Dagens outfit - Onsdag.

Har precis satt mig vid datan, tänkte lägga upp dagens outfit som jag inte gjorde igår.. eftersom det inte är någe kul att lägga upp mjukiskläder (;och jag älskar mjukiskläder.. det åker på direkt när jag kommer hem när jag vart ute! mysigare så.

idag har jag och älsklingen tagit en promenad ner till centrum, gick genom parken hand i hand och andades in den friska höstluften. sådär lagom kallt. på nyheterna sa dom att det kanske blir snö imorgon.. wierd. då blir iallafall min hund glad (: han älskar snö! så gick vi och tittade lite i affärer, bland annat på hemtex.. hittade en svart sittpuff som det var rea på. och jag hoppas att den finns kvar när jag fått mina pengar igen (: den kommer bli perfekt att ha framför öppna spisen.. eller någon annanstans i vardagsrummet (: sen gick vi till mataffären och handlade pålägg, fikabröd och nektariner som jag älskar! sen lagade vi middag och åt ihop och nu har han åkt till jobbet. när han åkt så dammsög jag hela lägenheten, vädrade alla mattor och våra duntäcken, torkade av alla hyllorna och tvättade speglarna, städade undan i köket och bytte rent i katternas låda. en mini storstädning.. men gud så skönt att få undan. får lite smått panik när det är rörigt..! hihi. vid nio, halv tio kommer mamma hit och vi ska gå och hyra film. och ha myskväll. dricka te och prata! saknar henne massor nu när vi inte bor ihop. men det blir så mycket mysigare att ses då (: innan hon kommer ska jag läsa minst en timme i min svenska bok som jag förhoppningsvis har läst ut imorgon ^^ det kommer så mycket imellan hela tiden.

image2244



grå stickad oversize kofta - gina tricot
svarta leggings - h&m
grå långärmad tee - åhlens
gråa raggsockor - h&m barn
svarta korta mockastövlar med foder - h&m barn



Kommentarer
Postat av: Marielle

Den där oversize tröjan vill jag med ha ju. Vad gav du för den? Å den skulle sitta skönt nu med magen som kommer mer o mer på mig:).

2007-10-10 @ 23:48:55
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback