chai latte

ska plocka undan efter våran goda middag nu. vi fubbade lite idag och gick inte alls efter GI, det blev pannkakor med jordgubbssylt och grädde, vilken fest va (: det är ju trotts allt lördag och vi har slutat helt med godis och andra onyttigheter. socker kan vi inte sluta med i tet, även fast vi dragit ner mycket på det. fast istället för det "vita giftet" så har vi råsocker. det bruna ni vet (: gott!

älsklingpälskling målar inne i vardagsrummet. det blir så himla himla fint (: en fröjd för sinnet (och ögonen såklart) att vara där inne. det blir så stort och ljust. hihi. vi har bestämt att vi ska skippa fondtapeten just nu och verkligen bestämma oss för vilken vi vill ha.. är lite halv veliga. så tar vi och har en riktigt mysig dag och kväll imorgon tillsammans med tre bra filmer som damp ner från cdon hyrfilm i går och bara ta hand om varandra. låter väl mysigare än att tapetsera va (; fast ni ska såklart få se bilder ändå! ska bara röja upp lite (:

älskar verkligen våran bumling lampa. är så himla glad för den! saknat våran förra svarta. men det blev så fint med en vit (: när jag är rik och berömd ska jag köpa ett nytt galler (dom kostar 400 kr) för det här är lite gulaktigt, även fast jag sprayade det vitt. kan inte sluta titta på den nu när jag sitter här, haha. så fin är den (: jag gillar att blanda nytt och gammalt, dock finns det en gräns. jag föredrar modernt, stilrent, svart och vitt som bas och liiite inslag av funkis. ja som bumlingen nu (: ni hajjar va..?!

ska städa upp i köket nu som sagt och sen ska jag fixa ihop varsinn chai latte med skummad varm mjölk till mig och baby. fika lite och kramas! sen ska vi måla taket två vändor, har väntat på att målartvätten som vi tvättade taket med skulle torka. men nu så (: sen är det bara vanliga färgen kvar "snö" från alcro. himla tjusig (: listerna får vänta tills vi vet hur vi ska göra med golvet.. det är ett äkta ekgolv där inne, riktigt slitet, men fint.. så ska vi slipa upp det och olja in.. och lägga ekgolv i sovrummet..? eller lägga valnötsgolv (kan ju köpa äkta också, så minskar inte värdet) så det blir mer enhetligt med sovrummet.. äsch, vi får se. tiden får utvisa. vi har ändå inga pengar just nu. är glad bara att vi fick bort dom fula väggarna i vardagsrummet. nu känns det redan mycket bättre (:

nej, om man skulle ta och slita sig. här är föresten recept på chai latte.

puss&kram på er.






Kommentarer
Postat av: allicen

Jag kan inte få fram sidan med receptet :(

2008-08-31 @ 22:52:33
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback