IKEA & MIO.

seeeg. gud, jag vaknade i morse älsklingen hade gjort frukost, men jag orkade inte gå upp. helt död. katterna tar kål på mig på nätterna.. kanske även ska nämna at jag går mycket i sömnen. och vaknar upp och kan sitta någonstans i lägenheten och vara helt förvirrad. haha. jag och nätterna.. hrm. jaja. det blir nog bättre. sömngående rubbar sömnen en aning. iallafall så gick jag upp vid ett, när klockan ringde.. ville inte sova bort hela dagen.

idag ska jag ha mjukisbrallor, inget smink och sånt. gud va skönt. sånna dagar är underbara! sitter och lyssnar på anna ternheim. ska dra med liv på konsert. vi måste se henne. jag har blivit frälst. mm, minst sagt.

ska hoppa in i duschen nu.. alex är påväg hem, han har varit och besiktigat bilen och shoppat lite prylar på åhlens till vardagsrummet. duktig! (: sen ska vi åka till ikea och handla bla den här tavlan. ska även kolla på lite annat. ska erkänna att det är för mörkt i vardagsrummet. vi bad om den färgen som var som bakrund på tapeten och vi fick färgen som är på själva medaljongerna. mupp. jag kan inte släppa det där. och är jag inte nöjd så måste jag fixa det, kosta vad det kosta vill.. typ! vi ska fixa nått. vi kan ju inte köpa nya möbler bara för att muppen i färgaffären gav oss fel färg ^^ nått måste vi göra. funderar på den dom här.. silverpil eller betong.. nu har vi anis och tro mig.. den är för mörk. murrigt som fan, men man ska ju kunna se nått också. vill att fondtapeten ska synas mer. mm, nått måste göras! sånna saker kan jag inte bara släppa.

nu ska jag som sagt duscha och klä på mig och sen åker vi till ikea och sen till mio. ska kolla på taklampor mm (:

ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback