hm favoriter





julmusik

sittero ch myser med en kopp te och lyssnar på julmusik. myskänsla i hela kroppen. är riktigt sugen på att pyssla och det ska jag göra i dagarna också. det gråa och trista vädret försvinner av alla mysiga julbelysningar runt omkring ute och lämnar efter sig en underbar känsla. julen är helt klart bästa årstiden på hela året. sa mysmänniskan nr ett (;

ska boka julbord, jag och hjärtat mitt ska gå. tror det blir på ett ställe där vi var med mormor och mamma förut. lugnt, stilla, mysigt och ingen hets alls. precis den känslan man letar efter. öppen spis och gammeldax. mys! fast det får bli närmare jul. känns lite väl tidigt nu (:

idag händer det inte mycket. mest bara mysa runt, skulle ev. till ikea. men orkar verkligen inte. så en dag med massa obestämt låter bra och det är precis det jag behöver. lugn och ro. vad ska ni hitta på idag? (:

vi hörs senare! puss&kram och ha en underbar dag!



hemma

god kväll (: hoppas ni haft en bra första advent hittintills. jag har haft en jättebra dag. julbord och sånt gott (; tände första ljuset. drack glögg och umgicks med släkten. mysigt! sen kom jimmy och  hämtade mig och vi har snurrat runt i kungenskurva. x antal tusen lappar fattigare, men jättefina prylar rikare åkte vi därifrån. han körde hem mig. ska äta och sen åka igen. trött som få. så det blir en tidig kväll ikväll. film och så ska jag nog orka innan jag slocknar gott i mjuka sängen. helt slut är bara förnamnet, men har ialalfall kämpat på ordentligt idag (:

saknar mig älsklig otroligt mycket, men snart får vi ses igen. jobbigt som bara den att vara ifrån honom ): men men. snart så!

ska ta och packa lite nu och sen åka till huddinge. bussen går om 45 min, så det blir packning och mat innan. hann precis vira upp ljusslingan på balkongen också. guuud så mysigt! (: ska fota sen och visa er. myspys med julen. älskar det! på torsdag ska jag och alle baka lussekatter och dricka glögg (: ska bli mysigt! på lördag ska jag ev. ut och på måndag fyller jimmy år så då ska vi gå på bio och så! stora killen :D

nej ska ta och samla ihop mig och komma iväg sen. alle jobbar inatt, stackarn. mycket nu vid löning. men han är duktig och kämpar på (:

ha en jättemysig kväll. får se om jag orkar blogga mer. trött som sagt, somnar säkert i soffan framför filmen (;

puss&kram allihopa! (:




1 advent

god morgon allihopa!

hoppas ni sovit gott och är utvilade. här i stockholm är det kallt och dimmigt ute idag. första advent och det ska bli riktigt mysigt att tända första ljuset idag. (: efter vi har varit hos farmor och farfar hämtar jimmy upp mig där, så åker vi till kugens kurva och besöker ikea och mio. ska springa in på bolagret också och handla lite. och förbi willys och handla en ny ljusslinga till våran balkong. den vi köpte var det fel på så. sen ska julstjärnorna upp och så. resten av pyntet får vänta tills senare i december!

sovit ytterst lite inatt. kanske 2,5 timme högst. men det är bra. även fast jag mår illa som bara den nu :p så kommer jag kunna komma i säng i bra tid i kväll. ska bli såå skönt. längtar redan tills jag får krypa ner under täcket och sluta ögonen (; men men några timmar får jag hålla mig vaken och allert (:

ska ta och hoppa in i duschen nu och välja kläder sen. får bli någon mysig stickad kofta tror jag. kyligt som sagt!

ni får ha en jättemysig första advent så hörs vi senare ikväll när jag är hemma. ska sova hos mamma inatt. (: puss&kram <3



fin lösning på adventsljusstake.


god natt

va klockan blev mycket :o har kollat på film och ätit chops och godis, druckit cola (; riktigt lördagsmys alltså. var en obehaglig film, så får se hur bra det går att sova nu (: kvällen har varit bra iallafall. har varit hos mamma och vi har stått och hängt upp ljusslingor i hennes fönster! för imorgon är det ju första advent. så mysigt! älskar allt som har med julen att göra. bara gå ute och se allt mys med ljusbelysningar osv. det är ett lugn över hela stockholm. precis som det ska vara.

imorgon ska jag upp vid nio tiden, duscha, sminka mig och sen åker vi till farmor och farfar och umgås med dom. eventuellt så åker chris och andré med oss i bilen, mina små brorsor! var längesen vi sågs nu, så det blir kul (: sen ska jag och jimmy åka och fixa lite mer inredningsprylar osv. blir en lugn dag!

köpte faktiskt en julklapp idag också. till mamma. men mer ska det bli. vill åka till stan och handla lite också. gå och kika i NK's skyltfönster. mys!

ska ta och borsta tänderna nu och krypa ner i sängen. pyjmasen är redan på (: sov så jättegott nu, så hörs vi mer imorgon!

puss&kram fina ni <3



Julklappar!

god dag vänner (: hoppas ni vaknade utvilade denna lördag och mår toppen! jag mår bättre. troligtvis bara en kombo av alkohol på middagen jag hade i torsdags med skaldjurssoppa (som förövrigt blev himla god) och vin. sitter och mumsar på en macka och har precis sminkat mig lite, ska och kika julklappar snart. får hoppas att jag orkar det. men det tror jag (: behöver ha lite miljöombyte känner jag!

det är så himla mysigt ute nu. julbelysningen börjar komma upp här och var och även hemma hos människor. jag börjar få liite julkänsla i kroppen, men inte alls som de andra åren. jag tror att tiden går för fort. för mig är det fortfarande höst i huvudet. men jag har bestämt mig för att poppa hela decembermånaden med massa mysiga aktiviteter, mamma är lika lyrisk hon (: blir massa bak såklart. och ja, ni vet allt som hör julen till i princip! funderade häromdagen när leilas jul börjar. ett program som jag verkligen inte vill missa. vet på ett ungefär vad jag ska inhandla idag iallafall. genomtänkta julklappar har alltid varit min refräng.

imorgon är det söndag och vi ska hem till min farmor och farfar på första advents firande, ska bli riktigt mysigt. var där förra julen också. nu blir det dock inget julbord som förra året, för det var närmare julafton, men mys med glögg, pepparkakor mm. ska bli jättetrevligt! (:

ska ta och äta upp min macka nu och sen klä på mig varma kläder och bege mig ut. en halvtimme eller så (: vi hörs lite senare. ha en toppen dag allihopa! puss&kram <3





lite bättre

god kväll <3

uh, inte kul kan jag meddela (: men men. jag har fått i mig ett nästan fullt glas med vätseersättning och mår liiite bättre. kräks inte iallafall, skönt (: ska snart laga lite middag, jättesugen på kokt torskfilé med äggsås och potatis. snällt mot magen också. så det blir det nog (: mums.

ikväll är det idol. mysig fredagssysselsättning! tända massa ljus, krypa ner i soffan och titta. ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen. orkar inte så mycket mer. försöka få upp julstjärnorna för jag göra imorgon eller söndag.

hoppas ni mår toppen och får en jättemysig fredag! puss&kram! (:



magsjuk

magsjuk.. därav frånvaron :( isch. återkommer. må så väl. pussar.



new moon

god morgon (: sov lite länge idag. men uj så skönt det var! behövdes verkligen. nu är jag laddad med massa energi för dagen idag. ska börja med att äta en god frukost, hade varit gott med risgrynsgröt, men det får vänta. vi ska åka och storhandla någon dag så (: julvört har vi hemma iallafall. sen blir det tillfixning osv. ska åka till bolagret och shoppa julstjärnor till fönstrena. vill ha vita i alla rum. sen ikväll blir det bio vid 21, new moon. verkligen längtat och dom som redan sett den säger att den är tillochmed snäppet bättre än första twilight filmen. annars brukar oftast tvåan vara sämre. såå. längtar! popcorn är ett måste! mums! (:

ska pyssla lite här hemma senare och sätta upp ljusslingan på balkongen. mysigt det kommer bli. idag är det jättemulet ute. kommer ihåg att det var snökaos förra året vid den här tiden. när jag och alexander var i thailand och solade på stranden, kunde ni här hemma knappt ta er fram på vägarna. får hoppas på att det blir snö här hemma i år också. helst till jul (;

ska duka fram lite frukost nu. så vi hörs senare idag! ha en jättebra dag nu. puss&kram (:





årets första glögg & pepparkakor

god kväll vänner (: mår ni bra? jag mår prima ballerina. ska snart sätta på en film, men innan det blir det värma lite glögg och lägga fram lite pepparkakor. mums. julfeeling (: ska sätta upp en ljusslinga sen på balkongen också. kommer bli så fint! och imorgon ska vi förbi bolagret och köpa julstjärnor som ska upp tills söndag då det redan är första advent. tiden rusar. mysigt med jul. ska nog ta och åka till stan snart och strosa runt lite och kika julklappar.

har precis ätit middag och ska som sagt bara mysa ikväll. ta det lugnt och titta film. blir nog någon komedi skulle jag tro (: ta och tända ljus och krypa ner under filten. har redan sett avsnittet av husfruarna som är ikväll. så ja, (: har köpt ett par fina kuddar på rusta. helt i silvriga paljetter. alle tycker dom ser galna ut, men jag älskar dom passar utmärkt ihop med silverdetaljerna på väggen bakom soffan så jag är mer än nöjd (:

hrm. jag ska väl ta och fixa lite här (: vi hörs sen. puss&kram! <3 ha en jättemysig kväll allihopa!



mej idag.



dukning

här är dukningen från igår. mysigt att äta hemma hos oss, mycket mysbelysning som gör det. många tända ljus osv. i love home!



 

älskar ljusstakarna från ikea. lyxiga (:



tända ljus

sitter fortfarande i myskläder, inne i datorrummet och rensar bland massa bilder på datorn. massa skräp som bara ligger och tar plats, skönt att rensa upp lite (: jag mår inte alls bra idag. mår illa och är orolig i magen. så det fick bli en mysig hemma dag med katterna. alle är och lägger golv hos jimmy och jag tänkte fixa lite middag tills hans kommer hem. måste bara klura på vad jag ska laga! måste bli någonting enkelt. blir svag bara jag reser mig upp. men jag överlever :D

ska ta och slumra lite i soffan snart, göra ännu en kopp te, tända ljus och bara lägga mig under fleecefilten och mysa. vaknade imorse av att måns kröp ner under duntäcket med mig, brevid mig och låg skeden. mysigare kissemisse får man leta efter. helt underbar är han <3 så där låg vi och slumrade i någon timme innan jag gick upp och gjorde frukost.

ska försöka få i mig lite mat nu (: hörs senare. puss&kram!



mamma på middag!

hej hej hallå (: hoppas ni mår bra. jag har precis ätit julvört, årets första. riktigt gott. och en kopp te, tände ljus och så. mysigt! var och handlade innan, mamma komma på middag vid sju. vi ska äta helstekt fläskfilé, klyftpotatis och sallad. sen blir det ostkaka till efterrätt med lättvispad grädde och sylt. sen blir det film och sånt mys ikväll. <3

gjort lite hemma spa nu på dagen, peelat kroppen, ansiktsskrubb, inpackning, rakat benen osv. härligt! man känner sig så ren då (: ska hoppa i mjukisbyxorna snart. orkar inte klä upp mig. fryser jättemycket. raggsockar ska på också. eller fårskinnstofflorna.

imorgon ska jag åka med jimmy till kungenskurva och shoppa massa inredning till hans lägenhet. riktigt kul. tänkte sätta mig ner och kolla igenom ikeas och mios hemsida så man får lite koll. mattan är bestämd, men tvbänk, soffbord, lampor, kuddar, gardiner.. ja ni fattar (: ska bli kul hur som helst. och på onsdag bär det av till hans nya lägenhet. skönt för honom att få någonting eget ist för andra hand (: alle ska hem till honom medans vi är iväg och lägga klart govlet. det är riktigt ek trägolv, som man tydligen hamrar, limmar osv. jobbigt (: men fint. så så ser dagen ut imorgon.

men ikväll ska vi bara mysa hemma. vara med kissarna och så (: myskväll! ska försöka planera lite för kommande vecka också. måste börja köpa julklappar till alla. och åka till rusta och köpa massa ljusslingor. vill ha på balkongen osv (: julen här hemma blir lite annorlundare i år. lite mer diskret. mer vitt och silver. tyckte jag var jättetråkigt förra julen, men vasjutton man kan väl ändra sig (:

ska ta och kika in hm beställningen jag lagt in. är en del. det är ju så himla fina kläder på deras hemsida nu. ska bli kul att få hem allt och pröva! var en stunds väntan bara. men men! (: massa fina klänningar osv. kul.

nej nu ska jag ta och börja med maten strax, och duka fint med dom gråa stora mateus tallrikarna. får fota sen! (; ha en jättemysig kväll nu. vi hörs senare. puss&kram <3




myskväll

god kväll (: hoppas eran fredag har varit bra och att ni haft det bra. jag och helena är påväg i säng. suttit och pratat relationer och annat i flera timmar nu, tittat på idol, ätit pizza, för mycket godis och haft det bra! jag mår lite illa ska jag erkänna (; men det har varit jättemysigt och jag är glad att vi hade den här tjejkvällen (: var så längesen vi hade det nu.

pratade med alle förut också, han var och hjälpte jimmy att lägga golv, sen ska vi åka till kungenskurva och shoppa inredning. ska bli superkul (: och bra, att jimmy har samma stil som mig.. blir lättare då! kul ska det bli!

imorgon ska helena på match och jag ska åka och träffa pontus, det blir äventyr. tror eller vädergubben sa att det skulle bli sol, så det blir nog en promenad och ta med kameran och fota lite.

jag måste börja planera lite inför julen också. har massa pyssel jag vill gtöra. apelsinskivor i ugnen, luktar ju så himla gott, vill göra en krans till dörren i granris och massa annat. pynta och sånt (: mysigt! jag älskar julen. känns verkligen inte som att det är jul snart. galet. men men (; åren går för fort.

ska ta och tvätta av sminket nu och bosta tänderna, sen hoppa i säng. trött! upp om några timmar igen.

vi hörs mer imorgon! (: sov så jättegott!



jag lever!

jo då, jag lever. (: hoppas ni mår bra och har haft en bra vecka. jag har haft det bra och har faktikst vant mig av vid att sitta vid datorn. kan knappt skriva rätt när jag sitter här nu (; ganska skönt, eller jätteskönt att kunna pilla med annat och inte sitta klistrad här. just nu sitter jag med henna i håret, ska strax duscha av mig och göra mig iordning. ikväll ska jag och helena ha tjejkväll med middag, film, snack, godis och massa mys. jag ska packa väskan nu osv, så vi hörs väl mer ikväll när jag är där (:

ha en jättemysig dag nu, och ta hand om er. puss&kram!



Idag är det ingen vanlig dag..

.. för idag är det världens bästa mammas födelsedag! hurra hurra hurraa (: <3 42 år idag. ska dit och äta middag jag och alle, och några till vid fem. ska bli mysigt!

jag har bestämt mig för att ta en veckas bloggpaus, bara andas, inte sitta vid datorn så mycket och försöka fixa med allt som ska fixas med, ska till optikern för undersökning till hälsodeklarationen (körkortet) fixa med komvux.. ja, lite smått. ska börja handla julklappar också. har bara handlat till alexander än sålänge (: sen har jag lite annat att pyssla med. men datorn tar tid, så nu är det dax för en paus känner jag! vill blogga helhjärtat. inte halvt.

så. nu säger jag: ha en underbar vecka allihop! jag ska göra allt som man gjorde innan datorerna kom till oss, typ leka med kottar och sånt (;

puss&kram kära ni. ses igen nästa torsdag!






mys delux

god kväll vänner! (: jag sitter i pyjamas i köket och har precis hjälpt alle att laga middagen, det blev lite sen middag, men men! thaimat med fläskfilé, haha. han smakade av nyss och det blev tydligen väldigt starkt (; men det är gott med stakt.

vi var nere på videobutiken och handlade varsinn godispåse med lösgodis som vi ska äta sen till filmen, vill se grinchen (: man får sån julkänsla och det behöver jag lite känner jag. brukar i vanliga fall få det låångt innan jul, men inte nu. så det är på tiden (;

så ikväll blir det lugn och ro, med film och tända ljus, te och mys! nu är maten klar! (: ha en jättemysig kväll nu. det ska vi ha. puss&kram <3






hej hej

hoppas ni sovit gott? (: det har jag. idag eller imorse kom det några byggkillar och tog bort fläckten vi haft i köket. och all plast runt dörröppningarna. frihet att kunna gå in i köket ordentligt igen och slippa ha diskmaskinen mitt i rummet (: yeeey! har jätteont i magen ): mår illa. får hoppas att jag mår bättre senare, för jag och jimmy ska ju på boxningen :/ annars får det bli vila hemma. min mage säger till när jag ska ta det lugnt så.

har precis duschat och smort in mig med någon god nötkräm från bodyshop. luktar riktigt gott (: stoppat in linserna och ska snart duka fram frukost och väcka tröttmössan som fortfarande sussar. sen åker jag till huddinge. ska till komvux, fika med mamma och sen köpa mammas present (:

så, nu ska jag sätta fart. försöka hinna med en buss som går om en timme. ha en jättebra dag nu, så hörs vi mer sen! puss&kram (:





pink!

hej hopp alla glada, och sura också (: juste nu sitter jag ner i pyjamas i fåtäljen i vardagsrummet och chattar lite på msn. ska snart hoppa i säng, för idag har det varit en stor dag för mig. slutade på lyra idag. fick allt arbete jag gjort det här året. ska kolla igenom allt sen. men det blev en bunt. fick massa beröm och fina ord, diplom osv. det kändes bra. och nu känner jag mig stark. det här ordnar jag!

kom hem från pink konserten nyss. den var riktigt riktigt bra :D träffade upp helena vid globen, pratade massa, gick och köpte dricka och lite godis, sen hade vi djupa samtal och det var bra. viktigt att dyka på djupet. jag rotar mycket i mig själv, men vissa saker vill man prata med andra om också. tack gumman för att du finns <3 och hoppas du vet att jag alltid finns för dig med. alltid! fotade massa, men det blir ju aldrig lika bra på kort tyvärr. men uj vad bra det var! bättre än förra pink konserten jag var på med alexander och minna! satt och smådansade i stolarna :P vi fick bra platser också (: såg bra.

sen kom alex och hämtade oss och vi körde hem helena (: kramades hej då och så. och sen åkte vi hem. och tvättade av sminket, tog ur linserna och hoppade i pyjamasen. riktigt skönt! ska snart krypa ner i mysiga sängen och släcka lampan, ligga och fundera och reflektera över dagen. och sen somnar jag nog gott. imorgon blir det sovmorgon, kanske till elva, sen ska jag till huddinge, besöka komvux och handla födelsedagpresent till mami som fyller 42år den 12 nov (:

nej, ni får sova så jättegott allihopa! vi hörs mer imorgon! puss&kram <3



pink!





God morgon måndag!

god morgon! ny vecka och nya möjligheter (: har precis ätit frukost tillsammans med alexnader och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sminka mig, fixa håret och sen åker jag iväg. alle ska till sina föräldrar idag och byta till vinterdäck så det blir ensamdag idag! skönt! det behöver jag. blir nog film och sånt ikväll. bara slappa. tänkte faktiskt ta en datorfri dag idag, tror att man behöver det ibland! så vi hörs mer senare ikväll.

ha en toppen dag nu, ta hand om er! (: puss&kram.



Lördag!

God morgon lördag och alla ni därute (: hoppas ni sovit gott i natt. jag sov bra, men det var så himla varmt och så mådde jag illa. antagligen för att jag sovit påtok för lite den senaste veckan, men nu ska rutiner in igen (: alle är ner och köper lite frukost, det ekade i kylen, så det blir massa gott att mumsa på denna muliga lördag! ska bara ta det lugnt nu på dagen, pyssla lite här hemma och fixa present tills ikväll. ska på bio och middag med en kompis, fyller egentligen år imorgon, men då ska vi på middag hos alle's föräldrar. det är ju farsdag.. och ja, jag har ju ingen att fira så (: blir bra att fira janne iallafall. brukar alltid bli så god middag där och mysigt! ser jag fram emot. var ett tag sen vi var där nu. men ikväll blir det som sagt middag och bio. får se vad vi hittar för mysigt ställe. ska googla lite och sen blir det såklart popcorn till bion! yeey.


jag har funderat på en bloggpaus, känns som jag inte har tid med bloggen och det jag skriver känns bara lamt. men nu känns det som att lite av inspirationen och orken är tillbaka. man får ju prioritera och jag älskar den här bloggen, så jag fort. nog skriva nu. måste bli mer bilder bara. tråkigt att läsa en blogg med enbart text. så det ska jag bli bättre på! (:

nu ska jag ta och duka fram till frukosten, han kommer nog tillbaka snart! vi hörs senare. ta hand om er idag. puss&kram <3



myskväll.

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag! (: jag har varit på lyra, avslutningsmöte för coachningen blandade känslor. men det var skönt att få komma dit! alexander kom och hämtade mig och och sen körde vi till farsta och så bjöd han mig på god lunch där (: mys! gick runt i lite affärer och tittade och köpte en ny smink borttagningen från clinique. mycket bra! och två packet med favorit servetterna, svarta med små vita prickar från åhlens!

ikväll blir det bara mys här hemma. äta middag, blir nått med fläskfilé och sen såklart idol (: fruktansvärt seg idag. sovit så dåligt de senaste nätterna så nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt i kväll och sova i tid. jäspar redan (: alle hade städat hela lägenheten, riktigt uppskattat kan jag säga!

nu ska jag umgås (: vi hörs senare. ha en jättemysig fredag! puss&kram.



jungfrun

sån här är jag. håller ni med ni som känner mig? (:


Jungfrun är ett plikttroget stjärntecken som är duktigt på att organisera. De är riktiga arbetsmyror och gör gärna andra människor en tjänst. Jungfrur trivs bäst när de kan hjälpa till och vara till stöd för andra och detta gör de utan krav på tack, återgäldning eller uppskattning. Deras kärlek och ansvarsförmåga är helt villkorslös. De är noggranna och lite perfektionistiska och förväntar sig ibland också att andra ska vara det. De ställer höga krav på sig själva och sin omgivning. De är väldigt pålitliga.

Jungfrun har känsla för stil och klass och är ofta snyggt klädda. Hel och ren är ett absolut måste för jungfrun. De bryr sig mycket om sin egen hygien och ställer krav på att även hemmet ska vara rent och snyggt. De är noga med detaljer, kanske lite för noga ibland skulle nog en del säga. Dessutom kan de ställa lite väl höga krav ibland och de blir sällan nöjda.

Jungfrun gillar som sagt att planera och organisera. De kommer alltid i tid men kan bli lite väl petnoga med att andra också ska följa deras scheman till punkt och pricka. Människor födda i jungfruns stjärntecken blir inte nöjda med sig själva förrän de är perfekta, kanske inte ens då. Det är viktigt att man ger dem bekräftelse och visar dem mycket kärlek, det behöver de verkligen.

Jungrun har en djupt rotad sensualitet. Utåt behåller de en cool och lugn fattning, men på insidan gömmer sig stora passionerande känslor. Jungrun är noga med val av partner. I en sexuell relation är de mycket omsorgsfulla och kontrollerande, de kan få sin partner att verkligen känna sig som den mest önskvärda personen i världen. De är perfektionister och hemlighetsfulla av naturen. En sexuell relation med en Jungfru är ingen bädd på roser, oftast taggar. Stor engagemang måste läggas på att ta fram den djupt begravda passionen, men då det lyckas kommer du bli högsta fokus i Jungfruns liv.



ruggigt väder

hej allihopa! (: hoppas ni haft en bra dag på den här torsdagen. det är riktigt mulet ute. dimmigt och det regnar/snöar om vart annat. idag är det en sån där dag som man bara vill sitta inne och kura i soffan under en filt. jag vaknade för en timme sen, utvilad trots få timmars sömn. verkligen dax att börja vända tillbaka dygnet i morgon ska jag vara på lyra för coachning kl 11 (: ska sova i huddinge, så det blir nära dit iallafall.

gårdagen var jättemysig! när alle kom upp gjorde han fika till oss, te och tände ljus. satt och bara tog det lugnt och pratade i någon timme, sen somnade båda två i soffan. trötta. han masserade mig och kliade mig i håret och då går det lixom inte att hålla sig vaken (: sen blev det middag och sånt innan han åkte till jobbet och jag hoppade in i duschen strax efter. åkte till stan och mötte upp jesper som jag inte träffat på flera år. var lika avslappnat som alltid och vi hade det jättekul (: skulle åkt till gamla stan, men satt och pratade så mycket på tunnelbanan att vi åkte för långt och sen blev det medborgarplatsen på söder istället (: gick till ett uteställe som hade ett liveband som spelade, men det var påtok för hög ljudnivå där inne för att vi skulle kunna prata. satt bara och skrek åt varandra :P så vi gick till en lite lugnare mysig bar och tog några öl.  satt och pratade om livet, filosofi, pyskologi, utbildningar osv. förhållanden och ja. allt mellan himmel och jord. vi ska ses snart igen och spela biljard som på gamla dar :p åkte alltid och spelade biljard efter skolan (: så det var trevligt! sen kom snälla jimmy och hämtade mig. alex är så himla orolig för mig hela tiden, propsade på taxi hem, men jag vägrar slösa 350 kr för att komma hem. jag har ju busskort :p så jimmy erbjöd sig att köra hem mig. och det gjorde han. vi kollade på film. skitobehaglig. hade svårt att somna sen när han gått. hur som helst. kvällen var mycket bra (:

ska snart göra frukost och väcka darlingen som sover. han tittade upp på mig sömndrucket och fårgade om jag kunde göra frukost till honom också. sötnos (: så frukost it is. och sen ska jag fixa iordning mig, för ikväll blir det myskväll med en tjejkompis. middag, film och sova över :D tjejkväll. myspys. alexander ska hem till en killkompis och spela tvspel och kolla på film. så ja, han ska på grabbkväll (;

mår ni bra? hopppas! ha en toppenbra torsdag nu! (: puss&kram






stan

hej hej hoppas ni mår jättebra?! (: jag är seg som sjutton, men ska hoppa in i duschen nu och sminka mig och allt det där innan jag tar tåget in till stan och möter upp jesper för en fika i gamla stan. hoppas chockladkoppen är öppen vid den här tiden, men det tror jag (: sen kommer jimmy och hämtar mig och så åker vi och hitta på nått skoj. sen ska jag sova, ikväll ska jag inte somna mitt i natten, nix. blir tidigare iallafall (: skönt. läsa topp hälsa och bara mysa.

vi hörs lite senare! ta hand om er nu, och ha en mysig kväll (: puss&kram.



onsdag!

god morgon, eller ja. jag vaknade för en timme sen. somnade sent i natt satt och pratade på msn och lyssnade på massa musik. vissa nätter älskar jag. jag blir så poetisk, kan sitta och skriva långa texter, lyssna på musik på djupet och bara vara. underbart. och i natt var en sån natt. då är det värt att vara lite trött dagen efter (:

har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. jimmy och jag skulle på boxning ikväll, men han mår inte bra och är trött och jag känner också att jag hellre vill ta det lugnt. så. jag ska fika med jesper en gammal klass kompis från gymnasiet i kväll (: ska bli hur trevligt som helst! så längesen vi sågs nu. vi gick möbel och design gymnasiet tillsammans. och har hänt massa ihop (: sen får vi se vad kvällen bjuder på. ta det lugnt antagligen.

helena ringde och frågade om jag ville följa med till berlin i helgen. hennes pojkvän är sjuk och allt är betalt, hotell och flyg osv. blev jätteglad såklart, men har känt mig upp och ner de senaste dagarna. deppig? don't know. mår hur som helst inte bra. och känns inte alls bra att åka med då. som någon annan säkert blir jätteglad för. nej det måste ju kännas bra i magen.

älsklingen gick upp nyss. lite tidigare än vad han brukar (: vi ska nog ta en tripp till rusta och kolla ljusslingor och sånt. kul (: men först ska vi dricka varsinn kopp te och kramas!

vi hörs sen! och det lovar jag (; kom inte in på bloggen igår ): mejla och kolla vad som är fel. för det är mycket sånt nu. kommer ni in som ni ska på era bloggar?

puss&kram och ha en jättefin dag!!!



lyra

sista veckan på lyra nu. lite läskigt men jag är ju trots allt redo för det här, det har jag varit ett bra tag nu! ut i "riktiga" livet.

ska snart gå till bussen och åka hem till oss. sen blir det promenad och träning, ikväll husfruarna såklart och sen tänkte jag pyssla lite med en sak. sen blir det som sagt myspyskväll i kväll (: underbart!

nej nu ska jag promenera till bussen med musik i lurarna. ville bara sticka in och säga hej! (: ha en jättebra dag så hörs vi senare. puss&kram!





god natt

god kväll fina ni. förlåt för dålig uppdatering här inne. men jag har verkligen inte haft tid, lust eller ork att sitta vid datorn de senaste dygnet. men nu så (: har gjort mig klar för natten, duschat, smort in mig, tagit på mig en nytvättad mysig pyjamas från organic cotton och ätit mackor och druckit kall oboy. blev så sugen på det (:

idag har jag; försovit mig till kl 13.00. vet inte hur jag ska göra med det där, för jag är alltid uppe så sent på helgerna så att komma upp vid halv åtta är inte så lätt :p får köpa en crazy alarmklocka sen när jag börjar jobba. sen var jag ute på en promenad. ha pysslat lite. åt en mysig frukost med min kärlek och städat. vid fem kom jimmy hit för vi skulle åka till ikea och kolla soffbord till honom. han har köpt en likadan soffa som vi har (: så nu är det en vit rya från mio och ett soffbord som ska inhandlas (jag hjälper ju honom med inredningen till nya bostadsrätten) skitkul (: så han åt hos oss, blev salami och brieost paj med sallad (: sen åkte vi samtidigt som alle och vi åkte ju till ikea. blev lyrisk på julavdelningen.. men nej, inget att hänga i julgranen i år heller ;) fst bättre än förra året iallafall. vi ska ha vitt och silver i år i granen tror jag. så det blev lite inköp av kulor (: sen köpte jag lite glas och massa massa massa ljus, värmeljus och vanliga långa ljus. sen åkte vi till jimmy och kollade film och sen körde han hem mig efter filmen (:

calle ringde och sa god natt för en stund sen. vi ska ses på onsdag (: ska bli mysigt. efter boxningen då! fy va kul att boxas :D längtar massa redan. och imorgon tis ska jag till lyra vid elva, jimmy kommer förbi och äter lunch med mig på lunchen för han jobbar i närheten och sen ska jag titta på husfruarna på kvällen. mys att gosa i soffan med massa levande ljus och en stor kopp te! (: livsnjutarn nr ett. fått höra x antal ggr :p

här är lite bilder från halloween också (:



häxmiddag (:



åt så himla god fisksoppa. lax, räkor, torsk, creme fraish, basilika, saffran mm. gottgott!



mamma och jag. <3



min mormor, mamma och jag.



haha. snyggt. (:



jimmy, jag och cicci. måste vara kul att få ett ansikte på dom jag pratar om i bloggen? (: världens snällaste vänner. fast jag har iof bara vänner som är bra och snälla så :p jimmy är min bästa vän känt sen vi var 18 och cicci har jag känt sen jag var 2 år (:

 

haha, knasbollar :D cicci och jimmy.



älsklings adolf <3 var också utklädd med sin capé (:



min galna sminkning!

nu ska jag hoppa i säng och läsa, ringa min snuttis och sen sussa. vi hörs mer imorgon darlings. sov så gott nu (: puss&kram!



hemma.

god morgon! (: nu är jag hemma igen. älsklingen körde förbi mamma och hämtade upp både mig och jimmy som också sov över hos mamma. sen körde vi hem honom och nu är vi också hemma. har duschat och ska hoppa i säng snart. trött! skönt att sova några timmar till.

vi hade det jättekul igår! :D först halloween middagen hos mamma. utspökat i lägenheten och sen var alla så fint utklädda till häxor. jag tycker mer att jag såg ut som en punkare :P men men. ni ska få se bilderna sen, ser inte helt klok ut, men men (; det är ju halloween. efter middagen gick jag, mamma, cicci och jimmy ut på krogen. värdelös musik och bara massa huddingebo = (man känner allt och alla som är ute) men vi hade det kul. fick någon igel efter mig som bara vägrade inse att jag är GIFT. sa det gång på gång. "jaha, men du är ju söt ändå.." bah. hur som helst. mamma gick hem någon timme innan oss och jag och jimmy följde med cicci till tåget och sen gick i arm i arm till grillpalatset och köpte varsinn meny med hamburgare och pommes. mums! gick hem till mamma och somnade. helkul kväll :D tack alla ni som var med.

idag är det söndag och jag och mamma ska ha pysselkväll med virkning och jag ska fixa lite bokstäver i dekorplast. blir jag klar fotar jag, annars får ni se såfort jag blir klar. (: kommer nog bli fint! ska kolla på film och sånt också. mysigt (: på dagen ska jag bara försöka bli av med min baksmälla, städa och fixa här hemma. och umgås med alle! <3

nu ska jag hoppa i säng brevid världens bästa make och sova några timmar! vi hörs igen sen. med bilder från kvällen igår!

puss&kram tills dess!



RSS 2.0