åtta filmer..

.. har vi hyrt sen jag kom i onsdags. idag blev det fem filmer. fem filmer, sju dagar 70 kr. så det slog vi till på (: ska snart äta middag, hungrig! det blir kycklingsallad med dressing och vitlöksbröd, så gott :D sen ska vi nog ta av oss sminket och krypa i pyjamaserna och mysa med en film (: sen sova, imorgon kommer malin och hämta mig vid tolv, så det blir nog att gå upp vid tio, halv elva tiden. ska ta en huvudvärkstablett när jag ätit, har tuggat fanatiskt på tuggummi idag, så huvudet spränger. auw. filmen förtrollad vi såg på bio var jättesöt, en skit mysig film, den rekomenderar jag verkligen till er som inte sett den. cute!

så imorgon bli det fika i hässleholm med malin och hennes söta tea (: sen hem, vänta på att mysan kommer hem från jobbet (då lär det bli massa bloggande) sen göra oss iordning, hem till middag hos mysans syster, tacos, och sen ska vi ut på krogen och dansa dansa (: ska bli jättekul. som vanligt blir det nog inte att jag dricker, kanske någon cider.. men jag mår så illa av alcohol. tråkmåns! ^^ fast jag är ganska kul utan sprit i kroppen med (; får se vad det blir för nått imorgon.. i klädväg alltså.

jag har verkligen jättekul här, men jag saknar alexander så det gör ont ): jag var så ledsen i går när jag skulle sova så jag grät när vi pratade i telefon. saknar hans mysiga kramar, hans närhet. saknar allt. saknar oss tillsammans. det är när man åker iväg från varandra man verkligen märker att man aldrig skulle klara sig utan varandra. du är min andra hälft älskling ♥

"hej älskling! jag önskar att det var måndag nu, så jag kunde få komma och hämta dig. saknar dig så det gör ont! du är mitt allt fanny. så utan dig har jag inget. behöver höra din röst snart, kärlekstanka som du brukar säga. hoppas att du vet att jag tänker på dig, med varje andetag och varje hjärtslag. jag avgudar dig älskling, för det finns ingen bättre och underbarare människa och flickvän än dig. jag älskar dig, din alexander"

fint sms va :$ åh, jag är så kär!!

nu - god middag, sen myskväll med film. hoppas alla har det bra! massa kramar och pussar!




Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman du skulle kommit in till mig så jag skulle kramat om dig

2008-02-23 @ 12:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback