kvällstid

det ska bli riktigt sköt att krypa ner i våra mysiga säg snart! det är en fröjd varje kväll (: speciellt är min andra hälft ligger nära osh snusa i min nacke. det är ofta man bara stressar igenom sina dagar "åh, ännu en dag har gått, skit bra, då är det helg snart.." skrämmande! vad är det vi hela tiden längtar och rusar till? varför inte stanna upp och njuta av nuet.? det gör vi ofta här hemma. och prioriterar oss, våran kärlek till varandra riktigt högt! vill vi ligga och mysa en timme, fast vi borde laga mat, ja, då gör vi det! <3 och det kallar jag att leva. det här stressandet kommer köra oss i graven.. vi bara längtar och längtar.. kom ihåg: there is no way to happiness, happiness is the way! färdig svamlat (; nej men allvarligt.. njut mer av nuet!

dagens underbara: vi fick tillbaka 30.000 kr tillsammans i deklarationspengar. det åker så klart in på sparkontot! (: en riktigt trevlig överaskning :D fick ni tillbaka eller får ni betala?

älsklingen har gett mig en kvart vid datorn, haha. vi måste fortsätta pula här hemma. plocka och fixa och sen ska vi bädda ner oss i sängen. är jättetrötta efter dagen! vid ett åkte vi ut med saft (det blev för varmt med varm chocklad) och åkte och köpte fikabröd, sen åkte vi och fikade. efter det åkte vi till salongen och jag vaxade ögonbrynen och fick AHA-syre mask! huden bygger upp sig och alla finnar, döda hudceller mm.mm försvinner. man får jättefin lyster! och ögonbrynen blev så himla bra! är jättenöjd (: sen dröjer det 3 - 4 veckor innan jag måste dit igen och fixa dom! perfekt för mig som hatar att noppa! 140 kr kostar det. helt okej va :D sen att jag är bra vän med tjejen som äger gör att jag får lite billigare!

sen åkte vi till ica maxi och köpte en termos tills imorgon, för då ska vi ut på riktigt eftersom det blir lite kort idag och då blir det varm chocklad :D älsklingen möter upp mig vid bussen med matsäck och sen åker vi ut till vattnet och myser! jag ska till lyra och läsa i min bok i två timmar imorgon. dom har så sköna soffor, filtar, tofflor och kuddar. det känns som att ligga hemma, så det är bra! sen är alla som går där teomaner så vi dricker säkert flera liter te om dagen :D gott! så jag myser i soffan där imorgon och dricker te och läser min bok sen åker jag och möter hjärtat!

nu ska ni få se lite bilder som är tagna nyligen. det är ju lite småfix kvar, men det är det ju alltid (; gud jag måste verkligen fixa klart väggen i vardagsrummet. nu när alex jobbar är det prio! haha. vad hände med den lixom? jag tejpar lite här och målar lite där och sen tröttnar jag :P så kul var det lixom...! skönt sen när det är klart. jag brukar aldrig börja på ett nytt projekt innan ett annat är avslutat, men den här väggen har verkligen tagit emot!







jag gillar verkligen skenet av lampan (: märks det, har tagit tusen foton på den, hihi (:



älsklingens dator med nya trådlösa tangentbordet och musmatta från granit som man kan ha ett foto i (:



helhet.





det är riktigt svårt att få med allt på en och samma bild.. hoppas ni orkar se alla



på hörnan fick den svarta griffeltavlan från granit hänga (:



fina valnötsgolvet, vi har samma i vardagsrummet och sovrummet också (: kommer vi ha i alla rum. så det blir en bra helhet. förutom en bit i hallen där vi ska ha grått klinkers..



såhär ser det ut under skrivbordet (jag måste se riktigt rolig ut när jag fotar till bloggen, står på stolar, ligger på golvet och krälar och står på tå, haha) vi borrade upp lister med grova pluggar och skruvar och sen målade vi dom vita (: för att dom inte skulle synas och sticka ut vid kortsidorna så sågade vi dom snett. bordet har alltså inga ben. UNDERBART!



och från golvet :D takhöjd!



och här är våran ställning med verktygslåda (väl sorterad och städad av pedantiska mig) :P och sen smutstvätt sorterat också. nu ska bara tyget upp framför! men jag har min symaskin hos mamma som är i österrike. så det sket sig :P

nu ska jag fixa klart och sen hoppar vi i säng! ta hand om er därute. puss&kram <3




Kommentarer
Postat av: Tanya

Gud va fint det blir.. =) Å ni har nästan lika stort kontor som vi har, haha. Vårt är en klädkammare som vi har gjort om, har bl.a tagit bort dörren och hängt för ett draperi för att det ska bli lite luftigare. Håller på att fixar det allra sista nu, men det är jue så mycket grejer då pyssliga jag ska hålla på att både måla och sy =) Kram!

2009-04-01 @ 23:17:41
URL: http://datsmore.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det blir verkligen jättefint! Och ni är så bra gumman - jag måste bli bättre på att njuta av nuet...!

Jag får tillbaka på skatten, ungefär 11, så nu hoppas jag att jag fått ett jobb tills då, och slipper använda pengarna till räkningar osv..! :)



PUSS <3<3

ha en fin dag!

2009-04-02 @ 06:24:13
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Sandra

Toppen fint! :)

2009-04-02 @ 18:30:07
URL: http://mittnyahem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback