barstol

jag gillar verkligen den här barstolen i svart. hade varit skitsnygg vid en köksö! kul att samla massa inspiration tillsvi ska bygga hus! vi har pratat om renoveringen i köket nu och vi ska vänta tills i januari. så vi kan hitta på massa mysiga saker istället och ha pengar till julen (: skulle vilja ta ett tripp till ullared och ge-kås! det var ju ett tag sen vi var där. älskar det stället. sjukt roligt och vi kommer alltid därifrån med mängder med saker. varje gång samma sak. gäller att spara pengar innan man åker dit (: sist kom vi ut därifrån med två överfyllda kundvagnar..!

vardagsrummet ska vi börja med nästa måndag! ska bli skitskönt att få bort dom fula caffelatte färgade väggarna här inne och få vitt, vitt vitt. ska ha en fondvägg (vet att det är ute) men det gillar vi ju ändå ^^ någon ljus. vi har några kandidater! får se vilken det blir. sen ska platt-tvn upp på väggen, nya lister, nya vita panelgardiner, vita tavleramar i olika stl med svartvita foton i på oss, valnötsgolv mm. måste hitta en snygg taklampa också! (:




har tittat på film ikväll och kikat på blocket och andra heminredningssidor. kul kul (: ska göra en kopp te och göra lite mackor. är hungrig. sen ska jag bläddra igenom min nya sköna hem tidning som jag fick i går (: ska komma i säng tidigt. är trött ikväll. blir väl det av vädret. har suttit och myst hela kvällen med mängder med tända ljus i hela lägenheten. så mysigt med det här vädret. jag längtar jättemycket till hösten och vintern. det är mina favoritårstider!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback