me like

image4610

gillade verkligen dom här vita snurrstolarna i vitt högblankt. så sköna! och fina (:

image4617

här är likadan stol fast i rökfärgat plexi.

image4612

när vi flyttar sen vill jag köpa en mysig fåtölj gärna en som passar bra ihop med magnum soffan. jag har ingen aning om det finns en tillhörande fåtölj till magnum soffan.. vet du det malin? isånnafall vill vi ju kanske köpa en sån istället (: men det här var fin!

image4613

alltid gillat grått tillsammans med grönt. grönt är min favorit färg! men i vårat sovrum kommer vi ha ljusa färger, pasteller osv (:

image4614

image4615

image4616

vitt matsalsbord i högblankt med vita matsalsstolar i högblankt är precis vad vi vill ha i köket. fast vi vill ha ett runt eller ovalt bord. men stolarna var riktigt fina! och sköna! turkost är fint tillsammans med vitt också.

image4618

gillar tapeten!!!

bilder tagna av mig på bolia.



Kommentarer
Postat av: Malin

http://www.bellus.com/sohvati/magnum.html

Ja vet inte om det finns fåtölj men jag tror inte det.

Roliga bilder du har tagit gumman. :) Gillar det vita stolarna p å bild nr 5. Kostade rätt mycket va?! Vi ska köpa liknande stolar. Längtar tills vi ska köpa nytt köksbord. Det som vi har nu (pyttelilla) är så jobbigt. Hoppas allt är bra med er...Sov gott! Hörs i morron! :) Kramiz

2008-03-27 @ 21:22:46
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Lisa





Hej! Ifrån vilken butik kommeer bordet och stolarna ifrån bild 5? Högglans? Vitt bored med 6stolar? Såå grymt snyggt. Maila gärna ett svar till: [email protected]

Jätte tacksam för svar!! :)))

2012-04-08 @ 18:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback