secondhand turné.

Har precis vaknat, ska snart äta lite och fixa iordning oss. Igår masserade jag och älsklingen varandra med den nya massageoljan som jag köpte, hur mysigt som helst. tände massa ljus och bara myste och njöt av varandra. ♥ älskar varje sekund med honom.

idag blir det som sagt shopping inne på söder, ska bla in på indiska och lämna tillbaka en kudde jag köpte som vi skulle haft på sängen.. men det skärde sig! sen lush för bodyscrub. sen får vi se (: ligger massa secondhand butiker där också.. så det kan jag tänka mig att vi besöker också!

nu ska vi göra frukost och sen fixa oss.. här är föresten en bild på våra nya taklampor över matsalsbordet, blev jättefint (: myckert snyggare i verkligheten dock ^^

image1897



Kommentarer
Postat av: Malvi

Va fint ni har det! Hoppas på att man får till det lika bra själv nu när jag o min pojkvän flyttar till större. Hälsa Alex - han vet vem jag är :)

2007-09-24 @ 13:29:38
URL: http://malvi.bilddagboken.se
Postat av: fanny

malvi, jag vet ju vem du är också :) va kul att du läser min blogg malvi! han har berättat om dig att ni var kompisar när ni gick i samma skola :) men att hans ex inte ville det osv :(

2007-09-24 @ 13:32:30
Postat av: Malvi

Stämmer bra det. Skoj o läsa din blogg, ni verkar så kära så :) Det glädjer mig att han/du/ni har fått det så bra! Synd det där med hans ex som la sig i... Näe nu ropar pojken på mig, dags o sova! Godnatt! Du får ge Alex en kram från mig :)

2007-09-24 @ 22:43:37
URL: http://malvi.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback