livet som en pluggnarkoman.

hej jag heter fanny och jag är pluggnarkoman.. hej fanny. (:

idag har jag suttit över 14 timmar med datorn/skolböckerna/skrivblocket/pennan framför mig. med paus för middag hemma hos mamma. blev så jäkla glad när älsklingen kom över och gav mig massa mysiga kramar och att få snusa honom i nacken gav mig mer ork att fortsätta. alex närhet och allt kaffe jag hällt i mig idag har alltså slagit mitt rekord i pluggande på en och samma dag. haha. men jag är nöjd (: har dock en del kvar och imorgon fortsätter jag. heja. undra hur folk orkar ha ett liv och gå ut och festa när dom pluggar såhär? iof är jag helt hyper av kaffet just nu och skulle nog orka hitta på någonting, men jag ska upp imorgon vid halv åtta och åka till lyra på möte.. så snart ska jag hoppa i säng och läsa.. tada, nya topp hälsa som damp ner idag i brevlådan :D whi. älsklingstidningen nr ett.

jag tog en välbehövlig och skön dusch när jag kom hem förut, och det ska bli skönt att hoppa i säng nyduschad. inatt i sista natten jag behöver sova ensam. sista natten som min älskling jobbar. den här veckan har verkligen gått fort. och det uppskattar jag! saknar honom varje sekund. behöver honom nära. det ska bli mysigt i helgen. på fredag runt sju ska vi till helena och joakim på middag och på lördag ska vi ev. till landet om det är fint väder. annars ska vi ha en riktig mysdag tillsammans. det behöver vi verkligen! <3 sen på söndag kommer mysan hit. gud vad jag saknar henne! :D trodde inte att vi skulle ses förens i höst efter vi fyllt år (båda fyller i september) men hon överaskade mig big time och nu kommer hon hit på söndag! ska bli riktigt roligt (: jag är lite orolig över allt pluggande bara. jamenar hur jäkla tråkig för man vara på en skala? :P hon stannar tills onsdagen, så det bli råplugga onsdagkväll, hela torsdagen och fredagen. phu. såklart på måndag och tisdag också. men inte som idag (; det ska jag bespara henne. hoho.

nej hurni. kanske ska ta och kika in lite hos er också (: jag tycker det är så kul att gå in och läsa om vad ni har för er. för vissa av er lämnar ju faktiskt bloggadress och jag är inne och spanar :P så. det ska jag roa mig med en stund, sen funderar jag på en macka. riktigt hungrig är jag! man bränner kalorier som bara den när man pluggar har jag hört. låter som en myt, men jag ÄR hungrigare :P så det kanske ligger någon sanning i det? hur som helst. kalorier eller inte. en macka ska ner i magen innan jag borstar tänderna och sjunker ner i sängen.

imorgon är det redan torsdag som sagt. vart tog den här veckan vägen? jag ska spm sagt gå upp och åka till lyra, ha ett coach möte och sen åker jag hem och pluggar. älsklingen vaknar väl runt tre (: myspys!

hoppas ni haft en jättebra dag! och att ni sover så gott. vi hörs mer imorgon. det kommer tyvärr bli lite tråkigare här på bloggen, men jag hoppas ni förstår. eller jag vet att ni gör det! folk förstår inte att jag orkar som jag gör med det här. det är knappt så jag fattar själv. men att få ett mvg i ett sånt här ämne (samhällskunskap) som är så jäkla brett och man kan skriva och diskutera i timmar om olika saker.. ja då krävs det att lägga ner tiden man har på att plugga. jag har lovat mig själv att göra mitt absolut bästa och det tänker jag göra. så. hur som helst (: vi hörs imorgon igen. bloggar när jag käkar frukost (:

sov så gott nu. puss&kram <3




Kommentarer
Postat av: Doris

Hejja hejja du är jätteduktig!!



Jag kan ju säga att första terminenen jag pluggade på högskola var jag helt paff av stress!



Men man lär sig bra tekniker med tiden och kommer in i ett flow, jag lovar! Sen är det alltid lite knöligt att komma igång igen efter sommaren... vilket jag fasar för nu...

2009-08-13 @ 08:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback