det drar ihop sig..

ska snart lägga mig i våran sköna mjuka säng under mitt tjocka duntäcke och läsa i en ny inredningstidning! låter väldigt mysigt tycker jag! (: har haft en gosig kväll tillsammans med mamma också. hon gick precis.. följde med henne till bilen och hämtade en vattenflaska jag glömt kvar.. min favorit. vattenflaskan är min bästa vän, typ. behöver aldrig mer huvudvärkstabletter. nu dricker jag mer än två liter vatten om dagen. min kropp mår fab av all vätska! och te i mängder.. mm (: och all bra gi mat. jag gillar våran sunda livsstil. du och jag älskling! (:

jag och mamma gick en mysig höstpromenad i mörkret.. bara gatulamporna lyste upp lite smått och löven blåste runt. perfekt med vindjacka som går under rumpan i grönt och stor stickad pösig mössa och halsduk. underbart! skulle nästan behövt vantar också.. men fickorna på jackan fick duga. gick till ica och handlade lite gott till filmen och gick hem, gjorde iordning fika. grönt chaite som luktar precis som pepparkaksdeg. jag längtar till julen..! åh va mysigt! men först är det halloweenfest som ska planeras in i minsta detalj (jag älskar ju att planera) och vi ska åka till thailand. underbart underbart att komma bort i två veckor och sola, bada och älska varandra från topp till tå som vi är bäst på. sen väl hemma, bruna som pepparkakor ska vi julpynta här hemma, baka pepparkakor, lussebullar, världens godaste smörkola och chocklad kola..! dricka julte, tända ljus, pulsa i snön (förhoppningsvis) göra snöänglar och ligga i snön, kramas och titta på en svart himmel fylld med stjärnor. livet är för underbart. allt är underbart. när jag har sån här goodfeeling i hela kroppen vill jag spara den i en ask föralltid, så jag kan öppna asken när jag inte mår lika bra och bara dofta, lite lite på den underbara känslan av upprymdheten igen. av lyckan och allt som hör till.. för lycka, det är det bästa man kan önska sig här i livet. och jag har det. vore jag knäpp om jag skrek ut hur lycklig jag är..? L Y C K L I G !

filmen var bra! hoppas sömnen också blir bra. imorgon ska jag upp vid nio. ska på möte på lyra. lyra som ska lära mig hur man lever på riktigt igen. för det, det är alldeles för svårt för mig. jag behöver vägledning genom livet. har varit off track på tok för länge. tänk att man kan bli som ett barn igen, som måste lära sig allt om och om igen. vägen dit känns väldigt lång. den gjorde det iallafall. nu är jag snart framme vid mitt mål och jag är jävligt stolt över mig själv. snart!

nattgåtor och svammel är jag bra på.. så nu ska jag sova. ville bara skriva av mig. för lyckokänslorna som bubblar ska man verkligen ta vara på. dom lever man länge på. och jag tänker leva ett långt och lyckligt liv. fortsätta i den här riktningen alltså.

tack för mig och sov så gott (: hörs imorgon käraste ni. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Vad härligt att du/ ni känner er så lyckliga!!

:D



Kram

2008-10-21 @ 08:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback