nytt överkast

var inne hos anna som är en riktigt gullig tjej med bra inredningssmak! (: hon har fyndat ett överkast från ellos i vitt som jag spanat på.. men inte vågat köpa. vi har i nuläget ett överkast från ikea som är i vitt eller mer åt det benvita.. i bumull.. fruktansvärt tungt och ska jag vara ärlig så bäddar vi nästan bara med det när vi får gäster..! jag vill ha en lätt överkast som man kan bädda med själv (: det vi har nu måste vi vara två på.. ingen höjdare alltså om man är ensam!

så jag var alltså ute efter ett kritvitt och ett billigt.. (jag är bra på att köpa nya överkast, så dom får inte kosta en förmögenhet heller..) får alltid kommentaren av alex "igen..!? du skojar va?! ett till överkast.. vi har nog sju.. eller till och med åtta överkast nu." haha (: fast han låter inte så arg..! han vet ju hur kul jag tycker att det är med inredning... tss.

med lite rabatt från ellos fick jag det för xa 300 kr med frakten. helt okej, visst (: det är 260*260. "Randquiltat överkast med mjuk, skön sidenkänsla. Av polyester." hoppas det faller oss i smaken också!



bilden är lånad av anna! (:

nu ska jag gå och lägga mig och läsa. lite för sent för att plugga teori för länge.. nu blir det åter till inredningsvärlden!

hoppas ni sover så gott. vi ses imorgon! då ska jag och mamma ut och gå på isen. hoppas det blir fint väder. puss&kram! (:



Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ohhh vilken snygg bild, hehe ;-)



Nu är kostnaderna för lägenheten helt okej, kanske runt 14 000 kr/mån men när det var som högt hade vi en kostand på närmare 23 000 kr och det är FÖR mycket.. men nu är ju räntan sänkt så nu är det mer humant.



Ja jag kommer som sagt till Farsta 11 mars för att vara exakt. Jag jobbar som skaderevisor (försäkringsbolag) då ska jag spana efter dig ;-)



Kram kram

2009-02-08 @ 00:27:35
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Johanna

oj, det såg tjusigt ut! :D

jag är usel på det där med överkast, blir aldrig att jag bäddar med det - så, i nuläget har jag inte ens något :p



puss&kram

2009-02-08 @ 00:39:51
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ja du har nog kanske rätt, man skulle nog kunna bo i en lyxvilla för de pengarna i alla fall ute i landet, men nu är det som sagt ok i alla fall =)



Jag förstår ditt delemma ang framtiden och jobb för det är verkligen inte lätt. Jag valde att läsa juridik då det är så brett och för mig har det fungerat väl, men man måste ju ha intresset också.. Välj det som känns mest intressant och skoj för dig som person, du ska leva med ditt arbete förhoppningsvis en massa år framöver, så man bör ju syssla med något som intresserar en =)



Ja, jag kan säga så här att det ÄR verkligen skönt att vara "fixad" men det kommer alltid nya saker man ska "göra" i livet så man känner sig aldrig klar på någotvis, konstigt det där...



Fika låter ju supertrevligt, alltid trevligt med nya ansikten som sagt, vi få höras helt enkelt =)



Massa kramar!

2009-02-08 @ 00:52:44
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ofta halkar man in på ett banaskal om man inte är helt klar över vad man vill göra, så gjorde jag! Jag hade grunderna och kanade in av en slump på den bana jag hamnade på och jag trivs verkligen prima som det är/blev =) Du kommer hitta "ditt" det är jag säker på, du verkar ju helt underbar ;-)



Nä "klar" blir man nog aldrig. När jag var yngre fanns jag inte som 32 år (som jag strax fyller) i mina egna tankar... men nu är jag där och livet löper på som en enda lång novell på gott och ont. Jag känner mig ärligt knappt äldre än 22 år inombords.. galet men sant... så njut livet det blir det som du gör det till =)



Jag fattar inte heller vart tiden tagit vägen denna kväll, jag är inte ens trött.. men du vet vi gamlingar sover ju dåligt å andra sidan.., HAHAHA!



Puss på dig cutie



Ps, när gifte ni er? Ni är ju så ljuvligt unga? Ds

2009-02-08 @ 01:19:45
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Johanna

haha jag tycker det är fint!



jag är ute efter att ha en balanserad färgröra (låter stört kanske?!) i min lägenhet. främst i rummet då... har du några tips till mig?



tapeten i rummet är vit, soffan gråbrun, soffbordet svart, tv-bordet svart. och i nuläget har jag typ... svart, olivgrön och guld som färgkombo. men jag vill verkligen ha mer, massor av färg! jag är jättedålig på att tänka mig in i vilka färger som går ihop. gör man det på rätt sätt - då funkar ju alla färger ihop. men... HUR gör man? haha :D



(vi tar rummet först ;D )



PUSS !

2009-02-08 @ 01:32:53
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback