segpropp

iih. håller på att somna. jag kommer vara en rolig fru när jag har heltidsjobb sen och ska upp vid halv sju varje morgon..! men man kanske ställer in sig.. just nu känns det som en powernap skuller sitta fint. men jag ska sova tidigt ikväll och slappar lite i soffan bara (: kom hem för en timme sen. varit på arbetsterapin, har börjat sticka långa raggsockor. jag kommer aldrig därifrån. skulle ju slutat förra veckan.. men idag när jag var där frågade min handledare mig om jag inte ville sticka nått när jag ändå var där.. haha! så nu är jag kvar tills på torsdag. skit också, jag som sett fram emot sovmorgon den här veckan. jaja. jag får ju mysiga raggsockor att ha på fossingarna i vinter (: ska sätta mig coh sticka lite sen.. om jag ska bli klart tills på torsdag så är det bara att sticka på

köpte hem family living när jag var och handlade till middagen också. doreen mammas kompis är med det här nr och det är ju kul att läsa om (: ska läsa lite snart. koka en kopp te och lägga mig på divanen i soffan. myspys!

ikväll blir det middag, röja undan i köket, städa inne i badrummet, äntligen hemma och DH på tv och sova tidigt. jag är som en liten tant som inte kan hålla ögonen öppna på kvällarna.. igår när jag kröp i säng tittade jag på "two and a half man" som är ett av mina favorit serier (: mysigt som bara den med tv i sovrummet. ligga och slapptitta! lyx!

ska göra en kopp te nu och lägga mig och bläddra i tidningen. hörs sen! puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej Segpropp! :) Här är en till segpropp. ;)



Kramis!!

2008-10-07 @ 21:25:03
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback