God kväll (:

hemma från stan, kom hem vid halv sex, vi har ätit middag, tortelini med pesto, godare än vad jag trodde (: shoppade inte så mycket idag. det blev ett par jättefina vita trådgardiner som var lite skimmriga (: har precis satt upp dom i sovrummet, blev jättebra (: dom andra vi hade var bara 90*200 och dom här jag köpte nu är 90*220 sen en grön kortärmad kofta, en svart kort väst.. som bara sitter över brösten med knäppning fram och tillslut ett par svarta mary janes i "skinn" har massa mary janes i tyg, men jag använder dom så flitigt på sommaren, så vi får hoppas att dom här håller bättre (: shoppingen gick iallafall på 300 kr. gardinerna tog jag pengar från våran inredningsbuffert ^^

sitter i leggings och tröja, skönt, ska snart sätta mig i soffan, tända lite ljus och sticka, läsa inredningstidningar mm. jag var ju himla smart idag som skrev vad jag skulle ge alex i födelsedagspressent, tror ni inte han log stort när jag kom hem, busen. jaja. får ju skylla mig själv. glad blev han iallafall (:

vi har faktiskt hittat en ny lägenhet. men nu tänker jag inte skriva om den förens vi vet om vi får den :P kändes jobbigt att sätta igång planeringen och sen blev den inte vår.. ja ni förstår. men som sagt. vi letar för fullt (: snart så!

imorgon ska vi hem till alexanders familj på påskmiddag. vi har faktiskt inte pyntat nått alls här hemma. lite tråkigt, men jag har inte alls haft någon lust. och eftersom vi ska bort så kändes det lite onödigt. ska bli kul att komma dit imorgon iallafall.

mamma kom hem med massa test parfymer från resan i österrike, sisådär 10 st. va snälla dom var (: så nu har jag olika parfymer på mig lite här och var. luktar som en hel parfym affär! ^^ får se om jag fastnar för nån.

ska kika lite på bloggar och inredning på nätet, sen sticka! puss & kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback