HELG!

idag börjar min helg.. vet ni varför?! jo, jag har varit duktig och pluggat flitigt hela veckan och nu är jag klar :D så himla skönt! jag fick jättebra respons på mitt personliga brev och det glädjer mig "du gillar att skriva va?.. det märks verkligen, texten flyter och man skrattar i mellanåt, du har humor" haha (: jag och baby har redan varit myspysiga och fikat på ett mysigt café (: pratat om lägenheten osv. våran mäklare ska komma och kika på lägenheten och kolla om det går att värdera upp den nu. annars får vi vänta tills köket är bytt! (: men hon lät positiv. då bakar vi in topplånet och får ner månadskostnaden rejält! skönt! (:

just nu vilar vi oss. slappar med andra ord vid varsinn dator! och sen ska vi städa här hemma, mysigt att få det fint tills helgen! ikväll blir det riktigt mysigt hemma hos oss. bada skumbad med tända ljus. det är lite trångt att bada båda två :P men så mysigt! sen ska jag få en välbehövlig massage. är stel efter träning och stress! alex tar verkligen hand om sin lilla fru (; sen ska vi ha myskväll. funderar på morötter och gurkstavar och dipp. låter gott till yes man! (johanna, det är den vi ska se ikväll) (:

barnvakt ska jag inte vara ikväll. vi bestämde att jag ska komma över på måndag och ha lite fanny & thilda tid och baka! ska bli jättemysigt! idag var inte en bra dag. dom håller på att flytta! fullrulle med andra ord (:

h&m home paketet hämtade vi ut idag också. har lagt de gråa påslakanen över täckena. skit snygga. dom var mycket finare i verkligheten. ljusgråa! passar bra till vårat vita sovrum! medaljongerna på tapeten är ljusgråa också (: men måste fundelera, det är dyra påslakan. men ack så fina! ^^

ska surfa runt lite och läsa lite bloggar! ha en supermysig torsdag! det ska vi ha (: puss&kram <3





Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag fick hem den katalogen igår först och tyckte oxå att dem påslakanen såg snygga ut. Vi har vitt hemma men i lite mer gammal stil. Lantlig stil lite grann.. Är så förkyld nu o har snor som sitter hårt, vet du gjorde nått bra ni drack. Kan du skriva ner det så kör ja på det:)!

2009-02-26 @ 17:05:49
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Caroline

Såg "Yes, man" i går och den var helt okej. Hoppas ni får en mysig kväll.

2009-02-26 @ 20:27:07
URL: http://carro.blogg.se/
Postat av: Johanna

gumman, ni är så otroligt fina ihop, passar så himla bra tillsammans! <3



Puss&kram <3

2009-02-26 @ 21:33:57
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback