trubadur till bröllopet

våran vigsel kommer äga rum utomhus på en äng precis vid vattnet. vi vill såklart ha musik när jag ska gå in, men att dra ut högtalare och massa sladdar känns krångligt och vi älskar ju gitarrspel.. så nu har vi bokat henrik som ska spela när jag går in till en bryan adams låt, och sen fredrik åkare efter vigseln.. några låtar under minglet och brudskålen efter vigseln och sen riggar han upp med dj prylar och är DJ till festen, underbart (: känns så bra! 

gå in här och klicka på "balladen om fredrik åkare" så hör ni honom (:




Fredag!

min favorit dag ju (: har precis vaknat och sitter i pyjamas, grusig i ögonen och trött. hade varit skönt att sova lite till, men det går inte, vi ska ju på lägenhetsvisning * 2 idag! (: och det är två lägenheter som vi verkligen kan tänka oss att bo i, så det ska bli skoj! sen har vi fått tvättid kl 16-22 och det behövs verkligen..! vi har ett tvättberg i datarummet som täcker halva väggen.. hrm. man har tydligen bara 6 tider i månaden.. och 3 timmar åt gången, vilket betyder att man bara hinner tvätta 2 maskiner för att tvätten ska hinna torka.. så vi blir aldrig av med vårt tvättberg.. så vi ringde till huge och bad snällt och nu har vi fått två tvättider på rad.. vilket man inte får egentligen, så vi blir kvitt all tvätt. skönt! så ikväll blir det mys och god middag mellan tvättstugan och pyssla vidare med random light lampan. kikade på den nyss och den är riktigt fin (: kommer bli bra tror jag! glad att vi provade att göra en (: ikväll får ni se resultatet.

nu ska jag klä på mig och sen göra iordning lite frukost och väcka älsklingen (: sen åker vi!

vi hörs senare, hoppas ni får en jättemysig fredag! puss&kram (:

image4325

saknar dig så mycket gumman




me like.

jag gillade verkligen den här vita sänggaveln som en tjej på mininredning "petran" har ritat själv och sen har hennes kille gjort den. det hade ju varit perfekt. gillar förvaringen, så slipper man klumpiga sängbord. även fast dom vi har nu är jättebra då jag har en del däri (; men vi pratade iallafall om att man kanske ska försöka sig på en sån här modell?! vad tycker ni? tänk vad fint det hade varit i nya lägenheten.. vitt trägolv, vit stilren sänggavel, vita väggar, vita medaljongtapeter som skimmrar lite, vit samsung lcd tv uppsatt på väggen mitt i mot sängen, rosa mimou kuddar på sängen blandat med vita fuskpälskuddar, ljusslingan jag pysslade ihop idag.. gud vad fint *drömmer* i sovrummet ska vi ha vitt, vitt, vitt och såklart rosa som accentfärg och byta ut mot lila i mellanåt.

här är iallafall bilden på sänggaveln. gillar att det går att ställa ljus på den eftersom den är lite bred (: dock kommer vi nog inte sätta dit spottar, eftersom vi kommer ha det inbyggt i taket.

image4324



dagen!

god kväll. sent det blev idag (: men men, vi har haft en toppen dag iallafall. riktigt mysigt! åkt och kikat på slottet, vi har bestämt oss för det nu. det blir för krångligt med tältet och dyrare än det här.. och mer att tänka på. nu vill vi bara njuta av varandra och att det faktiskt bara är 3 månader kvar tills vi gifter oss, hur underbart är inte det? (:

image4302

jag och älsklingen påväg ner i hissen, vi ska åka och fika hos några kompisar och det var jättemysigt. efter det åkte vi direkt till slottet, satt i bilen och lyssnade på winnerbäck och sjöng och njöt av solen.

image4303

det var så fint väder idag, blev helt lycklig av att få se solen. underbart!

image4305

jag var glad, mysigt att åka på utflykt tillsammans med den jag älskar mest ♥

image4306

underbara sverige!

image4307

bättra på mejken lite innan vi gick in.. vi var lite för tidiga.

image4308

"ser det bra ut nu älskling"

image4309

här kommer middagen hållas till. fast borden kommer vara ihopsatta som en fyrkant, så alla kommer se varandra.. vi kommer sitta med ryggen mot den vita dörren. i mitten på bordet ska vi ställa upp massa och åter massa vita blockljus i olika stl.. vissa kommer jag dekorera med att vira en smal ståltråd med små rosa glaspärlor på.

image4310

så här ser jag ut när vi väljer vigselplatsen, haha, ser lite skeptisk ut. men vi hittade den perfekta..

image4311

.. platsen att viga oss på, precis vid vattnet. kan det blir mera vackert? tror inte det.

image4312

där jag står kommer jag även stå på våran bröllopsdag. bakom oss kommer ett vackert blomstervalv stå med samma rosor som jag kommer ha i min bukett.. sen kommer det stå upp radat vita klappstolar där gästerna kommer sitta.. längst med stolarna kommer det ligga rosa rosenblad som en rad.. tyll dekorationer med rosa rosetter kommer hängas på stolsryggarna. kommer bli så fin så fint (: sen kommer det ju grönska och blir finare tills vi gifter oss.

image4313

jag och älskling på bryggan. älskar dig hjärtat mitt. längtar så mycket till juni.

image4314

tänk er vad fint det kommer vara här på sommaren, då ska vi mingla här och ha brudskålen här i slänten efter vigseln. vi har bokat bröllopssviten dagen innan bröllopet så vi kommer mysa på slottet dagen innan från kl 14, bara mysa, bubbla i bubbelbadkar, gå ner till deras skönhetssalong och fixa naglarna, göra en provuppsättning och prov makeup av en utbildad makeup artist. äta middag tillsammans och sen gå och lägga oss, gå upp äta en mysig frukost tillsammans på bröllopsdagen fixa med alla stolar inför vigseln och sätta upp dekorationerna, duscha, klä på oss och få håret uppsatt, bli sminkad och fotograferad. och helena, vi hoppas du följer med oss dagen innan, det blir så mycket lättare och mindre stress att sova över såhär och fixa allt med hår, smink och sånt på samma ställe.

image4315

sen åkte vi till panduro och köpte jätteballonger, vitt snöre, tapetklister och lite tålamod (; sen åkte vi hem, lagade middag (korvstorganoff med ris) och sen tog jag och blåste upp ballongen och höll på att svimma, jisses :P men iallafall.. kul bild förensten, mupp. hah.

image4316

sen flyttade vi undan köks stolarna och slog in köksbordet i gladpack och började med lampan...

image4317

100 meter vitt papperssnöre (som inte räckte så vi ska göra klart "random light" lampan imorgon) och massa tapetklister. lampan kostade ca 200 kr att tillverka..

image4318

medans tapetklistret gojjade till sig så satte jag igång med ett annat pysselprojekt. som jag fick idén från kix bloggen fast min blev nog lite billigare (: den kostade: ljusslinga 19 kr på ullared och vita dunfjädrar 11*3 kr = 52 kr och blev mycket fint (: och det var lätt också.

image4319

pyssla pyssla (:

image4320

image4321

image4322

färdig på 10 min och upphängd i sovrummet, blev otroligt fint och jag är jättenöjd. funderar
på att göra en rosa också?! vi får se (:

random kopian som vi snart är klara med får ni se imorgon (: orkar ni hålla er, hihi? :D

nu ska vi fika och sen krypa i säng, imorgon ska vi kika på två lägenheter, den här med öppenspis kl 13.00
och sen kl 14.00 den här vindsvåningen den gillar jag verkligen!!! och badrummet ska föreningen stambyta och då får man vara med och välja precis vilket klinkers, kakel mm man vill ha. lyx. så vi får se (: fy skam den som ger sig!

nu blir det som sagt nattfika och sen kramas i sängen, läsa och sussa! puss på er (:






lila!

vill vi också ha som accentfärg i nya lägenheten att byta av med. är inget fan av disco prylar.. men dom här kuddarna från josefssons var riktigt heta! på rea nu för 51.50kr/st.. köpte två st (: lite coola sådär!

image4301



här är den!

och jag är super duper glad för den (: längtar verkligen tills den kommer hem till oss. snygg snygg snygg! jag är kär (; kommer bli såå fin på ett vitt högblankt litet sideboard brevid den stora vräkiga divan soffan (:

image4298

image4299

image4300



modern cobra telefon.

nyss hemkommen. älsklingen ska börja med maten och jag ska använda mina lungor och blåsa upp en jätteballong och börja med random light lampan, ska bli så spännande :D har även köpt vita dunfjädrar och smal ståltråd och ska fixa lite med en ljusslinga (: ska bli kul att se om det bli bra.

nyss pratat med en kvinna som ska köpa min röda cobra telefon för 1200 och hittade en skitfin svart ny modell som skulle vara så fin brevid soffan i nya lägenheten. tänk er att sitta och tjattra i den när man sitter i den mysiga magnum soffan (: och nu har jag precis köpt en (; den är svart, den har knappar ist för nummerbricka, den finns bara i USA men är inpoterad till sverige och finns bara några st.. så jag hade tur som snodde åt mig sen sista (; fanns en vit också kvar.. men jag vet att vi kommer ha så mycket vitt ändå och det är snyggt att bryta av lite (:

nu längtar jag tills jag får hem den :D

image4297



tips om mirakel ansiktsmask

sitter och slösurfar på bröllopstorget och en tipsar om hur man kan få bort acne, glåmighud, pormaskar och andra "trevligheter" inför sitt bröllop. så idag ska vi knata ner till apoteket och handla aspirin (: och göra varsinn aspirinmask. får se om vi får ett lika bra resultat som alla andra som provat det. man ska alltså mala sönder några aspirin tabletter och hälla några droppar vatten på och sen smörja in ansiktet med masken.. billigt och föhoppningsvis mycket effektivt (:

såhär skriver en på bröllopstorget som provat masken:

Hej!
Nu har jag kört aspirinmasken två gånger och det gav verkligen resultat!!! Orenhetern kom upp mer på ytan. Fick två finnar som varit på väg och de läkte direkt. Annars kan de vara ihärdiga...

Så fick jag ju mina syror (vad obehagligt det låter) i förrgår och la på i lördags kväll.
Underbart resultat!!! Jag kan bara ana vilken fin hy jag kommer ha om 6 veckor!!!!
Brukar alltid få lite finnar titt som tätt som förstör mitt liv... Men min hy är så klar och ren och inga nya orenheter på väg utan bara gammla som snart är borta.
Och detta är inte ens syran mot acne!!!!!
Porerna på näsan markant mindre och min hy har en helt ny lyster.

VARFÖR har jag inte hittat detta tidigare???
Så mycket pengar man har lagt på produkter som inte fungerar.

image4296




vi ska ha röd accentfärg i badrummet.

image4294




nyhet på ikea.

den här gillar jag, ser mysig ut, men ändå stilren (:

image4293



vitt golv

jag älskar vitt när det gäller inredning. vi har funderat på vitt golv i köket, men insett att det kommer bli för jobbigt eftersom all smuts, smulor mm. syns så tydligt på ett vitt golv. därför har vi funderat på vitt trägolv i sovrummet. därinne kommer det verkligen bli vitt och det gillas (;

sitter och slösurfar lite på hemnet och hittade den här lägenheten, titta golvet, lyxig känsla!

image4290

image4291

image4292

vitt golv ska vi absolut ha i något rum (:



good night!

ska sova nu, ögonlocken är tunga! vi har myst i soffan till en "kill-film" som jag kallar det, en som med massa pang pang som jag står ut med att se bara för att älsklingen alltid står ut med mina "tjej-filmer" (: den var helt okej. satt i pyjamas och drack te och sen hämtade älsklingen mina kuddar och så fick jag ligga i soffan brevid honom, mysigt!

har mejlat lite med en tjej som ska köpa min cobra telefon (: underbart med 1200kr till i kuvertet. känns skönt att spara ihop så mycket pengar! man blir glad av det (:

lånade "känn pulsen slå" med berny pålsson av mysan när jag var där, läste på tåget och lite i går kväll, den verkar mycket bra! ska läsa lite till när jag ligger i sängen (: sen har jag ju nya plaza också som jag inte kikat i än.

imorgon står det här i kallendern:

image4282 gå upp vid åtta, duscha, äta frukost, blogga
image4283 14.00 fika hos våra kompisar
image4285 åka och titta på slottet kl 16.15
image4287 åka och handla allt till random light lampan 
image4289 hem och dammsuga & laga middagen
image4295 pyssla ihop lampan, som förhoppningsvis blir bra
image4288 myskväll med älsklingen & ev. göra klart lampan

nu ska jag dyka i säng, tröttis! hoppas ni redan sover gott, vi hörs imorogon! puss&kram.



pyssel

älsklingen min påminde mig om att vi ska försöka pyssla ihop en egen random light imorgon (: så vi ska åka och handla alla grejer som behövs och sen kämpa och se om det ger ett bra resultat! hoppas (:

nu börjar roomservice, puss!

image4281



snygga stolar

från 24sevenliving kostar 1495 kr/st och finns även i vitt, som vi skulle valt (: himla fina! till ett runt plainbord.

image4280



tacos!

älsklingen håller på med tacos ute i köket (: lyktar så gott. vi har varit och köpt tre st iittala kivi lyktor, vattenblåa, fick alla för 100 kr, så det var ju bra pris. jättefint står dom på matsalsbordet nu med tända ljus i (: ska snart duka också så ska vi sätta oss och äta, är vrålhungrig. sen blir det roomservice och bröllopsbonanzan på tv med popcorn och mys (: och sen film om vi orkar. ska fota den fina tidningskorgen jag fick av malin också, som står brevid min sida av sängen (: så det lägger jag upp sen.

nu - duka, hoppas ni får en mysig kväll ♥

image4279



ännu en

lägenhet  som vi ska åka och titta på, ser riktigt mysig ut (: på fredag kl 13 ska vi möta upp mäklaren och kika på den.

här är den

image4273

image4274

image4275

image4276

image4277

image4278

Högst upp i huset med charmigt snedtak och takfönster finner ni denna härliga vindsvåning! Öppen, ljus o trevlig lägenhet med stora fönsterytor som släpper in generöst med ljus i våningens luftiga atmosfär. Öppen planlösning mellan vardagrum och kök bidrar till generösa sällskapsytor att umgås på. Renoverat kök 2007 med hög standard i ek med rostfria vitvaror.

Komfortabelt boende i välskött förening, med låg avgift. Lummig innergård med grillplats, utemöbler och en liten bollplan. Belägenheten är fin med en mysig gata och en härlig tystnad och stillhet.

Eftersom föreningen ska genomföra ett stambyte under detta år har du nu chansen att få ett helt badrum renoverat som bekostas av föreningen. En köpare kommer själv ha möjlighet att göra matrialval och eventuella extra tillval till badrummet. I standardvalet ingår kakel, klinkers, dusch eller badkar, golvvärme och handdukstork.

Bra läge i uppskattade Solsidan med närhet till service och komunikationer. Rakt över gatan finns en välfylld matbutik och Saltsjöbadens Centrum ligger på bekvämt avstånd, ca 2,5 km. Endast 2-3 minuters promenad till station Solsidan. Här finns bistro med servering. Saltsjöbanan tar dig in till Slussen på knappa 30 minuter. Med bil går det på 15-20 minuter.

I närområdet finns även fina möjligheter till rekreation och friluftsliv i form av båtliv, promenadstråk, skridskoåkning, tennis, bad, golf och utförsåkning. Sköna omgivningar med både skog och vatten.

Sammanfattningsvis kan man säga att denna bostad ger förutsättningar för ett variationsrikt och aktivt boende. Planlösning HALL med grått klinkergolv och tapet. En inbyggd garderob med överskåp och två inbyggda skåp.

Stor KLÄDKAMMARE med hyllor och hängare.

WC/BADRUM med klinkergolv och halvkaklade väggar. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ. Badrummet ska renoveras av föreningen. Kakel, klinkers, badkar eller duschvägg, golvvärme och handdukstork kommer att ingå i standardutvalet. Eventuella tillval kan göras av en köpare.

SOVRUM med ekparkett och tapet. Charmigt snedtak och ett inbyggt skåp.

VARDAGSRUM med ekparkett. Nymålat 2008. Delvis öppet mot KÖK som också har ekparkett. Snyggt kök i ek, rostfria vitvaror och hallonrött kakel. Takfönster ovanför köksbänken. Mysiga takkupor. Utrustning: spishäll (2003), inbyggnadsugn med varmluft (2003), volymkåpa fläkt (2003), inbyggd diskmaskin (2003).



Onsdag!

vaknade vid elva idag, skönt med sovmorgon. gick upp och satt mig här, ring lite samtal osv. ska åka och köpa lite iittala kivi lyktor av en privatperson och sen äta nachotallrik ikväll och titta på film (: så mysigt.

här är en lägenhet vi tycker om gillar tapeterna i vardagsrummet (:



plaza!

är min absoluta favorit inrednings tidning. allt i tidningen går i min smak (: ångrar lite grann att jag fortsatte min prenumenation på drömhem & trädgård.. det är mycket lantlig stil.. vilket inte alls är min stil. hm. men men. kul att bläddra i den med (: idag damp plaza ner i brevinkastet, lycka! ska läsa den när vi lagt oss i sängen sen, mys!

image4272



grillspett med bakpotatis!

vi ändrade oss när vi skulle laga middagen, det blir liet vardagslyx denna tisdag (: grillspett med rödlök, marienerad oxfilé, chorizokorv, gul & röd paprika, champinjoner, majskolvar.. och till det bakpotatis med god sås i (: riktigt gott. vi stannade på grillen efter vi handlat mat och åt varsinn toast, älskar deras toast! (: så nu är det okej att det blir lite sen middag (: vi har verkligen en mysig kväll här hemma, ska snart duka fin och tända massa ljus. älskar att vara med dig älskling (:


image4269

image4270

image4271



Konsert - Lars winnerbäck!

vi har precis bokat biljetter till lars winnerbäck den 9 augusti i stockholm. vi var på hans konsert förr förra sommaren och det var den bästa konserten vi varit på (: ska bli riktigt mysigt att gå igen! med min älskling ♥

image4268

men innan den här konserten ska jag och helena på celine dion konserten, dagen efter vårat bröllop! ska bli så kul :D



jag längtar till sommaren.

image4267¨




Kärleksregn!

det blev ingen utflykt idag, det spöregnar. vi tog en mysig (men blöt) promenad i regnet under mitt nya gröna paraply, hand i hand, så mysigt (: sitter och räknar lite på vad vi kommer kunna lägga undan tillsammans under det här året och det blev en hel del, så skönt att veta att man kan köpa de möblerna vi verkligen vill ha, renovera precis som vi vill ha. det känns så underbart att alla våra drömmar går i uppfyllelse. är så glad och lycklig :D kunde inte önska mig ett bättre liv än vad jag har med alexander. han är verkligen den jag vill leva resten av mitt liv med. trodde aldrig att jag skulle vara så säker på någonting. men med honom är allt så självklart. "jag längtar jättemycket efter dig hjärtat. och nu kan jag knappt bärga mig tills jag får se dig igen. älskar dig oändligt. det är verkligen du och jag. det är meningen att vi två ska leva tillsammans sida vid sida förevigt" sms jag fick igår av älsklingen. du gör mig så lycklig älskling. du är verkligen min andra hälft ♥

nu ska vi klä på oss och åka till coop och handla, ikväll blir det nachotallrik med köttfärs, nachochips, tacosås, gräddfil, sallad, majs och gurka. jumi (: sen myskväll med film och hålla om varandra i soffan. älskar våra myskvällar!

puss.

image4266



sovmorgon!

sov till elva, gud vad skönt. jag fick massage igår kväll i sängen, så jag somnade gott vill jag lova (: känner mig helt utvilad idag. ska snart göra frukost och väcka min sovande älskling ♥ sen ska vi göra oss iordning och åka och hitta en blomsteräng vi ska vigas på och även ha festen på. lite svårt att hitta blommorna nu dock (; så vi får hitta några fina platser och sen åka tillbaka när det börjar slå ut lite.

har precis bokat cateringfirman iallafall (: great. tjejen jag pratade med var så trevlig (: ska skicka iväg ett mejl till henne om hur vi vill att dagen ska se ut. så det ska vi sätta oss med senare. idag ska vi som sagt ut och leta plats och sen åka och veckohandla, ska bli så mysigt att äta tillsammans (: sen ska vi titta på film och äta grönsaker med dipp, mys!

nej, nu måste jag äta. hungrig! puss (:



natti natt

nu är jag jättetrött, så skönt att vara hemma, även fast jag saknar mysan jättemycket så var det riktigt mysigt att få springa sådär löjligt kär mot varandra på perrongen och kramas och pussas massor, åh det var så underbart, ni anar inte (: vad vi har saknat varandra! har myst sen jag kom hem, druckit te och ätit mackor och tänt massa ljus och suttit och myst och pratat (:

ska bädda upp sängen, älsklingen har storstädat idag, och bäddad rent i sängen, underbart att krypa ner i en renbäddad säng (: tillsammans med min älskling. nu känner jag mig hel igen. never leave me ♥

imorgon ska vi åka ut med bilen och titta efter en perfekt plats att viga oss på. jag längtar, ska bli riktigt mysigt! har ju bilden i huvudet hur vi vill att det ska se ut, så vi får hoppas att vi hittar det stället.

nu ska vi krypa i säng, hoppas ni sover gott! puss&kram


image4265

Samsung R 86 till sovrummet

vi kommer ha vitt vitt vitt i sovrummet. vita väggar, en vit fondtapet med vita medaljonger, vi har pratat om att köpa en vit malm säng från ikea, men sen sa alex att man kanske kan göra den vit med vit plast. älsklingen snickrade våra gamla dvd hyllor och klädde in dom i svart plast. blev jättefint. så det kanske kan fungera! sen vill vi ha en vit samsung lcd tv R 86 serien, vi har en svart 42 tums i vardagsrummet och är jättenöjda med den. och det hade varit så mysigt att kunna ligga i sängen och mysa till en film. älsklingen får tvn mycket billigare via jobbet också, så det är perfekt (: en vit ska vi ha mitt emot sängen på väggen. fin fint (:

image4263

image4264



nyhet på ikea

en stor garderob ska vi köpa till lägenheten, en som kan fyllas med massa massa kläder (: helst av allt vill vi att det ska ha stått en inbyggd garderobsvägg i sovrummet innan, så vi kan slita ut dom och få in pax garderoben där ist (: så den blir som inbyggd. hittade en jättefin vit garderob i vitt högblankt på inredabutiken idag, med inbyggd belysning mm. mycket tjusig, men den fanns bara i en stl.. och den kommer nog vara pågränsen.. pax gillar både jag och alle (:

image4262




soffbord i högblankt

ska vi inhandla såfort vi köpt bostadsrätten (: pratade lite med malin som har cana soffbordet, vi har funderat på det, men det är tydligen ganska stort och "klumpigt" jag vill gärna ha ett lite nättare bord.. här är några som jag gillar.

image4259

image4260

image4261

dom två första är från em.com, det tredje från mio. alla är i högblankt (:



God morgon!

sovit jättegott och jag är riktigt glad att jag mår bra idag. (: vad man uppskattar att må bra när man har mått så illa dagen innan. sitter i soffan med pyjamas och tittar på tv. ska snart äta frukost, my's mamma har precis varit och köpt färskt bröd på ett bageri, ska bli gott (:

orkade inte packa klart igår, så det ska jag göra efter frukosten. sen duscha och fixa oss, sen skjutsar my's mamma oss till inredabutiken, ska bli kul att titta lite i butiker. när jag och malin var i hässleholm så såg vi jättefina rosa kuddar.. blev kär. usch jag vet inte om jag ska köpa dom.. hm. kostade ändå 179 kr/st.. ska ringa och fråga alex vad han tycker.. (:

nu är frukosten klar, hoppas ni får en mysig dag! ikväll är jag hemma vid 23:30, älsklingen hämtar mig, längtat så himla mycket efter dig älskling, ska pussas och kramas massa! jag älskar dig! ♥

puss&kram



godkväll sötnosar!

sitter och tittar runt på hemnet, finns massa fina lägenheter just nu. har skickat ett mejl till älsklingen med massa länkar, så han får kika på dom också (: ska verkligen bli mysigt att flytta. längtar så himla mycket. jag ser fram emot att ha en lägenhet som passar oss i storleken, jätte fancy med stort, men gud så mycket mer och städa och ta hand om. nej, det passar oss perfekt med en två på ca 60-70kvm. ska bli så skönt (:

vi har varit ute på en mysig kvällspromenad, gick och handlade tuggummi och pratade, skönt att komma ut, suttit inne hela dagen och kollat på film. skönt, men det var skönt att komma ut också (: och nu ska vi se en till film. sitter och äter nötter, mums! ska sova tidigt ikväll, mysan ska upp och skriva körkortsteori imorgon, så vi ska gå och lägga oss efter filmen. ska ligga och läsa inredningstidningar och packa innan. imorgon ska vi till inredabutiken och titta på massa inredning (: det var därifrån jag fick min fina pressent från malin (: ett jättefint tidningsställ från Koziol. sen ska vi ta en fika och sen går mitt tåg runt åtta, älsklingen hämtar upp mig vid 23:30, och det ska bli helt underbart att få krama om honom igen (: längtat!

nu ska vi kolla på film och ses packa och sova (:

image4258

fina tidningstället från min fina vän malin (: kommer vara perfekt att ha i sovrummet eftersom jag har så mycket tidningar där!

puss på er.



prima ballerina

mår jag som.. eller nja, nästan, men det är mycket bättre nu (: har både fått i mig frukost och lunch, riktigt gott, var så hungrig! sen har vi suttit i varsinn sackosäck och myst till en komedi. duschade innan filmen och tvättade håret, lavvli. sitter och bläddrar i en ELLE, massa fina kläder mm.

jag gillade verkligen bostadsrätten jag visade i inlägget innan. vi vill verkligen ha en öppenspis. vi är väl bortskämda med det eftersom vi har det i lägenheten nu. men det är ju så mysigt. sen var planlösningen bra också. och den var inte för fräsch, men inte heller för sliten. måste ringa mäklaren imorgon och fråga vad hon tror att den går upp i. evigt ledande, men det gäller att leta efter alla guldkorn. vi letar gärna vidare, för att få tag i någon som vi verkligen tycker om (:

ska kika vidare på film nu. vi har två till som vi hyrt. film maraton (: jag saknar att kunna göra inspirations kollage, men imorgon åker jag hem och då ska det bli ändring på det (:

hoppas ni får en mysig söndag, det ska vi ha. massa kramar!



vad tycker ni om den här?

den har öppenspis också :D

här är den



smaragdgrönt glitter från make up store

använde mitt smaragdgröna glitter från make up store igår, blev jättefin ihop med den gröna klänningen.

image4257

snygg bild va.. haha. får tänka på att klockan är runt tre på natten.



orsaken till att jag inte gillar att dricka..

.. har jag fått svar på inatt. eller jag visste ju innan att jag inte tål alcohol. fyfan vad jag mått illa och kräkts, har vaknat en gång i timmen och fått springa till toaletten. uuh. när jag vaknade första gången och kräktes i en påse jag fick tag i, kunde jag inte andas och fick såklart PÅ. my var så snäll och satt med mig, hämtade vatten och var allmänt gullig, söten. måste duscha snart, känner mig så äcklig! jag var ju inte ens full igår.. vad drack jag?! 2 glas vin.. en öl, en halv drink.. hm. men som sagt, jag blir alltid likadan, måste ju vara att jag inte tål. idag blir det filmdag. bara mysa och titta på film. känner mig fortfarande orolig i magen :(

här är iallafall lite bilder från när vi kom hem. snygga som attans ^^

image4251

image4252

image4253

image4254

image4255

image4256

nu ska jag försöka äta lite frukost!



så snäll

blev så glad, titta vad vi fått hjälp (: är det någon mer som vet vart det ligger en fin blomseräng nära stockholm, så hojta till. titta här vad snäll hans var



ujuj

gud vad jag är seeg. sitter och letar efter en blomsteräng vi kan viga oss på. och det är svårt vill jag lova! men det ska väl gå det också (: hade det jättetrevligt med malin och tea, vi gick på café, gick runt i inredningsbutiker och klämde på allt vi såg och stod och fingrade på kivi lyktorna, malin fick med sig två hem! (: sen gick vi och åt kyckling sallad och ost och skinsallad och pizza, sen öppnade vi våra paket som vi köpt till varandra och jag blev jätteglad :D mysan är på jobbet nu och jag sitter och myser i en fåtölj med en filt runt mig. och bara slappar. måste vila upp mig tills ikväll. hoppas jag är lite mer allert ikväll än vad jag är just nu.. ögonlocken håller sig knappt uppe! :P

det har varit jätteblåsigt här i skåne, det kändes som vi skulle blåsa bort idag. malin var föresten lika gullig och go som jag trott. så glad att du finns i mitt liv gumman!

ska ta och leta vidare, massa som ska letas upp. puss på er (:



åtta filmer..

.. har vi hyrt sen jag kom i onsdags. idag blev det fem filmer. fem filmer, sju dagar 70 kr. så det slog vi till på (: ska snart äta middag, hungrig! det blir kycklingsallad med dressing och vitlöksbröd, så gott :D sen ska vi nog ta av oss sminket och krypa i pyjamaserna och mysa med en film (: sen sova, imorgon kommer malin och hämta mig vid tolv, så det blir nog att gå upp vid tio, halv elva tiden. ska ta en huvudvärkstablett när jag ätit, har tuggat fanatiskt på tuggummi idag, så huvudet spränger. auw. filmen förtrollad vi såg på bio var jättesöt, en skit mysig film, den rekomenderar jag verkligen till er som inte sett den. cute!

så imorgon bli det fika i hässleholm med malin och hennes söta tea (: sen hem, vänta på att mysan kommer hem från jobbet (då lär det bli massa bloggande) sen göra oss iordning, hem till middag hos mysans syster, tacos, och sen ska vi ut på krogen och dansa dansa (: ska bli jättekul. som vanligt blir det nog inte att jag dricker, kanske någon cider.. men jag mår så illa av alcohol. tråkmåns! ^^ fast jag är ganska kul utan sprit i kroppen med (; får se vad det blir för nått imorgon.. i klädväg alltså.

jag har verkligen jättekul här, men jag saknar alexander så det gör ont ): jag var så ledsen i går när jag skulle sova så jag grät när vi pratade i telefon. saknar hans mysiga kramar, hans närhet. saknar allt. saknar oss tillsammans. det är när man åker iväg från varandra man verkligen märker att man aldrig skulle klara sig utan varandra. du är min andra hälft älskling ♥

"hej älskling! jag önskar att det var måndag nu, så jag kunde få komma och hämta dig. saknar dig så det gör ont! du är mitt allt fanny. så utan dig har jag inget. behöver höra din röst snart, kärlekstanka som du brukar säga. hoppas att du vet att jag tänker på dig, med varje andetag och varje hjärtslag. jag avgudar dig älskling, för det finns ingen bättre och underbarare människa och flickvän än dig. jag älskar dig, din alexander"

fint sms va :$ åh, jag är så kär!!

nu - god middag, sen myskväll med film. hoppas alla har det bra! massa kramar och pussar!




shåpping.

nu får jag lägga band på mig. dock har jag inte shoppat på länge, får väl tänka så (: har iallafall pengar kvar till krogen och fikat imorgon med malin (: och det är ju bra!

blev helt kär i den här klänningen & skinnhandskarna.. dom fyndade jag på rean, snygga va! riktig färgklick. och klänningen är grön och har en alldeles alldeles underbar rosett vid bröstet. åhi. och såklart ett grönt paraply (:

image4241

image4242

image4243

grön klänning från h&m 249 kr.

image4244

image4245

knallgula skinnhandskar 99 kr på rean ord. 199 kr, från lindex

image4246

image4247

grönt paraply med spets 79.50 kr från h&m



ego är bra!

image4233

image4234

image4236

image4237

image4238

image4239

image4240

.. fast nu kanske det blev lite för mycket (;




god dag!

sitter här nyfixad, duschat, tvättat håret, fönat håret, plattat håret, stylat håret med lite vax i topparna, sminkat mig, klätt på mig och satt läppglans från make up store på läpparna (: färdig med andra ord. bussen till hässleholm går om 20 min, så jag passar på att blogga lite. det är skumt, här sover jag inte mer än sex timmar per natt och är ändå helt utvilad. hur kommer det sig, när jag sover ca 10 hemma och är trött?! konstigt det där. men det är skönt att vara utvilad iallafall. i hässleholm ska vi kika runt lite i affärer och sen kl 17 ska vi gå på bio, förtrollad blev det, har velat se den länge så det ska bli mys. blev lite chockad när vi beställde biljetterna, haha. det är tre rader i biografen ^^ liten! eventuellt ska vi ut och dansa på krogen, bara jag och my ikväll. men vi får se hur pass pigga vi är efter bion. vi skulle hem till hennes syrra ikväll på middag, men syrran jobbar ikväll och kan imorgon kväll ist, men då är det 20 års gräns på krogen här och lillskruttan är ju 18 år.. så det går ju inte. så det blir middag hos syster imorgon och på dagen ska jag äntligen få träffa malin. storfisen (: vad jag längtat! ♥

nu ska jag packa ihop lite saker och sen måste vi gå (: hoppas ni får en bra dag, hörs sen! puss&kram.

image4232



ball

fin t-shirt från halens! 229 kr.

image4231



natti (:

nu ska jag lägga mig och läsa, har två nya inredningstidningar med mig (: mysigt. filmen var jättemysig. och en kärleksfilm gjorde ju inte att jag saknade alex mindre :/ var tvungen att ringa honom och höra hans röst när filmen var slut. gud vad jag älskar honom!!!

imorgon ska vi på bio ochj se "förtrollad" den verkar riktigt mys!

hoppas ni sover gott. det ska jag, natti natt.

image4230



bortskämd.

mysan skämmer bort mig, hon står i köket och gör kamomillte och mackor till en hungrig fanny. hon är så söt "vill du ha nått mer" aw. känner mig som ett matvrak, ni anar inte hur mycket jag åt igår! sinnessjukt. får vara glad att jag har svårt att gå upp i vikt, för mina matvanor är läskiga! är hungrig hela tiden. just nu känns det som att jag inte har ätit på en hel månad, min mage skriker. men snart får den mackor och te, lyx :D

vi har ändrat oss helt om bröllopet.. det blir inte av.. skojade (; nej, men vi ska inte vara där vi bestämt från början.. utan ska hyra ett fint vitt partytält med fönster, hyra in en cateringfirma, kockteam och dekorera sjävla. bord, porslin, glas och allt sånt står cateringfirman för. och det roliga är att hela kalaset med maten till alla gästerna och tältet kommer gå ca 19.000 kr. på slottet hade det kostat strax över 30.000 kr. så vi sparar in massa på det här, plus att vi kan välja att vara vart vi vill. på en blomster äng!

nej, nu ska vi kolla på film och äta kvällsfika (: tack för alla snälla kommentarer ang. shoppingen idag (: svarar på dom imorgon, måste vara lite social nu. massa kramar och godnatt!



malmööö

Där har jag och mysan varit idag (: shoppade för 1964kr. men eftersom det var rea på allt jag köpte (nästan) så gick det på runt 600 kr (: bra va!? och på lördag ska jag träffa malin, har köpt några pressenter till henne också (:

image4211

svart tröja från monki har kostat 200 kr, jag gav 20 kr

image4212

ännu en oversize tröja från monki har kostat 200 kr, jag gav 20 kr (snyggare med jeans till)

image4213



klänningen jag bloggade om häromdagen, hittade den! (: en liiiten sprucken söm, som ska sys så jag fick den 100 kr billigare. alltså 249 kr ist för 349 kr.. och då hade jag pressentkort att betala med från h&m

image4215

jag fick 100 kr över på mitt pressentkort på h&m och hittade på barnavdelningen den här snygga skinnjackan i stl 146. den kostade bara 149 kr, det var kampanj, fanns även svarta, men jag har redan en svart (: så jag fick lägga till 49 kr utöver mitt pressentkort (: (ursäkta att jag blottar mina snygga boxertrosor)

image4216

vit mysig tröja från monki har kostat 350 kr och jag köpte min för 20 kr.

image4217

guld brallor, stod och skrattade åt dom först, men dom var jättesköna och helt okej fina på. kan vara fint med svarta stövlar, svart tröja kanske ute på krogen? har kostat 400 kr på monki, jag gav 20 kr

image4218

röd tvålpump i plexiglas från lagerhaus, har kostat 99 kr, jag gav 29 kr. vi ska ha grått golv, vita väggar och röda accentfärger i badrummet sen (: blir fint med röda och vita handdukar. och sen den här.

image4219



jag har varit jättenervös över skorna jag aldrig hittade till våran bröllopsdag. det var precis såhär jag ville att dom skulle se ut, jag hade lixom skapat mig en bild i huvudet (: och eftersom vi ska ha silver, vitt och rosa som färgtema på bröllopet så fick det bli silver ballerina med vristrem. kostade 159 kr innan och jag fick dom för 99 kr på rean. har läst på bröllopstorget att de flesta köper sina skor för flera hundra kr.. inte jag :D är skitnöjd

image4222



har även hittat min bröllopsväska i silver från glitter (: vi har kollat på massa väskor idag, men alla var så tantiga.. så den här passade perfekt, passar bra ihop med skorna också (: 129 kr

image4224

hårnålar jag ska ha i min fina frisyr på bröllopsdagen (: blir fint ihop med swarovski halsbandet och armbandet. 39 kr / st, fick den ena gratis.

nu ska jag få massage av my, min rygg värker ): sen blir det film, mysigt!

puss!






God morgon.

sitter i pyjamas i sängen och skriver. guud vad jag vill ha en bärbar. helt underbar (: en vit eller en röd, helst vit (: kan man sitta överallt. och det är ju skönt.

vi kollade på zodiac igår, 2.5 timme, snacka om seg film. det kändes som en dålig beck film på engelska. hu. man kan alltid lita på kärlekskomedier och vi har två att titta på (: det får bli ikväll. idag på dagen ska vi till malmö och titta runt. ska bli jättemysigt (: ska försöka hitta nått att sätta på mig till krogen.

fyndade 3 st vattenblåa kivi iittala igår på blocket, ska åka och hämta dom sen när jag kommer hem (: fick dom för 100 kr ist för 79 kr st. bra fynd. så nu har jag 3 transparenta och snart 3 vattenblåa, blir fint tillsammans på soffbordet eftersom vi ska ha pentrol som accentfärg!

nu ska jag kika vidare på längenheter. sen duscha och sminka mig, hoppas att ni får en mysig dag idag. så hörs vi senare! puss!

image4209image4210





roomservice

nu ska vi flytta oss till soffan och titta på roomservice (: kul. sen kl 21 är det bröllopsbonanzan som mysan är snäll och ser med mig (: har ätit kina mat, riktigt gott, blev massa över, enorma portioner! efter tv tittandet ska vi sätta på oss myskläder och titta på film, mysig början på en mysig och kul vecka hos en av mina bästa vänner ♥

det är ett par som köpt våran svarta kohud nu för 1900 kr (: så nu har vi samlat ihop 8500 kr. soffan är nästan köpt (: längtar efter en ny soffa! och den soffan är stor, djup, skön, snygg, ja allt vi vill ha (:

vi hörs senare, hoppas ni får en mysig kväll. massa kramar

image4208



hemkörning av kinamat

är tydligen ganska svårt att få tag på här i hässleholm ^^ vi sitter och letar bland (tydligen gammla menyer) och när vi äntligen hade bestämt oss för vad vi skulle äta och ringde och skulle beställa hem mat, så hade dom inte hemkörning lärgre :P "den menyn är flera år gammal" haha. jaja, ska se om vi hittar nått, annars får vi väl gå ut ändå :P vi har hyrt tre filmer och ska ha myskväll (: blev två romantiska komedier och en thriller.

resan gick bra, satt och läste amelia bröllop, himla bra tidning, ska jag fortsätta köpa fram till bröllopet (: om en månad måste inbjudningskorten skickas. panik. tessan ska hjälpa mig nästa helg.  (:

imorgon ska vi till malmö och kika runt, ska bli jättemysigt. har inte varit i malmö på flera år. det är en mysig stad! ska se om jag hittar nått att sätta på mig på lördag när vi ska ut. mysans syster jobbar som makeup artist och hon ska sminka oss innan vi går ut alla tre på lördagen efter middag hemma hos henne, det blir god tacos (: ska be henne sminka mig med svart smink, mycket sotat. sen ska jag försöka hitta någ fin svart topp och ev blir det de ljugråa jeansen jag köpte, eller den svarta vippkjolen. vi får se (: kul ska det bli iallafall. har tagit med mig systemkameran och överföringssladden så kommer lägga upp bilder här (:

dock kommer det nog inte bli så lätt med kollage tyvärr :/ tror inte mysan har photoshop! och paint är för lätt, så det är svårt (;

saknar min älskling redan jättemycket, men i fem dagar ska vi väl stå ut, visst älskling?! (: ♥


image4207



sydda kuddar till sängen.

igår sydde jag två fina kuddar som ligger på sängen nu (: himla nöjd blev jag, har varit inne och sneglat på dom några ggr  image4186 har inte köpt innekuddar än, men jag hade några som var i några andra kuddar som jag snodde sålänge! det var ju inte det tyget jag letade efter från början, men det blev ju bra ändå image4187 nästa vecka ska jag sticka raggsockar med låååångt ben.. typ som knästrumpor (: blir fint med vintagestövlar!

det här är veckan hos mysan:

image4188 onsdag - mysdag/kväll, hyra film, mysa och bara umgås
image4189 torsdag - åka till malmö, titta i affärer, fika, på kvällen tacos hos mys syrra och sen krogen
image4190 fredag - sovmorgon, hembjudna på middag hos mys syster och sen krogen
image4196 lördag - träffa malin, fika och titta lite i affärer, filmkväll med my
image4197 söndag - ta det lugnt, bara umgås och fika i hässleholm
image4198 måndag - åker hem på kvällen, älsklingen hämtar mig vid tåget (:

image4199

image4200

image4201

image4202

image4205

nu måste jag skynda mig på, tåget går om en timme (: puss!



sovrum.

sitter och fundelerar lite ang. sovrummet vi kommer ha i bostadsrätten, nu går tankarna inte längre till den här lägenheten, den känns trist att bo i.. eftersom vi vet att vi snart ska flytta är det inte ens kul att piffa till kuddarna i soffan (fast jag gör det även fast det inte känns kul) image4184 men iallafall, vi köpte ju en vit tapet med vitglansiga medaljonger på för ett tag sen.. en rulle kostade runt 19 kr.. eller vad det nu var, men billigt var det (: dom ska vi iallafall ha på en vägg i sovrummet, väggen vid sängens huvudgavel. vita väggar, våran mysiga säng, vitt överkast, vita kuddar blandat med cerisrosa och ljusrosa kuddar från mimou. sen funderar jag på dom här vita lampskärmarna från rusta.. vita med vita medaljonger, blir ju fint med tapeten (: jag vill flytta NU!


image4185



vackert.

älsklingen ropade på mig och jag kom och såg en sån vacker himmel (: vi tog kort. visst var det fint!

image4183




grön dröm

helt underbar klänning. den vill jag ha! grön är min absoluta favoritfärg! och 36 som är min stl. kan inte bli bättre! (:

image4182



ny mobil.

ringde försäkringsbolaget nyss.. har fått min nya mobil. och jag vill inte ha den..! jag förstår mig inte på sony ericson :$ nokia är mycket bättre juuu. måste ringa och höra om det går att byta den. kräsen som jag är. ^^ det är iallafall den silvriga modellen på bilden.. den ligger tydligen på första plats på deras topplista, men det charmar inte mig vill jag lova :P hihi. får kånka runt på min tegelstens telefon några dagar till (: jag gillar den. haha. det är ju nokia :D men men, går det inte att byta så går det ju inte. men försöka går ju alltid (;

image4180



städryck

har dammsugit hela lägenheten nu, så skönt. och rent (: ska väcka min älskling snart och vid fyra ska vi ner till banken och skriva på lite papper.. alla dessa papper! (; håller på att tvätta också, så innan vi går ner till banken ska jag hämta upp tvätten. sen hem och laga middag, indiska köttbullar, mums! och äta, sen är det bara att sätta igång med packningen! om jag känner mig rätt så blir det en ganska stor väska :P typiskt mig. måste handla lite tidningar på affären och godis, det är ju tradition att ha med sig på tåget (: mysigt! sen måste jag föra över musik till mp3n och välja filmer, leta upp bärbara dvdn och packa alla kläder osv. får inte glömma nått, så jag har skrivit en lååång packlista. låter som jag ska flytta, men det är ju bara fem dagar (;

nu måste jag sätta fart. blir mer bloggande ikväll (: ska även ta med mig kameran till mysan och fota! måste få en bild på söta malin också och tea. kort är så kul att se på sen. på fredagen ska vi ut och partaja på krogen och äta tacos innan hos mysans syster. ska bli kul att se hur hon bor, eftersom vi har liknande stil på inredning (:

åh det ska bli såå kul :D vad jag längtat! vi har alltid så roligt. vi flamasar verkligen när vi ses. så det kommer bli mycket skratt (: ♥

ringde ju till mäklaren på det balla huset, men det hade stigit för mycket tyvärr. men vi letar på (: någongång så hittar vi den perfekta bostadsrätten!

puss på er (:



villa känsla!

kika på den här balla bostadsrätten. det är som ett litet hus! och månadshyran är bara på 1000 kr (: så det skulle lätt fungera. takhöjden är på 6.33m på högsta stället, skulle passa perfekt med en vit random light lampa där (: ska ringa mäklaren och fråga när man kan få komma på visning. jag gillar att badrummet är så stort. och takhöjden och sovloftet, mysigt (: ringde mäklaren nyss och han skulle ringa tillbaka om några minuter. huset hade blivit riktigt grymt om man målade det svart, la in nya golv, renoverad köket och badrummet. vad tycker ni?

image4179

image4169

image4170

image4171

image4172

image4173

image4174

image4175

image4176

image4177

image4178



Godmorgon (:

väckarklockan ringde för 45 min sen, har duschat och sitter och äter frukost nu, te och ostmackor. mamma kör mig idag till arbetsterapin, sen när jag kommer hem vid tolvtiden ska jag sortera tvätt och tvätta 4 maskiner så jag har med mig det jag vill ha med mig till mysan (: måste lägga över lite låtar på mp3n också.. och packa och välja filmer.. tar med mig bärbara dvd spelaren som är perfekt att ha på tåget. ska bli så kul att åka iväg, men jag kommer sakna alex som bara den.. vi har aldrig varit ifrån varandra så länge. det går nog bra! han jobbar ändå dom dagarna, så vi skulle knappt ses ändå.

när jag kollade i min kallender i går såg jag att det är fyra månader kvar tills vi gifter oss. helt galet vad tiden går fort (: jag har ju sagt att det inte ska omvandlas till en bröllopsblogg det här, och det ska det inte, men här hemma pratar vi dagligen om den stora dagen (: får alltid höra från alex "tänk att du ska bli min fru, kunde inte bli lyckligare" och det kan inte jag heller ♥

så ikväll blir det packa och fixa allt inför imorgon, tåget går halv elva. älsklingen kör mig till tåget och pussar och kramar hejdå.

nu ska jag dricka upp mitt te och borsta tänderna, förhoppningsvis (om inget går galet) så kommer jag hem med två vita prydnadskuddar till sängen ^^ ni får se sen (:

ha nu en jättebra dag! puss&kram ♥



kvällen..

.. har varit jättemysig. tittade på design - simon & tomas, blev helt okej (: jag gillade trädet kvinnan målade upp på väggen, va häftigt! det är inte alla som har ett guldträd i sitt vardagsrum (: sen gillade jag "lampan" med massa värmeljus som hängde över matbordet. mycket mysigt och fin (: ska snart krypa ner i sängen och läsa, upp imorgon vid åtta och arbetsträna. eller ja, pyssla. sen ska jag hem och tvätta från 13 - 16, för på onsdag åker jag till hässleholm. tiden har gått snabbt! det var över en månad sen jag beställde mina biljetter! så på onsdag får jag kramas med mysan, åh vad jag saknat dig stumpan! och på lördag från jag och malin kramas för första gången (: ska bli så kul att ses vännen! längtat!

image4157

image4158

image4159

image4160

image4161

image4162

image4163

image4164

image4165

image4166

image4167

image4168

lite av det jag sålde idag (:



vita kuddar

Imorgon på arbetsterapin ska jag sy två kuddar, tyget ser ungefär ut som på bilden (: lite som fårskinn lixom. det tyget jag letade efter fanns inte, men det här blir nog riktigt bra också (: det känns riktigt kul att komma iväg och sitta och pyssla i tre timmar, då vet man ju att det blir gjort. hemma är det så lätt att skjuta upp sina projekt. men inte där :D är så glad att jag faktiskt började där! (:

image4156




inspiration vålamagasinet.

image4155




design: simon & tomas.

snart börjar det (: har längtat sen senaste avsnittet. ska ta och koka lite te och hälla upp lite naturgodis i en skål och sätta mig i soffan under ullpläden. mys! älsklingen har åkt till jobbet, jag och mamma har varit och handlat fusk päls tyg tills imorgon när jag ska sy två kuddar och nu är hon nere hos våran granne och äter middag, jag njuter av tystheten här. det är härligt att vara ensam hemma ett tag. ev kommer en tjejkompis hit och är här ett tag innan hon ska till jobbet, så vi tar en fika och sen åker hon. mys.

nej nu börjar det! nu - en stor kopp te! puss (:

image4154




Judits secondhand.

om fem minuter kommer eva (hon som startat judits) hit och ska kika på alla kläder jag rensat ut.. det blev en hel del, har fotat allt så jag lägger upp det här sen (: jag har sjuklig seperationsångest, så jag vet att jag kommer ångra mig när hon gått. men jag vet också att alla kläder bara ligger och jag behöver mer plats i mina garderåber och pengar! så ja, det får bli såhär nu. min dröm om att starta en egen secondhand butik ligger som sagt ganska långt bort. undra om hon ger mig ett pris på en gång, eller om dom fixar det i butiken sen. vi får se (:

idag har vi varit på lägenhetsvisning, allt var bra, planlösningen och allt, fast badrummet var för långsmalt. så nja. gud vi är så kräsna. men det är som alex sa att snart kommer den där som känns perfekt. och då slår vi till (: jag väntar hellre, vi har ju ändå en fin lägenhet som vi bor i nu och kan bo här tills vi hittar någon bostadsrätt som vi verkligen fastnar för. så varför inte? ingen stress.

sen har jag varit hos min psykolog.. har börjat fylla i ett papper till varje gång om vad jag gjort som är bra (: som får mig att känna mig kompitent. och det var många saker, han var stolt och jag med (: känns bättre att jag får fylla i allt jag faktiskt klarar av och gör framsteg i.. innan har jag fyllt i en lapp om jag har skadat mig själv osv.. vilket jag inte gjort på nästan två år nu.. så det kändes bra att byta. det går frammåt! imorgon ska jag till arbetsterapin igen och ikväll ska vi åka och köpa tyg till kuddarna jag ska sy (: älsklingen jobbar ikväll så jag ska bara ta det lugnt. vi ska äta indiska köttbullar och sen åker han. v har storstädat här, så det slipper jag ta ikväll, skönt. ska bara mysa runt, blogga, bada, titta på tv/film simon och tomas kommer på tv ikväll också (: och lägga mig i tid. är alltid så trött på kvällarna, innan kunde jag ligga och läsa när jag gått och lagt mig i över en timme, nu hinner jag knappt öppna tidningen.. hah.

nu måste jag fixa lite innan hon kommer. vi hörs senare! puss!



God natt!

haft en jättemysig kväll och nu är vi trötta, ska bara ta en dusch och sen lägga oss och kramas och läsa (: mysigt! imorgon är det fullrulle. ska bla på visning (: fun fun, känns som en evighet sen eftersom det varit helg, hihi.

hoppas ni sover gott, det ska jag! puss!

image4153

jag & måns ♥




mio.

image4152



middag!

god kväll (: ska börja med middagen nu, det blir bakpotatis med creme fraiche med örter, stekt kött och en god sallad med tomat, isbergssallad, avokado, paprika, gurka och rödlök (: mums! här har ni receptet .älsklingen är hemma vid åtta, då kommer en tjej och köper sideboardet också. nu har vi sålt för 6600 sen igår. det går frammåt (:

ikväll blir det bara mysa, ska titta på film och kramas och pussas mycket. saknar honom så mycket! snart är han hemma :D mys!

nu - middag! puss!

image4151




tomt.

det börjar bli tomt här i lägenheten.. folk ringer som galna till oss och kommer och köper sakerna (: nu har vi samlat ihop 4900kr sen i går kväll. det är en halv ny soffa ^^ på grejer vi inte ens använder. braa! snart kommer en kille och hämtar fyra av våra skinnklädda matsalsstolar, vi använder ju dom inte.. vi har tio st och bara sex vid matbordet. och sen en kille som ska köpa sideboardet. det svarta koskinnet la jag ut precis med. mm (:

ska snart upp på vinden, har varit så seg idag. orkar inte hua. men jag måste. sen måste jag bestämma mig om jag vill följa med till morfar i österrike och åka skidor och ha en liten semester i en vecka, alperna då.. vi åker upp dit. men jag vet inte. känns kul, men jag vill umgås med alexander när han är ledig. toffel som jag är ^^ vi får se vad det blir. var ändå flera år sen jag var i österrike hos morfar.

nej, nu måste jag rycka upp mig. upp på vinden och kika. pussar!



monki favoriter

jackan är helt underbart skön och skorna är skitballa (; fick reda på nyss att dom reade ut skorna för 20 kr..! gah. jag har ringt runt till alla monkibutiker i hela sverige.. till och med malmö, haha. desperat?! men dom var nedsatta från 1000 kr. nu ska jag leta på blocket! puss (:

image4150




konstig.

det här var en konstig lampa.. 14.000 kr får man ge för den. från märket moooi. det ser ju ut som en stor spindel. hua.

image4149




skit,.

jag försov mig till nyhetsmorgon, hoppas det går i repris, men det tvivlar jag på! men men. hade varit kul att se blondinbella i rutan ^^ kom på att man kan titta på reprisen på internet. bra. sitter och dricker te, ska snart klä på mig, bädda sängen och sen vid halv ett kommer kvinnan som ska köpa guldspegeln (förlåt johanna, synd att du inte bor närmare) och hämtar den.. sen ska jag börja rensa! och lägga upp annonser på blocket.

hörs snart igen, puss!



god natt

sitter och dricker mitt roiboste (rött te) som är riktigt gott, snart ska vi gå och lägga oss, underbart med nybäddat i sängen (: imorgon ska jag spendera min dag till att rensa och lägga upp annonser på blocket. vi gick iallafall vinst på malm byrån, vi köpte den för 800 kr och sålde den för 900 (: brao! en kvinna kommer och köper guldspegeln imorgon också. hoppas någon ringer på min röda cobra telefon också, känns så bra att rensa ut och få pengar till nya möbler (: så ska jag även ta tag i vinden, hann inte idag, hade så mycket annat att pyssla med. och det är ju inget som drar mig dit upp direkt :/ fy vad trist. men men.

ägaren till judits second hand ringde i går och vi bestämde att hon ska komma hit i början av nästa vecka och kika på kläderna. har iallafall rensat ut nästan sextio vintageklänningar, så det blir en slant där med. sen har jag rensat ut andra "unika" kläder också, förutom klänningarna.. bla massa vintagestövlar, kjolar, linnen mm. tänk om hon vill ha allt, då blir det stålar (:

morgondagens planer:

♥ gå upp vid 10:00 och titta på nyhetsmorgon (blondinbella och stina-lee gästar ju)
♥ äta frukost, duscha, klä på mig mjukiskläder, håret i knut
♥ rensa garderåberna i sovrummet, gå till grovsopporna och slänga
♥ gå upp på vinden och börja rensa
♥ blogga i mellanåt såklart (;
♥ vika in ren tvätt i skåpen
♥ myskväll sen sova (:

nu - sova, godnatt ♥



mysig dag!

vilken mysig dag jag har haft, har varit igång sen jag vaknade och det känns så bra (: var ute i en timme på promenad i kylan med en nära vän ♥ vad jag saknat dig! sen när jag kom hem så fick jag ställa mig och tömma våran malm byrå i sovrummet, den blev såld idag, la ut annonsen nån timme innan han ringde (: det var en som bjöd tusen kr om han fick den ist, men vi hade ju redan lovat bort den för 900, och såklart håller vi vad vi lovat (: sen blev guld spelgen såld också för 1000 kr, kommer lägga alla pengar vi säljer möbler för i ett speciellt kuvert och det ska gå till att handla nya möbler (: imorgon ska jag lägga upp mer annonser. det kommer eka tomt här :P men det gör inget, jag vill ha nya möbler, så vi står ut! och vi har ju plats för våra kläder ändå. så det fungerar, så skönt att bli av med byrån, den är ju i mellanbrunt och sängen i ek.. passar inte ihop.

sitter och dricker en cider (: vi har precis gjort klart efterätten, vit chockladmousse, den ska stå i kylen nu i en timme och medans ska vi äta. blev lite sen middag eftersom dom kommer hit och hämtar byrån. men det gör inget (: det är mysigt att äta lite senare på helgen. sen åt jag ju lunch.

har även hunnit med att storstäda idag och rensa ut ännu mer. man känner sig så mycket gladare när det inte är inpressat massa saker i skåpen. det är bra att flytta ibland. hihi (:

ska gå ut och hålla älsklingen sällskap i köket, till middag blir det marinerade kycklingfileér med basmatitris, gott! tvn står på med melodifestivalen,. jag gillar verkligen lasse lindh, han dansar så sött på scenen ;D

hoppas ni får en mysig lördagskväll. puss!



svea!

jag saknar mina sveatröjor. fick ett ryck och sålde de tre jag hade :/ dom är så sköna. nu verkar dom börjat sälja liknande som dom sålde för några år sen, så jag blev glad! fast jag får tänka på att jag har 1000 kr varje månad.. och det är ju nästan hela "månadspengen" som går åt. galenskap!

image4148



mätt & belåten

bjöd mamma och min mormor på lunch, soppan blev jättegod, åt hårdbröd med ost till, gott! ska bädda rent i sängen nu, sen bädda med överkast, dammsuga hela lägenheten och torka av alla bänkar osv. tvätta badrummet & toan. så det är fint när älsklingen kommer hem (: idag känns det som jag har varit extra aktiv, och vad jag mår bra av det. kanske ska försöka komma upp vid åtta varje morgon? (: ha lite mer rutiner, gå ut och gå på en promenad efter frukosten. hade varit skönt. 

men men, nu ska jag sätta fart här (: puss&kram!



broccolisoppa

ska börja med soppan nu, är inte så hungrig än, men jag försöker att äta regelbundet, mår så mycket bättre av det (: efter lunchen ska jag klä på mig varmt, mössa och halsduk och vantar och gå upp på vinden, måste ta tag i eländet som gömmer sig här över. hihi. finns nog en del att sälja, så jag kanske lägger ut lite på blocket. sitter och dricker mitt gröna te från hälsokost, man blir så himla kissnödig av grönt te.. det renar ju kroppen från alla gifter. så det går rätt igenom.. tror aldrig jag kutat så mycket på toa som jag gör nu. vad gör man inte ^^ klockan sju har jag skrivit upp tvättid också, ska ju åka till hässleholm till mysan på onsdag och det är lika bra att börja tvätta i tid.. vi har ett nytt system, så man har bara tre timmar på sig, en maskin tar ju en timme.. sen ska det ju hinna torka också. hur tänkte dom?! (: så fyra maskiner ska jag väl hinna med mellan myskvällen ikväll. eller iallafall två. igår hann vi tvätta två maskiner med svart iallafall. tvättberget håller på att minska! vi ska ha tvättmaskin i bostadrätten, fyfan va skönt att slänga in en maskin när man vill..! får vi tag i en lägenhet med lite större badrum ska vi kakla en vägg så tvättmaskinen döljs. som på bilden.

nej, nu ska jag börja med lunchen. hoppas ni mår bra! puss ♥

image4147



barnrum.

när vi skaffar barn, som blir inom 2 år om allt blir som planerat så vill vi inreda barnrummet i romantisk stil. vi har pratat om att det kan bli fint att köpa ett äldre klädskåp och måla det vitt, som det här. hade varit så fint. eller det här, så kan man sätta fina äldre leksaker i själva vitrindelen.


image4146


bild: systerlycklig.



pyssel med fjädrar

jag funderar på att pyssla ihop en ljusslinga med vita fjädrar, hade inte det varit fint. fick inspirationen från kix. kan tänka mig att den blir riktigt mycket billigare om man pysslar ihop en själv. vi har massa transparenta ljusslingor här hemma, så det enda jag behöver köpa är tunn vit ståltråd och vita dunfjädrar (: blir fint tror jag. ska åka till panduro och köpa det snarast! jag är på pysselhumör!

image4145



Most played hemma just nu.







ljusslinga med rosor

har letat efter ljusslingor med rosa rosor och nu hittade jag, nedsatta till 20 kr per slinga från 99 kr. så jag får alltså 5 slingor med tio rosor (med lampor i) för 100 kr. helt helt underbart bra (: kan även vara sött att ha någon hemma sen också (: dom ska alltså dekorera festlokalen efter bröllopet (:

image4144



inspiration vitt & lime

image4143




God morgon!

iof så vaknade jag kvart över sju, men det är en annan femma (: ska snart äta lite frukost, är vrålhungrig. ska sätta lägga mig i sängen en stund efter jag ätit och läsa lite inredningstidningar. somnade igår och hann inte läsa, har massa nya som jag inte hunnit läsa än. så det ska bli mysigt (:

håller på att ringa ellos och höra om dom drog rabatten igår på 50% har inte fått något bekräftelsemejl. för det är ju alltid bra att få rabatt (: köpte ju dom turkosa kuddarna igår. så det blev två för en med rabatten. perfekt!

så vad står på schemat idag då? ska mest rensa nu på dagen, träna lite yoga med blossom och mysa runt här. funderar på att gå upp på vinden och riva ut allt, vi har så mycket däruppe så man är rädd att dö om man öppnar dörren.. det väller ut. och det blir ju inte så kul sen när vi flyttar.. bättre att ta lite i taget. sen ska jag pyssla lite med inbjudningskorten till bröllopet och såklart blogga! ikväll blir det melodifestivalen och vit chockladmousse med hallon, ska fixa myskväll här tills älsklingen kommer hem vid åtta (: med middag framför tvn och sen efterätt. blir nog marinerad kycklingfilé i ugn med basmatiris och en god sallad till. och trocadero till dricka (: till lunch blir det hemgjord broccolisoppa med vitlöksbröd, är jättesugen på det, och vi har massa broccoli i frysen (: gott!'

men nu blir det först lördagsfrukost! puss.



kakel

vi ska ha vitt kakel på väggarna i badrummet och funderar på dom här. det blir nog fint med lite större fyrkantiga mörkgråa klinkers på golvet. vad tror ni?

image4142



iittala kivi

fick syn på tre pack iittala kivi lyktor och slog till, det blev billigare än om man köper en och en iallafall (: blev tre i klarglas, som vi ska blanda sen med accentfärger. här hittar du dom. 199kr för alla tre!

image4141



turkost

har beställt två sånna här kuddar i turkost som accentfärg i nya lägenheten, jag fick för älsklingen (; visst är dom fina! kommer bli toppen ihop med vitt. nästa vecka ska jag och älsklingen pyssla ihop en random light. hoppas den blir bra, för isånna fall sparar vi några tusenlappar! jag vill ha en! (; så det ska bli kul. håller på att leta efter en snygg lampsockel.. helst i krom, vill inte ha en vit klumpig en.. så vi får se vad vi hittar (:

imorgon ska jag upp vid tio och rensa här hemma, i skåp, lådor och på vinden. massa skit som ska slängas och säljas som vi inte vill ha med oss till bostadsrätten! skönt att bli av med lite också (:

nu ska vi krypa ner och gosa i sängen och läsa, hoppas ni sover gott, puss!




coola (:

skit häftiga skor! 249:- på skopunkten

image4140



ansiktsmask från lush

god kväll. hoppas ni mår bra! det gör jag för min huvudvärk har gett med sig utan en ipren, skönt. sitter och letar efter goda recept på arla och vi har bestämt att vi ska äta sund och nyttig mat den här veckan. mycket basmati ris och kyckling. sugen på det (:

vi var i skärholmen och tittade runt, var inne på stadium, men jag är kräsen. allt är utplockat, så nu funderar jag på att leta på blocket, vissa säljer ju sina jackor som knappt är använda. så varför inte (: måste bara hitta den där jag vill ha också. det är ju nu vintern börjar känns det som, visst det är vår i mellan åt, men nu när man tittar ut genom fönstret så är det snökaos (; mysigt att vara inne då.

snart ska vi åka till coop och handla nästa veckas mat, sen hem och bara mysa. älsklingen jobbar imorgon så jag får ju passa på (: imorgon är det melodifestivalen och det ska jag se på! myskväll blir det.

sprang in på lush och köpte min favorit ansiktsmask också. har blivit jätteduktig på att ta hand om min hy. vilket har resulterat i inga finnar osv. som jag kunde få när jag fick mens. och ansiktsmasken var slut från lush, så nu har jag en helt ny (: den gamla räckte över ett år. och den kostar 119kr. helt okej (:

image4139



hej svejs!

lite tomt här på bloggen idag, felåt. har varit på långpromenad med två busiga åtta åriga tjejer och adolf i tre timmar. gissa om vi var röda om kinderna när vi kom in (: hämtade isabella i skolan som sagt och vi har haft jättekul (: gick med henne hem och fikade med hennes mamma som är 25, så vi hade det trevligt! såg på en gång när jag kom in i lägenheten att den var total renoverad och det visade sig att hennes bror är plattsättare, fixar kök och badrum. så imorgon ska hon ringa oss och säga ett pris. så skönt att vi får tag i någon som kan hjälpa oss så det blir bra (: och att det blir billigare ocskå. me like.

nu ska vi åka till skärholmen och gå på second hand och köpa jacka till mig om det finns någon, sen veckohandla. vi hörs senare, hoppas ni får en mysig fredagskväll! puss!



god natt.

är jätte trötta nu, skönt att gå och lägga sig i tid. älsklingen värmer mjölk med honung till mig nu, jag är så hostig. jäkla torrhosta :/ sen ska vi gå och lägga oss och kramas och läsa. kommer somna bums när jag släcker lampan. och vakna utvilad imorgon förhoppningsvis (: imorgon ska vi ge besked om lägenheten, det lutar åt ett nej faktiskt. måste diskutera lite till.

vi hörs imorgon, kram och god natt alla kära läsare ♥



iih.

öppnade posten nyss.. har fått 350 kr i checkar på h&m, wii. imorgon ska vi åka till skärholmen, då ska dom med och jag ska kika på lite stuff. kanske underkläderna till bröllopsnatten? vi får se. vi ska även titta efter jacka till mig, den var slut där vi var idag.

dagen/kvällen har varit helt underbart mysig. även fast jag blev besviken över "massagen".. det var ju mer en undersökning om ryggen, 20 min knådade han lite på mina axlar, så jag hängde läpp när vi gick därifrån, inte igen. gilda är mycket bättre! sen åkte vi hem och duschade och bytte om och gick på mysig restaurang! satt och myste länge efter maten och pratade om bostadsrätten.. den där med sjuttiotalstapeter ni vet.. utgångspriset var 895k och vi har prutat ner den till 795k.. så vi får se. ska bestämma oss tills imorgon, jag är skeptisk. hjälp. det är så svårt att förstå att den kan bli fin, riktigt fin.. och den är ju billig.. men mycket jobb. och vill vi och kan vi det nu innan bröllopet? orkar vi det? måste räkna lite på vad renoveringen skulle gå på.

imorgon ska vi även hämta upp isabella från skolan, hon går i tvåan på lågstadiet och är hur gullig som helst (: träffade henne och hennes mamma när jag fikade häromdagen och hon ville sågärna träffas, så jag ska ta med mig adolf och alex och gå och möta upp henne när hon slutar vid 13.20 imorgon. mysigt! hoppas det inte är lika kallt imorgon som det var idag. som sagt, jag fryyyser i min skinnjacka!

sista dagen imorgon innan älsklingen börjar jobba igen, nio dagar i sträck. huu, börjar bli jobbigt att vara ifrån varandra så mycket. bara tänka positivt (; han jobbar ju ihop till både bröllop, nya möbler och thailandsresan! jag ska sysselsätta mig så gott det går. får se vad jag hittar på. men imorgon är han min (: hela kvällen.

nu ska jag leta lägenhet och planera lite och mysa (: puss!



alla hjärtans dag rosor från alexander

så vackra rosor. jag älskar dom! älskar dig mer älskling, tack du är den bästa ♥ i kortet som jag fick stod det "grattis på alla-hjärtans-dag. Du betyder allt för mig! Därför vill jag ge dig någonting som värmer ditt hjärta, så som du värmer mitt. valet är ditt. Jag älskar dig förevigt, din Alexander"  kan ni gissa vad det är jag fått? jo en vinterjacka såklart. den värmer ju mitt hjärta, han är så fiffig min lilla filur (: vi ska duscha, äta lunch och åka till stadium och så får jag välja ut en dunjacka. vad jag är glad, jag fryser i min skinnjacka!

nu - lunch! puss!

image4136

image4137

image4138




here it is.

fyfan vad jag har svurit. ramen ribba från ikea ville inte alls som jag ville. det var inte glas utan plast och ingen hårdplast utan mjuk och böjbar, gah! men men, nu är kakaoplanchen insatt iallafall (: och nöjd blev jag, hoppas nu att alexander också blir det, den är ju trotts allt till honom (han såg den på malins blogg och sa att han tyckte om den jättemycket) och eftersom jag också vill ha den så var jag snabb att snappa upp hans ord! haha, man måste ju vara lite smart (; just nu får den inte plats i köket, där vi ska ha den i bostadsrätten, så vi får hänga upp den i sovrummet sålänge (: priset för planchen blev 305 kr inkl. frakten från form/design center i malmö, ramen ribba är 70*100 cm och kostade 249 kr på ikea.

image4135



Lista


(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) haft sex mer än 4 timmar
(x) stannat uppe hela natten
(  ) sett ett brinnande hus
(  ) har vart vaken i en vecka
(  ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(  ) har kört över 200km/h
(x) åkt ambulans
(  ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(  ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) brutit ett ben
(x) sovit på sjukhus
(x) fångat en fisk och sen ätit den
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) har rökt hasch
( ) har rökt mariujana

(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) tänkt på djurs liv
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) känt sig som lyckligast i världen
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats
(x) snattat
(x) tältat
(  ) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) haft sex med någon av dina vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter

(x) gett en uteliggare mer än 100 kronor
(  ) spottat på någon jag ogillat
(  ) spytt på någon jag ogillat
(  ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEAsäng
(  ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) varit svartsjuk

( ) hatat någon så mycket att du höll på att sprängas

Allmänt:

1. Vad heter du? Fanny alexandra magdalena
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Fanny!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jonathan om jag vart en kille.
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfrun
5. Vilken årgång är du? 1985
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? ett år i USA (new york och chichago) 
8. Flyttat antal gånger? till eget utan mamma är det 4 ggr.
9. Vart skulle du vilja bo? I våran bostadsrätt som vi letar efter
10. Yrke? Homestyling/inredare

Utseénde:

1. Hur lång är du?
1,71cm
2. Hur mycket väger du? 50 kg.
3. Hårfärg och frisyr?  brunrött, hellugg och långt.
4. Ögonfärg? grönbruna
5. Mest nöjd med? helheten, men mest ögonen
6. Minst nöjd med?  min usla hållning.
7. Skostorlek? 36-38
8. Glasögon? jag har, men använder aldrig.. därimot har jag linser 
9. Har du några piercingar/tatueringar? tre piercingar, tre tatueringar. 

Favoriter:

1. Filmer? linas kvällsbok, uptown girls, crazy beautiful
2. Låtar? väldrigt blandat. men låtar med meningsfull text
3. Årstider? Julen!
4. Mat/dryck? plankstek & te 
5. Djur? katterna!
6. Färg? Grön är min favorit färg. svart är fint också.
7. Parfym? varierar mellan 14 st.
8. Tv-program? alla inredningsprogram, lyxfällan. 
9. Sysselsättning? just nu planera inredning till kommande bostadsrätt och leta efter bostadsrätt (:  planerar vårat juni bröllop och arbetstränar.

Kläder:

1. Vad använder du just nu för jacka?
Jag använder min svarta skinnjacka från h&m.  
2. Vad använder du just nu för skor? svarta mcboots.
3. Favoritfärg på kläder? Grönt och svart just nu.
4. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En vinterjacka, ska åka och kika på en idag.
6. Favoritaffärer? h&m, second hand.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? just nu ca 1000 annars mellan 100-2500kr.
8. Vad har du för byxstorlek? 27/32
10. Vad har du för tröjstorlek? 36/38.

Blandat:

1. vad heter din morfar?
Adolf heter min morfar
2. Vad har du i din jackficka just nu? läppglans från make up store, småmynt, kvitton.
3. Vad är du beroende av? alexander.
4. Vilket land kommer du i från? sverige, mexico, brasilien, usa och österrike.
5. Vad tror du på? mig själv att jag kommer lyckas med allt jag vill lyckas med.
6. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Nej, är inte med i svenska kyrkan längre.
8. Vad köpte du senast? ett par stuprörsjeans från h&m.
9. Har du nåt husdjur? våra katter, måns, vera och lucifer.
10. Vad bor du i? Just nu en hyresrätt på 106 kvm.. men letar efter en bostadsrätt på ca 70 kvm.

Prylar:

Plånbok:
en röd med en röd rosett.
Tandborste: en grön!
Smycken: förlovningsring, brythjärta, bismark armband..
Solglasögon: har massa, stora och roliga (;
Underkläder: aldrig bh, tycker det är obehagligt, sen sitter dom där dom ska (; vanliga trosor, är ingen stringmänniska.



kakeltankar

vi har tittat runt på olika kakel som vi vill kakla köket med i bostadsrätten. det kommer bli vitt kakel, vi var inne på mosaik innan, men det känns rörigt och eftersom vi vill ha det så stilrent som möjligt så kommer vi (om vi inte ändrar oss igen) ha rektangulära kakelplattor, matta, eftersom vi kommer ha själva skåpsluckorna i högblankt. så det bryter av lite.

här på bilden är två varianter, båda rektangulära, men i olika tjocklekar. den ena bilden är lånad från malin. och den andra är från en bostadsrätt vi var och kikade på.

image4133



världens bästa mamma

sydde ju ett örngott till mamma på arbetsterapin i tisdags, själva tyget är vitt med ljusrosa rutor och sen sydde jag på ett rosa band och tryckte världens bästa mamma på (: så här blev resultatet:

image4128

image4129

image4130

image4131

image4132

dom tryckta bokstäverna går inte bort i tvätten, det var ett himla pill med dom där.. man skulle trycka en i taget och sen torka bokstav för bokstav med hårfön i 2 min.. så det tog ett tag. men fin blev den och glad med min mammi (:

nu - fika med tårta och te och sen sussa! puss!

ps. märks det att min blogg inspiration är tillbaka? (: ds



men åkee!

 


vad säger man.. min kärlek och jag har lite udda humor! (:



fanny i all sin glans (not)

ser väldigt trött ut (men man får ju bjuda på sig själv), iallafall här får ni några bilder från i går kväll i min favorit pyjamas. nu är jag skit trött, snart sova. innan ska vi mumsa på varsinn bit prinsesstårta (: vi har kikat på både roomservice (som inte alls blev bra enligt oss, hua) och sen bröllopsbonanzan, som alltid är bra. mysigt att sitta tillsammans med min tuss tätt tätt i soffan. älskar honom!! åh (:

image4121

image4126

image4127





nya jeansen

vad är det här, två nya jeans den här månaden. hade helt glömt av jeansen jag köpte från h&m.. dom kom idag, satt perfekt. vilken tur för jag orkar aldrig skicka tillbaka sakerna *latmask*


image4116

image4117



image4118image4119


bilder från h&m.



mys!

nu ska vi äta middag och sen titta på roomservice och bröllopsbonanzan (: hoppas ni får en jättemysig kväll! puss!

image4111



pentrol som accentfärg!

image4110



Bröllop den 6 juni 2008

planeringen inför den stora dagen.. överdriven planering, men det känns tryggare, vi satt igår och skrev ner punkt för punkt. here is the day (:

08:30 - gå upp, äta en ordentlig frukost, duscha
09:15 - frisören kommer hit och gör min och helenas håruppsättningar
11:00 - hämta bröllopstårtan, åker till slottet
12:15 - framme vid noors slott, packa ur allt, ställa tårtan i kylen
12:30 - ställa fram dom vita klappstorlarna där vigseln ska äga rum
12:40 - sätta upp tyllet med de rosa rosetterna och blommorna på stolarna
13:00 - ställa fram blomstervalvet och piffa till det
13:10 - sätta upp frågorna till tipsrundan, samt ballonger vid varjefråga och marchaller
14:00 -  gå upp till bröllopssviten, byta om, sminka mig och ha helena vid min sida (och fotografen)
14:30 - möta upp alexander och fota våra bröllopsbilder (tar ca en timme) med hanna
15:30 - ordna med det sista (om det är någonting som vi glömt av)
15:45 - toastmaster tar emot våra gäster och välkomnar dom, visar dom till vigselplatsen
15:55 - alexander och bestman på plats framme vid "altaret" (som är ute i naturen)
16:00 - fannys morfar leder in fanny till alexander, helena går bakom och "kastar" ut rosenblad, en kille spelar våran låt på gitarr medans vi går in.
16:05 - Bobby viger oss, pratar lite om oss och vi får säga "ja" och alex trär på min vigselring
16:20 - vi läser varsin egen skriven dikt till varandra och pussas
16:30 - killen spelar ännu en låt (och kanske sjunger?!)
16:35 - gästerna kastar hjärtformade riskorn över oss och vi går "ut"
17:00 - toastmaster leder alla till brudskålen och välkommstdrinken
17:30 - toastmaster och brudtärna visar in alla gästerna in i slottet och visar tavlan med bordsplaceringen
17:45 - alla sitter vid sina platser
18:00 - toastmaster håller tal och välkomnar alla, berättar om festprogrammet som ligger vid allas tallrik
18:15 - förrätten serveras och äts upp
18:50 - toastmaster ringer i sin klocka och pressenterar fannys mmmas tal, victoria håller tal
19:05 toastmaster pressenterar alexanders pappas tal, jan håller sitt tal
19:20 - varmrätten serveras och äts upp
20:20 - toastmaster drar några vitsar, underhållning
20:30 - toastmaster pressenterar fannys morfars tal, adolf håller tal.
20:40 - efterätten serveras och äts upp
21:10 - 21:50 - alla andra som vill och har anmält sig till toastmaster håller sina tal
22:00 - brudtärnan (helena) berättar om tipsrundan (marchallerna är tända vid varje fråga)
22:05 - brudtärnan läser upp lagen, alla delar upp sig i sina lag
22:15 - tipsrundan börjar, men några minuters mellanrum mellan lagen
22:45 - alla är tillbaka efter tipsrundan och lämnar in sina svar
23:00 - bröllopstårtan serveras i festlokalen, kaffe, avec, mingel och musik
23:20 - bröllopsvalsen äger rum
23:25 - dansen börjar, brudtärna och toastmaster "drar" upp folk till dansgolvet
01:00 - lämnar slottet, åker till hotellet i en bil inslagen som en rostett (rosa tyll) och nygifta skylt bak
02:00 - kommer fram till hotellet, alexander bär mig över tröskeln och möts av rosenblad på sängen, ett upptappat varmt bad och champange och jordgubbar, mysa och njuta av att vi är gifta och lyckligast i hela världen ♥

image4109



lite mer rosa.

jag älskar kuddarna från mimou. dom ser sådär lyxiga ut, och det måste dom ju vara eftersom priset är 395 kr för en kudde (då ingår innerkudden) det finns en del återförsäljare i stockholm, ska åka och klämma lite på kuddarna på NK home någon dag (: behöver iallafall två st. men vi har bestämt att vi ska köpa det vi vill ha, hellre några hundra lappar dyrare, än nått som vi kan tänka oss för stunden. nu ska vi inhandla kvalite framför kvanitiet. vi ska ha lite prylar. inte alls överflödigt, vill ha det rent och snyggt. stilrent med andra ord. och inte massa tjaffs i skåpen. nej, inte massa grejer. nu ska vi planera noggrant vad vi ska köpa (:

image4108




rosa som accentfärg

vi kommer ha vitt i grunden hemma hos oss när vi flyttar, men ska ha några olika accentfärger att variera med. två som vi kommit på är cerisrosa och pentrol. båda passar riktigt bra tillsammans med vitt. idag hittade jag rosa värmeljushållare från hemtex, gillade dom och köpte dom. fuling, eftersom vi bestämt att inte handla nått till lägenheten förens vi skrivit på alla papper, men vi har ju ändå bestämt oss för cerisrosa (; så jag kunde inte hålla mig. dom var inte så dyra heller så. kommer bli rikigt fin tillsammans med några cerisrosa kuddar och en pläd. vet inte om vi ska ha det i vardagsrummet eller sovrummet än.. för jag känner nästan att pentrol passar bättre till den gråa soffan vi kommer ha.. och det rosa skulle vara såå fint i vårat vita sovrum. några cerisrosa kuddar och de vita fuskpälskuddarna jag ska sy (: kommer bli toppen!

image4107




dagen!

hej på er (: vad jag fart runt idag. visning vid 13, planlösningen var helt underbar, men vi insåg ganska fort att lägenheten behövde en ganska omfattande renovering. synd, för området var skit mysigt. leta vidare med andra ord. snart så (: bara att hålla ut! sen åkte vi hem, älsklingen släppte bara av mig, sen åkte han på möte på jobbet och jag gick upp och bytte om till lite varmare kläder, sen gick jag ner till centrum och handlade lite till alla hjärtans dag. blev en stor röd ros, ett gulligt kort, en röd pressentpåse, där i ska kortet, en chockladask och stenen med budskapet (du är den vackraste) ligga i (: sen har jag varit och hämtat ut kakaoplanchen, så ikväll ska jag slå in den.. eller om jag bara ger den som den är. den är ju stor! sen hämtade jag ut mina jeans som jag köpt på h&m. visar bilder snart (: ska snart skriva en matlista och sen när älsklingen kommer hem, åker vi och veckohandlar på coop. sen ska vi äta rester, mysa ikväll med film och prinsesstårta, yum (:

image4104

image4105

image4106



stockholm home design

har fått två muggar från stockholm home design, gillar dom jättemycket (: det är bra att prenumenera på inredningstidningar :D får inviga dom ikväll med prinsessbakelserna jag handlade i dag till mig och älsklingen.


image4103



min brudbukett kommer gå i rosa.

image4097image4098

image4099image4100

image4101image4102



himla mysigt!

image4096



Myskväll med mamma (:

precis kommit hem från en mysig kväll med mamma! vi har skrattat så vi har gråtit. vi blir som två tonåringar som skrattar åt allt när vi är tillsammans, i dom stunderna förstår man inte hur vi kan vara så osams i mellan åt.

vi har varit på ikea, tittat på kök, blandare, diskhoar, bänkskrivor mm (: och det blir billigare än vad vi räknat med. fast sen är det ju vitvarorna också. så vi får nog räkna med en hundra tusen.. runt om kring där. sen fint kök = kunna höja lånet och renovera badrummet sen (: köpte ramen också till kakaoplanchen, alex är portad från min blogg tills på torsdag (; så han vet inget, jag hoppas hoppas att han blir glad!

det var en trevlig tjej som jobbade på ikea som gjorde mig glad ikväll när vi var där. hon kom fram och frågade "visst är det du som bloggar" "du menar pinkpills bloggen" frågade jag.. "ja, precis, den" "jaa (:" "åh, jag och mina kompisar läser den jätteofta, du och din blogg är känd i våran kompiskrets" jag blev så glad så jag kramade om henne, haha, hopppas du inte tycker jag var knäpp, sån är jag, öppen och knäpp ^^ blev iallafall jätteglad. tänk att min lilla blogg är omtyckt, sånt blir man glad av (: tack!

sen efter ikea gick vi och åt och sen gick vi på bio och såg juno, helmysig film! som du sa leva (: tack för tipset! kändes lite sorligt att hon gav bort sin bebis, men omtänksamt!

älsklingen hade städat tills vi kom hem, sötingen. han håller på att koka te till oss nu, så ska vi sätta oss och fika lite och spela lite spel. sen sova. imorgon ska han upp och lämna in bilen på verkstad, sist vi var inne och fixade bromsslangarna så skruvade killen inte åt muttrarna ordentligt, så nu fungerar bromsarna knappt.. lite läbbigt att köra.. så det ska fixas imorgon, gratis såklart. knäppskallar. ska ringa och skälla på dom om dom försöker blåsa alex. haha, jag är väl den som är den som säger till när jag tycker att någonting är fel, och alex är för snäll helt enkelt. kan blir så förbannad på vissa. vad tror dom egentligen :/ jaja.

så mendans han är och fixar volvon så duschar jag och fixar mig här hemma, sen åker vi till skärholmen och går till panduro och shoppar lite till bröllopet. dekorationer till dukningen osv. vi ska ju ha silver, vitt och ljusrosa, så lite ljusrosa detaljer ska vi inhandla (: ska planera lite mer i kväll när jag lägger mig i sängen. har ju köpt en planeringsbok nu till bröllopet! så det ska vi göra..

.. sen ska vi på visning. ni kommer smälla av, men vi ska faktiskt på visningen på den där sjuttiotals lägenheten. gissa om vi ska behålla alla golven och tapeterna..!? :D haha, ne då. vi ska helt enkelt totalrenovera den och sätta våran prägel på den. me like. att få planera, inhandla och förverkliga sina drömmar känns helt underbart. gissa om jag längtar (;

bänkskivan här nere kikade jag på idag på ikea. vi hade pratat om att ha en svart granitskiva, men det såg inte alls lika fint ut som den här. den är den på bilden, fast det är en rostfri list på den. jättefin och kommer passa så bra ihop med vårat gråa klinkersgolv som vi ska lägga in (: plus att den kostar runt 200 kr/m istället för 3200 kr/m som granitskivan :O

image4095

och vi ska som sagt ha ett kök i högblankt! så nöjda med det (:

nu är jag sugen på te och mys med min alexander, hoppas ni får en mysig kväll. imorgon har jag mer tid att blogga, älsklingen ska på möte på jobbet! puss!



världens bästa mamma.

jag hann göra ett örngott idag, och tryckte världens bästa mamma på (: bild kommer sen. det var riktigt kul på arbetsterapin, jamenar pyssla i 3 timmar är ju kul (: nästa vecka ska jag sy kuddfodral i vitt fuskpälstyg som ska ligga på sängen sen, och veckan efter det ska jag lära mig sticka och sticka raggsockar (: kuul. alla var jättetrevliga där! fick kompisar på en gång. och mycket beröm av våran "fröken" hon tyckte jag var duktig ^^ kul att höra.

älsklingen håller på att laga lite lunch som vi ska äta, sen ska jag ta en snabb dusch och sen åker vi på visningen, ska bli mysigt. sen ska jag och mamma till ikea och titta runt och sen på bio (: mysigt. älsklingen var så söt och hade städat och bäddat sängen när jag var borta, skönt att komma hem till ett nystädat hem. love ♥

nu - lunch! ha en bra dag, så hörs vi senare ikväll. puss!

image4093



tröött!

oj vad jag är trött, men det hjälps inte. jag och älsklingen låg vakna och pratade och myste länge i natt. men det var det värt, saknat honom så mycket. mysigt att bara vara nära ♥ har precis gått upp, ska platta håret, det tvättade jag innan jag gick och la mig så det ser lite kul ut nu :P

dagens planering:

arbetsterapi 9 - 12 (göra klart inbjudningskorten till bröllopet)
älsklingen hämtar mig vid 12, åker hem, duschar och sminkar mig.
åker på visning vid 14, åka och äta lunch
komma hem, ta det lugnt en stund, vila.
åka till ikea med mamma runt 16.30
äta middag ute med mamma
gå på bio (juno) kl 20.30, sen åka hem.
myskväll med älsklingen (:

Hoppas ni får en bra dag! ska klämma in att blogga innan jag åker iväg till ikea. puss!



Svar på era frågor!

Här kommer svar på era frågor. det blev inte så många frågor, men några (: ni får helt enkelt kasta in en fråga om ni kommer på nått, så svarar jag på det.

Trivs du med din ögonfärg?! Har du önskat dig en annan ögonfärg i bland?
Vilken i såfall?!

- jag är faktiskt helnöjd med min ögonfärg. den skiftar i grönt och brunt, så jag är nöjd. men måste jag välja någon så blir det gröna!


Din blogg är defenitivt mer spännande en englas:) Men, jag har en fråga. Du som är så intresserad av kläder, funderar du något över miljöhänsyn samt produktionsvillkor och arbetsförhållanden för de som syr kläderna? Hur tar du ställning till det? Har du kollat in schyssta märken som kyuchi något? Där kan man hitta många grymma kläder,ekologiska och producerade under shyssta villkor...Tack för en rolig blogg!

- nu skämms jag, nej jag har inte tänkt så långt faktiskt. jag köper aldrig äkta päls eller skinn (eller jo på skor, så det är väl lite dubbelmoral där) jag bryr mig lite iallafall, alltid någonting. ska absolut kika in på den sidan! tack för tipset!


hade du kul på chaplins igår? ;)

- vi hade det väl inte såå kul, tyvärr.. eftersom det var trancekväll, och jag har svårt att dansa till sån musik :P men sällskapet var underbart roligt!


Vilket område/stadsdel/förort letar ni efter drömlägenheten? Har ni hittat något specifikt ställe där ni verkligen vill bo?

- vi letar först och främst på norra sidan av stan, det är närmare för alexander att åka till jobbet, nu åker han en timme dit och en timme hem, plus att det finns mer shyssta ställen att bo på där. helst där det finns mycket grönområden och kanske nära till en sjö så man kan bada på sommaren. nära ett centrum och gärna lugnt. man ska våga gå ut utan att bli nerslagen om vi säger så (; vi har kollat mycket i bromma och järfälla, men även solna. men vi får se. :)


Måste iaf slänga in en fråga, gjorde det ont med piercingen i läppen och tog det lång tid att läka? Jag är smyg-frälst i piercing där, men jag är för feeeeeg haha :)

- jag är också frälst i piercingar ^^ har nog alltid varit det. så jag tror att vill man gärna ha piercing så gör det nog inte så ont. alltså, man står ut med smärtan, som varar i ca 2 sekunder (: och det kan man ju stå ut med för att få vara fin sen :D jag tycker inte att det kändes, visst ett stick, men det är värd det! ta hål nu (;


Hur träffades du och din pojkvän? Brukar alltid finnas en speciell historia bakom :)

- vi träffades faktiskt på mötesplatsen (en dejting sida på nätet) lite lustigt. han blev medlem för en kompis var medlem och tyckte den sidan var kul.. samma gällde mig. jag la aldrig upp någon bild på mig, så alex visst inte hur jag såg ut direkt.. vi började prata och han var den enda från den sidan som inte frågade vad jag hade för bh stl. från början var det bara en kul grej att bli medlem.. men efter ett tag skulle det visa sig att jag hittat min stora kärlek via sajten. vi pratade i telefon i 2 veckor innan vi sågs och vi var småkära redan innan vi setts. han ville inte ha mig ibörjan, det var så jag uppfattade det iallafall, eftersom han ville vänta.. men nu efteråt så visade det sig att han var rädd att bli sårad och ville veta säkert att jag ville ha honom lika mycket som han ville ha mig (: och det var klart jag ville. han var underbar redan från första stund.

nu - sova! godnatt sötnosar!



snart läggdax!

har precis kollat klart på en thriller, hua. älsklingen höll om mig iallafall (: mys! han är nere och lämnar tillbaka filmerna nu innan dom stänger, och sen ska vi duscha tillsammans, sen sitta lite här och sen gå och lägga oss och mysa (: underbart att slippa somna ensam!

idag har vi farit runt, riktigt skönt att komma ut lite. blir lätt att jag sitter inne och tråkar när han jobbar. men det ska det bli ändring på, för i mars ska jag börja övningsköra med älsklingen som då haft körkort i fyra år (: kul ska det bli. sen ska jag gå en intensivkurs, vill få det snabbt avklarat.. annar blir det nog aldrig av om jag känner mig själv rätt (; och när jag tagit körkort kommer jag nog åka till ikea en hel del och kika (: vi har varit i kista och ätit middag, kikat lite i affärer och handlat två fina anteckningsblock på gallerix, ett rött och ett svart med sammets medaljonger. den röda ska vi ha när vi planerar vårat sommarbröllop ♥ och den svarta är min egna uppnå och mål bok. min andra är slut!

till ikea ska vi imorgon, jag och mamma och köpa ram till kakaoplanchen som jag ska ge till älsklingen på alla hjärtans dag (: stenen med budskapet har inte dykt upp än.. känns ju inge kul. mejlade dom nyss, så vi får se vad dom svarar. på ikea ska vi kolla på ett kök i högblankt vitt också. alex får rabatt på kvick, så vi får se om vi köper kök där eller på ikea. men vitt högblankt ska vi minsann ha. jag fingrade mycket på skåpluckorna idag på visningen och inga fingeravtryck alls. och så mycket finare än vanliga vita luckor. lyxigare på någe sätt. det är vi rörande överens om. vi är rörande överens om allt när det gäller inredningen och det är så himla skönt att slippa tjaffsa om det.

efter ikea besöket ska vi på bio och sen juno! jag och mamma alltså. älsklingen ska få lite egentid eftersom han jobbat så mycket nu. sen ska vi umgås massa massa han och jag. mys, gud vad jag saknat honom!!

sen ska jag till arbetsterapin imorgon vid 9-12. ska ta med mig bröllopsinbjudningarna och sitta och pyssla med dom. man får ju ta med sig vad man vill, så det är ju perfekt, så blir jag förhoppningsvis klar med dom. fick inte tag i något vitt pälstyg idag som jag ska sy kuddar av, så det får bli nästa tisdag (: ska bli nervöst att gå.. jag har bara varit på möte där innan, men nu ska jag alltså börja på riktigt. min morot är ju en gratis utbildning. inga lån, inga utgifter. wounderfuuul. och det är verkligen en morot för mig. då känns det lite roligare att gå dit.

sen ska vi på visning imorgon också. igen. och sen på onsdag igen. haha. men vad gör man inte? vi ska titta på den där sjuttiotals lägenheten på onsdag. gubben säljer den billigt och vill bli av med den snabbt då han ska flytta till ett ålderdomshem. jag ringde mäklaren och han sa att det var en jättebra planlösning (men hemska tapeter och golv) om man inte älskar sjuttiotalet vill säga (; men det är en bra planlösning, lugnt område och den är billig!




favorit låten just nu, som går om och om här hemma (:

hörs imorgon, puss&godnatt!



hello friends!

har letat lägenhet nu i två timmar, ögonen svider! vi ska gå ner till grillpalatset nu och mumsa hamburgare innan vi åker och tittar på den fina lägenheten (: gott ska det bli. det gick bra hos psykologen och jag fick inte panik på bussen när jag åkte själv.. har lite fobi för att åka kommunalt nämligen. men övning ger färdighet! musik i öronen och det gick galant (: *stolt*

men nu ska vi iväg. sen när vi kommer hem blir det mys med film, åh, jag är så glad att älsklingen är ledig nu i fem dagar, lycka! :D

puss!



god morgon!

precis vaknat, idag är jag jääättetrött. så det var lite jobbigt at gå upp :P ska sätta mig på bussen till min psykolog om en timme.. så jag ska äta frukost och fixa iordning mig snart. sen när jag kommer hem igen så ska jag titta på den sista filmen vi hyrde, idag ska vi nämligen lämna tillbaka dom innan kl 18. kul att se en skräckis på dagen :P jaja. orkade inte se den igår så.

nu måste jag äta frukost, vi hörs senare! ha en bra dag, puss&kram (:



natti natt.

det här inlägget skrev jag i går innan jag skulle sova.. det gick inte att lägga upp det då.. så.

har haft ett mysigt samtal med mysan (: och klockan drog verkligen iväg, men det var det värt ska ta och borsta tänderna nu och värme vetekudden och sen lägga mig i sängen och ringa älsklingen och sen läsa inredning, måste få massa inspiration, så mysigt. kan ligga lääänge och läsa. läser en tidning flera ggr. så kul (: ska bli superkul att praktisera på plaza.. måste ringa chefredaktören nu i veckan!

imorgon ska vi på visning på den här lägenheten. vi har bestämt oss (nästan) för att inte lägga bud på den. känns som det ligger för långt bort från min terapi och ja, den måste jag ju gå på..! sen är badrummet inte alls i våran stil och mäklaren sa att det kommer sänka värdet på lägenheten om vi sliter ut jacuzzin.. så nja. kräsna?! ja en aning. men det ska man vara. jag letar gärna vidare, nu är vi ute efter: ett bra läge (inget kriminellt ställe alltså) mycket grönområden, gärna nära till badplats, nära till ett centrum med butiker, bra planlösning på lägenheten, minst 60 kvm, minst en tvåa, balkong. sen spelar det egentligen ingen roll hur den ser ut, vi kommer renovera upp hela lägenheten ändå. att lägga in nytt golv och måla väggarna vita kostar inte många kr.. det som kommer kosta är köket och badrummet. vi har bestämt att vi ska satsa på att få en lägenhet under lånelöftet, för då kan vi plocka ut pengar och köpa ett fint kök för, så renoverar vi det och lägger golv, måla alla väggarna vita, ev. måla taket om det behövs, sätta dit nya vita lister.. ja fixa allt. sen går vi till banken och låter dom komma och värdera lägenheten som då kommer vara värd mer pga av renoveringen och det nya köket.. och då plockar vi ut pengar och renoverar badrummet. vi har planer vi (: och jag lovar er att det kommer bli sååå fint. mycket vitt! alla möbler kommer handlas nya (som ska bli riktigt kul).. ja. drömmar som går i uppfyllelse! underbart.


idag bestämde vi också att vi ska lägga undan pengar varje månad till insats till villan vi vill bygga (inte vi, men ja) senare.. så det ska vi börja med, sen ska vi även ha ett sparkonto tillsammans där vi ska lägga undan till tex resor, ny diskmaskin.. ja sånt där (: det känns bra. jag är glad. glad. glad. han gör mig så lycklig. jag ser verkligen en fantastisk framtid tillsammasn med honom, min älskade alexander (:

nej ni, nu rinner tiden iväg.


måste bara fråga er.. jag ska köpa klocka, vilken färg tycker ni? den rosa eller den med silver? har svårt att bestämma mig. det är för övrigt min namnsdagspressent av älsklingen min. going! jag blev glader, har suktat efter den klockan länge nu (:

image4091image4092



kärleksmums!

Håller på att baka kärleksmums, luktar jättegott ute i köket (: ska snart bre på glasyren och sen ska jag sätta mig och titta på en thriller. tända massa ljus och mysa under en filt. välbehövt! är så seg så seg *klaga* men uj va skönt att bara ha myskväll ikväll (: mamma kommer hit senare och tittar på den andra filmen med mig. ska försöka hinna med ett bad innan dess. och så måste jag städa undan i köket efter middagen och bakandet. kaos! vi åt jättegod middag. italiensk kyckling pasta med soltorkade tomater. riktigt gott (: känner mig uttorkad idag, har druckit massa vatten, och det är ju bra, brukar vara slarvig med det annars.

ni glömmer inte bort frågestunden va? (: en fråga har kommit in. tänkte samla ihop frågorna sen och skriva ett inlägg med svaren.. om det kommer några frågor dvs (;

nu ska jag städa undan i köket och sen mysa framför en film (:

image4089

image4090



den här satt på..

.. älsklingens kudde och väntade på honom när han kom hem från jobbet imorse. små kärleksgåvor är så mysigt. han blev jätteglad ♥ hittade den igår när vi var och handlade, och kunde inte låta bli (:

image4087

image4088



fröken fräken

jag längtar efter sommaren när jag ser den här bilden. har fräknar, men såklart mer på sommaren. då sprider dom sig i hela fejset. bilden är tagen på våran förlovningsdag den 6/6-07 ♥

image4085



Frågor!

Tänkte ha en liten frågestund. inte för att jag tror att det är så mycket ni inte redan vet om mig.. jag är ju trotts allt relativt öppen här på bloggen (: men kanske nått? jag svarar på allt. det mesta iallafall (;

och eftersom min blogg inte är på långa vägar lika stor som tex englas osv.. så sätter jag inte tid, då det avslutas.. utan ni kan ju fråga på.. om det är nått ni undrar.

puss!

image4082

är det en sak jag kan så är det att le.. hah (:



Gårdagens outfit & makeup.

image4075

image4077

image4076

image4078

image4079

svart tee med puffärm - lindex
svart vipp kjol - h&m divided
svarta skimmriga leggings - ullared
svarta nerhasade knästrumpor - h&m
svart skinnjacka - h&m divided



Nya jeansen = favoriter!

riktigt nöjd med jeans köpet igår! även fast jag nallade av pengar jag inte hade, men jag beeehööövde ju jeans ju ^^ och 198 kr är helt okej enligt mig (;

image4071

image4072

image4073

image4074



Gårdagens tjejkväll.

image4064


image4067


image4068


image4069


image4070


mycket mysig kväll. helena du är den bästa ♥



70-talist javisst.

shit vilken lägenhet, jag satt bara och log när jag kikade på bilderna. helt sjukt. visst är det coolt om man gillar sjuttiotalet (: det gäller ju att se på planlösningen och inte det andra. men det är ju inte så lätt när det ser ut så här.

image4062

image4063



god morgon!

vaknade dock vid elva.. eller ja, jag ställde klockan, annars hade jag nog sovit vidare (; helena har precis gått. vi hade det jättemysigt, kul och trevligt igår. vi kom inte iväg till stan förens vid tolv tiden och stället vi skulle till var stängt, så vi virrade runt på stureplan och letade efter ett bra ställe, men hamnade på chapplins..! där var det trance kväll, kuuul-. not. jag kan ju inte dansa till sånt, haha. men men, vi var där i två timmar och dansade och drack cola och vatten. nattbussen hem vid halv fyra vinglade och jag blev åksjuk. väl hemma tvättade jag av sminket och det var en fröjd vill jag lova, duschade och satte på mig pyjamas, kröp i säng och ringde älsklingen, läst lite och sen somande jag runt fem.

om en halvtimme ska vi vara på en lägenhetsvisning! kul (: så nu måste jag klä på mig, helst av allt skulle jag vilja mysa runt i pyjamasen längre, men men. sen hem och titta på film, har ju två kvar som jag och mamma hyrde, mysigt! ikväll blir det baka kärleksmums om jag har orken och bara ta det lugn, bada och fixa fossingarna. idag är det slappisdag som gäller, känner mig seg!

har bilder på både smink & outfit från igår som jag ska visa sen, nu hinner jag dock inte.

hörs sen (:  puss!

image4061



Lördagsgodis!

Håller på att städa, fint blir det (: ska snart duscha också, är skit varm, hua. har suttit på ett fik i centrum med mamma och fikat och skrivit brev till morfar i österrike som fyller 69år på onsdag (: köpte ascoola homer kallingar och strumpor med homer också! han gillar homer, hii. sen har jag köpt ett par gråa stuprörs jeans på h&m, satt jättebra och kostade bara 198 kr. helt okej (: får se om jag sätter på mig dom ikväll. det blir ju ganska varmt när man dansar..! jaja vi får se. har köpt isadora ögonskugga med fyra skuggor, svartglittrig, silverglittrig, lila och ljus lila.. det blir svart iallafall. så nån svart topp, tupperat hår.. ja vi får se (: får ta lite bilder sen. köpte lite på apoteket också.

nu måste jag fortsätta! puss och hoppas ni får en jättemysig lördag! ♥

image4059image4060



favoriter

image4058



Fanny

Idag har jag namnsdag (: när jag var liten fick jag alltid välja efterätt, får jag det idag också gumman? Jag och helena ska ju ut ikväll på krogen och dansa, gud va kul :D var så längesen.. ja sist var helgen efter jag fyllt 22, i september alltså. men innnan vi går ut ska vi laga och äta middag ihop, fixa oss och lyssna på massa musik så vi kommer i form (: och glutta lite på tv, det är ju melodiferstivalen ikväll.. och helena tittar på det varje år, så det ska vi se på (: måste äta lite frukost och sen ner till systemet och köpa cider. ska kolla lite på ögonskuggor också.. vill ha nån svart och silver... vet att isadora har en med 4 olika. vi får se (: ska bli jättekul att piffa till sig, det gör man ju inte varje dag precis!

ska försöka hinna med ett yoga pass också, känner att jag behöver sträcka ut mig lite.

hoppas ni får en bra dag! (: puss!

image4057




badrum.

inte helt klar, men iallafall.. lite som vi tänkt oss (: mörkgrått golv och vita väggar, vit badrumsinredning och transparent dusch (: och sen ska det såklart sitta en maffig spegel över handfatet och spottar i taket. funderar på att ha en grå list som går upp i duschkabinen på väggen, i samma gråa som golvet. blir nog fint. åh vad det ska bli kul att fixa det här sen när vi hittat bostaden. det här programmet var riktigt bra! det finns alla möjliga rum att inreda och fixa, perfekt ju, så jag får ner drömmarna på datan! kaklet på väggarna är vitt och 75*32 cm, så dom är stora och fina (: men dom syns dåligt.. sen kommer köket också. ska fixa det sen..

..men efter filmen, jag och mamma har precis varit och hyrt tre st.. dock ska vi inte se alla ikväll. smågodis och jordnötsringar har vi köpt också. gud så gott (: mamma håller på att tända massa ljus i vardagsrummet, ska gå och hjälpa henne nu!

det känns som min tid inte räker till, vill så mycket, leta lägenhet, blogga, göra kollage till bloggen, umgås med mamma, titta på film, fixa här hemma, planera inredningen till nästa lya, prata på msn, prata med älsklingen i tel.. hur fan ska jag hinna allt när jag börjar skolan sen? och får ett heltidsjobb och skaffar barn?! haha, hrm. det får gå helt enkelt.

hörs senare!
image4055



fredagsmys!

har precis badat, skumbad med massa levande ljus (: badade så varmt så jag var helt röd. haha. fixade fossingarna och gjorde inpackning, mysigt! musiken står på. helena håller på att skicka massa party musik, måste ju komma i form för imorgon när vi ska ut och dansa :D måste ner på systemet imorgon och handla lite cider. ska bli så kuuul (: (inte att gå till systemet, utan ut och dansa då) längtar!

idag fick jag en avi att kakaoplanchen har kommit, åh vad bra, jag var rädd att den inte skulle komma innan alla-hjärtans-dag. så det känns skönt. måste köpa en svart ram också från ikea. får åka dit med mamma någon dag (:

efter badet ska jag klä på mig och gå ner och hyra film med mamma, hon är hemma hos min mormor just nu.. men hon kommer nog snart (: fick liute pengar av älsklingen så jag ska köpa nått gott att snaska på till filmen.

hoppas ni får en mysig fredagskväll, kramar ♥






hello.

håller på att koka lite ägg och ska äta lite mackor med älsklingen. sen måste vi ner till centrum och lämna in ett paket på posten och handla pitabröd till middagen, vi ska äta chiliconcarne, mums! det blir ingen bio ikväll, mamma är trött så vi ska hyra film och mysa (: sen är det ju lets dance också, inget favorit program direkt, men mamma ville se det. tänkte baka idag också. det är så kul (och gott) till filmen. tror älsklingen laddat ner juno åt oss nu, ska se om den är klar. så får vi se den ikväll ändå (: perfekt.

ska även planera bröllop ikväll, det har stått lite stilla tycker jag. det är inte långt kvar nu! vi fick bröllops handboken i julklapp av mamma, den är perfekt att få tips ifrån. jag blev så glad också igår när mammas kompis ringde och sa att hon så gärna vill hjälpa till med blomstervalvet (hon är florist) och vi får det så mycket billigare, skönt, eftersom allt redan kostar en del. så hon fixar min brudbukett, helenas bukett som är min brudtärna, alex blomma som han ska ha, alex bestmans blomma, blomstervalvet, blommorna på dom vita stolarna ute vid vigseln, blommorna på bordet vid middagen och i festlokalen. allt kommer gå i vitt/gräddvitt och babyrosa. fin fint (:

såfort älsklingen och jag har käkat middag och fixat här hemma så ska jag lägga upp lite kollage osv. kom med tips om vad jag ska blogga om, är helt tom i skallen idag! hjälp mig nu!

hoppas ni mår bra (: puss!

image4053



godnatt!

har precis spelat klart uno och yatzy med mamma. mys! mycket skratt, det behövdes! det är lite mysigt att mamma är här ändå måste jag erkänna ^^ även fast vi ryker ihop i mellanåt så har vi så himla mysigt när vi väl är på det humöret. tack för ikväll mamma ?

pyjamasen är redan på och tänderna ska borstas, sen ska jag krypa ner i sängen under duntävket med min stora egengjorda vetekudde (: sover aldrig utan den, jag är så frysen av mig. sen vädrar vi i sovrummet hela dagarna, så det är fräsch luft därinne och då är duntäckena sådär iskalla, burr. men lite mysigt är det, iallafall när man väl fått upp värmen (:

har massa inredningstidningar att läsa. glad att jag hittade så många på loppisen. perfekt ju. massa tips och idéer har jag fått. sen kan jag läsa inredningstidningarna om och om igen, man hittar alltid nytt. och jag har ju en del eftersom jag prenumererar på sju st, men plaza interiör är den bästa. mest stilren inredning i den (:

imorgon händer det inte så mycket, men lite (:

♥ gå upp runt tio, äta frukost, blogga
♥ duscha, klä på mig och fixa håret
♥ ta en promenad innan älsklingen vaknar
♥ gå hem, göra frukost till älsklingen
♥ sortera tvätten och förbereda till kl 16.00
♥ gå ner i tvättstugan vid 16, tvätta lakan & handdukar
♥ upp och laga middag till mig & älsklingen
♥ äta och sen ner i tvättstugan igen, tvätta till 19.00
♥ ev. gå på bio med mamma och se juno.
♥ komma hem, blogga och sova

nu blir det sängen! godnatt&puss!



myskväll.

har en jättemysig kväll med mamma. vi sitter i vardagsrummet och äter kex, brieost, vindruvor och dricker ett glas vin. vardagslyx. tänt massa ljus och myser (: hon är ute med adolf nu, jag väntar här hemma, hade redan satt på mig pyjamasen. ska spela lite spel när hon kommer tillbaka. myspys.

hoppas ni har en mysig torsdagskväll ni med. puss!

image4052

mami och jag ♥



Lägenhet i villa.

gud den här bostadsrätten såg verkligen mysig ut. undra vad den går upp i?!

lite renovering och den kan bli mysigare än mysigast (:

här har ni den



badrumstankar

vi pratade lite när vi satt och åt och bläddrade i en inredningstidning.. (mycket bilder från plaza nu) haha. men iallafall. vi vill inte ha badrummet som det är nu i lägenheten.. inte våran stil. vi vill ha mörkgrått golv, vita väggar och en transparent dusch. hittade ett jättefint badrum. gillar verkligen toalettstolen och att dom kaklat upp sådär bakom med grått. fin fint. sen kan man ju kombinera med accentfärger i te.x. rött som på bilden. det blir fint (:

image4050

image4051



trappa!

vi har en dröm att köpa en tomt och bygga ett hus när vi är runt 35. vi vill det så gärna och jag vet att det kommer bli så. vill man så går det, visst?! (: jag har alltid varit svag för den stilrena inredningen och då även när det gäller trappor i hus. den här trappan är riktigt snygg. lite läskigt bara när man har småbarn.. inga räcken?! fast det ser ut som att den sitter mot väggen och då kan man ju iallafall ha ett räcke vid väggen?! hur som helst så är den helt i min smak!

image4049

ursäkta den dåliga bilden.. fotat i en av plaza tidningarna (:



god kväll.

har mått dåligt nu på dagen, haft huvudvärk och känt mig risig. efter långpromenaden med mamma och adolf mådde jag mycket bättre! riktigt skönt. gick och handlade lite på affären, skulle egentligen bara handla matlagningsgrädde men kom hem med saker för över trehundra.. hm, mig är det inte bra att släppa lös i en affär :P fick iallafall med mig massa frukt, glass, brieost, salta kex.. så jag tänkte bada snart och sen lyxa till det med att gå ner och hyra film och sen sätta mig med kex, brieost, vindruvor och ett glas rött vin. värsta vardagsalkisen (; mysigt ska det bli iallafall. och klockan 20.00 är det "du är vad du äter" passar ju perfekt att sitta och gotta till. hihi.

och innan dess ska jag duscha och tvätta håret.. *stinkis*

hoppas ni får en mysig kväll. massa kramar ♥



vinglas!

bläddrade i en plaza i går och hittade en jättesnygg dukning! vinglasen är riktigt fina, enkla, men ändå inte. sånna måste vi inhandla senare. det står att dom kommer från smorgasbord. de vita tallrikarna kommer också därifrån. vita tallrikar ska vi också inhandla. saknar det. nu har vi bara svarta och mörkgråa.. så dom mörkgråa budgettallrikarna från ikea åker i sopporna!

tyckte det var så fint att dom satt en liten tulpan i varsin iittala kiwi lykta också.

image4047

image4048



Rött & svart badrum.

himla läckert att ha en röd mosaikvägg i badrummet. mörkt golv och resten av väggarna vita. me like.

image4045

image4046



vad tycker ni om den här då?

nu tjatar jag igen. men 99% av min tid vid datan går åt till att leta lägenhet. och ni vet ju hur mycket vi vill ha en bostadsrätt (; sen kommer det ju komma massa kuliga bilder på nya möbler och så.. så ni kanske orkar stå ut ändå?

här är den, lyxrenoverad 2007 & 2008.

Lägenheten
KÖK: Med vältilltagna arbetsytor blir matlagning ett nöje. I detta rymliga kök finns matplats till familjen och gott om sällskapsutrymme. Spotlights med dimmer finns både under köksskåpen och i taket. De högblanka skåpluckor är av modellen Abstrakt; diskbänken är en ljusgrå laminat och däremellan har man rostfria plattor som "stänkskydd".
Utrustning: Spis med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, två stycken kyl/frys i rostfritt samt inbyggd diskmaskin. Samtliga maskiner inköpta under hösten 2007 och av märket Whirlpool.

BADRUMMET är en fröjd för ögat och själen. Med bubbelbadkaret, designat badrumsskåp med helgjutet tvättställ och den fina mosaiken är "spaupplevelsen" komplett. Allt är förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUMMET är nymålat i en fin varm vit ton medan den välbevarade, original parketten skapar en härlig kontrast till de för övriga moderna inslagen. Här hittar ni också utgången till den stora balkongen med kvällssol.

SOVRUM 1 har nylagt laminatgolv. Tre av väggarna är målade i varm vit ton medan den fjärde är tapetseraad i ett vackert mönster.

SOVRUM 2 har också nylagt laminatgolv och nymålade väggar i samma vita ton.

HALL: Denna välkommande hall leder dig in i den vackra lägenheten. Nylagda skifferliknande klinkerplattor, spotlights i taket och nymålade väggar i samma vita ton skapar en känsla av ljus och rymd. Längst in i hallen hittar ni både ett linneskåp samt stor klädkammmare. Här finns det dessutom gott om plats till ett flertal garderober.

Uppdatering: vi ska på visningen på måndag och mäklaren trodde inte att den skulle gå upp så mycket mer än utgångspriset. wii.




blogg gav upp helt.

ursäkta min frånvaro i går.. jag kunde inte logga in på blogg.se det är mycket strul med den här sidan..! morr. därför blev det lite knasigt med kollagen också från igår.. råkade ladda upp två st och kunde inte gå in och ta bort ett.

är jättebesviken.. en lägenhet som vi verkligen fastnade för såldes idag, för utgångspriset ): 895.000 kr.. ingenting eftersom att den var så pass fin. här är den.. uuuuh. skit. den var så fin med lång balkong över hela lägenheten också..! men vi får leta vidare! hittade en likadan, men inte alls lika fräsch och den lär ju inte stanna på 850.000 som utgångspriset är.

sitter och äter lika mackor och te, är vrålhungrig. försov mit i morse till dbtn. hade jättesvårt att somna i natt. för mycket att tänka på! sen ska jag och mamma ta en lång promenad med adolf och gå och titta på ett nybyggt bostadsrättsområde och se vad vägen heter.

sen hem och städa och fixa lite, bara ta det lugnt, bada och mysa (: och leta lägenhet!

hoppas ni får en jättebra dag! kram på er.




Inspiration från bolia.com

image4044






laundry

håller på att tvätta för fullt. ska snart ner igen, min tvättid går ut sju, och kläderna är inte torra än, så jag sätter mig där nere med en inredningstidning och läser (: roande värre. haha.

höres snart! puss.

image4043



onsdag!

sitter och äter lite lunch, det blev nudlar, gott. har fått en tvättid vid fyra, äntligen lite rena kläder.. har använt alla strumporna som aldrig används för att dom är så obehagliga och säckiga :P det hade varit så skönt att ha egen tvättmaskin..! det kommer inhandlas när vi flyttar.

ikväll går det massa bra på tv, roomservice, bröllopsbonanza och fråga olle. så det blir tvkväll! sen ska jag fortsätta rensa. ringde till judits second hand och dom blev glada. får ett hembesök av butikscheften som ska kika på alla klänningar, skor, väskor mm. och det är ju inga fula saker heller. tanken var ju att jag själv skulle öppna en second hand i framtiden.. men nu känns det långt borta. nästa vecka kommer hon hit iallafall. har redan rensat ut över 60 vintage klänningar, 16 par vintage stövlar, massa väskor, kläder bla bla. oj vad det blev luftigt. dax att fylla på med nytt (: sen har jag massa på vinden också som jag samlat på mig. ska upp dit och kika om det är nått att sälja.

det var någon som kommenterade om varför jag säljer och inte ger bort sakerna till second hand. och här är svaret.. jag har lagt ut massa och åter massa pengar på kläderna, det är många klänningar från usa, från tidigt 40,50 och 60 tal som är riktigt vackra. känns inte som att jag vill ge bort så pass fina klänningar till typ myrorna. visst, skit generöst, men inte med dom här sakerna.. och oroa dig inte, jag lämnar in massa kläder till typ myrorna och andra second hand butiker som jag inte får betalt av. så där har du ditt svar, anonym (:

nu ska jag göra lite mackor och te till älsklingen och överaska honom med frukost på sängen. han har nämligen jobbat natt. sen fixa med tvätten innan jag går ner. puss!

image4042



prova att möblera din lägenhet.

en av lägenheterna vi är intresserade av är en trea på 79 kvm.. stort! och inte alls dyr. här är den. rummen känns riktigt stora.. och det är ju bra, så man inte får cellskräck (: man kunde provmöblera.. så det har jag gjort.. såhär blev det.. dom svarta väggarna har jag satt upp själv.. funderar på om man kan kombinera datarum med en walk in closet.. fast vi har planer på att sälja våra datorer och köpa bärbara, så inreder vi hela det rummet till en stor walk in closet.. hade varit underbart! köket ska bytas, badrummet likaså.. väggarna ska målas vita, klinkers i hallen, ja.. mycket ändra. fast den känns så ren på någe sätt. den gillas mycket! fick inte med hela bilden.. soffan står ca 1.5 från väggen.. sen bygger vi igen ena dörren till köket och bygger ett vinklat kök istället.

ett annat altenativ är att slita ut garderåberna i "datarummet" och sätta in hyllor hela vägen och ha skor uppställda.. hade ju varit fint (: och inreda hela väggarna med inredning från ikea.. garderåbsinredning då.

image4041



före & efter

tänkte bara visa lite före och efter bilder från köket.. det var inte vackert innan.

image4039

image4040



god morgon.

jag ville inte alls gå upp när klockan ringde, idag är jag riktigt trött. eller så är det för att jag är nervös över att gå till arbetsterapin som jag känner mig såhär. hua. men det går nog bra. får intala mig det iallafall :P mamma är snäll och kör mig dit, det regnar och är riktigt risigt ute idag.

när jag kommer hem ska jag börja rensa igenom mina kläder och se vad jag ska sälja till en second hand, måste bli av med lite.. använder inte ens hälften. och dom ger ett bra pris, så varför inte. har redan rensat ut nästan 60 st klänningar.. så det blir en slant (:

sen ska jag fota lite möbler som ska läggas ut på blocket. så det blir lite småpyssel idag.

nu måste jag dricka upp tet och sen klä på mig jacka och skor. puss!



lurifax

Jag som skulle blogga massa ikväll.. hm, vad hände?! jo jag fastnade på hemnet såklart. har hittat en del intressant, men vi är ju så jäkla kräsna..! jaja, vi letar vidare och slår till när vi hittar den perfekta bostadsrätten (: känsn otroligt skönt att ha lånelöfte iallafall. är så glad så glad (: har nog plågat alla jag känner med våra planer med kök, badrum, slå ut väggar bla bla. tur att jag har vänner som orkar med mitt tjaffs! hii.

ska duscha snart och sen äta lite mackor och chocklad, tömma diskmaskinen och ladda med nytt och sen lägga mig och läsa, imorgon ska jag upp vid nio, sminka mig och klä på mig och sen kör mami mig till arbetsterapin. tänk, ett steg mot ett "vanligt" liv. ska bli spännande. och går jag dit, får jag min inredningsutbildning betalad, skryt skryt, men det är jag så glad för (:

upptäckte en kul sak för några dagar sen när jag flyttat upp löshåret.. mitt egna hår är bara 4 cm kortare än löshåret.. så det har minsann växt :D ska spara ut riktigt långt. det är fint med långt hår och jag har haft kort länge. kul att veta va (;

nu är det 15 dagar kvar tills jag åker ner till mysan och hässleholm, vi ska hitta på massa skoj. blir en tripp till malmö, gå ut och dansa på krogen, för min lilltjej har minsann fyllt 18 (: massa mysiga filmkvällar och annat skoj. längtar! på lördagen ska jag och malin träffas och det ska bli så himla mysigt! ta en fika och tjattra. vi har fått så bra kontakt och det är jag glad för. en mycket fin person den där mauolin (:

men nu ska jag väl ta att slita mig härifrån, är lite stel i kroppen efter allt datasittande nu på kvällen.. jäkla hemnet (: skönt att jag vänt på dygnet igen. det tog ett tag, men det gick ju tillslut (: nu är jag riktigt trött vid nio, tio.. skönt.

sov så gott! kram ♥





kvällens myslåt.





Glad!

har precis sagt hej då till älsklingen som ska åka och jobba natt. är mät och belåten (: vi åt  kycklingfiléer som jag marinerade med klyft potatis och sallad. gott var det.

om fem min ska jag och mamma på en visning av en lägenhet, spännande. egentligen är jag inte alls sugen på att åka dit, men jag får väl orka ändå.

bankbesöket gick bättre än väntat. så skönt. jag har alltid haft en bild om att bankpersonal är strikta och tråkiga, det var helt tvärt om.. vilka fördommar man kan ha då (; vi satt och skrattade så vi vek oss. honm var riktigt kul (: vi får låna en och en halv miljon. också bättre än vad vi väntat oss. och hon sänker räntorna kraftigt då alexanders föräldrar jobbar på bank. perfekt. vi kommer verkligen sänka våra boende kostnader, känns otroligt skönt. jag har även bytt bank från nordea till swedbank.. fått ny dosa och börjat pensionspara.. köpt aktier, bla bla.. och det känns ju bra (: vuxen poäng!

har storstädat när vi kom hem, så ikväll kan jag bara slappa. skönt. ska plocka undan i köket efter middagen och sen bara mysa (: det blir mycket bloggande ikväll. är på blogghumör!

nu måste jag rusa och kika på lägenheten, pussar!



inspiration från favoritsaker.se

image4036



kakao planchen.

älsklingen har länge sagt att han vill att vi ska ha en kakaoplanch hemma hos oss.. så jag mejlade företaget och idag fick jag svar, dom skickar en till mig för 305 kr med frakten, toppen! det blir en överaskning till alla hjärtans dag (: den kommer bli fin i vårat vita kök.

image4035

bilden är lånad av min kära vän malin.



bostadsrätt

förlåt för mitt tjat om alla dessa bostadsrätter! men igår hittade jag en skit mysig. köket är inte så mysigt, men det kan ju bli. den har öppenspis och högt i tak. jag gillar den. ska visa den för älsklingen sen när han vaknat.

isånnafall skulle vi riva väggen mellan köket och matrummet och få ett stoort kök! det hade varit fint (: räknade lite och vi skulle få plats med både soffa, tvbänk, soffbord.. och sen borta vid öppnaspisen ett matsalsbord. hade varit så mysigt att sitta och äta middag och ha en sprakande eld brevid sig. den här lägenheten bara måste vi åka och titta på! love love love!

BESKRIVNING
Ljus gavellägenhet med ett trevligt läge nära mälarens stränder. Vardagsrum med öppen spis och balkong. Äldre kök med separat matrum. Lägenheten har genomgående uppräschningsbehov, så ett tillfälle för den som vill skapa sig ett hem i egen stil. Runt hörnet väntar mälarens strandpromenader och klippbad.....


image4034



Jeans!

fick hem en avi idag från h&m, hoppas att det är jeansen jag köpte innan. behöver jeans! och hoppas dom sitter bra på också (:

image4033




god natt!

nu ska jag sova.. har varit påväg i säng sen klockan tio.. men har bara hittat massa saker att pyssla med.. bland annat att rensa i skafferiet och sådär (: sen har jag badat, gjort inpackning, peelat hela kroppen och gjort ansiktsmask, himla skönt. skönt att gå och lägga sig när man är ren med ny pyjamas och renbäddat i sängen. mysigt!

imorgon ska vi till banken och få lånelöfte, sen är det bara att börja leta bostadsrätt mer på allvar. hänga på hemnet med andra ord. ska bli spännande att se vad vi får ta i lån.. har bara en insatts på hundra tusen.. och vi vill helst inte ta topplån..! men vi får se vad dom säger. ska bli spännande iallafall.

nu ska jag krypa i säng och läsa och ringa älsklingen och säga god natt! hoppas ni sover så gott så hörs vi imorgon! puss&kram (:



Planering vecka 6

♥ tisdag - gå till banken kl 15:00 med älsklingen och få lånelöfte till bostadsrätten, lägenhets visning kl 19:00. laga och äta middag med älsklingen. rensa bland kläder och skor.

♥ onsdag - arbetsträning kl: 11.00, eventuellt prova en fjällräven jacka som en tjej säljer...

♥ torsdag - dbt kl 9:00, lägenhetsvisning kl 17-17:30.

♥ fredag - hyra film och bara mysa, veckohandla mat

♥ lördag - helena kommer, äta middag, göra oss i ordning och gå ut på krogen och dansa (:

kommer fyllas på eftersom!



den lilla svarta..

jag har massa massa klänningar, men inget som skriker "den där lilla svarta" hrm. sett en jättefin som jag gillar.. men jag kommer inte ihåg vart jag såg den image4030 men fin är den! så om ni ser en liknande eller den på bilden får ni ropa! gillar kjolen, att den är lite utställd.

image4031image4032



dagen!

idag har vi farit runt vill jag lova. är helt slut nu, klockan åtta ska jag bänka mig framför tvn och titta på simon och tomas och äta färsk annanas, mums!

efter besöket hos min psykolog kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte vill kungens kurva och gick in på media market och köpte våran efterlängtade vattenkokare från bosch. det är den här fast i svart och rostfritt ist för grått och vitt. mycket fin (: 599.. var ett helt okej pris. våran gamla har lagt av helt nu.. den ville inte längre, så det var nödvändigt eftersom vi dricker te flera ggr om dagen.

efter det gick vi in på en telenor butik och lämnade in min mobil.. jag tappade den i glas vatten för några kvällar sen, skit smart va (; har alltid vatten vid sängen i ett glas och mina katter gillar att dricka ur det.. så jag la min mobil över glaset för att dom inte skulle komma åt vattnet.. och när jag skulle ta bort den så plums..! skit.. så nu har jag knappt hört vad de som ringt till mig har sagt, alex får skrika åt mig i telefonen och jag hör nästan inget ändå :P folk måste undra om vi är galna. haha. men men, vi gick in och skulle lämna in den på lagning.. enligt honom i butiken kommer jag få en ny.. och jag har ingen aning om vilken.. känns ju kul. tänk om jag får en skit dålig. jaja. får väl klaga lite då (; jag ringer och smsar för nästan 800 kr i månaden, sjukt.. känns knappt som jag använder mobilen.. men det gör jag minsann.. så han gav mig ett erbjudande. jag har en fast månadsavgift på 600 kr och sen kan jag ringa gratis, smsa, mmsa och videosamtal upp till 6500 kr i månaden.. inte för att jag kommer ringa så mycket, men nu behöver man inte oroa sig för att man får en chock sen när räkningen kommer. nu vet jag att det är 600 kr i månaden.. skönt. så nu har jag fått en lånetelefon, skit snygg ;D haha. stor som en tegelsten och inte liga smidig som min rosa samsung (; men den fungerar ju och jag hör vad folk säger.

sen gick vi in och provade en svart fjällräven jacka.. jag har ingen vinterjacka.. så det måste inhandlas, tyvärr var den svarta slut. fjällräven eskimo har jag riktat in mig på.. har hört att den ska vara riktigt varm och mysig (:

sen åkte vi hem och städade och lagade middag, och älsklingen har precis åkt till jobbet. en timme kvar tills tv dax. funderar på att läsa lite inredningstidningar och dricka te.

puss (:

image4029



Cult.

image4028


när vi flyttar till bostadsrätt så ska vi inhandla lite från cult design. gillar verkligen deras sortiment. men nu ska vi spara alla slantar, sen så (:



nytt mobilnr.

det är allt för många som har mitt nr som jag inte vill ska ha det.. så idag har jag bytt nr. alla som vill ha det (som jag känner) får mejla mig på [email protected] så får ni det (:

kram på er.



Måndag - ny vecka!

sitter och äter lite mackor och choklad mjölk. gott! ska snart sminka mig och sen kör älsklingen mig till psykologen. kom inte alls upp vid tio som jag ställt kl på, har varit jättepigg alla dagar den närmaste tiden, men idag när klockan ringde, ställde jag om den och sov till tolv (: välbehövt! har nog legat väldigt konstigt i natt när jag sov, är helt stel i kroppen. har hoppat runt här i lägenheten för att mjuka upp mig lite ^^ så nu känns det lite bättre iallafall.

så nu blir det på med lite smink och fixa till min ruffsiga kallufs. puss på er!

image4025

jag längtar tills fredag, då ska jag och helena ha tjejkväll ♥



måndagens planer!

gå upp vid tio
äta frukost, duscha
♥ fortsätta rensa skåp & lådor
♥ ta en promenad till centrum
♥ titta lite i affärer, gå till apoteket
♥ hem och dammsuga och torka golven
♥ träna till blossom
♥ laga middag till mig och alex
♥ titta på simon och tomas
♥ myskväll med film, sen sova.



Till dig älskling!

Till dig

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära

Hela livet vill jag ge
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

image4021

image4022

image4023

image4024

bilder från thailand på våran 6 månaders resa ♥



ost och skinkpaj.

nu står ost och skinkpajen inne i ugnen, ska snart göra en sallad också och städa undan i köket. älsklingen kom hem nyss, så mysigt (: ikväll ska vi se klart på underbar & älskad av alla som vi inte orkade se klart igår. äta färsk annanas och glass och bara mysa ♥ har längtat hela dagen efter att få vara nära dig älskling.

hoppas att ni får en mysig kväll, det ska vi ha.

image4020



Hinder - better than me, smallville <3





tidsfördriv.

När fyller du år: 9 september
Var i världen vill du åka: japan
Hur många syskon har du: tre, alla bröder
Är du i ett förhållande: Ja
Hur länge isåfall: 2 år den 6 juni.
Hur många timmar sov du i natt: 9 timmar
Vilken är din favoritlåt: always will be med hammerfall
Vilken bok läser du just nu: ingen just nu
Vilken är din favorit serie på tv: roomservice
Vad har du på dig: svarta adidas mjukisbyxor, älsklingens hoodie, fårskinnstofflor.
Favorit snabbmat: Hamburgare och tunnbrödsrulle med räksallad
Favorit dricka: te och ramlösa.
Vad jobbar du med: mig själv. men ska börja plugga / praktisera i vår/höst
Vad gör du när du inte jobbar: har alltid projekt på gång, myser med kärleken, umgås med vännerna och bloggar.
Vad kallar dina vänner dig: Fanny!
Hur hade dina vänner beskrivit dig: Frammåt och glad.
Vilken linje gick du på gymnasiet: Möbeldesign linjen och media/foto linjen.
Festar du för ofta: aldrig.. växt ifrån sånt tror jag ^^
Uteklubbar eller hemmafester: ut och dansa på krogen är ju kul.
Vad åt du senast: en chokladmuffin och en kopp te.
Vad klarar du dig inte utan: Alexander, internet, katterna.

image4018


jag 19 år (: alltså snart tre år sen.. vad tiden rusar iväg.



muffins

image4009



kladdiga chokladmuffins.

har precis stoppat in muffinsarna. hackade i dumle och dajm i.. det blir nog gott. här har ni föresten receptet. dom är jättegoda! och saftiga (: vi fick zebra muffinformar i julklapp som jag tog. fint blev det. tar kort sen så ni får se (: sen ska jag göra mig en stor kopp te och ta en muffin och läsa inredningstidningar, tända massa ljus och bara mysa!
image4008



kollage maraton.

haha, det blev en del kollage nu (: hoppas jag inte tröttar ut er. ska klä på mig nu och gå ner till centrum och gå till apoteket och köpa hostmedicin, har fått en jobbig torrhosta. promenaden skippar jag, det får räcka med promenaden till centrum.. det är slaskigt ute. snabbt det försvann image4003 ska även gå till affären och handla till muffinbak! ska överaska min kärlek med chocklad muffin tills ikväll. nam nam.

sen när jag kommer hem ska jag baka, bada, läsa inredningstidningar, rensa och slappa! skön söndag image4004

puss&kram!

image4007



Dukning.

image4001

image4002



inspiration från em.com

image3998





inspiration från frapp.se

image3997




rusta

image3996



inkomster och utgifter 2008.

vi låg och räknade lite på hur mycket vi kommer samla ihop det här året.. det blev en hel del. vi har bestämt att vi inte ska köpa någonting till hemmet nu förens vi flyttat så vi verkligen köper det vi vill sen och inte behöver slänga någonting.. bara spara helt enkelt.

jag kan lägga undan 3000 varje månad och då har jag ändå 1000 kr över till att hitta på saker. alexander kan lägga undan 10600 (då har han 1000 kr över till vad som helst) varje månad fram till december bli det 163.200 kr tillsammans. till bröllopet från vi 20.000 av min morfar och 16.000 av alexanders föräldrar det är 36.000 kr. våra pengar och deras pengar blir 199.200 kr. bröllopet går på 55.000 kr då har vi 144.200 kr kvar. våra biljetter till thailand kostar 30.000 kr tillsammans då har vi 114.200 kr kvar. sen har vi redan sparat ihop våra fickpengar. så då har vi alltså 114.200 kr att köpa möbler till nästa boende, målarfärg, tapeter och kanske renovera någonting. med andra ord så kommer det här året bestå av att spaaara (: men det känns jätteskönt. är inte det minsta sugen på att köpa någonting.

sen att vi kommer sälja möbler och prylar för ca 47.540 kr är ju inte fy skam eller (: (har räknat lite hastigt och lustigt)

det är så bra att ha en översikt på ekonomin.



pysseldag!

håller på att rensa massa skåp och lådor, en del att slänga! skönt att få det fint även på insidan (: mamma väckte mig med frukost på sängen, lyx! vi har faktiskt fungerat relativt bra när hon flyttat hit. bättre än vad jag trodde. och det är jag riktigt glad för. vi fungerar mycket bra ihop när vi inte bor ihop.. men två vuxna envisa kvinnor är inte bra att sätta i samma hushåll, haha. image3995

tar en liten paus från allt rensande, ska ta en huvudvärkstablett och sätta mig i fåtöljen och läsa. sen tänkte jag ta en lång promenad i vinterlandet, så mysigt! tar med mig mp3n och bara gå runt och njuta av att det sticker i kinderna av kylan. sen hem och fortsätta rensa!

hoppas ni får en bra dag. puss!



gäst outfit.

tyckte älsklingen var såå fin i dom här kläderna! så han får ställa upp och visa sina kläder (:

image3989

image3991

image3992

image3993

image3994

svart kofta med knappar - H&M herr
mörkgråa jeans - acne
mossgrön oversize halsduk - min från second hand
svart mössa - H&M herr
bruna fodrade vintagekängor - köpta idag på second hand

han är så fiiin (: ÄLSKA!

god natt!



natti natt sverige!

nu ska vi sova! mysigt. fast jag kommer nog inte somna på en gång, är inte så jättetrött. har rustat upp med massa inredningstidningar vid sängen som jag ska läsa (: älsklingen somnar nog ganska snabbt, han gick upp så tidigt i morse. och ska upp tidigt i morgon med.

kvällen har varit jättemysig. vi åt god middag med tända ljus och sen tittade vi på film och åt chips och drack saft och bara satt nära och kramades. image3978 så skönt att ha honom hemma, älskar att vara i hans sällskap! man tar verkligen vara på tiden när han är hemma, nu när han jobbar så mycket. då blir vi ju extra keliga också image3973

imorgon ska jag bara ta det lugnt, har inget planerat mer än att pyssla här hemma, lite med inbjudningskorten, bada och fixa lite (: funderar på att rensa i lite garderober.. vi ska nämligen rensa ut massa innan vi flyttar, så det blir luftigt i skåpen och att vi bara har saker som vi behöver, så det kanske jag ska ta och börja med imorgon också. men det blir en lugn dag iallafall, skönt image3975 sen kommer jag väl hänga på hemnet också och leta lägenhet. föresten är det inte imorgon vi ska till banken, blandade ihop dagarna, utan på tisdag! känns som en evighet tills dess.. jag är alltid så ivrig image3976 helst av allt vill jag att allt ska hända på en gång! hihi.

beställde föresten en sten med ett budskap på "du är den vackraste" till älsklingen i alla hjärtans dag pressent. sen ska jag köpa nått mer. och pyssla ihop nått gulligt kort. han önskade sig nått egen gjort. ska bli riktigt mysigt den dagen. vi har planerat den in i minsta detalj! vakna, frukost på sängen, ta en dusch tillsammans och sen åka in till stan och kika lite, klockan 16:45 har vi varsinn massage-tid i en timme och sen hem och duscha, sminka och klä på oss. sen in till stan och gå på restaurang och sen bio. en heldag (: myspys image3979

nu ska jag gå och bädda upp sängen och vädra ut i sovrummet. och lägga mig och läsa!

hoppas ni sover så gott, puss&kram!



bilder från förra alla-hjärtans-dag!



alla hjärtans dag närmar sig! - ljuvating.com

image3972





inspiration indien från designdirekt.se

image3971




vår hos ellos

image3970



mysstund.

ska sätta mig och pyssla lite med inbjudningskorten till vårat bröllop, mysigt! jag älskar att pyssla image3964 ska göra iordning en stor kopp grönt te, är såld på grönt te just nu, så himlans gott! sen ska jag bläddra lite i några inredningstidningar som jag fyndade idag. man får så många tips och det är toppen ju image3965

jag hade sett fel på tvätt tiden, så typiskt..! vi som verkligen behöver tvätta. bokade dock ett senare pass, så får vi se om jag orkar stappla mig ner dit igen image3966 för älsklingen kommer hem vid åtta, då blir det middag och sen myskväll med film. då vill man ju inte tvätta!

nu - pyssel med inbjudningskorten image3967

image3969





jag gillade den här:

charmig lägenhet! vad jag gillade den. ska prata med älsklingen när vi kommer hem. har fått reda på att man inte får ta mer i lån än vad lägenheten kostar, så att köpa ett renoveringsobjekt är inget för oss. så nu letar vi vidare efter nått fint (: imorgon ska vi till banken och få lånelöfte.. på telefon lutade det åt att vi fick ta 1,4 miljoner, wii. för det får man en fin fin lägenhet. så nu är det bara att hänga på hemnet (;

den här var som sagt fin. dock liiiite dyr (;




hemma igen.

det var riktigt kul att åka runt på lite second hand butiker idag (: hittade en del saker. och är nöjd. tolv inredningstidningar som jag inte läst för 2 kr st, en äldre silverbricka som jag ska ha vita blockljus på för 10 kr, ett par mörkbruna vintagestövlar med foder för 10 kr och ett par kängor med foder till älsklingen för 10 kr. riktigt nöjd!

om tio minuter ska jag börja tvätta, har redan sorterat all tvätt så det är bara att gå ner och slänga in i maskinerna, skönt. sen ska jag blogga medans jag väntar på att maskinerna ska bli klara (:

håller på att ladda batteriet till kameran så jag kan fota fynden och även min sminkväska som jag fick av älsklingen innan. (: den är riktigt bra, nu håller jag reda på allt smink!

nu ska jag fota grejerna så lägger jag upp dom snart! puss!



second hand

sitter och borstar tänderna, gick upp för en kvart sen och har ätit frukost och klätt på mig. jag och mamma och mormor ska iväg till en second hand idag. kuuul (: det var längesen jag var på ett sånt ställe. får vi se om jag hittar nått.

hoppas ni får en bra dag (: massa kramar!

image3963

mamma & jag (:



trött!

ska bli riktigt skönt att krypa i säng nu! har varit en supertrevlig kväll med god mat! alltid lika mysigt att komma hem till alex föräldrar och syskon. elinore alex lilla syster gav bort lite smink som hon inte använder till mig och jag blev mer än glad (: bla favoritläppglanset från make up store som luktar ljuvligt (: och lite annat. vi kom hem för en timme sen och har precis ätit lite nattfika bestående av grillade baguetter med marmelad och ost och te (:

imorgon ska jag tvätta och göra lite inbjudningskort till bröllopet, pysslig hemma dag med andra ord. sen laga middag tills älsklingen kommer hem vid åtta.

nej, nu väntar sängen och en underbar pojkvän! god natt. ♥

image3962

- jag älskar dig förevigt.



nystädat

åh va skönt. nu är hela lägenheten städad har storstädat alla rummen, rensat, dammsugit, torkat alla golven, tvättat fönster och ja, torkat av allt. skönt! (: är det fräscht i helgen också.

ska snart duscha, sminka mig och klä på mig.. har ingen aning om vad jag ska ha på mig än.. får fundera lite medans jag duschar (:

sen ska vi åka till sollentuna och alex föräldrar. mysigt, man blir alltid så välkommen där. dom är så snälla så (:

vi hörs senare, ha en mysig fredagskväll! puss&kram ♥



öppenspis i rostfrittl.

sån ska vi minsann ha i huset när vi köper ett (som sagt, bra att drömma)

image3961



JAG GJORDE DET!!!

ÅH, nu är jag sådär pirrig i hela kroppen! jag gjorde det.. jag ringde till plaza interiör och frågade om utbildningar och tips och tjejen jag pratade med (chefredaktören sonja) sa att det finns praktikplats åt mig!! så nu ska jag mejla henne och sen ska jag ringa tillbaka i slutet av nästa vecka och se när jag kan komma..! ett samtal och jag är påväg. får man praktik och sköter sig så är det stor chans att få ett jobb sen! hon frågade i vilket team jag skulle vilja vara med och det är ju med stylisterna, som stajlar rummen innan plåtningarna och sånt (: *happy*

nu ska jag mejla!! vad glad jag är image3960



hittade den.

shit, jag har hittat den.. varför ska jag alltid falla för dyra design saker?! jamenar 14.795 kr för den stora..! isch. fast den mittersta kanske är bra stl...! jaja (: vi får se.

image3958image3959







Söker lampan!

Är det någon som vet vad den här lampan heter och vart man kan få tag i en?! har sett den i massa inredningstidningar och älskar den.. men hittar den inte image3957

image3956

bild från: trivselhus



husdröm

när vi köper hus, så ska vi minsann köpa från trivsel hus. dom har så jäkla fina arkitektritade hus..! gillar när det är högt i tak och stooora fönster.. titta va fint (: har dock lite svårt för vinklat tak sådär.. men fönstrena under (inte det överasta) var fint (: från golv till tak!

image3955



Solen skiiiiner (:

åh va mysigt, jag älskar när det är sånt här fint väder. ska nog ta en proemad senare. sitter och äter frukost, världens största mugg med te och en ost macka. vaknade av att älsklingens mobil ringde, det var banken och sen kunde jag inte somna om.. lika bra det så hinner jag blogga lite innan han vaknar (:

idag ska vi städa här och fixa det sista i gästrummet. mamma kommer ju idag.. och det var inte lite skrot därinne vill jag lova..! vi har gått en del vändor upp på vinden och ner i grovsopporna. sen under allt bråte såg jag ett ellos paket som jag skulle skickat tillbaka för över en månad sen, så jag får ringa dom idag och böna och be att jag får skicka det nu ist.. image3953

ikväll är vi bjuda på middag hemma hos älsklingens föräldrar, ska bli jättemysigt! båda jobbar på bank och har själv bott i bostadsrätt innan dom köpte huset, så vi har nog en del frågor till dom om jag känner oss rätt (:

vi har två altenativ (nu vet vi inte om banken går med på det ena, men det lät som det när vi frågade)

1: vi köper en lägenhet som verkligen behöver renoveras från golv till tak, kök, badrum, rubbet..! för en "billig" peng och lånar ytterligare pengar av banken utöver lägenheten och renoverar upp den för dom pengarna.. och höjer lånet senare när det varit en tant och värderat upp den..!

2: vi tar ett lite högre lån och köper en tipptopp lägenhet, dock är det risk för att vi inte får det precis så som vi vill ha det och förlorar på det här..

så det lutar väl påt förslag nr ett.. men som sagt, vet inte om man får låna hundra tusen extra..! men att bo i en lägenhet med gröna plastmattor är inget vi vill (; lägenheten är riktigt risig.. här här ni den, det är knappt att jag vågar visa, haha. som sagt, gröna plastmattor, oranga tapeter (med märken från där möblerna suttit(!) badrummet är extra hett (; gillar den blommiga tapeten dom smällt upp, huuua! men som sagt, efter vi har satt tänderna i den så kommer ingen känna igen den! vi bor här hemma medans vi renoverar därborta så går allt fortare.

det vi ska göra är:

allmänt: riva väggen mellan köket och vardagsrummet så det blir en öppen planlösning. förlänga väggen från köket brevid hallen så det går att få mer skåp och yta i köket. måla alla tak, byta alla dörrar och lister.

köket: slita ut hela köket..! golv, dra bort alla tapeter och slipa under golvet och på väggarna med maskin. måla om alla väggar vita, lägga nytt golv, antagligen gråa klinkers (lätt att städa) be kvik komma hem till oss och sätta in ett kök i högglans. sätta nya vita lister och måla elementet, inbyggd ugn, spishäll, inbyggd micro, rostfria vitvaror mm.

vardagsrummet: slita upp trägolvet och lägga nytt, dra bort alla tapeter till grunden och slipa väggarna med maskin, måla vitt överallt och tapetsera upp en fondtapet, byta listerm fönsterbrädor, måla balkongdörren mm.

badrummet: ja, slita ut hela badrummet, golv, kakel och inredning. lägga grått klinkersgolv med golvvärme, kakla alla väggarna i vitt, handdukstork, transparent dusch, ny inredning, toalett mm.

sovrummet: dra ut plastmattan på golvet... lägga in ekparkett, dra ner tapeterna och slipa, måla väggarna vita, sätta upp en vit medaljongtapet.

walk in closet: eventuellt riva väggen och göra garderåben större och sätta in inredning med hyllor, lådor och upphängning från ikea. måla väggarna vita och lägga in ekgolv.

vilket jobb, kommer vara död, men vi sparar över tvåhundra tusen på att göra det här..! plus att vi får 27 tusen från dom som äger huset att köpa renoveringsprylar ifrån (: sen känner vi massa folk som jobbar med kök, badrum osv.. målare, så vi köper i princip bara materialet.

image3954




RSS 2.0