bumlimi-katten, rock-kissen och den homosexuella katten.

måns våran siames hetsäter och spyr upp alltihopa igen. så gör han ofta. bumli-katten kanske vi skulle börja katta honom? han har så himla mycket för sig hela tiden. ska leka med allt.. på en gång och medans han leker, springer han och hetsäter lite, sen i väg igen, jaga de andra katterna, springa efter oss, hoppa i sängen, flyga upp på fönsterbrädan och en sväng i soffan, sen spyr han en stor pöl på golvet.. sen är det samma visa igen.. äta, leka, äta, springa, äta, spy, leka, äta, spy. herregud. han har nog både bumlimi och adhd.

våran andra katt vera, en chinchilla perser (vit perser med gröna ögon) är lika lustig hon, hon sover väldigt mycket, en väldigt lung katt. älskar att sitta i knät och kela och spinner så fort man rör sig i närheten av henne. en mjukiskisse. iallafall till sak.. så fort jag sätter på musik kommer hon springandes (även fast hon är sjukt trött) så kommer hon uppstudsande ur kattkorgen där hon sov så sött och bara måste vara med och sjunga. för sjunga det kan hon. hon ylar och jamar och kurrar och stryker sig mot mig. hon kommer med bestämda steg mot mig (och musiken!) och shakar loss.. knaskatt. men himla söt (:

lucifer våran tredje katt är en perser/exotic (en grå korthårig perser med gula ögon) han är helt förälskad i alexander. innan alex kom in i mitt liv var jag och lucifer bästa vänner, men det ändrades snabbt.. så fort han såg alex så har han i princip försummat mig.. sen dag ett. snacka om dissad. ha. iallafall. han gör likadant som vera, även fast han ligger och sover sin skönhetssömn så hasar han sig upp och mer eller mindre kastar sig på alex när han kommer hem tidigt på morgonen. alex har berättat att lucifer är så trött så han knappt kan öppna ögonen "hans ögon ser ut som små russin när han kommer och hälsar" han pratar med alex jämt, klänger på hans rygg när han står och rakar sig, klättrar på hans ben när vi står och lagar mat och gör allt för att få komma nära alex. mig därimot ser han knappt. jag vet att katter "väljer" en i hushållet som dom tyr sig till, men det här är extremt. han måste ha kommit på att han drar sig till killar..

nu ska jag sova. är riktigt trött som ni kanske märkt på det knäppa inlägget (; hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg nu. blivit några till som läser den dagligen. välkomna vänner!

puss&kram.



måns tränar sitt dagliga arobic-pass...!



vera, exakt samma blick som när hon hör musik.. i trans..



lucifer vill inte att alex ska åka till jobbet, då hoppar han upp på hans rygg i protest.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Hihi Det där va ett roligt inlägg:)! Roligt när du la upp bilder till texten:D!

2008-09-06 @ 08:35:50
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Marie

Har ni inte kvar adolf? :/

2008-09-06 @ 10:37:31
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: måste bara påpeka

Bulimi heter det

2008-09-06 @ 11:56:52
Postat av: Pyrah

Naaw, vilka härliga katter du verkar ha! Väldigt söta är de! :)

2008-09-06 @ 13:29:48
Postat av: Emma

Fan vad snygg din blogg är :)

2008-09-07 @ 00:17:10
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Sandorama

Katter är tveklöst det bästa djuret som finns.

2009-03-03 @ 15:32:04
URL: http://sandorama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback