tapeter

vi har lite svårt att bestämma oss ang tapeterna som ska sitta på ena väggen i vardagsrummet... jag gillar de från mio bäst! (: och då är tanken att vi ska ha bakrundsfärgen som är på tapeterna som färg på de andra väggarna i vardagsrummet! kommer bli riktigt murrigt och mysigt, precis som vi vill ha det (:


de här gråsvarta medaljong tapeterna kommer från mio..! mycket snygga!
de ser ut som på den första bilden som är tagen utan blixt!

eller....


de här som vi kan få två rullar + frakt från usa för under 500 kr..

tåls att tänka på! vad tycker ni?



Kommentarer
Postat av: Helena

Jättefina gumman, precis sådan har min syrra fast det är längre mellan medeljongerna smat att det är som tyg som medaljongerna är. Fast dne var ju svindyr som du kanske fröstår.
Mend en fösta bildne är dte ju brun å inte svart/grtt, vilken färg ska ni ha?

puss

2007-10-18 @ 14:14:14
Postat av: Malin

Hittade du tapeten på Silvan??? Den liknar ju den på mio:) Vi gav endast 189 per rulle för vår...riktigt kap! Bara ett tips till plånboken...hehe

Kram

2007-10-18 @ 14:40:33
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: fanny

helena: åh dom lät riktigt fina! (: tyvärr har vi inte råd att slänga ut en förmögenhet på tapeterna.. och nu har vi ju hittat fina för billiga pengar också (: perfekt! det är jättesvårt att få till den exakta färgen..! men dom är mer mörkgråa med svarta medaljonger än ljusgråa med mörkgråa medaljonger som bilden med blixt visar.. hah :/ du får se sen (: vi ska köpa dom snart. puss!

2007-10-18 @ 16:20:37
Postat av: fanny

malin: du är så söt malin :D åkte på en gång till silvan (hittar jag nått som jag gillar så måste jag se på det/köpa det på en gång) :) den var tyvärr för silvrig för att den ska passa i vardagsrummet :( men vi ska nog ha den i datarummet. priset var verkligen bra också :D plånboken är tacksam, hihi :) kram

2007-10-18 @ 16:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback