natten är djup på riktigt

sitter och lyssnar på gitarrspel, underbart. älskar gitarr. den 29 sep börjar jag en gitarrkurs. sen kan jag sitta och spela på kvällarna, ute på balkongen med tusen tända ljus. sjunga och spela tills fingrarna blöder och grannarna blir tokiga. jag ska lära mig alla mina favorit låtar och lära mig alla texter utantill. sen ska jag söka in till idol 09. skämt och sido. dock tycker alex som dagarna i ändå får stå ut med min hurtiga stämma att jag borde det. pinsamt att sjunga inför hela sverige. då räcker det nog med grannarna..

jag är inte alls trött. skulle kunna sitta uppe hela natten. dricka te. stirra på stjärnhimlen i timmar och bara vara. visst är det underbart att känna så. inga måsten. jag har så många fina minnen och när jag tänker på dom blir jag fridfull i hela kroppen. undra hur många fina minnen man kommer ha när man är gammal och skrynklig. när man har sett allt man vill se, upplevt allt man vill upp leva och känner sig sådär nöjd med allt. med livet. djupt.

jag är för mycket tänkare på kvällen. var tvungen att sätta på datorn igen nu efter filmen och skriva. borde verkligen skaffa mig en privat dagbok. som bara jag har. nu kladdar jag bara ner funderingar och tankar som är för stora för huvudet i ett kollegeblock. en fin skrivbok skulle vara bra. sällan jag blottar mig. iallafall för världen. låter som jag har tagit droger. men det har jag icke (; är bara en grubblare. speciellt nattetid. det är läskigt när man gräver på djupet. långt inne och verkligen känner efter. för därinne kan det gömma sig känslor som man tryckt undan för att det ska bli lättare. för stunden iallafall.

ingen är lika på riktigt som du är. that's for sure.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Du fick ju för fan en skrivbok av mig... :)

2008-09-20 @ 03:40:02
Postat av: S

Jag håller på att lära mig spela gitarr just nu o fasiken vad ont jag har i mina fingertoppar hehe men kul ska det bli när man kan ordentligt =)

2008-09-20 @ 11:50:03
URL: http://poljubac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback