middag





vanlig sallad
roccola sallad
groddar
körsbärstomater
rödlök
gul paprika
röd paprika
soltorkade tomater
gurka
fetaost
grekiska oliver
grekisk salladsdressing



middag på balkongen

vi invigde balkongen jag och tessan ikväll (: åt grekisk sallad och baugetter. gott! och drack iskall ramlösa till. efter maten gick vi ner och solade 25 min.. nu är jag brun! verkligen. en gång till i veckan, sen på fredag kommer brännan vara perfekt (:

saknar alexander så himla mycket. hela nästa vecka har vi helt för oss själva, inga måsten. allt är klart. nästan ^^ bara några foton som ska klistras in i festprogrammen. vi ska bara ta hand om varandra. ha riktigt mysigt. grilla, bada, sola, göra oss fina, äta goda middagar, titta på massa film, mysamysa, pussas, kramas och bara njuta. på fredag är vi varandras ännu mer. på fredag är vi man och hustru. ♥ jag är så himla lycklig. svävar. du är den bästa man kan önska sig. och du är bara min. känns helt overkligt att jag har en sån fin person som vill dela hela sitt liv med mig. lycklig, minst sagt. du gör mig hel älskling.

kvällen kommer bli lugn. jag har precis tagit en huvudvärkstablett och ett stort glas vatten. har ont i skallen. vi ska äta jorgubbar snart också (: och titta på film. sen ska vi sova. är trött. man blir så seg av värmen. idag har det varit nästan 30 grader här i stockholm. fast jag älskar sommaren, så jag klagar inte (:

vi var i farsta centrum idag och kikade runt lite. köpte lite saker. klister bla till festprogrammen. sen hittade jag en orange och svart palestina sjal. älskar palestina sjalar. favoriter. mysig på sommakvällarna. sen köpte jag vita spets trosor på gina tricot. till bröllopsnatten. jättesöta med lite volanger på.. (: kommer bli fint. jag hade köpt string innna till spetskorsetten jag ska ha.. men jag använder aldrig string annars och alex gillar inte string. så jag blev glad när jag hittade dom (: letat en del.

sen mötte vi upp helena söten som hade med sig tre av mina favorit blommor (: rosa gerbia. blev jätteglad! glass hade hon med sig också. så pysslade med bröllopsprogrammen och tyllet som ska sitta på stolsryggarna med stora rosa rosetter under vigseln (:

tessan håller på att rensa jordgubbarna och jag sitter här i soffan och tar det lugnt. slappt :P

älskar den här låten. den kommer vi spela på bröllopsfesten :D





Myskväll med tessan!

hihihi. nu är soffan på plats. vi är så himla nöjda!! så himla skön att sitta i. det vet ju du maolin :D som har en likadan (: tessan sitter och väljer film.. tror det blir gothika. skräckis. mysigt att krypa upp i soffan och äta godis och dricka vin. tjejkväll. mysigt.

limmet tog slut annars hade vi fortsatt med festprogrammen. får åka en vända till farsta imorgon och köpa lim (: så vi kan fortsätta. ska sola imorgon också. hoppas det blir kanon väder. men det tror jag. har haft klänning nu i två dagar. i dag blev det en långklänning från hm som är blommig med puffärmar. skön och svalkande.



i vardagsrummet ska vi ha turkost. just nu iallafall (: ska in till stan någon dag och köpa turkosa mimou kuddar.



hahaha nu kommer tessan mörda mig :P gulle. sitter på golvet och pysslar för vi har ju skickat tillbaka köksbordet (; fick lite ont i rumpan.. men men (:



nya rosa paljettkuddar (: visst blev det fint?



vin vin vin (: inge bra när man ska klippa och klistra. men det blev okej ändå ^^



våran gosiga lucifer (: titta va söt han är!



snyggon, haha.



här sitter vi nu, och myser med tända ljus, vin och godis (: ha en mysig kväll nu. vi ska kika på filmen.

puss&godnatt.



LYCKLIG!



ser helt mongo ut. men lycklig som bara den är jag (: E N V E C K A K V A R N U ! :D jag är lyckligast i hela världen (: och jag har världens finaste och bästa pojkvän. älskar dig gubben!!



mineral skimmer puder

kommer skimmra så fint på bröllopet (: köpte mineral smink i går. 300 kr för pudret och borsten. men oj så fint (: skimrar lite rosa (:





Godis

ikväll blir det mysig tjejkväll med tessan, har köpt godis och ska kika på film (: men först ska vi pyssla med festprogrammen. jag skrev ut all text i går och nu ska vi bara klippa och klistra. ska bli så himla mysigt att ha tjejkväll. längesen. har varit så mycket att stå i hela tiden ): men nu så. älsklingen är på jobbet och kommer hem tidigt i morgon bitti. nästa månad kommer han börja 21:30 varje kväll när han jobbar, ska bli så himla skönt att kunna äta middag tillsammans. mys! men han får ändå ut 25000 efter skatt (: bra med månadslön.

är hemma hos mamma nu, har ätit middag här och ska snart åka hem. mamma kör oss. morfar ska med och titta på våran lägenhet :D soffan är på plats också. ska fota sen.

hörs sen. pusspuss.






köpt två parfymer



Britney Spears Curious 50 ml




Elizabeth Arden - Green Tea 50 ml

luktar så himla gott (:



soffan snart klar

jag och mamma höll på att kämpa i ett par timmar igår med soffan, tillslut gav vi upp. men jag flyttade ihop delarna som de skulle vara :P så det gick iallafall att sitta i soffan. kalla oss inkompitenta :P men när dom inte har med en bruksanvisning och man är skittrött så blir det lätt att man står och kliar sig i huvudet. haha.

nu håller iallafall min händige alexander på med soffan, snart klar (: men ni får se dom snygga bilderna jag fotade igår. när soffan är helt sne pga av att den inte sitter ihop, hihi (:



har inte tagit bort plasten än på fossingarna.. så här är dom vita än (: ska bli krom..



så ser tyget ut och benen. (:

ni får se den senare hel och ihop monterad. är precis klara med den, men nu måste vi hoppa in i duchen.. ska tll huddinge och hämta ut foton som vi framkallat, sen kommer tessan och vi ska äta och sen kör mamma hem oss hit så ska vi ha tjejhelg :D hon sover här ikväll och imorgon kväll. massa mys med film, godis, bröllopspyssel, sola och ha kul (:

hörs sen. pusspuss och ha en mysig dag! (:



Provdukning till bröllopet!

.. som är om EN vecka ♥









vad tycker ni? nu kommer jag ju anstränga mig mycket mer på bröllopet.. men ja, lite åt det hållet iallafall (: guuud vad vi längtar!!!!



god morgon

hoppas ni sovit gott. och mer än vad jag har gjort inatt (: soffan har kommit nu, den står i vardagsrummet inlindad i massa wellpapp och plast. så man ser inte att det är en soffa än. men den var tydligen lätt att montera. två delar som ska ihop och sen ska man sätta fast divandelen med en bult. den är enorm. 318cm.. hihih. nu kan vi vräka oss och mysa ordentligt.

hela jag luktar brun utan sol. dove. det har en speciell lukt. luktar gott (: har blivit mycket brunare nu. fint. nu måste älsklingen skynda sig på veckan innan bröllopet att få en fin bränna. den veckan ska vi bara slappa. skönt va (:

ligger i sängen och har precis smort in fossingarna och druckit massa vatten, känner mig helt uttorkad. så har jag fixat med korten som ska framkallas idag också till festprogrammet. skönt att ha det gjort. ska bara lägga över dom på usb-minnet..

ska bli så mysigt att träffa morfar idag (: han kommer ju från österrike, så vi ses bara nån gång om året. han berättade igår när vi pratade i telefon att han har tagit med sig massa rosa och vita swarovski diamanter som jag ska strö över bordet, kommer bli så himla fint. tack morfar :D

ska ta och hjälpa min trötta älskling nu med lite saker, sen ska jag äta någonting. hungrig!

hörs sen. puss!



världens bästa <3

jag har minsann världens bästa pojkvän!! han kom hem och hade med sig frukost från mcdonlads och jag blev glad, var jättehungrig när jag gick och la mig vid 04.. :/ nu är jag mätt efter två toast och en apelsin juice. han duschar nu, sen ska vi krypa ner i sängen och sova. snart kommer soffan :D ska bli så kul.

han blev jätteglad för allt jag fixat här hemma (: söten ♥ hur kan vi vara på himla pigga?! går runt här och skrattar och har kul och klockan är 06:08.. men men, ska bli skönt att somna om ett tag.

hörs om några timmar. puss&kram.



min sötnos.



galet

jag har verkligen ingen ro i kroppen. klockan är 03.00 och jag är pigg som en mört. har läst, tittat på film, storstädat, varit nere med sopporna, satt på en maskin tvätt (vi har en tyst tvättmaskin) och monterat ner både stolarna och bordet (: nu är det bara ett par flyttkartonger som står uppradade på varandra som ska in i min garderob som ännu inte är ihop monterad. har gjort plats för soffan som kommer om 6 timmar.. jag måste gå och lägga mig nu. det är ju en dag imorgon också.

natti natt (:





mysig kväll.

med tända ljus i kivi lyktorna och dirty dancing 2, godis och mjukiskläder. filmen har precis slutat och jag ska montera ner våra köksstolar, imorgon kommer företaget och hämtar dom. jupp. nu ska jag sätta igång och leta nytt bord och stolar. lutar åt plainebordet! stolarna är jag osäker på.. vi får se (: ska bli skönt iallafall att ha ett som vi trivs med. jag är så glad att vi får tillbaka varenda kr.. till och med frakt pengarna! tack för det (:

ska bli skönt att gå och lägga sig i nybäddad säng. alltid härligt med nya fräscha sängkläder (: som sagt, mani när det gäller byte av sängkläderna..! men men. ska försöka hinna läsa lite om jag hinner. är nog ganska trött sen. klockan blev ganska mycket nu ser jag. imorgon blir det sovmorgon!

torsdagen består av:

- gå upp runt tio, elva
- äta frukost
- fixa foton i ps till festprogrammet
- duscha, klä på mig, sminka mig
- väcka älsklingen runt halv ett
- göra frukost till honom
- åka till huddinge, hem till mamma & morfar
- gå ner till fotoaffären och framkalla kort till festprog.
- gå till banken och ta ut money
- gå hem till mamma och skriva ut massa text till festprog.
- äta middag hos mamma, umågs med morfar
- åka hem!

nej, nu måste jag sätta igång. puss&godnatt (:



ÅNGE

gillar ånge stolarna från ikea jättemycket. vet inte hur sköna dom är att sitta i. men änsålänge vet jag att dom är fruktansvärt snygga (: skulle vara fina på balkongen!





svettig

urk. har slitit hela kvällen! har flängt upp och ner från källaren och fått ner både tomma flyttkartonger och vinterkläder (: siken arbetsmyra jag blidde då. det var nog den där redbullen som stod i kylen som gav mig lite energi. hihi (: imorgon kommer ju soffan så jag har gjort plats för den. har även packat upp min kärleks kläder och organiserat och fixat i hans garderob. pedant kan ni kalla mig när jag sorterade hans slipsar, skjortor och tröjor i färgordning. mer än vad man kan säga om min färgglada garderob ^^ men han ska ju ha det bästa såklart, min skatt ♥ har även hunnit prata med min florist och hon är sååå exalterad över min brudbukett (; det blir rosa rosor i olika nyanser.. cerise, mellanrosa och sen rosa gerbia (min favorit) dom kommer även pryda dukningen på börllopet. kommer bli så läckert. det enda jag inte gillade var spetsen hon babblade om som hon skulle vira runt skälkarna.. hm. och sen försökte hon få med mig på brudslöja i buketten också. icke! :P okej att temat är gullesnuttenutt.. men någon måtta får det väl va :D

ska faktiskt ta en dusch nu.. har som sagt arbetat här hemma hela dagen. tvättmaskinen här hemma går varm. men lägenheten ser inte längre ut som ett tvätteri (: har fått in allt i skåpen. ska gå ner till videobutiken och köpa lite snask.. om jag inte har kvar sen innan. sen ska jag titta på dirty dancing 2 med katterna.

hoppas att ni får en gosig kväll kära läsare (: puss&kram



gerbian som så fint kommer pryda min bukett. gud vad jag längtar!! nio dagar kvar nu. älskar dig, älskar oss, älskar vårat älskande. älskar dig min fina, vackra alexander!



klädkammaren & badrummet

älsklingen håller på att bryta bort alla fula furu hyllor i klädkammaren, nu ska vi renovera den (; eller iallafall börja lite smått. sen när vi gör om i badrummet ska vi slå ut väggen mellan badrummet och klädkammaren och på så sätt får vi ett större badrum och ett lite mindre förråd att ha verktyg osv i. i badrummet ska vi ha mörkgrått klinkersgolv och vitt matt kakel på väggarna ca 10 * 20 cm. inbyggda spottar i taket, handdukstork på väggen, golvvärme, bygga upp en vägg och innanför där ska vi ha tvättmaskin och torktumlare. uppepå varann (: ett avlångt handfat och en stor spegel över. kommer bli så fint (:

har precis hållt älsklingen sällskap när han åt frukost. han gillade mitt grova hembakta bröd :P tur det. ska nog baka med vanligt mjöl nästa gång. det blev så tungt nu. sitter och skriver en matlista, vi ska klä på oss och åka och handla snart. det blir massa gott. tror jag ska slänga ihop en grekisk sallad ikväll. mums!

pratade med goa malin igår i telefon, alltid lika mysigt att höra hennes röst (: man blir så glad! pratade om mitt dilemma med sänglampa till den nya gaveln.. hon hade någon braig idé, skulle skicka bild sen (: sålänge får jag ha den lampan jag har på golvet nu. vi ska ses i sommar igen. då kommer hon och hennes familj hit (: mys! hon skulle komma till vårat bröllop med det kom upp ett förhinder tyvärr. men vi ses ju iallafall snart!

och vet ni?! imorgon får vi hem våran fina soffa :D mellan 09-10.. ska bli så himla skönt att få sitta i en soffa och inte på en madrass. underbart. och så ringde jag företaget med stolarna och bordet vi köpte. dom kommer och hämtar dom snart och så får jag in pengarna på kontot igen, så ska vi åka och handla nytt bord och stolar på en gång (:

ska hjälpa älsklingen nu. vi ska till tippen och slänga massa skräp och står i hallen. skönt att bli av med det!

hoppas ni får en mysig dag (: hörs vi sen. puss&kram



sista nu..

nu är sista tradera paketen skickade. jag är verkligen en optimist. hur kunde jag i min vildaste fantasi tro att jag skulle ha tid att börja sälja saker på tradera.. nu?! hrmf..! det har resulterat i klagomejl från köparna och stress från min sida. skit också. nu ska jag inte lägga upp någe mer förens efter bröllopet. tur att alla som köpt saker av mig varit så snälla och förstående. min sjuklighet kom ju inte direkt lägligt :/ jaja. nu ska sista elva paketen skickas imorgon. sen är jag ledig från det ^^

har kikat på husfruarna och muffat glass.. som kissarna såklart också ville smaka av, så jag fick lägga upp lite till dom också (: sötnosarna. undra om dom trivs här.. det verkar så iallafall (: mina hankatter har inte kommit överens så bra.. men dom verkar vara kompisar nu?! det är till min stora glädje! tro mig. onödigt att vara ovänner, när man kan vara vänner lixom (:

dagarna går så sjukt fort.. känns som jag just gick upp.. måste ställa klockan imorgon tidigare och fixa lite. mamma har lovat mig att göra klart frigolithjärtat, tack mami (: en sak mindre att tänka på. imorgon ska jag och älsklingen åka och storhandla på coop och sen på torsdag ska vi skriva ut allt tilll festprogrammen som jag och tessan ska pyssla med nu i helgen.  hon kommer och ska "bo" här under helgen och hjälpa mig med det sista pysslet. festprogrammen. tack tack älskling (:

ska skriva en lista på dekorations sakerna som ska köpas på torsdag. ska till skärholmen med mamma.

pusspuss..



musik

sitter och lyssnar på massa musik. en favorit är kill hannah. snart börjar äntligen hemma. brödet står i ugnen och jag ska hänga upp tvätt. kul va?! :p sitter och pratar med en av mina bästa kompisar thomas på msn.. han har läst i aftonbladet att det blir nästan 30 grader i juni. alltså kanon väder på våran bröllopsdag :D wiih.






Love you to death






matro?

ha, det får jag minsann inte. måns våran siames kisse är fruktansvärt olydig när vi sitter och äter. nu orkade jag inte putta ner honom från bordet längre, så nu står han här och smaskar i sig av min middag.. hrf. jaja. var väl ganska mätt ändå. idag har jag tvättat 5 maskiner tvätt. och våran lägenhet ser ut som ett tvätteri. haha. tvätt som hänger på tork överallt. hihi. har tvättat upp all tvätt nu iallafall. skönt! så nu när jag har satt på diskmaskinen ska jag baka massa bröd och frysa in. vi kommer nog aldrig mer behöva köpa nytt bröd (; nästan iallafall.. blir nog en heldel med andra ord.

efter bakandet blir det lite fix här hemma. ska gå ner till källaren och ställa in lite saker, ringa min kära morfar och babbla lite.. hoppas han ringer upp mig. blir dyrt att ringa till österrike. han kommer den 1 juni (: så det är snart. fast han kommer bo hos mamma. vi har ju inte så mycket plats. sen ska jag titta på film och byta rent i sängen.. en fråga. hur ofta byter ni sängkläder i sängen? jag har lite mani.. byter minst en gång i veckan.. ibland två. mamma tycker jag är knäpp. men jag är sån.. sen måste jag alltid duscha innan jag går och lägger mig också. knäppa fasoner va ^^

har ni något jättegott recpet på matbröd? har letat lite på nätet.. ska prova ett med bla. kesella i. måste ju bli saftigt (:

nu - på med förkläde och baka! puss&kram





mäh :(

jag har inte kunnat logga in sen i går kväll. nått är fel på blogg.se och på publishme.. är det någon av er som har samma problem?

jag gick iallafall upp för några timmar sen. har duschat och vikt in tvätt i skåpen samt satt på en till maskin (: underbart med tvättmaskin. vi köpte en tvättställning på ikea, men glömde såklart kvar den vid kassorna :/ tur att det var den billigaste för 49 kr (; nu hänger det tvätt lite här och var i lägenheten. vi har två jättebra ställningar somman väcklar ut på balkongen. så lite hänger där med (: ska snart äta lite frukost. helt glömt av det. fick hem två filmer från cdon idag också.. an american crime och ciao bella. ska titta ikväll på ciao bella. hon är så himla söt som har huvudrollen i filmen! lite lik amanda berg (:

idag ska jag fixa här hemma som sagt, gå ner i källaren med några kartonger med vinterkläder och vinterskor. sen ska jag packa och skicka lite tradera paket osv. blir en mysig dag med andra ord (: lugn!

nu vill maowen ha mat i sig. vi hörs senare. puss&kram.

ps. fick en kommentar (som jag inte kan svara på då det är fel på systemet) det var en tjej som undrade om alexander tycker att sovrummet är för tjejigt. jag frågade honom och han såg helt förvånad ut. det var ju han som valde tapeterna till sovrummet :P och ljusslingorna runt rören var hans idé också.. dom rosa detaljerna har han absolut inget emot (: han låter mig bestämma de mesta när det gäller inredningen, eftersom han vet hur kul jag tycker att det är. han är en guldklimp den där alex (; ds.

ps 2. tack tack tack för alla snälla kommentarer om vårat sovrum (: vi storm trivs. ds



städfreak

jag fick ett ryck efter maten och storstädade här (: skurade inne i badrummet, köket, dammsög, tvättade fönstrena och moppade golven. sen sorterade jag flyttkartonger. ställde ut de som ska ner i källaren, vinterkläder osv i hallen och städade upp allt i vardagsrummet. om nån dag kommer soffan hit och då kan det ju inte vara massa kartonger överallt.. hu. nu är det jättefint här. (: skönt. ska äta lite rocky road glass och titta på film.. det blir nog någon lättsam film, ska kika i filmskåpet vad det finns.. har massa filmer som jag inte sett än! men innan det ska jag ta en dusch och hoppa i säng och efter filmen blir det läsa om jag orkar (: mys! börjar bli trött nu.

hoppas ni har haft en mysig kväll?! (: puss&kram




dom här söta blommiga mary janesen vann jag på tradera, kom hem för några dagar sen. söta va (:


nya enzo sänggaveln från mio

åh va fint det blev (: skönt med en sänggavel. och sån himla tur att vi fick den så himla billigt. inte en repa (jag synade noga) förutom en liten på baksidan.. vilket inte kommer synas. men jag fick ner den från tusen till åttahundra (: från 3500 kr som den kostar på mio. jippi :D den passar jättebra in i sovrummet och jag hoppas att älsklingen kommer bli lika nöjd (: han har inte sett den än. t0og lite bilder så nu ska ni få se!























på den här väggen ska den vita samsung lcd platt tvn hängas upp!

vad tycler ni? jag gillar den massa massa :D vi har fått upp en garderob också som ni ser (: ska upp en likadan brevid fast i den ska det bara vara korgar.

nu ska jag äta upp min lassagne och sen titta på film under en filt. det blir nog tidigt ikväll. är riktigt trött.



den här går jag in till.

idag är det elva dagar kvar tills vi blir man och fru. gud det pirrar i hela kroppen. vi satt tårögda och lyssnade på våran låt vid frukosten.



den här kommer jag som sagt gå in till. kommer bli så fint. såpbubblor i luften och alla fina människor. våra nära och kära. jag provade min brudklänning i går. har aldrig känt mig finare. allt känns perfekt. det kommer vara som en dröm. det ÄR redan som en dröm. mitt liv ♥

igår gjorde vi nästan klart alltihopa till bröllopsdekorationerna, det blir så himla bra (: känns skönt också att det mesta är ordnat. nu ska vi bara få tag i en videokamera. ev. så köper vi en så vi kan ha deni thailand sen i november också.

hade det jättemysigt hos mamma i går (: åt middag och pysslade, sen åkte vi hem och stupade i säng vid tolv. var jättetrötta. gick upp vid tio och satte på en maskin tvätt och har precis ätit frukost och suttit och myst vid bordet (: jag ser nästan ingenting. har inga linser i.. man får ju inte ha det när man är sjuk.. nu har iallafall orken kommit tillbaka iallafall (: skönt, riktigt skönt. ska hänga in mina klänningar i garderoben nu och sen ska jag duscha, åka hem till mamma och pyssla och sen ikväll ska vi åka och hämta sänggaveln :D längtar! får visa bilder sen på hur det blev.

hoppas ni får en mysig dag. det ska jag ha! pusspuss ♥



mors dag

glöm inte bort att det är mors dag idag (: ska ner till affären sen och handla mammas favorit chocklad och blommor!

puss!



ohoho

va skönt, känner mig bättre idag. inte lika hängig! men näsan rinner och likaså ögonen. mamma kommer och hämtar mig om nån timme och sen ska vi pyssla hemma hos henne heeela dagen med bröllopet. idag ska frigolithjärtat bli färdigt! och ikväll kommer älsklingen efter jobbet och då ska vi äta tillsammans med mamma som bjuder på middag (: sen ska vi skriva ut all text till festprogrammen och fixa klart det mesta med dom. ska bli skönt att få allt ordnat.

vi hade en jättemysig kväll igår. låg och myste på madrassen i vardagsrummet och myste. drack te och åt rocky road glass. ritkigt mysigt. låg bara och kramades och pussades och tog det lugnt. slapp tittade på eurovision. synd att charlotte kom så långt bak, gillar den låten!

ska titta lite på tv nu och sen klä på mig. hoppas ni får en mysig dag (: så hörs vi senare. puss&kram



min clown

såhär såg min älskling ut på sin svensexa, hihi. ni kan tro att alla i stan pratade om clownen. han var så himla söt (: jag beundrar honom. skulle då aldrig våga gå runt sådär :P



jag älskar älskar älskar dig så otroligt mycket!!!



rocky road

älsklingen ringde nyss och frågade vad jag ville ha för glass (: han var inne på affären och det fick bli rocky road. jumjum. ska äta den ikväll till eurovision. han är så söt  jag har inte orkat gå till affären så alex handade på vägen hem från jobbet så lagar jag middag medans han monterar ihop lite mer av min garderob (: sen blir det massa mys ikväll och sova tidigt.

hoppas att eran kväll blir mysig (:





pysslig

tröttnade på att ligga i sängen och slappa, även fast det var riktigt skönt (: satte på mig mjukiskläder och tofflor och har precis satt på en maskin disk och en maskin med vita sängkläder och handdukar. glömde att det skulle vara 60 grader.. men jag tror det blir rent på 40 grader med. ska äta lite. och eftersom jag inte har speciellt mycket ork så har jag satt på ugnen och ska göra lite pommes, haha fantasilöst. eller eko i kylen kanske?! gott att få lite i magen iallafall.

vi köpte nya tallrikar på ikea igår. fina va (: gillar dom jättemycket! nej, nu blir det mat och sen film och läsa inredningstidningar. puss&kram (:





fånigt glad! (:

nu blev jag sådär fånigt glad så jag var tvungen att ringa mamma och alexander på en gång. vi har verkligen velat ha sänggaveln enzo från mio. men 3500 är för mycket just nu.. eller annars också enligt oss. nu har jag hinnat en på blocket äntligen och vi ska åka och hämta den på måndag (: 1000 kr fick vi den för. helt okej med tanke på att den är som ny!







kommer bli så fin i sovrummet (:



mysdag!

ligger i vardagsrummet under duntäcket och massa kuddar. kikar på tv och läser bloggar och framförallt - vilar. älsklingen kommer hem vid åtta, så då ska vi äta lassagne och en god sallad. måste ner och handla lassagneplattor och lite andra saker. men det tar ju bara 3 min ner till affären..

vi ska ju byta köksbord. det vi har hemma nu känns inte bra, varken i materialet eller i färgen. fast allt annat var himla bra. vi funderar på at ge plaine bordet från mio en chans till. ska dit och kika på det igen. eventuellt blir det ett sånt här fast  i vitt..



gillar verkligen stolarna vi har nu. ska kika runt lite på olika sidor och kolla vad det finns (:





nya bordet och stolarna (:



im so sorry

hoppas ni läsare står ut med att jag inte kommer vara lika aktiv på bloggen fram till bröllopet. känns som jag slits mitt i tu.. eller ja, jag slits lite här och var. jag har tagit ett snack med både arbetsterapin och vanliga terapin. jag är ledig därifrån nu fram till bröllopet så jag orkar och framför allt hinner klart med allt. även fast vi inte har ett hejdundrande stort bröllop så har det varit så sjukt mycket att göra. många samtal att ringa, trådar att hålla i, människor att träffa, platser att åka till. dekoration, tankar och framför allt ha tid till allt. förstår inte riktigt hur jag skulle hinna allt om vi båda hade heltidsjobb och barn?! hur gör folk? mirakel. haha. jag känner mig verkligen psykiskt och fysiskt utmattad. ville bara ställa mig och skrika. panikångest är nått jag lider av och det har jag haft nära till många gånger.. tur att jag har alex som kan hålla i mig när jag skakar av utmattning. urk för stress. misstolka mig inte, det ska bli jättemysigt och kul att gifta sig. men så himla skönt när allt det här är över. eller iallafall när allt är klart och vi kan sitta och ta det lugnt. vi hinner inte med så mycket just nu.. när det gäller att ta vara på tiden med varandra. som är synd. men vad ska man göra? vi hann ju med ett mysigt bad, man får se det från den ljusa sidan. vi har ju iallafall varandra. livet ut om jag får bestämma. har aldrig mått så bra, haft det så bra som jag har det nu med honom. gör allt för honom. och han för mig och det känns bra, så bra att vi har varandra. då är det värt allt det här. att ligga sömnlös på nätterna för att man har så mycket att tänka på och hålla reda på. ni skulle se min kalender (;

mitt hjärta håller på att sätta upp inredningen i den ena garderoben. vi tar lite i taget. så får vi sätta fart sen i juli med renoveringen i köket och i badrummet.

ska sätta på lite te och duka fram lite kvällsmackor. gott, för jag är hungrig. sover sämre på tom mage. imorgon ska jag verkligen bara ta det lugnt. det ska bli så skönt. ska inte gå utanför dörren! bara ligga och slappa och bli frisk! ser ni mig framför er med en knallröd näsa på bröllopskorten..!? ha. den synen vill vi helst slippa (; så nu gäller det att vila och knapra och slurpa vitaminer och massa frukt.

kvällsfika och sen komma i säng, min underbaring ska upp halvsex och jobba!

imorgon kommer jag ha hela dagen på mig att blogga också. ska bli kul. känns som en evighet sen!

god natt & sov så jättegott. kram





förkyld

röd näsa, rinnande rödsprängda ögon, skrovlig röst, hostande, slemmande, rinnande näsa, snytsår, torra läppar, torr i munnen, svag i kroppen, kallsvettas, feber, trött blick, orklös, nysattack. men det hjälps inte! har så sjukt mycket att göra nu. jag har iallafall lovat mamma att jag ska vila imorgon. hade nog behövt det i dag med. men vi har iallafall hunnit med massa (: och det är ju himla bra. mer att stryka från "måste göra listan" vi har hämtat våra förlovningsringar som har varit inne på putsning. såg ut som nya! (: älsklingen kommer inte ha på sig sin förens jag trär den på ahns finger den 6 juni (: sen var vi på ikea och handlade lite, sen till finnsoffan och bestämde datum för soffleverans. det blir i början av nästa vecka. skönt att ha någonstans att sitta (:

håller på att tappa upp ett varmt skumbad till mig och älsklingen. ska bada och sen titta på film. mysigt (: sen sova. är som sagt inte så himla pigg just nu. imorgon blir det lugn och ro. läsa massa tidningar, titta på tv och bara mysa runt hemma!

sov så gott (:





middag

är hemma hos tessan & thomas nu. jag känner mig som sagt inte alls kry. snorar och ögonen är glansiga. imorgon blir det verkligen vila. förutom att vi ska till ikea och fixa lite med bröllopet :$ känns inte som att jag kan koppla av innan allt är klart. hälsan tar stryk nu känner jag. men men. bara vi är friska på bröllopsdagen så blir jag glad (;

att kuta runt med roxie idag hjälpte mig nog inte, haha. vi var ute 1.5 timme på morgonen runt sex och sen 1 timme runt tolv. hon är verkligen busig! och stark. men det är kul och jag får verkligen röra på mig.

vi har ätit ost och skink paj med sallad och vitlöksbaugetter. gottgott (: snart ska vi äta mjukpepparkaka med glass och sen ska vi nog dra oss hem och sova. var inne på hälsokost idag och köpte nya vitaminer. hoppas jag blir lite friskare (:

ska nog vara lite social nu..! hoppas ni mår bättre än mig! puss&kram!!



vigseln

det är jag det ): men det gör ingenting, har en underbar pojkvän som pysslar om mig (: idag har det verkligen varit en mysig dag. vi har åkt ut en liten utflykt, 1.5 timme utanför stockholm, åkte hem till trubaduren.. han som ska spela gitarr under våran vigsel. jag kommer gå in till våran låt Righteous Brothers - Unchained Melody. det kommer bli perfekt. han kommer inte sjunga utan bara spela den på gitarr. fick rysningar när vi satt där och lyssnade. längtar! två veckor kvar precis imorgon. kan ni fatta att vi blir man och fru sen?! (:





sen kommer vi stå där framme vid vattnet och vigselförrättaren och han kommer läsa upp löftena och berätta vad vi ingår i. alltså äktenskap. kan kommer läsa upp våra namn och fråga oss om vi vill gifta oss osv. sen ska vi läsa varsin text till varandra. tro mig det är inte lätt att få ner de viktigaste orden på papper. det finns så mycket jag vill säga till honom när vi står där. hur mycket jag vill vara med honom. allt kommer verkligen från djupet av hjärtat. efter det kommer trubaduren sjunga och spela Everything I Do med bryan adams på gitarr. vackert. kramade alex's hand hårt när vi satt där. det pirrade i hela kroppen. lyckligare får man verkligen leta efter. ♥





det kommer vara så fint. helena som är min brudtärna kommer ha en såpbubbel"maskin" som blåser massa bubblor. vi åkte ju ut på våran första dejt och blåste såpbubblor vid vattnet. det är våran grej nu. det symboliserar oss ♥ och såklart ska det vara med under vigseln då. efter vigseln kommer alla gästerna resa sig upp och vi kommer gå "ut" på alla stolar låg en rosa liten tyllpåse med ris i som de ska kasta på oss.

kommer bli fantastiskt.





god morgon

har precis kommit in från promenaden med roxie (: mysigt att gå ut spå tidigt och gå på en rask promenad. hon är sjukt stark. man fkyger som en vante efter haha ^^ älsklingen följde med i dag. det var mysigt! (: ska ta och gå hem snart och äta lite frukost. tog med mig en vattenflaska och det var smart.. blev varmt och sen är jag sjuk så då dricker jag mer.

hoppas ni får en jättemysig dag i solen! så hörs vi sen (: ska visa bild på köksbordet och stolarna idag också. men jag vet inte om vi ska behålla det.. det var mer benvitt än vitt.. och allt hemma hos oss i möbelväg är ju vittvitt. kanske blir ett plaine bord ändå! vi får se (: älskade stolarna iallafall. sköna! men dom var också fel vit färg. jaja. det löser sig!

nu - hem och äta frukost och vila några timmar. pusspuss.



här har ni roxie (:



natti natt

nu ska jag och min trötta älskling krypa ner i sängen. nyduschade och mätta, har fikat lite nu på kvällen (: ska titta på film i sängen och imorgon ringer klockan 05:30. morgonpromenad i en timme med roxie står på schemat! sen ska jag hem och sussa några timmar igen innan jag ska ut med henne igen. sen åker vi och träffar trubaduren runt ett och sen ska vi på middag hos tessan & thomas, mys!

haft en jättemysig dag med helena. åkte och mötte henne vid hennes jobb (: så åkte vi hit och umgicks. planerade de sista inför bröllopet och åt middag.

nu - dyka i säng. är trött och får se om jag orkar se hela filmen (: pusspuss





tvbänken (: vit med högblanka dörrar. blev jättefin. den är 240 cm lång. vi är jättenöjda (:




Ulvhälls herrgård



sitter och väntar på förrätten till våran bröllopsmat. här ser ni lite av de nya piercingsmycket. dock är ringens tjocklek för tunn, så jag måste byta till en tjockare. men stl var perfekt (:



alex fotar.. (:



våran pärla (: som dock ska säljas snart.. köpa en nyare.



en trötter påväg till strängnäs.



älskling (: vi är påväg och ska smaka på bröllopstårtan (:















bandet längst ner på bakelsen är den färgen vi kommer ha på hela bakelsen. sen kommer det vara rosa små hjärtan lite överallt (:



mysig fika (: innan vi provåt bröllopstårtan.



puss!!



brudsminkning. aningen utsmetad efter dagens gång.









always forever



underbara älskade. om två veckor blir vi man & fru. om du bara visste hur mycket jag längtar. ingenting har någonsin känts mer rätt än dig. kärleken mellan oss går inte att beskriva. bara upplevas. always forever. du & jag.



Godmorgon (:

sitter i solen och myser. det är jätteskönt ute idag. jag tycker verkligen om mitt mobila bredband. toppen! (: har ringt till en skönhetssalong och dubbelkollat att en tid var bokad.. alex har ju sin svensexa idag. killarna kommer och hämtar honom vid elva. så jag måste väcka honom runt tio med frukost (: han tror att vi ska till ikea idag, haha. hoppas att han aldrig aldrig får reda på att det är jag som valt ut vad han ska ha på sig, hihi. det blir en heldräck.. batman ^^ snyggt va. dom kommer iallafall hit vid elva.. sen ska dom in till stan och alex ska vaxa bröstet.. han har verkligen inte mycket hår.. men ja, det ska han iallafall. efter det ska dom till laserdome och spela. sen sätter dom sig på en krog och dricker lite.. efter det möter dom upp ännu en kompis och sen åker dom till gröna lund och åker massa karuseller. alex är livrädd för karuseller ): men det visste killarna inte om. han vågar nog åka lite iallafall (: sen blir det middag på en restaurang och så (: kommer nog ha jättekul. och jag kommer sakna honom!!

jag känner mig inte helt kry. känns som att en förkylning håller på att bryta ut. käkar massa vitaminer så det känns lite bättre. men jag har svårt att svälja ): jobbigt. fast det är bättre att jag blir sjuk nu än på bröllopet som är om 16 dagar. kan ni förstå att tiden har gått så himla fort. helt sjukt. ^^

helena kommer hit idag. vi har inte träffats sen min möhippa så det ska bli jättemysigt (: hon har inte varit här i nya lägenheten heller, så det ska bli kul att visa.. vårat kaos :P idag kommer köksbordet och köksstolarna. ska montera ihop det, ska bli himla skönt att ha någonstans att sitta och äta. sen ringde dom från finnsoffan igår också och meddelade att våran magnum divan soffa har kommit in (: så vi ska dit på fredag och stämma av och sen får vi den hemlevererad till dörren. ska till ikea på fredag också och byta gardinstången.. köpte en som var 180 lång och vårat fönster i sovrummet är 200 cm.. så det är det vi ska göra (: och sen ska vi ha myskväll på kvällen, titta film, bada och äta god mat.

förensten så var bröllopsmaten så himla god. det smälte i munnen. all deras mat är ekologisk också. så det känns bra (: vi köper alltid ekologiskmat. eller ja, det som finns lixom. det börjar ju bli mer och mer nu och det är bra (: lägger gärna mer pengar på maten för att djuren ska ha det bra. skänker även pengar varje månad till lidande djur runt om i världen. det känns bra att kunna göra någonting. fick ett samtal från en av killarna som jobbar där som berättade att dom satt stopp för de dansande björnarna i kina! (: toppen.

nej nu babblar jag för mycket. måste packa en väska åt älsklingen så han slipper gå runt i dressen hela kvällen också (:

hoppas att ni får en jättemysig dag! vi hörs sen. puss&kram (:





strängnäs!

sitter i bilen just nu (: konstigt det känns att blogga när det skumpar så mycket. pls att jag knappt ser vad jag skriver för att det är så ljust på skärmen ^^ men men, det får gå. kan inte skriva så länge, har en tendens att bli fruktansvärt åksjuk ): och vi har precis ätit bröllopstårta. den var jättefin och god! alla gästerna kommer få varsinn liten marsipanbakelse i vit marsipan som är sprayad i vitt/silvrigt skimmer. på kommer det vara små ceriserosa hjärtan och längst ner ett rosa "band" i samma nyans som hjärtana. våran tårta som vi ska skära i kommer vara som en vanlig prinsesstårta i stl. fast ist för alla rosa små hjärtan så kommer vi ha en maffig rosa rosett i marsipan uppepå. fint va (:

jag har även varit och gjort håruppsättningen. det blir den här.. lite rockigt och massa massa volym och upptupperat. kommer inte ha en ljussminkning utan sotat. hon som ska hjälpa mig med smink och hår var runt 25 och hade en cool stil. piercingar osv (: kul. jag kommer iallafall ha massa hår och det kommer gå ner till gumpen! ^^

nu ska vi in på ett piercingställe och byta min ring i läppen till en annan ring. hörs sen (: puss!





Livsglädje

det är så himla himla mysigt att ha alle hemma. åh! (: sitter och väntar på att pizzadegen ska jäsa klart.. blev lite sen middag för vi fikade äppelpaj på coffehouse med hanna fotografen. det kommer bli så himla bra med bilderna!! en av bilderna ska alex lyfta upp mig i midjan och ha mig över sig.. har ni sett slutet på dirty dancing så vet ni vad jag menar. sen ska jag dra upp min klänningskjol så man ser lite av benen och skorna när jag springer och skrattar på ängen. kommer bli så så så bra (: sen ska vi ju ha massa andra fina bilder när vi pussas, sitter vid vattnet osv.

älsklingen sitter och monterar på dörrarna på tv bänken. blir jättefint (: ska fota sen så ni får se. och snart ska vi sätta igång med garderoben. mycket pill i kväll. men mysigt att hålla på att fixa tillsammans.

vi har även hämtat ut min vigselring. den är så vacker. vill ha den på mig nu.. men det får jag ju inte. fem diamanter 0.50 karat, perfekt stl på diamanterna med andra ord. i ringen står det "alexander förevigt 6/6 2008" härligheten som kommer sitta brevid min vigselring gick på 9700 kr. mycket, men den ska ju sitta där livet ut. är så nöjd med den!

ska ta och slänga ihop en bröddeg imorgon. ska handla massa nyttiga fröer och nötter och ha i (: kommer bli gott. blir fullkornsmjöl kanske lite svarta oliver mm. blir great.

ska ta och hjälpa älsklingen nu med sista på tvbänken. så hörs vi senare. puss&kram (:



Älskling!

så mysigt. nu är alexander ledig med mig i fem dagar. vet att de här dagarna brukar gå jättefort. men vi ska verkligen ta vara på tiden. saknat varandra så mycket så det ska bli riktigt riktigt mysigt att få umgås. gå och lägga sig tillsammans och gå upp tillsammans. underbart.

idag ska vi först.. ska jag träffa thomas, tessan och christoffer och gå och fixa lite saker till alex's svensexa. sen vid halv sex ska vi träffa våran fotograf hanna ska bli jättespännande! hon är lika gammal som oss, och helt enkelt den bästa fotografen jag hittat. har letat efter sjukt många olika fotografer. men ingen var så himla duktig som hanna. vi kommer få fantastiska bröllopsbilder ♥

sen ska vi hem och montera ihop min garderob, wii!  ska bli så skönt att få in sina kläder. nu hittar jag verkligen ingenting.  så det ska bli himla skönt.

sitter i vardagsrummet nu och kikar lite på tv. älsklingen har precis vaknat och håller på att gå in med ikea saker.. det gick sönder ett kolli igår. så idag kom dom hit igen och lämnade en ny. ska göra frukost åt oss, sen frukost och jag är jättehungrig! har varit vaken i några timmar..! men men (: mysigare att äta tillsammans.

sen ska jag duscha, sminka mig och fixa håret. sen åker vi (: det är skönt vi bor fem min från stan nu med bil. om det inte är trafik då (:

nej, nu måste jag komma igång. pusspuss och ha en toppenmysig dag!!



:(

jag har skruvat fel på ett ställe och nu får jag inte ut skruven. jag känner mig aningen frustrerad..! fick ringa alex och få lite pepp.. haha. gick väl sådär med monteringen med andra ord. och jag vet inet om jag har humöret till att montera den andra nu :P plusa att klockan är ganska mycket. tror jag ska tvätta bort sminket, äta lite mackor och te och krypa ner i sängen och läsa. jupp! har haft en jättetrevlig kväll. träffade johanna och roxie (hunden jag ska passa) hon var verkligen jättetrevlig. vi gick på en timmes promenad med roxie och lekte massa med pinnar osv. skönt med en lite större hund, det blev en riktigt rask promenad (: sen bjöd hon hem mig till henne och hennes sambo på fika och vi såg på sanningens ögonblick där, hade vovven i knät och hade det mysigt (: jag trodde att det var en shäfer jag skulle gå ut med men det är en mastiff (: kamphund. men jättejättesnäll och gosig.



så henne ska jag vakta 1 dag i veckan (: blir två promenader. och får 800 kr alltså 200 kr om dagen.. 100 kr per promenad. helt okej. sen kan det bli flera dagar i veckan beroende på hur hon jobbar. hon som äger roxie är ett år äldre än mig (: kul med nya kompisar!!

ska tvätta bort sminket nu och äta lite och komma isäng sen (:

sov så gott! puss&kram



Underbara söndag!

myskväll på schemat ikväll. ovanligt va ^^ jag är verkligen en person som älskar hemmet. det är min borg. eller mitt slott (: har precis stekt pannkakor till älsklingen som jag packade ner i hans matlåda till jobbet och jag fick över några till mig själv också som jag ska äta snart. är inte så hungrig nu. har varit hos ann och ätit tårta och hållit i hennes 3 veckors bebis nikki. så himla söt (: längtar tills jag och alexander väntar barn. kommer bli så härligt.

ska montera ihop tv bänken efter jag ätit lite. hoppas det blir fint. men det tror jag (: får fota sen och visa här.

så vad kommer min hemmakväll bestå av..? ägaren till hunden ändrade tiden från idag tills imorgon, så jag ska montera ihop tv bänken som lär ta ett tag. sen ska jag städa badrummet och bädda rent i sängen. sen blir det massa tv tittande. kl 21 är det sanningens ögonblick. som jag ska titta på!

nu - pannkakor med jordgubbssylt & montera tvbänk! pusspuss!



varm dusch

läste mejlen nyss. vårat köksbord och stolar kommer på onsdag. gud va skönt det ska bli. och riktigt snyggt (: har hållt på att pyssla här hemma nu på kvällen. satt upp gardiner i vardagsrummet, satt upp taklampan (en tillfällig tills vi köper den vi vill ha) satt upp ännu en ljusslinga i sovrummet, fast runt det andra röret som sitter brevid det första (: blev jättemysigt.

ska ta och hoppa in i duschen och tvätta håret, ska bli skönt. sen ska jag lägga mig i sängen och titta på film. mysigt?! japp (: haft en jättemysig kväll iallafall. synd bara att älsklingen jobbar. men snart så, snart är han ledig och bara min :D

puss&kram



lite senare..

håller på att värma baugetter i ugnen. äta med marmelad och ost och en kopp kvällste. tända lite ljus (:

sen blir det film (:







PERLAN

en sån här får gärna flytta in i våran hall. tyvärr är den slut på lager just nu ): hoppas den kommer in snart igen. hade varit så himla fin på väggen vi ska ha den fina tapeten som fondvägg! och under ska vi ha trones skåpen under. med några kivisar uppepå (: fint!

visst är det kul att perlans webbshop har startat!! (: jag är glad!





förvaring av våra underkläder

mitt emot sängen på väggen ska vi hänga upp en vit samsung lcd platt-tv (: kommer bli grymt att kunna ligga och kramas i sängen och titta på film. under tvn vill vi ha ett vitt sideboard med vita högglansdörrar. fick idén av vicky. fast vårat som vi ska bygga ihop kommer vara 100 cm bred. och med lägre ben. så ska vi ha underkläder där i (:





skoförvaring.

glömde köpa med mig sånna här till garderoben när vi var på ikea.. kommer nämligen behöva dom till alla mina sommarskor (:



har två garderober på 100 cm st.



den första har först ett vitt hyllplan högst upp..

 

under det hänger en kromad klädstång där jag ska ha mina klänningar (de jag använder mest)



under klädstången och klänningarna är det ett till vitt hyllplan sen under hyllplanet är det tre st korgar som är 100 cm breda, 56 cm djupa och 16 cm höga.



den andra garderoben har först ett vitt hyllplan högst upp och sen sju korgar under. dörrarna är i vitt högglans och heter lomen. handtagen som kommer sitta på garderoben heter tyda och är 32 cm långa.



ska bli så spännande att få upp den :D längtar! nu ska jag kika på reprisen på nytt läge. sen dammsuga, duscha och titta på film senare. har precis kommit hem från solariet. solade i 15 min. skönt. man blir lite halvnere av det här mulna vädret tycker jag. bra att få konstgjord sol, haha. jag är verkligen ingen som solar i vanliga fall. det är inge bra att sola mycket. men jag vill verkligen inte vara blek på bröllopsdagen.

hörs sen (: puss&massa kramar




Hundvakt

haha, vi har bott här i några dagar och jag har redan skaffat mig ett "jobb" snodde med mig en lapp från ica idag när vi var och handlade och ringde när vi kom hem. hon svarade inte då, men ringde upp nu (: imorgon ska vi ses vid 18:30 och då får jag även träffa tjejhunden (: kommer gå ut med henne ett par gånger i veckan. perfekt med mortion och lite extra pengar (: ska bli jättemysigt!





Lördag!

precis väckt älsklingen, han ska gå upp om en halvtimme och det tar ett tag innan han vaknar (: ska göra frukost, mackor med ost och gurka, juice, fil med banan och graipfruit. sen ska vi åka hem till mamma och hämta hem våran tv. ikväll ska jag titta på massa tv och film :D ska bli jätteskönt att få hem den. har ingen tv bänk förens i morgon, så vi får ta med oss våra gamla soffbord och ha den på ^^ det gäller att vara fiffig.

gav katterna mjukmat i går.. det skulle jag inte gjort. dom är skit dåliga i magen idag. hua. luktar inte rosor direkt. får nog hålla oss till torrfodret.. (:

längtar riktigt mycket tills imorgon när möblerna kommer hem. ska montera ihop tv bänken på kvällen. älsklingen jobbar sin sista natt då. längtar tills han är ledig. så mysigt. (: vet inte om jag skrev vad det var för tv bänk vi köpte.. det var iallafall en likadan som vi hade i förra lägenheten.. en bestå alltså. fast i vit och med vita högglans luckor. den blir 3 m lång. och med kromade ben. riktigt tjusigt (:

ni får ju se sen imorgon.

hoppas ni får en jättemysig dag, det ska vi ha. puss!



fredag!

sitter hemma hos min mormor nu (: mamma kom och hämtade mig. hade så tråkigt hemma. har ju ingen tv än.. och kan inte packa upp mer nu, eftersom jag inte har någon garderob.. men sen när den är uppe så har jag massa att pyssla med (: vi har gjort fotbad och filat fossingarna, mysigt. druckit massa te och tittat på talang på tv. nu ska mamma köra hem mig och jag ska göra lite mackor och te och lägga mig och titta på filmen tessan hyrde åt mig. en komedi. ska bli myspys. tända massa ljus och kanske hänga upp gardinerna i vardagsrummet. GUD vad jag längtar tills allt är klart här. eller vi iallafall har fått hem soffan så vi har nått att sitta i. hihi. nästa vecka är min baby ledig (: underbart..

dagarna som kommer ser ut såhär:

lördag -
hämta tvn hos mamma, packa mer tradera paket och kolla betalningarna. helena kommer på kvällen.

söndag - alla möbler från ikea kommer hemlevererat, montera ihop garderoben. hem till ann och fira hennes födelsedag som är på måndagen. träffa söta nikki

måndag - träffa fotografen och gå igenom poser osv sen åka på utflykt och åka hem till trubaduren och gå igenom låtarna som han ska spela under vigseln. tar ca 2 timmar dit och 2 timmar hem.

tisdag - åka till strängnäs och göra en provuppsättning av brud frisyren, åka till bageriet och provsmaka tårtan, ha en helt underbar dag i strängnäs och sen åka till herrgården och proväta bröllopsmaten.

onsdag - killarna ska ta ut alex på svensexa (oroa dig inte thomas, alex är bandlyst från bloggen, hihi) jag ska fixa hemma, pyssla och städa.

torsdag - pyssla lite med bröllopet på dagen, hem till tessan & thomas på middag på kvällen. klippa thomas.

fredag - lediga! bara mysa, hyra film och njuta av att ha varandra (:

NU - åka hem och titta på film. pusspuss.



Bröllops planering!

sitter och är jättenervös. det känns som att tiden går för fort. men ändå vill jag att den ska göra det. längtar efter att få bli din fru älskling. listor är toppen. har redan betat av några saker idag. ringde trubaduren och vi ska hem till honom på fredag och gå igenom vigseln & låtarna han ska spela på gitarr och sjunga till under vigseln. sen har jag mejlat herrgården om antalgäster som kommer. vi blir 27 st med mig och älsklingen och så har jag även bokat rum. så nu är det fixat. har också fixat belysningen och det till festen. ska gå igenom dagen. skriva upp tider osv. gjort det innan också. men jag måste göra om lite (: som sagt, listor är toppen.


kvar att göra inför bröllopet:


pyssel:


frigolit hjärtat
stommen till ballonghjärtat
skriv sista frågorna till tipsrundan
bränna några skivor



festprogrammen:


leta upp ett kort på Fanny
scanna in kort på oss när vi var små & framkalla
skriva ut all text & klistra in
kort på oss i ps, lägga över på minne, framkalla


bröllop:


gå igenom bröllops lådan & allt piff

lämna in hindersprövningen
lämna in efternamnsbytet
mejla över vägbeskrivningen till vigselförrättaren


köpa:


massa rosa blockljus
ståltråd till hjärtstommen
ljusslinga med batteri
rosa pärlor
röda gelé hjärtan


yttre:


klippa oss
färga håret
manikyr & förlängning
sola solarium
vaxa benen
bleka tänderna


packa i väskan:


fanny:
underkläder vanliga & bröllopsnatten
brudklänning
stayups med spets
handväska
silver skor
vanliga skor
smink
platt tång
hårfön
parfym
dagkräm
deo, duschkräm, body butter
förlovningsringarna
kläder dagen efter
huvudvärkstabletter
skoskavsplåster
sovkläder
tofflor
sminkborttagning
tops & bumullsrondeller
löshåret & klämmorna


alexander:


underkläder, vanliga & bröllopsnatten
kostym
skjorta
"slips"
väst
skor
parfym
marchettknappar
hårgelé
dagkräm
raklödder
ravhyvel
deo, duschkräm
vigselringen
sovkläder
kläder dagen efter





God dag!

håller på att laga middag. mums, är hungrig. älsklingen har precis varit och hämtat ut våran nya fina dammsugare (: det blev en sån här sov i tolv timmar. jisses vad skönt. vaknade halv tolv. orkade inte titta på båda filmerna i går. så jag har en kvar (: ska lägga mig och kika på den sen. idag är det lugnt. ska pyssla lite här hemma, blogga och mysa med kissarna. leveransen från ikea kommer på söndag. så jag har inget att montera just nu. kommer bli så fint när det är ihop monterat (: och skönt att få in mina kläder i en garderob. nu ligger dom i 16 flyttkartonger. jag trivs så bra här. älskar området. vi bor precis brevid ett villaområde. och nära vattnet. när man åker hit åker man förbi en stor hage med blommor och hästar i. underbart. älskar att bo här. sover riktigt gott om nätterna också. helt perfekt med andra ord. ska äta upp min frukt tallrik nu och sen äta middag.

hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram (:



min kisse. sötnos.



Piffat

hej hej hemskt mycket hej :D

sitter i vardagsrummet i mörkret (vi har ingen lampa här än) och bloggar och äter godis ^^ lyx eller vad. kanske inte ingen vidare lyx att sitta på golvet.. sitter dock på en madrass men ändå (: lyxigt med en påse snask mitt i veckan. nämen! tessan var världens sötaste och hyrde två filmer åt mig och köpte godis (: sötnos. hon och thomas var här och kikade på en hyresrätt som låg 2 min ifrån oss. kul dte hade varit om dom fick den (: thomas hjälpte mig att kapa sladden på kartell lampan så det slapp vara ett fågelbo av sladdar uppe i taket ^^ och tessan hjälpte mig att sätta upp gardiner i sovrummet. blev jättefint. nöjd! mycket nöjd!

ikea var himla rörigt. jag och mamma var där i 3.5 timme.. kändes som en. vi kom därifrån med två lastvagnar och en kundvagn fulla.. och 11.000 kr fattigare. omg. men nu har jag min fina garderob med innehåll, tv bänk och massa annat smått och gott (: nästa månad ska vi köpa soffbordet.



nya tröjan som jag gillar mycket mycket. och titta va mitt hair har blitt långt. när vi var i thailand för 1.5 år sen hade jag håret till hälften av kinden (: nu ska jag spara ut lååångt :D



idag hade jag en ruffsig kalufs



smile.



fixat lite i badrumsskåpet. förlåt älskling att alla mina saker tog upp alla skåp ): han fick iallafall en hylla i badrumsmöbeln vi har. hihi.



produkter!



gardinerna på plats (:





myspys belysning i sovrummet





piffat lite på sideboardet i hallen (:



lampan är uppsatt (: tack thomas!

nu ska jag ta ett mysigt bad och tvätta håret och tvätta av sminket, sen blir det film i sängen. mys!



IKEA

älsklingen väckte mig för en halvtimme sen med frukost (: myspys att vakna till. ska snart sminka mig lite och sen kör alex mig till dbt gruppen. sen kommer mamma och hämtar mig så åker vi till ikea (: ska köpa en del saker..

- garderob med innehåll
- vit rullgardin
- kromade gardinstänger
- papperskorg
- tv bänk
- diskborste
- vita tallrikar

och säkert nått mer. vi får se. tar med mig tio tusen iallafall. (: borde räcka. eller ja, det räcker mer än väl. kommer bli några tusenlappar över till och med. det ska gå till soffbord sen när soffan kommer.

ska gå och klä på mig nu. så hörs vi senare idag (: ska försöka montera ihop tv bänken och fota den. får se om jag klarar av det själv. men det tror jag!

ha en jättebra dag! massa kramar (:



hemma hos mamma

hemma hos mamma just nu, älsklingen körde hem mig hit innan han åkte till jobbet. har precis skickat massa vinnarmejl och kollat alla betalningar. så himla skönt att få lite extra pengar (: skönt att ha en buffert. betalade av mysans skuld som jag hade till henne när hon var här också.. hade inte pengar, men hon köpte kläder som jag skulle sälja ändå ^^ till kompis pris såklart (:

ska packa några paket nu och sen ska jag pyssla lite här och packa lite mer. börjar bli tomt här nu på våra prylar. ska gå en runda till grovsopporna någon dag.. rensat ut en hel del. skickade med mysan massa saker också. stackarn. fick sitta och ha allt på tåget :/ hoppas det gick bra.

det var jätteskönt att sola. helt prickig i ansiktet av fräknarna och gyllenbrun på kroppen. nice (: ska duscha sen ikväll också. titta på film i sängen och bara mysa. kanske tar ett bad. vi får se. mysigt ska det bli att komma hem iallafall. längtar redan! hoppas att katterna har det bra där hemma (: dom verkar trivas! köpt en större låda till dom med tak och lucka. dom gillar den :D den förra var för liten för tre kissar.

nu ska jag packa paket. hörs senare! KRAM (:



sola!

ska springa ner till solariet som ligger 1 min härifrån nu och sola i 20 min. skönt! sen ner till affären och handla lite sallad, bröd och sås till köttet ikväll. ska grilla. jumjum (:

hörs senare! ha en mysig dag sunshines! puss.





balkongen

funderar på att köpa två sånna här stolar imorgon, 99 kr.. känns helt okej (: förra ägaren lämnade kvar ett bord i samma serie på balkongen, det är väggfäst och går att fälla ner när man inte använder det. jag har köpt svarta blommlådor som jag ska plantera i snart (: kommer bli toppen. så ska vi köpa trätrall till golvet också.





Utmanad av tessan

Har blivit utmanad av Janine

För 5 år sedan...
var jag 18 år och tog mitt pick och pack och flyttade ut mot kusten. dvs, strömstad. fick jobb på H&M och flyttade hem igen när jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut. blev tillsammans med andré som jag var tillsammans med innan alexander och vi köpte adolf tillsammans (mopsen)

För 3 år sedan...
var jag 20 år och bodde i min andra andra hands lägenhet. med min katt lucifer och hunden adolf. jag och mitt ex hade precis delat på oss och jag bodde ensam kvar i ettan som var himla mysig (: min läkare sjukskrev mig på heltid för depression och panikångest. jag tog även modet till mig och anmälde min pappa för hemskheterna han ställt till med i min uppväxt. jag träffade även alexander som flyttade in i min etta en månad efter vi blev ett par.

För 1 år sedan...
var jag 21 år, skulle fylla 22år, 4 månader senare. jag och alexander förlovade oss och jag hade slutat skada mig själv och mådde mycket bättre än innan. mitt köpberoende var nästan botat och jag började gå hos psykologen som visade sig vara den bästa jag haft sedan jag började gå på terapi vid 13 års åldern. han hjälpte mig och hjälper mig enormt mycket.

För 3 månader sedan...
satt jag och letade bostadsrätt för fullt, satt på hemnet flera timmar om dagen (i hopp om att det skulle dyka upp en ny lya) jag var även i full gång med planeringen av mitt och alexanders bröllop och jag började även arbetsträna på dagrehab för att klara av att börja studera så småning om. och komma ut i arbetslivet.

Igår...
gick jag upp vid halv tio, sminkade mig, åt frukost och åkte till farsta med my. shoppade en tröja från gina tricot, en kajal från isadora, ett nagellack i lila från isadora, body butter cocos från body shop och åt en jättegod sallad till lunch med soltorkade tomater, kyckling, fetaost mm. åkte hem till mamma och packade lite till och somnade runt halv två. 

Imorgon...
ska jag skicka iväg en drös med tradera paket, åka till ikea med mamma och handla min garderob och tv bänk. fixa här hemma (:

Om ett år...
har vi renoverat klart hela lägenheten för längesen, bott in oss och både jag och alexander håller på att plugga till våra blivande jobb. vi om vi känner att det är läge då, kommer att skaffa barn inom en snar framtid.

jag utmanar alla som vill (:



cult design

shoppade ju lite cult häromdagen. blev himla flickigt ^^ fint med dom rosa ljusen från lagerhaus. ska köpa mer sånna "byta ut brickor" så vi kan variera (:





Morgon stund har guld i mun.

blev en liten bloggpaus igår. ville umgås med mysan massa massa eftersom det var sista dagen hon var här. så vi var i farsta shoppade och åt lunch, hade jättekul (: åkte och lämnade henne nu vid 12 och jag saknar henne redan ): men hon kommer i sommar igen (: om nån månad. har precis ätit lite frukost med min älskling. blev mackor med ost och gurka, juice, te och fil med flingor och banan. gott. nu ligger han i sängen och ska sova lite till innan vi ska åka igen. han kör mig hem till mamma, så får jag packa lite till och sen kör mamma hem mig ikväll (:



bordet och stolarna har kommit in på deras lager nu, så jag ska betala in pengarna på deras plusgiro och sen leverar dom allt till dörren, skönt! börjar dock vänja oss vid att sitta på golvet. haha. man kan ju ha en mysig frukost ändå ^^



God kväll (:

sitter i våran mysiga nybäddade säng i nya bostadsrätten. känns så himla hemtrevligt här. så glad att vi köpte den här. idag har vi flyttat, har gått bra, men vi fick inte med oss allt. får ta resten en annan dag. vi har iallafall allt vi behöver här för att bo (: har plockat upp allt i köket nu. skönt att ha en kök som fungerar igen. ska bara fylla frysen och kylen med massa mat (: har massa kvar hos mamma, får åka och hämta det också (: mysan och jag har plockat massa här hemma, och flamast runt. vi blir rejält knäppa när vi är tillsammans, hihi :D hon är i duschen nu och fixar sig, snart min tur, sen ska vi krypa ner i sängen och titta på film på bärbara datorn. hann inte få med oss tvn & dvd spelaren. känns skönt att hon sover här första natten. älsklingen jobbar ju natt i natt. så det hade nog blivit lite läskigt ensam. tack my :D

såhär blev det i sovrumemt med sängen (: visst blev det mysigt med ljusslingan rund rören också. himla nöjd. i veckan kommer garderoben hit också. jag och mamma ska till ikea och shoppa :D



tillfälling lösning med lampan på golvet, så jag kan läsa (: och den fina tidningskorgen jag fick av malin (: perfekt till mina inredningstidningar. sen ska våran sänglampa på väggen upp istället (:



myspys (:



mysigt! (: nu blir det en skön dusch och sen titta film med mysan i sängen (:

imorgon ska vi till farsta centrum och shoppa! om vi hittar nått (: sen ska vi hämta hit katterna. saknar dom jättemycket ): hoppas ni sover gott. puss&kram.



flytta

är i fullgång med flytten! den är masa grejer. tror inte vi får med oss allt idag. men det vi behöver iallafall. ska bli mysigt att sova i nya lägenheten i natt (: längtar! sängen står redan på plats! så nu ska alla kartonger över också. ska försöka få i mig lite fil och banan, börjar bli hungrig!

vi hörs sen! puss&kram (:



mysig dag

har haft en jättemysig dag och kul kväll (: filmen var jättebra och slutet var mysigt! saknade älsklingen, men det var nog skönt för honom att vara hemma och ta det lugnt så fick jag och mysan ha tjejkväll (: sitter i sängen nu i nattlinne, måste verkligen byta våra duntäcken till sommartäckena. riktigt varmt. fast jag älskar verkligen att ha duntäcke ): kanske funkar ändå sen när vi kopplar in AC:n, vi får se. i natt är det sista natten i den här lägenheten. eller ja, jag kommer ju sova över hos mamma i bland, så sista natten är det nog inte (: men sista natten som boende här. blandade känslor. har bott här sen jag gick på lågstadiet. men nu flyttar vi till vårat första egna hem, jag och min alexander. ska bli så himla mysigt! där ska vi bo som nygifta, kanske skaffa barn (om vi inte hinner flytta till villa innan dess) och bara njuta av varandra. ser verkligen fram emot flytten. har packat ner rubbet i köket i kväll med mysans hjälp. nu ekar det i skåpen. men imorgon packar jag upp allt i köket hos oss istället. gillar att pyssla och fixa fint. ska sätta upp gardiner i morgon också. om jag inte minns fel så lämnade förra ägaren kvar några gardinstänger. bara sålänge, så köper jag nya när vi åker till ikea på ons eller tor. mamma har lovat mig att åka med mig och köpa lite smått och gott! ska bli mysigt.

idag på dagen var vi nere i huddinge centrum och shoppade lite. jag köpte lite från cult design. den där vita ljushållaren som man kan ha tre olika sånna "brickor" i. en som är vit med massa love text och hjärtan på och två rosa. blev jättefint (: sen köpte jag en tröja, grå stickad med knappar till älsklingen. tyckte den var så himla fin. tyvärr var den för kort på honom. lång som han är..! men vi ska gå och byta till någonting annat istället (: sen gick vi och fikade/lunchade på ett fik, satt ute i solen och myste med solbrillorna och shorts och linne. underbart väder! åt grillade mackor med kyckling, fetaost och ruccola. mycket gott (: köpte även en ögonfransböjare. fick tips av tjejen på kicks att även fast mina ögonfransar böjer sig själva så blir det ännu bättre med en sån.. lättlurad som man är, köpte jag en idag ^^ nejdå. dom är bra.

imorgon ska vi upp runt elva. sovmorgon! skönt. sen är det fullrulle hela dagen. sen kan vi koppla av. underbart (:

sovdax! hörs imorgon, ta hand om er. puss&kram (:





Tapeten

några undrar om tapeten är beige i botten och det är den inte (: den är pärlemo vit. vit som skimrar. typ metallic. tror det är för att jag tagit utan blixt som den ser mörkare ut än vad den är.



medaljongerna är ljusgråa därimot (: snygg bild på mig. haha. men här ser man tapeten lite bättre (: helt okej för 9 kr rullen va.

nu ska jag duscha och sen ska vi ner till centrum och kika runt. är seg idag. ikväll blir det bio med mysan (:

hoppas ni får en jättemysig dag! puss!



nya golvet i sovrummet (:

min älsklin har verkligen varit duktig. det blev så himla fint med golvet. bilderna gör det verkligen inte rättvist. är jättenöjda. när man går in i sovrummet skulle man kunna tro att det är ett nybyggt lägenhetshus. riktigt fräscht (:



listerna är på plats också (:



gillar att golvet ser så levande ut. det bästa av allt var att det bara kostade 89 kr / kvm.. rea på just det golvet nu. perfekt. hela sovrums renoveringen gick på ca 5000 kr. helt klart värt det. undra hur mycket lägenheten har ökat i värde nu. kul att ta dit våran mäklare sen när allt är färdigt (: nu ska jag bara piffa till i sovrummet. ska åka till stan och köpa rosa mimou kuddar. sen till ikea och köpa en paxbyrå, pax garderob och kromad gardinstång. kommer bli toppen (:

haft en mysig kväll med grillning i parken också. gott med grillat men jag har verkligen fått avsmak för kött. gillar det inte alls lika mycket som innan.

ska nog släcka lampan nu. jag och mysan hyrde tre filmer. bla. an american crime. fy fan va hemsk. ni som har läst "pojken som kallades det" vet vad filmen handlar om. sjukt. helt klart värd att se. funderar på att köpa den.

imorgon blir det ev. stan och fika med helena och mysan. eller här hemma, i vilket fall som helst så ska vi träffa helena (: mysigt.

sov så gott. puss&kram



grillning pågår. vi ska minsann köpa en riktig grill snart. trött på alla dåliga en gångs grillar ^^



två trötta hungriga tjejor.



kött, potatis sallad, grönsaker och vitlökssmör. mums!! (:



älsklingen min (: knasen!



du är så söt my :D



gott med hajkbanan (:

nu - natti.



trötter

sitter och skickar vinnar mejl på tradera. tjänat en bra slant och det är ju alltid kul (: dom går rakt in på sparkontot. (: skönt att spara! sitter och slappar i soffan och tittar på ett tatuerar program. miami ink. jag är riktigt sugen på en till. någon text, något budskap. någon citat. vi får se. jag vet vart den ska sitta iallafall.

vi har legat i solen och halvsovit och läst med kissarna som sällskap. dom tyckte nog att det var jättemysigt (: sen gick vi till mcdonalds och åt lite mat, sen gick vi och handlade kött för 300 kr.. så det var en del kött ^^ sen köpte vi marinad och potatissallad och vanlig sallad. sen bananer som vi ska grilla med chocklad :D mums! ska bli mysigt att grilla ikväll. älsklingen min kommer hem vid kvart i åtta, då ska vi äta. gotti (:

sen ska vi åka till lägenheten och titta på golvet. ska fota golvet då och sen ska vi åka tillbaka och hyra film och ha det mysigt här hemma ikväll (:

nu ska jag kolla klart på reprisen av lyxfällan. sen vila lite. puss&kram



sommar!

idag är det verkligen sommar. gud så underbart (: är uppe i lägenheten och ska byta om till bikini och gå ner till mysan och katterna som ligger på en filt i gräset och solar (: tog med oss tidningar och vatten. ikväll ska vi grilla i parken och sen blir det bio om vi orkar (: mys! mysan stannar tills på onsdag, åker hem på dagen. på måndag blir det flytt istället, eftersom möhippan ägde rum igår och hissen var trasig här. älsklingen la klart golvet i går när vi var ute. det blev så fint (: han skickade en mms bild. är så nöjda! ska bli kul sen när alla rummen är klara (:

ska ta och byta om nu och komma ner till my. hoppas ni har en underbar lördag i solen. så jäkla skönt att vara ledig nu när det är så fint väder :D

puss&kram



kvällen - möhippa!

vilken möhippa :D aldrig varit på en, men min måste varit den bästa (: helt klart. vi har varit ute och ätit på en jättemysig restaurang och sen dansat massa på krogen. fick så snälla komplimanger av alla där. några sa att dom vart stumma för dom tyckte att jag var så vacker, en annan pratade i telefon och när vi gick förbi sa han till personen i telefon "världens sötaste tjej gick förbi mig precis" och alla grattade och skulle krama den blivande bruden (: blev så glad! och att mina fina vänner hade ordnat det här för mig. blev helt rörd. dom filmade mig när jag öppnade dörren iklädd nattlinne och håret stod och alla håll och kanter. tack tjejer för att jag hann duscha :P hade jättekul iallafall. hade verkligen en jättebra och rolig dag/kväll. längtar så mycket tills jag får se alla korten. får tydligen inte se dom förens efter bröllopet. men älsklingen tog några kort på mig när vi kom hem nu. hade inte på mig den gröna tröjan, det blev för varmt, men bandet som det står "möhippa" på och kronan och slöjan var på hela kvällen (:

var riktigt mysigt att bli hämtad på krogen av min plutt. jag har inte fått ha min mobil idag, eller prata med honom. så det var myyys att få pussas och kramas igen! saknat honom.

tusen tack igen för en underbar möhippa! (:






möhippa!

det blev ingen packning för mig efter frukosten :O mina tjejkompisar helena, my och tessan kom och överaskade mig. gissa om jag blev förvånad :D my åkte hit från hässleholm i morse vid sex.. hon hade sagt att hon inte kunde komma (: buse. sitter med en slöja på mig och en prinsesskrona, och en grön t-shirt med en tryckt bild på mig och alle (världens fulaste bild) så står det "möhippa, årets snyggaste par" :D dom började med att dra med mig in till stan och efter ett tag fick jag ögonbindel på mig och fick gå en bit. ett tag sprang vi.. och det var riktigt läbbigt. sen gick vi in på gilda och fick 60 min helkroppsmassage, så himla skönt (: sen åkte vi och åt och sen bowlade vi. jag skulle ha ögonbindel på mig varannan gång jag skulle bowla.. gick väl sådär ^^ nu är vi hemma och ska göra oss iordning, jag har ingen aning om vart vi ska. men kul ska det bli (:

tack för en underbar dag änsålänge tjejer :D så glada att jag har er.

puss!

ps. kort kommer senare.. får inte se dom nu (:



god morgon sunshines (:

vaknade för en timme sen. hade velat sova längre, men det hjälps ju inte ^^ sitter och äter frukost som älsklingen gjorde till mig (: ska snart börja packa ner allt i flyttkartonger och älsklingen ska åka tillbaka till lägenheten och göra det sista. hissen här hos mamma är trasig, så vi har ringt nu.. hoppas dom kommer snart och fixar den.. vi kan ju inte börja flytta innan dess :/ inge kul att springa 7 trappor med tunga möbler. hm..

ska sätta fart nu. hoppas ni får en jättebra dag (: så hörs vi sen. och tack för alla snälla kommentarer, blir så himla glad! :D



Renovering dag 5

heej mina vänner (: nu kom vi hem. klockan är 02:36 och jag är trött. men jag börjar vänja mig vid det här nu. kul har vi det iallafall (: idag gick vi faktiskt upp vid elva. riktigt skönt att sova lite. det behövde vi verkligen. sen åt vi frukost och begav oss till bauhaus och köpte vita trälister, tapetklister, lite mer av färgen snö och lite annat smått och gott. sen satt jag mig i bilden och älsklingen körde tillbaka kundvagnen så när han kom tillbaka hade han köpt glass åt oss :D lakritspuck! mums. han är så söt!



älsklingen river upp det gamla laminatgolvet. sen åkte vi till tippen med allt skräp!



såhär blev dörrposten. nu ska vi sätta dit smala smala lister. blir så mycket finare än när listerna gick upp till taket (: vi blev nöjda. här har jag målat om dörrkarmen också. vitt vitt vitt (:



målat fönsterlisterna vita också. blev himla fräscht. ska sätta upp en gardinstång i krom någon dag (:



älsklingen min mäter väggen, det är nämligen dax för tapetsering av fondväggen (:



kaoset i hallen ^^



nudlar till lunch. gott med "vanlig" mat.. har ätit mkt skräpmat de sista dagarna. jag fruktar för köksrenoveringen i juli...



packade upp lite mer i köket. nu är skåpen nästan fyllda (:



jag längtar till nya köksbordet kommer! tills dess äter vi här ;D



lite "älskar dig" snask.



här fixas mönster passningen på tapeten (:



några tapetvåder på plats. himla fin. skimmrar så fint (:



rolla på med tapetklister.



gillade den jätte mycket. men det var otroligt svår tapetserad tyvärr.



nästan klara :D



trjpade upp där sängen kommer stå och även där garderoben ska stå (: alex tyckte jag var fruktansvärt söt som gjorde kuddar och täcke också :P



våran tillfällinga tv bänk (: den ska stå i hallen senare.



jag sitter och målar ny vit färg barkom elementet med världens minsta roller (:



smygtitt. resten får ni se imorgon när listerna är på plats. det blev för sent för att banka upp dom ikväll..

nu är klockan 04:02. nu måste jag släcka lampan. trött minst sagt. sover i snitt 4-5 timmar per natt nu.. ska upp om 4 timmar och flytta (: ska bli mysigt att sov a första natten i bostadsrätten.

sov så gott. puss&kram.



Renovering dag 3

hej på er. hoppas ni sovit gott. jag är jättetrött ): har sovit fem timmar och jobbat som ett djur de sista dagarna. men snart får vi viiiila :D igår efter middagen hos alex familj (som var jättemysig) åkte vi till lägenheten, kom dit vid halv tolv och åkte vid halv fyra.. jag plockade upp det mesta i köket och älsklingen satte upp resten av renoveringstapeten som var ganska pilligt, men tillslut blev allt bra. sen målade jag kanterna uppe i taket. hade ju bara rollat innan och alex grundmålade väggarna en andra gång. idag ska vi dit igen och måla väggarna i färgen "snö" jättefin vit. sen ska vi riva upp det gamla trägolvet sen åker vi och handlar vita lister på bauhaus och hoppas att färgen torkat lite (: får nog äta lite lunch där i mellan också. sen hem och lägga golv och tapetsera med den vita medaljong tapeten och sätta dit listerna. lite pill. men det blir riktigt fint (:

här är lite bilder från inatt:



trött, men glad (: målar rören upptill. hade ingen stege dagen innan, så det blev inte ända upp ^^



det gäller att vara koncentrerad (:



min kärlek grundar väggarna.



nu var taket målat överallt.



en trötter som målar taket.

blev inte så mkt kort igår. men det blir fler idag. idag ska allt vara klart. tror ni att vi fixar det?! (: det hoppas jag, för på frdag flyttar vi in.. imorgon med andra ord!! :D

nu ska jag duka fram frukost. hoppas ni får en strålande bra dag! puss&kram



hemma en snabbis

nu har jag precis varit hos naprapaten och min rygg är bra nu! så skönt. han trodde inte att jag behövde komma tillbaka den här gången. så det var ju bra (: och snällt mot plånboken. vi har varit i lägenheten och satt upp den sista renoveringstapeten och ska grundmåla sen ikväll efter vi varit hos alex föräldrar. får hoppas att jag orkar följa med. annars stannar jag hemma och packar lite och tittar på tv och bloggar. fruktansvärt trött.

juste vi har köpt köksbord och stolar nu (: det blev inte ett i högglans som jag först letade efter.. malin fick mig på andra tankar. högblankt blir så repigt och det är ju inge smart att ha det som köksbord. men vitt blev det (:



nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig.. tror jag har mina jeans här någonstans och ett svart linne med svart spets (: det får duga. har inga kläder.. bara i lådor, hihi.

hoppas ni får en mysig kväll. jag följer med ändå och tar med mig datan :P social som man är, hihi.

puss&kram




Renovering dag 2

hej på er. jag var helt slut i går när vi kom hem så jag somnade på en gång.. med lampan tänd, vaknade vi tre och släckte den (: igår var vi ju i lägenheten och renoverade.. och här kommer lite bilder. blir finare och finare (:



jag håller på att spackla igen alla hålen i betongväggen. snyggaste mjukisbyxorna.. hihi (:



thomas spacklar dörren, där det satt fula lister innan.. och alle fotar oss (:



älsklingen fotade mig när jag och thomas hade varit inne i rummet och slipat ner allt spackel.. thomas hade med
sig en slipmaskin och efter vi var klara såg vi knappt varandra där inne, haha. mitt linne är svart från början.. och håret
brukar vara rött inte grått :P våra ögonfransar var vita :D



killarna har börjat tapetsera upp renoveringstapeten.



rolla rikligt med lim på väggen och sen upp med renoveringstapeten (: tessan kom på besök efter jobbet och hjälpte oss. medans killarna var iväg och hanlade middag så städade vi lägenheten. jag soppade hela lägenheten och moppade alla golven FEM gången och ändå var det slipdamm kvar. tessan torkade alla väggar, fönster, lister och allt annat. sen åt vi, satt i en ring på vardagsrumms golvet och myste och åt :D



såhär snygga är man när man renoverar :P glada är vi iallafall.





massa kärlek



vi hade jättekul medans killarna tapetserade :P



ena väggen är klar!



en trött älskling. men söt som bara den (:



golvet ska vi riva upp i morgon. köpte nytt fint valnötsgolv i går (:



vi har köpt världens fulaste och minsta dammsugare, hihi. kolla munstycket är nästan större än sjävla dammsugaren :D
tessan sitter och monterar ihop den här (: vi ska ha den när vi renoverar. vill inte förstöra våran vanliga.



det går frammåt med tapetseringen!



våran kompis när vi renoverar.



sen körde alle hem tessan & thomas och då målade jag taket två varv med takfärg. fick en del färg i ansiktet, hah.
målade även rören vid fönstret.. ska vira ljusslingor runt dom sen.

sen åkte vi hem och duschade och sov (: nu har älsklingen gjort frukost, ska äta och sen åka till bauhaus och köpa lite mer renoveringstapet. det räckte inte över fönstret osv. sen ska jag till naprapaten och sen ska vi på middag hos alles föräldrar och äta middag, vi ska grilla i trädgården, mys :D sen hem igen och måla en sista gång.

hoppas ni får en bra dag! pusspuss!



God morgon!

isch vad jag är trött, men det hjälps inte. det är bara att samla alla krafter man har och jobba idag (: ska bli kul. tar med kameran idag med såklart. ska äta lite frukost nu och sen iväg till arbetsterapin. sen kommer älsklingen och thomas och hämtar mig, så åker vi och handlar målarfärg sen hem och tapetsera med renoveringstapet och sen grundmåla.

hoppas ni får en jättebra dag! så hörs vi ikväll. puss&kram (:



Renovering dag 1

hemma äntligen. efter en ganska slitig dag. men kul har det varit (: har druckit på tok för många red bull allihopa och skrattat så tårarna har sprutat, haha. (: idag har vi alltså tagit bort all tapet .. tre lager, en var faktiskt en medaljongtapet, hihi. inte i "rätta" färgerna då (; men iallafall. massa skrapa med spackelspade, men det gick undan när vi var tre st. åt middag på pizzerian som ligger i huset och konstaterade att pizzan inte var speciellt god.. plus att vi fick fel pizza. orkade inte bry oss så vi åt och såg glada ut ^^

varit hemma hos tessan nu på kvällen i en timme och druckit te och ätit mackor, riktigt mysigt med tända ljus hade hon dukat upp tills vi kom (: mys! fick en stor puss när vi kom, söten! sen har vi varit och hämtat sideboardet gideå eller vad det hette nu på kvällen. jättefint (: kommer bli bra i hallen.

har precis duschat, ligger i sängen och bloggar. här kommer lite bilder från idag. sen måste jag släcka lampan. ska upp om 6 timmar, till arbetsterapin och medans ska thomas och alle spackla lite hål i väggen och även dörrposten.. vi slet bort listerna idag. ska sätta nya sen (: och ny dörr. imorgon ska renoveringstapeten upp och vi ska grundmåla. kommer nog gå fortare än vad vi trott. thomas hjölper oss hela veckan. han har verkligen ett stooort hjärta! fin kille det där.



sovrummet innan vi började. väggarna är var hemska.. bredspackling och draget med nån slags kratta. hah. inte fint.



utsikten från sovrumsfönstret. mys (: där ska vi grilla i sommar. jag hoppades på att vi skulle grilla på balkongen, men det är tydligen olagligt :( så vi får sitta och mysa i parken istället (:



här ser man medaljontapeten. haha.



här börjar betongväggen visa sig. pill pill. men det kommer ju bli jättefint sen (:



det snöade inne i sovrummet, mitt hår var som svinto! måste ha nån mössa imorgon. kommer dö av värmen dock! snyggt munskydd va (: vi var vita i håret, hihi.



killarna jobbar och jag tog en paus och började plocka upp i köket. nu är tallrikarna, besticken, skålar och glas på plats.



på god väg. skönt att det gick fort. allt var borta på 3 timmar.



min duktiga älskling :D



köket var dock lite renare. där kommer det bli kaos i juli istället. vart ska vi äta då :O



utsikten från köksfönstret. är så glad att det är låga hus.. så vi slipper stirra in i ett höghus (:



köket. jag gillar våran uråldriga spis. ha.



balkongen. jag är happy happy att det är nya fönster i hela lägenheten. sånt är dyrt att byta ut. nya trätrallisar ska läggas ute på balkongen!



min min min ♥ (:



jag gillade inte att det satt lister ända upp i taket på dörren, så allt åkte väck. ska spackla fint och sätta renoveringtapet och sen måla över där uppe. och nya lister på sidan av dörren. jopp (:

nu - sova! ögonen svider. antigen är det för att jag är trött eller av allt damm. vi hörs imorgon. den här veckan kommer jag tyvärr inte uppdatera så roligt.. mer än renoveringen. fast ju längre tiden går desto finare blir det ju (: hoppas ni står ut.

puss&god natt.. fortsättningen av renoveringen följer.. (:



God morgon (:

sovit jättegott i nybäddade sängen. älskar att sova i vita sängkläder. måste köpa mer sånna! sitter och äter frukost, fullkornsbröd med ost och tomat och juice till.ska snart till läkaren. sen renovera!! kul (:

ska göra i ordording mig nu.. juste, ska åka och köpa gideå byrån idag (: kommer bli fin i hallen.

puss& ha en underbar dag i solen.



sideboard gideå

ett sideboard jag absolut skulle kunna ha i hallen är gideå som såldes på ikea förut. hittade ett på blocket (: mejlat henne så får vi se. hade varit så fint till det mörkgråa klinkersgolvet. och med några kivisar på. funderar på att ha en jättefin fondtapet bara på väggen mittemot den inbyggda garderoben med skjutdörrar i hallen. det är jättefint i min skalle ;D hoppas det blir lika fint i verkligheten.





Forbo ek- 3 stav naturmatt vit

gillar det här ek golvet. men vi ska ju ha valnöt (;



men fint är det.



diskho

vi ska bara ha en diskho i köket (: och en kantig. gillar verkligen den här på bilden. så jäkla snygg! helt i min smak (: gillar det härdade glaset ist för kakel med. vi funderar mer och mer på att ha det istället. va fint det var med vit bänkskiva också. fast det kanske är osmart i längden. ska bli kul att renovera köket sen. och ännu roligare när det är klart och jag får laga mat i världens finaste kök :D





God kväll (:

Ligger i soffan med tvn på. väntar på att maskinerna nere i tvättstugan ska bli klara så jag kan fortsätta tvätta. vet inte om jag orkar att tvätta mer, men jag ska iallafall vika och torka det som är i maskinerna nu. skönt att nästan all tvätt är tvättad nu (: ska bli uuunderbart att ha tvättmaskin i lägenheten! (:

som ni kanske märker så försöker jag vila upp mig så mycket det bara går.. eller har gjort de dom här dagarna. för imorgon börjar vi att renovera sovrummet. ska ta med mig systemkameran och fota. på fredag ska vi flytta över våra sängar och köksprylarna och även kläderna. och då ska renoveringen i sovrummet vara klart. imorgon ska vi ta ner all tapet därinne.. det är ca 3 lager med olika tapeter och på den översta tapeten är det bredspacklat med antingen spackel eller något annat som liknar det. så det blir lite pill att komma ner till betongväggen, men det måste göras ordentligt. har ingen aning om hur lång tid det kommer ta.. men kul kommer det bli (:

när vi är klara med att riva ner allt ska vi ta en kofot och bryta loss listerna, sen ska vi tapetsera upp renoveringstapet och på det grundmåla och sen måla vitt. sen tapetsera med den fina vita tapeten med metallic medaljonger och sen på med vita släta lister. just taket ska vi måla också. innan vi målar och tapetserar såklart. och valnötsgolvet ska läggas (: så det ska vi hinna med tills torsdags kvällen. sen på fredag ska vi som sagt hyra stor flyttbil och både flytta våra saker och mammas möbler ska in här i lägenheten. och på fredag blir det våran första natt i lägenheten. våran egna :D ska bli jätte spännande och mysigt. sen på lördag ska jag börja plocka upp köket. kommer nog smygstarta med det redan på fredagen på kvällen om jag inte är helt död då. jag gillar inte att bo i oröra. så känner jag oss rätt kommer allt vara på plats några dagar efter vi flyttat in (: längtar som bara den.

kvällen har som sagt varit lugn. vädrar ut ordentligt i sovrummet, båda fönstrena är öppna på vidgavel. täckena har varit på vädring hela dagen och nu har jag precis bäddat rent med dom vita medaljongsängkläderna. håller på att tvätta överkastet och prydnadskuddarna som vi har på sängen (: har bara tvättat sängkläder, underkläder och handdukar ikväll.
imorgon ska jag till läkaren och undersöka en sak. läbbigt. men men. måste göras! sen till psykologen och sen hämtar älsklingen mig så åker vi och handlar med oss mat och åker till lägenheten.

ska surfa vidare lite nu innan jag ska ner i tvättstugan igen. hoppas ni har en gosig söndagskväll (: puss&kram




leta leta leta

det verkar vara omöjligt att hitta ett köksbord som passar i vårat kök.. hm. letar flera timmar om dagen. men får ju inte ge upp nu (; vi måste ha ett bord att äta på. och även fast älsklingen tycker att vi ska ha ett bord för två i köket och sen ett lite större matsalsbord i vardagsrummet.. kommer få plats, men det känns onödigt att ha två bord i en tvåa.. plus att när vi har gäster är vi nästan alltid bara fyra. så vi använder sällan vårat matsalsbord. förutom när man fyller år och hela släkten kommer ^^ vill ha det luftigt och nu måste vi hitta ett köksbord! hittade ett på 24sevenliving för 1995kr med fyra stolar. det är en internet butik, men man kan boka tid och få komma och provsitta så jag har mejlat dom (: så får vi se hur det här ser ut.









jag har världens bästa vänner

som verkligen uppskattar mig för den jag är. blir rörd. helt varm i hjärtat. är så glad att jag har dig gumman.

läs här ♥





sovdax!

sitter i sängen och bloggar. ful ovana att ta in datorn till sängen. måste släppa nätet och komma till ro i sängen och läsa (: men ville bara skriva ett god natt inlägg.

haft svårt att svara på kommentarer nu på kvällen så jag skriver här istället. en tjej undrade varifrån den vita tapeten med metallic medaljonger kommer ifrån och det var tro det eller ej silvan bygg (: sen fick jag tips om köksbord från ikea av en söt norsk tjej, tack så jättemycket för det (: blev jätteglad. ska dit och kika nu i veckan på dom!

kvällen har varit lugn, minst sagt. slappat som aldrig förr. får passa på nu innan veckan börjar. renovering från måndag - fredag. gud va kul det ska bli (: thomas kommer med oss på måndagen och hjälper oss dra ner alla tapeter ner till betongen. slitgöra, men oj så fint det kommer bli sen.

jag och mamma tände massa ljus och har legat på soffan och ätit vindruvor, mackor och grönt ört te. jumjum. tittat på film och myst.

imorgon ska jag packa lite mer i flyttkartongerna och tvätta de sista. ska även ut och cyckla på min nya cyckel :D ska bli mysigt. funderar på att cyckla till sundbygård och sitta vid vattnet och äta glass. hade varit mysigt. får se om vädret tillåter det.

nej nu ska jag dra täcket över mig och läsa plaza! pusspuss och sov så gott.



cyckel :D

har velat ha en ny cyckel så länge så länge. men aldrig känt att jag haft pengar att köpa en för. mamma avslöjade att hon köpte en sprillans cyckel i silver med sju växlar förra sommaren. och hon använder det inte. så snart ska vi gå ner och kika på den, så ska jag få den om den passar. underbart! kan jag cyckla massa i sommar (: perfekt. skönt sen när vi flyttat också och kunna slänga sig på cyckeln och cyckla ner till ica på 1 min (:

ikväll sitter vi i soffan och myser. ska snart titta på film.. blir saw 4, men först promenad med adolf och kika på cyckeln (: sen ska vi pyssla lite med frigolit hjärtat också. mysigt att mamma är här ikväll.

har haft en jättekul dag. var i stan med tessan & thomas och shoppade. både jag och tessan köpte äkta löshår. mitt går ner till rumpan (; och är brunrött. exakt som mitt eget hår. och spikrakt, jättefint. kommer bli kanon på bröllopet. och annars också. skönt att kunna ha det i när man vill iallafall (: kostade 500 kr för enormt mycket hår. kommer bli jätte tjockt. sen gick vi och fikade, grillade mackor med ost, kyckling och tomat och sallad till.. gick och kikade i affärer och hade det mysigt (: sen åkte vi till huddinge och min älskling mötte upp oss. söten. saknade honom! och sen gick jag och alle hem. han bäddade ner mig i sängen och hämtade huvudvärkstablett och vatten till mig. sen låg jag och vilade.. skönt att jag mår bättre nu (:

vill ni hjälpa mig att hitta ett vitt köksbord..? jag hittar verkligen inget :/ kan kosta upp till 4500 ca.. helst i vitt högblankt. men även vanligt vitt går bra (: vore så snällt. blir glad av alla tips jag kan få!

puss!









rusta stolar

åh, rusta förvånar mig.. igen (: gillar faktiskt dom här stolarna dom säljer. man får 4 st för 595 kr. inte illa pinkat. hihi. måste åka och kika på dom. dom ser ju riktigt fina ut. hoppas dom är det i verkligheten också.. så är det bara matbordet som fattas..!





datorstol

sen hittade jag en datastol också. påminner om den på ikea, men själva sitsen är med glatt än den andra. kostar 299 kr (: helt okej. vill ha en stol som går att dölja bra. vi ska sätta upp en vit hylla med konsoller under.. sen skärmen på väggen över. kommer nog bli bra (:








golvlampa

hittade en jättecool golvlampa igår (: påminner om den på ikea, fast den här var finare. kommer bli mysigt att sitta i våran sköna stora magnum soffa och läsa under en filt.



ska åka och titta på den i veckan. den finns i vitt också. kostar 499 kr och är 160 cm lång. skärmen är 33 cm i diameter.



sov gott!

har fixat allt här hemma nu. bäddat upp sängen och vädrat ut i sovrummet. ska bara hämta vatten och borsta tänderna, sen kryper jag i säng. skönt att komma i säng i tid (: imorgon går jag upp runt tio och fixar iordning mig, sen tar jag ett tåget in till stan och möter tessan och thomas och går och kikar i affärer (: funderar på att shoppa mimou kuddarna. vi får se. eller så väntar jag med det tills vi renoverat klart i sovrummet.

ska lägga mig och läsa inredningstidningar nu och mysa med katterna. skönt att dom sover inne hos mig, så slipper det bli så tomt i sängen (: ska ringa och säga god natt till alexander också.

hoppas ni sover gott. hörs imorgon, då får ni se om jag hittade nått i stan! puss&kram (:



it's always you.

vill inget hellre än att få ha dig nära nu. känna dina andetag mot min nacke. se dig i ögonen med den där blicken. vill dela all min tid och allt mitt syre med dig. jag bara vet att jag kommer älska dig för alltid. i mitt sista andetag finns bara du. som alltid, it's always you. värmen i dina kramar går inte att förklara. bränner hål på vilken smärta som helst. det har alltid varit någonting magsikt över dig. som en gloria med skimmer runtomkring. så fort jag kommer nära får du mig att skimmra som du. mitt inre bubblar av lycka när du tar min hand och visar mig allt jag inte visste fanns. så lycklig som du gjort mig trodde jag inte var möjligt. jag glömmer fortfarande bort att stanna upp ibland och andas, men är så mycket starkare nu än innan. du har verkligen visat mig vad allt är värt. att det är värt att kämpa för att orka. nu stannar jag upp, inta av panik som innan utan bara för att dra in all lycka och kärlek du ger mig. du är så vacker. ibland förstår jag inte hur jag kunde ha sån tur. att ha dig i mitt liv är det bästa som kunde hända mig. du bar verkligen upp mig, visade mig världen i ett annat perspektiv. det vackra. när jag kom in i din värld var allt som en saga. det var som att allt jobbigt försvann. istället var det stjärnfall, såpbubblor och du. kommer alltid komma ihåg våran första kyss. där på bryggan. du var så vacker. om jag kunde frysa det ögonblicket skulle jag lägga det i en liten ask och visa det för våra barn. vackrare ögonblick får man leta länge efter. känner känslan i hela kroppen fortfarande. den strömmar ända uppifrån hårfärstet, förbi mitt älskande hjärta, genom min pirriga mage, ner i mina skakiga ben ut i tårna. du vet nog vad jag menar. vi delade den känslan den kvällen och delar den fortfarande. ju längre tiden går desto mer växter vi ihop och blir en och samma. jag älskar att älska dig. älskar vårat liv, hur det har blivit. att drömmar kan slå in så mäktigt trodde jag inte var möjligt. jag var så orolig och nu när jag stannar upp och märker att allt hamnat på plats känns allt helt underbart. är så lycklig med dig. kunde inte önska mig ett bättre liv. ingen älskar mig så mycket som du. du är den bästa. varje gång du tar i mig försvinner marken under mina fötter. hela världen snurrar runt oss, men du och jag vi står stilla och du håller i mig hårt och älskar mig. livet kunde inte bli bättre. älskar dig föralltid.





Jordgubbar

har badat i en timme och duschat, tvättat håret och gjort inpackning. så skönt (: pratat med tessan & thomas i telefon och sen älsklingen (: vi planerade morgondagen och så. har precis smort in hela kroppen och klätt på mig rena mjukiskläder, skönt (: ska ta en promenad nu. gå till affären och handla jordgubbar och mumsa på ikväll. sen blir det film med tända ljus. skönt med fredag! lugn och ro. precis vad jag behöver.

saknar verkligen alexander. ska bli så mysigt sen när han är ledig i veckan. ska vi åka till lägenheten med radio, lite mat och verktyg. hoppas vi hinner mycket första dagen (: kanske vi hinner både sovrummet och vardagsrummet den veckan. i hope. (:

nej, nu stänger affären om 45 min. ska hinna gå lite innan jag handlar. puss&kram (:





Bada!

ska tappa upp ett varmt bad nu med badolja och bara mysa. jag är så seg och trött. får se till så jag inte somnar i badet. sen blir det mjukisbrallor och godispåsen i soffan till en bra film (: mysigt va!!





tapet

kom på nu att jag fotade en tapet när vi var ute på shoppingrunda förra veckan (: den här.. vit och metallic medaljonger.



hade nog varit fin i vardagsrummet och den var inte alls dyr heller (: vill ha en ljus tapet men ändå ha en tapet. kommer nog bli lite för mörkt att ha den vi har i vardagsrummet just nu.. men grå tapet med mörk gråa/svarta medaljonger. får åka och kika på den igen sen när vi ska iväg på måndag och köpa all renoveringsgrejs (: ska bli kul!



fredagsmys!

idag har jag bara myst runt här hemma med älsklingen och med katterna (: skulle åkt in till stan med tessan, men vädret var inte det roligaste tyvärr. så stan blir det imorgon ist. jag träffade carro och sålde klänningen iallafall. iförd pyjamas, haha. var dock bara utanför porten men ändå (; jag är knasig jag. sen gick jag upp och kröp ner till alle i sängen och låg och kramades och pussades länge. så mysigt! sen gick vi upp och gick till affären och handlade frukost. gick hem, älsklingen åt frukost och jag började med middagen. det blev falukorv i ugn med ost, dionsenap och ketchup med hemgjord potatismos. gott! sen dammsög jag hela lägenheten och nu sitter jag här.

ska försöka hitta en fin tapet till vardasgrummet (: vi har bestämt att vi ska renovera både sovrum och vardagsrum nu innan bröllopet. vi har råd! vi hade räknat fel på bröllopsbudgeten och jag har inget kvar att betala. älsklingen har 6000 kvar på min vigselring och sen är allt betalat. underbart skönt (:

ikväll blir det bad, pyssla med frigolithjärtat och titta på film, sova tidigt. är trött idag.

hoppas ni får en mysig fredag! puss&kram.



Dagen!

har varit jättebra! (: helena och jag vaknade vid elva och åt frukost. sen åkte hon hem och jag mötte mamma och åkte till skärholmen och shoppade. blev mest fönstershopping för mig. jag vet inte vad det är med mig. lite blev det iallafall. hittade äntligen rosa ljus.. värmeljus. som inte har den kromade kupan om sig utan transparent plats. tack! letat som en tok. så fanns dom där! ceriserosa och ljusrosa (: fick följa med hem. sen köpte jag ny nagelkräm från lush.. den andra var slut. sen blev det rosa silkespapper till frigolit hjärtat jag bloggade om innan. mamma och jag pysslade med det hela kvällen.blir så himla himla fint (: ska fota sen så får ni se. men vilket jobb. men det är det värt.

vi åt i skärholmen. grillade mackor med feta ost, oliver, tomat mm. veggomat. gillar det mer och mer. vi äter aldrig kött längre.. kanske ska övergå till bara vegetariskt.. vi får se (: kyckling gillar jag dock.. jaja, vi får se!

sen har vi varit ute och gått på mysig kvällspromenad och ätit på grillen, vi blev så hungriga! sen gick jag hem och har suttit i soffan och skickat mejl till trubaduren som ska spela gitarr under vigseln och så (: kommer bli kanoners.

imorgon ska jag och tessan in till stan och shoppa hår. låter lite läbbigt. men det är en affär som säljer äkta löshår.. jag ska stoppa i till bröllopet och även ha efteråt (: om jag orkar. haha. det är iallafall kammar man fäster i underhåret. jag saknar mitt långa hår. fast mitt eget har blivit ganska långt nu (: går iallafall ner till skulderblanden. innan stan ska jag till naprapaten och knäcka ryggen och innan det iväg och fixa lite till bröllopet. måste framkalla massa foton till festprogrammet (: sen kommer min vän carro och köper en klänning av mig som hon så gärna ville ha. tänkte på henne när jag skulle lägga ut den på tradera och frågade om hon ville köpa den. snål jag är, men jag måste få ihop pengar nu :/ så mycket utgifter det här året. men det är ju bra saker och mysiga saker vi lägger pengarna på (: ska iallafall bli jättemysigt att träffa carro igen. var evigheter sen :(

titta va söt hon var.. här kan ni läsa

nu ska jag bortsa tänderna och krypa i säng. lång dag imorgon! (: puss&godnatt.





första låten på festen

min vän thomas kom med en lysande idé till bröllopet. vi måste ju komma igång med dansen så fort middagen är avklarad och det är såklart att vi ska ta den här låten. haha. han är så jäkla söt. ser ni? typ kisar ;D hihi. så kommer jag lätt dansa på bröllopet. hahah. jag gillar verkligen när han svänger på benen ;D






RSS 2.0