lampor i sovrummet

jag har haft ett stooort ilands problem i sovrummet, haha. iallafall jag mejlade min kära vän malin som alltid har massa idéer och hon hjälpte mig massor (: sen la jag lampprojektet på hyllan.. eller vad man säger men idag när vi var på ikea så såg jag att dom hade hängt upp två lampskärmar från taket.

typ som på den här bilden nedanför (det var den enda jag hittade på google som liknade) så såhär, fast inte två lampor på samma sida då (:



så jag tänkte då att vi ska ha varsinn lite avlång lampskärm i svagt ceriserosa som ska hängas ner från taket. kommer bli fint ( i mitt huvud och det dom visade på ikea )

här är lampskärmarna. det är den rosa till höger vi hade tänkt. och i värsta fall så är det ju bara att byta lampskärm om man tröttnar på färgen (:




jag saknar att ha lampa att läsa med. nu har jag en ganska stor på golvet, inge bra läslampa eftersom lyset kommer underifrån och sen kan jag inte öppna min garderobsdörr utan att behöva flytta på lampan. sa ju det, ilandsproblem nr ett  tyvärr fanns just den färgen inte inne på något ikea såklart. söck. men men. två veckor ska jag väl stå ut (;



Kommentarer
Postat av: carin

Så har jag också tänkt =) fast i hörnet i vårat tv-rum Såg en bild i en tidning hur man kunde göra en själv =) tyvärr hinner jag inte med och pengarna tar alltid slut innan jag hinner påbörja nåt sånt här. =( Hoppas det blir bra i erat sovrum =) Kram

2008-06-19 @ 23:53:59
URL: http://carinparin.blogg.se/
Postat av: sanna

Jag letar som en tok efter gröna taklampor vart hittade du dessa?

2012-02-29 @ 22:36:27
Postat av: fanny

sanna: menar du dom i snäckskal? isf kommer jag inte ihåg :( dom andra är från ikea. kram

2012-03-01 @ 12:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback