film, jag trodde jag kommit över det här med att göra snögubbar och pulsa ute i snön för flera år sen, men såfort snön dalar ner från himlen är det någonting som väcks inom mig. jag måste ut och gå i vinternatten, känna snöflingorna smälta på ett varmt ansikte och känna ett lugn sprida sig ända ut i fingertopparna. om en vecka är det julafton, den dagen då vi ska vara glada, lyckliga och framförallt må bra. undra hur många det är som faktiskt inte lever i den där drömbilden och inte har någon att fira jul med. jag brukar tänka varje jul att jag vill ta hem massa ensamma människor och fira med dom, det finns så himla många ensamma själar därute, har dom ens en tanke på den hysteriska julklappsinhandlingen.. julskinkan och julkorven. don't know. det enda jag vet är att jag är lycklig över att ha en familj att fira den här dagen med. en vecka kvar. en vecka där allt ska ordnas fixas och planeras in i det minsta. men trots all julstress så försöker jag njuta av nuet, se snöflingorna falla mot ansiktet, försöka tyda hur varje enskild flinga ser ut, har hört att alla ser olika ut. undra vem som bestämmer mönstret på dom. vackra är dom iallafall. titta länge på dom levande ljusen och skenet dom sprider, välja julklappar med omtanke, njuta av allt som händer runtomkring. jag lovade mig själv att i år skulle jag må bra under julen, det gjorde jag inte förra året, men nu mår jag bättre, jag ser saker från en helt annan sida av livet, jag lärde känna mig själv igen, den här gången lite mer äkta än alla andra gånger jag försökt. den här gången blir det bättre, och den här julen kommer bli fantastisk. jag räknar dagarna, s j u dagar kvar sen är den s j u dagar kvar till ett nytt år. varför går tiden så himla fort? det gäller verkligen att njuta av varje dag, ta vara på alla ögonblick, försöka in i det sista att inte må dåligt över massa onödigheter. vi lever bara en gång. nu ska vi leva varje dag som om det vore den sista. älska mer än någonsin.

ha en underbar dag allihopa! det ska jag ha, lovar!




God kväll

god kväll (: har varit lite bloggtorka idag.. för att blogg.se har strulat. men nu så. jag och älsklingen har verkligen haft en slappdag idag, riktigt skönt. han är förkyld, börjar bli kryare nu dock, hjälpte nog att vara hemma och mysa (; har gjort massa nödvändigheter, bockat av massa på to-do-listan och legat och gosat i sängen, sen tog jag en promenad ner till grillen och köpte varsinn kebabtallrik. sen har vi duschat, och haft lite hemmaspa, supermysigt :D gjorde varsinn fotmask/peeling och fotbad. jättelena fötter har vi nu. jag har fått världens finaste teckning som sebastian målade när jag satt och läste "blossom" hon har en bra måbra tidning! vi har tänt massa ljus och bara haft mysdag idag som sagt, åh skönt! men imorgon blir det lite mer aktivt, sebastians tjejkompisar kommer upp från gbg och ska bo här i helgen, så vi ska städa lite, vi hinner inte sånt när vi ska pussas och mysa hela tiden :P men imorgon ska vi.. heh. men nu blir det film i sängen med chips och massa kramar (; livet är allt bra härligt.

igår när sebastian hämtade mig vid bussen när jag kom upp från skåne så sprang jag fram till honom han lyfte upp mig och vi pussades massa massa. åh! saknat honom så jävla mycket. två dagar ifrån varandra var olidligt :P behöver sitta ihop vi två för att må bra. och jag är så lycklig. han är den bästa av dom bästa och helt underbart udnerbart bra! vad jag älskar dig älskling <3 åkte hem med bilen och gick och handlade tacos, åt och hade det bra! (:

i helgen blir det som sagt tjejbesök och julklappsshopping i stan och så. vi får se vad dom vill hitta på (: hoppas att ni haft en bra dag! lovar att vi hörs mer imorgon, dumma blogg ): ska gå och mysa med sebastian nu. han ligger i mitt knä och tittar på min mage och smeker den och är gosig. aw, charmtrollet! och jag lovar att bloggen inte bara ska handla om hur kär jag är (; ska variera mig lite. men det är väl så antar jag, när man är riktigt kär!

massa massa kramar och pussar!



måste bara visa den här gulliga bilden, susie jag är så himla glad att du finns i mitt liv igen <3 du är världens bästa!



på väg hem till storstaden.

jag är nog den största toffeln av dom alla. och min pojkvän är ännu värre. eller så delar vi första plats på tofflighet. vi är så gulliga så (; får söta sms när jag sitter här på bussen och susar förbi ett vackert snövitt landskap. "jag är tokigt galet kär i dig!!!" han är så underbar min skatt. så lycklig, vår kärlek når en helt annan dimension, känns som man går på glada partydroger dygnet runt när man har sebastian i sitt liv. han gör mig lycklig på djupet. jag älskar honom så himla mycket. saknar honom nära mig. åker hem fyra dagar tidigare. can't help it. behöver varandra. att vara utan varandra sägs vara nyttigt, vi lider bara. behöver dig älskling! du är mitt liv <3 när jag har dig har jag allt jag behöver. lycka på hög nivå! <3 önskar att varenda människa fick uppleva det jag upplever med honom. få må bra in i benmärgen, få sväva några cm över marken, få känna trygghet, samhörighet, kärlek och ömhet. älskar det, älskar allt, älskar dig, älskar oss, älskar vårt liv <3 åh! han skriker ut sin kärlek till alla, han ser mig, han är fantastisk. han har inga inrutade beteénden, är han kär då ger han allt. och jag är så jävla lycklig med honom!!! tokkär! åh sprall i kroppen!!!
ikväll blir det massa gos med älsklingen, inga planer mer än att vara med varandra. titta på film i sängen och bara vara nära. närvarande. viska vackra ord i ögat och titta djupt in i ögonen. mys! och sen ska vi planera lite för huset och renovering och budget osv osv. vi kommer få ut över 300.000 tillsammans när vi fått pengar för våra lägenheter. köksrenovering, badrumsrenovering, köpa nya möbler och lite annat smått och gott. åh längtar! <3
nu blir det O.C och vila, sitter inlindad i min fjällräven dunjacka och myser. somnar om vart annat. så skönt. blev inte mycket sova inatt, typ 1,5 timme, vi var uppe, öppnade julklappar och hade skoj ist, sova kan man ju göra en annan dag ^^
blev så himla glad för att lanna hörde av sig, mamma till några barn jag passar i mellan åt. hon är helt underbar, vi fastnade verkligen för varandra. vi ska gå ut och käka på restaurang och gå på teater, hon är skådespelerska, var med i "himlen är oskyldigt blå" som går på bio nu. ska bli så himla mysigt! vi har haft djupa samtal, förstår varandra och mår bra i varandras sällskap! att hon är 36 år stör mig inte alls, hon är lika fin iallafall. jag har vänner i alla möjliga olika åldrar, ja christoffer oregan som jobbar på tv och är min vän är ju faktiskt 40 år ;) det ska hur som helst bli superkul. längtar!!
ta hand om er nu. massa kärlek. er fanny.



helt underbara

jag blir så otroligt lycklig av era kommentarer. vilka fina människor ni är. åh! vill springa och krama er allihopa! tack för att ni finns <3 jag är glöad att jag satt lösenord här på bloggen. det känns nästan som en privat dagbok nu :P känns som jag vågar vara mer öppen. det känns otroligt bra. ni ser mina bra sidor, och det känns jättebra. jag har haft ett helt år på mig att bearbeta seperationen med alexander och vi är vänner nu. hörs varje dag och kan skratta ihop, det känns jättebra. jag behöver honom i mitt liv.

idag har vi varit i köpenhamn och julshoppat, fikat, ätit kina mat i kylan, skrattat, undrat varför danskar säljer så mycket alkohol på presbyrån och tittat på all vacker julskyltning. jisses danskarna är besatta av julskyltning! vi skulle på julmarknad också, men då protesterade jag, min mobil dog och jag ville hem och ladda, saknade ju min älskling :$ imorgon åker jag hem igen. jag är halv utan honom. behöver ha honom nära mig. jag är verkligen inte hel utan dig älskling. så bra gick det för oss att vara ioväg från varandra. besatthet kallas det tror jag! jag är så jävla kär. tur att båda är lika desperata av vaandra iallafall. annars hade det nog känts lite knasigt :$

ska fika glögg och pepparkakor nu-. sen blir det sussa,. bussen går 10:50 imorgon. blir nog en del sova på bussen, älsklingen och robin kommer och hämtar mig. skönt att åka bil. sen middag, myskväll och somna i varandras armar <3

sov gott älskade ni. dröm sött <3





älskade lucifer och doris <3 jag älsakr er! åh!


sleepy

jag är så himla himla trött, känns som armarna är gjorda av bly ^^ ska ta en glöggfika innan sängdax och sen blir det sovmorgon imorgon. jisses vad trött jag är. tror minsann att det kan vara åksjukepillrena. dom blir man dåsig av. somnade på bussen och vaknade med nackspärr och saknad. jag vill hem till min älskling :'(

imorgon ska vi till köpenhamn och julshoppa och titta på julmarknad, julmysa helt enkelt (: ska bli superkul att åka till danmark. var ett tag sen jag var där. tänk att det ligger så himla nära här också.

nee, jag får blogga mer imorgon, trött jäsp, somnar snart. nu blir det glögg, och tända ljus. älskling, du borde verkligen vara här. saknar dig varje sekund ):



min skrynkliga harry <3



vackraste harry älsklingen <3






swebus

sitter på bussen påväg till skåne, jag saknar dig älskling!! han grät när han kom hem för att han saknar mig, lillagubben <3 önskar jag var där och kramade om honom. det har blivit en del tårar här med. sitter med hans parfym på min tröja. han fick låna min parfym flaska och jag hans. gullig! hihi (: vi har hur som helst haft helt underbara dagar ihop och jag längtar verkligen tills vi ses igen. får se hur länge vi orkar vara ifrån varandra.. om det går en hel vecka. hu..
sitter och äter choklad "tarragon" med mandel är helt underbart god. jag brukar sällan tycka om choklad, men mums! och dricker ramlösa! ska strax kolla på ett o.c avsnitt och höra av mig till mysan. måste ju planera vad vi ska hitta på när vi ses. julmarknad i köpenhamn ska vi på i veckan iallafall. ska bli mysigt! vackert! och kolla lite julklappar. jag har inte många kvar nu, känns skönt.
föresten, har någon av er facebook? hade varit kul att ha er där, fanny von karamell heter jag där, hehe. vill inte att folk ska hitta mig. men lägg till mig om ni har lust! <3 så man ser vilka ni är också (: nu är det ca 90 st som fått lösenordet. glad att ni ville fortsätta läsa (:
nej om man skulle kolla på o.c och slappa lite, är ganska trött, sov lite innan, det syns på mitt hår kan jag ju säga.. ruffs. ^^ ha det så bra så hörs vi senare. puss&kram <3


Lucia & bussresa

god morgon kära ni och välkommen till en låst måbra blogg med inriktning på självkänsla, värme och livslust och även lite inredning men mest och till stor del får ni hänga med och följa min vardag. från kaos och upp och ner till lycka, där jag inte nöjer mig med en halvdan lycka utan är nöjd när jag är lycklig på riktigt. känner mig komplett nu. nu är det bara några få bitar kvar, sen så. jag hoppas verkligen att ni som ville få lösenordet fick det igår, fick ett sms av helena "vad är nu detta??!?!?? geee mig ditt löööööösen!!!!" hihi (; så jag hoppas som sagt att det kom fram till er. och ni ska veta att även fast jag inte alltid svarar på era kommentarer, så blir jag överlycklig varje gång <3 ni värmer verkligen upp inifrån ska ni veta. underbara är ni allihopa! jag hoppas ni vet om det!

vi hade verkligen en mysig kväll igår. dagen mådde jag mindre bra, jag drogs upp av sebastian, han tig tag i mig, omfamnade mig och gav mig den där lyckokänslan han alltid ger mig, sen kändes allt bra igen. vi fick fika besök av gamla vänner. inte träffat micke på år och dar, det är så kul att vi har massa gemensamma vänner, även fast jag tappade kontakten för flera år sen, så känns det lika roligt att se dom nu som då. människor med hjärtat på rätt plats! <3 vi drack te och kaffe, pratade och när dom gick så låg vi och bara gosade på sängen, tills vi kom på att biljetterna till lucia konserten skulle hämtas ut, sebastian sprang som en tok till atg och hämtade ut dom. hade någon minut på sig innan deras maskiner stängdes av, men han hann! så vi gjorde oss fina. det blev svart fodral och vackert svart strass halsband, korkskruvar i håret och fint smink med lite grönt glitter vid ögonvrån. älsklingen hade skjorta var fin i håret <3 åh det är så kul att klä upp sig :D sen tog vi oss till globen och satt och höll varandra hårt i handen hela tiden, vackraste av dom vackraste luciatågen. aldrig varit med om finare och mer stämningsfullt. det lovade vi att vi ska ha som tradition varje jul. du och jag älskling <3 när vi kom hem, tände vi massa ljus, åt varma toast och myste. lyssnade på massa mysmusik och skrev brev till varandra. sen blev det gos vill jag lova. underbara älskade älskade sebastian. du får mitt inre att leva lite extra. jag älskar dig så himla otroligt mycket.

att åka ifrån sitt livskärlek, att slitas från sin andra halva, att få behöva ha en smärta i bröstet varje dag i en vecka, det känns inte det minsta kul. inte alls. behöver dig älskling. behöver din nära mig. fungerar inte utan dig. svårt att andas utan dig. min kärleksdrog. det är du. vi får höras massor. <3

satt nyss med värme i kroppen, lucia tåget på tv och en kissekatt i knät. vackert. glad lucia kära ni. hoppas ni får en underbar dag! jag ska som sagt sitta på en buss i sju timmar och åka längre och längre ifrån min kärlek. räknar timmarna tills vi ses igen.

puss&kram!






eternity

"jag önskar att våra barn får dina ögon och leénde, starka personlighet och styrka, att alltid kämpa vidare trots motgångar. det uppskattar jag jag verkligen med dig! du är den starkaste personen jag träffat på och jag ser upp till dig, du är helt underbar och du är bara min förevigt! jag älskar dig av hela mitt hjärta!"

igår fick jag ett nio sidigt långt kärleksbrev av sebastian. jag grät mig igenom det och grät långt efter. om någon bara kunde känna det vi känner. det är obegripligt det här som händer, det är kärlek på det djupaste djup, som sträcker sig upp över trädtopparna upp mot stjärnorna och omfamnar en med värme, lycka och harmoni. det är trygghet av den tryggaste famnar, det är skratt av den vackraste klinga, det är ömhet, omtanke, det är allt och så mycket mer. du har alltid varit så nära, men ändå så långt bort. älskade älskade sebastian. det jag känner med dig har jag aldrig aldrig känt med någon tidigare. när du ligger och smeker mig ömt över kinden, och du viskar att du älskar mig medans du tittar in i mina ögon. den känslan du ger mig är overdelig, jag önskar att fler fick ha en sebastian i sitt liv, aldrig förut har en snällare människa, mer omtänsam, mer tacksam, vackrare människa funnits i mitt liv. du ger mer än du tar, du lyfter upp mig när jag är nedstämd, du överöser mig med komplimanger, du ser mig, du är stolt över mig, du är likadan hela tiden mot mig oavsett om vi är själva eller vänner. du skryter om mig, du vill visa upp mig, du har satt mig högt upp och älskar mig. och jag älskar dig! föralltid!

längtar efter att få dela livet ihop med dig älskling <3





















god natt

är jättetrött nu, ska bli skönt att sova. krypa ner och ligga och mysa med älsklingen en stund innan vi somnar. haft en riktigt aktiv dag idag och jag är trött mycket trött :P började dagen med skärholmen och hann nästan klart med alla julklappar, sprang runt på massa affärer, och sn tog vi en fika och myste. efter det tog vi tunnelbanan till fridhemsplan och mötte upp helena, åt middag på indisk restaurang och drack indisk öl och skrattade. myspys! (: trevligt var det minst sagt. när vi äntligen kom hem. blev det massa mysa, fick massage, väldigt uppskattat, lovad ryggmassage varje dag nu :D så skönt. min rygg mår så himla mycket bättre. sebastian är jättebra på massage. mys! vi har tittat på film och kramats i sängen, vi har pip och vi har duschat. en riktig myskväll. blev mackor nyss. och nu ska vi strax krypa i säng. har haft en toppen dag hur som helst. imorgon ska vi till skärholmen och byta ett par jeans till sebastian och sen på kvällen vid 18 blir det lucia i globen. gud det kommer vara så vackert. julkänsla! funderar på att göra knäck och chokladkola imorgon på dagen, japp, gäller att komma i säng strax, så vi orkar med morgondagen (: aktiva paret minst sagt.


skärholmen

good morgon allihopa! vi vaknade vid halv tolv, sent, men det var skönt med sovmorgon,. vi somnade i pausen i idol, jag vaknar som en väckarklocka av mig själv samma minut som det börjar och försöker desperat få upp sebastian. han sover så djupt så det är omöjligt! haha, sötnos. så ja, jay vann. honom är vi bjudna på fest hos. inte illa att stå på gästlistan hos idolvinnaren, hehe. hur som helst. vid ett tiden vaknade han till och vi låg och myste i sängen. körde sanning och konka på skoj, som blev riktigt kul. slutade med att vi visste den ena pinsamheten efter den andra och har flera stora sugmärken på halsen.. tur att dom sitter lååångt ner. ibland får man vara flippad. (; vi har precis duschat, ska göra oss iordning och äta frukost, sen blir det skärholmen och shoppa julklappar! jag ska verkligen försöka bli klar med alla idag! sen åker vi till helena och joakim och äter middag, mysigt!

vad ska ni hitta på idag? hur som helst så hoppas jag att ni får en underbar lördag! massa pussar&kramar <3



varför hamnar vi inte på bild? :P hah. sebastian kan inte stå still.



myspys

älsklingen och jag har precis varit ute och ätit på restaurang. myspys! delade på en flaska vin, så inte helt oflamsiga just nu,. hhihi. åt gott hur som helst och satt och gosa. sen gick vi till coop och handlade smågodis för över hundra kr som vi ska ha till idol finalen, men nu blir det bubbelbad med tä'nda ljus innan. mys!

dagen har varit jättebra. jag och mamma har varit i stan och gått runt och tittat, fryst en hel del och så gick vi till gamla stans julmarknad, riktigt mysigt att stå och dricka glögg och titta runt, sen gick vi till ett café och värmde oss..

haft myspysdag iallafall. hoppas ni också mår bra. ikväll blir det som sagt idol och massa gos med sebastian! <3



spontan fika

god kväll vänner! hoppas ni haft en jättebra dag och kväll. jag och sebastian har haft fika besök av jättegosig farmor och farfar. vi släppte bomb efter bomb hehe, och vi trodde väl att dom skulle slå bak ut typ (; har hört att dom ska vara konservativa. haha. vilken underbar reaktion, helt underbara och varma och positiva människor. blev så glad av dom, sitter och ler när jag skriver. ja man fastnar verkligen för vissa människor och dom fastnade jag verkligen för. det blir bara bättre och bättre. hans familj är helt underbara och nu släkten med. ingen är gladare än jag. har alltid velat ha en stor mysig glad varm familj att umgås med ♥ dom är iallafall jätteglada för oss och det syntes.

vi har precis ätit middag tillsammans, blev lite sent, jag hade föreställt mig typ en kebab på grillen.. men nej då, sebastian hade andra planer, det blev kyckling i ugn med färsk chili och kryddor, friterade pommes och någon god sås som jag inte minns namnet på. tända ljus och massa mys. kan knappt titta på varandra. helt galet nerkärad. varm hela tiden. svävar några centimeter över marken. och innan maten låg vi på sängen, ingen har sagt så vackra saker till mig förut någonsin. jag har aldrig haft en djupare ögonkontakt med en annan männsika innan, hjärtat bultade hårt när han förklarade vad han känner för mig. alltså. jag är tokigt kär. helt förlorad. helt förtrollad. han är magisk! UNDERBAR!!! och han är min. det smakar sött på läpparna när han kysser mig, det går en varm stöt igenom kroppen när han tittar på mig, och när han lyfter upp mig och snurrar runt med mig, skapar han trygghet i bröstet på mig som är obeskrivlig. eternity. fråghade varför han är så underbar.. "är jag verkligen värd dig.. är jag värd det här" och hans svar blev "efter allt du gått igenom, allt du stått ut med så är du den människa som är värd det mest i hela världen, jag ska göra dig trygg på riktigt, få dig att alltid känna dig speciell och älskad, vacker om omtyckt.." människan har skapat trygghet i hela kroppen på mig på en par sekunder, aldrig förut har jag känt mig så uppskattad, behövd och älskad, så sedd. han ser MIG. jag är så lycklig. ni anar inte!

ska strax krypa ner. imorgon ska jag till mamma och äta frukost, sen ska vi in till stan och titta på julskyltningen i NK's skylt fönster, titta på julklappar och fika. ska bli jättemysigt! sen möter sebastian upp mig så ska vi åka till helena och fika hemma hos henne, ska bli jättemys det med (; och på kvällen ska vi hem tills hans föräldrar och äta middag också supermys (; heh.

jag hoppas ni sover så gott sen och drömmer sött. jag är inte så trött, men det är mysigt att ligga med huvudet på hans bröst och höra hans hjärta slår och känna hans andning. så fridfull och lugn och avslappad. gud vad jag ser upp till den här människan. perfektion i en och samma människa. han gör mig komplett.

sov gott som sagt, må väl, ta hand om er, och tänk på tre saker ni uppskattar i ert liv ikväll innan ni ska sova. puss&kram <3



här kommer man upp till andra våningen i huset. jag älskar det. älskar att jag får bo ihop med dig där älskling <3



för han är den vackraste

sebastian om <3:
Det finns endast en i detta och alla andra liv jag kommer ha som mitt hjärta och själ tillhör och det är dig älskling! <3

Jag kommer älska dig dig till den dag allt upphör att existera! Du är mitt allt, du fanns i min dåtid, du finns i mitt nu och du är min framtid!

Det finns ingen underbarare person i mina ögon än du!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling!

// din älsklimg sebastian




<3





gamla bilder på älskling

man ska aldrig låta ens flickvän sitta vid ens dator.. får se hur länge dom här får ligga uppe (; kanske alltid. han är bra på att bjuda på sig själv. förlåt att jag skriver så mycket om honom, men jag är SÅ KÄÄÄR!!!!

 


 
 







 

 


 




köksrenovering

hej allihopa (: sitter och pluggar för fullt. har precis köpt ut biljetterna till lucia i globen den 12 december, ska bli så himla mysigt att gå på. vackert är bara förnamnet! mys! så det ser vi fram emot! (: jagska hoppa in i duschen strax, älsklingen kommer hem runt fem från jobbet och då vill ska jag inte sitta i pyjamas längre :p jäkla slappis. men dte är okej när man pluggar så hårt (; sen måste jag röja upp för jag har en tendens att röja runt en del när jag är ensam.. står tusen glas och tallrikar runtomkring mig vid datorn. vilken bra hemmafru jag är då.. not. jaja, huvudsaken är ju att det är fint när han väl är hemma!

vi bestämde igår att vi river ut köket i huset när vi får tillgång till det och tar en vecka till att renovera upp det. kommer bli fin fint. ska ha ett vitt i högblankt hade vi tänkt. hade vart snyggt med smalt svart kakel.. får klura lite. hade varit skönt att renovera badrummet med.. men det får vi se om vi orkar. köket ska vi iallafall göra klart, ska bli skönt. inte världens hetaste där just nu. hu.

på måndag sätter jag lösen på bloggen, det trillar in mejl varje dag. men vill påminna iallafall. det känns skönt att slippa bittra kommentarer!! :D vägrar låta såna människor komma nära mig. aldrig i livet. så ja, carro, som svar på din fråga, bloggen blir lösenordsskyddad!

ikväll ska vi bara ta det lugnt. det är massa som händer när man är tillsammans med världens bästa sebastian. han har alltid energi och är påhittig och spontan. love it! för han är precis som jag. tycker om att röra på sig, men faktum är att det är väldigt väldigt mysigt att bara sitta uppkrupen i soffan bredvid honom, god mat, tända ljus och en bra film och bara gosa. mm mys! så ikväll blir det lugn och ro för oss. funderar på att ta ett bad och hasa runt i myskläder.

jag hoppas att ni får en jättemysig kväll. och att ni mår bra.

det här mejlet blev jag så glad för, en av många er som inser att man inte ska leva kvar i någonting man inte trivs med och alltid, oavsett vad följa sitt hjärta och sig själv. annars blir man aldrig lycklig..

"Tråkigt att du har fått så mycket negativ kriktik på bloggen. det kan säkert vara att det stör folk att du vågar ändra riktning i livet för att kunna leva fullt ut och utnyttja den lycka som faktiskt finns att hämta om man bara vågar och det är få som gör."



älskar älskar älskar dig!


 


hemma

nu är vi hemma från glöggfesten. haha, har ont i kinderba. sebastian har minst sagt knasiga vänner (; men roliga är dom. skrattat oavbrutet sen vi kom dit. hehe. haft jättekul iallafall (; och årets saffrans glögg var inte så god tyvärr. jag som verklige nhade sparat flaskan läänge för att ha den på julafton :p får ge bort den till någon som jag inte tycker om, skämt o sido, hah. har myst massa påvägen hem, på tåget, mys! sitter som fastklistrade på varandra och gosar. vad jag älsakr den här killen. han är verkligen speciell. till och med alexander tycker om honom. fick ett sånt fint sms av honom ikväll. var bara tvungen att visa sebastian och han blev jätteglad han med. tack gubben <3 du är bäst! glad att vi är så bra vänner, behöver dig i mitt liv! och jag stannar! vet att du gör det med (:

efter vi skrivit papper för lägenheten så körde alle mig till huddinge, sen ringde jag sebastians mamma som ville ses och gå och kolla i affärer och fika. så vi kollade lite och sen satt vi oss på mysiga cafét och åt lite gott, drack te och pratade om huset. ska bli så himla mysigt! åh vad jag längtar!!

imorgon ska jag plugga, åka till lyra och fika med liv och mysa med basse på kvällen. på fredag ska vi till helena (inte älsklingens syster utan "min helena") och fika. ska bli kul att visa upp honom :D kärleken! sen på kvällen ska vi hem till hans föräldrar och äta  middag. ja, man blir verkligen inbakad i familjen cobert. det är varma leénden, skratt, kramar och mys! hemtrevligt är ett ord jag skulle använda på den familjen. och nu tillhör jag den (; mohaha.

nej ska göra hjärtat sällskap, han sitter bredvid och låtsas verka upptagen :p saknar honom fast han sitter så nära. jag är så himla himla kär. bara bubblar, svävar och älskar över allt annat! JAG ÄLSKAR DIG!



jag älskar dig sebastian <3



glöggfest

god morgon! (: sovit gott? jag sov som en prinsessa. jag och älsklingen sover påtok för lite, det är ju så himla mycket mysigare att vara uppe och gosa! men ikväll ska och kommer vi sova tidigare. hoppas jag för vi ska på glöggfest hos hans tjejkompis. ska bli jättekul att få träffa mer av hans vänner, den grabben har en stooor bekantskapskrets. och det tycker jag är jätteroligt! jag har inte många vänner, några och jättebra, men jag är otroligt social och älskar att röra på mig, så att få tillgång till fler vänner är ju bara en bouns (; vi ska som sagt dit ikväll. tänkte springa ner på stan och shoppa en julblomma till henne vi ska till. känns bra att ha med sig nått.

vid halv tre ska jag vara på skandiamäklarnas kontor med alexander och skriva papper med köparen, vi kommer får mer än 100.000 kr var efter alla avdrag och det känns otroligt roligt att vi faktiskt har höjt lägenhetens värde med 450.000 kr på lite renoveringar. vi är happy happy (: sen åker jag och möter upp sebastian och äter middag.

nu på morgonen blir det råpluggning. jag har försummat skolan en hel del, det är bara massa rosa moln och fjärillar i magen på mig, svårt att koncentrera mig. sen är det så mycket mysigare att sitta och tänka på honom, hehe.

får ta med kameran ikväll och fota lite. jag vet precis vad jag ska ha på mig. jupp. hoppas ni får en kanon dag allihopa! det lovar jag att jag ska ha! <3 massa kärlek puss!



planlösningen på huset <3




lampa

gillade verkligen den här lampan!! fannylampa ^^ finns hos darlingthings.se och kostar 759 kr.





wohoo

jag och alle sålde våran lägenhet för 1,3 miljoner! köpte den för 950.000 så vi får runt 100.000 ut var. känns riktigt bra! vi är jättenöjda :D kul kul kul!

och den 31 januari har jag och sebastian tillträde till vårt charmiga hus <3 mys! längtar massor!

nu blir det thaimat ute och sen ska vi ha myskväll (: har redan hoppat i myskläderna (;

hoppas ni mår jättebra! puss&kram.



lycka

god morgon älskade underbara ni. hoppas ni sovit gott och är pigga och glada! (: jag är jätteglad idag, glad bla,. för att jag aldrig i hela mitt liv medvetet skulle gå in för att förstöra för någon annan människa. jag kan alltid se någon annan lycklig utan att behöva gå in och förstöra. jag står upp för mig själv och mina val, jag är inte den som vilker mig och ändrar mig när någon annan påstår att jag väljer fel. jag älskar sebastian och han älskar mig, och så är det bara, sen spelar allt runtomkring ingen roll. och det är jag GLAD för. att jag vägrar sjunka lågt. vilken jäkla skit det finns där ute, men heja, det tar mig och sebastian ännu närmre varandra, suck on that (; jag har blivit imun mot mobbning och dumhet genom åren.

igår kväll åkte vi till älsklingens föräldrar, vi pratade hus och åt middag. och myste. jag var helt slut,. låg och sov i sebastians knä i soffan när vi alla satt och kollade tv. tröttfis ^^ vaknade upp lagom till middagen. hur svårt är det att somna när man bli strykt över håret :$ hur som helst huset är vårt för 890.000 och vi är jättejätteglada! det känns så jävla bra. nystart. men dig älskling <3 jag älskar dig så mycket gubben. det märks hur bra man känner varandra när man kan prutta inför varandra efter så kort tid ^^  ja åren har verkligen gått i rasande fart. jag kommer älska dig alltid! det ska bli så mysigt att fixa i huset <3 vi ska riva ut det hemska köket. sebastian renoverade köket hos hans familj med hans pappa på två dagar. så det går nog undan. har skaffat mig en handyman (; vi bastade i bastun som han byggt också. var riktigt mysigt. satt och drack lättöl och myste. deras hund ville också basta ^^ man känner sig så himla fräsch efter bastu. mys!
sen ska badrmmet på undervåningen renoveras! det har han också renoverat så vi kommer komma billigt undan. trappan ska slipas och målas om och trägolven ska slipas och målas i transparent vitt.. vet inte vad det kallas för.. hm. men vackert är det iallafall. där ska vi sitta du och jag och våra sex katter (vet galenskap) haha. framför öppenspis och mysa. i vårt gulliga lilla trähus på 89 kvm. lovley <3


skilsmässopapprena är påskrivna och inskickade, jag och alexander är vänner vilket jag är otroligt glad för, han är glad för min skull att jag träffat en kille som är bra för mig, och jag hoppas innerligt att han hittar tjejen han ska dela livet med,. han är en fin människa alexander och har ett hjärta av guld. jag är mycket glad att vi fick fina år ihop även fast sista var något kaotiskt och upp och ner, så är det inte det dåliga jag minns, oh nej. vi har haft det toppen! (: kommer alltid älska honom som person och som sagt, glad att vi är vänner. lägenheten är i full gång med budgivningen nu och just nu är den uppe i 1260000 hoppades på 1,2 så vi har verkligen gått med plus och än är det inte slut. ingen har hoppat av än verkar det som. kul :D vi har gjort ett bra jobb där (:

idag ska jag plugga och umgås med sebastian. vi ska och träna efter han kommer hem från jobbet. gym var längesen så det ska bli kul. behöver röra lite på mig. får myror i brallan ^^ sen blir det middagslagning och myskväll. jag är nästan klar med alla julklappar, nästan, ska kika lite till idag. sen ska vi komma i säng tidigt. somna till en film i varandras armar.

nej nu ska jag sätta fart. än sålänge är det över 80 läsare som vill ha lösen och jag är superglad att ni berättat lite om er själva. ska sätta mig ner och svara på era mejl sen när det gått några dagar. ska komma på ett bra lösenord också (: ni verkar hur mysiga som helst allihopa! och jag är glad att jag kan sprida den energin och värmen mina nära och kära känner även genom en skärm. sånt blir jag glad av, för det är det som är själva vitsen att jag vill hjälpa andra att hitta lite mer glädje i livet. alla är värda att må bra varje dag! massa kärlek till er alla <3 även ni som tycker jag är en knasboll (; ni är värda extra mycket!

puss&kram!

 



 


bilder från när vi bakade lussebullar. dom blev jättegoda :D och basse har mjöl i halva ansiketet för han har en knäpp flickvän.. (; jag får nackspärr av att pussas. han är 26 cm längre än mig. jag får stå på tå och han får sjunka ihop, hehe.




Once I ran to you.. Now I'll run from you.

vilken arg människa jag är i bland. jag har sällan känt ilska. men ibland kopplas den på och då vill jag lova att det kokar. jag är arg inom mig själv, och är jag arg går jag iväg för mig själv. jag blir ingen skrikig galning som kastar saker omkring mig. förut blev jag bara ledsen, men det sista året har fått en ilska att växa i mig. mycket skit som kommer ut. ibland vill man bara springa ut i skogen och skrika. rwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. marilyn manson är bra, mycket bra att lyssna på när man är arg. och tugga jordgubbstuggumi (; hihi. jag är typ arg i två sekunder och otroligt kortsint. så jag är inte så läskig (; bara lite.

hur som helst, jag börjar lugna ner mig några hekto.. och det ska bli skönt att älsklingen kommer hem snart. jag behöver kramas! hehe (; sen blir jag glad av att så många vill ha lösenord. ni som varit anonyma med en elak kommentar bakom en skärm.. era ip nr är uppskrivna, så gör er icke besvärda att mejla..! ser ni det går alltid att hitta någonting positivt i allt. och det är där ilskan släpper lite mer och lite mer.

jag har stora planera för mig och älsklingen. inte kan jag skriva det här, för han läser bloggen.. hemligheter ska behållas hemliga! sådeså. men vi kommer ha kul tillsammans efter nyår, mycket kul. upplevelser är det bästa jag vet! speciellt med människan som gör en lycklig! hoppas han blir glad (:

vi ska hem till älsklingens föräldrar ikväll och prata lite om lån osv osv. vi ska köpa huset och vi får det för utgångspriset!! 890.000 är ingenting. jag är lycklig mycket lycklig!!! ord kan inte beskriva. bara upplevas i hans armar och närvaro! jag älskar dig sebastian cobert <3 du är mitt liv!

nu är han hemma, blir myspys! (: vi hörs senare! pusspuss





lösenordskyddad

trist men sant, bestämde mig igår för att lösenordsskydda bloggen om det var en till negativ kommentar. så nu blir det lösenord på bloggen, ni som vill ha tillgång till bloggen är ni som brukar höra av er via mejl och kommentarer, såklart inte ni som är bittra (; men ni andra! mejla mig! ni hittar kontaktkuvertet vid det rosa lilla kuvertet! påminner i några dagar, sen låser jag bloggen och antagligen kommer jag aldrig mer öppa upp den, jag är trött på att må dåligt. jag vill må bra och det är mitt eget ansvar att må bra.. såå.

idag har jag och alle setts, no hard feelings där inte (: vi har alltid trivts ihop och jag är glad att vi är vänner. knasigt egentligen att några läsare är bittrare än han. hur som helst, vi gick igenom lite papper, pratade, åkte till länna och lämnade tillbaka hans inköpa fjällrävenjacka som var för stor. och imorgon blir det fika i stan. imorgon hade vi vart tillsammans i 4,5 år. grattis gubben!

jag och mamma har bakat lussebullar ikväll mys. och när jag kom hem till sebastian så storstädade vi. kul med hög musik och massa dansade medans (; han har precis gjort fotbad till mig. så myspysigt :D <3

hoppas ni har en jättemysig kväll (: glöm inte mejla ni som vill fortsätta läsa som sagt! pus&kram (:



älskling <3 tycker han är lik brad pitt ^^




hoppa hoppa på medusa rockklubb

iiih vilken kväll. sebastian är nog den spontanaste galnaste vackrast människa jag haft vid min sida. haha, vilken energi :D vi gick ut och åt, tapas i stora lass, mums! satt där och försökte prata, men det var för högljutt, blickar säger väl ändå mer än tusen ord..? jag är helt knäsvag, förtrollad, bortrövad, lycklig! han är jag fast i en annan kropp, och med mer trygghet och den ger han mig också. vilken underbar människa. genomsnäll, trevlig, social, romantisk. listan kan göras lång!

jag hörde av mig till mitt grabbgäng, så mötte vi upp dom, tokdansade till punk/rock musik i rökiga källarlokaler tills vi var svettiga. hehe. har haft en sjukt roligt kväll :D först mys och sen jättekul! mm (: trivs så bra med min sebastian ♥ vi kom fram till att det är så viktigt att ha alla delar i ett förhållande, både den mysiga biten men även hitta på roliga saker ihop, och fy sjutton va kul vi haft ikväll. stod verkligen och tokhoppade :P

vi somnade på sista tåget hem. "sov du gumman så väcker jag dig när vi är framme" haha, eller hur, vaknade av att han satt och hängde med huvudet mot mig och sov (; sen gick vi lite smått vinglandes hem och nu är vi inne i värmen och myser med katterna. mm, sebastian har två katter! (:

för att göra alla missförstånd utredda. jag och alexander gled ifrån varann för över 14 månader sen, vi har försökt lite smått under den perioden, men det gick inte. jag vill bara inte gå ut med mitt privatliv. så för er är det kanske jätteknas att jag träffat ny (; men inte för mig. im in love! ♥ livet är fär kort för att inte välja lyckan. han är lycka för mig!

nu ska jag tvätta av smink och dra av mig fodralklänningen och hoppa i säng! TRÖÖÖTT. imorgon ska vi hem till sebastians familj och äta frukost och sen ska jag till gamla lägenheten innan visningen som är imorgon, spännande (: sen promenad och baka lussebullar med mamma sen blir det nog middag och film med älsklingen.

vi hörs imorgon! sov så gott. puss&kram (:



vi får skylla på att vi inte var nyktra (; inget kort blev bra :P och sebastian har moppemusche (; hahaha



lussebullbak och tapas

vilken underbar dag det varit idag. i allafall inne från. riktigt kallt det var idag. vi tog oss till huset kommunalt och det var inte så varmt nej. usch och fy. men all snö och med den strålande solen och gå hand i hand var himla vackert och mystigt! det bubblar i hela kroppen på mig när du tittar på mig ♥ huset var helt underbart. charmigt och vackert. jag älskar trappan, älskar kakelugnarna, älskar mysiga känslan älskar allt. det bästa är väl att det bara kostar 890.000 kr. så det blir inte mycket i lån. huset ligger precis vid en stor skog, och ganska nära vattnet. och inte alls långt ifrån stan. ja, det kändes bra mycket bra! vi var dom enda som dök upp på visningen så det blir antagligen ingen budgivning heller! :D ja det var helt underbart vackert!
vi har precis varit på affären och shoppat ingredienser till lussebullsbak mums! (: så det ska vi sätta fart med nu, håller bara på att tina upp lite. var hemma och fikade och kröp upp under en filt tillsammans i soffan, tände massa ljus och drack te. Har hämtat min vinterjacka och uggs, mys! så nu slipper jag frysa! (:
ikväll blir det tapasmiddag på söder, ska bli jättemysigt! jag älskar det stället! men har inte bord förens senare så innan blir det baka! :D vi hörs senare, eller imorgon, ta hand om er och ha en supermysig kväll nu (:
Puss&kram.


kärlek









lördagsmysfrukost

precis ätit mysig frukost med sebastian. myspys! det blev äggröra stekt bacon, juice och stor kopp te. tända ljus och varsinn morgonrock. lördagsseg. låg och drog oss länge och tittade klart på "case 39" och sen lagade vi frukost ihop! idag ska vi kolla på hus. det är jättemysigt. gulligt. ligger bra till och har två våningar. två gamla vackra kakelugnar och en vit sliten gammal vriden trätrappa. huset har verkligen charm!

igår var jag och mamma på julkonsert i globen, satt och nästan hoppade på stolarna. vi satt mindre än 20 meter till scen och såg hur bra som helst (; den var fylld av värme och glädje, jag bara älskar mark levengood. :D sen mötte vi upp mammas kompis och hennes son och åkte hem, sa hej då, gick med snabba steg med mina gummistövlar och nya svarta fodralklänning till krogen. väl inne gick jag till baren, beställde en öl och letade upp familjen cobert. jag och sebastian tokdansade och myste. träffade hans översociala jättetrevliga vänner. (: pratade med hans mamma och pappa. hans pappa kramdes om mig och sa att han älskar mig (; då har man banne mig gjort ett bra intryck! vi hade jättekul hur som helst. dansade allihopa, träffade marie. ska ta en fika någon dag! sen gick jag, sebastian och hans två kompisar hem till s och fikade och lyssnade på musik. skulle bara blivit en kaffe, men blev ist att siste man gick hem vid tre snåret. somnade vid 05 och vaknade vid nio. lite småseg..

tycker det är jättejätte trist att några såklart anonyma är så negativa. ni har ingen som helst aning om vad som hände det sista året med alexander. och av respekt för oss båda så tänker jag inte heller gå in på det. men bara TÄNK om det hänt någonting. och så sitter ni, på andra sidan av era skärmar och dömmer som inte ens vet hela historien.. skrämmande tycker jag. hur man kan tycka och tänka så mycket utan att ens ha ett endaste litet hum om verkligheten. självklart har alla en rätt till en åsikt, men snälla rara ni, behåll dom för er själva. för jag gör det som känns bra för mig, och tror ni på fullaste allvar att jag skulle ändra uppfattning om mina val i livet för att personer som inte ens vågar stå för vilka de är säger att jag gör fel val..? svaret på den frågan är nej. nej gott folk, jag har aldrig gått en väg som alla andra valde, jag har alltid gått och går på den vägen som passar mig bäst. hur ska man kunna bli lycklig på riktigt om man lever i ett destruktivt förhållande och uppepå det bara lyssnar på alla andras åsikter? jag vägrar må dåligt i en relation, man lever bara en gång och då vill man väl leva med någon som vill vara med en och som uppskattar en. det vill jag iallafall. jag tappar helt ärligt lusten till att blogga. jag är en männsika som väldigt ofta sätter andra framför mig själv, och när man för en gångs skull gör någonting för sig själv, då är man mean. så jag hoppas att ni håller era dömmande kommentarer för er själva.. tack.

ska hoppa in i duschen, göra mig iordning och sen åka och titta på ett sekelshiftshus från 30 talet! puss på er (:





kärlek pumpar ut i hela kroppen

gårdagen blev underbart fin. jag går runt på små rosa moln och det hettar i ansiket, vet inte vad det är med mig. det bara sprätter i kroppen på mig. det blev god middag med tända ljus och vin, mysmusik, prat om både lättsamma och djupa saker. kramar tårar och förståelse, skratt och varmaste leéndena jag någonsin skådad. jag har hittat en människa som ser mig, för mig och älskar mig djupt, högt och ärligt. som håller om mig och bryr sig helhjärtat. som älskar mina brister och avgudar min spontanitet, värme och energi. lycka på hög nivå. du är allt och mycket mer! allt elände bara rinner av mig. det känns som jag aldrig någonsin har mått dåligt. allt bara försvann. 194 cm kärlek. bredaxlad. vacker. ett leénde som bränner fast i hjärtat. bruna ögon som tittar rakt in i själen på mig. kreativ. social. vänder allt negativt till någonting positiv. ser möjligheter i allt. målmedveten. öppensinnad. odömmande. en värme som strålar ut och gör hela rummet varmt. en kropp som är det vackraste jag sett. en omtänksammare människa går aldrig att hitta. spontan, glad, fylld av energi. lik mig. avgudar mig. är stolt över mig. precis som jag är över honom. älskade älskade hjärtat. du har varit så nära men ändå så himla långt bort. första gången såg jag dig när vi var 12 år. du har alltid varit så snäll, så varm mot mig, som en sån där film som man har i tankarna flera dagar efter man sett den. så har det alltid varit med dig. vi känner varandra, men ändå är allt så pirrigt, nytt och vackert. att din syster är en av mina bästa vänner och att din familj är helt underbara känns inte fel det heller. jag älskar dom! att få ligga och bli smekt på kinden av dig medans vi tittar in i varandras ögon med "im still here", den känslan du ger mig i kroppen och själen, det är obeskrivligt. magiskt! jag älskar dig så himla mycket! sebastian cobert. du är mitt allt!





1 december 2010

det är verkligen mysigt. allt känns bra, allt är varm, inte kallt längre, jag mår underbart. sitter med tända ljus omkring mig, och en stor kopp te. vaknade vid sex, har vänt tillbaka på dygnet, riktigt skönt. nu är dagarna längre men nätterna kortare. tror man behöver mindre sömn när man är harmonisk i själen. älskade liv <3 tittade på årets första julkalender. jag tycker den verkar vara bra! (:
middag hos underbara familjen cobert igår. vad jag saknat dom! känt sebastian i 12 år, vi lärde känna varandra på komfimationen små vi var då (; sen gick vi i källbrink skolan tillsammans, där lärde jag känna hans lillasyster helena. go och glad. och min bästa vän länge innan vi tappade kontakten. alla i den familjen är så glada, varma och positiva. man kan inte annat än att bli glad själv! åt, skrattade och myste. mycket trevligt vill jag lova! ska på middag där igen på torsdag. helena har två helt underbart mysiga barn. jag och elsa hade kul igår och gick och "handlade" femtioåtta ggr (;
sen blev det film mys, såg grinchen och gosade i sängen. längtar verkligen efter soffa! fast säng går bra det med ^^ ska bestämma exakt vad det blir för möbler så det går fort sen när pengarna kommit in på kontot. vitt, svart, grått och stilrent, och massa mysiga detaljer. jag är såld på ljusslingor. :D och massa gosiga kuddar i soffan också. mm.
ska äta upp mina mackor och sen duscha, helena kommer och hämtar mig när hon lämnat elsa på dagis. så ska vi tapetsera i albins rum, blir nog en heldag (: och någon fika hinner vi nog med också!
igår umgicks jag med min mamma också. det var mysigt att sitta och prata på café och så. jag älskar min mamma <3 så glad att vi ska fira julen ihop hon och jag. det måste vara den fösta julen när det bara är hon och jag. så tråkigt att alla gled isär när gammel morfar och gammel mormor gick bort. varför kan inte alla bara inse att julen är till för förlåtelse (; eller varför ens hänga upp sig? man lever bara en gång. känner nog ingen som är mer förlåtande och kortsint än jag ^^ tror man mår väldigt dåligt av att gå runt och vara bitter konstans. :/ hur som helst så har vi lovat varandra att ha den mysigaste julen och det ska vi se till så att vi har också <3 mamma och jag (; men hela december blir mysigt!
ha en jättebra dag nu! och var rädda om er <3 massa kramar!!
saknar dig gumman ): har alltid så mysigt med dig <3


RSS 2.0