snart sova

sitter och äter lite nattfika. två ostmackor, ett glas med fil med blåbär och hallon smak och en kopp te - kvällsro. gott. var riktigt hungrig. efter det här ska jag lägga mig och läsa massa inredning. jag gillade verkligen 25 underbara hem tidningen. har fortfarande inte läst klart den. lustläst den med andra ord. kul att få massa inspiration. ikväll har jag nästan bara suttit vid datorn. blev ingen film, men det gör ju inget. i en smyckesbutik. börja med fem timmar i veckan och sen får vi se hur mycket jag klarar av. hoppas det blir av. hade varit riktigt kul att få ha någonting att gå till. ska skicka in en ansökan på måndag. håll tummarna!

pratade med älsklingen nyss. i natt och en natt till, sen är han ledig. ska bli riktigt mysigt att ha honom hemma. den här veckan har gått fort så det är skönt! jag tycker om att han jobbar som han gör. jobba sju nätter och är ledig sju. man hinner med så mycket mer. som en liten semester varannan vecka (: perfekt! blir bra sen när vi börjar med renoveringen också.. så slipper han ta ledigt och förlora massa pengar..!

var inne nyss hos katternas låda och det luktade inte gott.. måns är dålig i magen tror jag :/ så det blev sprut med doftsrayen.. som knappaste luktar godare än hans bajs.. billig killparfym ungefär ^^ hua. tur att jag har en snäll sambo som tömmer kattlådan. jag är för känslig mot sånt. undra hur det ska gå sen när vi skaffar barn?!

ska säga god natt till vännerna på msn nu och sen borsta tänderna. lite lagom trött och det är bra för då slipper jag somna med lampan tänd och tidningen över mig (;

god natt nu och sov så gott!



Kommentarer
Postat av: Ia Darling

Så söt du är.

Hann aldrig säga godnatt.

Sov så gott.

Kram.

2008-06-29 @ 01:21:09
URL: http://iadarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback