solnedgång

har precis kommit hem från en underbar lång promenad. så fint när solen går ner. älskar vårkvällarna! och snart är det sommar.. ännu mysigare att vara ute på kvällen och grilla! längtar!

idag har det varit en mysig dag. jag vaknade vid halv tio, åt en god frukost, pluggade och sen la jag mig i ett varmt skumbad och peelade kroppen, tvättade håret, gjorde inpackning och sen väckte jag hjärtat med frukost bestående av graipfruit, mackor med kalkon och ost, yoghurt, te och juice. jättegott och mysigt att få sitta och prata länge och bara ta det lugnt! sen åkte jag och tränade lugnt på gymmet. orkade inte alls mycket med det var skönt att iallafall komma iväg (: åkte hem, pussades och kramades åt middag och sen åkte älsklingen till jobbet och jag gick på en lång promenad som sagt! nu tänkte jag fila fötterna och smörja in dom med en fet fotkräm, stoppa fötterna i varsinn lite plastpåse och på med mjuka strumpor (perfekt om man vill bli bebislen om tossingarna) sätta mig i soffan, titta på film, dricka te och varva ner. sen ska jag skriva lite på min bokrecension & sova tidigt! är trött ikväll och imorgon är det en lååång dag! med massa inbokat. (:

hoppas ni får en jättemysig kväll. det ska jag ha! puss&kram. ps. titta va fint linne jag vann på tradera.. 30 kr! (: har det i grått också med vit radio för det här var slut i affären när jag ville ha det.. ibland har man tur.





Kommentarer
Postat av: Tessan

Åh vad spännande att det äntligen har kommit :D

Jo vi får ta och ses snart. Så jag kan få den!

Åh den kommer vara superfin på min bebismage <3

saknar dig massor! puss

2009-04-20 @ 20:30:38
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Annica

Det är tur man kan fynda på tradera.



kram

2009-04-20 @ 21:26:27
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Haha, du är så välkommen så ;) Ne men här i Västervik kan man det iaf. Tenta av för 500:- kan man också göra i fall man känner att man inte vill gå en hel termin men ändå skulle klara ämnet direkt liksom. Har iofs hört att man inte längre kan gå komvux om man redan har G i dem större städerna så kanske är så då. Dumt ju att det är olika i olika städer. Tacksam dock att det är så här :)

kram!

2009-04-20 @ 22:36:47
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback