Judits secondhand.

om fem minuter kommer eva (hon som startat judits) hit och ska kika på alla kläder jag rensat ut.. det blev en hel del, har fotat allt så jag lägger upp det här sen (: jag har sjuklig seperationsångest, så jag vet att jag kommer ångra mig när hon gått. men jag vet också att alla kläder bara ligger och jag behöver mer plats i mina garderåber och pengar! så ja, det får bli såhär nu. min dröm om att starta en egen secondhand butik ligger som sagt ganska långt bort. undra om hon ger mig ett pris på en gång, eller om dom fixar det i butiken sen. vi får se (:

idag har vi varit på lägenhetsvisning, allt var bra, planlösningen och allt, fast badrummet var för långsmalt. så nja. gud vi är så kräsna. men det är som alex sa att snart kommer den där som känns perfekt. och då slår vi till (: jag väntar hellre, vi har ju ändå en fin lägenhet som vi bor i nu och kan bo här tills vi hittar någon bostadsrätt som vi verkligen fastnar för. så varför inte? ingen stress.

sen har jag varit hos min psykolog.. har börjat fylla i ett papper till varje gång om vad jag gjort som är bra (: som får mig att känna mig kompitent. och det var många saker, han var stolt och jag med (: känns bättre att jag får fylla i allt jag faktiskt klarar av och gör framsteg i.. innan har jag fyllt i en lapp om jag har skadat mig själv osv.. vilket jag inte gjort på nästan två år nu.. så det kändes bra att byta. det går frammåt! imorgon ska jag till arbetsterapin igen och ikväll ska vi åka och köpa tyg till kuddarna jag ska sy (: älsklingen jobbar ikväll så jag ska bara ta det lugnt. vi ska äta indiska köttbullar och sen åker han. v har storstädat här, så det slipper jag ta ikväll, skönt. ska bara mysa runt, blogga, bada, titta på tv/film simon och tomas kommer på tv ikväll också (: och lägga mig i tid. är alltid så trött på kvällarna, innan kunde jag ligga och läsa när jag gått och lagt mig i över en timme, nu hinner jag knappt öppna tidningen.. hah.

nu måste jag fixa lite innan hon kommer. vi hörs senare! puss!



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Du är duktig! Du ska vara stolt över dig själv. KRAM KRAAAM!!!

Postat av: madde

Tänkte bara tipsa dig om en hemsida jag hittade, www.pid.se

Eftersom du gillar inredning och design (:

2008-02-18 @ 16:55:51
URL: http://mentalsjukhuset.tjejsajten.se
Postat av: Jennica

hej!
tack, dessvärre har jag inte lamporna så längre, tröttnade och dem va i vägen :))
ja jag tror att alla kuddarna är ifrån ikea. minns inte, men om det är några gröna på bilden så är dem från åhlens ;P

2008-02-18 @ 16:58:22
URL: http://hemmahosjennica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback