monday morning!

god morgon! vaknade för några timmar sen och sen dess har jag ätit laxmackor och smoothie! blir behandlad som en prinsessa här (; mysigt! ska ut på stan sen och leta julklapp åt mysan <3 för vi ska byta julklappar och jag har inte hittat någonting som är tillräckligt bra till henne. ni vet hon är en sån person som jag skulle vilja ge hela världen till. men det går ju tyvärr inte! ska bli så himla mysigt att ses iallafall! fika och mysa!

bussresan gick jättebra igår, jag hade sjukt ont i rumpan när jag gick av, men det var det ju värt! i jönköping gick det på så mycket folk så det stod upp i hela bussgången. så dom fick gå av och kalla på en extra buss. men jag satt ensam dom fem första timmarna iallafall (: det gick snabbare än vad jag trodde. och trött när jag kom fram de var jag! var riktigt glad av att möta upp calle! vi gick och åt på ett thaiställe, aldrig varit med om så stark mat. jag som ändå tål en heldel.. det här var galet! men jag lyckades peta i mig all kyckling iallafall :D så går det när man skryter om att man kan äta jääättestark mat., haha (; sen promenerade vi vidare till en rockklubb och beställde in varsinn cider och satt oss och lyssnade på när calles mamma uppträdde! bra låtar och det var jättekul att träffa henne i pausen. (: sen gick vi hem, vilade en stund innan vi gick till mataffären och handlade ingredienser till en fruktdrink. hälften av ingredienserna fanns inte, men det blev riktigt gott ändå! calle är duktig (:  vi köpte prylar till varma mackor också! som jag gjorde iordning när vi kom hem. åt, tände ljus och lyssnade på musik. kollade i massa fotoalbum och sen blev jag trött! ringde alexander och sa god natt och sen kröp jag ner. (:

ha en jättefin dag! ni är så fina allihopa! men jag tycker det är synd med så tråkiga kommentarer. händer inte ofta, men ja, vem som helst blir ju ledsen av sånt. fast det var nog det som var meningen (: så någon blev ju nöjd och det var väl bra! hade det varit för ett par år sen hade min dag antagligen blivit pajad av elakheter. men jag vet vilka människor som kommer med sånna kommentarer. jag vet att jag inte är en sån person, och det är jag väldigt stolt över. jag vill också påminna att bloggen inte är mitt liv, alltså ni som läser min blogg vet inte ens hälften om vad som händer i mitt liv. så det är så svårt att få en sån kommentar att fastna på mig. som sagt, bloggen = inte hela mitt liv i verkligheten!

som sagt, ha en mysig dag! massa massa pussar&kramar! <3 (:



bild från bussfärden :D



Kommentarer
Postat av: Lis

Du är jättesöt gumman! Får du dumma kommentarer är det bara från bittra, ledsna människor som inte har nått dit du har gjort! Ha överseende med dessa!

JÄTTESÖT bild:)

2009-12-29 @ 12:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback