Till dig Hector

Hector gubben grattis på sex månaders dagen! Du är världens sötaste son önskar din pappa som älskar dig jätte mycket!!!


Bada

Vi har badat med Hector när vi hälsat på min mamma. Släcker ner, tänder ljus, sättet på klassisk musik och sjunker ner. Han älskar det! Även fast han ser helt ställd ut på bilden (; plaska är nog det bästa Hector vet!

Nu har både jag och liten ätit lunch. Det blev pasta carbonara för mig och banangröt med mosad banan till honom! Ska sätta mig i soffan med en kopp te och nya "mama" har unnat mig sex st tidningsprenumenationer! Bla. Annat mama (; mysigt!

Vi har lekt och tränat att ligga på mage och ja, det är nog Inge långt kvar tills han far runt här hemma :D Hector är väldigt lättroad. Han gillar dom mest simpla leksakerna och överflöd verkar inte vara någonting för herrn! Vilket jag uppskattar! Jag tror att barn mår bäst av att använda sin fantasi och tillåtas att ha tråkigt i mellanåt! Det är när man har tråkigt som hjärnan aktiveras och börjar tänka! Har man jämt och ständigt händerna fulla med leksaker och saker att göra. Ja ni förstår säkert (;

Puss!


Efter tio

Mysigt att sitta och äta brunch (blev varma mackor och en kopp te och juice) framför efter tio! Dom diskuterar kbt en terapi som jag vet fungerar väldigt bra!

Hector har fått mat och ny blöja och nu sover han igen. Sömntuta (: somnar vid tio tiden på kvällen och vaknar tio på morgonen, då ligger han och mornar sig en stund och pratar med sin snuttis haha det är så gulligt :D sen får han ny blöja och så ammar jag och sen somnar han i vår säng i ett par, tre timmar. Haha han är som skalman! Ät och sov tider som är vääääldigt inrutade (: och han har fixat dom själv. För oss är det inga problem att han är vaken till 22, han somnade vid halv nio en kväll.. Och jag sitter bara och saknar honom! Får bli ändring sen när dagis börjar! Så nu brukar vi äta frukost duscha och fixa hemma (: innan han vaknar igen!

Vi har mängder med snö här hemma. Ska klä på mig och Hector sen och pulsa lite i snön i skogen. Dra in massa frisk luft! Komma in och äta carbonara och mysa runt hemma! Jag älskar att vara här! Det var som Sebastian sa igår "guuuud va skönt att vara hemma" kunde inte sagt det bättre själv :P

Ska ta och äta upp och gå in och svara på ett mejl från en tjej som har en sphynx uppfödning också. Tanken är att "låna ut" Henry för nu är han könsmogen. Lilla gubben! Och hon var en av väldigt få uppfödare som inte BARA ser dollar tecken framför ögonen! Utan faktiskt som vi har katterna hos sig och inte instängda i ett litet rum och tar fram dom när det ska paras. Uh. :( nej Sånt förstår jag inte alls!

Jag är hemma själv idag och ikväll och imorgon vid tre kommer ann! Mys! :D tänk att vi känt varandra sen 14 år tillbaka! Vänskap som heter duga! <3 och älsklingen ringde nyss från Uppsala, har installerat sig och har koll på läget (: saknar honom! Fast vi saknar alltid varandra!

Ha en jättebra tisdag! Så hörs vi sen! Puss&kram!!


Hector 6 månader!

GRATTIS vår älskade goa kille på din 6 månaders dag! Ett halvår av i början rädsla men alltid med mängder av lycka och kärlek! Du är det bästa som hänt oss Hector <3

Mamma och pappa älskar dig!!!


Jag älskar oss

Nu har vi ätit tacos! Vi orkade inte i fredags så det blev idag istället! (: gott riktigt gott! Nu ska vi välja film och bädda rent i sängen och tända ljus i kakelugnen uppe i vårt sovrum (vi kan elda men vill inte i sovrummet) och krypa ner och titta på film! Mys!!! Bara kramas och mysa! Bästa som finns <3

Imorgon åker min kärlek och utbildar är så stolt :D stolt som en tupp! Han gör minst fyra utbildningar i månaden och får 15000 per utbildning! En bra belöning för en kille som kämpat sig uppåt! <3 två dagar i veckan är vi utan varandra och det står vi ut med ;) med tanke på att han är ledig sen dom andra! Nu i helgen fick han dock hoppa in och jobba. Men annars så! Ann hectors gudmor kommer hit på onsdag och stannar till torsdag kväll! Jag längtar!!! Tjejkvällar med massa snack och laga goda middagar och må bra! Jag har världens bästa vänner! Har ju inte haft det så roligt dom senaste dagarna, men massa upprivet och att ha vänner som mina.. Och en make som stöttar i allt! Kunde inte önskat mog mer! Jag älskar er <3

 


Vackert!

Melissa horn, sol som värmer ansiktet, en mysig hand som håller i min hårt, frihet inombords, glittrande snö och öppna landskap.

Jag har mått så jävla dåligt. Men så kommer man till en gräns där allt som varit känns långt väldigt långt borta. Jag känner ett lugn som jag aldrig känt! Som att jag vuxit en meter. Jag är inte bitter! Jag har blivit polis anmäld! Och det rör mig inte i ryggen. För jag vet, och alla som älskar mig vet att jag äntligen fick stå upp för mig själv! Och att stå upp för sig själv när man blivit spottad på, DET är värt alla anmälningar i världen!

Det här förde mig och Sebastian bara närmare varandra. Den sista spiken i kistan är nerslagen och det var inte vi som höll i hammaren.

 


God morgon god morgon :D

Ligger så nära Sebastian så vi är varma. Jag tyckte aldrig om att sova nära innan jag träffade honom. Han fick mig att vänja mig. Mysigt! Okej ibland kan jag fortfarande få panik när jag vaknar upp mitt i natten helt svettig :P men allt har ju sin charm..

Vi ska strax upp och klä på oss och packa ihop oss! BVC och läkarbesök står på schemat! Jag hoppas nu att jag gissade rätt på tiden! Är det någonting jag är just nu så är det glömsk och förvirrad. Fast och andra sidan jag kombinerar två saker som gör en glömsk - amning och graviditet! (; hur som helst liten ska på sex månaders kontroll hos sin barnläkare (: hon är så söt hans läkare liiiiten och glad! En sån man vill krama om och typ lyfta upp! :D

Jag har sovit gott! Kanske inte helt utvilad men vad sjutton gör det om hundra år :D ska upp och äta lite frukost nu och ja, sen åker vi iväg (:

Har saknat hemma och det ska bli skönt att få komma hem igen! Idag är Sebastian ledig från jobbet och vi tänkte hitta på någonting mysigt hela familjen! Jag röstar på långpromenad i elljusspåret vid oss! Mys! Vi har enormt mycket snö så det är så vackert ute!

Ha en helt fantastisk måndag! Ny vecka nya möjligheter! Och glöm inte att berätta för din kärlek hur mycket du uppskattar och älskar henne/honom! Det kan jag lova att jag ska :D

Puss!

 


Nattgrubbel

Det är ofta jag har så mycket inplanterat när vi väl är här i Stockholm men inte idag! Dagen har varit som ett oskrivet blad i en bok och det har både varit sjukt tråkigt och framförallt nyttigt?! Jag har vandrat runt med Hector i vagnen och bara rannsakat mig själv. Funderat på vad allt går ut på och vad som är värt att lägga tid på. Undra hur många det egentligen är som är helt nöjda när dom går bort - som känner att dom levt ut livet till fullo. Jag funderade på vad jag gjort hittintills och ja, jag är riktigt nöjd (: ni som följt bloggen under dom här fem åren (?!) jisses vad länge jag bloggat! Vet kanske att jag har en lista över saker jag vill genomföra och uppleva innan jag tackar för mig. Och det är många punkter jag genomfört under åren. Det är så många som säger att dom önskade att dom gjorde mer av livet istället för att drömma. Jamen komijen då! Jag har aldrig skjutit upp saker jag velat göra. Tex när vi skaffade barn fick vi frågan ofta "ångrar ni inte att ni inte levde lite mer innan" (ja den där man lever inte efter man har fått barn diskutionen kan vi ju ta en annan gång..!) och svarar man "jo det gör vi" då står dom som fån och ser allmänt förvånade ut. Jamen ställ inte en sån dum fråga då! Haha! NEJ vi ångrar inte vårt (våra) barn! För varför skjuta upp saker man drömmer om? Livet är ju NU, HÄR! Nej jag har nog upplevt tre liv om man räknar ihop alla saker jag upplevt, bra och dåliga. Livserfarenhet kallas det! Och det har gett mig ett bredare synfält. Vad vet andra om smärta och lidande frågade min vän mig. Jag vet att jag möjligtvis vet för mycket. Dock har det också gett någonting bra! Jag ser människor och jag ser igenom dom, jag läser av och ser igenom osäkerhet och styrka. Jag tror verkligen att allt har ej mening - och min skriva mening lyder - lev som du lär!

Jag älskar dig Sebastian - för mig är du perfekt!


Anna<3

Man kan inte bli annat än glad! Hittade det här i hennes blogg:

"Nu sitter jag här hemma igen och i em/kväll ska jag över till Fanny och ha en tjejkväll med god mat, film och hemmaspa tjuvläste jag på hennes blogg ;) Kommer bli MYS!!
Den människan är så underbart härlig , man blir alldeles glad i hela kroppen när man är med henne, hon utstrålar ett sånt lugn och självsäkerhet så det smittar av sig! <3"

Anna och jag träffades på mitt jobb jag jobbade på när jag väntade Hector! En av dom vettigaste, roligaste, snällaste och finaste människan jag träffat! Med en humor som är lika knasig som min och ett hjärta av guld <3 tack för att du finns gumman! Så glad att jag har dig!

God morgon underbara! Ska strax tassa upp och starta den här söndagen med äggröra, bacon, graipfruit och en kopp te. Mina älsklingar ligger här och sover. <3 hoppas ni får en riktigt bra dag! Var rädda om er! Puss&kram!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_186719019.jpg" class="image">


Fin kväll <3

Sitter nersjunken i soffan, ögonlocken är tunga. Magen är mätt och Anna har precis åkt hem. Vi har haft en riktigt fin kväll <3 en avslappnad, mysig och rolig kväll. Tack gumman!

Älsklingen är hemma igen efter en tydligen bra grabbkväll med hämtmat, film och dataspel! Glad att han haft det bra! "mysigt" fick jag höra när han förklarade kvällen.. Jag visste väl att det var någonting i honom när jag såg alla rosa schampo flaskor i hans badrum! Min mjukis (;

Hector myser med sin pappa nu. Snart läggdags. Det ska bli skönt! Jag är helt slut. Man blir trött av att vara arg! Jag hade så lätt att tidigare för flera år sen skjuta undan problem och små saker låg och grodde och blev större och större. Nu tar jag alltid tag i saker som är jobbiga och bearbetar och ältar och pratar med vänner och mamma och Sebastian. Så slipper jag må dåligt över det sen! Mycket mer effektivt än att använda lockmetoden.

Nu mys med mina killar och sen sova. Sov så gott sen fina ni. Och tack för allt fint. Inte ens hälften är upplagt här. Vissa saker vill jag inte visa upp. Mer än stöd. Och vilket stöd! Någonstans sen jag blev mobbad på högstadiet känns det som att mobbaren äntligen fick smaka på sin egen medicin!

Nu släpper jag det här! Livet är för kort för att må dåligt över människors missunnande! Jag må ha haft en diagnos, men jag har aldrig tillåtit den att styra mitt liv, lika lite som jag låtit andra göra mina val i livet.

Och det är just därför - därför jag känner genuin LYCKA! (:

PUSS!


Mitt i prick

Det är ju det här som är grejen. Det är mig hon försöker såra, men den som blir mest sårad det är Sebastian. Hade det inte varit för att jag ÄLSKAR honom så innerligt så hade jag släppt allt och stängt av som tidigare. Men när folk gör människan jag älskar mest av allt illa, då kan jag inte låta bli att agera! Det här beteendet är icke okej!! Och det ska gudarna veta, nu är det färdig fjantat och daltat! Vi har tröttnat. Och det är inte bara jag som tröttnat.. Och angående stöd till Sebastian! Han har mycket stöd! Mängder! Är det någonting jag alltid kommer göra så är det att stötta, älska och finnas här för honom! I och med detta så har jag chans att bli anmäld av hans familj. Jag blir anmäld för att jag blir kränkt för en diagnos jag fick för att min pappa utnyttjade mig sexuellt. Det är för mig oförlåtligt. Jag står upp för min familj (: oavsett vad!

 


45 min

Så ska jag möta upp Anna för att handlat mat, godis och hyra film :D älsklingen kom hit för en timme sen och har myst massor med oss! Lite kvalitetstid <3 han ska i väg vid sex till en kompis och äta middag och kolla på film, ja typ som jag och Anna (: kommer få riktigt bra kvällar båda två! Hoppas ni också får det! Puss!!


Trött

Är trött efter lite sömn i natt, låg och pratade med fina Ia om allt och inget. Vilken tur att det finns fler som är nattugglor (:

Ätit lite nyss och ska strax sjunka ner i ett varmt bad. Frusen! Längtar tills vi skaffar badkar, det är ett uttag i "relax avdelningen" som det så fint stod i mäklarpapprena för badkar! Jag saknar att bada! Levande ljus och massa skum! Tills dess får jag låna mammas :P

Blir lite vila innan jag ska möta upp Anna! Ska bli supermys ikväll :D längtar! Får se vad vi äter för gott, så blir det helkväll med film, hemma spa och massa tända ljus! Mys på hög nivå!

Hoppas ni har en riktigt mysig lördag! Ta hand om varandra! <3 puss&kram!


<3 vänskap


<3

Det regnar in mejl, sms och samtal. Och jag förstår! För att trycka ner en människa det är inte okej! Jag är imun mot idioti och elakhet! MEN i går såg jag Sebastian riktigt sårad. Hur han än vrider och vänder på sig så kommer han aldrig vara bra nog. För det är precis så han känner. Vad skönt det är att äntligen slippa underhålla vad vi mått dåligt över så länge. Snart snart har jag bearbetat min ilska! DÅ går jag tillbaka och bloggen blir vanlig igen. Men eftersom jag numera kommer dela med mig av sånt som kanske inte är så roligt i livet så kommer jag kräks av mig. Det är trots allt ett år av elände. Ett år!!!! NU kanske vi äntligen får slippa magont!!


<3


<3


.

 

image description

 

image description

image description

 

 


<3 finaste

Jag kan inte vara så hemsk.. Eller? Fy fan vilka underbara vänner jag har!!!! Älskar er!

 



image description


 


Underbara vänner det har jag!


Stockholm

Mysig helg är nu inbokad i Stockholm! Imorgon på dagen umgås jag med mamma, tänkte springa runt lite på stan och köpa några bodys åt Hector, jag rensade i hans garderob.. Eko! Han växer så det knakar (: sen på kvällen kommer Anna hem till mamma, mamma ska bort så vi tänkte ha mysig tjejkväll :D blir bebisgos såklart (hon har ju sin ellie) middagsmys, hyrfilm och godis! Ansiktsmask och massa snack! Längtar!! <3 på söndag ska jag fixa klart en sak på dagen, sen träffas jag och Alexander! Och på em kommer Johanna och hälsar på! Blir nog fika på något mysigt fik och mys! En riktigt bra helg! Kvällen är toppen, vi har lagt elände på hyllan känns onödigt att ödsla tid! Roligare finns det... Typ som att kolla på film och gosa och äta godis! Och det är precis det vi ska göra nu!

PUSS!


Stockholm

Mysig helg är nu inbokad i Stockholm! Imorgon på dagen umgås jag med mamma, tänkte springa runt lite på stan och köpa några bodys åt Hector, jag rensade i hans garderob.. Eko! Han växer så det knakar (: sen på kvällen kommer Anna hem till mamma, mamma ska bort så vi tänkte ha mysig tjejkväll :D blir bebisgos såklart (hon har ju sin ellie) middagsmys, hyrfilm och godis! Ansiktsmask och massa snack! Längtar!! <3 på söndag ska jag fixa klart en sak på dagen, sen träffas jag och Alexander! Och på em kommer Johanna och hälsar på! Blir nog fika på något mysigt fik och mys! En riktigt bra helg! Kvällen är toppen, vi har lagt elände på hyllan känns onödigt att ödsla tid! Roligare finns det... Typ som att kolla på film och gosa och äta godis! Och det är precis det vi ska göra nu!

PUSS!


Läsare mejl från fina ami (med tillåtelse)


förstår din ilska

Meddelande:
Hej Fina Fanny!

Jag har inte kommenterat på ett tag pga att jag legat
inlagd... Som jag skrivit till dig förut så är jag också
diagnostiserad med borderline och när jag läser inlägget
om Sebastians syster så får jag ont i magen. Jag förstår
dig fullt ut. Jag känner din frustration. Jag känner din
känsla av uppgivenhet över att folk ens ORKAR lägga ner
energi på att hitta fel hos andra för att dom själva har så
svårt att titta sig själva i spegeln och se sig själva med fel
och brister, som vi ALLA bär på, borderline eller inte.

Att använda en sjukdom som argument för att förklara hur
jävla dum i huvudet någon är säger så mycket mer om den
människan som förväntas vara "frisk" och jag hoppas av
hela mitt hjärta att du och Sebastian orkar stå sida vid
sida i detta.

Att det dessutom är familj gör allt så mycket svårare, jag
vet, för jag har precis samma problem... Jag kan inte säga
att jag känner er och vet vad som pågår utanför bloggen,
bloggen är ju trots allt det enda jag ser. Med det sagt så
kan jag lova dig att DU, just DU Fanny, har hjälpt mig
våga ta tag i min separationsångest och mycket andra
typiska "borderline"drag därför att du har visat att man
skapar sin egen lycka.

Att ha en sjukdom kan vara en förklaring till varför saker
och ting är som det är, aldrig en ursäkt. Det är något jag
talar om för allt och andra runt omkring mig, det känner
jag att du står bakom till 110% och det visar du varje dag
i din blogg.

Jag är en person som aldrig skulle kunna tänka mig bo på
landet. Jag känner hur många som helst som nästan dör
av längtan att få göra det. Alla är olika. Ni lever en dröm,
ERAN dröm. Njut av det!

Styrkekram!
Ami


Påväg hem

Tänk vad människor har lätt att skylla på varandra! Det är nästan skrämmande. Det är sällan jag träffat på personer som erkänt sina brister och faktiskt sagt förlåt! Det är så lätt att lägga över skulden på andra. Bara för att man har olika syn på vad lycka faktiskt innebär så måste man någonstans förstå att alla är olika, alla vill inte precis likadant! Det är där våra val - bland annat att flyttat ut på landet har gjort folk i vår närhet fruktansvärt upprörda. Istället för att glädjas åt lycka, så blir man en lögnare, ja jag är en lögnare som lever i en bubbla, jag bor på landet för att jag vill stänga in mig och för att jag tycker om att göra andra irriterade. Ni ska veta vad det är som varit jobbigast med att flytta. Det som jag alltid nämner är jobbigt i bloggen men aldrig gått ut med av ren respekt! Vi har inte haft stöd för fem öre av Sebastians familj när det kommer till flytten. Det har varit tårar, bråk och oförståelse. Men inser dom inte att vi är INTE som dom? Vi vill bo här! Jag är så fruktansvärt trött på att få höra att det är JAG som har borderline som tvingat Sebastian att flytta till landet för att har man borderline ja då stänger man in den man älskar! Tänk att man kan ha så låga tankar om en människa? Jag har kokat många ggr ska jag säga! Och jag har velat skriva ut så många gånger hur jävla arg jag varit! Hur mycket jag velat säga men jag har skippat det. För jag tycker att vissa saker det skyddar man även den mest idiotiska från att avslöja. Men så får jag höra ännu en gång från Sebastians syster hur mycket jag ljuger i bloggen. Nu vet jag ju inte riktigt vad det är jag ljuger om, jag skriver om våra frukostar, att vi tittar på film och ja, vår vardag! Jag lämnar därimot inte ut min mans privatliv eller det jag finner opassande att skriva om! Men jag har efter ETT år av bråk bråk bråk med Sebastians syster nu lovat att även blotta de delar i min vardag som drar ner mig och här kommer det:

Jag har kontrollbehov, jag tvingade Sebastian att flytta ut på landet, jag har borderline (det har jag haft dock är den avskriven sen 4 år tillbaka) jag låter honom inte umgås med sina vänner, jag gör så att dom inte har den relationen dom hade innan. Enligt hans syster lever vi i en bubbla. Den bubblan skapade vi för att vi inte orkade med deras skit! BRÅK! Oj nu kommer jag bli utskälld, jag kommer bli kallad idiot, dum i huvudet. (det är inte första gången) och inget förlåt fick man för det heller. Bra relation? "vi vill ha en bra relation" vem fan vill umgås med människor som bara bråkar med en?! På vilka grunder då? Nej tack! Jag har tagit mig upp ur jobbigare situationer än såhär. Jag är bara rak och ärlig! Jag har bara utelämnat allt jävla drama det senaste året för att jag har tyckt att det varit sjukt pinsamt! Jag kommer aldrig förstå! Aldrig!

Från och med nu kommer jag inte dölja saker som det här i bloggen, för jag är SÅ JÄVLA trött på att bli trampad på tårna! Sen får ni bli hur sura ni vill. Jag står för mitt!




 


Helgtips

Färsk ansiktsmask från lush! Luktar choklad! Man vill bara ä t a! Så är den riktigt bra också :D


Älskling


Freeeedag

Fredagar är min favorit dag!! Och idag har vi verkligen haft en perfekt dag! Är så mysigt att vara hemma hela familjen! <3 man ser på Hector att han verkligen saknat sin pappa! (: hihi.

Jag sov till åtta, då tassade jag upp och tände brasa och satt och myste framför en stund. Sen vaknade Hector vid tio, då ammade jag honom och sen låg vi tre (fyra) <3 i sängen och gosade! Hector pratar hela tiden, skrattar och har sig! Haha! ÄLSKAR! Han ligger ofta och pratar med sin snuttis. Gosen! Sen gick vi upp hela familjen och myste vid elden, gjorde en riktigt god frukost! Ställde mig och skärde upp massa frukt. Färsk ananas, kivi, graipfruit och lime (?!) ja det vart jag sugen på! Åt en lång frukost! (: som sagt, helgerna är bäst!!!

Sen har vi helgstädat, kramats och bara lullat runt ^^ nu är vi iväg och ska handla mat tills ikväll. Det ekar tomt i kylen. Blir tacos ikväll gott! Riktigt sugen på det! Och godis och ja, sånt mys (;

Imorgon åker vi till Sthlm blir massa mys med vänner och hectors mormor (: Sebastian jobbar i Sthlm i helgen! Så vi hänger med! Åker hem på söndag!!

Ha en mysig fredag nu! Det ska vi ha :D puss!


Vecka sex+ett

Älsklingen växer och växer och det syns på magen också. Som när Hector låg i magen så syns det tydligt tidigt på mig. Eller så har jag bara ätit för mycket bullar (; igår (onsdags) gick vi in i vecka 7! Nu slår ditt hjärta liten <3 och mitt slår för dig!


Promenad

Riktigt skönt att komma ut och gå. Jag älskar miljön här på landet, allt är så tyst. Stod strax utanför skogen i ett långfärdsskidspår och tittade upp mor himlen när snöflingorna dalade ner. Underbart att ha min lilla älskling så tätt och andas in iskall frisk luft! Vi var ute i en timme, mys! Kom in nyss! Har tänt en brasa, tänd massa ljus i huset och all mysbelysning. Håller på med middagen. Hungrig! Blir stark tomatsoppa med knäckebröd med ost. Bra att tina upp med. Jag räknar minuterna tills Sebastian är hemma! Vill bara hålla om honom!


Jag måste beställa linser!!!


Vinterland

Jag och Hector ska ut på en långpromenad strax. Stoppar honom i bärselen och går ut på landsvägarna. Det är helt underbart väder ute! Massa snö och solen skiner! Man blir glad i hela kroppen! :D

Sen hem, laga lunch och dammsuga, dammtorka och fixa till middagen. Ikväll blir det film och massa gos med hela familjen åh :D

Hoppas ni mår bra och får en fortsatt bra dag! Stor kram!


min kärlek

jag har precis tittat klart på en helt underbar film, måste se om den ikväll med älsklingen. iiiih. gud vad jag saknar och längtar efter honom! det är helt sjukt att vi känner såhär, enda sen dag ett har jag älskat honom galet. det känns som en sån där tonårsförälskelse. jag blir galen på honom i mellan åt, speciellt när han inte ser sina fina kvalifikationer. han är så duktig! åh jag är så stolt! :D han har verkligen allt. allt och mycket mer. vi har gått igenom så mycket tillsammans. efter alla motgångar, upp och nergångar och jävulskap vårt förhållande fått utstå, så står vi här tillsammans starkare än någonsin. i n g e n t i n g kan skilja oss. och det säger jag med säkerhet i rösten. det är vi två. jag har aldrig varit så säker på någonting i hela mitt liv. vi har inte haft det lätt, vi har bråkat, mått dåligt, varit oroliga, MEN vi har lyckats ta oss ur allt det där. tillsammans. det har fanimej inte varit lätt att säga upp kontraktet med sitt gamla liv, gå på vacklande ostabila ben mot ett nytt. det där nya som vi ville. vilken start. ingen lätt vill jag påstå. men vi gav aldrig upp. vi höll ut och ja, vad ska jag säga. att hålla ut liiite till, det lönade sig. att följa sitt hjärta det lönar sig. att inte ge upp och kasta in handduken, det lönar sig! jag är säkert en idiot i mångas ögon. men mina val i livet har bara gjort mig starkare, och jag har vuxit enormt som människa. och det är för mig oersättligt. vi har gjort det här tillsammans du och jag. och så länge du och jag vet, så behöver jag ingenting mer. jag älskar dig hjärtat! och jag vill att du ska veta en sak - du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela världen. tack!



Sms kärlek

Jag älskar dig mer och mer för varje dag! Min kärlek till vet jag är evig! Jag kommer aldrig sluta älska eller åtrå dig
Du är mitt allt Fanny! Jag älskar dig mer och mer för varje sekund och därför vet jag att min kärlek till dig är evig!
Du får mig att skratta och le. Då låter mig vara mig själv och mitt klumpiga jag
Med dig är allt så rätt och jag är så glad att du är min och jag kommer få vara vid din sida för evigt! Du har gjort mig till den lyckligaste mannen i världen! jag älskar dig över allt annat och jag har så sjuk längtan efter dig att jag vill bara hem o få krypa ner vid din sida!
Jag älskar dig gumman! utav hela mitt hjärta och själ!!

Jag har världens bästa make och kärlek vid min sida!!


Hector

Han är så söt! Mamma kom, måste berätta en sak! Titta jag kan göra ett hjärta med mina händer <3

Jag älskar dig Hector! Så stolt över dig skatten <3


God morgon!

Hoppas ni sovit gott (: jag och Hector ligger och myser i sängen, han ligger och pratar och är så mysig hihi. Ända som fattas är älsklingen min! Men imorgon får vi kramas igen :D han är iväg och utbildar ny personal på sitt jobb, är så stolt över honom vad han klättrat på kort tid! Och lönen var ju inte den sämsta heller... Blev helt ställd när jag hörde vad han skulle få ut i månaden. Men som sagt, pengar gör en inte lyckligare! Dock är det ganska bra att ha så man klarar sig! (:

Igår var det en riktigt fin dag! Johanna var här och vi åt en mysig frukost ihop, gick ut i vinterlandskapet med vagnen i två timmar, tack och lov för långkalsonger! Var helt röda om kinderna när vi kom in, mysigt! Tände en brasa, lagade lunch, bakade äppelpaj, tittade på film, tände massa ljus, myste med katterna och Hector, lagade middag, blev thailändsk stark räksoppa och vid åtta åkte hon hem. Tack gumman, det var verkligen mysigt att ha dig här <3

Idag tänkte jag baka bullar, Maria kom med det braiga förslaget! :D men först frukost!

Hörs sen! Puss!


Jag saknar dig

Helt mörk. Saknaden sprider sig i hela sovrummet. Är så van att kunna sträcka ut armen och känna hans varma överkropp. Saknar att få den mjuka godnattkyssen och hur han smeker med sina fingrar genom mitt hår. Perfektion! Precis sådär, och jag älskar honom lite mer just nu än vid den här tidpunkten i går. Lite mer för varje sekund, varje minut. Tänk att han är min. Jag hade blivit halv utan hans kärlek. Allt jag önskat i en människa finns samlat i honom. Vilken lycka! En riktigt vacker genuint omtänksam människa! Och det bästa av allt - han älskar mig!


nya sängbord





enkla, snygga och perfekt att ha det nödvändigaste på (:



<3


frukt cravings

förra graviditeten så var jag besatt av frukt. och ja, det känns som att det börjar komma tillbaka! inget mig imot :D frukt är ju så gott! imorse åt vi graipfruit till frukosten. älsklingen satt mig i vardagsrummet och gjorde iordning en riktigt riktigt god frukost! äggröra med bacon, graipfruit, juice, smörgåsar med goda pålägg, kasmi te. mums! en riktigt bra start på den här söndagen :D tassade upp en stund innan sebastian och hector och tände en brasa och myste med katterna. mysig dag! idag åker vi till linköping och tar en fika och kikar lite i affärer. :D hur ser eran söndag ut?

puss!









helg blommor

varje fredag får jag snittblommor av senastian. mysigt att ha blommor hemma till helgen. här är förra helgens bukett. älskar vita tulpaner! och i fredags fick jag rödgula tulpaner, fast inte av sebastian utan av en gubbe inne på hemköp.. haha. dom stod och delade ut gratis buketter till vissa (; i fredags fick ju min älskling rosor av mig det var ju hans namnsdag!





vår fina trädgård

















Tacogratäng & smågodis!

Fredagsmyset är redan i full gång här hemma njuter för fullt av att bara ta det lugnt! Tog en tupplur på soffan och vaknade av att Hector och Sebastian pratade i köket. Mysigt! Dom hade gjort färdigt middagen och tänt massa ljus och dukat så fint (: gulliga!! Blev så glad! Blir jag överraskad på Sebastians namnsdag (; han har iaf fått tre stora mörkröda rosor och en stock snus av mig (:

Vi ska strax gosa ner oss i soffan och titta på Irene huss som tydligen går på tv och äta smågodis! Iiiih älskar helgerna! Även fast jag är ledig så är det ändå något speciellt med kust helgen!

Och imorgon kommer Linda hit och hälsar på (vi måste bestämma en tid vännen) och ja, på dagen funderar jag på att måla i tvättstugan. Småpyssla i huset älskar jag! :D

Någon undrade om vi funderat på namn till bebis och det har vi. Men är inte helt säkra än. Båda tycker mycket om thula (uttalas tula) så ev. Thula Olin juno. Jag älskar Tekla och Svea. Varför vi pratar tjejnamn är pga av att det är precis det jag/vi känner på oss. Och jag brukar ha en väldigt rätt magkänsla (;

Nu mys med familjen och en kopp kusmi te <3 jag saknar era kommentarer! Skulle bli jätteglad om ni kommenterade på mejlen ist! Det är ku ung. Samma process :P


19 september

Det var som jag/vi trodde! Jag är inte så långt gången. I vecka 5+5 och då blev du till på julafton skruttis <3

Dagen har verkligen varit upp och ner. Iaf mitt humör. Det började bra, var oroligt ett tag men nu mår vi bra igen! Blev besök hos kvinnokliniken för ul utanför på magen visade inte så bra. Och barnmorskans kommentar var "det kan ha varit någonting men det är inte säkert att det är kvar" det?! Usch att sätta såna tankar i mitt huvud var inte snällt. Oron tog ju över hela kroppen! Så vi ringde och fick en "akut" tid på kvinnokliniken och fick göra ett vaginalt ul. Det visade att du låg där! Gissa om vi blev överlyckliga!!! Jag längtar som bara den efter dig! Få hålla i dig och älska dig villkorslöst! <3

Så vecka 5+5 och beräknat den 19 september! 10 dagar efter min 27 års dag (: älskade unge <3

Tack Maria för att du är så fin! Älskar dig gumman! <3


Ultra ljud

God morgon allihopa!

Vi är färdiga för att åka iväg på första ultra ljudet. Spännande! Anledningen till att det blir ett ultraljud så pass tidigt är för att jag inte har en aning om vilken vecka jag är i. Eftersom jag inte haft någon "normal" menstruation sen Hector kom och jag även hade mena fast jag var gravid med Hector så är det svårt att räkna ut :P så därför. Fick en fråga ang det på mejlen. Och om det var fler som undrade så vet ni nu (:

Jag är så sugen på att måla nere i tvättstugan vi har fått svart färg över och en vägg är grön nu.. Och ja! Får se (: små saker som gör så mycket!

Nu är vi iaf påväg och när vi kommer hem ska vi bara fredagsmysa! Huset är storstädat! Det gör vi varje torsdag och ikväll har namnsdagsbarnet (min fina älskling) önskat tacogratäng till middag (: och Tintin ska vi se på, den animerade!

Igår bakade jag Kladdkaka blev riktigt god! Spelade Fia med knuff och drack te och massa tända ljus! Riktigt mysig kväll tillsammans. Även fast kl vart ganska mycket när vi väl satt oss ner (;

Hoppas er fredag blir mysig! Skriver mer efter ultraljudet! Puss!


Mamma.. Vad gör hedwig?!


Bebis 19 januari

Imorgon får vi veta hur stor du är (läs liten) jag tror jag är i vecka 5! Men magen ser ut som i vecka 9 med Hector. Ultraljudet får visa! Ska bli riktigt spännande! <3


Väggkalendern

Jag är kär i vår kalender!! Den gör så familjen snurrstrul faktiskt kommer ihåg saker :D typ som att komma iväg till bvc igår :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/180392/images/2012/pic_185147267.jpg" class="image">


Ledighet och renovering

God morgon allihopa! Jag ligger i sängen och väntar på att frukosten ska bli klar. Världens bästa älskling ville överraska mig <3 ska bli gott, jag är riktigt hungrig!

Igår myste vi massor! Efter bvc (Hector väger numera 6,5kg och är 61 cm lång) tänk att han vägde 1,7kg och var 41 cm när han föddes. Lilla hjärtat! Kan inte förstå att han varit sådär liten! Hur som helst feber efter sex månaders sprutan och en ledsen liten kille och jag (och hedwig såklart haha) gosade under täcket och tittade på film. Strök hinom över håret tills hans somnade utmattad stackars ): jag är inte van vid att han är så ledsen, han är en jätteglad bebis och har alltid varit. Så det värker i hjärtat när man gråter så. Men tillslut lyckades jag lugna honom. Alvedon för barn verkat fort märkte vi igår! Sen efter filmen kom Sebastian hem och då blev det middagslagning och massa kramar! Saknat! Vi åt jättegod renskavsgryta med ris och lingonsylt. Det är så sjukt kul att laga mat!! Ett stort intresse. Har aldrig riktigt förstått mig på det här med halvfabrikat och att äta korv och köttbullar och ja.. Nej. Maten känns som en grej jag/vi gärna lägger tid och pengar på. Jag prioriterar vår mat framför att tex köpa en tröja eller två. Och hector fick banangröt! Favorit äben fast hälften hamnade över hela honom ist för i munnen! Hihi. Så efter god middag kröp vi i säng hela familjen och tittade på söta filmen "smurfarna" blev tidigt i säng med andra ord (: skönt! För idag ska vi renovera! Och ikväll middag i Vimmerby ute med My och Co.!

Ha en fantastisk torsdag! Blir storstädning här för imorgon ska vi bara fredagsmysa! Puss!

Ps. Det verkar vara strul med att kommentera, så ni som undrar någonting tills det är ordnat kan mejla mig! (det rosa lilla kuvertet till höger)


Tjejkväll

Imorgon kväll ska jag, My och några andra tjejer ut och äta! Ska bli supermysigt :D längtar!! Trots att vi flyttat så långt ifrån vänner och familj. Så träffar jag faktiskt mina vänner mer nu än innan. Tänk, allt blev så himla bra tillslut (: fan den som ger sig!! (; man ska se möjligheter i saker! Och det gör vi! - titta så långt vi kommit!!

Jag ÄLSKAR oss!!


God morgon världen!

Hoppas ni får en underbart bra onsdag! Gör någonting som gör er glada och berätta hur mycket ni uppskattar era nära och kära! Tänk också på att gårdagen är passerad, lev i nuet och vänta inte på saker du vill göra. Livet är för kort för att skjuta upp saker!

Kärlek till er! <3


Nackspärr

Det är när man vaknat halv fyra i soffan med nackspärr som man ångrar att man inte gick och borstade tänderna och sov i sängen i stället :P

NU ska vi gå och lägga oss i sängen haha! God natt (:


Varför är det så?

På statistiken som ni ser står det "idag: 293" besökare. Men på statistiken som jag ser står det 427 unika besökare. Varför är det så? Det har visat för lite i flera år nu :P hade varit kul att veta varför..


Today

Vi har haft en riktigt bra dag! Jag har haft jätteont i mitt ena knä. Gammal balett skada som kommit tillbaka när jag satt mig ner hastigt och skulle slänga in ved i kaminen (; jag är så jäkla klantig!! Hur som helst. Soffläge nu på kvällen med film och massa gosande med älskling och Hector! Låg på rygg i soffan och "flög" med Hector som skrattade så han tjöt :P jag med tills han kräks över mig haha! Charmigt! (; så ska du inte göra på din första dejt älskade Hector ^^ men en mysig kväll ihop har vi haft och strax ska vi bädda rent i sängen och sova! Imorgon är det bvc och det ska verkligen bli kul att se hur han växt :D endast bröstmjölken har gjort så han gått upp mer än hans kurva. Men nu har vi ju börjat med smakportioner!

Sov så gott sen! Puss&kram fina ni!


Min knubbis (:

Gud vad jag älskar dig!!


Hedwig & hector

Dom är så gulliga! Hedwig är så mammig mot Hector haha. Följer med vart jag än går med honom och ligger bredvid honom överallt. Sötaste! <3 nya bästisarna? (: tror det!


Aaaaahhhh

JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!!!


Fina ord

"Tack för att du är den finaste å bästa människan i hela världen! Å tack för att du är min vän! Du är stark, vacker och speciell! Du är en sån som får Världen att le och stråla även om regnet faller från en mörk himmel!"

Fina fina ann. Tack för att du finns! Sånt här gör ju dagen till den bästa! <3 jag har dom bästa och finaste människorna i mitt liv! Tack!


Tacksamhet

Min fina Sebastian har blivit befordrad! Gissa om jag är stolt :D det här betyder mycket bättre inkomst! Mycket mindre oro och ja! Kan inte bli bättre!! Så stolt över dig älskling! Du är verkligen verkligen värd det här! Jag har trott på dig alltid! <3


Stockholm

Jag och Hector började vår morgon med skumbad, levande ljus och relaxmusik. Mysig start på dagen och den här veckan!

Nu är vi påväg till Anna och ellie! Åh har längtat så!!! :D ska bli så mysigt att äntligen få träffa lilla ellie (:

Sen blir det fika med fina Johanna <3 vi har inte setts på år! Saknar! Hon har precis flyttat tillbaka från Norge! Till Sthlm! Vi lärde lämna varandra via bloggen faktiskt! Sen träffa Fanny en jobbkompis som jag haft så jäkla kul mes underbart rolig och positiv tjej! och sen åker vi och hämtar hedwig hos uppfödaren sen hem till huset! Älskart!

Hoppas ni får en underbar måndag!! PUSS!! <3


storebror

tänk att våran älskling ska bli storebror, galet, men helt underbart (: han kommer bli den bästa det vet jag! snäll och omtänksam och omhändertagande. vår lilla skrutt!














Sunday!

Söndag idag och planerna är Ikea, fika på stan och åka till Sthlm ikväll. Sebastian åker på stormöte till Sundsvall i morgon och då är det smidigare att iaf redan vara i Sthlm (:

Så hämtar vi hem vår avelshona hedwig också :D mysigt!!

Nu ska vi hoppa ur sängen och äta frukost och duscha! (: hoppas eran söndag blir till den bästa! Hörs lite senare! Puss!


Lördagsmys

God morgon allihopa (: hoppas ni sovit gott! Vi är inte alls krya men vi ska såklart ha en mysig lördag iallafall (: i kväll blir det älgstek med vinbärssås och pannacotta med hallon till efterrätt. Mums! Jag tycker om att vara gravid (; man får i sig allt man behöver för man är så sugen på allt! Ja allt möjligt! :D och nu på dagen ska vi gosa i sängen och titta på massa filmer och ja, bara ta det lugnt! Ann och nikkie kommer en annan helg! Så vi är piggare (:

Blir så glad att ni skriver mer nu! Ni vet ju hur glad jag blir och hur mycket jag uppskattar det! Så tack!! (:

Önskar er en riktigt mysig lördag! Ta hand om er <3 puss&kram!

Ps. Det är den 20:de vi ska till barnmorskan (: hade kollat fel i pappret! Och uppdaterar er då ds!


Matlista


Väggkalender

Familjen Cobert är snurriga och behöver tydliga riktlinjer ;)


GOD MORGON UNDERBARA NI!!

Hoppas ni sovit gott?! (: vi har precis duschat och nu sitter vi och mumsar knäckebröd med kokt ägg och kaviar. Glad att jag slipper avstå från det under graviditeten. Värmer händerna på min tekopp. Vi eldar så mycket i huset i kaminen nere i källaren och även kakelugnen i vardagsrummet så vi har avstängd bergvärme. Det känns på morgonen dock. Liiiite kallare än när vi hoppar i säng på kvällen (; så nu har älsklingen precis startat en mysig brasa (: katterna njuter för fullt. Dom har sin favoritplats i soffan därnere med mängder av filtar och ja, precis framför kaminen.

Ska slänga på mig lite smink och sen åker vi iväg (: inköpslistan skriver jag påvägen i bilen!

Ha en underbar fredag! Vi får finbesök ikväll av hectors gudmor Ann och hennes dotter! Mysigt!!

Puss&kram!!


Gense focus hemma hos oss

Och jag älskar dom (: hittade dom på campadre för halva priset! Som taget! Två paket bestick och två paket latteskedar! Julklapp to myself! (;


Maria

Du är den finaste vän man kan önska sig! Jag är så jäkla glad att du finns! Vi har en vänskap som man hade på lågstadiet. Att höras ständigt, dagligen, i upp och nergångar att finnas där att trösta, att älska, att förstå. Att du finns gör så jag vaknar upp glad varje dag! Tack för att du finns, tack för att du är så underbar! Jag släpper aldrig taget om dig gumman! Var så säker!!

<3


Sleep tight don't let the bedbugs bite

Nu ligger vi i sängen äntligen (: tänk att det ska ta så lång tid för oss att komma i säng (; det är långa badrumsbesök, släcka alla ljus, tömma diskmaskinen och fylla på den, natta Hector, bädda upp sängen, hämta vatten, tömma kattlådan, fylla på mat och vatten till katterna och ja! Haha! Det tar en stund (:

Hur som helst! Nu ska vi sova! Imorgon väntar målning för min del och vi ska åka och handla mat. Älskar när kyl och frys är fyllda. Speciellt nu när jag är så hungrig! För gud vad jag äter! Men det hör ju till (; jag har inte riktigt smält än att det ligger ett litet pyre i min mage. Att vi ska bli fyra. Tänk om jag vetat det här för 1,5 år sen. Jag hade antagligen inte trott på det!

Men glad det är jag! SÅ JÄKLA GLAD :D

Natti natti! <3


Älskling <3


Regnigt ute mysigt inne

Vi är inte helt hundra här hemma :/ älsklingen har feber och jag börjar också känna mig hängig! Därför spenderar vi dagen mysandes i soffan till massa bra filmer (: har gjort fotbad och bara njutit av att vara inne med massa värme från brasan och levande ljus. Lugn och ro! Så skönt!!

Så har vi pysslat också :) fin tavla på litens fötter och händer! <3

Hoppas er torsdag varit bra hittintills! Mon gravidtrötthet visar sig mer och mer. Men annars mår jag toppen!! Puss och kram <3


kärlek i ord.

mår bra efter en riktigt bra kväll tillsammans med honom. nära nära varandra. älskar hans hand mot min arm smekandes, när han pussar mig på håret. viskar hur fin jag är. att perfektion är mitt förnamn. han ger det där lilla extra varje dag, ett ord, en blick, en chest. och varje gång älskar jag honom lite mer. för honom orkar jag. för varje gång han tittar på mig sådär lyfter han upp mig, fyller mig med kärlek från topp till tå. gör mig lycklig innefrån och ut. ensamheten försvann när du kom och höll om mig. jag gav dig mitt hjärta, och jag vill aldrig aldrig mer ha tillbaka det.

för mig är du den bästa. jag har aldrig känt någon som lever livet så fullt ut som du gör. jag har aldrig känt någon som sett motgångar i ögonen och plockat fram möjligheter och varit glad. jag har aldrig känt mig så speciell och älskad, så behövd. du är fantastisk. du är så mycket mer än du tror. jag tror inte bara, jag vet att du kan, ta dig precis dit du vill. är så stolt över dig, över oss. över hector. vill bara krama dig! och tacka för att jag får dela mitt liv med dig! när allt var kolsvart, då stod du där i snön och log mot mig. och det älskling, det var början på vår saga. den vi skriver på just nu. första kapitlet handlade om oss, du och jag när vi gifte oss. andra kapitlet handlade om vår fina hector och tredje kapitlet handlade om vårt hus, vår nystart, och nu älskling, är vi i början av vårt fjärde kapitel.

tack fina fina älskade sebastian för att du är min. jag älskar allt du är, allt du gör och att du älskar mig. ♥






Jag älskar oss.



from the inside out you're so beautiful i want to hold you in my hand i do everything you want me to i do everything you want me to do



Rörd!

Ni är SÅ fina! Tack för att ni blivit så glada för vår skull!! Allt känns helt underbart! Bara myser runt och lyckan sprider sig ut i vartenda hörn i kroppen! Tänk! Vi ska få en bebis till! Har så mycket tankar i huvudet! Hur blir det? Hur kommer det kännas? Kommer det vara lätt eller svårt? Men så tänker jag: det blir vad man gör det till! Och jag vet att det här det kommer bli SÅ bra!! Det känns i hela kroppen!

Har alltid velat ha fler än ett barn och samma gäller Sebastian! Att ha en stor familj har jag själv alltid saknat! Liv och rörelse i vårt hus, barnskratt och lycka! Såklart tunga dagar också, men det är SÅ värt det!! Jag är så kär i Hector och har njutit av honom sen dag ett, jag kommer aldrig känna att han gjorde så mitt liv stannade upp, för det har rullat på mer än någonsin sen vi fick reda på att han låg i magen! Att få barn är en gåva och jag är lycklig!! Det kunde inte bli bättre än såhär! <3 tänk va kul dom kommer ha ihop (: på semestrar och ja, jämt! Vi slipper nog svartsjukan också. Tror Hector kommer vara för liten.

Mamma blev så glad! Jag älskar dig! Du lyfter upp mig! Och du är den bästa mormorn Hector kunde få! Det ser man i hans ögon när han skrattar och tittar på dig <3

Jag kommer vara färdigutbildad diplomerad energiterapeut ett halvår innan min andra ledighet är slut (: så ni som tycker att livet inte kan rulla på trots barn, ni har så fel!!!! Jag är så nöjd med mina val i livet, det är ju jag som valt dom! Alltid gått min egen väg, lyssnat på mitt inre istället för på andras råd. Och det har alltid blivit bra! Att lita på sig själv och veta att man kan bara man vill, det är en riktigt bra grej (;

Puss!!


Två blir tre blir fyra.

Vi ville ha tätt mellan Hectors och hans lillebror eller lillasyster. Nu blir det runt ett år emellan våra älsklingar! Efter tre test där alla visade samma: jag och Sebastian ska efter sommaren få vårt andra barn!! Det var det vi var så glada över! :D självklart var det här planerat, men vi blev väldigt förvånade när vi blev gravida på första försöket den här gången också! Underbart!! <3 är så lycklig! Min fina fina familj <3

På fredag ska vi till MVC och skriva in oss och ta reda på hur långt gången jag är. Jag tror att jag är i tredje månaden. Magen är inte så liten. Men sen vet jag ju hur stor min mage vart med Hector. Nåväl vi får se (:

Det ska bli så himla mysigt!! Jag är lycklig i hela kroppen! Hector är det finaste som hänt mig, och att skaffa ett syskon till honom har vi aldrig tvekat på!

Jag älskar dig Sebastian! Tack för att du är du! <3


trötter

hoppas ni har en jättemysig kväll (: jag och hector blir snart ensamma här hemma, och att slappa i soffan med en kopp te framför en varm brasa under en filt med laptopen i knät låter väldigt lockande (: har varit duktig och fått in fyra ikea kassar med rentvätt i skåpen. förstår inte riktigt hur det gick till, för lådorna var allt annat än tomma. nya kläder det behöver vi verkligen inte :P

vi har ätit jättegod middag och suttit och myst och pratat länge, tittat på en film och drukit te, mys! hector låg och snusade på min mage nyss, lilla grodan, han drar ihop sig så gulligt ♥ och nu sitter han i sin babysitter och tittar in i elden, den är spännande (:

tänkte surfa runt lite på nätet och få lite inspiration, styleroom är en riktigt bra sida tycker jag! sen får vi se hur kvällen utvecklar sig, älsklingen min kommer hem runt elva. kvällspass. snart snart är det slut med det här, hans chef vill befodra honom. en fast mycket bättre lön och mindre oro, det ser vi fram emot, ja! (:

ha en jättemysig kväll nu. det ska vi ha (: puss&kram.





God morgon bloggen

Vi sov kvar i Sthlm smart med tanke på snökaoset! Hector har varit en liten bökis i natt! Han grymtar, snurrar runt i sängen och ligger och pratar med sig själv! Tokfisen! :D så jag har då inte sovit många timmar, men så är det ibland (:

Vi har varit ute på vägarna sen strax innan sex i morse. Ska bli ruggigt skönt att komma hem. Trots den korta stunden hemifrån så längtar vi alltid hem. Vad är det man säger.. Borta bra men hemma bäst! Och jag är förvånad att för första gången (har lämnar Sthlm för andra städer tidigare) så är det här första gången jag verkligen känner mig hemma! Jag har sagt det innan, men att bo där vi bor och ta det steget vi gjorde det är bannemig det bästa jag gjort!! Ro i själen! <3 tror det är ganska många som fortfarande är förvånade över att vi trivs :P men det är som det är, alla är olika! Och tur är väl det (:

När vi kommer hem åker älsklingen på jobb i ett par timmar, sen kommer han hem vid lunch. Tänkte titta på en av filmerna vi fick hem från lovefilm och ta det lugnt. Ska fixa det sista i köket för på fredag kommer Ann och nikkie och hälsar på oss! Mys! :D vi hade ett mysigt restaurang besök igår. Rörigt visst haha! Det var utspilld mjölk, spring, krångel och stressade mammor haha. Men riktigt riktigt mysigt som vanligt (: åt indiskt och bad om lite starkare. Och fick in det starkaste dom hade. Satt och svettades. Är van vid stark mat. Men hu! Hur som helst (: Hector fick såå fina retro kläder i brunt, orange, rött och gult i velour och ekologiskt från polarn o. Pyret. Tack gumman! Hon vet vad jag gillar (; men så har vi ju känt varandra i snart 15 år! Tiden får stanna lite!!

Tog en runda på stan och spenderade mitt presentkort på favorit affären granit! Blev fyra glaslyktor med svarta upphäng, blir fina att hänga i våra äppleträd i sommar, härliga sommarkvällar! En vattenkaraff med utskriva mått.. En postlåda i zink, två gladmuggar till te, en fotovajer och en penna att skriva med på den stora griffel kalendern (: nöjd!

Sebastian jobbar lite i kväll också och då ska jag och Hector bara gosa! Den ungen han kan verkligen mysa! Älskar honom bara mer och mer för varje dag <3 badkväll för Hector och jag tänkte mysa med hemmaspa ansiktsmask, inpackning, skrubb och fotbad! (: så oss går det ingen nöd på :D

Vad ska ni hitta på idag? (: puss!!


I bilen påväg till Stockholm

Ska bli mysigt! Ikväll går vi ut och äter på restaurang med gudmor ann! Första stoppet - min mamma! Puss!!


Hembakat


God natt!

nu hoppar vi i säng efter en mysig dag och kväll. vi har bakat bröd jag och älsklingen, morotsfrallor i nya bakmaskinen och tada! dom blev riktigt goda (: åt stark orientalisk tomatsoppa och nygräddade frallor med brännvinsost på till middag. mumsfillibabba! sen medans jag och hector tog en nap i vårt gästrum/arbetsrum så gjorde sebastian så himla mysigt i vardagsrummet. höll på att börja gråta när jag kom dit in, hihi. han hade tänt levande ljus öööverallt. gjort en kopp te till mig (: och tänt en brasa, satt på relax musik och förberett för helkroppsmassage. älska! det var så himla mysigt!! vi låg på en filt sen framför brasan och bara gosade. älskade sebastian! tack! ♥

imorgon åker vi till sthlm och hälsar på. jag ska träffa fina anna och hennes 2 veckors ellie. ska bli så kul :D och min fd alexander och jag ska ses en stund, och mamma såklart (: ska in till stan imorgon också. måste köpa en penna till våran kalender som jag målat på väggen!

nej, nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng. hector sover och vi börjar bli trötta. sov så gott (: pusspuss.






första smakportionen





vi ångkokade palsternacka, morötter och sötpotatis i en bebismatsmixer (: den ånkokar så inga nyttigheter försvinner och sen mixar man dom mjuka rotfrukterna och så kryddade vi med lite timjan. barn gillar när det smakar. och för att övergå till vanlig mat är det bra att ha tex palsternacka som är söt (som bröstmjölken) första gångerna (: han ser lite skeptisk ut.. men han skrattade hela tiden (; det gjorde hans mamma med.

datum: 7 januari 2012 första smakportionen! stora killen (:



Diplomerad energiterapeut

tänk, imorgon skickar jag in papper på en två årig utbildning som energiterapeut. det känns i hela kroppen att det här är rätt, det här är jag! det är som att dom skrivit till mig i kurskatalogen, hehe. nu kör vi! två år på distans! och med några tillfällen på internat. två år och sen är jag utbildad. lycka!! :D som jag velat fram och tillbaka fram och tillbaka. men nu, nu känns det helt helt rätt (:

"En energiterapeut hjälper människor att frigöra blockeringar som ligger till grund för upplevda fysiska, mentala, andliga eller känslomässiga begränsningar. Syftet är att öka kroppens förmåga till självläkning och på så sätt förbättra livskvalitet och mående.
Vi vänder oss till Dig som är intresserad av att hjälpa människor komma vidare i sin personliga utveckling. Du har en helhetssyn på människan som fysisk, mental, andlig och känslomässig varelse och är intresserad av att söka grundorsakerna till ohälsa"

tack världens bästa maria för att du puschat mig och tack fina älskade älskling för att du alltid tror på att jag klarar av saker jag vill. ni är bäst!!



du ger mig styrka! jag älskar dig!!



Det var gott tyckte Hector


God morgon underbara!

Vaknade precis! Mina älsklingar ligger och sover, bara katterna som är vakna. Ska tända massa ljus och göra lite frukost! Här har vi vitt på marken, riktigt vakert är det!

Det här blir en riktigt bra dag, det känns i hela kroppen! <3

Hoppas ni mår hur bra som helst! Ta
hand om varandra! Puss&kram!

(det här skulle lagts upp vid nio imorse haha)


Linköping

Jag och Hector var inne i Linköping idag, mysigt att promenera runt med vagnen och titta i affärer. Handlade massa body butter på body shop rean, kläder till Hector och liiite till mig på polarn o. Pyret rean och kläder till Hector på hm rean. Säger bara tack för medlemskap!! Haha hade massa "present checkar" (:

Vi åkte till k-rauta och handlade det sista till badrumsrenoveringen och imorgon ska vi städa ur där för det har agerat förråd! Ska bli så skönt att få ett badrum dörren bredvid vårt sovrum! Blir 10*40 vita matta kakel plattor på väggarna med ljusgrå fog och mörkgråa 20*20 matta klinkers med mörkgrå grafit fog på golvet (: en enkel duschväg och högblanka vita badrumsmöbler. Kommer bli great! På lilla toan blir det svart och vitt rutigt golv i 10*10 (hittade det idag på k-rauta) och vita väggar. Iih jag älskar vårt hus!!! Hade inte bytt det mot någonting i världen! :D blir så fint!! Gammalt möter nytt precis som vi ville (:

När vi kom hem efter en mysig dag på stan så gjorde jag efterrätt. Fira! (: blandade hallon, skivad banan och kivi i en form och hackade vit choklad och hade på. In i ugnen på 250 grader och tände en brasa, massa levande ljus och gjorde te och kaffe till oss. Hector jollrade och så myste vi alla tre framför brasan <3 och åt god efterrätt!

Ikväll fångade vi hectors första riktiga skratt på video! Helt underbart!! HSB skrattar riktigt mycket :D jag älskar honom!! Åh vad jag älskar honom!!!

Nu ligger vi, jag och min kärlek i vår sköna nybäddade säng. Hector sover sen tre timmar tillbaka och jag ska också ta och sova! Imorgon står projekt renovera på schemat!

Vi hörs imorgon (: sov så gott fina ni. Puss&kram!!


LYCKA!!!

Just nu strömmar det värme i mon kropp, kärlek och upprymdhet! Vi är SÅ lyckliga! Fan vad jag älskar dig Sebastian Cobert! JAG ÄLSKAR DIG!!

Ikväll firar vi vår kärlek, vår fina familj och att det vi hoppades på slagit in!

Vad säger man? Love life!!!


<3


Fredags badet

Två kvällar i veckan plaskar vår skatt glatt i sin rosa badbalja :) sötnosen. Nu får han sitt sista nattmål och massa mys i soffan. Sen bäddar vi ner honom och fortsätter vår mysiga fredag med popcorn tänd brasa och filmen som går på femman!

Hoppas ni har en riktigt mysig fredagskväll! (: puss&kram


Hectors första smakportion

Snart ska vår prins få en hemgjord puré på palaternacka, sötpotatis och morötter! Ska bli spännande :) amningen fortsätter vi med! Men lite variation har ju aldrig skadat ;)


sammanfattning av 2011

Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut?

födde barn, flyttade till hus på landet.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

ja och några nu i början av det här året.

Dog någon som stod dig nära?

nej som tur är.

Vilka länder besökte du?

gjorde ingen resa utomlands, men en enorm resa i mig själv.

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?

mindre oro och mer framförhållning och stabil ekonomi varje månad.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

den 31 juli då vår hector hade bråttom ut till oss. älskade unge!

Vad var din största framgång 2011?

att jag vågade lita på min magkänska och flytta ifrån stockholm.

Största misstaget?

att jag inte hann ta körkort innan hector kom (;

Bästa köpet?

vår fula volvo, haha. att vara billös i skogen är inte så bra. och såklart vårt hus. många hus som vi tittade på som var mer eller mindre fallfärdiga.

Vad spenderade du mest pengar på?

renovering och inredning.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

att kunna gå ut direkt på morgonen och titta ut över vår sjö och känna lugnet sprida sig i hela kroppen. och se hector le och må bra ♥ när jag och sebastian fick reda på att hector låg i min mage och när vi gifte oss med varandra.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

alla melissa horns låtar.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

beror på vad man jämför med. jag har varit ledsen och orolig många gånger under tvåtusenelva, men sen är jag en sån som alltid reser mig upp och hittar möjligheter istället och skakar av mig bitterhet och människor som inte kan glädjas åt ens val i livet. jag är inte gjord av stål, men har en positiv inställning till saker och ger sällan upp. jag har känt geniun lycka många gånger under 2011.

Vad önskar du att du gjort mer?

tagit tag i sista ämnena på komvux, men det gör jag nu istället.

Vad önskar du att du gjort mindre?

oroat mig. jag vet ju att saker alltid löser sig tillslut.

Blev du kär i år?

ja, i min son.

Favoritprogram på TV?

halv åtta hos mig är så mysigt!

Bästa boken du läste i år?

jag läser sällan böcker.

Största musikaliska upptäckten?

hänger med samma gamla favoriter fortfarande (:

Något du önskade dig och fick?

ett friskt och tryggt barn. ett tryggt hem som verkligen var mitt hem. mänger med kärlek av sebastian.

Något du önskade dig och inte fick?

jag uppskattar allt jag fick istället för att vara ledsen över det jag inte fick. är så tacksam över att vi är där vi är idag, med en fantastisk fin son, ett underbart hem och vi har varandra. ♥

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

jag firade min 26 års dag på ronald mcdonald huset, för att hector låg inne på sjukhus. fick paket och frukost på sängen, sen kom min mamma ner från sthlm och firade med oss på dagen och satt hector vakt på kvällen. då blev jag utbjuden av sebastian på en mysig tapas restaurang, och sen gick vi på bio och myste! en rikitgt bra födelsedag!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

att jag lagt mindre tid på att få igång andra i livet med deras drömmar och lagt mer tid på mig själv. jag vet att jag skulle tagit mig bra mycket längre då. MEN, att älta det är ingen idé. idag tog jag tag i det jag länge väntat med.

Vad fick dig att må bra?

ensamtid. att få gå runt i vårt hus och bara njuta av tystnaden (jag är en ensamvarg så det skriker om det)

Vilken kändis var du mest sugen på?

ingen!

Vem saknade du?

en vän att dela allt med. vilket jag numera har ♥

Mest stolt över?

att jag tog mig ur ett liv jag inte ville leva, utan bara levde för att jag inte orkade gå vidare. jag gifte om mig med en underbar människa som jag älskar över allt annat. trots folks fördommar, vi lämnade ett liv som alla såg som trygghet och startade det vi visste skulle bli vår trygghet. jag läkte från ett jobbigt år som varit och ägnade hela tvåtusenelva till att uppfylla drömmar som jag haft i flera år. att må bra på riktigt och leva ihop med en person som stöttar mig i allt jag vill göra och lyfter upp mig. men framförallt. jag stod upp för mig själv.

Högsta önskan just nu?

att jag ska hitta tillbaka till lugnet på insidan på heltid och inse ännu mer att livet tar mig dit jag väljer att det ska ta mig.



våran stora kärlek. där hade han fortarande sin sond. han var så himla himla duktig och vi är så stolta över honom att han kämpade så i början. vad vi älskar dig hector. det finns inte ord. du är det finaste som hänt mig.


 


Pyjamas myser

Älskar honom!! Att vara hectors mamma är det finaste och bästa som hänt mig! Jag kan skratta mig lycklig att han valde mig. För vissa säger ju att barn väljer sina föräldrar! Underbarare unge finns Inte! Snäll, lugn, gosig, glad och alldeles alldeles underbar! Mamma och pappa älskar dig Hector! <3

Fick en fråga om hur vi gjort för att få honom att sova så bra. Jag ska vara ärlig och säga att jag vet inte. Han bara sover bra! Enligt vår BVC kontakt så är han en väldigt trygg bebis (det betyder så klart inte att bebisar som inte sover bra är otrygga). Han är trygg i sin säng! Han har alltid sovit själv och inte i vår säng. Sen har vi alltid haft samma gosedjur i sängen på samma plats i sängen, vilket gör att han känner igen sig. Vi har även en "korv" som han sover i, barn känner sig trygga när dom har det trångt :) vi är väldigt noga med att se honom och hans behov är han ledsen, ja då låter vi honom inte skrika. Bara vi visar oss, vi plockar inte upp honom om han absolut inte lugnar ner sig när han ligger i sin säng, utan pratar lugnt med honom, stryker honom över håret och ser till så hal blir lugn igen. Nu är det väldigt väldigt sällan han inte somnar på en gång. En vanlig kväll seg ut såhär: vi byter blöja och sätter på pyjamas, två kvällar i veckan badar vi honom sen smörjer vi in honom med babybodybutter och gör bebismassage :) jag lugnar alltid ner mig innan jag umgås med Hector, stressar aldrig med hans blöjbyten eller matning eller mys. För mig är Hector det viktigaste såklart och att släppa allt annat har vi alltid gjort. Sen lägger vi ner honom i sin säng, lägger honom på sidan eftersom han precis ätit och lägger hans snuttis hos honom, stryker honom över håret drar upp hand täcke och släcker alla lampor, säger "god natt älskling vi älskar dig" och sen går vi ut och stänger dörren. Är han orolig när vi går ut så går vi in igen. Att lämna honom orolig ensam är inget jag vill. Många tror säkert att han blir bortskämd. Och ja! Med mängder av kärlek inger annat! Trygg bebis är han och det märks på hela hans personlighet! Jag kan lägga honom i hans säng och gå ut och sen hör jag hur han ligger och finular och pratar med sig själv. Han söver sig själv och det är precis så det ska vara tycker jag. Han måste hitta sin trygghet i sig själv också. Även fast vi finns alldeles i närheten <3 sen lägger vi honom jämt tillsammans. Och även har morgonmys i vår säng alla tre på morgonen :)

Så gör vi :)


Pannkakor

Snart ska vi äta pannkakor och titta på film. Har städat och tänt massa ljus och nu myser vi bara runt! Stått och kramats i ett mörkt rum med känslor som strömmar mellan våra kroppar som får mitt inre att slappna av. Mår så bra av hans närhet. Av hans hand i min. Hans blick som tittar på mig. Vad vore vi utan varandra? Jag vet att jag skulle känt mig väldigt väldigt tom. Älskar dig min fina Sebastian! Finare människa finns inte att dela sitt liv med. <3

En lugn kväll blir det! Bara njuta och pyssla runt!

Tack för att ni finns i mitt liv underbara människor! Maria är en av dom, värd en bästa väns medalj för den tjejen hon finns där för mig jämt! Hon har gett mig så mycket! En människa jag beundrar, delar allt med och uppskattar nått så ofantligt! Du är fantastisk gumman! Tack för att du finns <3

Jag har inte många nära vänner i mitt liv, för det är precis så jag har valt att ha det. Människor som ger lika mycket som dom tar, som ser och hör en, som lufter upp en som uppskattar en. Dom människor håller jag hårt i. Resten? Dom får göra precis som dom vill, det är ju inte vi som går miste om allt. Man väljer sina strider och man väljer människorna man vill ha i sitt liv. Och i mitt finns bara dom bästa <3

Nu - pannkakor, film och mys!!


Du är min lycka, glädje och stora kärlek


.




det är fan skrämmande hur vissa beter sig.
jag blir på riktigt mörkrädd.





2 december

hoppas ni sovit gott och är utvilade (: jag och älsklingen och liten gick och la oss vid 22 igår, eftersom sebastian skulle på jobbmöte i sundsvall idag. så han åkte hemifrån vid tre i natt. jag har sovit som en kratta i natt. låg och läste till ett tiden, smsade med finaste vännen ♥ och tassade upp och gjorde matsäck till älskling. sen somnade jag och vaknade när älskling skulle upp, sen hade jag jättesvårt att somna om :P sen vaknade hector vid tio. han sover tolv timmar per natt nu. jag förstår inte hur det bara kunde vända. och nu ligger han här bredvid mig och gosar med sin snuttis och halvslumrar efter ett mål mat. vi börjar lära oss hans sovmönster nu. han somnar vid 22 på kvällen, sover tolv timmar, vaknar vid 10 på morgonen, äter och får ny blöja och sen somnar han om och sover två - tre timmar till. då äter vi frukost, myser runt och fixar hemma (: duschar och allt sånt. sen är han vaken med lite slummer tid mellan 14 - 18 och sen sover han lite efter "middagen" och sen är han vaken och myser med oss fram till 22. ja så ser det ut (: där på kvällen hinner man med middagsmys, promenad och annat pyssel.

jag har ringt vår "vedkontakt" idag på morgonen och senare idag kommer han med sex kubik ved. nu kommer vi verkligen kunna elda under vår kalla årstid. om det nu blir någon (; sen har jag tvättat massa sängkläder, hängt upp tvätt, myst med katterna, eldat massor i kaminen så nu är hela huset uppvärmt (: ätit en god frukost framför "ett päron till farsa firar jul" haha, sjukt rolig :P och duschat. ska ta och frosta av frysen strax och städa lite i köket.

nästa vecka börjar vi renovera vårt badrum. ska bli så skönt att ha ett badrum på samma plan som vi sover. nu har vi en "relax avdelning" med badrum som ligger i den inredda källaren, men snart så (: sen tar vi hit vår mäklare för uppvärdering. toaletten på entré plan får sig också en tillsnyggning (: vi skulle ju renoverat badrummen på en gång när vi flyttade in, så allt är köpt och ligger och väntar, allt utom 10*10 cm klinker plattor till toan. letar efter helsvarta och helvita. vi ska ha svart och vitt rutigt därinne. blir lite retro stil på lilltoan. så om ni vet vart man hittar det. hojta!

igår bakade jag en riktigt god äppelpaj som leila bakade i ett av hennes "min söta jul" knäckig och god. och det var riktigt gott med hela kardemumma kärnor. mortlade dom och mums! en kula vaniljglass till! :D gott gott. tänkte baka bröd idag. måste bara hitta något gott recept i alla kokböcker :D

hörs senare! PUSS! ha en jättemysig dag (:



haha, uppspärrade ögon och helt imponerad av sitt babygym.





riktigt god blev den :D




vårat nyår.

















<3


God morgon!

God morgon allihopa! (: vi ligger och myser i sängen hela familjen och ska strax gå upp! Skönt att Sebastian är ledig idag igen! Kan vi bara mysa runt och ta hand om varandra (:

Jag ska börja redan idag med ett av mina nyårslöften och det är just att få igång mitt företag! Det var så typiskt att vår dator gick sönder just när jag höll på, men älsklingen ska sätta sig senare och titta ännu en gång vad som är fel. Sen så.

Det känns riktigt bra med ett nytt år! Jag har hela 2011 trott att det varit 2012! Så nu slipper jag vara så förvirrad haha (: nytt år och nya möjligheter! Vet att det här året kommer bli minst lika bra som 2011. Det blir Hector dop, Hectors 1 års kalas i vår då lummiga mysiga trädgård, försenad inflyttningsfest, plugga vidare och vi startar i gång sphynx uppfödningen! Jag längtar! Om två veckor hämtar vi våran söta hedwig <3

Är verkligen nöjd med nyårsafton! Vi åt så gott, fick knappt luft för att jag var så mätt, mysig dukning med ljusslinga, silver stjärnor och massa levande ljus. Satt och pratade om det kommande året och året som varit! Mycket som hänt <3 det är verkligen så. Jag och Sebastian tillsammans är dröm men inte dröm så länge utan vi blir verklighet i allt vi vill. Jag älskar oss! Hur vi är och dit vi tagit oss. Att byta liv och nystarta här ute är en av de bästa saker jag gjort. Och jag har mina älsklingar med mig <3

Vi åt vår trerätters ända fram till 22 tiden, lugn och ro precis som vi ville. Njöt verkligen av maten och den helstekta oxfilén blev perfekt! (varför har jag aldrig använd termometer innan jag träffade Sebastian?!) dukade upp chips, ostbågar och smågodis på bänken i matrummet och klädde upp oss med kavaj och klänning (jag hade högklackat tills jag insåg att allt tog så mycket längre tid för mig att göra då åkte dom av haha) tittade på en jätterolig film och myste i soffan framför en brasa och massa tända ljus. <3 sen vid kvart i tolv klädde vi på oss och gick ut till vår brygga. Tände massa marschaller ute på bryggan och stod omringade av dom på tolvslaget medans vi tittade på alla fina raketer! Det var första gången jag hade raketer själv och det kommer vi göra om, vilken upplevelse! Jag var orolig för katterna och Hector som sov men alla var helt oberörda. Hörde grannarna tjoa i huset bredvid när hela himlen lystes upp av färgglada fyrverkerier. Dom hade världens fest haha. Skålade i äppelskumpa och kysstes på tolvslaget. Bättre och mysigare nyår har jag inte haft! Snön glittrade på bryggan i ljuset av elden! Helt underbart! På andra sidan sjön sköt dom massa också och det speglade sig i vattnet. Vackert!!

Jag är verkligen peppad!! Året har precis börjat och jag är förväntansfull!!

Gott nytt år alla fina läsare och en riktigt god fortsättning! Jag ser fram emot att få blogga mer under 2012 och ha er med! <3

Nu blir det frukostmys (en lång lång frukost med njuta av allt gott och bara mysa) sen ska vi små fixa här hemma med sånt som är kvar! Lister och annat!

Puss fina ni! <3 bilder kommer strax från gårdagen!


RSS 2.0