tragiskt

Jag vet inte om det är för att jag har mens och är extra lättirriterad då.. eller om det bara var för att en viss johanna arvestål inte vågade skriva sitt namn.. vi har ett program som tar fram namn och adress på personens ip nummer, så nu vet ni det, som skickar elaka kommentarer, jag vet ändå vilka ni är.. så om ni inte vågar stå för vilka ni är så kan ni lika gärna sluta (; det märks så tydligt när folk är avundsjuka och inte kan unna andra att må bra. jamenar att kommentera "jag har för mig att du skrev EXAKT lika kärleksfullt om ditt ex på din förra blogg?!" menar du johanna på fullt allvar att jag inte ska ha fått vara kär innan jag träffade alexander?! du kanske hör hur dumt det låter! klart har jag haft andra pojkvänner innan jag träffade alexander och det är inget konstigt med det. därimot är det väldigt konstigt att man kan sitta och irritera sig över att vi ska gifta oss efter två år "herregud två år är ingen tid alls!!! och hur har ni råd med bröllop?" hur vi har råd med bröllop? Jo vi sparar alla pengar vi har, alexander jobbar extra, och vi gör det för att det är det vi vill göra, vi vill gifta oss fast vi bara är 23 år och känt varandra i två år. konstigt i vissas ögon, dock inte i ögonen som sett oss. för kärleken som jag delar med alexander delar ingen (:

hoppas du fick svar på din tragiska fråga..! ni får ursäkta att jag blir förbannad, men när människor som inte ens känner oss kommer med en sån blåst kommentar, kan jag inte hålla mig.



Kommentarer
Postat av: pia

åh vad arg jag blir på avundsjuka dumma människor, klart ni ska få må bra å älska varandra, tur du verkar stark å tuff! bry dej ej om såna, det finns många här som diggar allt du skriver om:)kram

2008-03-07 @ 00:49:37
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Ni verkar vara som gjorda för varandra! Och eftersom jag ganska nyligt gift mig vet jag vilken fantastiskt underbar dag som väntar!

Stå på er, Ni gör rätt som vill visa omvärlden att det är ni på det här viset!

Trevlig helg!

Massa kramar Malin, Ekoblogg

2008-03-07 @ 06:39:36
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej gumman! Svenska avundsjukan vet du väl?! Missunnsamma människor är bland det värsta jag vet. Det där säger mer om personen som skrev det där än om dig/er.

Vissa måste bara skriva sådant/ vara taskiga. Kanske det gör att dem känner sig bättre till mods själva då? Dem är förmodligen inte tillfreds med sitt eget liv. Något annat kan jag inte tänka mig. Tragiskt är det i allafall.

Skaka av dig det bara gumman. Kärlek & giftemål har inget med ålder att göra. Det gör man helt enkelt när det känns rätt. Ingen annan kan bestämma när det ska kännas rätt för er.

Såklart har du känt kärlek till dina tidigare pojkvänner också. Annars vore det väl konstigt. Men det är ju helt ovesäntligt. Nu är det du & Alexander. :) Som snart är man & hustru. :)

Ha en bra dag vännen!!!! Massa kärlek & pepp till dig. Du har en bra blogg & är en bra tjej! Glöm inte det!!!!!!!!

Postat av: Jo

Men Oj! Vilken korkad människa? Varför lägger man ens ner energi på att läsa din blogg om man ändå inte tror på dig? Då är det väl bara att klicka vidare, eller? Självklart kan man ha varit kär innan, det förtar ju ändå inte ens känslor för någon annan!
Väldigt knepig kommentar! :) Jag tycker att det var bra att du tjoade till angående att ni har koll på IP-adresser. Jag säger som Bamse (eller om det nu var Lille Skutt): Har man inget bra att säga, ska man inte säga någonting alls!
kram!

2008-03-07 @ 09:48:45
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: Lisa

Vad är det för trams folk håller på med? Bra att du står på dig!!

2008-03-07 @ 16:08:05
URL: http://lisenis.blogg.se/
Postat av: leva

Ojojoj...när man inte kan unna andra lycka så visar det verkligen hur bitter och olycklig man själv är :(
*tycker synd om olyckliga människor* Jag önskar verkligen att jante-lagen kunde skrotas!!! Hur som helst...fortsätt som du/ni gör... jag blir jätteglad av att gå in här och se er lycka och kärlek...det ger mig hopp ;) Kärlek har ingenting med ålder att göra,isåfall undrar jag varför jag inte har hittat rätt rätt vid 39års ålder *hmm...nåt att fundera på, bara det inte blir glasberget nästa* Jag älskar att läsa om era bröllopstankar, lägenhetsvisningar och beundrar er att ni är så kloka med ekonomin...det visar på en mogenhet tycker jag...Skit i andra...Ni är viktigast!!! Vill läsa massor om lyckliga människor för då blir jag GLAD och HOPPFULL!!! Kraaaaaaaaaaaaam till kärleksparet från en unnande Leva

2008-03-07 @ 19:40:20
Postat av: Fröken L

Människor som inte kan unna andra lycka är bland det tristaste som finns. Däremot är kärlek något oerhört vackert och jag tycker att ni gör helt rätt som satsar på den. Mina föräldrar hade varit tillsammans i 1,5 år när de gifte sig. Det är snart 38 år sedan och de lever forfarande lyckliga tillsammans!

2008-03-07 @ 19:41:11
URL: http://lillalyan.blogg.se
Postat av: Felitchia

You go girl!
Haha, riktigt bra skrivet.
Onödigt att kommentera om man endå inte står för det.

2008-03-08 @ 22:22:03
URL: http://Felbitchia.blogg.se
Postat av: Anonym

Tvivlar starkt på att Johanna ens besökt din blogg då hon inte bodde Sverige 2008. Ta bort anklagelserna.

2011-12-31 @ 11:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback