good night sleep tight!

jag sitter och surfar runt på nätet som en galning efter massa kläder på olika sidor, men har kommit på att det nog är bättre att gå runt i affärer (: har hittat lite på tradera som jag gillar, ska se om jag lägger något bud eller två.

jag är lite hungrig så det bli nog en macka innan läggdax, egentligen ska jag inte äta mackor. men jag vägrar gå runt och vara hungrig. då köper jag hellre nya jeans :P så en macka blir det och sen borsta tänderna och lägga mig i mysiga sköna sängen och läsa! har fortfarande inte läst ut min senaste topp hälsa! och nästa nummer kommer snart! så det är bara att plöja på! ska läsa en jätte intressant artikel ikväll tänkte jag. om hur man blir mer kreativ. imorgon ska jag träna på gymmet. jag var mer eller mindre färdig efter min powerwalk idag, så imorgon it is! (: man måste lyssna på sin kropp. även fast samvetet tyckte att jag skulle gå, så ville inte kroppen.

jag har märkt på sista tiden.. och även fått höra från folk runtomkring mig att jag har en jäkla bra självinsikt. jag känner mig själv utan och innan och det stämmer faktiskt väldigt bra. jag har en sjukt bra självkänsla, ett bra självförtroende, jag tror på mig själv och jag är stabil och stark i mig själv. det är inte många som kan putta ner mig och det känns väldigt skönt med tanke på att jag varit väldigt lättputtad innan. jag är riktigt glad för att jag tar hand om mig själv så pass mycket som jag gör. tänker på vad jag stoppar i mig. för bara för att det inte syns på utsidan, så misshandlar vi våra kroppar enormt mycket idag genom att stoppa i oss det ena efter det andra. självklart måste man få unna sig sånt också. men i det stora hela. hälsa och mental hälsa och välmående är jätteviktigt för oss här hemma och det har blivit en stor del i våran vardag. alex brukar säga att vi är "sådär flummiga av oss" och det hade jag tyckt för ett år sen, men jag mår så bra av det här. att ta hand om kropp och själ och har vuxit så himla mycket så det gör ingenting om jag klassas som en flummis (; jag älskar vårat hälsosamma liv! och tänk att gå från att må dåligt varje dag till att må bra, skratta, vara lycklig och vara nöjd med livet. det är grejer det (: är så stolt!

så för att fortsätta vara lite hälsosam så ska jag komma i säng nu och inte sitta uppe halva natten! (:

sov så gott. puss&kram!





jag har spraymålat alla våra kontakter och vägguttag (: visst blev det fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback