en riktigt mysig dag!

det har vi haft idag, verkligen. dagen började med en mysig frukost med te, mackor och tända ljus! sen åkte vi till lyra och hade kärleksmöte. alltså, svårt att förklara, men det hela går ut på att vi kommer varandra ännu närmare och upplever våran kärlek på ett mycket högre plan, det var en underbar känsla och jag längtar tills vi ska dit igen efter våran bröllopsresa.

efter det åkte vi mot kungenskurva och gick till mio. provade fåtöljen jag bloggade om igår, men den var inte alls skön. inte så skön eftersom den kostade så mycket som den gjorde. (: vi hittade dock andra sköna, vi provsatt nog i alla dom hade :P har sett en liknande på halens. eller den är likadan.. fast den här är några tusenlappar billigare! så det får bli en sån om vi nu ska ha en sån (: vill säga. på bilden är tydligen fårskinnet ljusare än vad det är i verkligheten, inget mig emot då jag gillar mörkgrått fårskinn! 2500 kr för äkta fårskinn med fotpallen till (: perfekt! ska fundera lite till, sen får vi se om vi slår till.

efter mio åkte vi och åt på en jättemysig thairestaurang jag och baby. dom har så himla mysig där. massa ljusslingor och växter, palmer och små ljuslyktor. jättemysigt att sitta där och äta, prata länge och bara njuta av den goda maten. ett litet spontant restaurangbesök (: sånt gillar vi.

efter restaurangbesöket åkte vi förbi det svarta nybyggda inredningsvaruhuset. bo:x där det är jättemånga inredningsbutiker. jag gick till granit och bo concept och en köksbutik och tittade på exklusiva kök.. och älsklingen fastnade i hifi butiken (: sen möttes vi upp. skulle gått på bio, men vi struntade i det och åkte till ikea och handlade ljus till adventsljusstaken vi ska ha med siffrorna jag köpte igår och i kassorna mötte vi en av mina läsare (: alltid lika kul när läsare kommer fram och hälsar. då passar repliken "alla känner apan, men apan känner ingen" riktigt bra! ser nog lika förvånad ut varje gång, haha (: men glad såklart!

nu har älsklingen gjort te och tänt massa ljus och vi sitter i pyjamas, ska titta på husfruarna! (: ha en jättemysig kväll allihopa! puss&kram!!





Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej!

Åhhh förlåt...det glömde jag berätta. Man kan köpa rynkband i en syaffär och sy på. Sedan fäster man bara de vita plastkrokarna i det påsydda rynkbandet. Det var inte så svårt, men man måste ju ha en symaskin. Hoppas att det var till någon hjälp. Sov sött

2008-11-11 @ 23:25:57
URL: http://fiabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback