onsdag!

onsdag idag och jag är "ledig" har pluggat och ätit en god frukost med mitt hjärta <3 nu sitter och och nördar vid varsinn dator.. och sen blir det dusch, åka och handla mjölk (idag ska vi äta pannkakor, mums) det var längesen vi åt pannkisar (: så det ska bli riktigt smarrigt!

avbokade gruppträningen ikväll. lite bättre med benet, men att studsa runt som en galning i en timme är nog inte smart i dagsläget, haha (: men gymma, det ska jag! längtar till gymmet. älskar att känna mig stel i kroppen och veta att man gjort någonting nyttigt! (okej, så tyckte jag inte igår när jag knappt kunde gå..) haha (: det blir mage, rygg och armar idag. benen får vila en dag till. på fredag kör jag ben, rumpa och springer på löpbandet. tror alex hänger med då också (: han ska köpa kort på samma gym. riktigt kul! får se om jag får med honom på ett spinningpass sen ^^ idag har dom öppet till 22, men jag åker nog med alex när han åker till jobbet. så kan jag ta det lugnt resten av kvällen. plugga, titta på film, mysa med katterna och plocka lite här hemma (:

nu blir det lite bloggläsning och sen ska jag duscha!

ha en jättemysig dag, hörs senare (: puss&kram <3



Kommentarer
Postat av: Zandra

Han kommer från en uppfödare på Henriksdalsberget, Nacka.. som heter Skrasa Mira. Katteriet alltså. :) Uppfödaren heter Elena.

Lille herrn är dock ingen Sphynx, utan en Don Sphynx vilket är en annan ras med lite annorlunda drag. Ögonen och öronen är det som skiljer sig framförallt. En rysk ras som inte är lika vanlig som den vanliga sphynxen. Jag gillar Don Sphynx, eller donnar som de kallas, jättemycket och tycker de är snäppet läckrare än sin systerras.. men det är ju en smaksak.

Kul att ni funderar på att skaffa en ni också, vi har inte ångrat oss en sekund! Och kul att du gillar bloggen!

Kram

2009-02-25 @ 19:14:46
URL: http://brollopsplaner.blogspot.com
Postat av: Johanna

Hej fina du!

låter som att du har haft väldigt bra dagar :)



nu är jag tillbaka hemma i stan, tillbaka till alla måsten och all denna verklighet.



puss&kram <3<3

2009-02-25 @ 19:18:15
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback