crybaby

innan älsklingen åkte till jobbet gjorde han en kopp te till mig, dukade fram clementiner, satte på min favorit film uptown girls på dvdn och tände massa ljus. han gör allt för mig och jag är så glad, så himla glad att han finns i mitt liv. när man ingår i ett äktenskap blir man verkligen en. vi har verkligen blivit en och jag älskar att vara en med honom. han är det bästa som någonsin hänt mig. har varit nere nu på kvällen och han har verkligen behandlat mig som en prinsessa. han ville verkligen inte åka till jobbet och jag ville verkligen inte att han skulle åka, men ibland måste man klara sig. och det har gått bra, faktiskt! det hjälper att gråta! gråta är bra.. allt jobbigt rinner av en  så nu mår jag mycket bättre. nu kan jag andas igen.

idag har jag varit ute jättemycket. åkte till lyra idag, gick från bussen 15 min.. efter 1.5 timmes möte där gick jag i 40 min från lyra till huddinge centrum. gick runt i affärer där. köpte en orange fleecefilt som kostat 149.. fick den för 49 kr på rean. älsakr hemtexs reor! köpte även två st baslinnen på h&m. ett svart och ett grön & mörkgrön randigt linne. har nästan inga linnen och det kommer behövas i thailand (: sen åt jag och mamma lunch tillsammans och efter det tog jag en 40 mins promenad med adolf.. mycket promenad idag alltså! skönt! och i natt kommer jag sova gott!

filmen är snart slut, jag har sett den hundratals gånger så jag kikar med en halvt öga. sen ska jag ta mig en varm och skön dusch innan husfruarna börjar..! myskväll med andra ord! (:

ha en fortsatt mysig kväll. hörs senare. puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback