måndag!

hej på er. sovit gott? (: jag vaknade och var helt stel i hela kroppen. men att få vakna brevid alexander får en att glömma bort allt som gör ont. gick upp, åkte till affären och handlade frukost och sen hem, åt jättemysig fruksot med tända ljus tillsammans med älsklingen och mys! efter frukosten satt jag mig och valde ut maträtter för den här veckan. ska bli skönt att fylla på med mat igen. ekar tomt! så det ska vi pyssla med nu på dagen och efter middagen åker vi till kista och kollar runt i affärer och sen vid nio ska jag, alle och my på bio. (: mysigt! ska se baksmällan! den verkade rolig! älsklingen åker till sina föräldrar som bor i närheten dit vi ska och umgås med dom medans jag och my kutar runt i affärerna ^^ behöver hitta massa höstkläder. så vi får se (:

tänkte lägga upp min önskelista här lite då och då. fyller år om några veckor.. 9 september, så först ut är en mossgrön fjällräven ryggsäck. jag har en rosa nu. men jag älskar grönt som ni säkert vet! (: kommer fylla på vart efter. måste bara fundera lite på vad jag önskar mig!

ska ta och göra oss iordning nu så vi kommer iväg till coop någon gång! (: ha en jättemysig dag nu! vi hörs lite senare. och förlåt för dålig uppdatering (alltid någonting att skylla på.. haha) men nu är ju my här och då vill jag såklart umgås med henne <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback