kanske nya bilen?

vi får se, idag ska vi åka och kika på den (: himla billig också. "bara" 29.900 kr..! bra pris för den fina tycker jag (: jag har haft ett finger med i spelet. kanske ni ser på färgen! sen ser den lite sportig ut, hihi. vi hade tänkt att ta ett bil-lån. men ursäkta det känns ganska puckat i våran ålder. vi sprar hellre dom pengarna och bygger hus sen istället. en bättre investering om man säger så (: älsklingens pappa leasar (hyr) deras bmw bil via jobbet. men att göra det kostar runt 5000 kr plus bensin också en onödig utgift tycker jag. men min svärfar är chef på sitt jobb och har ju jobbat hela livet, då har man ju råd med sånt (; men att göra det nu för oss är inte smart. så vi kör på en 00:a istället (förhoppningsvis) och sen när vi känner oss trygga i våran ekomoni och vet vart vi ska bo och har fixat allt, DÅ! då ska vi köpa ny bil (;







perfekt med kombi också (:



Kommentarer
Postat av: Jennica

Haha, då är vi puckade! ;) Fast som sambon säger, hellre en lite nyare bil som aldrig går sönder än en för 14-15000 som man får laga på hela tiden :)

Men den va fin den där bilen!

PS. vi är redan av med billånet :)

2008-07-16 @ 18:08:35
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: fanny

jennica: sötnos, menade inte att allmänheten är puckade som tar billån. alla får ju göra precis som dom vill :) men eftersom vi (jag och alle) inte har två fasta tjänster känns det puckat för vår del (:

2008-07-16 @ 20:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback